Új privát üzeneted érkezett!

Lexa!
Ez nem kőbunkóság.
Egy másik babaváró topikba ahova írogatok szintén alaposan kibeszéltük a nadrág árakat.

Én 11900ft-ért találtam. Ahogy kivettem 10 alatt nemigen talál az ember, inkább 13 és a felett.

Puszkó.

Jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


Lexus
Fiatalodunk... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Írtam neked PÜ-t!
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm a hozzászólásokat fotó ügyben. Ha készűl valami, akkor felrakom.

A kismamaruhatáram eddig abból áll, hogy a vaterán vettem egy Next farmert 3500,-ért, a C és A-ban (ez így nagyon béna) a délelött bemutatrott felsőt 4500,-ért. Valamint egy nadrág folyamatban van a Vaterán 2000,-ért.(Ez új ráadásul, de a Next is nagyon jó állapotban van.) Ezzel el is leszek egy darabig. A felsőre még nem is lett volna szükségem... Kicsit macera a Vatera, de megéri.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 

 
 

Lexuska!
Én a C&A-ban vettem 8900-ért a hétvégén betétes kismama-farmert. Nagyon jó rugalmas anyagból van és hihetetlenül kényelmes.

Ez a 14 hetes sztori nagyon gáz :shock: Ilyenkor örülök, hogy még nem múlt el a hányingerem, mert van visszajelzés a kicsiről. :roll:

Használt babakocsi: van egy 1 gyerekkel használt Graco-m (Mirage? asszem) amit szeretnék eladni. Isteni kocsi volt, könnyű és mindenen elment, naponta vittem gyerekkel a harmadikra és közlekedtem bkv-val. De tényleg. Előtte Pierre Cardin volt, azt úgy örököltük, azt cseréltem le erre. Eléggé sokat keresgéltem, mire ráakadtam, ami jó, mondjuk ez 5 éve volt, nyilván azóta ez a piac is fejlődött.
Azért adom el, mert azóta elköltöztünk kertesbe plusz kocsival járok, ez az életmód-váltás teljesen más babakocsit igényel. Most valami Travel-Systemet keresek, amit ki-be a kocsiba és alá a kerekeket. Amúgy sosem voltam egy céltalanul babakocsi-tologató (sétáljunk, csak úgy) típus, nem hiszem, hogy most leszek az. Levegőzés a kertben, tologatás a Tescoban, bevási közben. :oops:
Szóval Graco szívem csücske eladó, gőzöm sincs a mostani áráról, de csajszikák, ha valakit érdekel, megegyezünk :wink: (ámúgy vánnák szép étkíszleteink meg igazi gyápjúágynyéműink is gyűjjön csák közelébb Kedveském... :lol: :lol: )

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Jujj Patiii! Annak de jó ára volt!!!

Tábla, hát nagyon sokan lettünk :shock: De ez nagyon jó!!! A mostaniba betettem Mommyt, Livi, te pedig nem adtad meg rendesen az adatokat, nem tom, h mikor fogsz szülni pl.. mondd meg légyszi, és beteszlek.

Kép

Csak érdekességképp, ilyen volt a legelső:

Kép

Hát már hosszab, no meg színesebb ;)

KépKép
lexus
 
 


[quote="mpatr"]( írta:mpatrámúgy vánnák szép étkíszleteink meg igazi gyápjúágynyéműink is gyűjjön csák közelébb Kedveském... :lol: :lol: )


Hát meghalok :lol: :lol: :lol:

Aranykavics! Köszi szépen a választ, annak is jó ára van ;)

KépKép
lexus
 
 


Csajkók! Én nagyon álmos vagyok, asszem, le is lépek aludni. Holnap igyekszem többet jönni, de nem ígérek semmit.. :(

Pussz!

KépKép
lexus
 
 


Én is a C&A-ban találtam gatyót 8900.-(Mpatr!Szerintem mi ugyanarról beszélünk :D ).

Pumperka!

Pihenj sokat!Én is barnáztam kétszer,tudom mennyire megijed az ember.

Én is legszívesebben hetente járnék UH-ra,engem is nagyon megnyugtat amikor ott látom mocorogni.Bár nemrég hallottam pont a TV-ben, hogy most megint azt kezdik rebesgetni ,hogy nem biztos hogy jót tesz a sok UH.A franc se tudja....... :?

Magyarországon is azt akarják bevezetni, hogy Ambuláns szülések legyenek mint Angliában.Én is azt mondom,hogy aki többedszer szülő nő és természetesen nincs komplikáció ,annak jó lehet.

Én is azt hiszem, hogy éreztem már a babát(ez mondjuk 3.gyereknél elképzelhető is lehet)de nem vagyok még benne biztos.

Mpatr!

Nem semmi sztoriaid vannak :wink:

Jó éjt!
Mindenki vigyázzon magára és a babára!! :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny!

Én is ezt mondom, hogy harmadiknál szerintem is lehetséges,hogy hamar érezzük a babát. A méh fala is nekünkmár vékonyabb. Este most amikor nyugiban voltam a kanapén, megint érezem valami olyat ami méllyen az emlékeimben van. De elhesegettem, hogy ez még nem az, csak már annyira várom. A második terhességemnél a 15. héten éreztem biztosan a magzatmozgást... Ez most még csak a 13 hét. Lehet, hogy csak beképzelem,de akkor is olyan jó. :D

Jó éjt! Azt hiszem én is elbúcsúzom mára Tőletek!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Sziasztok!

Nem vagyok túl jól úgy hogy elmentem tegap dokihoz. A babkóval minden rendbe egészségesnek látszik,de.....
Sajnos amit már multkor is látott nőtt. Ez egy daganat a lepény tetején. Hogy jó indulatú vagy rossz nem tudni de val. színű ettől vérezgetek mert ez meg van telve folyadékkal ami a doki szerint vér. Mind addig nincs gond amíg nem okoz gondot de a doki még szövetmintát sem tud venni annyira a lepényen van és ha megsérti elmehet a baba. Ahogy nő a baba annál nagyobb az esély hogy ez a valami szétmegy és ha az bevérzik......rá se gondolok :cry:
Nagyon elkeseredtem de próbálok túl lenni rajta és örülni annak hogy a kicsi egészséges és olyan virgoncka. Jövő héten is megyek ultrahangra azt mondta meglátja mi lesz addig.

Amúgy remélem minden ok veletek, hogy tudok képet feltölteni?
Sok puszi Pepike

pepike


Kép

Kép
pepike
 
 


Pepike!
Nem lehet könnyű neked. Arra mondott esélyt az orvos, hogy esetleg ez a valami felszívódik? Próbálj türelemmel lenni ebben az egy hétben és majd hátha többet tud és jót mondani az orvos. Mennyire vagy rosszúl?
Kitartás! :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Lányok,

ezek a kismami nadrágárak tényleg elképesztőek. És ugye nem vehet az ember egyet egész babássága alatt...
Nekem az anyu csinált 5 darabot, kicsitől(gumis) a nagyig(betétes), az remélem kitart, de a fölsők nekem is visszavannak még.

Pepike: az egyik kismami ismerősömnek is ilyen baja volt, az azt mondják, hogy minnél nagyobb a babó, annál kisebb az esélye, hogy kárt okozzon benne. A vérezgetés neki folyamatos volt, de azt mondták ne ijedjen meg, szóval fel a fejjel drága, ne aggódj, minden rendben lesz!!!!!!!

KépKép
bnesz.eva
 
 


Sziasztok!

Már régóta olvasgatom a hozzászólásaitokat, és gondoltam, én is bekapcsolódom a beszélgetésbe. 2008. március 5-re vagyok kiírva, a János kórházban fogok szülni. Tegnap töltöttem a 14. hetemet. Eddig minden rendben, bár egy kicsit izgulok, mert 37 éves vagyok, és a koromra való tekintettel még hátra van egy genetikai vizsgálat. Azért a kellemetlenben van egy kis jó is, tutira megtudom, hogy kislányom vagy kisfiam van-e. Bár így , hogy már velem van a kicsim, már olyan lényegtelen lett a dolog, a fő, hogy egészséges legyen. Azért furcsa módon, valahogy kisfiút érzünk a párommal együtt. Na, majd meglátjuk....
Egyelőre ennyit, igyekszem továbbra is olvasni Titeket és bekapcsolódni a beszélgetésbe.

Ildi
kikó70
 
 


Sziasztok,

üdv kikó, örülök, hogy újabb ksimamival bővültünk, boldog babavárást kívánok és gyere sokszor.

lányok, volt valakinek a babássága alatt eddig rákszűrés, mert nekem holnap kell mennem, és eléggé ideges vagyok miatta.
Eddig az összes rákszűrő vizsgálat alatt véreztem picit, most meg, hogy amúgy is vérbővebb a méh vérere, tuti, hogy fogok és én abba beleőrülök. Hiába fogja elmondani a doki is a következő uh-ig nem tudom mi lesz velem...

KépKép
bnesz.eva
 
 


Szia!

Nekem a 6. héten volt, semmi baj nem történt. Gondolom babaváráskor az orvosok sokkal óvatosabbak és körültekintőbben csinálják a kenet vételt. Szerintem ne izgulj, semmi baj nem lesz!
kikó70
 
 


Sziaszok Csajok!

Olvasgattam, hogy a felszedett kilókról irogattatok! Hát én a legeleje óta összesen 3,7 kilót híztam :oops: ! Tegnap voltam védőnőnél, és jól leszúrt, hogy még nem szabadna ennyit felszedni! Én szinte köpni nyelni nem tudtam :shock: ! Mindettől függetlenül még mindig a régi cuccaimat hordom! :lol:

Rákszűrés: én is kb 6 hetesen voltam, és semmivel sem volt másabb, mint eddig.

Egyébként tegnap voltam dokinál is. Megnyugtatott, hogy eddig minden oké! De mivel a méhem még mindig nem "bukott" előre, így mennem kell a jövő héten is, mert ha adigg sem lesz ebben változás, akkor jön a mesterséges megoldás! :? Mondjuk még nem parázok!
Lexa! A tábliba be is írhatod, hogy legközelebb szeptember 10-én megyek dokihoz.

Kép
tand
 
 


Szia!

Az mit jelent, hogy nem bukott előre, és hogy mesterséges úton kell beavatkozni? Ilyenről még nem is hallottam.

Kép
kikó70
 
 


Sziasztok!
Megtörtént a nagy bejelentés a munkahelyemen! :) Mindenki örült, annyit mondtak, hogy eddig miért nem szóltam? Ja, és vicces volt, mert a főnök mondta, hogy a Niki szeretne valamit mondani, erre az egyik srác megszólalt, hogy már nem kell titkolni, látszik. :) Pedig szerintem annyira nem is látszik és még van olyan nadrágom is ami jó rám. :)
Évi nekem is csinált a doki ilyen rákszűrést, nem kell aggódni... az eredményt viszont még nem tudom, mert csak holnap megyek hozzá.

KépKép
KépKép
mni
 
 


Otthonszülés, ambulans szülés
Mo-n ez nem igazán valósítható meg,mivel a házi ápolási szolgálatokat "elfelejetteték" fejleszteni az elmúlt 1X évben..
Vendég
 


Mommy! Ebben nem értünk egyet.......
Vendég
 


Sziasztok!

Ma volt nálam a védőnő és kiállította a kiskönyvet. :)
Nagyon rendes, aranyos, igaz már jól ismerem, mert Leventéhez is ő járt ki.
Levente nehezen viselte az adminisztratív munkát, mindenáron játszani hívta Rékát. Nagyon édes volt, mindent mutogatott, pedig ő már nem emlékezett rá mert nagyon régen volt nálunk. Az eső miatt szobafogságban vagyunk és ez nagyon nem jó.

A védőnő ajánlotta, hogy rendeljek Béres Alexandra menüt, a férje is 18 kg-ot fogyott vele. Nekem nem szabad híznom...Nézegetem a megrendelőt.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Van valakinek tapasztalata az ilyen kiszállított ételekkel kapcsolatban?

Még soha nem próbáltam. Viszont a főzést nagyon unom, és nem is elég változatos. Ma is olyan nagy adagot sikerült csinálnom, hogy pár napig azt kell enni. :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Szia Judit!

A kollégáim a Totál Food-tól rendelik a kaját, ez a Béres Alexandra --féle ételszállító cég. Nagyon meg vannak elégedve a főztjükkel, azt mondják nem is drága, ellenben a kimondott fittnesz ételek, ami a Béres A. ajánlásával készül, az kicsit drágább.

Kép
kikó70
 
 


Szia Kikó!

Köszi. Ki fogom próbálni. Ha beválik akkor végre megszabadulok a kíntól, hogy "mit főzzek?"

Csak az az egy bajom, hogy a Béres Alexandra kajákhoz ált. nincs leves. A kisfiamnak meg kellene. Külön rendelni meg már elég drága. Majd összeválogatom azokat az ételeket amit ő is megeszik.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Évi,
nekem is az elején volt rákszűrésem, kb. 5 hetesen, azt mondta a doki, hogy semmi veszéllyel nem jár, és ilyenkor nagyon óvatosan veszik le. Elképzelhető, hogy picit vérzik az ember utána, ami ijesztő lehet, de a doki azt mondta, hogy ilyenkor csak a felső hámréteg sérül..szóval ne izgulj!!

Lexus,
tényleg szép hosszú tábli már a miénk!! Asszem mindenki nevében nagyon köszi, hogy ilyen szépen szerkesztgeted!! :D
nálam új adat: köv. doki: 09.11.

terhesgatyó:
végre nekem is sikerült találnom egy tutijó gátyeszt, farmer, nagyon kényelmes, és mint az árakat olvastam tőletek, nem is volt drága 8ezerért..Nagy megkönnyebbülés, mert már egy gatyómba se fértem bele, és kicsit ciki egész nap azzal járkálni, hogy látszik, hogy nincs teljesen felhúzva a zipzár - szóval kész megváltás!

pusz mindenkinek!
Manna

KépKép
kmanna
 
 


Ma én is vateráztam magamnak egy terheskertésznacit, és egy poncsót!!! Naggggyon jó árban voltak! Nekem onnan lesz a babakocsim is, már ki is néztem!
Tudom, tudom, kicsit korán van még! :oops:
Vendég
 


Szia Lexus!

Láttam a szép táblázatodat. Ha nem terhellek vele, engem is felvezetnél a többiek közé? Nagyon köszi előre is!

Adatok:

Ildikó vagyok, 37 éves. 2008. március 5-ére vagyok kiírva, a János kórházban fogok szülni. Az orvosomnál augusztus 30-án voltam utoljára. A babánkat Nórinak vagy Zalánnak fogják hívni, egyelőre babázzuk. Tesó nincs, Ő lesz az első picikénk.

Köszi

Ildi

Kép
kikó70
 
 


Sziasztok!

Egész emberi időben jelentkezem, nem? :D A kinti időről viszont inkább ne is beszéljünk, hihetetlenül szar :( Nekem annyira lehangolja a kedvemet, ráadásul megfagyok. Az egyik kolléganőm hozott be egy hősugárzót, azzal elvagyunk!

Most aktuálisan Manna írta, korábban már más is, h köszönitek a táblát. Uggyan, említésre sem méltó :) Nagyon szívesen csinálom, örülök, h tehetek ennyit értetek ill. a topikért, annak meg mégjobban, ha tetszik is ;)

Manna! Azta, asszem, eddig a te nacidnak volt a legjobb ára! Ez szuper! Alkalom adtán kérünk képet is!!

Judit! Anno, olyan 2 éve kb. én is a Total Food-tól rendeltem a kaját, mondjuk én nem Béres Alexandrásat. Én meg vtam elégedve vele, rendes adagokat adtak, és még finom is volt! A kedvencem a palacsinta volt vanília mártással :P Én levest sose kértem, nem vagyok egy nagy levesevő. Sztem megéri, próbáljátok ki! Az egyetlen bajom az volt vele, h egy megadott időben szállították, és hiába lett vna dolgom, nem tudtam intézni, mert mi van, ha épp akkor jönnek..

Ildi! Üdv itt, gratesz a babához!

Pepike, drága! Sok kitartás és rengeteg-rengeteg enerdzsi neked!!! Meglátod, semmi baj nem lesz, se a babával, se veled!!! Ne légy szomorú, örülj annak, amit mondtál, h egészséges a baba :)

Most ennyi vagyok, ma még remélem, jövök melóidő alatt is!

KépKép
lexus
 
 


Kikó!

Azt jelenti, hogy nekem hátrafelé nyúló méhem van, ami alapban semmi extrát nem jelent, csak amikor terhes az ember ugye a pici ahogyan fejlődik egyre nő a méhe az embernek, és nekem ebben a helyzetben csak a 12-13. hétig tud rendesen fejlődni, mert addig van neki elegendő helye, tehát úgymond előre kell buknia, ahhoz, hogy ugyanúgy tudjon továbbfejlődni mint a többi kismamának.
De szerencsére megnyugtatott a doki, hogy jó úton haladunk. Most szigorú hasonfekvést javasolt, mivel így már a saját súlyától "előre bukhat".

Kép
tand
 
 


Mona! Dehogy van korán, semmit nem lehet elég korán kezdeni ;)

Ildi! Dehogy terhelsz, persze, h beteszlek, amint hazaértem :) Köszi az adatokat!

KépKép
lexus
 
 


Tök hülye vagyok :shock: :shock: :shock: Munkaidő alatt nem jövök, mert megyek haza :lol: Na akkor majd otthonról jelentkezem!

A palacsintánál a vanília mártás az öntet :roll:

KépKép
lexus
 
 


Szia Tand!

Köszi a felvilágosítást. Megmondom őszintén, azért ijedtem meg, mert a genetikai vizsgálat miatti ultrahangon az orvos azt mondta, hogy még azért nem tudják megcsinálni a vizsgálatot, mert nem jött még előre a méhem. De akkor ez más, mert egyébként a saját dokim semmi hátrahajló dolgot nem mondott, szerinte nálam minden rendben. Köszi!

Ildi

Kép
kikó70
 
 


Hümmm!
Nekem is hátrahajló a méhem. Akkor lehet, hogy ezért fáj sokkal jobban, mint más kismamiknak a méhszalagok nyúlása??? Miket meg nem tudok!
Vendég
 


Sziasztok!

Szia Kikó! Üdv közöttünk!

Évi! Nagyon szomorú volt olvasni a 14 hetes babáról. Nekem pont ez volt az a rémálmom, amit a múltkor nem akartam részletezni. Csak álmomban velem történt. Még így is nagyon rossz volt, nemhogy igaziból. :(

Én még nem vettem kismama-ruhát, szinte semmit nem híztam, még minden ruhám jó rám. Mérlegen nem álltam, úgyhogy nem tudom, mennyi vagyok. Azért szeretném, ha már látszana valami!

Pepike! Drukkolok, hogy ne legyen semmi baj. Lényeg, hogy a baba jól van! :lol: Biztos később sem lesz semmi probléma!

Niki! Tényleg vicces lehetett a bejelentés! Lényeg, hogy jól fogadták! :)
Vendég
 


Sziasztok! :)
én is új vagyok, bár már egy ideje olvasgatlak Titeket, csak én nem tudok olyan sokat netezni mostanában.
Zsuzsi vagyok, 27és féléves, március 29re vagyunk kiirva.
Járányi doktornőhöz járok, Uzsoki kórház. De az élet úgy hozta, h nem nála fogok szülni, januártól, úgy fest, Svájcban fogunk élni, férjem ott kapott állást. Szval nekünk két kaland jön egyszerre :)
Első gyermek lesz, Maszatnak hivjuk, mert amikor elsőnek láttam, 5hetes sem volt, egy kis Maszat volt csak :)
Jővő héten, 12én megyek dokihoz a vérvételes eredményekkel, 17én a 12hetes UHra.
Nagyjából ennyi.

kismama nadrág még nem kellett, mert van két sztreccs kordnadrágom, csipőek, igy kényelmesek még. De lassan én is nézek majd. Amit én beszereztem két kismamapolót, egyiknek a hasán egy nagy smile :D amikor elsőnek láttam ilyet pár éve, tudtam, nekem majd ilyen kell. És sajnos már nem gyártják, az ucsót hoztam el. (Kisvakond volt). Pedig irtó aranyos! Persze még nem hordom.
Pocakfotót még nem csináltunk, alig látszik. (persze mi látjuk :lol: )
Igyekszem gyakran ide nézni, bocsi a hosszúságért ;)

Kép

Kép
kolyok28
 
 


De jó annak, akinek aranyos, kedves védőnője van! Az első nekem is egy tündér volt, de Alexa 1 hónapos korában elköltöztünk, igaz, csak néhány utcával, de az már más körzet. Az új védőnőnk valami borzalom!!! Nem tanácsokkal látott el, hanem úgy beszélt velem, mint egy hülyével, akinek gőze sincs arról, hogy mit kell kezdeni egy kisbabával! Ráadásul minden egyes alkalommal azzal kezdi: Jaaaj, maga milyen sovány és milyen sápadt!!! Csak utána foglalkozik kicsit a gyerekkel.
Ezért még a mai napig halogatom a vele való újabb találkozást, úgyhogy még kiskönyvem sincs, nem is tudja, hogy babát várunk. Majd a szept. 13-ai UH után már felkeresem.
De már most rosszul vagyok attól, hogy jövőre sűrűbben kell vele találkoznom!!! :roll:
Vendég
 


Szia Kölyök!
Örvendek a jelentkezésednek, gyere csak bármikor, üdv köztünk!!!

Kiszazsu!
Az én védőnőm a volt férjem anyukájának a tesvérének a menye. Tudom, kicsit bonyolult...... :oops: Egy szipirtyó.......... Ezért direkte kikönyörögtem magamnak egy másik védőnénit stikában. Lehet, hogy nem végig megy majd a suskus, de megpróbáljuk, addig sem kell látnom!
Vendég
 


De jó annak, akinek aranyos, kedves védőnője van! Az első nekem is egy tündér volt, de Alexa 1 hónapos korában elköltöztünk, igaz, csak néhány utcával, de az már más körzet. Az új védőnőnk valami borzalom!!! Nem tanácsokkal látott el, hanem úgy beszélt velem, mint egy hülyével, akinek gőze sincs arról, hogy mit kell kezdeni egy kisbabával! Ráadásul minden egyes alkalommal azzal kezdi: Jaaaj, maga milyen sovány és milyen sápadt!!! Csak utána foglalkozik kicsit a gyerekkel.
Ezért még a mai napig halogatom a vele való újabb találkozást, úgyhogy még kiskönyvem sincs, nem is tudja, hogy babát várunk. Majd a szept. 13-ai UH után már felkeresem.
De már most rosszul vagyok attól, hogy jövőre sűrűbben kell vele találkoznom!!! :roll:
Vendég
 


Úgy látszik, még mindig nem az igazi a gépem. Kétszer küldtem be az előző üzit! Bocsi!

Üdv Kölyök! Én is Zsuzsi vagyok! :) Svájcban hova költöztök? Dolgoztam én is ott, három nyarat! Sokfelé sikerült eljutnom az országon belül! Gyönyörű tájak vannak! Biztosan jól fogjátok érezni magatokat!
Vendég
 


Mni, most olvasom,h most mondtad csak el a munkahelyeden. Én a múlt héten mondtam el, és úgy örültek neki :) kiváncsi vagyok, h a diákjaim előtt meddig marad titok :) (felsőoktatás :) )
a védőnővel amikor beszéltem telefonon elég vaskalapos volt, és nekem nem volt az jó az egyetlen délelőtt, amit ajánlott. Aztán adott egy kivételes időpontot. Már félve ültem a rendelőben, de végül kiderült, h egész kedves. :) Szval sajnállak Téged, Kiszazsu!
Télleg, nálatok is van otthonbalátogatás? nálunk jővő kedden jön ki hozzánk. Utólag olvastam valahol, h azért, h meghittebben tehessem fel a kérdéseket, de gondolom terepszemlére is jön, nem? vagy ilyenkor mi szokott lenni????
köszönöm a szives fogadtatást Monácska :)

Kép

Kép
kolyok28
 
 


Sziasztok!
Délutánra egész felélénkült a topik.

Üdv az újjaknak. :D

Rákszűrést nekem nem csinált a doki. Az első vizsgálat után eszembe se jutott, a második után gondolkodtam, hpogy talán nekem kellett volna kérnem? A harmadik vizsgálatnál pont volt aza vérzés, így eszembe se jutott. Szóval nekem ez most kimarad lehet. Majd szülés után... CSak nincs semmi baj...

Judit!
Én volt,hogy rendeltem a foodexpresstől ételt. Az is nagyon jó. Biztonságosan 3 fokra lehűtik, hogy szállítás közben ne terjedjenek benne véletlenűl se korokozók. A gastroyalról ez nem mondható el. A foodexpressnél is van fitness menű meg főétel. Én is gondolkodom rajta,hogy így, hogy megkezdődött a suli, hogy rendelek magamnak. A többiek esznek ebédet bent. Mellesleg nekem se szabadna híznom, mert már van rajtam... Estére meg valami egyszerűbbet összeütök.
Ráadásul nemtudom ti hogy vagytok vele,de most nagyon kényes lett az izlésem. Van olyan amitől kimondottam undorodom. Ma is fél órát bolyongtam a Sparban, hogy kitaláljam mit vagyok hajlandó megenni. (rakott kelkáposztát csináltam)

Monácska! A barna poncsóra licitáltál? Azzal én is szemezgettem. De van egy rózsaszinem, szóval úgy döntöttem luxus.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Zürichbe. Állítólag szép :)
biztos izgi lesz, meg lesz időnk ottani szülési szokásokról tájékozódni :)

Kép

Kép
kolyok28
 
 


Zsuzsi!

Hát az tényleg izgalmas lesz szülés elött 2-3 hónappal egy másik országba költözni. Gyanítom ott jobbak lesznek a kórházak... ababa pedig kettős állampolgárságot kap. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Na, itthon. És készülök megfagyni!! Milyen nacit lenne érdemes venni? Úgy értem, farmer, bársony, stb.? Tudom, h néha elmebeteg kérdéseim vannak, de tényleg abszolút kezdő vagyok :roll:

Zsuzsi! Üdv köztünk, gratulálok a babához! De jó, h van lehetőség külföldre menni, régebben mindig ott szerettem vna élni :) Utólagos engedelmeddel (mivel h a bemutatkozásodban minden adatot megadtál :P) betettelek a táblánkba. Ha gond, szólj! ;)

Akinek van már kiskönyve, az hányadik héten kapta? :roll:

A táblába betettem még Ildit is természetesen! És amiket kértél priviben, Pumperka, átírtam. Még nem dobom fel, előbb körbenézek, h kinél mit kell átírni..

Nekem bordó poncsóm van, imádom!

KépKép
lexus
 
 


Pumperka! Igen, arra az olívazöldre!!!
Nem lecsapni a kezemről...... :lol: :lol:
Két éve szeretnék egyet, végre, lesz ilyenem, ráfoghatom, hogy a pocakom miatt kell egy ilyet vennem minnnnndennnképppppen!!! :roll: :lol: :wink:
Vendég
 


Szia Lexi!
Na végre már! Én is szóltam otthon a fiamnak, hogy vegye felljebb egy fél fokkal a termosztátot, mert anyája megfagyik! :roll:

Én azért kertésznacit veszek, mert már régen nem vagyok jó lbú, szép combú, és a mostani divat szerinti kismama nacik nekem nagyon borzalmasan állnak. Túl passzosak! :oops: :oops: De Te elég vékonyka vagy, szerintem egy szép anyagú kord vagy vastagabb szövésű puha anyagú sztrecs gatyó remekül fog állni rajtad!
Vendég
 


Szia Kölyök! Örülök, hogy beregisztráltál! Üdv. köztünk! :) :)

KépKép
KépKép
mni
 
 


Upsz, nézem a táblicskut!
Kavicska!!! Te is otthon akarsz szülni??? Vagy csak félreértettem valamit?????????? Nem mondod, hogy nem csak a betegségünk egyforma!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Lexus, azért adtam meg mindent :) köszi, h felraksz :) elfelejtettelek megkérni :)
nálunk is irtó hideg van, előbb csináltunk forró csokit a férjemmel :)
de mindjárt megyek vacsit főzni, akkor begyújtom a sütőt, az tuti!
viszont a fejfájással nem tudok mit kezdeni. HálIstennek most nincs, de tegnap nagyon hasogatott... Mit javasoltok?

engem is érdekel milyen nacik a kényelmesek!

én egész sokáig vártam a vérvétellel meg a védőnővel, a múlt héten voltam, azaz a 10dik héten. Elvben az UH eredmény is elég, de az én védőnőm hiányolt valami papirt a dokitól! de azért kaptam kiskönyvet.
Állítólag most már nem kell vizitdijat fizetnem :)

Kép

Kép
kolyok28
 
 


Kölyök! Zürichből csak a repteret láttam, mert onnan nem túl messze dolgoztam. Biztosan jó lesz külföldön!
Mi a férjemmel Ausztriában ismerkedtünk meg, és szívesen ki is mennénk újra (könnyebb lenne az élet, mint itthon), de velünk él 72 éves vak apósom, úgyhogy vele nem lehet ilyenbe velevágni.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?