Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsi!

Hogy te miket meg nem érzel szag alapján!Kép Itt szagolgatom és tényleg, van benne "alcohol denat.". De parfüm nincs. Rá is van írva hogy illat és tartósítószer mentes. Emma mióta ilyen kánikula van minden nap be van vele kenve, és semmi baja a bõrének, de õ nagyon nem érzékeny bõrû, eddig még semmi sem ütötte ki a bõrét. Csak azt tudom mondani hogy nálunk bejött a "sundance gyermekeknek".

Manó2 és minden kolpingozó!

De jó nektek!Kép Mi idén nem igen megyünk nyaralni, max a agyszülõkhöz, de tõlük csak 15 km a Tisza-tó, így mi ott fogunk pancsizni. Mondjuk Emma valószínûleg csak gumicsónakban, mert nem hiszemhogy beleengedem.

Manó+Emma


Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Mano,
Akkor itt rontottam en el, a mienk nem "gyermekeknek", csak sima 30-as!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Zsuzsi!

KépKépKép

De az alkoholt jól szimatoltad.Kép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 

 
 

Lányok, tuti, hogy Dana érzi, hogy le akarok ülni írni,mert abban a szent pillanatban elkezd nyavalyogni. (Most már kiabál).
Köszi mindenkinek az együttérzést a tûzzel kapcsolatban, most már nem gondolunk rá. Csak,ha kinézünk az ablakon és látjuk a leégett háztetõket.
Myssnia, Franyó, névtelen, köszi a segítséget a kép feltevéshez, mindjárt meg is próbálom.
Norka, ugye te írtad, hogy Julcsi 20 perceket szundikál. Dana is. a leges legjobb esetben 45 perc, de az igen ritka. Néha autóvban v. babakocsiban hajlandó többet. Asszem ez normális - bár igen fárasztó.
Na majd megpróbálok személyesbb lenni, de igen igényes ez a kiscsaj.

Kép

Kép

Zsuzsó
zsuzso
 
 


Na, hátha most sikerül. Már ez is haladás, csak most nem ajánlotta föl az ablakot.
Hm...???
Kép
zsuzso
 
 


Éljen!!!
Akkor még egy tartozik az ujjszopós témához. Bár gondolom, ti azon már rég túl vagytok.
Zsuzsó
Kép
zsuzso
 
 


Fú, ez nemtom mért lett ennyire nagy, bocs.
Zs.

Most már abbahagyom.
zsuzso
 
 


Sziasztok!

Nekem alig van idõm a gép elé ülni, amikor meg lenne, inkább lemegyünk sétálni Kép Este pedig Apáé és nem enged belõle Kép, kérdezte is, mit csinálok egész napKép

Csucsuka és Virág
Köszi az infót, de nem kellett Zsombi TAJ-száma, anélkül is elintézte Apa az anyaságit, a családi pótlékhoz elhozta a nyomtatványt (ahhoz tudtam, hogy kell). Egyébként még nem kaptuk meg a TAJ-kártyát, a kórházban 3-4 hetet mondtak (holnap lesz 3 hetes Zsombi).

Csucsuka
Gyönyörûek a gyerekeid Kép Milyen nagy már a lányod isKép Danónak nagyon huncut a szeme Kép

Myssnia
Kép a mellgyuszi miatt, neked elég gyakran visszajön, miért?

Zsuzsi
Mindkét gyerek, mint a nagyok Kép Miki fél kézzel is elbánik a világgal KépKép

Alsópáhok
Biztosan jó hely, de ha nem tévedek nagyot, közel van Felsõpáhokhoz, ott lakik az egyik dédi, akivel nem szeretnék találkozniKép, ha mi oda mennénk, valaki biztosan leadná a drótot.

Norka
Nagyon tündéri JázminKép Egy ekkora gyerek még bárhol, bármilyen pózban tud aludni Kép

Timici
Bence is nagyon szép babaKép
Kép a zaj miatt. Nálunk is ez megy egész nap, eddig Zsombi nem reklamáltKép (lehet, hogy megszokta a hasambanKép)

Manó2
Dorottya is szuperül néz kiKép És gratula a szopihozKépKép


Nem is tudom, hogy dicsérjem a babákat! Olyan szép mindKép
Ezzel megy el az idõ, a baba-képeket nézegetem, és megint van két nap lemaradásom, amit nem olvastam vissza. Ez van.

Megint lenne egy kérdésem: TAJ-kártyánk még nincs, de lakcím-kártyánk már van. Kicsit leakadtam, mert Zsombi személyi száma 3-mal kezdõdik. Ez most természetes, vagy valaki valahol hibázott? Hívjam fel az Okmányirodát? (én úgy tudtam, külf. állampolgároknak kezdõdik 1-tõl és 2-tõl eltérõ számmal, igaz, a barátnõméknél az 5 és a 6 volt, õk ukrán, azaz akkor még szovjet állampolgárok voltak).
Elõre is köszi a választ!Kép

Még egy kérdés. Ha jól emlékszem, Kangi írta, hogy az elsõ 5 percben a baba kiszopizza a szükséges tej kb. 80 %-át, utána csak nyammog. Tök hülyének érzem magam, Zsombi a második gyerek, de ezzel az igény szerinti szoptatással már kezdek kifulladni. Zsombi szinte egész nap rajtam lóg, ha nem, akkor éppen a töménytelen mennyiségû kakiból kell kivakarni. Egy szopi kb. 1 órát tart, mert elkezd enni az 1. számú cicibõl, 15 perc után lefejtem a gyereket magamról, böfiztetés (amit nem ad), utána pelenkázás, újabb böfi-csalogatás általában eredmény nélkül. Ezután csuklás, amit cici követ, mert vizet semmivel nem lehet Zsombiba tölteni. Ha már azt hiszem, vége, akkor eszébe jut a 2. számú cici, amirõl max. 10 perc után lepajszerolom, jön a büfis tortúra, utána ordítás, hogy éhes? Nem tudom, de a cicik kezdik feladni a küzdelmet, egyre jobban fájnak. De a gyerekorvos, a védõnõ és anyám egészen mást mond, én pedig már nem tudom, mit csináljak.Kép Hagyjam ordítani? De elég rövid idõ alatt úgy belelovalja magát, hogy nem bírom hallgatni (olyan hangt ad, mint aki fuldoklikKép) Tud valaki segíteni?

Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Toffifee + Zsombi, aki most éppen alszik (most még)
toffifee
 
 


Tudtam, hogy valamit kifelejtek.

Franyó
Tetszik az új táblaKép

Zsuzsó
Tényleg szép álmok Kép

Én is próbálok egy képet feltenni az "éhezõrõl"Kép
Kép
toffifee
 
 


Sziasztok!

Rég írtam, és régen olvastalak Titeket, ezért jó sokáig tartott elolvasni a termést! Megnéztem a babókat is, gyönyörûek!
Nem is emlékszem már, hogy kinek, mit akartam írni.

Képzeljétek, férjem ma szabin van. Reggel mondtam neki, hogy elvihetné magával a gyerkõcöt, amíg elmegy újságot venni, meg a pékségbe, virágoshoz. Aztán már csak azt láttam, hogy indulna, méghozzá egymagában. Amikor mondtam neki, hogy nem vicceltem, tényleg elvihetné arra a fél órára a gyermeket, azt válaszolta, hogy pedig Õ azt hitte. De aztán fogta a hordozót és vitte magával, én meg élveztem, hogy 5 hónap után egyedül voltam itthon fél óráig Kép. Apró örömök az életben Kép! És szerdán, meg csütörtökön is szabizik. Hip-hip-hurrá!

Toffifee!
Levente személyi száma is 3-al kezdõdik. Szerintem a 2000. után született gyerkõcök száma kezdõdik 3-al és 4-el, mert ha nem így lenne, akkor egyezne az 1900-as években születettekkel, nem Kép? Szóval szerintem ne hívd fel az Okmányirodát!

Zsuzsi!
Hát, a repülõrovar-fóbiáddal nem vagy egyedül Kép. Én is betegesen félek, és a lehetõ legrosszabb reakciókat produkálom: hadonászni és csapkodni kezdek Kép. Ilyen az én formám: az utca végében lakik egy méhész...

Általában hol van a DM-ekben a gyereknapozószer? Én itt nálunk kerestem a babakrémek között, a napozószereknél, de sehol nem találtam. Lehet, hogy nálunk nincs???

Pusza Mindenkinek! Virág és Levente

U.i.: Férjem meglocsolta a kertet, azóta zuhog az esõ Kép!
virga
 
 


Virga,
Asszem nem a babacuccoknal volt, hanem a "napozoszer- osztalyon". Szerintem ha 30 masodpercen belul nem talalod inkabb kerdezd meg! Gyerekkel nehez vasarolni (hat meg kettovel, ugy mar szinte remalom!!!)!

A kicsi ordit, eppen apja "szorakoztatja", a kozepso rugdossa az ajtot es sikoltozik hozza, amitol a kicsi meg jobban ordit, a nagy meg rohog rajta. De mar egyszeruen nem tud erdekelni! Kép Kép Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Végre lezúdult az esõ! Egész du. kínlódott itt Gödöllõn, nem mertünk kimenni sétálniKép

LeszterKép
Zsuzsi kapott egy Baby Born babát Julka tiszteletére (jaj,te még biztos alulinformált vagy a témában, BB baba könnyezik, gügyög, iszik, saját tápit eszik, pisil, kakil és nagyon drágaKép), szóval Petrának nevezte el, merthogy elmeséltem neki, hogy van egy Julkával egyidõs Petra babaKép

Julka is kancsít néha, szimmetrikusan is, asszimetrikusan is, az elõzõ kettõ is nézett kancsin. Persze az elsõnél én is rákérdeztem a doki néninél, tök normális, kb. 6 hónapos korukban lesz tökéletes a két szem együttmûködése. Amikor nagyon kancsi, akkor megpróbálom elérni, hogy másfele nézzen a leányzó.

Másik szem-dolog: fél szemû, avagy félig nyitva szemû alvás. Félelmetes látvány, az elsõ kölyöknél alaposan beparáztam.

OrsolyKép
Nem tudtam a csömöri usziról! Tudsz valami bõvebb infot nyújtani?

ToffifeeKép
SorstársamKép Julka is egész nap rajtam lóg, azaz 2X alszik kb. 2 órát egyfolytában, különben cici, cici, cici. Ma is 6-kor ébredt, 1/2 12-kor aludt el. Közben persze alszik perceket. Cicirõl lefejtve meg ordít. Én is kezdek kimerülni, már gaz tápszeres gondolataim is támadnak néha.
Édi vigyor!
Ja, személyi szám.Úgy látszik, elfogyott az 1-es 2-es, jött a 3-as és 4-es. Persze diszkrimináció megmaradt, a Julkáé 4-el kezdõdik!

NorkaKép
Jaj, de jó, hogy találtatok albérletet! És szupi jót! Lám-lám, néha + az ami -nak indul!

ZsuzsiKép
Próbáld Mikit orvul becserkészni a fényképezõgéppel!Kép

Mindenki gyönyörû! Csak én vagyok lusta?!

Urszila
urszila
 
 


Sziasztok!

Franyo! Véda testvérei: Dániel 2000.05.14 és Sára 2001.12.17

Annyira szeretnék néha én is írni, de nem megy! Talán majd ha kicsit jobban belerázódok a háromgyerekes anyaságba. Épp csak olvasni van idõm néha-néha. Most rohanok, a két nagyobbat ki kell venni a fürdõkádból, Véda pedig ordít a babakocsiban, este mindig nyûgös.

Anyakati
Anyakati
 


Szaisztok!

Orsoly: Nálunk ugyanezz a helyzet a kicsire rájött a nyikorgás egész nap nyikorog, mondtam az apjának, hogy megkell olajozniKépKépKépKépKépKépKép

Raktam fel új képeket a fotóalbumba.

Minden újat üdv a csapatban és gratula a babákhoz

Na most megyek
sziasztok
Andy
andy78
 
 


Sziasztok!

A mai napot sikeresen túléltem, igaz Bence nem volt olyan hisztis, mint számítottam.
Reggel Dorina kb 4-kor kelt, és 6-kor aludt el, de Bence negyed 7-kor kelt.
Délutáni alvásnál is ugyanígy váltották egymást.
Gondos gyerekeim vannak: "vénségemre " nem akarnak magamra hagyniKép

A nap képei:
Kép

Kép
"csak tudnám, hova folyik a tea" Kép

Minden baba gyönyörû, most nem sorolom név szerint, nehogy valaki kimaradjon.

Franyó Kép
Szuper az új tábla

Most megyek, majd holnap jövök!

Heni
heni1979
 
 


Sziasztok!

Megegyszer Alsopahokrol, mivel azt hiszem kicsit felreertheto voltam. Nem szar hely, csak en sokat vartam. Szoba, furdoszoba nem volt rossz, modern volt csak mar kicsit elfaradt, falak kicsit piszkosak, de egyebkent tisztasag volt. Uszoda, szauna, kinti medencek, napozok, kert szep, kaja jo. Ket harom napra tokeletes hely, de nekem egy het itt tul sok lenne, es persze szeretunk a zoldben csavarogni, ami itt csak ugy volt megoldhato, hogy elobb kocsiba becuccolsz, stb, amire nem vagytam. Masik javaslat, hogy esetleg jobb masik csaladdal, tarsasaggal menni.

Mano2!
Bababarat szallas ugyben nem kell messze menned, itt talalsz par helyet.

[url=http://www.babanet.hu/hol-mi/bababarat_szallas.php" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/hol-mi/bababarat_szallas.php[/url]

Norka!
Remelem bejon az uj alberlet. Ha valamilyen okbol meg sem ok, szerintem oszd meg velunk, hogy kb milyet keresel es garantalom, hogy valakinek a valakijenek pont ilyen lesz, foleg, ha nem azonnal kell. Az en tapasztalatom legalabb is az, hogy ismeroson keresztul alt sokkal jobb allapotu lakast lehet berelni sokkal esszerubb aron. Sajna mi is berlunk, es amig Mo-on maradunk ugy dontottunk nem is akarunk vegigmenni, a kereses, felujitas, hitel, atiratas, majd eladas torturan. Meg az jutott eszembe, hogy Matav vonalon hivod tesot Uj-Zelandon. Mi a Neophone-t hasznaljuk, es nagyon jo a dij Uj-Zeland vonalasra (mobilt nem tudom) a matavhoz kepest.

Toffifee,
Kitartas, nagyon ugyik vagytok. Ebben a melegben nem csodalom, hogy egesz nap szopizna. Reka egyebkent hasfajast kapott, ha tul gyakran etettem, ugyhogy en ugy igazitottam az igeny szerinti szoptatast, hogy 2 oranal gyakrabban nem etettem, de azon kivul, ahogy o kerte. Egyebkent szerintem is ez a bizonytalansag a rossz. Mindenki mast mond, te a legjobbat akarod. Regen volt egyfele modszer es legalabb anyukak nem orultek bele. En mindig tok bizonytalan vagyok, altatas, siras ugyben.

Leszter!
Holnap lencse vegre kapom a hordozot.

Zsuzsi!
Mit szolsz nincs Baby Bjorn meg uzletben sem, nem hogy 20 euros alig hasznalt. A szivem szakad meg. Lehet, hogy jovedelmezo vallalkozas lenne, ha hivatalos borzejaro lennel es itthon tovabb adnad a kincseket! Kép

Urszila!
Lustasagban csatlakozom, mar nekem is illene uj kepeket fel rakni. Pedig energianak kellene lenni boven, amennyi zserbot en megettem elmult ket napban..... Kép

Naptej - Nap ugyben teljesen szomoru vagyok. Kép
Noverem es sogornom elvittek setalni Rekat vasarnap (Tatan voltunk rokonlatogatoban, mind kettojuknek 2-2 sajat gyermeke van). Persze sapka, naptej maradt, de hat gondoltam babakocsiban minek, mondtam nekik, hogy takrjak be pelussal, ha besutne a nap. Erre jonnek haza, utolso 15 percet Reka noverem kezeben tette meg, a tuzo napon. 1. minek veszik ki a babakocsibol? Raszokik, en meg mit csinalok egymagam, hegynek felfele, babakocsival, meg gyerekkel. 2. ami a nagyobb problema, Reka kicsit megpirult (pofija, karja. En direkt nem viszem napra, erre tessek. Olyan lelkifurim van, miert adtam oda gyereket, miert nem kremeztem be???? Kép

Na mar megint mennem kell, mert apa megint latvanyosan szenved, hogy aludni akar es tolem nem tud.

Jo ejjt.

Gyorgyi + pirosorca Rekababa
rekababa
 
 


Sziasztok Mamik!

Sajna olvasni most nem tudok de igérem hamarosan mi is tudunk aktivan is csatlakozni végre!
Remélem mindenki jól van,és minden baba szépen fejlõdik!

Csak egy gyors bejelentkezésre van most idõm,de igérem most már hamarosan leirom a szüléstörténetünket!
Egy kicsit most könnyebb,mert az Anyukámék most itt vannak és tudok pihizni két korházba rohanás közben. Sajna még a Picikém kórházban van,de talán jövõ hét elején hazajöhet.Napról napra jobb a helyzet,és nagyon édes,csak a tej mennyiségének a növelésével küzdök.Még nem szopizik cicibõl,orron keresztül szondán kapja a tejcit.
egy kérdés:nem nõ a tej mennyisége,pedig rengeteget iszok,most már du. pihizek is,de csak max 5o ml. tudok kifejni a két kis pörsenésembõl.3 óránként fejek,éjszaka is.Fog e nõni a mennyiség ha már közvetlen cicibõl fog szopizni?

Mariann és a Kis Marci
Mariann
 


Toffifee!

Személyi szám kapcsán pontos infót kaptál fentebb, én még a Zsófinál hittem, hogy elrontották, akkor nekem is ezt mondták.
Mi ma kaptuk meg a taj-kártyát (ajánlottan), úgyhogy holnap ti is jó eséllyel pályázhattok erre.
Dórinak útlevele is van már, mert mindenkinek lejárt a családban, így csináltattunk neki is. Alig sikerült felébreszteni a fényképhez. Azt mondták az okmányirodában, hogy õ a legfiatalabb, akivel eddig dolguk volt.
Szoptatás:Nekem még a Zsófinál mondta az orvos, hogy azért ez az igény szerinti dolog sem az igazi, épp azokért az okokért, amit írtatok, úgyhogy õ nem javasolja. Elképzelhetõ, hogy egy idõ után már nem az éhség miatt sír, hanem, mert fáj a hasa, hiszen nincs a gyomornak pihenõ-idõ, hiszen folyton emésztenie kell. Talán meg kéne próbálni legalább 2 óra szünetet hagyni és egyszerre csak 1 cicire szoktatni. Akkor a mell is pihen és a baba is több "sûrû", azaz laktatóbb tejhez jut. Állítólag nem szabad üvölteni hagyni, mert az 1. fél évben még nem tud hisztizni, nem lehet elkapatni sem. Ha sír, akkor biztos oka van rá. Én aztán nem vagyok egy szívbajos sírás terén, de ezt egy régi Ranschburg-könyvben is olvastam, pedig a mi gyerekkorunkban még nem volt divat folyton a gyerek lelkéért aggódni.
Bocs, hogy ilyen hosszúra sikeredett!
rjuli
 
 


Timici!
Szerintem 3 napot kibír a tejci a hûtõben, mert amikor leadtam az anyatejgyüjtõbe, akkor hétfõn, szerdán és pénteken reggel jöttek, tehát a pénteki tejcim hétfõig a hûtõben várakozott és nem lett semmi baja.

Annyi gyönyörû baba van itt, hogy már nem is merem névszerint dícsérni Õket, mert atttól félek, hogy valakit kihagyok és nem szeretnék senkit megbántani. Szóval mindegyik bébi nagyon gyönyörû és ügyes. Kép

Urszila!
Csömöri babauszi: Delfin uszoda Csömör Peõfi Sándor u. 29. Tel.: 06-28-445-034

Na puszi nektek

Magdi
34+1
gallainémagdi
 
 


Tofiffee miert nem hagyod addig cicin logni a dedet amig o akar? Lacko eleinte masfel oraig logott a 2 cicin, de igy nyugi volt, utana behunyt 3-4 orara is!Kép

Urszila, minnya elobanyaszom a szorolapot ha meg megvan. Ugy emlekszem, eltettem, meg jol johet felkialtassal!Kép

Megvan!Kép Szoval: Delfin Uszoda, Csomor, Petofi S. u. 29. Telszam: 28/445-034. Csecsemouszas: kedd 11.30-13.00, csut 11.30-13.00, szombat 10.00-13.00 szorolap szerint. De szerintem a legtutibb ha felhivod oketKép Majd szamolj be, en is gondolkodtam rajta. Ja a viz 31 fokos.Kép

orsoly
orsoly
 
 


Nahat, Magdi nem megelozott!Kép
orsoly
 
 


Hello, lányok!

Teljesen esélytelen, hogy behozzam a május 1-je óta tartó lemaradást. Úgyhogy visszacsatlakozom, aztán ha idõm akad, beleolvasok a régiekbe. Biztosan sok mindenrõl lemaradokKép. Ezt a hozzászólást 3 napja írom!

A képeket nézegetve lapozgatva (bébik gyönyörûek) rábukkantam a rontásos eszmecserére, nagyon jól szórakoztamKép.

Elõbb magunkról gyorsan. Az ünnepek alatt a nagymaminál voltunk vidéken. Baromi nagy népvándorlás volt, mindenki látni akarta a bébit. Én aggódtam érte, õ élvezte. Mindenkire mosolygott, jó fiú volt, nem akart állandóan ölben lenni, nagyokat aludt. Aztán attól féltem, hogy úgy járunk, mint Miszikéék, hogy hazajövünk, és teljesen megzavarodik. De nem, azóta is egész sokat el van nézelõdve, gügyörészve, és napközben is hajlandó aludni egy kicsit. Szóval kezd nyugisabb lenni az élet. (Ezért aztán nem értem, hogy miért van mégis egyre kevesebb idõm!) Remélem, nemcsak átmeneti ez a jófiúság. Ha megint nyügi lesz, felpakolom, és irány Pápa. Kép

Voltunk ultrahangon és ortopédián, minden rendben vele. KépA bõre is szép már. Sokat nõtt, hízott. Szóval látványosan fejlõdik. Annyira élvezem, mikor az utcán megnézik! Pláne, ha meg is dicsérik. Csak vigyorgok!Kép

Lõrinc is rengeteget szopizik, ma nem is telt el egy óra két szopi között. Az egyik mellem már egész különösen néz ki, olyannyira, hogy le sem tudom írni. Leginkább mintha fogkrémes lenne, talán a bõr ázott fel, de nem egyértelmû.

Viszont a héten jön az elsõ szuri! Mire számítsunk?

Ja, és idõközben megszerette a fürdést, és volt olyan, hogy fürcsi után sem sírt. Pápán soha, itthon inkább sír, mint nem. Én is szopiztatom elõtte, aztán fürdés, iszonyatos ordítás, ahogy leteszem a pelenkázóra, aztán szopi és bealvás. Mivel Pápán egyszer sem mûsorozott, elhoztam még az ottani pelenkázót is, mert azt nagyon imádta nézegetni, hátha azon nyugisabban öltözik, de hiába. Ja, mivel általában imád a karon hason pozícióban lenni, ezért már a kádból így veszem ki, így törölgetem, így kenegetem, és csak akkor fektetem le a pelenkázóra, ha már nagyon muszáj.

Minden új mamának gratulálok! Gyertek gyakran!

Alvás: rövid ujjú body, rugi + pléd. Én arra gondolok, hogy ha elalszom, a legnagyobb kánikulában is betakarózom.

Myssnia! Szilárd futását nem tudom, hányszor néztem meg, iszonyú édes! Kép Kép El is mentettem, hogy néha megnézzem. Lõrinc is teker sokat. Abban is hasonlítanak, hogy Lõrinc is, ha lefektetem a hátára, 90 %-ban balra fordítja a fejét. Erre gondoltál Te is? Egyszer már ki is támasztottam, nem nagy hatékonysággal. Mellgyulladás miatt részvétem, remélem, gyorsan elmúlik.

Gombóc! Egyetértek a többiekkel, neked is jár egy pici szabadság. Apa nálunk is késõn jár haza, kilenc után, így már csak a fürdetés marad közös tevékenységnek.Kép

Gömb! Alváslabor a Madarászban. Ezen a címen találsz elérhetõséget és infókat. Nem irigyellek!Kép
[url=http://www.madarasz.hu/m04.html" TARGET="_top]http://www.madarasz.hu/m04.html[/url]

Miszike! Szegény Beki! Kép Már jól van?

Zulu! Ez az esküvõs sztori nem semmi!

Norka! Albérlet Kép Új albérletKép

Zsuzsó! TûzKép

Kangi! Maci2 eltûnése óta elgondolkodtam, hogy kipróbáljam-e a tõled kapott receptet. Kép A héten egy séta a Ligetben?

Momo! Hogy van Timi?

Na, jó hosszú lettem, de sebaj, ki tudja mikor tudok jönni legközelebb.

Mindenkinek üdv:

Beu
beu
 
 


Momo,
Kép napszuri miatt, jobbulást Timinek! Édi a kép róla! Mi is ilyen pancsizót szeretnénk venni, véletlenül nem Auchanos?

Norka,
örülök az új albitoknak!!! Kép Szerintem kiskád kinövése esetén vehetnétek egy nagyobb kiskádat... Tinikorában meg már jó lesz neki a zuhi! Kép
Nagyon édi Jázi és a testõre!

Tofi,
sajnos semmi ötletem nincs szopi ügyben, de együttérzek!!! Hátha segít... Kép

Kangi,
részvét lábujjhegy-Julcsi miatt Kép. Beki mellett is régen ágyút lehetett sütögetni, most bezzeg hangos visításba tör ki, ha Apája hapcizik egy nagyobbat Kép.

Mariann,
remélem mihamarabb hazamehet hozzád a picurid! Szerintem a tejcsi mennyiség is nõni fog, ha õ szívja, hiszen jobban ki tudja üríteni, mint te bármivel is. Drukkolok!

Beki szeme már jól van, köszi mindenkinek az együttérzést!!! Mondjuk nem tudom, hogy maga a beavatkozás sikeres volt-e, mert még újra összenõhet a pici seb, amit csináltak. De remélem nem fog.

Már naggggyon szeretnék végre fényképezõt, azért is, hogy megmutassam Nektek, mit kapott Beki a dédijétõl: egy igazi fidres-fodros kis kán-kán bugyogót Kép. Meg persze sok szép rucikát, igazi kisasszony bennük.
Ja, és tényleg kellett az eggyel nagyobb méret a napozóból, mondjuk ezek a méretek szerintem csak irányadók, lemértem Bekit és kb. 63 cm. És a 74-es napozó jó rá...

Pusz mindenkinek!
Miszike + Apájával tündérien szunyókáló Beki
miszike
 
 


Apuci nagyon jó volt egyik nap. Beki bömböl már órák óta, mint vadállat, apája meg aludna, de ugye nem tud. És akkor tök nyugodt hangon rászólt Bekire: "édes lányom! Legyél már tekintettel másokra is!"Kép Mindezt egy három hónapos gyereknek.Kép

Miszike
miszike
 
 


Miszike,
Kép Kép Kép Poenos Apuka!

Mariann,
Probalj meg ket orankent fejni, amikor tudsz (gondolom a korhazba jaras miatt nem mindig jon ossze), de minel gyakrabban, az a lenyeg! Ugy fejj, hogy egy fejes alkalmaval tobbszor vedd kezelesbe ugyanazt a cicit, tehat mondjuk 1.cici 15 perc 2.cici 15 perc, 1.cici 8 perc 2.cici 8 perc, 1.cici 3 perc, 2. cici 3 perc!
Ha iszol, attol meg onmagaban nem lesz tobb tejed, csak a fejestol-szoptatastol! Probalkozhatsz meg az Urtica Urens C5-os homeobogyoval is, meg pihenj sokat es relaxalj! Fejes elott vizualizald, hogy rengeteg tejed van, es dol beloled, mint a vizeses, a kisbabad gyonyoruen fog szopizni, es csak hiiiiizik a fincsi anyatejtol! Fejes kozben nalam az jon be, ha total masra gondolok, meg csak eszembe sem jut a tej mennyisegere vonatkozo ketelyem. Szoval inkabb valami jol sikerult nyaralas, vagy egyeb kellemes temak! Ha fejogeppel fejsz, es amugy konnyen megy, lehet, hogy jot tesz, ha telefonalsz, vagy ujsagot olvasol kozben!
Drukkolok nektek, hogy sikeruljon a szopi, es mielobb hazamehessetek! Tejci lesz eleg, ne izgulj! Majd ha mar szopizhattok konnyebb lesz akar orankent cicire tenni a babat!

Miki ordibal...

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Szasztok Kép

Beu Kép
séta lehet okés, ha nincs 50 fok. Esetleg ma kora délután? Majd csörgök, vagy hivj te.

Miszike Kép
KépKépKép apacuka vitzes! Kánkánbugyi a szent testén?! Naggyon jóóó ... KépKépKép

Mariann Kép
biztos, hogy a szopitól megnö majd a mennyiség. Addig is fejj, úgy, ahogy Zsuzsi irta! És drukk! Drukk!! Drukkkk!

Zsuzsi Kép
alvás rámfért, tegnap éjjel minimált sikerült aludni az ezer fok miatt. Jaj, még nem is irtam, hogy szopis melltartó miatt részvétem Kép ha vigasztal, az enyim már halvány rózsaszin ... elötte meg halványszürke volt ... nem vagyok egy mosási fenomén Kép Kép

Momo Kép
hogy van a kis napszúrta banya?! Remélem, már sokkal jobban.

Györgyi Kép
nahát, te szegény ... Kép Én tuti rendesen kiosztottam volna azt, aki megsüti a babámat ... de azért tudd, hogy az ilyenektöl lesz a kis ártatlan edzett, mert mi mindentöl csak óvnánk Kép Ne aggódj, biztosan nem lett semmi baja, mára már biztosan bebarnult a pofija Kép

Heni Kép
teás kép nagyon édes! Persze a másik is ...

Zsuzsó Kép
édesek a képek Kép

Myssnia Kép
délelötti és délutáni fotó egyaránt sztárszerü!

Auu, felébredt, mennem kell! Most egy órát aludt, hurrá!!!

Pussz
Kangi + éppenébredt Julcsi
kangi
 
 


Sziasztok!

Szeretnék egyet kérdezni tõletek:
tapasztalt babanetesként azt tudom, hogy a jóslók leginkább "mensiszerü" fájdalmak. Anno (35 heteKép)nekem ez nem csak a pociban hatott, hanem az egész derékövem majd' leszakadt, és fõleg a derekamban éreztem nagyon intenzíven.
Éjjel + ma reggel ugyanezek a fájdalmak jöttek, (derékra kiterjedten) fel is ébredtem miattuk. Ezek most jóslók lehetnek, vagy azok csak kifejezetten a pociban hatnak, és a derekam kezdi feladni a küzdelmet? Tehát a kérdés lényege, hogy a jósló, ha hasonló a mensis görcshöz, akkor mindenkinél hasonlóan jelentkezik, mint anno a mensi, vagy csak kifejezetten pocakfájdalmat jelent, és a jellege olyan, mint a mensis görcs?
Bocs, ha bonyolult v. hosszú vagyok, de ti biztos értitek, mire vagyok kíváncsi...Kép
Ja, és még 1: ha ezek jóslók, akkor az igaziak is hasonlóak, vagy az tök más? (Gondolom hasonlóak, hiszen sokakat becsaptak már jóslók, nem?)
A babáitok továbbra is gyönyörûek, a horozós, a pancsizós, a vigyorgós, a súlyzózós, a cumizós... mind-mind nagggyon boldognak tünik a képeken...!Kép
Elõre is köszi, jó babázást
Sziasztok
Ellimami
35
ellimami
 
 


SZiasztok!

Olvasgatlak ám benneteket, ha nem is napi rendszerességgel Kép, de arra nem futja az idõmbõl. Viszont hamarosan (kb egy hóünap?) csatlakozunk hozzátok mi is Kép Minden-minden baba nagyon édesdrága! KépKépKépKépKép (mert a képeket is szorgalmasan nézegetem ám)

Beu! Amit a melledrõl írtál (fogkrémes szerû), az lehet esetleg szájpenész! Úgyhogy vizsgáld meg alaposan Lõrinc száját is! Ha az, akkor kezelni kell! Nem fáj? Bocs, semmiképp nem ijesztegetni akarlak, csak a sok szopitól elvileg nem szabadna másképp kinéznie, mint normálisan! Akkor sem, ha óránkénti szopi van!

REmélem, többen is jöttök Kaskához és ott mindenkit megcsodálhatok élõben is! Kép

Az egykori mnálnalevélivóktól kérdezném: hogyan kell elkészíteni, hogyan kell adagolni és emelni a adagot?

Köszi! Kép És mindenkinek a nagyon-nagyon boldog babázást! KépKépKép

Márti
36+0
márti
 
 


Beu,
Ahogy Marti is irta (en is akartam, csak kozben beindultak a kolykok), ha feher a mellbimbod, az valszleg szajpenesz. Most emiatt ne ijedj meg, szinte minden babanak van kisebb-nagyobb mertekben! Gyogyszertari glicerines boraxszal kend be a cicidet par napig naponta tobbszor. Lorinc nyelvet is bekenheted, ujjadra tekersz egy textilpelust, bemartod a boraxba, es egy hatarozott mozdulattal korbetorlod Lorinc szajat! Vagy bekenheted a cumijat is, ha van neki!

Huuu, de rossz napom van ma!!!!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Beu,
Ahogy Marti is irta (en is akartam, csak kozben beindultak a kolykok), ha feher a mellbimbod, az valszleg szajpenesz. Most emiatt ne ijedj meg, szinte minden babanak van kisebb-nagyobb mertekben! Gyogyszertari glicerines boraxszal kend be a cicidet par napig naponta tobbszor. Lorinc nyelvet is bekenheted, ujjadra tekersz egy textilpelust, bemartod a boraxba, es egy hatarozott mozdulattal korbetorlod Lorinc szajat! Vagy bekenheted a cumijat is, ha van neki!

Huuu, de rossz napom van ma!!!!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Beu,
Ahogy Marti is irta (en is akartam, csak kozben beindultak a kolykok), ha feher a mellbimbod, az valszleg szajpenesz. Most emiatt ne ijedj meg, szinte minden babanak van kisebb-nagyobb mertekben! Gyogyszertari glicerines boraxszal kend be a cicidet par napig naponta tobbszor. Lorinc nyelvet is bekenheted, ujjadra tekersz egy textilpelust, bemartod a boraxba, es egy hatarozott mozdulattal korbetorlod Lorinc szajat! Vagy bekenheted a cumijat is, ha van neki!

Huuu, de rossz napom van ma!!!!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Miert ment el haromszor???


Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!
A tegnapi nap felülmúlta az eddigiek mellgyusziját! Délután 39.2 fokos lett a lázam. Algopyrin meg sem mozdította. A vizesruha segített egy kicsit. Ma hajnalban lement a lázam, de a fejem még nagyon sajog. NEm kívánom senkinek! Persze a mellem is fáj, fejni semmiképp nem tudnék belõle, viszont mindig ott kezdjük a szopit! Kicsit el is vagyok szomorkázva, mert a másik mellembõl láthatóan lecsökkent a tej mennyisége. Persze ez nem most kezdõdött. Csak mert ott mindig nyüglõdik, és a másikat kéri...

FranyóKép
Nagyon édes a napozóbody!

ZsuzsiKép
Szilárd köszöni a bókot! Ha fényképezõgépet meglátja, akkor mindig belebámul. A combos képen segít a persekítva is.
A Traumeelt nem ismerem, a gyerekorvos Burrowot ajánlott. Seb nincs a mellbimbón, viszont valamelyik nap kétszer is jó mellbe rugott Törpi a nagy rug-kapálásban. Utána sajogott is egy kicsit. De volt, hogy rosszul harapott rá, és akkor is fájt egy kicsit. Nem tudom!
Gyuri lassan mehet iskolába, ha ígyhalad. Miki pedig egy fitnesskazettát készíthet Norbival. Kép

NorkaKép
Ismerem a lakáshiányt, mennyivel egyszerûbb lenne, ha valak a kezünkbe nyújtana egy kulcsot.
Jazi még mindit nagyon aranyos!

UrszulaKép
A Te gyerkõceid is gyönyõrûek!

TimiciKép
Köszi a bókot!
Anyatej tárolás: [url=http://www.babanet.hu/szak/sz44.htm" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/szak/sz44.htm[/url]
Bence is nagyon édes! Az alvós kép csúcsszuper!

Zsuzsó
Nagyon aranyos az újszopis kép!

Toffifee
Már ez a harmadik, de az elsõnél nem volt lázam. Már nagyon unom... Sajna nem tudom, mi lehet Zsombi baja. Esetleg ha megmérnéd tudnád mennyit eszik?
Az éhezõ nem úgy néz ki, mint aki éhezik. Kép

BeuKép
Szilárd akármerre elfordítja a fejét, ahol embert lát.Kép Az AVI-n lévõ póz is elég érdekes...

Manó2
Dorka nagyon édes!

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Myssnia,
Ne aggodja a tejmennyiseg miatt, valoszinuleg csak a fajdalom blokkolja!
Nekem is az egyikben csak nagyon keves termelodik, es nehezebben is jon, mint a masikbol. Miki altalaban ket perc utan ki is kopi, keri a masikat. Megkapja, de utana meg szopi kozben tobbszor visszaadom neki a "rossz" cicit, hogy megse apadjon mar el. Hogy ne legyen tul nagy a tortura fekve szoptatok, es ha a masikat akarom adni neki, akkor felig hasra fekszem, hogy elerjen a szajaig. Hmmm, persze lehet, hogy ehhez meglehetosen logo cicik kellenek. Mindegy, ha nem megy, nem benned van a hiba! Kép

Ellimami,
Ilyenkor mar minden lehet! Kép Joslo is, derekfajas is, szules is! Azert remelem meg nem az utobbi! Ha mas testhelyzetet valasztva elmulik, akkor joslo! Ha nagyon nem birsz aludni, pancsizz egyet, vagy felig ulo helyzetben olvass egy kicsit, teat kortyolgatva!
Szerintem ugyanugy, mint a szulesi fajdalom, a menstruacios gorcs is mindenkinel mas lehet, mashova sugarzik!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Rekababa,
Babacucc-importon mar en is gondolodtam, de az a baj, hogy zsidover csak epp annyi szorult belem, hogy lealkudjam, es olcson megvegyem, hogy haszonnal tovabbadjam, arra mar nem futotta!

Heni,
Velem is ezt csinaljak a budos kolkok!

Kangi,
Nekem az ejszakai szopi utan mindig nehezemre esik visszaaludni, barmilyen faradt vagyok is!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Zsuzsi
Köszi a biztatás, ha vigaszszopira van szüksége Szilcsnek, akkor én is a rosszabbikat adom neki. Egyszer írtam is, hogy a "jobbik" mellemben, ha elindul a tej, akkor 7 sugárban, jön, míg a másikból csak 2. ÉS ez nem jön be a gyerkõcnek. PEdig a cumisüvegbõl kapott tejet is inkább egylyukú, lassú folyásúból kapja, de még abból is j obban megy... Ráadásul, a jobbik mellem van begyulladva, és tegnap este is még simán tudott volna enni Szilárd.

myssnia, szétszakad a fejem Kép
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Ha minden jól megy este, akkor én kétszer ébredek éjszaka. Ez elsõnél - ami kb. fél 2-kor van - én is kivergõdök, de a hajnalinál nagyon nehéz magamhoz térni.
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Ellimami!

Nekem 36-40 hétig voltak mensiszerû jóslóim, ami olyasmi volt, hogy folyamatosan fájt az alhasam és derekam, közben 10-20 percenkénti keményedések, kb.30-40mp ezek is érezhetõek voltak. Folyamatosan bizonytalan voltam, aludni sem tudtam, mindenem fájt... Aztám mikor eljött az igazi, ezt nem lehetett összekeverni az elmult hetek fájogatásaival. Erõs hírtelen görcsszerû összehúzódások, melyek közt érezhetõ szünetek voltak. Biztos lehetsz benne, hogy mikor van itt az idõ, bár engem is 2.gyermeket váróként, többször majdnem kórházba indítottak a jóslóim.

dinihe
dinihe
 


Mariann,
Ha már tud cicibõl szopizni, teljesen biztos, hogy fog nõni a tej mennyisége, emiatt tényleg ne aggódj. Annyira jól nem lehet kifejni, amennyire ezek a kis vakarcsok ki tudják szívni. De ha véletlenül nem enne cicibõl, akkor is sokáig lehet anyatejen tartani. Gombóc tudja.
Mi történt veletek? Miért van a bébike még kórházban? Leírtad már csak én nem olvastam?

Tofiffee,
szerintem nem kéne leszedni 15-20 perc után. Most még tök pici, késõbb úgyis megunja.

Dana ma egész nap nyûgös. Talán már érzi aközeledõ hideg frontot?

Zsuzsó
zsuzso
 
 


Sziasztok lanyok!

Koszi mindenkinek a kancsalsaggal kapcsolatos valaszokat!Kép

Ki jon kozuletek a Kaska-fele talira szombaton?

Zsuzso, Toffifee, Heni,
Nagyon edesek a gyerekek!Kép

Mano,
Irtad, hogy gumicsonakban viszed be a gyerkocot a toba. En is valami hasonlo megoldason gondolkodom, bar Petra meg csak 4 es fel honapos lesz, amikor mi a Balatonra megyunk. Ti tesztek majd valami uszogumit vagy "karuszot" a babara? En valahogy nagyobb biztonsagban ereznem magunkat, csak nem tudom, hogy ilyen picinek letezik-e valami ilyesmi. Vagy marad a ferjemmel felvaltva uszizas - felvaltva gyermekorzes a parton.

Toffifee,
En meg azert erzem hulyen magam, mert tanacsot keszulok adni Neked az egyhonapnyi tapasztalatommal.Kép Szoval Petra is hajlamos kozvetlenul szopi utan (mondjuk 170 g bepusszantasat kovetoen) hatarozottan ugy csinalni, mint aki majd' ehen hal. De rajottunk, hogy ez csak a nagyon eros kereso reflex miatt van, ugyanis cumival ugyanugy meg lehet nyugtatni, mint a cicivel (amin egyebkent mar csak felalomban nyammogna). Szerintem (es ezt tobben is irtak mar itt) ezek a pici babak meg nem tudjak eldonteni, hogy ehesek-e meg, es ugy erzik magukat leginkabb biztonsagban, ha a cici a szajukban van. Viszont azt szerintem azert nem jo hagyni, hogy emiatt mar fajjon a cicid. (Most latom, hogy elegge egymasnak ellentmondo valaszokat kapsz, hat most legy okos!Kép)

Urszila,
PetraKépKépKép BB temaban tenyleg nem voltam kepben.Kép
Koszi a kancsalsag infot, most varom a dokinenit, es ot is meg fogom kerdezni, de megnyugtattal.Kép Amugy mi is probaljuk olyankor ravenni, hogy mashova nezzen.

Gyorgyi,
Koszi, varom a kepet.Kép
A zserbot en is imadom!Kép
Es a novered mit mondott, miert vette ki Rekat a babakocsibol?Kép

MariannKép
Kitartas! Biztosan nagyon kemeny ez az idoszak, de milyen jo is lesz, mikor mar otthon lesz veletek Marci!Kép Mielobbi teljes gyogyulast kivnok neki, es sok-sok boldogsagot mindharmotoknak!Kép
A tej mennyisege biztosan noni fog, annyira kiuriteni fejessel sosem fogod tudni, mint amennyire Marci kiszippantja. Es ez a legbiztosabb ut a tej szaporitasahoz.Kép

Beu,
Orulok, hogy ilyet is hallani, hogy nem "rontottak el" a babat a rokonoknal.Kép (Bar vegul Miszikeeknel sem volt egyertelmu az ok-okozat.Kép) Ugyanis mi is megyunk nemsokara anyosomekhoz Miskolcra.
1-2 het mulva esetleg en is szivesen csatlakoznek a Ligetben hozzatok... Ha nem baj...Kép

Miszike,
Varjuk a kepeket!Kép Drukkdrukk a teljes gyogyulashoz!Kép

Ellimami,
En anno a mensis gorcsot a hasamban ereztem, a joslofajasok (ha azok voltak egyaltalan?Kép) szinten a hasamban jelentkeztek, de hosszabb ideig tartottak, es nem voltak periodikusak. A fajasokat a hasamban is de foleg a derekamban ereztem, kezdetben alig erezhetoen (de szabalyos idokozonkent, jol korulhatarolhatoan), kesobb aztan mar nagyon is egyertelmuen.Kép Mivel Neked mensinel is a derekad fajt, nem hiszem, hogy sokat segitettem.Kép

Marti,
Aztaaa, mar Te is szulni keszulsz?Kép Kaskaeknal talalkozunk, csak legyen jo az ido!!!
Malnalevel: en ha jol emlekszem, 37+0-nal kezdtem, napi 2x3 dl-rel. Egy het mulva emeltem 3x3 dl-re. 3 dl forro vizhez tettem masfel teaskanalnyit a malnalevelbol, 10 percig azott, aztan leszurtem. Az utolso napokban talan tobbet is ittam, es erosebbre foztem. Nalam hatott, vagy legalabbis valamiert konnyu szulesem volt.Kép

Myssnia,
Ooooo, Te szegeny...Kép Nagyon rosszul lehettel tegnap, nekem kisgyerek korom ota nem volt ilyen magas lazam... Remelem, holnapra mar teljesen jol leszel.Kép
Szilard futasat en is megneztem, hat hihetetlenul edes!Kép

Egesz delelott itt ultem keszenletben, mert vartam a doktornenit, es most telefonalt, hogy inkabb csak holnap jonne...Kép Bar igy legalabb elolvastam a termest, es irtam is.Kép

Na puszi:

Leszter es 10h ota szundizo Petra
leszter
 
 


Leszter!

Hát igazából még én sem tudomKép Amikor én voltam kisgyerek nekem volt olyan felfújható kenu félém, amiben épp annyi hely volt hogy egy baba befért, de ilyet már nem lehet kapni. A nagyobb csónakban viszont nagyon tud fickándozni. Én valahogy úgy gondoltam hogy fogom a csónakot és tolom, egyedül nem merem majd hagyni az biztos. Fõleg hogy õ már bõven felül, és már a fürdõkádból is szeret kitekingetni.Kép Karúszót biztos lehet kapni,mert babaúszáson használják!!!
Emma egyébként imádja a vizet és nem tudom hogy tartom amjd vissza hogy ne menjen bele, az uszodában is repked már a medence szélénél.Kép

Manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Zsuzsi Kép
visszaalvással nekem is gondjaim vannak. Most a ciluka bealudt az ebéd közben, de valaki becsöngetett, igy én ébren vagyok: ajtót nyitni még nem tudtam félkábán, de azt elérte az illetö, hogy ne aludjak véletlen se! Kép

Myssnia Kép
te szegény ... nagyon vuduvudu, hogy múljon el rólad a rontás!!!

Megpróbálom megmutatni, milyen most:

Kép

Pussz
Kangi és tejesszájú Julcsi
kangi
 
 


Úristen, már felébredt?! És át is öltözött volna???!!!

Nem, nem ilyen!!! Egy hónapja volt ilyen!! Bocsi! Újra!

Kép

Kangi
kangi
 
 


Büszke-büszke KépKépKép

Kangi
kangi
 
 


Kangi,
Gyuri aszondja elveszi felesegul! Szabad? Kép Kép Kép
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Látod Zsuzsi, lesz neked lányod haamrosan.KépKépKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Zsuzsi Kép
ha a felébredt vigyorisárkány is bejön neki, akkor tárgyalhatunk KépKépKép

Kép
Kép

Kangi
kangi
 
 


Sziasztok!

Miszike
Koszi a kad infot!Mikor Apa mondta u.ezt kirohogtem, hogy de nincs is nagyobb kiskad....ezexerint van! Kép
Ugyeugye,hogy eljott nalatok is a "nemszabad hapcizni-orrotfujni" idoszak?? Kép

Beu
Tok jo,hogy ilyen jo fiad van!
Elso oltasnal Jazmin nem lazasodott be. Azert oltas utan benyomtam neki 1 kupot a biztonsag k.ert, de nem volt semmi baj! Kép

Kangi
Nagyoneeedddeeesss alvoJulcsiBaba! Kép

Lanyok
Ki irta a hajnai 1.30as kelest? Nalunk is akkor van kajcsizas. Nem traccsolunk 1et? Kép Kép
Az esti setaval jobb lett az esti furdi. Legalabb is tegnap este. Nem akarom elkiabalni, de mar jo ideje orditva est veget a ceremonia. Tegnap pedig mosolyhegyekkel! Juhhee!
Ja, anyospajtas legujabb heppje. Ne cipeljem Jazmint a kendobe,mert nem lesz egyenes a dereka. Megprobaltam elmagyarazni neki,hogy ez nem ettol lesz egyenes v. ferde. Erre veszi ki a hordozobol tegnap: "Gyere leteszlek az agyra, legyen kicsit egyenesen a derekad!" Lanyok, felfedeztem a "Hogyan adagoljuk anyosnak, hogy ne olbe cipelje a babankat egesz du.!!! Kép
Penteken nezzuk meg az uj albit. Remelem bejon, bar kisse forgalmas helyen van,de majd korbenezek zoldovezetileg is.
Ja! Koszonjuk a tomerdek dicseretet! Ezennel a kutyusnak is atadom, mint huseges orzovedonek! Kép

Pussz
Norka
norkini
 
 


Norka Kép
köszi a bókot ... nem azért, mert az enyém, de sztem is cuki ... mondjuk szemet se hasonlit rám ... a szája Anyué, a szemei az apuciéi, a többi meg egyelöre beazonosithatatlan forrásból való, de egész helyeskét sikerült összerakni Kép

Anyósidomitáshoz szivbéli nagy gratulációm! Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Kangi
Nem szivas,hogy Te szulted meg, erre Anyudekra hasonlit?? Kép
Ja kozbe feltetted a tobbi menozos fotot is, ahha! Nem semmi a kiscsaj. Siman hallom hozza a hangzoanyagot is! Kép

N
norkini
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?