Új privát üzeneted érkezett!

húúú, bocsesz, jó nagy méretûek lettek
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Zsuzsi
[url=http://www.friderikusz.hu" TARGET="_top]http://www.friderikusz.hu[/url]
Itt látom/láthatod, hogy már volt az a mûsor...
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok Anyukák!

Most vagyok Nálatok elõször (illetve 1-2-szer már "belétek" olvastam), és szeretnék csatlakozni hozzátok. Eddig a friss kismamákba írogattam.

Április 28-án született a kisfiam, Dani, holnap már 2 hetes lesz Kép

Remélem, nem veszitek majd zokon, ha zaklatlak Titeket a kérdéseimmel

próbálok majd gyakran olvasni/írni, ha Dani engedi

addig is sziasztok
Andi
psandi
 
 

 
 

Andi
Gratula Danihoz, gyere gyakran.

JA!
Zsuzsi
Köszi, a segítségfelajánlást! Kép Ha lesz valami új heppem, ami nélkül nem tudok meglenni, és itt nem kapható, akkor szólok.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok

Gomboc
Zsuzsi velemenyet osztom! Lelkiismeretfurdalast tedd messzire- es kicsit mozdulj ki. Utana ismet embernek erzed majd magad! Kép

Zulu
Biztato ez az eskuvos sztori... Kép Juliusban mi is megyunk. Bar anyosom mar ma felajanlotta,hogy vigyaz Jazira, de csak mosolyogni birtam az 5leten.

Mano
Orulok, hogy 7 honapos leanyzoddal minden ok!

Momo
Nagyon jo a kep! Kép

Franyo
Jok lehettetek tancikalas kozben! Kép
Hat a kiscsaj nemsemmi szerkoban pompazik! Nagyon csini.

Miszike
Ez a konnycsat. dolog olyan csunyanak tunik! Remelem tenyleg segitett! A kiscsaj nagyon ugyes lehetett, ha utana mar nem sirt!!

Myssnia
Hat Jazi mar masfel honapos koraban duplazott. Most 5800 gr. Nemtom hova siet?!

Kangi
Itt nem esett!!!!! Kép
Jazi pl. rogton felebred, ha betakarom. Gondolom melege van nekije. Szoval probalkozz szerintem lajtosabb szerkokkal! A sapi szerintem is kicsit sok, igy 1000 fokban.

Zsuzsi
Miki nagyon csini az uj kapalban.

Gomb
Nem lehetne valahogy tudatositani a gyerkocben, hogy a nappal az amikor vilagos van es mindenki maszkal? Nagyon naiv vagyok????

Lanyok
Tegnap eldontottuk,hogy csak leselkedunk az usziban. 9re mentunk, erre 8kor Apa kitalalja,hogy megis usszunk... Kép Ne tudjatok meg azt a kapkodos bepakolast. De NAGYON jooooo volt! Jazi nagyon elvezte. Kb. 15 percet voltunk a vizbe. A vegen elkezdett magyarazni, es mire kiertem vee a medence szelere ,bealudt! Kép
Ma szoltak a tulajek, hogy dec.-ig el kellene koltoznunk az albibol, mert el akarjak adni a lakast. Kép Csak a gyerekszoba falat banom, de azt nagyon... Kép Kép Jo buli lesz megint albit kergetni :0/

Jo ejt
Norka es 13 hetes Jazmin
norkini
 
 


Sziasztok!

Mar megint irtatok rendesen. Kesz esti program. Tevet nyugodtan eladhatom. Mar regota igerem, hogy irok Alsopahokrol, ugyhogy most bevaltom fenyegetesem:

Megprobalok rovid lenni (alt. nem sikerul).

Nekem osszessegeben kicsit csalodas volt. Azert megprobalom a pozitivakkal kezdeni:
1. futott nagy benti medence (bebi uszasra kivalo), es futott kinti gyerek medence szupi. Van meg nem futott nagy kinti is, azt nem probaltuk. Szauna tok jo, masszast nem probaltuk ido hianyaban, de mar banom.
2. Kisagy (utazoagy), kiskad, pelenkazo, fellepo mosdohoz bekeszitve. Tok szuper nem kell egy kisbusz 3 napra.
3. Reggeli nagyon jo, nagy valasztek (ja ennyi penzert lehet is). Etteremben legalabb 30 etetoszek, bebietelek, tejpepek, stb.,stb.
4. Ovoda, jatszoter, jatekok nagyobbacskaknak csucs szuper, plane, ha gyerek hajlando is ott maradni par ora, akkor az tobb mint tokeletes.

Negativumok:
1. Ennyi penzert kicsit szebb szobakat vartam. Mi a Gizella hazban voltunk, nem rossz, de nem voltam elajulva. (Lehet, hogy tul jo szallodakat elveztem eddig a ceg penzen?) Allitolag van kulonbseg a kulonbozo hazakban levo szobakban. Agy iszonyuan nyikorgott (nagyon negativ ket rossz pont). Sima egyszobasban voltunk, meggondolando, hogy legyen legalabb terasz, vagy 2 szoba (mennyi lehet?), mert igy szuper kipihentek lettunk, dedet letettuk este 8-kor aludni, no tv, no olvasas, no duma, csak alvas.
2. Kozvetlenul templom mellet van, negyed orankent nagyon hangosan harangoznak. Reka nagyon nem dijazta.
3. Semmi nincs a kornyeken, ahol jol lehetne setalni (kedveljuk, arnyekos helyeket, park, erdo, stb). Falu kozepen, falu tipikus magyar falu, foutca aztan semmi mas. Heviz kozel van (1km), mi at is setaltunk, de semmi fa az uton, aki ezt tuzo napon megteszi gyerekkel azt nem irigylem.

Szoval osszessegeben ar ertek aranyban nem erzem, hogy tul jo. Par napnal tobbre en itt igazan nem vagytam. Szerintem lenyegesen mas lehet annak a velemenye, akinek kicsit nagyobb a gyereke es elvezi a sok jateklehetoseget.

Voltunk bebiuszason csutortokon Rubin Hotelben. Nagyon tetszett. Kicsi baba masszazs elejen, vizben enekeltunk, jatszottunk, stb, nagyon szimpatikus volt a foglalkozas, mivel nem csak vizhez szoktatas, hanem nagyon jatekos. Kép Kép Kép.

Esti furdes, szopi alvas programnal. Mi az elso 3 honapban eloszor szopiztunk, utana furdes, majd megint kicsi szopi, amin bebi alomba szenderult. Gyerkoc mar a korhazban tudomasomra hozta, hogy eloszor szopi, utana lehet szo pelenkacsererol, furdesrol, vagy barmi masrol. Nekunk ez nagyon bejott, foleg mivel szopi kozben, vagy kozvetlenul utana szokot rottyantani. Idokozben annyit kellett valtoztatni, hogy furdes elott nincs szopi, csak utana, mert kb ket honapja o furdes utan mivel mar nem volt ehes marhara nem talalta erdekesnek a szopit inkabb dumalni akart szopi es alvas helyett. Miota csak furdes utan van szopi, szepen megnyugszik es alszik. Este nalunk is nyugosebb mint a nap tobbi resze. Sokszor furdes utan ordit amig nem szopizik. Rekord sebesseggel tudjuk feloltoztetni Kép. Kicsi szopi fogalmat nem ismeri, tehat sajna Zsuzsi modszere nekunk nem jo, de nyugodtabb gyereknel tok jo lehet.

Franyo!
En is majdnem vettem ilyet, de sajnos nem volt a mi meretunkben. Kép Kiscsaj tunderi es hatalmas es gyonyoru! Kép

Gomb!
En mar teljesen kikeszultem volna a helyedben. Ugyhogy barmit is gondolsz szuper jok vagytok, hogy ilyen jol birjatok. Szegyellem magam, hogy en musorozok amikor kicsit tovabb tart Rekat elaltatni, vagy mikor ejfelkor fel orat ordit neha. Ferjem mondta, hogy egyik gyerek alvasrol szolo konyvben olvasott ilyenrol. (vettunk mar vagy 4 ilyen konyvet) Utana nezzek mit ir, hatha segit? Vagy jo tanacsbol van boven?

Gomboc!
Hat bizony apat meg kell probalni jobban befogni. Gondolom csak o jar el, te nem mesz sehova. Gyereknek szokni kell nala is. Hidd el nagyon jot tesz, ha kicsit kimozdulsz nelkule, akar ha csak a sarki boltba es ujsagoshoz, vagy epp a cukiba Kép. Nalunk apa siet haza munka utan, amint belep nyomom kezebe a gyereket es en inkabb fozok (na jo ez az utobbi idoben ritkan fordult elo), vagy barmi mast csinalok, csak nem a bebit szorakoztatom (kimosom a kadat furdeshez, vasalok, stb). Mondjuk en csunya hazi sarkany vagyok kikovetelem, de hat nem csak az enyem a gyerek nemigaz.

Nem kell valakinek chicco (jol irtam?, biztos nem) kenguru. Vadi uj, en vettem a bebinek, csak a lakasban probaltuk ki ketszer, haromszor tiz percre. Nem rossz, de kaptunk kolcsibe BabyBjorn-t es az jobban bejott. Nem emlekszem mennyi volt, de ha valakit erdekel utana nezek es felaron odadom.

Babak gyonyoruek.

Na huzok aludni, mert apa nem tud aludni a klimpirozastol.

jo ejjt!

Gyorgyi + nappal sok kicsit alvo Reka
rekababa
 
 


Norka,
Azert irigyellek ezekert a "bealvasokert"! Megneztem a profilodban a kepet, annyira joooo!!!!!
Kép a koltozes miatt! Megvenni nincs esely, vagy nem is akarjatok?

Myssnia,
Szilard gyonyoru baba! Minden elismeresem! Es nem is sovany, most mer` mondod?! Nekem olyan nagyfiusnak tunik a kepeken, mintha nem is baba lenne, hanem ovodas!

Kangi,
Furdes utan, ha hideg van en is huzok ra sapit. Vagy ha pancsi utan nem sokkal kimegyunk, akkor mindenkepp!
De ha otthon olyan meleg van, ahogy meselitek, akkor legfeljebb akkor adnek ra, ha huzat van a lakasban! (foleg ha utalja..Kép

Andi,
Gratula, es gyere minel tobbszor! Szerintem tok jo itt a tarsasag, biztos te is jol fogod magad erezni!

Momo,
Jo kis kuckot csinaltatok Timinek! Most aztan egy szava sem lehet tobbet! Hangoskodas nalunk is van, nem mondom, hogy Miki szereti, de mar kezd hozzaszokni! Azert meg mind a ketten aldjuk azokat a lopott perceket, amiket kettesben tolthetunk az agyban, es nem zavarnak meg a rokonok! Kép Kép Kép A kozos alvas megszervezese nalunk sem mindig jon ossze, de igyekszem Mikit ugy idoziteni, hogy Gyuri alvasidejeben valamennyit o is aludjon, es akkor nekem hawaii!

Na jo, elteszem magam holnapra...remelhetoleg ma mar nem lesz ram szukseg!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Ja lanyok!
Jazmin eddig imadott furdeni. Mostanaban eleinte semmi gaz, nezelodik, mosolyog. Par perc utan pedig elkezd orditani. Nincs tippetek, hogy mi lehet? Ma mar tobbedszer csinalta. Utna sikerult megnyugtatnom, kesobb nem volt semmi baj. Arra gondoltam,hogy hutottuk mostanaban a vizet a nagy meleg miatt, de az mar az elejen feltunne neki, nem??
Mas
Miota oltast kapott a kiscsaj, mar 6 korul nyugos lesz es 7kor teljesen kidol. Regennem 7kor furdettunk, utana szopi, 8korul lvas. Van valakinek tapasztalata, hogy visszaall-e a regi rend? Ez igy nekem nagyon korai!

Jo ejt
Norka
norkini
 
 


FranyóKép
Édi! Mért nem tudtak-tudnak az enyémek így aludni? Nálunk csak hason ment mindegyiknél az alvás, és úgy kevésbé fotogén a gyermekKép

GombócKép
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Mozdulj ki, sõt valami rendszert is bevezethetnél. Nyugodtan hagyd rá az apjára Zsombit. Valszeg rendesebben fog viselkedni az apjával, mint amikor te is ott vagy. A kölykök már pici koruktól megérzik, hogy mikor mit lehet, de komolyan! (Pl. soha nem veszekednek az autóban, ha csak én vagy csak az apjuk viszi õket, bezzeg, ha mind a ketten ott vagyunk!) És a papának is jót fog tenni, ha rábízod a dedet! Tudatosan hagyom néha magára már most is Julkát a férjemmel, egy kis kapcsolatépítés Kép, szerintem másképp foglalkozik vele, ha nem lesem árgus, anyatigrisKép szemekkel, hogy mit csinál.

GombKép
Van valahol egy Alvásambulancia, talán a Madarász Kórházban? Hátha meg lehetne fordítani az éjszakát és a nappalt Lili számára! Mert tkp jól alszik, csak mediterán szokásokat vett felKép

NorkaKép
De jó, hogy jó az uszi! Nekünk sajnos messze van minden bébiúszás uszodaKép
Kép az albérlet miatt.

Urszila
urszila
 
 


Zsuzsi
1xrre irtunk!
Szoval a bealvasok eddig tok siman mentek. Oltas ota azert van kis orditas. De ahogy itt olvasom, az atlag esti ordibalasoknal sokkal konnyebben alszik el a kiscsaj. Nalunk az este a legkiszamithatobb, legkonnyebb elalvas.
Lakas
No money...kolcsonhoz kellene egy kis toke. Nem adna kolcson valaki par millat?? Kép

N
norkini
 
 


Felét mindig kifelejtemKépKép

MomoKép
Apa gondolom tévét nézett közbenKép Ismerõs képKép Nagylány tündériKép

ZsuzsiKép
Miki mindig ilyen komoly? Kérek egy nevetõs képet is! Nagyon ügyesen tartja már a fejét! És mellette milyen nagyfiú Gyuri!

MyssniaKép
Nagyon édes! És mekkora szemek!

NorkaKép
Tipp nincs. Még így, a III-nál sem. Van amikor nálunk is teljes ellazulás, hepi, fixen nézi a vele foglalkozó hímnemû rabszolgát, apuka olvadozik, van amikor (ma este is) ordít, mint a fába szorult, cumit 10 m-re köpi ki. Öltözés után viszont hirtelen nyugi, apuka olvasztás.
A napirendet meg változtatják idõnként ezek a mai liberális kisdedek, valahogy nem tudnak a régi szép, anyukakímélõ fix napirendeket propagáló könyvekrõl. Nem biztos, hogy az oltás zavart be, lehet, hogy véletlen egybeesés. Kompromisszum kéne kettõtök között. Pl. egy kis séta 6-kor szendergéssel, utána fürdés?
És most jut eszembe, hogy 3 hónapos kor körül van egy minõségi ugrás kajában is, meg viselkedésben is!

Leszter is réges-régen nem jelentkezett!

Urszila, a nagyokos
urszila
 
 


sziasztok leanyok

eltuntem mert besegitek a baratnemnak egy konyv forditasaban, egyebkent mi is jol vagyunk, mondjuk en kialvatlan vagyok, de Andulkara egy szavam se lehet, olyan jo kiscsaj, alszik, eszik, sokat beszelget, neha veletlenul mar meg is fordult, es no mint a bolondgomba, epphogy befer a 3 honaposakra tervezett ruhakba ...lehet megint bevasarolni.

Gomboc
ezzel en is pontosan igy vagyok, ki is vertem a diszhisztit azon h apa mindig bulizik e pedig itthon senyvedek, de aztan rajottem h legalabb olvashatok Kép persze azert egyszer ugyis kimegyek valahova a baratnemmal mert arra szuksege van mindenkinek.

Norka

akkor majd ha hallok valakitol valami infot albirol akkor irok, bar mar eleg lazak a pecsi szalaim... sajna

Urszila
koszi a tojasos habaras infot, hamarosan kiprobaljuk, vagyis mar ettem eredetit is meg krealtam is de az nem volt az igazi.

Sziasztok
Zsurlo
ps.: ti nem kezdtetek el hizni a Cerazettol?
zsurlo76
 
 


ZsurlóKép
örülök, hogy jelentkeztél. A Cerazette nekem is farkasétvágyat csinál, fõleg este - amikor a két ded már nem ugráltat - bírom nehezen megállni, hogy ne vacsizzak kétszerKépKépKép Ráadásul ez a nyavalyás gyogyi nekem kellemes kis vérzészavart is csináltKép Hát én többek között ezért akartam spirált felrakatni, ami nem sikerültKép

UrszilaKép
hát persze, hogy apa tévét nézettKép, azért ennyi is sok az önfeláldozásbólKép Viszont párom véletlenül meglátta, hogy föltettem a netre, és azóta kártérítést követel a kompromittáló fotóértKép

NorkaKép
albérlet miatt nem irigyellek, már én is sokat költözködtem emiattKép Amikor 2 éve megvettük a házat, én úgy belaktam, hogy engem már ki se lehet robbantani belõleKép
Csatlakozom Urszilához, szerintem is inkább véletlen egybeesés a napirend eltolódás és az oltás. Ezek a rafkós babák résen vannak és amikor anyuka már épp megszokná a napirendet, akkor gyorsan váltanakKép Próbáld te is valahogy kicselezni a dedet, hogy kompromisszumot találjatokKép

GyörgyiKép
elgondolkodtató, amit a Kolpingról írtál, mert már én is terveztem a megtekintését családilag. Nálunk a leggázabb az éjszakai alvás, mert a kölkök olyan hangosan matatnak alvás címen, hogy mi nem bírunk szunyálni tõlük, ezért alszanak itthon külön szobiban. Ja és ahogy Kanginak is írtam, extraérzékenyek a zajokra, szóval a harangozás egy nap alatt hazaüldözne minketKép

ZuluKép
hát nem volt semmi az esküvõs rohangászásodKép Én pont az ilyen szervezési nehézségek miatt szoktam lemondani önként minden programról, pedig lehet, hogy sikerülne megoldaniKép
Az én férjem teljesen kipihent állapotában se bírja az elõkészített ruhába öltöztetni a gyermeket, igaz, nem szokott rámtelefonálni miatta, hanem elõveszi a híres problémamegoldó képességétKép Timivel meg szerencséje van, mert egyelõre még nem reklamálja a toalettje slamposságátKép

Kézeljétek, lehet, hogy Timi tegnap napszurit kapott, mert az a lökött csaj nem tûri meg a nyári sapit sem a fejétKép Remélem, mára kiheveri szegény maca.

üdv
Momo és az ébredezõ lánykákKép


Momo
momo
 
 


Jo reggelt!

Urszila, Momo
Koszi a tippeket.Apa ugyis 6 korul szokott hazaerni, regebben setaltunk is akkor, de mostanaban valahogy mindig elmaradt. Lehet, hogy ez hianyzik neki? Eszembe sem jutott! Kép

Zsurlo
Jo, hogy megvagy! Kép
En (kopp-kopp) nem vettem eszre,hogy hiztam volna a Cerazette-tol. De meg barmi lehet. Olyan erzesem van,hogy szoptatas alatt, szinte napok alatt adom- veszem magamra a kilokat. Szoval meg semmi sincs veszve! Kép

Az albis egyutterzest nagyon koszonjuk! Elkel! Kép Zsurlo, azert ha hallassz valami jot szolj pls., de azert mi is nekiallunk vadaszni. Gyerek+kutyaval nem lesz konnyu. De szerencsere nem hajt a tatar.

Puszi
Norka es pukizgato Jazmin
norkini
 
 


Sziasztok Lanyok,

Koszi az egyutterzest alvas-ugyben. Mar-mar kezdunk hozzaszokni a gondolathoz, hogy ez nem egy mulo allapot.
Gyorgyi,
Szivesen veszek minden tanacsot, hatha bejon valami. A napirend valtoztatassal mar probalkoztunk (nappali ebren tartas, seta mas idopontban, furdi kihagyasa...), de eddig nem jott be semmi.
Urszila,
Mar en is gondolkodtam az alvasambulancian...talan majd felkutatom a telefonszamukat.

Andi,
Oriasi nagy gratula a kethetes Danihoz! Kép

Gyorgyi,
Ha ennyire semmilyen a Kolping, akkor lehet, hogy nem is erdemes menni? Bar lehet, hogy mi inkabb csak lustalkodnank, es en a masszazst sem hagynam ki...lehet, hogy 3-4 napot megis csak megkockaztatunk.

Zulu,
Hogy neked mennyi energiad van. Irigyellek erte.
Mostanaban nem jartok Millenarisra? Ha igen, akkor osszefutatnank.
Anna baba miket tud mar? Kepzeld, Lili elleste tole a hason fekvest, es mar vigyorog, dumal is kozben...pedig hogy utalta...ja, es tegnap vettem eszre, hogy van egy fogunk...pedig en szerettem volna minel kesobb...persze mennyi mindent szeretnek meg... Kép

Momo,
Jobbulast Timinek!

Napsuteses szep napot Nektek,

pusz,

gomb
gombolyu
 
 


JO reggelt!

Mar epp akartam kerdezni mi az a Cerazette?! Ezek szerint valami fogigatlo?! Es mindenki azt szed? Nahat, hogy en mikbol maradok ki? Mondjuk a hizas nem hianyzik, igy is eleg dagadt vagyok meg!

Norka,
En azt olvastam itt egy oltasellenes kiadvanyban, hogy az oltastol negativ iranyban valtozhat a gyerekek viselkedese. Jo, mondjuk ez a fuzetke elegge szemellenzos modon pampogott az oltasok ellen, szoval ettol meg nyugodtan lehet veletlen, vagy atmeneti is!

Kangi,
Most pancsiztunk, ugy latszik ragados a jo pelda, pedig nem is mutattam Mikinek, de amint kivettem, beertem vele a szobaba, jol honaljonhanyta magat, mehettunk vissza megegy oblitesre!

Urszila,
Miki nem szereti a fenykepezo latvanyat, nem erti miert tartom magam ele, engem szebbnek talal. Ezert ha fenykepeznem lehervad a mosoly az arcarol!

Myssnia,
Tenyleg nem lehet otthon BabyBjorn-t kapni? Hat ilyen a piacgazdasag?

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!
Igazán szarul kezdõdik a napom. Éjszaka újra felerõsödött bennem, hogy megint mellgyulám van. A k. é-be! (bocs) Lázam is van már: 38.5. Brühühühûûûû!
Ráadásul és F. éjszaka bevettem szopizni Szilárdot mellém, és egyszer csak arra ébredtem, hogy morog a takaró alatt, enyhén leizzadva. Normális vagyok? Szerintem nem. Bocsi, hogy ide panaszkodtam.

ZsuzsiKép
Én nem találtam sehol BB kengurut, és a weboldalukon sincs megjelelõve, hogy lenne Mo.i forgalmazója.

Most megyek, mert olvsni sincs erõm, ha jobban leszek, reagálok mindenkire!

myssnia, aki totál kész!
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Myssnia,
Mielobbi jobbulast, remelem hamar elmulik! Probaltad a Traumeel kenocsot? Nekem sokat segitett! Par ora alatt teljesen elmulasztotta a fajdalmat es a gyulladast, persze a fejes es a gyakori szopi mellett! Nem sebes a mellbimbod? Mert elofordulhat, hogy ott jutnak be a bacik, es amiatt jon elo ujra es ujra!
Pihenj sokat!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi!
De, a Skála baromi drága, semmi mást nem veszek ott, csak babaruhát, mert azt kb. ugyanannyiért árulják, mint a Megatoys-ban, ez is Kenguru Gold, szóval az megfizethetõ, de magamnak semmit, kb. 20 000 egy nyári ruha Kép.

Momo,
pancsizó boszi + Apán alvó kiscsaj tündériek! Nekem is van ilyen apás képem, de szigorúan megtiltotta a férjem, hogy feltegyem KépKépKép!

Fürdi utáni hiszti továbbra is megy nálunk, elõételrendszer nem vált be, mert az én drága kislányom nem tud keveset enni, csak sokat, és azt mindig Kép. Fürdi elõtt etetem kb. negyed óráig, utána kis pihi, fürdés, majd ordítás kezdõdik, kis nyugtatgatás után végre megint ehet, és akkor kb. másfél órát nyammog, mire elalszik. De azért már mintha rövidülne a sírós idõszak...

Myssnia,
Szilárd továbbra is gyönyörû, a futós avi szuper, nagyon aranyos!!! Részvétem a mellgyula miatt, és jobbulást!!!!!!!!

Andi,
óóóriási gratula a kis Danihoz, gyere gyakran! Küldj adatokat a táblához!

Norka,
ez az albérlet-keresés nagyon rosszkor jött! (Persze mikor jön jókor...?) Drukk, hogy mielõbb találjatok újat!

Györgyi,
köszi a beszámolót! És a dicséretet is, Annácska nevében! Kép

Megyek gyorsan, mert még vasalnom kéne, és most alszik a baba, ki kell használni a lehetõséget, azért a tábla még jön!

Pusza
Franyó
franyo
 
 


Kép
zsuzso
 
 


<pre>
Anyuka Baba neve Baba szülinapja Baba születési adatai Baba kora Testvérkék
Manó Emma 2002.10.10 3400 g, 51 cm 30 hét + 4 nap Elsõ baba
Zulu Anna Sarolta 2002.12.02 3500 g, 55 cm 23 hét + 0 nap Dávid (2000.09.30)
Rekababa Réka 2002.12.12 3640 g, 56 cm 21 hét + 4 nap Elsõ baba
Zsuzsó Dana 2002.12.14 2900 g, 54 cm 21 hét + 2 nap Elsõ baba
Virga Levente 2002.12.19 3800 g, 59 cm 20 hét + 4 nap Elsõ baba
Andy78 Márk 2002.12.27 3660 g, 55 cm 19 hét + 3 nap Elsõ baba
Orsoly László 2002.12.30 3950 g, 55 cm 19 hét + 0 nap Elsõ baba
Gombolyu Lili 2002.12.31 3530 g, 53 cm 18 hét + 6 nap Elsõ baba
Kakukkfû Emma 2003.01.03 3470 g, 52 cm 18 hét + 3 nap Elsõ baba
Heni1979 Dorina 2003.01.17 3822 g, 51 cm 16 hét + 3 nap Bence (2000.11.09)
Timici Bence 2003.01.22 2900 g, 51 cm 15 hét + 5 nap Elsõ baba
Gombóc Zsombor Viktor 2003.01.28 3350 g, 52 cm 14 hét + 6 nap Elsõ baba
Norkini Jázmin Sarolta 2003.02.09 2600 g, 48 cm 13 hét + 1 nap Elsõ baba
Zsuzsi74 Miklós Benedek 2003.02.11 3460 g, 54 cm 12 hét + 6 nap Dani (1992.07.05) és Gyuri (2000.11.02)
Miszike Rebeka 2003.02.15 3590 g, 54 cm 12 hét + 2 nap Elsõ baba
Myssnia Szilárd Márk 2003.02.20 4050 g, 59 cm 11 hét + 4 nap Elsõ baba
Kangi Julianna Angéla 2003.02.23 2700 g, 48 cm 11 hét + 1 nap Elsõ baba
Franyó Anna Virág 2003.02.24 3000 g, 54 cm 11 hét + 0 nap Elsõ baba
Manó2 Dorottya Rebeka 2003.02.25 3100 g, 53 cm 10 hét + 6 nap Elsõ baba
Judó Hunor György 2003.02.26 3900 g, 56 cm 10 hét + 5 nap
Momo Adrienn 2003.03.03 3200 g, 53 cm 10 hét + 0 nap Timi (2001.10.08)
Regli Lilla Regina 2003.03.11 3800 g, 56 cm 8 hét + 6 nap Elsõ baba
Zsurló Hajnal Anna 2003.03.15 4320 g, 54 cm 8 hét + 2 nap Elsõ baba
Beu Lõrinc 2003.03.19 4450 g, 62 cm 7 hét + 5 nap Elsõ baba
Maci_2 Veronika 2003.03.23 2670 g, 50 cm 7 hét + 1 nap Elsõ baba
Csucsuka Anna Zsófia 2003.03.31 3900 g, 53 cm 6 hét + 0 nap Danó (xxxx.xx.xx)
Urszila Júlia 2003.04.09 3200 g, 50 cm 4 hét + 5 nap Andris (1994.05.07) és Zsuzsi (1996.06.18)
Leszter Petra Jázmin 2003.04.09 3600 g, 56 cm 4 hét + 5 nap Elsõ baba
Toffifee Zsombor 2003.04.22 4050 g, 54 cm 2 hét + 6 nap Szandi (1997.08.05)
Anyakati Véda 2003.04.24 3650 g, 55 cm 2 hét + 4 nap
Dinihe Szonja 2003.04.25 3700 g, 57 cm 2 hét + 3 nap </pre>


x-ekért bocsi, ott még hiányoznak az adatok, és ha valakinek valamit rosszul írtam, szóljon, javítom!

Pusz
Franyó
franyo
 
 


Sziasztok!

Sajnos nagyon kevés idõm van, ilyenkor a végigolvasásra futja, talán most, hogy itt alszik Szonja az ölemben sikerül írnom is.

Franyó!
nagyobb gyermek adatai:
Bianka szül:1994.02.11.

Nagyon édesek a babás képeitek, nekem CD-re van kiírva pár kép, mivel saját digi-gépünk sajna nincs, ezeket, hogy tudnám ide feltenni?

Elõzõ levelemben írtam, milyen jó babó,Szonja, de tegnap du.bebizonyította,hogy tud Õ is 5 órán keresztül sírni. Nem tudom mi lehetett vele,de 5 perc hallgatás után visított, ordított, de nem hiszem, hogy fájt valamije, csak úgy. Ma is csak most aludt el itt a vállamon...remélem nem folytatja a tegnapit.

Köszi mindenkinek a fejbiccentõ problémánkhoz a tanácsokat, igyekszem minnél több helyen, utánajárni, mert jelen pillanatban, nem is tudnám szegény nyakát tornáztatni, még túl kicsi hozzá.

Fejéssel kapcsolatban, csak napi 2x fejek kb.100g jön le, de félek, hogy csökkenni, fog a tej mennyisége, mert mostanában 5-10 percig szopik csak és azt is sûrûn csak egy cicibõl. Szerintetek mit csináljak?

Györgyi!
Köszi a Kolpingos infot, én is gondoltam rá, hogy lemegyünk pár napra, de ha ennyire sívár, nem hiszem hogy egy 2-3 hónapos babával élveznénk!

Próbálok többször jönni,remélem kisbabóm engedi!

dinihe+17napos Szonjababó
dinihe
 


Köszi a sapis infokat, asszem ne fogom eröltetni, és megpróbálok korábban fürdetni, a vállon megnyugvásból tényleg az derült ki, hogy fáradt este. Mivel ö nagyon izzadós babuka, muszáj megfürdetnem este, hogy lemossam az izzadtságot, mindig kiüti szegénykémet ...

Nagyon fáradt vagyok, csak pár szót irok.

Dinihe Kép
a babák az elsö 5 perben szijják ki a szükséges mennyiség 80%-t, utána csak nyammognak. Olvastam is, meg Julcsin is ezt látom. A nap 2xi fejés böven elegendö, mennyiség miatt ne parázz, Szonja tudja a legjobban beállitani a szükséges adagját Kép További jó gyarapodást és drukk a fejbiccentöhöz!

Norka Kép
albi Kép Remélem, Jázit ha újra sétáltatod este, visszazökken!

Zsuzsi Kép
kukás kép király, és Miki irrrrrtó édes!! Kép

Most megpróbálok kicsit pihenni. Délelött is magam mellé vettem, ö el is szunyikált, de én nem Kép Most elaludt az ágyában (sötét, szellös szobában), hátha nekem is sikerül ...

Pussz
Kangi + mégmindig zöldetkakil Julcsi
kangi
 
 


Myssnia Kép
mellgyula miatt újra részvétem, gyors jobbulást kivánok!!!

Kangi
kangi
 
 


Sziasztok lanyok!

Jelentem, megvagyunk, csak hetvegen nem volt idom a gephez ulni, mert akkorakat setaltunk!Kép Velunk minden rendben, Petra nevetgel a zenelo-forgo maciknak, amiket penteken kapott az elso latogatoitol.Kép
Most sincs tobb idom, majd meg irok hosszabban, de ki kell takaritanom, holnap jon a dokineni. Aztan meg vasalok.Kép
Addig is puszi:

Leszter es Petra, aki mar tobb mint egy honapos, te jo eeeeg!Kép
leszter
 
 


Sziasztok ujra!Kép

Ja, a legfrissebb hozzaszolasokat mar atfutottam, ugyhogy irok azert meg egy oicit (addig sem kell port szivnomKép)

Franyo, Zsuzsi, Myssnia,
Gyonyoruek a babak!Kép

Myssnia,
Mielobbi gyogyulast, Te szegeny!

Rekababa,
Engem erdekelne a kenguru. Esetleg keped nincs rola? A reszleteket megbeszelhetnenk e-mailben (leszter@adline.hu).

Na most csak ennyi, puszi:

Leszter
leszter
 
 


Sziasztok!

Franyó, köszi, hogy felveszel a táblába. Akkor az adatok:
Andi, Dániel, 2003,04,28, 3200g, 55 cm, 2 hét+0 nap, elsõ baba.

Andi
psandi
 
 


Sziasztok!


Na nagy sokára itt vagyok.
Tegnap délután a Vácrátóti albarétumban voltunk , nagyon jó volt sétálni, a szabadba.
Csináltunk sok fényképet, tényleg nagyon klassz ez a gép, nem is hittem volna, hogy ennyi mindent tud.

Ja voltam délelõtt az Árkádba szerettem volna valami szép ruhácskát venni Dorkának a keresztelõre, és azt hiszitek kaptam?

Manó: Remélem jól van Emma.

Holnap megyünk Kistarcsára az OTP-be, remélem most már mindent el tudunk intézni.

Képzeljétek olyan jó konyhacentrumot találtunk, Zuglóban a telepes utcában.

Végül is vettünk mobil klímát, tényleg elég zajos, de viszont így elég jó a hõmérséklet idebenn.
Ez olyan, hogy a csöhöz ahol a meleg levegõ jön ki tartozik egy szûkítõ, és egy olyan elem, amibe ezt a szûkítõt bele kell illeszteni, majd kirakni az ablakba, mi résnyire nyitva van, de ez az elem eltakarja a rést.Így talán nem jön be annyi meleg.Mindenesetre ma haogy hazajöttünk, be volt programozva, hogy 15-18-ig hütse le a lakást mire hazaérünk, és megtette.

Képzeljétek este a cickóból szopizott a Dorka és elaldt rajtam a hintaszékben teljesen meglepõdtem, hogy sikerült annyit ennie belõle, hogy elég legyen reggel 6-ig eludt, este 8-óta, ma is csak cicibõl evett kezdek büszke lenni magunkra.
Majd csak 3 hónapos korára megtanulunk normálisan szopizni.

Raknék fel pár képet, ha sikerül:

image{Sscn0128.jpg}

image{Sscn0129.jpg}

image{Sscn0130.jpg}

image{Sscn0131.jpg}

image{Sscn0132.jpg}

image{Sscn0133.jpg}

image{Sscn0134.jpg}

image{Sscn0135.jpg}

Jók legyetek
Manó2+Dorottya
manó2
 


Hali Csajok!

Éjjel irtam egy jó hosszú szöveget, ami elszálltKépKép IRRGUMBURRGUM... de a szopinak is vége lett, meg az energiámnak is...

Ma megyek a 6 hetes kontrollra, remélem okés lesz minden... ezért most csavarókkal a fejemen ülök a gép elõttKép

Raktam fel a 6 hetes nagylányról képeket megintKép:
[url=http://babanet.hu/album/main.php?album=46&page=4" TARGET="_top]http://babanet.hu/album/main.php?album=46&page=4[/url]

Éjjel megpróbálok hosszan jönni, pusz
Zsófi
Csucsuka
 


Franyo, bocsika: Danó 2001.06.24. KöszikeKép
Csucsuka
 


Sziasztok!

Újra probálkozom...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Remélem most már sikerül.

Sziasztok
Manó2+Dorottya
manó2
 


Csucsuka Kép
az az arc!! Amit fejfelemelési koncentráció közben vág!!! De édes!
Gondolod, hogy a csavarók segitenek, hog minden rendben legyen a kontrollon? Elöször hallok ilyet ... Még jó, hogy magától göndörkés a hajam, különben befürödtem volna ... KépKépKép

Manó2 Kép
nagy gratula a klassz szopihoz! ... nem semmi, amit küzdesz ezzel a kiscsajjal, de próbáld újra a képeket!

Leszter Kép
hát nem szuper? Mikor pocisok voltunk, mekkora különbség volt a korunk között ... 7 hét, te jó ég! Most meg már Petra is elmúlt egy hónapos Kép Körbemacik nálunk is slágerszámba mennek, nagy találmány!

Pussz
Kangi és bolygókat nézegetö Julcsi
kangi
 
 


Myssnia,
Szilárd nagyon édi kis krapek!KépKépKép Reggel és délután egyaránt!!!
Mellgyula miatt drukkolok, hogy hamar megoldódjon.Küldök +++++++++ energiákat.

Norka,
részvétem az albérlet miatt(én 6évig laktam albibanKép), szerencsére dec. még messze van, csak megoldódik valahogy a dolog. Drukkolok!
A gyerekszoba fala tényleg szupi volt a képen, amikor még készült, kár érteKép, ha megkérlek küldessz róla egy fotót, hogy milyen lett.

Gömb,
megírnád, hogy mennyi volt a Vichy naptej, köszi.Kép
Éjszakázásért részvétem, nálunk most kezdõdött, hogy reggel 5 után már NO alvás, én kivagyok tõleKép, Bence élvezi.Kép Elképzelni sem tudom, Te hogy bírod.

Gombóc,
a depi teljesen normális, én is néha átvedlek házisárkányba.Kép) Fõleg mikor párom csak úgy bejelenti, hogy a jövõ héten 2* is elmegy estére, nem is egyeztet velem vagy ilyesmi, csak bejelenti, hogy ekkor+akkor. Kész tudok lenni... Utána persze látja, hogy rosszul veszi ki magát a dolog és azt mondja, hogy én is nyugodtam menjek el, ha akarok. Na igen, de hova, kivel és a szopi? Ugyanis nekem a mellszívó nem igazán indítja be a tejleadó reflexet és a kézi fejés sem, tehát min. 1 napon át fejnem kéne ahhoz, hogy másnap el tudjak valahova menni pár órára.

Tényleg a lefejt tej meddig bírja a hûtõben? Fagyasztva 6 hónap ha jól tudom, nem? de a sima hûtõben???HELP!

Orsoly,
látom Te is nehezen mozdulsz ki...Kép

Zulu,Kép
nem vagy semmi! Egyik nap esküvõ, másik nap börze. Gratula, nagyon jó szervezõ vagy és a strapát is jól bírod. Irigyellek érte. Talán egyszer én is eljutok ide.Kép

Momo,
nagyon édi a pacsizó boszi.Kép

Adi,
üdv. a körben, hatalmas gratula Danihoz! Várjuk a képeket!Kép

Györgyi,
köszi a beszámolót Alsópáhokról, én is gondolkodtam rajta, hogy menjük, de akkor egy kicsit még napoljuk.Kép

Húh, remélem írtam Mindenkinek, most megyek ebédelek, amíg Bence alszik. Eddig 2*ébredt fel, nem csodálom, a panelt fúrja valamelyik szomszéd + alattunk légkalapáccsal fúrják a betont. Szegénykémnek nincs könnyû dolga, de azért egész jól bírja a strapátKép. Itt aztán nincs lábujjhegyen járkálás mikor alszik a ded, muszály, hogy szokja a zajt, hogy ilyen zajos napokon is el tudjon aludni.Kép Alig várom már, hogy saját házunk legyen, addig meg edzõdünk.

Szép napot Mindenkinek, jó sétát és szép álmokat, pusza
Timici
timici
 
 


Gyorsan dobok néhány képet:
ismerkedek a vilaggal:
Kép
jo kedvem van, avagy utazas elott a hordozoban:
Kép
Kép
Kép
Kép
szopi utan bealudtam, avagy vigyazz ram, rad biztam magamKép:
Kép

Timici
timici
 
 


Sziasztok!

Újra probálkozom...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Remélem most már sikerül.

Sziasztok
Manó2+Dorottya
manó2
 


Manó2,
gratula a szopihoz!!!!!Kép Úgy örülök Nektek!KépKépKép
Tök jó, hogy az éjszakát is átaludta, szuper!Kép
Timici
timici
 
 


Sziasztok!

A takaritas keszKép, rolam meg szakad a viz.Kép Annyira irigykedem a klimasokra...Kép Majd talan egyszer nekunk is lesz, ha apa raszanja a lovet...

Lanyok, van valakinek tapasztalata kancsalsaggal kapcsolatban? Petra ugyanis par napja idonkent bandzsit. Ugy tudom, hogy a szimmetrikus kancsalsag normalis, amikor kozelre neznek a babak, de o ezen felul meg nehany alkalommal ugy is csinalta, hogy csak az egyik szemet behuzta valahogy kozepre. Olyan rossz volt nezni.Kép Remelem, hogy kinovi, ugy vettuk eszre, hogy akkor csinalta, amikor mar orak ota fenn volt es nezegetett, szoval remelem, hogy csak az okozza, hogy meg nem eleg erosek a szemmozgato izmai.

Kangi,
Hat igen, ahogy telik az ido, egyre kisebb lesz a kulonbseg a gyerkoceink kozott.Kép
Amugy szombaton en is elzarandokoltam a Minimanoba (kiszolgalas ujfent kritikan aluli), es en is vettem Petranak egy kalapkat, egy napozot es egy vekony pamut ujjatlan rugit. Mindez 3000 Ft alatt volt, szoval az eladok sem fognak elriasztani attol, hogy idonkent ott vasaroljak.Kép

Puszi:

Leszter
leszter
 
 


Sziasztok!


Sikerült végre feltenni...
Nem hittem volna.
Most megpróbálok fotóalbumot csinálni...

Hali
Manó2+Dorottya
manó2
 


Timici!

Mintha egy helyen laknánk (pedig nemKép) Nálunk is megy a kégkalapácsKép Emma is épp elaludt, remélem nem ébreszti fel. De ha az erkélyajtót becsukom akkor meg még melegebb van.

naptej: Nekünk sima DM-es van, Sundance 30-as faktorú, 1500 Ft körüli, és a szuper fehér bõrû Emma még mindíg fehér bõrû a hatására. Pedig sétáltunk szinte minden nap a forróságban, és érte is a nap, tehát nem voltunk mindíg árnyékban, és nincs letakarva. Indulás elõtt kenem be, még délben is voltunk párszor kint mert muszáj volt elindulni, és semmi leégés. tehát a naptej jó!!! Elég népszerû az a Vichy a babások körében, és én nem akarok senkit lebeszélni róla, de szerintem egy átlagos bõrû babának tök felesleges 60-as faktor, fõleg olyan méreg drágán.

Leszter!

Emma csak úgy "simán bandzsított, tehát mindkét szemmel befelé, az tényleg természetes, már csak nagyon-nagyon ritkán fordul elõ ha valamit nagyon közelrõl néz. Egyéb bandzsításról nem tudok semmit mondani.

manó2!

Emma jól van.Kép

nagyon édes minden baba a képeken!

Manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Leszter Kép
tök normi a kancsalság, "próbálgatja" a nézést. Julcsi is csinálja egyrészt, mikor közelre néz, másrészt félálomban.
Amúgy, ha véletlenül kancsi maradna, kinövi. Én pl. kifejezetten hasonlitottam Bandzsa Halamandzsa indiai csodafakirra picigyerköcként, aztán kb három éves koromra végleg kinöttem.

Manó2 Kép
Dorka nagyon édes, azok a nagy kék szemek ...

Megyek, lassan etetés ...

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Gyuri kicsit erdekesen szervezte a mai napot. Tizkor visszabujt az agyaba, es fel egyig aludt, pedig kozben probaltam tobbszor is ebresztgetni, hogy setalni kene menni, meg satobbi. Mikivel mar ossze is keszultunk, hogy megyunk le, de Gyuri csak nem akart kibujni az agybol. Aztan persze most meg esze agaban sincs pihizni!
Rajott, hogyha reszletekben kakil, akkor esetleg tobb gumimacira tud levagni, mintha egyszerre produkalja az egeszet. Ugyhogy miota felkelt 5 percenkent bejelenti, hogy kakilnia kell!
Miki extra hisztis, csak rajtam erzi ma jol magat! Most vegre elaludt, de gondolom nem fog sokaig tartani! Kozben kimostam az utazoagyat, es mar a masodik adag mosast pakolom be (miutan delelott akkora trotty volt, hogy ma mar ketszer is furodtunk, es csereltunk ruhat!)
Ma nincs pihi! Kép Kangiiiiiiii, irigyellek a delutani durmiert!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

A kepek meg mindig nagyon joook! Imadom nezegetni oket! Kép Timici, a fiad mellett, nekem a birka is nagyon tetszik ;0)

Timici
Most nezem, tok egyforma babaulesunk van. Kép
Kepet keresek elo babaszobarol es teszek fel az albumba. Meg nem volt idom utananezni,hogy hol vannak!

Mano2
Gratula a szopihoz! Kép

Leszter
Kancsalsag az elso par honapban normalis. De ha ez jobban megnyugtat, kerdezz raq a dokinal is. Biztosan indokolni is tudja majd.

Zsuzsi
Kitartas! Ne aggod, tegnap ota en is folyton mosok (u.azt az adagot...)mert mindig elfelejtem kiteriteni es bebudosodik a gepben... Kép

Lanyok
Ilyen nincs. Tegnap este tudtuk meg, hogy koltoznunk kell, erre ma Apa talalt egy szupi alberletet jul.1tol. Belvaros, olcso, ismerosok adjak ki, igy kutyat-babat nem banjak. Nekem meg tul meseszeru... Kép Egyetlen negativum,hogy csak zuhanyzofulke van, ohne kad. Van valami 5letetek kiskad kinovese eseten??
Tettem fel mai kepeket. (Nehogy meg itt lemaradjunk Kép )
[url=http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=77&page=3" TARGET="_top]http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=77&page=3[/url]

Norka es Jazmin aki ma annyit vigyorog!
norkini
 
 


Timici
Most nezem, hogy a birkat Manoek Dorottyaja mellett lattam! Kép
norkini
 
 


Sziasztok,

Csak gyorsan beneztem...nev nelkul roviden...

Vichy naptej - 3600 Ft korul volt, ha jol emlekszem. (60-as is es a 35-os is) Zulu felhivta a figyelmemet arra, hogy parfummenteset vegyek. Ugy remlik, hogy a Sundance-ben van parfum.

Kancsalsag - ilyen kis korban meg nem tudjak a babok osszehangolni a ket szemuket, ugyhogy a nem szimmetrikus kancsalsag is elofordul.

...na most mennem kell...kesobb megprobalok jobban belemelyedni...

pusz,

gomb
gombolyu
 
 


Gyuri reggel ujsagolvasassal kezdi a napot...az asztalon ulve...

Kép


Miki meg sulyzozik reggelente, a fekvenyomas a kedvence!

Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Na megprószálom most, hátha ki tudom élni grafomán hajlamaimat, persze eredményesen...

Nyaralás: mi megyünk 5 napra Alsópáhokra juni végén, két megfontolásból:
1.Danó már lassan önálló, de még kell a bababarát terület... (wcülöke, gyerekmenü, etetõszék stb...)
2.3hónaposan még könnyen kezelhetõ a bébi, de már ki lehet vele mozdúlni...
és a +1: vágyom egy kis fenékásztatásra isKép

Gomboc, te szegény... jobban vagy már? Soxor kell menned a fogdokihoz? Elsárkányosodsz? Sajna korral jár, vegyél tündérjelmezt, hátha nem égeted elKépKép. Viccet félretéve, ha nem tudsz kimozdulni, szervezz vendégséget. Nem komolyat, de egy-egy barátosné igen jótékony tud lenni! Apát pedig igenis fogd be néha babázni, nem szabad kihagynia ezt az idõszakot! Nem baj, ha nem csinálja tökéletesen, majd belejön! (Nálunk nagypapi félt Danitól, hogy milyen pici, 2hónaposan a markába nyomtamKép, 2hét múlbva már rá lehetett hagyni! Igaz, mikor elõször pelenkázta, kipisilt a srác a pelusbólKépKépKép).

Zsuzso, lélekjelenlétedhez gratulálok! Bórzasztó lehetett várakozni, hogy mire mész vissza, ha egyáltalán visszamehetsz...

Miszike, jobban van Beki szeme?

Franyó, és mire ment a tánci? Szerelmesen andalogtál, vagy rokiztatok?KépKép. A kis balerina nagyon édesKépKép

Zulu, hát ez az esküvõ nem volt semmi... Legalább szorakoztál egy icipicit?

Manó, Danó is leesett az ágyról 8-9 hónapos korában, lett szép nagy lila folt a homlokán, anno... persze rögtön telcsi a dokibácsinak, aki megnyugtatott. Ne tudd meg, 2 hét alatt megtanitottuk, hogy kell lemászniKépKép

Momo, király ez a vár, és az királykisasszony is zabálnivalóKép nemkülönben a ded az apja pocakjánKép Örültél mi, hogy van nekünk is mibe beleöszûlni?KépKép Különben én se tudok Danira sapit adni...

Kangi, csendesgénKép, na olyan nincs, viszont melegemvanakkorüvöltökgén, az vanKépKép De ráhibáztál, mert ezt bizonyitottan az apjuktól örököltékKép

Zsuzsi ez a mutáns darázs félelmetes lehetKépKép szunyogháló nem megoldás?

Andi, gratula Danihoz, gyere gyakran!!KépKép

Norka, gratula az uszihoz!Kép

Myssnia, melgyuszi miatt nagyon sajnállak, remélem hamar ki tudod kúrálni!

Na eddig kaptam kimenõt, úgy nézki... majd még jövökKépKép
Pussz
Zsófi már hajcsavarók nélkülKép
Csucsuka
 


Gomb,
Megszagoltam a SunDance-t, valamennyi van benne, de szerintem kozel sem olyan budos, mint a Nivea, AmbreSolair, es tarsai. A Vichy amugy tenyleg tuti, a kisebbikre en is azt kenek majd, Gyurira meg jo lesz a 30-as SunDance (egyebkent a szagarol itelve ez alkoholos is). Nem hiaba van nekem nagy orrom!
Amugy legjobb, ha a babat nem is nagyon eri tuzo nap a kritikus idoszakban!

Norka,
Nagyon tetszik a Jazmin+kutya kep!!! Kép Kép Kép
Velem is elofordul, hogy bent marad a mosogepben a cucc. Tenyleg nem lehet valamit tenni, hogy par ora utan ne budosodjon be? Pl. kifertotleniteni a mosogepet? Mert az otthoni gepunk uj, es azzal egyelore nincsen ilyen gond, tehat ha csak masnap reggel teregetem ki az elozo esti mosast, semmi baja!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Csucsuka,
Anyam ugy adja ra forditva a pelenkat a gyerekre, hogy a mintas resze van hatul.
Apam komplett kiforditja, es a nedvszivo resze van kivul.
A ferjem osszekeveri a ket gyereket, illetve nem hajtja fel elegge, igy "tokos" lesz, es nem is csukja eleg szorosra, tehat kifolyik...
Kulonben jol jon a segitseg!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

Felcsigáztatok ezzel az Alsópahok-kal kapcsolatosan, így gyerek napra május 30-juni 02-ig le is foglaltattam szobát, remélem a férjemnek is tetszik, bár õ csak pihenni akar, csak a munkáját be tudja -e osztani így az a kérdés.
Sajna pünkösdre nincs szabad szoba már.

Vagy valaki tud még ilyen bababarát szállódát?

Jók legyek indulok az OTP-be.
manó2
 


Urszila Csomoron van bebiuszi, az is messze van neked?Kép

Zulu: eskuvoKépKépKépKép

Zsuzsi: nalunk is ez megy, ha Lacko fenykepezogepet, kamerat stb lat, vigyor semmi.Kép Most ugy sikerult lekapnom vigyorogva, hogy hulye anyja a fenykepezogep felett fulig ero szajal probalt valamicske mosolyt csalni a ded arcara. Kicsit fura is lett a kep, de a vigyor latszik es az a lenyeg!Kép

Mano2 ezexerint rabukkantatok a Gigantra? Tenyleg klassz hely, anyumnak a kedvence, ha Pestre jon, szinte mindig benez.Kép

Depi: en ezert szeretek elmenni anyuekhoz Lackoval, Szolnokon laknak, ott feludulok. Minden nap meglogok par oracskara, amig a gyerok alszik, vasarolok, nezelodok stb. Pesztra van dogivel (ott elnek keresztszuleim es nagyszuleim is, egy hazban), igy gyakorlatilag ott csak szoptatok.Kép

Timici, Mano2 kepek szupik. Mano2 mennyiert vesztegetik ezt a gepet amit vettetek? En uuuuugy vennek valami jobb gepet, a mostani egy ceges, es nem a legujabb modell.Kép

Naptej: en Bubchent vettem, 25 a faktorszama, parfummentes, mindenmentes, eddig ok. 1900 penz volt..

Lacko itten fekszik mellettem egy pleden, babral a jatekaival, kozben valami iszonyat modon nyekereg. Kb mint egy berozsdallt ajtoKépKépKépKépKép

orsoly
orsoly
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?