Új privát üzeneted érkezett!

Ja és köszi! :)
Igyekszem tornázni, mivel már a vállam is megfájdult, nem csak a hátam, és hát már úgy érzetme magam, mint a sajáűt öreganyám...és ez azért nem egy állapot... :twisted:

ayse
 
 


Duda!
Tegnap láttam a gyógyszertárban Audiospray-t gyerekeknek! :roll:

ayse
 
 


halihó

szia Barbi, jó, hogy megvagy :)
tetszenek az ajándékok, nagyon szuper az a farm, az már egy felújított változat :)

nagyon jók ezek a bölcsis bíztatások!!! :) ma is voltunk a játszószobában, majd megyünk még szeptemberben a hidegebb napokon, hogy szokjuk a társaságot.
én meg azon gondolkozom, hogy mit fogok csinálni október-novemberben, amíg az eszti a bölcsiben van, jó lenne tanfolyamra menni, mondjuk angolra, csak félek, hogy rögtön beteg lesz, de asszem megpróbálok mégis kinézni valamit, lesz, ami lesz. egy pár továbbképzést már így is kinéztem. hiányzik az okosodás, és utána megint szüneteltethetem.

Hajni, megvan a következő alkalomra a program : kika, profiterol, menta koktél ;) :D

Kati, én is úgy tudom, ha a tesójától kapja el a pici a bárányhimlőt, az még rosszabb szokott lenni :( reméljük megússzátok 7-14 nap a lappangási idő.

holnap én is terveztem, hogy megyek az egészséges rendelésre, gyorsan felíratom a szurikat és be is adatom.

Andi,
én is szoktam az eszti fülét tisztogatni :oops: ezzel a bébipálcikával, és épphogy a fülkürt végét, tehát nem teszem bele a lyukba. akkor marad a víz, csak az nem tűnik mindig elégnek. most, hogy mondod, amikor anno az eszti fülét akarták vizsgálni, neki sem láttak először semmit, de nem pucolták ki neki olyan alaposan, vagy csak én nem láttam a nagy sikítozásban.
de az jó, hogy nincs nagyobb baj.

képzeljétek ma reggel az eszti miután 3/46-kor kelt, 8-9.15-ig aludt rajtam. konkrétan a hasamon-mellkasomon, nem lehetett letenni, mert nagyon nyűgösködött-anyázott. olyan rég volt ilyen, és bár tök kényelmetlen volt, meg a tesó is dörömbölt belülről (azért nem nyomta őt nagyon), de agytam magam, mert már nem sokszor lesz ilyen, sőt.
egyre inkább úgy érzem, hogy az elszakadást én fogom lassabban kiheverni, és uralkodnom kell, hogy ne vegye észre rajtam.

KépKép
KépKép
and
 
 

 
 

Sziasztok!

Barbi!
Köszi, már kilábaltam, azt hiszem tényleg a túró volt a ludas, talán szerencsémre is, mert elég simán megúsztam, csak enni nem bírtam két napig.

Szuper ajándékok, és nekem is nagyon jó ötletet adtál a garázzsal, valami ilyesmit fogok én is nézni Bendegúznak, eddig nem nagyon volt jó ötletem, de egyre többet autózik ő is, és az ilyen lejtős pálya, meg lift meg iylesmi tuti bejönne neki is!
Neki farmja van, azt imádja, de az nem ilyen FP valami más, a tesóm hozta neki Angliából, tényleg nagyon aranyos, és jól eljátszik vele.

És nagyon boldog szülinapot Leonnak!!

Duda!
Szegény Nati! Én egyáltalán nem mertem még Bendegúz fülébe nyúlni, saját rossz tapasztalataimból kiindulva (már kétszer mosták ki a fülemet hasonló okokból). Persze magamnak nem állom meg azóta se.
A fül amúgy elég jól öntisztul pláne gyerekeknél. De majd Hajni megmondja hogy is van! :wink:

Hajni!
Gratula a 8 évhez!! Az már valami! És túl is vagytok a kritikus 7en. :wink: :)
Biztos jól fog állni Panninak a rövid haj is, és egyszerűbb lesz kezelni.

And!
Nagyon jók a képek a csajokról! Eszti mennyi ideig képes így ülni a bilin? Csak mert Bendegúz (igaz nagyon nem is erőltetem mostanában, mert még megyünk nyaralni a hétvégén és ott úgyse tudom alá dugdosni a bilit), de ő 3 mp-nél továb képtelen ott ülni. Így meg nem lehet ugye kaklini. :lol: Pisilni is csak irtó gyorsan, de az esténként megy. Mindenesetre ha megjövünk én is rászállok a bili témára.

Ha Esztinek bejön a bölcsi, Neked óriási könnyebbség lesz ha megszületik a kistesó. És ha már jártatok is oda, ez biztosan megkönnyíti majd a beszokást.
Én is irtó kíváncsi vagyok a nevetekre. Nekünk most van egy elég erős jelöltünk, igaz mögötte ott lohol még egy-két másik is. Valahogy ez most nem olyan egyértelmű nekem mint a Bendegúz volt.:roll:

Viki!
Hányás :( :evil: Most már elhagyhatna tényleg. Baromi rossz lehet, engem még ez a két nap is megviselt most hogy iylen rossz volt a gyomrom, el se tudom képzelni milyen lehet ez hetekig. :roll: :shock:

Ancsi!
Drukkok, hogy jókor, és simán és gyorsan..stb :D

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


And!
Én is borzasztóan élvezem mostanában amikor Bendegúz hozzám bújik, és igyekszem is kihasználni még minden alkalmat ami csak kizárólag neki jut belőlem, illetve fordítva. Az esti meséléseket élvezem nagyon, akkor heverünk a szőnyegen, és rámmászik, meg odabújik a mellkasomra. Egyre gyakrabban eszembe jut az is, hogy milyen rossz is, hogy ilyen hamar elmúlik ez az első pár év, és ha már ovis lesz ki tudja fog-e még így bújni. Azért remélem fog. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Lányok!
Lili a mai napig bújik!!! Azért az nem múlik olyan könnyen!!! :wink: :D
(sőt Andrissal vitatkoznak rajtam, hogy enyém! - pedigmindkettőnek van hely! :wink: :lol: :twisted: )

ayse
 
 


Hajni!

Szerinted nem hasonlít Pannára?

Kép

És egyúttal találós kérdés: ki ő?

ayse
 
 


Ayse,

Hu, most nagyon jol esett amit irtal, marmint, hogy a lyukacskak meg eltunhetnek! Valoban nagyon sajnalnam, ha ezek a franya hegek elcsufitanak :evil: Andrisnak is voltak?
Kettonek is van hely :lol: :lol: ez jo volt!
Ferjednek biztosan nem lehet konnyu ebben a mai helyzetben. Szerencsere legalab mint irtad, erre az evre megoldodott a helyzet, dehat en nem is tudom hova fejlodik igy a vilag :shock: :(

Duda,
En is takaritgattam palcikaval a gyerek fulet, de egy fulgyuszi alkalmaval a dokino kioktatott, mint neked is mondtak, hogy tobbet artunk mint hasznalunk vele! Ayse mar irta, vannak fultisztito spray-k ezekkel belefujsz kb ketszer egy heten, attol fuggoen milyen "koszos" a gyerek fule es csak a karimat takaritod le neki a palcaval! Igy biztosan nem lesz baj! Jobbulast Natinak, azert egy kis hosno volt ma!

Viki,
Remelem hamarosan jobban leszel!!

Marti,
Meg Mat is bujik hozzam allandoan! Valami Ayse-nal hasonlo helyzet van nalunk is, amikor este a meselesnel mind a ketto rammaszik es veszekszenek a jobb helyekert :lol: :lol: Ugyhogy ne aggodj, lesz meg itt bujas :lol:
Sajnalom a gyomorrontasod, orulok, hogy mar jobban vagy!

And,
Igazad van, hasznald ki ezeket a pillanatokat! Mindkettotoknek szuksege van ra, de ne legyen lelkiismeret furdallasod, jo anya vagy es ez a lenyeg, majd megtalalod az osszhangot es az idobeosztasod a ket gyerek mellett is! Ha Eszti erzi, hogy faj neked az elvalas, akkor neki is sokkal nehezebb lesz, ha pozitivan alsz a dolgokhoz, akkor ezaltal megkonnyited a helyzetet! Ezek a gyerekek eszmeletlen milyen erzekcsapokkal rendelkeznek!

Barbi,
Isten eltesse Leont! Ajandekok nagyon otletesek, biztosan fog nekik orulni!

Ayse,
Meg valamit kerdeznek, hirtelen eszembe jutott! Amikor mar lejottek a varratok, mint jelen pillanatban Balazsnal is, akkor meg kenegetted a lyukakat vagy a hegek helyet?? En meg bekenem neki estenkent, de ha melege van vagy sir, akkor eszmeletlen mennyire latsznak, tiszta vorosek lesznek!

Hajni
Gratula a 8 evhez! Mi mar a 10-hez kozeledunk hamarosan!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Ayse,
Te vagy???

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Sziasztok!

Hajni!

Gratula a 8 évhez! Az már tényleg valami! :wink:

Barbi!

Köszi, ma jól vagyok!
Leonnak nagyon boldog szülinapot kívánok! Az ajándékok szupi jók!

Márti!

Örülök, hogy jobban vagy! Én mivel Petivel is hányós voltam nem nagyon számítottam másra! Még az a jó, hogy most még így is sokkal jobban vagyok,mint vele voltam!!! :)

Duda!

Szegény Nati királylány! :( De lényeg, hogy nincs nagyobb baj! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Mi is megvagyunk még....
Anyum meg a keresztfiam itt volt hétfő reggel óta , úgyhogy Lénának ez nagyon jó volt.
Nekem már kevésbé, mert anyukám annyira más életvitelt folytat, hogy nem mert semmihez sem nyúlni, meg kicsit ő is pihenni akart.
Úgyhogy mondhatom hogy én meg tökre elfáradtam.
Viszont legalább eljutottam a védőnőhoz a bölcsi szülői értekezletre, fodrászhoz, körmöshöz, úgyhogy már megérte.

Bölcsi téma:
Ahogy elnéztem Lénát meg az unokaterstévérét..nos eddig sem volt kétséges hogy Lénának jó lesz a bölcsi, ez meg csak erősödött.
Léna rám se tojt csak az unokatestvérével volt elfoglalva.

Amúgy a bölcsis szülői ok volt, nagyon nagyon kedves a vezetőnő, teljesen szinte megszerettem.
A bökkenő hogy mégis van családlátogatás, úgyhogy hirtelen be kell majd költöznünk nagypapa házába :roll: :roll: :roll: :roll: de hát egy kis "költözködést" megér a dolog, hogy Léna közösségbe járhasson.

Még mindig nagy dilemmám:

A vezetőnő külön kiemelte a "fél napos" bölcsiseket.
Véleménye és tapasztalata szerint sokkal könnyebb a hosszú benttartozkodásból rövidet csinálni, mint majd később elfogadtatni a gyerekkel, hogy eddig ebéd után jött haza, és eztán meg ott is kell aludni.
Hát szóval ez még mindig úgy foglalkoztat hogy hogy is lenne a legjobb.....


Szóval And, szerintem ne legyen lelkismeretfurdalásod.

Ancsi!

Én drukkolok hogy minden az elképzeléseid szerint alakuljon :wink:

Barbi!

Szuperjó játékokat szermányoltatok megint :P

Ayse,Anikó!

Na bújásból nekem hiányom van, Léna egyáltalán nem bújkálós tipus.
Na talán majd a fiú :lol: :lol: :lol:

Duda!

Szegény Nati :(
Mielőbbi teljes gyógyulást neki.

Na most egyelőre ennyi.....elég szétszórt vagyok, telihold volt, és komolyan már majdnem sirva fakadtam hogy nem tudtam aludni.
Ráadásul allergia, úgyhogy kész vagyok.

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Anikó!
Olyan rövöd az agyam...már nem emlékszem kristálytisztán, de mintha nem kenegettem volna, csak hintőporozás volt, amíg le nem száradt a cucc....igen így volt! Meg fenistil cseppet kapott, hogy ne viszkessen!

ayse
 
 


Ayse,

Koszi :lol:

Megann,
Ez az anyum annyira mas eletvitelt folytat itt nalam is bejon, o sem mer az en elektromos keszulekeimhez nyulni, sutni fozni en csinalom, takaritono jon mindig, de nekem is annyira jo, hogy lefoglalja Balazst, tanitja magyarul Mattot, elmehetek barhova en is szivfajdalom nelkul, mert tudom, hogy a gyerekek otthon jo helyen vannak! Mint irtad, mar ezert is megeri :lol: :lol: Mattot en is csak delig irattam be az elejen es nehany het mulva mar o akart a "barataival" maradni aludni! Meglatod, majd kialakul ez, szerintem gyerekfuggo nagyon a dolog, megha a vezetononek tobbeves tapasztalata is van!
Allergiad remelem jobb lesz hamarosan!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Nemesekkati!
Nővéred gyereke hogy van?

Trisztánnak jobbulást!

ayse
 
 


Sziasztok Lányok!!

Nem is tudom, hogy kezdjem, örömmel látom, hogy nagyon pörög a topik, nem győztem visszaolvasni...

And, Hajni!

Nagyon jók lettek a képek, és a kis mini-titkos talitok is biztos jól sikerült.
Tényleg tök jó, hogy itt a fórumon ilyen jó kis barátságok kötődnek, kötődtek!

Hajni!

Én is igazat adok azoknak, akik azt mondják, hogy inkább kezd el hamarabb Panni beszoktatását a bölcsibe, hogy mire élesben jártok majd, addigra hozzáedződjön a többi gyerek bacijához, nyavjájához.
Tudom, hogy ez most hülyén hangzik, de hát ez van, mostanra már én is elfogadtam, hogy nem fogjuk tudni kikerülni, és bizony az első egy-két hónap másról sem fog szólni, mint a betegségről.
Mondjuk én most elkezdtem Gergőnél egy három hónapos kúrát, remélem, ez azért valmelyest segít majd.

Barbi!

Olvasom, hogy Ti is jövő héten kezditek a beszoktatást, csak épp az oviba. Nagyon kíváncsi leszek, mi is ugye hétfőn kezdjük.
Viszont én hiába mondom Gergőnek, hogy megyünk a bölcsibe, stb. egyenlőre szerintem nem nagyon veszi, hogy mit mondok neki... :) :) :) Viszont az tök jó, hogy Nolcsi már így várja.
Nálunk is 2 hét a beszoktatás, és valóban nagyon fokozatosnak, lassúnak tűnik nekem is (elmondták napról napra, hogy hogyan csináljuk majd), de hát gondolom, ők tudják, hogy hogyan kell...
Nagyon szuper ajándékokat találtál Leonnak, biztos nagyon örülni fog neki!!

Nálunk most Gergő legnagyobb kedvence Elmo, a Sesame Street-ből, úgyhogy a szülinapi tortája is Elmo-t fogja ábrázolni, és hát mit is kaphatna, mint egy plüss Elmo-t.
Természetesen itthon nem lehet kapni (miért is lehetne), úgyhogy hosszas utánjárás után végre sikerült találnom valakit, aki árul ilyet. Persze, az interneten.
Ezen kívül kap még egy valag ruhát , egy csomó meg lett már véve, és ma is ott hagytam egy kisebb vagyont a C&A-ban. De nagyon tuti kis cuccokat vettem.
Jaaa, és arról ne is beszéljünk, hogy ugye ott a gyerekágy, amit szintén most veszünk meg, végül azt kapja, amit Ancsiék és Megannék is vettek.
Úgyhogy most egy kisebb vagyont költünk... :(




Anikó!

Üdv újra itt, már kíváncsi voltam, hogy mikor jössz újra! Sajnálom Balázst a bárányhimlő miatt, Mat-et pedig a sulikezdés miatt...
A lényeg, hogy jól telt a nyár (leszámítva a tesóddal való parázs viszonyt), és hogy újra dolgozol!! :) :) :) :) Na jó, ez csak vicc volt.
Köszönöm kérdésed, én baromi jól érzem magam a munkámban, szerencsére sikerült nagyon hamar visszaszoknom, és nem érzem (még) fárasztónak.
Valszeg jövő héttől nem lesz minden ilyen egyszerű, ugye kezdődik Gergő beszoktatása, valamint a napjaim sem azzal érnek véget, hogy leteszem a munkát, és nyugodtan irány haza, hanem mehetek Gergőért, sakkozhatjuk ki, hogy melyik buszt érjük el (vagy késsük le) hazafelé, stb.
Szóval jövő héttől bonyolódik a dolog, dehát majdcsak belejövünk abba is.


Gergő már nagyon hiányzik, pedig minden pénteken hazahoztuk, és csak vasárnap vittük vissza anyuékhoz. Gergő mindebből semmit sem érzékel, hogy nem itthon van velünk, egyszerűen fantasztikusan érzi magát anyuéknál. Egy kicsit úgy látom, hogy anyunak sokkal jobban szót fogad, nem tudom miért. És anyu agyon is dícséri, hogy nagyon jó kisfiú, szót fogad, nem hisztizik, stb.
De már nagyon jó lenne, ha végleg itthon lenne...

Szombaton tartjuk a szülinapját anyuéknál, aztán végre hazajön...


Duda!

Hát ez nagyon durva, ami itt leírsz nekünk!! Szegény Nati! Ráadásul én is simán pucolom a fülét Gergőnek, remélem, eddig nem okoztam problémát neki. De nem is értem, mert egész egyszerűen én nem tudom sima vízzel eltávolítani a füléből a cuccost.
Ki hogy csinálja???

Benianyu!

Ne haragudj, hogy csak most, de BENINEK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK MI IS, természetesen!!!
Remélem, már mindenki kigyógyult a nyavajából...

Tényleg, most, hogy a lányok felhívták rá a figyelmemet, Juciról tudsz valamit???

Beszéd témához:

Csajok, a Ti gyerkőceitek már nagyon ügyesen dumálnak!! Gergő még mindig nem halad, nagyjából ott tartunk, ahol Nemesek Kornélja.
Talán az elmúlt pár napban bővült a szókincse, és mostmár eljutottunk odáig, hogy ha mondok valamit, akkor azt megpróbálja visszamondani, de még egyáltalán nem azt mondja.
Mondok néhány példát:
kukorica = kukuci
cigi = gici
Panda (a kutyánk ) = Pátúúú
futás = csitás ??? :) :) :) :)

Szóval, nem az igazi, általában fordítja próbálja meg mondani a szavakat... :) :) :)

Hát nagyjából ennyi, egyébként pedig nem voltam ma valami nagyon jó hangulatban, nagyon megviselt egy szomorú hír, amit tegnap kaptam.
Volt régen egy barátnőm, de pár éve nem tartjuk a kapcsolatot, max. az iwiw-en keresztül időnként üzengettünk egymásnak valamit. Az ő kisfia 2,5 éves múlt.
Tegnap hívott egy másik barátnőm, hogy ennek a lánynak a kisfia vasárnap belefulladt a kerti medencéjükbe.
Teljesen paff lettem, el sem hittem először.
Állítólag 50 percen keresztül próbálták újra éleszteni, dehát ha hozzávesszük még azt az időt, míg mondjuk kiértek a mentők, meg mire megtalálták a kisfiút, akkor csak elképzelni tudom, hogy milyen sok ideig volt oxigén nélkül a kisfiú ahhoz, hogy szegénykém agyhalott legyen.
Merthogy a kisfiú úgy ment ki a medencéhez, hogy az anyukája épp ebédelt, és kérte a kisfiú, hogy hadd menjen fürcsizni. Az anyja nem engedte, mondta neki, hogy menjen pihenni a szobájába, és utána majd együtt mennek ki.
Csak épp azt nem vették észre, hogy a kisfiú nem a szobájába ment, hanem ki a kertbe, a medencéhez.
És a szomszéd csengetett, hogy a kisfiú lebeg a vízen... :( :( :( Komolyan mondom, ez borzasztó, most is ráz a hideg, és a gombóc a torkomban van.
És ma reggel hívott anyum, hogy lekapcsolták a kisfiút a gépekről...
Egyszerűen nem bírom felfogni, és tényleg annyira rányomta a bélyegét az egész napomra. Valahogy egyfolytában az lebeg a szemem előtt, hogy mi lehetett, amikor megtalálták, meg elképzelem, ahogy a kisfiú a kórházban fekszik, csövek lógnak ki belőle, és a családja ott van körülötte.
És egész egyszerűen nem bírom elhesegetni ezeket a gondolatokat magamtól...
Ne haragudjatok, hogy ezt most így leírtam, de úgy kikivánkozik belőlem.

Ráadásul Gergő mégjobban hiányzik, mint eddig...


Na, most megyek, felfrissítem magam egy jó kis zuhannyal...

Vasárnap jövök, hozok szülinapi képeket is nektek!!!

Addig is puszi mindenkinek: Évi

Kép
kuha
 
 


Sziasztok!

Anikó!

Remélem Balázsnak szépen elmúlnak a hegei, és nem marad nyomuk!

Kuha!

Rémes ez a sztori amit leírtál! :(
Jó kis összeget költhettetek tényleg Gergőre. :) :D

Megann!

Költözködés :lol: vagy inkább :( sajnos csak így lehe ma Magyarországon! :(
Itt szakad az eső,remélem felétek is van valami és leveri a polleneket egy kicsit!

Jó éjszakát!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


sziasztok!

Évi, ez annyira szörnyű történet, hogy nem jutok szóhoz. egy pár pervre sem lehet szem elől téveszteni őket :( :(

egyébként jó hallani, hogy ilyen jól megy a munka!

Márti, teljesen változó, hogy mennyit ül az eszti a bilin, ált addig, amíg pisil, vagy végiggondolja, hogy mégsem :) előfordul, hogy tovább, ha van kedve közben könyvet nézegetni, akkor ott marad, ilyen volt a Pannival is. és pár napja kezdtem ezt a matricázást, hogy ha belepisil/kakil, akkor kap egy matricát egy kis füzetbe, amit ő választ ki. de tegnap az apuéknál belepisilt, és jött haza, kérdeztem, hogy mit szeretne kapni, és mondta, hogy puszit :)
én is nagyon kíváncsi vagyok ám a neveitekre, mert a Bendegúz is annyira tetszik :) :) igazán adhatnátok ötletet ;) :)
azt próbáltátok, hogy a vezetéknévvel együtt felírtátok a jelölteket? némelyik rögtön kiesik...

KépKép
KépKép
and
 
 


ja igen, nekem is eszembe jutottak Kati a nővéredék! érdekel hogy vannak.

Ayse, valamelyikőtök anyukája? :)

KépKép
KépKép
and
 
 


Na elszállt az egész irományom, nincs erőm újra írni :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Köszi a köszöntéseket Leon nevében is, de csak szombaton lesz a szülinapja :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Barbi!
Remélem azért nem baj, hogy felköszöntöttük Leont, a 11 hónap, 3 hét, 6 napból arra következtettem, hogy pár napon belül aktuális! :D

Annyit elárulok a fenntebb látható kisgyerekről, hogy híres ember!

ayse
 
 


Ayse!

Dehogy baj :D :D :D
Csak írtam, hogy még van egy pár nap.......de ez nem kioktatás akart lenni........
Na ezért nem jó a net, mert nem látszódik a hangsúly :?

Hát, akkor nem tudom :roll:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Ayse!
Ez a híres ember nő? (nem egyértelmű, ez szoknyácska vagy nadrág rajta?) Nekem tök ismerős ez a kép amúgy, mintha láttam volna valamelyik újságban. De lehet hogy csak képzelődök.

And!
Persze passzintjuk mi is a vezetéknévhez a neveket, volt ami rögtön ki is esett sajnos, de nekem az is rengeteget számít, hogy mi az amit szívesen mondanék napjában 100szor, és persze sok névhez kötődik is valami, ami miatt nem, vagy ami miatt igen, úgyhogy nem egyszerű.
Például ma derült ki, hogy ami nekem eddig tetszett, abból az egyik apának nem is jön be. Pedig már beszéltünk róla többször, és eddig nem bökte ki. :roll:
Amúgy mi a teljesen egyszerű nevek között keresgélünk, nem szeretnénk semmi extrát, különlegeset, de igazából divatnevet se, inkább olyat ami aranyos, rááll a szánk, és azért talán nem olyan gyakori. Persze közben a nagyzsülők is duruzsolnak.. :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Juciért én is aggódóm!

Barbi!
Én sem úgy írtam :wink:
Meg arra is gondoltam, hogy hétvégén biztos telkeztek! :)

Márti!
Lány az illető és lehet, hogy láttad valahol 8)

Óraszám: hogy kerek legyen a történet: a kerületben egy sulit megszüntettek és minden suliból 4-5 tanárt elküldtek.... (összesen 80-at)

ayse
 
 


Sziasztok!

Tegnap este Apáé volt, olyan romantikus volt a Lelkem, kaptam Tőle három szál rózsát, nagyon pipec volt!!!! :D 8) :D
Panni nagyon imádnivaló gombifejű lett!!!! :D :D :D :D :D
Anyumék meg kiakadtak, hogy mit műveltünk a gyerek hajával! :roll:

Fültisztítás:
fülészek szerintis öntisztuló, tehát a síma mezei vízen kívül semmi.Mostanság jónak tartják az audisprayt és társait.
Én mezei-nem baby-fültisztítóval tisztítom Panniét, amit előtte picit megbabaolajozok!Elképesztő mennyiségű trutyi jön ki. :roll: :roll:
De férjnek, anyósnak is szűk élettanilag a hallójárata, így ha megyünk be a kh-ba látogatóba, mindíg megmutatom Panni fülét a főnökömnek, hogy nem e trutyis(Panna rutinszerűen ül be a kezelői székbe, mintha otthon lenne :) ).De mindíg szépen látszik neki a csillogó dobhártya.
Egyébként Nati fülét szewrintem tök szakszerűen látták el, ilyen piciknél(nagyobbaknál is) ölég ilyesztő a fülmosás azzal a bazi nagy fecsivel.
Mindíg Jansen-horgot használnak(ez Mártinak, és Andnak mond valamit)

Ayse:
hmm, a haja és a pofijából részletek, tényleg hasonlít a lányomra!!!!De ki Ő??????Engem is felbuzeráltál!!!!

Jucit nem hívta fel senki, hogy van??

Kuha:
kellett nekem elolvasni amit írtál a kisfiúról! :cry: :cry:
Szörnyűűűűű!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Barbi:
köszi a linket, Csaba is végül innen fog rendelni, azt a farmot ami Leonnak is lesz, jobban tetszik neki , mint a pacis-drágább is- :? :?
Mindíg elszörnyedek, mennyit kérnek egy jó minőségi gyerekjátékért............. :?
Amnnyira imádja Panna Hófehérke törpéit, hogy karira, meg télapóra meg azokat kapja, Kuka a nagy kedvenc.
De ami egy kicsit fel van turbózva, pl.ágy, csákány, darabja kétezervalahány, megmég plussz hófehérke, az akárhogy számolom, tizenöt körül van, nagyon min. :roll:

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


jajjaj, kisfiú történetét nem kellett volna elovsanom, kiráz a hideg tőle, és úgyis annyit aggódom.

Andi, Natinak jobbulást kivánunk!
Fülecskék nálunk is jó trutyisak, de csak kivül ttörölgetem, amikor Annával a Madarászban voltunk, jó szemrehányóan mondták is a nővérkék, hogy ki kellett tisztitaniuk a fülét. Egyrészt nem értem, iért kellett, másrészt én is úgy tudom, nem is szabad.

Barbi, nagyon jók a játékok. Én még a égebbi tipusú farmot vettem meg, ahhoz sok állatka tartozik, viszont nem szőrösek. Julcsi imádja, és minden vendéggyerek is.

Mostanában állandóan van nálunk valaki, ritkán jutok ide. Jó ez a nagy vendégjárás, én gyerekkoromban mindig hiányoltam a vendégeket, mi csendesebb életet éltünk. A lányok imádják a nyüzsgést.

And, Márti, mindjárt kifúrja az oldalamat a kiváncsiság. Neveket kéreeeeek!

KépKép

KépKép
majola
 
 


Ayse!

Tippek:
Szulák Andrea
Máté Kriszta

(biztos nem találtam el, de próbálkozom.. :lol: )

Kuha!
Ez tényleg rémisztő történet, nekem is felállt a hátamon a szőr. De hozzáteszem, azért akinek kertje meg pláne medencéje van, és tudja hogy a gyerek ki akart menni, és nem néz utána hova ment, és nincs rajta a fél szeme..szóval ebben azért ez is rémisztő, hogy anyuka a házban kajál, amíg a csemete közben ki tudja merre jár. Nem mondom, hogy én mindenhova követem Bendegúzt, és biztos ő is csinál majd hülyeségeket, de azért fél szemem mindig rajta, és ha főzök is, be be jövök a szobába, csak rálesni hogy mit csinál közben.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Évi!
Ez a történet borzasztó :( :( :(
Na ezért sem kéne nekem medence! Gabi nagyon szeretne a gyerekeknek a telekre, de nem engedem, sok vele a macera, meg még arra is figyeljek, mikor ólálkodik körülötte valamelyik fiú.
Teljesen jól elvannak a kicsiben is, ha meg úszni akarunk, ott van 2 percre a csillaghegyi strand.

Hajni!
Farm :D
Ünneplés :D :D
Ne is mond, iszonyat ára van minden kicsit jobb gyerekjátéknak.
De ez a FP még annyire nem is vészes, a lego, playmobil sokkal horrorabb árakon van :?

Zsuzsa!
De jó, hogy ekkora baráti körötök van, hogy ilyen sok a vendég nálatok. :D
Én is imádom a vendégeket, a vendégséget.
Állatokat külön is lehet kapni ám, ha Leonnak bejön a farm, majd kap csak állatokat.

Fiúk alszanak, ha felébredtek jönnek Cleoék, kicsit dumálunk, a gyerekek meg reményeim szerint játszanak és hagynak is minket. :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Sziasztok,

Kuha :( szörnyű dolog ez. De egyet értek Mártival...

Barbapapa, jó kis játékok! :) Nekem még a Brios vasutak is bejönnek, de azok is megfizethetetlenek :(

JUci, hol vagy?

pusszancs: Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Nemesek,
kicsit megkésve de Kornélnak boldog szülinapot!!! :)
K.

KépKép
Kép
csikken
 
 


Csikken!

Nekünk tescos fa vasút van, ami baromi olcsó és ugyanolyan jó, mint a brio........
A thomasos fa mozdonyok is teljesen kompatibilisek vele.

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


rövid hajjal: :D :) :P :lol: 8) Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Mske figyelem!!!!(ha még olvasol Bennünket.......)
Ismerős a póló??? :wink: :wink: Nagyon szeretem, mosom, vasalom, heti 2x min.és semmi baja, nem nyúlt, nem veszített színt imádjuk!Pannától ha megkérdezik, kitől kaptad:Marci!! :lol: :lol: :P

And:
ma vagy 10x eszembe jutottál, mit gondolsz, mit énekeltem Panninak vagy 10x??????A Mókuska,. mókuska, felmászott a fára c.-t!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Sziasztok!

Hajni!

Panna tündéri rövid hajjal is! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Benianyu:
ha nagyon szépen kérlek, és lesz egy pincurka szabadidőd, raksz fel egy táblit???????? :) Mindjárt kezdődnek a szülinapi dömpingek!!!Annyira hihetetlen! :)
Megann, Viki:
látszik már a Pocitokon a kismamiság??????


Mentem aludni, jó éjt!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Sziasztok!

Életjel....
Megvagyunk, csak elég sűrű a hetünk. A betegség miatt hétfőn és kedden ünnepeltük Beni szülinapját. Nagyon jó ajándékokat kapott, meg sok finom tortát, aminek Dani is nagyon örült. :) Köszi nektek is a köszöntéseket, utólag is! :)
Szombaton elutazunk nyaralni. A költözés elhalasztottuk és most megyünk Spanyolországba, egy hétre, négyesben. Remélem, szép idő lesz! Annyira ránk fér egy kis pihenés és nyugalom, bár a két csibész fiammal ez nem lesz egyszerű. :oops:

Jucival váltottunk sms-eket. Sajnos nagyon nincs jól. Még nem kellett befeküdnie, de rossz a helyzet. Szerencsére a héten és a jövő héten szabadságon vannak a szülei, tudnak segíteni.

Totka,
Nagyon aranyos Pannád ilyen rövid hajjal is. :) És Esztivel is annyira helyesek együtt. :)

And,
Te tényleg annyira kedves lány vagy! :)
Nekem is furdalja a kíváncsiság az oldalamat a Pocaklakó neve miatt.
Csibb írta, hogy a Luca név illene hozzátok, szerintem is. :oops:

Barbi,
Szuperjó játékokat fog Leon kapni a szülinapjára! :)
Mostanában sokszor eszembe jutottál, mert valamelyik rádión (talán Juventus) hirdetik a kedvenc turidat, a Lunát. Ha tudod a jelmondatukat, akkor 10% kedvezményt kapsz. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Hajni!
nekem sokkal jobban tetszik így Panni! olyan szép kis fejformája van :)
romatikus este :) :) :)

nekem ma jó délutánom volt. húgommal elmentünk a westendbe, cipőt akart venni. mire a cipőig eljutottunk, adigra én már gazdagabb lettem két kismama melltartóval, ami már nagyon hiányzott, szuper jó kényelmes, és egy fekete szoknyával harisnyástul :) :) holnap, holnapután megyek elegáns szállodába kongresszusra, legalább kényelmesen fogok valahogy kinézni :)

hihetetlen, hogy már a téli cuccok vannak kinnt pl a cunda-ban

jól elfáradtam, tesóm meg is jegyezte, hogy az Esztivel jobban bírtam. tényleg, többször kellett leülnöm, de azért olyan jó volt.

Márti, mi is ilyen neveket keresünk. ami tetszik az van a családban. és olyat szeretnék, amit nem csak becézve fogunk használni, egyzserű legyen, de azért, ha szeretnénk lehessen egy picit becézni. szóval olyat, mint az Eszter :)

elkezdődött a szökés, apa kedvence...

KépKép
KépKép
and
 
 


a Luca nekem tetszik, apának nem kategória :)

és még az is jó, ha ismerünk olyan keresztnevű embert, aki szimpi.
most kaptam kölcsön egy könyvet, nem tudom mi a címe, de a keresztnevekhez tartozó személyiségjegyeket írták le. nagyon érdekes

KépKép
KépKép
and
 
 


Totka,
Épp jókor kaptál el... :) Ki tudja, mikor lesz megint sok időm itt netezni. :)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Halihó!

Köszönöm a Natis drukkokat!
Szerintem engem jobban megviselt ez a fülpucova, ő inkább azért ordított, mert lefogtuk. :? Az egész macera nem is tartott olyan sokáig.

Totka!
Azért az megnyugtat, hogy úgy ítéled meg, jól jártak el Natival!
Ezek után tuti óvatosabb leszek! :?
De aranyos a férjed, hogy meglepett! :)
Panna rövid hajjal is édi! :)

Benianyu!
Spanyolország?? Húúú, de irígy vagyok! Imádom!:)
Érezzétek nagyon jól magatokat! :)
Ha sms-ezel még Jucival, add át neki jókívánságaimat légyszi! :?

Tényleg Kismamik!
Nem dob Csikkenen kívül más is pocifotót? :roll: :oops: :)

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


And,
Persze, nagyon fontos, hogy ismerj olyan keresztnevűt, aki szimpatikus. :)
Dani Tamara lett volna, ha nincs fütyije. Nekem van egy Tami nevű másodunokatesóm, nagyon aranyos lány. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Benianyu, de jó, hogy hírt adtál Juciról! remélem hamar túl lesz ezen. Marcival is ilyen rossz volt neki?

KépKép
KépKép
and
 
 


Duda,
Oké, átadom Jucinak!
Nati jobban van? Ez a fültisztítás engem is nagyon megviselt volna. :( Én sem szoktam tisztítani Daninak, mert azt hallottam, hogy nem kéne. Akkor most mi a helyes? :oops:

Aniko,
A barátnőm kisfiának (3 éves) is most volt bárányhimlője, nagyon durva pöttyökkel és azóta szépen elhalványult neki. Drukk, hogy Balázsnak se látszódjon!
Köszi a bókot, sajnos nem fogytam, stagnál, pedig még kéne, de valahogy nem izgat. Tavasszal mindig sokkal lelkesebb vagyok. :oops:

Megann,
Léna hogy bírja Apa nélkül? Már nincs sok hátra, ugye?
Te hogy vagy allergiaügyben? Egyébként én használok orrsprayt, Rhinocort aqua-t és Opticrom szemcseppet. Valamit segít, nem sokat. :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


And,
Igen, Marcival is nagyon nehéz terhessége volt. Végig hányta az egészet. :( :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Benianyu!
jó nyaralást nektek! szuper lesz biztos :) (nem tudom tudok-e még addig jönni)
ja, és én öregedtem azóta egyet, de nem fontos ;)

KépKép
KépKép
and
 
 


Kuha,
Borzalmas ez a történet! :( :( Nagyon egyet értek Mártival, én is állandóan Dani sarkában vagyok, meglesem, ha nincs mellettem (bár most abban a periódusban van, hogy egy percre sem tágít mellőlem). Sosem lehet tudni, mi jár a kis fejükben.
Főleg egy ekkora gyerek esetében felelőtlenség ennyiben hagyni, hogy ő úszni szeretne, de nem lehet, akkor bemegy a szobájába. :? :cry: Azért az életre szóló lelkiismeretfurdalásnál nagyobb büntetés nincs.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


hű szegény, nem tudom hogy lehet ezt kibírni, én nagyon utálok hányni. és Juci egyébként is olyan vékony, hogy bírja így a strapát, pláne a Marcival... nagyon nehéz lehet :( :( :(

KépKép
KépKép
and
 
 


And,
Azt írta Juci, hogy Marci egész szépen viseli a helyzetet, már az is segít valamit. De Jucinak tényleg szörnyű lehet. :(
Én is utálok hányni, de ki szeret. :(
Azért javítottam a korodat a következő alkalomra. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


ezt az apák nem bírnák ki, az tuti....... legyen erős, mi meg gondolunk rá sokat, bár lehet, hogy hányni és csuklani egyszerre még rosszabb :P na jó, bocsi..

megyek, mert holnap hosszú napom lesz, és korán kezdődik, jóéjt :)

KépKép
KépKép
and
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?