Új privát üzeneted érkezett!

Tudtam, tudtam!!!


FAnna !
Most lapoztam vissza. Nimi sokszor alszik úgy a kiságy oldalához ,,támasztva"? Olyan édi! Ahogy elnézem még kénylemes is Neki. Ja és Kúszik????? :shock:

Balwin!

Annalucus továbbra is nagyon formás csajszi! :) Most olvastam, hogy megfordult??? Nem semmi. Emlékszem Szonja is mit megszenvedett ezért.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Kép

Irigy vagyok nagyon... :oops: :D
szilbee
 
 


Kati: Hűű, a Szegfű út az tényleg nagyon jó!!! Gratulálok! :D Ha egyszer kerteset veszünk, mi is abban a környékben gondolkodunk. :D Felújítandó vagy nem nagyon kell hozzányúlni?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 

 
 

Olyan fura, megint nem nagyon megy a szénhidrátos kaja. Reggel keserű volt a szendvicsem, nem tudtam megenni........ :shock: :shock: Időről időre ez van, ilyenkor egy darabig csak gyümölcs és tejtermék megy le, esetleg némi husi, minden más KESERŰ!!! Aztán talán holnapra már megint ehetek mindent. Én ezt nem értem, de tök olyan, mintha beépített étkezést tanácsadóm lenne. :shock: :shock: :shock: :shock:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Most esik le, hogy akkor viszonylag közel fogtok majd lakni hozzánk... de Mongiékhoz feltétlenül. :) Mennyiért sikerült megvenni és milyenek a paraméterei?? Esetleg ha címet is adnál, akkor megsasolnám, mikor megyünk bölcsibe. :)
szilbee
 
 


Jaimee!Örülj neki!! :lol: Nekem sajna szinte bármi lecsúszik... csak a káposztától undorodom, meg a fokhagymától... :?
szilbee
 
 


Szilbee: Te tényleg tök úgy beszélsz, mint Mosonyi, az is mindenre azt mondja, hogy örüljek neki.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Kati, már éppen eszemben volt, hogy hiányollak, olyan régen nem írtál...
Először is: Isten éltessen sokáig! Egy fél év és én is ebbe a korba lépek... :lol:
Aztán meg gratula az új házhoz, irigyellek :) Én is háznézőben vagyok, de nálam az a baj, hogy nem akarok a környékről elmenni, és pénzem sincs túl sok. A környéken alig van eladó ház, ami meg van, az vagy lebontásra való, vagy 20 millió felett van. Hááát, telepatikusan szugerálom, hogy találjak valamit...

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Jaimee!! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: Pedig én csak magamból indultam ki... :lol: De tényleg ijesztő a hasonóság... :lol:
szilbee
 
 


Sziasztok!

Kati!
Gratulálok a szülinaphoz is, meg a házhoz is! Házfelújítás? Sztem amíg házad van az folyamatos. Mire végig érsz, már kezdheted is előlről.

Szilbee!
Húú mekkora pocid van, és olyan fiús. A hegyesre mondják, nem? Nekem lapos, és kerek volt, Az meg a lány, vagy rosszul tudom? De lehet hogy hülyeség!
Egyébként az íráűs fantasztikus! halálra röhögtem magam, de mennyire igaz! Rögtön el is küldtem a várandós barátnőmnek, remélem nem ijesztettem el!

Betty!
Nagyon helyesek vagytok! Nálunk csak akkor mehetek Gréti oviba, amikor betöltötte a hármat, és akkor sem biztos, hogy egész napra engedik, mert itthon vagyok.

Most már ezerrel készülök a nyaralásra, vége a vizsgáknak, több-kevesebb sikerrel! Már Gréti is tűkön ül, és mindekinek, ismerősnek-ismeretlennek bejelenti, hogy "Sokronba megyünk nyaralni".

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Ja, most veszem észre!
Kati!
Trixinek boldog névnapot kívánunk!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Judit!
Igen... így mondják, de szerintem ez alkat kérdése.
A másik topikban már írtam, de most itt is... nekem azért hegyes a pocim, mert a köldökömet tinédzser koromban megműtötték... megplasztikázták, mivel nagy köldökcsonk maradt a születésem után és nem volt valami esztétikus. Szóval a hagyományos értelemben véve nincs köldököm, nincs ami a bőrt befelé húzná a hasamon, így nekem nem gömböjű, hanem hegyes az Y varrás miatt, ami a köldököm helyén van. :)
szilbee
 
 


Balázs
(latin-magyar) királyi

Életének feladata mások segítése és támogatása. Minden élethelyzetben keresni fogják áldozatkészségét. Gyakran érezheti, hogy neki mindig a rövidebb jut. Az lehet a feladata, hogy ezt felismerje és vállalja. Ha ezt nem teszi, könnyen kerülhet olyan élethelyzetbe, ahol ő szorul másokra. Kell mellé valaki, akivel együtt valósíthatja meg álmait. Hajlamos az illúziókra és az ezekből fakadó csalódásokra. A kiteljesedése és a sikere az alkalmazkodóképességén múlhat. Kapcsolataiban sokszor ő a gyengébb, ezt nehezen viseli. Sorsának buktatója lehet, hogy illúzióit és vágyait kergeti.


Mihály
(héber) Istenhez hasonló

A biztonság megteremtése és elérése lehet életének célja és feladata. Minden érdekli, szívja magába az információt. Keresi a kapcsolatokat, ebben teljesedhet ki. Mindig lesz valaki, aki segíti és támogatja. Fontos lesz számára a családi harmónia, ez adhatja életében a stabilitást. Az anyagiakat is ennek érdekében kapja, ezért ha megházasodott, nem ajánlott a válás, egzisztenciája nagyban függ a házasságától. Túlságosan függ a külvilág véleményétől, nem bírja a kudarcot. Nagyon erősek a kötődései, szeretetével birtokolni akar, és ez féltékenységet hozhat. Ugyanakkor a kapcsolatok és a barátságok meghatározóak az életében. Egész életében az elfogadásért küzd, keresnie kell azokat a helyzeteket, ahol ez megvalósulhat. Ennek megfelelően pozitívak lehetnek azok a hivatások, amelyekben megjelennek a külvilággal való kapcsolatok, mint a művészet, esetleg szépségipar. Problémát az önelfogadás okozhat neki. Hajlamos alárendelni céljait az élvezeteknek.


Folyt. köv. ha megint lesz egy lehetőségem hosszabban gépelni....
szilbee
 
 


Sziasztok :)

Csak eljutok ide is... :?

Nórit lecsekkoltam sms-ben még hétfőn, vagy vasárnap (úgy összefolyik...) :)

Pocak: az enyém sztem beazonosíthatalna lett már a végére, se kicsi hegyes, se lapos, kerek... HATALMAS :D

Namajmég gyüvök

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Kati, de jó, jó!!!!!

Mi már több mint egy éve lakunk itt, és hát most egy kicsit megtorpantunk a felújítással, de a felső szint kész, ott vannak a hálók, és már ez is haladás. :!: Nagyon jó érzés, hogy saját lakása, háza van az embernek! Remélem valamennyit tudtam segíteni tudod.... :P :wink:

Judit, gratulálok a vizsgáidhoz!!!!!Pihend ki magad!!! Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasz!

Igen Judit, úgy mondják a nőgyógyászok ahogy mondod....
De az enyimé sem volt hegyes, sőt normális kerek volt.......pedig van ám kukacunk rendesen.

Háát, nagyon jó pihit kívánok,fogjatok ki még egy kis jó időt!
Bár én már azért örülök egy kis hüsinek! Én az Őszt szeretem!!!

Voltunk Nóriékkal a Tiszán vasárnap.....rakhatnál fel képeket!!!
Nekünk ennyi volt idén a nyaralás...úsztunk egy kicsit!

Ildi!
2 hét múlva szerda????

Kati!
Gratula nektek! Melyik környéken van a ház? Én is szívesen laknék kertesben...de asszem még nem tudnánk szépen rendezgetni a kertet....a párom sokat túlórázik:(( na de majha nyugdíjasok leszünk!!!!!
Meg nem is tudom Szolnokon melyik környék lenne az ahová jóóó huzamosabb ideig költöznék....

A sulik még mindig körzet szerint vannak felosztva?? És ha máshová akarom íratni akkor jattolni kell????

Erika?
Kati????

Senki nem akar akkor bababörzére menni Pestre???

fanna3
 
 


Ferenc
(latin-olasz) francia

Élete lelki kapcsolatainak tükörképe. Érzelmei meghatározzák életét. Ennek megélése lesz sorsának alapja. Sorsfeladata mindenképpen az otthonhoz köti, a család, a gondoskodás és a biztonság megteremtését kijelölve. Minél előbb tud családot alapítani, annál sikeresebb lehet. Ragaszkodik a környezetéshez, hiszen az alapvetően szükséges a kiteljesedéséhez. Leginkább az anyagiakban gondoskodhat, ám csak akkor tud teremteni, ha a családnak szüksége van erre. Egész életében éreznie kell, hogy szükség van rá, ezért hűséges és megbízható társ. Keresi az érzelmi kötődést, ez adja meg neki a boldogságot. Előtérbe kerül kapcsolata a múlttal, a gyökerekkel. Ez megjelenhet a hivatás területén is. Nehézséget az érzelmi szélsőségesség jelenthet. Csapdája az élvezetekre való törekvés, emiatt mindent elveszíthet.
szilbee
 
 


Fanna!
Mi valsózinűleg megyünk.... de sajna annyira bizonytalan a dolog... azért nem is szóltam. hogy inkább az kapja, akik tuti-fix 1000%-hogy megy.
szilbee
 
 


Gábor
(héber) Isten embere, Isten bajnoka

Feladata hogy a családnak és a környezetének anyagi biztonságot teremtsen. Vállalnia kell értük a felelősséget, és küzdenie kell értük. Bíznak benne, hiszen érzik a benne lévő képességeket. El kell fogadnia, hogy mindig csak mások által juthat előre. Hivatásában sem érdemes egyedül vállalkoznia, inkább valakivel együtt. Nagy erővel és elszántsággal rendelkezik a feladata elvégzéséhez. Képes a legnagyobb tettekre is, ha az nem öncélú. Párkapcsolatában is ez lehet a meghatározó. Társától állandó késztetésre van szüksége, nélkülözhetetlennek kell, hogy érezze magát. Csapdája az öncélúság és a hatalomvágy lehet, ha ezek eluralkodnak rajta, erőszakossá és zsarnokká válhat.
szilbee
 
 


György
(görög-latin) földműves, gazdálkodó

A boldogság kézzelfoghatóvá tétele – ez lesz életének mozgatója. Célja, hogy életében az állandóságot és a stabilitást megvalósítsa. Ereje abban van, hogy harcoljon és küzdjön az anyagi sikerért. Ugyanakkor ez a csapdája is, hiszen az anyagi vágyak meghatározzák a személyiségét. Ez sokszor szenvedélyessé válik, és az már problémát okoz. Nem lehet öncélú, mert a sors azonnal elveheti azt, ami számára a legfontosabb. Tehetségét mindig mások javára kell fordítania. A testiség gyakran csapdája, mert a kényelem, a nyugalom óvatlanná és lustává teheti. Igazi vezetői képességei vannak, de ha nem tud élni a lehetőségeivel, zsarnokká válhat.
szilbee
 
 


Fanna!
Én meg a telet szeretem! Egyszerűen gyűlölöm a nyarat, szal nekem ez a legjobb időpont, ha nyaralásról van szó. Szeretem az őszt is, meg a tavaszt is, de ha már 25 fölé emelkedik a hőmérséklet minden bajom van.

Na, ha már a bajoknál tartunk.
Tegnap du. óta nagyon fáj a lábfejem, "ott belül". Ez a bal lábam, meg a jobb combom külső fele, de annyira nyilallik, hogy majd' megőrülök. Mi ez? Volt már valaki így?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


No ennyi... asssszem senkinek a kérését nem hagytam ki... :? Legalábbis remélem. :roll:
szilbee
 
 


Én tavasz és ősz párti vagyok! Pont amiatt a bűvös szám miatt.... 25-26 fok... az nagyon isteni tud lenni... és még vagy már van napsütés, de nem döglik meg az ember pólóban... hmmmmmm az nagyon finom tud lenni. :D
szilbee
 
 


szaisztok!
köszike a dicséreteket:-)

Nekem nagy és hegyes hasam volt de mindenféleképpen nagy hasam volt:-)

Most már egész jól van a kislány mármint az ovival. Nekünk megengedik mert ugye falun vagyunk, s nem is ő az egyetlen aki most jár oviba és annyi idős mint Bettikém sőt még fitalaabb is:D

Kati !

Gratulálok a házatokohoz:D

Nem tudom hogy én mikor írthatom meg ezt hogy meg vana saját házunk, de már nagyon jó volna elegem van itthonból.....de ezt csak köztünk.......

nah most megyek eszek egy picit mert el vagyok bőven fáradva:-)

szép estét mindenkinek

Szilbee! köszi a nevet hát illik is a páromra

Kép
kbernadett
 
 


Fanna: ok! :lol: :lol: :lol:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Kép
szilbee
 
 


sziasz!


Közhírré tétetik: hogy az éjjel a Fogtündér Tóka Nimródnál járt Kép és kint van a bal 1-es foga csücske!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

szép napot Mindenkinek! Kép

fanna3
 
 


Fanna!

Gratula Niminek a fogacskához!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Fanna, gratula :lol: :lol: :lol:

Nálunk is fogtündér ódalog, Csongi tegnap felfedezte, hogy mozog alul a foga :lol: Irtó büszke, mert már minden haverjának esett ki foga, neki meg ez az első ami mozog, és már nagyon várta. 10 percenként kérdezgeti, hogy anya, nézd, már jobban mozog :lol:
Aztán kérdezte, hogy akkor ugye, ha kiesik, jön a fogtündér? Kérdem: Ki a fogtündér? Válasz: Hát TE!!! Ugye hozol nekem valami ajándékot :wink:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Sziasztok!

Először is köszönöm Mindenkinek a gratulációt! NAgyon jól esett! Nagyon régen keressük már álmaink házikóját. Szonja 3 hetes volt mikor az első lakást megnéztük ,ugyanis el sem tudtuk képzelni, hogy sikerül házat vennünk. Azóta kisebb-nagyobb megszakításokkal folyamatosa ezen voltunk. Szóval van tapasztalatunk ilyen kérdésben. Volt mikor a férjem nem tudott jönni és hármasban mentünk a lánykáimmal. Bementünk a csaj ajtótt nyitott,közölte pillanat mert a férje megfogja a kutyát ez úgy nézett ki, hogy egy max 50-60 kilós férfi? fog egy stafford terriert :shock: ami kétszer akkora volt mint Ő. A csajszi mondta, hogy nyugodtan menjünk seemmi baj. Kössz! A lakás is klassz volt. A fürdőszoba egyben volt a konyhával. :shock: Gyorsan el is köszöntünk. Otthon pedig megbeszéltük, hogy tök jó mert még én zuhanyzom addig beszélgethetek a vacsorázó férjemmel. :lol:

Szilbee!

a Szegfű út 7/b. alatt található. Egy fehér sarki ház. 12milka volt. 94nm a téli kerttel együtt.

Jaimee!

Tulajdonképpen be lehetne költözni így is, olyan nincs amit vészesen fel kellene újítani. Inkább csak a magunk igényeihez szeretnénk igazítani.

Fanna!

Nincs ám nagy kertünk. Tulajdonképpen olyan mintha egy előkertes ház lenne már a kert méretét nézve. Jó ez így mert időnk nekünk se lenne rendben tartani.


Csongianya!

Köszönöm a gratulációt. És tudod mindig csak optimistán, ha ezt 1 évvel ezelőtt nekem mondja valaki, hogy ilyen házikónk lesz én is hitetelenül bámultam volna.

Betti! Neked is csak ezt mondhatom!

BBj!
Köszönöm Trixi nevében is a névnapi köszöntőt. Asszem kezdem látni, hogy a folyamatos házfelújításban nagyon igazad van.

IldikÓ!

Köszönöm a sok segítséget! És tudod most jön még az őrület másik része. Ilyen hitel , olyan hitel. Megkapjuk-e időben stb.
szoc.pol intézés, fiatalok első lakáshoz jutásához járó támogatás.
Szaladgálok ide-oda. De ez van.

További szép napot Nektek!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


NIMIKE!

GRATULÁLOK AZ ELSŐ PICIKE FOGACSKÁDHOZ!!!!!!!!!!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Nimi!
Gratula az első fogacskához!!!
:D

Kép
szilbee
 
 


Kati: Hű, az nem tűnik drágának. Téli kert is van? De klassz...Csókoltatom a fogorvosnőmet, majdnem szomszédotok. :D Az sem baj, ha nem nagy a kert, nekünk kb. 50 négyzetméter, de azzal is alig bírunk. :?

Fanna: Az első fogacska...Gratulálok hozzá Niminek! :D

BBJ: Én is úúútálom a nyarat, a 20-25 fok nekem is tökély. Az sem zavar, ha sokat esik az eső. Az a baj, hogy a telet is piszokul úútálom, alig várom mindig a tavaszt.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Kati!
Megsasolom majd! Nagyon kíváncsi vagyok!! :D
szilbee
 
 


Köszöni szépen! Majd ha teljesen kibújuk büszkén mutogatja..../om...uk.... :shock:


Ignácz I. a fogorvosod Jaimee? :o

.......hát tényleg izgi idő van..........

fanna3
 
 


Erika! :D
Kép
szilbee
 
 


Nimike gratulálok a fogad kezdeményéhez!!!!!
Kép

Kati, nem is volt "drága" ismerve a piacot. És nagyon jó helyen van!Hát igen, amíg a nevetekre kerül eltelik egy pár hónap én már csak tudom! :roll:

Na cső etetés van!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Szilbee: Mi volt a bölcsiben?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Azért ide is felteszem... :)

[quote="szilbee"][ írta:szilbeecolor=darkblue]
Rólunk:
Bölcsi megvolt. Levente nagyon jól érezte magát, jó hosszan el is játszott. Nem igen akart eljönni, csak mikor felvetettem, hogy megyünk haza autóval joghurtot enni... :lol: Hiába... ez a gyengéje... :lol:
Én még mindig nem érzem, hogy olyan nagyon szupi ötlet a bölcsi, úgyhogy eldöntötem, hogy csak pár órát fog naponta bölcsiben lenni, épp annyit hogy azért gyerektársaságban is legyen... aztán hozom is haza... :)
[/color]
szilbee
 
 


Sziasztok!

Judit! Szombaton vagy vasárnap kezdődik a nyaralás? Sajna jól kifogtuk ezt az időt. :? Én már gondolkodom rajta, hogy a gyulai pihenést le kéne mondani. :cry:

Erika! Gratula a házikóhoz! Majd mi is megsasoljuk! A melletetek lévő utcában lakik Peti uncsitesója (Nagy Zoli, autószerelő). Nem tudom mennyire laktok közel egymáshoz, remélem nem nagyon, ugyanis hajnalig bömből náluk a zene. :roll:

Üdv mindenkinek!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Olga!
Esőt nem mondanak akkorra... :) Szerintem menjetek nyugodtan! :)
http://www.metnet.hu/?q=f2
szilbee
 
 


Sziasztok!
Kati! Remélem, mielőbb beköltözhettek és boldogan élhettek ott! Biztos jó lesz, az tényleg klassz környék! Majd tehetnél fel mutiba képet!

Szilbee! Te hallottál/olvastál róla, hogy hova akarják telepíteni a nemzetiséget a Motor útról? Hát reméljük, nem jön össze nekik!
Néztem a pocakképeidet! Oooooolllllyan szép!
Megint nagyon cíp képeket raksz ide a glitteriről...!

Én is a tavaszt szeretem-bár ez már nem téma-, mert ekkor születtünk, olyankor ébred a természet, a sok virág, meg a színek, illatok! Egyszerűen IMÁDOM!
Az ősz meg az elmúlás nekem. :cry:

2 hete mi sem aludtunk 2 éjjel, mint kiderült, Lilcsinek akkor bújt ki az 1. szemfoga. De azóta már a másik oldalon jön. Ahhoz képest olcsón megúsztuk (mármint, hogy van baba, aki be is lázasodik).

Akkor képek, ha már....

Nimi izgatottan várja a kirándulást..
Kép
Itt már eszik
Kép
Anna! Gyuriról is tegyek fel képet?? :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Nóri!
Nem"tom.... hova??? ... ide a környékre??? :shock: Így is annyi roma jár erre... bőven elég annyi is.... :( :x

Tök király képeket csináltatok!!! :D Kép

Ohhhhh a Törpe kialudta magát... most már lecsatlakozom a netről... megyek az uramért a dógozóba... ( ahogy Ő mondja a "szőrdisznók közé" :lol: )... aztán veszünk Leventének egy regiment alsógatyát, mert már alakul a szobatisztaság... bár csak lassan. Most már alsógatyában ül a bilire és úgy pisil. :lol: Mindig elfelejti letolni... :roll: :lol:
szilbee
 
 


Olga!
nem, nem lesz rossz idő, mi is a metnetet, meg a koponyeget kuksizzuk. Mi vasárnap megyünk. Ti meg szombaton ugye? Menjetek nyugodtan! Kell egy kis pihi! Már teljesen be vagyok sózva, hogy mi mindent kell vinni.

Elin!
Jó a képek!

Szilbee!
Nagyon jót nevettem a pisilésen! Na, azért látom nálatok is győz az anyai szív!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Szilbee! Oh, köszi az oldalt, nem ismertem. Hát rábeszéltetek, csak nekiindulunk! :lol: Judit, igen, holnap indulunk, hétfőn már jövünk is.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Csajok!

Gondolkodunk azon, hogy átmegyünk Romániába is a gyulai határátkelőn. Ott a környéken nem járt valaki? Valami infó? Hová érdemes elmenni, szétnézni?

Köszke!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Szia Olga!

Én véletlenül jártam arra.... Nagyszalontán laknak anyósomék :lol: ott van az Arany János múzeum, de mást nem nagyon találsz. Még Nagyvárad van megközelíthető távolságban (határtól kb. 40-50 km. Nagyvárad után kezdődnek a hegyek, de nem tudom, milyen távolságra akartok elmenni?
Arra figyeljetek, hogy gyerek csak útlevéllel mehet át a határon, és ha nektek van, azt sem árt ha viszitek!

Ha bőrcipőt, bőrkabátot akartok venni, jóval olcsóbb, mint itthon. És nagyon fini kajákat lehet enni, elég jó pénzért!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Évi: A Medve barlang nincs a közelben? Csak halvány gyanúm van, hogy az közel van a határhoz és hogy a Bihar hegységben van, de mi nem jártunk ott, csak terveztük, úgyhogy nem tudom, pontosan hol is van...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee! De ott van valahol. Mi voltunk :lol: És nagyon klassz! De úgy rémlik, hogy Nagyváradtól kellett még menni felfelé, és az út elég rossz volt.
Olga, a Medve-barlang egy cseppkőbarlang, nem túl nagy, de érdekes!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


sziasztok!!!!
végre van gépünk!
megpróbálok visszaolvasni de ennyit képtelenség!

Niminek gratula a fogacskához!

Kati!
olyan írígy vagyok,már mi is nagyon szeretnénk házat!

Ildi!
nagyon ügyi vagy!

Kép

Kép
katlina
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?