Új privát üzeneted érkezett!

Évica, akkor mi egyidõben fogunk szülni? Már ha te is AFP-re mész 30-án. Ez nagyon izgi, végre valaki, aki pont ott tart, mint énKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Kriszta, Szirom köszi a választ! Kérdéseitekre az én válaszom: vasárnap töltöttük a 16.hetet (a védõnõm korongja szerint Kép, szerintem hétfõn, mert keddi napon volt az utolsó menses 1. napja, amibõl nekem többnyire a hétfõ A HÉT vége)
A dokim eredetileg május 2-át írta AFP-re, de hát nincs az az asszisztens, aki miattam bejönne vért venniKép.

Szirom, úgy néz ki, hogy papírforma szerint tényleg egyidõben szülünk (én okt.14-et számoltam, Te?) Hát hajrá! Aztán halljak Rólad, illetve olvassak! Gondolom elsõ baba!?
A baba lakcíme automatikusan a Te állandó címed lesz, így pl. a kisfiam a mai napig zalaegerszegi lakosKép.
Ja és a terhességi kor: minden "hivatalos" helyen a mensestõl számítják, tehát plusz 2 hét a fogantatáshoz képest, az csak nekünk fontos, hogy valóban mióta van a pocakunkbanKép Elsõ babavárásomnál a 2. UH-os(nekem az vmiért csak a 22. héten volt) méretek alapján módosított a dokim -1 hetet (jan. 21. helyett 14). Persze az úrfi mégis csak egy nappal elõbb érkezett az eredeti idõpontnál. Viszont minden nõvér azt kérdezgette, hogy túlhordtam e, mert olyan volt a keze és a lába, mint aki lakodalmas sereg után mosogatott lábáztatás közben... 3 hétig hámlott a bõre! Valószínüleg tényleg jó volt a módosítás, mert pl. egy gramm magzatmáz nem volt a kis testén, ami ugye túlhordásnál már elõfordulhat. Ez jó, hogy csak utólag tudatosult bennem (túlhordás)!
Kriszta ez jól hangzik, mármint, hogy kedvesek voltak Veled. Azért próbálom hívni õket, ne ott derüljön ki, hogy inkább menjek a XI.ker.be, mert akkor úszik az AFP-m az ünnepek miatt...
Pozsonyi lakótelepen éldegélünk és keringünk naponta a kis-nagyfiammal és persze idõnként apukájával meg az ebfajzatunkkal.
Korábban kérdezted a TB kártyát:Teve utcában lehet intézni, és biztos újat adnak névváltozásra. Azt hiszem ,ha pl. esküvõ miatti, akkor ingyenes. Különben fizetni kell, mint nekem a kisfiam kártyjáért, amit sikerült elhagynom(ellpoták!) a lakcímkártyájával és a pénztárcámmal együtt Kép

Kati, ha mentek, akkor hova mentek 3D-re? Majd írj róla, lécci!

Azt hiszem ennyi elég volt belõlem!
Üdv. mindenkinek, Évica
Évica
 
 


Évica!

Én elvileg október 5-re vagyok kiírva, de az orvosom szerint akár még október 20 is lehet belõle. Az meg pont a párom szülinapja, úgyhogy az idén dupla ajándékot kap még akkor is, ha nem pont azon a napon érkezik a baba.Kép Egyébként tényleg elsõ csemete, vajon mibõl jöttél rá, csak nem olyanokat kérdezek, amilyeneket egy gyakorlott anyuka biztosan nem?Kép)

A 3D engem is érdekelne lassan, volt valaki mostanában, aki megosztaná a tapasztalatokat? Köszi!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 

 
 

Sziasztok!

Mi voltunk 3d-n tavaly Emmával, egyszer a tizen valahanyadik héten, akkor még nem sok minden látszott, egyszer a 25. héten, az szuper volt, ott derült ki hogy kislány és ott már én is láttam valamit a 3D-s képeken. Én a Soroksári úton voltam a mega toys-ban én meg voltam elégedve. Akkor még csak video felvételt csináltak, de most láttam hogy már cd és DVD-re írást is vállanak.

Manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Szirom, igazából a terhességi kor számításából sejtettem, hogy elsõ baba. Én ugyanezzel a gondolattal játszottam el anno. Aztán mindenhol mindenki a mensest vette alapul, így csak magamban tudatosítottam, hogy DE Õ (pl. most) 14 hete van ITT.

Manó, esetleg árat tudnál írni a 3D-hez és tel.számot? Emma igazi kis hölgy!

Ja! Mehetek az itteni terhesgondozóba, leveszik a vért. Kriszta, köszi a "bátorítást"!
Évica
Évica
 


Évica!

Nincs mit, majd azért kérek beszámolót, változtak-e két év után!....

A 3D-re van kedvezmény a Praxisnál, ha regisztrálsz egy számért (vagy ilyesmi) itt a babaneten. Asszem az uh-s képeknél találod meg! Amúgy kb 8-10 ezer körül vannak asszem...

Kriszta
Krisztocs
 


Évica!

Több helyen is van, a 4D Uh rendelõ a Mega toysban tavaly 8000 Ft volt, plusz színes kép 800 vagy 900 Ft. Most úgy láttam a hirdetésükben hogy egy fekete fehér képet ingeyen adnak. 06-30-996-2164 itt kell bejelentkezni. Soroksári út 160. www.4dultrahangrendelo.hu
Praxis rendelõ: itt nem voltam, de az ár kb ugyanennyi, fekete fehér kép szintán benne van Bartók B. út 92-94 4. em. 20 385-8495 06-30-414-8886

Van még egy a Biovital Melissa Egészség központ, Mammut 2. V.em. Lövõház u 1-5 315-20-69 Itt tavaly 10 ezer körül volt az ár. Szerintem lényeges különbség nincs közöttük, oda menj ami közel van.

A Soroksári útiban az volt a jó, hogy elõtte vagy utána lehetett a Mega toysban nézelõdni.Kép

Manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Manó, ezt jól összegyûjtötted, köszi, most már csak választani kelleneKép Bár még van egy kis idõm, ha tényleg a huszonvhányadik héten érdemes menni.

Vérvétel:Már nem tudom kinek az ötlete volt, hogy a terhesgondozóba kell menni, de köszi érte! Semmi sorbanállás, várakozás, elégedetlenkedések hallgatása. Lent a labornál mindig valaki kiborul, kiakad a másik emberen és/vagy a rendszeren. Ami tényleg csapnivaló, de attól nem lesz másként, csak hergeli magát és a sorban állókat.

Kriszta, valóban kedves volt a hölgy, aki levette a vért (megkérdezte nem szoktam -e rosszul lenni?), csak kicsit körülményes. Igaz az AFP-n kívül még adtam neki munkát, mert másik négy vizsgálathoz is le kellett venni(kérdése:miért kéri ezeket az orvosom?), ami plusz 2 csövecske. Kapásból az elsõnél mondta, hogy szétpukkadt, mármint az érKép, így nekiállt forgatnia a tût a vénámban... Na, nem részletezem, sikerült megtölteni azokat is, de már a papír kitöltésénél is problémázott és morgott az orvosom miatt. Miért nem õ vette le a véremet (megtehetné), biztos nem szeret adminisztrálni - pedig ott volt az orra elõtt az a beutaló, amit a dokimtól kaptam. Ezt mondtam is neki, mire megörült, mert õ még ilyent nem csinált és hát bocsi, de ezt nem tudja, belátja. Ez mindenesetre pozitív volt tõle!
Végülis kezemben két kémcsövecske véremmel elsétáltam az ÁNTSZ-be, ahol kiderült, hogy két kémcsõhöz két beutaló kell(ene)Kép De itt legalább rugalmasan megoldották, lemásolták az eredetitKép
"Röviden" ennyi élményem fûzõdik hozzá.

Azt tudja esetleg valaki, hogy mennyire számít eredmény szempontjából, hogy a betöltött 16. hét után melyik nap veszik le a vért? Ugyanis amikor megnézte a kis korongján, kicsit ingatta a fejét, mert szerinte 29-én töltöttük be. Az én védõnõm szerint pedig vasárnap...

Kellemes négy napot!
Évica
Évica
 


Sziasztok!
Most jottem meg videkrol, ket hosszu nap utan.

A mult heten annyira el voltam kenodve, hogy nem is irtam. Felhivtam az orvost, es kiderult, hogy elveszett (???) a vermintam, igy nincs AFP eredmeny, ezert ujra bekuldtek azt, amit a mult heten (18. heten) vettek le. Nem tudom, hogy van-e ertelme igy az egesznek, de mindegy. A doktor ur 'megnyugtataskeppen' kozolte, hogy ugyis nagyon pontatlan vizsgalat, Nyugat Europaban mar nem is csinaljak, de akkor???? El vagyok keseredve, es nem tudom mit csinaljak. Valahogyan az a remkep motoszkal bennem, hogy valami rossz lett az eredmenyen, es most ujra megcsinaljak. Persze ez biztosan para, de megis...

Ne haragudjatok, nem akartam senkit megijeszteni. Az aposom szerint, aki pont a verellatoban orvos, ritkan, de elofordul ilyesmi (marmint, hogy elveszik egy minta). No, ilyen az en formam. Nem kell izgulnotok, en voltam az ezer kozul az egy, szoval most mar mindenkinek rendben lesz az iden.

Azt hiszem elmegyunk a hetvegen 3d-re, legalabb kigyonyorkodjuk magunkat, ha mar azt nem is tudjuk meg idejeben, hogy minden rendben van-e.

Sziasztok,
Kati
Névtelen
 


Sziasztok!

Évica!

Szívesen.

Kati!

Ha rossz lenne az eredmény, megmondanák, szerointem tényleg elveszett. Az AFP -nél többet ér az Uh szerintem, a nyílt geric az Uh-on egyértelmûen látszik (a magas AFP erre utal), a Down kór szûrésére pedig a nyaki redõ mérés jobb, késõbb pedig különbözõ Down kórral együtt járó dolgok szûrhetõek. Úgyhogy ne izgulj!!!

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Kati,
Ne aggódj, Reginél ugyanez volt velem is...mármint ami az AFP-t illeti...elveszett. Kié, ha nem az enyém???? És teljesen tökéletes lett az eredmény. Még most két év után is jól látszik a lányomon, hogy semmi baja. (kopp-kopp-kopp) Úgyhogy ne aggódj, mert ha baj van, akkor nem kavarnak össze-vissza, hanem szólnak. De még akkor sincs "baj", mert kb az esetek 90%-ban valami már miatt rossz az eredmény.


Évica,
Majd mesélj a 3D-rõl, de tényleg csak kb a 25. héttõl látványos a dolog. Elõtte olyan kis...hogy is mondjam...szóval kis "gebe" még a babó. (na most ezt nem rossz értelemben irtam ám!!!)
Amúgy a terhesgondozóban a többi vérképhez is leveszik a vért, vagy azt nem mondták? Vagy kizárólag az AFP-t?

Kriszta
Krisztocs
 


már=más...bocsi
Krisztocs
 


Sziasztok!

Kati, tényleg nagyon valószínû, hogy inkább elveszett a vérminta, mint, hogy rossz lenne és azért kavarnak vele. Az UH tényleg sokkal jobb, az én dokim is mondat az elõzõ babavárásnál, hogy nyugaton már nem sokat adnak rá (AFP, ráadásul nem is az érdekelte õt, hanem vmi MOM érték), mert pontatlan és csak a kismamák idegesítésére jó. Itt még elõírás, gondolom, és azért csinálják. De, ha úgyis most mész 3D-re, akkor ott biztos nagyon precízen átnézik a kisembert buksitól-tappancsig. Szerintem meg is említheted az aggályodat az elveszett vér miatt. A védõnõm pedig azt mondta, hogy mindenképen a (betöltött) 16. héten menjek, mert a 17. után már lehet magasabb az az érték (pedig nincs is semmi baj), mégis a téves következtetést vonhatnak le és akkor még jöhet az amniocentézis... Persze tök fölöslegesen. Ebbõl kiindulva én nem nagyon bíznék egy 18. heti mérésben. Bár az orvosod csak tudja mi a jó?!

Kriszta, a többi vérvételt nem kérdeztem, de nem is mondták. Bár ahogy elnézegetem az alkaromat a vénám helyén... (van mit nézniKép Igaz, ma már csak mély bordó folt éktelenkedik sárgás alapon...) lehet, hogy vállalom az utazgatást a XI. kerületbe.
Talán van valaki tájékozottabb többi vérkép ügyben?! Korábban valaki azt írta, hogy az orvosa "protekciósan" levitte az esetleges vérvételre. Na ez velem nem fog megtörténniKép

Évica
Évica
 
 


Sziasztok!

Mi is hazaértünk egy rövid nyaralásból, Orfûn voltunk horgászni majdnem 5 napotKép Szép nagy keszeget fogtam, de ténylegKép Viszont kiderült, hogy nem bírja a bõröm a napot, és tele lettem kiütésekkel, pedig nekem az életemben soha semmi bajom nem volt a bõrömmel. Óvatosságból pedig még be is kentem magam 15-ös naptejjel, de úgy tûnik, hogy még ez sem járható út. Azért ezt jó tudni, hiszen még csak most kezdõdik a nyár...

Olvastam a kalandjaitokat az AFP-vel, én lekopogom, eddig minden klasszul alakult. A szentendrei SZTK-ban kb. negyedóra alatt végeztünk, mindenki bûbáj kedves volt, szóval kifejezetten jó benyomást tettek ránk. 9-én kell hívnom a védõnõt az eredményért, nagyon remélem, hogy minden rendben lesz.

Kati! Szerintem is tuti megmondanák, ha rossz lenne az eredmény, nem hiszem, hogy óvatoskodnának!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom,

lehet, hogy nem a Nappal van a baj, hanem a naptejjelKép Mi a Húsvétot töltöttük ott az Árkádos Panzióban. Csodás a környék, bár az a szegény keszeg már nem élvezheti...Kép Azért biztos ügyes voltál, bár engem nem lelkesít a horgászás.
Évica
 


Sziasztok!

Mindenkinek koszonom a megnyugtato szavakat, megprobalok nem is gondolni erre az egesz AFP-s szerencsetlenkedesre.

VISZONT. Penteken elmentunk 3d-re (a Hattyuhazba), mondtam az orvosnak az aggalyaimat az AFP miatt, no erre nagyon lelkiismeretesen vegigvizsgalt mindent. Az eloirt 30 perc helyett majd' egy orat voltunk ott, es nagyon kedves volt a doki. A babanal mindent rendben talalt, abszolut normalis minden merete. Csattanokent a vegen csak ugy mellekesen megkerdezte, hogy a nemet ugye tudjuk mar, korusban mondtuk a ferjemmel, hogy dehogy, miert latni??? Mire O: no, varjanak egy kicsit, bar nekem teljesen egyertelmu, megprobalom maguknak is lathatova tenni a kukijat meg a hereit...Lanyok, annyira meghato volt az egesz...
Szoval, ugy fest minden joslat ellenere egy kisfiu keszulodik benn.

Hogy igazan szep legyen a hetvege, szombaton a gyermek (eloirasszeruen, a 20. heten) egy kis kapirgalassal majd egy enyhe nyomassal jelezte Anyunak, hogy itt van, egyszoval megmozdult.

Azt hiszem ennel jobb hetvegem mar regen volt.

Kati
Névtelen
 


SziasztokKép

Jo itt kismamakkal beszelgetni en sem mertem Sziromhoz hasonloan a Friss kismamakba bemereszkedni mert ott mar mindenki majdnem szul en meg mit akarok itt a 9 hetemmel.Kép

Krisztocs en dec 14-re vagyok kiirva es nem maganrendelesre jarok, hanem a Medicoverbe. De azert talalkozhatunkKép)
Mult heten voltunk ultrahangon volt szivhangja a babanak, annyira meghato voltKép)) Olyan boldog voltam utana, remelem most mar minden rendben lesz.
Szerencsere a hangulatom is stabilizalodott otthon is minden rendben ugyhogy most az elet nagyon szepKép Meg egyebkent isKép
Remelem, mindenkivel rendben lesz minden.Kép

Kati, ugy irigyellek mar annyira varom, hogy megmozduljon a babaKép Meg a nemet is szeretnem tudni. Itt korulottem mindenki fiut josol en is ugy gondolom ( pedig egy picivel inkabb lanyt szeretnek de mindenkit nagyon fogok szeretniKép

Na de most mar rohanas haza nem lehet ennyit dolgozniKép

Vigyazzatok nagyon magatokra
Mese
Mese
 


Sziasztok!

Körülnéztem ma az új kismamaplázában, és hát egyáltalán nem voltam elájulva tõle. Én a Brendonnál kisebbnek saccolom, és bár lehet, hogy Magyarországon eddig nem lévõ márkákat is árulnak, ettõl az árukészlet nem haladja meg a másutt megszokott választékot. Egyetlen ruha tetszett, az 35 ezer Ft-ba került, úgyhogy hagytam a fenébeKép Szerencsére eszembe jutott, hogy az Astoria üzletház alagsorában van egy indiai üzlet, és ott nagyon jó lesz nekem kismamaruhákat venni, és tényleg. 15 ezerért sikerült vásárolni 3 szellõs, lenge pamutvászon, illetve géz blúzt, egy nadrágot és egy ruhát. Úgyhogy ajánlom mindenkinek, aki ruhagondokkal küzd. Még én is találtam szép holmikat, pedig nekem nem könnyû, mert jócskán meghaladom az átlagsúlyomat. Igaz, hogy amióta elõször mért meg a védõnõ, csak 2 kilót szedtem föl, elõtte viszont meg sem merem becsülni, úgyhogy ha most nem várnánk babát már régen fogyókúráznék... Azt hiszem ennyi kiló még sosem voltamKép Nem mondom meg, mennyiKép

Kati, de jó neked, hogy tudod a baba nemét, mi is alig várjuk márKép A párom horgászat közben végre kialakította álláspontját a lánynévvel kapcsolatban, úgyhogy végre 2-re szûkítettük a kínálatot, és ez nekem nagyon megnyugtatóKép A fiúnevet már régen kitaláltuk vita nélkül... Valamelyik nap érdeklõdtem, hogy ti hogy álltok a nevekkel, de senki sem írt semmit..Kép EláruljátokKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Kati, gratula a kissráchoz! Kép Név van már? És jó volt a 20. héten is a 3D? Mert már irtam, eddig mindenki a 25. hét utánra ajánlotta...De bizti én se fogom addig kibirni Kép

Mese, tyû, akkor tuti találkozunk majd a szülõotthonban, mert én meg december 10-re vagyok kiirva, úgyhogy mindenképp vegyük fel majd a kapcsolatot legkésõbb addigra! Kép

Szirom, hol is leledzik pontosan ez a kismamaruci bolt? Mert már nem sok cuccba férek bele Kép Névügyben én azért nem irtam, mert igazából semmi ötletünk nincs még, illetve a másik véglet, hogy elõjön vagy ötven Kép De a vezetéknévbõl kiindulva elég hamar szûkülni fog a kör Kép

Én semmi újat nem tudok mondani pocilakóról, mert csütörtökön megyek csak dokihoz...majd akkor jelentkezem!

Kriszta
Krisztocs
 


Sziasztok!

Szirom!

Mi annak idején kb 1 hónappal vagy 3 héttel a szülés elõtt döntöttük el a nevet. Nálunk a lány név ment nehezen, a férjemnek semmis e tetszett.Kép

manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Kriszta! Ez tulajdonképpen nem kismamaruhabolt, hanem egy normál, indiai ruhákat árusító üzlet. Az Astoria üzletház az Astorián van, a Károly krt. és a Rákóczi út sarkán. Lemész az alagsorba, és már látod is. Nagyon sok színes ruha van, azonkívül találtam hófehér gézingeket is, úgyhogy vettem is belõlük. Az indiai ruhák sajátossága, hogy klassz bõvek, lengék, kellemes anyagokból, úgyhogy remélem, hogy egész nyáron kitartanak. Én tényleg egészen méltányos árak vannak.

Ami a neveket illeti, én nem nagyon tudtam várni, annyira szerettem volna már rögtön az elején kitalálniKép A párom viszont türelmesebb... Most már viszont biztosnak tûnik, hogy ha fiúcskánk lenne, akkor Miksa, ha kislány, akkor Léna vagy Zorka. A vezetéknév nálunk is elég meghatározó, egy halom mindent egyszerûen nem lehetett mellétenni.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom,
hát nagyon egy az ízlésünk akkor ami a neveket illeti, mivel lánynévbõl nekem is az egyik nagy favoritom, a Léna! Csak hát több, mint valószínû, hogy nem az lesz, mert a vezetéknév Etzl, és kicsit sok lenne az L betûbõl...Persze, mondanom se kell, hogy a legtöbb kedvencem L-lel kezdõdik: Lili, Laura, Luca stb. Fiúnál még ennyi ötletem sincs...de remélem, hamarosan leredukálhatjuk legalább nemre a lehetõségeket!

Kriszta
Krisztocs
 


Hûû, Kriszta, hát ehhez tényleg nem könnyû! Szegény kicsinek egy darabig kimondani sem lesz egyszerû. Nem gondoltatok arra, hogy mindkettõtök vezetéknevét felhasználjátok, az új törvény már lehetõséget ad erre. És akkor lehet, hogy könnyebb hozzáilleszteni az L-betûsöket is. Persze ehhez nincs igazán közöm, úgyhogy el is dugulokKép A mi nevünk egyszerûbb, csak a Jázmin nem ment hozzá, pedig évek óta azt tervezem, hogy így fogják hívni a gyerkõcöt. De nem olyan nagy baj ez, mindenesetre még megpróbálom második keresztnévnek besuvasztani valahogyanKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom,
hát igen, mindig az kéne, amit nem lehet...végülis Regikénk már ki tudja mondani a nevét: Ec Egi (Etzl Regi) Kép
Most már vezetékneven nem akarok variálni, elég a kötelezõ bürokrácia Kép

Viszont ma beszéltem a cég pénzügyesével, és azt mondta, hogy be se kell mennem a betegácsis papirral, csak hivjam fel, mikortól irtak ki, és a 100% fizumat fogom kapni újra! (havi 20 ezer GYES után világváltás lesz...) Hát rég volt ennyire boldog napom Kép

Kriszta
Krisztocs
 


Kriszta!

Hú, és én még azt hittem a ami vezetéknevünk nem egyszerû. De a tiétekhez képest ehhez még könnyû nevet találni. Báér most se sikerült annyira jól, mert a -ra végzõdik az Emma meg ugye E-vel kezdõdik, így magánhangzó torlódás van ami sokak szerint nem jó. De nekünk ez tetszett.Kép
Elvileg a tiétekhez meg pont azok illenénke amik magánhangzóval kezdõdnek.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Kriszta, most én nem értem, hogy eddig gyesen voltál, és most visszamész dolgozni egy kicsit, vagy mostantól már táppánzen vagy? Akkor viszont nem 100%, hanem 70 vagy 75%, nem? Én legalábbis annyit kapok. Én sem dolgozom egy hónapja, mert nálunk van éjszakába nyúló mûszak, és normál esetben éjfélkor szoktam elindulni haza. 55 km a melóhelyemtõl. A másik beosztásom reggel 6-tól kezdõdött, oda meg reggel 3/4 5-kor startoltam, szóval ez nem megy és nem is bánom, mert monitorhegyek között üldögélünk az irodában. Úgyhogy most itthon vagyok és fantasztikusKép

Tavaly két lány is elvetélt néhány hónaposan, az egyik a közvetlen kolléganõm. Lehet, hogy ehhez semmi köze nincs az óriási hajtásnak, a rendszertelen életmódnak, annak, hogy még kajálni sincs idõnk, meg a monitoroknak, de én ebben nem vagyok olyan biztos, úgyhogy kiszálltam. Tegnap tudtam meg, hogy egy másik közvetlen kolléganõmnek beteg babája született, lyukas szívvel, és enyhén Down-kóros a kislány. Nem tudom a részleteket, mert a többiek egy darabig nem merték nekem elárulni, de már annyiszor kérdeztem tõlük, hogy megvan-e már a kicsi, hogy elmondták. Közelebb van a lány a 40-hez, mint a 30-hoz, és ez a harmadik gyermeke, de nem tudom, hogyan történhetett ez meg. Úgyhogy most kicsit megijedtem. Holnap lesz meg ha minden igaz az AFP-nk, csak minden ok legyen.

Manó, én régebbi képeket láttam a kislányodról, azok is klasszak voltak, de ez a pitypangos fantasztikus! Emma is tündér és a fotó is nagyon jó!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Manó,
A magánhangzóval kezdõdõ keresztnevekbõl se jó sok, mert ha az L betût rendesen kimondjuk a vnév végén, akkor elég hülye dolgok is kijöhetnek...

Szirom,
Igen, elvileg csak a 75%-a lenne a fizunak, de a mi cégünknél mindig 100% volt a betegácsi, szerencsére...

Kriszta
Krisztocs
 


Az egy jó cég, KrisztaKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom,
hát sok szempontból igen, sokból nem, de most nagyon jóóóóó Kép de azért hozzátette a pénzügyes, hogy még idõben estem teherbe, mert nem sokáig lesz már itt se ez a 100%-os cucc állítólag Kép

Hú, nemsokára megyek dokihoz, úgy izgulok Kép remélem, minden rendben lesz!

Kriszta
Krisztocs
 


Szirom!

nekem a legjobb barátnõm vetélt el nemrég, pedig épp akkor tudta meg hogy terhes amikor Emma megszületett, és úgy örültünk hogy nem lesz sok idõ a babáink között.KépKépKép Elég szörnyû, de azért nem hiszem hogy a monitoroknak van köze hozzá. Én csak 1,5 hónappal a szülés elõtt jöttem el, de én nagyon jól éreztem magam végig, és semmi gond nem volt a terhességgel sem. Bár be kell valljam az utolsó pár hónapban már minden jobban érdekelt mint a munkám, úgyhogy sok hasznomat nem vették. Kép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Szirom!

Köszi szépen a dícséretet, A férjem csinálta a képet. kint voltunk itt nálunka réten és egyszercsak felkapta acsajt,, és ez a kép született.Kép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Szirom,
szerintem se sok köze van a monitoroknak hozzá, én is a hetedik hónapig melóztam, bár tény, hogy a sok idegeskedés, hajtás biztos befolyásoló tényezõ lehet Kép

Na és képzeljétek, hogy minden rendben volt dokibácsinál, csinált uh-t is, láttam a pici manónkat, és ahogy "ezerrel" dobog a szive Kép Hát mit ne mondjak, megkönnyeztem, pedig azt hittem, második terhességnél már természetes lesz minden. De most legalább megnyugodtam, hogy minden okés eddig. Három hét múlva megyek a kórházba uh-ra, ott már méreteket stb-t is mond majd. És természetesen babócánk elsõ "filmjét" is rögzitjük.
Kértem, hogy irjon papirt a körzeti dokinak, hogy betegácsiba vegyen, erre jó fej volt, röhögött, rámnézett: "Miért, maga beteg?" Kép De persze, irt papirt, úgyhogy holnap el is csattogok dokinénihez.

Kriszta
Krisztocs
 


Sziasztok!

Képzeljétek, nem érkezett meg ma az AFP-m a védõnénihez, pedig mára ígérték. Eddig is szerettem volna már túl lenni rajta egy jó eredmény birtokában, de most a jövõ hétig kell várnomKép Egyébként sincs jó napom, mert az éjjel elkapott valami gyomorrontásféle, hányás, hasmenés egyszerre. Aztán egy darabig a fürdõszoba padlóján hevertem, mert nem tudtam visszamenni a hálóba. Páromnak viszon kispapásodik a füle, mert simán felébredt egy halk szólásra, és olyan aranyosan segédkezett. Mindig tudtam, hogy jól választottamKép Anyukám szerint lehet, hogy nem kellett volna az autóban csipegetnem a frissen vásárolt eperbõl, hanem meg kellett volna várnom, míg hazaérek. Én sem nagyon tudok másra gondolni.

Kriszta, és nagyjából mekkora a pici, azt tudod? Nem pontos méreteket, de legalább a hosszátKép Én mindig le szoktam mérni centivel, hogy el tudjam képzelni, sõt a múltkor amikor anyukámnál voltunk, találtam egy pont akkora babát a gyermekkori kollekcióból. Most viszont csak a leírásokból tudom, hogy 20 centi körül kell lennieKép Látni sajna csak a jövõ héten fogom, ha az AFP-vel visszamegyünk a doktorbácsihoz. Már alig váromKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom,
hát több, mint valószínû, hogy akkor a mosatlan eper téma volt a hibás!
Nem tudom mekkora lehet, mert a rendelõjében csak gagyi uh van, nem tud mérni vele semmit, de szerintem kb 4-5 cm körül lehet. Majd 3 hét múlva többet tudok! De jó neked, hogy már jövõ héten meglesheted!
Este megyek dokinénihez, remélem megcsinálja az ekg-t is, mert nem akarok órákat várni az sztk-ban még arra is...

Kriszta
Krisztocs
 


Sziasztok!

Jól eltûnt mindenki, köztük én isKép Mentségemre szóljon, hogy elutaztunk a párom családjához a hétvégére, meg egy kicsit horgásztunk is a Tiszán.

De ami a lényeg, hogy jó az AFP-m, most hoztam el a papírt védõnõtõlKép) Nagyon örülök neki, nagy megkönnyebbülés. Most már a következõ uh-t várom, ami valószínûleg csütörtökön lesz, mert a kispapa akkor ér rá, és akkor tud elkísérni. Már csak 2 napKép

Nálatok minden ok?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

szirom,
nagyszerû hír, hogy jó lett az AFP Kép Ma mentek uh-ra, ha jól olvasom, remélem, jössz egybõl mesélni! Kép

Már én is nagyon várom az uh-t, de még két hetem van addig Kép Remélem, addigra végleg elmúlnak már a rosszullétek meg az álmosság. Egyelõre az álmosság semennyire nem hagy nyugodni, a rosszullét már bíztató, mintha szabadulnék tõle lassan Kép (nagyon lassan...)

Többiek, hol vagytok???

Kriszta
Krisztocs
 


Már azt hittem elvesztetekKép

Kriszta, csak a magánrendelõbe megyünk, azt meg te is tudod, hogy milyen gép, de biztosan megnézzük azértKép Már egy hónapja nem láttuk Vízipókot, az már nagyon nagy idõ ám! Gondolom be fog hívni valamikorra a kórházba, mert most van itt az ideje egy átfogóbb uh-nak.

Az álmosságról annyit, hogy nekem még mindig nem múlt el! A rosszullét igen, de annyit alszom, mint egy mormota. Mondjuk én könnyebb helyzetben vagyok, mert nem kell bejárnom dolgozni, és itthon is nyugi van. Állandó székrekedésre nincs valakinek ötlete?

Hiányolom a többieket, merre vagytok? Remélem minden ok!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom,
ne hari, már nem emlékszem, neked is Hammersberg a dokid? Mert akkor tudom, milyen az uh-ja bent Kép Majd szólj, mikor mész a kórházba uh-ra, mert ugye két hét múlva én is megyek, hátha összefutunk Kép
Székrekedésre nincs megoldásom, de a legelején nekem is volt, kérdezd meg majd a dokit!
Én itthon vagyok, de így se tudok aludni, ennek oka a kislányunk Kép

Nyárra ti vesztek kismamafürdõrucit? Mert kétrészesben elég hülyén festenék hassal, viszont amikor az elsõ terhességemnél sima egyrészest vettem fel, úgy éreztem magam, mint aki búvárruhában van Kép

Kriszta
Krisztocs
 


Sziasztok

Szirom, Kriszta, ugy latom ez lassan atmegy a ti maganoldalatokba de nem hagyomKép
En is rettento almos meg dolgozom de naprol napra egy honappal csokkentem a meg ledolgozando idotKép Parom meg csak csendesen megjegyzi, hogy tegnap meg mas volt az allaspont. Mar julius vegenel tartok. ( dec-re vagyok kiirva )
Szekrekedes nekem is, de ha eszek sok salatat, meg piritost, az szokott segiteni. De engem nem nagyon zavar az almossag annal jobban. Dunaujbol jarok Pestre, reggel hat elott indulok 5-20 kor kelek es het utan erek hazaKép A parom mar csak egy alvo Meset kap, aki raadasul nyugos es erzekeny. Nem irigylem de egyebkent mar jol vagyunkKép Olvassa a Kispapakonyvet itt ajanlotta valaki.
Hetfon megyunk ultrahangra mar alig varomKép Vettunk egy ismerostol babakocsit meg hordozot, mondjuk nem olcson szerintem ennyiert ilyesmit ujan is kaptunk volna, meg lehet, hogy talaltam volna szebbet is, de mar annyira akartam otthon babas dolgokat. Szerintetek 38ezer egy alig hasznalt babakocsiert es hordozoert sok? Nem nagyon neztem szet arugyileg. Jo a babakocsi ( ABC design eleg sok mindent tud, csak ket iranybol nem lehet tolni ) a hordozo meg atlagos.
Lanyok nem futunk ossze valamikor? En delutanonkent ra szoktam erni, de akar egy nap szabit is kivehetek aztan csavizhatnank. Nem tudom, ti hogy vagytok de az en parom egy ido utan belefarad a babadolog nezegetesbeKép

Vigyazzatok magatokra:
Mese
mese
 


Sziasztok!

Na azért még én is itt vagyok. Sõt már tegnap is elkezdtem írni, de persze felébredt az apróság... Jobb is, ha ma írok, mert már jobb a hangulatom. Tegnap még panaszkohatnékom volt, mára vhogy elszállt, így nem terhellek Benneteket. Csak annyit kérek szorítsatok a babám egészségéért, mert hétfõn megyünk magzati szívUH-ra alacsony AFP miatt. Sokat olvastam már róla és biztosra kellene mennem, hogy nem lehet semmi baj, de hát... Dokim szerint még a határon belül van, de hogy megnyugodjak... meg õ is... menjek csak el. Másnap rendes genetikai UH-ra megyünk. Egyébként már nagyon várom én is, hogy újra lássam.

Székrekedésre nekem anno DIVIROMA (azt hiszem csipkebogyó tartalmú) szörpöt javasolt az orvosom, mástól az aszalt szilvát hallottam és persze sok folyadék és rostos étel. Mintha olvastam volna valahol búzacsíra joghurttal összetételt is. Próbálkozzatok, melyik használ. Én kipróbálom a salátát pirítóssal, jól hangzik! Tegnap már szilvát olvasztottam ki a mélyhûtõbõl és az ettem...
Álmosság engem is gyötör, de Krisztához hasonlóan a leendõ "bigbrother" miatt nem elûzhetõ. Nem szeretek vele együtt elaludni, mert tuti nem akkor ébrednék, amikor nekem jól esik. Szirom, Te meg csak aludj amennyit teheted, az tuti jó a picinek is!
Mese, ha alig használt a babakocsi akkor jó az az ár(pláne, ha ÉS hordozó is benne van), mert eredetiben kb. annyi csak a kocsi. Mi júniusban vettünk (ABC Design)átfordítható karral 45ezerért. És úgy rémlik ez a funkció kb. +10ezerbe került.
Fürdõruci: tesómtól kaptam kismamáknak valót.Felpróbáltam, de még nagy a mellemen is meg a hasamon is. Nyár vége lesz mire kellemesen kitöltöm. Cici részt talán akkor se Kép Egyébként aranyos volt a párom, azt kérdezte miért akarom rejtegetni a pocakomat?? Imádja ahogy növöget. Kicsit "türelmetlen" is lehet, mert javasolta, hogy a hétvégi oszt.találkozómra még egy párnát tegyek be a szoknyám alá, hogy jobban látszódjékKépKép
Visszatérve a kétrészes dilemmára, gondoljatok bele hány pasi sasszézik gusztustalanul lógó hassal alig valamekkora fürdõnaciban Kép Az mennyivel esztétikusabb??? Mi inkább büszkék lehetünk rá, hogy valaki ott "sütteti a hasát" a hasunkban. Igaz, hogy a túlzott napot nem javasolják a túlhevülés miatt (mint a forró ülõfürdõt), nem esik jól a babusnak.

Talán hétvégén újra itt a nyár, kellemes napfürdõzést!
Évica
Évica
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy elõkerültetekKép

Jelentem, 46 mm Vízipók buksijaKép Kriszta, nekem is Hammersberg a dokim, úgyhogy igen, olyan az uh a magánrendelõbenKép De nem baj, mert arra nagyon is megfelel, hogy az embert megnyugtassa, hogy minden ok. Doki bácsi szerint a hossza olyan 20-25 centi lehet, de csak a fejét tudta lemérniKép Most meg is vizsgált, zárt a méhszáj, minden ok, és most következõ szerdán megyünk uh-ra a kórházba. De azért egyszer csak összefutunk ott is! Azt nem ígérte, hogy a nemét meg tudja mondani, de azt mondja, hogy az sem kizárt.

Évica, szorítok, hogy minden ok legyen a picivel! Majd írj, hogy mi volt!

Mese, nekem nem segít a saláta meg a pirítós, szinte minden nap eszem ilyesmit. Bár lehet, hogy nélkülük vacakabb lenne? Évica, már nem nagyon bírom megenni az aszalt szilvát, mert lassan utálom, de egy idõben az tényleg használt. Doki bácsi Tamarinlax lekvárt mondott, de az mint a halottnak a csók, meg idõnként megenegedhetõnek tartja a glicerines kúpot, de azt kérte, hogy ne szokjak rá. Azt a csipkeszörpöt lehet, hogy kiprószálom, szerintem azt szeretni fogomKép Mese, szerintem ahogy tudsz, szállj ki a munkából, mert a napi ingázás egyáltalán nem használ, nyáron pedig kifejezetten rossz lehet a kánikulában. nekem egy kicsit lelkiismeretfurdalásom volt, hogy mások meg milyen sokáig dolgoznak, de aztán rájöttem, hogy egy fenét, nem akarok én hõs lenni, hanem egészséges, nyugis babát szeretnék. A tali meg nincs ellenemre, beszéljünk meg valamit!

Ami a fürdõruhát illeti, én nem tervezek strandolástKép Egy halom plusz kiló van rajtam, aztán meg írtam, hogy elõjött a napallergiám, úgyhogy csak óvatosan a teraszon vagy a félárnyékbanKép De egyébként úszótrikóban már horgásztam, igaz, hogy egy nagy strandkendõt is magamra kötöttem...

Mindenkinek klassz hétvégét!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Örülök én is, hogy elõkerültetek Kép

Mese,
Elég durva, hogy mennyit kell utazgatnod! Ha teheted, szerintem is minél elõbb menj el betegácsiba! A pihenés meg az alvás, na meg a nyugi a legfontosabb ilyenkor! Úgyhogy most érezd magad leszúrva, és intézkedj! Kép
A kocsit meg a hordozót szerintem is jó áron vettétek, bár így látatlanba nehezebb véleményt mondani. De olyanokra meg ne is gondolj, hogy mennyivel szebbet, jobbat lehetett volna kapni, ilyen kísértés mindig akad, és úgyis csak egy idõre kellenek.
A taliban én is benne lennék, bár én ugye csak a kiscsajjal tudok menni, és Õ délutánonként meg alszik.

Évica,
Szurkolunk az uh-hoz, de biztos minden rendben van! Már miért ne lenne?? Kép
Hasonló a véleményünk a délutáni közös alvásról, eddig akárhányszor beájultam én is Regim mellé, tuti, hogy vagy a két-három órája helyett aludt kb másfelet se, és rosszabbul voltam, mint elõtte, vagy a másik verzió, hogy akkor hívnak kb öten, jön a postás, fúrnak, kiabál a zöldséges stb. stb. Úgyhogy néha már bele se kezdek Kép

Szirom,
nem is tudtam, hogy a benti uh-val is lehet méricskélni...nekem miért nem mért soha semmit? Kép Na, de majd legközelebb! Én a kórházba pont az utánatok következõ szerdán megyek, úgyhogy nem futunk össze sajna most. Ti hányra szoktatok menni? Mi minél elõbb, kb fél nyolc-nyolcra, akkor nem kell még várni.

Csajok, mi lenne, ha mindenki az aláírása mellé odaírná, hogy hányadik hétben van? Mert olyan rossz, néha még nem ugrik be, hogy ki hol tart...de lehet, hogy ez csak az én bajom Kép Úgyhogy én azért elkezdem ezt a "szokást"...

Jó hétvégét, vigyázzatok magatokra!

Kriszta (11)
Krisztocs
 


Sziasztok!

Kriszta, magától nekem sem méricskélne, de én mindig kíváncsiskodom, és ezért nekilátKép De mindig hangsúlyozza, hogy ez nem igazán pontos, és majd a kórházban... A hosszát azért meg sem próbálta, csak a buksiját.

Képzeljétek, voltunk bababoltban a párommal ismét, és egész jó volt vele nézelõdni, majdnem olyan, mintha egy másik nõvel mentem volnaKép Remélem értitek, hogy gondolom: szóval hogy egy férfi általában célirányosan közlekedik az áruházakban, és viszonylag nagy sebességgel, és ezért az ember semmit sem bír mellette rendesen megnézni. No de most nem így volt, érdeklõdve haladtunk végig, mindent megnézve, és különösen lassítottunk a kiságyaknál, a babakocsiknál és az autósüléseknélKép És megvettük Vízipók élete elsõ holmiját, egy zenélõ forgó, ágy fölé való izétKép Asszem a Friss kismamáknál olvastam, hogy ha az ember sokat játssza a törpének a dallamot, akkor ismerni fogja, és ha már kint van, akkor klasszul meg lehet vele nyugtatni. Meg különben is úgy szerettem volna már venni valamit, de ilyen korán még nem nagyon merek. Ez azért belefértKép

Ok, írjuk oda, hol tartunk. Én a korong szerintit írom, mert úgyis az illeszkedik a kiírásomhoz, és a doki bácsi is változtatgatja azt a dátumot, ami nálam az eltérést adja. Most például közelebb jöttünk a "hivatalos" kiiíráshozKép

Mindenkinek minden jót!

szirom (20+0)

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom!

Én is vásárolgattam már ennyi hetesen.Kép De jó hogy a férjedet így érdekelte. sajnos az enyémet nem annyira, így én csak babakocsit vittem el venni, az mégis "kocsi", az érdekelte.Kép De az egyebeket anyukámmal vettem meg meg egyedül, de nem bánom imádok nézelõdni.KépKépKép

Manó+Emma (7 hónapos)

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


A kíírás egyébként nálam is változott az Uh alapján állandóan, de én az utolsó menstr. alapján számoltat jegyeztem, az Uh az elején 1 héttel fiatlabbnak mutatta, avége felé 1 héttel idõsebbenk, végül a korong szerinthez képest 2 nappal született elõbb.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Manó, én is meglepõdtem,hogy be lehetett vinni az embert egy bababoltba, méghozzá második alkalommalKép De vásárolni még tényleg nem nagyon merek, egyébként nem vagyok babonás, de most mégis talán egy kicsit, vagy mit tudom én, jobb a békesség... Te miket vettél ilyen korban?

Próbálom fejben kitalálni Vízipók kuckóját, ami különben a gardrób lesz, tudom, hogy elõször mindenki vigyorog ezen, de szerintem csodás ötletKép Nagyjából egy térben van a hálóval, mégis egy kicsit elválasztva, de ajtó nincs a két helyiség között. Még nem polcoztuk be igazi gardróbnak, úgyhogy még bárhogyan alakítható. Klassz világos, és onnét nyílik az emeleti fürdõszoba. Lehetne külön szobája - és lesz is - de az elején ez jobbnak tûnik. Meg amiatt aggódom, hogy mi úgy egyébként csukott ajtónál alszunk a macska (Béla) miatt, aki lakásban nõtt fel és élt, és ezért öregségére már nem rakom ki éjszakára (fõleg nem télen). Ha viszon nyitva a háló ajtaja, tuti, hogy közénk fekszik, azt pedig a párom nem tûri. A gyerekágyba pedig tényleg végképp ne feküdjön, úgyhogy Vízipók jön be velünk egy hálóbaKép Huhh, lehet, hogy kicsit bonyolult voltamKép

Évica, gondoltam ám ma rád, minden ok volt az uh-n?

szirom (20+1)

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom!

Pl ruhákat vettem, mert mi ismerõstõl vettük hazsnáltan és ekkor már elhoztuk õket. Meg volt korán már az autósülés is, szintén az ismerõstõl. Aztán valamikor nyáron megvettük a babakocsit is (októberi Emma), és anyukámmal megvettük szintén nyáron az egyéb kis dolgokat is. Aztán késõbb lett a kiságy, legvégén a fürdõkád. Szeptembertõl nem dolgoztam ekkor már csak a díszítõ dolgok voltak hátra pl óra, kép, ilyesmi. Én nem babonáskodtam ez ügyben, egyedül abban hogy csak a 12. hét után jelentettem be a munkahyelyemen. Nagyon nehéz nagy hassal vásárolgatni, amikor pedig megszületika baba szinte lehetetlen pár hónapig. Sokan annyira babonások, hogy csak akkor vásárolnk ha megszületett, illetve a férj ekkor vásárol, hát én túlságosan szeretek vásárolni ahhoz hogy ezt átengedjem másnak.

Amit mi nem vettünk meg csak mikor Emma már pár hónapos volt: etetõszék, járóka. Ezek feleslegesek az elsõ fél évben. Egyébként a babakocsit is kb 6 hetes korában hazsnáltuk elõször.Kép
Azóta pedig új babakocsija van, amivel BKV-zni is lehet, de ez már egy másik történet.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Ja, még azt elfelejtettem hogy júliusban a férjemtõl szülinapomra baba õrzõt kaptam, úgyhogy az is jó korán meg volt. A légzésfigyelõt szeptemberben vettem meg. És tessék optimistán hozzáállni a dologhoz és boldogan vásárolgatni!!! Végülis már félidõsek vagytok!

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok Kép

Köszi, köszi a drukkolást és a ránk gondolást! Hasznos volt, ugyanis Uh alapján nem találnak kromoszóma rendellenességet a babácskánál, aki nyakiglábapó vagy anyó leszKép, mert már most odavoltak a combhossza miatt(30,6 mm). Az ülõhossz kimaradt vmiért. Ma a "rendes" genetikai Uh-n voltunk, tegnap a szív Uh-n (nagyon jó naponta látni ezt a kis ficánkoló emberkét!!), de ott is jól végignéztek mindent(vesék, belek, agy stb.) Szóval lezuhant a nagy kõ, csak egy kicsi kavics maradt, mert azért a tegnapi dokinéni pedzegette az amniocentézist alacsony AFP és koromra való tekintettel (ugyanis mindkettõ határeset).Bár nem akar rábeszélni. Na mindegy, ezt majd a dokimmal részletesen megbeszélem.
Ami érdekes volt, a terhességi kor. Szív Uh-on a mérések alapján 20+4 hetes a bébi, a mai mérések alapján 18+6. Amúgy a számítgatás és a korong alapján tegnap (hétfõn) töltöttük be a 19. hetet. Jó, mi?

Vásárolgatás. Érdekesek vagyunk mi "kicsit babonásak". Mi is csak az utolsó pillanatban vásároltunk. Igaz sok-sok mindent már megkaptunk a tesóimtól, de azokat is csak bezacskózva a "sarokban" tároltam. Kiságyat a férjem azidõ alatt állította össze, amíg bent voltunk a kórházban. Kisruhát, amiben hazahoztuk (szándékosan saját rucit akartam neki) is akkor vette meg, amikor már megszületett. Így utólag belegondolva tényleg fura ez a gondolkodás, hiszen várva a következõ babát, már egy csomó mindene megvan, amit a bátyjától örökölni fog. De tény, hogy elsõre én se akartam semmit elõre. Persze jártam a boltokat, kinéztem, mit, hol fogok megvenni stb.

BKV. Ma begyûjtöttem egy csomó élményt e tekintetben. Hááát... De nem panaszkodom, mert sokkal jobb kedvem van az Uh miatt!

Kati! Mi lett végülis az ismételt AFP-vel? Tudom az Uh megnyugtató volt, csak kíváncsi lennék egy 18 hetesen levett minta mit mutat! Persze, csak ha publikus!!
Üdv,Évica
Évica
 
 


Sziasztok!

Hát képzeljétek, úgy tûnik, hogy Vízipók egy kisfiúKép) Még nem ígérte tuti biztosra a dotor bácsi, de azt mondja, nagyon úgy tûnik, és én is mintha látni véltem volna egy kis pöckötKép A párom szerint 80% és nagyon boldog, de szerintem ha lányt mondtak volna, akkor is ugyanolyan boldog lenne.

Évica, akkor csak minden ok lesz a végén, nem hiába szurkoltunkKép Szóval azt írod, hogy a 30-as combhossz az nyakiglábat jelent, mert akkor mi is azok vagyunkKép Ez most nagyon klassz uh volt, mert bár a kórházba kellett menni, mégis be tudott jönni a párom, és a doki is óriási volt, mert mindent részletesen magyarázott. Vízipók meg szökdécselt, bukfencezett, néha alig lehetett mérniKép Föl vagyok dobva, noKép

Manó, fogunk mi vásárolni, de még várunk egy picitKép Én olyan agusztusra gondoltam, mert akkor még tán közlekedõképes vagyok, marad idõm pakolászni, mosni, ilyesmit is. Kispapának jó ízlése van, de azért nem hagynám rá a teljes bevásárlást, meg nem is lennék nyugodt, ha nem lenne kész minden, mire indulni kell a kórházba. Meg hát õ már most digitális fényképezõgépet (játék) nézegetett a babának, szerintem elõfordulhat, hogy pelenka helyett ilyesmit venneKép Szóval nyár vége, addig pedig tájékozódunk, hogy már mindent tudjak, mit hol érdemes venni.

Szép napot!

szirom (20+3)

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?