Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, úgy tűnik megyünk délután a veresegyházi medveparkba. Nem jön valaki?
Prüntyi, tőled meg sem kérdeztem a telefonban :oops:

KépKép

KépKép
majola
 
 


Majola, nem baj...nem mentünk volna...asszem 200 ft a belépő...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Majola, küldtem pü-t

Kép

Kép
prüntyi
 
 

 
 

Hát el sem hiszem. Mármint hogy beléptem, meg megtaláltam hova kell írni, és még a baba sem ébredt föl. Én vagyok a Mató Angi nővére meg a Juci6-é is, Ábris baba anyukája (ezt még szokom:-) és csak szerettem volna megköszönni Annamaminak a múltkori talis vendéglátást, a többieknek meg a nagyon kedves fogadtatást. Tényleg tök meglepődtem, hogy úgy álltatok hozzám, mintha ismernétek, meg Ábrist is, és nagyon jól esett. Jó olvasgatni is Titeket, meg szépek a képeitek a mi napirendünk még "feltöltés alatt", ezért a hosszasabb gép előtt üldögélésnek még meg kell találni a helyét a napunkban, meg mi még nem megyünk bölcsibe. Azért allergiás én is vagyok, új ötletem viszont nincs, a sabadillás homeoval próbálkozom, meg önuralommal fékezem a rohamot. Ja a sima orrkrém (naturland) nekem használ kicsit, mert eltömi az orrom és nem tudja piszkálni a pollen. És állítólag nap elején sima sós vizet szippantani az orrba és kicsit "megjáratni" is használ, de én ezt nem próbáltam. Na jó hétvégéket!
maszi
 
 


Megann!
Együttérzésem!!!! És persze minden allergiásnak!

Tőlünk 5 telekre a kerítésen kívül nagy parlagfüvek vannak, meg lejjebb is egy üres telken :evil: Ugyan anno megfogadtam, hogy senkit soha nem fogok feljenelnteni, de ez kiütötte a biztosítékot, hogy a kislányom begyógyszerezve is zokog, hogy nem bírja, annyira marja a szemét, meg a torkát. :evil: :evil: :evil:
felhívtam az önkormit, mondták, hogy majd írásban kell megadnom a címet, de az ügyintézőnek, aki állandóan "terepen van" :evil: :evil: Legközelebb én is környezetvédelmi előadó leszek :twisted: :twisted:
Ezért arra gondoltam, hogy kivágom én, beleteszem egy kukászacskóba és kirakom a kapujuk elé (nem nevelési célzattal, csak a mi kukánkba nem fér). De ezt a férjem nem engedi :evil: :evil: :evil:
Na szóval innen meg nem tudom, hogy mit tegyek....


Juci!
Remélem hatott a gyógyszer és már jobban vagy!

Beninek nagyon boldog születésnapot! :D


Andrisnak elkezdtem olvasni a Boribon könyveket. Annyira tetszik neki! Kikerekedett szemmel hallgatja és a végén is úgy néz rám :). Mint egy katartikus filmélmény után néz ki az ember a fejéből :lol:
Annipannit következetesen Anyunak hívja :lol: - és igaza van, a dramatika szerint Annipanni az anyuka és Boribon a gyerek.
Reggel, amikor meglátja a könyvet már mondja is: Bojibon! Ojjassad!
Ma az Annipanni hull a hó c. opusz volt műsoron. A tavalyi hómentes tél után igencsak nem értette, hogy miről is van szó :lol:

ayse
 
 


Ayse!

Köszi.

Szegény szegény Lili :cry: :cry:
Neki nem próbáltád a homeopátiás kezelést?(ne haragudj nem emlékszem már).

Lénánál is nagy sláger Boribon :wink: ,már mindenkinek a könyökén jön ki :lol: :lol:

Mi:
Ma egész jó napom volt allergia szempontjából. Léna is teljesen kezelhető volt, azaz lehet hogy én tudtam kezelni ma, mert volt hozzá idegrendszerem.
Egyébként délután a kanapén táncolt, meglátta apa fotóját a polcon és elkezdett kiabálni hogy apa apa és dobott neki puszit :oops: :)
Meg mondogatta ma hogy apa elment HUSS-val(repülőgép), és hogy hazajön. :roll: :roll:

Amúgy iszonyú nagyot lépett Léna előre ma.
Elkezdett meséket költeni. :roll:
Kinyitottam az ajtót, ő kiment, majd bejött és közölte:
-Kimentem
Én: És mit láttál?
Ő: Marci elesett bicici..sir..(Marci a szomszéd kisfiú elesett biciklivel és sir)
Kimegyek Lénával, hogy mutassa meg hol van....na a kapuhoz közeledvén már somolygott a kis hamis.... 8) 8) 8) :lol: :lol:
Természetesen Marci nem volt ott :lol: :lol:
Aztán lehet hogy nem is mese volt, hanem egy emléke.

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Köszi mindenkinek a köszöntéseket Beni nevében is!!! :) :) :) Nagyon kedvesek vagytok!!! :) :) :)
A tegnapi buli el lett halasztva két nappal, mert Apa is elkapta a hányós-hasmenéses vírust és Beni sem volt még tegnap 100%-os. De mára már mindenki meggyógyult a családban! :)

Ayse,
Nagyon sajnálom Lilit. Szörnyű, hogy már ilyen kicsi korban ennyire kell szenvednie. :( :( :( Megértem a dühödet is! Kár, hogy nem tudsz (remélhetőleg csak egyelőre) érdemben tenni semmit! :twisted: :twisted:
Én is eszméletlenül szenvedek, már a kontaktlencsét sem bírom egész nap, délutánra már pár napja kiveszem, annyira viszked a szemem. :( És a gyerekeknek nem tetszem szemüvegben. :oops: :wink:
Dani is szereti a Boribont, de ő még nem hallgatja végig a mesét, csak a képeket nézegetjük, nagyon tetszik neki. :)

Megann,
Lsd fenn! Sajnálom, hogy te is így szenvedsz. :( Remélem, a homeós bogyók tényleg segíteni fognak! :wink:
Drukk, hogy Léna és persze te is jól bírjátok Apa nélkül 10 napig!

Maszi,
Üdv itt! Gyere gyakrabban, ha Ábris engedi. :)

Viki,
Mennyire jó, hogy Petinek nem kell bölcsibe járnia, most, hogy kistesója érkezik! :)

Prüntyi,
Én is hagynám a helyedben! :) Nagyon nem szimpatikus a gondozók hozzáállása! :(

Na, ebből kiderült, hogy nem vagyok bölcsi-párti :oops: :oops: . Csak azért, hogy gyerekek között legyen, sosem vinném, valahogy a mérleg másik oldalán több a negatívum, véleményem szerint. Nagy szerencsémre megoldható (anyagilag), hogy Dani ne járjon. Ezt nagyon meg kell becsülnöm, tudom ám! :oops: :wink: Nem akarok ám senkit megbántani, vitát nyitni, csak valahogy kikivánkozott. :oops: :oops:
Oviba szoktatás ügyében van tapasztalatom, az sem egyszerű, pedig akkor már minimum 3 éves a gyerkőc.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Megann,
Lehet, hogy inkább emlékezett Léna és azt mesélte. Dani is szokott "asszociálni". A múltkor vendégünk volt ebédre, húsleves volt az ebéd. A következő húsleves evésnél Dani odamutatott a székre, ahol a vendégünk ült és elmondta, hogy "Kati ecik levest!" :) Imádom, hogy ilyen kis okos. :) Már annyi mindent dumál, tök jó mondatokat mond és kezd ragozni is.
Éljen, hogy ma lazább volt az allergiád! Talán hatnak a bogyók! :)
Boribon! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Ezt még tegnap írtam, de nem engedte elküldeni ez a hülye babanet, lefagyott, gyorsan elmentettem.

Sziasztok!

Csikken!
Bocsi, a múltkor kimaradt, hogy nagyon helyesek vagytok a családi fotón, tényleg sugárzik apukáról a büszkeség! :D

Megann!
Sztem nyugodtan vegyél be algopyrint, túl is vagy már az első 12 héten, meg ennyi egyszer nem árthat.
A mi apukánk már utazott el ennyi időre (tavasszal), igaz annyiban más volt a helyzet, hogy mi Bendegúzzal arra az időre lehúztunk Keszthelyre a nagyikhoz, így Bendegúznak nem volt annyira feltűnő a hiánya. Az első napokban kereste, de aztán annyira lekötötték ott az új dolgok, meg a mama és papa, hogy szinte nem is emlegette. Amikor megjött, persze baromira örült neki! :D De ez azért tök más szitu, mintha itthon lettünk volna kettesben, és esténként mondjuk hiába vártuk volna haza apáját, mert teljesen kizökkent az itthoni napi rutinból.
Próbáld meg esetleg extra programokkal elterelni a figyelmét, vagy esténként elhívni valakit néha, anyukádat, barátnőt, hogy ne legyen neki annyira feltűnő az apukája hiánya. De ez csak egy ötlet.
És persze ha van rá energiád..

Csibb!
Fanni irtó cuki!! :)

Mi ma (vagyis pénteken) voltunk 3Ds ultrahangon a pécsi klinikán, egybekötve egy jó kis pécsi kirándulással, hát megint kifogtuk a legmelegebb napot. De minden rendben van, kornak megfelelő méretekkel bíró magát kislánynak mutató kistesót láttunk, aki sajna az arcát csak egyszer fordította kicsit oldalról felénk, egyébként szégyenlősen a hátam felé fordult. Viszont egyszer hosszasan mutogatta a tenyerét, tökre mintha integetett volna. Annyira helyes volt. :D Bendegúz is bent volt, mert nem tudtuk hova rakni, és így apa is láthatta az UHt. Persze Bendegúz végignyüszögte az egészet, de utána annál jobb kedve volt egész nap, hogy végre békénhagyták az anyáját.. :lol:

Ez meg a mai:

Benianyu!
De jó Nektek hogy jobban vagytok, további gyógyulást Nektek! Rajtam lehet hogy most tör éppen ki valami hányingeres vírus egyenlőre csak iszonyú rossz közérzet és láz, meg gyomorfájás. Nem hiányozna most valami durva fosi-hányás.. :roll:
Én is annyira imádom ahogy Bendegúz beszél, olyan szórakoztatóak most, és olyanok mint a szivacs, állandóan tanulnak valami újat, és produkálnak valamit. Olyan jókat szoktunk derülni rajta, annyira aranyosan beszél. Ő is már mondatokban, de saját magáról egyenlőre egyes szám második személyben mesél: Csúzdáztál a játszótéren, meg homokoztál, Hát becsuktad az ajtót? Szóval amit tőlünk hall. Mostanában kezdi kapisgálni, hogy becsuktaM, megetteM, megtaláltaM stb. De amikor egytt csinálunk valamit azt jól mondja. Lemegyünk a lépcsőn, visszük a motort, stb.
És annyit énekel, illetve egyenlőre csak próbál dúdorászni amikor hallgatunk zenét, és a kedvenceinél néha szöveggel is mondja, de néha csak úgy danolászik. Meg kell zabálni. :lol:

Hajni, And!
Örülök, hogy összefutottam Veletek, kár hogy csak így futólag, de mi is rohantunk még bevásásrolni, meg Bendegúz csak az autóban aludt, és elég nyüzüge volt. De nem akartam csak úgy elmenni mellettetek, ha már ilyen jól megismertük a "békési csajszit" :lol:. Meg persze And én Téged is rögtön megismertelek! :D

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Jó reggelt!

Benianyu!

Igen, tuod, én amúgy sem szívesen vittem volna Petit, csak hát a muszáj nagy úr, de szerencsére máshogy alakult! (ja és javítanád a koromat a tábliban, légyszi!)
Jobbulást a fiúknak, remélem azért a buli jól sikerül! :D

Márti!

Hogy kerültetek a Pécsi Klinikára????? :shock: És most mennyibe kerül ott a 3d-s uh?
Ti merrefelé laktok, bocs, de nem emlékszem! :oops: Akár még találkozhattunk is volna! :( Úgy szeretnék már találkozni valakivel a topikból !!!!! :)
Örülök, hogy minden renben van, és akkor már tuti a kislány! Nevetek van már???

Megann!

Léna tök ügyin beszélhet már! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Na, hazajött apa, Peti alig akart elaludni! :)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Na, azóta aludt egyet, de megint nem lehet levakarni az apjáról! :) Már elvitte az apát fagyizni is! :lol: :lol: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok,

Hazajottunk tegnap este, majd megprobalok visszakapcsolodni, de most tele vagyok pakolni meg mosnivaloval.
Roviden: Egesz jol telt a nyaralas, ha nem vesszuk figyelembe az egy hetig tarto esot meg a meg egy hetig tarto baranyhimlot, amit az indulas napjan jott ki Balazson :twisted: :twisted: De legalabb kipihentuk magunkat! :lol:
Majd jovok, ha egy kicsit osszeszedtem magam meg atolvasom amit irtatok

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Szép jó estét!!

Megjöttünk rövidke nyaralásunkból, Márti lelőtte a poént az árkádi találkozással :wink: :wink: :wink: :wink: -Andék voltak a vendéglátóink-Kikötötte, hogyha istenítem, magasztalom, nem fog többé hozzám szólni :twisted: -
Hiper-szuper jó volt, pl.ma hajnali negyed háromkor értünk vissza, kitalálták, hogy megmutatják nekünk a kivilágított bp-t.Gyorsan szerzett Andi bébiszittert a két csajszi mellé, és nekivágtunk az éjszakának!
A Halászbástyáról nézve a várost, valami végtelen szeretet, nyugalom fogott el, ősidők óta nem éreztem ilyet., én aki állandóan hőzöng valamin.
Ma meg hosszan integettünk Andinak a vonatból, nekem meg csurgott a könnyem, olyan klassz volt minden.
Eszti mintagyerek étkezés, viselkedés, szoc.kapcsolatok terén is, Pannáról ez már kevésbé volt elmondható. :?


végre kiélhettem magam, voltam a H&m-ben, C&A-ban, megettünk egy giga somlóit a Szamoséknál(tényleg, itt láttam Nati cicás tortáját!!!! :) )Ikeáztunk-nekem ez óriási csalódás volt, én azt hittem, hogy itt olyan dolgok vannak, mint pl.a Kátay lakás, konyafelsz.ben.
Mondjuk férj marha boldogan cipelte haza a tatyónkat, mert vett az Ikeában söröspohárkészletet, extra jó áron-söröskorsó-pohárbuzi..
Panna kapott csini rucikat, paplant, párnát, pizsit, stb, stb, Andiéktól is egy rakás ajándékot! :D :oops: :oops: :D

Szóval azt hiszem erre az évre fel vagyok töltve csavargásügyileg.
Találkoztunk tök véletlen Mártival és Bendegúzzal, én elsőre nem is ismertelek meg Márti Benneteket, ne haragudj kérlek!!!!!! :oops:
Kerestem a Pocidat, és őrült csini vagy!!!!!!!!!.

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Sziasztok!

Majola, megtaláltátok a maciparkot? Hogy éreztétek magatokat?

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Aniko!

Hát minden jó ha a vége jó :wink: A pihenésért is megérte :wink:

Totka!

Nagyon örülök hogy ilyen jól éreztétek magatokat.
Komolyan néha már tök hihetetlen hogy a mai világban még léteznek olyan jó emberek mint And :P

Márti!

Végülis nem vettem be algopirint, de még lehet hogy sor fog rá kerülni, igaz azóta sem fájt a fejem.Nem is értettem akkor sem..nem vagyok egy fejfájós tipus. :roll:

Benianyu!

Akkor Te nem is szedsz semmi bogyót?
Végleges jobbulást az egész családnak.

Mi:
Egész jól elvagyunk napközben, voltunk Árkádban, játszótéren, autót mosatni.Aztán este beszéltünk apával Skypeen, természetesen apa csúcstechnikájának köszönhetően kamerán láttuk is egymást.
Léna boldogan integetett apának, aztán amikor búcsúra került a sor, Léna elsirta magát hogy Apa,apa...
Majd megszakadt a szivem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Úgyhogy most nem vagyok annyire feldobva...

Jó éjt.

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Hajni!
Nem akartam lelőni a poént, de sztem nem is olvasták ám ma olyan sokan ma a babanetet, úgyhogy nem volt nagy lelövés :wink: Így utólag beugrott hogy csak azt írtad milyen szuper hogy volt a pihi a Mátrában, most meg egy két napos kiruccanás egy barátnődnél. Bocsika.. :oops: :roll:
Te is csini vagy ám nagyon, jól állnak a mínuszok!!
Jó ez a Poci nagy P-vel.. (amúgy tényleg még mindig nem nagy, ha úgy öltözöm fel nem is mindenki veszi észre, na nem mintha rejtegetni akarnám.. :wink: :lol: . Ha nem lennének a megnyugtató UHok, aggódnék hogy még mindig csak ekkora, de mivel eddig végig a számított korának megfelelő méreteket mértek, semmi gond :D )

And!
Tényleg nagyon jófej csaj lehetsz, és Esztin látszott hogy milyen helyes, jó kislány. Nehezen tudom elképzelni hisztizni.. :)

Viki!
Úgy kerültünk Pécsre, hogy én ott végeztem a POTEn, és a volt csoportvezetőmhöz mentünk protekcióval, igazából sajna nem igazi hosszú 3Ds UH volt, mert kicsit sietősre sikerült, és csak kis részéből csinált 3Dset, inkább egy szűrő jellegű alapos UH. (Amúgy a normál 3Ds 10ezer).

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Prüntyi, igen voltunk. Jól éreztük magunkat, Julcsinak különösen a kismalacok tetszettek.
Viszont van pár nem túl biztonságos dolog. Julcsi rögtön megmarkolta avillanypásztort, ami 5 centire van akeritéstől és simán befér egy gyerek keze. Még jó, hogy nem volt benne áram. Amúgy a tábla, ami jelzi, hogy áram van benne, a macik felé fordul, nem a látogatók felé. Aztán elindult egy dobozka felé, szerencsére időben észrevettem, hogy rá van irva: rágcsálóirtó, vérlavadásgátló, emberre is veszélyes.
Na mindegy, túléltük és élveztük is nagyon. A játszótér is nagyon jó.
Meg a tiétek is szuper! Jó dolga lehet ott Tüncsinek.
A kocsi nagyon jó, köszönjük.

hajni, And, ezt ügyesen titkoltátok. Jó lehetett. Képek?

KépKép

KépKép
majola
 
 


Angy!
Én vállalom a veszélyt... :wink:

Sokszor eszembe jut Rólad az a játék, amit egyszer gimnáziumban játszottunk, Angyalkázás volt a neve. Nevet húztunk, mint karácsonykor és annak az illetőnek az angyalkái lettünk, akinek a neve a papíron volt. Titokban csupa jót kellett tenni vele (pl. megírni szünetben a háziját, almát csempészni a zsebébe, kinek mi tellett a kreativitásából és az angyalkaságából). Szerintem Te - anélkül, hogy tudnál róla -, egész életedben angyalkázol és ez nem játék! :D:D:D

Egyszer azt írtad, az anyukád jut eszedbe rólam. Én meg azt szeretném egyszer a lányomnak mondani, hogy Te jutsz eszembe róla! :D:D:D

ayse
 
 


halihóó

remélem jobban vagytok allergiások! szerdától lehűlés, hátha esik az eső, az tisztítja valamennyire a levegőt, ugye?

Anikó, jó, hogy megvagytok. bárányhimlő :( de legalább túl vagytok rajta. képeket ne felejts el mutatni!

Megann,
az hülyeség, hogy centit csináltok, hogy mikor jön haza apa? még lehet, hogy pici hozzá... hány nap van még? tartsatok ki!

Márti, itt is megerősítem, hogy nagyon csinos vagy!! :) Bendegúz meg pont olyan aranyos, mint a képeken, csak fáradt volt :)

Hajni, örülök, hogy el tudtatok jönni!!! ill. köszi, hogy jöttetek :)
az a helyzet, hogy velem tettek a Hajniék jót, mert ember elment a kulcsár anita kézilabda kupára dunaújvárosba, egész pénteken és szombaton, és nem akartam egyedül lenni ;)

szóval, nagyon aranyosak voltak a lányok, Eszti ténylrg mintagyerek volt, de ezen higgyétek el, én is meglepődtem, teljesen elájultam tőle. megfogta Panni kezét, ment utána, tök rendesen evett. még paradicsomot és őszibarackot is elkezdte enni, amit idén még nem tudtam lenyomni a torkán :)
Panni nagyon okos kislány, úgy tudja az öreg néne őzikéjét, hogy lestem, és a hét törpét is :) és olyan ügyes a bilizéssel!
Eszti kapott egy főzőkészletet, ami azóta állandóan használatban van :) :)
az éjszakai városnézést én is élveztem ;)

egyéként igenis tud hisztizni az Eszti is, mostanában éjjel van a műsor...
remélem a tesóval is olyan aranyos lesz, mint a Pannival. hihetetlen hogy örült neki, és úgy sajnálta, amikor elment.

mindjárt feldobom a képeket is.

Hajni, küldj emil címet, ahová a képeket küldjem!

KépKép
KépKép
and
 
 


Ayse :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
köszi, de ez tényleg túlzás!
tényleg nagyon aranyosak vagytok, de most valaki írjon rólam valami rosszat is, mert ez így fair ;) na zavaromban inkább felrakom a képeket.

KépKép
KépKép
and
 
 


közös pancsi :) sokkal tovább tartott, mintha egyedül játszottak volna :)
Kép

pusziosztás
Kép

ikeában
Kép

csúszdázásban nagy volt az egyetértés, épp megtapsolják egymást, mert olyan ügyesek :)
Kép

homokozás sem maradt ki...
Kép

együtt bilizés, Eszti már készíti a füzetét, amibe matricár kap, ha belepisil a bilibe....
Kép

hátha Mici suttyomban belepisil a bilibe, amíg Hajni néni mesél nekünk ;)
Kép

KépKép
KépKép
and
 
 


közös pancsi :) sokkal tovább tartott, mintha egyedül játszottak volna :)
Kép

pusziosztás
Kép

ikeában
Kép

csúszdázásban nagy volt az egyetértés, épp megtapsolják egymást, mert olyan ügyesek :)
Kép

homokozás sem maradt ki...
Kép

együtt bilizés, Eszti már készíti a füzetét, amibe matricár kap, ha belepisil a bilibe....
Kép

hátha Mici suttyomban belepisil a bilibe, amíg Hajni néni mesél nekünk ;)
Kép

KépKép
KépKép
and
 
 


Sziasztok!

De jók a képek! And, Totka!
Nagyon édik a lánykáitok. És nekem annyira bejönnek ezek az Adidasos cuccok Pannán!

Márti, örülök, hogy minden rendben volt az uh-n!

Megann, kitartás :)

Én már úgy várom, hogy jöjjön kicsit a lehülés. Vagyis már egyáltalán ne legyen ilyen 32 fok. Olyan 26 legyen.

Dobok egy poci fotót!

Nem tudjátok mi van Ancsival? Lassan szülnie kell.

Puszi: Kriszti
Kép

KépKép
Kép
csikken
 
 


Sziasztok!

And, Hajni!

Nagyon jók a képek a két kiscsajról! :D

Márti!

Köszi a választ! :D Örülök, hogy minden okés Veletek!:)

Csikken!

Jó a pocis kép! Tényleg, Ancsinak lassan szülnie kéne! :shock:

Ancsi!

Ha olvasol minket légyszi jelentkezz, ha csak két szó erejéig is! Remélem minden rendben van Veletek!

Megann!

Kitartás! Remélem Léna jól viseli majd a többi apamentes napot is! Meg Nektek jön a bölcsi is, vagy azt később kezditek????????? Bocs, de nem emlékszem pontosan, hogy ki mit írt, mikor kezdi a bölcsit! :oops: :oops: :oops:

A rizibizi, meg a pariszósz kész, a pipi meg sül a sütőben, Peti alszik............ én meg itt írogatok Nektek :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Ancsira én is sokat gondoltam. Benéztem, a 2007. ősziekhez, tegnapelőtt azt írta, még egyben! :D

ayse
 
 


sziasztok!

bocs, hogy 2x küldtem el a képeket, igazság szerint azt hittem 1x sem ment el, aztán ki is kapcsoltam már a gépet, olyan álmos voltam.

Ancsi olyan 38 hét körül van? olyan jó lesz megint egy pici bébit látni itt :)

lányok nagy hírem van.
Eszti is bölcsis lesz. én is meglepődtem, mert még, amikor jelentkeztünk, már akkor mondták, hogy nincs hely, én sem nyomultam annyira, meg terhes is voltam a magam szétszórtságával. ma bementünk beszélni a vezetőnővel, és már be is mutatta a leendő gondozó néninket, mert valaki visszamondta.
most olyan váratlanul ért, szept. 24-től szokik be az ESzti, én még nem készültem rá fel lelkileg. apát hívtam, hát ő sem... pedig szerettük volna több okból is. nem akarok az apukámra sok terhet róni, mert úgyis az lenne belőle, abból kiindulva, milyen állapotban voltam az Esztivel télen, és milyen baba volt az Eszti, jobban fogja élvezni a bölcsit. legalábbis az anyja ezt gondolja. elképzeltem a telet, meg az éjszakázásokat. ezzel nyugtatom magam. ember azt mondta, bármikor meggondolhatjuk magunkat, de ezzel ő is inkább magát nyugtatta. és jó lenne, ha beindulna ez a rendelő projekt is, emiatt is lenne jó a bölcsi. tényleg, amikor kórházban leszek, akkor is itt lesz már...végülis ez jó..
de nagy lelkiismeretfurdalásom van, ez érződik gondolom. majd megszokom.

egyébként ide jártunk játszószobába, és nagyon tetszett Esztinek, az ottani gondozónővel olyan jól kijön, hogy pl most vagy 15-20 percet elvolt vele egy másik szobában, amíg a vezetőnővel beszéltem, pedig tavasz óta nem voltunk. és persze majd kitépte a karomat, mert be akart menni a gyerekekhez, de ez tudom, hogy nem jelent semmit.

KépKép
KépKép
and
 
 


Csikken!
hogy te milyen formás csinos kismami vagy!! komolyan!
én most dobtam be kb ezer kalória nagyjából vitamin és rostmentes kaját figyelemelterelőnek, gondolom kitaláljátok miket ehettem ;)
Csikken, már tudjátok mi lesz a kislányotok neve?

KépKép
KépKép
and
 
 


Sziasztok!

Életjel :P :P

Megvagyunk, fiúk anyunál, ez az utolsó ilyen alkalom, ugye Nolcsi jövő hétfőn kezi az ovit. Mondjuk majd hétvégére el fogja őket vinni, de korántsem ilyen gyakran.
Noel iszonyúan izgul, ma vettem neki kis autós címkéket, amiket majd bevarrok az ovis ruhákba. Még nem látta, majd együtt csináljuk meg.
Minden reggel úgy kel, hogy ma megyünk már az oviba. Kíváncsi leszek az első hét után is ilyen lelkes lesz-e..........

And, Hajni!
Nagyon édesek a csajok, biztos szuper volt a közös hétvégézés, meg az éjszakai városnézés :wink: :D

Csikken!
Irtó csini vagy!!!!!! Helyes a pocid is, gratulálok! :wink: :D

Ancsi!
Tényleg, HOOOOOOL vagy???????????? :D

Megann!
Kitartást az apamentes napokhoz, nálunk csak egy-két éjszakát nem látták eddig Gabit, de nem viselte meg őket...

Prüntyi!
Durva, amit a bölcsiről írsz, húúúú remélem nálunk nem ez lesz, mert nekem muszáj beszoktatnom. :?
Mondjuk az szülőn azt mondták, min. 2 hét a beszoktatás, nagyon lassan, nagyon fokozatosan szeretik csinálni, mert az jó a gyereknek is meg az anyukának is. Hát remélem a gyakorlat is ezt támasztja majd alá............
Eszméletlen, hogy egy magán bölcsiben ezt meg merik engedni maguknak, nem tudom, miért jó az nekik, ha bőgni hagyják a gyereket :(

Márti!
Hogy vagy? Remélem megúsztad a betegséget! :roll:

And!
Ne legyen lelkiismeret furid a bölcsi miatt, ha nem tetszik az Esztinek, megteheted, hogy nem jár. Ha meg bejön, akkor mind az neked nagy könnyebbség, hogy nem két gyerekkel kell otthon lenned.
Ezért nem vállalom be egyelőre a 3. gyereket, mert még egyszer nem csinálnám azt, hogy 2 gyerekkel egyszerre itthon.......
Pedig aztán nekem igazán nem lehet panaszom a fiúkra, meg sok a segítségem is, de akkor is 2 éve vagyok itthon kettővel, hááááát nekem nincs lelkiismeret furdalásom a bölcsi miatt, kicsit várom már, hogy közösségbe járjanak..........

Na ennyire emlékszem :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Sziasztok,

nagyon kedvesek vagytok, hát ennyiből tényleg hatásos hogy diétáznom kell, csak egyre inkább ÉHES vagyok! Gondolom mostmár a babának is több kellene...

AND, szerintem biztos jó lesz neki a bölcsiben, ha meg nem akkor majd nem viszitek.
Én nem vagyok bölcsipárti mondjuk, de nagyon sok ismerőstől hallottam, hogy ha tehetem hagyjam ki a bölcsiket, mert van ahol elég sokáig sazrban hagyják, stb.
Szóval mi majd jövőre remélhetőleg már ovizunk!!!
Kitti lesz a neve egyébként.

Barbapapa, olyan jó kis pörgös nyaratok volt, nem? Jó dolog ha van telke az embernek.

Akartam kérdezni, hogy a GYEDet mivel lejár, kell valamit intézni ezügyben? Pl. azt le kell mondani?

Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Hahó!!!! :P

Jajj,de cukik vagytok,hogy igy izgultok értem!!! :D :D

Még egyben vagyok,de már egyáltalán nem bánnám ha túllennénk rajta!! :wink:
Ma voltam nst-n,hát a fájástmérő vonal szinte végig egyenes volt!! :?
De mondjuk nem sok kell neki.... :D :D

Most már csak azon izgulok,hogy ne szenvedjek olyan sokáig,mint Melivel...bár úgy is megérte!!!! :P :P

Kérem szépen a vudukat,hogy ne pont 6-7-én szüljek,mert a dokim Győrben lesz...de azt mondta ha akkor lesz valami és a kórházban azt mondják neki,hogy hazaér hozzám akkor rögtön kocsiba ül és jön!! :P Annyira rendes doki...mindig ilyen dokit képzeltem el,aki igy törődik a pácienseivel!!! :D
Na de én szeretnék hétvégén,vagy jövőhét elején szülni...anyukám 9-én jön haza,addigra én is itthon szeretnék lenni!! :D :roll:
Na jó tudom nem kivánságműsor...a legfontosabb,hogy minden oké legyen!!!! :)

Beninek utólag is boldog szülinapo!!!!

Csikken!
Nagyon csini vagy!! :D

Totka-And!!
Tök jó lehetett ez a kis hétvége!!
Lányok nagyon cukik!!! :D

Megann!!
Kitartás...mindjárt eltelik ez a pár nap és itthon lesz apa!! :)
Az ágyikót még nem vette használatba Léna???

Prüntyi.
Tüncsinek milyen az ágya??Már abban alszik??

Na most ennyi ugrik be...

Ha valami van,jelentkezem!!!! :D

Puszi nektek!!!!

ancsi26
 
 


And!

Ne aggódj a bölcsimiatt, ha Eszti ilyen jól elvolt a gondozónénivel nem lesz gond, és Neked sokkal könnyebb lesz otthon! :)

Csikken!

A gyedet nem kell lemondani, de a gyest meg kell igényelni. A gyed autómatikusan lejár ahogy a gyerkőcbetölti a 2. évét.

Ancsi!

Szia, örülök, hogy jól vagy! Hát, ha a 6.-a és 7-e nem jó, de 9-re otthon akarsz enni, akkor beszéld meg Mollival, hogy jöjjön ki 5.-én!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Lányok, én már megint hánytam az előbb,pedig napok óta (péntek óta) nem volt semmi hasonló bajom! Ezek szerint ez még mindig nem múlt el! :( Lehet megint fiam lesz, Petivel is jól elhúztam a hányást!


Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


a space-t egy párszor nem nyomtam meg, bocsi :oops: :oops: :oops:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Juci6!

Mi van Veled, hogy vagy, ugye nem kellett kórházba menned?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Ancsi, ilyen lett a kiságy! :) Tüncsi nagyon szereti, bár még mindíg nem akar benne egyedül elaludni, de az éjszakával nincs gond!
Kép

Viki, jobbulást!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Prüntyi!

szuper az ágy!! embernek is tetszik, megkérdezhetem mekkora és hol lehet ilyet venni?

Viki, milyen figyelmes vagy, elfelejtettem írni, hol vagy JUCI????! jobban vagy???

Benianyu! látod, hogy elfelejtettem Benit felköszönteni a szülinapján, tudtam én, hogy korábban kell ;) de azért utólag is nagyon sok boldog szülinapot kívánok neki!!!

és köszi a bölcsi bíztatásokat, itt bíztatjuk egymást apával...

KépKép
KépKép
and
 
 


Hát ezt a két csajt egész egyszerűen meg kell zabálni!!!! :D :D :D nagyon édesek!!!! Az Esztitől mondjuk mindig kikészülök!!! 8) 8) 8)

Nagyon vagányak vagytok az esti kiruccanással! :wink:

Ayse
Annyira bírom, ahogy írsz!!! egész libabőrös lettem az And dícséretedtől!!! :) és egyben egyet is értek!!! :wink:

Csikken
gyönyörű a pocid!!! :D

nekünk a hétvégénk volt apamentes, Fanni kérdezgette, hogy hol van apa, én meg mondtam neki, hogy vitorlázik a kollegáival, de elfogadta, mintha értette volna... :lol: :lol: :lol:
viszont nagyon jól töltöttük a hétvégét, mert lementünk a nagyimhoz Szegedre, és Fanni mondta neki, hogy Dédi, aminek mindenki nagyon örült, mert ez még nagy szám nálunk ugyebár... 8) a hugomnak meg mondta, hogy Katka! 8)
és nagyon jót pancsolt az udvaron, jól elszórakoztatta a rokonságot, nagyon elemében volt!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


And, ezt sehol :wink: ...csináltatva lett...80x140-a mérete, és az egész ágy 55 ezerre jött ki.

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok,

Hu, megprobaltam atolvasni a kiesest, de nem hiszem, hogy menni fog harom het kieses, igy inkabb csak ujrakapcsolodom ha lehet!

Csikken,
Nagyon csini kismama vagy!

And,
Szerintem se felj a bolcsitol, mint irtad, ha nagyon nem megy legfeljebb lealltok :lol: de hatha megfelel az Esztinek!
Jo lehetett az esti kiruccanas es Eszti nagyon helyes kislany!

Totka,
Matras kepek szuperek, jol nezel ki es mennyit nott ez a Panni lany :lol:

Megann,
Szerintem ne aggodj, biztosan hianyzik neki apa, de majd csak eltelik ez a par nap. Nalunk ferj nagyon sokat van uzleti uton, fiuk mar hozzaszoktak, de amikor hazajon, nem lehet lekaparni oket rola egy par napig!
Kisfiuhoz nagy gratula! Meglatod milyen ragaszkodoak tudnak am lenni :lol: :lol: Ez kesz szerelem anya es fia kozott :lol: :lol:
Allergiadat sajnalom, remelem hamar tul leszel rajta!

Pruntyi
szuper ez az agy! Nekem is jar az agyam, hogy milyen agyat is kellenne vennem, nagyon szeretnek emeleteset, aminek az aljara illesztheto az iroasztal, de nagyon felek, hogy meg kicsi o es leesik!

Tapasztalata valakinek ezzel kapcsolatban??

Kuha
Milyen a munkahelyen?? Biztos irtad, nem talaltam meg!
Gergo milyen aranyos, hogy igy beszokott anyukadhoz!

Nalunk is anya vigyaz most a fiukra, Matnak holnaptol kezdodik a suli, a kicsi meg nagyon jol kijon anyukammal! Ennek orulok, mert az elso par het elegge harapos volt kozottuk :roll: :roll: Beteg volt(baranyhimlo) es csak engem akart :oops:

Mire emlekszem meg!!

Benianyu,
Nagyon boldog szulinapot Beninek igy megkesve is! Nagyon csinos vagy, nem fogytal te???

Ayse
Ti is nagyon jol neztek ki a kepeken! Andris is mekkorat nott mar es mintha te is leadtal volna valamennyit nem??

Rokica,
Zsuzsa csodalatosan szep kislany! Ezen a lepcsos kepen hm, valami csodas!
Egyuttalvas :?: :?: :roll: Fiuk mar aludtak egyutt, most a vakacio alatt eleg sokszor, hat, hm, nalunk nem jott be!

Barbi,
nagyon helyesek a fiuk, Leon mekkora te jo isten, annyira aranyos!
Gyonyoru helyen voltatok!

Rolunk,
hat roviden, nagyon jot pihentunk, bar mint irtam sajnos egy hetig szenvedtunk a baranyhimlovel, ami nagyon de nagyon letaglozta Balazst, raadasul szegenykemnek szerintem meg fog maradni egy par heg, mert valami eszmeletlen eros virust szedett be es nagyon mely es nagy hegei voltak! Tele van kis lyukakakl az egesz arca meg!
Rengeteget kameraztunk, de fenykepeket csak normal geppel csinaltam, ezt sajna nem tudom felrakni ide!
Csaladdal jol telt a vakacio, bar iden egy kicsit tele volt feszultseggel valahogy a kapcsolatom a noveremmel :idea: :roll: :?: Sajnalom nagyon a dolgot, nem tudom miert ????
Anya jobban van miota hazajottunk, egy kicsit sok volt nrki a sok utazas, bar Spanyolban nem is voltunk a sok esozes miatt :roll: :(
Most meg ujra itt a munkaban , hallod Kuha sorstars :lol: :lol: Hu de nehez volt a tegnapi nap :lol: :lol: dehat majd visszarazodunk :lol:

Ancsi,
Megy a drukk, hogy fajdalommentes es gyors szulesed legyen

Csibb,
Fanni edes-edes-edes!

Viki,
Nagy-nagy gratula, meg egy kismama!!!!!!!!!!!!! Majdnem mindenki mar a masodik babajaval van vagy eppen terhes vele, hogy telik az ido jezusom! Nagyon jo terhesseget kivanok!

Na ennyire tellet, remelem nem haragszik senki, akit kihagytam :roll:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Sziasztok!

Aniko, jól értem, hogy nálatok Balázs lett bárányhimlős? Matt-től kapta el? Trisztán is két hete bárányhimlős, de Kornélon még semmi. Nem szeparáltam el őket, de most el vagyok bizonytalanodva. Akikkel beszéltem, csupa rosszat hallottam (kicsik még, és elkaparják). Trisztán nagyon jól viseli, egyátalán nem vakarozik, és remélem a sulit is el tudja kezdeni jövőhét hétfőn... :lol:

Minden kismaminak jó pocakosodást, Ancsinak pedig gyors szülést!

Kati
Vendég
 


And, bölcsi témában: én is megkönnyebbültem egy kicsit, hogy Kornélt elutasították helyhiány miatt, nagyon nem akarodzik lepasszolnom őt, de ahogy közeledik az ősz bizony már bánom. Rámenősebbnek kellett volna lennem. Jó lett volna neki, az tuti. És hát nekem is most fő a fejem, hogy mihez kezdünk egy évig még itthon. Ráadásul nekem intenzíven neki kéne állnom nyelvet tanulni, mert utolsó évemet kezdem a fősulin.
Na csak annyit akarok kisütni ebből, hogy megértem a kétségeidet, de biztos szupi jó lesz Esztinek, főleg, hogy nem vadidegen helyre megy.
Vendég
 


Kati,

Igen, Balazs volt baranyhimlos! Mat mar regota atesett rajta, o is 2-3 eves lehetett, amikor elkapta. Balazs a dadanal kapta el, ott volt baranyhimlos egy kisfiu. 15 nap utan jonnek kiutesek, ennyi az atfutasi ideje! Szerintem jobb ha kisebb koraban esik tul rajta, nalunk sem volt vakarasugyileg semmi problema. Engem csak az bantott, hogy pont nyaralas alatt es valami nagyon eros virust szedett ossze, ezert bar nem kaparta el a kiuteseket es kentem is oket, de nagyon mely sebei lettek es meg maradtak is! Nagyon felek, hogy nehany sajnos meg fog maradni :x :x
Ne aggodj, ha Kornel netan elkapja, szerintem jobb lenne, ha most kapna el a batyjatol, utana ugyis immunizalva vannak ellenne! Ket eves kor mar nem veszelyes, altalaban csecsemoknel kell nagyon vigyazni!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Sziasztok! :)

Megebédeltünk, Panna szunyál, én meg mielőtt nekilátnék vasalni, gyors idehuppantam pár percre! :D

Majola:
képzeld, most meg mi keressük Pannának azt a Fisher Price-os lóistállót, amilyen az Esztié, mert Panna is totál belezúgott!! :) Apa talált egy német honlapot, tán onnan rendeli meg.
And:
Örülök, hogy sikerült a bölcsi, és tuti jó lesz mindhármótoknak!Barbi olyan klasszul megfogalmazta, én is így gondolom!A lelkedet meg megértem ám!!!! :wink: :wink: Az ikeás párna, és paplan képzeld pont akkora, amekkora az itthoni!!!!!!!! :D :D :D Azt a profiakármi habosat csaknem sikerült megkóstolni!Azt hittem ez olyan, mint a képviselőfánk!Szerintem felénk nincs ilyen, v.nem ismerjük! 8)
Anikó:
szia!!!!! :D A bárányhimlőt leszámítva nagyon buli lehetett!!!!Képek??????
Ancsi:
hűűű, én úgy gondoltam, még van egy szűk hónapod Molli születéséig!!!!!!!!!Én is gyors szülést kívánok Nektek!!!!!
Kriszti:
köszi az adidasos észrevételt :lol: , nehogy azt hidd,hogy mi vesszük neki az efféléket, anyumtól kapja a szabadidőt, és a rövidnacisat is, a szandit meg anyóstól!Mondjuk nekünk is tetszik, mondom én, hogy sznobok vagyunk!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én a csajos dolgokban utazom, Andot is edzettem(nagyon hősiesen viselte-pl.ágyneműhuzatban nem tetszett, csak ami rózsaszín!!! :lol: :lol: :lol: )
Barbi:
velem tesztelted a Reductilt, ajánlom, mert az utóbbi időben nem épp egészséges kajákat eszem, és így sem jön vissza!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :mrgreen:

Hűű Csajok, estére viszem Pannit fodrászhoz, tök pici lesz a haja!!!!!!!!!!!!!A bölcsi miatt, apa reggel hatkor tuti nem tűzi, copfolja, és e nélkül ölég borzaska!

Szép napot!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Aniko,
köszi. Én is így gondolom, jobb, ha most átesik rajta, és nem akkor kapja el, amikor már melóznom kell majd :roll: .

Ámulkodva olvasom, hogy milyen ügyesen beszél már szinte mindenki. Még a szemtelenül fiatal Fanni is 8) :lol: )... Kornél szigorúan csak a fontos dolgokat mondja (pl. enni, auto, Titto = Trisztán, és Háji Pottő = Harry Potter), semmi mondat, semmi ragozás... :? Néha nagyon fárasztó!
Vendég
 


Ma vagyunk nyolc éves házasok!!!!!!! :D

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Sziasztok!

Takarítok éppen, csak egy szusszanásnyi időre jöttem :P

Csikken!
Igen, a gyes-t kell igényelni, nálunk anya ment el gyesre, ő igényelte.
Hát igen, én nem ragaszkodom a kertes házhoz, szeretek itt a városban lenni, de ennek azért az az oka, hogy ott a telek és rengeteget vagyunk kint a szabadban.
Egész nyáron tuti nem bírnám a lakást. :?
Főleg azért jó, mert iszonyú nyugis, nem jár felénk csak kb. napi két autó, zöld van mindenhol körülöttünk. Viszont 20 perc alatt itthon vagyunk. :D

Ancsi!
Drukkolok nagyon, hogy akkor jöjjön Molli, amikor Te szeretnéd :wink:
Meg azért is, hogy gyors szülésed legyen!
Hú de izgi, már nagyon a finish-ben vagy :D

Viki!
Hányás :( :(
Remélem ma elkerül! :evil:

Prünyti!
Nagyon édes Tüncsi ágya :D

Csibb!
Fanni is hogy dumál már, eszméletlen :shock: :shock:
Nagyon ügyi :D

Anikó!
Bárányhimlő :( :(
Viszont azért a nyaralás jó lehetett, kár hogy nem tudsz képeket rakni.

Nemesek!
Barátnőméknél is a nagyobb gyerek kezdte a barihimlőt és rá bő két hétre jött ki a kicsin. Náluk a kicsinél durvább volt, nagyon tele volt mindenhol, de nem kaparta el őket. Ja a kicsi 2,5 éves volt.
Jobbulást kívánok!

Hajni!
Képzeld, Leon is Fisher Price játékokat kap a szülinapjára, a farmot, a garázst és van egy busz, kerekes székes emberrel, azt. :D

Mi innen rendeltük: www.arzuhanas.com

Gratula Nektek a 8 évhez! :D

Na rohanok, folytatom a munkámat......

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Na ezeket kapja Leon, a garázst tőlünk, a farmot anyutól, a buszt Gabi anyukájától.

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Sziasztok!

A mai napunk nem úgy alakult eddig, ahogy terveztem.
Reggel levittük Natit a dr. nénihez kontrollra, mert éjszaka még mindig köhög, nagyon nyugtalan, alig alszunk.
A dr. néni nem talált különösebbet, de félt, nehogy esetleg arcüreggyulladásba szaladjon a dolog, így elküldött bennünket a Madarász u.-i kórház fül-orr-gégészetére.
Ott vártunk vagy egy órát, szegény Nati már éhes volt és sírt, hogy nem adtam neki kekszet, de nem tehettem mást, mert a vizsgálat előtt nem ehet a gyerek.
Végül kisült, hogy nincs arcüreggyulladása, csak kicsit elhúzódik ez a kórság.
Megnézték a torkát, szemét, az orrát és a fülét is. Ez utóbbi nagyon keservesre sikeredett.
Tudom, hogy nem nagyon szabad tisztítani a fület, na de néha azért csak muszály!
Sajnos a gyerek fültisztítók a doki szerint túl vastagok és nem kiszedik a trutyit a fülből, hanem hátrébb tolják!
Épp ezért szegény Natinak annyi minden volt a fülében, hogy nem lehetett a dobhártyáját látni!
Pedig tényleg viszonylag ritkán nyúlok neki hozzá!
Egy fém kampós valamire tett a doki olajos vattát és azzal pucolta ki a gyerek fülét, miközben hárman fogtuk le és persze ordított!
Jaj, szörnyű volt!
Sajnos tanulólecke volt, ezután nem nyúlok a füléhez!

Totka!
Mit szólsz? Te hogy kezeled Panna fülét? :roll:
Gratulálok a házassági évfordulótokhoz! :)

Anikó!
Szegénykém, ezt jól kifogtátok!:?
Én beoltatom Natit a barik ellen, mert annak idején én is brutál módon elkaptam, nagyon rossz élmény. :(

Benianyu!
Benidnek kicsit megkésve kívánunk sok boldogságot! :)

Ancsi!
Drukkolok!!!!!!

Csibb!
Fannid igazi csaj, jó korán kezdi a dumát! :D
Mskéékkel mi van?

megyek mosogatni :evil:

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Jajja szegény Nati!!!! :(:(:(
Kimosni nem lett vola egyszerűbb??? :roll: :roll:

Barbi!
Szupi ajándékok! :)
Isten éltesse Leont! :D:D:D

A suli elkezdődött a férjemnek, persze gyerekek nélkül. A legkritikusabb nap tegnap volt, amikor megmondták, hogy kinek milyen órái lesznek. Mivel a gyerekek óraszámát lecsökkentették, a tanárokét viszont felemelték, iszonyúan kell sakkozni, hogy minden tanárnak meglegyen az óraszáma és ne küldjenek el senkit. (Mea! látod, ezért baj az a 2 óra plusz, nem a munka miatt!) Idén úgy alakult, hogy Imié az összes töri, de még így is napköziznie kell. A kolléganője, akinek a javára Imi tavaly lemondott töriórákról, hogy akkor neki legyen meg az óraszáma, most össze-vissza hányja-veti magát, mert nem tetszik :shock: :evil:
Na mindegy, az a lényeg, hogy ez a tanév egyelőre meglesz - sajnos a sulik már így számolnak, még ez a tanév összejön.... :(:(:(

ayse
 
 


Anikó!
Szegény Balázs!
A lyukak még csökkenni fognak, én sem akartam elhinni, amikor mondta a doktornő, de Andris arcán már eltűntek, vagy nagyon kell keresni őket! Nekik még olyan új mindenük, hogy nem lesz nyoma! :D:D:D
(épp azt beszéltük a férjemmel, hogy olyan szép az arcuk, se egy mitesszer, egy kitágult pórus, egy ránc :))

ayse
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?