Új privát üzeneted érkezett!

Eszter!

Nállam is fő szempont volt, hogy normális időpontban legyen a foglalkozás. Ahová én szeretnék menni ott szerdánként 19-20 óra között van a vizifoglalkozás és nekem nem is lenne túl messze, a XVI. kerületi helyszínt választom. Lassan föl is hívom a nőt. Ő is azt javasolta várjuk meg a 12. hetet.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Csajok! De jó nektek, h van torna-mozgás lehetőség! Nekem marad RR :D De lehet, h majd én is azt alkalmazom, mint itt vki, h egy idő után, amikor majd megtanulom, h mikor mi van, leveszem a hangot :roll:

KépKép
lexus
 
 


Lexus!
Köszi az észrevételt. Föl se tűnt a 200. Egyébkéntmég mindig lehet, hogy az orvos módosítja a szülés várható időpontját, mert eddig kisebb volt a baba uh szerint. A következőnél meglátjuk. Remélem csütörtökön sikerül bejutnom az orvoshoz. Muszáj, mert a 12. heti uh-ról, tarkóredőmérésről nem akarok lemaradni.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 

 
 

Lexus!
Neked miért nincs tornalehetőséged? Lehet, hogy már írtad, akkor bocs, hogy nem figyeltem...

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Pumperka! Drukk, h bejuss! Lemaradni bizti nem fogsz ;)

KépKép
lexus
 
 


Lexus!
Neked miért nincs tornalehetőséged? Lehet, hogy már írtad, akkor bocs, hogy nem figyeltem...

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Bocs véletlenűl ment kétszer!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Pumperka! Én egy faluban lakom, ahol ilyen fajta lehetőségek, programok nem nagyon, mondhatni egyáltalán nincsenek. Most épül(t) egy konditerem, de km tornáról hallani sem akarnak, és azokat a gépeket elnézve, amik ott vannak.. ha én olyanokhoz nyúlok, azt nem "ilyen" állapotban szeretném elkezdeni.

Most asszem kénytelen vagyok belevetni magam a munkába, de azért igyekszem még benézni hazaindulás előtt!

KépKép
lexus
 
 


Köszönöm a köszöntéseket, máris jól érzem magam itt! :D

A dokit még nem is kérdeztem az eltérés okáról, de úgyis nemsokára hívnom kell a heti UH időpont egyeztetése miatt, és majd a vizsgálatkor rákérdezek..

Ahogy látom, nem sokan laknak a környékemen, de itt a XIV.ker-ben (Örs vezér tér) van egy állítólag nagyon jó jóga központ és van kismama jóga is. Ha valakit érdekel: www.jogastudio.hu
pété
 
 


Pété!
Talán hozzám laksz még a legközelebb. Az Örs tőlünk kb 20 percre van. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Egyébként akit nem érdekel a kismama jóga, annak is ajánlom ezt a honlapot, mert ezen a helyen rengeteg más egyéb a szülésre felkészítő tanfolyam is indul, illetve van dúla tanácsadás stb...

Bocsi, nem egy beépített ember vagyok, akinek az a feladata, hogy reklámozza a jógastúdiót!!! :D :D
pété
 
 


Pumperka!
Ez nagyon tuti, ráadásul majdnem egyidősek vagyunk. ELVILEG holnap töltjük be a 11.hetet....
pété
 
 


Sziasztok!

Elfelejtettem köszönteni Mézgombi unokatesóját, csak annyit írtunk ma, hogy nem találom már meg a nevét!Szóval kérünk adatokt, meg részleteket meg mindent!!!!!

Na, lassan én is körbenézek torna ügyben is!

Lexa,

Rendelj kismama dvd-t vagy videot, mindjárt belevetem magam a keresgetésébe, mert azt én is akarok otthonra!

Pumperka,

Én is gratulálok a 200 naphoz, az már olyan jó érzés, meg kerek szám, meg minden!

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Lexus!

Amit Pété írt kismamajóga oldalt, ott vannak gyakorlatok leírva, ill lehet rendelni kismamajóga dvd-t. :D Feltéve, hogy a jóga érdekel....

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Hát az előző üzenetet elég csúnyán fogalmaztam. :oops:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Csináltam új időpontnak és színnek megfelelő új tickert... bár ahogy most nézem a régit (az van felül), az sem kevésbé volt kék :lol:

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Eszterxx, nekünk is Marci ill. Márton lesz, ha fiú. :) Lány nevünk még nincs! :(

KépKép
KépKép
mni
 
 


Sziasztok lányok!

Nem fogok eltűnni, csak a lakást intézzük, a héten utalja a bank a pénzt, addig Pécsre rohangálunk a cuccainkért. Mókás lesz a költözés, de már alig várom, úgy utálom az albérletet. Internet sem lesz még egy darabig, hiányozni fogtok!!!

Magamról csak annyit, hogy találtam egy jó ügyvédet -persze pécsi-, aki segít nekem a lakcímváltozás lekűzdésében, mert az ex kikészít. Nem kevés pénzbe kerül, de remélem, lesz eredménye.

Hányással ma jól vagyok, tegnap sikerült szilvát rókázni, borzalmas volt. Úgy szétmarta a torkom. Kezdek depis lenni, remélem nem tart sokáig. Tegnap annyira kész voltam, hogy fejbelőttem volna magam.

Bocs, hogy csak magamról írtam, de sajna most nem volt időm visszaolvasni, mi van veletek, annyi mindent írtatok :)

Ezer puszi az én virtuális barátnőimnek, vigyázzatok magatokra, pumperka grat a kinevezéshez, múltkor elfelejtettem írni!!!

Amint tudok, jönni fogok, de nyugi max 2-3 hét múlva lesz körülöttem :?
Vendég
 


Mptatr és Eszterxx! Gartulálok és irigyellek Benneteket, hogy Ti már tudjátok, hogy a bébik egészségesek és ráadásul fiúk! Nekem kb. naponta változik, hogy mit szeretnék.... Egészégeset az biztos!!!!! És most éppen fiút.... :D
Nem emlékszem pontosan, hogy rajtatok kívül volt még valaki géndiagnosztikán? Én jövő héten megyek, mert sajnos a migrénem miatt nyakaltam a gyógyszereket és 6 hetesen tudtam meg, hogy lehet, hogy nem csak magamat mérgeztem...
pété
 
 


Azt mondják, hogy az eleje a mindent vagy semmit, addig mindenki mérgezi a gyereket mindennel, de ha megtudjuk, hogy terhesek vagyunk, az azt jelenti, hogy egészségben túlvészelte minden ármánykodásunkat! Én cigiztem vadul, állandóan dolgoztam éjszaka is és egy-egy bulin ittam is, bár emlékeim szerint abban a hónapban talán nem volt buli...

Viszont mindemellett akkor még versenyszerűen sportoltam meg edzettem, ha ezektől nem ment el, akkor már mindent ki kell bírnia!

Jimm,

Jó, hogy előkerültél, legkésőbb a doki után majd jelentkezz, addig is sok sikert !!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Wow, Eszter! Már van is nevetek?? Dessszuper!!! És nagyon tetszik a Marci ;) És aranyos lett az új tickered nagyon!

Jim!!! Kitartás, és ne akarjál itt merényleteket elkövetni nekem!!! Várunk nagyon vissza, és te is bazira fogsz hiányozni! Siessetek a költözéssel :D

Pumperka! Mindenféle gyakorlat érdekel ;) Úgyhogy meg fogom nézni az oldalt!

Lassan indulok haza, majd onnan jelentkezem.

KépKép
lexus
 
 


Sziasztok!

Üdv Manna és Pété! :lol:

Jó hallani, hogy más is fent van fél éjszakákat. Én kb. 1 hónapja rendszeresen felébredek éjfél és 1 között, aztán jó, ha 3 felé vissza tudok aludni. Ilyenkor aztán jár az agyam mindenfélén. (Ezen kívül még 2x-3x wc-re is kimegyek.)
Néha kínomban a tv-t is bekapcsolom - az segít az elalvásban. :lol: Tegnap -illetve ma- éjszaka még ettem is egy szendvicset, mert úgy éreztem a gyomrom is korog. Kicsit kész vagyok már magamtól!
A szagokat ugyanúgy érzem, pedig azt hittem egyre jobb lesz...

Lexi! A hajam nekem is hullik - már a 2. gyerkőcöm születése óta. Csoda, hogy van még belőle! :cry: Nem kicsit idegesítő, hogy az egész ház tele van vele, pedig állítólag várandósság alatt erősebb és egészségesebb a haj és a köröm is...

Tényleg, Ti tornáztok már, vagy mindenképp megvárjátok a 12. hetet? Nálam az eljárás vhová szinte esélytelen a meglévő két lurkó miatt - azaz marad RR. :roll:

Jim! Jó hogy legalább ennyit írtál! Drukkolunk, hogy most már egyenesbe gyertek!
Vendég
 


Eszter!

Én is ebben bízom (meg ezt hallottam), hogy amíg nem tudtuk a terhességet, akkor az akkori károsító tényezők vagy hatottak és soha meg se tudtam volna, hogy babát várok, vagy az nem jutott el hozzá. Akkor még nincs beágyazódva, nincs lepényi keringés. Saját magából táplálkozik a petesejt.
A nyaralásunk utolsó elötti napján mi is rendesen iszogattunk. (All inclusive ellátással voltunk, hát naná....) Rá 4 napra tudtam meg, hogy terhes vagyok. Picit aggódtam emiatt, de már elmúlt. Végiggondolva, nem lehet baj....

Mit sportóltál?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


sportóltál=sportoltál

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Lányok,

köszönöm mindenkinek a köszöntést, úgy látom, tuti jó csapat jött itt össze!!! :D

Vörösbegy,
Horti Tamásnál fogok szülni, eredetileg nem hozzá jártam, aztán mégis muszáj volt orvoshoz mennem, annyira begörcsöltem, és az enyém szabin volt..akkor derült ki, hogy babóca már befészkelte magát :) velem nagyon-nagyon rendes volt eddig, remélem minden oké lesz a továbbiakban is..Te kinél fogsz szülni?
+köszi az infót a tornáról, utánanézek!! Időközben kaptam infót kismamajógáról is, a Klapka utcában, a Cifra-palota mögött. A napokban mindenképp utánanézek, és megosztom, amit megtudtam..

Lexus, ha nem gond itt küldöm az adatokat, fotóm sajna még nincs, de ami késik nem múlik:
Kmanna, Anna, 27, 2008.03.06., Kecskemét, Dr. Horti Tamás, Babóca, tesó nincs

köszi, h felteszed, amint van kép, továbbítom!!
kmanna
 
 


Megnéztem neten a tornákat, házhoz viszik a Rubint Réka dvd-jét is, 1999 Ft, a házipatikán lehet rendelni, meg a Kállai Ildikóét is, az 999 Ft. a Netpiac-on. Ezen kívül találtam egy www.terhestorna.lap.hu - t, azon minden rajta van (engem sem szponzorálnak - sajna....)

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Sziasztok!

Már megint annyit írtatok, hogy fél óra volt mire visszaolvastam.


Kmanna, Pété:

Üdv. körünkben, remélem jól fogjátok magatokat érezni. Jó kis csapat!

Jim:

Sajnálom, hogy nem lesz egy darabig internetetek, hiányozni fogsz, viszont saját lakásba költöztök, ami nagyon szuper, és nagyon örülök neki! Ebben szerintem a legrosszabb a költözködés, bepakolás, kipakolás, de milyen jó érzés amikor a szép új lakásban már rend van. Vigyázz magadra, ne emelj és cipelj nehezeket, várunk vissza, addig is veled vagyunk. Ja és örülök az ügyvédnek, reméljük, hogy most már minden OK. lesz körülötettek. Szorítunk nektek.

Torna:

n is szeretnék valamit csinálni, de, hogy lesz-e rá időm. Vagyis nem az idő a gond, hanem addig ki vigyáz a lurkókra. A férjem mindig este jön haz. Éjszakai torna, meg szerintem videón vagy DVD létezik, de ha tudtok valamit, vagy valami jó ötletetek van, akkor szívesen fogadom. Pumperka az a vizitorna nagyon tetszik, csak nem hiszem, hogy fogok tudni járni.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Bocsi: Én is szeretnék.....

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak! :)

Eszter,
örülök, hogy jól sikerült a vizsgálat, grat a kisfiúhoz!
Mit sportoltál versenyszerűen? Úgy tudom, aki ilyen rendszeresen mozgott, annak nem árt a 12. hét előtti mozgás, bár én akkor se merném bevállalni. Én majd csak akkor fogom elkezdeni, amikor a számításom szerinti 3 hónapot már betöltöttem.

Ma voltam dokinál, minden rendben volt a vizsgálaton, holnap reggel megyek UH-ra. Már nagyon izgatott vagyok, remélem tudok majd rendesen aludni emiatt éjszaka. Engem is elértek a babás álmok. Éjjel azt álmodtam, hogy szoptatom Babucit, és nagyon jó érzés volt, sőt rengeteg tejem volt. :D Erre koncentrálok.

Puszi Mindenkinek!

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Mármint ha a számításom szerinti fogantatás időpontjától számított 3 hónapot betöltöm, akkor fogom majd elkezdeni a tornát.

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Ódry! Dejó, h van sorstárs (:oops:), azt hittem, én vagyok az egyedüli, akinek hullik a haja. Engem is nagyon idegesít. Mondtam másoknak is, jött a tipp, h vágassam le. Biztos, h nem fogom!!!

A terhestorna.lap.hu-n én is mindenképp szétnézek majd!

KépKép
lexus
 
 


Ja, Manna! Köszi az adatokat, beírlak a tábliba! ;)

Meli! Tök jó, h holnap mész dokihoz, gondolok majd rátok!!

KépKép
lexus
 
 


Sziasztok!

Csak egy másodpercre tudok jönni, Julcsi már fürcsi után, apja épp közd vele a pelenkázón. :)

Üdvözlöm az újakat! :)

Mannácskám, örülök, hogy megtaláltad ezt a szupi kis csapatot! :)
Eszedbe jutott, hogy ma egy éve volt Julcsi keresztelője? :)

Lexus, csak a te kedvedért nyúztam ma apát, hogy fotózzon le az új gatyómban. :)
Íme a képek, és már rohanok is. Csináltunk szemből is, így látszik a rugalmas betét.

Holnap bővebben jövök, puszi mindenkinek!

Kép
Kép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Köszi, Lexi! Jól esik. :) Este majd jelentkezem az eredménnyel.

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Mézgombi!

Nagyon jól néz ki ez a nadrág, vidám színei vannak! :)

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Pumper,Eszter,
tök jók az oldalak, amiket ajánlottatok. :lol:
Pumper, te voltál már ilyen ilyen aqua edzésen? megnézem majd én is.
Nekem már nagyon hiányzik az aktív mozgás, de én is meg akarom várni a 12.hetet, ami nekem 2-3hét! :?
(legszívesebben sziget futnék, de az meg tudtommal tilos.)
Mindenestre én Pesten szinte mindenhova biciklivel járok. Múlt héten a védőnő teljesen elámult ezen, de sztem tök jó és kényelmes mozgás!
norco
 
 


Még egy picit bekukkantottam, apa épp hangolja a tv-t, van egy kis időm. :)

Pétéhez lehet, hogy én lakom a legközelebb, ugyanis mi az Örs vezér téri IKEA mögött lakunk. :) Kismama jóga itt is van a Cserepesházban, 2500-3000 Ft között van havonta, már nem emlékszem a pontos összegre. Mikor Julcsival voltam terhes, akkor az egyik barátnőm egyszer elment, neki nem nagyon jött be. Majd a Rókusba jártunk kismama tornára, az nagyon szupi volt, most is szívesen járnék, csak az a gond, hogy a Blahánál van, és oda csak tömegközlekedve tudok eljutni Julcsival. És ugyebár nem igazán emelhetek...
Szóval még én is keresgélek tornát a környéken. Meg először is meg kell kérdezni a dokit, hogy járhatok-e...

Rubint Rékára is nyomtam egy ideig, míg a falra nem másztam a hangjától. :) Egyébként tetszettek a gyakorlatok, a 3 trimeszterre lebontva vannak. Ja, és nehogy megvegyétek a kazit, töltsétek le. :wink:

Azt mondják, hogy a terhesség alatt inkább erősödik a szőrnövekedés, tehát a hajnövekedés is beindul. Nekem sűrűsödött a hajam, sok apró hajam nőtt a homlokomnál. Utána ezek a "fölös" hajak a szoptatáskor szépen ki is hullanak, tehát nem kell majd megijedni, majd csak annyit veszítünk el, amennyivel a terhesség alatt több lett.

Melinda, én is a színei miatt választottam a gatyót. :) Volt még egyébként ilyen csíkos csak kék árnyalatokban, és sima krémszínű meg fehér is.

Most megyek aludni, kicsit fájdogál a pocim...
Ma elég mozgalmas napunk volt, dél körül taliztam egy kismama barátnőmmel az IKEA-ban, ahol jót potyáztunk, ittunk egy pohár megvételével vagy négyszer üdcsit, meg kapuccsínót, a gyerekek meg nagyot játszottak. Délután meg persze az elmaradhatatlan játszózás volt. Tehát kidőltem...

Jó éjt midenkinek! Küldöm az álommanókat! :)

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


MézAndi! De nagyon aranyos vagy :oops: Nagyon szépen köszönöm, h feltetted nekem a gatyót! SZUPERül néz ki!!! Csini ;)

Mindjárt dobok egy friss táblát..

KépKép
lexus
 
 


Ódry, Lexa:

A hajhullásról, ne beszéljünk. Nekemazóta hullik a hajam mióta terhe voltam a fiammal az az 8 éve. Na most ne ijedjetek meg nincs kevesebb hajam sőt.... Az a baj, hogy azóta is hullik, illetve megváltozott a szerkezete. Mint a seprű olyan. Nagyon nehéz kezelni. Mézgombinak szerencséje van, hogy szebb lett a haja. Sajna én így jártam. Hol van már az a szép barna göndör hajam?!

Mézgombi: Tök jó a gatya.
Elküldöd e-mailon vagy priviben, hogy honnan lehet letölteni a Rubint Réka tornáját?

Én azt hiszem maradok a varrásnál. (Olcsóbban kijövök) Hiszen nekem nem gond. Ezt tanítottam az iskolában. Ruhaipari mérnök vagyok.

Patrícia, Eszter:
Ja és gratula az UH. hoz és a fiúkhoz. Már én is annyira várom, hogy megtudjam, fiú vagy lány. Igaz nekem semmit nem kell vennem. Mert ami lejött a gyerekeimről az minden megvan, illetve a tesómnak ikrei vannak 3 évesek lesznek. Nála mindenből kettő van. Tehát lesz miből vállogatni.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


MézAndi! Én is meg akartalak kérni, h küldd el priviben, h honnan lehet letölteni RR dvd-jét :roll: :roll:

Kép

Cicu, Boszi, Zsu, Judit, Ajsa, Aranykavics :?:

KépKép
lexus
 
 


Beus! Jesszus! :shock: Hullik a hajad azóta is?? :cry: :cry: Az enyém így is el van cses*ve, nem akarok mégjobban

KépKép
lexus
 
 


akarok = akarom,

és a mégjobban után is volt egy sírós fej :shock: hülye ez a babanet :?

KépKép
lexus
 
 


Lexa: Igen hullik, de azért nincs kevesebb. Nekem elég dús a hajam. Az egész lakás tele van hajszállal, főleg a fürdőszoba. De már megszoktam. Hajmosáskor két marék hajam hullik ki. Nem a hullás zavaz, hanem 8 éve olyan mint a seprű. Borzalmas. A fodrász be tudja szárítani, nekem nem mindig sikerül, attól függ mennyire sietek. De ha nem szárítom be, akkor szénakazal.

Na megyek dolgozni, majd du. jövök. Előre félek, hogy megint fél óráig foglak benneteket olvasni.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :D

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Sziasztok lányok!

Képzeljétek, egész reggel hatig sikerült aludnom, hihetetlen! Hajnal négykor csak egy pisi volt és kész!!!!!!!!! Hahhh, mégis át lehet aludni majdnem egy teljes éjszakát!

Szőrnövekedés: kozmetikus barátném majd sírva fakadt, amikor tegnap este meglátott, nekem annyira megindult minden. A hajam amúgy nekem is seprűszerű sajna... gondoltam, majd elmúlik, de akkor inkább nem reménykedem, aztán majd meglátjuk...Amúgy én is szinte sírtam nála, mert most minden ezerszer jobban fájt :cry:

Melinda!

Hogy sikerült a ma reggeli UH????

Ja, sport: Squasholtam, ahogy most megnéztem, 65. voltam a magyar ranglistán, meg futóversenyekre jártam, csak úgy hobbiból. Ezek csak az amatőpr futóversenyek, ahol utolsónak is jó beérni... az egész hűtő oldala tele van a rajtszámaimmal, olyan jó ránézni, hogy nahát, ezen mind én indultam. És most teljesen lelki beteg vagyok, annyira hiányzik már az aktív sport, meg most lesz éjszakai futóverseny, de én nem merem ezeket megkockáztatni. Amúgy beszéltem a nőgyógyásszal is, ő csak lightosan ajánlja, a védőnő meg sehogy.

Mezgombi, nekem is küld el, hogy hol lehet letölteni, légyszi!

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Jó reggelt!
Én is végigaludtam az éjszakát... :)
Ja és képzeljétek, az én drága férjem is olvassa a fórumot, este mindenről beszámolt, hogy miket olvasott itt. :) Nagyon kis lelkes, minden érdekli! :)

KépKép
KépKép
mni
 
 


Helló Lányok!

Rájöttem, hogy az kis drágám nagy "szunyamester" lesz! :D Megfigyeltem, hogyha a szokásos időben (fél-3/4 8 kor) kelek, akkor semmi bajom reggel, de amikor vizsgálatra megyek, vagy valami miatt korábban ki kell másznom az ágyból, akkor biztos, hogy jön a hányinger ezerrel! Úgy látom ő sem lesz egy korán kelő tipus...
Mézgombi!
Én már voltam a Cserepesházban sima jógán, de halálra röhögtem magam közben. Egy 150x150cm-es "idősödő"tartotta, de volt olyan gyakorlat(gondolom a szélesség és magasságából adódva), amit nem tudott megcsinálni! Majd az óra után 2 napon keresztül alig bírtam mozogni, fájt mindenem.... Szóval, lehet, hogy más tartja a kismamajógát, de inkább nem próbálkozom...
Eszterxx!
Gratula az alváshoz! Én hajnalban szoktam felébredni egyszer-kétszer, akkor panaszkodom egyet a páromnak, hogy nem bírok aludni, erre ő is felébred, majd 3 mp. alatt bealszom, ő pedig forgolódik tovább. :D
pété
 
 


bocsi, kimaradt: "idősödő" nő tartotta
pété
 
 


Jó reggel(?)t!

Beus! Nekem sajna nincs túl dús hajam. Na mindegy, ha hullik hát hullik, majd megpróbálok tenni ellene vmit. Amúgy nekem még nem olyan drasztikus, h az egész ház tele lenne vele, de ahol a legtöbb időt töltöm, pl. konyha (na ez rohadtul idegesít :x), vagy háló, stb, ott azért van rendesen.

Eszter! Mit nem ajánl a védőnő??? Azt a fajta sportot, amit eddig is csináltál, vagy a km tortánt?

Meli?

KépKép
lexus
 
 


Mindenki dolgozik? :(

KépKép
KépKép
mni
 
 


Hát én sajnos igen.. többiek?

KépKép
lexus
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?