Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Patricia: Vérvétel nem volt? Nekem 1,5 órát mondtak, mire eredmény lesz! Te fiút vagy lányt éreztél. Megmutatta a fütyiét is?

Pumperka: Hát ennek nagyon örülök. És remélem nem fogják a sulibe kicsúfolni. Hanyadikos lesz a fiad?

Lányok én nagyon rosszul aludtam és nem vagyok túl jól most sem. Vagyis tegnap délután kezdődött. Reggel elmentem csavarogni vásárolni, és du. 4-re értem haza. Akkor már nagyon szarul voltam. Egész éjszaka görcsölt a hasam. Most is egy kicsit, pedig ma is mennem kell, mert még dolgom van. A férjem meg éjjel nappal dolgozik, mert most van munka. Az az igazság, hogy már feküdni sem bírok.
Köszi, hogy ti is izgultatoka Csoki után, de már nem akarok több malackát elveszíteni.

Jim: Tényleg hiányzol, gyere elő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Szasztok!

:cry: Részvét az állatkákért, nagyon állatbarát vagyok, talán túlságosan is! ( Van egy kutyusunk, (Bolognese) egy cicusunk ( vörös perzsa) egy lógó fülű nyuszink és 2 papagájunk.

Mpatr!
Hol voltál ultrahangon? Hogy hogy úgy néz ki kisöcsi?? Már ilyenkor látták????A 12. héten??


pussszzz
Pepi

pepike


Kép

Kép
pepike
 
 


Na szóval, az Istenhegyin voltunk és természetesen még nem 100%, de nagyon úgy tűnik, van ott valami elálló dolog az icipici lábikók között. És nem a köldökzsinór....
Sajnos a gépemen nincsen dvd olvasó, megkísérelem lefényképezni a tv-ből a kukit de egyelőre a fényképezőm és a számítógépem sincs összhangban... :evil:

Volt vérvétel is, sőőőőt, nagyon ügyesen szúrt a lány, nem is fájt, egyáltalán, kicsit sem. Várni 1-1,5 órát kell, a vér eredményére, közben megcsinálják az uh-ot, de nem tűnt sok időnek. Az uh elég rövid, bár a végén egy pillanatra bevillantotta 3d-ben is és az egészet odaadták dvd-n. HAngsúlyozom, ez nem babamozi, hanem genetikai szűrővizsgálat. Kaptunk két képet is.

Megpróbálok két képet feltenni, egy puncit és egy kukit, ezek a netről vannak, korai (tizen hetes) képek.

Kép Kép

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 

 
 

Sziasztok!

Tegnap kirándultunk, Veresegyházon voltunk a medvefarmon. Nagyon tutkós hely, Julcsi élvezte a sok macit, sikongatva vigyorgott. :) Láttunk még farkasokat, kis vaddisznókat, őzikéket és csavart szarvú kosokat. Tipikus gyerekeknek való hely, főleg olyannak, aki ennyire állatrajongó, mint a lányunk. A medvefarm mellett még lovakat is tudtunk nézegetni meg simogatni, ugyanis épp most volt az amatőr lovastalálkozó is, szóval nagyon jó programunk volt tegnap.
A kirándulás előtt még beugrottunk az Asia Centerbe, mert venni kellett nekem egy nadrágot, ugyanis már csak a farmerom kényelmes, abban pedig nagyon melegem volt. Szerencsére sikerült megtalálnom azt a boltot, ahol kismama gatyók is vannak, így vettünk egy lenge rövidgatyót, nagyon kényelmes gumírozott öv része van. Magamon is hagytam, így legalább nem sültem be az autóban. 3990,- volt a nadrág, szerintem nem olyan vészes, kérdeztem az eladót, hogy mikor jönnek hosszúak, mert lassan most már arra lesz szükség, és mondta, hogy lehet, hogy eladja a boltot. Azért kinézek még pár hét múlva, mert szimpatikus fazon volt, elég normális ruhái vannak, nem tipikus kínaiak (az eladó sem az), és az árak is elfogadhatóak. (Egyébként a keleti épületben az első emeleten, a lift mögött van a bolt.)

Beus, tengerimalacka ügyben nagyon együtt tudok érezni... Nekem is voltak malackáim, mikor kicsi voltam (az az igazság, hogy az összes lakásban tartható állatom volt :) ), egy állatkával kezdődött, aki pont úgy nézett ki, mint a ti Csokitok. Majd az egyik barátnőmtől kaptam mellé párt, úgy tippeltük, hogy az én Pepikém lány, ezért egy fiút kapott. Vártuk, hogy majd történik közöttük "valami", de nagyon szemérmesek lehettek, mert egyszer csak a végeredménnyel, egy kis Pepivel szembesültünk, szintén nem tudtunk a terhességről. Később született még 3 kismalac, majd egyszer csak bekattantak, mindegyik akart mindegyikkel hmmmm...ni, anyáék megelégelték, és amikor táborban voltam, leadták őket egy kisállatkereskedésben. Asszem hörcsögöt kaptam kárpótlásul. :)

Lexus, korán kezded az álmatlanságot... Én az utolsó hónapokban szenvedtem, főleg a gyomorégés miatt, feküdni nem bírtam, volt, hogy a fotelban aludtam.

A gyomorégéssel kapcs. jutott eszembe, hogy néz ki, találtam megoldást. Az egyik játszóteres anyukától kaptam egy bogyót, Tums a neve, kifejezetten kismamáknak van, természetes hatóanyagú. Sajnos nálunk nem lehet kapni, ő Ausztriában vette. A dobozon az van rajta, hogy Ausztráliában gyártják, így arra gondoltam, ha elfogy, akkor az megkérem az ausztrál barátainkat, hogy küldjenek nekem utánpótlást. Eddig este vettem be, vacsi után, és nem fájt a gyomrom, tudtam aludni.

Na, benyüszizett a csajszim, viszem aludni.

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Íme az én pocakfotóm :)

Kép mni pocakfotó

KépKép
KépKép
mni
 
 


És íme a két UH kép, melyek még a 7. héten készültek. Itt már volt szívműködés is és 6,5mm-es volt a picike. :)

Kép UH01 Kép UH02

KépKép
KépKép
mni
 
 


Sziasztok!

Gratulálok a 12. hetet betöltött kismamiknak, lassan mindannyian átlépitek a bűvös határt :lol: és majd innentől rohan az idő...úgy emlékszem, mintha tegnap lett volna, hogy fűnek-fának újságoltam, hogy betöltöttem a 12 hetet, ma meg már a 21. héten járunk...
szűnik a hányingeretek?
Kacikával mi van? tudtok róla valamit?

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Sziasztok!

vorosbegy!
Épp ma gondoltam rád hogy már rég hallottam rólad, de örülök hogy minden ok!!
Nekem valamivel jobb, már nem jön ki minden csak hányingerem van de ez már elviselhető állapot!

Én még nem töltöttem be a 12. hetet de ez a baba már a mienk és kész!!!!
Nem is tudom mi lenne ha......
DE NINCS és nem is lesz HA.
( Bocs kicsit bepörögtem)
A kislányom is olyan édi, mindíg meghatódok tőlle. Az előbb beszéltünk telefonon( mert ma is húzom az igát) és mondta hogy szeretlek, meg a kistesómat is hát nem édi????
Mondtam is a kistesónak hogy milyen kedves nővérkéje lesz, neki is ilyennek kell lenni!

puszi mindenkinek

pepike


Kép

Kép
pepike
 
 


Sziasztok!

Pumperka,
örülök, hogy ilyen lelkes lett a gyerkőc a szemüveg miatt! :D

Mpatr,
én is úgy hallottam, hogy a fiút hamarabb meg tudják állapítani, de ez még változhat. Kiváncsi leszek, marad-e a kisfiú.

Sajnálom a rosszul alvókat. Nekem mostanában a gyomrom nem az igazi. Nem értem, hogy mitől, pedig nem is eszek többet, mint korábban, lehet, hogy most érzékenyebb, vagy nem tudom. Meg a terhesség elején puffadtam és most megint.

Mni,
csini a pocid. :) Aranyos a babci a képeken!

Holnap délután megyek dokihoz sima vizsgálatra, akkor derül ki, hogy melyik nap mehetek a 12. heti UH-ra. Majd mondom neki, hogy ha lehet, minél előbb adjon időpontot, mert már nagyon kíváncsi vagyok a kisbabámra. Olyan régen láttam.

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Sziasztok!

Én is sajnálom az állatkákat, nekünk múlt héten kellett elaltatni a 12 éves kutyusunkat :(. A szüleimnél volt, így én csak ritkán láttam már, de szegények nagyon ki vannak borulva.

Most nem vagyok túl jól, úgyhogy csak röviden írok:

Lexus, Mézgombi, a Rennie tabletta ugyanúgy természetes hatóanyagú, az is kismamiknak van állítólag fejlesztve. Én sem tudtam aludni az émelygéstől, és nálam egy tabletta lefekvéskor teljesen rendbehoz (napi 16-ot is be lehet venni). Persze nem mindig veszem be, csak ha tényleg érzem, hogy émelygek. Az előző terhességemnél is nagyon jól jött, amikor a vízszintes helyzet miatt a nagy pocak már feltolta a gyomorsavat. 5 perc, és mintha elfújták volna. Próbáljátok ki, megéri!

Kép

Kép
mzx
 
 


Csajok, tettem fel képeket a 2008-ban szülünk topikba.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Sziasztok,


Lexikém: nagyon sajnálom, ami veled történik és maximálisan tudom miről beszélsz! Én már 3 hete színte nem alszom a hányinger miatt. Mindig arra kelek fel, próbálj meg inni egy pár kortyot(ne egyszerre, hanem kortyonként) majdnem jéghideg vízet, attól vagy hányni fogsz vagy nagyon megnyugtatja a gyomrodat és aludni is fogsz tudni.

Beus: tényleg sajnálom Csokit, de örülök, hogy jobban van.

Mni: nagyon édi a pocid.

Pusz

KépKép
bnesz.eva
 
 


Jaj, csajok, legyen már vége ennek az időszaknak!!!!
Katasztrófa, ahogy néhányan szenved(t)ünk!!!!!
Mindenkinek mielőbbi jobbulást= mielőbb nőjétek ki!!
:roll:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Patrícia: Megnéztem a képeket. Tündéri a kismanó, és ti is nagyon helyesek vagytok a képen!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Sziasztok!!

Hétvégén a Balatonnál voltunk, ma du. jöttünk meg.
Nagyon klassz idő volt szerencsére :)
Képzeljétek a tavalyi fürdőruci felső része nem igazán jó rám. Úgy megnőttek a melleim, hogy már mindenkinek feltűnt. (persze a pocim is kerekszik).
Szóval ez a cicinövés folyamatos dolog, vagy inkább ilyen szakaszos és inkább majd a szülés előtt nő meg?
Mi a tapasztalatotok?
Jövő héten kénytelen leszek egy számmal nagyobb melltartókat szerválni magamnak! :?

Lexus,
küldtem neked privit még múlt héten adatokkal. Megkaptad?
(lehet h nekem sem megy ez a priviküldi, úh majd más módon küldöm az adatokat!)
üdv. Mindenkinek!
norco
 
 


Sziasztok!

Hű, amindenit, de sokat írtatok! :D Azt hiszem, elolvastam mindent, de ha mégsem reagálnék mindenre, akkor előre is bocs!

Pati! Tegnap éjjel tiszta kóma vtam, utána még az ágyban gondolkodtam, és rájöttem, h ha ilyen korán van róla fogalmatok, h mi lehet, akkor biztos kisfiú, mert ha kukis, azt lehet látni, ha meg nem látszik, akkor ugye lehet mondani, h elbújt.. Bekékíthetlek a táblában? ;)

MézAndi! Nem tennél fel egy képet az újonnan szerzett gatyóról? Minden ilyen darab érdekel, lassan én is akarok venni, csak jól meg kell gondolnom, h milyet és hol. A medvefarmról már én is hallottam, majd ha meglesz Törpicsek, és lesz legalább akkora, mint Julcsid, akkor mindenképp el akarunk menni :)

MNiki! Nagyon aranyos a pocakod, és helyesek az uh képek is, ha nem gond, lementettem őket, és mindjárt felteszem az albumunkba is. Egyébként írj egy kicsit magatokról, h vagytok?

Vörösbegy! Én Kacikát utoljára a "2007-ről lemaradtunk, de 2008-ban tuti szülünk" c. topikban láttam, gondoltam is rá, h írok neki, h minket se hanyagoljon. Sztem ott próbáld, és küldd már ide is ;)

Mzx! Nem is tudtam, h a Rennie jó kismamáknak is, és annyi eszem meg nem volt, h elolvassam a tájékoztatóját. Egyébként mi a véleményed, szted én minden nap lefekvés előtt vegyek be, és akkor tudok rendesen aludni (amíg fel nem kelek pisilni), vagy csak ha felébredek az émelygésre? Lassan 1 hete nem alszom normálisan :?

Évikém! Olyan szomorú leszek mindig, amikor olvasom, h milyen rosszul vagy :( Annyira remélem, h elmúlnak a rosszulléteid, és végre maximálisan tudod majd élvezni a terhesség minden pillanatát! Köszi a víz-tippet, mindenképp ki fogom próbálni, ha szükséges lesz, még ma!

Norco! Nekem cicinövás ügyben abszolút nincs tapasztalatom, mert nekem nem akar nőni, de a csajok azzal nyugtatnak, h ha majd szoptatok, akkor görögdinnye lesz, szal nem kell aggódni :lol: Nem kaptam privit :(

KépKép
lexus
 
 


Jesszus, bocs, h ennyire hosszú lett :shock: :oops:

KépKép
lexus
 
 


Feltettem MNiki képeit az albumba, most pedig elviharzok zuhanyozni és aludni, remélem, holnap reggel nem fogtok egy hajnali 2-kor írodott hsz-ommal találkozni :roll:

Jó éjt!

KépKép
lexus
 
 


Hello!

Pumperka!

Hogy bírjátok a pupillatágítást??Mi ezen a múlt héten estünk át....hát nagy kín volt az bizots.Szegénykém alig látott valamit,nagyon érzékeny volt a szeme a fényre,olyan volt a pupillája mint egy drogosnak... :?

Én a SOTE szemészetére fogom elvinni a Márkot, mert nagyon jókat hallok róla,meg állítólag nekik van az országban egyedül egy olyan gépük amivel nagyon ponotsan meg tudják állapítani a szem romlásának fokozatát..stb...

Mézgombi!

Aha mostmár értem a számítást...de a vonalzóba a mensi első napját kellett beírni és onnantól számítja a terhességet.Szerintem itt mindenkinek onnantól van számítva és nem a fogantatástól vagy a pé-től,nem??!!

Lexus!

Én se bírok aludni...csak forgolodok sokat!
Sőt,engem is megtaláltak a furcsa álmok....:tegnap pl.azt álmodtam, hogy megszültem a kórház kapujában(egy kislányt)de mire mementünk a szülőszobába kiderült, hogy még 2 baba van a hasamban...Na ekkor ébredtem fel :?

Mpatr!

Én is megyek ilyen vérvételre meg UH-ra(a Bolgárkerék utcába),kiváncsi leszek hogy mi látszik majd nemileg... :wink:

Beuska!

Nagyon sajnálom a tengerimalacokat,gyerekkoromban nekem is volt sokáig!
Remélem már megszűnt a hasfájásod!!!

Norco!

A cicinővekedés szinte a szülésig tart,kisebb nagyobb intenzitással,de a szülés után fog csak igazán megnőni a tejcsitől :wink:
Nekem pl. már kb.az 5 héttől muszáj nagyobb melltartót hodanom ,mert nagyon nyomott a kisebb.

Egy fokkal nekem is kezd enyhülni a hányinger...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Végre nagy nehezen sikerült regisztrálnom! (vmiért állandóan ledobott) Ennek különösen az én drága uncsitesóm fog nagyon örülni :D , alias mézgombi!! Akivel csodák csodájára együtt várunk bébibabót!!! - najó, azért picit terveztük is, hogy így legyen.. :D
Szóval nemrég múltam 12 hetes, már voltam genetikai uh-n+vérvételen, minden oké velünk, amitől nagyon-nagyon boldog vagyok!!
Most muszáj mennem dolgozni, ma még mindenképp visszanézek!
apropó: nem tud vki véletlenül kismamajógát, vagy tornát Kecskeméten?

Manna
kmanna
 
 


Panny!

Még egész jól bírjuk a pupillatágítást. A csöpögtetés után kicsit a hője is megemelkedik, és tényleg nagyon érzékeny a szeme, meg káprázik.
A SOTE-ra hogy kell bejelenkezni? Ha tudsz írj telefonszámot! Szegénykémet mondjuk nam akarom mégegyszer kitenni ennek az ötnapos csepegtestésnek.

Cicinövekedés nállam alig volt tapasztalható az előző két terhességemnél se, meg most se. Szoptatás alatt se. Kicsit nehezebblett, és feszült ennyi. Bár én amúgy is C kosaras melltartót hordok, hová nőjjön? :D

Ma van az új tanév első munkanapja számomra, indulok is mindjárt a suliba.

Mindenkinek szép és émelygésmentes napot kívánok! :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Manna!
a nyíri úti kórházban az első emeleten van a fizioterápia, ott kellene megkérdezned, ott valamelyik lány tart kismamatornát :lol: üdv a kecskemétiek között :D
Megkérdezhetem, hogy kinél fogsz szülni?

Lexus, köszi megtaláltam :lol:

Pumperka mi újság pajzsmirigyügyben?

Én a terhesmelltartót javasolnám azoknak, akik már "beindultak" cicinövekedésben...nagyon kényelmes és rugalmas és tágul, igaz elég drága, de az érzékeny mellnek ez a legjobb...

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Lexus, kékíts nyugodtan, eléhhé kicsi az esély, hogy visszarózsaszínesedjünk, az apával együtt készült kép kivételével pedig légyszi tedd fel a képeket a galériánkba. MAjd küldök pocifotót (iszonyat nagy! :shock: ) és Gordonról meg rólam másik képet, csak apa utál a neten szerepelni. :roll:
Ja és köszönöm.

Ma megyek este nőturkászhoz, viszem a leleteket meg gondolom megnyulkálgat :? mindenesetre azért gondoljatok rám du.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Sziasztok!

Gyors leszek, mert muszáj dolgozni, csak ezeket meg kell osztani Veletek:

Először is gratula mindenkinek, olyan jó látni, hogy mindenki szinte túl van a bűvös és elérhetetlennek tűnő 12 heten !!!

Én ma reggel voltam ismét genetikai UH-n, ezúttal a Jánosban (aki majd oda megy,annak jó tudni, hogy fél 9-kor kezdődik a rendelés, de max. fél nyolcr érdemes odamenni. Én 7.40-re értem oda, így fél 10 után jutottam be, de nem volt már ülőhely, émelyegve nem volt a legkellemesebb két órát állni)

Szóval, valószínű minden rendben van, 1.8 centi a tarkóredő (a Czeizelnél még csak 1 centi volt...) és nagyon nagy eséllyel fiú!!!

Én örülök neki, a páromnak viszont már van három fia, nagyon-nagyon lányt szeretett volna. Még nem tudja, majd este. Remélem, azért jól fogja fogadni!

Lexa, megkaptam a mailcímet, köszi, valamikor elküldöm a múltkori UH-t, most nem kaptam semmi képet.

Émelygésmentes szép napot!

Eszter

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Most nagyon együtt érzek a folyton rosszul levőkkel... eddig semmi bajom nem volt, tegnap meg vacsi után, mint a vízfolyás kijött minden. :( Utána meg egész éjszaka korgott a hasam. :( Pedig így túl a 12. héten, már azt hittem megúszom az egészet, erre most kezdődik???
Amúgy mostanában nekem is vannak gondjaim az alvással, három után rendszerint felébredek és onnantól kezdve már nem alszom jól és folyamatosan nézegetem az órát. :(

KépKép
KépKép
mni
 
 


Szegény nemalvósok!!!!! :( :(

Eszter, gratula az eredményhez, eredetileg én is kiscsajra neveztem be , de nagy a boldogságom így is :D :D :D :D , hogy még egy kisfiam van. Akit ennyi idősen fiúnak látnak, az ritkán szokott átmenni kislányba, állítólag. Fordítva inkább. Pont tegnap írt nekem erről Vörösbegy.

Mni! Most nézem, egyidősek vagyunk!!! Neked márc. 7-et vagy 8-at mondtak? Mert a 2008-as szökőévet valaki beleszámítja, valaki nem. Én az egyszerűség kedvéért nőnapot szoktam mondani, de szerintem márc.7 a reális. Mikor mész dokihoz?

Na megyek, mert a NAGYOBBIK FIAM :lol: :lol: :lol: nyúz hogy játsszak vele Scoobi Doo társast. :D

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Nekem még nem mondtak időpontot, de mindenhol más jön ki... Nem tudom... Én 6.-át szeretnék, mert az a kedvenc számom... :) Dokihoz majd jövő héten kell mennem, de még nem tudom, hogy mikor pontosan, majd a héten kell időpontot kérnem. :)

KépKép
KépKép
mni
 
 


Jó olvasni, hogy mások sem alszanak! Azt hittem, csak én kergetem sírba a párom, hogy hajnal fél négykor kelek, egy órát a sötétben szenvedek, fél öttől már nem bírom tovább és tévé bekapcs... remek műsorok vannak ám hajnalban... :lol:

Ja, és Pati, nem semmi a kitűződ, nekem naggggyon tetszett!

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Én visszaalszom, csak nézegetem az órát elég gyakran... :( A tévét nem merném bekapcsolni, sőt a lámpát sem... :(

KépKép
KépKép
mni
 
 


Vörösbegy!

Még nincs meg az eredménye a pajzsmirigy vérvételnek. Talán holnap. Egyébként jól vagyok. Most egy kicsit kevésbé érdekel a dolog. Majd meglátjuk...

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Szép napot!

Hű, Panni! Ez aztán nem semmi álom!!! :shock: Gondolom, örültél, mikor felébredtél..

Manna! Üdv itt! Mi is örülünk neked ;) Van egy táblánk (mindjárt fel is teszem), ha szeretnél bekerülni, akkor küldd el légyszi az adataidat nekem priviben! És van egy képtárunk is, oda pedig várok egy kb. 12 hetes pocakképet és egy első uh fotót. Persze csak ha szeretnél szerepelni benne :)

Pati! Kék vagy! :D És amúgy gratula a kistököshöz! Nevekkel h álltok? Vagy még nem gondolkodtatok rajta? Gondolok rád du.!!!

Eszter! Örülök, h minden OK! Téged is kékíthetlek a táblában, vagy ez azért még nem olyan biztos, mint Patiéknál?

KépKép
lexus
 
 


Tábli :D

Kép

Jajj Csajok, olyan jó látni az első embert, akinek már "van színe"! És hamarosan mkinek lesz! Kíváncsi vagyok a fiú-lány arányra ;)

KépKép
lexus
 
 


Kiszámoltam az átlag életkorunkat azok alapján, akik szerepelnek a táblában; tök fiatalok vagyunk 8) 24,37.

KépKép
lexus
 
 


Lexus ez az átlag életkor szerintem kicsit sántít... nincs csak két 24 év alatti... nekem 29,18 jött ki. :(

KépKép
KépKép
mni
 
 


Hmm, hát h nem tudok számolni, annak már adtam hangot, na de h számológéppel se :o :lol: :oops:

KépKép
lexus
 
 


Aha, tényleg több, az előbb vki életkorát nem adtam hozzá.

KépKép
lexus
 
 


Háát nem nyugtattatok meg cici ügyben!! :(
remélem azért nem dinnyehordóként fogom végezni!!?! :shock:

lexa, adatok:
Nóra
27
2007.márc.26
Szt. István kh.
uh.szept 11(?)
1baba-Mocorgó
nincs
köszi előre is, ha felteszed! :lol:
norco
 
 


Jár valaki már kismamatornára?
Mikortól ajánlott szerintetek?
norco
 
 


Sziasztok Lányok!
Lassan egy hete olvasgatom (amennyire munka mellett tudom :wink: ) a fórumotokat, és megfogadtam, hogy amíg nem töltöm be a 12. hetet, nem írok...., de nem bírtam ki..... Bevallom őszintén, volt amikor könnybe lábadt a szemem, hogy mennyire kis összetartó csapat vagytok, hát ezért gondoltam, hogy félre a babonát!!! :D
Majd igyekszem vonalzót is felrakni, csak nekem vannak kétségeim a korunkkal kapcsolatban, mert mást mutat az ultrahang, meg mást a kalkulátor.
Szóval üdv minden - jó értelemben vett- sorstársamnak!!
pété
 
 


Szia Pété! :) Örülünk, hogy csatlakoztál, én is elolvastam előtte az egész topikot mielőtt regisztráltam. :)

KépKép
KépKép
mni
 
 


Norco! Köszi, h leírtad, beteszlek!

Pété! Szia, üdv itt!!! Gratula a babához, és érezd nagyon jól magad köztünk ;) Vonalzót várjuk ám!! Amúgy mit mond az uh, és mit a kalkulátor?

KépKép
lexus
 
 


Ja, de gyagya vagyok! Azért az egész fórumot nem olvastam el, csak ezt a topic-ot.... :roll:
pété
 
 


A kalkulátor szerint 11-én töltöm be a 12. hetet, ultrahang szerint 04-én. Pont egy hét az eltérés, de lehet, hogy valamiról lemaradtam, és ez normális dolog....???
pété
 
 


Sziasztok!

Pété! Gratula és gyere nyugodtan! Hiába mond mást az UH meg a naptár, kérünk vonalzót, olyan jó nézegetni, hogy nő mindenki!!!
Amúgy mi automatikusan a topicra gondoltunk :lol:

Lexa,

Nyugodtan kékíts, pont ugyanannyira biztos, mint Patrinak! J,a és legközelebb majd csak szeptember 11-én kell mennem, átírnád?

Norco,

Kismamatornát a 3. hónaptól javasolnak, én már néztem pár helyen, de idétlen időpontokban kezdődik (délután 3, 4 körül), amit munka mellett nem tudok csinálni. Ha találtok valami jót Budapesten, én is mennék, de csak este. Amúgy én még mindig rendületlenül konditerembe járok, nem érzem azt, hogy ne bírnám, sőt!

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Sziasztok!

Pété! Gratula és gyere nyugodtan! Hiába mond mást az UH meg a naptár, kérünk vonalzót, olyan jó nézegetni, hogy nő mindenki!!!
Amúgy mi automatikusan a topicra gondoltunk :lol:

Lexa,

Nyugodtan kékíts, pont ugyanannyira biztos, mint Patrinak! J,a és legközelebb majd csak szeptember 11-én kell mennem, átírnád?

Norco,

Kismamatornát a 3. hónaptól javasolnak, én már néztem pár helyen, de idétlen időpontokban kezdődik (délután 3, 4 körül), amit munka mellett nem tudok csinálni. Ha találtok valami jót Budapesten, én is mennék, de csak este. Amúgy én még mindig rendületlenül konditerembe járok, nem érzem azt, hogy ne bírnám, sőt!

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Sztem az a biztosabb, amit a doki mond. Amúgy h jött ki ez az eltérés? Mármint a kalkulátor gondolom utolsó mensitől számolja, a doki nem? Vagy most hülyeséget kérdeztem? :roll:

KépKép
lexus
 
 


Pété!
Én is szeretettel köszöntelek a csapatban!

Norco!
Általában a várandóság előtti aktivitástól szokták függővé tenni, hogy mikortól és milyen intenzitású torna javasolt a kismamának, persze, ha minden rendben egyébként.
Én aquanatal foglalkozáson szeretnék résztvenni, már föl is vettem a kapcsolatot egy oktatóval. A városban többhelyen van foglalkozás.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Eszter! Akkor te is kék leszel!!! :D És átírom a kövi dátumodat, persze!

Az normális, h hullik a hajam? Eddig is volt vmennyi, de úgy érzem, h most erősödött! Hol a karomon érzem, h csiklandoz, hol a klaviatúráról szedem le :shock: Erősödött vmi vitaminhiányom, v összefügg a babával? Bocs az idiot kérdésért :oops:

KépKép
lexus
 
 



Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Most nézem a vonalzókat, de irigy vagyok azokra, akiknek már csak 200 (Pumperka ;)), vagy 200 alatti napok vannak hátra! Szűk egy hét múlva követlek titeket ;)

KépKép
lexus
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?