Új privát üzeneted érkezett!

Peti reagálása a nevemre: Ez hülyeség. Nem illik rád. (sűrű fejrázás)

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Ahojahoj :)

Szilbee, köszi a titkárnősködést :lol: Nadekomolyan, köszike szépen!
Ami a mi neveinket illeti: az enyém totál rám illik, Attié (szerintem) félig teljesen igaz :lol: , Annalucusról még nem nagyon tudnék nyilatkozni... :)

Fanna, nem rokonyság van köztünk, uracskáink révén ismeri egymást a két kis család :D

Jaimee, azt elfelejtettem írni, hogy déralíz nálam se látott szinte semmit, hunyorgott a szemügéje mögött, oszt ismételgette, hogy nem nagyon látom :shock: Közben nyomta a hasamra ezerrel azt a szarságot... első Uh...fasza élmény :? Érdekes, Jakabnak nem volt szüksége a tele hólyagomra a jó látási viszonyokhoz :?

Hüvelyi UH-om nekem is volt, egyszer. Nem volt fájdalmas... Azt is Jakab doki csinálta :) Még a teherbeesésem előtt fél évvel...amikor nagyon nem akart rendeződni a menzim, babát meg mán nagyon akartunk... A nyálkahártyát mérte vele.

Ivett, a Vigantolt én is hetente szedtem 1x5 cseppet. Elvileg 2x5-öt kellett volna, de dokim aszonta, amíg szedem a Gravidát, csak 1x5 cseppet nyomassak a Vigantolból, mert D-vitamin van a Gravidában is.

Ildi, 1x, 2x én is megfeledkeztem Annalucus vigantol adagjáról :oops: De azé legtöbbször adom neki böcsülettel :D
Én a konakiont (csak kokainnak hívom) hagytam el, tökre megkönnyebbültem, amikor a védőnő mondta, hogy tápszeres babáknak nem kell adni, mert a tápiban van K-vitamin. Ki az az idióta, aki üvegbe teszi a kicsiknek szánt gyógyszert??? Egyszer adtam csak Bogyómnak, de feltörtem vagy hármat, mire egyet be mertem neki csöppenteni (a szilánkok, meg üvegpor, ugye) a tejébe :?

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Olga, úgy olvastad, ahogy írtam, tényleg visszük Petikét Kecsóra. Ha én ott fejegetnék, akkor nem mennék vissza tanulni, ha pedig Petike nem szopizik, akkor elapad a tejem, azt meg naon nem szeretném! :cry: Na meg ha le is fejném, mire hazaérek a tejjel, már csak a tésztát kéne kifőzni mellé és kész a túrós tészta! :lol:
Anyukám nagyon örül, mert legalább ő is kikapcsolódik, amúgy meg biztosan beengedik őket az épületbe! :? Remélem!

Na a család két ötöde elment a kertbe fürödni, Peti meg ordít így kajcsi után is, úgyhogy most megyek, csá mindenkinek!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 

 
 

Ja Balwin, a kokaint én sem adom, pont amikor először akartam adni neki és azon gondolkodtam, hogy ki volt az a hígagyú aki, üvegcsébe zárta a folyadékot, jött a védőnő és azt mondta, ne adjam neki, mert a tápiban benne van. Amúgy meg csak az első pár hónapban kell adni, azt hiszem addig, amíg el nem kezded adni neki a szilárd kajákat. / de most csak blöffölök! :wink: /

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Jah ezt akartam még írni hogy nekem hál ístennek em volt hüvelyi UH....de nem is kívánom...mert láttam egyszer köszi elég is volt :shock: :?

nah szép estét dög meleg van :cry:

Kép
kbernadett
 
 


Nekem is volt olyan uh-m amiről szó van. Egyszer akkor amikor másodjára elvetéltem, aztán amikor bizonytalan volt, hogy Imike méhen belüli, vagy méhen kívüli terhesség. Vargadudás csinálta mind a kettőt, nem fájt, de elég kellemetlen volt, ráadásul amikor Imikével vizsgált, még konzílium is volt fölöttem, :oops: , a cuccom már kinn volt az uh előtt, mert úgy mentem, hogy rögtön el is veszik. :cry: De szerencsére egy átbőgött éjszaka / mind a ketten bőgtünk a férjemmel, mint a szopós malac / után, minden rendben volt, és most kinn rosszalkodik a kertben anyósomékkal! :twisted:

Ja, a múltkor találtam egy topikot itt a babaneten, aminek az a címe, hogy útálom az anyósomat, én végigröhögtem a hrsz-ket, de nem írtam, na de tényleg nem írtam! Én nagyon kedvelem az anyósomat. :wink:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Úristen!!!
:shock: :shock: :shock:
Első alaklom, hogy nem bírtalak benneteket végigolvasni egy szussanatra... majd holnap be is fejezem az olvasgatást... most sietnem kel...

Katlina üzeni, hogy jól vannak, csak nem műxik a gépük. Robika nagyon ügyi volt a két hós szurin!! :D

Rólunk: Uh-n minden rendben.
Bpd: 78mm (29 hetesnek felel meg én meg most ugye a 28-hoz közelítek)
Fem.: 52mm (27 hetesnek felel meg)
Mindene klasszul műxik...

No menek mesélni a fiamnak!

Jóccakát!
szilbee
 
 


Sziasztok!
Én is csak erre az oldalra reagálok.
Mi rendesen beadtuk a kokaint, csak az első 5? adagot kell, aztán már nem. Mi megkóstoltuk! Hát, ha már ettetek keserűt, akkor ez szorozva 10-zel. Így én mindig készen álltam a szopival, hogy gyorsan felejthető legyen az élmény.

A d-vitamint én is leszoktam felejteni, de most nyáron eleget van napon! Majd télen jobban figyelek!

Nekem is volt Grétivel hüvelyi uh-m, és én sem éreztem semmit. Hála Dinya doktor bácsinak. Mivel olyan gyorsan csinálta, fel sem fogtam, hogy mit is akar.

Ildi!
mi is megyünk egész család Szegedre! Miért ne engednék be a picurt? Naná, hogy beengedik!

Szilbee!
Köszi az elemzéseket! Még alaposabban kell elolvasnom, hogy tudjak rá reagálni.

Nagyon ügyik vagytok méretileg! Súlyt becsült? Bár tudom, hogy nem sokat számít, de engem anno mindig érdekelt. Ha jól tudom, a neten is van valahol olyan számítás, ami az ülőmagasságból becsül.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Judit!
Mért súlyt... 980-1000 gr körül van. :) Ülőmagasságot nem mért, mert Dávid épp pucsított (ezt a párom mesélte így). :lol:

Majd írom még tovább a neveket... csak ma elég hulla vagyok.. Levente 4:30 körül kelt fel... nem'tom miért... Lehet most jön a felriadós korszaka... :roll:
szilbee
 
 


Sziasz!

Hmmmmm.......Nimi is felkelt ma 4:30-kor!!!!Még hogy, sírt is.. :shock: pedig eddig aludt éjjel mindig :shock: nekem gyanús most már az a fog.....Eddig úgy néztem pár napja hg az arcát üti ököllel....de most már kikristályosodott és neki is mert altalálja a száját...üti....bizta viszket de ilyen még nem láttam...azt hittem csak a szájukba vesznek mindent és kész....nem vok edződve a kukorékoláshoz......

Betti!
Köszi szép a Cd-ket, megkaptam, már hallgatjuk.....Felrémlik a gyerekkorom még 1-2 mondókára emlékszem...meg is pityeregtem.....És ti gondolkoztok a külön költözésen??? Néztél már hitelt?

Jajjj. Kaptam a Babavilágban ingyen belépőket 2-t a

BABYMARKT GYERMEKEXPO ÉS BABARUHABÖRZE-re szept. 1-2-én

lesz mi nem terveztünk menni, ha kell valakinek szívesen odaadom!

fanna3
 
 


Na, megint én, átolvastam az előző oldalt.

Olga!
sztem is borzasztóan sok az a 17 tantárgy! Nem is értem, hogy kredit szempontjából ez hogy fér? Vagy nálatok nincs olyan? Nekem max 10 talán, ami elférne, de az meg egyszerűen emberileg lehetetlen, legalábbis nekem, két gyerekkel.

Évi!
Köszi, haladok, de nagyon fáradt vagyok, és már alig várom a jövő hét vasárnapot, amikoris elrobogunk a messzi Sopronba.

Ja, nem is írtam, hogy nem mindenki olyan kedves ám, mint mi! A soproni topikban megérdeklődtem, hogy hova lenne érdemes elmennünk a gyerkőcökkel, egy jó kis játszó, stb. Azt hiszitek írtak valamit, még csak nem is köszöntek! A bunkó banda! Teljesen felháborodtam, a férjem mondta, hogy hagyjam a francba, pedig jól beírtam volna nekik! Annyira felbosszantottak, mondtam is, hogy jövőre már nem akarok oda menni, pedig már lassan 10 éve oda járunk!

Meddig lesz még ez a pokol! Már nem sokáig bírom ép ésszel!

Ja, Ildi!
Tavaly én is egy szaunaövet kaptam karácsonyra anyáéktól! Hát bosszantott a dolog, inkább a pénzt adták volna ide, mert egy semmit érő. Nem beszélve, hogy kismamáknak nem is lehet, meg nem is akartam soha iylet használni szal...

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1188039359.96.gif[/img

Üdv Topiklakók!

Judit, szerintem is mi olyan arik vagyunk! Mindenkit köszöntünk, még hullámzunk is, de aztán nagyon kevesen veszik fel velünk a versenyt....., hogy írjanak is! :lol:
Úgy gondolom én is, hogy majdcsak nem zavarják ki anyukámat Petikével az épületből. :?

Fanna, Evetke barátnőd merre jár?NÓÓÓÓÓÓri! Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Kép
szilbee
 
 


BÓDOG HÓFORDULÓT PETIKE!


Nem tudom :roll: Nóóóri!!!!???

Hol van az a jó röhögős anyósos topik mert én találtam 2-t, de azok inkább szidják....nem röhögnek.... :shock:

fanna3
 
 


Én azon röhögtem, ahogy szidják... :lol: Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Drága Péter Bálint nagyon boldog harmadik hórdoulót kívánok nekd!

tantárgyakról annyit hogy nekem is 15 tantárgyam lesz ahogy számoltam plusz minusz egy de ez nekem sajna 10 hét alatt kell le tudni:-( meg 5 hét gyakszi...jah és ebből kilenc kollokvium brühühühühü

majd jövök még ma :-)
szép napot!

Kép
kbernadett
 
 


Basszus, veszélyes üzem, ha az ember a böngésző memóriájára hagyatkozik :? Valami törpént ma a mozillával, oszt mán egy csomó helyre alig bírtam belépni, mer én marha minden jelszavamat megjegyeztettem :? Sakkozhatok, hova mit adtam meg...

Hogy rohan az idő :shock: Petike, boldog egynegyed évet! :D

Ha már tanulás...engem a webdizájn érdekelne, de az ELO-s lakberendezői tanfolyamomat is lemondtam, amikor terhes lettem :oops: :D Nem érzem most képesnek magamot a tanulásra...

Judit, kövesd a példájukat: szarni rájuk :wink:
Én részemről nagyon örülök, hogy anno rátok akadtam, jó kis társaság van itten :D

Bogyóm ma átfordult a szemem láttára! :lol: (az apjának már ugye produkálta) Hasradobtam, had bírkózzon egy kicsit (nem cereti cegénykém :| ), oszt látom, hogy erőlködik, erőlködik, billegeti a lábait oldalra, a fejét is, namondom a kiskeze még úgyis útban lesz (tegnap még bömbölni kezdett, mert a jobb keze akadályozta a megfordulásban), de nem! Illetve útban volt, csak most nem érdekelte :D Szép komótosan átfordult, a jobb kiskeze a teste alá feszülve, Annalucus meg meg se nyikkan :shock: Ezekszerint nem fájt neki... Aztán látom, hogy már varázsolja is elő mosolyogva a teste mögül :D
Próbálkozik már a hátról hasra fordulással is (oldalra fordulgat), de gondolom azt nem nagyon fogja erőltetni, háton jobban szeret lenni,mint hason :mrgreen:

Ehh, menek, gyermekem a zágyon felejtett pzs-vel (tiszta :) ) törölgeti a száját...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

Hát akkor töredelmesen bevallom, hogy mióta nem használjuk a bimbóvédőt (3 hónapja), bizony néha napján nálunk is kimarad a D-vitamin...

Judit (bbj)! De nálunk is kredit rendszer működik. Egy tantárgy 1-3 kreditet ér... A debreceni topikkal én is így jártam ám! Még év elején kérdeztem tölük egy dokiról infókat (húgomnak), de ba*tak rám. Semmi köszönés, semmi irka-firka.

Judit! Nagyon ügyes Lucácska! Jó hamar kezdi! :shock: Vagy Balázs volt lusta? :lol:

Nekünk is közeledik ám Gyula! Húh, de jó lesz megint egy kicsit csavarogni!

Petikének boldog hófordulót! Ildi! Belegondoltál már, hogy 1 éve része már az életeteknek?

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Olga, olyan szépen fogalmaztad meg! Köszi! :P
Mindig, amikor ránézek/ rájuknézek megdobban a szívem, úgy ahogyan csak egy anyának dobbanhat! :P

Petike a bal oldalára fordul, de csak nagynéha. Most, hogy állandó lakója lett a kagylófotelnak egyre jobban dumál. :lol:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Esküszöm sz előbb elküldtem, amit írtam :!: :?:

Olga, nagyon szépen megfogalmaztad, köszi :!:
A lehető legjobb érzés a világon, hogy ők vannak nekem :!:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Na de vickes vagyok :!: 8)

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Fanna!
HÁt nézegetem a hitelek inkább, mert még pontosan nem tudjuk mi se hogy mit akarunk csak annyit hogy el innen. Szép és jó a szülökkel meg köszönjük a segítségüket nagyon. De már én is és a párom is el akarunk innen menni:-( :-)

Ugyhogy ha van valami infotok a hitelekkel melyik bankjó ill miért nem akkor azt nagyon szívesen fogadom.

Nekem holnap kezdödik a kurzus felvéttel....Meg holnap viszem Bettikét az oviba. Tegnap ugy volt hogy visszem fodrászhoz is mert leakarom vágatni a haját csak a fodrász kisasszony( amgy rendes csajszi van egy 8 hónapos kisfia) otthon hagyta az ollóját, mert amugy a szülei laknak itt. Szóval a fodrászolás elmaradt, majd legközelebb:-) Nekem is két hét és iskola, nagyszerű. Rengeteg órám lesz megint ha jól számoltam egy héten 40, pluszba rájönnek még a pótlások is szerint. Imádom ilyenkor a sulit. Remélem az ösztöndíj legalább egy kicsit emelkedik, mert előző félévben nagyon kevés volt( jó több mint a semmi) de azért nah.

Megyek....

szép jó reggel mindenkinek.

Kép
kbernadett
 
 


Szia Mindenkinek!
Betti! Mi most intézzük a hitelünket, 2 milliót veszünk fel, munkáltatói igazolás nem kell, csak 3 havi bankszámla kivonat másolat.Jelzálog alapú de nem kell igazolni számlával hogy mire költöttük el a pénzt.Mi ugyanis feléből kivülről tesszük rendbe a házat a másik felébők pedig autó lesz.A kamat 6%-os.az első 3 évben a törlesztőrészlet 23 ezer körül van , majd csökken szépen lefele kb 20 ezerre.Egyébként mi 10 évre vettük fel a kölcsönt, kb.600.000ft-val fizetünk vissza többet.
Petikének boldog hófordulót!

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Azt elfelejtettem írni hogy a hitelt az OTP Garancia Biztosítónál intézzük.

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Márti köszi a köszöntést! :P

Ne is emlegesd a Garancia Biztosítót! Két fedezeti életbiztosításunk is ott van, a hitelek biztosítékai, az egyik teljesen normálisan működik, míg a másik,amit legutóbb vettünk fel euró alapú, amivel nem is lenne semmi gond, csak egy hónapban mindig kétszer próbálnak megpumpolni minket, ugyanis 15-e a hóforduló, így jön egy terhelés hó elején és egy másik a hónap végén. Még jó, hogy beszedés- kontrollom van, így azt mindig visszautasítom, de így meg hó elején mindig jön a felszólító levél és a számla. Már nem érdekel, nem tudják, hogy mit csinálnak, mert a legutóbb, amikor berágtam rajta és felhívtam őket, hogy most mi van, akkor azt mondták, hogy nyugodjak meg és adjak megbízást csak egyszer a hónap végi terhelésre és majd meglátom, hogy soha többé nem akarnak kettőt levonni! Aha, már a következő hónap elején jött az újabb csekk! :evil:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Kép

Látom nincs nagy élet megint... :?

Ildi!
Nincsen szoptatós szoba a fősulin??

Menek... össszekaparom magam, mert még mindig KO vagyok, pedig most tudtam éjjel aludni és Levente is csak 6-kor kelt.
Hamarosan bölcsibe szoktatás lesz. :( :cry: Pedig most kezd anyásodni a lelkem... Nekem meg rá kellene hangolódnom a dologra, hogy ne érzze rajtam, hogy mennyire nem szeretném ha menne (azzal csak neki nehezíteném meg a beszokást)...

Kép
szilbee
 
 


Jó reggelt!

Szilbee!
Már kérdezni akartam, hogy miért megy bölcsibe Levi?

Ildi!
Sztem jól mondja Olga, már Neked nem jár tandíjmentesség, csak annak, aki 2006. dec 31-én hallgató volt. Ez egy 2007/51. korm rendelet (ha jól emlékszem a számra). Nézz utána, nehogy gond legyen! Nem akartalak elkeseríteni! :oops:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Judit!
Azért mert párom nagyon szeretné, hogy társaságban legyen, ami itt sajnos az isten hátamögött nem adatott meg nekünk... Sajnos kb. 4-5 hónapja, hogy a Levente korabeli gyerekek mind bölcsisek lettek.. és így nincs kivel játszania, barátkoznia a kortársai közül. Csak 4-5 éves gyerekek vannak, de azok meg nem foglalkoznak vele... mintha ott se lenne... szegény pedig annyira próbálkozik. Eljárni pedig nem tudunk társaságba, mert most már én is nehez mozdulok ki (ennek fizikai okai vannak) és ha az öcsi megszületik... akkor pedig miatta nem tudunk társaságba menni jó pár hónapig, no meg mert császárosként lassabban gyógyulok... Szóval elsősorban a társaság miatt...
szilbee
 
 


Nekem a tanulmányi osztályon azt mondtaák, hogy kérjek igazolást és majd kiderül, mit mondanak a Minisztériumban. Azt biztosra tudom, hogy a tavaszi felvételin biztos volt tandíjmentesség és azóta én nam hallottam változásról. Amúgy ha mégis kellene fizetnem, akkor sem baj, mert 17000 Ft egy hónapban, tehát nem egy őrült nagy összeg. H a meg jól is tanulok, akkor meg átmehetek az államira támogatottba, szóval..., majd kiderül. Amúgy nincsen szoptatós szoba, de majdcsak megoldjuk valahogy. :wink:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!

Szilbee, hát, Csongi sem igen foglalkozik a kisebbekkel. Bár mostanában egész nagy fejlődésen ment keresztül, vannak a játszótéren 2 évesek, akik úgy néznek rájuk, mint az Istenekre. Na, mostanában néha leállnak velük hülyéskedni, "focizni", de valljuk be ez nem igazán az a társaság akikre vágynak.

Jó lesz az a bölcsi, majd meglátod. Először neked nehéz lesz, de Levi jól kijátsza magát, meglesznek a kortárs kapcsolatok, bölcsi után pedig még bőven lesz vele időd foglalkozni!

Kati, hogy vagytok Kincsővel??? Minden rendben?

Ildi, hozzánk is jártak friss mamik vagy apucival, vagy nagymamával. Nálunk nagyon toleránsok voltak a tanárok, szerintem nem lesz gond nálatok sem! Legalább kirándul egy kicsit a család.
Ajándékról jut eszembe. Csongi első karácsonyán szolárium és fitnesz bérletet kaptam nővéremtől. Háát, nem esett jól az egomnak. A vége az lett, hogy megbeszéltem a szalonvezetővel, hogy váltsa be nekem a fitneszbérletet is szolira :lol: Én lusta disznó vagyok az ilyenekhez :oops:

Balwin, már fordul AnnaLuca :shock: Nem tudod még mi vár rád :lol:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Évi!
Hát igen! Az az egy-két év is olyan sokat számít gyerekeknél. Ha az a pár, korosztály beli gyerek maradt volna idehaza az anyukájával én se mentem volna bele, hogy bölcsibe irassuk... de hát most már nagyon fontos, hogy korabeli gyerekekkel legyen együtt.

Én bizony miután Levente megtanult fordulni, néha azt kívántam, bár meg se tanulta volna soha ezt a trükköt.... olyan sokára tanult meg visszafordulni... addig meg olyan sokat sírt, hogy menki úgy hason igazán nem is jó... :?
szilbee
 
 


Összefoglaló a 2007-es felsőoktatási törvénymódosításokról
Az európai felsőoktatás versenyképességének javítására Magyarország is csatlakozott az
úgynevezett bolognai nyilatkozathoz és a lisszaboni stratégia oktatásról szóló részéhez.
Ennek megvalósítását, valamint a magyar felsőoktatás színvonalának emelését és védelmét
célozza a 2007-es törvénymódosítás. Céljai: az állami finanszírozás kiszámíthatóvá tétele, a
minőség biztosítása, a hallgatói juttatások rendszerének újragondolása, a kutatás-fejlesztés
bővítése.
Az egyik legfontosabb változás az lesz, hogy a képzési hozzájárulás (tandíj) alóli mentességi
kör bővül. Nem kell tandíjat fizetniük a kismamáknak, vagyis a terhességi-gyermekágyi
segélyben, a gyermekgondozási segélyben, gyermeknevelési támogatásban vagy
gyermekgondozási díjban részesülőknek.


Ezt ma találtam az Oktatási Minisztérium honlapján.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


sziasztok!

túl vagyunk az első ovodai ismerkedésen, de majd este írok többet s képet is küldök valakivel:-)
puszika

Kép
kbernadett
 
 


Sziasztok!

Hú, de jól jött ez a kis eső az éjjel...Azt hittem, megpusztulok tegnap....

UHról: Minden oké, babó korának megfelelő (minusz néhány nap), fütyi még mindig sehol, vagyis marad lány. :D Méhlepény "gyönyörű", még sok-sok tartalék van benne, magzatvíz oké, Csöppünk éppen medencefekvésben tiltakozott az ellen, hogy a hátamon feküdtem az UH alatt és szép nagyokat rugott. :D A medencefájáshoz csak annyi szakvéleményt kaptam, hogy ehhez hamarosan jön még a gerinc- és hátfájás. :D

Szép napot mindenkinek!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Sziasztok!

Mi ez a nagy csend :shock:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Kép
Na csapjunk a húrok közé! :P

Ma vendégeink voltak, Marci baba és az anyukája. Egy szobában voltunk, egy szülésznőnél szültünk, egy napon. Petike nagyon élvezte a kis haver társaságát, vévig vigyorgott. Marcika meg Ancsival szemezett! :wink:


NÓÓÓÓÓÓÓRIIIIIII!

Merre vagytok, dobok már egy sms-t! :!: Ezt vedd fenyegetésnek! :twisted:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!
Mi ez a vihar előtti csend?
Ildikó! gratulálok hogy felvettek a suliba.Nem semmi lesz neked sem három gyerkőc mellett tanulni.
Mindenki hangolódik az iskolára, nekem is szombaton Jászberénybe kell mennem, mert ott lesz oktatás.Pénteken bölcsis ballagás, egész nap intézkedés.Vasárnap pedig egésznap pakolhatom a gyerekek dolgait, hiszen Kristóf kezdi a második osztályt, Angéla pedig megy az oviba.Az egészben az a pláne hogy e két dolog két külön irányban van.Megkezdődika korán kelés, nyafizások ideje.

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Íme az első ismerkedés az ovival!
Ezt a babanaplónkból másoltuk ezért ne elpősjetek meg a szövegen

Bizony túl vagyok az első ovilátogatásonnagyon szépen felöltöztünks végül megfésülködtünk megmostuk a fogamat. Közben jött Zsanika átvitte Mikit hozzájuk mert hogy nem volt itthon senki Készültek fényképek is
Biciklivel mentünk az oviba....nagyon bátor voltam még az elején mert én nyitottam a kaput, meg befele is én mentem, de utánna utánna viszont egyből bújtam anyához, és alig bírt kerakni, de elkezdtem hintázniodajött egy kislány Krizstinek hívták, nagyon összebarátkoztunk bár ő egy pciit időebb mint én ő már 5-6 éves. Aztán én hintáztam s gyültek a gyerekek körém én meg csak ültem csendben. Utánna elmentünk csúszdázni hátha de nem sajnos először még azt se akartam
Majd vissza hintázni, aztán menjünk nézzünk szét s elkezdtem csúszdázni. Anya eleinte aggodva fogott nehogy leessek aztán rájött hogy hát nem vagyok én olyan nyámnyila semmi bajom nem lesz s én olyan jókat csúszkáltam. Volt két -3 fiú aki körül vett s jöttek utánnam Anyát meg valószínű ovónőnek nézték ugyanis mindig őt hívták mikor hinztátunk hogy lökje meg mikor csúszdáztunk meg hogy figyelje milyen gyors meg milyen ügyes meg stb De tetszett neki, azon gondolkogik hogy lehet hogy szakmát tévesztett?

Aztán jól elvoltam persze anyát egy percre se hagytam a figyelmem nélkül.
De a vége fele bátorkodtam aztánanya kérdezte hogy menjünk e haza...én meg mondtam nem menjünk csúszdázni. Aztán elfárdatam egy picit s egyik leugrásom alkalmával odabújtam anyához s odajött az ovónéni mondta hogy ha akarunk hazamehetünk, anya meg mondta hogy még két perccel ezelőtt azt mondta hogy nem akar így akkor még nem mentünk hanem egyszer lecsúsztama csúzdán s akkor már fogtam is anya kezért és már húztam is hogy menjünk....... Ennyit az első ovis napomról. De rakok képet

Kép
kbernadett
 
 


Bettike :)

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép
szilbee
 
 


Köszönöm szilbee!

Nagyon aranyos vagy:-)

Kép
kbernadett
 
 


Hali! Anna szólt, hogy hiányoltál, Ildi! Sms-t még nem kaptam...

Jól vagyunk, de szar napom van...de ez hosszú!

Lilcsivel fogócskázok itt a lakásban...érdekes.

Puszi

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Betti!
Nincs mit! :wink: Olyan szép lányod van!!! :D

Nóri!
Remélem csak múló rosszkedv és nem valami komoly dolog miatt vagy rossz passzban. :(
Leventével én is szoktam fogócskázni, de most már leredukáltam a dolgot annyira, hogy leülök a szoba közepére, ő meg körberohangál... néha mikor lassul, akkor csak annyit mondok neki, hogy HUUUU :twisted: és rohan tovább röhögve.... :lol:
szilbee
 
 


Betti! Nagyon aranyos a lányod.
Mi a gyerekekkel bújócskázni szoktunk a lakásban, főleg Angélával.

Kép
Kép
bmárti75
 
 



szilbee
 
 


Betti: A kislányod tényleg egy tündér! :D

Szilbee: :D :D Tényleg azt néztem a barátnőm kislányán is, amikor pár hetes volt, hogy hogy a frááászban fért ez ki?!?! :D Remélem, megtudom.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Csajok én nagyon utálom, ha a lakásban kergetőznek, bújócskáznak a gyerekek. Lehet azért, mert Imike elég haramija és amikor elemében van össze-vissza esik. :twisted:

Fanna: Vaooooooo! Micsoda új kép!

Nóri, dobok sms-t, oké? :!: :lol:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!

Szilbee, ez marha jó :lol: És szóról-szóra igaz! Első babások készülhettek :lol:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Évi: Juj, én készülök, készülök..... :D Tegnap voltam babázni a barátnőmnél, amikor max. fordulatra kapcsolta a hangszóróit (a baba persze) igen elcsodálkoztam és hirtelen fényéveknyire tűnt babysitter múltam.. :D :D :D De tündibaba egyébként. :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Sziasztok!

Üdv. Mindenkinek!

Kicsit eltűntem de mindent tudok mindenkiről 8) tehát olvaslak benneteket.

Sok időm most sincs de azért ami eszembe jut leírom.

Ildi!
Gratula a sulihoz. Írigyellek ám nagyon. Én is szeretnék de ez több akadályba is ütközik. Ja meg hát nem semmi, hoyg 3 gyerkőc mellett bevállaltad :shock:

Jaimee! és Szilbee! Nagyon nőnek a pocaklakók. Örülök, hogy minden rendben van !

Betti!
Nagyon bájos kis lánykád van. És az pedig Te vagy??????? :shock: :shock: Ez nem ér!!! :D Jól nézel ki!

Hát igen, én szombaton töltöttem be a 33. évemet! Ez van! Na nem érzem magam öregnek csak piszkosul telik az idő. :cry:

Akkor most dicsekszem is! Remélem már ilyenkor nem iszok előre e medve bőrére. Vettünk házikót. Illetve aláírtuk az adásvételit. Még az idén beköltözünk. REMÉLEM!! Úgy örülök. Ráadásul a Szegfű úton van. Ez a környék mindig is tetszett. Én is erre fele nőttem fel. Első, saját kis fészkünk lesz. Igaz pénzünk nem maradt a felújításra de majd lesz valahogy.

További szép napot Mindenkienk!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?