Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nagyon fáradt vagyok...... Amikor otthon vagyok szabadnapon, egyszerűen 11-ig alszom. Este, mikor meg muszáj lenne időben, korán lefeküdni, még fél 11-kor is tv-t néznék...... Reggel 2.40-kor meg baromira nem tetszik a felkelés. Csak tudnék egy ritmust végre kialakítani!
Nagyon émelygek, akkor jó, ha alszom. :roll:
Tegnap voltam védőnőnél, meg van a kiskönyvem..... Volt néhány jó húzás, de nem baj, a lényeg, hogy megvan! :) Hivatalosan is kismama vagyok!

Eszter! Hülyére röhögtem magam a céges sztorijaidon..... :) Mi is itt bent ismerekedtünk meg, olyan jókat vigyorogtunk a pletykákon....... Mindenki mindent jobban tudott nálunk, pedig mire észbekaptak, addigra már együtt éltünk!

No, most kicsit megyek dolgozózni.... Nagoyn hulla vagyok!
Vendég
 


Jó reggelt!

Labor:-nekem is menden ok,kívétel a vizelet fehérje +poz.Azt mondta a doki ez belefér,valami enyhe folyás miatt.

Eszter!

Hát nem semmi a melóhelyed....... elszórakoztatnak a pletykák :wink: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Jó reggelt!

Botrányos éjszakám volt. Forgolódtam, ha meg aludtam rosszakat álmodtam. hatkor ki is dobott az ágy. Pedig még aludhattam volna bőven. Ma délelőtt gyerekszemészetre megyünk a fiammal. Sokat fáj a feje, meg a sportorvosi vizsgálaton is azt mondták, úgy néz ki kezd romlani a szeme. Szegénykém annyira nem szeretne szemüveget.... :(

Szakadék!
El se tudnám képzelni, hogy ilyen keveset aludjak. Próbálj időben lefeküdni, mert most szükséged lenne sok alvásra.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 

 
 

Jó reggelt!

Én is úgy érzem, h olyan vagyok, mint a mosott sz*r, 4 órát aludtam összesen, hol arra keltem fel, h pisilni kell, hol arra, h rosszul vagyok, hol más, egyéb dolgokra. Úgy látszik, ez egy ilyen éjszaka volt..

Pumperka! Nagyon drukkolok, h ne kelljen a fiadnak szemüveg!!! Majd írd meg mindenképp, h mit mondott a doki!

KépKép
lexus
 
 


Sziasztok!

Hová lett Jim? Vagy írta, de nem olvastam?

Eszter! Mi is a munkahelyen ismerkedtünk meg a férjemmel. Én már 2 éve ott voltam a cégnél, amikor jött. Sosem felejtem el: a főnököm bemutatta az új kollégát, és én rögtön beleszerettem - ami mint utólag kiderült - kölcsönös volt. Amikor kezet fogtunk olyan kis pihe-puha volt a tenyere és a szemei... megfogtak. :oops: :lol: (Na, most nosztalgiáztam egy kicsit.)

Szakadék! Ennyi alvással lehet egyáltalán élni? Ez nagyon brutális!

Beuska! Biztosan sikerül a gyakszid is! Nagyon ügyi leszel!

Pumperka! Mennyi idős a kisfiad? Szegény, szerintem minden kis-nagy gyerek ódzkodik a szemüvegtől. Majd gondolunk Rátok!

Lexi! Jó lesz az a képtár! Aranyos vagy, hogy ennyi mindent magadra vállalsz! Köszönjük!

Mzx! Akkor van némi remény, hogy belátható időn belül én is jobban leszek?! Még bő 2 hét...

Mézgombi! Nekem június 15-én volt az utsó mensim és ma vagyok pont betöltött 10 hetes! Nem értem, hogy miért vagy mégis "elmaradva"?!

Kiszazsu! Köszi a ruci tippet! Majd megkuksizom. Bár a legjobb barátnőm júniusban szült, úgyhogy szerintem téli naciból nem lesz hiányom. Ráadásul még a két fiú idejéből is megvannak a nadrágok.

Tand! Nekem is van valami rossz szájízem. Remélem ez nem jelent most semmit! Most folyton mentosol rágót rágcsálok, pedig alapból nem szeretem.

Ti a szagokkal hogy álltok? Én majd' meg zavarodom, mert folyton irritálja valami az orromat, amitől émelygek. (Fő a változatosság! Valaminek lenni kell, ami kihozza belőlem!) :twisted:
Vendég
 


Sziasztok!

Csatlakozom a pocsék éjszakásokhoz. :(
Én kettőkör ébredtem rémálmomból, azt álmodtam, hogy fáj a hasam, vérzek, és nagyon félek, hogy mi lesz a babával. Amikor felébredtem, nagyon megkönnyebbültem, hogy csak álom volt, és a hasam is csak azért fájt, mert nagyon kellett pisilnem. Persze utána meg alig bírtam visszaaludni, mert égett a gyomrom.

Azért vagyok még csak a 8. hét körül, mert a peteérésem valószínúleg nekem júni legvégén, vagy júli első napjaiban volt. Nekem elég hosszúak a ciklusaim, képes vagyok 50 naposokat is produkálni. Julcsi születése óta négyszer volt meg, az első három után regisztráltam a ciklus.hu-ra, mert gondoltam ott majd jobban bírom követni a ciklusaimat. Elhatároztuk, hogy babát szeretnénk, ezért akkor voltunk a legaktívabbak, mikor az oldal szerint a legtermékenyebb időszakom van, az pedig júni 30 és júli 5 között volt, ha jól emlékszem. Ez az oldal a tárolt mensruációk alapján számítja ki, mikor várható a peteérés. Hát, nálunk bejött, mert akkor össze is hoztuk a kistesót. :)
Egyébként Julcsinál is ugyanígy volt, az uccsó menzi után a 20. nap körül fogant meg.

A szagokkal hasonlóan állok, de nem olyan vészes, mint az első terhességemnél volt, akkor még a saját parfümömet sem bírtam elviselni. :)

Eszter, nem semmi a munkahelyi story! :)

Mi is egy helyen dolgoztuk a férjemmel, de mi már együtt is kerültünk oda. :) Már az egyetem alatt elkezdtünk nyaranta dolgozni, és ezt a helyemet anyósom által szereztük. Engem azóta már kirúgtak, a férjem még mindig ott van. :)

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok!
Itt Szakadék, ez a régi nickem..... Még is sikerül újra használnom! Bocsánat a keveredésért, de tényleg én vagyok!

Lexi! Én minden másnap ilyen korán kelek, és este 7-ig dolgozom, de a másnap szabad! Igen ám, csak akkor meg nem tudom magam kialudni. Lehet élni kevés alvással, én vagyok rá a példa!!!! :)
Vendég
 


Sziasztok,

Hát az éjszakáról mit is mondjak...összevetve kb. 3 órát, ha aludtam, mert vagy a részeg gólyatáborosok odítottak, vagy a szél fújt, vagy szomjas voltam, pisilni kellett...nem folytatom, mert hosszú a sor. Én mióta kismami vagyok nem alszom jól, nem tudom ti hogy vagytok vele.

Pumperka: remélem nem kell a gyerkőcnek szemüveg, mert ezt elég nehezen szokták viselni, amit nem is csodálok, de annál jobb pasi lesz belőle, majd meglátod :lol:

Ódry: a férjem és az én megismerkedési történetünk fordítva volt, mint a tietek, mert ő dolgozott ott korábban, én mentem, a főnök a folyosón a konyha előtt mutatott be minket egymásnak és azt mondta első látásra belém szeretett. Azóta szépen megvagyunk és gyarapodunk :lol: :lol: :lol:

Tand: a szájíz nekem is megvan, majdnem minden ételtől, nem tudom mi lehet a gond...

Megpróbálok a vonalzóm elé tenni egy pocakos képet, bár nem sikerült valami jól.

sziasztok és szép napot

KépKép
bnesz.eva
 
 


szaisztok! :lol:

Csak egy percem van nem tudtam még visszaolvasni de remélem mindenki jól van!!!!!!!

Ezt muszály megosztanom veletek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma reggel elterveztem hogy szólok a főnökömnek akitől eléggé tartottam de már nem bírtam tovább hogy szóljak neki.
Reggel mikor bejött nem volt bátorságom mégsem :cry:
Aztán erőt vettem magamon és felhívtam mikor elment és ELMONDTAM NEKI! Féltem a reakciójától ugyanis nem rég óta dolgozom itt!
És képzeljétek annyira kedves volt hogy majd lefordultam a székről!!!!!!!!!!!!!!! Gratulált és hozzátette hogy addig dolgozom amíg akarok csak majd időben szóljak neki hogy találjon helyettem valakit de teljesen rámbízza hogy mikor :lol:

Bocsi de ezt muszáj volt leírnom mert annyira örülök!!!!
(még egy ők a férjével több éve próbálkoznak és nem jön nekik össze a baba ezért is tartottam a reakcójától de negyon pozitívan csalódtam benne!!!)
Nektek is ilyen jókat kívánok
puszi Pepike

pepike


Kép

Kép
pepike
 
 


Pepike, ez nagyon jó, gratulálok hozzá! Látod érik még pozitív meglepetések az embert...

Hát íme az én pocakos képem:

Kép

KépKép
bnesz.eva
 
 


Sziasztok!
Mostanában sűrű a program, így ritkán tudok jönni :(
Beuska grat a vizsgához, az újaknak pedig üdv!

pussz, ha tudok, jövök, vigyázzatok magatokra!!!
Vendég
 


Sziasztok,

Egyik barátnőm, aki már rég anyuka, írta, hogy valahogy lehet titkosítani a képtárat meg levelezést, hogy csak mi lássuk és ne mindenki. Megyek hozzá hét végén és majd megpróbálom jól ellesni :) (ha hagyod, "tgm" :lol: )

Képzeljétek, mai kis szösszenet: főnököm, aki tudja, hogy terhes vagyok, de nagyon-nagyon nem örül neki, reggel a liftben:

" Már kérdezni akartam, miért vagy ilyen sápadt? Mondtam neki, hogy nem bírom most a meleget és nem voltam napon... válasz: jó-jó, de nincs a vérnyomásoddal valami? - de, persze, alacsony... mire ő: csak gondoltam, hátha nem tesz jót ez a sok hízás..."
Hát nem egy tündér? A jóndulat, ha kicsordul az emberekből :D

De hál' Istennek, lassan-lassan csak megy a lesz...rás, bár azért napi egy megjegyzésétől még mindig kiakadok és vagy bőgök, vagy görcsölök... de muszáj megtanulnom kiiktatni a gyerkőc érdekében!!!

Pepike, tök aranyos volt a főnököd! Jó ilyet is olvasni! Meg azt is, hogy lassan-lassan mindenki dolgozik, aki akar (vagy kell)

Sziasztok,

Eszter

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Tegnap belegondoltam, hogy 6 hónap múlva születik a gyerek! Én ettől úgy, de úgy megrémültem!!!!! Nem vagyok még felkészülve! Hallo, valaki állítsa meg az időt, még azt sem érzem, hogy terhes vagyok, de mindjárt gyerekem lesz!!!!!!!!!

Huhhh!!!!! Beállok az éjszakai rémálmok közé az én nappalimmal... Mi lesz, ha semmivel nem fogok elkészülni, felkészülni, stb...

Amúgy én sem sokat alszom éjszaka, végigaludt éjszakám még csak 1 volt eddig...

És köszi mindenkinek a munkahelyi történeteket, én is nagyon jókat szórakoztam rajtuk! Mintha mindenki ott ismerkedne :lol:

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Évi! Ari a pocakod, le is mentettem és feldobom majd az albumba! Úgy látszik, ez tényleg egy ilyen éjszaka, én egy órával többet kaptam, mint te.

Jim! Azért nehogy teljesen eltűnj! :( Várunk nagyon!!!

Eszter! Vicces egy munkahelyed van neked :lol:

KépKép
lexus
 
 


Mézgombi!

Akkor se értem miért csak 8 hetes és 5 napos vagy???Nekem jún.16.-án volt az utcsó mensim első napja és a 18.napon volt a pé-m.(júl.2.-án)Szerintem egy héttel kevesebbre írtad a vonalzódat,nem??!!

Én nem tudok munkahelyi randiról beszámolni,én az anyám munkahelyén ismertem meg a férjem...ez is hasonló :wink: :lol:

Pumperka!és a többiek!

Légyszi ne írjatok ilyen lehangolóan a gyerekkori szemüvegsségről ,mert nálunk pont egy hete derült ki, hogy a nagyfiamnak szemüveg kell :( Én már azóta átsírtam emiatt jó pár éjszakát,annyira sajnálom őt,hogy hogy fog sportolni(az a mindene)hogy nem fogják-e az oviban csúfolni...stb...Az történt hogy a férjem alappból szemüveges(nagyon jól áll neki :wink:)mert kancsal volt kiskorában.Én emiatt(öröklés)minden évben hordtam a fiamat kontrollra.Eddig azt mondták semmi gyanú.Most valamiért egy másik dokihoz kaptunk időpontot ahol kiderűlt,hogy már tompalátása van az egyik szemére,mert ugyanis kicsit kancsal!!!Először jól le akart szúrni a doki,de ő is látta a kartonon,hogy félévente hordtam a gyereket.Aztán jó ideges lett a másik dokira,mert ezt már előbb el kellett volna kezdeni.Most le fogják neki takarni a jó szemét és erőletetni kell a rosszat,2-es szemüveget fog kapni.Azt mondják 2 év alatt helyre jöhet,talán még szemüveg sem kell utána.Azért én elviszem őt a SOTE szemklinikára,amit ők mondanak,úgy fogjuk csinálni.Bocs ,hogy ennyit írtam erről,de ez most kicsit-nagyon kikészít :? Ugye nem olyan gáz egy szemüveg???Nyugtassatok meg?Van valamelyikőtöknek tapasztalata(rokon,ismerős...) ??

Egyébként én is nagyon rosszul alszom...igaz mióta gyerekeink vannak én azóta nem alszom mélyen :? :lol:

Eszter!

Nem semmi a főnönköd.... :x szerintem irígy rád,nem?!

Pepike!

Neked meg tök jó fej a főnököd!! :lol:

Mindkét oldal megmutatkozik negatív Eszternél,pozitív Pepikénél :wink:


Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Eszter! Ne parázz drága! Ki van ez találva! Mindennel el fogsz készülni, és mindenre fel fogsz készülni, amire meg nem, arra nem is érdemes.

Észrevettétek, hogy egy új dimenzióban élünk valahogy??? Nagyon fura....................
Vendég
 


Szakadék! Vagyis Monácska! Vagyisőőő :D Na most akkor hogy hívjunk, és a táblában átírjam-é a nickedet? ;) Egyébként én nagyra becsüllek, h szinte semmit nem alszol, és azt folyamatosan, és mégis csinálod amit csinálsz még így, pocakosan is. Azért ez nem semmi!!

Pepi! Tényleg nagyon jófej a főnököd!! Én is remélem, h vmi hasonlókban lesz részem, úgyis mint gratulál, meg dejódejó, meg addig maradok, amíg akarok, meg várnak vissza, meg stb. Hát igen, ebben reménykedem, aztán majd meglátjuk 8)

Leszedtem az összes uh képet is :P Nem mintha sok lenne, úh légyszi küldjetek!

KépKép
lexus
 
 


Én szemüveges vagyok. Pedig már a szememet is megműtötték, nagyon rossz volt, mire rászántam magam.
Anyám nem volt elég erőszakos, és nem hordtam a szemüveget, hogy ne csúfoljanak. Erre olyan nagyon leromlott, hogy a bal -5,75 a jobb -2,75 lett, már nem is nagyon lehetett rá szemüveget készíteni.

Tehát a konklúzió? Én is hordom a fiamat a szemészetre, eddig hálistennek nem kell neki szemüveg, az paja sas-szemét örökölte.
De ha ne adj isten kelleni fog, vasfegyelemmel és rengeteg vigasszal, de hordani fogja, mert úgy fog járni mint én.....
Vendég
 


Panni! Nyugi! Egyáltalán nem gáz a szemüveg! Én is szemüveges voltam, általánosban kaptam, igaz, nem állandó használatra, csak "távollátásra", mert a 2. padból már homályosak voltak a betűk. Amikor bementem vele a suliba (mert gondoltam, h bátor nagylány leszek, és így megyek be, nem az óra közepén teszem fel :D), akkor mki egytől-egyig, fiúk-lányok mondták, h jól áll. OK, nem azért kell, h jól álljon, hanem azért, h segítsen, és a fiadnak is segíteni fog! 2 év pedig ezt a témát tekintve sztem nem hosszú idő, és ha utána meg is szabadul tőle.. szóval csak nyugi!

KépKép
lexus
 
 


Lexi!
Marad a Monácska okés???? Már újra süt a nap...... :lol:
Van elég idő pihenni, csak az alkalmat kell megragadni. Azért az tény ám, hogy a hivatástudat kicsit megcsappant bennem mostanában....... :oops: :oops:
Vendég
 


Monácska! ;) Amúgy én is erre gondoltam, h "újra süt a nap", úh a táblában is átjavítom a nickedet!
A hivatástudat sztem mkiben megcsappant :D

KépKép
lexus
 
 


Sziasztok!

Tényleg egy már világban élünk... de ez olyan jó és olyan valódi világ! Ennek végre van értelme és nem csak túlélni egy újabb munkanapot... :?

Én is szemüveges vagyok, gyerekkoromban is jó gyerek voltam, belecsapódott a szomszéd gumis hózentrógere... Majdnem megvakultam és míg gyógyult, kaptam negyedeset, hozzászokott, majd feleset, stb... így egészen az 5-6 dipotriáig! Ott lettem 14 éves, azt mondtam, ebből így elég! Csináltattam kontaktlencsét, azt hordtam az elmúlt majd' 20 évben és nem voltam hajlandó engedni, hogy erősebb legyen. Nem is romlott tovább, de húsz év alatt teljesen tönkrement a szemem... választanom kellett, vakság vagy szemüveg... és mivel a gyerekkori szemüveges csúfolódás miatt teljes para volt a szemüvegtől, én így nem megyek ki az utcára, stb... én lepődtem meg legjobban, hogy a mostani szemüvegek már mások! Mindenki dícséri, hogy milyen jól áll, bár a parák miatt beszélgetni még nehezen tudok benne!

A lényeg, hogy hordja csak a fiad és ne nevelj bele félelmeket, vegye inkább természetesnek, hogy van szemüveg és ne egy szükséges rossznak! És szemüvegben is lehet sportolni, ne aggódj ezen!

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Csajok! Én teljesen hülye vagyok!!! :shock: Miért nem szóltok rám, h nekünk márciusi album kell, nem tavaszi? OK, mondjuk végülis március az tavasz, és a marcius2008 az úgyis hosszabnak tűnik :D Ne haragudjatok, tök szét vagyok esve! :oops: Gáz, ha ez marad, v csináljak másikat?

Eszter! Jesszus, ez kész horror! :shock: Én is kontaklencsét akartam, mert féltem a csúfolódástól annak ellenére is, h azt állították, jól áll, hiszen azok csak az álatalános iskolai osztálytársaim voltak, mások, akikkel találkoztam, nyugodtan kiröhöghettek volna. Nekem viszont anyuék nem engedték a kontaklencsét.

Amúgy már felnőtt fejjel rájöttem, h ha csúfoltak volna, akkor az ott helyben biztos szarul esett volna, de ha az orvos azt mondja, h szemüveg kell, akkor kell, mert nagyon sok minden múlik ezen..

KépKép
lexus
 
 


Na kéremszépen, itt vannak a cuccaink. A képtárba feltettem Évi pocakfotóját, plusz az UH képeket, amik itt fent vtak, de azokat légyszi tegyetek még fel, v küldjetek!!! A pocakokkal már egész szépen állunk, de azért feltétlenül küldjön abból is, aki még nem tette meg! http://kep.tar.hu/tavasz2008 Egyelőre még ez a cím, ha azt mondjátok, h a márciussal legyen, akkor azzal lesz, csak hiába nem várok a regisztrációs emailre ;)

És akkor itt pedig a tábla, amiben a Szakadék helyett egy sokkal szebb név szerepel ;)

Kép

KépKép
lexus
 
 


Nem rég keltem a délutáni szunyából, Julcsika még durmol.

Nah, elővettem a naptáramat, és elkezdtem még egyszer számolni.

Panny, ha júli 2-án volt a peteérésed, és tételezzük fel, hogy pont aznap fogant a baba, akkor onnantól számítva 7 hetes, és 5 napos a babód. Na már most nekem is akörül volt a peteérésem, valószínűleg egy picit előbb, mert júli 26-án csináltam a tesztet, 29-én voltam dokinál, akkor ő azt mondta, hogy kb. 4 hetes lehet, a fogantatástól számítva. Én attól kezdve számolom a heteket, és így vagyok a 8. héten. Aug. 18-án voltam utoljára dokinál, akkor is azt mondta, hogy korának, azaz a 7. hétnek megfelelően fejlődik.
Jövő héten megyek dokihoz, akkor majd belőjük a szülés várható idejét az utolsó menzi, és akkor készült UH alapján.

Most sajna nem tudok másra reagálni, csinálok vmi kajcsit, mire hazaér a férjem.

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


A március is tavasz, tök jó ez így!!!!!!! És fenbruár 29 is tiszteletbeli tavasz 8) !

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Az ám, Eszter! :D

KépKép
lexus
 
 


Sziasztok!

Panny! Bocsi, én nem akartalak lehangolni, de tudom, hogy a gyereknek azért elég nagy trauma a szemüveg. A (kis)kamaszok pedig halál cikinek tartják. Illetve tartották a mi időnkben. Azóta azért valamelyest enyhült szerintem a helyzet, mivel már nagyon szép szemüvegkeretek vannak, nem csak azok a "szódásüveg" SZTK-sak. Nekem 20 éves korom óta van. Rövidlátó vagyok. Nem vészesen (-1,25 és -1,5 dioptria), de így is mindig hordanom kell, sem tv-t nem tudok nélküle nézni, sem vezetni stb. Egyedül az zavar, hogy napszemüveget nem tudok hordani. Bár a lencse fényre sötétedő, de azért annyira nem, mint egy normális. (Mondhatni, szinte észre sem veszem, ha elsötétül erős fényben.) 8)
Viszont van egy másik sztorim. Egyik ismerősöm 10 éves kislányát elvitték szemészetre, mert folyton fájt a feje és nem tudták mitől.
Na, a doki felírt egy rövidlátó szemüveget. Meg is csináltatták. Nem lett tőle jobban a kislány. Aztán elvitték egy másik direkt gyermekszemészhez, az pedig azt állapította meg, hogy távollátó és felírt egy olyan szemüveget. Azt is megcsináltatták. A feje persze továbbra is fájt és semmi köze nem volt a szeméhez. Így most egyiket sem hordja...
Egyszerűen nem vágom, hogy lehet valakiről kb. 2-3 hónap különbséggel megállapítani pont az ellenkezőjét?!
Bocs Panny! Nem elriasztani akarlak, de tuti nézesd meg még legalább 2 emberrel a kisfiad szemét. (3-ból 2 csak ugyanazt mondja, nem?)

Lexi! Ha a táblát úgyis átírod, szeptember 6-án megyek legközelebb dokihoz (uh-ra).

Pepike! Komolyan, olyan jó hallani, hogy vannak még rendes főnökök... :lol:

Eszter! Te szegény! Az ilyen megjegyzés alap esetben is baromi jól tud esni az embernek, hátmég, ha várandós és a hormonjai is működnek! Hülye p.csa! Egyébként meddig szeretnél még dolgozni? (Nehogy a babának legyen valami baja az idegeskedésed miatt!)

Éva! Neked is szép a pocakod! :wink:

Mézgombi! Ezek a rémálmok úgy látszik mindenkinél kijönnek egyszer.
Nekem az első terhességem alatt is probléma volt az illatokkal. Akkor a són, borson és a pirospaprikán kívül mindent ki kellett takarítanom a konyhából, mert az összes többi fűszertől felfordult a gyomrom! (Egyszer volt, hogy befogott orral főztem. Amikor elfogyott a levegőm kihajoltam az ablakon és ott vettem újabb levegőt. Aztán egy darabig nem főztem... :lol: :lol: :lol: )
A másodiknál nem volt ilyen. Most meg folyton valami rossz szagot érzek a házban - a férjemet már teljesen kiakasztom vele, mivel Ő egyáltalán nem érez semmit. :x

Szakadék! Szerintem is maradj Monácska, az sokkal pozitívabb! :wink:

Jim! De ugye minden rendben?! Néha írj magatokról!
Vendég
 


Sziasztok!

Megjöttünk a szemészetről + IKEA + Ofotért + bolt körutankról.
Panny!
Csatlakozom hozzád, én is nagyon szarul érzem magam most mert a fiamnak szemüveg kell ez már biztos. :(
Úgy néz ki az egyik szeme akár 3-4 dioptria is lehet. Ő is sportol, versenyzik is, állandóan mozog, most is focizik 3 barátjával. Fél a csúfolódástól. És nagyon letört a hír hallatán. Én is, de próbáltam nem mutatni. Már hazafelé megálltunk 2 szemüvegesnél is, és elkezdtünk szemüvegkereteket próbálni. Egész jól bejött... :D Egyre lelkesebb lett. Talált 3 keretet is ami tetszett neki.
A suliban meg majd beszélek a tanítónénivel, hogy beszélgessenek erről agyerekekkel, mielőtt bemenne majd szemüveggel. Ő lesz az első szemüveges az osztályban.
De hát én el se tudom képzelni, hogy fog ő játszani, szaladgálni szemüvegben. :(
A lányom szemét is megnézettem, az övé tökéletes.
Most 5 napig pupillatágítót kell csepegtetni a szemébe, hogy pontosan be tudják mérni a szemét. Az se lesz egy jó móka. Fényre érzékeny lesz, homályosabban lát... :cry:
Elég alapos volt az orvos. Majd fél órát voltunk bent.
Na elég a zakaltott írásomból. Jól vagyunk, csak hulla fáradt lettem az izgalmaktól, meg a járkálástól.

Pepike!
Szuper, hogy ilyen jól intézted a főnöködet, és ő is ilyen rendes.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Ódry!

Most én is elgondolkodtam, hogy mással is meg kellene nézetnem a fiam szemét. Mi mondjuk kimondottan gyermek szemésznél voltunk. De én is félek, rosszat írnak fel. Neki is rossz, meg nem két fillér egy szemüveg. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Viszont....

Így, hogy ilyen rohanós volt a nap eddig.... Eddig nem is émelyegtem..... :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Szaisztok!

Először is mindenkinek köszi, azért írtam le nektek hogy ti is lássátok vannak még pozitív dolgok körülöttünk( már mint a kicsin kívűl)
És én tényleg nem erre számítottam.......................De hál ég túl vagyok rajta!!!!!!
panny köszi a szülinapi köszöntőt is! :lol:

Lexus!
Hétvégén csinálok pocak fotót és átküldöm neked.

pusssszzzz mindenkinek

:wink:

pepike


Kép

Kép
pepike
 
 


Ódry,

Miért nem csináltatsz dioptriás napszemüveget? Van már olyan is és ha dolgozol még, akkor úgyis kötelező a cégnek beszállni szemüvegbe, ha jól emlékszem, 16 eFt/év erejéig. A legtöbb szemüveges pedig megcsinálja a napszemüveget úgy, mintha normál szemüveg lenne :)

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Lexa,

Van valami freemail, stb címed, amire el tudnám küldeni az UH képet? A kep.tar-ra csak regisztralva enged fel, de mindig elkap közben valami munka, ami miatt kidob, mert túl sokáig vártam... :twisted:

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Csináltattam apával pocak képet, gyorsan felteszem, mert aztán rohanok kajcsit csinálni Julcsinak. Már kijöttek a kádból, és nemsokára követeli anyát. :)

Íme a pocakom, ez alapján már akár a 4. hónapban is lehetnék...
Főleg estére dudorodik ki. A minőségért bocsi, csak merül az elem a gépben.

Kép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok!

Hát nem 2 perc volt mire a mai termést végigolvastam! De már azt sem tudom ki mit írt.

A lényeg, tényleg jók a munkahelyi sztorik.

Eszter: Sajnálom, hogy így reagált a főnököd. Nem kell vele foglalkozni, nehogy felhúzd magad mert az nem tesz jót a babának. Küldök sok pluszt +++++++++++++. Mert most én munkahelyileg úgy is HAPPY vagyok!

Szóval tetszik a munka, jó a társoság, és képzeljétek az irodavezető ma azt mondta nekem, hogy rajtam meg egy másik lányon komolyan gondolkodott, hogy az első vállogatás után felvesz véglegesen. Ezt nagyon jó volt hallani, de gondolom a nagyfőnök döntött így végig kell csinálnom a tanfolyamot.

Szemüveg téma: Én nem vagyok szemüveges, de nekem nem a csúfolódás jut eszembe róla. Igaz az én gyerekkoromban én úgy emlékszem vissza még divat is volt a szemüveg. Volt aki sima üveggel hordta, mert jól állt neki.
Pumperka: Szerintem beszélgessetek róla illetve keress olyan híres embert aki természetesen szemüveges és akit a fiad is kedvel. Esetleg sportoló vagy médiából valakit. SZERINTEM A SZEMÜVEG NEM CSAK EGY SZÜKSÉGES TÁRGY, HANEM DIVATCIKK IS! Vagy esetleg próbáld innen megközelíteni. Napszemüveget is hordanak az emberek előszeretettel, akkor az is ciki? (EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM)

Szomorú dolgot is szeretnék veletek közölni. Ma született 2 pici tengerimalacunk, úgy hogy nem tudtuk, hogy a Csoki terhes. Nem voltunk felkészülve rá és mikor hazajöttem délután láttam, hogy ott fekszenek a ketrecben. Sajnos egyik sem élt már agyon nyomták őket. Csoki azóta sincs jól nem tudom, hogy ő egyáltalán megmarad-e. A lányom annyira szeretett volna pici malacokat így meg sem mondom neki, hogy tényleg terhes volt a Csoki. Biztos nagyon szomorú lenne. (Csak mindik hülyéskedtünk, hogy biztos terhes azért ilyen dagi. Közben meg tényleg az volt.)
Ezek után már 4 malacot végeztünk ki. Ez első bubu hőgutát kapott, a másodikat véletlenül elengedte a lányom a kertben és reggelre a macskák megették, a 3. és 4. pedig a picúrok voltak. Még Csoki sem biztos, hogy túléli ezt az egészet. De azért még van egy tartalék a Pötyi. Ha netán ő vele is történik valami akkor nincs több malac.
Remélem nem fárasztottalak benneteket.

[img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 167.42.jpg
[/img]

Ime az első tengerimalacunk BUBU a lányommal!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Kép

Talán most látszani fog!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Hahó, itt az éjszakai járat jelentkezik! :x Nem tudok aludni, pedig nagyon álmos vagyok, de vagy egy órája forgolódok, úh úgy döntöttem, h idejövök és kész!

Beus! Sajnálom a pici malacokat, meg a nagyot is :( Egyet értek vele, h nem mondod el a kislányodnak, tényleg felesleges lenne fájdítani a szívét! Drukkolok, h Csoki túlélje!!! És nagyon cuki a fotó!

MézAndi! Aztamindenit, szép nagy pocak!!! Le is mentettem, és feldobom az olalunkra.

Eszter! Küldöm priviben az email címemet, arra jöhet jóóó sok kép 8)

Pepi! Várom a pocakfotódat!
Ódry! Beírtam a tábliba a dátumot :)

Na, megpróbálom eltenni magam holnapra, jó éjt, vagy jó reggelt, remélem, csak holnap olvassátok, és senki nincs már fent!

KépKép
lexus
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de az utóbbi két nap elég mozgalmas volt. Csütörtökön lejött Pestről az egyik barátnőm az egy éves kisfiával, munka után velük voltam. Nagyon édes a kisfiú.
Tegnap meg női kézikupán voltam. Péntek-szombat rendezik, ilyenkor több meccset is játszanak egy nap, mi tegnap két és felet néztünk meg, de a legjobb az volt, amikor a mieink játszottak. :)
Mostanában eléggé rákaptam azoknak a sportoknak a nézésére, amit régebben ki nem álhattam, ilyen a foci meg a forma1. A kézit mindig is szerettem. Ebből is gondolom, hogy lehet, hogy fiam lesz...

A febr. 29-ével kapcsolatban: én se szeretném, ha akkor jönne a bébi, oké, lehetne 28-án tartani a szülinapját, de az mégse lenne az igazi. Majd arra koncentrálok, hogy ne akkor bújjon ki a kis édes.

Eszter,
undorító, amit a főnököd művelt veled. Az ilyen beszólásokat jobb elhessegetni. Most már én is tanulom ezt a technikát. Bent a melóhelyen is van 1-2 kellemetlen beszólás, de próbálom nem a szívemre venni őket, mert tudom, hogy azzal csak a babának ártok. De azért nem annyira durvák, mint amilyet a te főnököd szólt oda. :twisted:

Pepike,
annak viszont nagyon örülök, hogy a te főnököd ilyen pozitívan fogadta a jóhírt! :D

Lexi,
nagyon tetszik a tárhely, amit a képeknek készítettél, ügyi vagy! :)

A hétvége is mozgalmas lesz, délelőtt megyek Anyukámékhoz szüretelni, délután meg vendégeink lesznek, párom nővéréék. Holnap meg ismét Anyuéknál leszünk, párom segít Apunak egy ház körüli munkában. De azért majd megpróbálok írni.

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

Puszi

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Sziasztok!

Panny!
Akkor én idősebb terhes vagyok mint te bi-bi, mert én 17-én mensiztem először, és a pé-m a 12. napon volt tehát 29.-én!!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33
 
 


Sziasztok Lányok,


csak gyorsan bekukk...

Lexike: az oldal fantasztikus, szerdán megyek dokihoz, kérek tőle uh képet és azt is elküldöm, ha gondolod :lol: :lol: :lol: nagyon ügyes vagy

Eszter: szerintem se foglalkozz az ilyen emberekkel, mert valószínűleg irígyek rád, neki már egy állóvíz az élete, és sajnálja tőled ezt a csodálatos dolgot

Beus: részvétem a kis malackák miatt, nem lehet könnyű az anyukának elviselni, nem viszitek el állatdokihoz?

Mézigombi: tényleg nagyon szép a pocakod! Csak így tovább!!!

KépKép
bnesz.eva
 
 


Sziasztok!!

Visszatértem! Mint a Terminátor!

Nem vesztem el, csak először anyukámnál voltam majd a nagynénémnél 2-2 napig. Anyukám sasszemmel észrevette, hogy igencsak depis vagyok, és majdnem szabályosan elhurcolt Gordonnal magához. :D NAgyon jól sikerült, mint a nagynénémnél töltött 2 nap is. Nálunk is történt szomorú, amíg a párom értünk jött Siófokra, bekattant az egyik kutyánk és megölte az egyik 7 hetes kismacskánkat a 4 közül, természetesen a kedvencünket. Kész voltam totál, főleg, hogy Gordonnak hogyan mondom el, de nagyon felnőtten fogadta a hírt.

A munkakedvről: mint állatorvos, azért az talán sokat elmond, milyen kitűzőt vettem a BAlcsin. Egyszerűen nem tudtam otthagyni. Ne kövezzetek meg: :oops:
KEDVENC ÁLLATOM A HÖRCSÖG
ha rálépek szörcsög.
:oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

A babáról és rólam:
Csajok, van élet a hányinger után!!! Még mindig van elég erős hányinger, de a betöltött 11+2 óta folyamatosan csökken. Most már napközben eljárogatok a fiammal és egész elviselhető. Szóval az a nagyon drámai időszak merem remélni, hogy megszűnt végre.

Tegnap voltam az Istenhegyin, szerettem volna már tegnap írni nektek és megköszönni a szurkolást, de nem sikerült fellépnem a babanetre, aztán meg kidobott, amikor megírtam a levelet.

2-re mentem, reggeltől már egy zabszem se fért volna a popsimba... A lényeg, minden rendben van, CRL 6,25 cm, nyakiredő 1,1 és nózicsont is van. Megpróbálok képet feltenni, amint lehet. Természetesen gyönyörű. :D A mérések alapján 12+6-nak felelt meg 12+0-n.
Szerencsénk volt, mert éppen pihent, nem volt nagy ficánkolás, így alaposan megnéztük. Ahogy PAndi fogalmazott a múltkor, szóval, Kismanó is lebukott :wink: :shock: :roll: :twisted: :oops: :D :D :D
:mrgreen:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Halihó, látom hétvégi pangás van, én is csak gyorsra jöttem!

Meli, Évikém! Köszi szépen a dícséreteket, örülök, h tetszik a tárhely :) Várom a képet, Évi! ;)

Eszter! Tegnap éjjel küldtem privit, benne az email címemmel ;)

Puszi

KépKép
lexus
 
 


Lexa, privi ment!! :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Mpatr,
de jó, hogy csökkent a hányinger! :)

Gratulálok az UH-hoz. Örülök, hogy minden érték jó! Kiváncsian várom a képet a babciról! :)

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Beusék pici tengerimalacait és Mpatr cicáját is sajnálom! :cry:

Hasonló dolog történt velünk is régebben, mint Mpatr-éknál. A két kutyánk elintézte az egyetlen kiscicánkat az udvaron, mire hazaértünk valahonnan. Olyan rossz volt. Együtt érzek veletek.

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Sziasztok!

Mézgombi: Hát ez igen, neked is van már pocid.

Éva: Hál' istennek jól van a Csoki, így nem visszük el az orvoshoz.
Az az igasság, hogy nagyon fiatal volt, szerintem kb. 3 hónapos lehetett amikor meg ........... magát. Természetesen az állatkereskedésben. Én őt már régóta kinéztem akkor volt kb. 6 hetes, de a kislányom meg sem nézte, egy másik helyen megtetszet neki egy malacka és azt vettük meg. Sajnos őt ette mag a macska. Utána vittem el megmutatni neki Csoki és megvettük, illetve még egy másikat. Kis dagi volt, de nem gondoltuk, hogy terhes. Csak néha hülyéskedtünk. A múltkor mondta a lányom a dédinek, hogy a Csoki terhes. Erre a dédi nem az anyukád terhes? Válasz: Nem a Csoki! (Ekkor még senki sem tudta, hogy terhes vagyok.) Most meg olyan picur lett Csoki, mit fog szólni a lányom, ha hazajön? Nehéz lesz eltitkolnom, hogy mi történt.

Mpatr: Sajnálom a kiscicát. Tedd fel a képet, hogy mi is lássuk a Kismanót? Mennyi ideig tartott az egész vizsgálat? Mert nekem 13-án kell majd mennem, de tudod dolgozni fogok (remélem) az új munkahelyemen és el kell kéreckednem. Vagyis az egytemre megyek azt mondom, mert még nem tudják, hogy mi a helyzet, akkor nem vennének fel. Még egy jó darabig titkolnom kell. :oops:

Itt vannak a malackák, amelyikben több a fehér ő a Csoki.
Kép

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Megint én, megint itt, megint ilyenkor :evil: Most azon gondolkodom, h vajon hozzá kell-e szoknom ehhez, h amíg a hányingeres időszak tart, addig jó esetben (ez tehát most egy rossz eset) 2 előtt nem jutok be az ágyba.. Ill. bejutni bejutok, de az émelygés kirángat belőle, és nem tudok visszaaludni. Na, jól kipanaszkodtam magam, vagyis inkább kidühöngtem!

Patiii!!! De jó, h visszajöttél, már nagyon hiányoztál! GRATULA az UH-hoz!! Nagyon várom én is a képet, annál is inkább, mert nem tom, h láttad-e, idő közben készült egy albumunk is (http://kep.tar.hu/tavasz2008), úh poci és uh képet is légyszi-légyszi ;) A privire vszolok :)

Beus! Nagyon édesek a malackáitok!!

Na, megyek, és bepróbálkozom az alvással.. drukkoljatok! :P

KépKép
lexus
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Látom más is elfoglalt hétvégén. Ez így is van rendjén, a hétvége alapvetően legyen a családé.

Lexus! Nem irigyellek, hogy ennyire nem tudsz elaludni. Én a pisiléseket leszámítva egész jól alszom még. Még...
A képtár szerintem nagyon klassz, és millyen klassz lesz a végére. Szerintem ez másoknak is érdekes lesz, aki odatéved arra az oldalra.

Mpatr!
Én is tapasztalom már a hányinger múlását, és ez olyan jóóóóóó. Ráadásul nekem elég későn is kezdődött. A kitűző választás stílusos, remélem azért mindeki érzi, hogy csak humor... Kiscicut mindenki nagyon sajnálja szerintem. Megnyugtató lehet az uh eredménnyel lefeküdni, én is várom már, hogy mikor lesz a következő.

Beus!
A pici malackákat sajnálom nagyon, főleg, ha arra gondolok, hogy agyerekeikm mennyire szeretnének kis állatkát. A fiam eléggé oda van a Harry Potterért ( engem kicselezve, azért máshol csak látta a filmet, meg hát mindenre rányomják a képüket) Szóval ez most az előnyünkre válhat. Meglepő módon jól is állt neki a kerek keret. Az utcában van egy szemüveges kislány, aki nagyon aranyos és mindenki nagyon szereti, okos is, szóval ő is jó példa. Tegnap már azt mondta, várja a szemüveget. A csepegtetést meg hősiesen tűri mert eléggé érzékeny lesz tőle a szeme.
A munkádhoz sok sokszerencsét. +++++++++++++++++++

Jim!
Ugye minden rendben!?!

Mindenkinek szép vasárnapot, igyekszem még jelentkezni! :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Beuska, örülök, hogy jobban van malacka!!!

Az uh 3 és fél percig tartott, de nagyon jó a gép, minden látszik rajta és rendes a doki. Szóval nem babamozi hanem genetikai szűrés de dvd-t és képet adtak.

Pumperka, tök jó, hogy neked is múlik. Remélem, és tiszta szívből kívánom, hogy a többieknek is mielőbb!!!!!!!!!!!

Jimm, hiányzol!!!

Küzdöm a képek felrakásával, mert sz@rakodik a gépem. De igyekszem.

És jelentem, úgy tűnik KISÖCSINK van. :shock: :D :D :D

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?