Új privát üzeneted érkezett!

Pati! Nem ér, h én előkerülök, te meg eltűnsz! :cry: :cry: Hol vagy???

KépKép
lexus
 
 


Niki!
Melyik dokinál fogsz szülni a Kútvölgyiben?? Mészárosnál netán?????
Én többek közt neki is köszönhetem babácskát!
Vendég
 


Köszönöm szépen!
Adataim!
Juditkecskemet
Judit
33
2008.03.18.
Izsáki úti
2007.08.09.
Pici baba
Levente 20 hónapos

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 

 
 

Az előbb megint nem stimmelt a tábla, pedig tegnap miután elrontottam, rámentettem a jó verziót :? Na mindegy, bocsi! Most itt van Judittal kiegészítve:

Kép

KépKép
lexus
 
 


Nem, dr Tóth Ferencnél, ha pont nem síelni lesz. :)

KépKép
KépKép
mni
 
 


Ja, Judit! Ne haragudj, h lerövidítettem a nickedet, de sehogy nem akart kiférni :oops:

KépKép
lexus
 
 


Judit, Niki üdv a csapatban! :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Judit, Niki üdv. köztünk. Gradulálok a babucikhoz!

Köszi mindenkinek a gratulát. De még hátra van egy hét! Majd holnap beszámolok az első napról, hiszen bedobnak minket a mélyvízbe. Hogy ki tudok-e úszni, majd egy hét mulva kiderül. De most nagyon happy vagyok.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Sziasztok,

mi is elutaztunk hétvégére vidékre. Szerencsére minden rendben velünk. Kedden kezdtük meg a 9.hetet! :lol:
(Szia Lexus: küldök majd neked én is adatokat!)

Kérdés:
- Ugye ti is úgy tudjátok, hogy a hüvelyi folyás teljesen természetes így a terhesség alatt? :?:
norco
 
 


Szia Norco! Láttam, h már 8-án csatlakoztál a csapathoz, én akkor épp nem voltam, úh üdv itt nálunk! Várom, h küldd az adataidat! :)

Beus! Drukk! ++++

KépKép
lexus
 
 


Milyen ügyes a magyar válogatott 8) Asszem én elmegyek aludni.

Jó éjt, Lányok!

KépKép
lexus
 
 


Sziasztok!

Már lehet, el is felejtettetek annyira rég nem voltam... :oops:

Üdv az újaknak! Gyarapodunk ám szépen! :D :D :D

Lexi! Örülök, hogy visszatértél! Egyébként szeptember 6-án megyek uh-ra.

Beuska! Gratula a vizsgához! :lol:

Pumperka! De szeretnék én is egyszer legalább 8 órát egyfolytában aludni! Igaz már csak 2x kell kimennem éjszakánként wc-re nem 5-ször! :lol: :lol: :lol: Ez is valami!

Melinda! Nászéjszaka :? Sajna a természet nem igazán veszi figyelembe az igényeinket...

Éva! Kisvuk engem is egyre sűrűbben fenyeget, néha meg is látogat. :cry: Nem tudom mikor lesz már vége?! Ja és hogy még mindig ne legyen egyszerű, a parlagfű allergiám is előjött! :twisted: A 12. hétig még homeos bogyót sem szívesen veszek be. Csak túlélem így is. :shock:

Mindenkinek nő a pocija rendesen. Mindjárt én is teszek fel egy friss képet, aztán leszakadok és majd egyszercsak folytatom. Nem egyszerű két ilyen kis ördögfióka mellett az élet. :lol:
Vendég
 


A kép persze lemaradt :oops:

Kép
Vendég
 


Jó reggelt!

Ódry! Wc-re én is kimegyek minden éjjel, de azt félálomban követem el különösebben nem zavar. Valamikor a szoptatást is így követtem el, persze akkor a lányom jól járt, mert tovább ott aludt mellettem. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Ódry!

Lehet, hogy veled egyidősnek fognak nyílvánitani, mert a korai uh-n egy héttel kisebb volt a baba, és az sokat számit, hogy akkor mekkora. Így a szülés várható időpontját egy héttel lehet, hogy arréb csúsztatja a doki. Ez akkor lenne poén, ha egy helyen szülnénk.... :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés, de Ti hogy bírjátok a fogmosást? Én amúgy tök jól vagyok, még csak egyszer rókáztam, de a fogmosástól megfulladok, főleg reggel. :( Egyszerűen 10 másodperc után fuldoklom. :( Ja, és a terhesség legelejétől kezdve köhögök, amire azt mondta a doki, hogy majd elmúlik...

Lexus: kimaradtam a táblázatból :(

KépKép
KépKép
mni
 
 


Jó reggelt!

Szia Judit én is Kecskeméti vagyok!!!
De jó már 3 vagyunk a topikban!!!!!!!!!

Mni próbáld kávé után :wink:

Horror álmok gyötörnek :cry: Ezt utálom legjobban a terhességben!
Tegnap azt álmodtam, hogy megszületett a kisbabám én meg elfelejtettem napokig megetetni és már alig pislákolt benne az élet amikor rájöttem, hogy mi a baja! Azért nem értem rá álmomban, mert költözködtünk, mondjuk amúgy is ez foglal le, mert hétfőn tényleg költözünk

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33
 
 


Norco!
Teljesen természetes, csak terhesség alatt sokkal több van mint általában, mert ezzel is védekezik a szervezetünk a külső behatolók (gombák, fertőzések) ellen. Nehogy a hüvelyen keresztül elérje a babucit!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33
 
 


Jó reggelt csajok,

Ódry: üdv újra köztünk, rég nem voltál. A hányingerrel nem tudunk mit kezdeni, kitartás, talán már csak 2 hétig kínoz. Amúgy a pocakod nem feszül iszonyatosan?

Beus: GRATULA a vizsgádhoz!!!

mni: fogmosás, hát ne is említsd, ha egész nap nem is hány az ember, akkor a fogmosás biztos kihozza belőle, nekem a védőnéni azt mondta, hogy 3 hónap után elmúlt a hányingere, de a fogmosástól még 6 hónapos korában is tudott hányni, szörnyűűűű!


puszi és szép napot mindenkinek

KépKép
bnesz.eva
 
 


Sziasztok!

Ódry! Dehogy felejtettünk el ;) Neked is látszik már a pocakod, aranyos a kép!!

Niki! Ne haragudj :? Ha visszanézed, az előző oldalra is feltettem a táblát, abban benne vagy. Nem értem, miért csinálja ezt a gépem, pedig folyamatosan rámentek a táblára, nem 600 verzió van. Mindjárt megoldom.

Klarissza! Nyugi, biztos, h nem fogod elfelejteni megetetni ;)

Pisilni én is kijárok éjszaka, kb. 2-3x.

KépKép
lexus
 
 


Sziasztok Csajok!

Ez aztán a szép termés!!!

Üdv az újaknak és a régi-új előkerülteknek!

Beuska, Pumperka, gratulálok mindkettőtöknek (tudom-tudom, még csak óvatosan, de tuti, hogy fogsz tudni úszni)!!

Tök jó, hogy már ennyien vagyunk, meg hogy lassan-lassan mindenki kezd a képek által valóságossá válni. Majd hét végén én is csinálok képet, de rajtam még semmi nem látszik, hiába vagyok legelöl... nem baj, majd szemből csinálom... a csipőm úgyis jóval nagyobb a hasamnál :lol:

Lexa,

Tök jó ötlet, hogy tegyük fel a képeket egy tárhelyre és ha te így önként vállalkozol is rá, én csak támogatni tudlak!!!!!

Ja, és ne feledjétek (illetve már olyan rég írtuk, hogy szerintem sokan nem is olvasták), hogy a hányós korszak után tervezünk majd találkozni!!!

Na szép napot mindenkinek!

Eszter

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Sziasztok!

Tegnap este már nem tudtam írni, apjuk elfoglalta a gépet, egész este dolgozott rajta.
Így a meccsnézés nálunk rám hárult, tomboltam a tv előtt, nem ismertem magamra, mert egyáltalán nem vagyok egy focirajongó. De ezt a tegnapi meccset kár lett volna kihagynom. :)

Lexus, az adataim: 26 éves leszek (két nap múlva :) ), a szülés várható dátumát még nem tudom. :oops: A kalkulátor márc. 25. körülre teszi, de én szerintem később lesz, mert hosszabbak a ciklusaim. (Még az is lehet, hogy átcsúszik áprilisra, remélem azért még maradhatok ebben a topikban. :) Ezzel is szuggerálom a babónak, hogy márciusban bújjon ki, valahogy szimpibb ez a hónap. :) ) Kiskunfélegyházán fogok szülni, ott van a dokim, a lányomat is nála szültem. Egyelőre Babszemnek hívjuk a tesókát, és legközelebb szept. 1-én megyek dokihoz. Egy nővérkéje van, Julcsika.

Én is üdvözlöm az újakat, igaz, még én is elég újnak számítok itt. :)

A sok kecskemétinek szintén örülök, mert én is a környékről (Félegyházáról) származok, és a kecskeméti unokatesóm is babát vár márciusra, már fűzöm, hogy csatlakozzon hozzánk. :)

Pumperka, a véglegesítéshez én is gratulálok!

Beuska, neked meg a sikeres vizsgához!

Melinda, nekünk két éve volt az esküvőnk, és szintén pont akkor jött volna meg... De keresztanyám ajánlotta, hogy szedjek Norcolutot, azzal el lehet halasztani, így is tettem, majd "mellékhatásként" megfogant Julcsika. :) Azt elfelejtette ugyanis közölni, hogy a peteérésre jótékony hatással van...

Norco, nekem van egy kis folyásom, Julcsinál is volt, én is úgy tudom, hogy természetes terhességkor. (Nyilván ha nem túlzott mértékű, és egyéb panasz nincs.)

Niki, a fogmosással én is küzdöttem, mára már egész sokáig tudom sikálni, anélkül, hogy a reggelim a klotyóban landolna...

Pocakfotót majd este csináltatok, nekem ugyanis eddig csak estére szokott megnőni. :) Magyarán lufi leszek, a férjem mindig mondja is, hogy majd madzagot köt a lábamra, nehogy elszálljak...

Most mennem kell, Julcsikámnak anyahiánya lett.

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Mézgombi, előre is boldog szülinapot!!!!

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Eszter!!! Jajj de jó, már azt hittem, h senkinek nem tetszik az ötletem, és akkor nem is lesz albumunk :D Persze, én nagyon szívesen elvállalom, csak tényleg beszéljük meg, h milyen tárhelyen legyen. Én a kep.tar.hu-t tudom, vagy esetleg a google-nak is van vmi galériája, meg ha vki még tud jókat, akkor az szóljon!

MézAndi! Köszi az adatokat, be is tettelek a táblába! ;) Akkor én március 25-öt írtam, h mégis el tudjalak helyezni vhova. És magától érthetődő, h maradhatsz itt akkor is, ha áprilisi lesz a baba! ;)

KépKép
lexus
 
 


A tábla lemaradt ... :roll:

Kép

KépKép
lexus
 
 


Már hogyne tetszene Lexa, csak annyi levélváltás volt az elmúlt napokban, hogy szerintem azért nem reagáltak a többiek! Ha nem lenne jó ötlet, akkor nem tenne fel mindenki pocakos képeket :lol:

Ja, Mézandi, én is elfelejtettem reagálni, hogy naná, hogy köztünk maradsz és kész! Én már megbeszéltem gyerkőccel, hogy szülessen február 29-én...

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Amúgy igen, ezt is akartam mondani, MézAndi, h Eszter például március elején van, és ha neki meg februárban születne a baba, akkor is marad, mert nem engedjük el 8)

Na, akkor keresgélek még én is kép tárhelyet :D

KépKép
lexus
 
 


Nekem a február 29 nem tetszik. :( Én aggódom is, nehogy akkor szülessen. Húgom pedig már újjongot, hogy az baromi jó, mert akkor csak négy évente kell a picinek szülinapi ajándékot venni. :( Szerintem a baba nem értékelné, hogy Neki nincs minden évben szülinapja, mint a többi embernek. :( Ez kiszúrás lenne szegény gyerekkel... :(

KépKép
KépKép
mni
 
 


Sziasztok csajok!

Üdv az újaknak!

Beuska, gratula a vizsgához!

Mézgombi én is boldog szülinapot kívánok előre is!

Ahogy látom tegnap este még nagyon aktívak voltatok! Esténként én szeretek ágyból tévézni, és olvasni, és addigra már a számítógépet messzire elkerülöm, mert egész nap gép előtt ülök!
A meccset én nem néztem, sőt úgy is lehet mondani, hogy utálom a foci, de azért, mint magyar azt mondom, hogy a mostani helyzetben szép teljesítmény volt tőlük (vagy csak véletlen?). Na de erről inkább nem mondok véleményt, mivel nem értek hozzá!

Az esküvőnk dátumát még nem tűztük ki, mert még a jövő héten állunk neki a szervezésnek. Végülis, akkor lesz, amikor találunk szabad időpontot az étteremben, meg az önkormányzatnál, ja és nem utolsó sorban, ha ez a hét időpont egyezik! :lol: De ha már tudok részleteket, akkor majd megosztom veletek!

Jó látni rólatok a pocakos képeket, sőt ahogy Eszter te írtad, jó arcokat párosítani a nevekhez! Majd én is csinálok pocakos képe, meg majd rakok fel egyéb képet is!

Fogmosás: hát én úgy vagyok vele, hogy szívem szerint 10 percenként mosnám meg a fogamat, Mindennek amit megeszek bent marad az íze a számban, és ez viszont zavar! Mondjuk mivel nekem se hányingerem, sőt még nem is hánytam :lol: (bár ezt nem akarom elkiabálni), ez még elviselhető, viszont egész nap rágózom, és mentolos cukorkát szopogatok.

Most megyek, mert dolgoznom is kellene valamit!

Kép
tand
 
 


Lexus, megnéztem különböző kalkulátorokat, és a legreálisabbnak a márc. 30. tűnik nekem. Most a 8. héten vagyok, pedig júni 16. volt az uccsó menzim első napja, tehát már sokkal idősebb terhesnek kellene lennem elméletileg... De Julcsinál is ugyanez volt, újra kellett számolnunk, végül 10 nappal későbbre tettük a születés dátumát, és pont a kiírt napon született meg a csajszi. :)
Jövő hét szombaton egyeztetek majd a dokimmal az UH meg a menzi dátuma alapján.

Csináltam vonalzót is a kicsinek. :)

Előre is köszönöm a szülinapos köszöntést, aranyosak vagytok! :)
Örülök, hogy idén szombatra esik, mert tudunk csinálni vmi jó kis programot hármasban, ill. négyesben. :wink:

Ja, és az albumos ötlet nekem is tetszik, csak elfelejtettem reagálni!

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok!

Niki és Judit,
üdv a csapatban!

Mézgombi,
Boldog szülinapot Neked!

Beus és Pumperka,
csatlakozom én is a jókívánságokhoz, ami a vizsgát és a munkahelyet illeti! :wink:

Fogmosás:
szerencsére nem vagyok rosszul tőle, de én is elég sűrűn járok a rossz szájíz miatt! És mást nem bírok meginni, csak a vizet!

Tetszenek ezek az esküvős-nászéjszakás-babás sztorik!!! :P
Mi két éve május közepén jelentkeztünk be, és április közepén lett pozitív a tesztem. Vagyis nekünk akkor fogant meg a baba, mikor bejelentkeztünk a házasságkötésre!

Lexa,
nekem is tetszik a fotós-tárhelyes ötlet. Bár nekem sajna nincs digi fotógépem, de majd a telefonommal próbálok fotókat készíteni.

Az elutazóknak jó nyaralást!
Vendég
 


Már nem emlékszem, hogy ki kérdezte, de találtam egy oldalt, ahol jó áron találhatunk kismama-ruhákat.
Itt olvasgattam a társalgóban, és itt találtam. Szerintem nézzétek meg! Én valószínüleg rendelek majd.
www.gportal.hu/elenorkismamaruha
Vendég
 


Úr Isten ennyit írtatok...??????Csak 20 perc volt mire elolvastam :D :D :D

meccs:én is néztem és örjöngtem :wink: :D Klasszak voltak a fiúk!Nekem alapból muszáj :) nézni,apukám és a férjem is nagy focirajongó és focista(ja és persze a nagyfiam is már meg lett fertőzve :lol: )

fogmosás:én a fogkrém szagától öklendezem ,úgyhogy kínszevnedés a fogmosás... :(

Beuska!

Grat a vizsgához és sok sikert a munkához!!!

Én annyira szarul vagyok még mindig,főleg a gyengeség készít ki,hogy nem tudnék tutira dolgozni.Vannak napok hogy egész nap csak fekszem... :cry:

Képzeljétek,elmentem a pocaklakó által táppénzre és így a férjem igénybe vette a gyes-t.Kicsit jól járunk legalább áprilisig.Ezt intézük ma Vácott,ki voltam a várakozástól :?

Üdv az újaknak!!! :lol: (Niki és Judit)

pocak:nekem is kezd már látszani(bár sajna mivel maradt rajtam a Kristóf után ,így van csípőm meg hasam egy kicsit amúgy is :? )de azért érzem már a méhem ,kitapintható.
Képet majmegpróbálok feltenni.

Pepike!

Boldog szülinapot a kis Pepikének!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Andi! Tök izgi az esküvő szervezés, én imádtam!!! Kérünk majd minden egyes részletet, fotót a ruhádról (ha majd már ott lesztek), stb! Engem érdekel minden :D

MézAndi! Én ma vagyok kereken 10 hetes, és nekem június 14-én volt az utolsó mensi, 20-ra vagyok kiírva. Ez érdekes! Bár az is lehet, h csal spontán ilyen hülye vagyok :roll:

Csajok! Nagyon örülök, h tetszik az album ötlete!!! Neki is állok majd, ha hazaértem! Amúgy Zsu! Sztem a mai fényképes telefonok némelyike már simán van olyan, mint egy digi fényképező ;)

KépKép
lexus
 
 


Panni! Jobbulást!!!

Fogmosás: eddig elfelejtettem hozzászólni, amilyen agyas vagyok, pedig már akartam. Nekem is kínszenvedés, én is rosszul vagyok a fogkrém szagától, meg az ízétől is. Mellesleg ugyanez vonatkozik a rágóra is, terhesség előtt volt, h egy nap elrágtam egy csomagot, már attól is rosszul vagyok :shock:

KépKép
lexus
 
 


Mni,

Ne aggódj a február 29 miatt, hivatalosan február 24 a szökőnap,úgyhogy elvben mindig van szülinapja. És úgyis mindenki fel fogja köszönteni, de ha nagyon rosszalkodik, majd 28-án éjfélkor felkeltem, hogy na, akkor most gyorsan!!!

Amúgy gondolj bele, így legalább 96 évesen majd azt mondhatja, hogy még csak 24 :)

Képzeljétek, nagyon jó pletyit hallottam ma magamról. Régebben írtam, hogy nekünk a munkahelyünk nem tudja, hogy együtt vagyunk, nemhogy azt, hogy gyerekem lesz. A gyereket már megmondtam, a páromat meg csak annak a pár embernek, akire tartozik....

Elkezdtek a párom osztályán találgatni, hogy azért nem voltam három hétig, mert lombikkal csináltattam a gyereket!!!!!! :lol:

Én úgy vihogtam és olyan kár, hogy nem hallgathattam a szomszéd szobából, mint a párom tette...

Hiába no, az emberi találékonyság határtalan...

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Ja, de a naptárban a 23 után nem a 25 jön és 29.-e van csak 4 évente... Na de mind1. :) A lényeg, hogy egészséges legyen! :)
Eszterxx nagyon vicces amit írtál, biztos a párod is jót röhögött miközben hegyezte a fülét... :)
Különben nem is sejtik a munkahelyen?
Amúgy még én sem árultam el bent, egyedül a főnök tudja, meg elkotyogta egy másik kolleganőnek... a fiúk még nem tudják... vagy tudják, de nem szólnak semmit. :)

KépKép
KépKép
mni
 
 


Várj, nálunk azt nem tudják, hogy együtt vagyunk, azt már mindenki tudja, hogy terhes vagyok :lol: az nem titolk :P

Amúgy nem tudom, hogy sejtik-e... komolyan nem tudom, más osztályon dolgozunk, de egy emeleten... vigyázunk rá, hogy benn nem is nagyon beszélgetünk, külön kocsival járunk... de azért például a karácsonyi partin csak sikerült egymás mellé keveredenünk, mert nem jó egyedül, hiába no... meg amúgy is, egy céges bulin jöttünk össze, bár akkor szerintem már szinte senki nem volt magánál :lol: hja, azok a régi szép idők, amikor még lehetett inni meg bulizni... szóval szerintem akkor mindenki sejtette, de mivel utána semmi jelét nem adtuk, így nem is gondolnak rá.

A párom tegnap elmondta egy benti haverjának (nem az eszéért szeretjük a srácot...) - akinek az volt az első reakciója, hogy "Honnan tudod te, hogy az Eszter terhes????- válasz: én csináltam neki". Így zajlanak a mi kis hétköznapjaink, legalább én a háttérben jókat szórakozom :lol:

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Tudom! :) Mielőtt beregisztráltam gondosan elolvastam mindent! :) Kár, hogy nem vettem előbb észre a fórumot, mert már jó sok témához írtam volna... :)

KépKép
KépKép
mni
 
 


huhh, te aztán tényleg alapos vagy, le a kalappal! Én alig tudom követni, ha kimarad egy-két nap!!!

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Sziasztok!
Most ébredtem fel. A gyerekeket fél 3-kor áthívták a szomszéd gyerekek. Nosza! Le is tettem a fejem egy 10 percre. Ez lett belőle. Előre rettegek a szept 1-től. Egész napot kibírni egy zsongó méhkasban, és folyton toppon lenni. Már nem vagyok az a folyamatos álomkóros, de hamar elfáradok, és a többlettalvásra szükségem van. Minden elismerésem annak aki ebben a kezdeti hetekben dolgozott, hányinger meg minden mellett. Eszter, bár neked külön izgalom a munkahely ahogy olvasom. Valamennyire szórakoztat a helyzet.

Ez a szökőnap remélem engem nem fog érinteni, olyan hamar nem akarok szűlni, de az tény hogy különleges lesz az aki azon a napon születik. Aztrológiai szempontból biztos érdemes lenne vele foglalkozni. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Kérdés!

Nektek minden jó lett a laborvizsgálaton?
Nekem 3 dolog van az érték felett.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Na végre hazaértem én is. Bár nevetni fogtok, de 7 év után ismét buszon ültem :lol: ! Egy kicsit mulatságos volt, de egyben élveztem is! Mondjuk elég sokat gyalogoltam is (amitől elszoktam már), elfáradtam amire hazaértem!

Olvasom, hogy van aki tart a február 29-től, de Eszter te kimondottan örülnél neki, Hát én nem is tudom. Igaz, hogy mindenképpen érdekes lenne a dolog, de én inkább azt díjaznám, ha kihúznám április 1-ig, ugyanis akkor lesz a párommal a 10 éves együttjárásunk évfordulója. Bár ha azt veszem alapul, amit a doki mondott, akkor még csak 9 hetes terhes vagyok a nagysága szerint (de a kiskönyvemben a 10 heteshez tartozó dátumot írták), akkor azért van rá esély :P !!!

Pumperka, én eddig dolgoztam végig (igaz hányinger nélkül), de egy-két napom volt csak amikor nagyon nyűgös és fáradt voltam. Pedig éjszakánként nagyon rosszul alszom. Én is felébredek 1-2 alkalommal pisilni, de én akkor minimum egy órán át forgolódom, mire visszaalszom.
Sokszor még jobb is, hogy dolgozom, mintha itthon lennék, mivel én nem nagyon tudok megülni a fenekemen, így meg könnyen eltelnek a napok. Bár azt hozzáteszem, hogy én szeretem csinálni a munkámat.

Kép
tand
 
 


Pumperka!
Nekem a laborvizsgálaton a vérképemnél egy érték van a referencia tartományon kívül egy kicsivel; a Vizelet általános-nál minden negatív és normál, viszont a vizelet üledék automatával megnevezés alatt nagyon sok van ami katasztrofális. De nem értek hozzá, hogy ez mennyi nem jó?! :?

Kép
tand
 
 


Már írni sem tudok!

mennyi=mennyire

Kép
tand
 
 


Valószínűleg, ha nap nap után bejárok dolgozni akkor az lesz a természetes. Alapvetően én is szeretem a munkámat. Igaz,ha visszagondolok, minden nyári szünet után nyűgösen indul a szept 1. 2 hónap alatt hozzászokik az ember a lazább terheléshez.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


A február 29-cel hasonlóan vagyok, mint Niki, én is azt gondolom, h a gyereknek nem lehet a legjobb, ha csak 4 évente van szülinapja. Én valszeg, ha febr. 29-én születne (amire nekem, ha minden rendben megy, a márc. 20-i kiírásommal az esélyem 0), mindig 28-án köszönteném meg!

Elkezdem a galériát, mivel nem találtam jobbat, a kep.tar.hu-n lesz. Aki nem küldött még magáról pocakfotót (vmi 10. hét körülit), az légyszi tegye meg (jöhet az is priviben, ha az vkinek úgy jobb), és az első UH képeket is szeretettel várom!

KépKép
lexus
 
 


Na, csajok! http://kep.tar.hu/tavasz2008
A 2008tavasz logikusabb név lenne, de azzal nem hagyott regisztrálni, úgyhogy ez lett. Feltettem azokat a képeket, amiket eddig ide feltöltöttetek, a többiektől várom! És most nézem én is, magamat nem legelsőnek, hanem legutolsónak tettem fel, de úgy tűnik, feltöltés közben megfordítja a sorrendet.. Na mindegy, csak nehogy vmiket gondoljatok rólam :roll:

Ha vki nem kíván szerepelni az albumban, az szóljon, és leveszem a képét! :)

KépKép
lexus
 
 


Üdv az újaknak! Egész szépen gyarapodik a topic! :)

Eszter, itt dőlök a nevetéstől a benti sztorijaidon! :lol: Szerintem is poén a február 29 :wink: ! Elég jó esélyünk van rá!

Képzeljétek, ma először nem volt hányingerem! Hurrá!!!!!!!
Ellenben megint barnáztam. Azt hittem, hogy ennek már vége, úgyhogy most elég szomorú vagyok. Valahogy a 12. hetet választóvonalnak tekintettem, erre tessék... :roll:

Lexa, jó ötlet a tárhely! :D
Az adataim: Móni
32,
2008.03.05
Szt. István kh.
2007.09.28
Picúr
Erik

Kép

Kép
mzx
 
 


Sziasztok!

Ma délutánra hulla lettem, mivel 2 hónapja nem dolgoztam ez a mai nap teljesen kimerített. Na nem baj majd belejövök. Egy kicsit félek a következő vizsgától mert a gyakorlati vizsgán kevesen szoktak átmenni.

Lexa: Szerintem is jó ötlet a képtár. Az UH képem a 14. oldalon megtalálod.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?