Új privát üzeneted érkezett!

Még mindig fogalmam sincs, hogyan kell a profilba kicsinyített képet tenni, ezért Mézgombi példáján felbuzdulva: íme, itt vagyunk!

Kép Alexa és Anya
Vendég
 


Beus! Szorítok a vizsgákhoz neked!!!

Zsu! Nagyon szépek vagytok! Az én névnapom május 18-án van ünnepelve, amikor a naptár szerint Alexandra névnap van. Azt hiszem, naptár szerinti Alexa nap nincs, legalábbis (úgy tűnik), 23 évvel ezelőtt biztos nem volt. Én decemberi vagyok, anyuék is így választották, h a szüli- és névnap között teljen el némi idő!

Na, én eddig a páromat vártam, aki túlórázott a munkahelyén, az előbb telefonált, h még csak most indult, úh nem várok, és nem is bírom tovább, megyek aludni. Majd holnap jövök!

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
lexus
 
 


Mézgombi, Kiszazsu!
Én azt hiszem voltam olyan pofátlan, hogy nem is köszöntöttelek benneteket!! :oops: Örülök, hogy bővült a körünk! Jó itt látni benneteket, gratulálok a kicsikhez és a pocaklakókhoz!

Kiszazsu! Nálunk az öcsém még 3 éves korában is szopott, anyukám leragasztotta a cicibimbijét, és azt mondta, hogy mikor dokibácsi megtudta, hogy még mindig szopizik, hát mérgében levágta a cicit, és innentől nincsen tejci..... Teljesen gond nélkül leszokott róla, bár a dokibácsi szigorú nézése is sokat segített benne....... Egyetlen egy hisztike sem volt! Igaz ugyan, hogy még egy év múlva is kipróbálta volna, ha anya engedi, hogy van-e még benne...... :lol: :lol:
Vendég
 

 
 

Sziasztok!
Annyit írtatok, hogy győztem visszaolvasni!!! :wink:

beuska: örülök, hogy itt vagy, szorítok a vizsgához.

Lányok, ti már így tudjátok a neveket, nekem a Milán is a szülőszobán jutott eszembe. Mondjuk tegnap olvasgattam neveket, jókat nevettem is: Zápor, Gyönyörű...stb, most komolyan, valaki ad ilyen neveket??? Nekem a Vivien tetszett, de minden 2. Vivien sötétbőrű, így elvetettem.

eszterxx: lehet tegnap láttuk egymást, nem??? 18 órára értem a dokihoz, de kb 19-kor jutottam be. Előttem egy hosszúszoknyás, fehérblúzos lány volt, nem te voltál az? Én drapp lennaciban voltam, a férjem ült mellettem. Szept 11-én 18-ra kértem időpontot.
Láttad hogy az Astoriánál le akart ugrani egy pasas és ott volt egy csomó tűzoltó? Mi is néztük egy darabig, hogy leugrik -e, de meguntuk.

Üdv az új csajsziknak, szépek vagytok!!!
Mindjárt rakok fel képeket, felraktam a gépre a telefonról.
Vendég
 


Kép ekkora a pocak

Kép Velence

Kép Ketten

Kép Öngyilkos merénylő
Vendég
 


Hűűűű Jim! Télleg van már pocid...... :shock: :shock: Hol van az enyém ettől...... :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Bocs, lányok, most nincs időm mindent visszaolvasni, csak Jimm-nek tudok válaszolni, mert aztán dolgoznom kell... :cry:

Igen, láttuk egymást!!! Én 18.30-kor mentem be, előttem az a csaj volt, aki csak gyógyszerért kérezkedett be. Fehér nadrágban voltam, fekete pólóban, copfba kötött szőke haj és szemüveg...

A hosszúszoknyás csaj utánam jött :lol:

Olyan hihetetlen! Az öngyilkost én is láttam, néztem is egy darabig, azt hittem, pár percen belül majdcsak elszánja magát és lép valamerre :lol:
11-én én 17.10-re megyek és amilyen késések vannak, tuti találkozni fogunk. Majd előtte egyeztetünk, ki miben lesz! Hihetetlen, hogy már milyen pocakod van, rajtam semmi nem látszik!!!!

Képzeljétek, a gyerek már 6.2 centi hosszú, 50%-kal nőtt a hossza egy hét alatt. Eddig azt hittem, ez sok, de aztán megnéztem a táblában és ez a normális. Nekem legközelebb 27-én kell mennem dokihoz, mert a nőgyógyász ragaszkodik a saját genetikai UH-hoz, így a Jánosban is meg kell nézetni...

Na futok dolgozni, puszi mindenkinek és még egyszer bocs, hogy nem tudtam visszaolvasni a többieket!

Eszter

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Sziasztok!

Jim: Óriási a pocakod, nekem nem nagyon látszik. Aki nem tudja, hogy terhes vagyok az észre sem veszi! Hát nem is akarom, hogy észrevegyék. (Nem úgy mint az előző kettőnél, akkor kidugtam a pocim.)
Ugyanis tudjátok, hogy munkát keresek, ha minden összejön és túl leszek a két vizsgán akkor jövőhét csütörtöktől már dolgozom!!! Vagyis már lehet, hogy holnaptól de az még csak gyakorlat, és abból is vizsgázunk jövőhét szerdán. És utána munka!!!

Eszter, Jim: Tök jó, hogy taliztatok, csak kár, hogy nem ismertétek fel egymást. Nem baj majd szeptemberben.

Jim: Nagyon jók a képek, édesek vagytok!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Sziasztok!

Eszter! Tök jó, h minden okés! Beírom a táblába a köv. dokit.

Jim! Nagyon szépek vagytok, és nagyon édes a pocakod! A többiek nem akarnak pocakfotókat feltenni??
Nekünk sincsenek még meg a nevek, nyugi ;) Lányból túl sok van, apának meg nem tetszik a Boldizsár, úh kábé nullán vagyunk mi is.

Ez az öngyilkos merénylő azért durva :shock:

KépKép
lexus
 
 


Kép Kép

Szóval két kép a pocimról, nadrágban nem igazán látszik, ruhában pedig így nézek ki!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Beus! Nagyon édes a pocid! Sztem nekünk kb. ugyanakkora, ami azt nézve, h egyidősek vagyunk, teljesen stimmel is ;)

KépKép
lexus
 
 


Sziasztok!

Tényleg vannak pocakok. Az enyém nem igazán nött. Eddig mindenki meglepődött amikor kiderült, hogy már lassan a 12. hétben járok.

Azt el is felejtettem mondani, hogy a kellemetlen fogorvos és a kellemesebb UH után csütörtökön repülünk a férjemmel Tunéziába. Ez lesz az idei nyaralásunk. Van bennem egy kis félsz, de mostmár az étvágyam is előjött. Gondoltam viszünk magunkkal otthon sütött sajtos rudat nasinak és egy pár szem hazai gyümit. Én nagyon gyümis vagyok, de kint nem igazán ajánlatos enni csak olyat aminek a héját le is tudom húzni (pl.: banán, narancs).

Már úgy várom. Jó lesz kikapcsolódni. Mire visszajövök lehet, hogy már nekem is elkezd nőni a pocakom :wink:

Kép
cicuka78
 
 


Höh, na most vettem észre magamon úgy igazából, h én már most többesszámban beszélek, mi lesz, ha meglesz a baba? :shock: Tehát nekem kábé ugyanekkora a pocak, Törpicseknek nem :D

KépKép
lexus
 
 


Lexa: Viszont nézd meg a mellem, a zöld pólóba látszik egy kicsit, hogy mekora! Tényleg neked nem jún. 14-én volt az utolsó menstruációd?

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Cicu! Azta, de jó nektek!!! Tuti, h mire hazajössz, lesz már pocak ;)

KépKép
lexus
 
 


Beus! De igen, akkor volt! Nekem a melleim még mindig nem nőttek semmit sem, de majd csak eljön az ideje, nem? Érdemes most emiatt aggódni? :roll:

KépKép
lexus
 
 


Lexus: Nem, ahogy mondtam majd eljön annak is az ideje, ha szoptatni fogunk 2x ekkora lesz.
Tényleg egy idősök vagyunk, de nekem márc. 21, neked meg 20. Én a két előző terhességem alapján számítottam ki. Az egyik kalkulátor 20-at mutat a másik 21-et én is 21-et számolok, de 2008-ban szökő év lesz így lehet, hogy a 20 a a valós nap. Amikor a fiammal terhes voltam 8 ével ezelőtt akkor is szökő év volt és mást mutatott az UH és ás volt amit az orvos számolt. De a kisfiamat nem érdekelte a dátum, ő még egy hétig bentlakott a pociban. Hogy április 27 vagy 28 az őt nem érdekelte, május 03-án született meg.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Sziasztok!

A lánykám épp szabadfoglalkozást tart, felmászott a nagy ágyra, rajzol, és olvas, így gyorsan megpróbálok írni. Persze az egyik szemem azért rajta, mert néha kitalálja, hogy nem tud egyedül lemászni, és anyai segítségre van szüksége.

Beus, egy vagonnal a vizsgához! :)
A munkahelyen csak a próbaidő letelte után áruld el a pocaklakót, azután már védett vagy, nem küldhetnek el.
Azért ruhában már domborodik ott valami.
:wink:

Lexus, a játszón jót nevetett egy csaj, mikor mondta, hogy Boldink lesz. :) Egyébként engem is ez a becézés fogott meg. A férjemnek szintén tetszik, más közösen szimpatikus fiúnevünk egyelőre nincs is.
Julcsinál elég jól jött ki a név- és szülinap közötti idő, mert februárban van Julianna, a szülinapja pedig májusban.

Panny, turis boltokat nem nagyon ismerek, én annak idején a C&A-ban, és a Blaha mellett lévő kismama boltban vettem gatyót magamnak. Fölsőt nem kellett vennem, azok nőttek a pocakommal együtt. :)
A C&A-ban nagyon jó nadrágok vannak, az áruk viszont szerintem elég húzós, mondjuk én eddig még nem találtam máshol sem olcsó kismama ruhát... Kismama bugyit is itt vettem, nagyon kényelmesek, 3 db van egy csomagban, nem literes nagy bugyi, hanem csak szélesebb a felső része, szülés után is ezeket hordtam.

Jimmorrison, tényleg jól látszik már a pocid, klassz képeket tettél fel!
Én már a lányomnál is elég korán tudtam, hogyan fogom nevezni, mert ez volt az egyetlen név, amelyet kiszemeltünk a férjemmel. :)
Elég nehezen döntünk a nevek terén, így ha egy közöset találunk, akkor az lesz a tuti befutó.

Kiszazsu, nagyon helyesek vagytok a képen! És irigyellek, mert tökre hasonlít rád a lányod! Az én Julcsikám teljesen az apja, remélem a kistesó majd örököl némi anyai vonásokat is. :)
Julcsi 8 hónapos koráig szopizott, így nálunk már nem volt szopi, mikor terhes lettem. Elég nagy étvágyú baba volt mindig is, a szopi mellett pótolnunk is kellett, így nálunk nem okozott problémát, mikor már csak tápit kapott. A szopit is ő hagyta abba, fokozatosan hagyta el a szopikat. Örülnék, ha a testvérénél több tejet tudnék produkálni, és nem az 5. napon indulna be a tejem, mert nagyon szeretnék 6 hónapig csak szoptatni.

Na, megebédeltetem a kisasszonyt, aztán bedugom az ágyába. :)

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Mézgombi: Hál' istennek nincs próba idő, azért van a két vizsga. Nekem eddig volt munkám, tegnap voltam az állásközvetítő irodában (munkanélküli központ) ahol tájékoztattak , hogy még így munkanélkülin is mindenből a max-ot kapnám, tehát minden oké. De én nem akarok fél évig itthon ülni, meg is bolondulnék. A gyerekek suliba meg oviba, egyedül mi az istent csinálnék itthon, csak el lustulnék. Szóval ez tök jó munka, a többieknek már régebben beszámoltam róla, és vállalkozóként megyek. Szóval van egy családi vállalkozás így rendes bejelentett munkám lesz ismét, hiszen nekem 10 éve folyamatos munkaviszonyom van, nem akarom megszakítani. A pocakom pedig remélem nem fog nagyon nőni, most jelenleg úgy nézek ki mint egy jóllakott ovodás. Jelenleg nem látszik, hogy pocaklakó van benne, vagy husi-musi. Ameddig lehet takarom. Ha bírom és nincs gond akkor február végéig dolgozni szeretnék.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Csajok, aludtam egy kicsit, olyan nyomott voltam! De most nagy hévvel neki kell állnom főzni, mert ha hazajön a férjem, elég ciki lesz, hogy nincs kaja :oops:

Azért gyors írok egy kicsit :wink:

Beuska: neked is szépen látszik a pocid 8) a vizsgához meg a munkakereséshez nagyon megy a drukk!!!!

eszterxx: a másik tippem te voltál, hogy te lehetsz, mondtad is a csajnak, hogy egy órája itt vársz, amikor be akart előtted menni :wink: Na, majd legközelebb dumcsizunk, ha úgy jön össze. A méretekhez gratula!

mézgombi: ti mit ettetek?

cicuka: jó utazást, aztán a fényképezőt nem elhagyni, mint az okos férjem 8)

A Milánnal is ekkora volt a hasam, a végére mindenki azt hitte, legalább 3 gyerek van bent. Kicsit kényelmetlen, mert nem jön rám semmi, nekem is kell ruhákat vennem, mert eddig így nyári rucikban elvoltam. A fotón terhes pulcsi meg lennaci van rajtam, azokat még régen vettem. A www.babaszoba.hu adok-veszek rovatjában is érdemes körülnézni, amikor Milán pici volt, én is sokmindent vettem ott, meg amikor parfümökkel bizniszeltem, ott adtam el nagy részét. Nem lenne rossz vmi jó kis turkáló, mert azért télre több ruha kell, és tényleg horror árak vannak, nem fogok megvenni mindent butikban az tuti.
Vendég
 


Beus, értem. :) Csak azért írtam, mert én anno jól megjártam, próbaidő lejárta előtt két nappal szépen kirúgtak, már tudták, hogy terhes vagyok... Én voltam a béna, már egyetem alatt náluk dolgoztam, azt hittem normálisak, és jobban járok, ha én is őszinte vagyok, és elmondom, mi az igazság, nem pedig különböző hányós-hasmenős vírusokra hivatkozva járok 5 percenként a klotyóra. Azóta már rájöttem, hogy a régi ismeretség, a bizalom, a szaktudás bizonyos szitukban nem számítanak. Utána papíron "dolgoztam" majd egy évet, így legalább anyagilag nem jártunk rosszul, kaptam a Gyást, meg kapom még most is a Gyedet. Ezért is gondoltuk, hogy jöhet a kistesó, most úgy sincs munkám, ha a kicsi is nagyobb lesz, akkor remélem találok majd állást. Még az is lehet, hogy vidéken, mert nagyon fontolgatjuk, hogy a tesó születése után elköltöznénk egy vidéki házba (Kecskemétre gondoltunk), a gyerekeknek ott sokkal jobb lenne, és onnan még a férjemnek se lenne túl hosszú idő beérni a munkahelyére.
Látszik, hogy alszik a kiscsaj, itt ragadtam a gépnél. :)

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Jimmorrison, őszintén szólva, még én sem főztem, anyuéktól hozott kajcsiból élünk. :oops: Sült husi volt kiflivel, Julcsi imádja, én nem nagyon ettem, most épp émelygéssel küzdök.
Délután viszont be kell szereznem valami alapanyagot, mert este már főznöm kell.
Nekem is gyorsan kezdett nőni a hasam, a 11 hetes UH-ra már terhesnaciban mentem, szerintem most is hasonlóan lesz. Brutál nagy pockóm lett a végére, mindenki rémisztgetett, hogy hatalmas lurkóm lesz, de megúsztam, mert 3350 g-al született. :)

Cicuka, én is jó utat kívánok! Tunézia a kedvenc helyem, 3 éve voltunk ott, azóta is visszavágyódom. :)

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok,


Először is üdv mézigombi közöttünk.

Beus: hát neked is van már szép pocakod, neekm még semmi sem látszik, pedig elég vékony testalkatú vagyok... Drukkolok a vizsgádhoz

Lexikém: a következő vizsgálatom 29-én lesz, uh+ rákszűrés, majd vérvétel is. Beírod a táblába, és remélem minden oksi veleTEK! :lol:

Kiszazsu: nagyon szép a kis csemetéd, gratulálok hozzá

Jimm: hát ezt a pocakod, csak győzök csodálkozni, mintha már a 4. hónapban lennél...szép nagyon

Cicuka: ne félj a tunéziai gyümiktől, mert a szállodában minden nap friss és mosott svédasztalos gyümit adnak. Csak győzzél majd váloatni közöttük.

Én már nem is írom le hogy vagyok, a szokásos hülye vukk kísér egész nap, már alig várom, hogy elmúljon...

Ja és megszületett a 2. keresztfiam, Barnika, 4 kiló és 56 centi és augusztus 20 a szülinapja, ő is és a nővérem is jól vannak hál' istennek.

puszika

KépKép
bnesz.eva
 
 


Beus! Én először a babanet kalkulátora alapján "számoltam", hogy mikorra vagyok kiírva, az március 20-at írt, utána a doki is ezt mondta, meg nekem a tegnapi kalkulátor is márc. 20-at adott ki, tehát nekem utolsó mensitől számolva ez jön ki. Amúgy most azt nézegetem, h tök érdekes, mert te 21-et (is) mondasz, és a vonalzónk mégis teljesen ugyanazt mutatja - 9+6, 212 van vissza. Vagy a Lilypie-n te is 20-at állítottál be? Bocs a hülye kérdésért! :roll:

MézAndi! Úgy irigyellek most benneteket, h a párodnak is tetszik a Boldizsár név! Én nem tudom, mit fogok csinálni, ha fiú lesz, s ő majd továbbra is úgy gondolja, h nem Boldizsár lesz a neve. Valahogy meg kéne szerettetnem vele :D
Küldd már el légyszi te is az adataidat, és akkor beteszlek a táblába! ;)

Évikém! Biztos hamarosan neked is lesz pocid, mert azt mondják, h akiknek vékony testalkatuk van, hamarabb látszik a pocak tövekedése. Lsd.: mi :D (mármint itt most kivételesen nem magamról beszélek többesszámban, hanem az eddig feltett képekről 8)) A táblába be is írom a köv. vizsgálatodat!
Gratulálok a keresztfiadhoz!!! Szép nagy baba!

Zsu! Küldtem privit :)

KépKép
lexus
 
 


Sziasztok!

Hát nálatok is nő már a pocak! Nekem is hasonló méretű, mint nektek, igaz az enyémen egy kis párnás réteg is van (szerencsére nem vészes), de szerencsére még felöltözve nem nagyon látszik. (mondjuk az is igaz, hogy figyelek, hogy mit veszek fel).
Szerencsére ruha szmpontjából kaptam igéretet, hogy kapok majd kölcsön egy csomót.

Évi gratula a nővéred babájához!

Cicuka, egy kicsit irigykedem a tunéziai út miatt! Mi is a jövő héten megyünk szabadságra a párommal, de ilyen nagy terveink nincsenek. Sőt most anyagilag sikerül magunkat egy kicsit kifosztani, mivel, sajnos, ha valami elromlik, az el is fog romlani, ezt az elvet követjük most. Minden tönkrement mostanában (autó, stb.). Így most inkább mi maradunk itthon, vagyis az országhatáron belül. Na meg elkezdjük szervezni az esküvőnket! :lol:

Kép
tand
 
 


Lexus, Beuska!
Nekem is kérdéses volt az időpont( nem mintha az az egy nap számítana)
Az egyik doki nekem is márc 20.-át a másik meg márc 21-ét mondott és két kalkulátornál is egyszer az egyik egyszer a másik jött ki. A mostani dokim márc 20-at mondott úgy hogy már ez marad
pussz nektek
Pepi :D

pepike


Kép

Kép
pepike
 
 


Beus! Nem szóltam, a te vonalzódat néztem, és az volt a fejemben, h tegnap még nekem is 212 nap volt vissza. Bocsi, kicsit hülye vagyok, reményeim szerint a terhességgel jár :D

Pepi! Kérünk tőled is egy pocakfotót! ;)

KépKép
lexus
 
 


És megvan a profilképem :!:
Köszi, Lexa!

Kislányom nevében is köszi a dícséreteket! Tényleg hasonlít rám? Úgy örülök! Ugyanis és nem látom.

Nekem még nincs pocakos képem, nem is lenne még mit látni rajta.
UH képem sincs, majd két hét múlva megyek.

Puszi mindenkinek! Szép napot!
Vendég
 


Nincs mit, Zsu! Örülök, h tetszik ;) És amúgy igen, valóban hasonlít rád a kiscsaj, szépek vagytok nagyon!

KépKép
lexus
 
 


Hékás, mi ez a pangás??

KépKép
lexus
 
 


Sziasztok!

Most jól elvoltam tünve 1 hétre. Elutaztunk és mielött elmentünk nem tudtam felcsatlakozni. De látom abban az időben másnak is volt olyan jellegű problémája. Nagyjából jól vagyok, bár a hányinger eléggé kínoz. :(
Köszöntöm az újjonnan csatlakozókat. Ahogy elnézem ez az egyik legzsufibb topik. Persze ez most jót jelent a MI esetünben. Visszaolvastam mindenkit, de nem biztos, hogy mindenre reagálni fogok.
Ti hallottatok az un. kismamaövről, másnéven kismamabandázsról. Mostanában kezd nállunk elterjedni, szerintem egy jópofa kiegészítője a kismamaruhatárnak. A C&A-ban láttam feketét, de nem túl olcsó...

Van egy nagy hírem. Főleg Beuska Te fogod értékelni. :D
Biztos van közületek aki emlékszik rá, hogy írtam arról, hogy közalakalmazott tanár vagyok, de nem vagyok véglegesítve, csak mindig hosszabbították a szerződésemet. Egy hete beszéltem az igazgatómmal, és azt mondta megbeszéli a gazdaságissal mi legyen velem. Reméltem elküldeni nem fog, de gondoltam ha lejár a szerződésem lejár......
Ma , gyorsan fel is hívtam, hogy mit döntöttek felőlem. Képzeljétek kaptam végleges kinevezést. Vagyis azt mondta hétfőn odaadja ha megyek dolgozni. :D

Nállam most más hír nincsen.
Lexa!
30-án megyek orvoshoz, ha bejutok, mert időpont már nem volt. De más is odaszokott menni csak úgy.
Pusz mindenkinek!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Kép
Nekem most ekkora. Már csak két nadrág jó rám. De nekem az utolsó 3 hétben nem nőtt semmit. Az elején ugrott meg. Harmadik terhesség, ikreknek indult. Akkor feszült is rendesen a hasam...

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Kép

Sziasztok!

Itt egy 11. heti pocikép.

Annyit termeltetek, hogy alig győzöm visszaolvasni. :D De majd mindjárt jövök és írok, csak tálalom a páromnak a vacsit. :)

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Hello!

Lányok, kivagyok ettől a hatalmas étvágytól, amit érzek, legfőképpen este alig bírom ki, hogy ne tömjem magamba a vacsit. Ma kefíres salátát csináltam vacsira, jó lenne minden nap ilyesmiket enni.

Mézgombi, Kisazsu!
Grat a babákhoz, nagyon aranyosak! :)

Beus,
írjál majd, hogy milyen lett a vizsga! :shock:

Pumperka,
nagyon örülök, hogy véglegesítettek a munkahelyeden! 8)

Lexi,
szerintem se aggódj a ciciméret miatt, majd csak most fog elkezdeni nőni, meg én is úgy hallottam, hogy a szopizásra hatalmasra fog nőni!

Jó ötlet volt, hogy raktunk fel pocakképeket, légyszi mindenki dobjon fel egyet, olyan jó látni ahogy növögetünk! :D

Tand,
mikor lesz az esküvőtök?

Mi friss házasok vagyunk, május 5-én volt az esküvőnk. Amikor bejelentettem a munkahelyen a bébit, sokan rávágták, hogy őt a nászéjszakán hoztuk össze, de ki kellett őket ábrándítanom, hogy később fogant a bébi egy hónappal. (Egyébként képzeljétek, pont az esküvő napján látogatott meg a havim, úgyhogy nem volt valami kellemes, de azért az esküvői élmény valamennyire feledtetni tudta. Egy hetet késett, és én már kezdtem reménykedni, hogy hátha a bébitől, de sajna nem, csak az idegességtől késhetett.)

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Nna, látom, megszaporodtak a pocakos képek, nagyon helyes, nagyon helyes! Arra gondoltam, h lehetne egy albumunk is, amibe csinálunk különböző kategóriákat, most ugye pl. a pocak és uh fotók az aktuálisak, és még ezeket is bonthatnánk, mint pl. 10. hét körüli pocakfotók, első uh képek, stb, stb. Nagyon szívesen elvállalnám ezt is (persze csak ha még nem sok belőlem, és nem vagyok túl fontoskodó), csak beszéljük meg, h milyen tárhelyen legyen (pl. kep.tar.hu, stb.)! Ha nem tetszik az ötlet, azt is mondjátok meg nyugodtan!!

Pumperka! Hol voltatok nyaralni, és milyen volt? Mesélj-mesélj!!! Wow, neked is látszik már rendesen a pocakod, nagyon jó a fotó! És beírom a táblába a dokit.

Meli! De jóóó, h már rólad is van kép!!! Ez a kefires saláta istenien hangzik, pláne, h ma, képzeld, egész nap csak és kizárólag kefirre vágytam! Hú, azért kellemetlen lehetett azért, lagzi mensivel..

Na, elkezdődött a magyar-olasz meccs. Nem tom, nézi-e vki, nagyon édes volt a kezdő rúgás, nem értettem pontosan, h ki, de a lényeg, h ezt, mármint a kezdő rúgást felajánlották egy 5 éves, leukémiás kisfiúnak :)

KépKép
lexus
 
 


Tényleg, Beus! Mi újság :?:

Tand! Én is kíváncsi vagyok, h mikor lesz az eski!

KépKép
lexus
 
 


Nálunk psi és a haverok birtokba vették a konyhát, kicimbálták a tv-t, mert a szobából kitiltottam őket..... Rágcsa, vörösborocska és mecs.......
Én meg itt! Száműzve vagyok! Brühühühühühühühühühühü
Vendég
 


Nálunk pasi és a haverok birtokba vették a konyhát, kicimbálták a tv-t, mert a szobából kitiltottam őket..... Rágcsa, vörösborocska és mecs.......
Én meg itt! Száműzve vagyok! Brühühühühühühühühühühü
Vendég
 


Sziasztok!

SIKERÜLT A VIZSGÁM!!!! HURRÁ!!!!!
Holnap mehetek 9-re gyakorlatra, és még egy hét, még egy vizsga és dolgozhatok. Sajnáltam a többieket 5 embert kirugtak, ketten a héten már nem jöttek így 8-an maradtunk. Nagyon jó kis társoság, a vizsga után már beültünk egy étterembe, dumcsizni.

Pumperka: Látod én megmondtam, ha rendesek akkor véglegesítenek, nekik ez semmibe nem kerül. Sajnos az én volt igazgatom nem volt az. Nem szeretem azokat az embereket akik hátulról jönek és nem mondanak igazat. Na mindegy én már lezártam magamban. Igaz ma ahogy mentünk a csajokkal az étteremben találkoztam két tanítványommal, azért hiányozni fog a tanítás. Nagyon szerettem. De sajnos a mi iskolánkban az okosaknak nincs helyük, csak a butáknak és azoknak akiknek nagy a nyelvük. (Gondolom érted!)
Cuki a pocid.

Lexi: Nem tudom, már nem emlékszem, hogy mit írtam be, de az biztos, hogy jún. 14-ét és 28 napot, meg ha kérdezte akkor beírtam a márc. 21-is. Nálam teljesen mindegy mert szerintem túl fogom hordani, ezt az orvos is megerősítette, az ultrahang alapján. Még azt is megjegyezte, hogy készüljünk fel mert ez sem lesz könnyű szülés. (A lányomnál majdnem ott maradtam a szülőágyon.)

Melinda: Neked is cuki a pocid.

Úgy látom már mindenki kezd gömbölyödni!

Küldjetek még pocakos képeket!!!

Név választás: Mi a hétvégén ebből már családi perpatvart generáltunk. Be szeretnénk vonni a gyerekeket is a névválasztásba, de nem jutunk soha közös nevezőre, így még se lány se fiú nevünk nincs.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Lexa!

Apósomnak van egy tanyája, és ott voltunk 14-en. Jó volt, jéghideg kútvíz, jó levegő, csakhát csak én voltam a "gazdasszony". Szóval a főzés eléggé kimerített, pedig azért segítettek. Hányingeresen így is rossz volt. Sokat játszottunk keveset aludtam, de most bepótoltam. 11 órát aludtam éjszaka + 2 órát délután. Szóval most teljesen ok minden. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Szakadék! Azért itt se olyan rossz, nem? :D Nálunk itt van apu és apósom is, a fiúk hármasban nézik a meccset. Én meg innen kukkolom, engem is érdekel!

Beus! HATALMAS GRATULA!!! Nagyon ügyes vagy!

KépKép
lexus
 
 


Beuska! Gratula vizsgádhoz! Biztos nagyon föl vagy dobva!Rádfér.... :D :D :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Pumperka! Hú, jéghideg kútvíz! Ezt most megkívántam :D Érdekes, én a vizet soha nem kívántam úgy kifejezetten, pláne nem ennyire, mint most, megyek is, és leiszom magam :D Tök jó lehetett nektek!

KépKép
lexus
 
 


Sziasztok Kismamák!

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok, mert március 7-re várjuk a babánkat. Már több napja csak olvasom a topikot, rengeteget írtatok, de addig nem akartam beleírni, míg végig nem olvastam az egészet. :)
Magamról annyit, hogy Nikinek hívnak, 27 éves vagyok, Solymáron lakom a férjemmel. Április 28-án volt az esküvőnk és a baba a nászúton fogant. :)

KépKép
KépKép
mni
 
 


Niki! Üdv itt!!! Hatalmas gratula a babához és az esküvőhöz is! Dícséretes, h végigolvastad az egész eddigi termésünket, nem semmi ;) Ha szeretnél bekerülni a táblába, amivel jópárszor találkozhattál az előző oldalakon, akkor küldd el az adataidat, és már bele is teszlek!

KépKép
lexus
 
 


Sziasztok!

Nekem ha minden igaz március 18. a nagy nap. Láttam, hogy van velem egyidős kismama. 10 hét 1 nap. Most írok először, nem igazán tudom, hogyan is kell. A vonalzót hogy tettétek fel?
Köszi előre!
juditkecskemet
 
 


Judit! Neked is üdv és gratula! :) Küldd el légyszi te is az adataidat, ha szeretnél bekerülni a táblánkba!

Vonalzó: kattints rá vmelyikünkére, utána kijön egy oldal. Ott ki kell választani, h várandós (pregnancy, expecting a baby, stb) vonalzót akarsz, majd értelemszerűen megadni az utolsó mensi (ha kéri) és a szülés dátumát. Utána kapsz kódokat. Ha azon az oldalon csinálod, ahol pl. nekem is van, akkor a BBCode-t kell bemásolni a profilodba, ha a babafalván, akkor a PHPBB kódot. A profilt fent találod, a Segédletek címszó lenyitásával.

Remélem, érthető! :roll:

KépKép
lexus
 
 


Beuska!!!
Yes!!! Ügyes vagy, nagyon gratulálok!!!!! Remek!

Lexi! Nagyon remek itt, nem panaszkodásnak szántam! Chipset eszek..... :oops: khm. Tudom ám én.......

Üdv új lányok! Judit és Niki!
Niki! ez egy szuper szép és romantikus történet!!! Gratulálok!
Judit! A profilnál kell beilleszteni az aláírásba, és bejelölni, hogy mindig ott legyen, és beteszi! Üdv nálunk!
Vendég
 


Hú, Szakadék! Nagyon egyszerre írhattunk! :D

KépKép
lexus
 
 


Tábla a ma írt dátumokkal kiegészítve, és Niki adatai is bekerültek :)

Kép

KépKép
lexus
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?