Új privát üzeneted érkezett!

Köszi, megnézem őket!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok,
nem tüntem el, csak Ábel nem nagyon hagy a gép elé ülnöm...

Szirom, örülök, hogy megjöttetek, remélem anyukáddal minden rendben lesz, írj, ha megtudsz valamit! :wink: Nagyon szorítunk neki, sokat gondoltam a mütétre!
Miksa tök cuki a képen! Rólad nincs? :wink:
Veled minden oksi?

Ildi,
nem, nem sértödtem meg, csak mint írtam, nem mindig tudok jönni a kölyök miatt! :wink:
Húú, biztos szép lesz a garázsotok, majd tegyél képeket!

Az ilyen balul elsült napok nálunk is megvannak sajnos, elromlott a mini dvd, aztán bedöglött az autó, aztán a robogó is... nem is sorolom! :twisted:

Babasarok alakul, már csak vasalnom kell, meg a kórházi cuccokat összekészíteni és kész minden. Jövö héten megyek megbeszélésre a kórházba, ha minden igaz, akkor már kapok egy idöpontot is. Már nincs sok hátra, de nem is baj, mert elkezdtem masszívan vizesedni, megint, mint Ábelnél a végén. Meg nagyon fáj már a hátam, alvásról meg ne is beszéljünk... De azért jól vagyok, eddig jól bírom! :wink:

Na léptem, mert van egy csomó dolgom még míg Ábel végre ül a fenekén. :wink:

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok!

Szirom kiderült, hogy Anyukád mitől lázasodott be?
Hűtő :(
Nekünk is olyan van amit Ildi felrakott, csak electrolux. Én is szeretem, jó nagy és eddig még nem volt gond vele.

Ildi, biztos szép lesz a garázs. Raksz majd képeket róla?
Találtam a régebbi oldalon egy NAGYON fincsi cukkinis receptet. Ma azt főztem, már meg is ettem... Most belehúzok rendesen. :D

Motiot, nekem is ismerős, hogy nem tudok írni. Például délelött Andris soha nem hagy. Alig bírja kivárni míg kiteregetünk, megfőzöm neki az ebédet, rendet rakunk és utána már menni kell vele motorozni.... Sajnos nem sokáig játszik el egyedül.
Ábel várja a tesót? Szerinted féltékeny lesz?

Lányok aki kertesházban lakik tudna abban segíteni, hogy a teraszra milyen kerítés lenne jó? Magasan van a terasz és félek, nehogy lepotyogjon majd Andris. Lehet készen kapni vagy csináltatni érdemes? Vmi szép fából készültre gondoltam.
mira80
 
 

 
 

Hahó!

Köszi az érdeklődést, egyelőre annyit tudok, amit az uh-s orvos mondott, hogy pangás van az egyik vesében, és ez szerinte ennyi idővel egy ekkora műtét után nem meglepő. És kivették a katétert ma, ami jó hír, de még nem tudom, hogy boldogul anyu nélküle.

Mira! Melyik az a recept? Előrehozhatnád :wink:

Ma nálunk ez volt (wokban hagyma, gomba, sárgarépa, zöldség, karfiol, karalábé, a fűszer az csak só és egy kis bors)

Kép

Motiot! És akkor most már Ábel teljesen rendbejött? És ég a fejem, de elfelejtettem, hogy mikor lesz a csaszid. Ugye már megvan, vagy csak álmodtam, hogy mondtál egy dátumot? :oops:
Babasarok: akkor tök jól álltok. Nekünk még meg kell venni a beépített szekrényt, ami a hálóba kerül, hogy ki tudjam pakolni a gardróbot, ahová a kis töki költözik majd. Meg Miksának kell egy komódot venni, mert most a pelenkázóst használja, ami kell majd.
Ruhákat már mostam, de vasalni még nem vasaltam. Muszáj volt átnézni, mink van. 62-es body-ból szerencsére valahogy kevés van, legalább valamit vehetek :wink:

Hűtő: A vagy A+ energiaosztályost használtok? Lent vagy fönt van a fagyasztó? Ez a no frost funkció annyira jó, hogy érdemes érte többet kiadni?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Mira! nekünk csináltatott apácarács van, majd küldök képet, de már csak délután.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Mira! Küldtem privit. Naszóval még azt akartam mondani, hogy lehet készen is kapni kerítés- meg korlátelemeket, érdemes körülnézni a Bricoban és hasonló helyeken. De nekem az ott vett dolgok nem tűnnek annyira stabilnak, mint a mi csináltatott korlátunk.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, köszi, hogy elkülted a képet. Nagyon jól néz ki. Csináltattátok?
A cukkinis recept: olivaolajon hagymát kicsit előpirítani, rá a cukkini darabkák, összesütni a végén mozzarellát belerakni és fokhagymás tejföllel leönteni. Nagyon fincsi volt. Ildi biztos tud még hasonlót, háta leír párat. :D
Amit Te főztél az is nagyon jól néz ki. :D
mira80
 
 


Hahó!

Mira! Kétszer is írtam, hogy csináltattuk :lol: :lol: :lol: Ugyanaz az ember készítette, aki a konyhát is. Épített konyha, kérsz arról is képet? Mi nagyon szeretjük.

Receptet köszi! Az a baj, hogy ezeket inkább én eszem :roll: ma is úgy volt ez a wokos zöldség, hogy azokból az alapanyagokból csináltam, amiknek a másik feléből tegnap levest főztem Miksának. Aki levesrajongó. Ma nem tudtam, hogy adjam ezt el neki, mondtam, neki, hogy ugyanaz van benne, mint a levesben, erre eszegette, de közölte, hogy máskor azért inkább levest kér :oops: Pedig szerintem jó volt.

Kajáról jut eszembe, hogy elég galádul vagyok mostanában, akármennyit eszem, baromira feszül utána a pocim, alig bírok mozogni. Nem tudom, hogy a hely tűnik el evés után vagy ezek keményedések (néha az előbbinek,néha inkább az utóbbinak érzem), de minden este xarul vagyok, sokszor napközben is. Ma amit kajáltam: reggelire müzli tejjel, ebédre ez, amit láttatok, vacsira cigánypecsenéyt kajáltunk egy büfében, de én csak a felét bírta megenni. Ez 6-kor volt és még most is rosszul vagyok. Egész nap nézegettem egy barackot, veszettül kívántam, de nem fért belém. Volt valaki így?

Még azzal akartam eldicsekedni, hogy anyu jól vette ma az akadályokat katéter nélkül és láza sem volt :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, bocsi, elírtam. A "hol?" lemaradt... :oops:
Persze megnézném a konyhádat is!
Mi a különbség a wokban készült dolgok és a teflonban sült dolgok között? Kicsit égő, hogy nem tudom, ezért nem is vettem még wokkot. Remélem nem ciki megkérdezni.
Örülök, hogy Anyukád javulgat.
Ja még: nekem nem volt olyan hogy nem bírtam enni, de az unokatesómnak igen. Ő már vacsizni sem bírt, teljesen teltnek érezte magát. nem is hízott, csak 10kilót. :D

Jó éjt!
mira80
 
 


Mira! Küldtem konyhaképet is. Egy ismerős ember csinálta különben. Kicsit lassú, de nagyon alapos.

Wok: hát szerintem annyi, hogy nagyon kevés olajon lehet sütni , és az edény formája miatt nagy hőfokon, nagyon gyorsan megsülnek vagy átpuhulnak a dolgok. Pár perc alatt. Szerintem az íz is más lesz.

Kaja: csak tök röhej, hogy a teltségérzet mellett éhes is vagyok :oops: :roll: :lol: ha meg eszem, akkor rosszul leszek

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Jó reggelt,

Szirom,
nagyon örülök, hogy anyukád jobban van, továbbra is gondolunk rá és mennek a pozitív energiák. :wink:

Kaja jól nézett ki tegnap, de a virsli nálam mostanában nem nyerö, pedig alapból azért szeretem.
Viszont ez a teltségérzet, de mégis éhes vagyok címü dolog nagggyon is ismerös! Nekem is kb olyankor volt, mint ahol most te jársz, el kell, hogy keserítselek, mert kb egy hete múlt el úgy ahogy, valszeg lejjebb vándorolt már a pocakom és így marad egy kevéske hely a gyomromnak meg a tüdömnek. :lol: :lol:
Én is kb két falat után tele voltam, ha meg többet ettem, akkor még levegöt sem kaptam, csak szuszogtam órákig, nagyon nagyon rossz volt. Aztán ha meg valami keményebbet ettem vacsira, értsd ez alatt fött étel hússal, akkor egész este meg éjjel hányingerem is volt mellé. Szóval nagyon ismerös a dolog, úgy látszik, mi nagyon egyformán müködünk, elején a fagyoskodás, aztán a hányinger, most meg ez! :wink: De elmúlik, bizton állíthatom! Viszont most meg a hólyagomat nyomja állandóan Áron, mivel lejjebb van, így az éjjeli pisijárat megszaporodott 2-röl 4-5-6-ra! :shock:

Mira,
jól hangzik a kaja nálatok is, akkor most belevágtál te is keményen a fogyiba? Mennyit is szeretnél leadni?
A wokot egyébként én is szeretem, csak az a baj, hogy nekünk nagy öntöttvas wokunk van, amiben sokat lehet csinálni, így nem mindig szeretem elökapni, mert kissé nehézkes.

Ja, kérdeztétek, igen, Ábel teljesen jól van, hála Istennek! Szegénykém már megint csak 12,3 kg, a 100 centijéhez ez kórosan sovány. De nem baj, majd összeszedi magát, most tömöm mindennel, amit csak kíván, jó dolga van! :wink:

Na lépek, mert macerál, hogy menjek játszani!

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Hahó!

Köszi Motiot, de csak tegnap örültünk anyu javulásának. Este és éjjel nagyon lázas volt, ma délelőtt beültettek egy vesekatétert, mert egyébként a pangás miatt veszélybe kerülhet a veséje :( . Olyan ez, mint egy hullámvasút... Nagyon-nagyon aggódom miatta. Új gyógyszert is kapott, remélem, segít.
Közben dolgozom, az uram elvitte Miksát. De baromira nem ott jár az agyam, most mit csináljak.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Jajj, Szirom, ez tényleg nem jó hír!!
Nagyon nagyon szorítok anyukádnak, hogy hamarosan jobban legyen!
Szövettan mikor lesz meg?
Te azért próbálj meg ne aggódni annyit, nehogy ártson nektek!

Ma voltam dokinál,Áron fejecskéje teljesen be van ékelödve, méhszáj zárt, de a ctg alatt voltak rendszeres jóslófájások, ami ugye jó.
Egyébként megdícsérte doki minden eredményemet, cukor oksi, vérnyomi jó, kilók is, most éppen 8 kilónál tartok, remélem már nem nagyon megyek 10 fölé!
Aztán jövö héten kérek idöpontot a kórházban, ott is vizsgálat, meg csaszis idöpont kitüzése meg hasonlók.

Teszek fel egy pociképet, hiszen talán még nem is tettem fel eddig. Ma készült. :wink:

34+5 hetes pocak:
Kép

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Hahó!

Motiot! Nagyon kis formás vagy, jól nézel ki! Régebben mindig valami bálnáról beszéltél, nahát szó nincs erről!

Még az előzőben írtad, hogy egyformán működünk, hát sok mindenben tényleg, de én tényleg bálna vagyok :roll: :oops: :D , meg nekem az éjszakai pisijárat az elejétől annyi volt, mint most neked. Nem is csak arról van szó, szerintem, hogy nyom a baba, hanem valahogy nappal keveset pisilek (nem arról van szó, hogy nem megyek), éjszaka meg megindul a kiválasztás és még reggel is nagy a lendület. Nem is értem. Viszont így nem vizesedek. Csak kétszer fordult elő, hogy kicsit földagadtam, az egyik tegnap, mert nagyon sokat ültem a munka miatt. A másik a 40 fokban, amikor szintén nagyon sokat ültem a teraszon a Tiszán.

Mira! Megkaptad a képet?

Többiek, hahó!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


itt vagyok, itt vagyok, de tegnap barátnőmék voltak itt egész nap, este meg pakolásztunk vissza a garázsba(kész lett)

Ma meg megint jön egy szerelő(építő)csapat, kb fél 11-re

Motiot, én se látok bálnát, nagyon csini vagy, formás kis pocakkal :D
8 kiló meg egyszerűen fenomenális :D :D
Az ott mögötted cserépkályha, vagy csak a konvektor van eltakarva cserépkályhás téglával???
Mi meg októberben építettünk egy cserépkályhát :)


Szirom, mi van anyuddal?????

Mira, nekünk is asztalos által készített korlát van , a napernyős képen, amit küldtem múltkor, azon teljesen látszik.De én most nem szeretem, mert félek, hogy Natasa kiesik rajta,ezért elvan barikádozva a bútorokkal, de azokra meg felmászik, és múltkor félig már a korláton volt :shock:
Jövő nyáron már nem leszek emiatt ilyen idegroncs :wink: (remélem)

Szirom, cukkinis recept az, amit Mira leírt :wink:
tegnap töltött cukkinit csináltam, belseje kivág, megtöltve hagymás, gombás, sonkás rizzsel, tetejére sajttal.
Finike volt.



VIRÁGZIIK A PARLAGFŰ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igaz, már egy jó ideje szívom a csalánnal is, de ez is elkezdett virágozni, éljen :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Szuperul érzem magam minden reggel :roll: :roll: :roll:

csók
vas
 
 


Hahó!

Kérdeztétek anyut: ma ismét jobban van, olyan jó lenne, ha ez már így is maradnak, és mindennap egy picit hozzátenne.

Ildi! Fene ezt a parlagfüvet :evil: Írod, hogy reggel vagy vacakul, napközben jobb lesz?

Figyu: még mindig nyűglődünk a hűtővel, nektek alul fagyasztós van vagy felül fagyasztós? Mert nekem inkább az alul fagyasztós a szimpi, akkor nem kell annyit hajolgatni, hanem minden szem előtt van, de épp a felülfagyasztósokból találtunk jó áron, jó szolgáltatásokat. A fenébe :roll: Az uram már végignézte a MédiaMarktot, az Elektroworld-öt meg az Auchant. Utóbbi semmivel sem drágább, mint a többi....

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Parlag :evil:
reggel, hajnalban rossz.Amikor felébredek, akkor folyik az orrom, mint állat, tüsszögök, meg viszket a szájpadlim.
Ez délelőtt rossz még, aztán enyhül.
Du.-ra jobb, akkor esteleg rohamokba jön rám.
Olvastam, hogy reggel 10-ig a legnagyobb a pollen koncentráció.(ez tapasztalat szerint tényleg így van)
Ha fúj a szél sokkal rosszabb.
De a csalán miatt már több, mint egy hónapja ez van.
A parlag csak most kezd virágozni(2 hónap) :evil:
Végülis kibírható, nem vagyok feldagadva, nem vörös a szemem...még kibírható stádiumban vagyok.
De ha úgy lesz, ahogy olvastam, hogy egyre több növényre lehet allergiás, az aki parlagos, akkor gáz lesz. :?
Tavaly még nem voltam a csalánra, az tuti.
Akkor ilyentájban, aug. közepén kezdődött.
Most meg júni-júli óta tart már.
Egyenlőre még csak orrsprayt használok. :?
Ennyi :wink: :wink:


A mi hűtőnk alul fagyasztós.
Felül fagyasztósat el se tudnám képzelni.
Végüli nem a fagyasztóba turkál az ember egész nap, ne kelljen már annyit hajolgatni, ugye???? :wink:
vas
 
 


Ildi! Akartam mutatni, csak bekrepált a babanet közben, naszóval ezt néztem ki végül, az uram még emészti:

http://www.avplanet.hu/RL-33EBMS

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, röhögni fogsz, ha meglátod milyen a miénk belülről :o :o :lol: :lol: :lol:
mindjárt küldöm privibe, nem kéne látni senkinek mi van az éléskamránkba :wink: :wink:
vas
 
 


Már meg se lepődöm :lol: :lol: :lol:
De lehet, hogy mégse ez lesz, mert ez nem inox, csak inox színű, az uram meg inoxot akar :roll: . Találtunk egy olyat, igaz, hogy Fagor, kerek 100-ért.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Mielőtt még megkérdeznétek, hogy mi a jó büdös francot vagyok én fennt hajnali fél négykor, hát alárulom:
Olyan szintem be van dugulva az orrom, meg folyik, meg könnyezek, meg viszket a szájpadlim, meg már a fülem is fáj, hogy nem bírok aludni :shock: :shock:
jó, hoyg két napja elkiabáltam, hogy egész egyszerű a helyzet, na, azóta berobbant
Tegnap éjjel szinte ugyanez volt, aztán egész nap kínlódtam, vettem forever living-es tablettákat, meg valami sz*r teát, de még ugye nem hatásos.
Hát, lehet ráb*sztam, hogy nem mentem el a biorezonanciás kezelésre. :roll:
most már késő bánkódni, lehet, az se hatott volna, csak kifizettem volna érte 50 ropit, aztán kész(na, ezért nem mentem el)

aszem lassan lefekszem, már kettő óta fennt vagyok, csak vissza tudok aludni :shock:


szóval Szirom, fagor lesz :wink:
lehet, hogy már meg is van??? :wink:


na, lépek :?
vas
 
 


Hahó!

Húú, Ildi, jobbulást neked! Egy másik fórumon azt olvastam, hogy valamilyen emberbarát olajjal kell az orrot belül bekenni, és akkor szépen lezárja a dolgokat és kevesebb a szenvedés. Én nemtom, nem vagyok allergiás szerencsére, de logikusnak hangzik. Az uram is azt mondja.

Fagorunk nem lett, elvitték az orrunk elől. Azért volt 100 ezer csak (140-ről), mert uccsó db volt, mint kiderült utólag :roll: Most még nyűglődünk rajta picit....

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból, szuper volt, majd mesélek! :)

Most csak gyorsa jelentkeztem, hogy élünk, virulunk, jövök még, de most ezer dolgom van.

Ildi, hogy vagy????

Szirom, anyukád jobban van, javul ?



Utolsó kérdés: mit lehet csinálni a molylepkékkel??? Vagyis ellenük, ne gondoljátok, hogy tenyészteni akarom őket, azt megteszik maguktól a dögök... :evil: Még a nemrég reklámozott ikea tárolók is tele vannak velük, tudnám, hogyan... :roll: Meg a kenyértartó, a polc, minden zacskós cucc... :( Tegnap többezer forintnyi kaját kellett kidobni, megüt a guta. Van tuti ötletetek???

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Hahó!

Üdv itthon Rita! És köszi a kérdést. Anyu javulgat, de még sok minden van előtte. A daganat rosszindulatú, de a jobbik fajtából - valahogy így fogalmaztak. Egyértelműen kiderült, hogy a második műtétre azért van szükség, mert van még bent maradék, amit majd ezzel a technikával próbálnak meg eltávolítani.
Ma röntgen, mert ki kell deríteni a vesepangás okát. Már felmerült az is, hogy hazamehet, de még bent van a vesekatéter és a röntgen nélkül még nem látjuk a továbbiakat.

Moly: ugyanez volt nálam is, emlékszel. Fogalmam sincs, mit lehet velük csinálni, elvileg a lezárt üvegeknek elégnek kell lenniük. Hacsak nem magával a liszttel, tésztával kaptad őket a boltból... Én kidobtam mindent, kitakarítottam a helyüket és most nincsenek. Ezt le is kopogom :wink: (De nálam is huss, kukában landolt 3 kg kézzel csavart házi csigatészta és hasonlók.. :evil: )

Többiek?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Lesz hűtőnk, csajok :lol: El se hiszem :wink:

http://www.modernkonyha.hu/product_info ... rr5on4qin2

Van raktáron belőle, holnap hozzák (de csak holnaputántól használhatjuk, mert fektetve szállítják, és egy nap pihi köll neki :shock: )

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Rita!

Moly: sajnos nálam egyetlen módszer vált be: mindent kidobni, amiben előfordulhat, még bontatlan csomagokat is, ha egy pici esélye is van (főleg liszt, magok). Kitakarítani és fertőtleníteni mindent módszeresen, szekrényt is (sarkokban is bábozódnak). De én pl. ugyanott tartom a konzerveket és azok oldalára, aljára is...
Aztán úgy visszarakni és onnantól kezdve úgy is tárolni, hogy minden zárható dobozokban legyen. Különösen a magokra, diófélékre, lisztekre kell odafigyelni. Egyébként sokszor nem kintről megy be, hanem eleve benne van :(, ezért lehet az Ikeásban. De azért mégis jobb így tárolni, mert akkor csak azt az egyet kell kidobni, nem az egész szekrény tartalmát.
Nekem is voltak, de egyszer megcsináltam egy ilyen nagytakarítást, akkor vettük az Ikeásaka, meg minden mást is dobozolok, azóta nincsenek. :)
Mesélj, mesélj!! :):)

Szirom!

Hú, akkor még van min izgulni! :(
Jobbulást anyudnak és teljes gyógyulást!!
Hűtő: éljen! (Bár a link nekem nem hozta be a teméket...)

Ildi!

Allergiád hogy van? AZ eső segít vagy ront a helyzeten?

Motiot!

Nagyon csini vagy! :)

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Beszti!

Izgulunk is anyu miatt, csak nem akarlak benneteket mindennap ezzel traktálni :(

Hűtő: és így?
http://www.modernkonyha.hu/product_info ... ts_id=1158

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, gyönyörűűűű a hűtő!!
Én is alul fagyasztósat szerettem volna amikor ide költöztünk, de abból csak nagy volt, nem fért be a szekrény miatt (vagy ilyesmi oka volt, hogy nem lett...)

Anyukádról írj, nem traktálás, szerintem mindannyian sokat gondolunk rá meg rád is! Remélem, hogy ezzel is segítjük egy kicsit a gyógyulásban. Szívből kívánok neki jobbulást!

Beszti, Szirom, molyinfót köszönöm. Tegnap rengeteg mindent kidobáltam, most azóta nem láttam egy dögöt sem. Ha egy is megjelenik, takarítok. Csak addig azért vagyok lusta erre, mert egyrészt nemrég takarítottam ki a konyhát, másrészt meg van mit tennem (mosásvasalás a nyaralás után, meg a napi egy-két rendrakás a gyerekek után - tegnap ez két óra volt... :x ).

Motiot, te nem bálna vagy, hanem .... Jófej vagyok, nem írom le. :) Hogy lehetett minket hónapokig azzal traktálni, hogy jajjjasúlyom, jajjjaajjjajj, közben meg nagyon nagyon csinos vagy!!! 8 kiló, te jó ég, az szuper!!! Nagyon ügyes vagy!

Ildi, hogy vagy??
Mira??

Jövök még, majd mesélek is, de reggel már nagyon itt ragadtam, egy nagyon szomorú történetet olvastam végig... :(

Kell valakinek néhány mázsa vasalnivaló??? :? :roll:

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok,

Rita,
üdv újra itt! :wink: Örülök, hogy jól telt a nyaralás!
A molyokra én egyet tudok: takarítás és kidobás, ha már ott vannak. Én is láttam nálunk esténként repkedni párat, azonnal le is csaptam öket, aztán másnap vettem a drogériában molycsapdát, ami kifejezetten a kajamolyoknak való. Feromonos ragasztós valami, amit fel kell állítani a konyhában, arra szállnak a dögök a kaja helyett, meg van kicsit kisebb is, azt meg a szekrény oldalán belül kell felragasztani. Na én mindkettöt bevetettem, azóta nem nagyon látok, viszont a konyhain már van egy pár beleragadva :twisted:

Lányok, köszi a dícséreteteket. De azóta sajna megint változott a helyzet, vizesedek, mint egy michelin-baba. A lábam már durván, a sípcsontomnál, ha benyomom, akkor kráter keletkezik, ami csak lassan múlik el, a kezem is meg az ujjaim is zsibbadnak, áááá... De már nincs sok hátra, szerencsére, azt meg kibírom valahogy. Pénteken megyek a kórházba megbeszélésre, akkor kapok konkrét idöpontot is.

Szirom,
nagyon sokat gondolok ám anyukádra, szirítunk mi is nagyon, kívánom, hogy tényleg mihamarabb meggyógyuljon!!!!!

pussz

KépKép
KépKép
motiot
 
 


itt vagyok, édeseim :D :D

Rita, szia!!
jó volt "vazs megyében?????"
(tudod, én onnan való tyúk vagyok :wink: :wink: )
Molyok :evil:
Vasalnivaló nem kell, köszi :wink:

Allergiám, köszi megvan.
Most mintha jobb lenne egy kicsit(szerintem az eső jót tesz neki(Beszti :wink: ), na de a szél az nem :(
De azért éjjel sz*r ügy.
Szedem rendesen az új bogyeszomat, talán lassan hatni is fog valamit :roll:

Szirom, szép lesz a hűtő :D
de ez milyen márka?
Régóta van Mo.-n????
Van hozzá szervíz , ha esetleg valami gáz van vele???

Szirom, anyukádnak mennek a drukkok!!
Nem traktálás, tényleg.
kíváncsian várjuk az infókat mindig, és izgulunk érte

Motiot, nagyon vizesedsz, szegényke?
Pár hét, aztán elmúlik :wink:
Szóval pénteken lesz időpont :wink:

Rita, gondolm ugyanazt a szomorú történetet olvastad te is
emaitt nem volt kedvem írni délelőtt.
Rettentő szomorú, és innen is nagyon sok erőt és kitartás kívánok a családnak




mennem kell, mosógép lejárt,aztán megyünk udvarozni :wink:
vas
 
 


Na itt vagyok, most értem ide, délután játszón voltunk, este meg az uram ráült a gépre.. :D
Lett skype-unk, boldog vagyok!:)

Ildi, igen, gondolom...:( Hülye önző vagyok, azóta úgy figyelem Petit, nagyon nehéz a szívem, ha arra gondolok, hogy ez megtörténhet...:( Valakivel megtörténik. Olyan nehéz...

Vas, te kis Vazs megyei lyány!!:)) Persze, tudom, hogy odavalósi vagy! Egyszer jót mosolyogtam magamban (vagyis sokszor szoktam, de most csak egyet mesélek el..:)): fürödtünk a Hársas-tóban és hallottam, ahogy egy apuka azt mondta a fiának: Normálizs vagy? :D Vazs megye, igen...:)

Mostan megyek aludni, mert igen álmos vagyok, Peti elaludt 8-kor, fürdés nélkül, cuccos pelenkában... Cumi nélkül, a kis kezét gyömöszölte a szájába.:) Nagy drukker vagyok, hogy az ujját cumizza, úgyhogy ez jó hír!:)

Holnap mesélek, oké?
Puszi, jó éjszakát!!

Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Hahó!

Köszönjük a sok jókívánságot! Hazaengedik ma anyut egy hétre, amíg vár a következő műtétre. Most derült ki, hogy 29-én kell visszamennnie, 30-án csinálják meg a másik műtétet. Nekem ma van egy lapzártám, de holnap valszeg hazamegyünk a Buckával, hogy ne legyen egyedül napközben sem, meg hát főzni kell és egyebek. Most már felkel meg sétál, de a vesekatéterrel együtt megy haza. Azt remélik a doktorok, hogy a pangást a műtétnél tudják megszüntetni. Az uram marad itt dolgozni, ez nagyon furcsa, mert mi nagyjából szinte sose szoktunk külön lenni a sok munkát kivéve. Meg már nem is szívesen vezetek ennyit, de jobb, ha van ott egy kocsi is.

Ildi! Ardo, olasz, az első öt európai háztartásigép-gyártó egyike. Támogatjuk az európai ipart :wink: A szervizhálózat is elég sűrű, Bp-en kivül Vácon és Verőcén is van. Kíváncsi leszek, mikor érnek vele ide.

Rita! Én is kíváncsian várom a mesét! Zs-t én Kaposvárról, bocsi, Gabozsvárról ismerem, ott tanultam két évet :wink:

Lányok, milyen szomorú történetről írtok? Nem szaladtam még bele.

Motiot! Tartsál egy színtisztán gyümölcsnapot, másnapra elég jól le szokta vinni a vizesedést. Petrezselymet is rágicsálhatsz, az is jó!

Ilyen molyirót szerinted hol keressek? Jobb az elővigyázatosság. DM?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Kisangyalok megy a BBC Prime-on (magyar felirattal), ha valakit érdekel. Nehezen nevelhető, elrontott vagy alapból hisztis gyerekek helyrehozatala segítséggel... 10-kor lesz még egy rész.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Most csak képek, bocsánat a helyfoglalásért, jó sok... Megyek konyhát takarítani... :roll:


(Szirom, Zs?? Anyukádnak örülök, vigyázzatok rá!)

Szép naplemente

Kép


Maja
Kép

riegersburgi vár

Kép

Adél

Kép

Peti alszik

Kép

ébren van :)

Kép

Sellőcske :)

Kép

kis királyok

Kép

Valójában Afrikában vadásztunk... :wink: Itt az egyik gepárd Bernát puskája elől menekül...:D

Kép

Bernát a Hársas (vagyis Tanganyika :)) tóban

Kép

Güssing

Kép

Csak egy szép kép...

Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Szirom, én most a nehezen nevelhető, hisztisen szaporodó molyaimmal randevúzom... Megkóstolják a domestost, hahaha :twisted:
Bár lehet, hogy meg kéne néznem, van ilyen gyerekem, sajna... Nagyon aggódom, hogy Adélt szeptember másodikán áros lábbal hajítják ki az oviból...:roll:
Ma lesz szülői, szerintem egyrészt mindent elvállalok, hogy jófej legyen a család, másrészt előre felkészítem az óvónőket...:oops:

Most már tényleg megyek mészárolni...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita! Csodaszépek egytől egyig!

Zs- amikor az s-t zs-nek ejtik.... :lol:

Én meg megyek vissza vasalni... Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Rita! Szánj rá félórát, szerintem nagyon használható műsor! Mondjuk vasalás közben nekem könnyű nézni :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


JJJJJAAAAAAAAA! A szőke melír is számít a hülyeségben???? :oops:
Vasalás: tegnap 30 darab, ma kb kétszer ennyi.:roll: Szerencsére van itthon vasaláskönnyítő bocicsoki... :wink:

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sajna a gyerekeim rácsatlakoztak a tévékészülékre, de lehet, hogy véget vetek ennek, mert nem bírnak megegyezni, hogy Frakk legyen-e vagy Mirr-murr...

(Ha valakit nagyon érdekel, majd elmondom, mi lett... :D )

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Frakk...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Még egy: Szirom, ha te napközben tévézel, Miksa is nézi? Vagy el tudod küldeni?
Engem zavar, ha felnőttműsort néznek, egyrészt ne nézzék, másrészt én sem tudok figyelni...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Hát, ez nem felnőttműsor végülis, de most kint van az udvaron, eddig meg autózott. Én legfeljebb főzős vagy lakberendezős vagy utazós műsort nézek napközben, azt is, csak ha vasalok, egyébként nem megy a tévé. Ezeket meg nézheti, ha van kedve szerintem.
(Valamelyik nap szülőszobásra bukkantam valahol, és emiatt nem néztem meg)

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Hahó!

Megérkezett a hűtőnk, igen szép darab :lol: Este jön az uram és beüzemeljük :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Jajj de jó lehet Szirom!

Kép


megmutatod?

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Hallihó!!!

tegnap áramszünetünk volt egész nap :shock:
reggel 8-tól (állítólag fél 4-kor jött vissza) :shock: :shock:
DE mi elhúztuk a csíkot itthonról, nem bírunk már civilizáció nélkül élni :roll: :roll: :wink: :wink:
Pláne, ha az áramról van szó

Így megint Vácrátóton voltunk délelőtt(barátnőm+2 lánya) nagyon jó volt, olyan helyeket fedeztünk fel, ahol eddig nem is jártunk még.
Aztán Fótra mentünk, és 5-re értünk haza


folyt. köv..............
vas
 
 


Szirom, gratula a hűtőhöz!!!
Beüzemeltétek???
Ha van szervíz, és ennyire kiépített, akkor oké :wink:
Én az olasz cuccok közül csak a Ferrarit szeretem, meg a lavazza kávét :wink: :wink:
meg a pizzát, meg a tésztát, meg dolce&gabbanát, meg a.......................................................................
.................................................................stb :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
De a legjobb húzásuk a Lavazza :wink: :wink: :wink:


Örülök, hogy anyukádat hazaengedték, vigyázzatok rá Miksával :)
Zs betű ugye nálunk is bejátszik :wink: :wink:

Rita, megint nagyon szépek a gyermekeid :D
Jó volt a vadászat???
Meg a Tanganyika tó??? :wink: :wink:
Vasaláskönnyítő boci csoki????????? :shock: :shock: :shock:
Aztaaaaaaaaaa, ilyen is van??????
És a molyok hogy bírták a domestost???? 8)

na, puszszsz
vas
 
 


Hahó!

Csak egy szóra, mert pakolok és megyünk. Tegnap késő este lettem kész a melóval, így a csomagolás mára maradt. Meg kivasaltam egy halom göncöt (és mostam), hogy az uramnak legyen mit fölvennie, míg nem vagyunk itthon. Még nem voltunk ennyit külön sose, kicsit el vagyok plattyanva miatta. Meg nem is vezettem mostanában ennyit, de végülis nem lóverseny.

Rita! Meg fogom mutizni a hűtőt, jó, de most arra nem lesz időm. Szépi nagyon. És igen Ildi, beüzemeltük, hűt szépen :wink:

Pussz mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Mizu, mizu????????????????????

Kép
vas
 
 


én most megyek ovis zsákot varrni Olivérnek :D :D :D :D
jó meló lesz :roll:
vas
 
 


Szia Ildi!

Nekem nem kell varrni, megvan a Majáé...:D

Olyan zokni vagyok ma, nem tudom, miért, szegény gyerekekkel is csak zsörtölődök...:(
Meleg van, dagi vagyok, folyton pakolok, takarítok, mégis olyan disznóól van, hogy szörnyű...:(

A vasalnivalóró nem is beszélve... 50 darabon vagyok túl a nyaralás óta, még van kb ugyanennyi (mert ugye azóta is csak termelődik. A gyerekeim este az egész aznapi ruhatárukat szennyesbe teszik, mire kiszedem, inkább vissza is lehet tenni, olyan gyűröttek... :x Pedig egy nadrágot szerintem lehet két napig hordani, vagy nem??)

Na megyek a vasalón töltögetem ki a rossz kedvem inkább.. :(

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?