Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Hát ez ám a termés....csak győzöm olvasni...

Eszter: nagyon drukkolok a munkahelyed miatt, ez a főnök viselkedés valahogy nagyon ismerősnek tűnik, az enyém 3 gyerekes anya, de uilyen, mint a tied, megértés nuku. Azzal pedig nem kell foglalkozni ki mit mond, a lényeg, hogy ti megértsétek egymást, a többi nem számít.

Panny: hát igen, velem vagy egy idős még kb. 1 hétig, mert akkor megyek a doki bácsihoz, és lehet, hogy rám cáfol picit :lol: . amúgy remélem jól vagy.

Jim: gratula a szívhanghoz és nagyon sajnálom, amin eddig keresztül mentél, de egyszer csak vége lesz és nyugodt lesz az életed. A bab mellett nem is fogsz tudni vonatozni sem...

Beus: Utólag is boldog szülinapot kívánok!

KépKép
bnesz.eva
 
 



Sziasztok!

Most jöttem meg a munkahelyemről. Megmondtam az igazgató nőnek a nagy hírt. Sajnos éppen elég gondterhelt volt, így nem volt túl jó kedve. Gratulált, de látszott, hogy ez neki egy megoldandó probléma. Valakinek a helyén vagyok alkalmazva, aki most gyesen van. Így az én helyemre nem rakhat mást. Szóval megbeszéli a gazdaságissal, hogy munkaügyileg, hogy tudjuk megoldani. Jövő héten megyek be és akkor megbeszéljük. Az már szinte biztos, hogy nem kezdem el a tanévet. Remélem a lehető legjobbat hozzák ki a dologból.

Tegnap sokat olvasgattam a pajzsmirigyproblémákról. Hát nem kellett volna...

Olyan klassz volt visszaolvasni a tegnapi levelezéseket, hogy mindenki milyen lekes tali ügyben. Én se akarok kimaradni ám... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 

 
 

Sziasztok!

Pumperka:
Nagyon örülök, hogy túl vagy a nehezén. Tudom milyen érzés lehetett, hiszen én is tanítottam 3 évig, sőt én is egy kollegtőmet helyettesítettem aki gyes-en volt. Csak bíztam benne, hogy véglelgesíteni fognak, de az iskola összevonások közbeszoltak. Rendes az igazgató és a gazdaságis?

Éva: Köszönöm szépen.

Körülöttem is zajlik az élet, ti nem akartok dolgozni, én meg dolgozni akarok.
Tegnap voltam állásinterjún. Katasztrófák voltak. (Ezek a fiatlok annyira elvannak szálva maguktól, ezt az iskolában is tapasztaltam tanárként!) Szerintem leinformáltak, mert elkérték a volt munkahelyeim elérhetőségeit, és most visszahívtak, hogy feltétlenül menjek be. (A szakmámban elég jónak számítok, ez nem nagyképűség, de aki ismer az tudja, ezért tartottak tőlem a suliba, és köze van az elbocsájtásomnak. Igaz mindenki félti a helyét, egy ember állt ki melettem! Sajnos ez szomorú, így lehet számítani a kollegákra. - Ez vonatkozik a főnökökre is!!!)

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


beuska, annyira sajnálom :( Csak összejön majd vmi. Látod, én friss diplomás vagyok és már rossz tapasztalataim voltak, olyan állásra be sem hívtak interjúra, ahova kellett a diploma. Abban bízok, ha meglesz a szakközgazdász papírom is, akkor talán nagyobb eséllyel pályázok a szakmában. Majd meglátjuk, de nem sok reményt fűzök hozzá. Fel a fejjel :wink: Veled vagyok :wink:
Vendég
 


sziasztok!

csak ajánlok egy csodálatos oldalt:

http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Sziasztok csajok!

Ne keseredjetek el, az álláskeresés miatt, majd lesz valami!
Jim! Nekem is van két diplomám is, és mégsem a szakmámban dolgozom, hanem egy rokon szakmában, de ehhez mégis elvileg más diploma kellene. Az előző két munkahelyemen szinte már meg sem kérdezték, hogy milyen diplomám van, hanem az volt a fontos hogy már több év szakmai tapasztalatom van ebben. Egyébként nekem is van egy közgazdász szakmérnöki diplomám a mérnöki diploma mellett, de azzal semmire sem megyek, sőt!?

Szerintetek mitől van, hogy az alhasam bal oldalán egy ponton szúró, feszülő, tompa fájdalmat érzek szinte egész nap! :( Aggódjak? Még ilyen rossz napom nem volt amióta terhes vagyok! most tudok igazán együttérezni veletek. Pedig még meg sem erőltettem magam, bár most ez az egész napos egy helyben ülés egy kicsit feszít!

Kép
tand
 
 


Sziasztok!

Látom, itt rendes csajok vannak, akik észrevettek. :D Egy másik babaoldal fórumán is próbálkoztam korábban, ott rám sem bagóztak. De látom, itt zajlik az élet.
Én Budapesti vagyok, XIII. ker. Én is szívesen taliznék hasonló "korú" kismamákkal!
Egy kicsit irigykedem az UH-os és szívhangos beszámolókra, mert én majd csak a 12. héten láthatom először a picuromat! :(
A melóhelyemen még én sem jelentettem be a babát. Valószínűleg meg fog lepődni a főnököm, mert úgy számított rá eredetileg, hogy szeptembertől visszamegyek, ha Alexa bölcsibe megy. Aztán se bölcsi a helyhiány miatt, se meló a baba miatt.
Vendég
 


Tand: nekem ez a tünet majdnem mindennapos, szedj rá nyugodtam magne b6-ot, napi 3-at, az segít, bár én csak akkor szedem, ha fáj...

kiszazsu: sajnálom, hogy rossz tapasztalataid voltak, nálunk remélem ilyen nem lesz....

KépKép
bnesz.eva
 
 


Vorosbegy!

Szuper ez az oldal. Legszívesebben megvenném a dvd-t. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Beuska!

Az igazgató rendes, a gazdaságis csak a számokat ismeri, de abban profi. Bizom, hogy az igazgató jóindulata és a gazdaságis tudása a megfelelő státuszt kiadja nekem. A legrosszabb, ha elküldenek,de akkor is már jogosult vagyok gyedre. Szerintem nem is rosszra. Két év alatt meg akkorát fordul a világ kereke.
Az igazgató mondta, hogy várnak vissza, és már azt is megkérdezte, mennyi időt szeretnék itthon maradni 2 vagy 3 évet.
Összességében tudom, hogy elégedettek voltak velem ezalatt a három év alatt.
Te mit is tanítottál?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Sziasztok!

Próbáltam feltenni a tegnapi Uh képet, de mindig nagyon nagynak irja ki. Ha esetleg valakinek lenne tippje, akinek mar sikerült feltenni... az az alapvető baj, hogy amikor bescanneltem, A4-t csinált belőle. Mindegy, majd holnap.

Na, egy jó pár embernek elmondtam benn, a legtöbb örült meg csodálkozott, meg általában rákérdeztek, hogy ki az apa...hát, lesznek itt még meglepik, mert ezt már nem bírtam kinyögni... majd ő :)

Olyan nagyon-nagyon jó érzés volt három hét elteltével dolgozni, emberek közt lenni, meg minden, hogy azt el sem mondhatom!!!

Beuska és többi álláskeresők, kitartás! Jimm, mondjuk szerintem nem a papírok számítanak, az, hogy közgazdász mellett szerzel szakközgazdászt, ezt csak az állami szektorban fogják nézni...

A versenyszférában sokkal inkább a tapasztalat és a referenciák kellenek, én pl. gazdasági mérnökként vagyok főkönyvelő épp, de voltam már pénzügyi vezető is (brrrr, Isten ments többet...)

Elsőre kell jó munkahelyet találni, legalábbis aminek jól cseng a neve a piacon, utána már úgyis csak azt nézik...

Beuska,

Te várandósan fogsz elhelyezkedni??? Vagy azt nem mondod meg? Vagy?

Jimm, úgy örülök, hogy tetszett a nőgyogyi! Szerintem is tök aranyos és nekem az tetszett a legjobban, amikor rápecsételte a nevét a kiskönyvemre, hogyha a kórházba kellene mennem, akkor lássák, hogy én az Ő kismamája vagyok... (na jó, abbahagyom a szentimentalizmust, bár papírunk van róla, hogy bármin meghatódhatunk :P )

A bölcsire én meg azt hallottam, hogy 1-1.5 év a várakozási idő, igaz ez???

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Üdv Kiszazsu,

Gratula a kisbébidhez! Én is XIII.kerületi vagyok, Újlipótvárosi!! :lol:
Mikorra várható a kisbabád?

Eszter,
komoly kis munkahelyi pletyókra számíthatsz...ezek szerint csak találgatják ki lehet az apuka... :wink:
Legalább okoztál a "kolleganőknak" egy kis izgalmat!
Meddig szeretnél amúgy dolgozni? Vagy lehet hogy otthon is tudod valamelyest folytatni a munkád, nem igaz?
×××A Bolgárkerék utcai vizsgálattal kapcsolatban akartam kérdezni, hogy ennél a vizsgálatnál nem lehet a Czeizellel beszélni szted?
Jól értem, hogy te még elmész magzatvízvételre is?
Amúgy tökre megértem az ambivalens érzéseid....

Vörösbegy:
klassz az oldal, amit ajánlottál! :) A Hippet én próbálom beszerezni...nem egyszerű. nem is értem. Állítólag nem annyira ismerik és abban a patikában elég régóta nem is rendeltek (?):o
norco
 
 


Nagyon jó lenne a találkozó, szerintem azt várjuk meg, amíg mindenkinek vagy a nagy többségnek elmúlik a hányingeres időszak. Legalábbis én ilyenkor még a lábam se teszem ki túl szívesen... :? Már ha egyetértetek! :roll: Aztán ősszel, gömbölyödő pocival megszállunk valami lerabolható (értsd: kismamabarát étkeket is kínáló :D :D ) helyet.

Szia Kiszazsu! Én is üdvözöllek közöttünk! :D

Megyek mert a két elfogadható előző nap után a mairól inkább semmit se. Éljen a meleg :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


HOL A MANÓBAN VAN MÁR LEXA?????!!!!!!!

:shock: ÚRISTEN! LEHET, HOGY A NYARALÁSON ELRABOLTÁK A FÖLDÖN KÍVÜLIEK!!! :shock:

:!: wanted :!: LEXA :!:

:wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Vörösbegy: Szuper az oldal, nagyon tetszik, ha találsz még ilyesmit, légyszi küld el a linket nekünk is!

Kiszazsu:Remélem nálunk jól fogod magad érezni!

Pumperka: Csak azért kérdeztem, mert lehet, hogy így véglegesítenek. Ha tényleg megakar tartani akkor szerintem van esély rá. És akkor feltud venni a helyedre mást.
Szakközépiskolában tanítottam, ruhaipari szaktanárként.

Eszterxx: Igen terhesen, ez csak egy állapot. (Ezt egy jogász is alátámasztotta.) Nem mondom meg hiszen még annyira korai. A 12. hét után beszélünk valójában terhességről, addig semmi sem biztos. Én még nem vagyok 9 hetes, vagyis holnap kezdem. Jelenleg agytágításon veszek rész, majd szeptembertől dolgozom, természetesen, ha sikerül a vizsga.

Lányok muszály, álláskeresőn vagyok hiába van meg a 180 napom beleszámít ez is, és akkor nem kapom meg a maximum gyed-et.
Szomorú de ez van. Egy kicsit bonyolult a dolog, de ha majd egyszer személyesen találkozunk akkor elmagyarázom. Nem feltétlenül most kell a pénz, hanem hosszútávra gondolkozom.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Eszterxx: Küld el az e-mail címemre a képet, én lekicsinyítem és visszaküldöm neked. Az e-mail címemet megtalálod a vonalzóim alatt.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Sziasztok!

Annyit írtatok, hogy már bánom, hogy nem jegyzeteltem olvasás közben :).

Pumperka, Te aggódsz a pajzsmirigyed miatt? Nekem kiderült az első terhesség alatt egy kis pajzsmirigy alulműködés,de elég enyhe volt, így nekem sem kezdték el gyógyszerezni, csak 3 hetente kellett vérvételre járni. A végén még javult is :), utána fél évvel pedig minden leletem megjavult.
Az orvos barátnőmnek elég komoly autoimmun pajzsmirigybetegsége van, épp most mondta, hogy a terhességek ilyen esetben sokszor jó hatással vannak a betegségre. Eddig úgy volt, hogy ki kell venni a pajzsmirigyét, de most két gyerek után javult, így harmadik gyerek szülését javasolták neki, ami annyira javíthatna a helyzeten, hogy már "csak" gyógyszert kellene szednie.

Norco, én is az Istvánba járok. Valószínűleg már későn írok, de ha van kiskönyved, vagy leleted arról, hogy terhes vagy, akkor rögtön mehetsz vérvételre, nem kell megjárni a vizitdíjas épületet. A leletet elméletileg 2 nap múlva a téged beküldő istvános dokihoz juttatják el, így a dokidat kell keresned az eredmény miatt. Érdemes 3/4 7-re odamenni, mert hatalmas sor tud lenni egyébként. A hétfő mindig rémes, rengetegen vannak.

Eszterxx, az én munkahelyemen annyi ilyen belterjes kavarás volt, hogy már az volt a csoda, ha valaki egyedülálló és nem érintett ilyen ügyben :). Engem is megkörnyékezett 2 kolléga, de hát én már elkeltem addigra :). Szerintem ha a párod egyébként nem nős, és melletted van végig, akkor hamar megemésztik a dolgot. Ha meg állandó pletyka téma lesztek, akkor sincs semmi :), úgyis elmész babázni. Ha ilyen hülye főnököm lenne, akkor én biztos kiíratnám magam. Baromi idegesítő, ha állandóan azt érezteti, hogy bűnös dolog, hogy képes voltál teherbe esni. :roll:

Kép

Kép
mzx
 
 


Sziasztok!

Jim,
de jó, gratulálok az UH-hoz! :D

Eszter,
gondoltam rád ma a nagy hír bejelentése miatt, örülök, hogy jól fogadták!!! A főnököd minősíthetetlenül reagált, nem is értem, hogy lehet egy ilyen embernek gyereke. Na én ezért se tudnék főnök lenni, nem tudnám a cég érdekeit az első helyre tenni. :evil:

Pumperka,
örülök, hogy Te is túl vagy a bébi bejelentésén! :) De jó, hogy így reagált az igazgatónő, hogy visszavárnak! :)

Tand,
ilyen hasszúrást korábban én is éreztem, főleg, miután sokat ültem egy helyben, például akkor, amikor nyaralni mentünk és 8 órán keresztül kocsiban ültem. Szerintem a méhed tágulhat. Magne B6-ot mondom én is, hogy szedd.

Beus,
én is sajnálom a mostani álláskeresés eredményét, szorítok, hogy mielőbb találj munkát!!! Fel a fejjel! :wink:

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Sziasztok!

Bnesz.eva, Beuska!
Köszi, már most jól érzem itt magam! Itt mindenki foglalkozik a másikkal!

Eszterxx!
Nekem sem sikerült képet feltennem magunkról! Gőzöm sincs, hogyan kell lekicsinyíteni 6 kb alá!
A bölcsinél pontosan nem tudom, hogy mennyi a várakozási idő, csak annyit tudok mondani, hogy ahova mi jelentkeztünk, 36 gyereket vettek fel, további 120 :!: maradt a várólistán! A többi bp-i bölcsiben sem jobb a helyzet! Sajnos!

Norca!
Mi is Újlipótvárosban lakunk, a Lehel tér közelében. Ti?
Március közepére várom a babát, márc. 12-16. körül.

Lányok!
Jár valaki az I. Női Klinikára? Én ott szültem a kislányomat, igazából nincs rossz tapasztalatom, csak a hosszú várakozási idő. Érdekelne, hogy van-e esetleg olyan kórház, ahol nem kell 2-3 órát várni, hogy sorra kerüljön az ember.
Vendég
 


Sziasztok lányok!
Holnap korán kelek, 6:49-kor indulok Kelenföldről. Aztán délután vissza Pécsről. De utálok már menni :x
Nálunk az ovival lesz gond, 20 kölök kimaradt, mi anno beírattuk Pécsre, de azt most cseszhetem, ha itt lakunk. A volt férjem ki fog nyírni, ha nem rakom be oviba Milánt, vicc. Fúj, már rosszul vagyok tőle, hogy holnap találkoznom kell vele, örökké bunkóskodik velem, meg fenyeget.
Csajok, én ma majdnem szívinfarktust kaptam. Ki kell írnom magamból. A páromnak előttem volt egy 7 éves kapcsolata. Az a nő, még mai napig szerelmes belé. Sok gondunk volt vele, de úgy fél éve lekopott. Legalábbis azt hittem. Tudni kell róla, hogy neki endometriózisa volt és már a lombikot tervezték, amikor is a párom otthagyta. Így nem szépnek hallatszik a történet, de már régóta nem szerette, sajnálatból volt vele, jobbnak látta lezárni, mint belemenni olyanba, amit később nem tud visszacsinálni. Na most ez a nő azóta is egyedül van és azon van, hogy engem kicsináljon. Ma felmentem az iwiw-re, mit látok az adatlapján? előző munkahely: Shell Budakeszi. (amikor a férjem felköltözött, én még 2 hónapig nem laktam itt) Olyan rosszullét jött rám, hogy begörcsölt a hasam, azt hittem elmegy a baba. Még most is fáj picit. Én félek ettől a nőtől, hogy elmegy egy boszorkányhoz, voodoo babába szurkod, vagy mit tudom én. Most szerintetek hülye vagyok? Ugye nincs ilyen??? Persze szegény férjem majdnem meghülyült, mert nem igaz az egész, hogy ő itt lett volna, csak én okos kiírtam az adatlapomra, hogy várjuk a kistesót, ez volt rá a válasza a nőnek. Pedig azt nem neki szántam, esküszöm. Mind1 letöröltem magam az iwiw-ről, nem akarom többet, hogy ilyen érjen. Ti mit csinálnátok a helyemben?

Holnap este tudok jönni, addig is vigyázzatok magatokra, pussz 8)

ui: legszívesebben én biológusként dolgoznék amúgy, de azzal a papírommal végképp kitörölhetem a seggem :cry: Phd-ra meg nem megyek, annak sincs értelme.
Vendég
 


Jim:ne hagyd hogy ez a nő felidegesítsen!!!Valszeg pont ezt akarta elérni!!Egyébként megértelek,szerintem mindenki rosszul lett volna egy kicsit ettől a hírtől,de neked nem szabad ebbe a játékba belemenni!!!!Ne foglalkozz vele és jól tetted az iwiw-es törlést!!!

Éva!

Köszi a linkeket,nagyon tetszenek,ezen túl fogom figyelni! :)
Miért cáfolna rád a dokid???Nem értem.

Beuska!

Hát gáz az álláskeresés,de ha jó vagy a szakmában akkor sikerülnie kell!!! :lol:

Eszter!

Akkor jól siekrült a bejelentés,ez klassz! :lol: A kolléganők meg örülhetnek ,hogy nem unatkoznak és van mit pletykálni... :D

Díjazom az öteletet,hogy már a hányingermentes napokon talizzunk!!! :wink:

Holnap megyek a dokimhoz,lesz UH is,majd beszámolok!!

Tényleg hol van Lexus???

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Mzx(Móni): köszi az Istvános vérvételi infokat! Szerencsére épp a nagy roham előtt érkeztem. :D A vizitdíjas épülethez még nem is volt eddig szerencsém. :D
Te melyik orvoshoz jársz? Én Boros Judithoz.
Eriket is az Istvánban szülted, vagy ez most új kórházváltás részedről?

Kiszazsu: Akkor nem lakunk annyira távol, lakásunk a körút, nyugati felé esik közelebb!

Jim: minden elismerésem, hogy ilyen rendszeresen bírsz Pécsre járni. Az sztem egy tök fárasztó út. A férjem Pécsen végzi a Phd,doktori képzést levelezőn és ezért gyakran kell nekünk is vonatozni! :? :x
Ilyen hülyeségekre meg ne is gondolj, hogy valaki megvoodoozza a bébidet!!! :x meg egyentalán. aki ilyen kemény helyzetben ilyen fantasztikusan helytáll, az nagyon erős személyiségre vall!
Ne foglalkozz mással, csak magatokkal! :)
norco
 
 


Jimmm!!!

Látom dolgoznak a hormonjaid!! :D :!:
Woodoooo.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon jó!!!! :lol: :lol: :lol:

Szerintem ha a dolgot kívülről látnád, Te is így gondolnád. Nincs az a woodoo, ami ezt a babát bánthatná. Majd legfeljebb megellenwoodoozzuk!!! :wink: Azt azért tudjad, hogy azért nem szabad átkozódni, mert legtöbbször az kapja, aki küldi....
Csak nyugi!! Emlékszel, hogy Magi 1-2 hete pont hasonlókon rágódott???

Mi lenne, ha mondjuk most is a Shellnél dolgozna?
KI NEM SZ@RJA LE????!!!!
Vesztes ki szuka, és kapálózik.
A párod évekig azt hitte, ha jól tudom, hogy ő a meddő. Akkor szerinted, de most úgy őszintén :!: :!: feladná ezt az örömet egy ilyen nőért????
NAnehogymá :lol:

Jimm, virtuális barátném, 200 % nyugi!!!
Szerintem, említsd meg a párodnak, hagyd magad az iwiw-en és ő meg woodoozzon vagy ugorjon a kútba vagy váltson vallást és költözzön Timbuktuba, VAGY CSINÁLJON AMIT AKAR, egy a lényeg nagy ívben sz@rd le. Esetleg le is hányhatod a könnyebbség miatt, mert az mostanában tuti, jobban megy. :D Sőt vihet haza egy zacskóval belőle. :D
HA semmit sem reagálsz, akkor először megüti a guta :twisted: majd abba fogja hagyni és keres magának egy hasonlóan lököttet mint ő. :lol: Ámen. :wink:

Hűű, de lendületben vagyok ma!!!
Kér még valaki tanácsot? :twisted: :twisted: :lol: :lol:
:lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

A mai napom nagyon jól kezdődik, remélem így is folytatódik. És nektek is jó napotok lesz. Igaz már fél tíz és még sehol senki.

Reggel beszéltem anyukámmal telefonon. Munkával kapcsolatban beszéltünk, sajnos nemértette, hogy mit akarok. (Ő még nem tudta, hogy babát várunk, neki az 5. unokája lesz!) Szóval személyesen szerettem volna elmondani neki, de csak augusztus végén megyünk Miskolcra. (Oda valósi vagyok a szüleim ott laknak.) Mivel nem értette, hogy mit szeretnék ezért kikényszerítette belőllem, hogy elmondjam. Először azt mondta, hogy csalódott bennem, mert rögtön el kellett volna mondanom, és akkor segített volna. (Mármint a munkában, szóval rögtön megértette volna, hogy mit akarok, és támogatott volna benne.) De én erre mondtam neki, hogy én személyesen szerettem volna elmondani, mert ez úgy hiteles és más mint telefonon, de most már mindegy!
Képzeljétek el annyira boldog volt. Hát ezt nem gondoltam volna, én azt hittem, hogy le fog szúrni, hogy milyen felelőtlenek vagyunk stb....(Nem elég két gyerek?)
Annyira jól esett, hogy halottam a hangján, hogy örül neki, pedig nagyon féltem elmondani, féltem, hogy mit fog szólni hozzá. De most már örülök, hogy tudja, és, hogy ő is örül a pocaklakónak. Olyan boldog vagyok!!!!

Jim: Szorítok, hogy átvészeld ezt a nehéz időszakot, vigyázz magatokra, ne idegeskedj, mert az nemjó most nektek. De szerintem erős vagy, hogy ha ennyi mindenen keresztülmentél, még egy kis kitartás és minden meg fog oldódni magától.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Patricia: Ez szuper, honnan tudtál ennyi sületlenséget leírni, nálad jobban senki sem tudta volna szavakba önteni a gondolatainkat. Gratulálni tudok, benned egy író veszett el. Gratula.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Sziasztok!

Jimm, kívülállóként tényleg szard le a csajt, de ha benne lennék, ez nekem sem menne... Így inkább hagyom az okoskodásokat, mert halálra idegesíteném magam!

A fiadat heti kétszer kell Pécsre vinni? Csak azért, mert nem lehetne, hogy a párod adja át a volt férjednek és akkor az ex nagyon hamar megunná az egész játékot, mert úgy már nincs benne semmi élvezet, ha nem téged szivat. Csak pár hétig kellene szerintem kibírni...

Amúgy ilyen törvény van, hogy csak neked vannak kötelességeid, mert nálad maradt a gyerek? Neked kell levinni és nem a gyerek állandó lakhelyén kell biztosítani a láthatást??? Milyen gyerekbarát törvény, neki is jó lehet ennyit utazni:-)

Beuska, tök jó, hogy túl vagy az anyukádon, legalább ő tényleg tud segíteni.

Képzeljétek, nekem tegnap véletlen úgy alakult, hogy spontán családi vacsorát szervezett a bátyám anyuékkal együtt. Ennél jobb alkalom nem is lehetett volna, muszáj volt gyorsan ott bedobnom. Apu pont a vacsi előtt kezdte el taglalni, hogy milyen nagy ez a korkülönbség és jól gondoljam át, ideiglenesen oké, de hosszú távon nem lesz ez jó...

Na, ezután sejthetitek, hogy paráztam. Anyu persze elsírta magát, de amúgy tük nyugodt volt, mert mondta, hogy ő két hete megálmodta és mindent megbeszéltünk!!! Ez olyan hihetetlen!!!! És ameddig ő mozogni tud, addig segít, még ha egyedül is fogom nevelni (jó, hogy így bíznak bennem). Apukám sajna nem örült, ebben a mai világban nem lehet igy kockáztatni a munkahelyet, és a korkülönbség és mit fognak szólni a párom gyerekei és ez mennyire elhamarkodott volt (33 évesen az első, na mindegy...)

Ami nekem igazán nem esett jól, hogy senki nem koccintott, mert a 20. hétig még bármi történhet, én pedig már olyan jól és biztonságban éreztem magunkat...

Na mindegy, mist már legalább mindenki tudja, benn megy a nagy suskus (sicccc.... hogy néz ez ki eírva :lol: ) ahátam mögött, majd megnyugodnak...

Ja és Patrícia, hihetetlen volt a leveled, a legjobban a hányd le részen vigyorogtam :) Az most jól megy a legtöbbünknek...

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


LEXA, HOL VAGY???????

Előkerestem, 6-án utazott el és ott azt írta, kedden jön haza. Na de hova tűnt???????? Megwoodoozták és így nem működik a mailje :lol: :roll: ?

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Eszterxx: Lehet, hogy jövőhét kedden jön haza, azt nem mondta, hogy melyik kedden csak azt hogy kedden.?????

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Eszterxx: Szerintem nem számít a nagy korkülönbség, az a lényeg, hogy szerssétek egymást. Gondolom te már régóta vágysz a babára. Meglátod, ha megszületik akkor apukád is másképp fogja gondolni, másképp fog a dolgokhoz állni. Nálunk is így volt annak idején. A férjemmel néhány hónapja ismertük egymást amikor teherbe estem. Ez nem véletlen volt, hanem szerettük volna. Az apám erre teljesen fel volt háborodva. De amikor megtudta, hogy kisfiú, illetve megszületett a legboldogabb nagypapa volt a világon. (Hiszen neki két lánya van, és nagyon szomorú, hogy az ő nevét és szakmáját nincs ki tovább vigye.) Fel a fejjel, kitartás.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Nyugi, lányok, mindenki mellé odaáll végül a család.
Gordonnal hematómás vérzés miatt 2 hétig kórházban voltam. Mivel nem a szülkészetre fektettek, hanem a nőgyógyira, napi szinten cserélődtek a két ágyas szoba másik ágyán az abortuszosok. Ők ott majréztak meg keseregtek én meg simogattam a pocim... Aztán beleuntam és önkéntes hittérítésbe fogtam, a babák MELLETT. Nem kis drámák, családi beszélgetések önkéntelen tanuja lettem, de így már egész izgalmas volt.
Örömmel jelentem, e babák közül több is megszületett végül!!!

No ott tanultam meg, ha Te a baba mellett döntesz, mindenki (ismétlem: MINDENKI) a családból végül melléd áll majd!!!!
Tartsatok ki!!
Ha megfigyelitek, szinte jellemzően a PASIK az ellentétes gondolkozók. A saját párom, ennél a kisbabánál, aki most a hasamban lakik, több hétig cirkuszolt velem, hogy ő nem akarta még a kistesót, meg ilyen tündiibündi dolgok.... (NA azért annyira nem lephette meg, minthogy eddig védekeztünk, annan a hónapbanmeg nem, nem beszélve, hogy több hónapja a babára készültem, lelkileg, munkahelyileg, gyerekszobailag, stb...) Szerencsére aztán már túl van rajta.
De ennek megvan az oka!!!!!
Mi, csajok tele hormonokkal és anyáink, szintén édesanyaként, a megszületendő kis életre koncentrálunk, a gondoskodásra, az érzelmi oldalra. A férfi számára egy gyerek általában anyagi természetű kihívás, különösen az első időben nagyon megijeszti. Nekem nincs olyan barátnőm, akinek a párja legalább egy műsoros estet ( :roll: :lol: ) nem adott a várandósság alatt.

TArtsatok ki!!!!!

Ja,még egy, annyira javasoltátok a B6-ot, hogy ma újra megpróbáltam. Annyit használt, mint egy mókus-szellentés :? Pont úgy hánytam is tőle (savas) :twisted: .

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Tudja valaki Lexa számát?
Komolyan kezdek aggódni. :shock:

Kedden haza kellett volna jöjjenek.
Remélem csak túl jól érzikmagukat és ottragadtak néhány napra nem pedig... Brrr......

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Norco, Erik is az Istvánban született. Főleg amiatt választottam, mert végig a babával lehet lenni, garantáltan nem adnak neki semmit enni, stb. De a kórtermekben szörnyűek ott is a körülmények,még a fizetős szoba is nagyon lepukkant. De végülis csak 3 nap, így ki lehet bírni :).

Jim, szerintem ha a csaj nem Budapesten lakik, akkor már hamar le fog kopni rólatok. Látja, hogy ő már itt nem rúghat labdába :) :wink: .

Kép

Kép
mzx
 
 


Hello!

Jim,
katasztrófa a nő, direkt csinálja, mert tudja, hogy rossz érzéseket kelt benned. Én is azt mondom, hogy tojd le, és ne foglalkozz vele, az fogja majd a legjobban kiborítani. A párod pedig jól tudja, hogy kivel kell lennie, a férfiaknak szerintem ezek a bajkeverő, kaparós nők nem jönnek be, inkább taszítják őket.

Mpatr,
nem semmi nyugtató szöveget írtál, a végén már a nyugtatás felért egy humoresttel, hozzád fordulunk, ha valami baj van. :D

Én is úgy emlékszem, hogy Lexáék egy hétre mentek nyaralni. Lehet ám, hogy miután hazaértek, elment az anyukájához vidékre. Mindenesetre már én is várom, hogy jelentkezzen!

Szakadékról tud valaki valamit, hogy hol van, mi van vele???

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Sziasztok!

vorosbegy!
Nekem úgy tűnik bevállt a kismamaital amit írtál. Nem jön ki ami már haladás úgy hogy köszi a tippet! Láttam írták hogy nem lehet kapni hát én az első patikába kaptam 880.-ft-volt.


Kicsit talán múlnak a rosszulléteim is mármint csak az a része hogy már nem rókázok állandóan. Csak hányinger, gyengeség rosszullét ( hát ez is elég)
viszont ami nyugtalanít hogy elég sokszor nyilal a bal oldalon a hasam alatt :cry: remélem ez nem utal semmi rosszra. ha baj lenne a babával ügye véreznék meg görcsölnék meg ilyenek......???????

PUSZI MINDENKINEK Pepike

pepike


Kép

Kép
pepike
 
 


Pepike,
múltkor asszem Tand írta, hogy a hasa egyik oldala szúrogat. Ez nem lehet véletlen, szerintem csak tágul a méh.
Ha valami gond lenne, véreznél és görcsölne, úgyhogy nyugi!!! :wink:

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Sziasztok, itt vagyok csak rohadt fáradt, 5-kor keltem, oda-vissza Pécs, fúj. Pláne exférjem fúj. Kaptam az ügyvédjétől szerelmeslevelet, így ma megvolt a második infarktusom. Nagyon el vagyok keseredve. Jogra kellett volna mennem, most már tudom. Tényleg, közületek senki sem ügyvéd??? Nem lenne rossz!

Olyan aranyosak vagytok, amiket írtatok nagyon jólesett. A férjem exe bolond, még most is kint van az iwiw-en a Shell Budakeszi, mert tesóméba beléptem...jó, hogy kitöröltem magam, hogy ne idegesítsen, erre belépkedek a nővéremébe, hogy nézegessem.....Patr, azért gáz eza Shell Budakeszi, mert a férjem üzemelteti azt a kutat, ő veszi fel oda az embereket!!! A ribi jobbat ki sem találhatott volna. Mondjuk saját magát járatja le, csak az a durva, hogy most meg olyan helyen dolgozik, hogy még közöm lesz hozzá. (PTE-TTK-án a Tanulmányin van.....)Az én volt férjemmel össze kéne kötni és bedobni a Dunába.

eszterxx: fel a fejjel, amikor én Milánnal lettem terhes, mindenki ki volt akadva. Mondjuk utólag jogosan, mert 4 hó együttjárás után jött össze, nappali egyetemistaként, 23 évesen....pláne hogy a volt lakhelyemen a kedves apuka elismert "alvilági." Dacból hozzámentem, hogy majd én megmutatom...szerelmes ostobenkó voltam! Na ott csesztem el, de ez nem törvényszerű. Anyám a legjobban a Milánkámat imádja, úgy hogy az apját egy kanál vízbe megfojtaná! A te apukád is megbékél, ha meglesz a baba, ő lesz a világ legboldogabb nagypapája, az tuti :wink: És hogy a párod idősebb, annak sok előnye is van, türelmesebb, tapasztaltabb lesz, biztos vagyok benne. A kor nem számít, a szerelem a lényeg!!!

puszi nektek, jóéjt.

vörösbegy: mi a neve e löttynek? Elevitet nem szedek már 2-3 hete....
Vendég
 


Sziasztok!

Annyira rosszat álmodtam, hogy ki kell írjam magamból! (Állítólag úgy nem teljesül...)

Szóval az álom: Anyukáméknál aludtam, amikor nagyon-nagyon el kezdett görcsölni hol az egyik, hol a másik oldala a pocakomnak, én meg görnyedtem össze és "au"-kat kiabáltam. Ez ment jó sokáig, majd elmúlt a görcsölés és ki kellett mennem wc-re és ott láttam, hogy a (férjem nem szeretett boxeralsójában aludtam álmomban is és valójában is!) fehérnemű csupa vér volt. Itt szerencsére felébredtem. Nyugtáztam, hogy otthon vagyok, nem anyuméknál + nincs sehol vér.
Azután visszaaludtam, és (tovább) álmodtam. A helyszín megváltozott. Már egy buli-szerűségben voltam, pár régi gimis osztálytársammal, a legjobb barátnőmmel, már látásból ismert emberekkel. Töltöttek mindenkinek valami alkoholt (nekem asszem vilmoskörte jutott? - aminek narancssárga volt a színe), de mondtam, hogy én még nem tudom, hogy ihatok-e és megböktem a barátnőmet, hogy jöjjön ki velem a toalettre.
Aztán onnan felhívtam a dokimat, aki pont olyan helyen volt, hogy szakadozva hallott csak és mondta, hogy beszéljek rá az üzenetrögzítőjére és visszahív, de elmondtam, ki vagyok és hogy mi történ velem éjszaka. Ő azt mondta, hogy menjek el a rendelésére (úgyis délután lesz), ott majd megnézzük az uh-n, mi a helyzet, de ne aggódjak, mert nem biztos, hogy baj van.
Na, ezután nyilván mélyebb álomba merülhettem, mert itt megszakadt a "film". Úgyhogy nem tudtam meg, mi lett az eredmény!

Szerintetek miért álmodtam ilyeneket? Jó, tényleg nagyon-nagyon aggódom, meg néha, ha pl. hirtelen állok fel a székről tényleg belenyilal valami a pocómba, meg sokkal idegesebb és ingerültebb vagyok, de ez azért mégis durva, nem?!
Egyébként asszem a múlt héten írtam, hogy napról napra jobban vagyok, hát ezt visszaszívom! Sőt, egyre rosszabbul telnek napjaim. Tegnap előtt pl. szinte egész nap feküdtem, mert iszonyatosan fájt a fejem, enni nem bírtam szinte semmit, csak amikor már anyukám rám parancsolt és majdhogynem belémtuszkolt egy kis kaját.
Ja, és tegnap este 37,2 volt a testhőm. Ez alapban nem hír, csakhogy nekem hőemelkedésem 10 évente kb. 1-szer van, lázas pedig másfél éves korom óta nem voltam!
Már a saját agyamra megyek! Pedig nem vagyok az a magát elhagyós fajta, de most totál kivagyok!

Kérlek Titeket ne haragudjatok, hogy ilyen hülyeségeket írok, de jó volt megszabadulni az álomtól!

Délután megpróbállak visszaolvasni benneteket, de most mennem kell kicsit összekapni magam és a lakást is, mivel jön két fiaimmal egyidős kisfiú játszani.

Puszi mindenkinek!
Vendég
 


KACIKA!

MI VOLT TEGNAP? MINDEN RENDBEN?

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Melinda80!

Köszi hogy írtál minden nyugtató szó jól jön!
Én is így gondolom( de jó mástól is hallani) hogy ha baj lenne az nem így jelentkezik. Azt gondolná az ember hogy a második terhességnél nincs para hát nálam van....... Azért is mert mindent az előző terhességemhez hasonlítok és ott nem fájt a hasam pedig akkor is tágult a méhem??!!

Puszi Pepike

pepike


Kép

Kép
pepike
 
 


Ódry, Pepike!

:!: Az alhasi nyilallást, szúrást (gyakran nagyon éles, erős fájdalom, de nem görcs) a méh oldalsó és középső rögzítő szalagjainak feszülése okozza, ami a méh növekedése miatt van. Egyáltalán nem kell tőle megijedni!!

:!: Az álmok a kismami idegrendszerében bújkáló félelmeket "méregtelenítik" vagyis dolgozzák fel. Tudat alatti félelmeinket mutatják de nem "megérzések" vagy ilyesmi. Ne aggódj, később még durvább álmok lesznek, torzszülött gyerekek, meg nem is vagy terhes meg ilyen nyalánkságok. Nem élmény de veszélytelen.

:!: Kismamiként a testhő mindig pár fokkal magasabb, mint normálisan, ennek egyik oka, hogy véd a fertőzések egy jelentős részétől és egyúttal a magasabb hőmérsékleten a biokémiai folyamatok is intenzívebbek.

Vörösbegy! Nekem is bevált a Hipp Natal, reggelente beleöntöm 1 pohár 100%-os gyümilébe és úgy gurítom le.

CSajszik, hogy mi mindenen bírunk aggódni!!?? ELKÉPESZTŐ!!!

:roll:

Jimm!!! Tényleg ez a megoldás: hozzuk össze az exedet a páros exével. Két légy egy csapásra. Akkor aztán tényleg meg kellene írnod azt a könyvet :wink: !!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Mpatr!

Ez a hipp natal ital a hányinger ellen jó? Mert akkor én is veszek, és az elevittel lehet együtt inni?


Köszi

KépKép
bnesz.eva
 
 


Sziasztok!

Mpatr!

Hát tényleg jókat vihogtam én is a Jimnek írt dumádon :D Klassz csaj vagy :lol:

Hasnyilalás:nem kell aggódni,nekem is mindengyik terhességemneél volt,a dokik mindig a méhtágulásra fogták.

Pepike:én a 3.-at várom és jobban aggódom mint az elsőnél,úgyhogy ne izgulj :wink:

Beuska:nekem is anyukám volt az aki felhőtlen és őszinte örömmel tudott örülni a 3. baba bejelentésének!!Hiába az anyák már csak ilyenek :lol: A többiek is örültek de bennük én is éreztem egy kis aggódást,hogy bírjuk-e anyagilag meg stb....aztán azért mindenki happy lett.

Mpatr!
Annyira igazad van a férfiakkal kapcsolatban,hogy nincs is olyan pasi akiben először ne lenne egy kis félsz,vagy ahogy írtad legalább egy "műsoros est" ne lenne.........És ez nem szégyen ,ők így működnek!


Tegnap voltm UH-n végre a dokim magánrendelésé:2 cm-es a babuci,korának megfelelő és jó helyen tapadt meg!!!! :lol:

Nálam hányinger kitartó de hányni nem tudok..... :?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok lányok!

Képzeljétek, tegnap miután megírtam, hogy Lexa mailjét megwoodozták és nem tud a netre jönni, onnantól egy teljes napig nekem sem sikerült :)

Utólag csak mosolygok, de akkor elég bisszantó volt, hogy nem tudlak Benneteket olvasni!!!

Képzeljétek, nekem olyan jó szerda óta, mióta dolgozom, pörögnek a napok, minden halad, társaságban vagyok egész nap és az elviselhetetlen főnököm nincs keddig!!!!!

Jókat vigyorgok, mert az egész munkahely rólunk beszél, persze mindenki csak a hátunk mögött, de attól még visszajut pár dolog. De annyira mókás az egész, mint a gyerekek, amikor titkokat sugdosnak...

És kaptam egy csokor rózsát (kaptunk a gyerkőccel) valakitől, akit nem árulnak el, hogy ki volt az...

Az élet szép és mindjárt itt a három napos hétvége!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Most látom, márcsak 200 nap!!!! Ja, és elfelejtettem megosztani a legújabb agylövésemet! Elvileg 4-re vagyunk kiírva, de az UH-n már február 27 szerepelt - ha tehát ügyes vagyok, akkor 29-én fog megszületni, mert jövőre szökőév lesz és akkor 100 évesen is csak 20 éves lesz!!!!!

Mióta ez eszembe jutott, csak azon agyalok, hogy hogy beszéljem meg vele, hogy szülessünk szökőnapon, az olyan jó buli :P !

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Sziasztok!

Én már majdnem minden rutinvizsgálaton túl vagyok (háziorvos, EKG, vérvétel, RH összeférhetetlenség, rákszűrés). Már csak a fogorvos van hátra.

Tegnap elfelejtettem megkérdenzi a nőgyógyászt, hogy a folsavat meddig kell szedni. Én úgy emlékszem csak az első tirmeszterben.
28-án megyek 12. heti hüvelyi UH-ra, mert a hasival nem igazán látni még semmit.
Utána azt hiszem már csak havonta kell hozzá járni egyenlőre. A védőnőhöz milyen időközönként jártok illetve nektek mit mondtak hányszor kell?

Kép
cicuka78
 
 


Szia Cicuka!

Védőnőtől függ, ő megmondja, hogy milyen gyakran szeretne látni. Az enyém szörnyű, túlmisztifikálja a saját jelentőségét, úgyhogy már volt nálam környezettanulmányom is(van, amire csak hármast kaptam, bár mivel kódszámmal jelölik, hogy mit osztályoznak, így nem tudom, brühühü :cry: ).

Ő azt mondja, hogy törvény szerint havonta kell menni hozzá tanácsadásra és elvileg neki is havonta kellene kijönni, de szerencsére ezt nem akarja ő sem betartani...

Én is úgy emlékszem, hogy csak az első harmadban, de majd kedd este megyek a nőgyogyihoz és megkérdezem!

Szia

Eszter

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Sziasztok csajok!
Köszi a nyugtató szavakat, és képzeljétek már csak hányingerem van és az is csak néha!( úgy hogy jól beszalonnáztam vörihagymival) jó mi? Akinek ettől hányingere lett bocsi de nekem annyira jól esett pedig nem eszem ilyeneket amúgy.

Nekem vércsoport ( nem RH) összeférhetetlenségem van a férjemmel és az előző terhességnél nem derült ki a lányom koraszülött is lett, mert a jófej doki nem vette észre én meg nem tudtam hogy ilyen van csak az RH összeférhetetlenségről hallottam eddig. Mivel erre nincs ellenanyag, ezért marad az ellenanyagszint ami nagyobb veszélyt jelent a következő babóra. Állítólag a harmadiknál már annyira magas lenne hogy nem maradna meg :cry: Hát ezért is izgulok én ennyire.

Jó pihit a hosszú hétvégére :wink:
pussszzzz

pepike


Kép

Kép
pepike
 
 


Eszterxx, én is a február 29-re pályázom, nagyon poénos lenne! :)


Tegnap voltunk UH-n mi is, Picúr 5,4 cm a fejétől a popsijáig, és végig ugrabugrált, azaz állandóan ellökte magát lábbal a méh falától, és mindig más pozícióban landolt. Nagyon édes volt, teljesen elérzékenyültünk, már látszottak a végtagjai, és a kis pofija formája is. Most kezdem csak felfogni, hogy egy kis emberke van a pocakomban, eddig olyan volt számomra, mint egy tárgy. Alig várom, hogy érezni lehessen a mocorgását! :)

Kép

Kép
mzx
 
 


Helló lányok! Bocs, hogy ilyen sokáig nem írtam ,de most 8 napból 7-et dolgoztam, és ilyenkor reggel 11-től éjfélig nyomom. Másra egyáltalán nincs időm. Már félig visszaolvastam, csak elfáradt a szemem.
pumperka! Ne aggódj a pajzsmirigyed miatt, nen lesz semmi gond!A sógórnőmnek nagyon előrehaladt állapotban volt a túlműködése, szedett valami gyógyszert, majd megkérdem mit, és a szülés után meg kellett műteni. Kivették neki a pajzsmirigyét, most picit alúlműködik neki, de gyógyszerrel kezelik. A babáknak (ikrek) az égvilágon semmi bajuk sem lett.
Mpatr! Halálra röhögtem magam az üzeneteden amit Jim-nek írtál. Ezután asszem semmi hozzáfűznivalóm nincs a dologhoz.
Jim! Én is csak ilyen és ehhez hasonló dolgokat tudnék mondani. És azt, hogy senki nem ér annyit, hogy idegesítsd magad,nehogy a babádnak baja legyen. Pláne egy ilyen nő miatt.
Vasárnap beléápek a 12. hétbe végre!!!!!!! Alig várom a keddi uh-t. Nektek látszik már a pocakotok? Én hetente centizem magam, és igen, már látszik picit. Érzem , hogy a szeméremcsontom fölött pivit kidudorodik a hasam . Ez asszem a méhem.
Köszi a horoszkópos linket, most fogom elolvasni. Sziasztok!!!!!!!

livi
livike
Tatabánya
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?