Új privát üzeneted érkezett!

Szia Ildi!

Rendes tőled.... :shock: ,de asszem így korán reggel én is inkább kávét innék.... :D

fanna3
 
 


ÓÓÓÓÓÓ az még mai napig is nagy szó nálunk, ha nyugiban meg tunk inni egy csésze teát vagy kávét / capuccinot!! Ma reggel is kivette Levente a kezemből a bögrét és megitta a capuccinom végét. :shock:

Dorka!
Szerintem a kórházat hívjátok fel, mert ott az osztályon bizti meg tudják mondani, hogy vannak e és akár rögtön beszélhettek is az illető dokival.
A kórház száma: 56-503-603

Pü-ben küld már el, hogy kinek lesz a műtét.. bár tippem az van... :(
szilbee
 
 


Évi! Küldtem pü-t!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 

 
 

Szilbee!

Küldtem pü-t! Viszik az ótónkat! Egyik szemem sír, a másik nevet, úgy megszerettem és megszoktam már! Igyekszem nem megsiratni, mert szép és erősebb ótó lesz helyette, de akkor is... :cry:

Ma nem jöttök a városba? T.parti játszó kilőve, de valahol talizhatnánk a Vosztokon, félúton!!! Szabi 2 körül fog enni, 3 után útra tudunk kelni, ha nem lesz őrült meleg! Ott nincs valami jó kis játszó?

Szabika úgy nyögdécselt álmában, nem naon tudtam alunni...
:roll:

Kép
Kép
dorkáék
 
 


A Zagyva part jó lesz? Azt a játszóteret szeretni Levente is. Szerintem mi csak olyan 16.30 és 17 óra körül tudunk majd odaérni. (Ádám is majd csatlakozik meló után.)
Többiek?? Kinek van kedve még csatlakozni?? :)

Évi!
Képzeld! én már egyszer találkoztam veled!! A Bajtárson lakik a nővérem és mikor az unokaöcsém, Norbi még kicsi volt (de már ült a babakocsiban) összetalálkoztunk. Sőt Norbi és Csongi közel egy időben születtek!!! valamint együtt játszótereztek is anno...
szilbee
 
 


Dorka!
Klíííííííma lesz benne????? Már egy jó ideje meg akarom ezt kérdezni tőled... sak hát Szabi mindig eltereli a figyelmet, mikor találkozunk!! :lol:
szilbee
 
 


Sziasztok!

Szilbee, csak nem a Nagy Norbi az unokaöccséd? És akkor Zsuzsi a nővéred :shock: Hát, tényleg kicsi a világ.
Igen, Norbi egy hónappal született később, régebben sokat játszótereztünk együtt, de aztán Zsuzsiék elpártoltak a játszóról és a gyerekek más oviba kerültek! Szólj, ha jöttök hozzájuk! Ott lakunk a mellettük lévő házba!

Dorka, lemaradtam, milyen kocsit vettetek?

Jaimee, hát azt hiszem készülhetsz a háton alvásra. Én is mindig utáltam háton feküdni, de az utolsó időkben szinte máshogy már nem is tudtam. Utána meg a szopi miatt nem tudtam hason aludni... Alig tudtam rá visszaszokni :)

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Szilbee: Nekem van kedvem !!! Csak még nem lenne túl aktív a babó a játszótéren. :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee!
Az nem baj!!!! :D 8) Levegőznöd neked is kell!! Legalább meglátod, hogy mire számíthatsz .... :lol:

Dorka!
Utána, ha nektek is jó felugorhatunk a cuccokért, amiről beszéltünk a múltkor?? Csak hogy ne foglalja nálatok a helyet!!

Évi!
Hát tényleg kicsi a világ. Nekem sokat mesélt Zsu anno Csongiról és csak a múlt hét végén serült, ki hogy én a te fiadról már nagyon sokat hallottam, mikor nővérkém meglátta az avatarodat!! :)
szilbee
 
 


Sziasztok!
Látom mennyien aggodtok értem,nagyon örülök neki!
Csütörtökön megyek Pestre a fodadott orvosomhoz este 17:45-re.
Pesten a II. számú női klinikán fognak megcsászározni és utánna átviszik a kicsit a gyermekklinikára megműteni!Az apukája addig a picivel lesz!
ivett&fanni
 
 


Dorka!
Már napok óta akarok neked mail-t írni de mire odajutok hogy írok addigra mütyi felébred!
Hú gyorsan ment az ótó csere! :D


Nóri!!
Füstjelet vagy valami ilyesnit dobhatnál!!!

Kép

Kép
katlina
 
 


Aki mindkét fórumba ír mindig tudja mit hová írt???
Nekem fogalmam nincs.... :oops: :oops:

Szilbee: Képzeld, Svéd átírta a szülés várható időpontját dec. 24-re. :oops: :oops: Merthogy...és elmagyarázta, mint egy kétévesnek, hogy hogy számítják ki a kis kerek izével ezt az időpontot. Dec 26. az nem jó, mondta. Nem szóltam semmit, dehát ugye elég ritkán döntik el a kismamák, hogy mi a kiírás dátuma...

Na kíváncsi leszek, Mosonyinak feltűnik e, én biztos nem hozom szóba, nehogy dührohamot kapjon, mint a múltkor. Bár Apa szerint marha feltűnő a kiskönyvben a marha nagy 4-es, majdnem kilóg a lapról.....

Ivett: De azért írjál ám addig is! Ha már nem szülünk együtt...

Van valakinek véleménye, tapasztalata a mózeskosaras babakocsiról? Ha kérdeztem, bocsi, tényleg hómező az agyam...Valahol már kérdeztem ezt, de nem itt sztem.... :? :oops:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Svéd valamiért nagyon pikkel Mosonyira!!! De foggalmam sincs, hogy miért.... :? Mondjuk azért igazán megoldhatnánk a problémáikat egymás között és nem a kismamikon kéne leverniük...

Azért mondom ezt, mert mikor már készültem haza a kórházból Leventével Svéd volt, aki azt mondta, hogy nem csinálta meg Mosonyi a zárójelentést??? akkor nem enged haza, meg hogy írnok sincs aki a zárómat megcsinálná. Pedig Mosonyi lebeszélte a főnővérrel, hogy az írnokok majd hozzák a papírt és nyugodtan haza engedhet. No én ekkor elbőgtem magam. Felhívta Ádám Mosonyit, aki újból nyomatékosan megkérte a nővért, hogy intézkedjék a hazaengedésem felől. Hirtelenjében lett is írnok... ki tudja honnan... :twisted: és 10 percen belül már pakolhattam is.
Kicsit pocsék érzés volt a két doki keresztüzébe kerülnöm.... valami oknál fogva még a nővér is engem kezdett szapulni, hogy hazamehetek nyugodtan, saját felelősségre, de majd ne csodálkozzak, ha este már újból a kórházban találom magam, mert szétnyílik a sebem, meg belázasodok... pedig én csak annyit kérdeztem, hogy " Mosonyi Attilávval beszélne telefonon?! Megkérdezné, hogy ilyenkor mit lehet csinálni?!" :shock: Persze valahogy nem sikerült neki elérnie telefonon... :evil: páromnak bezzeg igen!!!
szilbee
 
 


Szilbee: :shock: Igen, de sajnos ez gyakori a Hetényiben, tapasztaltam, hogy nem egyszer viziten a beteg feje fölött vitatkoznak egymással a dokik. SZegény beteg pedig csak les....Egyik előír valamit, a másik keresztülhúzza, hogy az marhaság, harmadnap jön ugyanaz a doki és lecseszi a beteget, hogy miért nem lett elvégezve ez meg az....Hát ez már csak így van...

Egyébként nagyon rossz véleményem volt tegnap az NSt-ről is, volt ott egy nő, úgy beszélt a kismamákkal, mint a kutyával...MIntha valami naaagy bűnt követtek volna el...Nagyon sajnáltam szegényeket, némelyik majdnem sírt 36-38 hetesen....Gondolkodtam is, hogy nem is sok az a 2000 Ft Mosonyinál, ha megússza az ember a megaláztatást.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Hali!
Köszi, semmi gond, csak mostanában másfelé szörfölgetek...bölcsibe-szoktatás meg ilyen témák érdekelnek most inkább.
Az esti netezésről meg leszoktam, csak ilyenkor délben ülök itt, míg Lilcsi alszik. Már kezdtem kiakadni a nem alvástól.

Évi! Hát ha épp nem mamás napunk lenne, és a délutánt nem a Szecskán töltenénk, még mentünk is volna fagyizni! Holnap meg vendégek jönnek, azok kitartanak a héten, úgyhogy ...

Dorka! Ma sétáltam Zoboki és Balogh rendelője felé, és semmi nincsen kiírva, hogy szabi miatt nem lenne rendelése valakinek. Balogh számát tudom (20/9355947), Zobokiét majd leírja valamelyik paciense :lol:

Nekem is a poci felé volt tapadva a méhlepény, és csak és kizárólag oldalt tudtam feküdni. Egyszer, a 38. héten volt olyan, hogy éjjel légszomjra ébredtem, és hogy elöntött a víz, ziháltam, a szívem zakatolt, Lilcsi meg majd kiugrott belőlem. Hanyatt fordultam álmomban :evil: . És ez állítólag veszélyes is lehet, mert ami a hasban fut nagyartéria, azt elnyomhatja a baba súlya.

Ivett! Akkor mostmár biztos kezekben van a babó!! :lol:


Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


gyors válaszok!


Klííímás, digitális 8)
Ja, nagyon gyorsan ment a csere, és képzeljétek, sírtam, mikor elvitték! Szerencsére Tatabányáról jöttek érte, így nem fogom látni az új tulajjal... A szívem szakad meg, olyan, mintha cserbenhagytuk volna szegényt. Mármint az ótót... Jó hülye vagyok, nem???
Ford C-maxra cseréltük.

Köszönöm a telószámot!!!!


Szilbee! Akkor 6 után megyünk arra, az jó lesz nektek? A régi bika-játszóteret mondod, igaz? Ott az artézi kútnál?

Jaimee! A mi babakocsinkban van kivehető mózeskosár, én szeretem, mert pl. anyósoméknál nincs még babaágy, így abban altattam náluk Szabit. Egy kicsit visszább megtalálod a képét is itt a fórumon!

Katlina! MÜtyike? Ez aranyos!!!!!

Ivett! DE jó lesz a babucinak, ha apa ott lehet mellette, ez mindhármótoknak nagyon fontos! Neked a tudat, hogy nincs egyedül a babád ebben az új, nagy és zajos világban, sokat fog segíteni, ez biztos!


No léptem rendet tenni!
Sziasztoko!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dorka: Köszi a választ! :D Visszakerestem a babakocsit megint. Hát ez gyönyörű....És ez is olyan, hogy a mózeskosár rész alatt van a sportkocsi verzió? Az üzletben azt mondták, hogy az ilyen típusúnak nem állítható a kormánya (vagy milye...) van hozzá viszont napernyő. Ez nem gond nálatok? Mármint, hogy nem lehet mindkét irányból tolni a kocsit. ......Vagy ez totál másmilyen? A lényeg nálam a kivehető mózesrész.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Dorka!
Jó a 6, de az már nem lesz túl későn?? 5-re ott tudok lenni babakocsisan!
szilbee
 
 



Jaimee!
Dorkáékénak állítható a kormánya. Épp a múltkor próbáltam ki!! 8)
szilbee
 
 


Én anno azt mondtam, hogyha lesz még egy gyerek, tuti állíthatót veszek. Csongi utálta a napot, végigüvöltötte az utat, ha rásütött a nap (ma sem bírja, ha a szemébe süt). Vettem neki napernyőt, de akkor meg nem látott ki belőle, az volt a baja. Szóval, jó az ha állítható!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Hm....Igazatok van. Ha létezik olyan kocsi, ami mózeses és állítható kormányos is egyszerre, az kell nekünk!

Húúú, úgy mennék babakocsit venni-nézgelődni, mint kengyelfutó gyalogkakukk, de persze még visszafogom magam vagy 1-2 hónapig. Addig csak érdeklődöm.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Dorka!
Középfokú jelnyelv vizsgám van, a felsőfokot csak Pesten tanítják. Bár én a középfokból Pesten vizsgáztam, mert később tudtam csak menni, amikor már a többieknek megvolt, mert nyalani voltunk közben. Elég sokat felejtettem, bár néha hasznát veszem, ha ismerőssel találkozok.

Jeimee: anno Ancsikával nekünk is mózeskosaras babakocsink volt, nem ilyen modern ugyan, de akkor az volt a csúcs, én igaz használtan vettem, de nagyon imádtam. Annak csak az ülőrészét lehetett megfordítani, nem a tolókarját állítani. Még a buszra is fel tudtam rakni, amit most a bergonnal nem tudok megtenni, mert egy tonna. Ezért most nemrég vettem egy nyári kocsit, de dönthető és van lábzsákja is. Itt nálunk amúgy sem lehet sétálni, így megteszi ez is a buszozáshoz.

Na sikerült leadnom a szocpolos papírt :twisted: . Azt mondta az ügyintéző, hogy lesz egy év is, amire érvényesíteni lehet. Szerintem ez közröhely!Csak egy igazolást kell kiadni, hogy Petikére még nem vettük igénybe és megküldeni a banknak és a Kincstári Vagyoni Igazgatóságnak. Igaz egy évbe tellt, mire a nevünkre került a házunk is. Ez nagyon borzacskó!!!!!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Dorka, Zoboki száma: 06/20-3506-344 vagyis a feleségéé, mert tőle lehet időpontot kérni.
Olga segíts, lehet, hogy a másik számon lehet időpontot kérni? Általában keverem a két számot, de az bizti, hogy a családban marad. Azt is tudom, hogy Zoboki nagyon haragszik a mobilra, egyszer majdnem kihajította az ablakon, amikor a rendelőjében voltam. :twisted: Valaki állandóan hívta.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Ildikó !

S reggel nem olyan 10 fele mentetek, be a városba busszal?

Kép
kbernadett
 
 


Sziasztok Lányok!
Bocs, hogy így ismeretlenül 'beugrottam', de segítséget szeretnék kérni!
Szolnoki, 20. hetes kismama vagyok és orvosválasztás előtt állok.
Tanácsokat várok affelől, hogy fogadjak-e orvost, vagy sem, és ha igen, akkor kit javasoltok.
Gondolom mindenkinek a sajátja felé húz a szíve, de már annyi infót kaptam innen-onnan, hogy az fejem is zúg tőlük. Gondoltam ti vagytok ebben igazán illetékesek, így megkérdezlek benneteket!
Ma a terhesgondozáson a felvételis nő Emődit ajánlotta, de én már egyszer-kétszer láttam, és nagyon barátságtalannak gondolom, az alapján, amit akkor láttam belőle.
Ma Tóth volt a gondozáson, na ő megint egy külön szám! :?
Dinya dokiban is gondolkodom, akinek ő volt az orvosa, az ha lehet, akkor - ha más nem priviben - írjon nekem róla valamit röviden. Róla eddig szinte csak jókat hallottam!
Az élet úgy hozta, hogy december 31-re vagyok kiírva, és mivel ez az időszak tele van ünnepekkel, így félek, hogy, ha esetleg napján vagy korábban is jönne a baba, majd egy orvos sem fog 'rámérni'!
Mit gondoltok?
Én szívem szerint csak szülésznőt fogadtam volna, de Szolnokon ez nem megvalósítható, csak dokival együtt!:(

KépKép
Kép
sagi1
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek megmozdult a pici :lol: !A párom is érezte!Esténként nagyon aktív.Meg reggel:)Ma reggel nagyot rugott.Na jó biztos fog még nagyobbakat is de ez most olyan összetéveszthetetlen volt :P

Dorka!

Itt vagyok csak ez az esküvői hajrá nekem már ssokj.Ide-oda rohangálni.Sminkes fodrász ruhapróba vőfély fotós...Nem lehet bírni :cry:
viragb88
 
 


Sziasztok :)

Csak gyorsan, amit megjegyeztem... :?

Szilbee, Sangenic kukánk van. Amúgy nem rossz az, csak ebből is árad a szag, ha kinyitja az ember :lol: Zárt állapotban semmi gond vele :wink: Meg tényleg higiénikus. Nem lebeszélni akartalak róla :)

Sagi, sztem félreinformáltak... miért ne lehetne Szolnokon doki nélkül szülésznőt fogadni?! Lehet. Ildi, ebben te vagy az illetékes :)

Jaimee, láttam a pocakot (elfelejtettem bökni a jelölésre az iwiw-en, majd pótolom :oops: ), nem kicsi :D Kb. ekkora volt az enyém is félidősen, de én a testalkatomnak tudtam be...nadete vékony vagy :lol:
A hordozóval rendelkező babakocsiknál nem lehet állítani a tolókart, a mózeses változatoknál igen... :) Mi anno azért nem vettünk olyan kocsit, amihez hordozó is tartozott, mert egyiknek se lehetett állítani a kormányát :? :D

Dorka, én a kis Suzukimat sirattam meg...annyi mindent tudott, és olyan jól szolgált... namindegy, muszáj volt eladni :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Jah, a lényeg! Beszédesek lettünk :lol: Annyit gagyarászik Bogyóm, olyan édes :lol: Magyaráz a kis barátainak, meg nekünk is :D

Virág, gratula a megmozduláshoz :D

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sagi én is úgy hallottam, hogy csak szülésznőt nem lehet megfogadni! Sajnos!Bár én nagyon meg voltam elégedve Zobokival és csak ajánlani tudom! Már egy kis jutalék kijárna nekem annyira ajánlgatom itt! :lol:
Olyan kismamik is vannak, akik nem fogadják meg az orvost, de kilenc hónapig járnak a magánrendelésére. Amúgy is elég zsákbamacska, hogy odaér-e, vagy sem. Nekem mind a háromszor szerencsém volt. Az orvosokkal is! A szülésznő meg szinte mindig ott van, olyan lelkiismeretesek itt a szolnoki kórházban!
Szóval összefoglalava, ez egy kicsit úgy hangzik, hogy elég a szülésznőt megfogadni, mert az a biztos. :wink: Ja és a szülésznők vévig kísérik a terhességet, és lehet tőlük kérdezni minden témában, felkészítenek a szülésre....stb.

Virág, ez nagyon jó hír, innentől kezve lehet aktívan kommunikálni! Kép
Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Balwin, azt hiszem a múltkor te vetetted fel a hordozókendő témát, ha nem te akkor más....
Én szeretem, bár nem sűrűn használom és még csak most tanulom a technikát. Az biztos, hogy kényelmesebb, mint a kenguru, tisztelet a kivételnek!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Szia Sagi1!
Én ha segíthetek akkor szerintem ne Emődit válaszd!
Rendes nagyon Dinya is de még ajánlanám Mosonyit is!
ivett&fanni
 
 


Sagi! :)
Kép

Dorka!
Sikerült venni cumisüvegmelegítőt a kocsiba?

Virág!
Kép a rugdosáshoz!! :D

Balwin!
Nem is sikerült lebeszélned, mert nekünk nagyon bevált. Csak kakás pelust tettünk eddig bele, de mikor kinyitom se szaglik. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Mondjuk mi már ugye 6+-os utántöltőt használunk, lehet azért nem szivárog a szag.

Kép
szilbee
 
 


Sziasztok!


Ildi! Jó számot írtál: Zoboki doktor feleségétől az alábbi számon lehet időpontot kérni: 20/350-6344

Sagi1! Én úgy tudom lehet szülésznőt is fogadni... De talán majd Betty jobban tudja. Egyébként üdv köztünk! Gratula a babához!
Nem tudom kinél hogy volt, de Zoboki doki és a szülésznő is (aki nem volt megfogadva) a burokrepesztés után csak rám-rámnéztek, majd egy félóra-óra múlva már egyik sem mozdult el mellölem. Nekem olyan egyértelmű volt, hogy orvost fogadok, aki végigkisér a terhességen, és be tud avatkozni, döntést tud hozni, ha kell. Na ez jó hosszúra sikeredet. :oops:

Én is az átfordítható tolókarú babakocsira esküszöm, mert Balázst a szél is zavarta/zavarja nagyon.

Üdv.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Köszönöm Zoboki számát, bárcask ne lenne rá szükség! :cry:

Sagi! Én Dinyánál szültem, írok pü-t, ha lesz egy kis időm holnap!
ÜDV KÖZÖTTÜNK ÉS SOK BOLODGSÁGOT A BABÁHOZ!

Virág! Akkor ma nagyon szép napod lehetett!!! :)
Gratula!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Namost elbizonytalanodtam...lehet én vagyok félreinformált :oops: De én szentül (kituggyamijé...) meg vagyok győződve róla, hogy lehet csak szülésznőt fogadni :roll: Ha ez is a téveszméim közé tartozik, akkor bocsánat :oops:

Ildi, igen, én kérdezgettem a hordozókendőt :) Nekünk is bevált, most az elől keresztezett megkötést alkalmazom. Azé kicsit még körülményesnek tartom, mer pl. a hétvégén ruhát akartam venni, elmentünk pesten az Árkádba és karon cipeltük a gyereket, hogy a kendőt ne kelljen kötözgetni - ki-bebújás még nem megy csomóbontás nélkül :oops: (Amúgy rucit végülis itt sikerült vennünk az Intersparban :lol: ) Van "rendes" hordozónk is, az Apja abban hurcolássza, ha hosszabb útra indulunk.

Babakocsi: én idegrángást kapok már a miénktől :( Egyszerűen irányíthatatlan :? (Bergon) Pedig már bezsíroztam a kerekeit, mégsem arra fordulnak, amerre én akarom :?

Szilbee, akkor vagy az utántöltő a titka, vagy újra elkapott a "nálunk minden szarul működik" átok :? Bekakált a mikrónk is :?

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Jaimee!

Ha kivesszük a mózeskosarat, akkor is vízszintesig dönthető a háttámla, de két perc alatt át lehet állítani sporkocsi verzióra, biztonsági övekkel, karfával. Nekünk nagyon bejött eddig...

Évi!

Nem a Kolozsvári úti bölcsibe jártál a 80'-as korosztállyal?

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Üdvözöllek Sagi én is!

Balwin itt szolnokon sajnos csak szülésznőt nem lehet fogadni, kell hozzá orvos is:-(


szép estét

Kép
kbernadett
 
 


Kép

Szép jó reggelt mindenkinek!

Balwin, írjál mán többet, mert mindig kacarászok a hozzászólásaidon, és olyan jól esik. :lol:
Nekünk is elég rossz tolni a Bergont, de au új nyári kocsit egy kézzel is könnyedén lehet tolni, pedig bolygó kerekes és nem összefüggő a tolókarja!

Sagi, Dinyáról én csak jókat hallottam.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!!
Valaki tudja hogy Mosonyi mikortól rendel a jövőhéten?
Mert nekem azt mondta Mosonyi hogy 20-tól,de 20-án szerintem nem dolgozik senki sem!
ivett&fanni
 
 


Sagi: Szia! Egy héttel vagy utánam, úgyhogy még szülhetünk együtt. (Nekem ez a mániám, mindenképpen akarok valakivel szülni a fórumról... :lol: :lol: )

Én választanék dokit, de mondjuk nekem gyomoridegem van, ha belépek az SZTK-ba, kórházba, stb...szóval fóbiás vagyok. El nem tudom képzelni, hogy saját doki nélkül menjek végig a terhességen, illetve a szülésen, persze így is előfordulhat majd, hogy valami gubanc lesz és mégis az ügyeletesnél szülök.....De nagynagy biztonságot ad a saját doki.

Tényleg nem lehet választani szülésznőt, csak dokival.

Emődi?! Hát őt ne....És Tóth Z-t se. És még sorolnám, de inkább nem.... Zoboki, Dinya, Mosonyi közül választanék. De ott figyel még Jakab is...Erdődi is bejön néhány kismaminak...Ízlések és pofonok...

Húúú lányok, ez a baba úgy rugdos.... :shock: :shock: Mindjárt kilő belőlem alul, ha nem vigyáz.... :shock: :shock:

Ildi: Igen, a Bergont már kizártuk, mert hallottam, hogy nehéz.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Szerdától rendel, 17 órától.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Ivett!
Aug. 22. 24-én és az azt követő hetekben is hétfő, szerda, pénteken.
Igazából azt mondta, hogy a 20-i héten végig dolgozik, ami azt is jelentheti, hogy 20-án is melózik magánban.
Viszont Évike kitette az ajtóra a rendelés kezdő időpontját. Szerintem nézz el a rendelő felé és akkor biztosabbat fogsz tudni.
szilbee
 
 


Jaimee!
Jakab szülésnél nem igazán jó orvos,én már szültem nála.
A magánrendelésen normális,de a szülésnél ezt nem mondhtnám el róla.Szülés után is alig nézi meg a kismamákat,van ugy hogy csak varrat szedésnél találkozik megint a kismamával mikor a borítékot át kell neki adni!!!
ivett&fanni
 
 


Szilbee: Ha már Mosonyi szóba jött, visszatérve arra , amit írtál tegnap: Sztem az a "gondja", hogy a többi dokival is úgy viselkedik, mint ahogy rendelésen. Vagyis elég markáns véleménye van a dolgokról és ezt nem is rejti véka alá. Valaha én is ilyen voltam, csak nem bírtam az ezzel járó következményeket, hogy így megosztom az embereket és ellenségeket szerzek, az utóbbi években már meggondolom, hogy mit mondok, mikor nyitom ki a szám...De M.A egyáltalán nem olyan, mint én, őt nem zavarja, ha a véleményét, akaratat keresztülviszi, így aztán van jócskán "jóakarója"...De ez csak egy vélemény....Annyira mélyen nem ismerem, pszicho tréningre nem jártam vele. :lol: :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Tényleg lányok, a dokik szüléskor mikor "jönnek elő" ? Talán Olga írta, hogy Zoboki ilyen szempontból klassz. De mi a trend? KÉrdezzem meg Mosonyit, mikor szeretne mellettem maradni?? :D Azt sem tudom, elviselek e majd magam mellett egyáltalán élő embert kínomban, vagy kedvem lenne elkergetni mindenkit, beleértve apát is. :lol:

Ivett: Na jó hogy mondod. Azt hallottam, hogy Jakab nem privi csak a legvégén jön elő szüléskor, legalábbis barátnőmnél úgy volt, szólt neki a szülésznő, hogy izé...most már vágni kéne...Na akkor jött, de amúgy rendes volt állítólag, szóval kedvesen biztatta, dícsérte, ilyenek....Persze privi lehet, hogy más...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Én pont azt birom benne, hogy mindig tudja mit és miért csinál. Mindig jól informált. Néhány dologban konzervatív, néhány dologban pedig újszerű és nyitott a gondolkodása... és ami a legfontosabb, soha nem teszi ki az embert fölösleges kockázatnak. Lehet ezt más úgy mondaná, hogy túl óvatos, de inkább az legyen (részemről), mint felelőtlen, hiszen két élet is függ tőle.
Szóval nekem pont ez a határozottság jön be és hogy mindig meg tudja indolkolni (ill. nekem elmagyarázni :oops: ), hogy mit miért tesz. 8)

Már megint kezdjük ezt a mosonyis dolgot... :oops: Bocsi mindenkitől... bizti uncsi már...
szilbee
 
 


Csajok, Zoboki azt mondta, amikor magánon voltam nála, úgy a 32. héten, hogy csak semmi pánik, jönnek a rendszeres fájások, maga szépen besétál a kórházba, mielőtt engen sms-ben értesített, megvizsgálom, megkapja a beöntést és egyebek, burkotrepesztünk és gátvédelemmel megszülünk! A maga dolga az, hogy azt csinálja amit én mondok, az enyém meg az, hogy a lehetőségekhez képest gyorsan megszüljön egy egészséges babát és ne maradjon ott az asztalon!
Na ez szinte pontosan így is történt, csak azzal a kivétellel, hogy a szülésznő telefonált neki, hogy jöjjön gyorsan, mert itt a baba, és sajna mégiscsak kellett egy ici picit vágni! Amúgy szülés közben, még az elején volt, hogy dumcsiztunk vagy fél órát, aztán mondta, hogy most elmegy, de fél óra múlva jön, és jött és mindig úgy volt ahogy mondta. Amikor a belső varataimmal bíbelődött, amit nagyon jól megcsinált, mert egyáltalán nem érzek semmit, a lovakról beszélgettünk. A négy nap alatt háromszor jött be hozzám, vagy húsz percig dumáltunk mindenféléről.
Na elég az ömengésből. :lol:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!

Olga, nagyon jó volt veled találkozni, Balázs egy cukorfalat, mi meg jól eldumcsiztunk! Jöhet a folytatás :wink:

BBj, téged sem fogunk kihagyni, de most nem venném a szívemre, ha miattam hagynád abba a könyvek feletti görnyedést :lol:

Dorka, tőlem kérdezted a Kolozsvárit? Én alapból T.miklósi vagyok, és hát kicsit öregebb is :? Valahonnan máshonnan lehetek ismerős :wink:

Ivett, de beindultál :lol: Te kivel mész holnap Pestre???

Jaimee, mikor én szültem, fél 3-kor mentünk be, úgy, hogy elfolyt a magzatvizem. Megvizsgáltak, mondták, hogy éjfélig itt gyerek nem lesz. Fél 5-kor újra vizsgáltak és riadóztatták Erdődit, mert teljesen ki voltam tágulva. Mire megjött már tolófájásaim voltak, így mondhatom szinte végig velem volt! De gondolom ez attól is függ, hogy meddig vajúdsz...

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Ildi: Igen, emlékszem a sztoridra. Na, ha Zoboki lesz az ügyeletes, nagyon nem leszek ideges.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Évi!
Nem tudom hogy holnap mennek-e ki,mert ha igen akkor egyedül fogok menni!
Te mit tudsz?
ivett&fanni
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?