Új privát üzeneted érkezett!

Hello Mindenki!

Itt vagyok...csak most fejeztem be az ebédet....Apa legutóbbi horgászzsákmányát ettem... éééés volt egy kis hal is a sok szálka közt :?

Katlina!
Hát hogy is mondjam....Nagyon szép Robika!!! Egész emberes! Egyáltalán nem babapofija van!!! :D

Jaimee!
Nézem itt a mennyiséged...az ideit.... :shock: nem semmi! Rád van csatlakoztatva a gép??? :shock:

Nóri!
Tetszik a vonalzóalávalód!!!

Tényleg igen! Friss képeket akinek van!!

Ildi!
Nyithatnál vállalkozásképpen egy magánóvodát:))) amiben Olga lenne az óvónéni ,neeem? :roll:

BalwinJudit!
Szuperügyes AnnaLucus:)))) villogjál csak nyugodtan vele!!! :lol: úgyis beeeee majd csak a hátadmegett ott!

fanna3
 
 


jajjjjjajajajjjjajaj, majd elfelejtettem:



Kép

Nimi 3 napja úgy eszi a banánt mint a güzü :lol: :lol: :lol: fel is vettük az elsőt videjóra:)

fanna3
 
 


sziasztok!

nah szép mikor nem írok tele van egy oldal egyből! :D

szilbee!

nagyon szép tortája volt Levinek s hogy milyen helyes kis srác, az tuti:D
Meg azon gonodlkodtam hogy nálatok a terhesgondozás az amikor avédőnőhöz mentek el vagy mi? mert én nagyon szerettem hozzá menni s mindig vártam, hogy beszélgessünk meg halljam a pic szívhangját, meg minden.
( bár mi nagyon össze barátkoztunkmert esküvőjére meghívót meg ha lesz időm össze is fogunk járni, de ugye az elején még nem voltunk ilyen jó viszonyban)

Nálatok a terhesgondozás az milyen írjátok már le pontosan

puszi mindenkinek!
szép estét

Kép
kbernadett
 
 

 
 

Na, ma jól kijátszotuk magunkat! Vagyis Lilcsi, én a szaladgálásba fáradtam ki. Egy régi barátném hívott minket közös homokozásra, ami nagyon jól sikerült. Jó kis banda jött össze, nem úgy, mint máskor. Voltunk vagy hatan anyukák. Persze én a legtöbbel nem beszéltem, mert Lilcsi mindig külön utakon járt. Konkrétan kocsiutakon :? .
Itten van Dorka barátnőjével:
Kép
Vannak új képek, persze! Folyamatosan töltöm fel a webre, ott is lehet nézelődni! Ott még videók is vannak. És akiknek hiányoznak a képek, azok szintén tehetnek ám fel! Ők se legyenek Lustitörpök! Aztán meg azt mondjátok, hogy Lilcsivel van teli a......................................topikoldal :lol: .

Jómunkásember trikóban:
Kép

Nyááááár van, alig fürdőruháááában:
Kép

Ha ló nincs, szamár is jó:
Kép

Illllyen hosszú lettem:
Kép

És ilyen szép:
Kép

Jaimee: ezt a képet meg Neked:
Kép
Itt 23 hetes terhes voltam :oops: Szerinted :?: :?:

Betti! Kérdeztem tőled, hogy tudsz-e valamit Katiékról, mikor engedik őket haza???? Ma? Holnap??

Fanna! Seneca nem véletlen! :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Elin!
milyen csini pocikád volt! Hogyha a Tiédet, meg a Jaimeeét összehasonlítom, akkor az Övé valóban nagy, na de a magaméhoz képest kicsi, bár én nekem alapból akad némi cipelnivalóm :cry:
Annyira szép vörös színű a haja Lilcsinek! Ilyet még festeni sem tudnának a fodrászok! Nagyon édi a pofija, úgy belecsípnék, de gondolom jól belerúgna a bokámba! Menős a kicsike?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Húúú!! Igazán eseménnyel teli egy hét volt. Csak itt-ott tudtam visszaolvasgatni.

ERIKA! KATI!

GRATULÁLOK A BABÁITOKHOZ!
JÓ EGÉSZSÉGET, HOSSZÚ BOLDOG ÉLETET KÍVÁNOK NEKIK.

HASONLÓKAT KÍVÁNOK A SZÜLINAPOSOKNAK, NÉVNAPOSOKNAK!

Elin!

Lilcsi nagyon édes! Olyan harapnivaló kis képernyője van. Kedvencem az alvós képe.

Hát most egyenlőre csak ennyi. Jó éjt!

[/b]

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Ja! Menős! :lol: Még nekem is szoknom kell. Szegényem, míg olyan melegek voltak, nem is voltunk játszón, ma alig tudott eleinte mit kezdeni magával :cry: Aztán persze beindult. Viszont régen felmászott a mászóvár tetejére, ma nem tudott ....elfelejtette volna hogy kell :shock: ??
Csipkedni meg meglehet! A szúnyogok is azt tették az éjjel! Van rajta vagy 10 csípés. :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Szia Kati! Majd meséljél, milyen volt!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Elin!
bocsika csak a választ magamban gondolotam ki akkor....de most nem volt időm beszélni vele mert tapétázni fogunk és poklni kellett meg tesóm is itthon volt azért is nem írta. De ma felhívom s meg mondom hogy mi újság, hogy vannak. Amugy a császárosok azt hisze 6-7 napig szoktak benn lenni. de majd dután biztosat fogok tudni mondani.

puszika
szép napot!

Kép
kbernadett
 
 


Fanna: Nem, nincs rámkkötve a gép. Ha megnézed a többieket a Fogantatások társalgóban, hasonló számokat találsz. De novembertől márciusig 0 hozzászólásom lesz, azt majd "javít" a statisztikámon.

Elin: Ízlések és pocakok különbözőek. :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Nóri!
Azért a magasságodhoz képest nem volt kicsi pocid. Nekem is csak azért tűnik nagynak, mert alacsony vagyok.

Császár:
Engem 4 és fél napra engedtek haza. Most asszem megkérem Mosonyit, hogy 5-6 napig hagy maradjak bent, hátha akkor tudok kicsit aklimatizálódni... persze ha kibírom Levente nélük addig... amir mondjuk erősen kétlek. :roll: :oops:

Tényleg nem is meséltem, hogy milyen ügyesen bánik Levente a kicsi Szabolccsal. Olyan büszke vagyok rá. Gügyög hozzá, simogatja, Szabi maciját is odaadja neki... a hétvégén még ringatta is a bébyhordozóját. Olyan kis tündér volt. :mrgreen: Remélem hogy a kistestvérénél sem lesz probléma és ilyen kis okos mazsola marad akkor is.

No menek főzni, míg ilyen klassz hűs van. 8)
szilbee
 
 


Sziasztok!

Jaimee, na nehogy azt hidd... :lol: Ha megszületik a babó, otthon leszel, és annyira fogunk hiányozni, hogy bekötteted oda is az internetet :lol:

Elin, annyira gyönyörűséges és különleges csajszi Lilcsi!

Szilbee, én mostanában azt hallottam 3 nap után "lökik" ki a friss anyukákat. Hát nem tudom, első gyereknél azért ez elég gáz, hisz még akkor kezd belövelni a tejcsi. Aztán hazamegy anyuka és azt sem tudja, hogy szoptasson. Az egyik barátnőmnek már a második babája volt, hazajött 3 nap után, bedurrant a cicije, a vége tápszer lett, úgy, hogy az első gyerkőc egy éves koráig szopizott. Szóval jó az ha hazajöhetsz, csak itthon nem nagyon van kitől tanácsot kérned.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Fanna, a banánnal azért vigyázz, mert allergizálhat! Egyébként meg tök édes lehet, ahogy tátja Nimi a száját :lol:
Én ha megtalálom a 10. szálkát hagyom az egész halat a fenébe, annyira utálom, hogy nem tudok úgy jóízűt enni belőle. Hová jár a férjed horgászni. Enyém férj is nagyon szeret, csak most nem igazán van rá ideje.

Ja, Szilbee, ott az egyik képen Levi háta mögött apukád van? Mert nekem meg rá hasonlít Levi így a képek alapján. Tök jó a frizurája :lol: És olyan nagyfiús már a képeken! Hogyhogy nem mész tanácsadásra? Én még az utolsó héten is kénytelen voltam oda menni. Megváltoztak a szabályok?

Katlina, gyönyörű Robika, látszik rajta, hogy jól érzi magát a bőrében!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Szisztok!
Évi nagyon korán kezdted a napot!
Holnap jössz velen Pestre?
ivett&fanni
 
 


Valaki volt már Pesten genetikai vizsgálaton?
Az ultrahang után kötelező a magzatvíz vizsgálat is?
ivett&fanni
 
 


Jaimee!
Mi az nov-márc-ig? Csak nem vissza akarsz menni dolgozni?

Nem 3, hanem 4 napra engednek, ha minden rendben a babával, van tejes széklete. Azt meg elég nehéz produkálni a második napon! Vagy megint változott? Betty Te biztos jobban tudod!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Tudod, Ivettkém, a főnököm elvárja, hogy 8 órától dolgozzam :lol:

Hagyjál már ezzel a Pesttel, mi a fenének akarsz még oda is menni? Vagy vásárolni megyünk? :lol: Szerintem a főnököm nem örülne egy nap szabinak sem :wink:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


BBJ: Novemberben már nem dolgozom, karácsony táján szülök (remélem) és legközelebb csak Apa irodájában van net, oda viszont nem hiszem, hogy eljutok márciusig. Igy jön ki ez a 4 hónap....Akkor leszek csendben.

Nem fogok dolgozni mostanában, legalább két évig otthon leszek, remélem tovább, és jön majd a második bébi.

Barátnőm hétfő reggel szült, csütörtökön kettőkor már otthon voltak.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Évi!
Úgy van most hogy 4 alkalommal kell megjellni a "tanácsadáson" (bár én nem nevezném annak), hogy megkapd a gyed-et. Persze van ezlalól néhány kivétel, amikor kevesebb igazolt megjelenés is elég, de nem emléxem, kikre is vonatkoznak azok.
Én is mennék egyébként minden tanácsadásra, ha nem lenne már egy 2 éves lurkóm, akit ilyenkor nem tudok hova tenni. Be nem vihetem, mert pont délben van tanácsadás, mikor neki ebéd meg alvás van. Kicsi ahhoz hogy ezeket még kihagyja. A párom meg nem tud minden tanácsadásra szabit kivenni, ahogy anyósómék és anyukámék sem.
De egyébként a védőnő már felvetette a terhességem elején, hogy mivel úgyis jön a Mester útra a védenceihez, itt is meg tudjuk ejteni a pisi-vizitet, a mázsálást meg a vérnyomásmérést. A héten jön majd ki hozzánk, hogy Leventét megnézze, akkor majd letisztázom ezt vele. De amilyen rugalmas a Edina, biztos nem lesz gond.
szilbee
 
 


Mi is 3napra jöttünk haza,cicibegyulladástól a védönő mentett meg,de csak azért mert már másnap jött ugyanis a korházban azt mondák ciciztessek ne fejjek!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina
 
 


Évi!
Tudod mi kéne, még a frissen szült anyukáknak a baba-mama osztályra??! Egy szoptatási tanácsadó, mert sorra mesélik nekem az ismerőseim, hogy hiába kérdezik meg, hogy is kell, nem mindig tudnak a segíteni az ottaniak nekik.
szilbee
 
 


Évi oda kötelező elmennem!
ivett&fanni
 
 


Kötelező? Nem elég a 2 doki UH-ja?

Nem mesélted a lányoknak, hogy voltunk hétfőn UH-n....

Szilbee, igen tudom, hogy nagyon hiányzik a szoptatási tanácsadó. Az LLL-es barátnőm, aki egyben a MO-i LLL egyik vezetője az esztergomi kórházban tölt be ilyen titulust. Hááát, amiket mesél a nővérekkel és az orvosokkal való kapcsolatáról! Nagyon nehéz neki, minden elismerésem, hogy csinálja, rengeteg konfliktusa volt ezzel kapcsolatban. Itt Szolnokon szerintem nem sok tanácsadó bírná ki a kórházban :(

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Jaimee!
Én is úgy gondolom, hogy 3alvással bent töltött nap. Miért nem vezetitek be otthonra ? Sztem sem fogod kibírni, meg kikapcsolódásként kell egy kicsit szörfölni!

Katlina!
Csak 2 éjjelt töltöttél bent? Akkor Te protekciós voltál! :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Új felhasználóként csatlakoznék a csapathoz, bár már Szilbee révén hallhatattok rólam és a 6 és fél hetes kisfiunkról, Szabolcsról. Szilbee sógornője vagyok, és végre a pici fiam hagy egy kis időt, hogy a gép mellé üljek, szóval ha nem bánjátok, én is írogatnék!!!

Katlina is ismer, mert egy szobában voltunk a kórházban, egész addig, míg ki nem pateroltak minket a szobából, mert épp átalakították, vagy felújították, vagy micsoda.

Egyébként már a terhesség alatt követtem a fórumot, olyan jó volt olvasni benneteket!
A babák, kicsik és nagyok nagyon édesek, mindenkinek gratulálok hozzá!
Rólunk: Én 27 éves vagyok, tanárként dolgoztam egészen a 12. hétig, amikor bárányhimlős lett 2 gyerkőc az osztályomból (15 évesen!), így otthon voltam a terhesség alatt.
Szabika, a kisfiunk június 16-án született, Dinya dokibácsinál. Most már végre elkezdett hízni, de saja tápszer is kellett hozzá, mert 5 hetesen még alig mutatott többet a mérleg, mint a születési súlya (egyébként 3800 g-mal született, és 56 centivel.) MOst már 4600-4700 g a súlya, és nagyon nyúlánk baba, legalább 4 cm-t nőtt!
Szabika uncsitesója Levente, Szilbee kisfia, aki mellesleg a mi keresztfiunk is, és nagyon jó volt látni, hogy "csípik" egymást!!!
Remélem befogadtok, igyekszem rendszeresen írogatni!!

Szép napot mindenkinek! Kép

Kép
Kép
dorkáék
 
 


BBJ: Mert két előfizetés Apa szerint sok egyszerre, és ami azt illeti, sztem is...Hogy hogy fogom bírni....hát biztosan nehezen.... :D
Különben szg. sincs otthon, csak az irodában, úgyhogy így nehéz.... :D :D MIndent az irodánkban intézünk.

Szia Dorka! Szabi nagyon aranyos!!!! :D

Szoptatási tanácsadó tényleg nagyon-nagyon jó lenne a kórházba!

Szilbee: Nekem nincs még otthon lurkó, de nekem sincs szándékom minden tanácsadásra elmenni.... :? Mondjuk a 30. hét után....Na majd meglátjuk.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Szia Dorka!
Üdv itt köztünk, nagyon szép a kisfiatok! Mi is Dinya fan-ok vagyunk! Bárányhimlő! Te jó ég! Mit tanítasz?
Akkor írjál most már rendszeresen!

Hát az biztos, hogy elkelne egy tanácsadó a kórházba, mert nagyon nem okés ott a dolog! Még úgy is akartak velem erőszakoskodni, hogy 1,5 éves koráig szoptattam Grétit, talán van fogalmam a dolgokról! Anno Grétivel, meg nyomták a fejét a mellemhez, hogy szopizzon, de nem akart, hát éppen nem volt éhes, minek kellett erőltetni, csak sírt szerencsétlen, én meg majd felrobbantam a méregtől!

Jaimee!
Most már minden világos! :lol: Akkor ki fogja nekünk megírni a szüléstörténetet? :cry:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Jaimee!
Azért majd dobj időközben nékem sms-t, hogy mizu veletek míg nem leszel!!! Én meg továbbadom a többieknek!

Dorka!
No, örülök! :) Most már hogy Szabolcs többet alszik, neked is kicsit több az időd, ugye?! :) 8)
Tök jó a kép rólatok! :D

Évi!
Igazad lehet! :( Pedig szerintem sok anyuka ezért is nem tud szoptatni csak egy rövid ideig. Persze van még ezer oka... de ott legalább tehetnének valamit... Lehet a CSNT-vel kéne beszélni. :roll:

No menek csemetézni! 8)
szilbee
 
 


Hajaj, szoptatási nehézségekről és "segítőkész" nővérkékről én is tudnék mesélni! :( Most is küzdünk ezerrel a kisfiammal...

BBj! Magyart és drámaelméletet tanítok, nagyon szerettem csinálni! Volt osztályom is, most már 11-esek lesznek, 36-an voltak... Imádtam őket, de a babóca fontosabb volt! :D

Hát igen, ahogy sok embernek Mosonyi és Jakab a félisten, nekem Dinya az, én még orvosban ennyire nem bíztam meg sosem!! És nagyon rendes volt a terhesség és a szülés alatt is! Ráadásul nagyon jó szakembernek tartom, és emberileg is le a kalappal előtte! Bármilyen hülyeséget megkérdezhetsz tőle, sosem rázott le, mindent elmagyarázott!

Szilbee! Igen, Szabika most is épp alszik, bár hihetetlen mennyiségű kajcsi kell neki, egyébként őrült nyűgös, és egész nap nem aludna. Le sem merem írni, tegnap mennyit evett :oops:
Sajna még minidg mérnem kell a szopik előtt és után, és pótolnom kell, ha nem elegendő neki. Egyébként szerintem most kezd átállni a 3 óránkénti etetésekről a 4 óránkéntira, és több kajcsi kell neki, de kevesebbszer. Nem is bánom, csak alakulna már ki valami rendszeresség!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dorka!
Most már jó kódot másoltál be! csak valamiért még mindig x-et látok... de az majd változik még...
szilbee
 
 


Sziasztok Dorkáék!

....Ha még nem csapott le rátok itt senki hg ismerős vagy neki valahonnan(ez nálunk divat) akkor én most megteszem...... :lol: :lol: :lol:

Véletlenül nem a Kolozsvári úti oviba jártál huszonegynéhány évvel ezelőtt???
Üdv közöttünk :D Babudról közelebbi képet is mutathatnál...!

Évi!
Sztem a tiszán fogdosta.... :lol:
Azért a banánnal kezdtük mert az alma savas,nehogy azt is kihányja.... :shock:

fanna3
 
 


Kép

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


ÁÁÁ,3éjjel volt benntrosszul írtam!Szoptatási tanácsadó pedig nagyon kellene,nekünk nagy nehézségeink voltak a szopival!


Dorka!!!
Végre!!!!!Majd írok mail-t ha elalszik kukac!!

Kép

Kép
katlina
 
 


Na má itt genyázok 1 órája és nem tudok több képet feltenni. De béna vagyok. :oops:

De még nem adom fel!!!!!!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Na cső mindenkinek!

Tegnap voltunk mázsáláson, 5340 gramm a gyöngyöm. Szééép kerek!Ja és megkapta Petike az oltás, nagyon bátor volt, csak egy kicsit sírdogált! :cry:

BBJ, mit kell nekem három gyerkőcösnek tudnom? Bocsi, de az elmúlt napok eseményeit csak nagyjából futottam át.
betegséggel hogy álltok?

Fanna, nem is lenne rossz egy magánovi! Olga leszel az óvónéni? :P Én meg a konyhás! :lol:

Katlina, nagyon szép Robika! Mikor jöttök Szolnokra? Nem jönnétek el hozzánk? És többiek? Tali? :lol: :lol:

Nóri, Lilcsi, igazán szép kölök, nem hiába az én keresztjányom!

Olga, levelezőn csinálod gondolom a fősulit, kellett felvételezni?

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Dorka! Üdv. közötünk!. Szépek vagytok! Esküszöm nem nézlek 20nál többnek!


Na.....

Kép

Kép
Kép

és apa is jól érezte magát
Kép

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Kati!
No csak sikerült! :lol:
Az a szatyros kép... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ majd ledőltem a szélről!! :lol: :lol: :lol:

Betti!
látod, nem csak téged néznek fiatalabbank a korodnál! :wink: Engem 24 évesen 16-nak néztek... :? :oops:
szilbee
 
 


szék.... a törpe kicsit besegített :? :oops:
szilbee
 
 


Szia Kati!
Szupik! Hol készültek???

Nóri!
Mennyi idős Lilcsi barátnéja?

Megyek ma megcsináltatom az ingyenes utazásit...mi egy évre kaptuk meg. :roll:

fanna3
 
 


Fanna!

De, a Kolozsváriba jártam, csak nem te is? Egy csoportban voltunk?? :D

Próbálok feltenni akkor még egy-két képet, de tudok ám rendesen bénázni én is a számítógéppel, nem biztos, hogy sikerül! De van egy szakember a családban, Szilbee majd segít, ha nem megy! :)
Nimi nagyon édes, de jó, hogy már gyümölcsöt eszegettek!!

KAtlina! Mi újság mostanság? Robika nagyon cuki, annyit nőtt már megint, tiszta fiatalember!

Kati! Az első szülőin egy anyuka letegezve megkérdezte, hogy mikor jön az osztályfőnök..:) Közöltem, hogy én lennék az... Hát ennyit a koromról!:) Nagyon jól sikerültek a fényképek, jó kis pihenés lehetett!

Kép Kép

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Igen azt hiszem talán egy évig jártunk egy csoportba (ha jól emlékszem...) mert én megbuktam :lol: :lol: ( őszi vagyok és elszalajtottak nekem egy évet :shock: :lol: )..... (Juhász Balázs, Sóspataki Gábor, Kalácska Rita,Germán Andi, Bartha Vica, Kakó Zsuzsi...ennyire emlékszem)
Érdekes....engem meg mindig többnek néztek 3-5 évvel a koromnál.. :roll: :?

Mekkora haja van Szabinak!!! :D És ha jól látom...van neki hálótársa....nekünk is olyan van. Még most kezdem a kezébe dugdosni éjszaka, eddig nem nagyon hederített rá.....

fanna3
 
 


Hali!
Ivett! Én voltam Pesten genetikán! Én amnion is voltam, ami nem kötelező természetesen. De nem tudom, hogy külön-külön ér-e valamit? UH-n már itthon is látták többen is a babudat, azért meg még felmenni Pestre, ha amniot meg nem akarsz....meg nem is tudom, hogy ezt így lehet-e? Mosonyi tudja biztosan...

Dorka! Üdv a csapatban! Szóval te is csupa "+" véleménnyel távoztál a gyerekágyas osztályról? :cry:

Jaimee! Hát biztosan furi lesz neked is, meg nekünk is, ha már nem írogatsz! Eddig figyelemmel tudtuk kísérni a sorsotokat, novembertől meg semmi :shock: :cry: ???? Vagy szerezz be valami szupi telefont -bár annyira szupi már nem is kell ehhez- azzal is lehet szörfölni! :lol:
Tényleg jó sok hozzászólásod van már! PL. Szilbee is több topikba írogat, korábban regizett és még mindig nem tart ott, ahol te :lol: :lol: !

Császáros barátném is pénteken műtötték és szerdán engedték haza. De ugye ha délelőtt születik a baba, az már egy naposnak számolják, ha délután, akkor már nem. Vagy a fene sem tudja, mert tényleg voltak itt olyanok, akiket 3. napon hazaengedtek. Engem a 4.-n. Szóval zavaros ez az egész, de majd Kati megírja akkor. CSAK ÍRNA MÁR!!!! MEG KÉP IS JÓ LENNE KINCSŐRŐL!!

Kati! Rengeteget változott Szonja a virágos kép óta, szinte nem is hasonlít magára :lol: Kis szöszke! A szatyros kép tényleg jó!

Csajok, ha valami furcsa hangot hallotok, akkor az én vagyok! A kétségbeesés határát súrolom ugyanis :cry: :cry: ! Ma hívott egy ismim, hogy a Jósika úti bölcsibe már nem vesznek fel gyereket. Betelt, majd csak jövő szeptembertől!! :roll: Mentem én is beszélőre, és igaz, hogy úgy van törvényileg, hogy bármikor be lehet íratni, de náluk már betelt. Még annyit lehet ott tenni, hogy felírnak, és ha valaki, valamikor visszamondja, akkor annak a helyére mehetne Lilcsi. Igen...és a melóhelyen mit mondok, mikortól számíthatnak rám?? Egyszercsak???
És a Mórán ugyanez a helyzet. Mondjuk oda nem is szívesen vittem volna Lilcsit.
Hívtam az Aranyi útit, oda felvennék, mert 18-19 hónapos kor alatt még van hely. De akkor MOST! És mehetek vissza akár szeptemberben dolgozni. Ez meg nekem sokkoló . Meg Lilcsinek is. Pedig tegnapelőtt hívtak, hogy nem lenne-e kedvem most visszamenni, most épp átszervezések vannak, nem kéne felvenni dolgozót akkor :).
Hívtam a Czakó útit is, ott meg nem adtak telefonon felvilágosítást, csak mondták, hogy menjek be, adnak jelentkezési lapot. Ott van játszócsoport is. Ez egy pici 40 férőhelyes bölcsi. Igazából ez lenne a jó, mert anyum ott lakik nem messze tőle....ha úgy adódna néha-néha.
Vagy ha Ildi vigyázna rá, mint tapasztalt anyuka... :lol: :lol: ....akit szeret Lilcsi is, én is! De ez persze nem komoly, csak hogy itt írtátok a magánovit...

Fanna! 20 hónapos Dorka!
Hú, de sokat írtam...bocsika..muszáj volt. :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Kati!
Fantasztikusak a képek, na és a táskás! Gondolom apa ötlete volt! :lol: Szupi! Mi is jót rötyögtünk rajta! iszappakolás is volt?

Ildi!
Azért írtam, mert Neked van 3 gyerkőcöd, a legtöbb problémával Te szembesülsz!
Most éppen megint középfül-gyulladásunk van, csütörtök kontroll, aztán meglátjuk!

Dorka!
olyan "nyugtató" állatkánk nekünk is van, még Grétiről maradt, de Letit sem nagyon érdekli eddig, nem csörös, nem forog, majd talán később! Hason alszik Szabi?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Nóri!
:shock: :( Már szeptembertől??? :shock:
A Városmajor? Bár az már lehet nektek nagyon messze van. :roll: Nehéz jó döntést hozzni ebben a szituban.
szilbee
 
 


Elin: :lol: Hát igen, a fogantatás előtti hónapok izgalmaiban megszaladtak a hozzászólások. A fogamzásos topikban egyébként annak idején sokkal többen is voltunk és mindig volt valaki, akinek segíteni kellett csip-csupp ügyekben. Napi 10 oldalt is megtermeltünk a nagy izgalomban. Hát én ilyen szóf...só vagyok. :oops: :oops: :oops:

Hol van még a november.....Ha jól bírom magam, egészen a szülésig tudlak benneteket olvasni Apa irodájából.

Különben pont most beszéltem a pénzügyi ig.-gel, hogy én már október 1-től nem dolgoznék...De a főnökkel még beszélek nyaralás után, hogy kereshetnek valakit a helyemre.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


A sapik nyáriak, és horgoltak, ha kell valakinek tudok címet, én is a netről rendeltem. Személyre szabottan horgolja a csajszi: Kép Kép babakocsiváltás Kép pancsi

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Szilbee! Én sem így terveztem, de a jövő szeptembert nem tudom kivárni! GYESből meg nem lehet meglenni itthon, még 5 hónapot sem... :cry:
De tényleg az a jó, hogy eddig azt hallottam, hogy "á, a bölcsi nem olyan, mint az ovi, hogy csak szeptembertől lehet beíratni, oda akkor viszem be, mielőtt gondolom, hogy visszamegyek dolgozni" Erre tessék. :evil:
Szerintem a Városmajor útinál is hasonló a szitu, mint a Jósikánál ás a Mórán, bár nem tudom. De az már tényleg nagyon kiesik nekem.

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


No! Megvan az eredménye a terheléses cukornak. Terhelés után a referencia tartományon belül van a vizelet cukrom. 8)
szilbee
 
 


Ildi!
Énmár mennék hozzátok csak nincs aki vigyen!
Én Nóriéknál is úgy maradta volna de mi állandóan rohanunk!

Kati!
A szatyros fénykép nem semmi :D :D :D :D


Én is gondolkoznék valami iskolán de még nem tudom hogy mit,egyszer elkeztem a Gyógypedagógiai-asszisztensi képzést,csak sajna egyébb dolgok miatt nem végeztem el,most ezen rágódom hogy ezt kelle újrakezdeni!

Jön ma apa haza Kép

Kép

Kép
katlina
 
 


Judit! Jó látni, hogy szeretik egymást a lányok! Biztosan jó testvérek lesznek!
Sapi nekünk nem kell szerencsére. Tegnap heccből tettem Lilcsi fejére egy kalapot az Intersparban...vagyis rá sem tudtam tenni, mert már tépte is le. Remélem, ha hideg lesz, majd nem kell vele megküzdenem...

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?