Új privát üzeneted érkezett!

JUDITOK!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Márti, kissé megkésve, de nagyon boldog névnapot kívánok!

Juditok, isten életessen benneteket is sokáig!

Petri, voltatok a Tiszánál? Két nap Miklóson voltam, legközelebb jó lenne telcsiszámot cserélni, mert Csongi szinte egész hónapban ott lesz, így én is sokat fogok menni.
Mondjuk, most csajos hétvége volt, szombat este traccsparti egy bárban, tegnap meg fagyizás, elvoltunk :lol:
Menni akartunk Túrkevére fürödni, de ez az arany betegségem még mindig megvan, így inkább lemondtam róla.

BBj, szerintem is a gyógyszertől lehet a kiütése Lettinek. Mindenképpen mond meg a dokinak, mert akkor legközelebb más hatóanyagú gyógyszert ír fel!

Katlina, higyj a védőnőnek! Vannak a gyerkőcöknél fejlődési ugrások, amikor gyakrabban kérik a cicit, de be fog állni a kereslet-kínálat egyensúly!!! Ne akarj hozzátáplálni, higyj magadban, Robikában és a természetben, rendben van minden!!!!!

Ildi, Olga, én is gyes mellett tanultam. Vagyis gyerek mellett. Csongi másfél éves volt, amikor elkezdtem a fősulit. Imádom a fiam, de nekem kellett valami mellette. Nagyon jó volt újra emberek között lenni, élveztem a tanulást (amit előtte nem tapasztaltam), szívtam magamba az információkat. Nem volt könnyű, ha anyu nem lett volna segítségként, nem tudom, hogy hogyan csinálom meg, de nagyon örülök, hogy megtettem!
A dúlaképzéssel mi újság???

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Betti, neked szerettem volna még írni. Ne beszéld be magadnak, hogy te csúnya vagy! Próbáld az önbizalmad erősíteni egy kicsit. A szépség belülről jön, nagyon sok múlik azon, hogy Te mit érzel magaddal kapcsolatban. Van egy gyönyörű lányod, egy párod aki szeret, suliba jársz, fantasztikus szakmát választottál! Öltözködéssel, egy kis frizuraváltással, esetleg kozmetikussal csodákat lehet művelni! Vegyél nőiesebb ruhákat, ne szégyelld, ha valami jól áll rajtad és hord büszkén! Hidd el pár év múlva iszonyú jól fog esni, hogy kevesebbnek néznek a korodnál!!!!

Évi és
Kép
csongianya
 
 

 
 

Sziasztok!

Hát, elkiabáltam. Reggel 1/2-6 kor aludtunk el, addig csak ölben bírta Leti, ha vízszintesbe került, rögtön visított. Ma voltunk dokinál, továbbra is megy a fenistil, meg az antibiotikum, meg a fülészeten, mert a jobb dobhártya már megint fénytelen. Orrcsepp, melegítés. Mindeki fent volt az éjjel, Gréti dvd-zett, mi meg a párommal felváltva hurcoltuk Letit. Hát ez a fül nem igaz. Mindig van rajta hajpánt, ami fajinul takarja a fülét, és mégis. Idebent nincs huzat, hát már nem tom! Kivagyok, mint a fene, pedig tanulni akarok ebben a két hétben ezerrel, ha már Misi itthon van.

Köszi a köszöntéseket, habár nemtom Balwin hogy van vele, én decemberben tartom, de azért jólesett köszke!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Lányok, szakértő véleményetekre lenne szükségem. Barátnőmnek 9 hetes a kislánya és azt mondja, hogy amióta megszületett, illetve hazavitték a kórházból, azóta csak akkor kapcsolják be a tévét, amikor a baba nincs a szobában. Merthogy szerintük árt neki a TV. Ez tényleg igaz? Közben szg. van a nappaliban, azt bekapcsolják. :shock:

Van az iwiw-en pocakos fotóm, aki szeretné látni, megadom a nevem. :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee, hát ártani minden árt már manapság! Egyszer hallottam, hogy a mikro rákot okoz (mármint ha közel állsz hozzá). Na mármost az enyém éppen fejmagasságban van, lehet azért vagyok már ilyen agyatlan :lol:

Egy idő után úgyis bekapcsolják a tévét is, nekem is volt egy olyan előfeltevésem, hogy az én gyerekem nem fog tévét nézni, az én gyerekem nem fog Cartoon Networkot nézni... aztán hajaj!

Tévének, számgépnek van elektromos sugárzása gondolom, meg még ott van a többi elektromos gép. Szerintem túlféltés, de ez egyéni vélemény!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Jaimee! Én sem vagyok szakértő ebben, de egyszer egy ismim mondta, hogy ha monitornak, tv-nek több, mint 100Mhz az akármilye, nem árt a szemnek. A többi sugárzást nem tudom...
:cry:
A neved megadhatod nekem is... :lol: Én is kíváncsi vagyok.

Betti! Katiékat mikor engedik haza?? Holnap? Ma?

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Nálunk pont azért szól a tv,merthogy ne legyen csendhez szokva Róbertgidám,szóval kinek a pap kinek a....

Nekem is kell a neved! :D
(van már nekem is msn-em vagy mim! :D )

Kép

Kép
katlina
 
 


jaimee!
Jó nagy pocid van 19hetesen,hú mi lesz még később! :D
De te is szép kismami vagy mint itt mindenki! :D :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Jaimee! Én is azt akartam írni pont, hogy jó nagy pocid van máris! De jó neked!

Katlina! Felvettelek msn-re...hátha egyszer összeakadunk ott :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Jaimee!
Én is kíváncsi vagyok a pocidra!

Egyébként tv témában, mind a két gyerek nézi/hallgatja a tv-t, és sztem rosszabb, ha megtiltják, mert a tiltott dolog, gondolom/tudom, érdekesebb, de egy 9 hetest még nem érdekel a tv, a későbbiekben meg odafigyelnek, hogy mit néz a gyerek, bár az én lányom is SAC rajongó, pedig még nincs 3 éves. De csak Minimaxot nézhet, a CN-t "eltekertük" így azt nem is tudja. Nagyon sok klasszikus mesénk van, amit szerintem jó ha ismer. Pl. A szomszéd kisfiú átjött és látta a dvd-ket, majd kérdezte, hogy mik azok, és olyan alapmeséket nem ismert, mint a Mazsola és tádé, meg a Frakk, és sorolhatnám. Egyszerűen hihetetlen volt. Na, nem azért nem ismerte, mert nem tévézik, hanem csak CN-t néz! Osztom Elin véleményét, hogy a 100Herz a jó, ha a szeme miatt nem engedik, meg igaza van Katlinának is, ha a zaj miatt nem, az sem jó. de ez egy TV FÜGGŐ véleménye!

Na, megyek aludni, ez a 3 óra alvás egy kicsit betette a kaput!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Az az igazság, hogy engem alapból is terhesnek néztek olykor, mert puffadós vagyok. Kelkápi főzelék után hatalmasra nőtt a hasam. Valószínűleg azért is ilyen szééép nagy a pocim, de a mérete - optikailag - attól is függ, hogy mit veszek fel. Ez a kismama felső kiemeli a méretét. Én is gondolkodtam már, hogy mi várható ilyen téren a 8-9. hónapra....Hát meglátjuk. :lol: Majd bérlünk egy darut, hogy felkeljek a fotelból, ilyenek.... :lol:

A tévét azért kérdeztem, merthogy állítólag sugárzik, a barátnőm azért nem kapcsolja be, mert az árt a gyereknek én pedig mai eszemmel nem tudom elképzelni, hogy ne kapcsoljam be a tévét, amint erre lehetőségem lesz, mert eléggé függök tőle. Hírek, természetfilmekm, DVD stb....Ahogy tapasztaltam a gyerekeket jó ideig nem is köti le a tévé...Mármint jópár hónapos korukig, de már nem emlékszem hogy volt baby sintér koromban a kicsivel....

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


BBJ: szomorú, ha ilyen alapmeséket nem ismer "szegény gyerek", nekünk pl. megvan 2 Frakk DVD is, tátott szájjal néztük első alkalommal, pedig már nem vagyunk gyerekek, az igaz, hogy vizslarajongók igen. :lol:

Ha a tesóm gyerkőcei jönnek, első dolgok, hogy benyomják a tévén a Minimaxot és üveges szemekkel órákon át néznék, ha hagynánk.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Na, persze, hogy most nem tudok aludni, mikor a család egynegyede alszik, a másik fele Corázik :cry: :cry:

balwin!
Sok boldog névnapot!

jaimee!
várom a nevet!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Jaimee, nekem is az volt az első gondolatom, hogy mekkkora pocid van :lol: A veled egyidős Ivett barátosnémnak is van jókora, de azt hiszem első ránézésre a tiéd nagyobb!
És Te martfűi vagy? Úgy látom egyidősek vagyunk, anno sokat jártunk a Pepitába bulizni, szép emlékeim vannak Martfűről :lol:

Na, ez a tévé téma is olyan, hogy mindenkinek más a véleménye róla. Csongi sokáig rá sem hederített, (viszont a rádió nála is ment a szobájába, hogy megszokja, hogy nincs állandóan síri csend), mi is klasszikus DVD-kkel kezdtünk, ha jól rémlik már jócskán ovis korra tehető, hogy Cartoon Networkot engedtem neki nézni, és ezt is kortársi hatásra :oops:
Nem mondom, hogy tévéfüggő, mert inkább játszóterezik, de ha otthon van, akkor a tévé megy ezerrel, közben meg általában játszik. Mondjuk én is ilyen vagyok, utálok csendben lenni... :lol:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Ja, és még valamit azért megállapítottam. Az "erőszakos" filmek egyáltalán nincsenek Csongira erőszakos hatással. Egyáltalán nem az a verekedős típus. Szerintem ezek a dolgok inkább azoknál a gyereknél vannak nagy hatással, ahol eleve van valami baj otthon, vagy erőszakot lát egyébként is, ott hatványozódhat. Nálunk szerencsére semmilyen ilyen típusú dolgot nem tapasztaltam. Mesének fogja fel az egészet.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


BBJ: Név elment! :wink:

Évi : Hát akinek már ennél is nagyobb... :lol: Apa szokta követni a méretváltozást, hogy "Juj, most mekkora, asztaaaa!" - aztán meg, "Te, hová lett a gyerek, lement a hasad!" - na ettől kapok frászt. :lol: Hááát, én sosem jártam bulizni, kivéve Szilveszterkor, de igen, alapvetően Martfűn éltem egykoron.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Most hogy belegondoltam, lehet, hogy túl nagy a pocakom? :shock: :shock: :? :? :? :? :?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Az nem baj ha nagy!!!! :D :D :D :D :D
Én mindíg hatalmas pocakra vágytam,de nem jött össze csak a közepes méretű :D :D :D :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Jaimee! Én is szívesen nézegetnék pocakos fotót! :D

A tévéről meg annyit, hogy igen, minden káros, minden rákot okoz, ne egyél, ne igyál, ne vegyél levegőt... Persze mindenki maga dönti el, de mi is tévéztünk és még élünk.

Ha a Juditék most ünnepelnek akkor nagyon boldog névnapot kívánok nekik!

Katlina! Szerintem hallgas a dokira és védőnőre. Én nem értem azokat akik büszkék a 8 éves 80 kilós gyermekükre. Családban is van egy kislány aki Balázs előtt született egy nappal. Nem túlzok, de a gyermek 4 hónaposan már 74-82-es ruhákat hordott. Mi meg most növünk bele a 72-esekbe. Egyébként a babaszobán van kalkulátor, tudod ellenőrizni, de biztos, hogy átlagos súlyban vagytok. Meg amit már írtak itt előttem, hogy vannak időszakok, mikor stagnál a gyermek súlya.

Ildi! Óvónőnek tanulok, most kezdem a második évet. Segítségünk sajna nincs, a párom próbál itthon lenni a kicsivel még én Kecskeméten sulizok.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Katlina! Még egy gondolat, ha megengeded: Balázst 4 hónapos koráig igény szerint etettem. Akkor nagyon sírós időszak következett, azt hittem kevés a tejem. Pont fordítva volt, túlette magát, fájt a pocak, cicin nyugtatta magát. Akkor azt mondta a doki, hogy álljunk be a 4 órára, és igaza lett. Hála neki!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Ildi!
S neked ezek a szakmám főiskolai és egyetemi képzések?

mert ha nem akkor még neked is ingyenes ha jól tudom. De igen én is védőnő szerettem volna először lenni de az csak debrecenben meg szegeden meg pesten ill pécsen van s ezt nem tudtam megoldani. igy maradt a szülésznői:-D amit most már nem bánok!


Évi köszi a biztató szavakat, majd ha lesz sok időmés pénzem akkor meg fogadom a tanácsodat s majd megmutattom nektek hogy mi lett az eredmény :D

puszika és szép napot!

Kép
kbernadett
 
 


Olga!
Kecskeméten van ovónő képző? nem is tudtam
szép szakma ez is.

amugy én tévhitben éltem megint, mert én valami irodai munkába képzeltelek el :oops:

az előbbit kijavítva

pusziak és szép estét!

Kép
kbernadett
 
 


Sziasztok!

Olga!
Óvónéni leszel? De jó! Figyu, nekünk szállás szept 2-9-ig van foglalva! Ti akkor mikor mentek?

Jaimee!
Nem jött semmi! :cry: Kéretik még egyszer elküldeni!

Betty!
A fiatal nem egyenlő a csúnyával sztem, sőt... :lol:
Többiek mi újság?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Kati!
Itthon vagytok már? Milyen volt a nyaralás?

Szilbee!
Hogy sikerült Levi családi bulija? Képek?

Kisherczeg!
Te is régen írtál már!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Mire ide jutok mindíg hulla fáradt vagyok.

Tv: nálunk is szól, leginkább reggel és este. Timi nincs rákattanva (még) Én a számítógéptől félek... nem lenne jó ha majd egész nap itt ülne, játék, msn, internet húú de sok csábítás.

Jaimee
nekem már lyuk van az oldalamon..a kíváncsiságtól. plííz
:)

Évi
SZombaton voltunk a Tiszán. Ketten Timivel, nem tudom írtam e már de az apja nincs oda érte. Nagyon szupi volt, óriási homokos part és 25 fokos :D csak sietnünk kellett haza mert este Csaba ment az utolsó céges bulira. Majd leküldöm privibe a telcsiszámomat.

KAtlina
ezt az LLL oldalról másoltam neked

Eleget evett-e a baba?
Sok édesanya aggódik, hogy elég teje van-e, még ha alaptalan is a félelmük. A tejtermelés beindulása után számos módon bizonyosodhatunk meg arról, hogy gyermekünk eleget eszik.

A babának legalább 6-8 nedves pelenkája (5-6 eldobható) lesz naponta. A szoptatott babák széklete általában laza és formátlan, mint a borsóleves, és sárga-sárgászöldtől a sötétig minden előfordulhat. Sok babának hathetes kortól kezdve kevesebbszer van széklete.
Legalább 10 dekát hízik hetente, ill.45 dekát havonta.
Rendszeresen szopik, általában 8-12-szer naponta. A kevesebb szopás sem gond, ha eleget hízik a babánk.
Egészségesnek néz ki, jó a színe, bőre feszes, „kitelik”, növekszik, valamint éber és aktív.

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Sziasztok!

Betty! Nem tévedtél a munkámat illetően. Mellette kezdtem el a sulit. Csak félek, hogy nem tudok benne elhelyezkedni :cry:
Rólad pedig annyit, hogy nem vagy rút kiskacsa, sőt! Nem tudom miért nincs önbizalmad! Szép vagy, fiatal, csinos! Mit szeretnél magadon változtatni? Persze egy új frizura, vagy hajszín rengereget javíthat az ember kedélyállapotán. Nem akarok udvarolni :oops: , de hidd el szép vagy!

Judit! Nem tudom mikor megyünk, tegnap elkezdtük beszélni a párommal, aztán most jut eszembe, hogy mégsem maradtunk semmiben. De inkább most augusztusban. Szeptemberben még keresztelőnk is lesz valamikor Debrecenben (Balázskámé).

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


SZiasztok!

Köszönöm a véleményeket tv ügyben, levontam a következtetést minden hozzászólásból, kb. Olga és Évi véleményét osztom.

Szilbee: Itt sem vagy? Mi volt abban a cukorszirupban? :D

Tegnap hazafelé megállított a szomszéd néni és gyorsan közölte, hogy félidőhöz képest kicsi a hasam! :shock: :shock: :shock: Jót nevettem.....és otthagytam fejcsóválva. Milyenek az emberek...Jó dolog macerálni egy amúgy is stresszes kismamát? Kolleganőm tegnap azzal szórakoztatott, hogy nyitott gerinc miatt szülést indítottak félidős barátnőjén, Cserni nem vett észre vmit, a másik kolleganőm meg rátromfolt, hogy mindenki hülye, aki privi dokit fogad, minden nő meg tud szülni akár magától is, ez egy természetes folyamat. Úgy szeretek itt dolgozni....Na nem nyavalygok, már csak 3nap és nyaralunk. :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Sziasztok!

Hú, elfelejtettem nektek ezt bemásolni. Az LLL ligás barátnőm küldte, szerintem nyugodt szívvel hívhatjátok a hölgyet szopi ügyben!!!

"Évi, a szolnoki hölgy, akiről beszéltünk, időközben megkapta az akkredittálását, úgyhogy hivatalosan is LLL-vezető! (Vagyis ez azt jelenti, hogy LLL szoptatási tanácsadó. )

Íme az elérhetősége és a (most ár ) LLL-csoport találkozóinak helye és időpontja. Hadd keressék a szolnoki kismamák!

Szeptember 5.-én indul Szolnokon az Aba - Novák Kulturális Központban a La Leche Liga új szoptatós csoportja. Minden hónap első szerdáján 10.00-12.00 -ig. A telefonszám: 56/ 413 423 és 70/ 611 7790. Szatmári Dóra, LLL szoptatási tanácsadó. "

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Sziasztok!
Jaimee!
Na, hogy én is mást mondjak, sztem meg Neked pont ok. a hasad. A 20 hétnek éppen megfelelő. Nagyon csini kismami vagy! Na, még szerencse, hogy én férfiakkal dolgoztam, és így nem riogatott senki! Egyébként meg akkor ment a babaszoba sorozat, amikor Grétivel terhes voltam, de persze nem mertem megnézni!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Hát köszönöm a hozzászólásokat!
Ma már teljesen megnyugottam!
Szerintem azon a hülye picsán(elnézést)húztam fel magam aki bepofátlankodott miközben beszéltem a védőnénivel,hozta a taknyos gyerekét is lerakta Robika mellé hátha mi is elkapjuk :twisted: ,és ahogy kiderült a 10deka mondta hogy ők sokkal többet híznak ekkor még nyugott voltam,mondtam hogy 2óránként kelünk erre ő mi csak 4óránként ekkor már vörösödtem!És amikor mégegyszer a szavamba vágott és elkezte ecsetelni a védőnőnek hogy mi is kellene az ő gyerekének akkor mondtam hogy mi most megyünk,de ekkor már nem sok híja volt hogy ne verjek be neki eggyett!Mért nem lehet kinn maradni amíg benn van más? :twisted: Főleg taknyos gyerekkel!
Ez a kisfiú 1héttel fiatalabb mint Róbertem,de márr majdnem 6kiló és hát anyuka azt hiszi lóversenyen vagyunk és versenyeznie kell az ény fiammal(de csak addig hiszi ezt amíg ki nem osztom)

Szóval szerintem ezért is lovaltam fel annyira magam,most már teljesen higgadt vagyok! :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina: :D :D Én sosem értettem ezt a versenyt, ami kb. örökké tart... "Az én Ödönkém ennyit szopik, ennyit hízik, ennyit nő, már ül, már jár, már beszél, már angolul tanul, kitűnő tanuló, már ezer nyelvvizsgája van, jó fiú, imádják a csajok, felvették az egyetemre max. ponttal, summa cum laude végzett a Harvardon".... éééééés így tovább. Belelovatam magam? :lol: :lol: Bocsi.

De ahogy terhesgondozáson figyeltem a lányokat, ez már terhesség idején is verseny egyeseknek....

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Hali!
Vagyok, csak ellep a meló, meg a törpe is itt van az "ölemben".

Jamiee!
Tényleg jó nagy pocid van. :shock: :D Csak sajna valamiért ( a gép beállításai miatt gondolom ) nem tudok pár hónapja belenagyítani az iwiw-es képekbe. :x :( De azért még így kicsiben is NAGY a hasad!!! :lol:

Bulis képeket majd linkelek, de ma ment vissza Ádám melózni, aztán újra itt vagyok a mókuskerékben.
Terheléses cuki baromi szar volt. Még este is nyögte a gyomrom. Déután még cokorszagút pisiltem (elnézést a részletekért). Legalább citromot lehetett belecsavarintani... úgy pik-pak megittam. Természetes az fog kijönni, hogy sok a cukrom, de ez nagyon nem érdekel, mert egyébként teljesen renben van a vércukim. Mosonyi egyébként már sokadjásra magyarázta el, hogy mekkora marhaság ez az egész szirupos cucc. Méllyen egyetértek vele. :x
Tegnap egésznap nem tudtam egy normálisat enni, mert állandóan hányingerem volt a lötyitől.
Ja és voltam terhesgondozáson is. Részemről utolsó alkalommal. :twisted: :P :lol:
szilbee
 
 


Szilbee: Ha ez megnyugtat, ma már kisebb. :D Mármint a pocakom.

Mosonyi sok-sok dologra azt mondja, hogy marhaság. Nem mondom, hogy nincs igaza....csak feltűnt.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 



Szilbee!

Nagyon jó fotók, nekem továbbra is nagyon édes ezzel a frizuval Levi.
És a kis uncsitesó is cuppantanivaló! És mekkora haja van! Nekem ez olyan furcsa a két kopri leányzó után! Pedig én is úgy fésülgetném őket, csak nincs mit!

Jaimee!
Sajnos vannak olyan anyukák, akik azt hiszik, hogy... Én imádom a gyerekeimet, de tudom, hogy van náluk szebb és biztos okosabb is, de ezeengem nem érdekel, mert nekem csak ők számítanak. Nem szoktam produkáltatni sem őket. Ki nem állhatom, ha a védőnőnél egynémelyik: most ezt mondd el, most azt énekeld! Sokkal édesebb, ha spontán jön, nem parancsszóra!

katlina!
Hú de sok ilyennel fogsz még találkozni! Ilyenen nehogy felbosszantsd már magad! Nem éri meg! Van egy jó mondás, csak pontsan nem tudom (talán majd Elin) a lényege, hogy a bosszúságot mindig mások hülyesége okozza, amiért meg nem érdemes magunkat hergelni. Nagy IQ vadász lehet az a nőci is!

na megyek kedvenc időtöltésemnek hódolni. (Takarítok) csak vicc volt!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Szilbee: Juj, az a torta. Tudom már mit kérek névnapomra. Levi édes volt, lettem volna a helyében egy kicsit.

Asszem nem megyek el a 2. UH-ra...Gáz szerinted? M.A.-nál volt ugye a genetikai a 18+2. héten és Jakab úgy emlékszem a 20. héten mondta a másodikat a kórházban. De akkor nyaralunk. Vagy menjek a 21.en??? Nem tudom mit csináljak...Annyira nem hiányzik sztem szegény gyereknek az az UH...

BBJ: Nana, gyönyörűek a lányok! :wink: :lol: Elfogadnám mindkettőt. :D Én szívesen vennék két lányt, Apa ugyan lehet, hogy lesáppadna, amikor kiderül, hogy a második is lány...ergó nőuralom, de sebaj. :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Én 20+felen mentem. Az az egy hét nem hiszem, hogy számítana. :)
Ja! Névnapodra torta? :shock: :lol: KÍvánós vagy? :lol: Egyébként isteni finom torta volt. nyam-nyam
Nálunk közel s távol nincs lány (Leventének) uncsitesó a családban. :cry: Nagy a férfiuralom... és nekünk köszönhetően ez még marad is. :wink: :lol:
szilbee
 
 


Nálunk jól üti el a dolgot, azt mondja, háreme van! Mi lánypártiak vagyunk mind a ketten.
Bár nem tőlem kérdezted, de sztem nem gond, hogyha a 21. héten mész. Már Letivel is szükség volt két különböző véleményre. Grétivel még elég volt, ha egy doki mondott véleményt. Végülis nem rossz, hogy bevezették, több szem többet lát.
Hova mentek nyaralni?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Szilbee: Köszi!

Kívánós? Nem, ma éppen undorodós. :?

Nálunk vegyespáros van legtöbb helyen a családban, mindkét oldalon.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


BBJ: Köszi a véleményt, akkor elmegyek nyaralás után. Tényleg jó, ha más is látja a babát.

Hárem... :lol: Apa karatemester, jó lenne, ha lenne egy utóda. Csajsziknak pedig az nem való.

Balatonfüredre megyünk, de sztem bebarangoljuk az északi partot, főleg, ha nem lesz strandidő. Veszprémben pl. még nem nagyon voltam, csak az állatkertben.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Szilbee!
Olyan aranyos Levi,és a torta tényleg jól néz ki!

Bibi,már láttam ezt a képet Szabiról!
küldött nekem Dorka,és olyan aranyos,olyan kis szép nem tudok eltelni vele! :D :D Kép
A nyugott pillanatok :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina! Hát nem ismertem volna meg Robit! Rengeteget változott, gyönyörűbb, mint eddig volt! Kisimult kis gombóc!
Az összehasonlítgatás csapdájába én is beleestem, de rájöttem, hogy hülyeséget csináltam. Vagyis akkor is tudtam, csak mégis. Attól, hogy egy baba korábban kezd el menni, beszélni, fogzani, még nem különb, sőt, nem is az én érdemem, hogy dicsekedjek vele. Egyszerűen minden babának megvan a saját fejlődési üteme.

Szilbee! Így, hogy téged is láttalak már, meg kell állapítanom, hogy Levente rád hasonlít. Az alkata lehet, hogy az apjáé, de a szeme az a tiéd!! :lol: Nagyon étvágygerjesztőek a képek, nekem is összeszaladt a nyál a számban! És édes a Szabolcs is! Ja, és Lilcsinek is mindig így állt a haja, szopizástól így be lett lőve :lol: .

Jaimee! Jót nevettem a kápifőzelékes írásodon! Ugyanis 4 hónapos terhes lehettem, amikor mondta a főnököm, hogy mostmár azért látszik a pocakom. Én meg mondtam, hogy ááá, az csak a kelkáposztafőzeléktől van. :lol:

Fanna! Balwin! Kisherczeg! Merre bóklásztok?

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


No azért úgy látom te se panaszkkodhatsz. :D
Nem tudom ki hogy látja, de nekem tiszta anyja ez a fiú! :D Nagyon hasonlít rád. Különösen az orra. 8)
szilbee
 
 


Sziasztok :)

Druszám, boldog névnapot :D Én saját névnapból nem csinálok ügyet, de Anyukámom mindkettőn felköszönt... :) Nem róhatom fel neki, Annalucámnak én is fogom júniusban meg decemberben is tartani :D

Huh, írjátok ezt a versenyzős dolgot...most erre hogy írjam meg, ami ma történt, és marha büszke vagyok rá?! :|
Szal eccem gyerkőcöm átfordult, hátáról a hasára! És nem dühből, vagy segítséggel; szépen kidolgozta a feladatot :) Én meg nem láttam :( :( :( Apja mesélte el, mi történt.

Ehh, felébredt...majd még jövök.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Nóri!
Te vagy a második ember 1 hónapon belül (persze anyumat leszámítva, de az nem ér, mert ő elfogult :lol: ), aki azt mondja, hogy rám is hasonlít Levente. Olyan jó érzés ám! :oops: :mrgreen: Most hogy te is ezt mondod, így már elhiszem. :D
szilbee
 
 


Judit: Ez teljesen más tészta. Hát persze, hogy minden gyerekre büszkék a szülei. Én már most büszke vagyok az enyémre. :D Először is már azért mert összejött és a miénk, másodszor, hogy az az Apja aki. Nem a Walesi herceg - szerencsére - de én akkor is büszke vagyok Apára. :D :D

Elin: Akkor te megértesz engem kelkápi főzi kapcsán. :D

Katlina: Tyűűű..Robika mekkorát nőtt! Aztamindenit! :D Gyönyörű tündibaba!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


A szeme tényleg a tiég Szilbee!azt le sem tagathatja!

Nálunk csak az orra az enyém(palotapincsi orr :D :D )a többi apa érdeme!

Kép

Kép
katlina
 
 


Na, én nem tudok nyilatkozni, mert hol csak anyukát láttam már, Katlina, sajnos titeket meg még sehogy sem! De azt biztosan látom, hogy sokat nőttetek! Milyen édesen alszik Robibaba!

Elin!
Új fényképező hogy muzsikál? Rakhatnál fel nézegetnivalót!

Ildi!
Te vagy itt három gyerkőccel a legszakavatottabb! Tessék írni valamit!

Druszám!
Nálunk sem tudják, hogy köszöntöttek-e már vagy sem, de nem gond mindig jól jön egy kis segítség a konyhára! És ez nem dicsekvés, hanem tájékoztatás a fejlődési állapotról! Nagyon ügyik vagytok! Ez ám a valami! Erős baba Annalucus, mivel eteted? :lol:
Mi 2-3 napja támaszték nélkül ülünk, de sztem ez normális ütem.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Katlina: Palotapincsi.... :lol: :lol: :lol: Pisze, nem?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?