Új privát üzeneted érkezett!

Meleg van!

elfáradtam, egésznap takarítottam. Ti mit csináltatok ma? mit főztettek?

Kép
kbernadett
 
 


Én ma 7-9-ig vezettem, majd mentem dolgozni, délután pedig a műv. ház termét díszítettük fel a holnapi bálra és készítettünk el mindent.Szerencsémre nem kellett mostanában főznöm mivel napközben a gyerekek anyósomnál vannak, így ő főz és kükd nekem is. Angi alszik a fiuk ismét horgászni vannak.
Évi! Kérdésedre válaszolva klubvezető vagyok a helyi gondozási központban, az én feladatom a házisegítsényújtás, étkeztetés és a bent lakó 21 idős étkezésének a adminisztrációja, megszervezése, egyéb rendezvények szervezése, kajaosztás, térítésidíj beszedés megmég sorolhatnám.Sokszor magam
is csodálkozom az utóbbi időben hogy honnan az energia, lehet hogy most vagyok a csúcson.
Horgásztáborról: délelőtt elméleti oktatás, délután horgászat, vasárnap pedig horgászverseny.
Vezetés: általában 8 óra felé szoktunk menni a Puskás Tivadar körútra, a 15-ös ház előtt állok, mert ott lakik az oktatóm apósa és szünetben ott kávézik.Az oktatóm egyébként Kácsor Mihály és egy szürkés Toyota yarissal-dizel-vezetek.Mamár nem voltam annyira ideges.

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Márti együtt érzek veled nekem is csak egy féléve van jogsim szóval én is most csináltam nemrég, én nagyon szerettem és szeretek is vezetni, bár a városba még nem nagyon merek bemenni:-S
De amugy tavaly szeptemberben kezdtem a rutin vezetsést a pályán a sulival egyidőben s októberre már tiszta ideg voltam mert szinte majdnem mindennpa este 6-7 óra volt mire hazaértem mert ugye előtte meg suliban voltam s ugy általában 4-6 ig vagy 3-5 vezettem smire még hazabuszoztam az nagyon jó volt. :cry:

De végülis elsőre sikerült a forgalmi vizsga is pedig a számomra legnehezebb utvonalathuztam az egyes nem tudom hogy most is a színház ele van ez?

sok óra hiányzik még neked?
biztos siekrül neked majd elsőre ügyes vagy

puszika

Kép
kbernadett
 
 

 
 

Hát a forgalmi vezetést még csak a héten kezdtem, 8 órán vagyok túl. a vizsga útvonal augusztus elején változik így nem tudok most még konkrétumokat.

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Hát nekem ugyan már 7 éve, hogy megvan a jogsim, de kb egy fél évig vezettem csak, aztán majd 6 év kihagyás és most pocakosan (kb. 1 hónapja) kezdtem újra vezetni. 8) Nekem a forgalmi nem lett meg elsőre. Mondjuk nem is szerettem vezetni. Hárpia oktatóm volt. :evil:
szilbee
 
 


Olga el küldöd nekem privibe a receptet a sütinek amit tegnap hoztál? holap lehet hogy én is sütök :D

köszi

Jah és írjátok már le privibe akkor hogy tényleg kinek kell a babaneze meg a zeneovi1-2 ill meseovi? mert halvánan tudom de ugy kell venn i cd.-t köszike

Ildikó nekd meg majd küldöm a listát, csak ma nem volt időm

szép estét
puszika

Kép
kbernadett
 
 


8) Anna, csak finoman a szavakkal még valaki félreérti a dokival megbeszélt testmozgást! :lol:

Szóval, azt már írtam, hogy minden rendben volt a 6 hetes vizsgálatkor. Sőt, azt mondta a doki, hogy olyan rendben vagyok, hogy nemigen lesz semmi bajom nőgyógyászatilag.
Éppen tápászkodok lefelé a vizsgálati asztalról, egy kis segítséggel, bár Zoboki mindig segít, erre nem a kezemben marad a bal lábtartó, vagy micsoda. Erre én akkorát röhögtem, sőt még meg is jegyeztem, hogy ami a kezemben marad azt vihetem haza? Na Zoboki sem hagyta mosoly nélkül! Felöltöztem, addig a doki gyönyörködött Petikében, mert hát ő is jött velem, hiszen ő is főszereplő volt. Aztán jött egy kis beszélgetés, tudjátok a szokásos, na és hogyan fognak védekezni téma. :oops: Mondja Zoboki, üljek le. Én csak úgy lazán megfogom a szék háttámláját, hát nem a kezemben maradt a fele... :lol: , na én teljesen kész voltam. Még egy szög is kiesett belőle. :roll:
És ezek után, persze elfelejtettem megkérdezni az Anna által kérdezett testedzést. Szóval ennyi a nagy sztory. :wink:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Márti, olyan jó neked. Én is szeretnék jogsit, de már írtam.
Kitartás. Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Kép

Látom sikerült képeket tenni :mrgreen: :lol: :lol:

Betty
Mi egész délután lent voltunk csavarogni, homokozni,motorozni stb
Délre húslevest és mákosgubát főztem. nagyon fini lett :wink: :lol:
A zeneovit és meseovit én is szeretném. Írtad hogy eltudod küldeni msn-en is. Megtennéd? Én még nem küldtem/kaptam msn-en keresztül zenét, nem tudom hogy működik de majdcsak rájövök.
A címem ott van lent.

Márti
Te aztán jól fel vagy töltve, mint egy duracell nyuszi :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: még olvasni is sok volt.
Nekem már 11 éve van jogsim de csak 2-3 év óta vezetek, újra kellett tanulni. :roll: Annyira tetszett a vizsga hogy 2x is megcsináltam :wink: :lol: 8)


Képzeljétek ma lent a játszón megismerkedtem egy csajjal akinek nyitott gerincel született a kislánya. Rendesen járt dokihoz -igaz nem volt fogadott- és nem vette észre. Most 5 hónapos de majdnem 3 hónapos lemaradása van a kicsinek. Elfelejtettem a nevét annyira sokkolt a betegsége. Mutatta a műtét helyét a gerincénél és a fejébe is ültettek valami csövet ahol a felesleges agyvíz folyik vagy valami ilyesmi. :oops: Amúgy annyira figyelmes és mosolygós volt, értelmileg semmi baj nincs vele. 4400gr-al született és most még csak 5500gr. Annyira sajnáltam szegényeket.

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Boldog Névnapot Annák (Annalucámnak is :lol: ), Liliannák, Olgák :D

És Boldog Mindent minden Ünnepeltnek :wink:

Ildi, szétszedted a rendelőt?! :lol:

Nekem is 11 éve van jogsim, azóta folyamatosan nyomom az ipart...illetve kicsit korábban kezdtem :mrgreen: Meghát volt 3 évünk a párommal, amikor oda-vissza kocsikáztunk Szolnok-Salgótarján útvonalon. Nagyjából hetente :) Magamra kaptam némi rutint :roll: És szeretek vezetni :D A gáz az, hogy sok faszkalap is :?

Legközelebbi talin tovább maradunk :) Bár nagyon lefoglalt éhező, majd ordító gyermekem, azért megsasoltam minden pindurkát :wink: Hát nagyon fura, de fajin érzés volt ennyiféle méretű manót egy csokorban látni :lol:
Fanna, van szám, csak ritkán nyitogatom :mrgreen:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Erika boldog egy hetet kívánok!

puszika

Kép
kbernadett
 
 


Balwin, éppen ezt mondtam a csajoknak, hogy olyan jó a humorod, ami látszik is a fórumon, és tudsz te dumálni is, csak hát biztos nagyon fáradt voltál. Amikor találkoztunk akkor is egy kicsit visszafogottabb voltál, én már íy emlékszem, persze lehet azért, mert engem nem lehett lelőni, na meg Imike után kellett rohangálni.

Hát a szó szoros értelmében szinte széthullott a vizsgáló! :oops: 8)

Apa ma dolgozik, Ancsika ment az apukájához, Imike anyósomékkal van a kertben, mi meg Petivel itton. Már mostam, kikészítettem szem elé a vasalnivalót, majd nekifogok...egyszeer....
Pentyem éppen elaludt. Én meg gépezek :twisted:

Erika, már írni akaratam, nagyon szép anyuka vagy!És a pici babátok olyan aranyos, formás. De hát minden kisbaba olyan édi! Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!
Mi sajnos most érkeztünk az ügyeletről! Először a kórházban voltunk, de ott nagyon rendi volt a dokinő, aki azt mondta, hogy sokart kell rá várni, mert egyedül van, és még akkor ment vizitelni is, meg egy kisfiút elő kellett készítenie műtétre. Így átmentünk a Mórára, ahol Kiss László József dokibácsi nézte meg Letit, mert tegnap délután óta iszonyatosan nyűgi volt, állandóan sírt, az éjszaka viszonylag rendben zajlott, csak szopni kelt fel, de azt is hatszor!, ami magához képest nagyon sok, és reggel is sírással kezdtük a napot. Én a torkára gyanakodtam, mert ha csak hozzáértem a nyakához, már sírt, mit sírt, visított, és igazam lett, hólyagok vannak a torkán. Fenistil cseppet, meg Cataflamot kaptunk, még alszik, így majd ha kell, rögtön adom neki! Bár nem nagyon nyizja ki a száját. Sajnos ez van! :cry: :cry: :cry:

Balwin!
Sok boldog névnapot Analucusnak is, Ő kimaradt a köszöntésből, bocsika :oops: :oops:

Szilbee!
Hol tartassz sütésügyileg? készülnek a finomságok?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


BbJudit!

Jobbulást Letinek. Gondolom kivagy, mint a kacsa.
Apának vissza kellett menni dolgoznia, így most is egyedül vagyunk Petikével. Ő is elég nyűgi volt, szinte egész délelőtt csak evett./ szopi /

Balwin? Annalucának is tegnap volt a névnapja? Kép Annaluca első neved napján sok boldogságot kívánok!

Betti, a 8) férjem bocsánatkérését tolmácsolom, ugyanis azt hitte, hogy te valalmelyik csajszi gyereke vagy! :P :wink: Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Ildikó

Semmi gond én az ilyeneken már nem akadok ki :oops: sajnos már az évek alatt hozzászoktam:-S már ha hozzálehet szokni az ilyenhez :cry:

De olvastad Elin is mit írt hogy ő meg azt hitte hogy szomszéd gyerek vagyok, hát ez van ilyen az én külsőm, de azért remélem szerettek attól függetlenül ahogy kinézek ilyen kis csúnyának :oops:

BBJ!
nekünk ő az orvosunk én őt nagyons zeretem:-D rendes doki, Bettikével is mindig aranyos! S még képes vasárnap délután is ki jönni Újfaluba ha telefonálunk neki.


Akkor nem küldi senki hogy kinek hány cd- kell? Olgat tudom neki majdnem mind azt hiszem a hármas kivételével, Ildikónak mind Fanna neked melyik nem kell akkor?

Petri felvettelek isminek majd ott elmondom hogy mit kell csinálnom, s ott átküldöm

puszi mindenkinek!

Jah és Anna Lucának én is nagyon boldog névnapot kívánok szegény ő kimaradt a köszöntésből :oops: sok puszi a kis tündér lányzónak

Kép
kbernadett
 
 


Egy süti receptje kicsit több idő de nagyon finom!

Tésztához:
70dkg liszt
2tojás
20 dkg procukor
3 evőkanál méz
6 evőkanál tej
6 dkg vaj
1 kávéskanál szódabikarbóna

Kérmhez, díszítéshez:
35 dkg margarin
7 dl tej
35 dkg cukor
7 evőkanál búzadara
sárgabaracklekvár
1 tábla tortabevonó

A tészta hozzávalóit a liszt kivételével gőz fölött kikeverjük a, majd hozzáadjuk a lisztet és a gyúródeszkán alaposan összedolgozzuk. A tésztát gáztepsiben, négy lapban sütjük ki. A krémhez a margarint habosra keverjük a cukorral, a tejet pedig a búzadarával megfőzzük. A kihűlt tejbegírzt összekeverjük a cukros margarinnal. A lapokat egymásra rakjuk, az elsőre krémet keverünk, a másodikra lekvárt a harmadikra ismét kérmet. A tetejét olvasztott csokimázzal bevonjuk és 1 napg puhulni hagyjuk!

Nah ezt az utolsó mondtatott nem kell betertani mi is egy 2 órát ha szoktuk addiug hagyni :oops: hagyjuk de nem fontos

remélem izleni fog.
Mindjárt próbálok feltenni képet róla

Kép
kbernadett
 
 


hát ez nem sikerült :?

Írtam Katinak nem írt még vissza majd este felhívom

Kép
kbernadett
 
 


Sziasz!

Ildi!
Az frenki......és melyik anyukának gondolta Bettit pici lányának???............érdekelne :lol:

Betti!
Nekem kellene mind ha lehet:)))) És én hová küldhetem Bettikéről a képeket,hg tudjál ide újat felrakni??

Háát BBJudit!
Szegényke,jobbulást Babcsinak! Gyógyuljon ezerrel!!! Remélem legközelebb jöttök Ti is!

Ildi!
Jahh :lol: BRUHAHAHHA ez kemény volt amit a dokinál leműveltél :lol: :lol: :lol: naggyon el tudom képzelni!! :lol: :lol: gratula! KISLÁNY?????? na írj majd...ha már babszem lesz!!!

fanna3
 
 


Fanna akkor ha nincs msned akkor majd mihelyst lesz cd itthon mert elfogyott akkor kiirjuk s lehet hogy még be is viszem szolnokra hozzátok ha nem baj!

Email címemre azt hiszem itt benne van

jah és akkor valakivel összekevertelek, vgay van még egy olyan megoldás hogy dvd-lemezünk van itthon arra már akár ma is ki tudom írni de ugye akkor min a 7 lemez egy dvd-n lenne rajta. Hogy nem tudom hogy ez téged mennyire zavar vagy nem. Nah meg a többieket is

puszika

Kép
kbernadett
 
 


Debunkec vagyoke :oops:

Erika, gratulálok Józsika érkezéséhez! Aranyos babuci :D

Ildi, hát mivel Anna az első neve, igen, csütörtökön volt a névnapja :) Decemberben majd a Lucát is megüljük :lol:
Nem emlékszel rosszul, nem nagyon eresztettem el magam, amikor taliztunk :roll: Személyesen nehezebben nyílok :oops:

Bettit párom is a "háziak gyereke"-nek nézte :oops: :lol: Elsőre én sem tudtam hova tenni, én barna nőszemélyre számítottam...ehhez képest szőkések Bettikével együtt :D

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Hát igen mert ami van itt az avatarban kép az még szalagavatós képem amikor nem volt megcsinálva a hajam, mert az meg egy éve a ballagaásom után voltam fodrásznál azóta vagyok szőkés :lol:

De amugy semmi baj tényleg most már legalább a többiek is tudják mire számítsanak velem kapcsolatban:-D nem fognak csalódni

puszika mindenkinek

Kép
kbernadett
 
 


Ó Betti, bárcsak én is azon szomorkodthatnék, hogy nem 19-nek, hanem csak 16-nak néznek!
Amikor a Ruhaipari suliban dolgoztam, a gyerekek állandóan letegeztek, pedig már akkor 26 voltam. Néha helyettesítettem, és amikor mondtam, hogy van egy gyerkőcöm, teljesen el voltak hűlve.

Fanna, majd szólok, ha lesz babszem :wink: , bár úgy látom, apa nem olyan lelkes, mint én, de ez még változhat..... :lol: Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!
Már jobban van Leti! Már egy-két vigyort is elejtett, meg megszólalt! Talán már viszket is a torka, nagyon ette az öklét, és nem sírt közben!

Betty!
Én is meg voltam elégedve a dokival, most egy kicsit a mienkben csalódtam, hogy egy vírusra minek ír antibiotikumot, bár a férjem szerint a felülfertőződés miatt! Na, mindegy. Egyébként valami hasonló sütit én is ismerek, csak nincs 4 lap, csak egy alul, viszont a krém dettó ez. Nagyon fincsi, az tuti, csak sokáig tart megcsinálni, így majd pár év múlva talán...Na, ha már itt tartunk, akkor én is azt hittem a képeken, amikor Ildi mögött guggolsz, hogy Te vagy Ancsika. Bocsesz!

Fanna, Ildi!
Milyen babszem? Csak nem babaszem? Nagyon titokzatosak vagytok!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


sziasztok!

Betti! Ildi! és Balwin!

köszönjük.

Márta!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!!!!!! (és mellé még egy nagy csokor virágot is holnapra :) )

Judit!
Szegény kislány. Mielőbbi javulást.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Márti! Boldog névnapot!

Betty! Ismerős a süti, mézes krémes néven, nagyon fini! Csak én a 4 laptól kikészülök! Azért egy évben egyszer-kétszer megsütöm.

Na üdv mindenkinek!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Jó reggelt, szép napot mindenkinek!
Tegnap este családilag anna-bálban voltunk, elmondhatom hogy fergetegesre sikeredett.Angéla hajnali 2-ig táncolt, hol velem hol az apjával de legtöbbet szóló táncos volt.Nagyon élvezte.Reggel 7-kor ébredt fel, úgyhogy már a piacon is voltunk gyümiért.
Judit!A mi gyerekorvosunk csak akkor ír fel a gyerekeknek antibiotikumot ha 3 nap alatt csillapíthatatlan a láza, addig nem terheli mert többet árt vele mint használ.Anginak a legutóbbi fülfájásból lett hólyagos a torka és mi arra glikosept-et kaptunk.Gyógyulást kívánok neki!
Drága Annalucus utólagosan is isten éltessen névnapod alkalmából sokáig!

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Erika, de jó, hogy Józsika mellett is jut ránk időd!
Hogy bírod? Nagyon nehéz két gyerkőccel, vgy már megszoktad?

Bbj! Hát igen a babuciról megy a diskurzus!
Írtam már kicsit előrébb, csak bizti elkerülted a figyelmedet, hogy én bizony még bevállalnék egy babucit.
Éppen most írtam a másik topikban, hogy biztos zizinek néztek, de ez az igazság!
Van aki, egyet sem vállal, van aki csak egyet sokan kettőt, kevesen hármat és vannak olyanok is akik akár négyet ötöt. Na én már csak egyet, mert olyan a hatodik szék, mintha hiányozna valalki az asztaltól. :lol:
Persze felelőtlenségnek tartom azt, aki csak a pénzért és a támogatásokért szül. Lehet, hogy valami agyi nagy bajom van? :roll:

Márti, képek nem készültek a buliról? Angit el tudom képzelni, ahogy riszálta a popóját. Én is nagyon imádtam táncolni, most nem nyújtanék száp látványt, csak úgy reng a hájam.... :lol:

Amúgy eszembe jutott, ahogy írtátok, hogy Bettit nem is gondoltátok ilyen kölyökképűnek, hogy valaki esetleg összetéveszti majd Ancsikával. :oops: :lol: 8) Na én meg akkor mennyinek nézek ki? 8)

Lehet, hogy 40 évesen meg nagymama leszek! :oops: :P :P

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Fanna, most kérdeztem meg a férjemtől, hogy Bettit melyikőtök lányának nézte? :oops: Nem akarlak elkeseríteni..........de nem a tiednek! :lol: Nem tudta megmondani! :oops:
Kép

ja én még nem írtam, azt hiszem, de én a tuti születésnapi képeslapok oldalról töltögetem le a képeket úgy, hogy az egérrel rákattintok / jobb gombbal / -és a kép mentése más néven- a képek mappába elmentem.
Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Márti!
Sok boldog névnapot neked, már megint kép nélkül, de sietek!

Ildi!
Olvastam, és nem tartalak emiatt zizinek, nálunk sincs zárva a kérdés, a barátaink meg is jegyezték, hogy nekünk legalább 4-5 gyereket kell vállalni, mert náluk egy gyerek nincs olyan nyugodt, mint nálunk a kettő! Hát bízok benne, hogy később sem állítanak haza punk frizuval, talpig tetoválva, picingekkel! :shock:

Többiek is írjatok, vagy mindenki elment strandolni?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasz!

Én nem strandolok.........na de majd jövőre..

Épp Feng-shui könyvet olvasgatok..és a jobb reményében rendezgetem a lakást:)))

fanna3
 
 


Nekem sem jutott eszembe, hogy Pirinyónak is névnapja lehet, azt hittem, a Luca lesz a lényegesebb. Tehát Annaluca:
Kép

Márti! Neked is boldog névnapot kívánok!!
Kép

Betti! Miért írogatod te azt, hogy csúnya vagy? Nem vagy az! Nyilván a fiatalkori önértékeléseddel hadakozol. De nyugi, nem vagy csúnya!
És csatlakozom Évihez, tényleg jó az amikor az embert fiatalabbnak nézik. Engem sem néznek annyinak, mint valójában vagyok.
Én ezt a sütit Grízes-mézes néven ismerem, én is szoktam csinálni. Nagyon szeretem, és ki szoktam várni a másnapot, mert akkorra szívja meg magát a tésztája és nem lesz olyan kemény, hanem finom puha. Érdemes egyszer kipróbálni!

Tegnap amúgy Borzas Katát sütöttem, a túrós változatot. Fini. Ezt el sem lehet rontani. :lol:

Judit! Jobbulást Letinek!
Kép

Ildi! Tetszik az, hogy valaki még hiányzik az asztaltól :wink: ! Akkor gyűjtögetem a lányrucikat! Mivel te már elajándékozgattad őket :lol: .

Erika! Klasszak a vonalzók! Ügyes vagy!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Márti nagyon boldog névnapot kívánok!



Most már mindenki tudja hogy milyen fiatalkának nézek ki, tudom hogy milyen kis esetlen vagyok :oops: :cry: . örülök hogy is a 14-15éves koromoban meg bírtam evvel birkozni ( s ez komoly- mert hát ugye mindenhova ahova mentem bulizni össze ismerkedtem valakivel minidg csodálkoztak hogy 14-15 éves vagyok s mert hogy 12-13 nak néztek, szóval ez akkkoriban nagyon rosszul érintett) s örülök hogy most már poénosan fogom fel a dolgot pl.: 10-13 év múlva még akár discoba is mehetek Bettikével :D mert a nvérének is néznek akár. Amugy ez nálunk családi adottság, mert idősebb növérem 29 éves néz ki kb 25nek középső növérem 25 éves hát olyan 20-21 neknéz. én meg zgye én vagyok.

valamit még akartam ehhez írni de már elfelejettem. Nah mindegy szóval a legközelebbi babanetes talin akivel akkor fogok először találkozni ne lepödjön meg rajtam.

Azt hiszem ennyi.

Ildi írtam privit.

A süti akkor én nem is mondtam semmilyen receptet, ha ennyien ismeritek.
szép napot puszika

Kép
kbernadett
 
 


El is felejtettem!

Olyan büszke vagyok Bettikére!

Ugyanis csütörtökön ahogy benn volunk Ildiéknél nem volt déltől pelenka Bettin egészen estig s nem pisilt be. A másik amiért büszke vagyok az az hogy annyira ügyes és türelmes volt oda fele is és haza fele is a buszon, pedig mikor mentünk én hülye egy buszmegállóval hamarabb szálltunk le a helyijáratosról, mert nem tudtam pontosan, s sétáltunk egy jót. Meg Ildiéknél is annyira ügyes volt pedig már nagyon álmos volt mert nem aludt egésznap.

Szóval nagy és ügyes lányom van :D

Kép
kbernadett
 
 


Szia Kbernadett!
Valamelyi oldalon olvastam,hogy te R.ujfalusi vagy.
Van ott egy pár rokonom!
Jók legyetek!
ivett&fanni
 
 


Ivett &Fanni igen én onnan írkálok, irsz egy pár nevet? hátha ismerem őket :)


Beszéltem katival

jól vannak, az első nap nagon fájt a hasán a seb ma is kért fájdalom csillapítót,a pici jól van hallottam a hangját épp nyöszörgött egy picit, aggodik hogy nincs teje :cry: de hát ahhoz hogy beinduljon idő kell mondtam neki. Amugy jól van puszil mindenkit :D

Kép
kbernadett
 
 


Bálint Attila ő a nagybátyám
Bálint János
Borhy Ildi ő fodrász
Gergely Éva
Meg még irhatnám....
ivett&fanni
 
 


Márti, sok boldog névnapot!
Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Csajszik, azért még odébb van a következő gyerkőc! :oops: De kössz a biztatást! :lol: Apa éppen most dugta a fejét a homokba a témával kapcsolatban. :oops: :twisted:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Márti!
Boldog Névnapot! Kép

Anna Lucus!
Utólag is Boldog Első Névnapot!!! Kép

Kép

Kép
katlina
 
 


Petri!

fenn vannak a cd-k a gépen most már ha jösz küldöm őket :-D

szép estét mindenkinek!

Kép
kbernadett
 
 


Sziasztok!
Sehol senki? Csak egy-két kósza üzi?
Letinek hatott a gyógyszer, már egyáltalán nem nyűgi, reggelre a feje, nyaka, füle tele volt kiütéssel, olyan volt, mint a tejkiütés, egy kicsit megijedtem, de már az is múlni látszik. Lehet gyógyszer mellékhatás...Holnap kontroll, majd meglátjuk.

Ildi!
Nálunk éppen fordítva van, apa akar engem mindenáron szülőágyra küldeni, na és mihamarabb! :roll: Na, de azért nem eszik olyan forrón a kását!

ja, nálatok is eltűntek Bogárék? Már egy hete se hírük se hamvuk, na nem mintha annyira hiányoznának! Remélem nem kiabáltam el a dolgot!

Hurrá!
A férjem két hétig szabin van!!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Judit! Örülök, hogy gyógyul Leti!
Akkor nem most ejtitek meg a nyaralást? Nekünk muszáj lesz most augusztusban, mert szeptember 7-én kezdődik a suli. :cry:
Bogár nálunk sincs, kopp-kopp-kopp.

Üdv mindenkinek!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Judit, Olga, nálunk egyáltalán nem volt bogár. Írni is akartam, csak elmaradt. Nálunk hangyák vannak, de már beköltözés óta, hiába hadakozok velük és írtom őket, időnként elő-elő jönnek.

Olga, milyen suli kezdődik szeptemberben? Én is beíratkozok egy tanfolyamra, de még utánna kell járnom, hogy van-e esetleg itt Szolnokon is társintézményük. Amúgy én ingatlanközvetítést szeretnék tanulni, nagyon érdekel.

:P BbJudit! A téma nálunk is nyitott, csak hát szerintem apának sok ez így hirtelen, de tudom, eltelik egy két év, és hiányozni fog a kicsi a házból, na meg egy kis saját hercegnő. A múltkor kérdezték Ancsikától, hogy lesz e még kistesója, mire ő, igennel válaszolt,hát a kérdezőt majdnem a padlóról kellett felmosni! :twisted: :P

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


MARTI!

utólag is:
Kép

JUDIT!
Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Mi se vagyunk már bogarasok :D de Timi azóta is mondogatja és keresi főleg a játszón a bogarakat.

Ildi
Te 3 gyerek mellett is tudnál tanulni???
Nekem nagyon nem lenne rá időm még egy gyerek mellett se. Amúgy is már agyam sincs... ma reggel fél 7-kor felébredt Timi, kapott cicit és visszatettem aludni. Akkor döbbentem rá hogy tegnap este elfelejtettem ráadni pelust :shock: :shock: :oops:
Jesszusom ilyen nincs, hogy felejthettem el. :roll: Azt hiszem itt az ideje a kavingtonnak. Még szerencse hogy nem volt se pisi se más. Azóta is úgy alszik...

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


BBJudit
Örülök hogy javulgat Letti. Timinek még szörcsög, szerencsére más baja nincs. Nektek ki a gyerekorvosotok?

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Márti!
Boldog Névnapot!

Kép

Juditok!
Boldog Névnapot!

Kép
szilbee
 
 


A Juditoknak nagyonbolodog névanpot kívánok!

Kép
kbernadett
 
 


Balwin!
Kép

Judit!
Kép

Petri, amióta megszültem Petikét nagy bennem a késztetés, hogy tanuljak valamit. Lehet kaptam más injekciót az oxitocin kívül is? :? :lol:
Nagyon szerettem volna szülésznőnek tanulni, de csak nappali képzés van és fizetős, ami félévente 260 ezer Forint. Védőnőnek is szívesen tanultam volna, de az is csak nappalin van, levelezőn csak másoddiplomával.
Tíz éve, amikor Ancsikával kismami voltam, felvettek Nyíregyre a fősulira, halasztottam egy évet, mert Ancsika még nagyon kicsi volt, na meg lóvénk sem volt. Aztán, amikor letelt az egy év, nem mentem, mert nem is tetszett igazán a szak. Művelődésszervező.
És most itt vagyok ennyi évesen van érettségim, szakmám, nőiruha-készítő, felsőfokú oktatásszervező szakmai képzettségem, társadalombiztosítási ügyintéső is lehetnék, de az soha nem leszek! Szóval tanulni szeretnék ezerrel, és vállalkozni! :lol:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!
Voltunk mérekezni!
Mult héten 4200gramm,most4300!!!!!!!!!
Kétórás etetésekkel!
Ez normális????(a védőnő szerint igen!)szerintem nem,mert hát csak kellene neki már birni 3órákat nem?
Én kérdeztem a hozzáetetést de azt mondta nem kell,ő erre a kétórákra van beállva?
Ilyenkor mi van??


Juditoknak Boldog Névnapot!!!!

Kép

Kép
katlina
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?