Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Most van időm picit válaszolni.
Kedves Domin! Az orvos akit szeretnék, a Mecsér doki, csak 19-én jön vissza szabiról és amíg nem mondja, hogy nem válal el, addig nem keresek másikat. Köszönöm a gratulációt, bár még nem igazán biztos. Ha kislány lesz Abigél lesz és Giginek fogjuk hívni. a kisfiú név talán Ádám.
Kedves Kia neked is köszönöm a gratulációt. Tök jó, hogy van új konyhátok!!! Babaszoba lesz?Vagy van? Merre laktok Pesten? Mi Rákospalotán lakunk.
Köszi a gratulációt Nicolete! Remélem nem lesz szégyenlős a babád!
AFP!!!!! :!: Én voltam genetikain, hát nem biztos, hogy mindenkinek olyan lesz, de leírom részletesen mi történt. Nagyon sokan vártak én 3 óra múlva kerültem sorra. De azért a leendő anyukkal tök jól elbeszélget az ember, ha nem ideges mert sietne valahova. Először genetikai tanácsadásra mentem, ott csak egy papírt töltöttek ki, be se kellett mennem, egyből küldtek uh.-ra. Ja a Schöpf-Méreiben voltam A doki a főorvos volt és jó 10 percig vizsgált. két gépen is nézte a gyereket és pár dolgot lemért. Nem hiszem, hogy fényképet adnak, mert nem magánrendelés és az uh. képet gondolom nem fizeti az Sztk. De egy próbát megér. Nagyon ügyesen és alaposan vizsgált, levett asszem 3 méretet és azt rögzítették egy lapra, amit megkaptam. A pociját és az egyik kezét nem látta, úgyhogy azt mondta két hét múlva menjek vissza kontrollra. Elöttem bement egy apuka a családdal, de ő állítólag csókos volt, nem tom, hogy mindenki férjét beengedik e? Asszem ennyi az ami mindenkit érdekelhet. Ja és először uh-ra mész és ha ott gáz van, akkor van ilyen magzatburokból víz levétel. Puszi Nyafi

Kép
nyafi
 
 


Nyafi
Mi Békáson élünk.
Sajna gyerekszoba nem lesz, mert a lakás csak másfél szobás.....
A fél szoba az övé lesz, de , ha jön valamelyik nagyszülő vagy valaki, akkor ő jön hozzánk és átadja a szobáját :lol:

Ma már nem kezdek visszarámolni a konyhába, majd holnap.....
Át akarok minden edényt mosni, mielőtt mennek a szekrénybe.
Mert itt a dobozban....... biztos porosak is lettek.......

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Holnap félidőőőőőőőőőőő :lol: :shock: :lol: :oops: :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 

 
 

Sziasztok!

Pénteken már én is tudni fogom az afp eredményem!Remélem minden ok lesz! :?

fné kia:
Gratulálok a félidőhöz!

Kép
aniko...
 
 


Sziasztok!

Köszi Anikó!

Péntekre Drukk!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Bocsánat,hogy most nem olvasok vissza!Igérem késöbb bepotolom és írok is. :wink:

Most jöttünk meg a 18-20 heti Uh-ról és kisfiúnk lesz!
Bence baba. :D

Kép
Kép
meliz
 
 


Sziasztok!

Az AFP eredményem jó lett, és ma voltunk ultrahangon is. Ez volt az első nem túl jó élményem annak ellenére, hogy azt mondták minden rendben van. Eddig mindenki azt mondta, hogy a 18-19 hetes uh milyen fontos, ehhez képest engem 5 percig vizsgáltak. Remélem, hogy ez az idő elég volt ahhoz, hogy mindent végig nézzen az orvos. Az eddigi uh-kon szépen elmagyarázták, hogy mit látok, most csak kapkodták a képet, én meg a fejemet. Sajnos ez az uh nem volt alkalmas arra, hogy megnyugtasson.

Kia: Kitartást a festéshez, biztos nagyon szép lesz a lakásotok. A folyamata ennek mindig olyan hosszúnak tűnik, de az eredmény megéri.

Ti gondolkoztatok már azon, hogy meddig szeretnétek egy szobában aludni a kicsivel?

Mindenkinek kitartást ebben a melegben. Ha tehetitek, maradjatok inkább otthon.

Kép
domin
 
 


Sziasztok!

Meliz
GRATULÁLOK! Te is fiús anya leszel :lol:

Domin
Örülök, hogy minden rendben......
A dokid ma bal lábbal kelt fel?

Én elfogadtam Apa javaslatát az egy szobában való alvással kapcsolatban.
Ha megszületik picur az biztos, hogy bő 2 hétig velünk lesz egy szobában , mert jönni akar anyu és anyós is 1-1 hétre "segíteni". A lakás sajna csak másfél szobás, így valahol a nagyi(k)nak aludni kell. De aztán megy át a félszobába, az lesz az övé.. így is olyan, mintha velünk lenne, mert van ajtó a két szoba között is.

Kitartást a melegben...........

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Nálunk a baba addig lesz egy szobában, amíg éjszaka felébred. Feleslegesen ne sírjon szegény éjszaka, és ha nem muszáj ne ébressze fel aput amikor már több hete velünk van a drágaság. Mert én elég nehezen ébredek fel távoli zajokra. De ha ott van mellettem, nem kell apunak felkellnie. Persze, majd meglátjuk, de nem szeretnénk túl korán "elválasztani". Ráérünk vele, nem? Majd ha 16 évesen szóba se áll velünk, mert nem engedjük el egy buliba, visszagondolva de szép lesz az az idő, amikor még egy szobában aludt velünk...! :lol:

Meliz!
Gratulálok a kisfiúhoz!

Domin!

Ne aggódj az uh miatt, ha lett volna valami eltérés, azt biztos jobban megnézték volna. Ha minden rendben van, akkor minek nézegesse órákig, nem?
Elég érdekes, hogy nem osztotta meg veletek azt amit lát, ez azért érdekes, mert most látja a leendő szülők 90%-a először a picit, amikor már kezd alakja lenni.
Nekem, akármilyen ordibálós kedve volt a dokinak, megmutatta, hogy ez itt a keze, a lába, a térde, stb...

De hétfőn megyek genetikára, akkor majd jobban megláthatjuk picurkát. Azt mondta a védőnő, hogy apu is bejöhet megnézni. Már azért várom, mert hát elég messze van. Még egy hét. Kicsit azért néha ideges vagyok, hogy mi lesz ha....
Igazából az idegesít, hogy 19 hetes terhes vagyok, és nincs egy képem a kicsiről. Itt Siófokon fél évvel ezelőtt döntöttek úgy, hogy nem adnak képet. Sajnálom. :cry:



Mindenkinek jó pihenést, és próbáljatok keveset a szabadban lenni! Nekem szó szerint égeti a tüdőmet a hőség!



Kép

Erika
erisunny
 
 


Sziasztok Kismamik!

Meliz Nagy Gratula a kisfiúhoz olyan jó hogy már tudjátok :) Remélem mi is megtudjuk holnap! :) Majd írok du. amikor hazajöttünk!

Kia gratula a félidőhöz!!!De jó hogy már ott jársz....sokunknak is már csak 2-3 hét :)

Anikó szorítok az AFP-ért!Biztos minden rendben lesz! :)

Domin neked pedig gratula az AFP eredményedért!Valószínű hogy azért nem nézegették sokáig mert jó lett az AFP-éd...gondolom ez volt a kórházi uh. Én is megyek csütörtökön....és persze ki kell fogni egy normális dokit vagy szonográfust!Nekem szerencsém volt a 12 hetes uh. egy nagyon rendes szonográfust fogtam ki és mindent szépen magyarázott .... valamint fotót is kaptam .....

Jelenleg mi is 2 szobás panelben lakunk úgyhogy adott .... valószínű hogy elég sokáig velünk lesz Manócska vagyis jövőre kezdünk el építkezni .... szóval remélem kb. 1-1,5 éves korára külön kis gyerkőc szobája lesz! :)

Tényleg ne nagyon menjen ki senki ebben a melegben mert őrület ...mi is most jöttünk haza .... iszonyatos forróság van!

Mindenkinek jó hűsölést!
Vendég
 


Sziasztok!

Meliz!
Gratulálok a kisfiatokhoz!

Domin!
Biztos azért nézte a doki olyan rövid ideig a picit,mert minden rendben vele!

Nicolete!
Remélem h minden rendben lesz!
jövő héten meg 18.hetes uh! :D

Linusról tud valaki valamit?Már régen irt!

Mindenkinek jó pihit! :D

Kép
aniko...
 
 


Szia Melíz!
Gratula a nagyfiúhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyafi
 
 


Szia Melíz!
Gratula a nagyfiúhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyafi
 
 


Szia Melíz!
Gratula a nagyfiúhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok Lányok, köszi a kedves szavakat!

Valóban kórházi uh volt, nem a saját orvosommal. Eddig mindig rendes szonográfust és orvost fogtam ki. Ezt a vizsgálatot ráadásul szonográfus nem is csinálhatja.

Meliz! Nagyon gratulálok a kisfiatokhoz!

Erisunny! Apa nálunk is bent lehetett! :) Eddig fotót mind kétszer kaptam, most sajna nem. Majd, ha mentek 4D-sre, akkor lesz fotótok, olyan, amin már sok minden látszik.

Kitartást!

Kép
domin
 
 


Sziasztok Lányok, köszi a kedves szavakat!

Valóban kórházi uh volt, nem a saját orvosommal. Eddig mindig rendes szonográfust és orvost fogtam ki. Ezt a vizsgálatot ráadásul szonográfus nem is csinálhatja.

Meliz! Nagyon gratulálok a kisfiatokhoz!

Erisunny! Apa nálunk is bent lehetett! :) Eddig fotót mindkétszer kaptam, most sajna nem. Majd, ha mentek 4D-sre, akkor lesz fotótok, olyan, amin már sok minden látszik.

Kitartást!

Kép
domin
 
 


Sziasztok!!

Kissé régen jártunk nálatok, de elég sok minden dolgunk volt, teljesen készen vagyunk a kis pindurkánk fogadására, bár remélem decemberig nem jön a kis édeske!!

A szűrés teljesen negatív lett, amit a vizsgálat eredménye adott, és papírunk is van a nem tekintetében, ami 100%-os! A magzat neme 46 XY, vagyis FÉRFI!!!! Ez így van leírva!!

Tehát fiú névben kell gondolkodnunk ez már bizti! A Roland és a Rihárd áll a vezető helyen de egyebek is szóba kerültek már!!! Édeskénk pár naponta bejelentkezik, apácska még nem érzi őt, de sokat beszélget vele, 100* elmondta, hogy ő az édesapa, és nagyon várja már!!!

Remélem mind jól vagytok, és menekültök a víz mellé vagy a jó hűvös szobába!! Most nem írok mindenkinek külön, de nagy pusssza nektek, és ígérem jelentkezünk máér sűrűbben!!!

Pá lányok, és vigyázzatrok magatokra és a po9caklakókra!!!

Kép
tini75
 
 


Sziasztok!

Itt a lakásban ismét kellemetlen az idő... Most 30 fok van.
Jó lenne, ha a szerelő végre ráérne és beszerné a klímát, ami itt pihen a dobozokban pár hete :?

Nicolete - s Nyíregyen merre laktok?
Anyósék Borbányán élnek.......
Már úgy mennék haza (Szabolcsba). Rég volt április.....

Domin
Nekem szerencsére mindent (vizsgálat, UH) az orvosom csinált eddig és remélem fog is ..... Nem lehet jó mindig más dokihoz menni...
A 18-19 heti UH-ról nekünk sincs kép :cry:

Tini
GRATULA a pici fiúhoz!!
Örülök, hogy minden rendben.

Már egyre többször érzem naponta Manót..... Éjjel arra keltem, hogy valami nagyon fáj, szerencsére csak pár pillanatig....... biztos megtalált valami jó kis helyet a lábával...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Nah...végre hazaértünk...húúúúúú.....iszonyatos forróság tombol odakint!
Manócska nem mutatta meg magát...pedig apuci is nagyon várta.....nem adja könnyen magát szó se róla....Annyit izgett-mozgott hogy csak naaaa:)Amúgy hála az égnek minden rendben van...méhszáj zárva...Szóval mi még maradunk a Manócska,Tündérke,Mocorgó....neveknél :)
Ma voltam sógornőmnél is megnézte a vizeletemet, vérnyomásomat, súlyomat...minden ok!Csak még egy dekát sem híztam :( ....úgyhogy engedélyt kaptam a fokozott nassolásra....nah azért eddig sem volt megtiltva...csak nem kívántam...de már ez is kezd visszaállni a régi kerékvágásba :) Szóval nassolok :)

Tini nagyon örülök, hogy minden ok veletek...és Gratula a kis fiúcskához :):)

Kia....nem is tudtam, hogy nyíregyházi gyökereid vannak :) Amúgy mi még egyenlőre Örökösföldön lakunk 1 négyemeletes 2 szobás kis lakásban...remélem jövőre beindul az építkezés és akkor költözünk a Kertvárosba(Ságvári).

Vigyázzatok magatokra ebben a forróságban!!!
Vendég
 


Sziasztok kismamik!

domin!
Szerintem azért vizsgáltak csak ennyire kis ideig mert minden a legnagyobb rendben veletek.Nálunk is csak eddig vizsgáltak.Úgy 5 percig.
Örülök,hogy az AFP-d is okés lett.

Kia!
Nálunk is úgy lesz,hogy egy szobában alszunk majd kis manóval.Augusztusban kezdjük a festést még nyaralás elött.Szobát cserélünk fiunkal mert neki nagyobb a szobája.

Tini!
Nagy grataula a fiacskádhoz!

nicol!
Jó nassolást! :D Én sem hiztam még 1 dekát sem.De védőnénim nem mondta,hogy nassoljak.Igaz nem is kívánom.Néha amikor nagyon rosszul leszek és remegni kezd a kezem is akkor állitólag leesik a vércukrom és olyankor csak tilos dolgokat szabad gyors fogyasztanom.Cukros üditő és társai.1-2 perc és már jobban is vagyok.

erisnny!
Ez milyen dolog,hogy nem adnak nálatok a kórházban a kismamiknak képet.ÁÁÁÁ!Nem is mond4 :evil:
Nálunk a kórházban úgy van,ha képet szeretne valaki annak ki kell fizetnie 625 ft és már kapja is a képet.Ez szerintem jó ötlet mert az anyúka is megkapja azt amire vágyott és a kórház is jol jár mert van + bevétele.

Puszi mindenkinek!
Iszonyú hőség lesz ma is.Szerintem egész nap bent leszünk ma is medencében.Ilyenkor ott a legjobb! :D

Kép
Kép
meliz
 
 


Sziasztok!!!

Kia drága a hőséget mi is nehezen viseljük, tényleg jó lenne már azt a légkondit beszerelni hozzátok, és akkor odaköltözök én is, mi is! :D :D Egyébként mi kertes házban lakunk, valamivel hűvösebb vanb itt! Hugomék emeletesben laknak, és a multkor jeleztem szegénynek fél óra elteltével, hogy jobb ha mi hazamegyünk, mert nem bírom a meleget ami náluk van! :( De megértő volt!!
Alig várjuk már mi is, hogy minden nap jelentkezzen a kis babóka, mert még nem igazán éreztem sok mindent, sőt, szinte csak valamiféle bélmozgáshoz hasonló doplgokat! De tutira veszem nem az volt!

Nicol!
Engem jól lecsesztek a védőnői tanácsadáson, mert fogytunk, de ebben a melegben nem kívánom az ételt! De még mást sem, csak iszom!!! Nos hízókúrára ítéltek, bár szerintem ez nem fog menni, de pindurkánk rendben van, ő beszerzi amire szüksége van az bizti! :)

Meliz neklem is van rosszullétem, és csináltak is egy vércukor terhelést, előbb mint ahogy az elő van írva, és elég alacsony értékeket kaptunk, tehát ennem kell!! Nálunk is kérnek a képért pénzt, 500 Ft.-ot, de mi sem bánjuk, mert jó képeken is nézegetni a babókánkat! Jó fürdőzést nektek!

Pá lányok, pihit, fürdést, és kellemes pocakosodást kívánunk!

Kép
tini75
 
 


Sziasztok!

Nassolás...
Nekem néha van csak kedvem csokit (csakis fehércsokit) vagy kekszet enni.... Műzliszeletet régebben sokat ettem, most nem megy... Remélem ez marad így és nem fogom kívánni az édességeket.

Nicolete
Nyíregyházán Apa élt úgy 2003-ig, nekem még onnan kb 60 km-re vannak a "fő gyökereim" :)

Tini
Remélem lassan költözhetsz :lol: bár lassan beletörődök ebbe a melegbe....

Meliz
Nekünk holnap előszoba festés :wink: Sajna lassan halad, mert Apa is és a kollégánk is ismét melóznak, munka mellett csinálják.

Megyek zuhizni egy kicsit........ legalább pár percig jó lesz minden :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Én híztam ár, de nem túl sokat. Szerintem most tartok másfél-két kilónál. De úgyis behozzátok a lemaradást! :D

Igen, dühítő, hogy nem kapok képet a piciről, még pénzért sem. Azt mondják az orvosok, hogy ezzel a géppel nem lehet nyomtatni. Ennyivel el van intézve. Szomorú, mert apa még nem látta picurt. :cry:

Tegnap nézegette a pocimat, és megállapította, hogy lánya lesz. Nagyon aranyos volt, mondtam neki, hogy semmi sem biztos. Mostanában fel is vagyok puffadva kicsit.
jövőhéten hétdőn úgyis kiderül a neme a genetikai vizsgálaton. Pénteken még mindenfelé kell rohangásznom papírokért. Nem sok kedvem van ebben a melegben... :?




Jó pocakosodást és kitartás!

Eri és picur

Kép
erisunny
 
 


Sziasztok!

Tini! Én is gratulálok a kisfiatokhoz! Úgy tűnik a "pasis" anyukák vannak eddig többségben.

Én édességet egyáltalán nem kívánok, legfeljebb tejtermékben, de a korábban imádott csoki, süti egyáltalán nem hoz lázba. Bár legalább udvariassági szinten tudok belőle enni vendégségben, az elején még az sem ment. Amit viszont rengeteget tudnék enni, csak igyekszem visszafogni magam, az a chips. nyami...

Remélem, már csak pár nap ebből a hőségből. Nem irigylem azokat, akik hatalmas pocakkal közlekednek.

Vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra!

Kép
domin
 
 


Sziasztok!
Ma is voltunk uh.on egy kicsi képet kaptam az arcáról, de nem igazán sikerült jól. Pedig ásít! Most már a 2. doki mondja, hogy lány lesz :D :D :D és ő is azt mondta egészséges. :lol: :lol: :lol: Nassolás nálam nincs eddig 1 kg-ot híztam. Nem ez számít. Egy barátnőm az utolsó hónapban szedett fel 9 kg-ot. Mit szóltok milyen kellemes :roll: az idő?

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!!

Köszönjük utólag is a picifiunkhoz a gratulációkat!

Tudjátok már teljesen kikészítettek a népi hagyományokkal kapcsolatban! Vagyis sorolom!!
_ Édes szájú kismamiknak , jobb oldalon először megmozduló pocaklakó esetén, hjányósabb kismamiknál, és gömbölyű pocaknál és formásodó asszonyosodó fenéknél LÁNY a jóslat!
_savanyú és sós kívánása, bal oldali mozgolódás első érzetnél, hegyes pocak és megtartott testsúly eseténm FIÚ a jóslat!

Nos én hányós voltam rendesen, és a savanyúra voltam ennek ellenére rákattanva, életemben nem ettem annyi koviubit mint most, annó még a szagától is kirázott a hideg!!! Gömbölyű a pocim, és formásodó a fenekem, de nem hatalmas még!
Nos ez minden együtt, és milyen szép fiúcska fejlődik odabent!! Ja és jobb oldalon éreztem először a mozgást, bár már ball oldalon jelentkezik be a kis édeskénk! :D :D

Hát ki - ki osszon szorozzon, nekem nem jöttek be a jóslatok!!


Mi is sajnáljuk a most szülő kismamikat persze idézőjelben, nehéz lehet nekik! Bár én a karácsonyi készülődés miatt aggódom már most, de ez van!!! :D

Sunny drága mi csináltunk képet a mobillal, bár hozzánk apácska is bejöhetett, mivel nem mindíg ugyanazzal a géppel nézik a pocaklakónkat! És azzal is szuper lett!!! Kérdezd meg lehet e??

Domin remélem ti is hamarosan megtudjátok, és mindenki aki még nem tudja hamarosan megkapja a választ a nemet illetően! Sok sikert a szívetek csücskében lévő vágyatok eléréséhez!
Tudom mindíg az a lényeg, hogy egészséges legyen, de nekünk is volt egy vágyunlk, bár mindegy, de volt!!

Kia még a végén szavadon foglak!!!

Nyafi az idő remek itt bent a hűvös szobában, és a ventillátor enyhe fuvallata mellett, de pénteken megkockáztatunk egy kis strandolást, már sok lombikos barátnőm jár strandolni! Tehát próba szerencse!!

Pá lányok! Jó pihit!

Kép
tini75
 
 


Tini :lol: :lol: :lol:

Erika
Sajnálom, hogy az Apukája még nem látta a Picurt!
Az már szemétség, hogy nem engedik be......

Szerencsére velem mindig bent volt / bent lehetett.

Nyafi
Tényleg "kellemes" az idő :? Már komolyan kezdek hozzászokni, hogy csak izzadok és izzadok.
Bent a hőmérő egyre többet mutat :evil: jelenleg (megnéztem) 33 fok. :evil:

Tini
A jóslat tényleg hülyeség.
Én szeretem (néha) az édességet, a fenekem - úgy látom kisebb lett, Manó szinte mindig jobb oldalom rúg - néha középen.... és ha minden igaz fiú.

Hűvösebb szép estét !

Apa lassan hazaér a munkából..... megterítek.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!!

Kia reméljük a legjobbakat a hőség elmúlásával kapcsolatban, bár mi holnap strandolni fogunk remélhetőleg, anyukámékkal megyünk, a pindurka és én!

Tiszta röhej, de már a vásárláskor is azt mondom, ha még egyedül is vagyok, hogy köszönjük, bár elvileg nem vagyok egyedül! :D :D Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel????

Aug. 4-én lombikos találkozóra megyünk már nagyon várjuk! Gondolkoztam nem e kellene, vagyis jó lenne nekünk is személyesen megismerkedni, de olyan mindenhonnan valósika vagyunk! Bár a lombikos csapat is B.pesten talizik, oda megy mindenki akit érdekel! Hát gondolkozzatok a talin, mi a véleményetek?

Pá, pihit, és hűvöset kívánunk!

Kép
tini75
 
 


Sziasztok Kismamik!

Nah....újra túlvagyunk 1 uh.-on a kórházi genetikain...minden rendben....bár mintha futószalagon mentek volna a kismamik...van aki még 2 percig sem volt bent. Amikor rám került a sor a dokinak megszólalt a mobilja és végig telefonált tehát semmit nem közölt velem....fotót meg se próbáltam kérni....mert így hogy....na de mind1...a lényeg hogy minden ok.

Húúúú de iszonyatosan meleg van a kórházban...őrület .... én is nagyon sajnálom azokat a kismamákat akik most szülnek...biztos sokkal jobban kimerülnek ebben a nagy melegben.

Jaaa és természetesen a nemére sem tudtam rákérdezni így...na de ami késik nem múlik....legrosszabb esetben a 4 D-én kiderül!

Nyafi, Gratula a Kiscsajszihoz :)

A jóslat szerintem is hülyeség én sem hiszek benne :)

Tini jó strandolást nektek!Amúgy én is mindig többesszámban beszélek... hordják hozzánk az ebédet és én is mindig "Köszönjük"-öt mondok... :)

Nah megyek is mert pakolok....holnap reggel irány a Balaton...úgyhogy 1 hétig biztos nem jelentekezünk....:)

Puszi mindenkinek!!!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Ma nekünk is megvolt az elözetes ultrahang és hétfőn megyek a kórházba is. Az AFP eredmény és az ultrahang is azt mutatta hogy minden rendben. Nagyon kis ficánka és ugy tünik, hogy kisfiú de még nem 100%.

Egyszer már volt szó a tornáról most megint gondolkozom rajta hogy megyek csak a MÁVos káosz miatt szüneteltettem az ötletet de kismama jógán már múlt héten is voltam. Kia Te tudsz valamit a tornáról??? láttam hogy Te is a MÁVban szülnél.

Nici jó Balcsizást!!!!!!!!!!!! mi is megyünk a hétvégére de mi egyenlöre még felújítunk....

Mindenkinek kitartást ebben a hőségben!!!!!!!!!!

puszi:

Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Sziasztok!
Köszi a gratulációt!
Én szívesen találkoznék mindenkivel, csak ne ezen a héten, mert meg lehet degelni ebben a melegben. De egyébként kíváncsi vagyok rátok!!!!

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek, aki túl van az AFP-n, sikerült kideríteni a babóka nemét, és egyáltalán, állja a dokik és kórházak hangulatát!Szerintem ez nagyon durva, hogy minden vizsgálat "minősége"a pillanattól függ: mennyien vannak éppen, milyen gépet fogsz ki, milyen a dokid hangulata, működik-e éppen a "fénykép-készítés" stb.?A Szent István-os topikban olvastam, hogy az egészségügyi reformoknak köszönhetően az Istvánban mostanában olyan körülmények vannak, hogy 25 ágyra jutott 40 szülő nő....És akkor ez a kórház még nincs veszélyben!Brrrr.....

Kicsit eltűntem (Anikó!Köszi a "hiányolást"!!), mert épp nagy lakásvásárlási lázban vagyunk. Kiköltözünk Szentendrére, és képzeljétek, azt a lakást vesszük meg, ahol gyerekkoromban éltem a családommal!Nagyon vicces!Véletlenül épp eladó!Annyira várom már, hogy friss levegőn, nyugalomban, normális körülmények között éljünk, és várjuk Manót!Egyébként Manóka nagyon cseles: akkor fogant meg (3 év várakozás után), amikor megszületett az elhatározás, hogy elköltözünk a belvárosból, és elkezdtünk lakást keresni.Szerintem minden a lélekben dől el!

Érdekes kérdés, amit többen felvetettetek: meddig aludjon a baba velünk, szülőkkel. Mi is régóta ezen morfordírozunk, hogyan alakítsuk ki a szobákat.

Annyit beszéltetek a nasizásról, hogy tisztára bezsongtam egy kis csokira.(Csakhogy itthon sosincs, mert nem szoktunk csokizni :( )

Jó éjt Mindeninek-már ha tudtok ebben a melegben aludni!
Lina

Kép

Kép
linus
 
 


Sziasztok!

nyafi/Zsuzsi: Gratuláció a kislányhoz/kisfiúhoz!

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekünk a lánynevek közül könnyebb választani, fiúnevek közül nem nagyon megy. Vagy túl népszerű mostanság, vagy nem tetszik. Mindenesetre félelmetes miféle nevek anyakönyvezhetők.

A találkozóban én is benne lennék természetesen egy enyhébb napon, most szinte kibírhatatlan a meleg. Tegnap már a Duna Plazaban sem nagyon működött a légkondi. Kia: a 33fok kibírhatatlannak tűnik, nekem már a 29 is sok.

Kitartást mindenkinek ebben ahőségben!!!

Kép
domin
 
 


Sziasztok!

Tini
Remélem élvezed a strandot! Vigyázz magatokra!
....én csak irigykedek....... :oops: de majd egy hómap múlva, ha a doki szerint is lehet.... bepótolom!

Irigykedés folytatódik.. :oops:
Nicolete Remélem kellemes volt az út!
Jó nyaralást! ...és örülök, hogy minden rendben!

Zsuzsi GRATULA! Csak nem Te is fiús anya leszel?
Úgy látom sok fiú fog születni a télen...... :wink:
A tornáról nem tudok.... én nem gondoltam rá, hogy megyek.... Elég messze lenne a MÁV és ha BKV-val kellene menni .... pl. ilyen melegben :?
Nem tudom , hogy abban a káoszban hogy van..... vagy van-e egyáltalán.

Linus
Gratulálok az új házhoz, ami számodra nem is új hely :)
Itt leszel tőlünk pár percre :D

Domin
Én fordítva vagyok a nevekkel , én könnyebben választottam fiúnevet, mint lányt.... de Apa még most sem döntött :?
Reélem majd aug. végén vagy szeptemberben sikerül neki, ha látja Manót 4D-n :lol:

Már egyre többször érzem Manót.... éjjel 3 után arra ébredtem, hogy boxmeccs van a hasamban... Nagyon erős volt :P remélem azért, mert jól érzi magát.

Sajna a szgépünk ismét vacakol. Hétfőn v. kedden ismét megy szervízbe, ha nem javul meg (biztos nem fog). Így pár napig nem fogok tudni jönni...... :cry:

Kitartást mindenkinek!
Vigyázzatok a pocaklakókra és magatokra!
Sziasztok!
Ha tudok, még jövök......

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!
Mostmár én is várom az AFP eredményt, bár a nőgyógyászom szerint túl későn vették le a vért, így ne lepődjek meg ha magas lesz az értéke. A védőnő szerint 18. hétig volt fontos megcsinálni, én akkor még egy héttel előtte voltam, de az orvos szerint a 16. hét a fontos. Na majd kiedrül..2000 km-t utaztam emiatt, remélem nem lesz semmi gond.
Voltam uh-n is, de nem tudték megmondani a nemét, mert egyrészt nagyon mozgott, másrészt hátat fordított. Biztos szégyenlős :)
Nem tudom miért.. de mióta ilyen hőség van fáj néha a hasam. Nektek nem? Szedek magnéziumot, az segít..remélem.
Mindenkinek jó pihenést és vigyázzatok magatokra!
Betty

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Bocsi mindenkitöl,hogy ilyen ritkán tudok jönni.De ez a meleg teljesen kikészit ez a meleg.
A napokban már reggeltöl estig ment a klima.Igy ki lehetett valahogy birni. :?

Szerdán voltunk a védönőnél.Párom is elkisért.Olyan aranyos volt.
Volt egy kis geny a vízeletemben.De attól is lehet,hogy elöte való nap voltunk strandolni.Úgy,hogy most minden este iszogatom a finom kamilla teát.Mondtam is a védönőnek,hogy most nagyon kitolt velem mert imádom. :lol:
Azt mondta,hogy annyira minimális a dolog,hogy nem kell menem dikhoz sem.Mert lehet,hogy csak egy kis folyásom lesz.
Nem tudom ti,hogy vagytok vbele de,ahogy lejebb megy ez a hőség rögtön elmegyek és kérek idöpontott a 4D-re.

dhbetty,
szerintem lesz semmi gond az eredményedel.Ha az Uh-n minmden rendben volt akkor szerintem ne aggódj.
Nekem is megfájdul a pocim amikor kikényszerülök ebbe a melegbe.Nagyon rosszul tudok lenni.Ma reggel kis hiján elájultam a boltban.Párom gyorsan kivitt az autóba.Ez volt a szerencsém.

Remélem ilyen hőségben mindenki a strandon hütti magát v. valami jó kis hüvös hejen pihenget.

Pusszi mindenkinek.

Kép
Kép
meliz
 
 


dhbetty,
rosszul írtam bocsi.Nem tudom miért jött igy le.
Szerintem nem lesz semmi gond az AFP-del. :wink:
Bocsi ha félreérthetö voltam. :oops:

Kép
Kép
meliz
 
 


Sziasztok!

Annyira boldog vagyok!!!! :D
Voltunk tegnap genetikán, és minden rendben van. A nő aki csinálta az uh-t, megkérdezte, hogy mikor vették le az AFP-t. Elmondtam neki, hogy szerintem nem időben. Megnézte a papírokat, és mondta, hogy bizony nem időben. Na akkor nyugodtam meg teljesen, pedig nem is láttam akkor még picurt a képernyőn. Nem mutatta meg, hogy kislány e vagy kisfiú, mert elbújt mindig. Láttam, ahogy elfordítja a fejét. Kis tündérkém. :D Csak egy képet kaptunk róla, de az sem az igazi. Sajnos apát nem engedték be, és még a nemét sem tudtuk meg, kicsit csalódott volt... :oops: Szegénykém.
A képet fel fogom rakni, csak még meg kell várnom amíg elküldik nekem.
De augusztus végén megyünk 4D-re, ott majd minden kiderül! :lol:

Nálunk nem volt gond a névválasztással. De eléggé elszomorodtam, mert utánanéztem.
Pl.: Dzsennifer, Brájen
Ez milyen már? Leírni is rossz. Elképesztő, hogy ilyenek vannak. És anyakönyveztetni akartak egy Dömper nevet is. De nem engedélyezték. Vajon miért? Na mindegy.

Jó pihit mindenkinek, délután már esni fog!!!


Kép

Erika
erisunny
 
 


Sziasztok!

Hétfőn nálunk is megvolt a kórházi UH. Ott is minden rendben volt és most határozottan fiút mondtak ugyhogy ha így marad :D akkor Bence lesz. (ha mégis kislány Sára). Az UHs orvos nem volt túl kedves szinta minden ugy történt ahogy Nici is leírta. Az orvos végigtelefonálta , szinte semmit nem magyarázott, és mikor megtudta hogy az orvosom a magánrendelőben már megnézett megkérdezte hogy akkor most MINEK Jöttem? szóval nem volt túl pozitív az élmény de igazából nem is számítottam másra....


Más újság nincs....a nevekkel kapcsolatban mi nagyon gyorsan tudtunk választani ugyhogy ezzel nem volt gond. Legközelebb terheléses vércukor vizsgálat lesz és 24-25 hetesen lehet hogy megyünk 4Ds Uh is.


Mindenkinek szép napot!


Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Sziasztok!
Gyors helyzetjelentés. Megvolt a kontroll genetikai uh is, azt mondták most is ez már a 3. orvos és mind ugyanazt mondja, úgyhogy most már hiszek!!!! Egészséges, nincs semmi baja és tuti kislány!!! Most már nagyon de nagyon mocorog!!!! És végre érezte az apja is. Meg ki is dugta a lábát a hasamon amikor nagyot belémrugott!!! Nemsokára elmulik ez a cudar meleg bírjuk ki!

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok "előrehaladott" Kismamák!
Én még csak napokat visszaszámlálva várom a genetikai UH-t.Az nem érdekel, mit mondanak-teljes bizalomvesztésben vagyok az orvosokat tekintve-, hanem szeretnénk látni a kis nuniját, vagy fütyijét!

Nekünk a lánynév megvan: Sára Borbála, de a fiú minden héten változik.Egyszerűen nem találunk olyat, amibe beleszerttünk... :(

Kia!Hogyhogy szomszédok leszünk?Ti is Szentendrén laktok? :P
üdv mindenkinek!Megyek szelet élvezni!VÉGRE!Bár tegnap hisztis p... voltam, ugyanis a szél előre így hat rám.
Lina

Kép

Kép
linus
 
 


Sziasztok!!!

Képzeljétek tegnap megvolt a genetikai Uh-unk, és egyértelműen láttuk a kis kukacot, nehezen kezdett ébredezni, mivel ismét alukált, de egy kis pocimozgatásra és pár guggolós tornagyakorlatra fel is ébredt! Alvás közben mindíg fogja a fülcsijét! Teljesen rendben volt minden, és mindene meg van, ahogy a nagykönyvben meg van írva! Imádom!!!! :D

Remélem tényleg összetudnánk hozni egy talit akiket érdekel, szeptemberre bizti végez mindenki a nyaralással, és talán az idő is enyhébb lesz, mivel augusztusra mindenfelé kánikullát jósolnak!!

Kitartást mindenkinek!

Nekem is fájt a pocim ebben a vad melegben, Magne B6-ot szedek! Ezzel enyhültek a panaszaim!

Nektek hogy alakul a pocifájás???

Jó nyaralást a most üdülőknek!!!

Név választás??? Nekünk is könyebben ment volna a lány név, de már alakul a kép a fiú nevekkel kapcsolatban! minden nap másik tetszik jobban! :D :D De látom mindenki valahogy ugyanígy van ezzel! Linu látom ám ez nálatok is így van!!

Jó pihit csajok, és élvezzétek ezt a mai enyhe időt, azt mondják nem fog sokáig tartani! :(

Pá!!!

Kép
tini75
 
 


Sziasztok!
A magne B6 végül nekem is segített. Bár itt most nincs hőség, de ha elfelejtem bevenni akkor néha fáj. Nem tudom van-e összefüggés, biztos ami biztos, szedem.

Más..
A hajfestésről ezernyi legenda van. Szabad, nem szabad..ti mit tudtok? :)
Nem mintha nem bírnám ki, hogy ne fessem be, de egyes orvosok szerint teljesen ártalmatlan.

A lánynevekkel mi is jobban állunk, a fiú Ádám lenne, de mivel december 22-re írtak ki, úgy gondoltam, hogy nem tolok ki vele. Szülinap, névnap, karácsony pár nap különbséggel milyen már.. :)

Szép estét mindenkinek.

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Nekem szerencsére nincsenek ilyen hasfájós gondjaim. Inkább a derekam akar leszakadni. MEg a hátam. Lehet megfázott.

Itt a kép picurról!

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 970.12.jpg[/img] Picurunk



Mindenkinek kellemes napot!

Kép


Erika
erisunny
 
 


Mégsincs kép. Próbálgatom!
erisunny
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1185435228.11.jpg[/img] Picur [/img]
erisunny
 
 


Sziasztok!!!

Betty szedd csak nyuigodtan a Magne B6-ot, nekem is bevállt! Az Ádám név nekünk is tetszik, de 24-én van a napja, és az gázos szerintünk is! Tehát másfelé is nézelődtünk! Ez tényleg kiszúrás lenne picurkánkkal! Egyébként meg azt mondják, és néztem statisztikát is ezzel kapcsolatban, hogy a fiúk szeretnek kicsit tovább bent maradni a pocakban, nos akkor nehogy egy napra essen minden ünnepe! :)

Sunny édes a picurkátok!! Annyira imádom ezeket a fotókat, a kedden készült fotót apácska remélem ma felteszi, hogy mi is megmutathassuk a kis trónörököst!

Hál istennek nekem nem fáj még a derekam, sem a hátam! Bár sokan panaszkodnak erre! Gyógymód meg nincs rá! Tűrni kell, azért enyhülést ebben az ügyben nektek!

Pá lányok! Nem írok sokat, mivel ma ismét feltették Co. miatt az ABPM gépet, és holnap veszik le, és méri a vérnyomimat negyedóránként, de eddig elég jó eredményeket adott!

Jó pihenést, pusssszantás!

Kép
tini75
 
 


Csak annyi, hogy Ádám névnap van szeptemberben is. 9-én. Mi is erre gondoltunk, ha fiú lesz esetleg netán. Volt már ilyen a világtörténelemben, hogy 3 doki mondta, hogy lány aztán mégse. Úgyhogy mi is be vagyunk készülve egy joker névvel

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Nos Nyafi tényleg igazad van, lehet másik napon is ünnepelni a névnapot, majd még meglátjuk! Azért ismét gratula a kis hercegnőtökhöz! :D

Nos itt a mi kis pindurkánk!
Kép

Ezek vagyunk mi!

Pá lányok este benézek!

Kép
tini75
 
 


Sziasztok!

Nagyon aranyosak a picurkák.
Ha megyünk 4D-re akkor én is megpróbálok feltenni képecskét a kis kukisról. :wink:

Mindenkinek kellemes és hűvös 7végét.

Kép
Kép
meliz
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?