Új privát üzeneted érkezett!

Rita!

A múltheti 1 sajáthoz képest +2 saját! :D
Igen, én is így vagyok a húsgombóccal. :D Néha elkalandozom (amik el tudnak téríteni, azok a halak, főleg a lazac), de nagyon ritkán.
Most már 34.1 kint, 32,0 bent. :shock:
Eddig mennyi időnként evett? A kétóra még egész jó, Simon néha így 7 hónaposan néha gyakrabban teszi :D:D. Ne felejtsd el, hogy nagyon meleg van, a szopi ugye ivás is, kellhet gyakrabban. A sírásnál meg ne felejtsd el, hogy ez a hőmérséklet minket is megvisel. Őket is. És melege lehet, amit másképp nem tud jelezni.

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Köszi Beszti!!

Igen, tudom, csak eddig maga volt a kakukkos óra, három óránként evett nappal, du kicsit gyakrabban, éjszaka meg 2-kor és 5-kor. Pontban...:) Az éjszakát most is tartotta, de a nappali nagyon gyakori, meg kevesebb is mennyiségre. Igazad van, meleg, hathetes satöbbi.

Megnyugtattál, köszi!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Újabb hőjelentés:
Kint 36.7 (és még mindig nem süt rá a nap), bent 33.7.
Mi lesz itt? A két középső pancsizik kint. Na, ez nagyon jó azért a kertes házban, hogy lehet medenét kirakni, és jó a dologban, hogy pont a teraszhoz nem süt a nap, árnyék van ilyenkor. :):) Viszont a nappalinkra nemsokára tűzni fog a nap. :(

Szirom!

Hogy bírod ezt pocisan?

Motiot!

És nálatok mi a helyzet?

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 

 
 

Hahó!

Beszti! Tök jól bírom :wink: Végre nem fázom, nincsenek frontok, szóval ez nekem való. De az is igaz, hogy mi azért nem a betonrengetegben lakunk, láttátok a képeket. Ha valakinek kedve támad idejönni hozzánk vendégségbe egy kicsit, szeretettel látjuk :wink: Illúzióitok azért ne legyenek, most néztem, 35 fok van a teraszon árnyékban :wink: De talán a fák miatt, ez mégis elég jó. A lakásban meg kifejezetten jó. A tetőtér kicsit melegebb, de azért paplannal aludtam az éjjel :oops:

Redőnyötök nincs? Mi nemrég szeretünk fel ikeás rolókat a nappaliba, ez nagyon jól véd a melegtől és a fénytől is, ha akarjuk. Most le vannak engedve. És óccsó volt.

Rita! Háát, délelőtt sipákolt a kölyök, hogy hideg a víz, de mostanra már nem az. Tegnap eleve langyosat engedtünk bele mert nekünk átfolyós a bojlerünk, a víz szivattyúval jön, nem vízvezetékből, egyszóval nem kerül semmibe. Az uram rászerelt egy slagot a fürdőszobai csapra, azt kivezettük a medencéhez és kész. De azért éjjel lehűlt. 21 fok volt éjfél körül, gondolom, a víz is annyira mehetett le.

Én is mindig húsgombócot eszem krumplipürcsivel :lol:

Rovarcsípés: létezik biocucc szúnyogokra http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?sho ... &cikk=6868 , fűszernövények vannak benne, picikre is lehet fújni. De szerintem az idén nincsen sok szúnyog, nekünk még nem kellett védekezni (majd most, mert eléggé följött a Duna).
Aztán van nekünk egy Vape stift, a sorban asszem a második:
http://www.vape.co.hu/termekek2.php

Darázsallergiás szomszédnéni bekente azonnal a darázscsípését, és föl se duzzadt neki. Azonkívül vigyél kalciumtablettát, és csípés után azonnal itasd meg az érintettet. Szerintem ennyi készülés bőven elég, nem érdemes előre fölöslegesen pánikolni, én azt mondom :wink: Bocccs :oops: :lol: A Bakony nem az esőerdő :wink:

Márti! Tudtok élni :lol:

Ildi! Hogy vagytok?

Gabi? Motiot?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés tőlünk is :D

Az erkélyen a hőmérséklet 39 fok! HIába, a panel nagyon gyorsan felmelegszik, ontja a hőt a beton...

Idebent kellemes, de megy a klíma. Így nagyon-nagyon jó, és muszáj is, mert megsülnénk, az biztos!

Lacuska kis utánfutó, jön utánam mindenhová :D Most is itt kapaszkodik a székembe...

Úgy néz ki, hogy Zsoltikám csak pénteken jön haza :( Szomorú vagyok, mert nagyon hiányzik.

De remek programjai vannak: tegnap átvitték a rokonaink Szegvárra, ott egy klassz étteremben vacsiztak, aztán vizibicikliztek a közeli tavon :D Nagyon élvezte a gyerkőc!

Meg lovacskákat akartak nézegettni, de az tegnap elmaradt, mert késő lett már, és haza kellett jönni.

Most mennem kell, nyöszörög a gyermek, ma félórát aludt mindössze, és van egy olyan érzésem, hogy ennyi volt az alvás mára... Pedig még egy csomó dolgom van.

Pussz!

pgaboka
 
 


Na, a mai utolsó hőjelentés.
Ez már nagyon durva. Benti hő 35.0 fok, kinti 50.2 fok (most már rásüt a nap).

Szirom!

Reluxánk van, az is segít valamennyit. Nekem nappal nem gond, csak éjszaka ne legyen ilyen meleg, és a mi szobánk a másik oldalon van, tehát az icipicit hűvösebb.

Gabi!

Nekem sikerült megnézni a Wii Fit cuccot. Jópofa! :D
Zsoltinak tuti jó dolga van, persze, hogy hiányzik, de ő biztos jól érzi magát!

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok!

Iszonyú ez a meleg! :( De ahogy olvasom, Nálatok sem jobb a helyzet....

Szirom, Miksának nagyon jó dolga van. Szupi medence, így biztos jól bírta a napot. :D

Beszti, 50fok. :shock: Nem semmi. Ti kertes házban laktok?

Rita, Peti biztos szomjas ebben a hőségben és azért nyűgösebb. Szerintem ne aggódjál!!

Ildi, 5 gyerek! :shock: Tényleg hány évesek a kölcsöngyerkőcök?

Tegnap megjöttünk Debrecenből. Nagyon jól éreztük magunkat, végre kizökkentünk egy icsit a mindennapokból. Sajnos az aquaticumba nem jutottunk el, mert szombat délelött csomót mászkáltunk (állatkert) és Andris átaludta a délutánt idegen helyen. :shock: :shock: (Délutánra volt tervezve.) Este meg sütögettünk barátokkal. Vasárnap bejártuk a belvárost, a Nagytemplom környékét nagyon szépen megcsinálták, sétálóutca lett gyönyörű szökőkutakkal. Megnéztük a magyeházát (kívülről) a színházat, a ref.kollégiumot. Aztán ebéd után indultunk haza, hogy Andris aludjon a kocsiban. Ez sikerült. :D Mert odafele(pénteken) szinte végigüvöltötte az utat...
Így arra jutottunk, ha esetleg mennénk Olaszországba, akkor éjjel mennénk ahogy tanácsoltátok. :D

Andrist olyan nehéz benttartani ebben a melegben... Állandóan kimenne a kertbe... De olyan meleg van....
Ti mit csináltok a héten?

Jóéjt!
mira80
 
 


Hahó!

Mi a helyzet lányok? Elég csönd van ma :wink: Nálunk délelőtt vendégek voltak, a helyi kiscsajok és anyáik, úgyhogy jól telt :wink:

Mira! Üdv itthon! Jó ötlet az ebéd utáni indulás, mi még most is így szoktunk visszajönni Szekszárdról :wink:
A héten? Hát csak úgy vagyunk...pancsi, miegymás. A kertbe én kiengedem a gyereket minden további nélkül, de nálunk azért sok az árnyék.

Beszti! Éjszaka elég jól lehűl azért, vagy nem? Mondjuk mi este locsolunk egy nagyot, az hirtelen nagyot dob a helyzeten. Az éjjel 11-kor 22 fok volt, azt tudom. Az már jó azért.

Gabi! Az a lényeg, hogy Zsoltika jól érzi magát! De azért elhiszem, hogy hiányzik.

Nem is mondtam még, hogy anyukám vesekővel küzd szegény napok óta. Illetve kövekkel. Vacakul volt, elment doktorhoz (mondjuk nem gyorsan :roll: ), találtak nála bacit, de uh persze nem volt :shock: :roll: , ő meg nem kérte, pedig én már akkor vesekőre gyanakodtam. Az antibigyó, amit fölírtak, nemigen segített, aztán hétvége óta elindultak a kövecskék, mostanáig 4 db 2-3 mm-es van :shock: De persze nem ment előbb vissza, hiába kértem. Holnapra hívták vissza, ő betartja, hiába könyörögtem, pedig mondjuk egy uh alapján tudni lehetne még, hogy mire számíthat. De most már holnap megy, mondtam neki, hogy uh nélkül ne jöjjön el!
Így valszeg nem visszük le neki Miksát, amíg mi a Tiszán leszünk, úgyhogy jön velünk a kölyök, hacsak anyu rohamléptekben nem gyógyul meg. Most az a fontos. Bár nem így terveztük, de az is igaz, hogy pont beszéltük az urammal, hogy el se tudjuk képzelni, micsinálunk majd a kölyök nélkül :wink: Mondjuk én vettem néhány könyvet... :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom!

Üzit vettem! :)
Igen, az éjszaka jó, legalább akkor lehül annyira, hogy ne legyen ilyen meleg.
Anyud: :(.

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


én is megkaptam, köszike :)

anyukádat sajnálom (ismerem az érzést, pedig nekem csak egy volt :( )

pusz, jó éjszakát
vas
 
 


Sziasztok!

Szirom,
sajnálom szegény anyukádat :( Tudod, mikor Zsoltinak volt, ő is nagyon szenvedett :( Pedig az UH tényleg gyorsan kimutatná, van-e még valami... Na de majd holnap! :)

Zsoltika ma hajnalban betegen ébredt Szentesen :( Hasa ment, majd hányt, hívtak minket, Zsolti rögtön autóba ült, és lement érte. Úgyhogy délután már haza is értek, szerencsére jobban van, de azért diétázik.

Láza nem volt egyáltalán.

Kár, hogy vége a nyaralásnak, de úúúúgy örülök, hogy itthon van! :):):)

pgaboka
 
 


Sziasztok!

Gabi, jobban van Zsoltika? Vmi vírus?

Szirom, anyukádat sajnálom.

Ildi, hogy bírsz 5 gyerekkel?

Andrist olyan nehezen tudom benttartani a lakásban... Iszonyú hisztik vannak, hogy ki akar menni. Próbálom, lekötni, elterelni a figyelmét. De már reggel is döglesztő meleg volt kint a teraszon, pont ott jön fel a nap. Csak 5körül szoktam vele kimenni a kertbe, akkor is a teraszra, mert oda már nem süt a napocska és tud pancsizni egy picit. Érdekes módon max 10percig van el a vízben utána kijönne és mászkálna. Bezzeg engem ki sem lehetne szedni... :D :D
mira80
 
 


A képek hétvégén készültek.

Kép

Kép
mira80
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek, anyu még mindig nincs jobban. Ma volt ugyan uh, de csak az derült ki, hogy a vesében nem pang semmi, holnap kell valami nagy ultrahangra mennie :roll: Az éjjel megint lett két újabb köve, feketebors nagyságúak, és ha nincs jobban, akkor gondolom, még lesz szegénynek. De már megint úgy jött el, hogy nem kért fájdalomcsillapítót vagy görcsoldót, mittomén mi használ erre, de azért valamit adhattak volna neki maguktól is. De ha meg nem, akkor tessék kérni. Direkt ezt mondtam neki előre. Most megint szenved holnapig. Ráadásul közli a doki, amikor már kifelé tartott, az ajtóban volt, hogy " jaj, magának elfelejtettem beutalót adni, akkor holnap itt kezdjen" :shock: :roll: . Mármint az sztk-ban, megint álljon sorban órákig, hát nem hiszem el, hogy nem lehetett mondani neki, hogy akkor írja meg szépen most. Átkozom magam, mert haza kellett volna mennem, de nem gondoltam volna, hogy anyu ennyire nem tud érdekérvényesíteni, egyáltalán nem így ismerem. És most el van keseredve, xarul is van, meg még meg is bántódott, amikor mondtam neki, hogy de hát miért nem kérte? Áááá.... :?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, nagyon sajnálom anyudat, de ha kijöttek a kövek, akkor egy pillantás alatt eltűnik a fájdalom. :?
Csak szedjen valami fájdalomcsillapítót.
(nekem kapásból injekciót akart adni a doki)
Én nem is szedhettem, mert szoptatam.Azt mondta , hogy vagy kapok csillapítót, de akkor tápiztatni kell, (persze, örültem, végre van egy jól szopó gyerekem), így görcsölve szültem meg a követ(szerencsére csak egy volt)

Egyenlőre bírom az 5 gyereket(Mira, az egyik 5,5 éves fiú, a másik 16 éves csaj)

Zsoltika hogy van????

Beszti, ma hány fok van nálatok?????? :wink: :wink:
Jók voltak a helyzetjelentéseid :wink:

Mi vettünk a tetőtéri ablakokra belső fényzárót, meg külsőre hő be nem engedő árnyékolót(ezt jól megmondtam)
Így kb 5 fokkal kevesebb van, mintha csak az üveget tűzné egész nap a nap. :roll:
Még tudunk aludni éjjel.Tavaly ilyenkor már rég leköltöztünk a nappaliba :roll:

Mira, jók a képek(bár belőled nem sokat látunk :wink: )

Ma este megyünk Leventével, meg Evcsivel Mogyoródra csúszkálni :D
már izgulunk.
Várjuk, hogy az uram hazaérjen fél 5 fele, aztán megyünk is.Ott leszünk 7-ig(zárásig) :D

Szirom, nálunk is ugyanígy megy a bícselés, mint nálatok :wink:
vas
 
 


bícs part
Kép

Bongyor bébi nyaklánccal :D :D
Kép


lefotóztam a napárnyékolót is, aki kíváncs rá, küldök priviben képet róla :wink:
vas
 
 


Ildi!

Most 36.0 bent, 40.1 kint (még árnyékban van! :D)
Kívételesen Simonnak is adtam sima vizet, hátha szomjas, de csak szórakozik az üveggel! :D:D Viszont legalább elvan vele, kergeti a padlón.
Bongyor bébi! :D:D Biztos ti vagytok a szülei? :D: Kicsit az Onyutha Juditra hajadzik! :D:D Nagyon aranyos, annyit változott! Kíváncsi leszek, milyen lesz pár év múlva.
Mogyoród: hú, azt én is bevállalnám, érezzétek jól magatokat!!


Szirom!

Anyud: hát lehetett volna kicsit talpraesettebb is, de reméljük hamar megszabadul a kövektől. Korábban nem volt neki?

Mira!

Igen, kertesben. Egy 6 lakásos sorházban a szélén. Nem túl nagy a kert, de lgalább van! :D

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok!

Köszönjük, Zsoltika jól van :) Nagyon ugrabugra, nagyon eleven, és se hányás, se hasmenés, még sétálni is voltunk délelőtt és estefelé.

Én viszont fáradt vagyok, reggel korán keltem és főztem, mert már egy ideje nem rendeljük a kaját :D

Beszti,
azta, jó meleg van nálatok is. De hát milyen is legyen? Nálunk Lacus nagyon szereti a vizet, jó sokat iszik is, és adom is neki, hiszen kell a folyadék. Kínálgasd Simont, ha kell, úgyis megissza majd :)

Ildi,
nagggyon tündér Natika, tényleg sokat változott! Édes a nyaklánccal :D A kertetek meg gyönyörű! A medencéért irigy :D
Én kérnék szépen képet az árnyékolóról, kiváncsi vagyok :D

Egyébként mi is árnyékolunk, nekünk egy sima mezei tekerős van az erkélyre és szerintem jó nagyon. Így pancsiztunk ma kint a gyerkőkkel, élvezték!

Szirom,
anyud :( A vesefájdalomnál nincs rosszabb! HOgy mi használ erre? Nospát ajánlottak Zsoltinak anno, algopyrinnel. Ilyen injekciót kapott is, az segített.

Mira,
biztos nehéz Andrisnak megérteni, hogy nem mehet ki a napra. Mi igyekszünk árnyékban sétálni mindig, de nálunk annyival egyszerűbb, hogy Zsoltika megérti a dolgot, Lacust meg csak tologatom :D

Megyek is alukálni, jó éjt!

pgaboka
 
 


Hahó!

Köszi veseköves tanácsokat. Anyu nem egyszerű eset, úgy tűnik, ma reggelig 8 nagyobb köve távozott, plusz a kisebbek meg a homok :? Ma máshol volt, mint eddig vizsgálaton, ezek normálisabbnak tűntek, de így is a fél napját ott töltötte szegény. Sajnos nem tudni biztosan, hogy van-e még kő, az biztos, hogy a vesében már nincs, a hólyagot viszont nem bírták megnézni, mert a folyamatos görcsöktől állandóan kiürül, és így nem megy. A doki szerint van még, ha nem lett jobban, és sajnos nem lett jobban. Az egyik vesében találtak egy cisztát is, de amiatt nem aggódtak, meg én is rákerestem a neten, és állítólag nem gáz. Az lenne a baj, ha sok lenne. Ami miatt viszont aggódom, hogy megnagyobbodott méhet láttak, a papírján kérdőjellel, hogy mióma? Javasoltak egy nőgyógyászati vizsgálatot emiatt, de anyu mondta, hogy irtó fájdalmai vannak így is az alhasban, a doki pedig azt mondta, hogy ráér erre, ha kimentek a kövei (persze évek óta nem volt nőgyogyinál :roll: ). Jövő péntekre visszahívták veseröntgenre, meg kapott új gyógyszert, ami gyulladáscsökkentő, meg Nospát javasoltak neki a görcsökre. Hát itt tartunk, az már eldőlt, hogy a gyereket nem visszük oda neki így, de azt nem tudom, hogy nyaralás helyett ne menjek-e inkább haza hozzá. Mondjuk valszeg azt mondaná, hogy ne, meg a nyüzsi zavarná is, meg imádja a vejét, de biztos nem előtte akarnak ötpercenkét pisilni szaladni és görcsölgetni, úgyhogy már arra is gondoltam, hogy egyedül megyek. Nem tudom :?

Gabi! Örülök, hogy jól van Zsoltika! :wink:
Képzeld, mióta itt voltatok, Miksa mindig rákérdez, ha a tesómról van szó, hogy a felnőtt Laci?

Beszti! Már annyiszor akartam kérdezni, hogy mikor költöztök?

Ildi! Natasa irtó édes, és tényleg milyen göndör, meg ezzel a lánccal olyan, mint egy kis bennszülött :lol: Megnövesztitek a haját? Hosszú, sötét göndör haja lesz a lányodnak? :wink:
A bícsetek tényleg ugyanolyan :wink: Tiszta őrület,hogy tulképp a medence meg a napernyő is ugyanolyan, csak más színű :lol:

Mira! nem dicsértelek meg benneteket Andrissal a gólyánál :wink: Most :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Hú, basszus Szirom, szegény anyukád :(
nagyon sajnálom. :(
Ciszta, megnagyobbodobb méh???? :shock: :shock:
nagyon nem jól hangik :(


Tényleg egyformák a cuccok :wink:
A ti kerti garnitok hogy viseli az évek múlását?
Mert a miénk akkor nagy sz*r, hogy a nyár végén leselejtezni készülünk.
Szétázott, szétszívta a nap, százszor megkellett már ragasztani, szétesik, nyikorog....stb
Szóval fenyőt soha többet.

Gabi, örülök, hogy Zsoltika jobban van. :)

Natus cica köszöni a bókokat(Onyutha, benszülött....stb)
Hát igen, imádom a kis göndör fürtjeit,.
Igen, szép hosszú, göndör barna haja lesz, a nagy barna szemeivel :wink:
Géppuskát veszek a pasik elűzésére :lol:


pusz
vas
 
 


Ildi! Elvileg a mióma is jóindulatú cucc, emiatt nagyon nem kéne aggódni, csak most olyat is találtam, hogy mindig fogamzóképes korban alakul ki, és ha már nem fogamzóképes korban, a menzesz elmaradása után növekedni kezd, akkor az általában rosszindulatú. És okozhat pisipanaszokat is, attól függően, hol okoz nyomást. Namost nem tudom, hogy anyám mikor volt utoljára nőgyógyásznál, komolyan nem tudom. Amikor még dolgozott, akkor mindig ment, mert volt az üzemben évente szűrés, az tuti.


A mi garnitúránk tuti jól tartja magát, annyi, hogy még újkorában kellett megerősíteni a padot, mert ráhuppant három méretes szomszéd egyidőben, és a háromszemélyes padnak középen nem votl alátámasztása, úgyhogy ott megreccsent. De az uram megszerelte, azóta jó. A fotelek totál stabilak. Pedig én is ülök bennük :lol: De tény, hogy nálunk tető alatt vannak, mert fedett a terasz, és a nap se süti, csak délután, és akkor is sokszor inkább leengedem a rolót, szóval nem kap nagy terhelést ilyen szempontból. Télen is kint van mondjuk, az is igaz.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, okéka, vettem :wink:

Hát a mi kert sz*runk egy rakás sz*r tényleg.
De legalább a tiétek jó. :wink:
A fedett tető meg sokat számít neki.
nekünk a csapolásnál jönnek szét sorban a fotelok.
Az asztal kis deszkái meg tök elvannak ferülve, nem lehet egy tányérat letenni egyenesen :roll:
(most fém és üveg kombináción gondolkodunk) :wink:

Anyudnak további jobbulást :)
vas
 
 


MOTIOT te merre jársz????? :wink: :wink: :wink:
vas
 
 


Hahó lányok,

jelentem, megvagyok! Nagyon nagyon bocsi, hogy nem írok mostanában, de egyszerüen nem keveredek a gép elé, mert mindig van valami, vagy valaki, aki feltartóztat.
Na jó, a szeptemberi babásokhoz azért írogatok, de oda sem minden nap, vagy napi többször. Szóval tényleg bocsi! :oops:
Egyébként jól vagyunk, itt is meleg van, de azért nem annyira, mint otthon, sajnos itt viszont nagyon nagyon párás, úgyhogy a 27 is iszonyatosan tud bántani!
Ennek örömére kicsit elkezdtem vizesedni, az ujjaiimon meg a lábamon érzem kicsit, de még nem vészes.
Babó is jól van, dengeteget mocorgo, lököd, nyújtózik, de imádom! Ábel 3 napja megkergült, csak szaladok utánna, nem gyözöm fegyelmezni, de szerintem biztosan az idö is teszi, hogy ilyen kis kuka. Estére meg már csak bedölök a kanapéra gy kis hátmasszázsra, mert annyira fáj, hogy majd leszakad sajnos, aztán meg pihi. Szóval így telnek a napok.

Képek nagyon jók, amiket feltettetek, Miksa, Andris és Nasika is nagyon nagyon édesek!

Szegénykék, hogy bírjátok ezt a cudar meleget? Én nem tudom, mit is csinálnék ilyen forróságban!

Itt most épp csöpög az esö és fúj a szél, nemrég jöttünk haza, a barátainkkal beültünk egy kavézóba, a gyerekek addig rohangásztak meg játszottak, én meg ittam egy isteni jeges csokoládét nagy adag vaníliafagyival... aztán a végére azért is indultunk már, mert fázott a lábam! Na most ezért ne kövezzetek meg, tudom, ti is szívesen fáznátok egy kicsit! :wink:

Most meg dölök is az ágyba, mert ma is csak rohangásztam egész nap...

jó éjszakát!

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok?

Hogy bírjátok ezt az iszonyú időt??? Medence? Árnyék?
Sehova nem lehet menni. :(

Szirom, hogy van anyukád?

Ildi, engem is érdekel az árnyékoló.
Natasa nagyon cuki a képen. Olyan jó lehet egy kislány... :D

Motiot, irigyellek, hogy fáztál! Már én is úgy szeretnék... A barátnőm kint van Frankfurtba és írta, hogy ma 18fok :shock: van náluk.
mira80
 
 


Sziasztok Lányok?

Merre vagytok?? (Aki nem nyaral.) :D

Ildi, kipihented a kölcsöngyerkőcöket? Fárasztó volt?

Még a mai hőséget kell kibírni, aztán hátha jobb lesz! :D Csak a bezártság a rossz, hogy még sétálni sem lehet... :(
mira80
 
 


Sziasztok!

Rövid életjel tőlünk :)

Szombaton esküvőn voltunk Nyíregyházán, alapvetően jó volt, csak nagyon nagy volt a meleg... Így aztán nem kosztümöt viseltem, hanem csak egy szoknyát vékonyka kis blúzzal.

Különben tuti megfőttem volna.

Hosszú volt az egész ceremónia, kicsit fárasztó volt a gyerekekkel, mert ez nekik még nem volt akkora nagy élmény.

Vasárnap hazajöttünk, mert az uramnak dolgoznia kell.

Erre tegnap belázasodtam :shock: Igazából nem is tudom, mi lehet a bajom, mellgyuszira gyanakszom, bár csomóm nincs, de kicsit fáj a bal cicim.

Lázon kívül más tünetem nincs, ma nem is ment fel a hőm, viszont írtóra fáj a fejem, és elég rossz a közérzetem.

Na megyek is, csak bekukkantottam :D

Írjatok, csajok! Talán holnaptól tényleg hűvösebb lesz, már nagyon várom!

pgaboka
 
 


Sziasztok Csajok!


Sajnos csak most keveredtem gép elé, gyors vissza olvasás is volt.
Képek tényleg szuperek.

Kehidáról: Most is nagggyon szuper, csak ajánlani tudom mindenkinek. Tisztaság, rend, nyugány minden beeső vendégnek, babaszoba a piciknek,gyerekkuckó a nagyobbaknak hivatásos óvónővel. (ezt naponta úgy másfél órát műveltükx2-vel)
A 40 fokot sikerült a belső medencékben átvészelni, különben biztosan napszúrást kaptam volna megint mint tavaly a Balcsinál.
Semmi mást nem csináltunk csak strand meg strand. A szállás is ok volt. Két szintes családi házban tök egyedül voltunk, mindennel felszerelve, 2,5 km-re Kehidától.

Pénteken voltam a 2. vérvételen és megkaptam az első eredményét, csak az egyik érték magas egy kicsit. Pénteken mehetek a következőért. A menses természetesen most is megjött ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Megvárom a 2.-nak is az erdményét, ha is jó lesz szerintem már nem is megyek el az orvosomhoz, úgy sem tud mit mondani rá, csak elkéri a 7 ezer ft-ját akkor már 12 a Kaáliba és vmerre. eltudnánk indulni.

Na most futok főzni, este majd még jövök és írok.

Puszi Mindenkinek: Márti
mártus
 
 


Sziasztok!

Márti, sajnálom az ehavit... De tényleg menjetek a Kaáliba és hajrá baba!! Nagyon klassz lehetett a nyaralásotok! Hát igen, én is úgy éreztem, őrült mázlink volt, hogy ezt az afrikát éppen egy medence mellett élvezhettük! Így könnyű volt... És az éjszakai lehűlések... Most is 20 fok van, ÉLJEN-ÉLJEN!!!!! Lehet, hogy elköltözöm Finnországba nyaranta, nagyon tetszene asszem.:)

Gabi, jobbulást! Hogy vagy ma? Nekem is mostanság volt két napig egy enyhe mellgyulladásom, hogy hogy viselik akiknek komoly van, azt nem tudom...:shock: . Nagyon cudar érzés! Szóval jobbulást! És hűvösebb van!!!!Még akartam kérdezni tőled, hogy nektek milyen klímátok van? Bár nem akarok panaszkodni, hiszen nagyon jó dolgunk van a többséghez képest, a lakás egészen tűrhető hőmérsékletű marad, de gyűjtöm az információkat...:)

Mira, igen, medencében voltunk múlt héten, csakis! :wink: De délután óta új embernek érzem magam, friss szél fúj jajjdejó! (Most látom, nemigen írok másról, mint az időjárásról...:shock: VÁLTOK! :))
A képeid nagyon kedvesek, de te tényleg kevéssé látszol!

Motiot, jegescsoki! :) Holnap a hatásodra könnyen lehet, hogy készítek magamnak egy jó kis (koffeinmentes) jegeskávét! :) A mocorgó babádat meg máris irigylem...:) DE NEM LESZ TÖBB... Szerencsére a húgomnak is megszületik október végén a babája, meg remélem utána sorban a kistestvérek, így az unokákig kihúzom valahogy :)

Ildi, élsz még?!? :) Milyen volt az öt gyerek??? Mesélj, mit csináltok mostanában??? Csúszda jó volt?? Képek.... gyönyörűek!

Szirom, szia! Köszi a postáskodást, nagyon kedves vagy!

Beszti, nálatok is jobb az idő már, ugye? (Csak nem bírom ki...:)) Elmondod nekem, hogy kell fogyós vonalzót csinálni? Kezd izgatni a téma. Éppen azon dolgozom, hogy kidolgozok egy szuper programot, fagyi-fogyi néven vagy csokikától-csinileszel diéta vagy ilyesmi. CSAK ilyet tudok betartani mostanában...:roll:

Újra itthon! Igazság szerint tegnap óta, de tegnap orvosos napunk volt... Majának a füle fájt meg lázas lett ezért jöttünk haza. Mára szerencsére sokkal jobban van, reggel apukája ügyesen elvitte a budai gyerekkórházba, nagyon kedves doktornő vizsgálta Maját, gyógyszert is kapott a fülére. (Maja, nem a doktornő természetesen :))
Amúgy jól, holnaptól újra ötösben... :shock: Még mindig izgalmas ez nekem egy kicsit, de legalább az IDŐJÁRÁS (bocsánat :)) mellettem van. Meg kapok ebédet az anyukámtól (meg persze a gyerekek is! :lol: )

Gyertek aki itt van! CSók és jó éjszakát!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Hogy tetszik Peti bezöldülve? :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Motiot!

Azért néha jelentkezz!! :):)
A mocorgást én is irigylem, nagyon jó lehet.

Rita!

Én jártam egyszer Finnországban nyáron (augusztus) és volt, hogy pulóvert és őszi kabátot kellett felvennünk. :D:D
Fogyis vonalzó:
http://www.tickerfactory.com/ezticker/t ... php?type=3
Itt lehet elkezdeni. Ne felejtsd majd átállítani a mértékegységeket: weight units-ot kilogrammra, ill. height units-ot metris/s.i.-re.
A fagyi-fogyi, csokikától-csinileszel diéták :D:D engem is érdekelnek, szólj, ha sikerült a kidolgozásuk!!
Majának jobbulást!! :)

Ildi!!

Élsz még?? :D:D:D

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Beszti, éljen Finnország! :)

Megpróbálom, sikerült-e:

Kép

Nem gratuláltam Nátánnak, most már restellem, de akkor csak így kívánok sok boldogságot neki és a családjának sok örömet benne:)
Hogy ünnepeltetek, mit kapott az ötéves??

Hogy alakul nálatok az élet ősztől? Hanna megy oviba, vagy még marad veled? Adél elvileg menne, szeretne is, várja nagyon, de ez a kaki-dolog...:roll: Nem tudom, mit tegyünk...
Meg rettentő hisztérikus tud lenni, félek, hogy kidobják az oviból, első nap. Bár amikor nem hisztériázik, tündéri, imádnivaló, most is reggel óta játszik, közben csivitel, nagyon helyes (Idézetekkel tűzdelt szövegein jól mulatok. Tegnap például azt hallom: Lassan teltek a napok, hetek...:))



ILDI!!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Na szép, most itt virít a túlsúlyom a lap tetején... :roll: :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Visszakékítettem a vonalzót, nagyon ráérek... :D

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita!

Csak hogy ne virítson egyedül a vonalzód:


Kép

Kicsit lejebb tettem a mrcét, mint te, de azért nem akarok ám annyira kevés lenni :D, csak olyan jól mutat. Első körben az is szuper lennék, ha 60 kg alá tudnék menni, de addig még pár kiló vár rám. :(
Köszönjük a gratulációt! :)
Amúgy is egy héttel előbb ünepeltünk, mert 2-ától bezárt a cuki szabi miatt, ahol a jó tortáinkat szoktuk csináltatni. Nátánnak már tavaly is emiatt nem volt figurás tortája, és mivel mindenki olyat kapott, nem akartuk kihagyni őt sem. Így lett tigrises tortája.
Ajándéknak Thomasos szettet kapott. Minket is elkapott a Thomasos-hév, pedig ők korábban nem is ismerték, de valamelyik nagyinál látták, na azóta Thomas mindenben.
A zöld csík is aranyos volt, de a kék is jó!
Ovi: nem tudom, egyáltalán felvették-e Hannát. Ő szeretne menni, most már semmi akadálya sincs (szobatiszta). De ha megy, akkor is csak heti 2-3 délelőttre.
Most már Simi is kezd akkora lenni, hogy lehet vele picit játszani.

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Hahó!

Rita,
unatkozunk, unatkozunk?? :lol: :lol:
Négy gyerek mellett ez aztá szép!! Én is szeretnék majd így unatkozni kettö mellett!! :lol: :lol:

Viccet félretéve, nekem kéken jobban tecc Petike vonalzója, csak kár, hogy nincs rajta mértékegység, így nem nagyon lehet tudni, hogy ki hány mennyi.

Kilókkal ügyik vagytok lányok, Beszti, minden elismerésem, hogy már majd 10 kilót leadtál!!! Mit csinálsz érte? Hiszen még szoptatsz, nem lehet vadul fogyizni!

Rita, örülök, hogy jól telt a nyaralás, Maja remélem már jól van. Egyébként két napja nekem is fáj a torköm, különösen éjjel,mindig felébredek rá. :cry: Na de nem is csoda ebben az idöben, itt nálunk tegnapelött majd megföttünk, csak úgy csorgott rólam minden még mozdulatlanul is, tegnap kiskabátban lehetett csak kimenni, ha egyáltalán ki lehetett a nagy széltöl és esötöl, ma pedig megint szépen süt a napocska. Ki érti ezt? Otthon legalább akkor már forróság volt hosszan, nem ilyen össze-vissza. Frontok minden nap. Én meg csak üvötök a kis családommal, mert annyira meghülyít ez a sok front. :lol:

Ildi????

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Márti,
hajrá Kaáli!! Ne is menj már máshova, hanem bele a közepébe!! Meglátod, nemsokára te is babázol majd!! :wink:

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Na megint itt...
Háááát Motiot, nem unatkozom azért, de tény, hogy valahogy mindenre van idő... Eddig... Általában...
Ehhez persze az kell, hogy Peti egy jutalom, a többiek meg időnként... néha... egyszer-egyszer... kegyelmi pillanatokban mindhárman jól megvannak, játszanak és akkor kihasználom az időt és netezek. Meg vonalzókat gyártok.:)
Most például az apraja alszik, a nagyok meg a gyerekszobában csukott ajtó mögött játszanak. Csend van, 22 fok, langyos szellő, egy Boci a hasamban.. mi kell még? :D
Peti vonalzóján vannak számok, mutatja a korát is! Látszik, hogy mindjárt kettő hónapos a pasika!

Most már ide is jönnek a frontok, azt mondták ez a hét megviseli a frontérzékenyek szervezetét... :shock: Bár a múlt heti kánikula után (IGAZ vidéken sokkal könnyebb volt) úgy érzem, ennek (az időjárás "veszedelmeinek") is kicsit nagyobb a füstje, mint a lángja :roll: Valamiből az újságoknak is meg kell élni... (Szirom, nem veszed zokon, ugye? :wink: )

Beszti, igen, te ambiciózusabb vagy, nagyon helyes! De az eddigi 10 kiló is.... CSODÁLATOS!!!!! Tényleg csupán odafigyeléssel ekkora eredményeket lehet elérni?? És az aktuális állapotot hogy lehet rajta beállítani? mindig rá kell kattintani és frissíteni? Vagy online van a mérlegeddel? :D

A diétákon dologozom, mint fentebb láthatod magamon tesztelem... :lol:
Legnagyobb meglepetésemre a gyerekeim ismét rákaptak a favonatra, hatalmas pályák épülnek, építőkockából mellé mindenféle épületek... Örülök neki nagyon! A thomas is ehhez illeszkedik, ugye? Vagy legós thomas szett? (Lehet, hogy olyan nincs is...) Vagy ez valami harmadik féle?

Bernát kitalálta, hogy karácsonyra (! :)) playmobil vonatot szeretne... :shock: Eddig római katonákat mondott, most hirtelen váltott, ez a vonat 25000 Ft körül van a legolcsóbban... Jajj... És ugye az angyaloknak nincs lehetetlen... elvileg. Bízhatnék abban, hogy messze a karácsony, de ő nagyon kitartó. Tavaly is tavasztól karácsonyig a várat várta. Meglátjuk... :? :)

Lassan vége a csendespihenőnek, csodák csodája megint egy hatalmas adag vasalnivalóm van, pedig a melegre való tekintettel sokkal irgalmasabban válogattam a ruhákat. Egy csomót csak összehajtogattam szokásommal ellentétben.
Meg estére vendéget várunk, megyek is tényleg, csók!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


A hogy lehet rajta beállítani a vonalzóra vonatkozik Beszti, bocsánat, zagyva vagyok...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


itt vagyok édeseim, ígérem, holnap reggel írok is sokat, de most ment el(10 perce ) a középiskolai barátnőm, aki hétfőn reggel jött.
És nem nagyon értem rá netezni.

DE: holnap reggel tényleg jövök.
Addig is CSÓK!!!!! :D :D
vas
 
 


Sziasztok!

Ildi, de jó, hogy holanp jössz!! El kell a segítséged!! :D
Kész az én vonalzóm is. Ne döbbenjetek meg az össze-vissza evésnek meglett az erdménye... :( :( Fagyi-fagyival-csokival,nem is sorolom... :oops:
Szóval holnaptól belevágok komolyan, ugye segítetek?

Kép

Rita, Beszti, olyan jó lehet 4 gyerkőccel. Mindig nyüzsi van.... :D De biztos jó látni, amikor eljátszanak együtt és nem veszekednek.

Jó éjt!
mira80
 
 


Mira, de, meg vagyok döbbenve!!!:) Hát hová akarsz te fogyni???
Láttad a BMI indexedet?? Már most alacsonyabb, mint ahová én jutni szeretnék, a te célod meg már sovány kategóriában van. :shock: Szóval ne vágj te bele semmibe, maximum a tortába! :)
Tessék szépen csak fagyizgatni és boldogan éldegélni az abszolút tökideális súlyoddal! :)

Ugye nem haragszol a látszólag "szigorú" szavak miatt, Mira? Azt is tudom, hogy mindenki maga érzi, mi a számára jó súly. De neked ezekkel a számokkal igazán nem kell aggódnod, maximum, ha nagyon akarod egy kicsit odafigyelni. (Bár ha én lennék ennyi, akkor minden reggel a mérlegen kezdenék, aztán vállon veregetném magam.:))

UGYE IGAZAM VAN, LÁNYOK???:)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita, ne légy ilyen szigorú! :( Te már 4 gyerek után vagy, én meg még min. 2 előtt....
Most megyek, mert Andris hisztizik, még jövök.
mira80
 
 


itt vagyok :wink:

büdös peluscsere következik, aztán megpróbálok jönni


Hú, Mira, ez a bmi érték már tényleg a sovány kategóriába tartozik :wink:
vas
 
 


na, vagyok, gyorsan vissza is olvasgattam, mellgyuszi, kaáli, megjött mensi, bmi, vonalzók, medencék, eső, szél..........stb :D


Szóval már jól van mindneki??
Gabi??
Elmúlt a láz????
Motiot, mizu????

Mira, tényleg az már a sovány kategóriába tartozik ám :wink:
18 alatt túl sovány
18-20 sovány
20-25 normál
25-30 túlsúlyos
30-35 elhízás
35 - kóros elhízás

Én most 20,2 körül vagyok, vicces,, ha fogynék 2-3 kilót már soványnak számítanék :roll: :shock: :shock:


na, lejött Olivér, kezdődik a zaklatás, mennem kell a konyhába, már a hűtőben rámol
vas
 
 


Mira, nem akartam szigorú lenni!!! De (remélem) nem a gyerekszám számít, hiszen hiába van négy gyerekem, nem szeretnék ilyen asszonyosan megöregedni! :)
Te viszont a számok alapján teljesen ideális súlyú vagy, csak ennyit akartam mondani! Akáhány gyerek lehet még előtted, csinos maradsz! :)
Maradok a barátod? :wink:

Ildi, te csúnya! Hát szabad ilyet mondani egy 26-os indexnek???

Megyek, szorgoskodom egy kicsit, addig is pussz mindenkinek!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


oké, egy gyümölcsrizs kielégítette az igényeit :wink:

én meg találtam gyorsan libatepertőkrémet, hát az valami isteni!!! :shock:
itt tolom magamba hagymával :roll: :roll:


Szóval ott tartottam, hogy bmi. :wink:
Szerintem mindenki döntse el, hogy mi jó neki.
Én is boldogabb lennék, pl.55 kilósan, de szerintem az már magamhoz képest irtó girnyó lenne.
Most arra próbálom rávenni magam, hogy az irtó löttyedt combjaim, seggem...stb-t kéne kicsit felturbózni egy kis tornával(de majd ha elmegy a meleg) :wink:





Márti, sajnálom, hogy megint megjött, de akkor tényleg vágjatok bele a Kaáliba, aztán minél előbb legyen kisbaba :D :D

Beszti, hány gyereked van éppen???? :wink:


Nekem csak kettő( a múlt heti 5-höz képest felüdülés), Levente elment velük vasárnap(vagyis anyu jött fel értük, és Levente is elment velük)
Kedden meg lementek a Balatonra, hétvégén hozzuk el :D
És jövő héten 3 saját csemetémmel leszek megint :wink:
Aztán lassan meg kezdődik ovi-suli :shock:


Elég jól elvoltunk múlt héten, egyszer se kaptam idegösszeroppanást :wink: , kicsit fegyelmezni kellett őket néha, de alapjáraton elviselhető volt.
Csúszdapark nagyon jó volt, 5-től 7-ig voltunk csak 8!!!! ezret fizettem 3 belépőre :shock:
De baromi sokan voltak még akkor is.


Hétvégén végre sikerült vennem egy farmert, olyat, amire vágytam(38-as :wink: ), meg egy ezüst cipőt :shock: (mondtam az uramnak ezüst táskám még nincsen hozzá) :roll: :wink:

na, pusz
vas
 
 


mit nem szabadott volna mondanom????
a kb. 20,2-t????? :roll: :roll: :roll:

Bocseszka :wink: :wink: :wink: :wink:
Kép ezt nekem :D :D :D :D
vas
 
 


elküldtem az árnyékoló képet Gabinak, Ritának, Mirának.Nem tudom ki kérte még?????

Ez éppen kitekert állapotban van :D
vas
 
 


Mira!

Én is csak azt tudom mondani, amit a többiek: ha úgy érzed, hogy a lelked miatt kell, akkor is csak pár kilót fogyj, a kitűzött 9 kg már tényleg sok.

Rita!

Szopi mellett komoly fogyókúrát nem csinálnék, de nekem szerencsére segít a szopi. Ha nem is villámtempóban (február vége óta az a 10 kg nem olyan sok), de azért mennek le a kilók. És még különösebben nem is figyelek, jó azért nem eszek válogatás nélkül, meg nem eszem tele sem magamat.
Ha picit jobban odafigyelek, akkor meg-megindul lefelé :), aztán ha épp nem figyelek, akkor csak szintentartódik (azért ez is jó, mert legalább nem megy felfelé).
Mondjuk ha majd lemegy a szükséges mennyiség, akkor lesz dolgom, mert feszesítenem kell, és a pocimmal nem tudom, mi lesz :(.
Azért ezen az "asszonyosan megöregedni" dolgon nálad is nevetek ám!!! :D:D Hol vagy te attól? Néztél ma már tükörbe?
Jó, a BMI tényleg magas, de te is elbújtatod valahova azért a kilókat!
Igen, a vonalzót mindig frissíteni kell. Mérleggel nem vagyok online! :D:D
Thomas: lehetne fa is, lehetne Lego is. Egyik sem. Egy harmadik. Mivel vonatunk már annyi van (a Lego-n kívül még van egy nagy készlet Fisher Price-os, favonatunk nincs), de Thomas kellett, ezért egy "Take Along" készletet vettünk, amik kisebb vonatokból áll, és lehet szállítani is (nagyikhoz). Kicsit ciki, de inkább Hanna szeret vele játszani! :D
Playmobil: olyan vonatunk még nincs! :D Viszont most már érdemes nekik venni, mert kezdenek normálisan játszani velük. Azt biztos írtam már, hogy van egy nagy házunk, de mivel állandóan szétszedték, elraktam...

Ildi!

2 gyerkőc.
Simon és Nátán.
Megyek is lassan, mert azért van Nátán itthon, mert kettesben szeretnék dolgokat csinálni vele (Simon már csak ráadás :D).

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?