Új privát üzeneted érkezett!

Réka!
Anno kaptunk egy tájékoztatót, hogy mik a keresztreagens növények (dinnyék, uborka, banán, paradicsom). Gondoltam, nem azzal kezdem, hogy megvonom tőle, főleg, hogy szereti is őket. Eddig nem volt gond, most lett :(

ayse
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk tegnap este, jó kis hétvége volt, de most nem fürödtünk a Balcsiban, eléggé lehűlt sajna. Csak sétáltunk a parton, meg szombaton családilag megnyiratkoztunk, és most Bendegúz nagyfiúkhoz méltó türelemmel viselte a megpróbáltatásokat. Egyedül ült a székben a fodrásznál egy ülésmagasítón, én csak ott voltam mellette, és egy hangja nem volt, tök szépen hagyta hogy lenyírják a haját. Sőt még perecet meg puszit is adott a fodrász csajszinak utána, úgyhogy lassan úgy látszik megbarátkozik vele. És olyan szépen mondta neki, hogy "köszönöm szééépen". Sok mindent megköszön egyébként, és ha látja hogy ez nekünk tetszik, még inkább mondja. Persze azért még inkább "tösz szépen" van, meg "töszönöm", de mintha néha már k-val is kimondaná. A g-t sem mondja még, d-t mond helyette, úgy látszik a torokhangok nehezek.

Amúgy továbbra is hiszek az oscillobogyóban, mert a náthája úgy néz ki le is zajlott, már tegnap is csak este porszívóztam ki. És szerencsére nem zavarta az alvásban sem, szóval a brutál nagy taknyolást sikerült megelőzni úgy néz ki. Így remélem ezután már tényleg nem lesz beteg, és mehet gyerekek közé. Kicsit vaciláltam, mert azt sem akarom, hogy ő vigyen oda valamit, de azt sem, hogy ha amúgy fogékonyabb, összeszedjen valami újabbat esetleg, mert jövő hétvégén megyünk nyaralni a Balcsira családilag, és tavaly annyira megszívtuk a nyaralást a betegségekkel, hogy én már előre félek mindentől. De azért most már nagyobbak, mint tavaly.
Szóval nekünk mindegy, Réka Te mondj egy napot.

Na, most felébredt sírva.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Ayse, 4 gyerek, nem semmi..........bár azért ők már nagyobbak.Viszont tény, h velük meg másfajta gondok lehetnek.Remélem csak lehetnek.
Én képtelen vagyok pl a játszón Fannira meg a barátnőm Fannival majdnem napra egyidős lányára egyszerre vigyázni.
Zárt térben semmi gond.

Megyek vacsiztatni.

Márti, hál istennek, h Bendegúz nem lett beteg.
Milyen jó fej, hogy így bírja a hajvágást.Gondolom a fodrász csajszi elolvadt Tőle. :lol:

A kismamákhoz lenne egy kérdésem.Van pár eladó terhes ruhám, ezeket alig hordtam, mert megvettem, de utána elkezdtem vizesedni és megfogadtam, hogy olyan lábakra föl nem veszek szoknyát, a gatyák meg feszültek, úgyhogy ha három-négy alkalmommal voltak rajtam, akkor sokat mondok.
Szóval a kérdésem az, h érdekel-e Titeket, mert akkor elviszem őket megmutatni, ha nem, mennek a netre, mert mindenképp eladom.
M-es méretűek.

KépKép
tibicsoki75
 
 

 
 

Sziasztok!

Timi!
Engem érdekelnek!

Beszéltem Mankával, és végül a csütörtökben maradtunk. Van egy kérdésem is. Kezdjük délelőtt, és aztán mindenki marad délután addig amíg jól esik, vagy csak délután legyen? Ha délelőtt jöttök, akkor esetleg egy közös babakocsis, sétás altatásról szó lehetne, persze, ha tudnak még babakocsiban aludni a gyerekek.

Ayse!
Jó lenne, ha meg tudnátok valahogy oldani, hogy Ti is eljöjjetek Andrissal.

Márti!
Ágoston egyáltalán nem mond k betűt, ő is t- vel helyettesíti. Őt másoknak biztos nehezebb is megérteni, mint Bendegúzt, mert ő most tart ott, hogy a szavak elejét, néha a végét mondja.

Ma Ágoston 9- kor kelt reggel, és egész nap nem aludt. Már ágyban van, kíváncsi vagyok, mennyi idő kell, amíg elalszik. Már egyszer behívott. Amúgy ő nagyon jól bírja, ha nem alszik. Sőt. Estére teljesen túlpörög, és nagyon virgonc, úgyhogy most rendesen le is fárasztott.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Réka oké, akkor viszem.

Felőlem lehet a csütörtök, én szívem szerint alvás után mennék, mert a babakocsiban nehezen alszik el, és keveset is.Majd aznap korábban fektetem le és akkor olyan fél kettő felé elindulnék Mártiékért.
Max alszik 11-13 óráig.

De ha a többiek egész naposra gondoltak, az is megoldható, csak el kell viseljétek a nyűgösködését. :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek Fanni most vacsorára a gulyásleves mellé evett még palacsintát-nem először- és olyan csalánkiütései lettek vagy a túrótól vagy a diótól, hogy ihaj.Szerencsére nem pánikoltam már be, kapott Fenistil cseppet, gyorsan lefürdettem mégegyszer és most már egész jól visszahúzódtak.
Igazából nem is attól, amit megevett, hanem mivel disznó módon ette, a törzsén szétkente és ezért kezdett el vakarózni.
Diót különben is már evett tésztán, túró rudi meg napi szinten megy.
Hihetetlen milyen érzékeny ennek a gyereknek a bőre.


Ezt még le akartam írni:
Pénteken jöttünk haza a temetőtől-ott vettük a virágokat a teraszra-és van a Jászberényi út sarkánál egy kocsma.
Ki volt írva egy táblára:
Vizitdíj: 1 sör+1 feles.
Úgy röhögtünk.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Ok. Akkor legyen délután. Manka is a délutánt mondta amikor beszéltünk.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Csak gyorsan amíg fürdenek.

Sztem nekünk is jobb lenne egy kis alvás után, mert Bendegúz nem nagyon alszik el már az utcán, és ha nem alszik nagyon nyűgös.
Szóval ha ilyen délutáni taliban maradunk, majd megpróbálunk igazodni Timiékhez, és korábban aludni.

Majd még jövök, most hívnak. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Timi!
Ez érdekes, ha a túró rudit eszi, akkor sztem nem a túró, talán a tojásfehérje így a bőrön szétkenve, ami a palacsintában volt, az okozhat ilyen kontakt allergiát? Vagy a dió?

Vizitdíj :lol:.

A ruhákat szívesen megnézem én is, de amivel én igazán gondban leszek majd, az a vastagabb nadrág lesz november decemberben, mert ugye Bendegúzzal volt egy darab terhesfarmerom, jó vékony nyári anyagból, meg két nyári térd alá érő gatyóm, és ezekkel, meg pár fölsővel ki is húztam a nyarat. De azért most télen hidegebb lesz.. :)

Ügyes Fanni, hogy megismerte a Dunát! Bendegúznak a Balaton van a topon, mindig mondja, hogy menjünk a Balatonraaa. Tudja, hogy ott laknak a papáék.

Azt nem is írtam, voltunk UHon is a hétvégén, tök aranyos volt a legkisebbik kispockunk, mozgatta a fejét, meg a kezeit, és teljesen a korának megfelelő méretekkel bír. Levették az AFPt is, remélem rendben lesz az is.

Ayse!
Le az én kalapomal is előtted a négy gyerkőc miatt. Én be nem merném vállalni az biztos. (de minimum meghibbannék :lol: )
Bendegúzzal is hasonlóak a séták, ő fut elől, mi meg loholunk utána.

Réka!
Én vettem szilvát, és ha meg nem eszem addig, akkor viszek szilvás pitét, jó?. Ha meg megeszem, majd veszek újat és akkor is viszek.. :lol: De valami sütit biztos.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Ayse!
Még azt akartam írni, hogy nagyon jó lett a hajad szerintem is, most meglestem a képet, tényleg jól áll, és olyan fiatalos.

Réka!
Most nézem, Neked már csak 97 nap van hátra?!! Onnantól hogy kétszámjegyű lesz, olyan gyorsan telik az idő!

Ja, és ha esetleg van még valami más, amit vigyünk, viszünk szívesen, csak mondjad. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Timi!
Nem a palacsintatésztában a tej?
vizitdíj :lol:

Réka!
Meglátom mit tehetek, azért ez a négy gyerek elég húzós télleg, sztem kisseb az esélye annak, hogy megyünk, minthogy nem :(

Márti!
Azért egy pedagógus férjjel a hátamban merész voltam. Úgy gondoltam, ennyivel hozzájárulhatunk a családi boldogsághoz :)
(és a mi családi békébkhez is, sztem tök jó lesz nekem a két gyerek :wink: - nem azért, tündérbogarak az uncsitsók, de nem egyszerű...)
Köszi a hajdícséretet, látod, nekem vérvételi lelet se kell hozzá, és kimutatják, hogy fiatalOS vagyok :wink: :lol:

Megérkezett a szél....

ayse
 
 


Itt is szakad az eső, épp indulni akartam a teraszra virágot locsolni, mikor rám szólt a Tomi, h minek, úgyis esni fog az eső és tényleg..........


Ayse, lehet a tejtől is...... én már nem tudom ezt követni, vmi mindig kiüti a bőrét.
Tejet azért szokott pl kajába főzve kapni, de ettől csak kis piros pöttyök voltak eddig.


Márti, gondoltam, h Neked nem lesz annyira aktuális a nyári kollekció.

Réka, én egy almás pitére gondoltam vagy gyümölcssalira vagy franciasalira meg innivalóra.Meg egy üveg pezsgőre is, de azt úgysem ihatnánk meg........

KépKép
tibicsoki75
 
 


Ayse!
Ugye ez nem komoly?? Ez a fiatalOS abszolút pozitív értelemben ment ám, remélem nem volt sértő :oops: :lol: .

Itt is szakad az eső, és nagyon dörgött is az előbb. Én sem öntöztem ma meg a petúniákat. :) Viszont nagyon jó ütemben előtte félórával szedtem be a száraz ruhákat a teraszról, szerencsére. :lol:

Bendegúz bőre teljesen rendbejött a múltkori ekcémás fellángolás után, azóta csak a Linolával fürdetjük, és mossuk a haját. Mondjuk ő eddig szerencsére a kajákra nem volt érzékeny. Csak a hülye Johnsonra. :roll:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
Dehogy is volt sértő!!!!!
Magamra még mindig úgy gondolok - így negyven fele - mint fiatal lányra :D

Itt a Tour! :D:D:D Annyira szeretjük, iszonyő nagy drámákat tud hozni, izgelmeket, a mai befutó meg komédia lett, itt röhögcséltünk a tévé előtt vagy félórát (tévedésből a nyúl nyerte a szakaszt, de a második, a favorit ezt nem vette észre elsőnek :lol: )

ayse
 
 


Így aztán az egykori szlogen egy kicsit másképp valósítjuk meg a napokban.... két kerék, négy gyerek...stb. :lol:

ayse
 
 


bocsi, ma az átlagomnál is többet ütöttem el, megyek is a fürdőszoba irányába....

ayse
 
 


Márti!
Ilyenkor különösen sajnálom, hogy a "net" kétdimenziós, ez csak egy vicces-összekacsintós megjegyzés volt a részemről :wink:

Timi!
Minket az ekcéma miatt állandóan azzal zaklatnak, hogy ez tejfehérje-allergia, holott más tünetünk nincs. És sztem inkább az immunrendszer állapota befolyásolja, hogy épp milyen a gyerek bőre. Mivel kétéves kortól jobban ki lehet vizsgálni, hogy mi okozza a tüneteket, én az ősszel utánajárok. A tejfehérje-allergiás gyerek tartósan betegnek számít, és akkor meghosszabbítva igénybe lehet venni a gyest (ami mellett ugye dolgozni is lehet), a gyerek meg közgyógyra kapja a krémjeit. Ami nekünk pl. csak az egyik fajtánál, azt jelenti, hogy nem kell 3700 pénzért megvenni az 50 mg-os kiszerelést...

ayse
 
 


Meg azért is szeretném tudni, mert itthon figyelek rá, hogy minél kevesebb tejfehérjét kapjon (még ha nem is sikerül tökéletesen a szűrés), de az oviban ugye kicsúszik/na a akezemből az irányítás...

ayse
 
 


Sziasztok!

Jó a szilvás pite is, meg az almás is. Én majd csinálok görög és gyümölcs salit.

Márti!
Én is pont tegnap vettem észre, hogy már csak 2 számjegyű a vonalzóm! Az tényleg jó lenne ha innentől gyorsan telne az idő. Nem azért mintha bármi bajom lenne az állapotommal, sőt nagyon szeretek így lenni, csak mindig hülyeségeken aggódom. Ma voltam dokinál, most viszonylag nyugodt vagyok, most csak az zavar egy picit, hogy nagyon elkezdett lustálkodni a picilány, és nem ehhez vagyok szokva.
A vérképemmel kapcsolatban lesz majd egy kérdésem Hozzád. Ha elfelejteném szólj rám légyszi!

Ayse!
Elhiszem, hogy a 4 gyerk egyszerre nagyon húzós lehet. Én mindig úgy lefáradok, ha a hugomék itt vannak. Engem főleg a nagy zsivaj fáraszt le azt hiszem.
Tour de France tényleg jó hogy van, bár engem a bicikli része annyira nem izgat :oops: , leginkább csak a tájat nézem és egy idő után elalszom. Pedig én nem vagyok egy délután alvó típus.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Sziasztok!

Ayse!
Gondoltam, csak azért biztos ami tuti :wink: Nálam a doki úgy fogalmazott, hogy az eredméynem alapján visszaminősítettek fiatalabbnak. Ez is jól hangzik nem? :lol:

Réka!
Jó, majd figyelmeztetlek!

Hát nem tudom a mi alvásunk hogy lesz, ma kipróbáltam, hogy fél12kor beraktam az ágyikóba Bendegúzt, mert ma időben kelt fél 8kor, gondoltam ebben az álmosító időben biztos elalszik hamar. Hát 1kor lett csend.. :roll: Ha csütörtökön is ennyire későn alszik el, nem keltem fel fél 2kor, akkor majd jelzek Timi, és mi kicsit később jövünk sztem tömegközlivel.

Tényleg Réka, írsz egy címet, hogy hol is laktok? És hogy tömegközlekedéssel mennyire bonyolult eljutni Hozzátok?

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Most bezzeg még javában durmol.. :D

Húú, az előbb ebédeltem egy akkora tányér fokhagymás-cukkinis-paradicsomos spagettit, parmezánsajttal..mmm. Most egész délután erre fogok inni. De nem baj, isteni volt. :)

Adós vagyok a múltkori banános süti recepttel, tényleg nagyon egyszerű és finom:

Hozzávalók:
3 tojás
15 dkg cukor
20 dkg puha margarin
25 dkg liszt
2 érett banán szétnyomkodva villával, hogy szinte folyós legyen
1 citrom rszelt héja,
1 fél zacsi sütőpor
1 vaníliáscukker
1 fél kávéskanálnyi szódabikarbóna
apróra vágott étcsoki, és mazsola kis lisztbe beleforgatva

A margarint a cukorral, vaníliáscukorral habosra keverjük, egyenként hozzáadjuk a tojásokat, utána a banános masszát, végén a sütőporos szódabikarbónás lisztet és a reszelt citromhéjat. Beleforgatjuk a mazsit és a csokit. Sütőpapírral kibélelt tepsiben közepes tűzön kb. félóra alatt megsül. Ja, és én szórtam bele egy pici fahéjat meg gyömbért is.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
Elküldtem azt, amit egyszer régebben.

Kell még valakinek?

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Réka, kérnék útvonaltervet.

Ayse, én is arra gondoltam, h kétéves kora után teszteltetem és akkor kiderül egy s más.
Bölcsi-ovi: ha szól az ember akkor azért odafigyelnek az etetésnél, nem?Vagy csak naívan ezt gondolom?

Amúgy három bórgyógyásznál voltam, és mindhárom egyöntetűen atópiás dermatitiszt állapított meg Nála, amit az egyik doki által felírt krémmel tökéletesen karban tartunk.
Ilyenektől jönnek elő piros pöttyök: tejszínes kaják, Dm-es naptej, tejes kaják.Ilyenkor jön az Elocom és ez 1 nap alatt eltünteti, amúgy meg minden fürdetés után a büdös ecetszagú krémmel kenjük-keni magát.

Az asztrológiában az allergia általában vminek a nem elfogadásából fakad.Ezen én mindig el szoktam gondolkozni.
Na nem mintha nem akartuk volna Fannit, sőt hivatalosan neki is álltunk a "gyerekcsinálásnak", de mivel elsőre összejött, az én reakcióm a teszt láttán az volt, h elsírtam magam és nem az örömömben, hanem inkább a félelmemben, h úr isten, ez most komoly, most tényleg lesz itt egy baba, anyagiak stb.... Természetesen utána örültem nagyon.
Na én ezzel is magyarázom magamnak ezeket a dolgokat.Persze ezen sokmindenki nevet.
A másik meg az, h az egész családnak van valami nyavajája allergia ügyben, úgyhogy nem meglepő, h Fincsnek is.


Márti, ok, ahogy jónak látod.
Szerintem Tőletek kell azért kb egy óra míg odaérünk Rékáékhoz, azt gondolom, h belefér ha mondjuk 1/2 3-3 -ra megyünk Értetek.De majd üzenjél.

Köszike a receptet!

KépKép
tibicsoki75
 
 


Ma reggel arra ébredtem, hogy Lili felvilágosítja az unokatestvéreit:
- Anyukám tényleg tud varázsolni, igaziból!!!! :lol: :lol:

Timi!
Ha az ovi bevállalja a diétát, akkor oké, egyébként sztem nem foglalkoznak vele különösebben, hogy a gyerek mit eszik. Nekem Lili fuldoklott a gyümölcshéjtól - tényleg hajmeresztő módon - nyomatékosan kértem, hogy neki pucolják. Hát nem vagyok meggyőződve....

A húgom csütörtök du. akarja meglátogatni a gyerekeket. Hánykor lenne a tali?

Réka!
Nekem is dobsz egy címet? Végül is a kapanyél is elsülhet....

ayse
 
 


Timi!
Neked is elküldtem a régit! A coooh kezdetű címre.

Ayse!
Tudsz adni nekem egy e-mail címet? Örülnék, ha el tudnátok jönni!
Annyira édes Lili! Úgy várom már, hogy Ágoston is ilyen aranyos dolgokat mondjon!

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Timi!
Aranyos vagy, a fél 3 már biztos szuper lenne, de tudod félóra alvás után nem ébreszteném fel Bendegúzt, mert akkor totál nyünye lenne. Sztem ha már mindkét gyerek alszik egyeztessünk, majd odacsörgök, vagy üzenek, majd megnézem megvan-e a telefonomban a számod. Azért kocsival hamarabb odérünk az biztos. Mire ideértek mi meg majd lemegyünk.

Szten az allergiában a második dolog, a családi hajlam többet számít, mint az asztrológia.

Réka!
Én most nem kaptam meg, de megtaláltam a múltkori útleírást. :)

Ayse!
Te varázsló!!! :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Réka, jó címre küldted.

Márti, én is nagyon utálom, ha keveset alszik a gyerek, úgyhogy maximálisan partner vagyok az időpontokban.

Ayse, jó, hogy megpróbáltok jönni!

KépKép
tibicsoki75
 
 


Márti!
Vagy 10 percig próbáltam rájönni, hogy mit rontottam el. Megvan, egy freemailes nyuszika kapott egy útleírást hozzánk.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Timi!

Nálunk ugyanez a helyzet a tüneteket/diagnózist illetően. Csak mi nem zöld büdösözünk, hanem protopic-ozunk, alkalomszerűen. A fogzás, betegségek egyértelműen rontanak a helyzeten.

Hallottam már olyat is, hogy a baba részéről van a nem elfogadás, mármint az anyatej váltja ki először ezt benne és ezen keresztül nem fogadja el az anyát. Hát nem tudom, nálunk minden a lehető legnagyobb rendben volt, a legkobbkor jött, nagyon vártuk, nem voltam megijedve, imádtam a terhességet, Andris igény szerint szoptatott, és a mai napig kiegyensúéyozott gyerek, olyan, akire azt monjuk: boldognak született. Szóval nem látok nagy összefüggést... :roll: :roll: :roll:

ayse
 
 


Amit éreztél, azon minden szülő átmegy - mert azért a terhességet és a babát el kell fogadni, ami mindenképpen nagy feladat - és a legtöbb gyerek mégsem atópiás dermatitiszes...

ayse
 
 


Ayse!
Tegnap este elküldtem a címet. Megkaptad, ugye?

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Réka!
Többeket megtréfáltam már ezzel a nyukiszával (Laci nevezett még így régebben.. :) ), és a nyuszika meg foglalt volt a freemailen.

Sül a szilvás pite, mindjárt kész, már csak arra kell vigyáznom, hogy amíg itt irogatok el ne égessem.. :lol:

Timi!
Nem találom a telszámodat, elküldenéd priviben, vagy megírnád ide? Hogy fel tudjalak hívni holnap.
Amúgy sztem Tőlünk félóra alatt odaérünk ám Rékáékhoz, a nővérem a XII. kerületben lakik, jó messze, és oda félóra az út. Persze nem a csúcsban.. :lol: :roll:

Ayse!
Tényleg jó lenne, ha el tudnátok jönni kicsit Andrissal.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
Gondoltam is rá, hogy biztos nem én voltam az első, aki nyuszikának küldött mailt helyetted.
Ilyenkor illene bocsánatot kérnem? Végülis csak a telefonszámom, a címem, meg hogy hogy kell idejutni küldtem el neki :P

Tegenap akartam is írni Timinek, de végül kitöröltem, mert nem tudom most hol, mi, mennyire van feltúrva, vagy van csak simán dugó, hogy én múltkor Mártiékhoz tömegközlekedve értem 1 óra alatt, úgyhogy kocsival talán nem lesz ennyi.

Márti! Ugye kivetted a pitét a sütőből?

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Majdnem sikerült az égetés, oldalról alákukkoltam, az alja kicsit sötét lett, de sztem nem vészes.. :lol: Az illata meg annyiraaa jóóó.. :D Elnyomta a tökfőzelék szagát a konyhában.. :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Csak egy gyors bekukk...

ne haragudjatok, nekünk nem jön össze a holnapi tali :(:(:(

Jön a doktornéni két hatalmas kullancs elleni szurival :? :? :?

ayse
 
 


Valamiért 16.-ra emlékeztem, de hívott a doktornő, hogy időpontot egyeztessünk és ő jövő hétfőtől egy hónapig szabin van... sajnálom nagyon :(:(:(

ayse
 
 


Remélem hamar odaérünk.
Most ete nekikezdek a pitének, ha sikerül az lesz ha nem akkor krumplis pogácsa.

Ayse, megnyugtattál, de tényleg.
Különben nekünk se volt gond sose a szopival, a mai napig se.
Kár, h nem jöttök, de majd legközelebb.


Na megyek, át kell adnom a terepet, Márti neked megy a privi.

A holnapi viszont látásra. :lol:

KépKép
tibicsoki75
 
 


Ayse!
Kár. :( Nem olyan hatalmasak ám azok a kullancsos szurik, Bendegúz is megkapta a másodikat már lassan egy hónapja. Ő utána napokig kicsit hőemelkedéses volt, nem tudtam mással magyarázni, vagy a nagy kánikulával vagy a kullancsoltással, mert semmi más baja nem volt. Aztán inkább nem is méregettem.

Timi!
Jó sütögetést!
Köszi a telefonszámot, felírtam, és majd holnap felhívlak hogy Bendegúz mikor aludt el, és Fanni mikor, és hogy akkor mikor ébresszem. Ülést apa kiveszi reggel, én meg majd beügyeskedem a kocsitokba.
Most megnézem pontosan a térképen hol is laknak Rékáék, hogy segíteni tudjak ha eltévedünk. :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


viszontlátásra egybeírva.........

Márti, én is tanulmányoztam, el is kell a segítség. :lol:

A háztartásról annyit, h nincs itthon elég rama, úgyhogy csak holnap sütök és nem az almás pitét, mert annak kell egy nap.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Réka köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jó volt újra látni mindenkit! :lol:

Fanni kidőlt, most iszik még egyet lefekvés elött, és szerintem pár percen belül alszik.

Képeket majd feldobom valamikor hétvégén.Azt az 5 darabot, amit csináltam.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Jó estét!

Örülök, hogy itt voltatok, jó volt végre találkozni! Olyan gyorsan elrepült az idő, úgy tűnt, hogy alig voltatok egy órát itt.

Ayse!
Sajnálom, hogy nem tudtatok eljönni!

Manka!
Itt maradt Jack kendője.

Az összes képem:
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Réka!

Mi is köszönjük szépen a vendéglátást!
Nagyon jól éreztük magunkat, de tényleg nagyon gyorsan elment az idő! De azért most már lehetett a gyerekektől kicsit beszélgetni is!

Augusztusban meg találkozzunk nálunk, és akkor megint lehet egy jót dumcsizni, meg játszani!

Én csináltam sok képet, de szelektálnom kell, most még fürdés van, aztán jövök.

Aranyosak a képek!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Gyorsan, amíg enged ez a vacak gép :evil: :evil: .

Réka, nagyon szépen köszönjük a vendéglátást, végre-végre találkoztunk! Tényleg elrepült az idő, nekem is nagyon rövidkének tűnt. Kendőből van jó sok, majdcsak kibírjuk nélküle a következő taliig :D .

Ayse, sajnálom, hogy nem tudtatok eljönni, remélem a legközelebbin (Mártiéknél vagy nálunk) ott lesztek.

Márti, Nektek is köszönjük a fuvart, nem semmi, ahogy Bendegúz elénekelte a "buta hatökör :lol: "-t, leesett az állam :o , nagyon ügyes.

Milyen aranyos Fincsi a salátástállal :lol: !!

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Na, akkor a képek. Sajnos sok nem lett jó, de ezek azért tűrhetőek.

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Réka!
És még azt szerettem volna írni, hogy nagyon csini kismami vagy, helyes a pocakod!
És hogy nagyon tetszett a lakásotok, igazi budai hangulata van, és olyan ízlésesen van berendezve, de ezt már mondtam ott is mennyire tetszik. És a terasz is szuper, a virágaid meg gyönyörűek. :)

Manka!
Én is örültem neki, hogy elénekelte Neked, mert amúgy nem mindig produkálja magát. Nekünk persze igen, de az más. Utána egész úton szövegelt még, mondta, hogy "menjüüünk vacsoráázniii", itthon jól be is kajált virslit, de még mindig dumál az ágyában. :shock: Ja, és persze még vezette az autót is kicsit lent a garázs előtt. Mindig szívesen elviszünk Benneteket ilyenkor, nekünk mindegy merre megyünk.

Timi!
Köszönjük még egyszer a fuvart, olyan jó hamar odaértünk így, és sokkal kényelmesebben mint busszal! És milyen jól elvoltak hátul a gyerekek.

Ayse!
Kár, hogy nem voltatok, de remélem majd augusztusban tényleg találkozunk!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Na, kidőlt végre. :D Most én is kidőlök lassan.
Jóéjszakát!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


De jó kis képek! :D
Őrület, hogy mekkorák már ezek a tökmagok! :D

Az augusztust én is remélem. (Ti mentek a szigetre?)

Megkaptuk a kullancs elleni szurikat, Lili egy hős volt, Andris meg csak annyit mondott, amikor maga a szúrás volt, hogy JAJJ! :D

Eszterházy - az író - egyszer azt mondta, hogy négy gyerek normálissá tesz...hát szerintem fáradttá :wink:
(bár meglepő módon a lakás nagyobb rendben van, mint kettő mellett :shock: )

ayse
 
 


Találtam egy új nyelvtörőt:

TÍZ KIS SÓS KIFLIT KÉREK! :lol:

ayse
 
 


Sziasztok!

Hát azt hiszem nekünk át kel variálni Bendegúz alvását, mert még mindig nem alszik, csak dumálgat az ágyában, pedig már bőven elmúlt egy óra. Ha meg elaludt nem ébred fel majd fél4 előtt és akkor fog ebédelni. Az meg annyira későn van már.
Úgyhogy sztem én most áttérek arra, hogy 12-fél1 körül eszik rendesen ebédet, és utána megy aludni. És remélem nem alszik majd nagyon sokáig, legfeljebb felébresztgetem 4 körül, és akkor majd délután eszik uzsira gyümölcsöt.
Ez persze furcsa lesz nekem, mert eddig az alvásidő alatt főztem, most meg majd gyorsan reggel fogok, majd meglátjuk hogy sikerül. :roll:

Ayse!
Andris is ebéd után alszik, ugye?

Réka!
Meg talán Ágoston is már, ha jól emlékszem?
Az ugrálóváratok teljesen felcsigázott, sztem hétvégén elugrunk megnézni Tescoba, vagy Auchanba. Olyan jó lenne a szabi alatt Bendegúznak szórakozni a kertben.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
Igen, délben ebédelünk és utána alszik. Amire a férjem nem tudott rávenni 15 évig, az a fiamnak hetek alatt sikerült :D.

Így persze ébren van, amíg főzök, és ennek vannak hátrányai is, de összeségében több az előny, én nem szerettem, amíg délelőtt aludt, mivel magamnak is jólesik egy kis pihenő ebéd után, Lili meg mindig alszik ebéd után. Most össze vannak hangolódva és velünk is, tök jó :).

ayse
 
 


És persze tele pocakkal sokkal jobban is alszik :)

ayse
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?