Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Mira! A sütögetés az tök jó, az megfelel a fogyinak, nem? Sült husi, salátával vagy grillezett zöldséggel. Vagy nem az volt? :lol:

Én meg nem merek most mérlegre állni, valahogy mindig tologatom, reggel kéne éhgomorra, nem reggeli után :lol: Mondjuk holnap megyek doktorhoz, ő úgyis elém tolja a mérleget :wink: Viszont az legalább nem mér többet, mint a védőnőnél a mázsa. Utóbbiról meggyőződésem, hogy többet mutat, ráadásul mindig délután megyek, és az is pluszt rejt magában.
A héten elmegyünk 4D-re is, nyílt egy Dunakeszin. Majd az uram tisztázza a részleteket, úgyis hozzá kell igazodnom, én általában ráérek ugye. Most ebben a hónapban meló sincs.
Tegnap estefelé a papa nagy terhelést kapott fiúnevekből, kifejezetten jól bírta, de döntés nem született. Annyit értünk el, hogy az Artúr és a Zénó mellé fölsorakozott a Samu is. Ragaszkodunk ahhoz, hogy ne lehessen becézni. Ötlet? :wink: Bár vagy ötször oda-vissza átnéztem a könyvet, nem hiszem, hogy van még benne valami érdemleges :wink:

Többiek, ki ne haljunk már! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, igen a sütögetéssel nem is lett vola gond, de utána volt nagyon fincsi mákos-meggyes süti.... A kedvencem. 3 után már nem is számoltam, hogy mennyit ettem belőle... :oops:

Hány kilónál jársz most? Tényleg a védőnő mázsája... Én megegyeztem vele, hogy aznap mikor megyek hozzá, reggel megmérem magam és azt írja be. Így ő nem mért engem, én meg csak bediktáltam a lemért súlyomat.

A Zénó nekem tetszik. Miért fontos, hogy ne lehessen becézni?
mira80
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk :) Hétvége jól telt, csak gyorsan, és valahogy nem tudtam annyi mindent elvégezni, amit szerettem volna... Mondjuk volt függönymosás, amit már régóta akartam, meg főztem finomat, voltunk vásárolgatni, az uram megszerelte a karnist és persze a szokásos takarítás :D

Mira,
hajrá fogyi!!! Te most hány kilónál jársz, ha szabad kérdezni? :wink: Esetleg tegyél fel fotót magadról, vagy ha ha nem szeretnéd ide, akkor küldd el priviben :) Én nagyon kiváncsi vagyok!! Aztán a végén kiderül, hogy tök vékony vagy :D

Szirom,
nekem az Artúr tetszik a legjobban, azt már úgy megszoktam :):):) Ami szerintem még szép és nemigen lehet becézni, az a Simon (tudom, Beszti Simonja jut rötgön eszedbe), de nekem úgy tetszik!!!
Amúgy ha nekünk lesz még fiúnk :D, akkor Benjámin lesz. Legalábbis én azt szeretném.

Rita,
nagyon-nagyon szépek a gyerekek!!! Peti olyan édes formás baba! És Adél a melltartóval :D:D:D Maja meg micsoda nagylány!

Motiot,
mizújs? Hogy vagytok?

Beszti,
és veletek mi a helyzet?

Márti,
merre jársz???

Még röviden: az én fiaim kezdenek egyre többet együtt játszani :) Most is a hátam mögött megy a rajzolás :) Vagyis Zsoltika rajzol, Lacus meg elszedi előle a papírokat :D

Zsoltikát most már igyekszem megint szoktatni a délutáni alváshoz, mert elhatároztam, hogy az ovi után (ebéd után elhozom ugye) itthon aludnia kell! Ez fontos, annyi élmény éri majd szeritnem szeptembertől, hogy nem fogja kibírni a délutánt, ha nem pihen egy kicsikét :)

Eddig úgy haladunk, hogy lefekszik ugyan, de el nem alszik (ez mondjuk nem baj), és elég hamar felkel. Pár perc után.

Igaz, Lacus ilyenkor idekint kotor, mert ő korábban alszik egyet, és később még egyet.

Jó lenne már, ha együtt aludnának!

Gondolom, 1-2 hónap, és egy korai ebéd után talán együtt letehetem őket. :)

Mennem kell, puszi!

pgaboka
 
 

 
 

Hahó!

Gabi! Szerintem menni fog az alvás ovi után, Miksa is úgy kipurcant a sok élménytől, az újdonságoktól, a sok ingertől, hogy irtóra nagyokat aludt. És most is alszik, igaz, rövidebbeket. Én úgy csinálom, mintha este lenne. Besötétítek, pisi, ivás, mese, villany lekapcs, még egy kis dumcsi a sötétben és aztán jövök le. Nagyjából működik. Remélem ma is, mert ma fél 10-kor kelt :shock:

Nnna, azért nem sima ügy ez: most voltam fönt, mert kakilnia kellett, de dumált végig, tartott vagy negyedóráig :roll: Ül a vécén és cseveg... :wink:

Név: nekem is tetszik a Simon, de az uramnak van egy ilyen vezetéknevű barátja, és rögtön ő ugrik be róla neki. Meg végülis nekem is. És lehet is becézni, mondjuk Siminek :wink:

Mira! Valahogy nem szeretnénk, hogy becézgessék. Ha egyszer van neve akkor hívják úgy, és ebben nagyon egyetértünk az urammal. Mondjuk én azért nem szerettem (személyes élmény), mert engem Áginak hívtak otthon, és ezért mindenki azt hitte, hogy Ágnes vagyok, de annyira, hogy kérdezés nélkül beírták az Ágnest például a zeneiskolai bizonyítványomba :roll: . És megkérdőjelezték, hogy létezik egyáltalán az Ágota név :shock: :roll: Méghozzá nem kevesen. A nagyanyámat is így hívták, és őt a faluban mindenki Goti néninek ismerte, és akkor engem az öregasszonyok Kisgotiztak, na azt még jobban rühelltem. Úgyhogy amikor Bácsalmásról Szekszárdra költöztünk és kérdezték, hogy hogyan szólítsanak, akkor én Ágotát mondtam, és a családon kívül azóta is mindenki így szólít és nagyon szeretem. Mert tulajdonképpen szeretem a nevem, csak ne ferdítgesse senki, ha nem muszáj. Szóval részemről ezért :wink:

A Zénó különben az én jelöltem, az Artúr a férjemé, csak patthelyzet alakult ki, és ezért keresünk másikat, hátha valamelyi annyira megtetszik, hogy mindketten le tudunk mondani a jelöltünkről :lol: A becézés miatt esett ki különben a Kálmán (tudom, sokaknak nem tecc), és a Mór. Ami szerintem gyönyörű, csak sajnos hétszentség, hogy Móricka lenne belőle. Érdekes, hogy Jókait senki nem Mórickázza, de hát ezzel én nem vagyok előrébb :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom!

Akkor viszont a Samu sem jó, mert a Sámuelt is Samunak becézik, úgy járnál, mint az Ágota-Ágival.
A Simon egyébként tényleg jó név, és tényleg lehet becézni. Mondjuk én nagyon szeretem, hogy most még olyan babásan lehet Simizni, később viszont már nem fogják becézni.
Amúgy ha valaki akarja, akkor minden nevet lehet becézni. Pl. nálunk a Nátán nem becézhető, mi se becézzük, de az óvodában Nátinak hívják, amitől a hajam égnek áll. (Mintha nálatok Miksát Miksiznék! :D)

Gabi!

Te az együtt alvásra pályázol? :D Én már csak arra, hogy ha nem is alusznak, legalább ne legyen veszekedés és hiszti! :D:D
Szombaton hazahozta a párom a két nagyobbat (1 hétig csak a két kisebb volt), hát... Először is nem értik meg, hogy hagyják békén Simont, ha épp nyugalomban van. Rendszeresen előfordul, hogy tök jól eljátszik, de ők ölbevennék, vagy csak a játékát piszkálják, persze az meg Siminek nem tetszik.

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Nem halunk ki Szirom, nyugi!

Látod, Gabi is jött, Mira is , én is itt vagyok!!

A héten kétgyerekes anya vagyok, a nagyok a nagyszülőknél nyaralnak Kecskeméten. Nagyon furcsa.... (((((hiányoznak)))))...

Ma reggel voltam egy utolsót vizsgázni. Rém egyszerű volt: taxival oda-vissza, unokatesómmal meg a két kicsivel, ott szoptattam egyet... Nem is tudom, hogy lesz ez ősszel, hogy fogok iskolába járni. Kell keresnem valakit, aki hajlandó órákon át keringeni Petivel a főiskola körül, azt várva, hogy néha kirohanjak szoptatni... :shock:
Na, ezt még ki kell találni...

Szirom, van egy barátnőm, akinek Móric a kisfia, senki nem Mórickázza. És nagyon illik rá, egyik kedvencem a játszótérről... :)
Egyébként én is azt szeretem, ha ritka, de ismert, nem lehet becézni (lásd: Peti... :lol: ). Na, akkor én is leírom neked a kedvenceimet: Ambrus, Fülöp, Jónás, Kolos, Sebő, Előd... Szerintem tökjó nevek, de egyik sem volt közös nevező... :(

Mira, tényleg tegyél fel egy fotót, hadd lássuk, aztán majd jól lebeszélünk a további fogyókúráról, oké?? :)

Gabi, igen, az együttjátszás az nagyszerű!!! Egyrészt nem neked kell jancsibohócnak lenni egész nap, másrészt meg zabálnivalóak, ahogy felfedezik egymást, igaz?
Kis soppolás rám is rámférne! A kis lelkemre... Bár félek, bőgés lenne a vége, ha most ruhákat próbálgatnék... :(
Együttalvás délután: életmentő valóban!!! Forszírozd!!!

Most megyek, még visszatérek!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Beszti! Hát, lehet, hogy a Samuval is ez lenne. De még úgyis csak tapogatózunk.
Hallottam már Miksit meg Miksust az óvodában elvétve, én is megdöbbentem, azt hittem rosszul hallok :shock: De alapvetően Miksának szólítják ott is :wink:

Recepteket megkaptad???????????? :lol:

Rita! A Fülöp nálunk is felmerült, a Kolos is, de elvetettük. A többi az nem, azok bevallom, nem jönnek be :oops: A Móricot, azt mondod, hogy nem Mórickázzák? :shock:

A vizsgákkal nem vagy semmi, appukkám! :shock: Minden elismerésem!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom!

Igen, igen, igen!!!
Már a múltkor is olvastam, csak írni nem tudtam!
Köszi!! :):):) Nézegettem is.
Főleg az édességeknél lepett meg, hogy mennyi a cukros-szirupos édességük (mint a baklava).

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Hahó!

Irtóra rosszul aludtam, fáj mindenem :? Valami miatt állandóan kelnem kellett, vagy a kölyök vagy a pisi vagy az égzengés. És rosszat is álmodtam, és még úgy bennem van. Nem a babával vagy ilyesmi, hanem hogy Görögországban vagyunk és nem tudunk kijutni a reptérre, illetve megyünk egy busszal csak nem érünk oda, mindenhol megállunk kávézni meg dagonyázni, az idő meg megy, és már csak fél óránk lenne, na itt ébrdtem fel. Ááááá...

Beszti! Hát igen, nem semmik az édességek, de azért vannak közte egyszerű kekszek is, lehet, hogy ki is próbálom valamelyiket, mert Miksa szereti a linzereket.

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Szirom, jobban vagy? Rossz álom :(

Délelött voltunk Andrissal játszótéren, jól elfáradt, már ki is dőlt. Remélem nagyot alszik.
Szerintem én is pihizek...

Többiek?
mira80
 
 


Mira, nem akarlak lehülyézni :), de minek szeretnél te fogyókúrázni?????????? :shock: :D

Olyan jó a kép, igaz, hogy kicsi, de nem tudod úgy lekicsinyíteni, hogy ne látnám, hogy nagyon csinos vagy!

Küldjek én is egy képet neked megnyugtatásul?? :wink:

Na, szóval tudom, hogy mindenkinek a maga baja-súlya a nyomasztó, de a helyedben magam elé vennék egy adag jégkrémet és boldogan néznék tükörbe :) (az előbbit meg is teszem rögtön, az utóbbit még egy darabig nem hiszem...:))

Mellesleg ezúttal is mellbevágott, hogy másnak a gyereke is nő... Elkönyveltem Andrist babaként, dehát már rég nem az... :shock:

Szirom, hogy vagy??

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Hahó!

Rita, köszi az érdeklődést, bizonyos szempontból jobban, úgy egyébként meg nem annyira jól. Az éjszakai megpróbáltatásokon túltettem magam, meg voltak itt a közlben lakó csajok a kislányaikkal délelőtt, szóval jól telt. De reggel Miksa két nyújtott kézzel belerohant a pocimba játékból (még sose csinált ilyet, és most se akart rosszat), és fájdogál. Keményedek is, de nem tudom, hogy attól vagy úgy egyébként a fronttól is keményednék. Magnéziumot vettem be. A baba mocorog, ahogy szokott, tehát jól van, és ez megnyugtató. Most megyünk a doktorhoz, nem emiatt, hanem mert aktuális úgyis. Estefelé majd jövök és mesélek, jó? Jó lenne, ha már tudna valamit mondani a kórházról is.

Mira! Én hiszek ám Ritának :lol: Sejtettem, hogy túlzol :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Szirom, mi volt a dokinál?
mira80
 
 


Sziasztok!

Én is a gépnél vagyok, bekukkantottam :) Nem tudok rendesen írni, mert dolgom van - képeket válogatok a szüleimnek és anyóséknak :) Már régóta kéri az uram, ma már tényleg megcsinálom, ő meg előhívatja :D Várják a nagyszülők nagyon a fotókat!

Szirom,
mi a helyzet??? GYere, írj!!! A magnézium tényleg nagyon jó, ha keményedsz. Doki mit mondott rá? A frontok nagyon durvák most szerintem, ezt biztosan megérzed :(

Mira,
bocsi, de hol van rajtad súlytöbblet? :wink: Most komolyan, szép vékony vagy! Persze, Te látod és érzed :) De a fotó alapján nagyon csinos vagy.

Rita,
fősuli :shock: Háááát, nem lesz könnyű. De majdcsak megoldódik az is!

Beszti,
Simi :D Tennél fel képeket a gyerkőkről? Olyan régen láttuk őket!

Csajok, én mindenkitől képet kérek!!!

Cserébe én is rakok fel nektek :D

Amúgy nagyon jó napunk volt! Délelőtt hatalmas játszó, aztán Lacus másfél (!) órán át aludt!!! Elkészítettük az ebédet anyukámmal, és még meg is tudtam enni!!! :):):) Itthon is haladtam a házimelóval, és még délután is játszóztunk :) Szóval klassz volt nagoyn.

Na de tényleg megyek. Pussz!

pgaboka
 
 


Hahó!

Itt vagyok, csak tegnap már nem volt időm jönni. Pedig akartam, csak megjött az uram, de nem hozott kaját (nekem nem volt időm főzni), ezért elrohantunk vacsizni. Aztán fürcsi, borulás.

Naszóval babával minden oksi, szép is és jó a mozgása :wink: Ilyen szép:
Kép
Kép

Úgy tűnik, hogy a szülés a Szabolcsban lesz, legalábbis a pillanatnyi állapotok szerint nem lesz kész addigra a MÁV. A doktorom most megint érdekes helyzetben van, de azt mondta, reméli, hogy megoldódik minden. Nyugodtnak láttam miatta, én se izgulok. Ha Szabolcs, hát Szabolcs. Mondjuk kipróbáltam voltam az éjszakai roomingot is, de ott is csak nappali van (Újpesten is úgy volt). A szülésről is beszéltünk, tiszteletben tartja, hogy meg szeretném próbálni a simát, és támogat is, amíg van értelme és nem veszélyes, szóval úgy indulunk neki, de ha valami van, akkor csaszi. Ez nagyon jó hír. Mondtam neki, hogy nem akarom én ész nélkül, és hallgatok rá, de kapjunk esélyt. Kapunk :lol: Csak muszáj megindulnia a babának a terminusban, kicsit attól tartok, hogy ezt hogy oldom meg :wink: De homeó, málnalevél majd játszik, meg bevetek mindent :wink:
Ja, még egy jó hír: mivel az előző terhességemnél jó volt a cukrom, nem szivat a glükózoldattal, hanem elég a tej+zsemle, utána egy órával meg a vérvétel.
Miksa pocitámadását nem mondtam neki, mert akkor már jól voltam és láttam is uh-n a kicsit, tényleg minden rendben. És elfelejtettem megkérdezni, hogy fürödhetek-e a Balatonban.

Te Mira, most már én is kérek szépen egy képet! :wink:

Gabi! Ez a hétvége is jó lenne nektek?
És a képek hol vannak, amiket ígértél? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Hahóó!

elveszett bárány jelentkezik.... :oops: :oops:

Szirom, nagyon örülök, hogy minden rendben a babóval, na meg a sima szülésnek is. Én is asszem megpróbálnám, de majd meglátjuk, hogy mi sül ki belöle. Én ugye ehhez még nagyon kicsi is vagyok, remélem nem áll fenn majd a téraránytalanság és megpróbálhatom. De bevallom az elsö horror miatt kicsit tartok is töle. Na nem a fájdalomtól, vagy ilyesmi, hanem egyszerüen attól, hogy nehogy valami baj legyen, mint ahogy Ábelnél is lehetett volna, ha nem ragaszkodunk hozzá, hogy behívják otthonról a föorvosnöt, aki azonnal látta, hogy csaszi lesz, mert máshogy nem megy. Na csak ennyi. De én is kedden megyek a dokimhoz, majd megbeszélem vele, hiszen most már kezd aktuális lenni a dolog. Na nem annyira, de azért már érzem valahol a végét, ez olyan izgi!
Miksával pedig vigyázz, nehogy valami baj legyen a pocid körül! Ábel is néha csinál ilyeneket, akkor mindig elmagyar´zom neki, ohgy ezt nem lehet, mert fáj és Áronnak baja eshet, na meg nekem is. Ezt megérti, mondja is mindig, hogy nem akarta szándékosan, csak így sikerült. :wink: Biztos Miksa is így gondolta!

Nevekre nem tudok mit mondani, nekem az Artúr tecc a legjobban, de ennyi erövel azt is lehet becézni, mint ahogy angol nyelven becézik: Arti. A Zénó talán már kevésbé becézhetö, de z nekem nem annyira jön be.

Rita, tündéri a kis Petike, a nagyok pedig milyen büszke testvérek! A lányok is csodaszépek!
Vizsgákhoz pedig minden elismerésem!!

Gabi, örülök, hogy jó napotok volt, nekem is néha összejön az ilyen, bár az utóbbi idöben megint fáradékony vagyok, estére meg elér a hányinger´, na meg a pocim is kezd zavarni a mozgásban, szuszogok mindentöl meg ilyesmi. :shock:
Tényleg tegyél már fel képeket te is a fiúkról!

Beszti, látom ti is jól vagytok. Képek esetleg? :wink:

Mira, én csak régebbi képeke alapján gondolom, hogy nincs ott semmi fogynivaló! De persze te érzed, hogy mikor jó. De azért ne vedd olya komolyan a dolgot, csak szép lassan, hiszen nincs rá égetö szükséged! Meglátod, ha nem görcsölsz bele, csak szépen odafigyelgetsz, akkor is menni fog. :wink:

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok!

Szirom, elérzékenyülök a Pocaklakód láttán...

Gabi, örülök, hogy ilyen nagyot aludt Lacuska! Végre Te is utolérted magad... Képek?

Motiot, Te is raksz fel képet?

Lányok a kilókat valóban mindenki maga érzi, hogy hogy érzi jól magát. Igazatok van, nem fogok görcsölni, de én még látok lefaragnivalót. :D 60alatt van a cél...
mira80
 
 


Hahó!

Mira! Jól nézel ki, szerintem is! De az is igaz, hogy te érzed, és ha te úgy érzed, akkor farigcsáljad :wink: De gáz véletlenül sincs!

Motiot! Azt hittem, hozzánk már nem jársz :wink: Benézegettem a szeptemberi topikba ám! :lol: De a viccet félretéve, tudom, hogy nehéz több topikot is rendesen követni, részt venni bennük. Viszont ne hanyagolj el minket se, bár mi most kicsit le vagyunk lassulva, az tény :oops: :wink:

Én meg ma különösen le vagyok lasulva, röhej, hogy a lehűléstől milyen xarul bírok lenni. Légszomjam van, nem érzem jól magam összességében sem. A meleget viszont idén nagyon bírom :lol:

(Amúgy vasalgatok némi pihenővel, annyi van, de annyi... kicsit elhanyagoltam mostanában)

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Kinéztem Miksának egy esernyőt, annyira odavan az esernyőkért :wink: Délutáni alvás előtt még kiment egy körre az enyémmel az udvarra (merthogy esett egy picit :lol: )

Mit szóltok?

http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... cts_id=516

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, nagyon tuti! :lol:

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Megyek én is vasalni... :?

Ne vessetek meg nagyon, de annyira élvezem ezt a semmittevést két gyerekkel!! Persze hiányoznak a nagyok nagyon...:)
De azért... ezek a csendes délutánok... nagyon rettenetes anya vagyok?

(Mindkét kicsi felmordult álmában... :lol: tehát igen...:))

Szirom, elmeséled, milyen beállítással fotózol? Most elővettem a gépünk leírását, azt tanulmányozom, szeretnék szép képeket csinálni én is...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita! Dehogy vagy rettenetes :lol: Semmittevős anya, aki vasal, mi? :lol: :lol: :lol:

Mármint ezeket az uh-képeket milyen beállítással fotóztam? A közelieket úgy lehet jól, hogy beállítod azt a kis virágot, a kör bal oldalán van. Szóval szövegeket, fotókat, meg virágokat, bogarakat így lehet közelről. Meg gyerekeket (csak ne villants az arcukba, a vakut a kör jobb oldalán lehet kikapcsolni :wink:) :lol:
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Bocsi, lányok, most rövid leszek, mert nagoyn késő van. Eljátszottuk az időt az urammal :D

Szirom, nagyon szép a baba az uh-s fotókon! :):):) Úgy örülök, hogy minden rendben!

És ügyik vagytok, lányok, hogy megpróbáljátok a sima szülést!!!

Néhány kép még, és szaladok aludni:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

pgaboka
 
 


Sziasztok!

Egyrészt rossz, hogy nem tudok annyit olvasni, másrészt nekem jó, hogy picit le vagyunk lassulva, mert van módom reagálni! :D:D
Azért írjatok ám!!

Rita!

Ne csináld már!!
Én a múlt héten voltam kettővel, és hát ég és föld.
Most akkor lehet, hogy én is nagyon csúnya anya vagyok, de úgy néz ki, esetleg a jövő héten csak egy gyerekkel leszek. Én már úgy várom!!!
Én szeretem a gyerekeimet, de így, hogy minden nap mind itthon van, bizony kicsit sokak tudnak lenni.
Pl. a múlt héten, mikor a két nagy nem volt, a mosni és vasalnivalóm a töredékére esett vissza, a szobájukat a hét elején rendbetettem és amíg vissza nem jöttek, úgy is maradt (Hanna nem nagyon játszott ott, ezzel szemben ha itthon vannak, akkor csak egy este után is olyan rendetlenség van), főzés is könnyebb volt, volt, hogy csend volt du. egy részén (ha a két kicsi épp egyszerre aludt), nem hordtak be állandóan egy csomó koszt, stb.


Szirom!

Nagyon jó, hogy minden rendben a babával. Szépen látszik a pofija.
Az esernyő nagyon jó, ha kellene ilyen, tuti vennék.

Motiot!

Csak ügyesek lesztek Áronnal együtt!! :):)
De ha csaszi lesz, akkor is a legfontosabb, hogy mindenki egészséges legyen.

Képek (jó sok lesz :D):

2 hete készültek a veszprémi állatkertben:
Kép
Rám még rámfér a fogyi! :D
Kép
Kép
Kép
Ezek meg itthoni életképek:
Kép
Kép
Kép
Végre egy talán jó kép a négy gyerekről:
Kép
(Valamelyik mindig mást csinál, itt például Hanna grimaszol:
Kép )

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Jó Beszti, köszi, megnyugtattál!! :)

Az előbb éppen jöttünk haza, és a kapuban arra gondoltam, ha most itt lenne a két nagy is, akkor már menne az öldöklés, hogy ki ér elsőnek a bejárati ajtóhoz. :shock: Így meg mindig Adél az első, boldog, én is boldog vagyok (valahogy legyőzöm magamban a kísértést, hogy versenyezzek vele :lol: ).
Mindenesetre lehet, hogy ma végetér a szabadságom, mert Bernát belázasodott. Szerintem a honvágytól, Zsolt lent aludt náluk ma éjszaka, reggel Bernát haza akart jönni. Végül maradt, de lázas lett. :( Én szívem szerint hazahozatnám az urammal... Ti mit tennétek???

Beszti, nagyon-nagyon szépek a gyerekek!!!
Van egy külön szőke házi-Simonotok, az állatkertbe meg kis barnát visztek? :) Nagyon más Simon a babakocsis képeken, mint az otthoniakon. De mindegyiken nagyon helyes kis zsivány! Jól látom? Vagy ő is tipikus negyedik :), mint Peti? Most már értem, miért mondtad, hogy Peti milyen pici! Tényleg hihetetlen, hogy karácsonyra ekkora fiunk lesz, mint a Nagy Simon! :)

Fogyiról írnál nekem, hogy mit hogy csinálsz most szoptatás alatt???? Jégkrém-diétámnak köszönhetően legnagyobb megrökönyödésemre ma még egy kilót mutatott a mérleg... Meglepő... :roll:
Szóval tanácsokra nagyon vevő vagyok!!!

Gabi, a te gyerekeid is tündériek, olyan helyesek vagytok a közös képen! A férjed meg hasonlóan "komoly" ember, mint az enyém! :)
De a kedvencem Lackó az utolsó képen! Azok a pofik!!! :D

Szirom, baba is cuki! Olyan jó nagy már! Kórház miatt ne aggódj, nekem ez a mostani vol a legjobb élmény! Kár lett volna kihagyni! :wink: Érhet téged is kellemes meglepetés! És ha belegondolok, mennyit aggódtam miatta, kár volt! Te okulj a példámon, és nyugi! :)
Jó, legyen nálatok meleg haszeretnéd, de itt, a mi kerületünkben maradjon ez a hűvös, jó? Én meg ezt élvezem nagyon, tudom, kisebbség vagyok...:)

Motiot, neked is drukkolok a sima szüléshez! Képeket kérünk rólatok is!!

Bocsánat elszaladok ebédelni (éljen a foodexpress! :)), még jövök!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok!

Szirom,
bocsi, tegnap elfelejtettem írni :oops: , nekünk nagyon jó a hétvége, bármelyik nap :)

Ej, Lacus felébredt, jövök majd!

pgaboka
 
 


Hahó!

Gabi! Nekünk a szombat lenne jó, vasárnap dolgozik életem párja. Remélem, javul az idő :wink: Mikor jönnétek?

Másnak nincs kedve, lányok?

A srácaid irtó édesek! Én régebben azt néztem, hogy Zsoltika tiszta apja, Lacus meg tiszta te, de most látom pl. a harmadik képen, hogy Zsoltika álla és a tiéd hajszálpontosan egyforma :lol:

Beszti! Tieid is tündériek! És nekem nagyon hasonlítanak egymésra, bár végülis tesók, vagy mi a szösz :lol: Simon pedig kifejezetten huncut, nagyon aranyos :wink:

Esernyő: asszem kelleni nekünk se kell, de már fél éve szeretne a kölyök, nagyon vágyik rá :roll: :lol: . Úgy gondoltam, ha dolgunk van abban a Visegrádi utcai boltban, mert úgyis kell egy-két dolgot venni a kicsinek, akkor Miksa megkapja az ernyőt, és akkor nem is csak a kistesónak vásárolunk, szóval jól fog esni neki.

Rita! A fényképezőgépen megtaláltad amiket írtam? Miksát megismerted ezen a képen? :lol: 7 hónapos rajta :D
Kórház: kellemes meglepetés engem akkor fog érni szerintem, ha nem jön semmi, előre nem látható nyűg, de én már ennek is örülni fogok. Most ha elképzeled, hogy az egyébként is eléggé lerobbant Szabolcsban (az ottani a személyzet hozzáértéséről, hozzáállásáról viszont csupa jót hallani, kivételt képez a mávos topik, ahol minősíthetetlen hangnemben anyázzák a szabolcsosokat, akik az égadta egy világon nem tehetnek semmiről) ki kell szolgálni a Szabolcs betegeit, a Budai Honvéd betegeit és a MÁV betegeit, naszóval mi lehet ott.... Attól azért parázok például, hogy jó esetben van nappali rooming, ha van azokban a szobákban hely, egyébként meg 3 óránkénti szoptatásra hozzák ki a babákat. Én nem vagyok elvakultan szopipárti (csak határozottan szopipárti vagyok), és még azzal is meg bírok barátkozni, hogy éjszaka nincsenek ott a babák, de hogy nappal sincsenek, azzal nem. Akkor hazajövünk szerintem. Csak ha csaszi lenne, akkor ugye az nem nagyon fog menni... Szóval akkor járnánk a legjobban, ha mégis elkészülne a MÁV, vagy esetleg roomingost csinálnának a közakaratra való tekintettel a régi vágású szobákból is. Csak hát állítólag azokra is van igény, ezt megdöbbenve olvastam a Tolnai Népújságban a múltkor, amikor a szekszárdi kórházról volt szó :shock: .

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Hahó!

Senki? :(

Gabi! Melyik útvonal mellett döntöttetek? Hívjalak estefelé? Vagy te hívsz?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Szirom,
ne haragudj, hogy nem jelentkeztem, de nem tudtam jönni. Tegnap este óta borzasztóan fáj a fejem :( Ma reggel is fejgörccsel ébredtem. REmélem, ez elmúlik holnapra, mert nagyon vacakul vagyok :(

De igyekszem, kikúrálom magam és megyünk hozzátok!!! :D

Útvonal: valszeg a hosszabb. Az uram nagyon nem akar kompozni... Bár néztük a google earth-on, hogy bizony sokkal hosszabb az út kerülővel. De én meg nem akarom erőltetni a kompot.

Estefelé még hívlak, jó? És akkor mindent megbeszélhetünk :)

Tényleg, senki más nem jön? Rita, Beszti, Mira?

Szeles idő lesz, azt látom, de amúgy egész meleg, ha minden igaz :)

Beszti,
nagyon-nagyon szépek a gyerkőceid! Simon tündéri édes, nagyon helyes a mosolya! Úgy látom, hogy leginkább Nátán hasonlít rád :) Legalábbis a fotók alapján :) És nagyon jól nézel ki, igazán szuperül halad a fogyid, minden elismerésem! Hány kilótól szeretnél még megszabadulni??? Ahogy én nézem, pici pocak-popsi csökkenés, és tuti vékonyka leszel :D

Rita,
én is élvezem ám a hűvös időt :) Csak a szelet meg esőt már kihagyhatnánk, olyan nehéz így kimozdulni! Meg biztos a frontoktól fáj a fejem is :(
Besztit kérdezted, de írnék én is: azt hiszem, néhány hónapja már írtam, hogy én konkrétan hogy étkezem :) Amennyire lehet, kevés kenyeret eszem, ha mégis, akkor gyakran tk liszttel készült graham-kenyeret. Reggelire általában müzlit (RR-féle, tk, fruktózzal), és sima cukrot is ritkán használok, inkább fruktózt. Ha mégis édesre vágyom, akkor mézet eszegetek :) Este is eszem mindent, én nem norbizok egyáltalán, de igyekszem sok salátát enni (pl. Ildi-féle lilahagymás-cukkinis étket mozzarellával), gyümit is sokat, most ugye itt a dinnye.
Röviden ez jutott eszembe, de én így is szépen fogytam, anélkül, hogy igazán fogyóztam volna, egyszerűen csak odafigyeltem.
Ja, és sok-sok ásványvíz!!! Meg én nagyon szeretem az Apenta üdítőit, ritkán azt megengedem magamnak.
Na jó, nahogy azt hidd, hogy sosem csábulok, dehogynem! :D Aranygaluskát mindig rendelek magamnak, és abbann bizony a jó öreg cukor van, meg liszt, a tesóm hozott Olaszo-ból fincsi csokikrémet, stb... De azért ez még belefér, ritkán :D Úgyis rohangálok 2 gyerek után :D

Motiot,
merre vagy? :) Kiváncsi vagyok, mit mond majd a dokid! De nem lesz ám semmi baj a szülésnél, jó kezekben leszel, meglátod!

Most én is azon tanakodok, hogy csak jó lenne Zsoltikának egy kis szentesi látogatás nélkülünk :) Jövő héten is jön anyósom, és ha kedve van, mehet a gyerkőc vele vissza busszal :)

Kiváncsi vagyok, milyen lesz egy-gyerekesnek lenni :D:D:D

És köszönjük a kép-dicséreteket mindenkinek! :)

Megyek is, mert Lacus megint minimálalvás után ébredt, majd' gutaütést kaptam, amikor meghallottam, hogy sír a másik szobában. Most nagyon élveztem volna, ha egy kicsit tovább szundizik, én is pihikéznék...

Puszi!!!

pgaboka
 
 


Hahó!

Oksi Gabi, akkor várunk benneteket 11 körül!

Más tényleg nem jelentkezik? Utolsó felhívás! :lol:

Gabi, vannak olyan emberek, akik nem akarnak kompozni :wink: Ismerek nem egyet, bár ők nem a szigeten laknak :wink: De akkor kirándultok egyet, végülis szép arra. Ha eltévednétek, akkor hívjál, a pontos címet meg majd mondom neked a telcsibe, mert valszeg hiába küldöm át, jobb, ha elmondom inkább este. Vagy írjam le azért?

Neked jobbulást, a frontok biztos bőven benne vannak ebben a fejfájásban!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Hahó!

Gabi! Remélem, rendben hazaértetek, és jól éreztétek magatokat! Majd nyugtassál meg :lol:

Többiek meg lassan előkerülhetnek ám! :wink:

Enyim uram dolgozik ma :(

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Puszika!!!
gyors életjelet adok, megjöttünk este, szupi volt minden, majd holnap írok, most baromi sok dolgom van, már az ötödik adagot mosom(még min. 3 van :roll: )

puszócska
vas
 
 


Szia Ildi! Üdv itthon :lol: Gyere majd mesélni :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


hali , majd tényleg jövök holnap, de Natasát szurira viszem délelőtt, meg itt lesznek a barátnőmék, meg már 3 gyerekem lesz itthon, szóval majd szakítok időt, és jövök

addig is három kép:
Ragga-szurdok
Kép

Olasz bícs
Kép

család :D :D
Kép
vas
 
 


Tyűűűűű :lol: :lol: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Szirom,
ezer bocsi, hogy nem jelentkeztem! :oops: :oops: :oops: Pedig az uram is többször mondta, hogy írjak neked sms-t, de úgy elfelejtettem, mint a sicc :(
Na szóval rendben hazaértünk, és még egyszer köszönjük szépen a vendéglátást! Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt látni benneteket, írtó finom volt a kaja... Szóval szuper volt!
Mindjárt küldök képeket e-mailben. Ide is feltennék párat, vagy inkább küldjem priviben a csajoknak? Mit gondolsz?

Ildi,
üdv itthon :) Mesélj, mihelyst van időd! Milyen volt a tenger, hogy tetszett a gyerekeknek, hogy bírták az utazást? És képeket kérünk még-még-még!!!

Ma Lacus rekordkésőn aludt el (fél 12), úgyhogy lőttek az esti tornámnak :(:(:(

Többiek, merre vagytok? HOgy telt a hétvége?

pgaboka
 
 


Jó reggelt!

Ildi, üdv itthon, mesélj legalább egy pár mondatot! A mosás megvár! :) Nagyon jók a képek te kis sellő! :wink:

Szirom, Gabi, tegyetek vagy küldjetek képeket, jó? Örülök, hogy jól sikerült a bulitok!


Megvagyunk mi is, csak nagyon sűrű volt a hétvége... Pénteken lementünk Adéllal és Petivel meg az urammal Kecskemétre a nagyokért, már nagyon jó volt viszontlátni őket, csak úgy repültek a nyakunkba! :) Másnap jöttünk haza, aznap du még egy buliban is voltunk. Tegnap délután meg megvolt Peti keresztelője... Csütörtök éjszaka találtuk ki hogy most legyen, mert aztán egész nyáron nincs egy hétvége sem, ami mindenkinek jó lenne. Szóval tegnap délelőtt sütés-főzés, délután meg nagy buli... voltunk huszonvalahányan itt a kis lakásunkban, nagyon szeretem, amikor ilyen sok szerettem összegyűlik. :)
Szóval jó volt a hétvége...:)

Most viszont sajnáljatok nagyon, mert fogorvoshoz megyek (Petivel :shock: , a nagyok vendégeskednek addig), és csiszolás lesz, jajjj...:(

Utána lehet, hogy egy kicsit átugrunk az Árkádba vigasztalódni, ha Peti is úgy akarja...:)

Szép napot mindenkinek!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Hahó!

Gabi! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat nálunk! :D A képeket is nagyon köszönjük, le is szedegettem őket!
Itt van egy mutatóba, kicsit levágtam róla a kupit :wink:
Kép
Kép
Majd még keresek olyat esetleg, ami felkerülhet :wink: Téged nem akartalak a megkérdezésed nélkül, én bálna vagyok, a kölykök viszont szépek :lol:
Priviben minden további nélkül küldd a többieknek lécci, amit gondolsz :wink: Csak azért nem szeretném ide, mert szoktunk figyelni arra, hogy ne látsszanak a kocsik rendszámai, meg nagyon ne legyen felismerhető a ház, meg az uram nem akar szerepelni, szóval van egy két szempont :oops: :lol:

Rita! Akkor most megvan mindenki? :wink: Tök jó :lol: És mit meséltek a nagyok?
Keresztelőt gyorsan lezavartátok hallod :lol: Képek készültek?
Fogcsiszoláshoz drukk, nem irigyellek érte :roll: Meg annak ugye még lesz folytatása is :? Megérdemelsz utána egy Árkádot :lol:

Ildi! Várjuk szeretettel az élménybeszámolót :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


tényleeg jövök majd, most csak bekukkantottam, de már meg is érkeztek a barinőmék, majd később tolok fel képeket még.
Miksa , Zsoltika cuki. :D
vas
 
 


Hahó!

Nincs senki? :wink:

Hoztam nektek képeket a strandról, ahová Balcsin megyünk. Szerintem nagyon szép, és valahol az oldal közepefelé látszik, hogy milyen klassz homokos gyerekrész van. És jó kis játszótér is :wink: Csak jó időnk legyen, mert ugye ezt a strandot nem bírtuk kipróbálni három évvel ezelőtt egyszer sem a nyári zimankó miatt :?

http://www.abrahamhegy.hu/strand_hu.php

Beszéltem a doktorommal papírügyben, és most megkéreztem, amit múlt héten elfelejtettem, hogy ajánlja-e a fürdést a Balcsiban. Hááát, nem :( Óvatosságból. Mondjuk szerintem nem is nagyon mertem volna, hiába mondják, hogy tiszta a víz, ha bekapok valami bacit, abból nagy baj lehet. Azt mondta, zuhizzak csak :wink: Igazából a strandon nem is terveztem fürdeni, legfeljebb térdig érőbe bekísérni Miksát, de a házunknál lévő stégről reggelente úsztam volna egyet szívesen. Nem, mintha lenne fürdőruhám :roll: :lol: Hát majd jövőre :wink:
És még azt nem meséltem, hogy megosztottuk a házat egy kedves ismerős párral, így nem 16 ezer/nap, hanem 8 ezer/nap az ára. Ez azért már így nagyon baráti.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Hahó!

Nincs senki? :wink:

Hoztam nektek képeket a strandról, ahová Balcsin megyünk. Szerintem nagyon szép, és valahol az oldal közepefelé látszik, hogy milyen klassz homokos gyerekrész van. És jó kis játszótér is :wink: Csak jó időnk legyen, mert ugye ezt a strandot nem bírtuk kipróbálni három évvel ezelőtt egyszer sem a nyári zimankó miatt :?

http://www.abrahamhegy.hu/strand_hu.php

Beszéltem a doktorommal papírügyben, és most megkéreztem, amit múlt héten elfelejtettem, hogy ajánlja-e a fürdést a Balcsiban. Hááát, nem :( Óvatosságból. Mondjuk szerintem nem is nagyon mertem volna, hiába mondják, hogy tiszta a víz, ha bekapok valami bacit, abból nagy baj lehet. Azt mondta, zuhizzak csak :wink: Igazából a strandon nem is terveztem fürdeni, legfeljebb térdig érőbe bekísérni Miksát, de a házunknál lévő stégről reggelente úsztam volna egyet szívesen. Nem, mintha lenne fürdőruhám :roll: :lol: Hát majd jövőre :wink:
És még azt nem meséltem, hogy megosztottuk a házat egy kedves ismerős párral, így nem 16 ezer/nap, hanem 8 ezer/nap az ára. Ez azért már így nagyon baráti.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, szép a strand, most már én is nagyon mennék valami jó kis vízpartra! Bár ott, ahová hamarosan utazunk, lesz medence a kertben, az sem rossz!!:)
Sajnálom a (nem) fürdést, én is nehezen bírnám... Idén olyan szépeket mondanak a Balcsiról, miért lenne baj? De mindegy, inkább halgass a dokidra...

Fogorvos nem is volt olyan rémes... Amíg csiszolta a fogam, végig a játszótér borzalmairól beszélt (ugyaoda jár ő is a gyerekeivel, ahová mi...) meg a hülye témákról, amikről az anyukák beszélgetnek...:) Jól mulattam... :shock: :) Most kicsit érzékeny, de rosszabbra számítottam. Peti meg végigaludta az egészet! Fél kilenckor kicsit megetettem, beraktam a babakocsiba, busz, metró, fogorvos, visszafelé metró, három busz... csak aludt. Az unokatesóméknál (itt voltak a nagyok) felébredt, evett, azóta alszik... :shock: Nem egy bonyolult pasi! :)
Árkád elmaradt :(, mert mentem a gyerekekért, meg nem jár a metró, nem volt kedvem pótlóbuszozni. Megpróbálom rávenni az uramat, hogy szállítson oda hétvégén, adjon egy fél órát, és kap egy boldog feleséget cserébe...:) Meglátjuk mit szól :wink:
A gyerekek meg nagyon jól érezték megukat ezalatt, hazafelé Adél elaludt a buszon, olyan édes volt!:)

Keresztelő: hát igen, kicsit hirtelen volt, de nagyon jól sikerült, szép volt, jó volt a vendégség is utána, nem kell a dolgokat agyonszervezni ezek szerint!

csak egy-két kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Gyorsan jövök, ameddig tudok :D
Nasi még alszik, barinőmék most mentek el.
Szuriját megkapta Natasa , kicsit bömbizett miatta. :(

Rita, aztán hallod, hamar lezavartátok a keresztelőt tényleg.
Én kicsinyeimet is megkeresztelték szombaton Répcelakon(a a harmadik pap vállalta el őket) :roll:
majd arról is teszek képeket.

vissza még nem olvastam az előző oldalt :oops: , képeket láttam, nagyon szép mindenki :D :D :D :D :D

Szóval a nyaralás nagyon jó volt, voltak fárasztó részek is, Olivér belázasodott két nap múlva, mikro ott voltunk, jártunk egy csomó klassz helyen,
Voltunk Olaszo.-ban is, Velencét csak kívülről láttuk(ki lehetett volna rakni lazán a teltház táblát).
nem volt parkolóhely, az uram síkideg lett, és visszajöttünk a hídon, ott még utánanéztünk buszos, meg hajós átutazásnak is, de ezek irtó cigány népség, semmit se találtunk :roll:
Szóval nem jöttek be nekünk az olaszok.
Aztán hazafele megálltunk Jesolóban fürödni, az jó volt, de 2,5 óra múlva jött a vihar, rohanni kellett kifele :roll:
Onnantól hazáig(kb.250-260 km) ömlött az eső.
Voltunk kabinos felvonózni, panorámautakat jártunk meg, láttunk havas hegycsúcsokat, várakat, szurdokokat(na, az halál volt, Olivért végig cipeltük, semmit se láttam, csak a lábam alá figyeltem)
Aztán az uram cipelt két gyereket, hátán Nasit, elöl Olivért :lol:
http://www.zseninfo.hu/ausztria/a_szurd ... lucht.html
http://www.flattach.at/betrieb_details. ... et_id=3520
Nagyon szép volt.

itt is voltunk, ez is baromi szép
http://www.tauerntouristik.at/de/malta/index.php

meg Klagenfurt mellett, a Minimundusban is, itt a világ híres épületei vannak kicsiben.
http://www.minimundus.at/

kajálni jó sokat ettünk, és NEM híztam semmit :shock: :shock:
lehet a sok séta miatt.

folyt köv........................
vas
 
 


Ritam jaj, de cuki Petike!!! :D :D

Nem kis túrát vállaltál be busszal.Én is hallottam, hogy nem jár a 2-es metró(kisiklott :shock: )
Fogad :(

Szirom, szép a strand tényleg,most látom, hogy ez Balatonrendes mellett van, oda jártunk gyerekkoromban táborba :lol: :lol:

lehet, mi is Balcsizunk még egy hetet :wink: :D
vas
 
 


felébredt Natasa , majd csak holnap jövök, Puszika
vas
 
 


Miksa megint lázas, nem hiszem el :roll: De mi a fenétől :?: :( "Csak" 38,1 volt, de ne legyen semennyi :evil:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, ne aggódj, ezen mi is átestünk, én is Bernát is, egy-két napig tart csak a láz, aztán kis nátha és vége. Nyugi! gyors kis nyári vírus...

Ildi, szia! Jó kis mozgalmas nyaralásotok volt!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Hahó!

Rita! Csak nekünk már kétszer volt ez a kis nyári vírusunk, két hete majdnem 40 fokos lázzal. Háromszor azért ne legyen már. Áááá... De most mondjuk nem lázas. Velem aludt (ha ezt alvásnak lehet nevezni), éjfélig csevegett, mint az úttörőtáborban, aztán forgolódott, ivott, pisilt, leesett stb... :roll: Most még alszik :wink:

Még azt akartam mondani, hogy Peti a második képen annyira, de annyira békésen alszik, tünemény! :wink: A többi kép is jó!

Ildi! Nagyon-nagyon szép helyeken voltatok, különösen az a szakadékos, hidacskás tuti :wink: Velencét ne bánd, majd egyszer megnézed! Tömegben úgysem az igazi :wink:
És a szállás milyen volt?

Gabi! Ti hogy vagytok? Pöttyök?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


jó reggelt!!!

Szokásos Natasa még alszik szöveg..................... :wink: , fiúk már fennt vannak :D

Jaj, szegény Miksa!!! :(
Olivérnek is csak 1-2 napig tartott, mikor Ausztriában lázas volt,vasárnap du. kezdett szarul lenni, eset lett lázas, de csak 37,9 volt a legmagasabb, hétfőn még kicsit szarul volt, aztán keddre el is múlt minden.
Kis köhögés, kis fika :(

Szállásunk nem volt valami túl jó, ráadásul az utólsó nap a nyanya még kért majdnem 30 euró tax-ot.
De erről az iroda nem szólt, hogy ezt is fizetni kell. :roll:
Fel is hívtam őket, le is b*sztam a csapatot.
Állítólag ott volt a prosiba. :roll:
Ja, egyszer elolvassa az ember, aztán minek lapozgassm tovább :roll:
Nem volt annyira rossz a szállás, kicsit régimódi bútorokkal volt berendezve, de a nyanya lánya Porsche cabrióval járt :D
Ja, meg a takarítónő nem vitte le soha a szemetet (takarítani is lusta volt, mindössze 2-szer porszívózott össze) :shock:

Velencét nem is bánom, annyira nem volt ott a top városlátogatásaim között.Csak dühítő volt, hogy egy csomót ültünk a kocsiba, és nem láttuk.
Mindegy, helyette kárpótolt a tenger :D
A szurdok nagyon tuti volt, gyönyörű volt, ahogy a víz helyet csinált magának a sziklában.
Csak ne kellett volna OLivért cipelni 8)



Úttörőtáboros Miksa :lol:


Én is kérek talis képeket!!!!!! :D :D :D :D


Próbálok gyorsan párat kicsinyíteni, aztán felrakok párat, oké????? :D
vas
 
 


Ildi! Délutáni alvás alatt küldök képeket és reagálok is, jó? Most menek a dolgomra :wink:

Kölyök 36,3.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?