Új privát üzeneted érkezett!

Márti, Fanni is tapsikolt össze-vissza, főleg ha a közönség is ezt csinálta.Szerintem jó műsor(volt), remélem lesz folytatása.


Ayse!
Melyikben voltál?
Engem is halálra idegesít, h a mértek véget érnek nagyjából 36-38-nál és aki ennél nagyobbat kell hordjon, hát azt meg lenézik az eladólányok.
Melltartót tényleg nem lehet kapni nagy méretben, főleg ha még szépet is szeretnél.
Én most olyan 85 C-90C körül tartok és ilyen méretet se találok túl gyakran.
Az az Ulla P. üzletlánc meg egyszerűen megfizethetetlen.
CundA-ban lehet találni jókat, anyukám is ott szokott vadászni.Na meg a jó kis turikban.
Szerintem ne vádold magad, h elhíztál, van ilyen, mással is előfordult, majd leadod ha szigorúbb diétára fogod magad, illetve ha nem eszel fehér lisztet és cukrot stb...
Az egyik nagyon jó barátnőm 3 hónap alatt leadott 13 kg-t a Slim Fast nevezetű fogyókúrás italporral.Emellett lehet enni rendesen, napi kétszer kell inni a turmixot.Na persze édesség nyema, de pl a tesóm is lefogyott vele mikor kiment és azóta is vékonyavbb mint valaha volt.
Állítólag jó ízű, azt nem tudom lehet-e szoptatás mellett inni, én is kacérkodom vele, de még nem láttam a közelben, ha meg olyan helyen járok, álatlában elfelejtem megnézni.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Nézd meg itt:

www.slimfast.de

Asszem az Árkádban a bioboltban lehet kapni, nem olcsó, vmi 7000 Ft egy tégely és ha kétszer iszod naponta az talán 1 hétre elég.
Meg valahol a Lehel úton is lehet kapni.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Timi!
Alakul a jóidő!
Köszi, megjegyeztem a szert.

Szopi alatt sztem nem lehet, mert módszertől függetlenül a hirtelen fogyás nem jó, mert a zsírban felhalmozódott méreganyagok kiolvadnak és bekerülnek az anyatejbe. :?

A cunda-ban voltam. Nekem is 90c kellene. Itt ruhából méret van legalább, csakhát ugyanaz a fazon, mint 36-osban és az nekem elég gáz :oops: :oops: :oops:

Na mind1. a gyerekeknek vásároltam és beváltottam a dm-es bónt is, Andrisnak vettem egy háromrészes együttest, farmer, hosszúújjú póló, kötött kapucnis mellényke :D

ayse
 
 

 
 

Ayse!
Sajnállak az aranyér miatt, nagyon rossz lehet. :(

Melltartókérdés. Rossz lehet, én szerencsére eddig elég átlagos méret vagyok 80B-80C-85B között mozgok, most megint kitöltöm a nagyobb melltartóimat :lol: . Viszont a tesómat megáldotta a sors méretesebb cicikkel, ő is hasonló méreteket vesz mint Ti, leárazásban a Sariana boltban szokott venni féláron ilyen méretekben szépeket, de azok még így is borsosak. :evil:

Mi ma délután mamáztunk és dédiztünk, Bendegúz egész végig a kertben randalírozott, és annyira rossz volt és huncut, igazi vérbeli rosszgyereket játszott, szedte az éretlen szőlőt, eldobálta a sárgabarackokat, mindig arra járkált ahol nem kéne, de nagyon élvezte.. mi meg közben majd megzabáltuk. :D

Én meg délben felújítottam a teraszt, a kipusztult árvácskák röpültek, és olyan szép sötétpiros törökszegfűket és lilás petúniákat ültettem egymás mellé a ládákba, furcsa színkombináció, de tényleg jól mutat. :)

Timi!
Jó szórakozást Nektek! Klassz az idő! :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
Na épp ez az. Te egy kicsi, vékony nő vagy és ezek szerint akkor csak egy számmal szabad nagyobbnak lenni nálad.... Valahol olvastam egy fejtegetést, hogy a magyar, az nem egy kereskedő nép. Nagyon nem az. Szombat este pl. egy harmincas értelmiségi nőci ne akarjon filmet vagy bármiféle műsort nézni, mert a neki szólókat szigorúan 11 után kezdik vetíteni. Vagy olyat nézhet, amit kismilliószor adtak már. Pedig általában én vásárolok, úgyhogy a reklámblokkokban igencsak számolhatnának velem.


Az árvácskák nálunk is kinyiffantak.
Sajnos aza koncepcióm se jött be, hogy a virágoskertecskémben nem irtom ki a füvet. Általában nem tetszik, hogy a puszta földből nőnek ki a virágok, gondoltam, milyen klassz lesz majd a zöldellő fű közül. Ahogy azt Móricka elképzeli...nem véletlenül nem szokott fű lenni a virágok körül. Most új koncepcióm van: annyi virágot kell ültetni, hogy ne látszódjon köztük a föld.
Annyira hiányzik egy mentor, akitől elleshetném a kertészkedés fortélyait...

Majd dobsz egy képet a virágaidről? Ez a színkombináció felcsigázott! Különben Lili is törökszegfűt kapott az utolsó ovis nap emlékére :D

ayse
 
 


Lányok!

Ti tudtok valamit Mankáról?????

Manka????????

ayse
 
 


Lili teljesen magától úgy döntött, hogy rajzol az ovónéniknek és a dadus néninek. A hátára meg egy szöveget is írt, hogy nagyon szeretett ide járni és majd máskor is jön :D

Különben rájöttem, hogy a velem való konfliktusaiban igencsak szerepet játszik az ödipuszi komplex. :evil: Fú annyira nehéz szülőnek lenni!!!!

ayse
 
 


Ezt nézzétek meg!

Annyira megható!!!!!!!!!!!!

http://www.indavideo.hu/video/SOKKOT_KAPOTT_ANGLIA

ayse
 
 


Szép napot Mindenkinek!

A magyar nép nem tud kereskedni: ez tény, és hozzáteszem, h a sokak által szídott Amerikában, akármelyik üzletbe bemész, az eladók kedvesek, nem vágnak pofákat, segítőkészek és elpakolják utánad a felpróbált ruhákat és egyáltalán sokkal jobb érzéssel mész be a legegyszerűbb üzeltbe is vásárolni.
És nem a magasabb fizetés miatt mosolyognak, ott sem fenékig tejfel az élet.
A méretekről nem is beszélve, ott nincsenek melltartógondok, mindenhol lehet kapni szép, szexis, igényes darabokat jó áron.
Az anyu alacsony és kicsit molett, ezáltal az ő méretére lehetetlen pl itthon pizsamát kapni.

A mi virágaink is megadták magukat, jövő héten újakat kell ültetni.A hatalmas esőzés miatt felázott a föld, utána meg a szárazság.......


Tegnapi előadás:

Nagyon jó volt, Kern-Koltai-bennük sohasem csalódik az ember.
Eső nem esett, egész kellemes volt még 11 órakor is az idő.Egy kabát azért kellett.
Utána beültünk pizzázni a Rádayba, szóval kellemesen telt az este.
Nem tudtam kik fogják a darabot előadni, úgyhogy kellemes meglepetés ért.
Minen évben felállítják a Bakáts téren a színpadot és a Ferencvárosi Nyári Játékok keretén belül ki lehet fogni jó műsorokat.3 éve a Markó Iván féle Bolero-n voltunk, hát az egész közönség állva tapsolt.
Mondjuk én imádom a balettet, úgyhogy nekem bármit előadhatnak.

1 óra felé értünk haza, azt hittem rosszul látok, h ég a villany a szobában: Fannika felébredt, úgyhogy az anyu szórakoztatta olyan 11 órától rollerrel, Vizipókkal és gyurmával.
Esküszöm érzi ez a gyerek mikor megyek el, mert akkor rendszeresen felébred.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Lili milyen csupaszív kislány!

KépKép
tibicsoki75
 
 


Egy ilyen estének én is örültem volna! Esti szopi már nincs?

Ma amíg telefonáltam, tüsszentettem és Andris szaladt a konyhai fiókhoz, ahol a papírzsepiket tartjuk és hozott egyet! :shock: A kis lovagom :D :lol: . Úgy megdícsértem, hogy aztán hozott még huszat :lol: :lol:

ayse
 
 


Imádom amikor ilyen figyelmesek és segítőkészek a gyerekeink. :lol:

Esti szopi nincsen, csak éjszakai, ha felébred és lusta vagyok visszaaltatni, vagy innivalóért kimenni.

Nálatok hogy áll a szopik száma?

KépKép
tibicsoki75
 
 


imádom után vessző....

KépKép
tibicsoki75
 
 


Ayse, Fanni is nagy kulcsos és szökős, úgyhogy volt, h már a lépcsőházból szedtem össze.Azóta zárom az ajtót, mert a lánc az édeskevés.Simán kinyitja az ajtót és a lánc engedte résen kisurran.

DM-es kuponunk nekünk is van, tavaly óta kerestük és kb két hete találta meg a Tomi, a kocsijának a csomagtartójában.Ha megjön a gyed megyek is levásárolni, de szerintem a tesóm fia fog kapni vmit.Jópofa találmány ez a baby bonusz.

Esti tévézés szombaton az katasztrófa, mire tényleg normális filmet vetítenének addigra elalszol.Főleg nyári estéken gyatra a választék.
Duna tv, házimozi, hajnali beszélgetős műsorok, Discovery, NG.Nagyjából ennyi, amivel szoktam szórakozni, meg most a Szeretetkönyvet olvasom, csak épp az a baj, h, amint ágyba kerülök, 1-2 oldal és kidőltem, szóval elég lassan haladok.

Viszem lefektetni a bébit, ma 1/2 12 - 4-ig aludt délután, úgyhogy biztos sokáig fog tartani.

Vettem babylove-os hajsampont neki, olyan finom az illata a tiszta, száraz hajon, pedig a flakonban kicsit büdi.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Ayse!
De aranyos Andris a zsepivel!
Majd csinálok ma lépeket a virágokról és felteszem.

Timi!
Mikor aludt el végül Fanni? Bendegúz is fél4 után ébredt tegnap, de jól lefárasztottuk délután. :lol:

Esti műsor: én már nem is keresgélek jó filmeket, úgyse találok semmit. Néha csak eldőlök valami igénytelen újsággal. Vagy ha van éppen valami jó könyven, olvasok kicsit, de elég hamar elalszom sajna. Meg bevallom néha főzőcskézős műsorokat keresgetek (Spektrum, Paprika TV), mert valahogy azokhoz van hangulatom. :oops:

Tegnap itt voltak a szüleim, és ma is jönnek, de amíg Bendegúz alszik még gyorsan boldogítalak Benneteket pár képpel, még Keszthelyen készültek, illetve tegnap a játszótéren.

Azt nem is írtam, hogy Bendegúz új hobbija otthon a vezetés lett, imád a kormánynál ülni, tudja melyik a sebváltó, kézifék, kilométeróra, oltári hisztik voltak amikor kivettük, de már megtanulta hogy mindig kicsit újra beülhet ha hazaérünk, és azóta nincs hiszti. :D És mondja hogy "vezet a Bendedúúz" vagy hogy "a baba vezet". És mondja hogy a papa autója "Citrojen autó", apájáé meg Toyota (vagy néha Totoya). Megismeri a Citroen emblémát és a szervíznél mindig szól, hogy ott a Citroen autó. :lol: Hihetetlenek ezek a kis pasik, hogy már mennyire pasik..

Szóval:
Vezetés
Kép

Huncutkodás reggel

Kép Kép Kép

A kis izomgéza

Kép


Játszótéri akciózás

Kép Kép Kép


Kedvenc kis szelíd motorosom

Kép Kép


Felébredt végszóra, megyek is.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Bendegúz most délben alvás előtt olyan jól elszórakoztatott minket, itt vannak nálunk a szüleim, és ugye ilyenkor ő is pörög ezerrel, és nem nagyon akart elaludni, csak hallgattuk, hogy akciózik a kiságyban. Aztán egyszer csak azt hallottuk, hogy "kidobtaa!" "ezt is kidobta" ..és ezt még jópárszor. Aztán amikor bementem az összes állat ami a komód tetején elérhető távolságban volt, és az egész zoknis-harisnyás-aprólékos fiók tartalma a szőnyegen szépen elterítve feküdt. És a legjobb az volt, hogy ahogy bementünk a nagyikkal, Bendegúz hasra vágta magát a kiságyban, és bekapta az ujját szopizni, mnt aki mindjárt alszik, és nem tud semmiről. Mondanom sem kell, röhögőgörcsbe fulladt a nevelési kísérletem. Aztán csak elaludt.. :D

Mankáról én sem tudok már régóta. Mankaaa!!! Jól vagytok??

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Mint kiderült (Anyu mondta) ez nem törökszegfű, csak sima, de nekem tetszik. :D

Kép

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Márti!
Bendegúz a második játszóteres képen úgy néz ki, mintha egy magazinból lépett volna elő. Nagyon jó kép!
Szépek a virágok! Idáig bírták az árvácskák? Nekem kb. 2 hónapja kihaltak. Most én is nagyon büszke vagyok a teraszon a virágaimra. Amikor ideköltöztünk tele volt varjúhájjal, meg még valamivel, aminek nem tudom a nevét. Valamennyit meghagytam és közéjük ültettem évelő és egynyári virágokat is. Most olyan szép dús. Mindjárt teszek fel képet is. Amúgy a muskátlikat a virágkiállításon vettem, ici- picik voltak, nem volt rajtuk még virág sem, és csak 100 Ft volt darabja, míg máshol 500, igaz azok már virágoztak.
KépKép

Ayse!
Tahiban én is azzal próbálkoztam, hogy a fűbe ültettem a virágokat, mert én sem szeretem, amikor látszik a föld is, de nekem is rá kellett jönnöm, hogy ez így nem jó.
Sajnállak az aranyér miatt. Jobb már? Nekem szülés után jött elő nagyon durván. Brutál módon fájt, a gátmetszés helyét nem is éreztem mellette, pedig az is jó nagy volt. Többek között ezért is kezdem el 2-3 hónapja az intimtornát, hátha el tudom most majd kerülni. Majd meglátjuk.
Timi!
Biztos jó volt a színházas estétek. Annyira hangulatosak tudnak lenni a szabadtéri előadások. Mi régen mindig Zsámbékra mentünk nyáron, ott is nagyon jó darabokat adtak elő. Balettot én is imádom.
Fanni tényleg kiszökött a lépcsőházba? Nem ijedtél meg?

Manka!!!????

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Sziasztok!

Réka!
Dehogy bírták idáig az árvácskák, már kórók voltak, csak nem akartam azelőtt új virágokat venni, hogy két hetet nem voltunk itthon. Már randa volt a terasz nagyon, de most szép!! Csak nekünk nagyon napos a terasz, kíváncsi vagyok meddig bírják a petúniák. Meg hogy mi lesz majd velük, amikor nyaralunk..
De a Te virágaid meg egyenesen gyönyörűek, csak úgy burjánoznak. :)

Sztem is jó az a kép Bendegúzról, olyan kis vagány.

Képzeljétek megvan az integrált teszt eredménye és tök jó lett. Azt mondták olyan mint egy fiatalé.. He-he. Mert én már öreg vagyok.. :(

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy belekotty, de szoktalak ugye olvasni Titeket :wink:

Manka lent van anyukájáéknál, majd a hét közepén jönnek csak haza, egyébként minden oké velük. :D

Gyerekek, virágok mind nagyon szépek! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Én is pont ma beszéltem Mankával, holnap jönnek vissza Pestre. Nyaralnak a nagyiknál. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!


Márti, szombat este végülis olyan fél kettő felé aludt el. :shock: Vasárnap reggel nyolckor már fent kukorékolt, viszont délután 4 és 1/2 órát aludt, úgyhoyg lőttek így a Városligeti sétálásunknak, amit vasárnap délutánra terveztünk.

Bendegúz bnagyon hasonlít Rád, olyan finom kis arca van.

Ma bementünk délután a Sárkány Centerbe egy kis kínai túrára, mondhatom sikeres volt.Fanninak vettem egy vékony nyári nadrágot és magamnak 4 bugyit meg egy szép ezüst papucsot.
Perzsze tudtam volna még vásárolni.Meglepően jó gyerekruhák és cipők voltak.
Van ott egy Reál élelmiszerbolt is, úgyhogy a kellemest a hasznossal egybekötve kajákat is vettem, nagyon jó áron.
Pl Tropicana gyümilék 139.- Ftért.

Lányok, gyönyörűek a virágok, ezak a lilás árnyalatok nagyon szépek.
Réka nektek mekkora teraszotok van? Jó nagy lehet!

KépKép
tibicsoki75
 
 


Csak egy gyors bekukk, itt vana hugom egy hétig és cincogunk :):):):)

Márti!
Én is azt akartam írni, hogy Bendegúz nagyon hasonlít Rád. És megint nagyot nőtt, az utóbbi időben nem láttunk róla képet.

A virágok gyönyörűek!

Réka!
A Tieid is, és az a kőkorlát....hmmm...elképzelem mögötte a házat....

Köszönöm kérdésed, a gerincoszlopon déli végén elterülő testtájam egész jól összeszedte magát, de azért még van javulnivaló. Egyébként első utam a könyvesboltba vezetette, ahol megvettem az intim tornát :)
Olvasni még nem volt időn (de azért tornáztattam a magam feje után), mert most ovónénist játszom, a szomszéd kislány itt van kedden-szerdán, amíg az ovi zárva. Lilit teljesen leköti, de három gyerek, azért három gyerek....

ayse
 
 


Ayse, jó cincogást!!! :lol:

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Márti!
Örülök, hogy rendben minden. Mint egy fiatalé? :evil:

Timi!
Egy ilyen jó kis vásárlás nekem is jól esne. Magamnak is, Ágostonnak meg pláne. Hihetetlen mekkorát nőtt egy hónap alatt. Idáig a nagy melegekben mindig rövidnaciban volt, most, hogy hűvösebb lett vettem észre, hogy rengeteg nadrágja minimum 5 centivel rövidebb neki.

Terasz: tényleg nagy, és imádom. Viszont amilyen házat képzelem, hogy elképzelt Ayse a kőkorlát mögé, sajnos nem olyan. Ahhoz kéne egy lottó ötös. Picivel több, mint 100 éves a ház, és nagyon ráférne egy renoválás, de nincs rá pénz.
Amúgy aki kíváncsi, még mindig szeretettel látnám gyerekkel, gyerekekkel együtt.

Ayse!
Én is jó cincogást kívánok! Mindjárt ideérnek az én hugaim is cincogni :)

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Réka, én pont egy régi házat képzelek oda :D

Aki ma reggel 3/4 7 kor privit küldött, azt jelentem nem kaptam meg. A levelező rendszerem kiírta, hogy üzim van, de maga az üzenet nem érkezett meg.

ayse
 
 


Réka, mi természetesen kíváncsiak vagyunk, a jövő héten esetleg szívesen elmennénk.Betársulhat hozzánk bárki az autóba.

Mekkora méreteket hord most Ágoston?

Vásárlás: sajnos én beteges szintre emeltem, minden hónapban kell vennem vmit, mindegy hogy kinek, különben megveszek.Soha nem drága dolgokat, és általában fontosakat.
Pl hiába kap Fanni egy rakás ruhát, mindig van, amit épp aktuális megvenni vagy az ára miatt az elkövetkezedő időszakra, vagy mert nincs neki vékony gatyája, ujjatlan pólója meg ilyenek.
Ma délután benéztünk az Árkádba, mert meg akartam venni a Halász J. féle Kép a tükörben c. CD-t, mivel nekünk bakeliten van meg, de recsegősre van hallgatva.Persze nem volt, majd megrendelem a Pagonyból interneten, nekik megvan.
Azért be kellett néznem a Zarába, hátha van valami.
Fannika annyira édes volt, nem maradt kint az apjával, hanem bejött velem a próbafülkébe és ahogy vetkőztem, ő is levette magáról a cipőjét, meg a felsőjét.


Ayse, beváltottam én is a dm-es kupont, F uncsitesója kapott egy nagyon klassz hosszú ujjú kapucnis felsőt, rajta egy kockás inggel, aminek fel lehet hajtani az ujját tépőzárral.Tök vagány.

Képzeljétek, Fanni hétfőn evett először főtt kukoricát, de úgy, ahogy a nagyok, bevágott egy kisebb darabot.Látta, h a nagyapja hogy eszi és azonnal kellett persze neki is.Úgyhogy ma vettem itthonra is, holnap megfőzöm, jó lesz uzsira.Legalább hízlalja, mert szerintem még mindig nincs 11 kg.

Márti, igenis fiatal vagy!Egyébként tök jó, h minden rendben.

Asszem megyek fürdetni, mert F csúszik hason a padlón.


:shock:

KépKép
tibicsoki75
 
 


Köszi csajok, én is fiatalnak érzem magam. :D (bár esténként azért nem mindig van ez így.. :lol: ).

Réka!
Mi is szívesen meglátogatunk Benneteket. Nem csak a terasz miatt ám.. :) De tényleg irtó jól néz ki ez a kőkorlát.

Főleg ha Timiék még el is visznek minket! :lol:

Timi!
Mi betársulunk szívesen.. :lol:

Igen mindig van valami, amit muszáj megvenni, bár én az elmúlt időszakban azért eléggé visszafogtam magam, a kínai bevásásárláson kívül hónapok óta nem vettem magamnak semmit. :( Persze Bendegúznak igen, de azt szinte csak turiban. Meg az a jó, hogy Bendegúznak turizik a mama is, meg néha a tesóm is (bár mostanában ritkábban). Így bőven van ruhája. Meg azért ő nem nő annyira gyorsan, pl simán hord egy csomó tavaly nyári pólót.
Amúgy ő sincs még 11 kiló, talán mire kétéves lesz eléri. :)

Zarában vannak klassz cuccok, de sztem elég drága, sajna.

Én még nem mertem neki adni főtt kukoricát, nehogy nagyon felfújja. Pedig biztos szeretné.

Ma kreáltam egy isteni banános-csokis-mazsolás sütit, iszonyat egyszerű, és gyorsan megvan, és szuperfinom. Ha érdekel valakit majd leírom a receptet. (könyvből néztem csak kicsit módosítottam az összetevőkön, mert szégyenszemre csak 25 deka liszt volt itthon.. :oops: és ehhez kellett igazítani)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Ja, még azt akartam kérdezni csajok, mi ez a DMes kupon, amit beváltotok?

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti, szégyenszemre nálunk is előfordul, hogy csak 25 dkg liszt van a polcon.
:lol:
Dm-es kupon: mikor megszületett Fanni volt egy akció a Dm-ben, h ha kitöltesz egy papírt, csatolod hozzá a gyerek születési anyakönyvi kivonatát, akkor kb a gyerek két éves koráig ellátnak mindenféle akciós dologgal.Kezdésként kaptunk egy füzetet, benne egy csomó kuponnal, és ebben volt a CundA-ban beváltható 2 db 50%-os bón. Szoktak küldeni 21%-os kedvezményről is cetlit, illetve F kapott a szülinapjára egy kis babás-tortás emblémával ellátott pólót.Még két év múlva is jó lesz neki.
Úgyhogy nektek itt a lehetőség, lehet, h idén is van még ez a baby bónusz program-merthogy vmi ilyesmi a neve.

Fincsnek is jó még egy csomó tavalyi holmija.

Zara: igen, tényleg drága, de ma pl egy csomó felső-kismamáknak is hordható- volt leárazva 1790.- Ft- ra.

Persze, hogy elviszünk, megpróbálok kérni egy gyerekülést a szomszéd csajtól, hogy ne kelljen ki-be szerelni a tiéteket.

És jöhet a recept is.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Timi!
Ha minden hónapban csak egy cuccot vesz az ember, akkor azért sztem nem vitte túlzásba a ruhatára fejlesztését, sőt. És ezt beszorozva a családtagok számával...

ayse
 
 


Sziasztok!

Ayse!
Boldog névnapot kívánok!
Kép

Mindenki: Találjatok ki jövő hétre egy napot, és jöhettek hozzánk! Nekem még bármelyik nap jó. Ha nem tudunk kitalálni egy olyan napot, ami mindenkinek jó, szerintem akkor is tartsunk egy talit aznap, amelyik legtöbbünknek jó, legfeljebb majd ismétlünk.

Timi!
Nem is tudom pontosan, hogy mekkora ruhákat is hord Ágoston. Vagyis elég változó. Nadrágból 92- es méret jó általában, de polókból pl. egy csomó 80- asat hord.

Dm-es kupont én nem váltottam ki Ágoston születése után, mert Tahiból viszonylag ritkán jöttünk be, dm- be meg pláne. Most viszont biztos nem fogom veszni hagyni.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Sziasztok!

Aysemese!
Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!!!


Kép


Réka!
Anno én nem is hallottam erről a DMes kuponról, de most már rémlik hogy utólag mondta valaki, hogy volt ilyen. Most én is kiváltom majd!

Timivel kaptunk az alkalmon nagyon, de nem akartunk ám így Rád rontani. :oops:

Akartam kérdezni, névválasztással jutotatok már előre? Végül marad a Borbála? Nálunk még mindig csak kósza ötletek vannak. :)

Timi!
Nem olyan bonyolult ám kiszerelni az ülésünket, Lacinak egy mozdulat, úgyhogy ne csinálj ebből gondot, ha megyünk aznap reggel kipattintja.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
Nem rontotok ránk! Örülünk, ha jöttök!
Név: Igen, úgy tűnik marad a Borbála, végre a férjem is beleegyezett.
Nektek mik azok a nevek, amik szóba jöhetnek? Vagy még nem akarod elárulni?

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Sziasztok!

Emese, Isten éltessen sokáig a névnapod alkalmából!


Tali: nekünk csak a péntek nem jó.

A Borbála nagyon helyes név, nekem tetszik ha úgy becézik, h Boriska.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Köszönöm a köszöntéseket, nagyon kedvesek vagytok! :D:D:D
Gyönyörűek a virágok! :D

A mai nap egy kicsit izgire sikeredett. Sétálni mentünk a hegyre, de a semmiből felénk szállt egy esőfelhő és elkezdett zuhogni. Beálltunk egy olyan ház erkélye alá, ahol még nincs erkély. Szerencsére nem voltak otthon, de Lili állandóan kérdezte, hogy kihívják.e a rendőrséget. :lol:

Sajnos volt egy rosszabb is. Lili nyakán reggel kiútés kezdődött, ami egyre terjedt és délután úgy döntötem, hogy akkor irány az orvos. Gondoltam, hogy allergia, de azt hittem, hogy visszajött a tejcukor érzékenyésg, mivel it a parlagfűszezon és akkor minden erőteljesebben és aggreszívebben jön ki. Az allaergia stimmelt, de a görögdinnyétől, ami keresztreakcióba lépett a perlagfűallergiával :(:(:(. És ezért is alakult ki a nyaka a körül (és nem a pocakján, mint a tejnél). reggel panaszkodott is torokkaparásra. Kaptunk Ractodelt kúpot is, hogyha gázabb lenne a helyzet, és akkor menni kell a kórházba is. Azért megnyugtatott a doktornő, hogy szerinte a súlyosabb helyzet már kialakult volna reggel óta, csak biztos, ami tuti. Hát nem vagyok 100%-ig nyugodt :(:(:(

Réka!
Jövő héten a hugom két gyereke lesz nálunk "táborozni", de azért lehet, hogy bepróbálkozom a férjemnél és Andrissal mégiscsak átrándulunk Hozzátok!

ayse
 
 


A háznak kerítése nem volt, hiába húzos volt a mai nap...

ayse
 
 


Eddig vasaltam, most megyek aludni. Holnap du hazamegyük a hétvégére Keszthelyre, lesz AFP, meg UH.

Ami a talit illeti, nekünk is eddig tulajdonképpen mindegyik nap jó, megpróbálunk alkalmazkodni.

Ayse!
Pont kezdtelek elképzelni Benneteket, ahogy álltok a nemlétező erkély alatt, és áztok.. :lol:

Szegény Lili, allergiás a görögdinnyére, ez nagyon rossz hír egy gyereknek.. de még egy felnőttnek is.

Jóéjszakát!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Köszönjük a jobbuláskívánásokat Lilinek!!!

Lányok, szerencse, hogy nincs itthon vérnyomásmérő, mert a pulzusom szerintem bőven a százas tartomány felett jár :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Az ingatlanadót max (hahaha) 2%-ra tervezik!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Mit is jelent ez????

Például azt, hogy ha mondjuk 30 éves korodra megszerezted azt a lakást, amiben életed végéig élsz, és vagy olyan szerencsés, hogy a magyar átlagéletkort meghaladóan 80 éves is leszel, akkor szépen mégegyszer befizetted az államnak a lakásod árát. Köszönetképpen, hogy itt éltél ötven évig és megengedték neked, hogy ezalatt saját magad gondoskodj a fedélről a fejed felett.... :evil: :evil: :evil:

Vagy számokban:

Vegyünk egy átlagos budapesti ingtalant, mondjuk 20 milló forintért, az éves szinten 400000 forintot jelent, havi bontásban 33 ezret. De akinek budapesten, vagy környékén kertes háza van, netán egy nagyobb négyzetméterű budai lakása, hát az bizony a hétszámjegyű összeggel is számolhat. :evil: :evil: :evil: :evil:

remélem az önkormányzatok belátják, hogy ezt képtelenség bevasalni a magyar lakosságból :evil: :evil: :evil: :evil:

ayse
 
 


Sziasztok!

Ayse!
Ez az ingatlanadó engem is felháborít mindig. Tényleg észbontó, hogy megveszel magadnak nagy nehezen egy lakást, kinyögöd a hitelt, és saját magad tartod rendben, viseled a költségeit, stb. és még emellett ekkora összegeket nyúl le az állam. Miközben a megvételkor kifizetted az illetéket is, ami szintén nem kevés. :evil: :evil:

Hát remélem Bendegúz nem lesz beteg, elég rosszul aludt, és kicsit taknyi. Amúgy tök jó a kedve, csak egy picit folyik az orra. Adtam neki oscillobigyót, reménykedem, hogy ez most is bejön.
Nem normális ez az idő, egyik héten meg kell dögleni a melegtől, most meg orkánerejű szél tombol. Tegnap is tök hűvös volt délelőtt, még farmerdzsekit is adtam rá.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Na, összepakolódtam a hétvégére, most még megöntözöm a virágokat. Szegény petúniák csak úgy cincálja őket a szél a teraszon..még jó hogy lefotóztam őket teljes pompájukban. :roll:

Réka!
Hát egyenlőre még csak úgy felmerülnek a nevek, aztán elfelejtődnek, és újak jönnek, úgyhogy még nem írok inkább semmit, amíg be nem szűkül a kör. Lánynévből van azért egy kedvencem.. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Ha felébred Bendegúz már nem hiszem, hogy jövök, úgyhogy jó hétvégét Nektek! Majd hétfőn jövök.
Nyugodtan beszéljetek meg egy napot jövő hétre, mi attól függően megyünk, lesz-e betegség van nem. Remélem nem lesz. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Én is jártam ma fodrásznál. Feleakkorára vágta, mint amiről szó volt és egyenesre szárította. :shock: A férjem tuti nagyot fog nézni! :twisted:

ayse
 
 


Mi holnap megyünk családilag nyiratkozni. Remélem nekem nem vágja fele akkorára, mint szeretném, mert akkor igencsak rövid lenne. :shock: :lol:
Majd írd meg mit szólt az új frizurához? Te ilyenkor nem vagy ideges, ha ilyent csinálnak a fejeddel? Persze ha jó lett, és tetszik, akkor jó!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Ma a gyerekeim a következő párbeszédet folytatták.
Andris: Majaaaaaaccc!
Lili: Az nem malac, az elefánt! :lol:

ayse
 
 


Ayse, tök jó lett a hajad, nagyon csini a fazonja, fiatalít és gondolom könnyebben kezelhető.Plusz kényelmesebb is nyáron ez a hosszúság.
Hát persze, h Lilinek és Andrisnak az anyukájuk a legszebb, ez egyértelmű!!!!

Ma délután én is fodrászkodtam, befestettem a hajam, már nagyon le volt nőve. Fodrászhoz majd csak augusztusban akarok menni és levágatom én is rövidre, úgy mint tavaly novemberben.
Ja, meg kipróbáltam a barátnőm forró levegős, forgó körkefés hajszárítóját.Jópofa, csak leszakadt a kezem az állandó gombnyomogatástól(hogy forogjon a kefe) meg a gép súlyától.
Úgyhogy marad a hajszárító és a körkefe külön-külön.

gyerekszáj:

:lol:

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Ayse!
Tényleg nagyon jó lett a hajad!
Hogy jött rá a doki, hogy a görögdinnyére is allergiás Lil? Vagy ez azért valamennyire elterjedt, csak én nem hallottam róla?

Ayse múltkor írta, hogy mennyire gáz a szombati tv műsor. Tényleg. De sajnos nem csak szombaton. Mi nemrég rendeltük meg a upc- t, hogy talán így majd lesz valami nézhető. Most 50 csatornából nem találok semmit, amit nézhetnék.

Tali: szerda, vagy csütörtök legyen?

Manka!
Jó lenne, ha Ti is tudnátok jönni!!!

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Nekünk jó mindkét nap a tali szempontjából bármelyiket is választjátok.

Ma kimentünk az anyuval és a barátnőjével meg persze Fannival Szentendrére.Úgy leégett a hátam és a vállam séta közben, mintha strandon lettem volna.De ilyen eszetlent.......ennek a napnak olyan ereje van, h lehetetlen kimenni naptej nélkül.Soha többet!!!
Viszont jót sétáltunk, vettünk szép nykláncokat, fagyiztunk és lángost is ettünk.A kocsiban odafelé meg hazafelé pedig bevágtuk az útra csomagolt szendvicseket.
F is elég jól viselkedett.Vittünk neki persze babakocsit, motort, Ciniket, úgyhogy nem lehetett oka panaszra.
Ahogy útközben meglátta a rakpart mellett a vizet azonnal közölte, h Duna. :lol:

KépKép
tibicsoki75
 
 


A férjem ma jött haza a töritáborból (hihi, mondtam, hogy oda mehet, de zenetáborba NEM :wink: ), és egy forró váltással már előtte megérkeztek a húgom gyerekei, akik nálunk fognak "táborozni" egy hétig. Szerencse, hogy a húgom is itt van még egy napig, így az ágak-gyerekek elrendezése gördülékenyebben ment. Háááát mit mondjak, jó kis gyakorlás, hogy mit is jelent négy gyerek :shock: :shock: :shock: :shock:

ayse
 
 


De okos Fannai!

Ma mi is kirándultunk, és leégtünk, Andris folyamatosan szaladt előttünk, és amikor mondtuk, hogy sétálunk, lassabban menjen, mondta, hogy JÓ és szaladt tovább, a kis tájfutó :D

ayse
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?