Új privát üzeneted érkezett!

Pangunk, lányok, pangunk??? :)

Holnap kicsit drukkoljatok légyszi, megint vizsgázom egyet... :roll: És a könyv felénél tartok... :roll: :roll: A többiek azt mondták, rendes a pasi, de VALAMIT azért tudni kéne...

Pussz!!

(És gyertek má!)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Szirom, a szerdai ötös lett, boldog vagyok! :) :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita! Gratula! :lol: Nem semmi, ennyire pöttöm babával így levizsgázni, komolyan büszkék vagyunk rád :wink:

További drukkok is mennek!++++

Megyünk családilag ikkejázni :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 

 
 

Na, ne legyetek olyan büszkék rám, ma nem mentem el, de a jövő héten pótlom. Nem tudtam rendesen felkészülni.

Szirom, én olyan hülye vagyok, hogy rájöttem, jót tesz nekem a vizsga, mert akkor amiatt aggódom. Ha az nincs, akkor a gyerekeim miatt, meg hülyeségeken, az sokkal rosszabb. :) :roll:

Szóval nekem az iskola életmentő! :)

Képzeljétek, ma Peti három-négy percen át bámult a szemembe, én meg majd elolvadtam és csak dumáltam neki minden butaságot... OLya jó a sok gyerek, valamelyiknek mndig lehet örülni (vagy többnek is egyszerre...) :)

Megyek mesélni...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita, gratulálok!!
nagyon ügyi vagy!!!! :D :D
Bámulatos tényleg 4 gyerkőc mellett!!!!!

A mai meg akkor meglesz jövő héten :wink:


Szirom, ikejja milyen vót???? :D :D


Aha, Rita, pangunk-pangunk :wink: :wink:

Mira, abból áll a gyümölcsnap, hogy csak gyümölcsöt eszek :lol: :lol: :lol:
(meg zöldséget, meg cs.mellet,stb)
Viszont nem ettem 3 napja kenyeret, krumplit, tésztát.
Kicsit ch menets diétát tartok pár napig, aztán visszaállok.
Annyi ch, ami van a zöldségekben bőven elég most.
Pl. a tegnapi napom így alakult:
Reggeli:tejeskávé pár szem keksszel(jé, ebben van ch bőven :shock: )
Ebéd:göngyölt csirkemell sajttal, sonkával töltve paradicsomsalátával
Utána egy jó nagy adag dinnye
Du: nektarin
Este egy csomag mozarella sajt(mini golyós), olívaolajjal, fokhagymával, petrezselyemmel, és 1 sült virsli.


Ennyi.
Már haladok a -2 kiló fele :wink: :wink:
Muszáj 58-ra lemennem :roll: :roll:

Na, csók

Gabi, Márti???????
vas
 
 


Hahó!

Rita! Engedd meg, hogy továbbra is büszkék legyünk rád :lol: És örömmel olvasom, hogy jól vagy :wink:

Ildi! Jó volt az Ikea, az uram 2 órán át bírta mosolyogva, már azt hittem, sose veszti el a türelmét, de aztán nagyjából az ágyneműknél mégis :lol: De azért jó kibírta, jó sok mindent vettünk is, szóval klassz nap volt!

Megvettük a rolókat a nappaliba (azér lett sürgős, mert most, hogy Miksa lerántotta az egyik függönyt,nem kértem, hogy szereljük vissza, mert ha visszateszi, akkor megint fél évig nem lesznek új rolók). Aztán végre egy teljes alakos tükröt is sikerült lőni, ez azért fontos, mert amióta itt lakunk, nincs tükrünk (elmúlt 6 éve) és szerintem a hízásaimhoz az is hozzájárul, hogy sötétben tapogatózom. Fogalmam sincs, hogy állnak a ruháim... :roll: Meg ilyenek jöttek még velünk, hogy óriás díszpárna, új gigalábtörlő, konyhai cuccok, gyerekágynemű, stb... És jól megnézegettük a nappalikat, mert még mindig készülődük a kanapévásárlásra (bár a múltkor azt mondta az uram, hogy amíg a Béla él (17.-et tapossa a macskám), addig nem lesz új). De most ez milyen.... egy macska halálát várjuk az átrendezéshez... :roll: :oops: Szóval most elég lelkes volt, úgyhogy nem vitatkozom egy darabig :lol:

A kajád jól hangzik :wink: Én is igyekszem, 4 kg a plusz eddig, és ez jó végülis, csak úgy emlékszem, Miksánál a végén jött az, hogy mindegy volt mit csináltam, jöttek a kilók... De nem érdekes :wink: Bálnamama :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, oké, ha ragaszkodsz hozzá! :wink:

De azért továbbra is fenntartom, hogy egyrészt sok segítséget kapok, így más, mint tök egyedül, másrészt meg (hülye vagyok, de) folyton arra várok, hogy mikor romlik el a helyzet, mert Adélnál is jól indult, később borult a bili a fáradtság miatt. Igyekszem mondogatni magamnak, hogy minden jó nap ajándék, nem kell a rosszra várni, meg miért ne lehetne akár egy extrakönnyű gyerekünk nekünk is?? :) Meg miért is ne mehetne jól?
Csak ne lennék ilyen debil pesszimista, sokkal könnyebb lenne az élet! :roll: :)

Na de tényleg boldog vagyok nagyon (amikor éppen nem hülyeségeken töröm a fejem), és örülök, hogy zajlik az élet szépen...:)

Ikeás napért kicsit irigyellek, nagyon mennék én is jó sok pénzt költeni az ikeába... :) Ötleteim is vannak, meg szeretem is. Ott ebédelni is szeretek, milyen plázacicás beállítottság!! :D

Szegény Béla! Valóban ne erőltesd most a témát, hátha az urad is belátja, hogy ha Béla ilyen jól tartja magát, akkor sok lesz csak kanapétok, és beadja a derekát...:)

A 4 kiló tökéletes a 20. héten!! Csak így tovább! És a végén persze hogy több jön fel, akkor hízik a baba is! És aztán meg majd lemennek a kilók... (én is erre várok...) Mondtam már, hogy egyszer kiszámoltam, hogy 1999 augusztusa óta (Majával a terhesség legeleje) 77 kilót híztam és 68-at fogytam összesen!!!???!!! Durva számok, nem?? :shock: :D

Szirom, ezért vagyunk itt, hogy ezektől a terhességi kilóktól megszabaduljunk! És az a mi hatalmas szerencsénk, hogy VAN mitől megszabadulni, mert számos szép gyerekünk is van! Hát nem?? :wink:


Ildi nagyon jó a menüd!
Én meg rólad veszek példát kaja-tekintetben, mert az enyém most nem valami példás! (boci, jégkrém, satöbbi... kicsit nagyobb arányban szerepel benne, mint a kívánatos... :oops: )

Jó hétvégét, és ha valaki erőt érez magában, hogy megszegje az íratlan szabályt (HÉTVÉGÉN NEM ÍRUNK), csak tegye bátran!! :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Hahó!

Rita! megtöröm a hétvégi szokásos csendet, de nem jó a hír, mert Miksa megint benyalt valami vírust. Éjjel 39,1, délelőttre 39,8! :shock: Volt hűtőfürdő, kúp, minden nyavalya, most 38 körül tartunk, és kezd jobban lenni. Csak most meg már nem marad a fenekén, az se jó. A doktor nyaral, van helyettese, de egyelőre nem zaklattuk, mert az asszisztens felvette a telefont és elmondta, hogy van ilyen vírus a környéken, 2 nap magas láz más tünet nélkül. Stimm eddig.

Kaptok egy képet, kinyílt az Afrika királynője liliomom :wink: A virágok 18 cm-esek, átmérőjük 16-17 cm:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Én is megtöröm a hétvégi szokásrendet:

Szirom!

Először is a legfontosabb: Jobbulást Miksának!:):)
A másik meg, hogy a múltkor nem reagáltam a recepteidre, pedig tetszettek! Ma pedig annak hatására csináltam sült sajtot, de nem fetából (azt is vettünk, majd legközelebb az is lesz), hanem Camembertből. De ugyanúgy, ahogy a fetát (alufólia, olivaolaj, meg egy pici fehérbor), csak provance-i fűszerkeverékkel (abban hangsúlyos a rozmaring) és pici fokhagymával, hagyma nélkül. Hát valami nagyon finom lett.
Én egyébként szeretem a mediterrán ízeket, úgyhogy ha vannak érdekes (és picit fogyiba is illős) receptjeid, akkor írjál még. A töltött zöldségeket már megcsináltad valamikor?
Mondjuk a mai hami nálunk annyira nem volt fogyis, mert volt hozzá pici krumpli, és csináltam rozmaringos-borsos vajjal és borral sült körtét is.

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Hahó!

Beszti! Elküldtem neked az egész görög receptgyűjteményt mélben. Olyan 70 oldal körül van, elég jók :wink:

A töltött zöldségeket még akkor megcsináltam, nagyon jó lett, tényleg olyan, mint amit Go.-ban ettem. Szoktam zöldbabot és szárazbabot is főzni a receptekből, meg anyu a múltkor egy kecskesültet próbált ki. Eddig minden recept nagyon bevált.

Köszi a jobbulástkívánságot. Lement most Miksa láza, de elég nyűgös.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Hú, Szirom, gyönyörű a virág!!! :shock: :D :D :D

Miksa hogy van???
Elmúlt a láz????


nekem zajos hétvégém volt, szombaton tali, meg vendégek este, vasárnap 6-kor indultunk, vittük a fiúkat anyóshoz(szingli lányos anya vagyok!!!!!!!!!!!)
Ma meg húzunk Szilasra bícselni :P

most csak ennyi, sietőben vagyok(Nasi még alszik), pakolnom kell :wink:
vas
 
 


Hahó!

Nemrég keltünk föl :oops: , alig aludtam, inkább csak reggel :roll: Hihetetlen, hogy ekkora ágyban sem férek el úgy a kölyökkel, hogy lehessen aludni tőle. Az éjjel még magam mellé vettem, nehogy megint nagyon fölszaladjon a láza, de fáradtabb vagyok, mint este. De csak hajnalban kellett gyógyszer, és akkor sem volt annyira vészes, mint tegnap.

Ildi, mi az a Szilas? :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


hali!!

most értünk haza

Szirom: Kerepes-Szilasliget :wink:
Ismerős csaj kerti medencéje volt a bícs hely :D
Natasának nem tetszett.
most volt először vízben, de nem jött be neki :wink:

Örülök, hoyg Miksa már "jobban" van.,
Akkor úszik a heti taller is????? :( :( :(

nekem csak holnap lenne jó, szerdán soppolok, csütörtökön pakolok.......
vas
 
 


Ildi! Úszik szerintem. Miksa jobban van, de hőemelkedése még azért van, így nem merném vállani, hogy valakit megfertőzzön. Azért ez a majdnem 40 fokos láz elég ijesztő volt. Holnap még semmiképp, később neked nem jó, és a többiek sem tolonganak.

Miksa se bírja a mély vizet, csak a térdig érőt, abban viszont órákig elöntözget :wink: Illetve tavaly így volt, idén már ugrált derékig érő vízben a kiscsajokkal :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sajnálom, de tényleg.
Viszont 9.-e után mindenképpen össze kell már jönnünk végre.
Akár nálatok, akár megint Vácrátóton, tök mindegy, de már valahol talizni kéne mindenképpen. :D :D :D

Oksi???
akkor is, ha csak ketten leszünk :wink: :wink: :wink:

Natus még sosem volt vízben se kicsiben ,se nagyban, se tó, se medence, max. múlt héten itthon az 5 centis kerti felújhatósban :D
Bár azt csípte :D
vas
 
 


1 hétig nem volt netem, este jövök majd

Márti
mártus
 
 


Sziasztok!

Szirom,
jobbulást Miksának továbbra is! Remélem, holnapra kutyabaja! :)
Nagyon szép virágaid vannak :)

Kár, hogy elmarad a tali, viszont én megkértem a férjem, hogy amikor lehet, vigyen el bennünket hozzátok kocsival, hétvégén. Tudom, hogy Ildiéknek nem jó mostanában egyik sem :( De mi 7közben nem tudunk kijutni hozzátok, és szeretnénk menni.

Egyszóval akár a mostani hétvége bármelyik napján megszállnánk Titeket, ha lehet :D

Bocsi, Ildi, ugye nem haragszol, ha így oldjuk meg? Szirom meg bizti szívesen lát Titeket jövő héten :) Nincs harag???

Ildinek még:
nagyon ügyes vagy a fogyival! Azért a bícs jó lehetett :D Ebben a melegben nem is leeht máshogy kibírni, csak medencében.

Márti,
gyere, gyere!

Beszti,
nyami, de jól hangzanak ezek a kaják! Feltennéd megint a vonalzódat? Kiváncsi vagyok, hol tartasz :)

Rita,
ne légy pesszimista! És gratula a szerdai ötöshöz, nagyon ügyes vagy! Petiről (és a többiekről is) írj bővebben légy szíves!!! :D

Lányok, mi szerdán elmegyünk az Állatkerti játszóházba. Van kedve valakinek csatlakozni? Tegnap pattant ki az agyamból az ötlet, vagyis Zsoltika nagyon szeretne menni, és hát megyünk :)

Jöjjön már valaki!!! :D

Aznap már tuti hűvösebb lesz.

Amúgy jól vagyunk, csak én is fáradtan. Nagyon-nagyon keveset alszik Lacus. Ma délután negyed 4-kor aludt el (ez volt ma az egyetlen alvása), 20 percre!!! Namost szerintetek hogy áll a lakás, mennyit játszom Zsoltikával, egyáltalán mennyi időm jut magamra???

Na de a jó hír: Lacus egyfogú lett! :D:D:D Lehet, hogy emiatt alszik ilyen keveset?

Megyek, mert még rengeteg a dolgom (most fogok felmosni is).

Puszika!

pgaboka
 
 


Sziasztok!

Szirom, jobbulást Miksának!! Nem lehetett semmi a magas láz. :(

Hú Gabi, jól bírja Lacuska ilyen kevés alvással!! :shock: Nyűgös napközben? Éjjel hogy alszik?
Andrisnak, ha jön a foga akkor nehezebben alszik el, mint általában, de azért ebéd után alszik egy jó nagyot. (Illetve magához képest jó nagyot.) Nem is tudom mit csinálnék, ha nem aludna, akkor végre van egy kis szabadidőm. :D

Ildi, jó lehetett a bícselés.
Eddig Andris is csak kis locsi-pocsi vízben játszott, de ma bementem vele a nagyobb "medencébe" (persze úszógumival) és nagyon élvezte. Itt anyukáméknál van egy felfújhatós cucc, pancsizni tökéletes. :D Még ezen a héten itt vagyunk náluk, aztán megyünk haza, folytatódik az építkezés...
Tiszta égő, ma újrakezdtem "norbit" :oops: mert a múlt héten 4! bűnnapom volt: fagyi, kifli... Nem is írom tovább. Csak olyan nehéz elhinni, hogy vhogy lemennek ezek a fránya kilók a combiról, hasról. Tényleg működik??
Így 25.-e lesz a méreckedős napom. (Valószínüleg sehogy sem fogom megállni, hogy ne álljak minden reggel mérlegre, de megpróbálom. Heti 1 belefér?)

Rita, TE komolyan vizsgázgatsz Petike mellett?? :shock: Minden elismerésem!!!
mira80
 
 


Rita, nagyon boldog szülinapot!!!!!

Kép



du. jövök :wink:

írtam privit mindenkinek :wink:
vas
 
 


De aranyos vagy Ildi, nagyon köszönöm!!
Te mindenre emlékszel?? :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita, Isten éltessen sokáig!!
mira80
 
 


Sziasztok!

Rita,
nagyon boldog születésnapot!!! :):):)

Mira,
háááát, elég nyűgös tud lenni Lacus. Vagyis hát csetlik-botlik, ha fáradt. Meg sehol sem jó: se a karomban, se a szőnyegen, se ergo-ban... Már akaratos is :) Aztán ha nem kapja meg, amit szeretne, akkor nagyon tud kiabálni :D
Mérlegelés: én sem bírtam ám ki sosem egy hónapig :) Mostanában ritkán méredzkedek, igaz, nem is fogyózok... Én heti kettőt lőttem be magamnak annak idején, és azt tartottam is, szóval hozzám képest heti 1-gyel ügyi vagy :)

Lányok, merre vagytok??? Tessék jönni picit írni!

pgaboka
 
 


Hahó!

Xarakodott a gépünk a tegnap, bocsi!

Rita! Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok! Kép

Ildi! Privit vettem! :wink:

Gabi! Jó az ötlet, gyertek :wink: Csak még nem tudom, hogy mi lesz ezen a hétvégén, mer az urammal nem bírok két percet nyugiban beszélni. Azt szeretném, ha ő is itthon lenne, jó?

Mira! Mennyit akarsz leadni végülis?

Mártikám! Nem jöttél!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Hahóóó!

Megjöttünk!!

Húú lányok, ég a fejem, de bocsi, hogy nem válaszoltam az sms-re, amit küldtetek, de egyszerüen nem volt rá lehetöségem. Mármint nem a válszra, hanem a talira.
Iszonyatosan hosszú volt ez a négy hét, igaz, hogy a szüleimnél, tehát otthon voltam, de ez már akkor sem olyan, mint régen. Ábel élvezte, de aztán két hét után ö is kezdett hazavágyni a saját kis világába, egyre hisztisebb kezelhetetlenebb lett, bagyszülök meg persze mindent megadtak és megengedtek neki, csak hogy ne sírjon :shock:
Aztán nagyon hiányzott neki az apukája, hiszen 3 hétig nélküle voltunk otthon, szóval nem volt könnyü. Én meg halálra untam magam, nem volt saját autóm sem, így mindig idöre kellett jönnöm-mennem, mert apukámnak is kellett a kocsi. Szal többször ilyen nem lesz szerintem.
De egészében véve azért jó volt, Ábel is élvezte, csak hát mégsem otthon volt. Nagyszülök jól kiunokázták magukat, az biztos!

Rita, nagyon nagyon nagy gratula Petikéhez, gyönyörü kisfiad van!! Anyósoméknál bekukkantottam a netre ( az egy alakalom és 2 óra alatt, amit a 4 hétböl náluk töltöttünk :shock: ) majdnem elpityeredtem magam a képeken! Remélem minden rendben veletek!

Szirom, te is jól vagy? Mi lett az amnio eredménye? Remélem minden oksi!!

Látom, mindenki, persze csak akinek nincs alibije :lol: megint nagy buzgón fogyókúrázik! :lol: Na majd mi is jövünk nemsokára!!!

Most így hirtelen nem tudok mást írni, hiányoztatok ám azért! :wink:

Na megyek, mert a fiúk elmentek Stuttgartba, engem meg vár a fürdöszobatakarítás brrr!


puszi mindenkinek!

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok Lányok!

Na, akkor jövök. Sajnos a netnek még mindíg piros a torka. A pali hétfőn megcsinálta, ami azt jelentette, hogy elment, bekacsolás után úgy fél órával el is indult a net. Akartam is írni, erre akkora karambol volt itt nálunk a sarkon, hogy még nem is láttam. Az egyik kocsi totál fejre állt, mentők, tűzoltók, baleseti helyszínelők. Olyan volt a sarok mint a ringlispil a búcsúban éjszaka. Szóval csak pislogtam az ablakban. Tegnap már 2 óra kellett, hogy felálljon a rendszer, szóval holnap újra telefon a pasinak.

A horvát témával kapcsolatban köszönöm az infókat. Egy barátunk főnökének van lent nyaralója, végül is azt béreltük volna ki. Erre a pali állítólag tavaly még kiadta, de idén már nem. Szegénykém olyan nagy főnök a Zepternél, hogy most vett Bulgáriában 20 apartmant és ezt a horvátot már nem tartja annyira rendben. Azért még futok 1-2 kört az ügyben. Meg hallgatom az időjárást is, hogy totál sivatagi hőség, 45 fok délen, szóval lehet, hogy szegény gyereket még sem rángatom le. Talán augusztus vége felé.
Most áttettük az érdeklődésünket Zalakaros irányába, gyönyörű apartmanok vannak, 2-3-al már beszéltem is telefonon és van szabad helyük, a kérdés már csak az, hogy másfél hét múlva milyen idő lesz?

Magamról annyit, hogy most én nagyon odafigyelek a kajámra, a szénhidrátot próbálom minimálisra csökkenteni. Sajnos a mozgás most elég távoli emlék nálam, de még messze a nyár vége.
Baba téma, sajnos stagnál. A baci vissza húzódott, kértem a Dokimtól hormon vizsgálatra beutalót, pénteken megyek az első vérvételre, aztán a 21-23 nap között még egyre. Nagyon kiváncsi vagyok majd az eredményre, azt mondja a Doki, hogy szerinte vmi. tényleg gázos lehet nálam, hormonok, átfúvás, hőmérőzés és semmi. Kérdezte, hogy nem akarjuk-e nagyon görcsösen, mondtam, hogy egyáltalán nem, már nem.

Ildi!

Privi olvasva, csak szépet kívánhatok. Holnap azért jössz?

Szirom!

Mikorra várható az amnió eredménye?

Rita!

Te most tényleg tanulsz is a babóka mellett? Hááát, nem tudom csodálkozásomat és tiszteletemet kifejezni irántad.

Motiot!

Hogy érzitek egymást? Pocak mekkora? Sajnos arról lehet, hogy lemaradtam, fiúcska lesz vagy lányka? (Sziromnál fiú, ugye?)

Most ennyi, még nem fürödtem, holnapra pakolás.

Szóval, jó éjt Mindenkinek: Márti
mártus
 
 


Hahó!

Lányok, lányok, ti aztán jól le vagytok maradva :wink: Május 22-én voltam amnión, már ezer éve megvan az eredmény, meg is írtam :wink: Kisfiú és minden ok.

Márti! Írod, hogy mit mond a dokid. Nem akarnátok a Kaáliban folytatni? Ott már láttak egy-két hasonló dolgot, és van ismerősöd is, ha jól emlékszem. Bírom ezt a "túl görcsösen akarják" dumát :evil:

A tengerparti melegtől szerintem nem kell félni, ott nem olyan vészes a 36 fok, mint náluk. Kis szellő fúj a tengerről, egész más, mint itt, sokkal elviselhetőbb. Szerintem, bár én melegimádó vagyok :wink:

Motiot! Örülök, hogy megvagytok.
Hogy vagytok? Hogy bírtad az utat? Pocid? Dokihoz mikor mész?
(Máskor azért válaszolj legalább annyit, hogy nem tudsz jönni, jó? :oops:)

Többiek?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Még mindig a szüleimnél vagyunk, vasárnap megyünk haza.
Ma nagyon korán kelt Andris, 6-kor már kukorékolt és nem aludt vissza. :( Gondoltam, legalább nagyobbat alszik ebéd után, de bealudt a babakocsiban a zöldségestől visszafelé. Ilyet már nagyon régen csinált. Nem tudom így mi lesz a délutáni alvásból... Szerintem semmi.

Ti bevállalnátok hosszabb utat másfél éves gyermekkel? Szeptemberben mennénk Olaszországba, (legalábbis a párom nagyon szeretne egy hét pihit) de én nem tudom... Nagyon messze van.

Szirom, 5kilócskát szeretnék leadni, de lehet hogy már csak 4-et... Otthon szoktam magam mérni, remélem haladok. :D
Milyen érzés túlleni a félidőn? Babaholmikat már elővetted?
mira80
 
 


kukk...............


Rita, köszike, aranyos vagy!!!! :D :D

Tényleg nem tudtad, hoyg holnap van Péter névnap????
Akkor jó, hogy szóltam, mi???? :wink: :wink:
Akkor van ok az ünneplésre. :D :D

Mira, szerintem nyugodtam vállaljátok be. :D
utaztok éjjel, és semmi gond nem lesz.
Simán aludni fog.
Mi most nappal megyünk, de anyóóséktól csak 350 km a szállásunk, így tök hamar odaérünk.
Igaz innen az meg 220, de hát közben pihizünk anyóséknál.
Meg majd valahol útközben is megállunk.
Úgy próbálunk indulni, hogy pont aludjanak útközben
Legalábbis Natasa.


Márti,akkor most mi lesz?
Szólsz a Kaális ismerősnek???


Motiot, szia újból!!!! :D
Azért vártam tényleg a választ az sms-re :wink: :)

Rita, hát jó a memóriám, azért emlékeztem a szülinapodra.
Őszintén a napot nem tudtam pontosan, de a júni vége az okés volt.
Aztán visszaolvastam a tavalyi napokat :D
(pont ilyenkor voltatok Prágában)
Kerestem az iwiw-en is, de ott nem közölted a dátumot :wink: :D

Éljen az egyfogú Lacus!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D


puszkócska, tényleg rohanok, de még bekukantottam gyorsan.

és akkor Petyusnak nagyon boldog első névnapot holnapra!!!
Kép
vas
 
 


Jóvanna csajok, tényleg ég a pofám, de annyi minden összejött és úgy kivoltam, hogy nem is gondoltam az sms-re! :oops: :oops: :oops:

Apa így is egy nappal elöbb jött, mert hét közepén felhívtam sírva, hogy jöjjön, mert már nem bírom! Szóval tényleg bocs!

Ábel egyébként itthon megint jó gyerek, nincs hiszti sem, csak nyafi néha, szóval minden helyreállt hálistennek.

Rita, bocsi, így utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok neked, Petikének pedig boldog elsö névnapot! :wink:

Szirom, én tényleg nem tudtam, hogy mi lett az amnio eredménye, mert május 26-án már elutaztunk és azóta nem nagyon voltam a neten. De örülök, hogy minden rendben! A kisfiúk pedig éljenek!!! :lol: Én nagyon örülök neki, hogy nekem is megint fiam lesz!
Dokinál hétfön voltam, minden rendben, Áron már 1140 gramm volt, tehát szép nagy baba. Sokat mocorog, föleg este meg éjfélig, remélem, ha kibújik nem lesz ilyen kis éjjelibagoly!
Pocim már jó nagy, de szinte csak a pocim. Eddig 4,5 kilót híztam, ami szerintem nem sok, de azért a popó meg a combi sajnos már elötte megvolt. :oops:

Márti, szerintem is nézz körül a Kaáliban, boztosan tudnak segíteni. Minek annyit várni??

Na megyek valamit kajálni, mert ma még nem ettem.

pussz

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Hahó!

Ildi! Jó a memóriád, jó a memóriád, meg én is aszittem, hogy az enyim is, csak a tegnapi László napot felejtettük el :oops: :oops: :oops:

Gabi! Ne haragudj, nagyon boldog névnapot Lackónak!
Kép

És Petinek is boldog névnapot kívánunk!

Kép

Mira! Szerintem is simán mehettek. Mi voltunk Miksával 1,5 évesen Horvátországban, és jól bírta az utat. Igaz, hogy nem aludt reggelig, hanem tátott szájjal nézte a teliholdat a kocsiban (pedig miatta indultunk 1-kor, bemelegített kocsiba tettük be a kiságyból kiemelt, alvó gyereket, de csak fölébredt :roll: :lol: ), de végülis összességében jól bírta. Visszafelé végigaludta az utat, a tengert meg irtóra élvezte.

4 kg (sóhaj :wink: ), ha nekem annyi lenne :lol: De tudom, hogy a vége a legnehezebb.

A babaruhákat még nem vettem elő, mert ha előveszem, akkor ki is mosom és ki is vasalom, őket, viszont még nincs hová tenni. Úgy lesz, hogy a legfrisebb családtag a gardróbban lakik majd, ahogyan annak idején Miksa is, de ahhoz ki kell pakolni a gardróbot. Ehhez pedig venni kell gardróbszekrényt a hálóba. És megkapja Miksa komódját, aminek lehajtható pelenkázós a teteje, de ehhez venni kell Miksának egy másik komódot, hogy az ő cuccait legyen hová tenni. Végülis nagyjából kinézük őket az Ikeában, még mérni kell és tervezni.
Nem is vettünk még a picinek semmit, még kicsit korainak tartom, meg először szeretném átlátni, hogy mink van. Egy szopispárna az eddigi beszerzés, de azzal most ugye én alszom :wink: nem túl jól, ezt hozzáteszem, mert az utóbbi időben irtóra fáj a nyakam és a vállam... namindegy, nem akarok panaszkodni.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Ildi!

:):)

Mira!

Én mindenképpen, de én elég bevállalós vagyok. Mi két éve (a 10 hónapos Hannával és a másik kettővel) Angliába mentünk autóval. Oda is és vissza is volt egy-egy nap, amikor egész nap autóztunk (12 óra, oda kb. 1000 km, vissza 1150 km). Persze voltak közben megállások, Hanna akkor még javában szopizott, de vittünk innivalót, olyan hamit, amit menet közben is ehettek, játékokat (pl. mágneses rajzolótáblát). Az út során is elég sokat autóztunk (a 3 hét alatt 6000 km-t).
Persze az kérdés, hogy hogy bírja Andris az utakat. Nálunk ezzel nem volt gond soha, mert nekünk legtöbbzör még bevásárolni is autóval kell, ezért minden gyerek megszokta az autózást, és a nem rövid utakat (nagyik is 120 km-re vannak).

Szirom!

Én figyeltem! :D
Hú, én a meleggel mindig is bajban voltam (ahhoz képest most a múlt heti kánikulát egész jól viseltem), de én nem biztos, hogy huzamosabb ideig bírnám a 36 fokot.

Motiot!

Örülök, hogy minden rendben veletek! :):)
Pocibébi jól van? És te?

Rita!
Utólag is boldog szülinapot! :):)

Gabi!

Én nem tudom, hogy bírnám, ha Simon ennyit aludna. Remélem később, amikor már biztosabb a mozgása és jobban el is játszik több időd lesz magadra és Zsoltikára is. (A lakás annyira nem érdekes! :D:D)

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Motiot!

Látom közben írtatok, csak nekem tartott ezt az egy hozzászólást ennyi ideig megírni, hogy nem is láttam.
A hízás tökéletes, és Áron is szép súlyban van. :):)

Beszti
beszti
 
 


Beszti! Megkaptad a recepteket? Remélem, odaértek :wink:

Motiot! KÖzben írtál! 4,5 kiló az nagyon-nagyon jó! Tényleg gratulálok! :wink: És Áron is szép nagy már!
Szülésről beszéltél már a dokkerekkel?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Szirom,
köszi a köszöntést, nagyon aranyos vagy :) TEgnap mi is köszöntöttük Lacust, és nagyon-nagyon meghatódtam, ez volt az első nevenapja :D

Motiot,
üdv újra otthon, és nagyon szép mérete van tényleg Áronnak :) A súlyod szuper!
Tényleg, szülés? Mi lesz? :D

Ildi,
privit megkaptam, megértettem :D

Márti,
csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz: próbáljátok meg a Kaálit! Hátha...

Most szaladok is tovább, mert Lacus itt ténfereg a nappaliban, és rosszban sántikál :D Amúgy szegénykémnek nehéz napja van. Valami pocakbaja lehet, mert nagyot kakilt és nagyon sírt :( Nem is merek neki semmit adni, ma csak szopi lesz. Nem mintha amúgy sokat fogyasztana a szilárd kajákból :D De az is lehet, hogy az őszibarack csikarja a hasát...

Ja, tegnap voltunk játszóházban, és nagyon jó volt! Mindkét fiú élvezte, csak hát az ára... Na de mindegy, tényleg nagyon jól szórakoztunk, és ez a lényeg.

Pussz!

pgaboka
 
 


Hú, basztikuli, Lacusnak is boldog névnapot!!!

meg a Leventémnek is!!! :wink:


Puszika :D :D :D :D :D
vas
 
 


Levente :oops: A kutya mindenit, mindig kimarad valaki :oops:

Tehát Leventének is nagyon boldog névnapot!

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Ildikém,
Leventédnek nagyon boldog névnapot kívánunk!!! :):):)

Szirom,
hétvége???

pgaboka
 
 


Hahó!

Gabi! Akartam ám írni a hétvégét, ez a mostani sajnos nem jó több okból sem. Jövő hetet mondom majd, jó? Szeretném, ha sikerülne összehozni :wink:

Lacus jobban van már?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Trallala!

Nagyon boldog névnapot kívánunk Petikének!!!

Szirom,
oké, rendben :) Semm gond, akkor készülünk a jövő hét végére :) Én is nagyon szeretném, ha mehetnénk! :):):)

Ki jön még??? :D

Köszönöm a kérdésed, Lacus jobban van. Tegnap roppant nyűgös volt, sokat sírt, ma már kutyabaja.

És nagyon-nagyon jót aludt :) Reggel el sem hittem, talán ha 2x ébredt, de a második már fél7 körül volt, az már reggel :) Igaz, akkor is visszaaludt. Egyszóval kipihenten és frissen ébredtem :)

Már a délelőtti alváson is túlvagyunk persze, de az csak 25 perc volt... Hmmm...

Ami zavar, hogy érezhetően keveset szopizik (cicik túltelítődtek), de az első foga előtt is ez volt, gondolom most jön a párja (mármint a fogacskának), talán fáj neki a szopi...

Most mennem kell, Zsoltika szeretne ideülni a géphez :shock:

pgaboka
 
 


Gabi! Oksi, irányozzuk elő a jövő hétvégét! Tán jobb idő is lesz.

Lackónál akkor simán lehetett a pocinyűg is a fogtól! Megváltozik a fogzástól valami a szájban, és még hasmenés is előfordulhat tőle, kicsípheti a popsit is! Miksának volt olyan sajnos.
Meg olyan is, hogy alig bírt szopizni, de az nem tartott sokáig. Reméljük, nálatok se fog! Mármint a fog az oka, csak nem fog sokáig tartani :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Nagyon ráérek éppen (tanulnom kéne az utolsó, hétfői megmérettetésre, de kedvem nem sok...), ezért felteszek néhány képet. Nem is néhányat, remélem nem uncsi!

Motiot, üdv újra itt!

Gabi! JÓALVÓ Lacusnak boldog névnapot kívánunk mi is!!! Mit kapott az ünnepelt??

Köszöntéseket köszönöm én is mégegyszer, meg Peti is! Holnap kap tortát, amit megeszünk helyette... :D

Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Na, ezt az egyet még!

Adélnak nagy az önbizalma, de (még) kicsi a mejje... :lol: :lol:
Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita! Szenzációsak a képek, köszönjük szépen őket! :D Az összes gyereketek gyönyörű, kivétel nélkül :wink: Személy szerint még Majáról hiányolok egyet :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, olyan kedves vagy!

Akkor itt van Majáról is - nem is egy, rögtön kettő... :)

Kép

Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Köszi Rita, minden kívánságom így teljesüljön :D Maja az egyik legszebb lányod :wink:

Motiot! Ide is tessék írni egy kicsit, látlak ám! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Rita, Petikét Isten éltesse sokáig!
Nagyon szépek a gyermekeid!!! :D

Szirom, a fogzás is kicsípheti a popsit? Andrinak ma reggelre iszonyú piros volt a popsija, éjjel is ébredt a foga miatt. Nagyon fájt neki. Kentem ma rendesen a popsiját, de estére sem javult. :( Olyan csúnya...
Te mivel kented Miksáét?

Köszönöm a tanácsokat utazás ügyben.

Jó éjt Mindenkinek!
mira80
 
 


Mira! Igen, kicsípheti! A ph-érték változik talán, de nem akarnék hülyeséget mondani. Mi vagy gyógyszertári popsikrémet használtunk, amit a doktor írt föl vagy Bübchen popsikrémet (nem a tégelyest, a tubusost, elég kevés helyen lehet kapni).

Jó éjt nektek is!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom köszi, mára már jobb lett. De még mindig nem az igazi.
mira80
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Hogy telt a hétvégétek?

Mi hazajöttünk a szüleimtől, takarítottam, mert a párom szörnyű kosz hagyott a ki-be járkálással.
Szandit vettünk Andrisnak, jó kis program volt az is ebben a melegben, főleg hogy szinte mindenhol ahol néztük ki voltak fogyva 20asból.... 10ezerért meg nem akartunk venni. Végül a renoban találtunk neki. :D
Tegnap du még voltunk a barátainknál sütögetni. Csomó gyerek volt, nagyon jól elvolt Andris.

Ma meg le vagyok lombozva, mert mindig megszegem a fogyit és minden nap elhatározom, hogy na mától... :D Hátha!
mira80
 
 


Szóval kb 5 napnál tovább nem sikerült eddig még betartanom. Lehet, hogy ez a vízválasztó... Persze a kilók fel-le ugrálnak... :(
De most nagyon elszánt vagyok!! :D
mira80
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?