Új privát üzeneted érkezett!

Rita,
Szerintem csinálj még 1 tesztet, lehet, hogy túl korán volt hozzá, azért nem mutatta ki rögtön. Várj vele még pár napot, és csinálj újat. Én drukkolok ezerrel!!!!KépKépKép És remélem kislány leszKépKépKép

Manócs
25+6
Manócska
 


Sziasztok!

Manócs,
én is úgy gondoltam,hogy várok még vele pár napot,aztán veszek egy másik tesztet.Hiába van már két kisfiam,én sosem éreztem,hogy terhes vagyok,mindig csak elmaradt,aztán a tesztekbõl kiderült mindenKépMost viszont...Lehet,hogy azért csinál ilyet ez a teszt mert kislány volna a pocaklakóm?Kép
Na egyenlõre marad a várakozásKép
Rita.
rita01
 


Sziasztok!

Most 12 hetesek vagyunk. Nekem úgy volt, hogy megtévesztésig ugyanazt éreztem a menstruáció vélt idõpontja elõtt, mint amikor tényleg megjön (alhasi nyomás, cicifeszülés), de kiderült, hogy ez koraterhességi tünet volt.
Úgyhogy visszamenõleg frászt kaptam, mert korábban, mikor még nem akartunk babát, az volt a megnyugvás pillanata, amikor elkezdtem ezeket érezni, mert akkor 1 héten belül meg fog jönni - gondoltam én balgán.

A terhességi tesztet (Lily nevû - a Rossmannokban is lehet kapni) kb. az elõzõ mens. utáni 32. napon csináltuk, és egy nagyon-nagyon halvány 2. csík látszott, utána egy héten belül lepisiltem még vagy 2-3 tesztet, de nem sötétedett a csík az idõ múlásával. Tanulságként levontam, hogy akármilyen halvány a csík, ha van csík, akkor baba is van.
Most jut eszembe, hogy valamilyen indíttatásból már a kb. 24. napon (elõzõ mens-hez képest) is csináltam tesztet, de azon semmi, de semmi nyoma nem volt 2. csíknak.

Magam részérõl ajánlom a hõmérõzést-hüvelyváladék figyelést, nekem nagyon bejött.

bobita
bobita
 
 

 
 

Sziasztok!

Nickinek gratulálok!
Angit én is megértem. Az a baj, hogy az ember úgy hzzászokott ahhoz, hogy valamit eltervez, és ha csinál is érte valamit, akkor az sikerül. Hát erre rá kell jönnöm, hogy ez ebben az egy esetben nem mûködik és ezt nehéz elfogadni. A tapasztalt kismamák mind azt mondják, akkor jön, ha akar és ha épp megfelelõ minden. Remélem, így van.
Tegnap csináltam egy tesztet, de olyan primitív volt, hogy véletlenül ráment arra a részre, ahol mutatja az eredményt és még a kontrollcsík sem volt látható (utána olvastam persze, hogy erre vigyázzak). Ma reggel elindultam elõbb ,hoy veszek egy jobbat, de valahogy nem mentem és este sem. Magam sem értem. Talán holnap, ha elutazott a férjem.
Másik Eszter
Névtelen
 


Hé Másik EszterKép
te direkt húzod az idõt! Másokra nem gondolsz???? Kifúrja az oldalunkat a kíváncsiságKépKépKépKépKép De aztán ma gyere nekem a jó hírekkel!!KépKépKépKép

RitaKép
nekem pocaklakóm valszeg lány lesz, de a teszt az olyannyira látszott, hogy kétség sem fért a dologhoz!Kép de persze ez mindenkinél más lehet. Szerintem mindegy a neme, csak egészséges legyen!Kép

BobitaKép
Már írtam neked a friss kismamikban is, de elfelejtettem ott gartulálni a babódhozKép Szóval gratula, és jó pocaknövesztést!Kép

Manócs
26+0
Manócska
 


Sziasztok!

Ti beszéltetek már az orvosotokkal a szülésrõl? Mármint úgy értem, hogy a részletekrõl is... Szerintetek mikor érdemes szóba hozni?

Angi, láttam, hogy ezúttal nem sikerült, ne keseredj el. Én is átéltem néhányszor, tudom, milyen vacak.

Ha valakinek segíthetek ezzel, nemcsak terhességi tesz létezik, hanem a rendesebb gyógyszertárakban ovulációs tesztet is lehet kapni. Nagyjából ugyanúgy néz ki, és úgy is mûködik (mármint annyiban, hogy pisivel és csíkot kell keresni rajtaKép) Talán 7 db van benne. Van ismerõsöm, akinek ezzel sikerült teherbe esnie. 1 év nyûglõdés után én is kipróbáltam, de túl korán kedtem használni, és el is fogyott, mire mutathatott volna valamit, aztán persze nem kaptam a patikában, legyintettem egyet és hagytam a fenébe, erre pont akkor sikerültKép)
Kicsit zagyva, de így voltKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom,
gratula a babódhozKép jó pocisodást!Kép
Én majd szeretnék a kórházba bemenni, és végiglátogatni, hogy hol is fogok szülni. Én kb az elsõ CTG környékére gondoltam, hogy tisztázzuk a dokimmal, hogy hogy is megy a dolog pontosan, bár a barátnõm császárra készült, így nem is volt felkészülve ( végül rendesen szült), és azért elõtte ( fájások közben ) van annyi idõ, hogy elmagyarázzák, hogy akkor majd hogy is kell nyomni, meg ilyenek. És így is sikerült megszülnieKép

Manócska
26+0
Manócska
 


Köszi Manócska!

És valami tornára, felkészítésre, ilyesmire mentetek? Lehet, hogy korai ilyesmin gondolkodnom, hiszen csak a 13. hétben vagyok, de a dokim nem nagyon forszírozta, én meg mindig elfelejtem megkérdezniKépMagánrendelésre járok, amúgy meg pici faluban lakunk a Szentendrei-szigeten, úgyhogy szerintem errõl a védõnõt is hiába kérdezném... Talán a kórházban? Tényleg, minden kórházban vannak ilyen foglalkozások? Segítség!!Kép)

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek gratulálok! A testem tudta, miért nem akarja a tesztet: mert negatív lett volna. Ma görcsök kíséretében ezt teszt nélkül is kimutatta. Az elsõ egy óra múlva már túltettem magam rajta. Lehet újra dolgozni az ügyön!!! Ha jövõ hónapban sikerül, szilveszteri gyerek lesz. Ez elég idétlen, nem?
A többieknek több sikert
Másik Eszter
Névtelen
 


Másik Eszter,
azért egy szilveszteri babónak is lehet örülniKép
Drukkolok, hogy nemsokára te is pocakos légy, persze babótólKépKépKép

Manócs
26+0
Manócska
 


Sziasztok!

Sajnálom,hogy a másik Eszternek sem jött most össze,ahogy az Anginak semKépDe tényleg fel a fejjel,tudom,hogy kevés vigasz,de mi továbbra is drukkolunk nektek!

Nekem ma sincsen semmi,a második teszttel várok 7végéig.Persze ha mégis megjönne,akkor én is próbálkozom továbbKépÉn kicsit könnyebben veszem talán ezt a dolgot,mivel van már 2 kisfiam.
Mindenesetre szeretném 7végén azt írni nektek,hogy a teszt erõs kétcsíkos lettKép
Addig is sok drukk mindenkinek!
Sziasztok,Rita.
rita01
 


sziasztok LányokKép

NickiKép
Naponta egy Elevitet szedek. Az elején volt, hogy én sem kívántam semmit, inkább csak az ágyatKép. Megjön majd az étvágyad. Azért gyümiket próbálj magadba gyûrni.

RitaKép
Szerinem is csinálj még egy tesztet, pláne ha nem jön meg. Tudok olyan lányról, akinek csak a 3. tesztje lett pozitív. Rita nekem a 27. napon halvány második csíkocskát mutatott, de ott volt…és mint tudjuk a halvány csík is csík.

Szirom Kép
Gratula neked is a pocaklakódhoz.

Másik EszterKép
Ne keseredj el. Ha ez vigasztal, mi is jó ideig vártunk rá. Biztosan lesz hamarosan pocaklakódKép.

pusza
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Sziasztok!

Gratula a pocaklakósoknak, a többiek pedig ne keseredjenek el! A barátnõmék két évig próbálkoztak, mi meg három hónapig, mire összejött, ezért semmi baj nincs, hogyha elsõre nem sikerül. Tudom nem jó érzés, de hamarosan sikerrel jártok. És azért próbálkozni sem rossz!KépKép

Nekünk egyébként úgy jött össze, hogy az elsõ két hónapban próbáltam kiszámítani a termékeny napot, és akkor akciózni, eredménytelenül, a harmadikban meg a nagy karácsony elõtti hajtás miatt a termékeny nap közelében egyáltalán nem akcióztunk, mégis jött a baba!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa
 
 


SziromKép
még nem voltam elõkészítõn, csak tervezem úgy a 32-34. héten a kórházban, és sajna mami tornára sem jutok el, de otthon csinálom a Kállai Ildikó féle mamitornát, ja és kertészkedem, meg nagyokat sétálok.
Meg a családom eddigi terhességi hízásait nézve ( 18-28 kg-ig) muszály, hogy odafigyeljek. arra is, hogy rendesen mozogjak, meg arra is, hogy mit eszek. Ez persze nem azt jelenti, hogy egy falat édesség nem csúszik leKép ( csoki fagyi, nyamiKép ), de ha nem akarok +20 kg-ot, akkor sok zöldsi, gyümi meg sok mozgás kell. Amúgy még csak 4-5 kg jött fel, ami a 27. héthez képest szerintem nagyon jó, és a célom a max 10 kg. Remélem tudom tartani. Az az igazság, hogy majd (biztosan ti is tapasztaljátok) a 18 hét körül-tõl olyan sokat bír enni az ember, hogy, ha nem figyel oda, hetente 2-3 kg is feljöhet. Szerintem az elõkészítõ még ráér, de tornázni kezdjetek el, amint tudtok, mert a nagy súly a mami egészségének sem jó, és persze a vérkeringést is fokozza, meg a légzõgyakorlatok is elsajátíthatók.
Amúgy szerintem ahol szülni akarsz, ott kérdezz rá, hogy van-e valami torna.
Amúgy Tahiban laksz???

Kicsit hosszú lett a tornás tanács, de aki szeret mozogni, és van rá ideje azért megfogadhatja, baja biztos nem lesz belõle senkinekKép

Manócs
26+1
Manócska
 


Szia Manócska!

Pont tegnap vettem egy kazettát, úgyhogy el is kezdem a mocorgást. Már csak azért is, mert ennyi kiló még sosem voltam, mint most....Kép Azt hiszem várandósság nélkül is csúcsot döntögettem mostanában, de most egy kicsit berezeltem, mert fogalmam sincs, hogy mennyi hízással úszom ezt megKép Anyukám vasággyal együtt 50 kiló, úgyhogy õ nem mérce, nem rá ütöttem... A legelején rosszabb volt a helyzet, mert valóságos farkaséhség gyötört hányingerrel felváltva, és a rosszullét kerülgetett, ha nem ettem azonnal valamit. Most már ez szolidabb, nekem használt a B6. Meg a fagyi is segítKép Egyébként nem Tahiban lakunk, hanem Horányban, ami tulajdonképpen nincs messze semmitõl, és fantasztikus hely.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom,
Én Pomázi vagyok, és Horányt is tudom merre van ( hiszen irány HorányKép ) Tényleg szép és nyugis helyKép
Ha mész a védõnõhöz, kérhetsz tõle tápanyag táblázatot ( legalábbis Pomázon adtak), és abban benne van, hogy miket javasolt enni. Jó, a csokifagyi nem volt benneKép, na de azért a terhesség mégsem elvonókúraKép Tényleg nem árt vigyázni, képzeld már tökre látszik a zokni csíkja a lábamon estére, pedig tényleg nem híztam eddig sokat, bár ez a vízfelvételtõl is van. Meg már kezdek tunya lenni, olyan nehéz néha mozogni, mi lesz késõbb! lehet majd daru kellKép én 68kg-ról indultam ( 173cm magas vagyok, úgyhogy az se nem dagi, se nem nádszál) és most kezdem a 73-at elérni. Ja és minden nap megmérem magam, aztán néha visszafogom a fagyievést!Kép
Azért amit kívánsz, azt egyél!Kép
Milyen mamitorna kazit vettél?

Manócs
26+1
Manócska
 


ManócskaKép
Nagyon úgy tûnik, hogy szomszédok vagyunk, ugyanis mi Bkalászon lakunkKép Nemrég költöztünk oda, de imádjuk a helyet, a levegõt, a hegyek közelségét, a madárcsicsergéseket, mosolygunk a reggeli kakaskukorékolásokon ...

SziromKép ManócskaKép
Én nem t'om, de én olyan büszke vagyok már most a pocimra, pedig a párom sem nagyon lát még semmit, persze még picik is vagyunk, de én már tudom és látom, hogy más az alakja a pocimnak. Olyan hegyesszerûKép Most biztos kinevettek, de én már alig várom, hogy még nagyobb legyenKép

pusza
Bogár
7+0

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Szia szomszéd BogárKép
Na, hogy itt mindenki pilisi!Kép
Mi 2 éve lakunk Pomázon, pontosabban én már 6 éve, csak ebben a házban 2 éve, és én nagyon imádomKép Bár a telet kihagynám, de már most is olyan jó, pedig még éppen csak 5 cm-ek a tulipánjaimKép de már visszafordíthatatlanul itt a tavaszKép
Ti is a Corába jártok?
Egyszer összefuthatunkKép

Mamiruhás bolt ami nektek útban van, és nem egy vagyon:
III. ker. Vörösvári út 5. Van olyan ruci is, ami még kispocis, mert lassan a régi szûk göncök már nem lesznek jók, te kis hegyes pocisKép

Manócs
26+1
Manócska
 


ManócskaKép
Nagyon muris. Jéééé nálunk is kb 5 cm-esek a tulipánokKép
Mi fél éve költöztünk Kalászra. Mi is a Corát látogatjuk, habár én nem vagyok nagyon oda érte, de a babarészleg az fantasztikusKép Randizhatunk akár a babarészlegen isKép
Köszi a címet. Itt csak mamirucik vannak?
Remélem is, hogy nemsokára kihízom a cuccaimatKép (most nem nagyot nevetni) de tényleg hegyes. Mindig oldalról gyönyörködöm benne és fogok még vagy 7,5 hónapigKép
Ti már mindent megvettetek a picinek?

pusza
Bogár
7+0

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Bogár,
én még semmit nem vettem a babónak. De ennek legfõbb oka az, hogy május végén még át kell alakítani a házat, hogy Minit is el tudjuk rakni valahova, meg a kispapi is tudjon dolgozni otthon is. És olyan kevés helyünk van most, hogy nem férnénk. De azért már van pár cucc, mert kispapi kint volt Hannoverben, és nem tudta magát visszafogniKép Olyan ari, már úgy várja õ is MinitKép Úgyhogy van kengurunk, kiscipõnk, kapucnis türülközõnk, 1 rugi, meg 1 body. Na ennyiKépKépKépKép
Amúgy meg öröklünk is sokmindent,ami májusban érkezik, asszem juniusius elején megyek vásárolni így csak. Tök felesleges túl sok mindent venni, mert nagyon sok pénz, és ripsz-ropsz kinövik. Jó az örökölt is, de azért pár dolgot biztosan nem tudok majd a boltban hagyniKép
Amúgy ebben a mamiboltban baba cucc is van. A mami cuccok nem márkásak, de pl a Mammutban 1 naci 17e körül van, én a III. kerületi boltban 3.300-ért vettem egy tök jót. Szerintem április elején is benézek oda, mert jönnek új rucik. Én a tunikáért vagyok oda, eltakarja a pocakom, és csini isKép
Bogár, azért még ugye nem rohamoztad meg a baba osztályt?Kép

Manócs
26+1
Manócska
 


Szia Bogár!
Már 7. hét? De jó!! Kép

Puszi!
Andi
andi28
 
 


Hali!

Még én sem vettem semmit a babónak, kispapi szerint ráér az utsó héten is, de mondtam neki, hogy és mi van ha korábban jön?Kép Én a 28-30. hét körül gondoltam, hogy elkezdek vásárolni, addig csak örülök, és nézegetem a dolgokat, hogy megtaláljam a legjobbat.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa
 
 


Szió LányokKép

Szia AndiKép
Jaj, de jó, hogy Te is itt vagyKép Mikor mentek dokihoz? Te már be is töltötted a 12. hetet, ugye? Jaj, de jó.

ManócskaKép
Mi is pont most kezdünk neki a felújításnakKép
Nekünk is ígértek már egy csomó rucit. Nagyon édi kis ruhácskák lehetnek, biztosan gyönyörködsz bennük néhaKép
Megrohamozni a babaosztálytKép (mondjuk biztos kirámolnék pár cuccost) nem, még csak messzirõl nézegetem õketKép
A III. kerületi bolti árak teljesen megfelelnek nekem is. Nem is kell márkás, csak csini legyen. A tunika az olyan egyberuci modernebb változatban, ugye? (Mert errõl a szóról nekem picit nagymama-kor jut eszembeKép, az elõl végiggombos neylonruci).
Meddig dolgozol? Utána is lesz neted? Mikorra vagy pontosan kiírva?

ZsizsaKép
28-30. hét elõtt talán jobb lenne nem, mert akkor már lehet, hogy a pocidtól nem fogod látni, hogy mit veszel és mindent fel kell emelned a szemed magasságáigKép
Nekem egy kétgyermekes barátnõm mondta, hogy a 2. harmadban jó beszerezni azokat, amik kellenek. Akkor még ugyanis könnyebben tud az ember lánya mozogniKép

pusza
Bogár
7+1

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Sziasztok, sokáig nem jutottam géphez.

a helyzet: 5 napot késett (soha nem szokott késni) és tegnap nagyon megerõltettem magam, cipeltem sokáig 10 kg-t kb, és akkor éreztem, hogy na ezt nem kellett volna mert elfáradtam és fájt a hasam.
Néhány csepp vér jelentkezett is.

Azóta még egy betét sem telt meg (tegnap óta) pedig nekem az elsõ 3 nap erõs szokott lenni.

Hát ezért nem tudom mi van. Ideges vagyok, meg félek is.
Volt valaki hasonló helyzetben????

Eszter
Névtelen
 


EszterKép
szerinetm hívd fel a dokidat, és, ha abba marad a vérzés, és nem jön meg normálisan, akkor csinálj egy tesztet. Amúgy az elsõ mensi a terhesség alatt még néha szokott jelentkezni, bár nem olyan mértékben.
Amúgy meg én is szoktam cipekedni, persze azért módjával, de semmi bajom tõle. Persze nem 50 kg-s zsákra gondolok, de egy-egy bevásárlás után elõfordul.
Azért drukkolok, hogy babód legyen, és ne legyen semmi bajKép

ZsizsaKép
asszem még nem késtünk le semmirõl rucivásárlás ügybenKép

BogárKép
Tudom, hogy hülyén hangzik, de néha elõveszem a babós cuccokat a ládikából ( mert kaptunk az esküvõnkre egy játéktárolós ládikát, és abban vannak a babó cuccok gyûjtve) és megcsodálomKép de olyan aranyosakKép
A tunika - én legalábbis azt hívom annak - olyan, mint egy trikó vagy inkább egy vállpántos nagyon mini ruha, amit pulcsira lehet felvenni, vagy pólóra, és persze azért annyira hosszú, hogy a pocakot jó eltakarjaKép Nekem azért tetszik, mert alatta be lehet tûrni a pólót a nadrágba, és mégsem nézek úgy ki, mint egy kreténKép
Amúgy van kettõ ilyenem, len szerû anyagból, és imádom hordani õketKép
Április 7-ig dolgozomKépKépKépKépKép éljen!!!KépKépKép
Utána is lesz netem, de biztosan ritkábban, meg inkább este.Meg májusban még nyelvvizsgázom, így tanulnom kell, nem netezniKép de biztosan be fogok azért minden nap nézniKép
Amúgy július 2-re vagyok kiírvaKép
Te mikor tervezed a melót otthagyni?


Na megyek reggelizniKép

Manócs
26+2
Manócska
 


Sziasztok!

Ismét jelentkezek. 4 hét kényszer szünet (TP) után újra dolgozok egy kicsit. Most vagyunk 13 hetesek és nagyon boldogok. Olvastalak már benneteket, de nem tudtam válaszolni. Többen is szomorkodtatok, hogy nem jött össze. Kérlek ne keseredjetek el!!! Nekünk 2 év és sok vizsgálat után jött össze a babó. Sajnos csodamódszert én se tudok, de nekem a dokim azt mondta, hogy "csak azt tudja mondani, amit egy rákos betegnek mondana: úgy kell hinni benne, mintha te lennél az egyetlen aki meggyógyulhat". Szóval biztosak legyetek, hogy összejön, csak még idõ kell hozzá. Nekem segített. Következõ hónapban összejött.

Lányok, nagyon jó nektek, hogy tudtok kertészkedni. Én sajnos panelben lakok. Nincs is annál jobb, mint kiülni a saját kis,virágos kertecskédbe.

Anikó
13+0
eancsi
 
 


Szia AnikóKép
Jó, hogy jöttél. Óriási gartula a babódhozKépKépKép Most aztán vigyázz rá nagyonKépKépKép
Ha akarsz, hozzánk jöhetsz kertészkedniKép van mit csinálniKépKépKépKép

Amúgy a friss kismamikba is írhattok, ott sokkal többen vagyunkKép

Manócs
26+2
Manócska
 


Bogár,
lehet, hogy igazad van, de az az igazság, hogy kicsit babonás is vagyok, és úgy érzem, hogy csak akkor szabad vásárolni, amikor már "majdnem" itt a baba.Kép

Eszter,
ahogy Manócska is írta, elõfordul, hogy van egy kis vérzés még a terhesség elején a mensik idején (van aki ezért nem veszi észre, hogy terhes), de azért vigyázz magadra! Drukkolok! Tesztet már csináltál?

Manócska,
itt is leírom, hogy irigy vagyok! Én is akarok kertészkedni! Én mindig csak az erkélyen élem ki magam, a párom szerint virágbuzi vagyok.Kép Az a baj, hogy a lakásban nem marad meg semmi (az okát nem tudom), ezért marad a virágláda. Ilyentájt alig tudom eldönteni, hogy mit ültessek majd, mert ugye két virágládába nem lehet annyi mindent, amennyit szeretnék.Kép Nem baj, lesz még nekünk kertes házunk egyszer!(Remélem!!!)Kép

Anikó,
gratulálok a babóhoz (szerintem még nem tettem meg)!Kép
Én is irigylem a kertes házban lakókat, olyan jó nekik!

Zsizsa
15+6

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa
 
 


EszterKép
Érdemes lenne tesztelned, mert nagyon gyanús vagy. Nagyon vigyázz magadra!!!

ManócsKép
Ezt a tunikát én is megkuksizom majd magamnak. Jól hangzikKép
Április 7?!!!!!!! Neked nagyon jó ám. Nemsokára babázhatsz. Júli 2Kép Nagyon gyorsan telik majd az idõ. jaj, de jó!
Az utolós mensim szerint kiszámoltam és nov 13 az idõpont. Úgyhogy vmikor kora õsszel már jó lenne otthon lenni.

Szia AnikóKép Gratula Neked is a pocakodhoz.

ZsizsaKép
Én is hasonlóképpen gondolom, meg nagyon sokan ezt mondják, de én azért nem szeretek mindent az utolsó pillanatra hagyni mert, ha pl. elõbb bújik ki???Kép

Bogár
7+1

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Sziasztok!
Bogár! Még van fél napom a 12. hétböl.
Dokinál kedden voltunk, legközelebb már a régi dokimhoz fogok menni 3 hét múlva, aki még nem is tudja, hogy babás vagyok. Kép Remélem most már minden rendben lesz. Kép

Nekem is minden álmom és vágyam egy kertes ház. Kép Remélem ez is megvalósul, éppen úgy, mint a baba. Örá is sokat vártunk, de most annál nagyobb az örömünk. Kép
Én meg nem is gondoltam arra, hogy vegyek valamit a babának. De biztosan fogunk kapni is, csak még senki nem ajánlotta fel, mivel nem is tudnak Babócáról.

Szép hétvégét mindenkinek!

Andi
11+6 (ha jól számolom)
andi28
 
 


BogárKép
Akkor skorpió leszKépKépKép
Én is az vagyok, én azért a nov 4-re drukkolok, és akkor a szülcsinapomon fog születniKépKépKép
Amúgy, meg ahogy tudsz, menj el szabira, fõleg, ha nagyon megeröltetõ a munkád. nem éri meg, hogy agyon dolgozd magad babóval a pocidba. Amúgy hivatalosan május 1-ig dolgozom( éljen a munka ünnepeKép ), addig meg még szabit veszek ki.
Ja, tegnap voltunk Corában, gondoltam rádKép

Hé, kertnélküliekKép
Azért télen nem olyan leányálom a hólapátolás, meg õsszel a nagy sár!Kép Nyáron 2 hetente kell füvet nyírni, naponta locsolni, akkor is, ha nincs kedved! szóval vannak hátrányok is, de azért több az elõnyKép

AndiKép
És mikor mondjátok el a nagy hírt?Kép
Olyan jó érzés ilyen híreket hallani, no és mondaniKépKépKép
Nekem a Zsizsa féle módszer tetszett legjobbanKép

Tényleg ZsizsaKép
Anyósodéknál hogy volt a bejelentõsdi? vagy már írtad? de nem emlékszem!

Na megyek én is hétvégézniKép
Jön egy ács szombaton, hogy megnézze, hogy lehet bõvíteni a kiskuckónkat, remélem jó hírei lesznekKép

Szintén jó hétvégét mindenkinek!Kép

Ja még egy, rakhatnátok fel magatokról a profilotokba képet, úgy legalább tudnám kivel is dumcsizokKép

Manócs
26+2
manócska
 
 


Sziasztok!

Manócska!
Köszi az itteni jókívánságokat is!

Bogár!
Nekem is hegyeske volt a hasam 7 hetesen. Igaz, hogy most is hegyeske, de egyre hegyeskébb (13 hetesen).Kép

Eszter!
Sokaktól hallottam, hogy már terhesen megjött nekik, volt akinek kétszer is, csak sokkal kevesebb volt az anyag, szerintem lehet neked is valami ilyesmi. Szerintem is csinálj tesztet, mert ilyenkor már ki szokta mutatni.

Manócs!
Ha a friss kismamit olvasom, picit gátlásom támad, hogy belefolyjak-e vagy sem, mert tényleg olyan sokan vannak ott, hogy nem bírom agyilag feldolgozni. Olyan érzésem van, hogy elõbb-utóbb megsértek valakit, mert mire írnék, addigra elfelejtem, hogy ki kicsoda és mit szólott.
Becsszóra ez az utolsó kérdésem, de hogy lehet mások profilját megnézni? Nekem azt írja ki, hogy nincs hozzáférésem, vagy mi.

Anikó és Andi!
Mi majdnem egykorúak vagyunk (én 12+0)!

Hasonlóan Zsizsához, nekem is van egy olyan késztetésem, hogy csak az utolsó pillanatban vegyem meg a cuccot babonából. Persze akkor majd lesz a rohangálás. Ti hogy álltok ehhez?

Mindenkinek jó pocakfejlesztést!
Mindenkire irígy vagyok, akinek van étvágya!Kép

bobita
12+0
bobita
 
 


Sziasztok, nem jártam még ebben a topicban, de most már itt az ideje, mert pénteken csináltam meg a tesztet, ami pozitív lett!!Kép
Egyébként már van egy 2,5 éves kislányom. Most még egy kicsit félek, hogy az elsõ kritikus hetekben ne történjen semmi. Szerintem nem érdemes elkapkodni a tesztcsinálást, bár tudom, nagyon nehéz megállni, én is a 10 napos késésnél csináltam meg. Most kb. 5 hetes lehet. És én is azt hittem, hogy na megint megjön, mert fájt egy kicsit a hasam , meg a mellem is. De utólag tudom, hogy ahasfájás azért volt, mert akkor volt a beágyazódás, és egy kis vérzés is volt. Akinek kérdése van, szivesen válaszolok!(: (: Fel a fejjel a még csak gyakorlóknak! Pá!
Ditta
 


AndiKép
Elég muris lesz ahogyan a régi dokid elcsodálkozikKép Az én dokim is annyit mondott, hogy "Jaj Istenem"Kép
A kertes ház-álmod is megvalósul, csak bízni kell benne. Mi is 1 évig kerestük a házunkat.

ManócsKép
De még milyen skorpió lesz. Én nagyon örülök a manónak, betesszük a karácsonyfa aláKép
A munkám nagyobb részt gép elõtt zajlik, úgyhogy ülök, de meg kell mondjam már nem nagyon tudok koncentrálni rá.
Mi is voltunk szombaton a Corában, én is kerestelekKép
Nagyon jó a leírás! + gyomlálás, + falevelek gyûjtése.
Képet inkább elküldök magunkról magánban, okszi?

DittaKép
Már azt hittem én vagyok itt a csajok között a legfiatalabb, ezért duplán örülök Neked, ha nem bajKépKépKép és persze jó pocinövesztgetést és gratula a pici lányodhoz.
Félni mindenki fél. Én is alig várom már, hogy május 1. legyen, mert akkor leszek 12 hetesKépKépKép
Majd írj mi volt a dokinálKép

LányokKép
Én úgy izgulok. Van egy babszem a fenekemben. Csütörtökön megyünk dokihoz. Remélem sokat nõtt a minimanónkKép és minden rendben lesz veleKép. Ti is így várjátok mindig az uh-okat? Már azt számolom hányat kell aludni addig!!!

pusza
Bogár
7+4

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


ManócsKép
Most látom, hogy nincs e-mail címed. Van olyan, ami esetleg publikus és be tudod írni ide? Küldenék fotótKép

BóbitaKép
szia Te-is-hegyes-hasúKép
bogár
 


Sziasztok!

Ditta! Gratula a babához! Kép
Bogár! Én is mindig annyira várom az UH-t. Kép Akkor mindig sikerül teljesen megnyugodnom. Kép

Manócs! Én is szivesebben küldenék egy képet inkább magánban. Kép Babócát húsvétkor fogjuk bejelenteni, de azt még nem tudom hogyan. Zsizsa ötlete nekem is tetszik, de anyósoméknak nincs videójuk, anyukámék már tudják a hírt, unokatesóimmal pedig a nagymamámnál fogunk találkozni, mert ott mindig összejön a nagy család, de nála szintén nem tudunk vetíteni. Na, azért majd valamit igyekszünk összehozni. De nagy lesz a meglepetés, mert nálunk mindenki sejti, hogy már régóta szeretnénk babát, csak olyan rendesek, hogy nem kérdezösködnek. Kép Anyósomékat és sógoromékat nem tudom mennyire fogja meghatni a dolog, mert ott már van 3 unoka, ök azzal böven elvannak. Szerintem nem igazán érdekli öket, hogy nálunk is lesz baba.
Szóval ha bárkinek van valami jó ötlete, azt szivesen fogadom. Kép

Ja, és én örömmel vállalom a hólapátolást és a level sepregetést is! 22 évig kertes házban laktam. Kép

Most viszont dolgozom. Kép

Puszi!
Andi
12+2!!!
andi28
 
 


Halihó kismamikKép

BóbitaKép
Bocsi, asszem jelszó nélkül küldtem a hozzászólást, akkor nem tudsz bemenni a profilomba, akkor a mostanit jelszóval küldöm, így a fejlécben szereplõ névre kattintva megjelenik a profilKép

DittaKép
De jó, hogy te is jöttél, és óriási gratula a pocaklakódhozKépKépKép

Bogár, Andi,Kép
A benti mélcímem adom meg, mert a magánt csak akkor használom majd, ha már nem dolgozom ( még 1 hétKépKépKép )
sales@brother.hu
Várom a képeket!!Kép

BogárKép
Azért, ha teheted napközben járkálj, mert estére akkorák lesznek a bokáid egy idõ után, hogy nem ismersz rájuk. Ez persze akkor is igaz, ha egész nap sétálsz. Nem egyszerûKépKépKépKép

AndiKép
Akkor a nyuszi hozza a babós hírt?Kép Valami nyuszis-tojásos dolgot kéne kitalálniKép Mondjuk egy uh képet beletenni egy Kindertojásba?KépKépKépKép Na jó, semmi jobb nem jut eszembe, de még filózom rajtaKép

Tegnap voltunk a Kikába babibútorokat nézniKép olyan jó voltKép Nektek mi a véleményetek a 3 kerekû babakocsiról? Én is tök laikus vagyok, úgyhogy minden vélemény érdekelKépKépKép

Manócs
26+5
manócska
 
 


Sziasztok megint itt vagyok! Azért nem ültem gép elé mert az elmúlt napokban nem voltam valami jól. Mostmár úgy érzem rendben vagyok végre étvágyam is van. Szerdán megyek dokihoz majd beszámolok mi volt akkor leszek kb. 6 hetes.

Bogár!
Vettem Elevitet, köszi a tanácsot. Úgy tünik közel lakunk egymáshoz, én békási vagyok, úgyhogy szintén Cora. Mikorra vagy kiírva? Hol fogsz szülni?

Ditta!
Üdv körünkben gratulálok a picihez!
Mindenkinek puszi a mamik vigyázzanak magukra.

Manócs!
Szerintem nem túl jók a háromkerekû babakocsik, az elsõ gyerekhez én is ilyen hiper szuper kocsit vettem, de nagyon megbántam mert olyan oltári nehezek, hogy alig tudtam vele közlekedni. Nekem az elsõdleges szempont a babakocsinál hogy könnyen tudjak vele közlekedni, BKV-ra felszállni.

Nicki
Nicki
 


Nicki,
köszi. A Friss babisoknál meg dícsértékKép
Na erre varrjak gombotKép
Amúgy mi autósok leszünk, mert ahol lakom, ott még távolsági busz sincs, nemhogy BKV. Meg a terep olyan, hogy meredek, és elég göröngyös, így nem biztos, hogy a 3 kerekû nekünk sem jönne be. de fogalmam sincsKép
Amúgy a párom azért preferálja, mert van rajta fék, és azt a lejtõkön nálunk igen csak lehetne használni.
Na még filózom, meg még várok hozzászólást, hátha okosabb leszekKép
Szerdán meg várjuk ám a fejleményeket!Kép
Én ma megyek dokihoz, de úgy nincs kedvem hozzáKép De legalább ad majd új uh-s idõpontot, na ez a legjobb az egészbenKépKépKép meg megtudom végre a terheléses vércukor eredményét. Remélem nem kell diétáznom!

Na ez a topik úgylátszik csak É-Budáról vanKép Hajrá CorásokKép

Manócs
26+5
manócska
 
 


Oh, Manócska! Milyen édi kis pocakod van. Kép Párom szerint már én sem sokáig tudom titkolni a hírt, mert kezdek gömbölyödni! Kép De ezen olyan jó érzés!!! Kép
Képet küldök. Kép
Babakocsink még sosem volt. De majd fél év múlva!!!

Andi
12+2
andi28
 
 


Sziasztok!

Nicki! Akkor majdnem egyidõsek vagyunk (mármint pocaklakó szempontjából). De pontosítani is tudunk, ha megírod, mikor volt az utolsó mensid. Nekem febr. 20. Én még várok az orvossal, majd úgy a 8-9. héten megyek, mert az elsõ babánál is ekkor voltam, azt mondta, túl korán nem valami jó menni. Akkorra már a szívhang is hallható. Szóval tök jó, hogy rábukkantam egy olyanra, mint te, így végigkövethetjük az egyidõs terhességünket.(Kép: Neked is van már egy bébid ugye?

A többi pocakost is üdvözlöm, a többiek pedig NEM FELADNI!!!
Ditta
 


Sziasztok, köszi a biztatást, 3 nap olyan közepes vérzésem volt.
szerintem nincsen babó. de holnap reggel veszek tesztet, (most nem otthonról írok, holnap leszek ismét otthon).

köszi a biztatást és az eredményt mindenképpen megírom.


Eszter
Névtelen
 


Manócs, Andi
A családi bejelentést mi már ellõttük. A teszt után már nem sokkal megmondtuk. Még 4-5 nagyon közeli barát tudja, de a többieknek csak a 12. hét után mondjuk el.

AndiKép
Jaj, de jó, hogy van már pocid, pláne, hogy most már látszik is. Most már minek titkolnod, hordd csak büszkénKép. A munkahelyen mikor jelented be?

ManócsKép
Köszi a tanácsot a járkálásra. Nagypocistól mindig tanul az emberKép Néha már most is felteszem a lábam az elõttem lévõ székre. A babakocsihoz sajna méééég nem nagyon értekKép
Ja és küldtem képet.

NickiKép
Lassan Corás bulit lehetne szervezni. Lennénk már egy páranKép

EszterKép
Igen azért vegyél tesztet, mert ahogy leírtad nem volt egy nagy mennyiség és soha nem lehet tudni ki alszik a pocódbanKép

pusza
Bogár
7+5

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Sziasztok!

Bogár! A kollégáimnak is csak húsvét után mutatom meg a pocim. Nem szeretném megbántani a páromat azzal, hogy ök elöbb tudják meg, mint a szülei. Viszont anyósokhoz csak az ünnepekkor megyünk. Kép

Manócs, vagy bárki aki tudja: Nálatok is úgy van (volt), hogy a toxoplazma eredményt postán küldik ki neked? és ha igen, akkor kb. mikor? Én két és fél hete voltam vérvételen, de még semmit nem kaptam. Normális ez? Kép

Na, dolgozom. Ma húzós napom lesz!

Puszi!
Andi
12+3
andi28
 
 


AndiKép
Nem akarlak elkeseríteni, de a dokinõm olyan hanyag, hogy csak 17.-én fog majd nálam toxoplazma vizsgálatot végezni.
Még idõbenKép Vagyis hogy még szülés elõttKép
Azért jó, hogy van két kutyánk, mert így ugye nagyobb az esély. Szóval, szerintem a 2 hét várakozás nem is olyan nagy idõ ehhez képestKép
Amúgy a dokinõm elvesztette az ellenanyagvizsgálati papirt, meg az AFP-met, meg a Hepatitiszt. Még jó, hogy nem nagyon van más vérvizsgálatKép
Na a hepatitiszem meglett végül, az afp-t a számítógépben regisztrálták, így nem volt belõle gáz. Az ellenanyagot újra csinálták. Szóval Andi, van annál rosszabb is, ha 2 hét alatt nem küldik ki az eredménytKépKépKépKép
Kaptam tõleg mélt, de nem jött át kép!
Ha tudod, küld el még 1*,jó?Kép
A pocidról van már kép?
Ja, és a pocimról ne szépítsük a dolgot! nem is piciKépKép Mindenki azt mondja, hogy nagy!Kép De a papája is 193 cm én meg 173 vagyok, úgyhogy mitõl lenne pici Minikénk???
Amúgy a kép a 25. héten készült, azóta még óriásibbKép

BogárKép
Tõled viszont átjött a képKép Nagyon helyes pár vagytok, hátmég a babó milyen szép leszKépKépKép
Mikor volt az esküvõtök???
Küldök sms-t, és akkor neked is meglesz a számomKép

Tegnap az orvos csinált uh-tKép úgy dobogott Minike sziveKép Én már most annyira imádom a kisvacakotKép

Na megyek gályázni én isKép

Manócs
26+6
manócska
 
 


Köszi Manócs, akkor már nem aggódom. Kép Nekem nincs még akkora pocakom, hogy érdemes lenne fényképezni. Kép
Elküldöm a fényképet a céges címemröl. A mailbox-osat nagyon utálom.

Puszi!
Andi
andi28
 
 


Ditta!

Nem fogod elhinni de az én utolsó mensim is február 20. Én azért elmegyek most orvoshoz, mert kíváncsi vagyok hogy jó helyen ágyazódott e be a babu, de kiskönyvet majd csak a 9-10 hét környékén fogok kérni. De elõtte azért megnézetem Uh-n. Igen nekem már van egy 20 hónapos gyönyörû kisfiam a neve Benedek.

Eszter!
Mindenképpen vegyél egy tesztet, mert nekem is volt egy terhességem amit nem vettem észre amiatt mert rendes idõben megjött. És sajnos a végén elment, nem kerültem idõben dokihoz.

Nicki
Nicki
 


Sziasztok !

A topic neve felkeltette az érdeklõdésemet, hiszen lehet, hogy én is babát várok. Ez még nem biztos, csak sejtéseim vannak. Igazából ezeket szeretném megkérdezni tõletek, hogy lehet-e terhességi jel a következõ: már három napja folyamatosan halványbarnás folyásom van a mensi helyett, szédülök szinte egész nap, és émelygek. Röviden ennyi, amit érzek, de tesztelni még nem mertem. Ami viszont új, és csak ma érzem elõször: egy bizonyos helyen idõközönként olyan szurkálást érzek. Egy kicsit kellemetlen, de csak pár pillanatig tart. Ez mitõl lehet ?

Köszönöm elõre is a válaszaitokat.
Üdv: Bogyó
Bogyi
 


Bogyó,
ez lehet akár babó is, de ha nem tesztelsz, akkor nem tudod meg!Kép
Én ezerrel drukkolok, és írdd meg a végeredménytKép

Manócs
26+6
manócska
 
 


Manócs: Köszönöm a választ. Holnap reggel úgy néz ki, hogy tesztelek. És a szurkálás az mitõl lehet ?
Neked hogy kezdõdött ? Vagy elõfordulhat, hogy csak beképzelem ?
Üdv.: Bogyó
Bogyi
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?