Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Andi!
Akkor üdv a 2 fiús anyukák táborában! Jók ezek a képek, ahogy elnézem Petykának semmi baja sem volt ezzel a nyaralással. Hát igen az időjárás el tudja rontani az ember kedvét egy nyaraláson, néhány évvel ezelőtt 2 egymást követő évben is így jártunk a nyaralással. Utána már úgy éreztük, mi vonzzuk a rossz időt!

Timi!
Na akkor mielőbbi teljes gyógyulást kívánok Kristófnak!!!
Az a jó, hogy túl vagytok rajta, most már biztosan jobb lesz és nem lesz annyit beteg. Tomi maradt ennél a köhécselésnél eddig, dehát amilyen változékony tud lenni az időjárás, könnyű megfázni is.

Megyek mert Tomi nem bír magával!
Szép napot mindenkinek!
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Szilvi!
Nekünk is ez a második év amikor rossz időnk van a nyaralás alatt. Tavaj Horvátországban voltunk, akkor sem tudtunk fürödni, de legalább nem esett az eső.
Egyébként Petykával inkább csak az volt a baj, hogy nagyon lassan tudott aklimatizálódni és ettől néha kezelhetetlen volt. Érdekes, hogy tavaj, másfél évesen ebből semmi gond nem volt.

A repülő utat mellesleg nagyon élvezte odafelé, hiába kellett felkelni az éjszaka közepén, mert 03:25-re ki kellett érni a reptérre.
Ellenben visszafele nagyon szenvedet, mert 01:50-kor indult a repülő. Egy drága nőszemély még be is szólt a leszállás után, hogy ő nem érti minek kell egy ilyen kicsi gyereket ilyen hosszú útra elhozni. Először csak néztem rá aztán mondtam neki, hogy talán törődjön a saját dolgával. Kedves mi!

A jó sós levegő viszont már most nagyon hiányzik, ott nem voltam allergiás és kaptam levegőt. Szörnyű, hogy nem tudom a gyereket kivinni a játszótérre, mert egy mező közepén van és én ott enyhén befulladok.
Befejezem a sirámokat. Azért nincs rossz kedvem ám! :wink:

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Sziasztok!

Egy kis Offtopic:
Én egy másik topicban szoktam irogatni, de most szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy nyaralási lehetőséget.
A képen látott nyralóban apartmanok kiadók. Tihanyban van, nagyon szép helyen a strandtól 50 méterre. Anyósomék adják ki. Ha valakit érdekel mail-ben írok többet is.

Kép

Nicol
francsek@chello.hu

Kép
[/url]
fnikol
 
 

 
 

Egy kis humor kora reggel

Süteményrecept (gyesen lévő anyukáknak):

Távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és melegítsük a sütőt 160 fokra. Gőz felett olvasszunk meg 10 dkg margarint. Ismét távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és erélyesen szóljunk rá Öcsire: "Nem szabad, Öcsi!"
A margarint keverjük össze 20 dkg cukorral. A többi margarint szedjük ki Öcsi kezéből, és mossuk le a falat. Mérjünk ki 3 evőkanál kakaót. Ismét vegyük el a margarint Öcsitől. Fürdessük meg a macskát.
Tegyünk hintőport és ragtapaszt a karmolásokra. Keverjünk a margarinhoz 4 egész tojást, 2 vaníliáscukrot és 30 dkg lisztet.
Vegyük ki a füstölgő plüssmacit a sütőből, és nyissunk ki minden ajtót és ablakot, szellőztetés végett. Vegyük el a mobiltelefont Andikától, és biztosítsuk a férjünk főnökét, hogy nem, nem a férjünkkel beszélt az előbb. Hívjuk fel a férjünket, és készítsük fel a legrosszabbra.
Adjunk a tésztához 1 teáskanál sót és 10 dkg durvára vágott diót (közben álljunk ellen a kísértésnek, hogy mind Andikát, mind Öcsit durvára vágjuk).
Engedjük ki a macskát a sütőből. A tésztát öntsük alaposan kivajazott tepsibe. 25 percig közepes lángon süssük.
Vegyük el a borotvát és a macskát Öcsitől. Magyarázzuk el a gyerekeknek, hogy fogalmunk sincs, hogy a borotvált macska lebarnul-e a napon.
Dobjuk ki a macskát az udvarra, amíg még képes elfutni.

Bevonómáz:
Keverjük össze a következő hozzávalókat: 10 dkg cukor, 5 dkg olvasztott csokoládé, 5 dkg olvasztott margarin. Vegyük ki azt a kurva plüssmacit a grillsütőből, és dobjuk el. Jó messzire.
Magyarázzuk el kedvesen a rendőrnek, hogy fogalmunk sem volt róla, hogy őt fogjuk fejbe találni, miközben éppen Öcsit próbálja megmenteni a szomszád ház tetejéről.
Tegyük Öcsit a járókába. Adjunk a mázhoz 5 dl tejet, egy kevés sót, és lassú tűzön forraljuk 2 percig. Nyissunk ajtót a csengetésre, és magyarázzuk el a szomszédnak, mennyire sajnáljuk, hogy Andika bedugta a kerti slagot a spájzablakán.
Ajánljuk fel, hogy megtérítjük a befőttek és a takarítószemélyzet költségét. Kössük ki Andikát az asztallábhoz.
Távolítsuk el a szénné égett sütiket a sütőből. Dobjuk ki.
Kapjunk idegösszeomlást

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Andi!
Ez az allergia nagyon meg tudja nehezíteni az ember életét!

Viki!
Jól vagy?????

Remélem mindenki jól van! Ma továbbképzésre megyek délután, valahogy semmi kedvem hozzá, most délelőtt pedig eper lekvárt fogok csinálni és még főzni is kell. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hozom össze a délelőttöt Tomival együtt!!!

Mindenkinek szép napot!
Szilvia

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok,megvagyok,kicsit szarul,de amúgy minden okés.
Ami Dorkánál nem volt...az most mind rámtelepedett...elhagyni meg nem igazán akar.:(
Ma voltam UH-n,8.hétben vagyok.Édes kis aprócska bébikémnek lüktetett a kis szivecskéje.Nem is gondoltam,hogy mindez ennyire szíven üti az embert. :oops:

Kép

Köszönöm a gratukat.:)

Andi sajnálom,hogy balul sült el a nyaralás.Ez tényleg bosszantó,pláne,hogy itthon meg 30fok volt. :?

Mi ha minden jól megy Bulgáriába megyünk...kocsival... :shock:
Eléggé határeset,de ott már minden szép és jó.Csak már lennénk ott. :lol: 8)

Szilvi
Elkészült a lekvár?Mi idén nem csináltunk,csak befőttet rakunk el(cseresznye).Mivel csinálod?A hagyományos fél napig főzéssel vagy a dzsemfix-el?

Anikó
Te jól vagy?Augusztus már nagyon közel van.Gondolom nem kívánod a forró nyarat. :roll:
Tehetnél fel képet,kiváncsi vagyok pocidra.:)
Vendég
 


Timi

Szegény Kristóf.:( Nem lehetett könnyű ezt az időszakot átvészelni.:( De remélem most már jobban veszi a bacikat és vírusokat és nem dönti ágyhoz. :wink:

Kistesóprojectet teljesen elvetettétek most?
Vendég
 


Képzeljétek Petykát felvették az oviba, decembertől. Annyira meglepődtem, amikor megkaptam az értesítőt, és persze teljesen betojtam. :? Sajnos ráadásul nem oda ahova én szerettem volna, de még próbálkozom, hátha lesz ott üresedés, csak az a gond, hogy nem nagyon ugrálhatok, mert csak azért vették fel, mert akkor még el tudtam titkolni, hogy terhes vagyok.
Bocsi most mennem kell, mert belemászott a nutellába! :wink:

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Sziasztok!

Viki!
Vigasztaljon a tudat, előbb utóbb jobban leszel. Nálunk is hasonlóan volt, Patriknál egy árva tünetem sem volt, Tominál pedig szerintem egyetlen tünetét sem hagytam ki a terhességnek, sőt ...
Azért annak örülök, hogy amúgy minden rendben. Én minden ultrahangnál elérzékenyülten figyeltem a képernyőt.
Gyors eljárással csináltam a lekvárt, az az egész nap főzögetős módszer nem nekem való. De nagyon finom lett. Nálunk az eper lekvár fogy a legjobban, így minden évben szoktam csinálni.
Akkor jó pihenést majd nektek, mikor mentek?

Andi!
Nem vették volna fel, ha tudják, hogy terhes vagy? Kevés a férőhely nálatok? Vagy ez egy hülye szabály? Nálunk azt csinálták néhány évig, hogy mehetett oviba a gyerek, akinek otthon volt kicsivel az anyja, de csak délig. De szerencsére már nincs így.

Lányok szép hétvégét mindenkinek. Nálunk ma falunap lesz. Délután majd elsétálunk a gyerekekkel.

Sziasztok!
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Szilvi!
Sajnos itt Pomázon iszonyú a túljelentkezés, abból a kis ovodából is 50 gyereket el kellett utasítani. Mindenhol minimum kétszeres volt a túljelentkezés. Még így is csoda, hogy felvették, mert tavaj az önkormányzat okt. 31-nél húzta meg a határt és az utánna születetteket már eleve nem vették fel, idén szerencsére az új vezetésnek köszönhetően kitolták dec. 31-ig. Így a második kőrben már Petyka is bekerült, hiszen ő dec. 3-án született. Számomra csak az a furcsa, hogy hogy lehet, hogy még is befért ezek szerint még jónéhány gyerek!? :?
Na mindegy ez van! Egyébként azért van ilyen tumultus itt, mert az utobbi időben nagyon megnőtt a lakosság száma, rengetegen költöztek ki a fővárosból.

Viki!
Remélem nektek nagyobb szerencsétek lesz az idővel. Jó pihenést és vigyázz magadra.

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Sziasztok!

Végre itt vagyok. Levizsgáztam mindenből. Vakáció van ezerrel. Most már csak a gyerekekre koncetrálok. Főleg a kicsire. Már nagyon várom.

Eper lekvárt én is csináltam. Nagyon fini lett.

Szilvi! Meggy lekit szoktál csinálni? Azt is szeretnék az idén csak nem tudom mit kell csinálni a héjjával. A barackot tudom előre le kell cukrozni egy nappal és akkor szétmegy a héja. Mi van a meggyel?

Most éppen túrós buktát sütök, már érzem is az illatát. D e jót fogok belőle hamizni.

Mi sajna nem megyünk nyaralni. Apa nem tud csak egyszer szabit kivenni. Az meg majd ha itt lesz a picuri akkorra kell. Mondtam már, hogy nagyon várom.

Üdv! Mindenkinek dobok egy képet az úrfiról.

Kép
Vendég
 


Anikó

Én csináltam meggylekvárt.Simán összeturmixoltam a magozott meggyet, dzsemfix-el raktam el ezt is.Egyáltalán nem érezni a héjját,sőt kimondottan jó hogy van vmi "keményebb" is a lekvárban.
Anyósom most cseresznyelekvárt csinált,kiváncsi leszek.

Kb 2 éve kivi-egres lekvárt készítettünk,isteni finom lett.Tudom ajánlani. :wink: (fele-fele arányban kell keverni)

Nagyon Édes a Kicsifiad.:) Húúú már a 32.hétben vagy???Hogy megy az idő.:)

Nálam most szigorú fekvést írt elő a doki...Dorka mellett kivitelezhetetlen,pláne hogy a férjem is sokat melozik... :?

Szilvi
Nyaralás...még nem tudom.Mindig úgy megyünk,hogy nem tervezünk előre.Lehet holnap bejelenti Tamás,hogy 2 nap múlva indulunk. :lol:
NA azért ennyire nem.:D NE úgy néz ki vmikor július végén...én most nem is mernék elindulni...

Dorka beteg...hányik,hasmenése is van.Szegényem kínlódik,görcsöl hasa.Most tea...keksz...:(

Szép estét
Vendég
 


Sziasztok!

Na végre! Nem tudtam bejelentkezni, állandóan hibát írt ki!

Andi!
Dehát ez szörnyű, ha ennyi gyerek van, akkor miért nem bővítik az óvodákat nálatok? És mi lesz ezzel a rengeteg gyerekkel, kénytelen lesz a szülő elvinni máshová? Mi ebben a logika? De ez micsoda kitolás főleg az olyanokkal akiknek muszáj lenne visszamenni dolgozni és nincs hová tenni a gyereket. Oké nem morgok tovább.

Anikó!
Nagyon édes a picurkád! Hogy micsoda energiáid vannak. Főzöl , sütsz, ügyes vagy. Én nem szoktam meggy lekvárt csinálni, de szerintem is úgy kell, ahogy Viki leírta. Nagyon megy az idő, szinte mindjárt itt lesz a kisfiatok. Azért pihenj , amennyit tudsz.

Viki!
Hogy van Dorka? Remélem már sokkal jobban van. Gyógypuszi neki! Te pedig próbáld meg minél jobban betartani a fekvést, bár tudom, hogy nehéz, dehát ... Vigyázz magatokra!!!!

Mennem kell, mert jött valaki!
Szép napot!
Sziasztok
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sajnos ez az ovi helyzet nem csak nálunk ilyen katasztrófális, hanem a környéken mindenhol.
A jó hír viszont az, hogy azóta voltunk mégegyszer abban az oviban ahova felvették és ott is ahova én szerettem volna vinni, és a páromnak és nekem is az volt a benyomásunk, hogy jobban érezte magát ott ahova végül is felvették. Tehát végül is szerencsésen alakult, csak én sajnálom egy kicsit, hogy minden barátunk a másikba fog járni.
Hogy bírjátok ezt a meleget? Én elég rosszul, pláne, hogy meg van fűszerezve az allergiámmal.
Egyébként most éppen ebédet kellene készítenem, meg húst pácolni, mert a sogornőmék jönnek délután, de olyen gyenge vagyok, hogy képtelen vagyok rávenni magamat, pedíg muszály lesz.

Viki!
Miért kell feküdnöd?
Nekem is kellett az elején, de én vérzgettem is. Nálad is van valami hasonló?

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Sziasztok!

Anikó
Gratulálok a vizsgákhoz és gyönyörű a baba. Már csak 55 nap.

Viki
A te babád is gyönyörű. Én az ultrahangnál mindig úgy elérzékenyültem, hogy majdnem sírtam.
Valami baj van, vagy miért kell feküdnöd?

Andi
Neked sincs már túl sok hátra.
Az ovi helyzet nálunk is ugyanaz, sőt én már most keresek bölcsit a Gergőnek.

Szilvi
remélem, jól vagytok. Képzeld megint jön anyósom holnap és most jöttem rá, hogy alapvetően nem is engem idegesít a látogatása, hanem a saját kicsi fiacskáját, és ő készít ki engem is.

Timi
Gyere gyakrabban, ha tudsz, mi van veletek? Nem netezhetsz az új munkahelyen?

Zsu?????????



A meleget én elég jól viselem 8) , sőt időnként fázom is egy kicsit:

Kép


Üdv.
Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Éva!
Áruld el a titkot! Hogy van időd fürdőzésre két lurkó mellett? Vissza mész dolgozni, azért viszed bölcsibe Gergőt? Egyébként a mi lurkónk is Gergő lesz.

Olyan fura, így másodjára sokkal jobban tartok a szüléstől. Lehet, hogy azárt mert már tudom mi vár rám. :?

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Sziasztok!

Andi
A medence anyuéknál van, így ha ilyen meleg van, akkor átmegyünk és ott altatom el a gyerekeket, addig én úszkálok. :lol:

Bölcsibe azért kell már most beíratkozni, hogy másfél év múlva felvegyék, kb akkor megyek vissza dolgozni.

A szüléstől én is jobban féltem másodszorra, és rosszabb is lett, mondjuk, csak a császár miatt. Ne aggódj túl leszel ezen is. Már neked sincs túl sok hátra.

Kismamák tegyetek fel pocakos képeket, olyan jó lenne látni.

Anyós elment, minden ok volt, túléltük.

Üdv.
Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


A ti lurkóitok hogy viselik ezt a meleget? Az én kis porontyom elég rosszul, hisztis, nyafog nagyon nehéz vele. Néha teljesen kiakaszt, pedig alapvetően nem mondanám rossznak, vannak néha hisztik, de nem minden napos.
Főleg az a baj, hogy nem tudok tőle tenni- venni, pedig rengeteg dolgom van még a kicsi érkezéséig.
Ráadásképpen iszonyú anyás, nagyon aggódom mi lesz majd a szülésnél és utánna.

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Sziasztok!
Ne haragudjatok,hogy csak így betoppanok közétek!
Az én lányom is 2004dec.-ben született,csak tapasztalatokat szeretnék veletek cserélni,hogy nektek a manók így 2,5évesen mennyit beszélnek?
Lányom még csak most kezdett összefűzni,bár a szókincse nem valami nagy!Azokból amit tud alkotja,pl.anya gyere,baba haja stb
Kicsit aggódok ez miatt!Nálatok,hogy megy a beszéd?
Főleg az aggaszt,hogy kevés a szókincse!
Viszont már jó ideje szobatiszta!
Köszönöm,ha írtok!

Kép

Kép
kory
 
 


Sziasztok!

Nagyon utálom amikor, már kora reggel ilyen meleg van. Patrik még alszik, Tomi is csak most kelt fel, de még nézi a mesét.
Remélem mindenki jól van.

Kismamáink hogy bírjátok ezt a meleget?

Andi!
Akkor bízzál benne , hogy a gyerek jól fogja érezni magát ebben az óvodában. Pocaklakó sokat mocorog? Egyik ismerősőmnek már csak 4 hét van hátra a szülésig, neki is fia lesz, (már a harmadik), szóval neki tiszta örökmozgó a pocaklakója.
Tomi is tud hisztis lenni mostanában, de hogy a melegtől e. Hát azért az nehéz ha nagyon anyás, de majdcsak lesz valahogy. Akkor biztos lesz majd némi féltékenység amikor megszületik a tesó.

Éva!
Ki is kell használni minden pillanatot a pihenésre amit csak hagynak a gyerekek. Én olyankor olvasni szoktam, mivel nagyon szeretek olvasni nagyon tudom értékelni ha végre nyugi van.
Sajnos Tomi már elég ritkán alszik ebéd után.
Na akkor legalább zökkenőmentes volt anyóslátogatás. Nálunk most lesz vendégeskedés bőven, júliusban a sogórnőmék jönnek két hétre, augusztusban pedig anyós két hétre.

Viki!
Jól vagy?

Kory!
Üdv köztünk! Teljesen nem tudok hozzászólni, mert az én fiam három hónappal idősebb mint a lányod. Ő szépen beszél.
Ha úgy érzed kevés a szókincse, az nem biztos, hogy nem tudja azokat a szavakat, csak lehet, hogy nem akarja mondani. Olvastok sok mesét, mondókát? Első gyerek? Ha igen akkor lehet, hogy ha sokat vinnéd gyerektársaságba fejlődésnek indulna. Talán majd a többiek többet tudnak mondani.

Sziasztok
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Ezt a meleget nem nekem találták ki!!!!! :roll:
Bezzeg a gyerek bírja, csak én akarok elájulni. Ráadásul holnap a legnagyobb melegbe kell bemennünk Pestre UH-ra!
Nem tudom hogy fogom végig bírni az egész nyarat, slussz poénként a kis pocaklakó éjszakánként olyan aktív, hogy nem tudok tőle aludni. Néha olyan agrasszíven ficánkol, hogy bekeményedik tőle a hasam.

Szilvi!
Hogy bírod ezt a sok vendégeskedést, ráadásul ilyen hosszú távon?

Kory!
Üdv itt! Én sem tudok hasonló problémáról beszámolni, mert Petyka nagyon korán elkezdett beszélni és most már szép kerek mondetokban fejezi ki magát. Általában csodájára járnak, viszont mi szobatisztaság ügyben nem állunk még sehogy.
Szerintem is sokat mondokázz és mesélj neki, mi is azt tesszük.

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Mindenkinek köszönöm,aki válaszolt a beszéd kapcsán!
Időnként bekukkantok,hátha még kapok tanácsokat,vagy
valakinek volt így a gyerkőce!
Köszi!

Kép

Kép
kory
 
 


Halihó!
Hová tünt mindenki?

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenki jól van.
Zsúfolt volt a hétvégénk. Vendégeink voltak, mi is vendégségbe mentünk. Fesztivál volt Tatán, volt program bőven. dehát akkor kell menni amikor van valami jó. Patrik elment anyuékhoz egy hétre, úgyhogy őt kényeztetik egész héten, ezt mindig nagyon élvezi. Tomi nagyon eleven továbbra is, mostanában találkoztam több anyukával akinek a gyerekével együtt fogják kezdeni az ovit, mindegyik azt mondja nagyon eleven a gyerkőce, ha ez így marad az óvónőknek biztos nem ők lesznek a kedvenc csoportjuk. Most tanult meg biciklizni a Tomi a kis háromkerekűvel, eddig nem igazán tudott ráérezni, hogy is kell a pedált lenyomni rendesen. Úgyhogy esténként megyünk az utcára biciklizni, nagyon élvezi.

Andi!
Remélem jól vagytok.
Biztos fárasztó lesz időnként a vendégeskedés de azért túl fogom élni.

Többiek mi újság?
Viki jól vagy?

Szép napot mindenkinek!
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!!!

Csak egy gyors bekukk.Élünk még,nyaralni voltunk.
Jol vagyunk,jelenleg senki nem beteg.

Éva!!!Igy ki lehet birni a meleget.Szuper!!

Aniko!!!Nagyon helyes a kissräc!!!

Viki!!!Nem is tudom hogy neked gratulàltam e a pocaklakohoz.Most nincs idöm vissza nézni se.Ha még véletlen nem ,akkor oriäsi gratula nektek és vigyäzz magatokra.

Puszilok mindenkit most mennem kell.Zs. Kép
zsuu74
 
 


Sziasztok!

Jelentem szuperül vagyunk,minden okés.Dorka meggyógyult (1 hétig lázas volt).Már nekem se kell feküdnöm egész nap (kicsit vérezgettem).Növekedik a pocim,már új ruhákat kellett vennem. :lol:

Élvezzük a jóidőt,bár ma elég pocsék.Tervezgetjük a nyaralást,remélem sikerül vhová eljutni.

Bocsi,hogy így eltűnök,de szinte be se kapcsolom a gépet,max reggel pár percre.

Éva
Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!


Vendégfogadáshoz kitartás,holnap hozzánk is jönnek.3 gyerek+nagyszülők...Dorka élvezni fogja...én meg...vhogy csak kibírom.

Puszilok mindenkit,igyekszem gyakrabban jönni.

Viki
Vendég
 


Sziasztok!

Viki
Köszönöm szépen.
Hű, vigyázz azzal a vérezgetéssel, nekem is volt és nem vettem komolyan egy darabig, aztán már majdnem baj lett. Ha nem is fekszel, azért próbálj pihenni minél többet. Bocs nem akarlak ilyesztgetni. :oops:

Zsu
Merre voltatok nyaralni?
Édes a kiscsaj.

Szilvi
Gratulálok a biciklizéshez, nekünk még nem megy.

Kory
Szerintem ne aggódj, Attila ( bár ő mindent kicsit később csinál) még most kezdett el beszélni.
Gyerek társaságba vinni érdemes, A. is sokat fejlődik minden egyes nap, mikor beadjuk a magán oviba.

Anikó, Viki, Andi
Nem látom a pocakos fotókat, jó lenne látni, hogy "híztok". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Üdv.
Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Sziasztok!

Évi!
Itt a fórumon is mégegyszer BOldog Születésnapot!
Most néztem, hogy Gergőd is már lassan 6 hónapos. Miket tud már? Mászik már? Olyan aranyos ezen a kis képen is.

Viki!
Nagyon vigyázz magadra, magatokra! Azért szerintem is a lehető legtöbbet pihenj. Örülök, hogy Dorka is meggyógyult.
Na a vendégeskedés talán most neked nem hiányzott annyira, nem?!

Zsu!
Milyen sokat nőtt már Gioia! Nagyon aranyos. Neki hogy tetszett a nyaralás?

Anikó!
Most már tényleg csak pár hét van hátra és megérkezik a 3. gyerkőcöd!!!

Andi!
Nem is írtad mi volt az ultrahangon, minden rendben?

Timi!
Remélem ti is jól vagytok!

Szép napot mindenkinek!
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Tudom, hogy nem vagyok valami aktív tagotok de néha benézek hozzátok.
Én jól vagyok, a baba ugrál megállás nélkül.
Biust elkapta valami nyavalya. Hasmenése van három napja és hőemelkedése is volt. Amúgy a közérzete jó és eszik is csak keveset.

Zsu! Szép szeme van a lányodnak.

Évi! Majd dobok pocis képet csak éppen senki nem ér rá lefényképezni. Pedig már én is többször gondoltam rá.

Szilvi! Ha tudnád mennyire várom már, hogy vége legyen. Kicsit türelmetlenebb vagyok, mint eddig valaha. Még jó, hogy mostanában nincs meleg.

Lego! Vigyázz magadra. Azért remélem néha van aki kényeztet téged is. Engem anyukám szokott. A jövő hét végén megyünk megint hozzá. Reni most táborozik, így a dolgom is kicsit kevesebb. De legalább már neki álltam a babaruhák mosásának, vasalásának. Amekkora mázlim van az idő is kedvez a vasalásnak. Bius azonban nem hagy csak napi fél órát vasalni. Aztán mondja, hogy tegyem el. Jó fej mi. Vigyáz rám.

Puszi Csajok!
Vendég
 


Helló

Gyors kukucs.:)

Amit annyira kértetek. :lol: Nem nevetni,pssszt!!:D Elég homályos is,sorry!
Kép

És pihenek csajok!!!Értettem a fenyegetést. :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Anikó
ha nincs aki lefénylépezzen, próbáld meg tükörben, én is úgy csináltam. :roll:
Kitartás már csak pár hét. :lol: :lol: :lol:
Emlékszem én is nagyon türelmetlen voltam.

Viki
Jó a kép, de még nem is látszik. (még elég korai)

Szilvi
Köszi mégegyszer.
Gergő még nem mászik, de már elég közel van hozzá, pörög, forog, nyomja ki a fenekét hason. :D
Tegnap bújt ki az első foga. Megkínlódjuk rendesen. :evil:


Jó éjszakát mindenkinek!
Üdv.
Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Örülök, hogy mindenki előkerült.

Lego!
Én is így kezdtem a terhességet, elég aggasztó volt, de aztán a 12. hétig elmúlt a vérezgetés, és mivel mindíg ciklus idején jelentkezett, így fel tudtam rá készülni. Már amennyire lehetett! :?
Kitartás!

Egyébként én most marha szarul vagyok! Ez a hideg front, most nagyon rosszul esett. Folyamatosan fáj a hasam, ráadásul a gyermekem előszeretettel fordul keresztbe és olyankor még lefeküdni sem tudok, mint például tegnap éjjel éjjel 01h-ig sétáltam. Remek volt! :( Aztán reggel meg Petyka ébresztett.
Remélem holnapig összeszedem magam, mert megígértem neki, hogy elmegyünk az állatkertbe.

Anikó!
Te hogy bírod ezt a bolond időjárást?

Szilvi!
Az UH-on elvileg minden rendben volt, azt leszámítva, hogy egy hét lemaradásba van a lúrkó állítólag, bár megnéztem a Petyka régi leleteit és semmivel nem kisebb, mint ő volt. Utálom, hogy idegen orvosok ijesztgetik az ember lányát! A saját orvosom biztos nem tette volna. :x

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Sziasztok!

Patrik szombat délután jött meg a nagyszülői kényeztetésből. Tomi úgy örült neki, hogy le sem szállt róla estig. Másnap Patrik délután belázasodott. Hétfőn már a mandulái is bedurrantak neki, szegény alig tud nyelni, ma már nem volt lázas, de nem tud enni rendesen. Tomit távol tartani a tesótól nem kis feladat. Jó volna ha nem kapná el, majd kiderül. Takarítok ezerrel. Szombaton jönnek a sógornőmék Németországból és két hétig itt lesznek. Mikor ők elmennek, akkortól apu szabadságon lesz így mindkét gyerkőcünket elviszik magukhoz egy hétre. Mondtam a férjemnek, hogy remélem akkor meg ő visz el engem valahová. Nagyon jó lenne!

Anikó!
Örülök , hogy benéztél! Elhiszem, hogy türelmetlen vagy már. Gondolom a lányok is nagyon várják már a tesó érkezését. Remélem már Bius jól van!

Viki!
Én nem értek egyet Évivel szerintem igenis látszik a pocakodon már. Vigyázz magatokra és pihenj sokat!

Évi!
Na akkor hamarosan beindul Gergő!
A fogzást a Tomival mi is megkinlódtuk rendesen. Gergőnek is egyesével jönnek a fogai? Mert nekünk úgy jöttek és még két éves kora körül is nagyon szenvedett mikor jöttek.

Andi!
Örülök, hogy rendben volt minden az ultrahangon. Hát igen, ebből a szempontból nekem jó volt , mert mindig a dokim csinálta az ultrahangot is. Remélem jobban leszel holnapra. Kitartás! Ilyenkor még nagyon hosszúnak tud tünni az a 10 hét ami hátra van.

Szóval mindenki jól legyen!!!!
Puszi
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Jól vagyunk. Bius meggyógyult.

Andi!Nem mondom kicsit macerás ez a hol meleg hol hideg idő. Azért még megvagyok.

Patriknak jobbulást. A vendégeskedéshez kitartást.

Viki! Csini a pocid. Mi szerenétek inkább? Fiút vagy lányt?

Bius most már aktívan várja a kicsit. Látja a hasamon amint rugdos. Annyira édes. Simogatja, beszélget neki. Állandóan róla beszél. Ő fogja pelenkázni meg vele fog fürdeni meg minden hasonló. Nem győzöm neki magyarázni, hogy az azért nem egészen úgy van.

Puszika!
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Ahogy elnézem senki sem aktivizálja magát.
Természetesen Tomi is elkapta a tesótól, neki is mandulagyulladása lett. Már jól vannak. Szombaton a vendégek is megjöttek. Nem unatkozunk.

Anikó!
Jól néz ki a pocakod. Már csak 4 hét!!!!!
Kicsit irigykedek, hogy nemsokára babázhatsz!!!

Lányok mi újság?

Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Szilvi! Jobban vagytok már?

Nálunk minden rendben. Van még egy csomó dolgom de már úgy mozgok mint egy bébibálna. Fú mennyire várom már, hogy vége legyen.

Puszika!
Vendég
 


Remélem felkészültetek a nagy hőségre! :shock:
Én még nem tudom mit kezdünk magunkal, de majd csak átvészeljük valahogy, az a baj, hogy strandra nem nagyon tudunk menni, úgy hogy majd itthon pancsolunk.
Egyébként sikerült átesnem egy jó kis hanyós hasmenéses víruson, mondhatom remek volt ekkora pocakkal. :? Még az a szerencs, hogy a fiúk megúszták.

A pocakkal szerencsére minden rendben van és a kis lakó is rengeteget mozog, csak én viselem sokkal nehezebben, mint a Petykánál. Estére már csak vonszolom magam. Az az érzésem ezúttel nem tertunk ki végig.

Mindenkinek üdv!

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Sziasztok!

Nem vagytok túl aktívak ebben a melegben.

Én most eltűnök egy hétre anyuékhoz, nem lesz netem. Amint tudok jelentkezem.

Egyenlőre a kicsike jól van, nem mutat aktivitást a születésre.

Puszi mindenkinek.
Vendég
 


Sziasztok!!!

Jól vagyunk,élvezzük a nyarat.A tegnapi eső kicsit felüdülés volt. :D
Holnap indulunk 10 napra az Adriára,csak aug 6án leszek legközelebb.

Anikó
Lehet addig már 3gyermekes anyuka leszel. :wink: Nagyon izgi.:)

Szilvi
Hogy vagytok????Vendégek???

Nekem borzalmas éjszakám volt,bedurrant a fülem,a nyirokcsomók cseresznye nagyságúak,nem tudok nyelni,annyira fáj a fültő...
Beugrok fülészetre,így holnap nem tudok menni.:( Muszáj valamit kapnom rá.A hallójáratom össeszűkűlve,fááááááááááááj. :cry:

Puszi Nektek

Viki
Vendég
 


Sziasztok!

Megjöttünk. Nagyon jó volt. Annyira feltőltődtem és kipihentem magam, hogy csak csuda.

Még egyben vagyok és jól vagyok. Majd igyekszem sűrűn hírt adni magunkról.

Viki! Jó pihenést és jobbulást. Vigyázzatok magatokra.

Szép napokat mindenkinek!!!!
Vendég
 


Sziasztok!


Hú Anikó, most már igazán csak napok kérdése és babázhatsz! De jó lesz neked. Gondolom lányaid is nagyon várják már a kistesót! Még jó hogy kicsit pihentél és feltöltődtél!

Viki!
Remélem gyorsan meggyógyultál és tudtad élvezni a nyaralást! Dorka tudja már a tesó hírt?

Andi!
És ti jól vagytok? Már neked sincs sok hátra!

Kismamáink vigyázzatok magatokra!!!!

Sógornőmék már elmentek, kicsit elfáradtam a vendéglátásban. Most anyuéknál vannak a fiúk, így van egy kis pihi. De az a helyzet, hogy már hiányoznak is! Pénteken anyósom jön 10 napra. Unatkozni nem lehet. Aztán meg mi megyünk Zalakarosra, ha minden igaz!

Puszi mindenkinek!
Zsu , Évi, Timi remélem ti is jól vagytok!

Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Szerdán lesz a nagy nap. Végre láthatjuk a babócánkat. Amúgy minden rendben most jöttem a dokitól, szép nagy baba lesz. Annyira várom már.

Írjatok!
Vendég
 


Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni, ha lehet. A kisebbik fiam Dani 2004 dec-ben született. Rajta kívül egy fiam van, Gergő, ő 2002 szept-ben. Én 26 éves vagyok. Somogyban lakunk.

Kép
Kép
Kép
britta
 
 


Sziasztok!

Üdv! Britta! Nem vagyunk túl aktívak de talán majd most beindulunk. Látom ti is próbálkozóban vagytok. Szurkolok, hogy mielőbb össze jöjjön a bébi.
Vendég
 


Sziasztok!


Anikó!
Drukkolni fogok, most már tényleg bármelyik nap megláthatjátok a legifjabb családtagot! Tegnap egyik ismerősnél voltam, ott is 3 gyerek van, három fiú. A picurka 3 hetes. Olyan édes volt, kicsit irigykedte. Olyan kicsi volt , ahogy ott feküdt a kiságyban. Hiába az én fiaim már olyan "nagyok"!

Britta!
Üdvözöllek én is körünkben! Szóval te is fiús anyuka vagy. Nálunk is két fiú van. És milyenek a fiúk, mesélj róluk! Látom szeretnétek még egy csemetét!

Most én sem leszek pár napig, elutazunk holnap.
Mire visszajövök talán Anikó is babázik!
Többiek? Remélem mindenki jól van!

Szép napot!
Szilvia

Kép,
Kép
sahi
 
 


Kép
Kép
Kép

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Köszi az üdvöket, jól esik. Valóban fiús anyuka vagyok. Nem túl könnyű a dolgom, de megbirkózom vele ügyesen. Eléggé elevenek a gyerkőceim. De hát gyerekek. Szeretnénk egy harmadik babát, talán ő lány lesz. :) Kicsi az esélye, mert a férjem családjában sok a fiú, nálunk viszont a lányok vannak többségben. De az első kettőnél úgy tűnik, az apai gének voltak az erőssebbek.

Örülök, hogy itt lehetek. Igyekszem gyakran látogatni benneteket.

Szép napot mindenkinek.

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta
 
 


Sziasztok!

Brigi
Üdv. közöttünk, bár egy kicsit tényleg ritkán írunk mostanában, de ahogy Anikó mondta reméljük mindenki visszatér. Írjál még magatokról és tegyél fel képeket is.

Anikó
Drukkolok, tehát, ha semmi nem jön közbe, akkor szerda?
Majd gondolok rád! :D

Viki
Mi van veled, régen írtál.

Szilvi
Jó nyaralást. Édesek a fiúk, különösen az első képen.

Üdv.
Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Képek:

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?