Új privát üzeneted érkezett!

Réka!
Igazad van, életkorfüggő is az irígység (de azért van olyan gyerek, aki mindig "áldozat" lesz a homokozóban, és van, aki a "játszótér réme"). :evil:

ayse
 
 


Márti, jó kis vasárnapotok volt!Miért pont Tahitótfaluba mentetek epret venni?
Mi régen kimentünk valahova Cseplre szedd magad akcióba, de az csak úgy jó, h akkor rögtön utána befőzöd, lefagyasztod stb....Na erre most nincs kapacitásom, max az evésre.


Ayse, Lili biztosan büszke rá, h ilyen sokoldalú és ügyes anyukája van.


Úgy volt, h 5kor indulunk a reptérre, de a tesómék lekésték a londoni csatlakozást, úgyhogy most el kell repülni Münchenbe és onnan ide, mert így jutnak leghamarabb haza, és ez olyan 21:25kor lesz.(Az a szerencse, h Fanni 1/2 5-ig aludt, úgyhogy bírni fogja.)
Ilyenkor már minden perc számít és akkor tessék........... :evil:

Mindegy, addig megyünk a térre.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Réka!!!!!!!Tök jó, h kislány :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
tibicsoki75
 
 

 
 

Réka :D :D :D :D :D , jaj de jó!!! Tudjátok már, hogy mi lesz a neve?

Panna, hú, de jó képek, nekem a francia-magyar barátság a kedvencem, olyan szép kép. Dávid ilyen barátkozós kisfiú?
Jack biztosan nem ölelne meg egy másik gyerekeket :? . Ő most a mufurc korszakát éli, az idegeneknek rá sem lehet nézni, pedig annyian megszólítják az utcán, főleg idős nénik, hogy "jaj de szép kisfiú vagy", ő meg nagy mérgesen elfordítja a fejét :? :roll: .

Ayse, tényleg nagyon ügyesek vagytok, látszik a képeken, hogy a gyerekek nagyon élvezték.

Timi, elmentettem a telefonszámodat, majd csörgök.

Ma lejártam a lábam (Westend, Mammut), hogy vegyek magamnak egy ruhát az esküvőre, de sehol nem találtam olyat ami egy kicsit is tetszett volna :evil: . Nincs valami ötletetek, hogy hol lehetne még megnézni? Valami fiatalos, nyári, könnyű, egyszerű darabra gondoltam, sajnos most a "zsákruhák" vannak divatban, azok meg nagyon nem állnak jól nekem :evil: .

Holnap egész nap konferencián leszek, úgyhogy most megyek alukálni, hulla fáradt vagyok.

Ma úgyis csak panaszkodnék, a hiszti és a nyüszögés óriási méretekekt öltött nálunk :( , na most már tényleg megyek.

Jó éjt!

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


sziasztok

Manka, David nagyon olelgetos es o ahhoz is hozza van szokva, hogy az utcan mindenki odajon hozza es puszit kap :) neki a lesz a valtozas, hogy otthon nem ez van. Eza kisfiu amugyis a kedvenc baratja ot indig puszilgatni akarja :D

En mar ketszer vettem ilyen "csini" ruhat a Mammut I. Azt'z model-ben.. nezted mar?

Reka :)

Dejo, hogy kislany! Gratulalok!

Kép

Kép
ppanna
 
 


Sziasztok!

Ppanna! De aranyos ez az ölelgetős kép! És annyira cuki ahogy mosolyog David! Látszik rajta hogy ilyen szeretgetős kisfiú.

Réka!
De jó! Úgy vettem ki a szavaidból, örülsz hogy kislány! :D

Manka!
Sajna ruhát ezer éve nem vettem magamnak, alkalmit pláne, úgyhogy igazán jó ötletem nincs de tény, hogy az Árkádban az Art'z model kirakatában mindig nagyon csinik vannak. Meg az Árkádban van még egy alkalmi ruhabolt az emeleten, én ott vettem az esküvői kisruhámat. :) Anno meg bevallom turiztam magamnak, ilyen angol turkikban ki lehet fogni csiniket. Pláne nyári ruhát.

Timi!
Azért Tahitótfaluba, mert tavaly amikor Visegrádra mentünk Pünkösdkor az úton egész véletlenül pont ott vettünk gyönyörű epret, és megfogadtuk, hogy az idén, ha már Bendegúz is ehet megint elmegyünk. A héten minden nap 3x kap, egy tálcán elterítettem, úgy tettem a hűtőbe, és így egyáltalán nem romlik.
Megjöttek a tesódék szerencsésen?

Ayse!
Mediterrán csirke. Combikat besózni, beszórni bazsalikommal, oregánóval, színesborskeverékkel, kiolajozott tepsibe belefektetni, beolajozni kicsit, közéjük paradicsomcikkeket, félbevágott fokhagymagerezdet párat, és egy durvára felvágott hagymát szórni. Tetejére baconszeleteket fektetni, az egészet még megszórni a fűszerekkel. Először fólia alatt kb. 20 perc alatt puhára párolni, aztán jól megpriítani, közben a szaftjával párszor meglocsolgatni. Isteni. :D

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Márti!
Tegnap is akartam írni, de elfelejtettem, hogy szombaton mi is kint voltunk Tahiban. Ágoston is kapott epret, imádja. Mondjuk nem lepődtem meg rajta, mert minden gyümölcsöt nagyon szeret.
Tényleg nagyon finom eper terem ott, az 11- es út mentén a házaik előtt jó sokan is árulnak. (Ez már csak a többieknek egy kis infó.) És valamikor június elején, az egyik hétvégén szokott lenni eperfesztivál is.

Köszönöm mindenkinek a gratulációt! Tényleg nagyon örülök, hogy kislány. A dokit amikor kérdeztem, hogy ez mennyire biztos, akkor azt felelte, hogy majd eldöntjük, ha megszületett. Neveink vannak, bár a férjem még nem nyilatkozott, hogy neki melyik tetszik, ill. van e más ötlete. Veronika, Borbála. A Borbálát hogy lehet még becézni a Borin kívül, mert az nem tetszik, viszont a Ronkay vezetéknév mellé olyan szép lenne szerintem. A fiú név a Gergely lenne.
Márti! Ti gondolkoztok már neveken? Legközelebb a 12. heti uh- ra mész csak?

Timi!
De jó lehet, hogy itt vannak a tesódék! Képeket majd mindenképpen kérünk az unokatesóval együtt. Gondolom Fanni is élvezni fogja, hogy itt vannak.

Manka!
A hiszti és a nyűgösködés mostanában nálunk is mindennapos. Elég idegesítő. Márti turis ötlete szerintem is jó. Tényleg nagyon csini, jó minőségű nyári ruhákat lehet kifogni.

Panna!
Ágoston is ilyen kis kedves. Ő azért nem szokott gyerekeket csak úgy ölelgetni, de pl. tegnap a játszótéren többet is megsimogatott.

Ma reggel megszúrtam az ujjamat, Ágoston adott rá egy puszit, aztán nekem is kellett rá egyet adnom, végül odahúzta a hasamhoz a kezem, mondta, hogy baba és cuppantott helyette is egyet. :D

Délelőtt voltunk védőnőnél. Meghallgattuk a baba szívverését (ilyet nekem még sosem csináltak). A védőnő előre szólt, hogy az Ágostonnal egykorú gyerekek ezt nem szokták szeretni, mert azt hiszik, hogy bántják az anyjukat. Először Ágostonnak sem tetszett, majdnem elkezdett sírni, és el akart húzni onnan, aztán hogy megfogtam a kezét, meg mondtuk, hogy a babát hallgatjuk meg, megbékélt a helyzettel.

Ágostont kb 1 órája tettem le, és még mindig dumál. :evil: Lehet, hogy ebből ma nem lesz alvás.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Réka!
Nagyon jól hangzanak a nevek! Amúgy Borbálából becézésnek lehet még Borcsi, Borcsa, Borka.
Persze felmerültek már nálunk is nevek, de azért még csak inkább ilyen ötletszinten, igazi kedvenc még nincs. Majd ha lesz megírom. :)
Mi is az út mellett vettük az epret, megkerestük azt a bácsit akitől tavaly is vettük. De szerintem tökmindegy lett volna, mindenhol gyönyörűt árultak.
Mi még nem mondtuk Bendegúznak a kistesót, majd ha meglesz a következő UH. Nekem az a betöltött 11. héten lesz, akkor megyünk haza Keszthelyre, a pünkösd utáni hétvégén. Remélem minden rendben lesz.
Kíváncsi vagyok Bendegúz hogy fog viselkedni. Ő is olyan puszilkodós, apájának is ma fürdetés közben lenyomott csak úgy kettőt. :D

Ayse!
Ma megsütötem végre a pizzát, tök fincsi lett, de azt hiszem én legközelebb inkább kinyújtom rendesen deszkán, mert úgy egyeneletesen vékony lesz a tésztája, és ropogósabbra lehet sütni, mi azt szeretjük. Ma lusta voltam és csak szétnyomkodtam a tepsiben.

Mi ma voltunk Bendegúzzal ortopédián, vissza kellett menni, mert a múltkorira azt írták 3 hónap múlva kontroll, mert állítólag kicsit hiperextendált (túlzottan megefszített) lábakkal járt. Hát most tök renden találta a dokinéni szerencsére. Pont amikor ömlött az eső bent voltunk, utána még vásároltunk egyet, és a következő eső előtt haza is értünk.
Kicsit azért felfrissült a levegő az esőtől, tök jó.

Most kaptam Lacitól egy hatalmas pohár jégkockás mentaleveles limonádét, megyek iszogatni, és aztán alukálni.

Jóéjt!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Ayse!
Andriskának jobbulást, remélem semmi komoly nem lesz belőle.

Ma megint úgy felidegelt egy kiscsaj a játszón. Ugye a játszótéren mindenki kipróbálja a másik motorját, hol ezzel mennek hol azzal, és senkinek nincs vele baja általában, keres magának egyet és megy ő is. Na ez a kiscsaj egyből kiszedte Bendegúz alól az övét, pedig én tudtam azért tetszett meg Bendegúznak annyira pont az a motor mert volt rajta duda. Épp hogy le nem lökte róla szegénykémet (tegnap amúgy egy másik irigy kutya fel is lökte szegényt, csak úgy puffant :roll: ), és aztán odavitte az anyja mellé, hogy vigyázzon a motorjára. Persze a kislány sokkal nagyobb volt mint Bendegúz, meg lehetett volna neki magyarázni, hogy ő még kicsi, hadd próbálja ki, de nem, mit mondott a hülye anyja? Tudod Bendegúz a Lili nem szereti ha játszanak a játékával. :shock: Én meg mondtam Bendegúznak hogy tudod kisfiam ez a kislány egy ronda irigy kutya. Sose gondoltam, hogy ilyesmin fel fogom magam húzni, de úgy sajnáltam szegényt, olyan keservesen elkezdett sírni. Pedig mostanában nem hisztis egyáltalán, csak ha ilyen igazságtalanság éri.

Na, megyek elheverek amíg még alszik.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
Köszi!

Ez egy érdekes probléma, amit felvetsz. A nagyobb gyerekek ugyanis a sját kiterjesztett részüknek érzik a játékaikat (mint ahogy a kaijukat a kisebbek), és azért óvják annyira. Lili is számtalanszor megkér, hogy vigyázzak valamijére - volt közte motor is - én azonban oda szoktam adni, ha valaki kéri, úgy gondolva a "vigyázásra", hogy végül is a motornak nem lesz semmi baja. És ezt hála a jó égnek, Lili is így éli meg. DE felmerül bennem, hogy mennyire bízik meg bennem a gyerekem, ha nem teljesítem azt, amit kér? Szépen védem az ő érdekeit másokkal szemben! Nem tudom, ez azért nagy dilemma nekem. Mert ez természetesen fokozódik, ha ANdris elől kell valamit óvnom. Na akkor melyik gyerekemnek kedvezzek? Jó, hogy van ilyen szülő is, mint a mai, mert akkor legalább szembesül a gyerek azzal, hogy mit is jelent mindez a másik oldalról.
Persze elsősorban szociális lényt szseretnék nevelni a gyerekeimből, és ezért megosztom/juk a játékokat másokkal, de azért nem olyan könnyű ez. Bendegúz is biztosan meg akarja majd óvni a kisjátékait. :)

ayse
 
 


Ayse!
Értem én ezt amit írsz, de azért gondolom Te mondod Lilinek, hogy a játéknak semmi baja nem lesz attól kislányom, ha más is kipróbálja, add oda a kisebbnek, ne legyél irigy, az nem szép dolog, látod hogy örül neki, hogy kipróbálhatja..bla-bla-bla..
Én biztosan megpróbálom majd ilyenekkel Bendegúznál, nem szeretném ha irigy lenne. De tudom, hogy ezen valamilyen szinten minden kisgyerek átesik, viszont nem mindegy sztem, hogy a szülő hogy áll a dologhoz, nagyon is sok múlik rajta.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
Ez így van, ahogy írod! csak amikor más elkéria játékot, akkor Lili ált. a játszótér másik felében van és arra jön vissza, hogy nincs ott, amit rámbízott. Ezzel együtt teljesen egyetértek veled és én sem szeretem az ilyen irígy kutyákat...csak ennek az éremnek is két oldalalablablabla van :wink:

ayse
 
 


Andris nem lázas :), viszont taknyizik ezerrel :(, ámde rendesen fújja az orrát a zsepibe :D.
Szerintem a szülinapon szedett össze valamit a gyerekektől, fogzik is, úgyhogy szó szerint fogékony a fertőzésekre. Valahol olvastam, hogy nem is kell, hogy betegek legyenek a gyerekek, hanem egyszerűen más a baktériumflórájuk és ezért kap el valami betegséget a másik. Na remélem ennyivel megússzuk (kopp-kopp-kopp)

Tudjátok mi az abszolút perverzió?
Bajnokok Ligája döntőt néz a férjed a Te Nők Lapjáddal a kezében! :shock: :shock: :shock: :lol:

Megvolt az első szülői az iskolában. A tanítónéni nagyon kedves és agilis. Gyesen volt, mialatt megszüntették a suliját (szóval nem kezdő), úgyhogy itt a napköziben kezdte, de most osztályt kapott, és ezért nagyon lelkes. Szerintem beválik az "új seprő jól seper taktika". Jókat mondott, hogy mik a tervei. Szerencsére a gyerekeket nem fogják agyonszekírozni a poroszos iskolásdival, hanem nagyon sok lesz a kreatív feladat. És megint azzal kezdte, ami külön szimpatikus, hogy az egymásra, másikra való odafigyelést állítja a középpontba. (hallod Márti?) Úgy érzem, hogy jó kezekben lesz a gyerekem, de még így is összeszorul a szívem, hogy a felhőtlen gyerekkornak vége...

ayse
 
 


Sziasztok!


Köszi az Art'z -s javaslatot, igazából én is arra gondoltm, hogy ott majd biztos találok valamit, emlékszem 3-4 éve a John nővérének az esküvőjére ott is néztem ruhát, és tök jók voltak, csak mindegyiknek nagyon bő volt a mellrésze. Most viszont nem láttam semmi jót. Pénteken elmegyek az Árkádba is, az az utolsó reményem.

Réka, a Borbála név nekem is tetszik, a Borival sincs bajom, kicsikoromban a kedvenc babámat Borinak hívták :D .

Timi, gondolom Ti most jöttök-mentek, meg jót dumcsiztok a tesóddal :D .

Tényleg érdekes ez a totyogó-kisgyerek tulajdonjog téma. Jacknél már kialakult ez a "ami az enyém az az enyém" dolog, ha valamivel játszik akkor nem veszi jó néven, ha elveszik tőle, viszont ha nem használja pl. a motort, akkor nem bánja, ha más is megy vele.
Az irigység valamilyen fokon sajnos már megjelent nála, pl. ma is amikor nézegettük a könyvét, és Maja odajött, hogy ő is mutogasson meg dumáljon a képekről, akkor Jack mindig eltolta a kezét és még a könyvet is odébbhúzta :? . Mindig elmagyarázom neki, hogy szépen, együtt is lehet játszani, könyvet nézegetni stb., de ebben a korban nem tudom mennyire tudja ezt megérteni. Persze szokni kell a közösségi életet is már ma is sokat tanult az együttes játékról, Majával bementek a szobájába, és szépen beszélgettek, nevetgéltek, pakoltak együtt. Annyira örülök ennek, mert Jack az a "magányos farkas" típus, inkább velem, vagy más felnőttel játszik, a gyerekekkel nem nagyon foglalkozott eddig.

Ma amúgy nagyon jó kis napom volt, délelőtt tornáztam, majd amíg Jack aludt megvolt a manikür - pedicure, délután meg átjött Barbi a fiúkkal és Ildi Majával, és olyan hamar eltelt a nap. Bár az elején Jack szörnyen nyüszi volt, lógott rajtam, mint valami kismajom, de aztán ő is belejött a játékba, és mi is tudtunk egy kicsit beszélgetni.

Még nem olvastam az őszit, mindjárt megnézem, de én is jobbulást kívánok Andrisnak.

Márti, nekem valahogy az az érzésem, hogy Nektek is lányotok lesz, kíváncsi vagyok hogy most bejön-e a megérzésem. Én már a kezdetekkor tudtam, hogy Jack fiú lesz, azt sem hittem el, amikor a 16. héten azt mondta az első orvosom, hogy lány, emlékszem John mondta, hogy próbáljam átállítani az agyamat arra, hogy lányunk lesz, én meg csak erősködtem, hogy szerintem mégis fiú lesz, és lám... :)

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Lili kapott az egyik kislánytól egy naplót. Ezt írta bele (központozás nélkül, de azért én azt beleírom, úgy érthetőbb):
NAGYON JO VOLT A SZÜLETÉSNAPOM. SAJNÁLOM, HOGY MÁSKOR LESZ A SZÜLETÉSNAPOM. DE TUDOM, HOGY MÉG LESZ SZÜLETÉSNAPOM NEKEM, LILINEK ÉS MINDENKINEK. VÉGE :D

ayse
 
 


Érdekes, én meg úgy érzem, megint kisfiúnak örülhetnek Mártiék. :P :P Bár nekem Tündénél se sikerült a jóslás....

ayse
 
 


Sziasztok!

Ayse!
De jópofán fogalmaz Lili. :)

Manka!
Mikor lesz az esküvő? Jól emlékszem Portugáliába mentek, ugye?
Holnap egyedül jössz az Árkádba, vagy Jackkel? Olyan jó lenne már találkozni. Az Árkádban van Zara is, ott is ki lehet fogni alkalmi ruhát.
Irigykedtem ám a tegnapi napotokra :oops: , biztos jó kis délután volt a gyerekeknek is meg Nektek is.
A Te telefonszámod maradt a régi?
Írtam Neked privit.

Hát, kíváncsi vagyok kinek jönnek be a megérzései, nekem egyáltalán nincsenek most megérzéseim, és igazából olyan keveset foglalkozom még most ezzek a kispocokkal, meg az egész terhességgel, kicsit furdal is a lelkiismeret miatta. Amúgy én örülnék fiúnak is, lánynak is, teljesen mindegy mi lesz.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!
A nagy melegben úgy látszik kitikkadt a topik. Csak ki ne haljon!! :roll: :twisted: :lol:

Ayse!
Andriska hogy van? Lázas nem volt azóta? Ebben a dögmelegben taknyosnak lenni se egy nagy élvezet.

Ma már fél 10kor majdnem megpusztultam a melegtől, amikor kutyagoltunk a játszóra. Mostanában 11-negyed 12re haza is érünk, utána tízórai és alvás. Így a legnagyobb tűző napot azért meg lehet úszni, de délután meg 4 után már el kell indulni, pláne ha az ember gyereke folyamatosan azt kántálja, hogy " menjünk a játszóóóórooo". :lol:
Nálunk már a lakásban is kezd gyilkos lenni a meleg, mi lesz itt még nyáron. :roll:

Manka!
Írd ám meg végül hol sikerült beszerezni az esküvőre a csini rucit. Jó volt tegnap találkozni, tök hamar hazaértünk mi is utána, negyed8kor már főtt a virslivacsi.

Réka!
Hogy bírod ezt a nagy meleget? Képzeld el mintha valami kezdene már látszani a hasamon, legalábbis megváltozott a formája. Persze felöltözve nem látszik. :D

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Én az uszodakísérésben tikkadozom...de ma nagy öröm ért, mert Lili bement a mélyvízbe! Zokszó nélkül! Pedig egész évben ez volt a témánk, hogy az ovisoknak még nem kell, és majd csak ha iskolás lesz, ezt ígérgettem...nem gondoltam volna, hogy beviszik őket :shock: Viszont ez volt az utolsó alkalom. De elkértem az oktató számát, szerintem magánban fogunk még hozzá járni, nagyon jónak találom.

Márti!
Köszönöm kérdésed, Andrist gyógyultnak nyílvánítottam :D. Olyan gyorsan gyógyul, lerázza a betegségeket :). Igaz Lili 2 éves koráig nem is volt beteg egyáltalán.

Tegnap megrendeltünk egy eu-konform játszóteret - hinta, csúszda, homokozó, csütörtökön hozzák, szerelik - úgyhogy alkalomadtán nálunk is lehet talizni. :D

ayse
 
 


Van egy játék, amivel Andris is hajlandó volt "építőzni", elég hosszasan, a Montesori-torony. :D

ayse
 
 


Sziasztok!

Márti!
Én nagyon szeretem a meleget, sőt el bírnám viselni, ha egész évben ilyen lenne. Régen a Napot is nagyon imádtam, igazából még most is, de már nem merek egyáltalán napozni, az anyajegyeim és a napallergia miatt. Minden reggel 20 faktoros krémmel kenegetm magam, mert azért séta, vásárlás, játszóterezés közben ér a nap.

Ayse!
De jó lesz a gyerekeknek a játszótér. Holnapra én is homokozóvásárlást tervezek. A férjem még nem tud róla, de nem hiszem, hogy sokáig kell majd győzködnöm, mert már egy ideje nézeget az interneten homokozókat. Már nagyon szeretném, ha meglenne, mert a kertben Ágostont leginkább az előkertben a sóder és társai érdeklik. Hagyom is, hogy játszon vele, de nekem nagyon unalmas.

Mostanában amikor Ágoston alszik megpróbálok a picibabával is foglalkozni. Olyan édes, ugyanolyan aktív, mint Ágoston volt! Akkorákat rugdos, hogy látszik rendesen a hasamon. Sőt a vándorlását is nyomon lehet követni. Olyan vicces, ahogy hullámzik a köldököm körül a hasfalam.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


sziasztok!

Jee, Reka, mar ilyen hamar latszik is a mozgas? akkor mar benne vagy a terhesseg javaban :D

egyebkent a szerintem aranyos becezes a Borka meg a Boró is, en ezeket hallottam ismerosoktol.

Manka mennyi idore mentek es mikor, juniusan, ugye?

Minden levelemben azt irom, hogy varom mar a hazamenetelt, de tenlyeg olyan jo lesz jatoszterezni meg nagyokat setalni. Akar egyutt is!

Ayse, meg nem is irtam, de olyan jo, hogy a tyukanyo tanitoneni szimpatikus volt, nagyon fontos, hogy jokezekben tudja a ember a gyereket.

Kép

Kép
ppanna
 
 


Szia Mindenkinek!

Nem nagyon tudtam visszaolvasni, majd ha kis nyugalom lesz.

Achilles és Fanni annyira, de annyira édesek együtt, hogy valami hihetetlen.
Ha hátul ülnek a kocsiban, mindketten mondják a magukét,össze-vissza, nagyon viccesek.Achilles énekli a Happy Birthday c nótát valahogy így: happy day to..........kegyetlen.
Lehet, h hülyeség, de szerintem emlékeztek egymásra, mert már a reptéren nagyon örültek egymásnak.Szegény kisfiú az utolsó 55 percet végigüvöltötte a fáradtságtól és a tesóm kínjában beadott neki egy kicsit az allergia gyógyszeréből, amitől leszállásnál elaludt.Aztán, ahogy odaértek hozzánk felébredt és nem kezdett el sírni, hanem csak nézelődött, főleg Fannit vizsgálta.

Remekül eljátszanak, fogják egymás kezét az itthoni kiscsúszdán, segítenek egymásnak..........komolyan mondom hihetetlen.
Különben a tesóm kisfia nagyon jó gyerek, nyugodt, lehet puszilgatni, hagyja magát felvenni, nekem ez fura, mert Fanni izgága nagyon és sajnos nem nagyon hagyja magát szeretgetni, kivéve ha fáradt vagy beteg.
Ő is olyan mint Jack, nagyon kitartó, pl a kulcsokkal a zárban simán eljátszik 20 percig.

Ja és nagyon szép kisfiú.Pelenkáztam is, nagyon fura volt elsőre.Kétszer is sikerült elaltatnom és ez olyan jól esett, hogy most lát másodszorra és egy kis énekléssel, meg simivel gyönyörűen elaludt.

Voltunk párszor a Károlyi kertben-Mankával nem futottunk össze sajnos-annyira szép az a park.

Képek is jönnek lassan.........

Mindenkinek jó hétvégét kívánok!

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Mindenkitől szeretnék elnézét kérni,hogy idáig nem jelentkeztem.
Vizsga hegyek..........az írásbeliken már túl vagyok,még jövőhéten csütörtökön lesz 3 szóbelim,és kész.....

Márti!
Én is föl tudom nagyon húzni magm ezen az "enyém,nem adom"-on..pl tegnap volt egy kislány,aki hisztizve rohant az anyjához,hogy elvették a motorját..anyuka megsimogatta szó nélkül a buksiját..a kislány 2 perc múlva fellökve a kisebb gyereket felpattant a motorra,és elszáguldott vele...persze anyuka ezt is szó nélkül hagyta.....
Én nem szoktam hagyni,ha az anyja nem szól rá,akkor én bizony szólok,hogy nem szabad....akár tettszik anyukának,akár nem....

Na ébredés van Bence úrnál...
ha vizsgáimnak vége,majd jelentkezem...
Puszi mindenkinek!

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Sziasztok, csak beugrottam elbúcsúzni, holnap még kemény nap vár rám, este 8-kor indul a gépünk, ruhám még most sincs, John meg fél 5-ig dolgozik :( , na de majd megoldjuk valahogy :) .

Minden jót Nektek, végre én is tengerben fogok pancsolni és nem csak a Panna :D .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka!
Helyes, csak derűsen, optimistán! :) Holnap biztos kitalálsz valamit. Az ilyen utolsó pillanatokban hozott döntések általában jók!!
Jó szórakozást, és jó pancsolást a tengerben! :D
Már bánom, hogy amikor erre jártatok Jackkel nem mutattam meg a két db alkalmi ruhámat, hátha jó lett volna valamelyik, és kölcsönadtam volna szívesen, még táskám is van hozzá. (még mindig dobhatok fel képet róla ha gondolod, bár egyenes szabásúak) Ezek szerint a Marks and Spenceres kis fekete virágos sem jött be. :(

Cristi!
Jó tanulást!

Timi!
Nagyon kíváncsi vagyok a képekre, biztos nagyon helyesek a gyerekek együtt! :) Nálatok laknak a tesódék?

Mi jól vagyunk, tikkadozunk, de Bendegúznak meg se kottyan ez a meleg, hihetetlen milyen aktív. Délután 5 után olyan jót játszóztunk, szerencsére árnyék volt már, és mozgott a levegő, és Laci is ott volt, szóval nem nekem kellett utána rohangálni és így egész kellemes volt.
Holnap meg jönnek a szüleim két napra, úgyhgy lesz nagy imádás megint!
Bendegúz állandóan mondogatja, hogy "menjünk Balatonraa!" Jó bénák vagyunk, hogy nem most hétvégére időzítettük, de majd jövő hétvégén. De mondtam neki, hogy hamar mindjárt jönnek a nagyik, és azóta meg azt mondogatja hogy "hamar jöm a mama" :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Remélem a hosszú-hétvége elmúltával élet lehelődik a topikba...

Timi!
A Nagykovácsi Vukkal igazam volt...a szpmszédok vettek Húsvétra egy nyulat, amit kábé 2 hét múlva elvitt a róka... :? :? :?

Egy Lili-mondás
Nézzük HE fuvolaművész előadását a tévében. (őszintén szólva én nem voltam elragadtatva, de Lili nagyon fogékony az összes zenére).
- Hú de fújja a fuvoláját a néni! - mondja - Miért???
- ???
- Biztos nagyon kell neki zenélni! - oldja meg a problémát.

ayse
 
 


Sziasztok!

Ayse!
Én is remélem, mert saját magammal nincs kedvem beszélgetni.. :lol:

Liliszáj :lol:

Mi vasárnap főztünk, délután nagyiztunk, játszóztunk, nem merészkedtünk extra gyereknapi programokra a nagy melegben. Tegnap meg a tesómhoz mentünk, meg délután anyuék barátaihoz, aholis megvolt Bendegúz első barátságtalan-bizalmatlankodó-távolságtartó viselkedése/reakciója. Imre bácsival olyannyira nem szimpatizált, hogy amikor bevittük sírva fakadt, és ha a közelébe mert menni, közölte vele hogy "pápá-pápá, elme" (lefordítva:húzzál innen bácsi, de messzire). Aztán végig a szeme sarkából szúrós szemekkel figyelte, nem haverkodott. Ilyennek még sosem láttam, valami miatt nagyon nem volt neki szimpatikus, lehet hogy túl hangosan beszélt vagy nem tudom. A feleségével semmi gond nem volt, kiabált neki hogy "gyere néni". Lehet hogy most jön az ilyen félősebb korszak az idegenektől? :roll:

Nekem meg szombaton megvolt életem leghülyébb balesete. Az Árkádban voltunk, aholis elszaladtam bérelni Bendegúznak olyan kisautó formájú bevásárlókocsit, mert nagyon rá volt kattanva, de ők az apjával lent maradtak, csak én mentem. Persze siettem vissza hozzájuk a szerkezettel, ami elég nagy és nehezen kormányozható, ráadásul nagyon nehéz megsaccolni hol tart éppen az eleje. Miután végigszántottam egy nő lábán, sikerült az egyik saroknál úgy megakasztanom, és lendületből nekiütköznöm a bordámmal, hogy úgy éreztem beszakadt a mellkasom. Nem kaptam levegőt sem, alig bírtam továbbmenni. Azóta is baromira fáj, nem tudom magam rendesen kihúzni, nem bírok mély levegőt venni, és minden tüsszentéskor majd beszarok úgy fáj. Arról nem is beszélve amikor Bendegúz rámmászik. Ha nem lennék terhes lehet hogy megröntgeneztetném nem repedt-e el, de hogy rohadtul megzúzódott az biztos. Szóval ennyire béna vagyok. :roll: :twisted:

Olyan jó, Bendegúzzal már fellépcsőzünk a harmadikra, nem kell cipelni, csak ha nagyon fáradt. Azért ez nagy könnyebbség. És számoljuk közben a lépcsőfokokat, tízig tudja. :lol: És olyan cuki, néha mondja a végén, hogy tíz, tiszta víz, a mondókából. Meg egy csomó mondókából próbál részeket mondani.
Ja, és kapott a tesómtól egy xilofont, amit izomból csépel egyenlőre, de nagyon bejön neki, irtóra élvezi. :D Egyenlőre még mi is.. :lol:

Közben Bendegúz is betaknyosododtt kicsit, most meg köhécsel, de remélem hamar emúlik. Valószínűleg nem esett neki jól a ventillátor, amit a nagy melegben előszeretettel menettünk. :roll: :( Viszont megtanulta mondani hogy ventillátor. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
Nagyon ügyes Bendegúz! :)
Ti jöttök Rokicáékhoz?

ayse
 
 


Ayse!
Nem. Meg ne fázzatok ebben a szélben. Itt is borzasztóan fúj, de a zöldségesig muszáj lesz elmenni, semmi nincs itthon.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Tegnap voltunk az őszis babatalin. Márti, kár, hogy nem jöttetek. Persze gondolom nem szeretnél most bkv-zni. Oldalad hogy van???

Sajnos kiderült, hogy ANdris is az a gyűjtögetős fajta :oops: :oops: :oops: . Egy nagyméretű kukásautót begyűjtött és állandóan az ölembe hozta, gondolván, hogy vigyázzak rá. Azért szerencsére elfogadta, amikor mások játszottak vele, de nagyon sokáig tartogatta...

ayse
 
 


Ayse!
Láttam a fotókat, biztosan nagyon klassz votl, és végül az idő is egész jó lett.
Igen a távolság miatt, fel sem merült bennem, hogy elmennénk, pláne amikor írta Rokica a sok macsekot, én ugye allergiás vagyok. És az oldalam baromira fáj, még mindig nem tudok rendesen mély levegőt venni, és akármerre mozdulok, vagy csak lefekszem nagyon fáj, arról nem beszéle ha Bendegúz cipelteti magát vagy emelni kell. Mondjuk sok értelme nem lenne vele foglalkozni akkor sem ha nem lennék terhes, max megröntgeneznék, és ugyanúgy fájna, ha tudnám hogy mondjuk elrepedt egy bordám. De szinte biztos vagyok benne, hogy nem szimpla zúzódásról van szó. Szóval elég szar, ilyen hülye sérülést még életemben nem szedtem össze. :evil:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
Nagyon sajnállak...ez tényleg elég hülye baleset. Nekem is volt már hasonló, székkel és ruhaszárítóval...azt hiszem ez a lendületes emberek balesete. :? :? :?
Tényleg sok macsek volt. A gyerekeknek nagyon tetszett.

Lili ma ballag...érdekes lesz az esőben.....

ayse
 
 


Itt még nem esik. Drukkolok, hogy elálljon délutánra.

Ne aggódj, most aztán visszavettem a lendületemből. Hajolni is úgy hajolok mint a saját üköreganyám. :twisted: :roll:

El is határoztam, hogy most nem dolgozom amíg Bendegúz alszik, gyorsan elmosogatok, és utána leheverek a "szakirodalommal" ahogy Te nevezed. Tegnapról maradt finom cukorborsóleves, főzni úgyse kell. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Csajok ne csináljátok már ezt, hogy senki nem ír, mert nekem is elmegy a kedvem. :twisted:
Jól van Mankának elnézzük, hogy nem jelentkezik Portugáliából. :lol: Többiek irgum-burgum. :!:

Bendegúz alszik mint a mormota, én meg felkeltem, mert nem bírtam már feküdni, úgy fájt a bordám. Közben halgatom ahogy dörög és szakad az eső. A drukkjaim nem jöttek be. Még jó, hogy játszótereztünk egy jót délelőtt.

Tegnap Bendegúzt jól lelökték a kismotorjáról, a nagyobb gyerekek a játszón azt a hülyeséget játszák, hogy egymásnak rontanak a kismotorral. És tegnap sikerült jól eltalálni a legkisebbet, Bendegúzt, pedig már százszor megmondtam nekik, hogy a motorozás nem erről az ütközősdiről szól. Pont az arcára sett, lett is egy kis lila folt a jobb szeme alatt. Harci sérülés. :evil:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


hallgatom :oops:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Lányok, nekem estére semmi energiám nincs, még olvasni se tudok, nemhogy írni.
A tesómék a Rákóczi úton béreltek egy lakást, h kényelmesebb legyen, plusz, h a gyerek is jobban aludjon, és ez az ide-oda ingázás baromi fárasztó.Kocsival csak este 6 után vagyok hajlandó bemenni, vagy ha voltunk valahol és épp csak megálltunk kirakni őket.Metrózás megy ezerrel, szerencsére Fanni élvezi.
Voltunk játszóházban, Margit-szigeten, vacsorázni, anyósoméknál kerti bulin, vásárolgatni, játszóterezni, mindezt úgy, h a dél körüli alvásidőre hazaérjünk...elég nehéz.
Vasárnap megvolt a keresztelő, utána nálunk egy kis összejövetel........Holnap még este egy csajos buli, szombaton családi vacsora a Trófeában, Vasárnap egy szülinapra megyünk és kedden már mennek is haza.Nekik is nagyon fárasztó ez a két
hétbe sűrítsünk bele mindent történet.Na meg az állandó zabálás...........

De a lényeg, h együtt vagyunk és a gyerekek nagyon szeretik egymást.Fanni ahogy felébred, az az első szava, h Akhi?

Márti, remélem már kicsit jobban vagy.
Ezt a kisautót én szívből utálom, pont azért mert alig lehet kormányozni, pakolni se nagyon tudok bele és a Corában egy jó párszor előadta, h kivettük, és két perc múlva szállt is ki belőle.Nagyjábol a ki-be szállásról szólt a vásárlás, úgyhogy az Árkádban ha meglátja max ott beleülhet egy kicsit és utána megyünk a dolgunkra.

Most írás közben etetemFincsikét meggyel és módszeresen közli, h epe(eper).


:shock:

Ayse milyen volt a ballagás?

Remélem este lesz időm már képeket feltölteni.

Az eső teljesen szétáztatta a játszóteret, bokáig ér a víz a füvön, a teraszon a virágládákban is áll a víz, úgyhogy megyek is.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Timi!
ANdris is mondja, hogy epejjjj, olyan szerelmes suttogással, mint egy kis amorózó. :)

Márti!
Szegény Bendegúz :(
Hát igen, a társadalom lenyomata már a játszótéren is kirajzolódik (most nem nyomok le egy pesszimista dumát, de sztem nagy bajok vannak...)

Megvolt a ballagás. Túllendültünk az Aranyalma ághegyen...kezdetű ovisok számára odüsszeia hosszúságú művön. A gyerekeknek közben az ábécé betűit kellett - volna - magasra emelni, de hát már az i betűnél elcsúsztak, hiába, ez nem ovisoknak való vers. Különösen nagy sikert arattak az "Esik eső fúj a szél" és az "Itt van már a zivatar" kezdetű sorok, mivel tényleg esett :? (a kertben volt a ballagás)
Amúgy nagyon megható, hogy az ember gyereke már ballag, pedig olyan, mintha ma kezdett el volna járni, annyira emlékszem arra a napra, amikor beiratkoztunk...mintha ma lett volna. Persze Lili szerint nem, ő azt mondja sok idő telt el. Kaptak 24 darabos színes ceruzát, meg egy micimacis ébresztőórát, meg a tablóról készült fényképet (még egy kis feladat nekem és egyúttal egy újabb nyalás, mivel én fotóztam, hívtam elő és szabtam méretre a dossziéba) :wink: :oops: . De legalább már kérdezték is, hogy Andris mikor jön.
Az ünnepség után volt egy kis uzsonna a csoportban. ANdris úgy ült oda a székhez, mint aki végre megteheti, amire nagyon várt. Végül is elég régóta nézegeti, hogy a gyerekek ott ülnek a kis asztaloknál és esznek-isznak. Ma eljött az ő napja is, nagyon öntudatosan falatozott a kis óvodábanemvaló. :D
Fényképezőnk már nincs, de kapunk videót a nagy napról.

ayse
 
 


Timi!
Na jól van, Neked is elnézve a hiányzás. :) Jó kis napjaitok lehetnek azért, majd furcsa lesz biztos Fanninak ha elmegy a kis barátja.
De majd lehet neki mondani hogy "majd" mentek hozzájuk.

Ayse!
Igen sajnos ez így van, és az anyukák azt hiszik majd a gyerek rájön, hogy ez hülye játék, de sztem meg mondani is kellene nekik, sőt megszidni, ha ilyent csinál. Eléggé rendesen rászóltam a lökdösődő gyerekre, az anyjára meg csúnyán néztem, amikor megkérdezte hogy nagyon megütötte a fejét Bendegúz? Nem tudom mit várt, hogy majd azt mondom, hogy nem? Mondtam, hogy igen eléggé, nem véletlenül tök vörös az arca. :roll:

Megható lehetett a ballagás. Húú, most Nektek új korszak kezdődik, új kihívásokkal, meg új élményekkel és sikerekkel. Lili biztosan várja már az iskolát! :)

Mi holnap hazamegyünk Keszthelyre, vasárnap lesz UH, mert akkor ügyel a doki, akihez járok, és bemehetek hozzá ügyeletbe. Remélem minden rendben lesz, drukkoljatok.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
Várja, de túl sok vers/dal szólt arról, hogy sziasztok maci és labda, most már jön a papír meg a ceruza.. annyira nincs feldobva, és egyelőre még szomorú az ovi miatt. Nem baj, majd belejövünk ebbe is, mint kiskutya az ugatásba.

Felhívtam csak úgy érdeklődésképp a főiskolát. Hát nem sok jóval bíztattak, a hallgatók az eddigi 4 félév helyett már csak 3-ban tanulhatnak nyelvet (ami eddig is messze nem volt elég a szakmai nyelvvizsgához). Ez gazdasági főiskola, mi meg arccal az EU felé, és a magyar lakosság nem beszél nyelveket és hasonló lózungok...hogy a valóság nincs köszönő viszonyban a propagandával, hja kérem ez egy ilyen ország. Az biztos, hogy nem lesz fáklyás menet a munkatalálásom... A fenntiekből következik, hogy az ottlevők 25 %-a is lapát... Miközben 20-as csoportlétszámok vnnak a nyelvórán....
:evil: :evil: :evil: :evil:

ayse
 
 


Drukkolok nagyon!!!

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de az uh-val nem lehet megnézni a bordádat?

ayse
 
 


Ayse!
Köszi!
Amennyire emlékszem, az UH alapvetően a lágyrészek vizsgálatára alkalmas, a nagy sűrűségű csontszövetére nem. Mondjuk ízületeket vizsgálnak ultrahanggal, azt tudom, de az tele van ízületi löttyel, meg szalagok, hártyák, porc, szóval az mind lágyrész.
Majdcsak meggyógyul. Mindennap abban bízom hogy egyszer csak már jobb lesz, és nem fáj annyira. :)

Na, mentem vasalni.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
Csak azért gondoltam, mert végül is a babának is a csontocskáit nézegetik ultrahanggal.

Ma du. évzáró van az oviban, ami nem ünnepség, hanem egy mókatár, ugrálóvárral és sok játékkal. ANdrist is viszem, ami nem lesz kis meló, de szeretném, ha a férjem alhatna végre egy jót. :)

Ha addig nem "találkoznánk", jó hétvégét!

ayse
 
 


Ayse!
Azért majd megkérdezem, maximum hülyének néz a doki, de ez is belefér annyira jól ismerem már gyerekkorom óta. :lol: Majd megírom mit mondott. :lol:

Jó játszást, ugrálást délutánra Nektek!

Nektek is jó hétvégét!
Még mindig nem vasaltam, most már tényleg húzok. :roll: :oops:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Amúgy sztem az lehet a különbség (sajnos nincs itt a radiológia könyvem, különben okosabb lennék :lol: ), hogy a magzat bent lebeg a magzatvízben, a bordák meg közvetlenül a bőr alatt vannak, és ez túl közel van az UH vizsgálófejéhez ami leadja a hullámokat meg érzékel is, és nem emlékszem hogy a csontok elnyelik, vagy visszaverik a hullámokat, de valami ilyesmi lehet, Nem véletlen, hogy a kismedencei Uhhoz, hogy látni lehessen jól, kell a tele húgyhólyag, ami egy nagy folyadéktér a belső szervek előtt. Na, befejeztem.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Megvagyok én is. Nekem viszont nincs semmi mentségem a hiányzásra, csak a lustaság :oops:

Márti!
Mi pont azért, mert délután inkább a nagyobb gyerekek vannak a játszótéren megyünk inkább délelőtt, amikor főként Ágoston korosztálya van lenn, délután pedig csak a kertben vagyunk.
A többi dolgot, mint pl. vérvétel, hol szokták Neked csinálni?

Timi!
Tényleg jó lehet, hogy itt vannak a tesódék. Ha fárasztó is a sok program, akkor is nagyon élvezitek gondolom.
Nálunk nem esett ekkora eső, pedig szeretném, mert mostanában ültettem rengeteg virághagymát a kertbe, meg szórtam el magokat, és eléggé rájuk férne, amellett, hogy én locsolgatom. Bár nem vagyok biztos benne, hogy ki is fognak kelni, mert legalább egy hónapja, ha nem kettő, el kellett volna már ültetni őket.

Ayse!
El tudom képzelni milyen furcsa lehet, hogy Lili már ballag(ott). Abból, hogy ők ilyen gyorsan nőnek tudom érzékelni az idő múlását.

Márti!
Mi jövő szombattól leszünk lennt Gyenesen egy picivel több, mint egy hétig. Ti nem mentek azon a két hétvégén Keszthelyre?

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Márti!
Értem, ez teljesen logikus. Vizeszacskó a bordákra? Na jó én is eldugulok... :lol:

Réka!
felénk iszonyú nagy esők vannak!

ayse
 
 


Valamelyik nap voltunk egészséges rendelésen. Ágoston 89 cm, kb. 12 kg. Bőven a két éves átlag (ha jól emlékszem 86 centit mondott a védőnő átlagnak ).
A dokinéni megpiszkálta a fütyijét is. Nagyon tartottam tőle, de szerencsére csak egy picit nyúlt hozzá, csak egy nagyon picit húzta feljebb, mint amennyire nekem valaha is sikerült. Az mondta, h. heti kétszer-. háromszor csináljam neki, és babaolajjal kenegessem.

Ma délelőtt a piacon voltunk. Babakocsival, mert én nem vezetek. Jó kis túra. Hazafelé lemértem fél óra volt gyalog feltolni a babakocsit rengeteg cuccal. (Hetente, két hetente megtesszük ezt az utat.) Azon gondolkodtam hazafele, hogy mennyire nem is hiányzik az autó, csak ellustulnék még jobban.
A héten pedig azzal szembesültem, hogyha nem segítenek a buszra feltenni a babakocsit, akkor sokkal nehezebben szállok fel, mint idáig. Pedig idáig 3-4 kg plusznál tartok, szóval nem hiszem, hogy ennyi többletsúlytól. Úgyhogy lehet, hogy megpróbálom kerülni babakocsival a tömegközlekedést, vagy kiveszem Ágostont a kocsiból le, és felszállás előtt, ha nem látok senkit, akit megkérhetnék, hogy segítsen.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Két Lili-mondás:

- Az Olga nagyon csúszós!
- Melyik Olga????
- Hát a zúg a Olga!
- És miből gondolod, hogy csúszik?
- A medence szélén láttuk, olyan zöld és a Jázmin mondta, hogy csúszik!

- Ne igyál kólát, olyan lesz a fogad, mint a boszorkányoknak! - mondja neki egy apuka a buliban.
- Igen, olyan hosszú! - így Lili

ayse
 
 


Sziasztok!

Márti!
Hazajöttetek? Mi volt az uh-on?

Timi!
Tesódék visszautaztak már?

Ágoston egy hete mindenre azt mondja, hogy nem. Ha kérdezek valamit, ha kérek tőle valamit, mindig. És persze tartja is magát hozzá. Most még viccesnek tűnik, de gondolom eltart még egy darabig, és akkor már nem is lesz olyan vicces, hanem inkább bosszantó.
Viszont mostanában olyan jól eljátszik magában egyedül. Idáig is elvolt egy darabig magában, ha a közelemben volt, de most bevonul a szobájába és legóból tornyot épít. Vagy ami teljesen új, formabedobózik teljesen egyedül. Olyan kis ügyes. Eddig csak találomra rakosgatta a helyükre a formákat, sorban belepróbálta az összesbe és amelyikre mondtam, hogy jó, csak egy picit forgassa el, abba bedobta. Most viszont megnézi hogy hogy is néz ki ami a kezében van, utána megkeresi, hogy melyik az ami ugyanolyan, és egyből abba dobja bele. Lehet, hogy megy ez már másoknak régebb óta, de ő most kezdte, és mindketten úgy élvezzük.
A szobatisztaság felé is megtettük az első lépéseket. Tegnapelőtt szólt kétszer is, hogy pisilnie kell. Mentünk a wc- hez, jó hosszú idő alatt lehámoztam róla a pelenkáját, -addig tartogatta, vagy nem kellett nagyon- és szépen bele is pisilt. Este még egyszer sikerült belepisilnie kérdésre, hogy kell e, és ma is. (Tegnap nem ispróbálkoztunk vele, mert nem voltunk itthon.)
Ennek örömére vettünk neki egy wc szűkítőt. De nem stimmel a wc ülőkénkre :evil: Bilivel azt hiszem nem is fogunk próbálkozni, mert nagyon nincs kedvem a pisit, meg főleg a kakit mosogatni belőle.

KépKép
KépKép
oréka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?