Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok !!!

Na , sikerült kicsit ide jutnom végre !De még nem juttottam végig az olvasással.

Hátha nem kiabálom el, ma egészen jó napunk van !! :lol:

elsijud ! Köszi a védő puszikat !!! Elkaptuk !!

mildikó !!! Neked is köszi a második esés történetét ! Akkor én is elmondom , hogy a Merci is túlesett kb. egy éves korában egy jól sikerült esésen !! Akkorát koppant szegény feje a parkettába , hogy azthittem betötött !! Sikerült a babakocsiban felálva orraesnie és még a keze is ott maradt ahogy kapaszkodott !! Na , de stram lány ő is !! :lol: Semmi baj nem lett !!!

lmari !! Gratulálok Bazsikámnak a fogacskához !!! Hurrááááá !!
A cicukához is , hogy meg lett !!!!
Sajnálom, a talit !!!

A TALI ,TEHÁT AKKOR JÖVŐHÉT SZERDA ! ?? 14-óra ???????????

nikike !! Nektekis hatalmas gratula a fogacskához !!!!

IRÍGY -IRÍGY !! Remélem már lassan mi is túl leszünk rajta v. abbamarad egy időre v. valami lesz !! :wink:

A lázmérőt a vastagabbik felével ??? Akkor az a hagyományos ugye ??? (szőke nő)
Nekem digitális van és hát mit mondjak, eléggé kocka a másik fele .

frusi !! Nagyon klassz a babakocsi !!! Lilácska is !!

Adri !! Kamilla tündéri mosolygós szép kicsilány !!

Tündi !!! Nagyon klasszak a képek !!! És hát a balcsi !!!!!!!!!!!!!!!



Puszka mindenkinek !!!

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!
Elromlott a modemünk, így most is nagyszülőktől kalózkodom. Visszaolvasni sajnos nincs időm.
Remélem mindenki jól van!!!
Talira készülünk, remélem végre eljutunk!!!!
Annyira jó idő van!!!!! Megyünk fagyizni 8)
Itykó
ityko
 
 


Na sziasztok!

Csak jelentkezem gyorsan, élünk, megvagyunk, Léna ma végre megkapta a 3(!) hónapos oltását (épp ideje volt), egyébként 6730g, tehát már megduplázta a születési súlyát, nem kapta el a rotát, most már tejem is van, bár hétvégén csőre volt töltve itthon a tápszer, de a végén nem kapott, apával is rendbe fognak jönni remélem a dolgok, tény, hogy rengeteg időt és energiát kell mostanában egymásra szánnunk...
Jövő héten, ha senki nem lesz beteg, megyünk talira a Lénával, Márk addig apázni fog, hogy ne csak rá kelljen figyelnem.
Nem olvastam vissza, remélem, mindenki OK, most fölébredt a csajszi, mennem kell. Pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 

 
 

Sziasztok!

Frusi: szuper járgánya van Lillusnak és milyen nagylányosan ül benne a „tulaj”! :lol: Én is ezt néztem ki valamikor, de végül is esernyős mellett döntöttünk még is /a vonatozások miatt/….. Jó kis masszívnak néz ki a tietek, ebből a szempontból lehet hogy a milyenkbe csalódni fogunk..na, ne fessem az ördögöt a falra. 8) Négykézlábazáshoz gratula… :lol:
Pelle: Mindig nagy élvezettel olvasom az írásaidat, nekem nagyon bejön…A szüléstörit is újból elolvastam…szuper. Gratulálok a keresztelőhöz. :lol: Idézet, telitalálat! Már csak 2hetente kell mennünk tornára szépen javul a lábikója remélem a dokker is megerősíti 16-án /kontroll/.
Adri: Kamilla édes! :lol: Babakocsi megjavult? Mi volt vele? Mi még nem fogtuk be a miénket, mivel nem lehet teljesen lefektetni, így nem merem.. túl parázok megint lehet :roll: Jól emlékszem, hogy, voltatok Kamival szemészeten? Mi holnap megyünk,még mindig sokszor váladékozik neki…hát izgulok…vajon mit fognak vele csinálni...némi sejtésem van,, :o
Méri: juhé, éljenek a fogacskák! :lol: Persze a többi fogacskás babának is gratula! Meggyógyultál? Macsek de jó hogy meglett. :wink: Már úgy hozzátok „nőt” nem? Rossz elveszíteni őket…
Persela: Minden rendbe lesz, drukk. Ez biztos nehéz időszak nektek….gondolok rátok :wink:
Vera: A Marci nagy fiunk már megy, gratula!! :lol: Nemsokára 1éves, komoly fiatalember. Nagyon megy az idő csajok..
Judit/77/: Barninak van ám huzata kajálásba… :lol: Cici.. :shock:
Mildikó: Négykézláb.. :lol: Etetőszék.. :lol:
Sziszike: Beköltöztetek? Milyen a lakás, minden rendbe vele ? Fotó?
Nikike: Zsombi sramm kölyök..10kg...nem kis
pályás :lol: :lol:
Emese: gratulálok a jól sikerült koncerthez :lol:
Kati: Vigasztaljon…..szerintem minden gyerek leesik egyszer… :roll: kár hogy, nem jött össze a randink..
Gabi: Nekem is ilyen mama kell, aki kivasalja a függönyt..
:wink: Erik nagyon ügyes :lol:

Nagyon jól viselkedett a lánykám otthon. Féltem a vonatozástól, de simán ment minden. Aludt félútig. A napirendjét is tudtuk tartani általában. Bírta a mamák rohamait is. Apu/akinek szinte nulla tudása van a gyerekhez/ mindig mondogatta anyunak :arrow: Ne nyomorgasd már azt a gyereket, nem látod nem jó neki…lehet azt messziről is szeretni…. Nem győztem kuncogni. A „másik” mamáéknál ott volt a 2 nagyobb unoka hál istennek ővelük voltak elfoglalva…Amúgy is ott nagyon kínos lennünk…kínlódtam is rendesen…semmit mondó beszélgetés…álmosoly… :x Én ezt nem szeretem, de Túl éltük. Viszont a cicit elutasítja a lányom 2 napja…..biztos most jött rá hogy az üvegből sokkal jobban folyik…Csak reggel és este hajlandó valamennyit enni belőle..Pedig olyan „szépen” csináltuk napi 5x szopott+kipótoltam neki tápival+ 1x étkezés között gyümike. És tök hirtelen még bekapni se hajlandó..ordít. Viszont így meg jól megnőtt a tápi fogyasztásunk… :roll: mit ne mondjak nem olcsó. Mindegyik ilyen drága??? Nekünk a Humana HA1-et írták fel.

Mensi: Lehet nevetni, de én már múltkor tesztet is csináltam, :oops: úgy féltem …..szerencsére negatív lett. Szedtem a Cerazettet és vérezgettem tőle 1x 1hetet. Gondoltam megjött aztán azóta semmi. Habár a kutyának se hiányzik…… :lol:

Cipő: nekünk mindig sieszta volt kicsi korba, akkor mindig- mindenki azt sulykolta. Mondjuk, bevált nem panaszkodom :wink: . Most annyi félét ajánlanak, hogy elbizonytalanodtam….. pl. jó hajlékony legyen a talpa.. hát ez a siesztára nem jellemző /hacsak nem változtattak azóta rajta/

Mi is nyálazunk, rágunk, de fognak se híre se hamva…a nagyoknak is 7-8 hónaposan jöttek ki, de akkor egyből három észre vétlenül. Ebben reménykedem most is..már, mint hogy elkerüljük a nyűgit. :wink:

Használ valaki Dm-es Midi 4-9kg pelust? Múlt héten vettem és nem gumírozott a dereka most, vajon ez most így marad vagy én kifogtam egy selejt csomagot :shock:

Ki jön a találkára? Akkor jövő szerdán lesz?

húha ,már mióta pötyögöm az irományomat...bocsi lehet hogy most meg sok vagyok.. :roll: :oops:

jó éjt!!!! lyányok :lol:


Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


sziasztok!

Tundi: en hasznalok babylove/ot, nagyobbat, de az sem gumis. Csak ejszakara. Viszont lehet hogy visszaterek a Liberora. Valahogy annyira tele van reggel a nagyobb is, szaz kilo szegeny gyerek. A Liberoban sosem ereztem ezt.

NA kesz vagyok a takaritassal. Ti hogy csinaljatok, en csak akkor tudok, ha anyu itt van es vigyaz a gyerekre. HA alszik felebred a porszivotol es vege a takkernak. Most viszont hulla vagyok. Csomo mindent kell mosni, takarok, agynemu, mert azt is huztam. Es meg hajat is akarok festeni. Ajandekot vasarolni. Basszus sosem lesz vege a napnak.
Kozben szeritnem megfaztam mert leszakad a vesem, derekam. Fasza.
Anyos is mindjar itt van.

Na balra el! PA

Szep napot. REmelem delutan meg lesz erom egy rovid setara, annyira jo ido van. Edzesrol letettem. MAjd jovoheten

csokolade

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Köszi, Niki. :wink: Csak azért vagyok kiakadva a pelón ,mert eddig amit vettem mind gumis volt :x amúgy éjszakára, sétára Liberózunk :wink:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


csak gyors bekukk, mert én nem állok olyan jól a takarítással, mint Nikike:-(

Nikike, én sehogy, mire elpakolok, elmosogatok, esetleg mosok, addigra este van, reggel meg kezdem előlről. Gyakorlatilag a felmosásig csak hétvégente jutok el/jutunk el, mert mi párosban takarítunk...és nem Kamival :lol:

Kár volt átmennem az Árkádba, a H&M-ben gyönyörű kiscsaj ruhák vannak!!! A C&A-ba már fel sem mentem, mert még nem merek nagyon nyári ruhákat venni. Csak egy sapit vettünk, amolyan fodrosat, bár még kicsit nagy a kobakjára...úgy néz ki, mint egy jóllakott óvodás :shock:

Tündi, nagyon ügyesek vagytok a vonatozással, már én is gondolkoztam ilyenen, mert most rossz a kocsink és vidéken mennyivel jobb lenne ilyen időben. Elfér a babakocsi az ülések között? Amúgy a mi babakocsinknak nincs baja :? És még annyi, h esetleg már főzelékkel is pótolhatnál tápi helyett, ahogy nézem, elég nagylány már Bius. De te tudod. Mi Milumil HA2-t fogyasztunk, az is jó drága :( Amúgy úgy látom, a mi tejhozamunk elég hasonló utat mutat(ott) ilyenkor még én is csak rápótoltam, de most már szinte semmi. Azért remélem te még tovább húzod!! De az az igazság, h amikor már vészesen lecsökkent, én már nem erőltettem a dolgot, nem volt erőm azért a kis adagokért újra laktoherbezni, stb. Legyetek ügyesek.

Most ennyi, mi mindig liberozunk, mert az bevált és nincs kedvem tesztelni a többit :lol: nehogy úgy járjunk, mint a tejpépekkel, h már hármat kipróbáltunk, de csak a gyógyszertári HA-s vaníliásat eszi. Viszont nagy kecskeméti fan :lol:

ja, és én meg köhögök és fáj a torkom, remélem jövő hétre elmúlik, bár még orvosig sem jutottam el, h felírassak vmit :(

Szép napot!Az van, ezerrel.

Adri és

Kép
adri29
 
 


sziasztok!

dühös vagyok :twisted: Nem elég a baj ,hogy nem cicizik....erre most meg a tápival is nyammog!!!!100-kat akar enni csak...máskor ennyit szopi után evett pótlásként. Este és reggel is nagy fanyalogva szopik valami minimálisat.Én ezt nem értem mi történt... :shock: Már hülyét kapok...A másik kettővel nem volt ilyen problémám soha! Elegem van már...én meg szorgalmasan iszom a szopis teát /mondjuk nincs is nagyon tejem attól sem, de most csökkent ennyire le hát nem is használja a cicókat.../ Úgylátszik löttek a szoptatásnak!!! De akkor könyörgöm egye már normálisan a tápit, még ezzel is kiakaszt!!!!

Bocsánat de szét durrant az agyam.... :oops:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


ne add fel, lehet, h nem éhes.
Ha a tápi sem kell neki, hagyd, majd szól, ha megéhezett :-)

Adri és

Kép
adri29
 
 


Köszi Adri 8)
Még egyszer bocsi mindenkitől, hogy így kifakadtam :oops:
ccuncogó67
 
 


Hello!

Tündi kitartás, néha rájuk jön a hoppáré. :(

Nálunk jó ha sírás nélkül megússzuk a szopit. És nem Ő sír. Pedig próbáltam neki elmagyarázni, hogy ne rángassa a cicit, mert az anyának fáj, és ha így folytatja nem kapja meg. Jól kiröhögöt... :?

Ma végig jártam a fél várost csecsemőknek való úszógumiért. Sehol sem kaptam. 1 éves kortól ajánlott volt, de olyan amin csak két lyuk van a lábának sehol. Ti láttatok esetleg valahol?

Mi is, mi is Liberóóóó, Discovery Maxi Plus. :P

Judit

Kép
jud77
 
 


Timie:

Szia Timie!
Mi a Bosnyák téri templomban kereszteltettük meg a Lalit.
Nagyon rendes volt a pap. Balogh Attilának hívják. A plébánia
meg a Bosnyák utca 26-ban van.
Beszéljetek vele.

Szia,
Ajni
ajni
 
 


Timi, a Kassai téren (M3 kivezetőnél) is van egy katolikus templom, de még egyszer sem kukkantottam be, úgyhogy nem tudom, milyen :?

Ajni, az Ajni milyen nevet takar? :? Lali milyen idős? Mesélj :)

Judit, hát, Barnabás később biztos szófogadóbb lesz :lol: Ti fejlődtök manapság mozgás terén? Mi eléggé stagnálunk, sehol egy gurulás v. mászás, bár már úgy ül, h nem kell tartani pár másodpercig és nem dől el, mint a krumpliszsák. Sokáig persze nem bírja, utána zsupsz, oldalra dől. Viszont hihetetlen, mennyit dumál, meg sikongat, meg "jajajajaja" de lehet, h "ajajaja", mintha panaszkodna, közben meg röhög :lol:

Ja és még mindig behisztizik fél óra után a babakocsiban, h ki akar szállni :?

De sebaj.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a szemészetről, sajna átmosták a könycsatornáit. :shock: Amúgy egy kis tündér! 1perc volt ,de majd meg szakadt a szívünk apával...Jövö héten kell vissza mennünk. Addig kamillás borogatást, csak még azt nem tudom ezt gyakorlatba, hogy csinálom.

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Hello!

Nálunk hasról hátra átfordulás van, néha már sikerül hártól hasra is. Hason körbeforog, centimétereket kúszik - inkább erőlködik - előre, ha valamit nagyon el akar érni, és mindenáron ülni akar. Hasizomból erőlködik, és nagyokat nyög közben. Kis segítséggel sikerül neki, és utána Ő is ül néhány márodpercig, majd egy hirtelen mozdulat és a feje elhúzza. Mostanában inkább értelmi fejlődést veszek észre rajta, mint mozgásbelit.

Szegény pici Bius. :(

Judit

Kép
jud77
 
 


Nálunk nagyon korán megfordult Bia hasról- hátra,aztán szépen hanyagolta ,pár hete kezdi megint elővenni ezt a tudományát. Már nagyon kicsi hiányzik a hátról-hasra forduláshoz is. olyan ívbe hajlik... :shock: meg felhúzza a lábát hason és hirtelen kiengedi igy "halad" előre. rákozik hátra felé is. Szóval ha valamit kiszemel az ágyba igy-úgy de addig kepeszt érte mig el nem éri :lol:

Adri: szerencsénk volt a vonattal mert az a kicsit újabb vagonok voltak. Ezeken van olyan ami ülés+ a bicigliknek hely.Nem is csuktuk össze a babakocsit. :lol: Nem tudom most már ezek járnak-e mindenhol? Ti merre felé utaznátok? betegség :x
Valamit félre olvastam a babakocsitokkal kapcsolatba,sorry :wink:

Nikike: Na azért csak vége lett a napnak ,ugye!! :wink: A lakás csili-vili+az aszonyka is /a jó kis frizurával/ :wink:
megfázás :x

Judit: lehet hogy még azért nem kaptál mert még nincs itt a szezonja, nem? Mintha Dia is olyanba lenne ha jól látom, talán Kati tudja hol lehet szert tenni rá :wink:

Ajni: Hajni? Üdv.közöttünk :lol:

Én ma itt túl tengtem aszt hiszem...... :oops:

Na jó éjt mindenkinek :lol: :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


sziasztok!

a gyerek szetkapta a laptopomat, kiszedett egy billentyut, szoval bocs, ha hulyeseget irok.

Tundi: szerintem ne parazz, ha ehes a lanyka jelez, minek meregetni? Valahogy en emiatt sosem aggodtam. Neha csodalkozom, hogy peldaul Kami mennyivel tobbet eszik pedig meg fiatalabb is, csajszi is, de aztan rajovok, ogy amig Zsombi jokedvu, addig teszek ra. Foga egyebkent nem lehet?
Konnycsatorna nekunk is megvolt, fasza elmeny.

Csak vege lett ennek a napnak is.

Jo ejt!

Holnap nem nagyon leszek itt, csak egesznap uton. Anyos- Kiralyret-Budapest vizsonylatban.

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Jaj elfelejtettem a dokis fajlt. Latta valaki?
Sikusz kerte, hogy kuldjem el Neki.
Atkuldenetek nekem?

koszi

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


adri29

Sziasztok!

Az Ajni egy finn név, a szüleim nagyon szeretik a finneket! :)
Na, ez csak vicc volt. Hajni a nevem, csak a regisztrációnál
foglalt volt.
Lali 14 hónapos, 2006. febr. 12-én született az Uzsokiban.
Kézen fogva már jár, de magától nem megy neki. Egy kicsit
későn érő típus. :) Ja, még csak 3 foga van. De a haja az
szép dús, nem is hullott ki neki az elejében. Hisztis. :)
Nagyon szeret a játszótéren lenni. Mi az Újvidék térre járunk.
Szoktam olvasgatni ezt a topikot, nézegetni a rajta lévő képe-
ket, és minden baba nagyon szép rajta.

Szióka,
Ajni
ajni
 
 


Sziasztok!
Sajna az előző üzenetem elszállt, fiam kikapcsolta a szgépet:(

Szóval röviden: köszönöm mindenkinek a templom hozzászólásokat, ha Rolandka elmegy aludni akkor végig olvasom. Inkább görög katólikus templomot keresek.
Ajni: te melyik kórteremben feküdtél?Én az 5-ösben, és bizti mindenki emlékszik rám aki abban az időben szült,mert Rolandka 5 kilóval született, és nem győztek az anyukák, orvosok, csecsemősök jönni megnézni:)Kis kórházszám volt, igaz azóta már volt nemegy baba aki 5 kilóval született, de akkor nagyszám volt:)
Ti jártok valamelyik játszótérre?Ha igen melyikre??
Na röviden ennyi. Igyekszem visszaolvasni

Üdv Timie

Kép
timie
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek Bence felállt!!!! Egyedül a kanapénál felkapaszkodott és legalább fél percig állt és kiabált, hogy nézzétek milyen ügyes vagyok :lol: :lol: Nagyon büszke volt magára, én meg rá :) Ja és most már fel is tud ülni na meg elindult felfedezni a lakást négykézláb, szóval lehet, hogy mostanában kicsit ritkábban jövök, mert most már nagyon oda kell rá figyelni. Niki, Vera ti ezt hogy csináljátok?

Tündi nem lehet, hogy tényleg a foga jön? Ne is törődj vele mennyit eszik, amíg jó kedve van, nem mindegy? Már én se nézem régóta és talán tényleg megpróbálhatsz valami főzit.

Niki, Frusi köszi a bíztatást, én is így gondolom, az én fiam úgy tökéletes ahogy van :wink:

Mi is Libero Maxi Discovery de annyira drága lett a Tesco-ban, hogy most nappal DM Maxi Babylove megy, estére vagy hosszabb útra Libero. Próbáltuk már a bugyis Libero-t is, az se rossz, csak még drágább :(

Timie én olyan félig magán játszóházakra gondoltam. Itt nálunk a kerületben van magán is meg van a közösségi házban is és oda akármilyen korú babát lehet vinni, bár azt javasolják, akkor menjünk, ha már legalább tud egyedül ülni vagy mászni. Állítólag nagyon jót tesz a gyerekeknek. Csak ha esetleg megint rossz idő lesz :wink:

Takarítás! Hát tudnék róla mesélni. Múltkor egyszerre takarítottam, főztem, gyereket pesztráltam.... Hát egész nap eltartott a takarítás és még estére nem is végeztem. Én mindig rohangálok és félbehagyom egy nap többször is, aztán vagy végzek estére, vagy még apa besegít a befejezésnél, vagy folytatom másnap :( elég nagy szí...s de hát nem tudom másképp. Porszívózni én már simán porszívózok úgy hogy Bence ott közlekedik körülötte, néha utálja, de már kezdi megszokni. Mivel alig alszik nappal kénytelen vagyok beosztani nagyon a dolgokat de így is úgy érzem egész nap pakolok, takarítok, vagy főzök, mosok, a vasalásról nem is beszélve estére hulla vagyok és mégsem érzem hogy kész lenne, másnap meg kezdődik elölről? Aztán van hogy felpakolom Bencét aztán uzsgyi valahová el, hogy ne is lássuk a lakást :)

Jaj már megint sokat írtam. Megyek is, mert azt hiszem végre elaludt, betakarom...

Niki én még nem írtam meg az orvosi listát, de igyekszem!

Pusz
Ildi

Kép
mildiko
 
 


Ja és egy kép rólunk :)

Kép mi

Kép
mildiko
 
 


Bence :P :P :P Ügyes vagy :lol:
ccuncogó67
 
 


Sziasztok!

Sajnos nem volt még ma időm visszaolvasni titeket, de köszönöm a templom hozzászólásaitokat, én görög katólikus templomot keresek, de apukám ma közölte, hogy az bp-en elég kevés van:(

Ildikó: nem ismerem sajnos a magán játszóházakat, ha tudsz infót mondani róla szívesen fogadom.

Na most röviden ennyi,remélem mindenki jól van, most elkezdek visszaolvasni:)

Pussz mindenkinek

Timie

Kép
timie
 
 


Sziasztok!

Bocs ha nem reagálok mindenre, de mostanában nem igen van időm.
Ildikó gratulálok Bencének, de elkell hogy dicsekedjek, mi is állunk ám! :twisted: Állandóan állni akar, vagy ha nem, akkor végig mászik a lakáson (hihetetlen gyorsasággal,) most már semmi sincs biztonságba tőle, én meg elfáradok. Iszonyatosan tud hisztizni ha valami nem úgy van ahogy ő akarja, és ha nem engedem püföl, tépi a hajamat "harap". Olyankor nagyon kitudok borulni, hogy csak nekem tör ki igy, a többieknek nem. :cry: Hát fárasztó.
,
Akiknek még nem csinál ilyet a gyerek, hogy állni akar, mászik stb, ne legyen elkeseredve, túl hamar eljön majd az a pillanat amikor elkezdi. Bár addig hosszu időnek tűnik, de azután......... Én úgy vártam ezeket a pillanatokat, most meg örülnék ha 5 percre nyugton maradna, és csak fekve játszana addig, de valmi mindig érdekesebb :wink: . :evil: Most az az érzetem van hogy véget ért az az igazi kisbaba korszak, és kaptam helyette egy gyereket. :oops: :lol:

Ja és a harmadik fognál tartunk, belehúztunk! :shock: , de Bencét nem lehet überelni!!!

Hú nagyszülős sztorikban én is tudnék mesélni, de miután leirtátok a ti sztoriaitokat rájöttem, hogy minenhol ugyanaz a nóta. :wink: Talán egyetlen kivétel ami nálunk még előjött, hogy a saját apám többször is hangoztatja, hogy nem érti, hogy lehet nekem ilyen tündéri gyerekem, ezt nem is hiszi el. (velem soha sem volt elégedett, és a mai napig nem az :cry: )

Úszógumi: A BabyPlanetben vettem 1800 ft, bébi úszósuli a neve, és három kategória van, 1.2.3. Most az 1. vettük ez most jó a gyereknek. Egy hám van a közepében, abba ül bele, felfújtam, megnéztem, szerintem jó lesz, egy nagyobb kockában van egy kissebb, és a kisebben van a hám.De ha vártok vele, hétfőn lesz tapasztalatom is, hogy milyen volt. Most az Auchanba lehet venni hasonlót, de azt 1 éves kortól irták. Ja karúszóbam viszont jó bármelyik, mi ráigazitottuk a gyerkőc kezére és még fújtunk rajta, hogy szoruljon. :wink:

Tündi, Persela, jó hogy itt vagytok megint.Viszont Timir rólad is hallhatnánk bővebben, és részletesebben? Hajninak pedig üdv!
Kati milyen volt Románia? Én már két hónapja nem jártam ott. :wink: ?

Nikike: nem semmi energiád van. És irigyelek az edzés melleti kitartrásodban. Diétát csinálod még? Nekem nem lehet, tiszta kiütés lettem, meg felborult a ciklusom megint, nekem ez nagyon nem jött be.
Wera: és te, te is csináltad, tapasztalat?


Tápszer: Mi Milumil HA1 és HA2 használunk, összekeverem a kettőt egy dobozba, és azt kapja. Ez a megoldás azért jött be, mert nagyon sok megmaradt a HA1ből, és nem akarom hogy tönkre menjen ha már felirták. És mivel mi külföldre vittük, ezért 6 dobozokkal kellett kiváltanom 1-1 alkalommal. De az 1es már nem lakatatja el annyira, ezért kell a 2 is. A doki szerint jó megoldás. Ez olyan 1600 körül van most, de ha valakinek kell 1es, akkor egy 1000 ért szivesen megvállok tőle. :wink:
Ja mi a Humánától hasfájást kaptunk, a Bebatól sugárban hányt. :shock:

Na megyek vissza a kertbe, kitettük aludni járokástól őkelmét, de nem csipi a szabadtéri levegőt, avagy csak a következő foga miatt nyügi.


Puszi mindenkinek, és ilyen szép időt hétvégére!!!!!!

Méri

KépKép
lmarie
 
 


Sziasztok!
Mivel most gép előtt vagyok és látom, hogy Méri írta, hogy írjak magamról pár sort, hát leírom mégegyszer, de a legelején én már meséltem magamról és azt is írtam, hogy szorgalmas olvasótok vagyok:)

Na akkor mégegyszer.

Szóval : 2006. február 9-én született meg a nagyfiam 5kilóval és 60 centivel, Rolandnak hívják. 14 kerben a kerepesi úton lakunk a hévmegálló mellett, van 8 foga a fiamnak, és mi már jóformán mindent csinálunk, de mostanság inkább hisztizünk:)Szóval Méri ne legyél kiakadva, Rolandka is ilyen.
Jahhh. Hajdú volt az orvosom, császár volt.

Na röviden megint ennyi. Remélem mindent leírtam.

Pussz Timie

Kép
timie
 
 


Hehe még alszik, igy van még időm irni! Bocs az elgépelésekért az előzőben.

Ez itt a reklám helye lesz: ha fürdőruhát kerestek, most ajánlom a Triump üzleteket, 2500 forint minden fürdőruha. Legalább is a Auchan üzletsoriba, de azt mondták máshol is. Érdemes megnézni, tegnap mi is levadásztunk 1-1 anyuval. És tök jók is vannak, nagymellűeknek is! Ja itt a sztori lényege, nekem mindig azzal jöttek mekkora a mellem (ez igy is van), ide E, F, G! kosár kell. Mondanom se kell úgy néztem ki bennük mint a tehén, lógott, nem volt szép formája. Viszont mindig kis hátméretűt ajánlottak, mert keskeny a hátam. Erre kiderül, hogy forditva van, bőven elég a D kosár, viszont hátszélességben két számot rögtön ugrottunk. És csodák-csodája, jól nézek ki benne, szépen mutatnak a cickók, nem bugyan ki sehol semmi. :oops: Végre egyszer elégedetten jöttem ki egy üzletből! 8) Remélem nem voltam túl személyes. :lol:

Nikike:voltatok Japán kajcsizni? Melyikben? Én imádom!!! (az Indiai után)

Pelle: jó a keresztelős leirásod, tetszik.Mondtam én hogy talál védőszentet!!! :lol: Nálunk új keresztlevélért folyamodok, mert nemcsak a nevét irták el, de 206 ban született, és még valamit áthúztak rajta. Elég ronda, és mivel hibás, kérek újat. :?

Adatot már be valaki agyhártya elleni oltást? Mi tegnap estünk túl az elsőn, május végén jön a második.Meg se nyikant a gyerkek :D
(A Rota oltásról megtudtam, hogy elsőre a 6-ik hétig kellett volna beadni, arró tuti lecsúsztunk. )

Na most már tényleg megyek, hétvégén van apám névnapja, meg 50 éves is lesz, nagy banzáj jön, sok sok munkával. De majd hétfőn kipihem, talán a 3 nagyszülőből egy vigyáz majd rá, én meg pihenhetek. (a kis naiv). :wink:


Méri

KépKép
lmarie
 
 


köszi Timi, lehet hogy pont olyankor irtál amikor nem olvastam pár napig, és mivel időnként bebe kutantanak kérdéssel "újoncok", majd teljesen elvesznek az éterben ezután, bevallom nem mindig ragadnak meg a nevek,csak azután ha többször is jelentkezik, de addigra meg elfelejtem mit is irt magáról. :wink: Remélem nem csak olvasgatni fogsz minket továbbra is, hanem aktiv tag is leszel, és többet megtudunk rólad!!! :lol:

Hú vajon hányan lehetnek akik csak olvasgatnak minket?! :shock: Bár ha belegondolok én is igy kezdtem, igaz kb 2 napig birtam hogy ne kotyogjak bele, vesztetekre. :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
lmarie
 
 


Sziasztok!

Timie

Én a 3-as szobában voltam. Emklékszem rád, még előbbről is, mert amikor CTG-n voltam, pont akkor vizsgált meg az orvosod, meg a Járányi. Emlészem a kisfiadra is! Nagyon szép volt, biztosan ma is az. :) Mi az Újvidék térre járunk játszani, ma is voltunk ott két órát.
Én egy görög katolikus templomot ismerek itt Pesten, az ott van a Rózsák terén. Különben mi a Bosnyák térhez közel lakunk, a Bosnyák utcában. Amúgy Szlovákiából származom, Ipolyságról (Sahy).

Sziasztok,
Ajni
ajni
 
 


Sziasztok!
Van új modemünk!!!! Így már ismét tudok csatlakozni :)
Gratula az ügyeskedőknek és fogat növesztőknek!!!! Emlékszem én is 5 kilót fogytam 1 hét alatt decemberben, amikor az uraság elkezdett mászni, illetve ülni/állni. Már akkor is ámultam-bámultam, hogy néhány nap alatt ennyit fejlődik a mozgás, hihetetlen szerkezetek vagyunk!
Remélem mindenki jól van!!! Mi egész nap lent voltunk, illetve csajoztunk 8) Olyan édesek már, fogják egymás kezét, simogatják egymást, amikor elindulunk haza, akkor meg megy a pápá-integetés ezerrel.. zabálni valóak!
Imádom a tavaszt :D
Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánunk!
Itykó és Csabus

Kép
[/url]
ityko
 
 


Sziasztok!

Te jo ég, iszonyuan pörög a topic! Ez persze szuper, de én meg teljes idözavarban szenvedek... Elkezdödtek a koncertek, a londoni volt az elsö, és most már nincs mese, teljesen vissza kell zökkennem a normál kerékvágásba, mert összeszámoltam és juliusig 10 koncertem lesz. El se tudom képzelni, hogy fogom tudni öket igazán jol teljesiteni, mert ugye az eddigi napi 4 ora helyett most kb 1-másfél orám van gyakorolni, és ha Zsombi is mászni fog, stb... akkor csak még nehezebb lesz... És az a nehéz, hogy ez a zenélés is olyan, hogy nincs maximum, bele kell mélyedni, amennyire csak lehet, de mellette meg Zsombival is minél jobban ki szeretném élvezni a pillanatokat, amik megismételhetetlenek...

na, most aztán jol elöadtam szerény kis problémámat....
gyorsan el is küldöm mielött eltünik:-)

Kép
hiuzka
 
 


Sziasztok!

Napsugaras hétvégét mindenkinek. MI gyakorlatilag kiköltöztünk a kertbe. Apropó: napvédelemről ki mit tud?

Marci meggyógyult, lehet hogy tényleg csak a foga volt az. Gyorsan kimászott belőle. VIszont lehet, hogy nem tudunk menni a talira jövő héten, mert jönnek a munkások befejezni a házat kívülről. :(

Judit. Azt hiszem, hogy az úszógumi, amit keresel az a www.jatekfutar.hu oldalon lesz nemsokára.

Üdv:
Vendég
 


Pelle: gyönyörü a keresztelös leirásod, köszi hogy megosztottad velünk! egész belelkesedtem! nekünk juniusban lesz. irtad, hogy Somi öltönyben volt. ez alatt mit kel pontosan érteni? felteszel majd fotot?

Ildi: szépek vagytok! gratula a felálláshoz!

Méri: hála Istennek hogy meglett a macsek! 3 fog... huha!!!

Frusi: nagyon csini Lillus az uj járgányban! még szép, hogy a külsö is fontos! és persze a kocsihoz passzoljon a mama és a baba ruhája is:-)

Adri: édi Kamilla uj képe!!! a férjem klarinétos és szaxizik is, nem csak komolyat, hanem jazzt is.

Nikike: gratula a fogacskához! a takaritást meg lesz.rni! persze csak amig nem esz meg a kosz:-) na ezt nem komolyan mondom, én szeretem ha tisztaság van, de talán ha mindig egy kicsit karbantartja az ember, akkor nem harapodzik el a helyzet. Milyen volt anyoséknál?

Elsijud: Livi tudott már ujra kakilni? Mi a helyzet? Hány kilo most?

Tündi: gyönyörü a sorozat!!!

Ha valaki a Normafánál jár, szoljon mert mi itt lakunk!

Anyos-nagyszülö téma: mintha csak a saját gondolataim lettek volna leirva, ahogy olvastalak Benneteket! hétfön voltunk a férjem szüleinél, nagyon édik voltak! asszem csak az segit, ha azt nézzük, a szeretet vezérli öket! és joszándék!

Jud: mikor mentek wellnesselni? biztos szupi lesz!

Kati: Kiskörös megvolt már? most kicsit összefolytak a napok, nem emlékszem mit irtál, mikor mentek.

Ajni: üdv itt!

Vera: jobban vagytok már?

Timi: ti görög katolikusok vagytok? nem igazán tudom mi a különbség a romai meg a görög között, én "csak" református vagyok:-) a templom a Rózsák terén igazán szép!

remélem nem hagytam ki senkit%

puszi
[/quote]

Kép
hiuzka
 
 


jaj, Ityko. ha tudsz küldj képet a "románcrol"!
Vera most látom már jol vagytok! örülök!
nap: azt hallottam, napi 5-10 percet lehet napon lenni. nem tudom hány faktoros naptej a jo, de gondolom minimum 30. mindenesetre szerintem nem kell eröltetni a napoztatást...

Kép
hiuzka
 
 


jaj, Ityko. ha tudsz küldj képet a "románcrol"!
Vera most látom már jol vagytok! örülök!
nap: azt hallottam, napi 5-10 percet lehet napon lenni. nem tudom hány faktoros naptej a jo, de gondolom minimum 30. mindenesetre szerintem nem kell eröltetni a napoztatást...

Kép
hiuzka
 
 


Hello!

Nikike, Sikusz nekem is írt és én már elküldtem neki a dokis filet, már ami megvolt belőle.

Holnaptól eltűnünk pihizni, de apa hozza a laptopot, így lehet, hogy mégis bekukkantok néha. Még be kell pakolnom. Ma egész nap mostam, vasaltam, kocsi takarítottam, még beszórom a cuccokat és kész vagyok. Szó szerint.

Álldogálóknak gratula. Nagyon ügyesek a fiúk! :)

Japán étterem. Én egyszer voltam Genfben. Szuper volt. Nagyon élveztem, hogy mindent előttem csináltak meg. Itthon hol van?

Méri köszi. Azt én is néztem, de még nagynak találtam.

Pusz Mindenkinek.

Judit

Kép
jud77
 
 


megint eszembe jutott vmi... Londonban sikerült megtalálni a város leghatalmasabb játékboltját. 6 emeleten csak játékok!!!
de elég kevés fa játék volt. pedig azok annyira jok. szoval végül csak nézelödtünk, férjem leragadt a villanyvasutak elött. de nem vettünk semmit, Zsombi még beéri a csörgökkel:-)

Kép
hiuzka
 
 


Gabi hol vagy?

Pelus: Ti probáltátok a tescosat? én most vettem egy csomaggal, olcsobb mint a dm -es meg libero, stb és nem olyan rossz. annyiszor folyik ki a kaka ahányszor a többiböl...

na igérem ma nem irok többet
puszi

Kép
hiuzka
 
 


Hello még 1x!

Vera köszi. Már ott is néztem. Ez már hasonlít...

Napvédelem. Azt olvastam nagyon kell napvédeni. Én a Vichy 50 faktoros, gyereknek valót veszem majd. Nem sokkal drágább, mint a többi és nekem az arckrémeik beváltak.

Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 


Ja még valami. A Csepel plazaban nyílt valami DM/Rossmann konkurencia. A nevére sajnos nem emlékszem. A Libero Maxi Plus mega pack 3.900 Ft, kb 500 Ft-tal kevesebb, mint az Auchanban.

Na léptem.
Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztok!

Meri: nem voltal szemelyes. Orulok, hogy legalabb Neked sikerelmenyed volt. Plane furdoruha ugyben. En elmentem az Arkadba, hogy vasarolok magamnak par cuccot, vegre egyedul. Semmit nem talaltam. En ugy szoktam vasarolni, ha valami elsore megtetszik, hiaba nezek korul meg ezer uzletben tuti oda megyek vissza es mar az elejen tudom, csak onigazolok ezert keresgelek, hogy van jobb, olcsobb, szebb. NA rajottem ez a divat nem az enyem, nekem nem jonnek be a bumszli orru cipok, militari gatyak es kabatok. VAlahogy az osszes gatyaban nagy a se...m, szoval minden szar volt:) MEg tobben mondtak, hogy valogatok, valahogy ugy vagyok velel, inkabb egy dragabb jo darabot, mint szaz olcsot aztan nem hordom. REgen mindig a leertekeleseket lestem, na jo most is, csak mas kategoriaju uzletben.
MEri: total ugyanugy ereztem mikor Zsombi elindult, mint TE akar en is irhattam volan:) Edzes ok, de en sajna a dietat nem csinaltam. MEg nem . Nem hataroztam el magam.

Anyosnal ma jo volt, egesz nap a teraszon, napon, levegon es folyton a gyerek nyomaban, mert persze a terasz ket vege lepcso, szoval 1 ember erre keves. A ket kutyari is azert figyelni kell, de le a kalappal, mert tok normalisak. A kisebbik Bogyo, o a mienk jatszani akar vele folyton, LEo a nagyobb meg mint egy testor. Rohejesek!:)
Bogyot meg meg is furdettem, nagyon selyem kutya lett:))0

De rohatdtul elfaradtam. Viszont en ma nem kentem a gyereket semmivel, milyen anya az ilyen, vegulis bazi nagy napvedo ernyo alatt volt???? NA beszerzek egy kremet.

Jud: jo wellneselest, es kosz, hogy kuldted!

Hiuzka: takaritas kipipalva. Nem semmi ez a muvesz elet? TEnyleg nem tudom mit fogsz csinalni, ha elindul Zsombid, de szeritnem csak belerazodik az eletetekbe. Hiszem, hogy a gyerekek azert alkalmazkodnak a szuleik eletehez. Az enyem ezert kot le folyamatosan, mert tudja, hogy rajta kivul nincs mas dolgom. Trukkosek, mar mondtam! MA ugy cifrazta a nyivakolast, hogy rohognom kellett.

Ajni, Timi udv itt!!

Ildi: nagyon jo ez a kep! Gratula Bencenek:)

Jo ejt, szep hetveget Mindenkinek!

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


ja a japan sajnos elmaradt, apa edzeni ment, aztan mar anyukam elment aludni, nem rangattam vissza. En meg mar hozzaszoktam. LEgkozelebb!
Wasabi etterem, a Jokai utca Podmaniczky keresztzodeseben, kozel a Sir Lancelot/hoz, azt jobban ismerik.

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Imadom Nelly Furtadot! Micsoda felismeresek!
Tudtatok, hogy o Is anyuka?
ES micsona NO!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Templom ügyben: köszönöm én is csak a rózsák terei templomot ismerem, mivel én is ott lettem keresztelve:))

hiuzka: nem tudom mi a különbség a római és a görög között, sajnos ennyire nem vagyok jártas a hittben:(Szégyenemre.

Napozás: azt már én is akartam kérdezni, hogy ha pl kimegyünk délelőtt a játszótérre, és Rolandka hófehérke (mint az anyukája) akkor vajon milyen napozóval érdemes kenni???

Rólunk csak annyit, hogy mi most nagy keresgélésben vagyunk,mert esernyő babakocsit keresünk, de ami kb 5 kilós félek ha ráteszem a gyereket akkor összecsuklik ezek a 10 ezer forintos kategóriák, ami pl 5-7 kg között van azok már a jobbik ott kezdődik, hogy 20 ezer és afölött, szóval tegnap nagyon kiborultam, hogy milyen árakat képesek elkérni. Csak szegény fiam elég nagyra nőtt, és nem nagyon fér el a kicsi esernyőbabakocsin.

Hajni: nem tudnál magadról egy képet dobni,mert nem nagyon ugrik be az arcod:( Az első nap én is a 3-mas kórteremben feküdtem, de szülés után áttettek az 5-ösbe, igaz visszajártam a 3-as kórterembe,mert a házunkban lakó anyuka ott feküdt, és ő volt aki szombaton szült, de már előtte vagy 3x megindították neki a szülést, de sose akart kibújni az a kislány, lehet gondolta jobb neki még ott bent:))

Na eldugultam..

Kellemes hétvégét mindenkinek..

Pussz Timi

Kép
timie
 
 


sziasztok!!!!:-))

mi még mindig Egerben lazítunk! Tegnap is szabad levegőn, parkban, vízesés, szökőkút mellett, kezd emberi színem lenni! Sominak vettem Vichy 50-eset (gyerekeknek való), elég hókamóka világos a bőre a kis drágámnak!

A mindenit, de szépen fejlődnek a suttyók! Már állnak? juhééé!!!! gratula! (ildi, nagyon szép a kép rólatok!) nálunk semmi extra, kapott keresztelőre műanyag öntött, kényelmes hintát a kertben, most az a sláger, bár 10 perc alatt beszunyál:-))) újabban az oldalára fekve alszik, tisztára mint újszülött korában! furcsa, h mondjátok, hogy már gyereketek van baba helyett.... nekem már most sajog a szívem, mert olyan gyorsan elmentek a hónapok, amikor még anyányi gyámoltalan, álmosszemű apróság volt, aki a fél karomon elfért, most meg - nagyon hamar - egy kommunikáló-figyelő-mozgó tíz kilós csibész, pedig ő még nem is áll, mint a tiétek, de ha majd fog, hát biztos még furcsább lesz, ahogy Ti is mondjátok!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Hiúzka, majd egyszer elmehet a banda meghallgatni Téged...?:-DD

Méri, gratula az új szerzeményhez, jöhet a hawaii, napfény, pálmafák!!!

Perselának már írtam, hogy barátnőm 2. kisfia megszületett. Miután az elsővel a poklok poklát kínlódta szerencsétlen, másfél napig vajúdott, szenvedett, aztán császár, után emiatt totál letargia-depresszió, hogy ő selejtes, egyem a lelkét, és mikor másfél éves volt a kisfia, megint terhes lett, és a kis palánta képzeljétek, úgy jött világra, hogy hirtelen erős fájásai lettek, berohantak a kórházba 6-kor, 8-kor már szoptatott, természetes úton megszületett, gond nélkül! nagyon boldogok! én meg még mindig sírok, akárki szül a környezetemben, de ha vadidgeneket látok kisbabát hazavinni a kórházból, akkor is:-)))) ááááá

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Napsugaras szep jo reggelt!

Nikike: en voltam a wasabiba, nagyon jo, es Bukarestben pedig olyanban ahol elotted keszitettek mindent. Bazsi meg bekesen szunyokalt mellettunk a horodzoba.

Pelle: Bazsinak akkor lett az uj szokasa az oldalt alvas amikor elkezdett nyuglodni a foga miatt, valahogy ezt a pozt szereti azota. Ez kb 7 es fel honaposan kezdtuk, es most is ezt reszesiti elonyben.
En is bogok ha valakinek babaja szuletik akar ismeros, vadidegen, vagy csak a tvben. :oops:
Jo lazitani egy kicsit nem? Szep lehet most eger a napsutesben.

Timie: teljesen megertem a babakocsis elkeseredettsegedet, en is ugy jaratam,hogy olyat sikerult venni amibe nem fer el a gyerek. :evil: ES tenyleg dragak amiben meg elfer. De masodszorra mar rutinosan mentem, es mondtam hogy bele akarom probalni a gyerkocot.


Meri

UI:a a ferjem laptopjarol irok azon nincs ekezet

KépKép
lmarie
 
 


megneztem a jatekfutart, mi az intexnek a poolschool 1 eset vettuk meg. 8)

KépKép
lmarie
 
 


Sziasztok,
Gyors bekukk, később visszaolvasok :)
PARAMMM: Livi ma reggel megfordult hasról hátra :) Letettem aludni, (ő mindig hason alszik, háton nem hajlandó) de még esze ágában sem volt alukálni, ment a morgolódás, hogy most miért teszem ezt vele, aztán egyszercsak hirtelen csend, odanézek, látom, hogy a kiságy fölé emelkedik a kistakarója... Na ezt hogy csinálod? gondoltam, odamegyek, és látom, hogy fekszik a hátán, és mosolyogva nézegeti a forgóját, és emelgeti a lábait :lol:
Még egy újat tudunk: húgom megtanította nyújtogatni a nyelvét :) Rötyög nagyogat, és kinyújtja a nyelvét, ha te is csinálod :D Annyira cuki, megpróbálok felrakni képet (sajnos egy kicsit homályos) :)
Kép

Másik örömhír, hogy megoldódni látszik a gondunk, négyről két napra szorítottuk le a kakilások közti szünetet :)

Ja és tegnap lőttem neki Vaterán egy szuper Fehn játszószőnyeget 6000-ért :) Annyira örülök Neki :) Főleg, hogy végül megkapja a dédijétől, mert amikor meglátta, hogy milyen szuper dolgot találtam a kis dédunokájának, rögtön közölte, hogy ezt szeretné Ő venni Neki :)
Na és akkor egy anya-lánya képet még felteszek magunkról :lol:
Kép

KépKép
Kép
elsijud
 
 


Szep joreggelt
Hinye de frissek vagytok!

Elsijud: csuda aranyosak vagytok, imadom ahogy rotyognek!
PElle: de jo Nektek!? En is mar ugy mennek valahova, de ugy tenyleg. Nem csak Szentendreig, hanem valahova el.

Most utrakelunk, majd este jovok.

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?