Új privát üzeneted érkezett!

Gabi, jó, hogy jöttél, remélem már nincs rossz kedved! :wink:
Tényleg add át a gyerköcöket a hétvégén egy kicsit apának, te meg pihenj!
Aztán gyere, ahogy ígérted.

Ildi, igen, finom volt a torta, épp most végeztem vele egy kávé társaságában :lol: :lol: Jól jönne még egy szelet, de sajnos csak egyet vettem, pont ezért :lol: :lol:

Szirom, igen, az indulás nálunk is mindig így kezdödik, kiabálás, tuszkolás, nem akarok, autósülésbe sem akarok stb.

Tényleg, Ildi, a lap.hu-n nézted már? Ausztriánál, ahol fel vannak sorolva régiók szerint, ott meg lehet nézni mindenféle szállást mindenféle kategóriában, priváttól a hotelig. Hátha találsz ott valamit. :wink:

Vajon Rita hogy viselte az utat? :lol:

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Hahó!

Itt vagyok :) Gyermekeim szépen eljátszadoznak, a konyhai munka megvár :D

Köszönöm tényleg mindannyiótoknak a pihenési javaslatokat :) Annyira jólesik, hogy gondoltok rám! Komolyan! És igazatok is van! A gondom az, hogy mostanában senkire nem tudom Zsoltikát bízni! Lacust még csak-csak, ha ő elaludt, akkor édesmindegy neki, hogy ki tolja a babakocsit, én vagy apukám / anyukám :D De Zsoltika nem megy le játszóterezni még apukámmal sem, pedig vele nagy barátok voltak! Anyukámmal pláne nem :( Anyósommal sem, ő mondjuk nem is nagyon fog mostanában hozzánk jönni, mert festenek, tapétáznak otthon, na meg egy kis járkálástól is anynira elfáradnak a lábai, hogy napokig fájnak :( Így aztán nem is akarom rábízni a srácokat, hiszen utána tényleg moccanni sem tud szegény.

Próbálom Zsoltikától megtudni, hogy miért is nem jó neki a mama (anyukám), de igazából nem tudtam kideríteni - egyenlőre. Valószínűleg azért marad velem, mert akkor csak az övé vagyok, nem kell osztoznia az időmön Lacussal :) Ez érthető.

Még állatkertbe is akartam küldeni apukámmal, és még oda sem akart menni :( Vasúttörténetibe sem, pedig amúgy megőrül érte!

Az uram egyenlőre még nem merte bevállalni egyszerre a 2 gyereket :D Az amway-s előadásra is vittem Lacust. Mondván, hogy én tudom megnyugtatni, ha sír. Ha meg sétálnának, akkor azon parázik szegény férjem, hogy ha Zsoltika elszalad vagy elteker a motorral, hogyan fusson utána babakocsival. Na ja, ezzel én naponta kűzdök, és sikeresen, bár tényleg nem könnyű.

Az ember azt gondolná, hogy Szentesen lehet pihenni. Igen, házimunkát ott nem végzek, de a pihenéstől azért az is messze van. Először is ott rettenetesen rosszul alszik Lacus, ergo én is. Hajnalban kel - én is. Az uram alszik, amíg bír, mert hiszen fáradt. Oké, ezért a lakás teljesen el van sötétítve, ott nem lehetünk, meg amúgy is csöndben kéne maradni. Így aztán levonulunk a konyhába gyerekestől, na de ott meg sokmindent játszani nem lehet, Lacust lerakni szintén nem lehet, a sütő forró, a hely pici (ennyi embernek legalábbis). Az én fejem is fáj a nyavalyás éjszakától meg a korai keléstől... A cuccaink szanaszét, még a 2 gyerek felöltöztetése is problémás, mert semminek sincs helye...

Hopp, Lacus elérte a szekrénysort. Megyek, és arrébrakom.

Ildi,
sok tervünk van már a 7végére, és igen, az mindig feldob lelkileg :) Egy kis nézelődés, vásárlás... :D A húsvétot Szentesen töltjük, de igazán nem rajongok az utazás miatt (okok lásd fent), és arról már sikerült meggyőznöm az uram, hogy máj. 1-én itthon a helyünk :D
Korona nem szokott lenni a bankokban!!! Legalábbis nálunk nem... Egyéb váltóhelyeken biztosan, csak kérdés, hogy mennyiért...
Háááát, mi nem merünk elindulni ekkor atávolságra, pedig milyen jó lenne :D

Szirom,
van egy tuti jó kismamaruhabolt Újpesten. Írom is a címet: - Tip Top kismamaruha: IV. Árpád út 56. Én itt vettem pocakos farmert, blúzt, itthonra nacit, miegymást. Szerintem jók, csinik, és árban is megfelelőek. Egyedül a pocakos bugyi nem jött be nekem, sajnos nagyon szoros a gumija, azt csak szülés után tudtam hordani :)
Sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy! Kívánom, hogy mielőbb javuljon a közérzeted! Tényleg el fog múlni :) Kitartás!!!
Igen, Zsoltika megy szeptembertől oviba, meg is őrülnék, ha itthon maradna :D
Dunakeszi: ahogy írod, nem hangzik rosszul :) Csak hát az uram a Déli pu-nál dolgozik, namost az még innen is messze van, nemhogy Dkesziről... De ki akarunk menni körülnézni, mert sokaktól hallottuk, hogy szuper hely, és őszintén szólva legalább megfizethető, nem úgy, mint a kerületünk, ahol lehetetlenség lenne házat venni.

Motiot,
hajrá mosógépkeresés! Azért egy pocakfotót kaphatunk valamikor? :D

Szirom,
tőled is???

Olyan kiváncsi vagyok rátok!!!

Most megyek, pedig még fotókat is szeretnék feltenni, de nagyon nyekereg a kisebbem.

pgaboka
 
 


KÉPEK:

Lacus a Vasúttörténetiben:
Kép

Zsoltika ugyanott:
Kép

Szentesen Zsoltikával (és az új táskával :)):
Kép

Szentesen mint boszorkányok :D:
Kép

Ezt a fotót Zsoltika készítette tegnap:
Kép

pgaboka
 
 

 
 

Hahóóó!!!

Gabi, gyönyörüek vagytok!!! :wink:

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Hahóóóóóó!

Motiot, köszi :):):)

Mindenkit elriasztottam???

Írjatok!!!!!!

Mi ma cipőt vettünk Zsoltikának, lejártam a lábam... Most ebédelünk.

pgaboka
 
 


Hahó!

Nem, Gabi, csak mi meg a körzetimnél voltunk bent Budán, aztán most benéztem, majd fejest ugrom az ágyba, mert álmos vagyok nagyon. Miksa már alszik, bár jó nagy hiszti után. Nem akart bejönni az udvarról, de ha hagyom egy kicsit kint, akkor még nehezebben hozom be, meg már késő is volt. Majd ha felébredt, kimegyünk játszani.

Szépek vagytok nagyon a képeken! :wink:

Boltcímet köszi!

Igyekszem később jönni, pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


én meg rohanok, mosok, szárítok, vasalok, pakolok, izgulok, időhiányba szenvedek, iskolba megyek, utazási irodába megyek............stb :D :D :D :D
ja, Leventének is cipőt nézünk délután.... :roll:


szépek vagytok, Gabi :D :D
boszis kép tök jó 8)
szép a tatyód, Lacus tök cuki az első képen


csá
vas
 
 


Rita, megjöttetek????? :wink: :wink: :wink:

Landolt a gép rendesen??? :wink: :wink:

SOS!!!!
Kéne info, mennyi lóvé kell 3 napra!!!!
Reggelink az lesz, arra nem kell költeni!! :wink:
Csak a többi :roll:
vas
 
 


Bonzsúr!!! :)

Megérkeztünk, szuper volt, majd mesélek, de ma már iskolában voltam, nagyon fáradt vagyok.
Meg visszaolvasni is fogok, most csak Ildinek:

Szerintem ne váltsatok pénzt, nem tudtok kártyáról ott kivenni???
Sokkal egyszerűbb, nézz utána, szerintem biztos hogy lehet.
Fogalmam sincs, mi mennyit költöttünk, de az árak szerintem nagyjából az itthoniaknak megfelelnek (úgy emlékszem). De kivenni előre nagyon bonyolult lenne, nem?

Na, még jövök!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Hahó!

Ildi! Most, hogy Rita mondja, szerintem is meg tudod oldani kint. Illetve legalább a határon, a határokon mindig lehet pénzt váltani. Mi kunát ott szoktunk, azt se lehet kapni.

Rita! Üdv a fedélzeten :lol: Mese, képek - tudod, szeretettel várjuk :wink:

Motiot! Nálatok is gyönyörű idő van?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Na, mi volt ma édeseim??
Kicsalogatott benneteket a jóidő?????

Mi se sokat voltunk itthon.
Bevásároltam Natusnak kajából, sétáltunk, megnéztünk egy ovit, internetcsomagot változtattunk...stb

ja, lóvét is váltottam.. :wink:
meg vettem szexi harisnyákat, (amit az urammal ki is fizettettem, mert egyszer megígérte,, hogy harisnyát vesz nekem bármennyit, mert imádja a mintás harikat), hát most szaván fogtam :lol:

Natasa annyira belelendült a járásba, hogy már képes métereket megtenni(nem gondoltam volna , hogy 10 nappal az első lépések után, képes 4-5 métert is menni)
nagyon cukorfalat :D :D


Annyira izgulok, hogy az uramnak hogy mondom meg, hogy hova megyünk, de kitaláltam egy baromi jót. :wink:
Veszek két sört, egy SOPRONi-t, meg egy STAROPRAMEN-t(vagy Plisner urquell-t, vagy Budweiser-t), vagy valamilyen cseh sört, amit kapok, és azt mondom neki a kocsiba, hogy válasszon.
Remélem a cseh sört válassza, és akkor elmondom neki, hogy oda indulunk, egy jót SÖRÖZNI :D :D :D :D
Remélem ,erre vevő lesz.
Ezt most találtam ki ,az agyam legmélyebb bugyraiból pattant ki az ötlet :lol: 8)




Más:
VELETEK mi van??????

Mi ez a csönd????

tessék jönni!!!!

puszi
vas
 
 


Ildi, ez baromi jó!!! :D :D :D

Jó lesz nagyon, meglátod! Mutasd azokat a harisnyákat, én is nagyon szeretem a mintásat, hadd nézzem!

Igyekszem még jönni ma, de ma is iskola van 2-ig, mire hazaérek éppen indulhatunk balettra, a mai nap is egy ámokfutás lesz...
Tegnap is iskola volt, utána fogorvos, ki is kellett húzni egy fogamat, olyan vagyok mint egy mámi... :cry: :cry: Kép
Most megyek is, hét után indulnom kell, de benézek ígérem!!!
Ildi, neked még egy privit is szeretnék írni.... :wink:

Pussz!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Hahóóó!

Gondoltam én sem írok, ha már senki nem ír.... :lol: :lol:

Ildi, ez tényleg jó, ez a duma! Remélem tényleg a cseh sört választja majd az urad. Vegyél valami gagyi magyart, hogy még véletlenül se essen csábításba.

Harisnyákat én is szeretem, de sosincs itthon, mert mindíg elszakítom öket. Akármilyen vastag meg jó minöség, nem tudom, hogyan csinálom. Talán egyszer sikerül hordanom, oszt annyi.

Rita, jó, tudom, hogy suli van, meg balett meg miegymás, de nem ígértél te nekünk valamit???????

Szirom, te merre jársz? Csak nincs valami baj? Jelentkezz, ha csak egy mondatra is! :wink:

Hát, csajok, nálunk asszem kimarad a délutáni alvás. Ábel egyszerüen nem hajlandó aludni, akármit is csnálok. Ha meg egyszer sikerül, akkor este 11-ig fent van, mint tegnap is, reggel meg már jó korán kel ahhoz képest, hogy milyen késön ment aludni. Így nincs értelme. Nekünk sincs egy szusszanásnyi idönk se magunkra, este még egy pohár bort sem lehet meginni nyugodtan, reggel meg kukorékol, szóval ez így nem jó. Megy fél nyolckor alukálni és akkor kelhet fél kilenckor, akkor nem szólok semmit és így mindenki jól jár. Ez van. Nem gondoltam volna, hogy így végezzük. Hiszen olyan jó alvó volt eddig. Mióta átállították az órát, azóta megy ez így. Nálatok nem kergültek meg a lurkók?

Ma mi sem nagyon leszünk délután, mert ma megyek vásárolni az ausztriai útra, meg a pár napra, mert itt holnap bolondokháza lesz, mert itt a nagypéntek már ünnep. Asszem azt inkább kihagyom. Ma délután szépen elmegyünk a gyerekkel mindent megvenni, még össze kell írnom, hogy mi kell, mit akarok ott fözni. Már nagyon várom. Biztos szuper jó lesz, csak az idö is jó legyen!

Na megyek, mert még nem reggeliztem.

Ja, hétfön este voltam dokinál, minden oké, babó jól van, olyan kis édes volt, végig integetett, meg szopizta a kezecskéit, még a doki is röhögött rajta. Mindene szép, mint ahogy lennie kell, szóval oké. Úgy örülök. Pár napja érzem öt mocorogni, de még nem rendszeresen és nagyon gyengén Még a doki is érezte egyszer.
Most nem mutatta meg, hogy mije van, de mi már kiegyeztünk egy kisfiúban a múltkor :wink:

Na megyek, mert megint litániát írtam, aztán majd megint senki sem válaszol... :cry:

pussz

KépKép
KépKép
motiot
 
 


De, épp most akarok válaszolni :lol: Miksa kapott egy új kisvakondos DVD-t, most talán hagy annyit írni. Különben állandóan neki kéne a gép, azt meg nem engedem. Inkább csak olvasok és már kapcsolom is ki. Ha engedjük neki, akkor önállóan beindítja a gépet, elindítja az Operát, megkeresi az autókereskedő honlapokat és kocsikat nézeget.... :roll:

Motiot! ne aggódj, jól vagyok :wink: vagyis megvagyok, inkább így mondom. Szokásos émelygős, talán egy apró fokkal enyhébb, mint eddig, de nem számottevő a javulás. Xarul is alszom, minimum 4 pisi van egy éjjel. Hétvégén Szekszárdon voltunk, meg taliztunk a környéken a hőmérős topikos csajokkal és tartozékaikkal, hétfőn a házorvosomnál voltam bent Budán, tegnap meg védőnőnél. November 4. a kiírásunk, megvan a kiskönyvem és minden oksi. Dupla vizitdíjért mehetek ide a faluba vérvételre meg EKG-ra, ez tök jó, mert különben be kéne bumliznom a Kapás utcába, hisz oda tartozom. Éhgyomorra nem bírnám ki, hogy beérjek reggel 7-re. Meg a sokszorosába is kerülne.

A délutáni alvásotokat sajnálom, nekem baromira hiányozna. Miksa még alszik, de későn is fekszik. Mondjuk mindig is így volt.

Rita! Még mindig várom a képeket! :lol:

A fogad :roll: :( jajjaaj... Melyiket húzták ki? Kapsz pótlást? Milyet? Én is be vagyok tojva, mert kiesett egy tömésem pár hónapja és nem mentem vele dokihoz, de most már nagyon kell, csak amíg öklendezem még a fogmosásánál is, addig nem merek :roll: .

Ildi! Jó ötlet a sör :lol: Csak nehogy most kívánja meg az urad a Sopronit :lol: Az enyimnek a Pilsner és a Krusovice a kedvence...

Natka nagyon-nagyon ügyes!

Harisnya: hááát csajok, nektek jó lábatok van, de az én elefántlábaimra a hosszú szoknya a megoldás vagy a nadrág. Eléggé le kell ahhoz fogynom, hogy ne bokáig érő szoknya kelljen... Bár néha letojom, de nem érdemes...

Megyek túrógombócot alkotni.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Na, most csak egy pár képet teszek fel, mert két órája itt ülök és csak netezek, mert nagyon fáradt vagyok.
Meg próbáltam rájönni, utánaolvasni, mi lesz velem, mert a Margitnak vége. :(
Nagyon rossz, teljesen kétségbe vagyok esve, elképzelni sem tudom, mi lesz itt. :( Hacsak nincs olyan eszelős szerencsénk, hogy az elkövetkező hónapokban CSAK tökegyszerű szülésekből tökegészséges babák születnek, akkor nagy katasztrófák történhetnek. Bezár a Margit és a Kútvölgyi, Budán két kórház marad, a Jánosba állítólag 5 plusz ágyat tettek be... :shock:
Nagyon félek, mi lesz, ha nem lesz hely, ha nem lesz orvos, ha nem lesz ágy utána, ha nem kaphatom meg a babát, mert nem a szülészeten helyeznek el, hanem valahol máshol, ha valami baj lesz, amit a margit PIC osztályán kezelni tudtak volna, a Jánosban meg már láttam tragédiát... :cry:
Na, megint kitörtem, de tényleg nagyon nehezen viselem ezt a rémséget...

Ildi, remélem jössz még ma! :wink:

Én is jövök még, csak kicsit családi életet is élek :oops: , addig itt van néhány kép:
Ez egy magyar kislány...:)
Kép
Párizs
Kép
Turista nagy hassal ...:)
Kép
Vasárnapi "csend"élet egy párizsi parkban... :shock:
Kép


Ígérem mesélek és jövök még jobb kedvűen, jó?

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Hahó!

Rita! Nagyon-nagyon csinos vagy! Ezért nyávogtál ennyit? :lol: :roll: Tök jól nézel ki! És tényleg mesélj is, jó?

Kórház: az nem derült még ki, hogy hová megy a dokid? Azt mondta most nekem a védőnő, hogy ha a doki március előtt terhesgondozásba vett, akkor az ő kórházának a megszűnése után akárhová megy dolgozni, viheti magával a kismamáit és nem kell fizetni akkor sem, ha nem oda tartozunk. Én ezt még nem hallottam, de szerinte így van. Aztán valami hasonlót olvastam valahol, de csak júli 1-ig talán? Te még ebbe is beférsz. Beszélj vele!
Tényleg káosz van, én is utálom, de ne rémisztgesd magad, mert az senkinek se jó. Jó? Kép

Nálunk annyi van, hogy Miksa a legkeményebb dackorszakba lépett, tegnap el is fenekeltem, mert annyira fölhúzott. Nem sorolom föl, mit nem akart csinálni, de gyakorlatilag helyből mindenre nemet mondott, és ebből van olyan is, amire mondhat, legfeljebb éhen marad, de aludni muszáj ebéd után, előtte meg pisilni, főleg, ha azt megelőzően reggeli ébredés után pisilt. Namost nem akart, ráültettem a vécére, ordított rajta torkaszakadtából, de akkor már remegett a kezem, annyira ideges voltam. A pisilés befuccsolt, bependerítettem az ágyba, és mondtam egy hülyeséget, hogy jó, akkor legfeljebb majd bepisil az ágyba, ha ilyen bután viselkedik. ha gondolkodom előtte, nem mondok ilyet, de akkor már nem bírtam gondolkodni. Fél óra múlva szólt, szerintetek? Belepisilt az ágyba. Tudatosan :roll: . És reggelre is bepisilt. Most állítólag véletlenül. Ez elő szokott fordulni, de most nem tudom eldönteni, hogy tényleg igaz-e. Már legalább 2 hete nem volt baleset pedig. Reggel úgy kezdte a napot, hogy az immunerősítőjét nem akarta meginni, pedig azt éhgyomorra kell, és muszáj nagyon pontosan bevenni, ha már elkezdtük. Kb. fél óra volt, mire rábeszélte az uram, de egy Kinder tojásba került. Nagyon-nagyon rossz megoldás szerintem, de én se láttam más megoldást. Kivagyok baromira, folyamatosan romlik a kapcsolatunk a gyerekkel. Nagyon-nagyon szemtelen velem, és csak velem. Mindenki mással bűbáj. Most már több mint egy hónapja itthon van, ez nagyon nagyon nem jó senkinek... Estére úgy be is görcsölt a hasam, hogy sírtam, mert biztos voltam benne, hogy baj lesz, de aztán két Magne B6-tól valahogy rendbe jöttem. Nálunk ennyi.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Jaj, Szirom, szegénykém!!!
Megértelek, van ilyen, nekem most a Bernátból sok egy kicsit néha, mert iszonyú makacs, tényleg fel tud bosszantani...
Olyan rossz érzés utána, haragszik az ember magára is, meg a gyerekére is, meg azért is, hogy miért haragszom... De azért ez még nem jelenti azt, hogy romlik a kapcsolatotok, csak azt, hogy MOST ÉPPEN nem könnyű. Neked egyébként sem, mert a terhesség elje nagyon kimerítő tud lenni, hát még kis dacosokkal tetézve.
Én ennél sokkal nagyobb butaságokat is szoktam mondani! :?

Kérdéseidre sorban a válaszok:
- Kapok szép új fogat, igen, a negyediket kellett kirántani, úgyhogy most csak mértéktartóan mosolygok... :roll: (ez azért nagyon tud bosszantani, amikor azért kell egy kalap pénzt kifizetni, ami csak fáj, meg rossz... :? Bár tudom, utána jó lesz, de most bosszant...)

- Igen, igen, a mese sem marad el, csak ... mindig fáradt vagyok. Tegnap este ígértem, hogy jövök, de egész este csak bőgtem az uramnak a kórházmizéria miatt.
A dokimat sajnálom csak igazán, mert szerintem fogalma sincs, hová menjen. Ez nagyon jól hangzik, hogy az új helyére magával vihet, ezt rendeletben megfogalmazni könnyű és szép, csak az a baj, hogy csak bp-en 120 állástalan szülészorvos lett hirtelen. A meglévő kórházakban nyilván van elég, mivel azok területe nem nőtt duplájára, így duplaannyi beteget és orvost nyilván nem tudnak eltartani. Szóval szerintem fogalma sincs, mit tehetne, meg a sok sorstársának, szülésznőnek, csecsemősnek, terhesgondozós nőnek sincs. :(
Természetesen a szavaim éle nem neked szól, Szirom, hanem valakiknek másoknak... :evil:

- A biztatást neked nagyon köszönöm, igyekszem, csak néha rámtör. Zsolt tegnap azt mondta, keressünk olyan kórházat, amiben megbízok... Igen, de az utolsó hetekben ctg-re kell járni, ha túlhordom naponta, addig is labor, satöbbi, én autó nélkül Adéllal a hónom alatt ezt nem tudom bárhol megtenni. Így valószínűleg marad a János, amitől viszont nagyon félek. :(
Hát így. De ma például inkább bizakodom, hogy valami jó fog történni. Hogy mi, azt a sorsra bízom... :)

- Igen, a súlyom miatt tényleg nyafogtam, fogok is még, amíg élek, de jólesik, amit mondasz! :) P-ban fogytam egy kilót :shock: , ami aztán vissza is jött kamatostul, hála a fáradtság ellen "szedett" rengeteg csokinak... :roll: Most éppen az ajándékba hozott Lindt csokit bontottam ki kínomban... :oops: A gyerekeknek a lelkére fogom kötni, hogy dugják el előlem a nyuszis csokijaikat, mert ha rámtör a roham, nem ismerek kegyelmet... :D

Motiot, azért Ábel nem alszik keveset, ha éjszaka 13 órát nyomja... Ha Adélt számolom, ő délután alszik momdjuk másfél-két órát, éjjel viszont csak tizet. Ugyanaz, más elosztásban.. Szóval szerintem baj nincs, ha te bírod!

A mesét még mindig odázom, kicsit lefekszem, amíg Adél alszik, mert ma délelőtt is kicsatangoltuk magunkat. Az összes gyerekemmel elmentünk a Kálvin téri könyvtárba (kb 20 könyvvel a hátamon :shock: ), aztán piac, papírbolt és húszperces séta haza, hátamon könyvekkel, három kiló sonkával és zöldségekkel. :)
Mára elég... :)
(Szerintetek kötözött sonkát lehet lefagyasztani? Úgy szeretem, és csak húsvétkor lehet kapni... Most vettem kettőt, az egyiket mélyhűtőbe szánom, de még közvéleménykutatok előtte...)

Megyek aludni, bocsánat... :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita!

Örülök, hogy írtál! Én is akartam hosszabbat, de most nekem is le kell dőlnöm, mert kidőlök. Dolgozom különben, nem is rég kezdtem, mégis.

Panaszkodni akartam, hogy Miksa műtétjét 3 héttel későbbre tudnák áttenni. Nem tudom, mi legyen. Nagyon sok a 3 hét, így is meg van őrülve itthon már, május közepéig ez csak romlana. De ha marad az április 25, akkor nem tudok bemenni vele, és azt nagyon nem akarnám, a hideg kiráz a helyzettől. Azt hiszem, főleg most nem lenne jó, csalódna bennem óriásit. Nem tudom, mit csináljak :?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Rita!

Ezt egy másik topikban találtam neked, az Informedről való:

"A tárca álláspontja szerint viszont van lehetőség arra, hogy a megszűnt szülészetek orvosai vezessenek szülést a területileg illetékes kórházakban az általuk gondozott nőknél. Ennek feltétele, hogy az adott intézménnyel a szülész szerződjön az ellátásra. A szülés időpontjában az orvos és szülőnő együtt is érkezhet az intézménybe. A gyakorlatban például a Margit Kórházban gondozott terhesek orvosaival a feladatot átvállaló Szent János Kórház már meg is kezdte - egyelőre 27 nőgyógyásszal - a szerződések megkötését."

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, neked egy nappal előtte lenne a magzatvízvétel? Utána feküdni kell? Esetleg azt nem lehet egy-két nappal előbbre tenni???
Nem tudom, mit tennék... :? Próbálj a te ügyedben tenni, vagy azt egy kicsit későbbre... Miksa a műtét utáni második napon tök jól lesz, akkor mehetnél te a viszgálatra... Nem lehetséges?
Bár ez nem teljesen erre megoldás, de az jutott eszembe, hogy esetleg egy-két napra nem tudod anyukádra bízni Miksát mostanában? Azt mondtad, nagyon bírják egymást, és egy kis szünet olyan jót tud tenni a léleknek, meg a viszonynak is! Szerintem Miksa már elég nagy hozzá, hogy egy-két éjszakát kibírjon nélküled, te azalatt kicsit kiszellőzteted a fejed, lesülsz szép barnára, és újult erővel szkanderozhatsz a kisfiaddal megint, mint ahogy én is teszem most... :D
.

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita! Igen, egy nappal előtte lesz. Nem magzatvíz, hanem korionbiopszia, de végülis hasbaszúrás ez is. És utána egy hetet feküdni kell. És csak keddenként csinálják a vizsgálatot. Előtte egy héttel kicsi még hozzá a terhesség, utána való hét jó lenne, ha nem május elseje lenne. Két héttel utána viszont már késő, az már csak magzatvízvétel lehetne, annak az eredmény is később van meg, és nagyon kicsúsznánk az időből. Ezért próbáltam Miksa műtétjét odébb tenni.
Anyut majd akkor kérem meg arra a hétre, hogy jöjjön el hozzánk átvenni a háztartást és Miksát. Egyébként most hétvégén majdnem lent hagytuk a kölket egy hétre, de soknak találtuk, és nem is úgy készültünk. Mondjuk az utóbbi még nem lett volna akkora baj, ruha, ilyesmi megoldható lett volna. De nem mertünk egy hetet bevállalni.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szerintem merjetek! Jó kis anya vagyok, mi? Szép dolgokra biztatlak... :oops:
Tényleg jót tenne neked, meg azt hiszem a kettősötöknek is... Látod, Gabi is ott meri hagyni Zsoltikát Szentesen, nem hiszem, hogy Miksának ne lenne kedve hozzá! Próbáljátok ki! Arról nem is beszélve, hogy kettesben lenni egy kicsit az uraddal... az sem rossz! :wink:
De többet nem agitállak... :)
Vizsgálat... :? Máshol sem tudják elvégezni? Csak kedden, ott, ahová mennél? Május elsején nem végzik el??? :shock: Így nem esnek el sokan a lehetőségtől, hogy kimarad egy hét???
Valami magán hely esetleg? Vagy az csilliómillióba kerül?

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Szirom, egyébként félre ne érts, nem azt akarom mondani, hogy bármi rosszat látok abban, ahogy Miksával együttvagytok!!! Csak tudom jól, hogy vannak bizony fáradtabb időszakok, különösen babával nehezített időkben, amikor egy kis kikapcsolódás csodákat tehet. És én is csak szövegelek, de nagyon sokáig én sem mertem ilyesmire "vetemedni". Az utóbbi időben viszont nagyon rákaptam... :) (Tegnap is egész délelőtt az anyukám volt a gyerekekkel, háromra értem haza. Úgy volt, Maját visszük a kicsikkel a balettra, de Adél elég nyavalyás volt, a mamám felajánlotta, hogy Maját elviszi ő, meg a Bernátot is, és elmennek közben piacra. Kaptam még bő két órát... :) Adél tévézgetett, játszott, én meg csak néztem ki a fejemből, erre is voltam képes kb. DE nem furdalt a lelkiismeret emiatt, és ez új jelenség... Lazulok! :wink: )

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Hahó!

Szirom, sajnálom, hogy ennyire kivagy mostanában, tudo, én is egy hete panaszkodtam hasonlóról, hogy nem lehet kibírni a kölket. Valahogy akkor én is úgy éreztem, amit te is írtál, hogy nagyon megromlott a kapcsolatunk. Nem mertem mondani, talán még saját magamnak sem, de tényleg valahogy így éreztem. :oops: Mostanra ez teljesen elmúlt, Ábel megint kezelhetö, jó, vannak hisztik, mint ahogy eddig is, meg el is szalad még néha, ha éppen olyanja van, de sokkal kezelhetöbb, nyugodtabb, mint mondjuk egy hete volt. Na akkor én sem tudtam, hogy mit csináljak már vele. Nagyon rossz volt. Remélem nálatok is elmúlik hamar. Fel a fejjel!

Egyébként szerintem se rossz ötlet, amit Rita mondott, hogy próbáld meg pár napra anyukádra bízni, biztosan élveznék egymát.

Ez a mütét meg a korionbiopszia tényleg elég bután jött ki. Én nem tudom, mit tennék. Az biztos, hogy én is mennék a gyerekemmel. Nem tudsz tényleg valahol utánnanézni, vagy a dokidat megkérdezni, hogy máshol nem csinálnak-e ilyet?

Rita, mostanában én is lazulok. :wink: :lol: Ábel tévézik, eljátszik magában, apjára bízom, én meg sokszor csak nézek ki a fejemböl.... Ez biztos a terhesség velejárója :lol:
Ma is ez volt, mondjuk ma takarítottam, meg pakoltam meg ilyenek,mert ugye holnap reggel utazunk, még össze kell csomagolnom a ruhákat meg a kajákat, a fiúkat meg elküldöm addig a barátainkhoz, el kell vinniük a lakáskulcsot, hogy tudjanak felügyelni Ottó nyuszira.
Azért tehetsz még majd képeket, ha lesz idöd. Egyébként tényleg nem tudom, mit nyávogtál idáig, hiszen nagyon de nagyon jól nézel ki a képen, nagyon csinos vagy!

Ildi? Gondolom ö is szervezkedik ezerrel :lol: :lol: Kiváncsi leszek az ügy kimenetelére :lol: :lol: :lol:

Na én is megyek lassan, mert még van egy csomó dolgom.
Asszem ma már nem jövök, úgyhogy most kívánok mindenkinek nagyon nagyon szép húsvétot, sok locsolót, nyugodalmat, családi békét, pihenést és finom sonkát! Hétfön jelentkezem, ha megjöttünk!

( Apropó, sonka! Rita, mi le szoktuk fagyasztani a sonkát, hogy friss maradjon és ne száradjon ki. De szerintem célszerü szeletelve fagyasztani, annyi szeletet egyben, amennyit egyszerre megesztek, mert ha kiengedett, akkor ugye mégegyszer nem lehet visszatenni, a szeletelés meg azért jó, mert most még könnyebb szeletelni :wink: Jó étvágyat hozzá!! )

pusszantás mindenkinek!!

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Jó, Rita, majd próbálok lazulni :wink: De más úgy azért, hogy anyukád közel lakik, meg más Szekszárdon hagyni, 160 km-re. Jó, tudom, hogy Gabiék is Szentesen hagyják Zsoltikát, de én még kicsit nehezen barátkozom a gondolattal. Maximálisan megbízom anyuban, de olyan messze... nemtom. Emlékszel, ősszel is azért mentünk Harkányba arra a két napra, hogy közel legyünk :oops:

Vizsgálat: ott van, ahová megyek, a Szabolcs genetikai laborjában, meg régebben a Schöpfiben volt. De az az igazság, hogy a Hajdú Krisztinához - ahová most megyek - küldött a dokim is a legnyugodtabb szívvel, és ismerős is ott van, aki az időpontot intézte, meg úgy általában tud segíteni. A Hajdú Krisztina állítólag a legjobb, és nem merek kockáztatni, hogy ne hozzá menjek, vagy valami magánklinikán elszúrják nekem. (1-2% a vetélési veszély.) Ha egyáltalán csinálnak ilyet, de szerintem nem. Szóval nincs is más lehetőség. Május elsején szerintem különben sehol se rendelnek normál ambuláns helyen, csak ügyelet van.
Mit szólsz a cikkhez, amit idetettem neked? Lehet, a te dokiddal is szerződnek és akkor szülhetnél nála a Jánosban.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Egy gyors életjel tőlünk :) Minden rendben, csak egyszerűen nem tudtam gép elé ülni, amikor meg itt voltam, akkor a babanet nem engedett be :(

Most még visszaolvasni sem tudtam, mert nagyon nyávog Lacus :( De Rita párizsi fotóit láttam, nagyon szépek, Rita nagyon csinos vagy!!! :):):)

Na, jövök majd, bár ma ismét fejfájós vagyok, ennek örömére elkezdtem hordani a szemüvegem, hátha az kell nekem. Már majdnem 2 hete nem is fájt egyáltalán a fejem (az új párnám megléte óta), erre tessék...

Hú, mennem kell...

Puszi mindenkinek!

pgaboka
 
 


Jaj, Szirom, ezt valahogy átugrottam, ne haragudj!!! Igen, ezt tudom, én is hallottam róla. Nem tudom, a dokim mit tervez, mert ő a Margitban is csak szerződéssel volt, nem tudom, ő benne van-e a 27-ben.
Ez jó lenne, részben. Csak akkor is az a baj, ami a félelmem fő oka, hogy TÖMEG lesz a Jánosban (és mindenhol). Attól tartok, ez óhatatlanul ahhoz vezet, hogy bizonyos dolgokra nem tudnak úgy figyelni, mintha annyian lennénk, ahányan el is férünk.
A Margitban már februárban ki volt írva, amikor csak 70-ról 40-re csökkentették ott az ágyszámot, hogy a frissen szülteket a két nap után kénytelenek lesznek elküldeni... MINDENKIT. A császárosokat, az első gyerekeseket, a sárga babákat... Mit csinál otthon egy első babás anyuka, akinek a teje sem indult be, aluszékony a babája a sárgaság miatt, és tegyük fel, semmi más "baja" nincs... :? Olyan ciki, nem??? :?
Na, nem ragozom tovább tényleg...

Szirom, tudom, egy közel lévő anyukával könnyebb. :)
De mi például náluk nem hagyjuk a gyerekeket, hiszen itt laknak a szomszédban. Egyszer-egyszer volt olyan, hogy náluk aludtak a nagyok, de az ő házuk többszintes, veszélyesen meredek lépcsővel, ezért erre későn került sor.
Vagyis egy távoli nagymamánál talán nehezebb otthagyni a gyerekedet, de ugyanakkor "ésszerűbb", hiszen nem láthatják egymást minden nap, ha már ott van, logikus, ha marad... Érted, mit akarok mondani? :shock: :)

Motiot, bár ezt lehet, hogy már nem is olvasod, de nagyon szép hétvégét kívánok nektek, érezzétek jól magatokat!!! :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita! A többszintes házat ne is mondd :roll: Anyuéknál is három szint van, meg a 30 centis ékszerteknősöm. Nem mintha anyu nem vigyázna Miksára, mert irtóra vigyáz.

Tömeg az tutira lesz, nemcsak a Jánosban. De talán szerencsés napot fogsz/fogunk ki. Igazad van, veszélyes, hogy két nap után kiszórják a népeket. Én például nem akartam volna hazajönni. Főleg nem a seblázammal :?
Ez most hülyén hangzik, de közben meg vannak sokan (itt a babaneten nem egyet olvastam), akik nem is akarnak két napnál tovább maradni. Kiharcolják, hogy hazamenjenek még aznap, a szülés napján vagy legkésőbb másnap. Nem tudom, nem tartom jónak.
DE amit szuggerálj, mert így lesz: a te babád nem lesz sárga, szépen fog szopizni és nem lesz semmi komplikáció. Oksi?

Én inkább azért aggódom, hogy mivel az első csaszi volt, a másodikat majd programcsaszival akarják lerendezni. Jó fej a dokim, de kérdés, hogy egy új/idegen helyen mit tud intézni. Ha abba nem hagyja a szülészetet teljesen, mert arról is volt szó. Én meg utolsó lehetőségként szépen szeretnék szülni... :oops:

Gabikám, bővebben :lol:

Én meg épp el vagyok keseredve, mert dolgozgatok, de Miksa mellett nem nagyon lehet (netezni inkább, erre máshogy kell figyelni). Közben az uram kivette az éjszakai műszakot szabira, hogy átvállalja a délután és az estét, és akkor tudok dolgozni, de most szólt, hogy meg vannak csúszva a munkával, késő este lesz, mire hazaér. Neki is határidős ügye van. én meg már most majdnem elalszom, máskor pedig este 10 után szoktam melózni. Hajnalban próbáljak kelni, nemtom... Akkor meg még vacakabb a hányigerem...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Hahó!

Jöttem boldog húsvétot kívánni nektek!
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Torna anyukáknak gyerekmegörzéssel és egyéb foglalkozások itt:
www.mamavar.hu

Orsi
aja
 
 


Jó reggelt!

Csak bekukkantottam, hogy gyertek ti is, remélem mindenkinek jól telt a húsvét!

Mi nagyon lazára fogtuk, nagyszülőknél ettünk, napoztunk, semmittettünk. Jó volt! :D
Annál érzékenyebben érintett a ma reggel, hétkor már kívánságok özöne (kérek kakaót, zsömlét, csokigolyót, hol van a zoknim, a csokim, mikor indulunk, meddig tart a locsolás, kérek sárga pólót... ) :roll:
Ma az oviban lesz locsolkodás, ez tegnap derült ki, úgyhogy mivel ma Maja is óvodás lesz (megy vendégségbe... :)), tegnap este gyorsan kókuszgolyót gyártottam.
Holnapra meg kell egy adag az iskolába is. :)
Remélem csütörtökön már sehol nem locsolgatják a lányomat... :)

Nekem meg muszáj ma rákapcsolnom, holnap lesz az első vizsgám, de erre még nagyon nem tudtam ráhangolódni... :roll:

ILDI, NA MI VOLT???????? :D :D :D Melyik sört választotta az urad?? :wink: Ja, és a harisnyákat mutasd meg légyszi!!!!! :wink:

Márti, Beszti, olyan régen voltatok, hogy vagytok??

Motiot, jól sikerült a nyaralás?

Szirom, Gabi, ti is gyertek, meséljetek!

Gabi! Zsoltjaidnak boldog névnapot kívánok!!!
(meg a sajátomnak is... :) )

Most megyek, de ha két gyerekemen túladtam benézek, gyertek!

(Olyan ijesztően kúszik a vonalzó vége felé ez a kis fejecske... :shock: :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


ITT vagyok!!!!

Rita, úgy adtam a kezébe, hogy a Pilsnert válassza. :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

kérdezte is, mi lett volna, ha a sopronit válassza.
na, arra esélye se lett volna :wink: :wink:

majd jövök, csak Natus éppen irtó büdös , itt kóborol az asztal alatt :wink:

majd megmutatom az új kocsimat is :D


ja, és baromi jó volt!!!!! :D
vas
 
 


dehogy kúszik ijesztően!!! :wink:
vas
 
 


Na, akkkor gyorsan pár kép, aztán még rakok fel úgyis.

Itt a 2 új pasim :D :D
(az uramat otthagytam a cseh nőknek)


Kép Kép

és természetesen új pasikhoz új kocsi is kell :wink:
Kép

sajnos a nagydarab hokis nem fért be a Ferkóba, ezért csak a kardos gyilkost hoztam haza :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vas
 
 


ja, és ez az egész szent csapat is
áldását adta az új kapcsolatra :P
(hogy örülnek neki, mi??? :wink: :wink: )

Kép

vas
 
 


Akor gyors élménybeszámoló, amíg békén hagynak a skacok :D

Szóval elindultunk csüti reggel itthonról, baromi korán(5.50-kor), hogy a reggeli pesti csúcsforgalomba nehogy megszívjuk.
Fél 7-kor már Budaőrsön voltunk.

Miután odaértünk anyós pajtiékhoz, elmondtam a használati utasítást a gyerkőcökhöz.
Ennek ellenére Natus ásványvíz helyett csapvizet kapott, D-vitamint nem adtak neki, orrát nem szívták ki, felöltöztették őket baromi csinos piacos gúnyákba (mikor vittem egy csomó ruhát).
És állítólag egy hangja nem volt Natikának, náluk(a tesóméknál már bőgött), anyóséknál persze nem :lol:
Sőt, amikor meglátta a nővéremet, akkor is elbőgte magát.
Ja :lol: :lol: :lol:

jól van, mindegy, ha nem látom nem fáj.
Csak idegesítő a dumájuk :roll: :D :lol:

Aztán fél 10-kor elindultunk, 2-kor ott is voltunk, kicsit keveregtünk, harmadik nekifutásra le is parkoltunk.
Először rossz helyre mentünk, aztán másodszor , mikor megláttam az utcánkat, bementünk egy behajtani tilos táblás sétálóutcába :D
Hú, még rendőrök is voltak ott, de épp egy másik szerencsétlent igazoltattak, mi megúsztuk. :wink:

aztán bepakoltunk a szállásra.
Kicsit igénytelenebb volt, mint a képeken,a kilátás két különböző tűzfalra mutatott :shock:
elég nyomi volt a szoba is , de aludni meg ...... -ni, príma volt :roll: :lol: :wink:
Viszont a pizzériája(ott adták a reggelit is), az baromi jó volt.
Ilyen reggelit én még nem láttam itthon 4 csillagosban se :roll:

na, mindegy, nem pofázok annyit, a város gyönyörű volt, az uramnak is tetszett, nem nyivákolt, hogy nem Sopronba megyünk, jókat sörözött, zabált, rengeteget sétáltunk, szóval frankó volt.

majd mingyá tolom fel a város képeket is :D
vas
 
 


Kép
Kép

Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
vas
 
 


betöltöm ezt az oldalt egyedül :wink: :lol: :lol:
vas
 
 


Rita azért több képet rakhattál volna te is Párizsról :wink:
de a pocakos képen nagyon csini vagy, tényleg :!: :!:
jesszus, és már csak 8 hét :!: :!:

tök jó :D :D

és olyan rossz, hogy folyton ezen a kórházasdin kell agyalnotok :( :(
de biztos minden a legnagyobb rendben lesz :D
Szirom, veletek is.
És a korionbiopsziával is meg Misával is.
Változott azóta valamit a kitűzött időpont?
Miksával meg nyugi semmi gond, csak próbálkozik szerintem.

muszáj mennem, mindjárt jövök
vas
 
 


Csak két mondat még aztán tűnök:

boldog névnapot a ZSoltoknak!!!!

Ezt Zsoltikának: :D
Kép

ezt meg az öregebb Zsoltoknak :lol: (Gabi és Rita papának) :wink:
Kép
vas
 
 


Sziasztok,
megjötünk mi is, nagyon nagyon szuper volt minden, Ábel nagyon élvezte a sok allatot, jókat pihentünk, sétáltunk, meg ettünk :oops:

Itt vannak anyukámék, ök is tegnap jöttek, mikor mi, egész héten itt lesznek, úgyhogy nem tudom, hogy tudok majd jönni, de igyekszem.
Képeket fel kell töltenem a gépre, aztán teszek fel, rólam ugyan megint nincs szerintem egy sem, de azért majd valamit összehozok.

Rita, nem áll rosszul a vonalzód? Vagy tényleg már csak ilyen kevés van hátra?

Ildi, szuperek a képek, biztos nagyon szép lehetett! Te pedig nagyon nagyon csinos vagy, irigykedek is rendesen! :twisted: :wink:

Szirom, nálatok hogy telt a húsvét?

Gabi, Beszti, Márti??????


na pussz

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Hahó!

Nagyon sietősben vagyok, csak pár sor: Miksa teljesen rendben van, műthető állapotban. Halasztottuk a műtétet, de talált a doki egy kicsivel korábbi időpontot, tehát május 9. Mégse 15. Most melózok, aztán megyünk az én dokimhoz, este megint melózok, de igyekszem beugrani. Pussz!

Csajok, örülök, hogy jól sikerült a húsvét mindenkinek! :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


itt vagyok egy kicsit megint :D

közben bevásároltunk, egy falat kaja nem volt itthon, meg mosok gőzerővel, már a 4. adag megy(még egy van)
Közben alutam másfél órácskát, Olivér éppen most ordít fentről, ő is felébredt.
Holnaptól meg már megint suli :roll:

Szirom, ez jó, hogy van új időpont, és legalább nem másnap kell menned. :)
kicsit bővebben is írhattál volna te is :wink:
jó melót mára
mesélj majd, mi volt a dokinál

Motiot, örülök, hogy jó volt az ausztriai kiruccanás.
pénteketől voltatok hétfőig?
jó idő volt?
nekünk néha elég jól beborult, kicsit fújt a szél is, de azért jó volt.
Képeket azért kérünk!! :D (pocakot még nem is láttunk)
Rám meg ne legyél irigy :wink: :wink: (igazán nincs mire)
Képekre köszi a dicséreteket :D

Jó szórakozást anyukádékkal :D

Márti, Beszti nagyon régen voltatok!!!!
Mira majd jön ha tud,
Gabi, ti hazajöttetek már??
Hogy vagy?
Tudtál pihenni???? :wink:
Rita, te is gyere bővebben!!! :D :D

Olivér ebédet akar, mennem kell :wink:
vas
 
 


Hahó!

Ildi! De hisz mondtam, hogy most nem tudok többet írni :oops: Fogok, de ha majd nem nyomaszt a munka határideje.

Uh-n voltam, 3,59 cm a babánk, de elég nehéz volt lemérni őkelmét. Egy, hogy nagyon mocorgós, kettő meg hogy a doktor szerint eléggé elöl van a méhem, és a hüvelyi uh-val csak részleteket tudott befogni, olyan rendes egész képet nem. De látszottak pl. az ujjacskái a kezén :lol: Meg a lábacskái, úgy tartotta őket, mint egy kis béka :D Aztán nézett hasival is, az meg nem olyan éles. De azért itt van :wink: Nem tudom, látjátok-e, a buksija és a pocija látszik, illetve egy fehér pontként a kezecskéje. Ja, és a gép szerint is pont 10+2 a kora.

Kép

Este jövök!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Hahó!

No, mostanra értem ide. Most végeztem, miután az esti műszak után még 5-kor fel kellett kelnem. Most viszont már nem tudok nagyon hosszú lenni, mert közben Miksa is felébredt.

Ildi! nagyon klassz lehetett! Kicsit irigy vagyok :wink: És végülis mit szólt az urad? Kikerekedtek a szemei? Meglepődött nagyon? Örült?
És mi volt a legjobb Prágában? Mi tetszett a legjobban? Voltatok a lőportorony alatt abban a nagy kávézóban? Nekem az annyira bejött... vasárnap ott reggeliztünk, tömve volt hajnali 9-kor, és Brahms magyar táncát hegedülte ott egy muki. Elég jó volt a fíling :wink:

Rita! Boldog névnapot az uradnak, neked meg a vizsgádra egy kalappal! Majd gyere mesélni!
És tényleg nagyon kevés képet kaptunk Párizsról! :wink:
Viszont a vonalzóddal én olyan zavarban vagyok, már a múltkor is akartam kérdezni, hogy most akkor hol is tartasz? :oops:

Gabi! Nálatok pedig az uradnak és a nagyfiadnak boldog névnapot utólag is, bocsi, hogy csak most!
Nagyon köszönöm a hívásodat, sokat segítettél. Úgy egyébként is, és a műtéttel kapcsolatban is. Mégeccer köszi!

Motiot! nem teszel képeket? meg mesélhetnél is bővebben! Milyen volt az út? Ez most azért kérdezem, mert nyáron mennénk Görögországba, és még nem vagyok biztos teljesen az 1000 km-ben... Illetve nagyon szeretnék, de ugye simán menni fog? Ti mennyit utaztatok?

Rólunk annyit, hogy Szekszárdon voltunk húsvétkor. Az uram széthorgászta magát, le van barnulva szépen, Miksa játszott az uncsitesójával meg a keresztanyámmal, én meg unatkoztam, de legalább pihentem. (Az uram ilyenkor horgászik a tesómmal, hazaérve belakmároznak, lecsúszik néhány sör, majd alszanak :roll: Kettesben nem tudunk lenni, mert a családom férfiatagjai mindehol ott vannak és egyszerűen nem kapnak a fejükhöz. Már többször próbáltunk kettesben horgászni menni vagy csak úgy valahová, de valaki mindig jön lelkesen velünk :? Pedig mi úgy egyébként nem tudunk ketten lenni, hiszen itt nem tudjuk kire bízni a gyereket, de nem értik :roll: ) Úgy egyébként szép idő volt, tele van minden virággal, nyílik az orgona is, hiába, délen van. Egyik nap mi is voltunk a kölyökkel (meg a tesóm, meg a barátnője, meg annak a gyerekei, meg apám) horgászni délután, de egy túl népszerű tónál, és 2 méterenként ültek a horgászok, elég gáz volt. És fújt a szél, mint az őrült. Namindegy, ez jutott.

Képek:

Kép
Kép
Kép
Ez az utolsó egy félig kész báránysült, az uram meg a tesóm alkotása, tisztára odavoltak meg vissza maguktól. Jó lett mondjuk.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Jó napot!

Olyan gyönyörű idő van!! :)
Hazafelé jövet egészen elcsodálkoztam, tiszta zöld az utcánk, nem is vettem észre, mikor bújtak elő a levelek... Olyan szép! :)

Na, vizsga megvolt, de szerintem volt némi zavar, mert olyasmit is kérdezett a bácsi, amit nem is mondott el, szerintem nem tudta, melyik csoportban vagyok... :shock: Hármas lett, kicsit kínos volt, de mindegy, túlvagyok rajta, legalább egy megvan (a 15-ből... :shock: )

Párizs - jó, teszek még, majd du vagy este kicsinyítgetek, oké? :wink:
Ildi, én is kíváncsi vagyok, mit szólt az urad, mikor megtudta!!
Hány napig voltatok? Gyerekeknek nem hiányoztatok?
Az jutott eszembe, mi is Prágával kezdtük tavaly, jövőre ezek szerint ti is mentek Párizsba, igaz?? :wink: :)

Szirom, szépek a képek!
Nem lehet valahogy elmagyarázni a családnak ezt a kettesbenlevésigényeteket? Szerintem ANNYIRA érthető!! :)
A vonalzóm jól működik, harminckét hetes vagyok, még szűk két hónap... :shock: :D
Ma azt álmodtam, megszületett Peti a János kórházban a húgom dokijánál, ambulánsan, szőke volt és szép... Háááát, van esélyem, hogy egy az egyben beteljesüljön az álmom... :roll: :D

Tök jól sikerült tegnap az uram névnapja. :)
Főztem finomat, meg vettem ajándékot, a gyerekek kreáltak szépeket. Délután megterítettünk szépen, aztán elmentünk a gyerekekkel itthonról, Maját kellett fogorvoshoz vinni. Úgy volt, hogy együtt jövünk haza Zsolttal, de ő kitalálta, hogy hazajön a kicsikkel előbb, nem vár meg minket Majával, meg még postára is kellett mennünk (megjöttek az angol cipők, mindenkire jók lettek, szuperek nagyon, nekik is tetszik, örülök...). Nem akartam erőszakoskodni, hogy várjon meg, de nagyon szerettem volna, ha egyszerre érünk haza és látom, hogy mit szól. :) Mi tehát elmentünk Majával a postára, felvettük a csomagot, és nagy mázlival pont azt a buszt értük el, amire Zsolt a többi gyerekkel két megállóval előbb felszállt...:) :) :). Így együtt értünk haza, volt öröm, vacsi, jó volt...:)
Megyek, jön a menet, rendrakás, Majáért iskolába, ebéd, ovi, Maja barátnője is jön hozzánk, Adél lefektetés, balett, játszótér, balettre vissza, haza, lecke... :shock: :D
Utána (közben???) jövök!

Csók!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Itt vagyok én is :D

mi meg sétáltunk, motoroztunk, süttettem a képem a napon :D
előszedtem 2 kerti széket, a padot meg az asztalt az uramra bízom,
annyira frankó idő van.Imádom.
Nme is tudom mi a francnak van tél :?: :?: :shock: :shock: :shock:

Szóval köszi a képekre a dicsiket :D
Amikor elindultunk anyóséktól, ha jobbra megyünk Cseh- határ, ha balra Sopron.
Na, ott már valami gyanús volt az uramnak, mert megkérdezte merre menjünk.Mondom balra, arra van Sopi, nem?
Aztán gyorsan az első kereszteződésnél mondtam, hogy kanyarodjon le, álljon meg.
na, akkor elővettem a 2 sörömet, hogy melyiket válassza.
erre azt mondta, most nem ihat, vezet. :roll:
Mondom, akkor majd este ott megihatod(persze nem azt, hanem frissen csapoltat), ahonnan való :lol:
Kicsit elcsodálkozott, hogy Prágába megyünk, de nem kifogásolta :roll: :lol: , max. annyi volt a kínja, hogy azt hitte levezet 50-60 km-ert, aztán ott vagyunk, erre 450-et kellett neki :D
De tök jó volt. :wink: :wink:

Rita, én Londonba készülök jövőre ilyenkor :wink: :wink:
Már be is adagoltam neki.
10. ház. évfordulón minimum London dukál :D :D


Rita, neked is van progid délutánra látom :wink:
3-as is jó jegy szerintem :D

Szirom, jók a képek Miksáról, bárányhús is biztos jó lett.
Mi ott nem ettünk-ittunk, ahol mondod, de tudom meliyk hely az.
Tömve volt most is.
Mi találtunk egy jó kis kocsmát, harmonikás öreg nyomta a zenét :D , kaja olcsó volt, és jó. :D
Hogy mi tetszett a legjobban?
Nme tudom, úgy az egész egyben.
Valahogy annyira más, mint Bp.
sokkal-sokkal jobb a belvárosa, mint a miénk.Negyed annyi látnivaló nincs szerintem itt, mint ott.
És az a tömeg :!: :shock:
És kedvesek az emberek...
Jó a kaja.....
nem is drága.....
bár a 30 ropi, amit váltottam, nagyon kevésnek bizonyult, még ugyanennyit váltottunk kinnt is....... :roll: :roll:
el is szórtuk :roll: :wink: :lol:


Nagyon cuki az uh kép, azért ki lehet venni a lényeget :D

én is még mindig vacilálok a nyári út miatt.
Most Toszkánába zúgtam bele.
Szóval nem tudom.Ott a Tiroli, 750 km. 65-70 ezerért.
Görög, 1000 km. 80-100 ezerért.
Toszkána 1000 km, 150 ezer
És még megfordult a fejembe Bulgária Aranypart, szintén 1000 km körül van100-150 ezer(de itt már a kaja is benne van)

Passz.
vagy maradunk itthon a seggünkön :lol: :lol: :lol:

De nem akarok ennyit autózni!!!!!!! :roll: :roll:

Majd még jövök
vas
 
 


Rita, tök jó, hogy jól sikerült az urad névnapja :D

3 napig voltunk, vagyis csüti-től szombatig.
Két éjszaka aludtunk ott.
csütörtökön 2-fél 3 fele értünk oda, akkor csavarogtunk estig, pénteken reggel 10-től este fél 11-ig róttuk az utcákat, szombaton már nem mentünk be a városba, elindultunk 11 fele haza.
Útközben megálltunk egy Kutna Hora nevű városkába, szép volt az is.
Aztán 6 fele értünk tesómékhoz.
(közben Csornán még jól bezabáltunk :lol: )

Gyerkőcök dehogynem hiányoztak :D :D
Mindig emlegettük őket :D
Kis Natus olyan aranyos volt,amikor meglátott minket, Olivér elbőgte magát, hogy ő még nem akar hazamenni :roll: :lol: , Levente első útja a kocsiba vezetett turkálni édesség után, Olivér is azzal kezdte, hogy mit hoztunk neki??? :lol: :lol:
Szóval édesek voltak :D
vas
 
 


ez a Kutna Hora nevű városka:

Kép Kép

Kép

Kép Kép
vas
 
 


Na, akkor megnyugodtam, hogy nem csak mi szórjuk a pénzt, ha kettesben maradunk egy idegen városban! :wink: (Aztán itthon meg... :shock: :? :( :) )
Ildi, jók a harisnyáid! :wink:
Meg nagyon szép ez a kisváros, meg kell néznünk nekünk is!! :D

Ja, még egy a vizsgáról: a bácsi megkérdezte közben, hogy hová utazik?(gondolom azt hitte, amiatt vizsgázom előbb)... Na itt lett egyértelmű, hogy nem teljesen van képben... :shock: Nem egyértelmű a hasam? :D

Megyek, vasalok... Ahhoz képest, hogy 4 (+1) gyerek van itthon, tök csend van és nyugalom. Adél mindjárt alszik, a nagyok meg bent mulatoznak. Süt a nap, csicseregnek a madarak, de szép az élet!! :D

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?