Új privát üzeneted érkezett!

Én John Lennonnal születtem egy napon...Meg a Luke Perryvel...

KépKép
pedina
 
 


Fú, nekem tele volt a szobám Modern Talking-os poszterekkel! Még pólóm is volt, amin ők voltak! :lol: :lol: :lol:

Tudjátok mit talált Imi tegnapelőtt a telken? A régi diavetítőjét meg hozzá vagy 20 filmet is. Tök jók! Teljesen újraéltem a gyerekkoromat!! :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Én Puff Daddy-vel születtem egy napon. :shock: Benő pedig Paul Newman-nel. :D :mrgreen: De a legjobb, hogy kisfiam szülinapján találták meg a világ legnagyobb gyémántját - Dél-Afrikában. Hip-hip-hurrá!!! :!: :!: :!:

Hajrá szőkék!
vbea
 
 

 
 

Én gázosabb voltam: Jason Donovannal volt kitapétázva a szobám. :oops: :lol: És C.C. Catch feliratú pólót hordtam. Meg Boney M.-es tükör. :lol: :lol:
A diavetítőt most megint újra felfedezték, van a neten egy oldal, ahol lehet filmeket is rendelni. :idea: Lilit gondolom még nem érdekelné, a mesekönyvből is csak a lapozás az érdekes.
Alig aludt valamit a nő egész nap. Most épp négykézláb fogócskázak Sanyival: apuka morog, mint egy oroszlán, Lili meg visítva menekül. Gondolom a szomszédok meg vannak győződve, hogy hazajött az uram, oszt' jól elveri a családot. :lol: :lol:
Ja, Lilit nem etethettem egész nap :shock: Azt hagyjuk, hogy mit művelt egyedül a spagettivel... :oops: A másik, hogy naranccsal ette. Hülye egy ízlése van, az fix. :wink:

KépKép
pedina
 
 


Most néztem a kórházi listát ( http://www.eum.hu/index.php?akt_menu=5117) : nekem elvileg a Semmelweisben kéne szülnöm. Mondjuk egy percig nem hőbörgök, mert mint megyeiben dolgozót, ugye engem és a családtagjaimat a megyei kórháznak a kollektív szerződés értelmében el kell látnia. Ha meg mégse, vagy már lesz olyan szerencsém, hogy nem ott dolgozom, akkor átjelentkezem anyámékhoz, ők oda tartoznak. Vagy végső esetben keresek egy dokit a Semmelweisben :wink:
Ja a narancsos spagettinek meg lett Lilinél az eredménye, de Sanyinak egy pelenkacseréhez olyan asszisztencia kell,mint egy nyitott szívműtéthez. :twisted: Egyszerűbb, ha én cserélem le.

KépKép
pedina
 
 



KépKép
pedina
 
 


Helló!
Ma nem sokat voltunk itthon, mert a hatodikon felújítanak, elég nagy volt a hangzavar. :twisted: :evil: Lili sem tudott aludni, meg engem is zavart! :roll: Persze mondanom sem kell, hogy a felújított lakásban egy háromgyerekes kisebbségi család lakik, az anyuka megint terhes. Eddig elég csórikának gondoltam őket, de kérdem én: miből???? A héten már csinálták a fürdőszobát, egyik nap egy takarítógéppel jöttek haza! Nem értem. Ráadásul a pasi tök alkoholista! Na, nem is idegesítem magam rajta. :evil: :x

Edina! Mostanában Imi is úgy nekikészül egy pelenkacserének, mintha több órás beavatkozás lenne! :roll: :shock:
Valamelyik nap is mondom neki, hogy cserélje már ki a pelust, mert úgy érzem bekakilt! Erre ő : ÉN?????? Ja, mondom, ez is a gyerekhez tartozik!!!

KépKép
editmaci
 
 


Én is a Semmelweishez tartoznék szülészetileg. Már mondtam is anyámnak a múltkor, hogy lehet, hogy megint hazaköltözök!! :wink: Szegény meg is ijedt, :roll: :roll: :shock: , de mondtam, hogy csak papíron! :lol: :lol: :lol:
Még mindig olcsóbb az illeték, mint 100.000 ft!!! :shock:

KépKép
editmaci
 
 


A barátnőm egy gyereket szült a Semmelweisben, a következőt a Megyeiben, és ő azt mondja, hogy jobb a Semmelweis.
Pl. nem kell hálóingben átflangálni az előtéren a szülőszobára... :shock: :shock:
Csak én a dokimra bekötött szemmel rábíznám magam... :roll:

KépKép
pedina
 
 


Mint egészségügyis, úgy voltam az ellátással, hogy "körülményekhez képest nem rossz" :!: :roll: :shock: Viszont nekem is a dokim volt az aki miatt ott szültem, és nem azért mert ott jobb az ellátás vagy rosszabb.
Hátha jövőre már valamit alakítanak a helyzeten!!! :wink: :wink: :wink:

KépKép
editmaci
 
 


Elvileg nem úgy kellene lenni, hogy 3 kórházat jelölnek ki, a lakóhelyedhez legközelebb esőket? És a 3-ból választhatnál? Na, mind1. Alapvetően én nem háborgok, majd megpróbálom a helyzetből a legjobbat kihozni. Csak legyen végre tiszta a helyzet, mert ez egy káosz... :shock:
Lili hatkor felkelt, fél 9-kor már ájult el, és még mindig alszik. Én meg jól beszipóztam akrillakkból, majd' szétmegy a fejem. :shock:

KépKép
pedina
 
 


Na, leküldtem az aprónépet a ház urával játszóterezni, most végre takaríthatok! :lol: :lol: :lol: :lol: Meg főzhetek 8) :lol:

KépKép
pedina
 
 


Helló!

Mi nagyiztunk ma. :D A változatosság kedvéért ma anyuéknál voltunk. Reggel már mentünk 9-kor, mert olyan jó idő volt. Lili olyan jól érezte magát, mindenhol beszélgetett, vigyorgott. Ebéd után meg aludt egy nagyot a napon! :P

Ma reggel Lili is korán kelt, negyed 7-kor. Nem vettem ki a kiságyból, egy kicsit motyogott ott magának, visszaaludt. Aztán fél 8 előtt , keresztben a kiságyban így ébredt:


Kép

Fogalmam sincs, hogy hozta ezt így össze!!!

KépKép
editmaci
 
 


De édes! :lol: :lol: :lol: Kis sajtkukac.
Délután 2,5 órát másztuk a tapolcai emelkedőket, nézegettük a házakat. Mintha mostanában fenyegetne minket az a veszély, hogy ott kell házat vennünk, úgy örültünk meg minden "eladó" táblának. :lol: :lol: Közben Lili aludt.
A játszóterezés után tettem tisztába, és a hasára volt ragadva 2 db kavics. :shock: Gondolom valahogy a nyakába pakolta (mindig be akarja kapni)és lecsúzott a body alatt. :lol: :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Ma megint jó idő lesz, és állítólag a hosszú hétvégén is szép napos idő lesz! :wink: Remélem, mert akkor el lehetne menni kirándulni.
Lehetm hogy csak azért, mert hosszú hónapok óta itthon vagyok, de szinte vonz ki engem is a jó levegő! :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!

A mi hétvégénk elég hagyományos volt. Zoli nem ment be dolgozni szombaton, inkább elvittük a porszívót a szervízbe. Aztán vásároltunk az apukájának ajándékot az 50.szülinapjára. Aztán meg írta tovább a doktoriját. Zsomborka már mindenhol feláll, többek között a pelenkázón is! Már levette a popsikrémjét, fürdetőjét. Ez utóbbit jól a földhöz is vágta... Gondolta magában Micimackónak is fürdenie kell, ha már nincs porszívó :wink:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Hali!
Lili ma fél 6-kor találta ki, hogy felkel :shock: :shock: De nagy nehezen sikerült visszaaltatni fél 8-ig. Most asszem a délelőtti szunyát nyomja, mindenesetre másfél órája alszik. Én meg kreatívkodtam kicsit. Olyan jól esett. :wink: Van 3 könyvem, karácsonyra meg a névnapomra kaptam, még bele sem tudtam olvasni. Ez csak arról jutott eszembe, hogy Sanyi mesélte, hogy tegnap a játszótéren az egyik anyuka buzgón olvasott, miközben a gyereke kétszer esett le a csúzdáról, kiszaladt az útra és mindenkivel összeverekedett :shock:
Eni! Mi van veletek? Be vagy havazva, mi? :lol: Jövő héten lagzi? :o Mit veszel fel? :lol: És Beni? :lol:

KépKép
pedina
 
 


Nagyon jó idő van, már voltunk délelőtt lent, maradhatna ilyen!! Most Zsombor az ebéd utáni szunyinál jár, de ha felkel kajcsi után megint viszem le.
Mi meg nem tudjuk eldönteni, hogy költözzünk-e. Vagyis maradnánk is, meg mennénk is. Ezt a lakást már olyan jól megcsináltuk, sajnáljuk eladni. Majd csak dűlőre jutunk. :?

Edit! nagyon jó az a kép!!! :D
Kriszti, puszit még nem ad, csak a levegőbe..

KépKép
sz.szilvia
 
 


Olyan helyes Lili - levetkőzött??? Na, Benő ettől még nagyon messze van. Másik Lili művésznő meg kavicsokkal pakolja tele kis bodyját? Hát mi lesz itt?! :lol:

Épp alszik a poronty. Egyem meg, tegnap szó szerint egy percet sem szunyált napközben, persze jól túl is volt pörögve, így kissé gáz volt az esténk is, emlékeztetett az első két hétre. :? Voltak a szüleim. Apukám az a csendes szemlélődő fajta, érdeklődve figyelgeti az unokáját. De anyám! :shock: :shock: :shock: Lényeg röviden, hogy Benike kicsit megzakkant. Van egy új barátja. Íme. (Én meg megyek teregetni. Meg babamasszázs könyvet olvasni... Edi.. :wink: )

Kép
vbea
 
 


Szilvi! Mi most lakásfelújítunk, közben meg 2-3 év múlva költöznénk is. És valahogy én is ragaszkodom ehhez a lakáshoz. Pedig tudom, hogy már most kicsi nekünk.
Nálunk vagy 2 hónapja van puszi, több verzióban: harapós, arc beszívós és sima.
Eni! Már lehet masszírozni Benit. :wink: :lol: Hú, Lili olyanokat tudott nyomni tőle. :shock: A teljes masszázst soha nem bírta, de azt szerette a hasát masszírozom.
Beninek kihullott a haja? A zsiráfja irtó helyes.
Kitöltöttem itt a Panadolos kérdőívet, és ma kaptunk egy ablakra tapasztható egeret cserébe. :lol: :lol: Ha netán a két hátsó ablakot elfedő táncoló állatos árnyékoló, valamint a Niveás matrica ellenére valakinek kétsége lenne, hogy Baby on Board... :lol:
Anyám se komplett, ha Lili a közelben van. Állandóan azt akarja, hogy nála legyen, ő etesse, ő altassa - gyakorlatilag remeg érte. :shock:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Éjszaka Lili éjféltől 1-ig szórakoztatott minket! :oops: Sehogy sem akart visszaaludni. amikor átvittem magunkhoz akkor meg elkezdett Imire vigyorogni! :lol: :lol: Aztán csak az apja ölében aludt el. :wink:

Nagyon aranyos Beni a zsiráffal! Olyan nyugodtan alszik mellette, mintha évszázados cimborák lennének! :D :D :D

Imi megint elvitte a babakocsit! :evil: De én is hülye vagyok, mert tegnap mikor hazajöttünk nekem sem volt eszembe, hogy felhozzuk! :shock: :idea: :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Tegnap délután megint kint voltunk a telken napozni. :lol: Lili úgy fel volt pörögve amikor hazajöttünk. Letettük a szőnyegre és kúszott, egyedül felült, próbálta a szekrény szélén felhúznk magát... :lol: Annyit ügyesedett néhány nap alatt! Viszont most kevesebbet beszél! :shock: :roll:

Érdekes, hogy Imi mindíg tiltakozott a családi ház ellen, csak bérházban tudta elképzelni az életét, most meg ő az első aki mondja, hogy menjünk ki. Még jó, hogy az apóséknak van ez a telek. :wink:

KépKép
editmaci
 
 


Jó reggelt!
Ma megint hatkor keltünk, de Lili ismét alszik. :lol:
Tegnap annyit röhögtem rajta, hogy már fájt a torkom. Van két cipősdoboz, aminek zsinórfüle van (ő cipője volt benne, így kicsi is), amit tegnap kb. egy órán keresztül cipelt a lakáson körbe-körbe. Kihúzta a mérleget a szoba közepére, ráült, majd sóhajtott egy nagyot - szerintem engem utánzott a kispiszok. :shock: :lol: Sanyi valamit szedett le a gardróbból, és létra kellett. Persze otthagyta, Lili meg felmászott rá! :shock:
Én kb. fél éve ismertem Sanyit, amikor elhatároztam, hogy soha a büdös életben nem költözök vele szigorúan vett családi házba. :roll: Azon mindig kell valamit csinálni, és lusta a lelkem. Ezért szeretnénk egy sorházi lakást, amiben pont annyi kert van, ahová ki lehet tenni a gyerekeket, és végső esetben én is végig tudom rajta tolni a fűnyírót.

KépKép
pedina
 
 


Vasárnap hosszú idő után mérlegre álltam, és majd' infarctust kaptam, mert megint 67 kiló körül voltam. Ott morogtam, hogy egy hétvége alatt visszahíztam szinte mindent (Lili szülinapja). Tegnap is ráálltam:65 kilót mutatott, ma reggel már csak 63-at. Ebben az a poén, hogy tegnap megjött. Az oké, hogy a terhességem alatt irtó vizes voltam, de egy sima mensi előtt is van rajtam 4 kiló víz?! :shock:
Barátném még mindig egyben van. Betöltötte a 39. hetet.
:lol: Az előző két gyereke 37 hét +2 ill. 3 napra született, és most Sajgó a hatodik hónaptól készítette fel rá, hogy koraszülött lesz valószínűleg a gyerek. A nemét se tudják, mert hetek óta befordult a szülőcsatornába, és keresztben van a lába. :lol: Igazi meglepi-baba.

KépKép
pedina
 
 


Ha magunkból indulok ki, akkor lánya lesz a barátnődnek!!! :lol: :lol:

De jó Neked Edina! Én most a sok szülinap miatt feladtam a fogyót! Szinte előlről kezdhetem az egészet! te tornázol is, vagy csak a diétát tartod be?

KépKép
editmaci
 
 


Gyerekek, vasárnap keresztelő, már előre frász kapok a banzájtól...

Nekünk is lent van a kocsiba a babakocsi, szerencsére Andrásnak van cégesautója, de volt már hogy reggel pakolta át a miénkbe. Vmelyik nap meg elvitte a miénket, mi meg lent voltunk sétálni, és nem ért haza mire jöttünk fel, így a céges autóba pakoltam, no ez azért érdekes, mert az ilyen puttonyos, és úgy nézett ki a dolog hogy a gyerekkel együtt kellett a kocsit beraknom hátra (a derekam majd le szakadt!!), mivel ugye hova is rakjam Zsombort (a másik kocsiba addig bele szoktam rakni a gyerekülésbe), szóval aztán a gyereket szedtem ki a "csomagtartóból". :D

Na, én biztos hazarángatnám Andrást, ha nála maradna a babakocsi.
Mennem kéne ablakot pucoválni, de nincs kedvem, és különben is úgy utálom. Csak hát tiszta retek. Magad uram, ha szolgád nincs.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Lili 6 óta alszik :shock: Azóta már felhoztam az autóból, levetkőztettük, de nem akar felkelni. Úgyhogy adtam neki tápit, kiseréltem a pelust, és alszunk. Asszem 5-kor kukorék lesz reggel. :? :? Hatkor kelt, de 9-től aludt fél 11-ig. Utána olyan fél kettőtől 3-ig, és most megint. Most ütötte volna ki az oltás? :?: :idea:
Ma felhívott a főnököm, hogy nem mennék-e vissza dolgozni. Mondtam neki, hogy nem ettem meszet...
Szilvi, kitartás. Te se szereted a vendégeket? :wink: :wink:
Ablakpucolás :shock: :shock: Hát idén még nem volt, az tuti :oops: :oops: Ráadásul organza függönyünk van, amin istenien látszanak a zsíros babaujjnyomok :lol: Meg a csokis, meg a banános...
Edit! Egyszer "betettem" a Norbit (Kiképzés), de a lányom kiröhögött, úgyhogy az image-emnek jobb, ha nem tornázok előtte. :lol: :lol: A diétában néha csalok. :?

KépKép
pedina
 
 


Edina, nekem kicsit dilaj a családom. Végül is keresztanyámmal nem szimpatizálok mostanában és ők is jönnek, (ők= kereszt, 2 unokatesóm + barátjuk, nagyim), szóval elsősorban őt hagynám ki az egészből. Olyan túlzottan okos. Tudod, osztja az észt. De állandóan. Mondjuk ilyen is volt, de mostanában 10 percnél nem bírom tovább. Biztos klimaxol...

Lilinek jó alvókája volt! Zsombor már mostanában csak nap 1x alszik, ebéd után 2-3 órát. Kivétel ha hajnali kukorékolás van, akkor délelőtt is.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Jó reggelt!
Nem ötkor kelt a gyermek, hanem fél hatkor :lol: Utána kaptam egy SMS-t: megszületett a barátnőmék babája! :lol: Kisfiú, 53 centi és 3 kiló 70. :shock: Ahhoz képest, hogy 3 kiló körül volt mindkét gyerek, ez meglepő. Mindent máshogy csinált eddig, mint a tesói. :wink:
Szilvi! Hát küldd el valahová....Vag ycsak én vagyok ilyen vehemens? Amúgy anyámat is tök normális nőnek tartottam, amíg unokája nem lett :shock: Az az alap, hogy folyton felveszi, kiveszi a kezemből, nem hagy neki békét, de pl. köhint egyet a gyerek, és szikrázó szemmel tesz nekem szemrehányát, hogy nem vigyázok rá. Kébé mintha ő lenne az anyja, én meg a bébiszitter. Mellé még valóban klimaxol ő is, ami néha csak abban nyilvánul meg, hogy szegény gyerekemet öltözteti-vetkőzteti a hőhullámai függvényében :lol: , de máskor tiszta gáz.

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Edina, gratula a barátnődéknek!!! :lol: :lol: :lol:
Jaj, az idén még én sem pucoltam ablakokat, de lassan kell, mert nem tud átjönni rajta a fény! :oops: :roll: Nem tehetek róla, de nagyon utálom.

Én ha legközelebb keresztelőt csinálok nem fogok meghívni senkit csak a keresztszülőket az biztos. Végülis ők a fontosak az egészben, nem mindenféle rokonság, akikkel jópofizni kell egész nap! :shock: :evil:

Anyámat is teljesen megváltoztatta a nagyiság! Vasárnap pl. félóránként hívott, hogy elindultunk-e már? Amikor meg meglátta Lilit még bőgött is :cry: úgy örült neki! :lol: Egyébként meg ő is osztja az észt nekm állandóan, hogy mit mikor adjak neki, stb. :shock: :idea: :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Hú, ez a bőgés....Nem tehetek róla, idegesít. :twisted: Mi a facért kell bőgni a gyereken?!
Amúgy nekem ezt a figurát anyósom hozza tökéletesen, állandóan bőg. Általában az a jelszó: "ha ezt apa megélhette volna".

KépKép
pedina
 
 


Jaj,szerencsére anyámnak ez volt a második kirohanása, de most csak azért mert már nagyon régen látta Lilit, és nagyon hiányzott neki! Már három hete nem találkoztak. Mondtam, hogy itt a jó idő, jöhetnek ők is hozzánk nyugodtan bármikor, nem kell megvárni, amíg mi tudunk menni.
Őszintén szólva van amikor hétvégén nincs is kedvünk sehova menni, örülünk, hogy együtt vagyunk, és kész!

KépKép
editmaci
 
 


Biztos ti is kaptatok szórólapot, de ha nem, és érdekel valakit: 18-án, vasárnap Bababörze lesz a Herman sportcsarnokában.
Most jöttünk meg a városból, Lili végigénekelte az utat a babakocsiban :lol: :lol: Az egész környék attól zengett, hogy lóga-lóga, mindez Britniszpírszt megszégyenítő nyávogással. :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Csókolóznak a tévében, Lili meg áll előttük, és hangosan röhög, meg mutogat rájuk... :lol: :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Beszéltem a barátnőmmel, azt mondja, hogy ez volt a leghosszabb és legfájdalmasabb szülése :shock: Nem lettünk okosabbak az új szülési rendszerrel, mert olyan mákja volt, hogy pont az orvosa volt az ügyeletes :lol:
Viszont ami nekem újdonság a megyei rendszerében: fürdetés után visszavitték neki a babát a szülőszobára szopizni, és ott is maradhatott vele végig. Megint bébibumm van, nem is volt hely az osztályon. :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Vicces lehetett. Én néha úgy röhögök Lilin, amikor valamit a kezébe vesz, és marha komolyan elkezd neki beszélni!!!

hihetetlen, de a jövő hétre nagy lehülést, és HAVAT mondtak!!! Ne már!!! :shock: :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Na, akkor az a feltételezés sem jött be, hogy a következő szülések könyebbek lesznek, mint az első!!! :roll:
Fürdetés után nekem is visszahozták Lilit, de én akkor nem szopiztattam még. Ahogy letelt a két óra elvitték, és utána engem próbáltak összekaparni! :wink:

KépKép
editmaci
 
 


Megint hatkor volt ébresztő :shock: De nem ébredt fel éjjel Lili :lol: . Most megyünk anyámékhoz, mert a fiúk csempézni fognak. :wink: Jó hétvégét mindenkinek!

KépKép
pedina
 
 


Hú csajok! Kész a csempézés, a festéssel meg jól megszívtuk. Azt hittük 2 óra és kész, erre a szokásos: kicsit megkapirgattuk a falat és tenyérnyi darabokon válik fel, magyarul az egészet le kellett csiszolni. Mielőtt ideköltöztünk festő festett :twisted: :twisted: Lili persze élvezi a káoszt. Az egész konyha lefóliázva, úgyhogy vacsorát is rendeltem. :oops: :oops: Tegnap anyuéknál voltunk Lilivel, aki elküldött a búsba a bébipapival és krumplis tésztát meg csirkepörköltet kajált... :lol:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!
Hú, Edina, bosszantó lehetett! De legalább szép új, és tiszta lesz minden!
Lili ma ébredési csúcsot döntött: 3/4 6-kor kelt! Imi ugyan átment hozzá, de már én sem tudtam visszaaludni. Azóta ül a játékai közöt és pakolja ki őket a ládikából. Mindent kiszed egyesével, megrágja kicsit, utána eldobja és jöhet a következő. :lol: :lol:

Mi tegnap megint kimentünk a telekre, családi főzőcske volt. Jó volt, de én úgy elfáradtam. :roll: :roll:

Végre megint Forma-1!!!

KépKép
editmaci
 
 


Mi ma fodrásznál voltunk Lilivel, de nem merte a Lili haját nagyon levágni, mert ficánkázott ezerrel. Viszont nem bírom elaltatni, úgy üvölt, amikor lefektetetm, mintha nyúznám. :shock:
Az uram meg ki van sértődve, mert megkértem, hogy holnap ne menjen már horgászni, hanem segítsen kitakarítani (minden tiszta por, hiába zacskóztuk be az egész konyhát). Nekem nem buli, hogy anyáméknál ülök egész vasárnap, és várom, hogy mikor unják meg a vízbebámulást apámmal, közben itthon meg szalad a ház. :twisted: Hétközben meg háromszor addig tart kitakarítani, vasalni, mert Lili folyton útban van. Arról már ne is beszéljünk, hogy rám is rámférne némi kikapcsolódás...De hát csak ő dolgozik... :evil:
Szilvi! Hogy sikerült a keresztelő?

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Na,ja! Mert ŐK dolgoznak! Mi meg csak itthon múlatjuk a napot. A múltkor én is ki voltam bukva Imire valami hasonló beszólás miatt. Mondtam is neki, hogy maradjon itthon egy hetet, és csak ő foglalkozzon Lilivel! Majd meglátjuk mennyire egyszerű!!! :shock: :roll:

Tegnap is teszi tisztába Lilit, aki ugye ficereg ezerrel, és mondja nekem, hogy ezt a gyereket lehetetlenség bepelenkázni!!! :shock: Tényleg? Még nem is próbáltam!!! :lol: :lol: :lol:

Ma kint voltunk Garadnán. Imi nagynénja üzemelteti a kisvasút végállomásánál a Mókus odut, ott volt egy kis disznótoros buli. Nem sokáig voltunk, mert elég hűvös volt, meg az eső is elkezdett esni!!! :?

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!
Ez a hétvége....Arra készültem még hetekkel ezelőtt, hogy végre csinálunk családi programokat, erre szinte szó szerint ránkszakadt a konyha. :twisted: De végre nagyjából kész. Főzni ma már nem volt erőm, így elfogadtuk anyám ebédmeghívását. Lili csigalevest, zöldséges rakott húst, sült krumplit meg rántott szeletet evett, lekísérte egy Rákóczi túróssal. :shock: Nem nagyon akartam hinni a szememnek. :shock: :lol: :lol: Aztán nagy lelkesen pohárból itta az ásványvizet. Semmi fintorgás, hogy "szisz". Ha vizet adok neki, akkor mindig zokon veszi, és szóvá teszi, hogy "szisz" van a varázsitatójában. Viszont ezen a hétvégén Lili abszolúte "kétlábú" lett, már egyáltalán nem négykézlábazik, mindenhová két lábon megy, szalad, kanyarodik, fordul. :wink: :lol: Kép
Takarítás közben is folyton láb alatt volt, felmászott a létrára, a vödörből kikapta a felmosót, és azonmód ráült (még a pelenkája is vizes lett :? ), sepreget, port töröl (konyharuhával) :lol: Szóval kész káosz a nő, de természetesen meg kell zabálni közben. :lol:
Amúgy ez a "cseréljünk már egy napra" nálunk is szlogen, de az én hites uram mindig azzal üti le: "Lili úgyis csak veled van el". Tök jó kifogás. Pl. szombaton fodrásznál voltam, és addig vele is elvolt. Nahát... 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!
Hát, hogy őszinte legyek, már én is örülök, hogy végre megint egy "normális", unalmas( :?: ) hétköznap következik. Mindennap mentünk valahová, Lili szegény vagy a kocsiban, vagy a babakocsijában aludt legtöbbször. Tegnap már amikor jötünk haza, nagyon türelmetlen volt, alíg várta, hogy kiszedjük az autóból.
Mostmár mindenhová mászik, rendesen négykézláb, tegnap bebújt a ruhaszárító alá, és szedegette le a ruhákat, közben meg kurjongatott nekik. Állandóan próbálja magát felhúzni állásba, gondolom nemsoká sikerül is neki.

Szilvi, hogy zajlott a keresztelő? :lol:

Eni, mi újság veletek? Most hétvégén volt a lagzi?

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!

Én sem tűntem el teljesen. Kissé sűrű napjaim voltak múlt héten. Aztán ez a hosszú hétvége... Zoli pénteken és szombaton is bement, írja a doktoriját. Persze én meg itthon tipródom Zsombival. Szombaton már felhívtam, hogy mikor jön végre haza. Persze mire hazaért, mindeketten aludtunk, így semmit nem érzékelt az előzőekben lezajlott idegtépésből.
Zsombi már 3-4 napja tízóraira sem cicit kap, hanem vagy gyümölcsöt, vagy tejpépet. A gyümöcs talán praktikusabb, mert azt bárhol meg tudom vele etetni, a pépet meg el kell készíteni, és az csak frissen jó. VAlamelyik nap a túrórudit is kipróbáltuk. Elsőre lement a torkán a 3/4-e, persze a csokija nélkül. Nagyon aranyos volt, ahoy cuppogott rajta. Egy házban lakó bácsi (Tibi bácsi) vette neki, muszáj volt előtte megenni. De nem lett tőle semmi baja, szerencsére.
Mostanában az a heppje a Fiatalúrnak, hogy állandóan gitározik. Az apja elektromos gitárja egy állványos van a hálóban. Zsombi rárabol, és szabályosan pengeti a kis ujjaival. Élvezi, hogy hangot ad ki. Tüneményes. Tegnap meg a labdáját kergette vagy 10 precig a konyhában, amit le is videóztunk. :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Jó reggelt!
tegnap este csak annyit kértem Lilitől, hogy legalább fél hétig aludjon. Na, pont addig aludt. Pár napja fél hatkor meg hatkor kukorékol... :?
Őszintén szólva én is utálom, hogy amikor egy hétvége, pláne hosszabb hétvége van, akkor egyrészt kényszered van "csinálni valamit" és kihasználni, másrészt meg pl. anyámék is el bírták volna viselni, ha ott tobzódunk. Egyfolytában azt fújják, hogy Lili ott jobban érzi magát, mert nagy kert, kutya-macska stb., nem bírják megérteni, hogy a gyerek HAZA akar jönni. Anyámék egész életükben kertes házban éltek, szerintük egy társasházban (szerintük bérház) nincs mit csinálni. :shock: Anyósom pl. vagy 3 éve feltette azt a kérdésr, hogy ugyan mi dolgom van nekem minden hétvégén ebben a kis lakásban?! Mert szerinte mennünk kellett volna segíteni nekik... :twisted:
Pl. Lili tegnap délután szemmel láthatóan nem akart ott lenni, mire anyám a klimax közepén gyakorlatilag megsértődött rá ezért :roll:
Edit! Akkor neked is jön a pakolós korszak? :lol: Enyém Lilin is olyan jó látni, hogy napról napra okosabb, ügyesebb. Engem különösen az hoz lázba, hogy látom rajta, hogy egyre jobban ebben a világban él, utánoz bennünket, kommunikál. MOst reggel pl. fürdőset játszott. Ült a szobája közepén, és egy üres testápolós flakonból "nyomta" a kezére a cuccot, és mosta vele a hasát :lol: :lol: Fürdés közben az ő dolga alaposan megmosni a hasát. :lol: Ja, meg bejött nála a "hurcolós" játék is: a Coccolinohoz adott maci :? Sanyi mondta: vehettünk neki annyi játékot, amennyit akartunk, akkor is az ingyencucc jött be nála :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Nekünk most legutoljára azt mondta a doktornő, hogy reggel és este kapjon tejféleséget, délelőtt gyümi, és délben, délután pedig főzeléket. Nem tudom, hogy fog összejönni, mert a főzelékek nem nagyon mennek Lilinél mostanság! :roll: :shock:

KépKép
editmaci
 
 


Lili reggel kap valami pékárut sonkával vagy lekvárral, de igazából "csupaszon" jön be neki, meg simán megszik 2 deci "Junior Milk"-et. Délelőtt joghurt, Túró Rudi, keksz van, délben amit mi eszünk, délután gyümölcs - bár azt folyamatosan adom neki, mert nem igazán gyümölcspárti, és többször kevesebbet inkább megeszik, mint egyszer sokat. Este megint valami kenyérkeféle van, amíg mi vacsizunk, és legalább 3 deci táp... :oops: :shock:
Zsombi rocksztár lesz :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Csütörtökön én is megkérdem, hogy mi legyen ezzel a kajálással. Hogy is kellene csinálnom. Bizonytalan vagyok még mindig. Tegnap ebédre husilevesből kivett répát, krumplit, májat, tésztát kapott lével turmixolva. A maradékot ette uzsira, meg a tegnapelőtti mandarinos kaja maradékát meg a tízórai maradékát :!: :!: :!: Mást már nem mertem neki adni.
A vizet ő is szépen kiköpi, hozzászokott a milupás teához... Bár amikor nagyon szomjas, megissza a vizet is. Tegnap este az egyik játékával eljátszotta, hogy iszik. De azért még nem merem odaadni a kezébe a poharat. Bár nagyon szabályosan fogta.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Itt vagyunk, csajok! Minden komolyságomat magamra erőltetve mondom, hogy 2x is próbáltam írni a hosszú hétvége alatt, de a gép mindannyiszor túlpörgött és lefagyott. Gondoltam, ez jel - ezért nem jelentkeztem. :?
Öröm szemeimnek olvasni, hogy Lilik-Zsombik ilyen nagyok már... ugyanakkor én gyerekemnél szívesen leállítanám az időt. Lassan eléri az 5 kilós testsúlyt, az alig egy hete vásárolt 62-es cuccok végigérnek rajta. Nekem ez megdöbbentő! :shock: Valamelyik nap elszóltam magam Istvánnak, hogy "tudod, amikor Benő még kicsi volt...". Persze szakadtunk a röhögéstől. :lol: Az újszülöttkora elrepeült, mára csecsemő. Még most is nehezen alszik el, de egyre kiegyensúlyozottabb.
Mászkáltunk a 4 nap alatt, nyilván ki akartunk törni ebből a büdös fővárosból. Most először sikerült nemcsak "két szopi között" megejteni egy-egy kiruccanást. :roll:
Örülök a témának. Szóval látom, téma örök a férjekkel. Nem elemzem, de nálunk ugyanez, nem ritkán vitába torkollva.
Esküvő most lesz, a hátam közepére sem hiányzik. Rettenet idegesít az a tény, hogy nem úgy van, hogy vége, és hazajövünk. Tehát minden idegen lesz. Benő nem az az "elvagyok" fajta. Csak apa vagy anya jó, nem tudom, ezt mennyire fogja akceptálni a lelkes közönség. Anyám kifejezetten készül, hogy így fog babázni, meg úgy... :shock: Ja, a 8 hetesemmel, aki anyán lóg egyelőre a legszívesebben. Mindegy. :?
vbea
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?