Új privát üzeneted érkezett!

Miksának megint mi a frászkarikától van láza??? :shock:
Kíváncsi vagyok, mit mond a doki
vas
 
 


Hahó!

Rita! Persze, hogy ezt akartam :wink: Attól még vacakul vagyok. Miksával is volt, de éjjel azért nem. Mondjuk akkor nem is ugráltam ki éjjel lázat mérni az ágyból... A hirtelen felkelés az nem jó, az már kiderült, de ha a kölyök hív, akkor hív.

Találtam nektek valamit, igazi gyöngyszem :wink: Anyukám bukkant rájuk, ebből is látszik, milyen öreg vagyok. Felismeri valaki? :lol:
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Miksának reggelre már nem volt láza, most sincs. Jól van. Sűrű taki jön az orrából és felszakadós a köhögése. Úgy beszéltük meg a dokival, hogy ha ma is lázas, akkor megnézi. Délután rendel. Ha addig semmi, akkor szerintem nem viszem. Még holnap is van rendelés.
Addig is Rhinatiol, meg lámpázás, orrszívás, Vitacolan.

Ildi, te meg igyál Normaflort!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 

 
 

húúúúúúú, milyen képek!!!
Coffos nekem is van :wink:
Nem ismertelek volna fel :wink: (jobban megnézve azért van bőven hasonlóság)

Akkor tedd azt Misával, amit a doki mondott :D

Normaflore-t még nem vetetm, ma készülök gy.tárba megnt (ki kéne má mozdulnom)
De azt gondolom , hogy inkább mégis maradok a drágább prtotexinnél, mivel az 7, vagy 8 bakt.törzset tartalmaz, míg a normaflore csak 1-et.(most hallottam ezt)
Ezért drágább, mert jobb. :roll: :roll:
A kukóm ki van az ilyenketől.
vas
 
 


Szirom :lol: :lol: :lol:

Akkor csak dolgozzál-dolgozzál!!! :D

Örülök, hogy Miksa jobban van, meg Ildi, neked is örülök, ez a kis madárcsicsergés mindenkire jól hat, úgy látom.
(Ja, Márti, akartam mondani, hogy én még el sem kezdtem tanulni... :? Nem tudom, mi lesz, talán ha nagyon szenvedek, kiülök a teraszra, mert a tavasz és a tanulás együtt nagyon durva... Nem is gondolok rá inkább... :) )

Nálunk is idill van, lányok rajzolnak, játszanak, bámulatosan jól, Bernát oviban, majd délután sétálunk is gondolom, olyan gyönyörű idő van.
Kis kór van nálunk is, Majának kötőhártya-gyulladása van, Adél meg taknyos, de semmi gáz.
Egy kis szépséghiba van a mai napban: nemsokára jön a cirkószerelő és lehúz 15ezer froncsival + munkadíj... :? Valami műanyag bigyó tört el a cirkóban, gondolom maga az anyag lehet vagy 130 forint, de így alkatrész formájában százszor annyit ér... Na mindegy...

Ildi, új cipő 3000-ért? Ügyes vagy!!
Itt vannak a gyerekeim reménybeli cipői: (Bernáté kicsit kopott az orránál, de azt írta az eladó, hogy tényleg csak ennyi a baja, ez meg korrigálható. Ha randa, akkor buktam az árát, bár kb 4000 Ft-ra jön ki egy pár szállításostul, az nem olyan vészes. (A 3000-es ssiestához képest kicsit... :wink: ) Kép Kép Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


A rózsaszínek nagyon édik :wink: :D
barna is jópofa.
majd lefotózom, mi milyet vettünk.Hú, Natus ide jött kakaszagosan, folyt.köv............. :roll: :roll:
vas
 
 


Hú, kötőhártyagyuszi nem jó!
cseppentést hogy bírja?(bár ő már nagylány) :wink:
Cirkószerelőt sajnálom.Ismerős " a mütyürökért baromi sok pénzt elkérünk" filozófiájukat :evil: :evil:

ja, kaka kicserélve, baromi bűz van idebent :roll:
vas
 
 


Képek:
Natus kekszezik :D
Kép
Van még a tányérkámban??? :wink:
Kép Kép

Olika és a tortája:
Kép
Kép
Kép

Nasika és a babája
Kép

nem nagyon akar babákkal játszani, inkább autókat tologatna :roll: :roll: , épp ezért Júlia baba megy vele minden este az ágyba.
tegnapelőtt így aludt el :D
vas
 
 


A cseppentésen én is csodálkozom, milyen jól bírja. :D Nagyon ügyes!
Pedig elég szenvedős beteg tud lenni, de ebben most tényleg nagyon együttműködő. :)
Kakatéma: el vagyok keseredve teljesen ez ügyben, mert Adél rettentő. Már írtam ezt, de semmi változás, most is pelenkában van, pedig a pisiléssel semmi gond, de miután tegnap három bugyiját cseréltem, ma reggel felvett egyet és már cserélhettem is ki, így döntöttem. Tökéletesen tanácstalan vagyok, ez egy fél éve így megy. :roll:
TI MIT TENNÉTEK?????

És most már az ő szeme is kezd randa lenni, de amint ezt kimondtam, elkezdett visítani, hogy neki ne csöppentsek... :roll:
Kezd színesedni a napunk... :?

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Nagyon jók a képek Ildi, Nati még mindig olyan bájos!!
Nemsokára szülinapja lesz neki is!!! Hihetetlen!!!:D

Oli nagyon meg volt illetődve, nem? :) Ez a torta meg nagyon művészi! :shock: Végül ki ette meg? Elfogyott? Te meg sem kóstoltad??
Natinak te sütsz tortát, vagy rendeltek valahonnan?
Maja sem volt babás egyáltalán, egy kicsit most babáznak néha Adéllal, de semmi extra. Adél inkább gondoskodó (ma is rajzolt egy bogarat, akinek a hasában volt egy comis bogár-baba... :lol: ), kíváncsi vagyok, ha megszületik a mi babánk, ez hogy alakul. Gyanítom, Maja inkább az igazi babát fogja pesztrálni, továbbra sem a játékbabákkal fog szórakozni... :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Nem tudom meddig, m ert Simon már ébredezik, és visszaalvásra csak akkor lenne esély, ha a másik kettő képes lenne picit csendben maradni, de - különösen Hannától - nehéz kérésnek bizonyul :(.

Szirom!

Nem arra gondoltál a képekkel kapcsolatban, hogy ezek kisdobos ill. úttörőtagkönyvből származnak? Mintha a felső jobb oldalán még a "Kisdobos 6 pontja"-nak részletei is látszanának...
De lehet, hogy én értelmezem félre, vagy tényleg a többiek túl fiatalok! :D:D

Rita!

Akkor a pisi WC-be megy, csak a kakival van gond?

Ildi!

Oli és Nati is nagyon aranyosak! Két fiú mellett ne csodálld az autózást, én néha pont azon csodállkozom, hogy Hanna azért milyen lányos dolgokat is tud, de nála is előfordul még kavarodás (ő pl. ugyanúgy fiú, mint a többiek, és ehhez ragaszkodik :D:D). Még jó, hogy pl., a szoknyákat hajlandó felvenni, sőt érdekes módon valamelyiknél ő emlegette, hogy "pörögős", pedig én nem is mondtam neki.

Megyek, folyt. köv.

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


hú, nem tudom ezt a kakaügyet nálatok.
Szerencsére nálunk olyan simán ment.
Még Levente macerásabb volt, ő sokáig pelusba kakilt, kellett egy kis idő, hogy menjen wc-be bilibe is.
Egyik nap viszont Olivéren ledöbbnetem.Fennt játszottak, aztán lejöttek,akkor menetk apjukkal sétálni.
Mondtam, séta előtt pisi.Azt mondta, ő már pisilt fennt a bilibe.
(na, frankó, kifertőtlenítve felvittem a bilit, hgy ne használja többet, itt is elvolt előle dugva, de előbányászta), aztán felmegyek, hogy megnézzem tényleg van -e benne pisi, erre tiszta kaka volt.
Belekakilt, kitörölte a seggét egyedül, beleöntötte a wc-be , lehúzta, megmosta a kezét(árulkodtak a kakanyomok mindnehol)
Szóval önállóan nyomta :shock:
Fertőtleníthettem mindent :roll:

Kötőhártya sajna fertőző :roll: :(
Szegény Adél :(

Köszi a képdicsiket :wink:
vas
 
 


Beszti, igen. :?
Igyekszem nem túl gusztustalanul megfogalmazni, de az a baj, hogy ha éppen kakilós napja van (2-3 naponta) akkor egész nap kakis a popója. Nem szól, nem akar wc-re ülni, a pelenka sem zavarja, de egész nap alkot.
de nem akarom visszaszoktatni a pelenkára sem, mert egyrészt kudrac - mindkettőnknek -, másrészt meg így talán inkább érzi mi a baj... de mégsem... Ugyanakkor tudom, hogy az is baj, hogy már nem tudom ezt kedvesen-bájosan kezelni, bizony érezheti ő is, hogy ez idegesít... :(

Nem, sajnos én is tudtam, ezek milyen igazolványok, ezek szerint nem vagyok mai csirke én sem... :)
Csak az a dolgozó nép... behelyettesítettem az aktuális helyzetembe, úgy meg vicces... :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Hát, épp ez az, Beszti, Rita, hogy nem akarnám, hogy fiús csajszi legyen Natasa.(de legalább csajnak öltöztetem-még)
Ezért nem örülök, mikor autókat tologat.(jó, hát el nem veszem tőle, csak annyit teszek most, hogy a babát mindnehova viszem vele,autó, kiságy..stb)
erről az egy nyomorult babáról van csak szó, csak ezt szeresse egy kicsit :wink: :wink: :wink: :wink:

Na, asszem egy újabb elalvós fotó készülhet :wink:
vas
 
 


Ildi, erre is gondoltam, hogy eddig nem is volt bilink, de lehet, hogy Adélnak éppen az segítene... De az egy kissé elgondolkodtat, hogy egyedül használná... :shock: :)
Meg akkor már nagyjából mindegy, hogy bugyit mosok naponta hármat, vagy bilit fertőtlenítek...
A kézmosást hogy tudják egyedül megoldani? Mert nálunk ez is gond, Bernát nem éri fel a mosdót, a kádnál mossa a kezét (ott is alig éri el a csapot), de olyan kis módjával, ha nem vagyok ott, akkor csak belekapirgál a vízbe és kész... Szappanozás, dörzsölés csak felügyelet mellett megy... A fogmosásról ne is beszéljünk... Megmozgatja a szájában a fogkefét és részéről oké. Így aztán még öt évesen is én mosom neki, ha éppen ott vagyok (ha Zsolt fürdet, ő csak kiosztja a fogkeféket...).
Valamit nagyon elrontottam???

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


mennem kell, pusz, majd jövök biliinfókkal, meg kézmosással :wink:
vas
 
 


Ildi, nem akarlak keseríteni, de asszem ez valahonnan mélyebbről jön... Mármint nem lehet befolyásolni túlzottan, hogy mi érdekli őket.
Én nagyon nagy babázós voltam, még felsős koromban is, a gyerekeim nem annyira (még).
Vannak olyan ismerős kislányok, akik nagyon ragaszkodnak a babájukhoz, és semmi "logika" nincs abban, hogy miért. Van amelyiknek van kistestvére, van, amelyiknek nincs, olyat is ismerek, aki a két bátyja mellett lett ilyen kis mama-típus...
Szóval ez érdekes.
De a lányosság nem is csak ezen múlik, Maját sem érzem ezért kevésbé nőiesnek, pedig inkább farmert szeret hordani - vagy nagyon pörgős szoknyát... :D . De egész nap balettozik, nézegeti magát a tükörben, tündéreket rajzol, satöbbi.
(Tegnap például azt akarta, hogy göndör legyen a haja, beletekert egy hajkefét, de úgy, hogy kénytelen voltam a keféről levagdosni a tüskéit, mert másképp nem jött ki a haja... :roll: :) Közben érezte, hogy gáz van, azt mondta: Na, azt hiszem keresztet vethetek a hajamra... :lol: . Ezek után persze nem volt szívem azt levágni, inkább hullott a kefe... :) )

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


itt vagyok még :P

nem ,én abszolút nem akarok belőle mást nevelni, ami őkar lenni(nehogy félreértés legyen belőle)
csak azt a kis babát én úgy szeretem, több éve láttam ilyet egy kislánynál, és akkor azt mondtam, ha nekem lesz lányom, neki is lesz ilyen.
Hát ő meg lekakálja szinte.
Ezér próbálom egy kicsit közeelbb vinni a szívéhez.
Volt már párszor, hogy magától játszott vele, de őt se igazán érdeklik a plüssök, inkább a műanyag, csörgős-zörgős dolgok.
Egyik gyerekem se volt igazán plüssállat rajongó se.
Viszont kapott egy hercegnős lego-t szülinapjára(rózsaszín), na azt szereti(bár, vannak benne lovak, autó..st), és persze műanyag :roll:
Van egy plüss my little póni, hósszú, fésülhetős farokkal, azért be vagyok halva.Ha látnám, hogy az én kislánykám azt fésülgeti................................................. :D :D
(meg is venném rögtön)

De asszem , örüljek annak, hogy végre lányom van,játszani meg had játszon azzal, amivel akar :wink: :D
Azt úgyis ő dönti el.Példa erre a szekrény tetején porosodó sok feleslegesen megvett játék a fiúknak :roll:


Mi minegyik fiú leszoktatását bilivel kezdtük.Aztán mikor azt már tök jól használta, akkor következett a wc(utáltam bilit pucolni)
Erre Olivér mostanában előbányászta a lépcső altti zugból, aztán már kétszer megint abba kakált.
Ezért került fel.

Én mindig előhagytam a bilit, ha valami akció jött, csak gyorsan ráültek, aztán kész is voltak,Így tök önállóan, sikerült mindig.
Most se megyek oda Oli pisilésihez soha.(a wc-hez)
A kézmosásnál azért kell segítség, képes kinyomi fél doboz kézmosót, 6 hektóliter vízzel.
De fellépővel feléri a mosdót.
Fogat mosni én szoktam neki(Levente is néha el van kapva, képes csak állni a fogkefével a szájába, aztán csak tartja benn)
Natus nak is mosom, ő is nyitja már a száját tök édesen. :D


Haj kontra hajkefe :roll: :roll: :D
én is így döntöttem volna.



holnap talán meglesz az új telcsim, név-és nőnapra kapom(felét) az uramtól, felét meg magamtól.
cuki kis rózsaszín nokia. :D


vas
 
 


ő lesz az:
Kép

ugye tök Ildikós????? :wink: :wink: :wink: :D :D
vas
 
 


na, most már komolyan megyek, bár Natóka már egy órája alszik, másik ded tv-zik odafent, csak hallom, hogy össze-vissza kapcsolgatja, lemezeket cserél, állítgat, kapcsolgat...... :roll:

ebédet kell gyártanom neki, mielőtt cicalány felébred :wink:


csá!!
vas
 
 


még egy , mert délutánra elfelejtem:Rita:
a tortából tök kicsi van, Levente és Olivér ették meg, én csak belenyaltam, az uram egy szeletet evett, kis darabot kaptak az orvosék a szomszédba. :D
De még valamit adnom kell hálám jeléül, hogy ilyen hamar meggyógyított :D

Natusét valószínű én sütöm, de tök mindegy milyet, mert ő úgysem eszik belőle.
Ha minden igaz azon a hétvégén lesz a mostanira tervezett 4-es köszöntés :D
(de nem kiabálom el) :wink:

Pusz-pusz
Kép
vas
 
 


Tyűű, termeltetek ám rendesen :wink: És én most ebből kimaradtam, de a munka végeztével muszáj volt kikapcsolnom a gépet, mert Miksa le nem szállna róla. Vagy beledumál, hogy hová kattintsak.

Délelőtt egy szem láza nem volt, el is mentünk a boltba, mert irtó szép idő van, meg nem tudtam volna mit adni ebédre. De a kaja végén megint nyűglődött, 37,5. Mondjuk ha nem menne följebb, az már haladás lenne. 14-17-ig rendel a doktor, úgyhogy úgy döntöttem, hogy leteszem aludni gyógyszer nélkül (ennyire még nem adok, csak azért necces, mert ha ennyi, akkor ált. feljebb is megy), és ha ebből jól jövünk ki, 38 alatt, akkor megvárjuk a holnapot, mert akkor még jobbnak kell lennie. Ha holnapra romlana, még mindig elvihetem. Ha ma rezeg a léc és 38 fölé megy, akkor 5-ig még odaérünk. Az az érdekes, hogy úgy egyébként tök jól van Miksa, azt mondja, hogy nem fáj semmije. Takis. De már tök sűrű, bocsi :wink:

Beszti! Aha, nem voltam benne biztos, hogy rájöttök, hogy milyen kiskönyvek ezek :lol: érdekes kis emlékek mindenesetre, nem is hittem volna, hogy megvannak még.

Ildi! Szerintem az öltözködés a nyitja a csajosságnak, nem a játékok. A saját tapasztalatom szerint :wink: Engem legalábbis mindig fiúruhába öltöztettek, mert egy, hogy akkor még nem volt ennyi szép cucc, és a bátyámtól örököltem a ruhákat, kettő, hogy játszani tök jó volt az is. Aztán mindig sok fiúval játszottam, meg föl is vettem velük a versenyt mindenben, és apám ezt tökre élvezte. És akkor az valahogy úgy jött, hogy mindig rövid hajam volt, mindig fiúcuccaim, még sulis koromban is kisgatyában voltam a strandon, nem fürdőruhában, mert apám egyszerűen legyintett a lányos cuccokra, hogy az nekem nem kell. Jól éreztem magam végülis így is, de ugyanakkor hiányoztak a lányos cuccok, és ez bántott is. És aztán már mikor szerettem volna szoknyában suliba menni, akkor is csak ritkán tettem, mert körbeálltak, hogy jééé, szoknyában van...stb. Azon a képen volt először hosszú hajam, amit láttok a képen. Ötödikben. Aztán a kép után kb. fél évvel jött is a betegség, amit meséltem. Szóval ekkora korom óta van ez a helyzet.
Babáim különben voltak, meg babakocsi (de pl. gyűrű, lánc, körömlakk meg ilyen mütyik, amik a kiscsajok kedvencei, nálunk szintén mindig áldozatául estek a lefitymálásnak, legyintésnek). Szerettem is a babákat, de nem ettől éreztem volna lánynak magamat, hanem a pörgős szoknyától meg a copftól.... Ja, és akkor ez az egész nem körvonalazódott bennem ilyen élesen, mint most, anyu meg is lepődött, amikor elmeséltem. Szerinte volt nekem szoknyám, de szerintem meg alig, majdnemhogy külön-külön minden darabra emlékszem.

Rita! Nem tudok a kaksira mit mondani, illetve csak azt, amit a múltkor is, hogy próbálj nyugodt maradni. Nálunk az jött be, bár én is nehezen jutottam el odáig, hoy be bírjam fogni a szám a pelus miatt. Emlékszel. Játszmáznak.
De a bilit azért talán tényleg érdemes lehet megpróbálni, hátha Adél elüldögél rajta és még meg is szereti. Azért mégse ugyanaz bilit takarítani, mint bugyit mosni, főleg, ha az utóbbit nem azonnal veszed észre.
Nekünk van bilink, de nem tudtuk használni, mert Miksa sosem maradt rajta.

Ildi! Szép telcsi :wink: Ildikós :lol:

Képdicsérettel vagyok adós még, Natika bűbáj ismét és Oli is irtóra aranyos! Szóval ő akkor ismeri a pókembert? nem fél tőle?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


38-cal ébredt, öltözünk és megyünk :cry: . Basszus.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Itt vagyunk, a doki orrmandulaműtétet javasol. Azt mondta, hogy szerinte nem lehet mást csinálni, a saját gyerekénél is kénytelen volt meglépni ezt. Nincs olyan enyhe nátha, amiből Miksa antibigyó nélkül kijött volna. Én is tudom ezt, ezért leszek ideges már egy apró köhintéstől is. Mutatta nekem a gyerek torkát reflektorfényben, folyik le vastagon a zöldes-sárgás váladék... :?
Most újabb antibigyó, csak 3 napig kell szedni, akkora az egész üveg. Fölírt még egy immunerősítőt, nem a Broncho vaxom, hanem egy másik, újabb. Azt majd megrendelik a gyogyitárban, mert persze nincs raktáron. 5700 pénz, de mondtam, hogy mindegy, nem érdekel az ára. Holnap hívnunk kell egy gégész pasit a Bethesdában, azt mondta, kérjünk időpontot a jövő hétre. Addig nem menjen közösségbe a gyerek, és egészen a műtétig ne, meg persze utána is kell egy kis felépülés. Szóval ez van, nem vagyok boldog, de már én sem látok más kiutat.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


hát ez nem hangzik valami jól :(

puszi,
nyugi, minden rendbe lesz majd utána :)

holnap jövök :D
vas
 
 


Háááát, Szirom, én is sajnálom, de hidd el, egészen más lesz utána. Láttam ismerős gyerekeken, hogy mekkorát lendít az egészségi állapotukon egy gyenge mandula kivétele.
Szóval sok erőt kívánok nektek addig!


Soha ne dőljetek be, ha egy nap nagyon szépen indul! :shock:
Mondtam reggel, milyen idill van nálunk, aztán ugye Adél szeme is bedurrant, plusz a bojler... Délután leszakadt egy redőny :shock: (Zsolt most szerelte meg ügyesen, hála az égnek...), este meg végleg letörött a mosógép ajtaja... :shock: (de lehet vele mosni, legalábbis úgy tűnik... 8) )
Jó kis sorozat, mi? :roll: :)

Nem jött délelőtt a szerelő, én meg Adél fenekét négyszer (!!!) takarítottam, két zuhany is volt, a füdőszobán is nyoma maradt a mai napnak, így nekiálltam kitakarítani. Ablak, csempe, kád, mosdó satöbbi... Mire kész lettem, megjött a cirkós... DE: kevesebbet kért mint gondoltam, és tök szépen kitakarított mag után, ez egy nagyon rendes ember. :)
Na, de összességében hatékony voltam ma nagyon, ablakok nagy része tiszta, már csak a függönyöket kell még kivasalnom. (Anyukám is nagy részt vállalt, két órán át sétáltak a gyerekekkel... így könnyű, igaz? :wink: )

Megyek, vacsora, miegymás...

GABI??? Márti??? Motiot???

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok,
bocsi, hogy megint nem voltam egy darabig, de eröt vett rajtam a tettvágy és takarítottam, virágot ültettem, söpörtem, pakoltam, mostam, föztem, stb stb.
Most meg kivagyok, mint a kutya, de lagalább nincs mosnivalóm és szép a terasz, növényekkel :wink:

Szirom, hát tényleg nem túl jó a dolog, de hidd el, hogy nagyon sokat fog segíteni Miksán ez a mütét.
Én is 3 voltam, mikor kivették az orrmandulámat, utána nyugi volt nagyon sokáig, csak felnött koromra lett megint gond belöle, mert visszanött. :?
Ha ez nyugtat, akkor én 3,5 éve vetettem ki itt az orr-és a garatmandulámat is, mert állandóan beteg voltma, mindig a torkom, meg a tüdöm meg a mandulám lázzal stb. Nem volt túl jó. Aztán mondtam a dokinak, hogy lassan babát szeretnénk, így azonnal azt mondta, hogy kikapja, mert a terhesség alatt is tuti mindig beteg lennék. Hát úgy 25 évesen nem vol valami jó dolog, de túleltem és azóta talán ha háromszor voltam beteg!!
Gyerekként meg kb egy nap alatt kiheveri az egészt, az orrmandula meg amúgy sem olyan vészes a garatmandula viseli meg jobban az embert. Úgyhogy ne aggódj ezen, hanem inkább örülj, hogy mennyi fölösleges betegségtöl kímélitek meg ezzel Miksát a jövöben!!
Az altatás persze nem túl´jó dolog, azon én is tuti agyalnék, de biztosan nem lesz baj! Szorítunk nagyon!!!
Fel a fejjel! :wink:

Gabi, neked is szorítunk, vagyis Zsoltikának! Végül is megmütötték???? Remélem minden rendben van!!! Majd írj, ha tudsz már jönni!!

Ildi, gyönyörüek a gyerekeid, a torta is hívogató, hm, marcipán, oroszkrém! Nem csodálom, hogy megették a fiúk!
Én is sütöttem Ábinak, de ö sem eszi meg, csak csodálja és büszkén mutogatja, hogy ez az övé. Enni meg egye meg, aki akarja :lol:
Te jobban vagy már?? Tényleg gyorsan lezajlott nálad a betegség, erös vagy!!

Rita, szépek a cipök, amiket vettél! Hát igen ez a kislányos dolog :wink:
Én is ugyanúgy voltam, mint Szirom, álladóan fiúkkal játszottam, meg elloptam a kisautóikat, babával nem szerettem játszani, rövid hajam volt, amúgy is fiús alkat voltma, mindenki fiúnak nézett a mély hangommal, aki nem ismert. Aztán eljött az az idö, mikor fülbevalót akartam, lövettem is, mert azzal kicsit lányosabban éreztem magam. De azért annyira nem vittem soha túlzásba, nálam inkább a sport meg a vadabb dolgok voltak jók, babázni soha nem babáztam, talán volt egy barbie-babám, de az is csak azért, mert mindenkinek volt :wink:

Szirom, jók a képek rólad is :wink: Tényleg, a régi kisdobos meg úttörö kiskönyvek, vagy igazolványok, már nem is tudom, hogy hívták öket :oops:
Én pont abba a korosztályba tartozom, hogy kisdobos még voltam, de úttörö már pont nem. :?

Na megyek, épp most vágtam be a sütöbe egy kis csirkeszárnyat jól beföszerezve, apának jár hozzá sültkrumpli, én csak tzatzikit eszem hozzá. Ábel meg már 20 perce az igazak álmát alussza :?
Jó nekem, mi?? :wink:
Szegénykémet kifáraszottta ez a tavszi napocska meg a sürgés-forgás, nem aludt délben, mostanaban egyre többször csinálja ezt.

Pussz mindenkinek

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Rita, akkor te sem tétlenkedtél ma!
Nagyon ügyes vagy!
A baj meg soha nem jön egyedül, ez nálunk is így szokott lenni, részvétem :cry:

Csajszik szeme jobb azért már?

Hát, Adélra nem tudokmit mondani, mi még sehol sem tartunk a szobatisztaságban, majd szerintem nyáron kezdjük, mikor már jobb idö lesz és nem kell állandóan öltözködni utánna. De gözöm sincs, mit fogok csinálni, hogyan fogok reagálni majd a dolgokra.
Szerintem próbáljátok meg a bilit, hátha az tecc neki és belekakil.
Ezenkívül a laikus tudatlanságával: nemtom! Kitartás! Biztos nem fogja ezt csinálni 18 éves koráig :wink:

Esetleg, ha anagyobban is megmutatják neki, hogy hogyan kell csinálni, ök hogyan csinálják? :wink: Nem segítene?

puszi

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok!

Megvolt a műtét, minden rendben ment, Zsoltika nagyon-nagyon ügyes és bátor volt :)

A pisi megy neki rendesen, picit fájlalta, de gond nélkül pisilt többször is, pedig ettől nagyon féltem.

Köszönjük a drukkokat mindenkinek! :)

Most megyek pihenni, mindannyian nagyon elfáradtunk, remélem holnap idejutok olvasni egy kicsit :)

Puszi!

pgaboka
 
 


Sziasztok!

Csak nagyon gyors leszek.

Ildi!

Örülök, hogy jobban vagy. Gyerekek továbbra is édesek.

Szirom!

Nyugi, no para. A mandula az egy nagyon fontos szerv az ember szervezetében, egészen addig amig nem fordul az ember ellen. ha nem tud már immun védekező ként funkcionálni, sajnos ki kell venni.
Nekem is kivették 3-4 éves korom körül. Még nyáron 35 fokban is lázas voltam ha csak rám tüsszentettek.

Gabi!

Zsoltika nem is alszik bent? Az jó lenne.

Most tényleg csak ennyi, holnap próbálok jönni kicsit bővebben.

Ja, Rita tényleg szépek a cipellők.


Sziasztok: Márti
mártus
 
 


Gabi, gondoltam Rátok! Örülök, hogy minden rendben ment és túlvagytok rajta!!

Még mindig ezerrel pakolunk meg takarítunk ezért nem tudok jönni. De olvasok, mikor időm engedi.

Ma voltunk 1éves kontrollon: Andris 9600gr, 76cm. Pont megháromszorozta a születési súlyát. :D
mira80
 
 


Köszi a vigasztalást meg a bátorítást csajok, én is tudom, hogy nem lesz más megoldás. De azért mégiscsak aggódom, bármelyikőtök azt tenné. Kicsit később hívom a doktort, most még biztos vizit van meg értekezlet meg hasonlók.

Majd jövök délután, ha Miksa alszik.

Motiot! Még neked akartam, hogy én is megszívtam egy hányigeres fejfájással tegnap. Gondoltam rád.
Úgy éreztem, nem bírom meginni a kávét, és ezért tegnap nem is ittam, erre délutánra úgy bedurvult, hogy mozdulatlanul feküdtem, mert csak úgy nem lüktetett a fejem, és láttam rendesen. Az uram masszírozta, de végül bevettem egy Algopyrint. Remélem, nem lesz baj belőle.

Újabban öklendezek a kakaótól és Miksa reggelijétől, attól a nutellás pehelytől. Mármint a szagától...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom,
hát akkor üdv a táborban! :lol: :lol:
A fejfájás a legrosszabb az egészben, én is csak fekszem olyankor mozdulatlanul, mert máshogy nem lehet elviselni. Az algopyrin nem árt, nyugodtan bevehetsz néha egyet, mert jobb, ha beveszed, mint hogy szenvedsz. Babónak nem árt. Doki mondja :wink: !
A hányinger is meg remélem a fejfájás is nálam lassan elmúlóban van, hát mondjuk ideje is, mert már túlléptem a fránya 12hetet. Remelem a fejfájás is csak a hormonok miatt volt és többet nem jön, vagy tényleg csak néha, mert iszonyú!

Ne feljetsd, nemrég még te mondtad nekem, hogy a hányinger meg csak jó! :wink:
Szóval most én mondom neked ugyanezt! :lol: :lol:
Nemsokára elmúlik! :wink:


Gabi, nagyon örülök, hogy jól van Zsoltika. Mesélj azért, ha majd tudsz jönni!

puszi mindenkinek

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok!

Gabi, először is nektek: ne haragudj, hogy reggel egy szót se írtam, pedig nagy dolgon vagytok túl nagyon. Bocsánat, szégyellem magam :oops: Gondoltam rátok, csak el voltam keveredve magunkkal :oops:
Mesélj, mi volt? Írtad, hogy ügyes volt Zsoltika nagyon! Most hogy vagytok?

Motiot! Tudom, hogy én mondtam, hogy jó a hányiger, és jó is, tényleg, jó hormonszintekre utal :wink: És megnyugtat :wink: De azért sz.r :lol: Meg igazából az a vacak, ha hirtelen kell ugrani álmomból, pedig még reggel is csak óvatosan mozdulnék, felkelés előtti keksz simán használna, de pattanni kell Miksához. Mondjuk ma éjjel már végig aludt, csak korán reggel kellett pisilnie, de adj uram teremtőm azonnal. Büszke vagyok rá, mert bement egy csöpp, de rájött, hogy mi van, és le tudta állítani, szólt és kimentünk a vécére. Mert azért hetente egy baleset szokott lenni, és olyankor úgy elkeseredik. Mindig azzal vigasztalom, hogy a mama is bepisilt, amikor még egészen kicsi volt, sőt, a papa is időnként. Tényleg, a papa is? Na, arra földerül a képe :wink:

Rita! Még tegnap akartam írni, hogy miért nem vesztek fellépőt a mosdóhoz? Ikában mindig van, az ára sem vészes és Miksa is használja. Van nekünk lent is meg fönt is, mármint az emeleten.

Mira! Miksa is kb. ekkora volt egyévesen :wink: 3,3 kg-val született.

Márti! Magadról is írjál!

Rita! Ez tényleg pechsorozat :roll:
Milyen cseppet kaptatok kötőhártyára? Miksának segített, amit pár hete kaptunk, meg is nézem: Oculogutta neomycini. Gyógyszertári cucc.
Ablakpucoláshoz gratula, minden elismerésem hallod. Én asszem elhívom a nénit, aki régen a taknőnk volt, hogy pucolja végig az ablakokat így húsvét előtt. Sok van, nem állok neki. 14, plusz a nagy teraszajtó, most összeszámoltam. Jó, ebben sok a kicsi, de többhöz mászni kell, van benne tetőablak is, úgyhogy inkább kifizetem bizisten.
Függöny: én mindent vasalok, de a függönyöket nem :lol: Vizesen szoktam visszaakasztani, és nagyon szépen kirúgják magukat. Már ha olyan anyagból vannak. Vagy a tiétekkel nem menne?

Ildi! megvan a telcsid? :wink: Arra a kakás Olivér-történetre nem reagáltam, hát nem semmi :shock: :lol:
Akartam már kérdezni, hogy ha Olinak éjjel pisilnie kell, akkor fölkelt téged? Levente már biztos nem, ugye?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


No, csak azt nem írtam, hogy jövő hétfőre kaptunk időpontot a Bethesdába a gégészetre. Kora délután megyünk.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Íme a mi kis Szülinaposunk:
Kép

Egy ideig nem lesz internetünk, amíg bekötetjük az új helyre. De utána megint rendszeresen szeretnék jönni!! :D :D
mira80
 
 


Jó reggelt!!!

Először is(vagy inkább utólag)
Nagyon boldog első szülinapot Andrisnak!!!!!!!
Kép



Aztán ébresztő csajok a 4 napos pihi után, és ma gyertek!!!

Szirom, ma mentek a bethesdába?

Gabi, hogy van Zsoltika kukcsija?

Na, majd jövök én is bővebben, puszóka
vas
 
 


Hahó!

Nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is Andrisnak!

Kép

Ildi! Igen, ma megyünk 2-re. Épp most kaptunk össze az urammal, hogy szerinte elég az 1.25-ös komppal kimenni. Nem is értem :roll: Onnan nem lehet elkésni, mert lemaradunk. Szeretek időben ott lenni. És még azt se tudom, hová kell menni, van-e kartonozó és hasonlók.
Icipicit takis még Miksa, de gondolom egy gégész látott már ilyet.

Gabi! Hogy vagytok?

És a többiek?

Én azért benéztem ám néha hétvégén, de annyira nem jött senki, hogy csak na. Közben lenyomtam egy printet a hétvégén, illetve tegnap, mert szombaton például csak fetrengtem, penetránsan rosszul voltam. Az uram főzött meg Miksázott. Tegnap csak Miksázott a munkám miatt. El is fáradt :wink: (Elszórták többek között a fűre a műtrágyát, olyan mázlista, mindig jókor szórja ki, tök jó most ez az eső :lol: )
Én most talán kicsit jobban vagyok már, de azért jónak nem mondanám. Valamit kéne reggelizni, de akkor meg az lesz a baj.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


ahogy bementek a bethesdába ott szemben az ajtóval van egy kartonzó szerűség, ott kell bejelentkezni.
De majd úgyis elmondják.
Izgulok értetek.


Szóval ennyire rosszul vagy?
Miksával is voltak iylen érzések?

mi csütörtökön nem voltunk itthon, Egerben voltunk, meg Szilvásváradon, aztán pénteken csak tengődtünk itthon, szombaton az uram dolgozott déeleőtt, addig mi Leventével, meg Nasival a Pólusban voltunk, Oli dolgozott apjával.
Tegnap meg semmit se csináltunk.
Az uram meghúzta pénteken a derkát, aztán itt nyögött egész hétvégén. :roll:

aztán besz*rt az egerünk, elmentem vettem tegnap reggel újat, az se lett jó,aztán kiderült hogy csak valami el lett állítva a gépen.
Most van egy új egér, de nem szeretem, mert más, mint a régi.

képek:
Kép
Kép Kép


vas
 
 


Ildi, jó ötlet volt az Eger! Nincs is annyira messze! Sokan voltak? Nekünk is már többször eszünkbe jutott, amikor megyünk le a Tiszára, hogy majd egyszer Egerbe is elugrunk :wink: Aranyosak a képek! Csak amin egyedül állsz, ott valami nem tecc neked? :wink:

Mondjuk olyan nagyon sok időnk nem volt azért, mert csütörtökön nappalos volt az uram, pénteken éjszakás, szombaton én dőltem ki, vasárnap meg dolgoztam. Szóval rosszul vagyok eléggé, tényleg. De hát mondtam. Miksával is hasonló volt, de ez erősebb valahogy, meg éjjel is van. Akkor az elején tudtam aludni azért, most meg nagyon rosszul alszom. Nem tudok már hasra feküdni, háton se jó, pedig Miksával csak a végefelé nem tudtam hanyatt feküdni. Oldalt meg kényelmetlen, meg különbe se szoktam így feküdni. A szopispárnát meg elajándékoztuk :roll: A szagoktól kivagyok, tök ciki, de a gyerek reggelijétől a világból tudnék kifutni. A Túró Ruditól is, ha Miksa azt evett, viszem kezet mosni, és még így is érzem a kezén fél napig. És tök ciki panaszkodni is, mert ezt akartam :roll: :wink:


A Bethesda miatt én is izgulok kicsit, de menni köll. Remélem, hogy minden rendben lesz, hogy minden doktor mindent egyformán lát, mert attól irtózom a legjobban, ha különbözőképp nyilatkoznak, aztán legyünk mi okosak. Mondjuk Miksával kapcsolatban ilyen még nem volt, úgyhogy ezen kár előre idegeskednem.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Halihóó!

Andriskának mi is boldog szülinapot kívánunk!!!

Ildi, nagyon jók a képek, te meg milyen vékony vagy!! Hihetetlen!!
Mi is mindig gondolkozunk, ha otthon vagyunk, hogy el kéne menni valahova kirándulni, de olyan rövid az idö, hogy inkáb a családdal vagyunk. :wink:

Szirom, tényleg ne panaszkodj, mert te akartad így!! :lol:
Nmsokára te is túlleszel rajta, meglátod! Tudom, milyen rossz, én is majd megpusztultam, de mostanra elmúlt majdem teljesen, csak esténként jön rám néha, meg ha éhes vagyok.
Mi is gondolunk rátok ma délután, remélem minden rendben fog menni! Ma mondják meg a mütét idöpontját is?
Te meg holnap mész babakukkra, ugye??

Na´lunk is megvolt a hétvége, rokonok tegnap reggel szépen elmentek, hála Istennek! Azért 5 felnött meg 3 gyerek a jobbik fajtából, nem volt semmi! Brr! Mi meg apával tegnap mindent kiganéztunk, kitakarítottunk. Ábel szobája, meg a konyha volt a legdurvább, azt hittem, szívrohamot kapok. De a három nap alatt meg sem próbáltam rendet tenni, fölösleges lett volna.
Tök sok játékot eltörtek, elamotizáltak. :cry:

Csajok, szerintetek lehet abból valami baja a babának, ha tegnap Cillit Bang-gel takarítottam ki a fürdöt? Ki volt nyitva az ablak teljesen, de azért éreztem a szagát. Mivel le kellett mosnom mindenhonan, ahova spricceltem belöle. Szerintetek? Ugye nem lehet belöle nagy baj`???

Anyós megint alakított, mindjárt az elején közölte, hogy úgy nézek ki, mint aki dagadt és nem terhes, mert látszik az arcomon is meg a fenekemen is, hogy híztam, a hasam meg olyan, mintha jól bekajáltam volna. A mérleg meg biztos rossz, hogy csak fél kiló hízást mutat. :twisted: :twisted: :twisted: No comment.
Na innentöl nem nagyon forszíroztam a beszélgetést. Nagyon megbántott vele, mert tényleg próbálok figyelni, a mérleg meg igenis fél kilót mutat. Karacsonykor a nagy zabálások után több voltam, mint most.

Mi benylatunk valami náthát a kölyökkel, remélem az is marad, nem lesz durvább, esszük a c vitamint meg az echinacea meg sambucus nigra bogyeszt, remélem jobb lesz. Mondjuk csak tüsszögünk meg az orrunk folyik. Nem csoda ebben az idöben.

Gabi, hogy van Zsoltika?? Márti, Rita, merre vagytok???

Voltam szobaton bababörzén, Ábel kapott kisbicót pedálnélkül, lábbal kell hajtani, olyan, mint a kismotor, csak bicó formájú. Itt minden gyerek ezzel teker. Meg egy babahordozót isvettem, Römer Baby Safe-et, nagyon jó, vadi új, szép pihe-puha, még garancia is van rá! Használt volt, így 20 euróért vettem, újonnan meg kb 120 lett volna itt. Szóval megérte és nagyon örülök neki.
Anyós erre is megsértödött, mert Ábelét töle kaptuk, hogy miért nem jó az a babának. Mondtuk neki, hogy azért, mert kidobtuk, mert tönkre ment. Mondanom sem kell, hogy valami gagyi olcsó cucc volt. Mi meg mindg ilyet akartunk, hát most megvan! De amikor mondtam neki, hogy jöjjön el velünk a börzére, akkor persze nem volt kedve, nehogy már valamit vennie kelljen :twisted:
Na befejezem az anyós témát :lol: :lol:

Megyek, mert játszani kell a gyerköccel!

Választ kérek a cillit bang cuccra!!! Lécci! Most úgy megijedtem, hogy hogy lehetek ilyen béna, hogy ezzel dolgozok és még be is lélegzek belöle valamennyit!!

na pussz

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Nálunk épp esik a hó és tök sötét van, villanyt kell gyújtanom :cry: :cry:

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Esik a hó???? :shock: :shock:

Anyós egy .........................................................
..........................................................................
(gondolj ide amit akarsz) :lol: :wink: :roll:

cillit bang-tól nyugi, semmi baja nem lehet a kicsinek
Annyira frankón ba van oda ágyazódva :wink:

Jó cuccokat vettél!!! :D

Szirom, mérgesnek tűnök a képen??
nem vagyok az :D
motiot, azért a nagyon vékonytól még messze vagyok(bár az uram nádszál ildikónak hív :lol: )
58,5-ből visszatornáztam magam 59-59,5-re.
De ha így maradok, akkor frankó.

mennem kell, Oli mókol a konyhában
vas
 
 


Motiot, én karácsony előtt cloroxszal takarítottam ki a babaházat (asszem meséltem) 2 órán át, kesztyű nélkül, ablak sem volt nyitva, mert nagyon hideg volt.
Bár a baba még nem született meg, nem tudom, nem lett-e baja, de eddig minden okénak tűnik, NE AGGÓDJ!!!!!!!!!!!!!!! De engem is bántott a lelkiismeret, amire válaszul a baba aznap este megmozdult! :)


Sziasztok!

Szirom, nagyon szorítok nektek, ma megbeszélés van??
A műtét időpontját is kitűzik ma??

Ildi, 3/4 6 óta fenn vagyunk, Adél egyre korábban kel, sajnos... :?
Ennek ellenére nem sokra jutottam még ma, csak szerencsétlenkedem. :?

Eger szuper! Meg a Szilvásvárad is, ugye?
Mi is voltunk pár hete, Szirom, tényleg nincs messze!!
Nagyon jók a képek, tényleg nagyon jól nézel ki Ildi! Meg egy "kicsit" a gyerekek is! :wink: :D :D
Hétvége nekünk is tök jó volt, csütörtökön itthon voltunk, pénteken körbeautóztuk a Balatont (nagynéném házat vesz meg elad, Zsolt volt a szakértő... :) ).
Szombaton a Velencei-tónál voltunk kirándulni, volt vagy hat km, jól elfáradtunk, de nagyon jólesett. Adél is jött végig, nagyon ügyesek voltak! (Tulajdonképpen sokkal jobban bírták mint mi... :shock: )
Tegnap meg egész nap a húgomhoz járogattam föl a szennyes cuccainkkal, mert a mosógépbe nem merek semmit berakni. Nem illeszkedik az ajtaja, félek, hogy elárasztana minket a víz, viszont két ilyen túrás nap után hegyekben áll a mosnivaló. Úgyhogy szegény húgom gépe állandó mozgásban van... :)
Az uram ma körülnéz mosógép-ügyben (hétvégén a neten tette ugyanezt), majd csak lesz nekünk is gépünk... Már várom nagyon!
Nektek milyen van??
Ildi, nektek AEG? Szirom, te meg Bosch-t mondtál, ugye? (Asszem az aeg nekünk most nem férne bele, a Siemens és a Samsung között vacillálunk.. Szerintetek???)

A legfontosabb: MIRA, ANDRIST ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!!!!!!


Itt is ég a villany, tök sötét van, kár...

(((Ne haragudjatok, megint csak a szokásos nótámat fújom: Már csak 79 napon van, és se kórházam, se orvosom, jajj... Olyan rossz érzés, és félek is, bevallom...)))

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Ildi, ne sokkolj, majdnem egy huszassal rádverek jajj, ez szörnyen hangzik...

Motiot, anyósod tényleg nagyon kedves asszony! Elhiszem, hogy nagy öröm találkozni vele! Szegény! Peregjen le!!!
Tegyél fel képet, és mi majd megnyugtatunk!!! OKÉ??

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Ma talán lesz időm, most csak benéztem, Nátán oviban van, de csak apja hozza. Viszont iszonyú mennyiségű vasalnivalóm van. :(

Rit!

Siemens. Vagy Bosch.

Ildi!

Szépek vagytok! :):)

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Rita, csak két szó:
aeg a mosógép(130 e. ft volt )
www.markabolt.hu

majd jövök du,folyt.köv. akkor.....................

Puszóka :D :D
vas
 
 


Ildi, Beszti, köszönöm!

Az uram éppen most megy el ebbe a márkaboltba, kíváncsi vagyok, mire jut.

Beszti, Zsolt is a Siemensre szavaz, nekem úgy tűnik, a Samsung uannyi pénzért többet tud (csendesebb, picit szárít, többféle program van rajta - igaz, nem tudom, ezeket mennyire használja ki az ember)

Olyan hülye vagyok ma, csak lógok a neten, a gyerekeimmel türelmetlen vagyok, csokit zabálok, meg kesergek, hogy mennyit híztam... :roll: :(
Rettenetesen szégyellem leírni, de veletek mégis megosztom, mindig rátok borítom a szennyest... :oops: Ma itthon volt a Bernát is, időnként egyáltalán nem bírt magával mit kezdeni, engem meg nagyon idegesített a szerencsétlenkedése. Meg valahogy mostanában mindig csak tervezem, hogy bemegyek hozzájuk játszani, meg társasozni, de sose sikerül, meg olyan kedvetlen vagyok, ha egyedül vagyunk. Amikor Zsolt is itthon van, nem érzem ezt ennyire, de neki sajna dolgozni köll... :)
Meg ebéd alatt is csak piszkáltam, mert eszelős lassan eszik, azt is ügyetlenül, Adél rég kész van, míg ő csak morfondírozik, kezével lapátol... Én meg csak morgok mint egy házsártos vénasszony...
((Az az igazság, hogy asszem leginkább olyan dolgok zavarnak (szülés körüli bizonytalanságok, iskola, anyagilagnagyonbékafeneke satöbbi), amiről a gyerekek nem tehetnek, mégis rajtuk csattan... Mit lehet ilyenkor tenni???))
Na, ez egy gyónással felért, remélem nem rontottam el a hangulatotokat a nyafogásommal!

Beszti, megyek én is vasalni, hajrá!! Versenyzünk?? Mennyiségre vagy időre megy?? :D

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Elolvasta valaki ezt a lapteteji irtóvonzó hirdetést??? :D

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita,
ne aggódj, nekem sincs mostanában sok türelmem Ábelhez, olyan lelkifurdim van sokszor, hogy nem játszom vele,mert egyszerüen nem bírok!!! Ö meg csak jön és mondja, hogy anya játszik veled, de nemmindig megy sajna. Én is hisztisebb vagyokmostanában, nekem is hasonló problémák miatt, kivéve a holfogokszülni-t. Egyébként dettó ugyanez, lehet, hogy ez a terhességgel függ össze? :wink:

Hírdetést nem olvastam el, nemtom mi áll benn, de nem is érdekel.

Szóval akkor aszongyátok, hogy nem lehet baja a babónak a Cillittöl? Remélem is. Mondjuk ma fájdogál a pocim, én hülye meg mi djárt erre fogom, hogy biztos bántottam szegénykét és most ki akar jönni :cry: :cry: De gondolom csak növöget a drága, vagy ilyesmi. Pedig már ittam magnéziumot is.

Hát igen, anyós egy cukorfalat, az biztos! :lol: :lol: :lol: Na ilyenkor örülök, hogy 1000 kilóméter választ el minket egymástól :lol: :lol:

Szirom, gyere, ha megjöttetek a kórházból, jó??

Többiek?

Ábel már kicsit több,mint két órája alszik :? Mondjuk kapott homeos bogyeszt, orrot szívtunk, orrcsepp meg egy kis nurofen, miellött ágyba ment, nem is baj, ha jól kialussza a buta nátháját!
Én jól vagyok asszem, ha minden igaz, akkor nem kapott el a cucc. Bár szedek én is bogyeszt a biztonság kedvéért.

Most kicsit brutál leszek, de van mégegy kérdésem. Valahogy furcsa érzés, ha pisilek. Nem fölfázás, hanem inkább gomba-módon, de mégsem olyan,mikor az ember gombás fertözést kap. Nem ég és viszket úgy, csak a wc-papírtól valahogy mégis hasonló érzésem támad. Ez most akkor az, vagy csak valami irritáció lehet? Nemtom.

na mentem.

KépKép
KépKép
motiot
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?