Új privát üzeneted érkezett!

Mi is voltél te Anikó?
Én nem jöttem rá? :wink:

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Sziasztok!

Andi
Anikó arra gondolt, hogy ő volt az előző hozzászóló is, csak más néven.

Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, hogy Attila kukija rendben lesz.
Most már csak én lettem beteg újra, fáj a torkom és taknyos vagyok, persze gyógyszert nem igazán szedhetek, mert szoptatok.

Gergő persze még most sem alszik, én meg kezdek szétesni.

Na megyek, jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép

Üdv.
Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Sziasztok!

Hogy van mindenki?
Remélem jól!

Évi!
Mielőbbi gyors gyógyulást! A Bioparox sprayt ismered? Azt használhatod terhesség, szoptatás alatt is. És torokgyulladásra, náthára nagyon jó, recept nélkül lehet kapni. Én is azt használtam.
Sajna elég kevés dolgot lehet használni ebben az időszakban.

Már elég jól haladtunk a szobatisztaság felé, erre tegnap 3x is bepisilt, remélem nem ilyen lesz a folytatás mert akkor csak moshatok. A barátnőm kisfia csak májusban lesz 2 éves , de ő már szobatiszta, nagyon ügyes. Dehát ezen a téren nem egyformák a gyerekek. Ha nagyon belemerül a játékba elfelejtkezik róla.

Mennem kell mert Tomi felébredt!

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 

 
 

ÉvI!

Csakl még annyit nagyon aranyosak a fiúk. Attila igazi nagyfiú már.

Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Jó reggelt!!!

Már süt a nap,remélem jó idő lesz.

Éva.
Nagyon édesek a fiúk.Attila talán most kapta a biciklit???!!Tud vele menni?Vagy csak próbálkoztok?
Megfázásra szopi alatt:Sinupret cseppek(gyógynövény alapu,még csecsemők is szedhetik).Persze én is ajánlom a Bioparox sprayt,de ha nem szereted a fújós dolgokat,akkor próbáld ki a Sinupretet.Mielőbbi gyógyulást.:)

Szilvi
Tényleg nagyon sajnálom és hidd el,ha be tudtunk volna menni el sem árulom,hogy arra jártunk.Komáromba kellett menni Tamásnak,mi elkísértük.Mivel közel van V.szőlős(rokonok) beugrottunk,de ott is csak fél órát voltunk,3 óra az út haza...:(
De ígérem,legközelebb mindenképp bemegyünk!!!
Szobatisztaság:sehogy se haladunk :cry: ,egyszerűen nem hajlandó se a wc-be,se bilibe produkálni.Néha nem is szól,ha bekakil,bár messziről érezni. :lol:

Anikó
Én egyből tudtam. :wink: Kinek is lenne két csodás kislánya és még pocilakó is. :) Mikor mész uh-ra?

Andi
Kuki ügyben sajna nem vagyok járatos. :lol: Ami az evést illeti:natur leveseket adok neki,grízgombóccal...egy héten kb 4x,többi napon esetleg krumplifőzelék,zöldbabfőzelék...szilárd kaját nem hajlandó enni.Délután néha eszik virslit,tejberizst,palacsintát...de ezt is csak akkor ha nem eszik ebédet.Nagyon gáz a kiscsaj...:( Persze nem látszik rajta,hogy nem eszik.12kg körül van,mindennap van kaki...Viszont rengeteget iszik.Gondoltam arra,hogy ezért nem akar enni.

Timi
Remélem jól vagytok.Várjuk jelentkezésed.:)

Később dobok képeket.Szép napot.

Viki
Vendég
 


Sziasztok!

Éva! Jobbulást. Ilyenkor annyira utálok beteg lenni. Bioparox én is használtam, elég kellemetlen spré. Amúgy nem nagyon vagyok oda a homeos szerekért, nem túl hatásosak. Nekem pl a lázamat nem húzták le a homeos bogyók.

Viki! Kösz, aranyos vagy. Az én lányom is olyan válogatós. Alig eszik meg valamit. Amúgy rajta sem látszik. Annyira rossz, hogy főzök, kitálalok és még bele sem nyal. Öntöm ki és még mosogatnom is kell.

Szilvi! Nem lesz ez mindig így. Biusnál is volt olyan időszak, amikor teljesen vissza esett. Néha meg egésznap nem akart pisilni. A délutáni meg az esti pelusra spórolt. Én azért vagyok frászba, mert elvileg félévvel a nappali szobatisztaság után megkellene kezdődni az éjjelinek is, de semmi jele. És már jóval több mint fél éve szobatiszta. Van aki azt mondja fektessem le pelus nélkül és két nap alatt megszokja. De én nem merem, így is olyan keveset alszik délután. Aztán a végén soha többet nem akar majd lefeküdni. Vagy ez hülyeség?

Ma lecsapolták a vérem. Levették az Afp-t meg a terhelést. Két hét múlva megyek uh-ra. Méghozzá 4D-re. Akkor már képem is lesz.

Puszika!
Vendég
 


Sziasztok!
Meg volt az UH, szerencsére minden rendben van. Hihetetlen, hogy még csak 53mm, de már teljesen ember formája van. Nagyon megkönnyebbültem, este elmondjuk Petykának a jó hírt.
Viki!
A 12 kg nagyon jó, Petyka alulról súrolja a 10kg-t, igaz ő 2kg-val született és mi sem vagyunk nagyok. Izonyú fusztráló, hogy nem tudok mit főzni neki, bár az is igaz, hogy most egyszerre jön mind a négy szemfoga és talán azért nem eszik.
Anikó!
Az afp-t nem a betöltött 16. hét után szokták levenni?

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a tippet már vettem is olyan sprayt, remélem használni fog.

A biciklit most vettük, ügyesen ül rajta, tud kormányozni is, de a pedálozás még nem megy, majd megtanuljuk.

Viki
A 12 kg nem kevés, Attila sokat eszik és csak 11 kg, bár lehet, hogy lemozogja.

Szilvi
Mi úgy állunk a szobatisztasággal, hogy Attila tudja, hogy kaki és pisi való a bilibe, de ráülni csak ruhában és pelenkában hajlandó.

A másik gond, hogy még nem is nagyon beszél. Lehet, hogy a beszéddel is úgy járunk, mint a járással, későn kezdi el, aztán meg nem akarja abbahagyni.

Megyek aludni.
Jó éjszakát mindenkinek!

Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Ha derék embert akarsz faragni a gyerekeidből, kétszer annyi időt tölts velük, és feleannyi pénzt költs rájuk!

A természet bölcs: 13 évet ad a szülőnek, hogy megszeresse a gyermekét - különben nem bírná ki a kamaszkort.

A két legnagyobb dolog, amit a gyermekeinknek adhatunk: a gyökerek és a szárnyak.

Ha nem utált még soha a gyereked, nem is voltál igazán szülő.

Semmiképpen se engedjük, hogy a gyerekünk tegezzen. Nem ismer minket elég régóta.

Egy újszülött legrosszabb tulajdonsága, hogy énekel az anyja.

A gyerekek kiszámíthatatlanok. Sohasem tudhatod, milyen következetlenségen kapnak rajta legközelebb.

Mielőtt megnősültem, hat elméletem is volt a gyereknevelésről. Most van hat gyerekem, elméletem viszont egy sincs.

Egy anya húsz évig azon fáradozik, hogy a fiából férfit faragjon, aztán jön egy no, és húsz perc alatt bolondot csinál belőle.

A kisebbségi uralom tökéletes példája az, ha kisbaba van a háznál.

Gyereket akarni igen nagy elhatározás. Úgy dönt az ember, hogy élete végéig a testén kívül dobogjon a szíve.

Hol ismerték meg az anyukák mindazokat a dolgokat, amiktől úgy féltik a lányaikat?

A legtöbb, amit egy apa a gyermekeiért tehet, az, hogy szereti az anyjukat.

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Amit előbb küldtem, úgy kaptam, nekem tetszett.
Különösen ez:

Gyereket akarni igen nagy elhatározás. Úgy dönt az ember, hogy élete végéig a testén kívül dobogjon a szíve.


Évi!
Remélem már sokkal jobban vagy!
Látod Attila úgy gondolja nem jó elsietni semmit, és igaza van nem? Előbb utóbb eljön az ideje.
Tegnap csak 1x pisilt be Tomi, úgyhogy reménykedem.

Anikó!
Tominak már hónapok óta száraz a pelus éjszakára. Nehéz ha Bius akkor pisil, amikor már rajta a pelus. Próbáld ki párszor hogy ne adj rá éjjelre, gumilepedőd nincs, hogy a lepedő alá tudd tenni?
Patriknál úgy csináltam, hogy nem adtam rá és 3-4 nap elég volt hozzá megszokta, és utána nem pisilt be éjszakára. Dehát minden gyerek más és más. Patriknak 4 hónap telt el a nappali és az éjjeli szobatisztaság között.

Andi!
Jól tudod a 16. héten, de már biztos láttad Anikó már betöltötte a 16 hetet. Örülök, hogy rendben volt minden az ultrahangon.
Petyka is koraszülött volt? Mennyivel született előbb? Patrikom 2,47 kg-val született 36 hétre.

Viki!
Hát egyszer csak találkozunk!!!!!!!!! :lol:
Patrik 2 évesen 11,5 kg volt 92 cm-hez, 2 és fél évesen már 14 kg volt és 96 cm.
Tomi 2 évesen 13,5 kg volt 92 cm-hez, március végén lesz 2,5 éves, de már most 15 kg és 98 cm. Patrik 3 évesen volt ennyi és ilyen magas. Szerintem ez annyira más minden gyereknél. De hozzá kell tenni Tomi jó evő, Patrik meg válogatós volt rendesen.

Nagyon szép napot mindenkinek!
Sziasztok
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!!!
Jó reggelt.

Anikó
Igen,hasonló a helyzet nálunk is.Kéri a levest,kimerítem,majd eléteszem és már fut is a szobába...Van olyan hogy 2 napig elég a leves,de az én csajom csak egyik nap hajlandó belőle enni,másnap rá se néz.Nem is tudom kitől örökölte... :lol:

Szilvi
Ez tök jó.:) És milyen igaz.:) Az utolsó különösen tetszik. :lol:

Andi
Örülök,hogy minden rendben van.Mit szólt kicsifiad a nagy hírhez???Hogy mondtátok el neki?Család már tudja?

Éva
Hát ezaz,pont azt mondom,hogy 12kg!!!De azt nem tudom,hogy mitől???!!Érdekes.:)
A beszéddel majd beindul,bár nem tudom pontosan,hogy most mennyire beszél?!Dorka augusztusban kezdte,pár szóval és novemberre már minden szót ismételt.Mostanra pedig mondatokban beszél,bár még nem tisztán.

Megyek,dili van.:)


Viki
Vendég
 


Sziasztok!

Évi! Egyszer csak beindul nála is a beszéd. Próbáltad már esetleg, hogy ha pl. kér inni akkor úgy csinálsz mintha nem értenéd. "Nem értem kicsim mit akarsz" Hátha akkor megszólal. Lehet, hogy úgy van vele, hogy úgy is megteszed amit kér minek dolgozzon meg érte. Lehet, hogy pár nap alatt segít.

Szilvi! Lehet, hogy tényleg kikéne próbálnom a gumilepedős dolgot. Már többen tanácsolták. Jól megnőttek a fiúk, főleg Tomi. Bius kb 90cm és max 12 kiló. Mondjuk Reni még négy évesen is kisebb volt, 10kiló és 90cm. Nézegetem a fotókat, amiket Bius most hord ruhát, cipőt azt Reni négy évesen hordta. Biusnak most 24-es lába van. Pedig ő született kevesebb súllyal.

Andi! Örülök, hogy minden rendben. Igen én múlt pénteken betöltöttem a 16.hetet. Annyira rohan az idő.

Gyerekek akkora hasam van mint egy ház. A harmadik baba olyan gyorsan nő. A gyomron teljesen feltolta és állandóan teltség érzetem van emiatt. Amúgy nem eszem sokat és még egy kilót sem híztam. Centikbe pedig három centit nőt a hasam kerülete. Higgyétek el már most úgy érzem magam mint egy bálna. Mi lesz majd később?

Viki! Ugye milyen bosszantó. Van olyan, hogy meg sem kostólja amit egész délelőt kotyvasztottam. Jó persze nem csak neki de olyan jó lenne ha enne. A sült krumpli kecsöppel az viszont mindig bejön meg a tükörtojás és a virsli. Na de nem eheti állandóan ezt. És imádja a pattogatott kukoricát. Jó fej mi?

Szép estét!
Vendég
 


Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek. Az este már nagyon korán elaludtam és most álmosabb vagyok, mint máskor.
Tomi még alszik, bár már nem sokáig.


Anikó!
Pontosan ez van nálunk is, Tomi már most hordja a Patrik későbbi ruháit és a lába is nagyobb. Azt a szandált, amit Patrik az oviban hordott, Tomi most hordja, de lassan ki is növi.
Azt mondják minden további gyerekkel egyre hamarabb kezd nőni a pocak, mégha súlyban nem is érezhető. És érzed már a mozgását? Én ezt szerettem a terhességben a legjobban, mikor már lehetett érezni a ficánkolását.

Sült krumpli kecsöppel bármikor és akármelyik fiamnál jöhet. Patrik utálja a leveseket, és ha nem a kedvenc ételei vannak már fintorog, hogy ő inkább mást enne, néha kiakaszt ezzel. Akkor áll a hütő előtt és mondja nincs itthon semmi jó, tele a hűtő mindenfélével, de nagyon finnyás tud lenni. Jó oké én is válogatós vagyok, de ennyire nem. Tomi az általában mindent megeszik, főleg ha apával eszik, akkor minden jó neki.

Viki!
Az már tök jó, hogy egész mondatokban beszél Dorka. Én akkor szoktam elképedni, amikor olyan kifejezéseket használ Tomi, ami nem illik a szókincséhez, de biztos tőlünk hallotta. Egyre jobban használja azt is amit apjától németül tanult. Úgy bírom mikor kettesben sutyorognak.

Ezeket most kaptam:

Amiket az ember sosem tudna meg, ha nem lennének gyerekei:

- Egy dupla méretű vízágyban elegendő víz van ahhoz, hogy egy 200 négyzetmáteres lakást 12 centi magasságig ellepjen.

- Ha hajlakkot fújsz szőrcicákra és utána át görkorizol vagy rollerezel rajtuk, akkor begyulladnak.

- Ha egy pórázt tekersz a csillár ventillátorára, a ventillátor motor nem lesz elég erős ahhoz, hogy egy 21 kilós batmannek öltözött gyereket megpörgessen.

- Ha fékfolyadékot clorox nevű háztartási tisztítószerrel keversz, akkor rengeteg füstöt kapsz eredményül.

- Bizonyos lego építőelemek sérülés nélkül keresztül tudnak jutni egy négy éves homo sapiens emésztőrendszerén.

- Mindegy mennyi zselét keversz a fürdőmedencébe, nem fogsz tudni járni a vízen.

- A benzintartályba került üveggolyók tömérdek furcsa zajt tudnak okozni vezetés közben.

- A mosógép centrifugálásától a földigiliszták nem elszédülni fognak...

- Az autód kazettás magnója perselynek kicsi.

- Bármennyi wc is van otthonodban az sosem elég!

- A kád lefolyóján még pumpával is nehezen megy le a szar...

- Nincsenek is törhetetlen szemüvegek és poharak

- Ha az ember bedug valamit - pl. egy üveggolyót v. borsószemet - az orrába, akkor az ki tud jönni a száján. És fordítva.

- Folttiszítók nem is viszik ki a hányás foltját a szőnyegből. Az ágyszivacsból sem. A szagát sem veszi el semmi.

- A graffitit a gyermek találta fel.

- Mélyalvás közben is jó a gyermek hallása. Főként, ha a szülők szeretkeznek. - Ha csendben és gyorsan csináljátok, akkor a megérzésére hagyatkozik....



Közben felébredt a gyönyörűségem, mennem kell.
Sziasztok
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Helló!!!

Egy kis frissítés:)
Kép
Vendég
 


Szilvi!
Igazán jó kis szövegeket írtál, hihetetlen, hogy engem is úgyanaz a mondat fogott meg, bár az is lehet, hogy ez inkább természetes, hisz mind anyukák vagyunk.
Viki!
Nem nagyon érdekelte, Petykát a kistesó érkezése, nem tudom mennyit értett meg belőle, valószínűleg, majd ha nő a pocakom már könnyebben emészthető lesz a számára. Minden esetre azt mondta szeretni fogja. Remélem így lesz, bár egy kicsit aggaszt, hogy mostanság nagyon anyás, pedig eddíg is az volt, de most rárakott még egy lapáttal.
Bocsi mennem kell!
Üdv, mindenkinek.

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Jó reggelt!!!

Jajjj,nagyon leálltunk,ejnye.:)

Szuper idő van,tegnap egész délután kint voltunk udvaron.Dorka már előszedte a homokozókészleteit (homok még nincs),biciklit.Már most süt a nap,hasonló programunk lesz ma is. :lol:

Kismamák,hogy vagytok?
Andi
Szerintem ez egy ilyen korszak,Dorka is anyás,de ha az apja hazaér már nem kellek neki annyira.Igaz,csak velem hajlandó elaludni,enni,én adhatok neki inni...így szokta meg.

Anikó
Képzeld!Tegnap pizzát ettünk!Nagy szó:MEGKÓSTOLTA!!!!3 falatot evett belőle,ugráltam örömömben. :lol: Nálunk a sültkrumpli csak natur fogy el...semmi kence nem jó hozzá.

Zsuu,Éva hogy vannak picurkák?Tegyetek fel képeket,olyan jó nézegetni.:)

Váltottam pár üzit Henivel,jól vannak,Danival járnak focizni(őstehetség).Domi kis ördög.:) Remélem hamarosan találkozok Velük.:)

Mindenkinek szép napos napot.Puszi

V.
Vendég
 


Ilyen képet vág a kajáláskor.
Kép

Kép

14 fog...kettő bújik.:)
Kép

Kiöntötte felmosóvízet és abban mosakodott...
Kép

Amire idén nem volt szükség. :lol:
Kép
Vendég
 


Meggyúrjuk...
Kép

Megesszük...
Kép

Eldugolok...bocsi,de nem tudtam választani. :oops: :lol:
Vendég
 


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Mit csináljak???Segítsetek!!!

Dorka mániája a vetkőzés...pucéran futkos éjjel-nappal,felöltöztetem,1 perc múlva már semmi sincs rajta.A ruhásszekrényből amit elér kiszed és felvesz...majd le...ez megy egész nap.:(

Másnál is előfordult ez?
Vendég
 


Sziasztok!

Nálunk semmi különös nem volt mostanában.
Jövés menésben voltunk, köszöntés, vendégség stb.
Tomi már egész jól áll szobatisztaság ügyben, egyre ritkábban csurog be, talán valami lesz lassan.
Nagyon sokat dumál, mindenről van mondanivalója, rettentő nagy mozgásigénye van és mepróbál leszokni a délutáni alvásról. Tegnap sem és ma sem aludt délután.
Patrik sorra hozza az ötösöket, kivéve a magatartás, az 4-s újabban.
Errefelé elég szeles az idő, szépen süt a nap, de én nagyon utálom a szelet.

Viki!
Dorka hihetetlenül fotogén, nagyon jó képeket csináltál róla.
Nekem különösen az tetszik amelyiken kint van a foga és a felmosóvizes. Nagyon helyes csajszi!
Képzeld el az uram is kezd rákapni a szgépre, vész fenyegeti egyeduralmamat.
Jó nektek, hogy ilyen jó idő volt felétek.
Vásárolni készülök holnap, remélem összejön, Tomi kezdi kinőni a ruháit.
Vetkőzös korszaka volt a Tominak is, de rá általában estefelé jött rá, aztán elmúlt. Most hogy már elég jól megy neki az öltözés is, így már nem csak vetkőzik. Ha megkérdezed mit mond miért vetkőzött le? Bízzál benne csak megunja!

Remélem mindenki jól van! Írjatok ! Sajna mennem kell mert apa megjött és éhes!

Sziasztok
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!
Most voltam integrál teszten, ez volt az első vérvétel. Nagyon kedvesek voltak, csak kár, hogy ilyen drága. :?
Viki!
A kislányod igazi nő, szerintem ez az öltözés vetkőzés egészen normális dolog a sógornőm kislánya is ezt csinálta. Szerintem hagyd rá amennyire csak lehet, majd kinövi ezt is. Egyébként a képek alapján igazi kis csibész lehet.

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Sziasztok!

Sahi! Nagyon jókat írtál. Ügyes kis fiaid vannak. Gratulálok. :D Jó vásárlást neked. A hétvégén a BNV-n vásár lesz. Ha minden igaz vasárnap én is kimegyek. Kell egy-két új ez meg az. Bius úgy nő mint a gomba.

Viki! Imádom a képeidet. Dorkán sem látszik, hogy éhezik. A pizzát az enyém is megeszi néha. Ti hogy álltok az édességgel. Az enyém állandóan azt enne. Persze próbálom bekorlátozni. A férjem utálja ha csokit eszik de nem tilthatom el tőle. Még jó, hogy meglehet beszélni vele.

Az én lányom vetkőzik is öltözik is. Folyamatosan egész nap. Ha kitalálja, hogy ami rajta van koszos lett akkor leveszi és beteszi a mosásba. Én meg csak mosok mint a mosómaci. Aztán meg nem is azt veszi föl amit én akarok. Folyton válogat. Néha ő is órákig rohangál meztelen, mert éppen nem hajlandó felöltözni. Ha megfogom, visít és újra levetkőzik. Szóval ne keseredj el. Nem vagytok egyedül.

Teljesen oda vagyok a lányod hajáért az enyémnek még mindig alig van. Ma csináltam coffot neki. Édes lett de általában nem hagyja sokáig benne. Vagy nem is engedi, hogy megcsináljam.

Andi! Mennyivel biztosabb ez a teszt mint a többi? Az istenhgyi klinikán voltál? Én ilyenre nem mentem. De a jövő heti genetikai uh-t nagyon várom már.

Kellemes estét!!!
Vendég
 


Sziasztok!


SZép jó reggelt mindenkinek!
Tegnap voltunk vásárolni, de nem sok mindent sikerült venni.
Egyedül az ünneplős szerelését szereztük be. Nagyon jól áll a kis rosszcsontnak. Akartam neki venni pár hosszú újjú pólót, de nem igazán volt választék még.
Most majdnem minden hétvégére jut valami ünnepelni való olyan 7-8 héten keresztül.


Anikó!
Szóval akkor nálatok is ruhatárcsere kell. Biztosan tudsz majd venni néhány dolgot. A harmadiknál még hamarabb érezted meg a mozgását?

Viki!
Tam is tegnap ünnepelt? Vagy ti máskor tartjátok? Akkor utólag is Boldog Névnapot neki. Mi nem ünnepeltünk még, mert az ajándéka beszerzése halasztódik. Valami hasonló biciklit szeretnénk mi is venni, mint Évák vettek Attilának, de csak lányos színekben volt.
Tomi még amúgy sem kéri számon, hogy pontosan mikor kapja az ajándékot.

Andi!
Ezt az integrál tesztet már Petykánál is megcsináltattad?

Évi,Zsu!
Ti is jól vagytok? És a gyerekek?

Timi!
Milyen a munka?

Szép napot!
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Ezt a szerelést vettem neki
Kép
Kép

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Szilvi! Nagyon tuti ez a szerkó. Kár, hogy nem sikerült többet venni. Főleg ha kell is.

Ha minden jól megy akkor vasárnap mennék a vásárba. Csak annyit mondok, van mit vásárolnom. Majd meglátjuk.

Amúgy jön valaki bőrzézni? Szombat és vasárnap is lesz.
Vendég
 


Anikó!
Ez a teszt 97% pontossággal szűri ki a down-kórt. Az istenhegyi klinikára (Kaáli) a Petykával jártunk, ezt nem ott csinálják, hanem az örsnél a Czeizel féle genetikai tanácsadóban.
Szilvi!
Petykánál nem volt ilyesmire szükség, mert ő inszemináció során sikerült, így nagyon pontos volt a fogantatás időpontja és ezálltal az AFP-t is tutira jó időben vették le.
Nagyon helyes a kisfiad!

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Sziasztok!

Először is köszönöm a szülinapi köszöntéseket. Nem volt nagy banzáj, de azért megemlékeztek rólam.
A böcsi szoktatást febr. 26-án kezktük. Ez úgy nézett ki, hogy 2 napot mentünk aztán betegség. Ezen a héten szintén. Most a jövő héten is itthon marad Kristóf, hogy erősödjön. Én most dolgozom, fönökeim épp kajálnak. Gyorsan visszaolvastam, úgyhogy irni nincs már sok időm.
A bölcsi amúgy tetszik Kristófnak, haza sem akar velem jönni, visszafut a gyerekekhez. 19-én folytatjuk a szoktatást, mert még az ebédig sem jutottunk el, 4 napot ment 2 részletben.

Üdvözlöm a legújabb topikost!

Bocs, hogy ennyire összevissza kapkodok, csak nem akarok lebukni, mindjárt az első napokban.

Puszilok mindenkit és talán többször beugrom majd a jövő héten is.

Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!


Csak gyorsan pár szóra, sok a tennivalóm ma és Tomi sem akar aludni.
Mozgalmas volt a hétvégénk, szinházban voltunk, vendégek voltak,kirándultunk stb.
Remélem mindenki jól van!


Timi!
Örülök, hogy benéztél kicsit! Nagyon jó, hogy Kristófnak tetszik a bölcsi, így könnyebb kicsit, nem? Milyen a munka? Boldogulsz a vezetésssel?

Anikó!
Vásároltál a hétvégén?

Andi!
Köszi! Akkor ha jól értem, most nem volt szükség beavatkozásra, simán lettél terhes?! Akkor ez nagy boldogság lehetett!

Viki!
Hahó!!!!!!!!!!!!!!

Zsu, Éva!
Mi újság veletek?

Nem hagytam ki senkit?
Na puszi!

Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Halihó!

Egyenlőre busszal járok be, mert most Kristóf otthon van nagyszülőnél, mert még gyógyulófélben van.
Ha minden igaz, akkor jövő héten fogunk autóval járni, de a férjem fog vezetni. Feltéve, ha a kocsi bírja, mert szennyvízkiépítés volt (van) a faluban és hát az utak!!!!! :twisted: :evil: :evil: :evil:
Egyenlőre munkaügy helyettesítést csinálok, mert kivették a tavalyi szabikat. Talán áprilisban kezdem a saját melómat. Egyenlőre tetszik, bár délutánra zsong a fejem. Jövő héten még folytatnunk kell a beszoktatást, csak délig maradhat pár napig.
Kristóf ugylátszik veri a mezőnyt: 90 cm, 15! kg.
A fotók gyönyörűek a babáitokról! :lol:
Már most furcsa, hogy többet nem leszek folyamatosan otthon kettesben a kisfiammal. Ez azért hiányozni fog.

Bocs, hogy nem tudok mindenkihez szólni, de jegyzetelni nem nagyon van időm.
A pocaklakókat külön is üdvözlöm.

Puszi: Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!

Bemutatom a kisfiam: Kép

Jó éjszakát!
Vendég
 


Sziasztok!


Anikó!
Gratulálok! 2 leányzó után a pasik számát is gyarapítjátok a családban! Aranyos, olyan mintha nevetne!


Timi!
Hát igen, amikor az ember visszamegy dolgozni, ez a legrosszabb benne. Dehát majd a másodiknál! Amikor Patrik után elkezdtem dolgozni, akkor éreztem csak igazán milyen jó is volt otthon vele.

Lányok merre jártok???????

Mindenkinek szép napokat a hosszú hétvégére!!!!

Sziasztok
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Anikó
GRATULÁLOK!! :lol: :lol:
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy vigyorog a képen. Nagyon édes. Lányok mit szólnak a fiúhoz. Gondolom apa nagyon büszke.

Szilvi
Olyan jó, hogy mindig olvasol és jelentkezel. Tomi szuperül néz ki a képeken, nagyon jó a ruha amit vettél neki. Egyébként szerintem mindenki kihasználja ezt a jó időt.

Egyébként Kristóf attól függetlenül, hogy sok kiló, nagyon össze-vissza eszik. Van, hogy szinte semmi az ebéd. Felvágottakat nem eszi meg. Nagy ritkán a virslit. Ez olyan mint Vikiéknél.(ha jó a memoriám)

Éva, Zsu
Friss duplaanyukák, hogy vagytok?
Szépen nőnek a gyerkőcök a képeken.

Na, nem merek többet irni, mert mindjárt kijönnek a főnökök a megbeszélésről.

Puszilok mindenkit.Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!!!

Nagyon zűrös napjaim vannak,eddig csak olvasni volt időm. :( Egész nap kint vagyunk,udvarrendezés megy ezerrel,meg a férjemnek segítek.Hétvégén esküvőre megyünk,egy jót bulizunk. 8)

Timi!
Örülök,hogy írtál és hogy végre beindult minden.Nekem is mondták,hogy a bölcsi kezdetén bizti minden nyavalyát összeszed a gyerek...de utána már alkalmazkodik.
Igen,jó a memod...Dorka ilyen finnyás. :? DE!!!Képzeljétek,ma evett vajaskenyeret!!!Nagy szám! :lol:

Anikó!
Gratulálok a kisfiúhoz,bizti örülnek a csajok.Minden rendben volt uh-on?Mikorra vagy pontosan kiírva???? :?:
Kérdezted az édességet:nem túlozza el Dorka :) ,néha a kinder csokit,tojást megeszi,de inkább a sós rágcsikért van oda:burgonyaszirom,ropi,perec...

Szilvi
Dögös Tomi a szerkóban,olyan jól fel lehet öltöztetni őket.:) Én is vettem a napokban pár új ruhát Dorkának.Bár az az igazság,hogy szinte minden héten kap vmit... :? Nem bírom ki...rengeteg felesleges ruhája van.

Köszi csajok a képdícséreteket. :) Lehet elfogult vagyok,de piszok édesnek érzem a csajom :lol: :shock: :? :roll: :lol: A képek meg...mindig sorozatot csinálok...egy talán sikerül alapon.Ezért vannak jó pillanatok,amit épp elkapok. :)

Lehet most pár napig nem jövök,vendégek jönnek,meg sok a meló,de beszámolok majd a buliról és ha nem unjátok képeket is rakok fel.:) :roll:

Sziasztok,puszi

Viki
Vendég
 


Sziasztok!
Olyan csodás idő van odakint, hogy csak gyorsan bekukucskáltam.

Szilvi!
Ez most valóban spontán sikerült, ráadásul ELSŐRE. Legfőképp apa hiúságát tette rendbe, hogy megy ez nekünk így is. :lol:
Petyka már mondogatja, hogy anya pocakjában van a kisteső, mellesleg rendesen beindult a hasam növekedése és tegnap már éreztem is hogy mocorog. Nem gondoltam, hogy ennyivel korábban fogom majd érezni.

Anikó!
Igazán helyde kisfiú, és már most nagyon jó kedvű. Én majd a 20. héten megyek 4D UH-ra.

Mindenkinek nyugodt hétvégét!

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Bocsi még valami!
Nem tudtok valamit székrekedés ellen? Amikor a Petykát vártam akkor is nagyon küzdöttem, de most még talán rosszabb lett. :?

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenki élvezi a hosszú hétvégét!


Andi!
A Levolac szirupot szokták ajánlani, én is azt szedtem Tominál a dokim javasolta.
Van még valami más fajta szirup is, de a gyógyszertárban tudnak segíteni!


Szép napot!
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Mi jól vagyunk, csak az időm kevés kicsit.


Anikó
Nagyon szép a baba!

Andi
Székrekedés ellen nem tudom mit lehet szedni, én homeós bogyókat szedtem, de nem használt. Amit Szilvi írt az biztos jó, mert csecsemőknek is szokták ajánlani.
Én is a 15. héten éreztem előszőr, hogy mozog.

Viki
Jó bulizást! és képeket nyugodtan tegyél fel, olyan jó nézegetni.
Ez a többiekre is vonatkozik.

Heni
Boldog névnapot!



Üdv. mindenkinek!
Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Sziasztok!!

ÓRIÁSI PELYHEKBEN SZAKAD A HÓ!!!! :? :shock: :lol: :cry: :evil:


(még jövök)
Vendég
 


Lego!
Ugye csak viccelsz!!! :twisted:
Annyira jó és könnyü volt Petykával bánni ebben a jó időben, szinte egész nap kint volt.
Most egész hétre rossz időt mondtak, nem tudom hogy bírok majd vele.

Szilvi!
Kösz a tippet, ki fogom próbálni.

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Sziasztok!


Ugye csak nagyon kicsit esett a hó Viki?! Nálunk egésznap esik az eső és fúj a szél! Miért nem lehet olyan gyönyörű idő, mint múlt héten.
Olyan jó volt sokat kint lenni a levegőn. Voltunk kirándulni is, sokat játszottunk. A fenébe is de utálom ha ilyen az idő!!!!!!
Tomival is sokkal nehezebb ilyenkor. Dehát, mint olvasom más is így van vele.
Mindenkinek jól sikerült a hosszú hétvége?

Viki!
Te befestetted a hajad? Olyan más vagy a képen! Jól mulattatok?
Tegyél csak rengeteg képet! Nagyon szeretjük őket!!!!

Dehát mindenki képét szeretjük, úgyhogy hajrá lányok!!!!
Mostanában hanyagolom a képkészítést, úgyhogy újra bele kéne lendülni.

Timi!
Utólag boldog Névnapot Kristófnak!
És a bölcsiben hogy eszik? Megeszi amit adnak?

Andi!
Remélem használni fog!

Megyek ebédeltetem a Patrikot!
Sziasztok!
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!!!

Csajok,még mindig esik..."nem kicsit...nagyon" :lol: !!! :cry:
Csúnya szürke,ködös idő van,szerintem nem áll meg egyhamar...:(

(próbáltam képet feltenni a hóesésről,hogy Andi se kételkedjen :lol: ,de nem enged...lefagy:( )

Az esküvő szupi volt,jól elfáradtunk,hajnali fél5kor értünk haza.Dorkát már a vacsi elején hazahoztuk,mert eléggé nyűgös volt.Tegnap ügyeletre vittem,megint befulladt,náthás.Kapott Rectodelt kúpot,Fenistil cseppet meg Calcimusc inj-t....Párásítunk ezerrel meg luuf balzsam,orrcsepp...
Most alszik.

Szilvi
Igen,már nem vagyok szőke,először csak világosbarnára festettem a hajam,de most már tele van különböző extra csíkokkal. :lol: :shock:

Később jövök képekkel,ha enged...közben felkelt Dó...puszi mindenkinek.

Viki
Vendég
 


Az esküvőről:

A hajkorona:)
Kép

Így "fülez",ha fáradt
Kép

Cumisok közt
Kép

Fáradtan
Kép

Kép
Vendég
 


Jó reggelt

Helyzetjelentés: tegnap óta esik....megyünk szánkózni. :shock:

Múlt héten selejteztem a téliruhákat...úgy látszik kicsit korai volt. :o :lol:

(a képet nem engedi feltölteni :evil: )
Vendég
 


Sikerült!!!!!!!!!Tegnapi hóesés:
Kép
Vendég
 


Te jó ég!!!
Elég volt már a télből, a tavaszt akarom........ :cry: :twisted: :cry:

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Andi:)

A helyzet ennél csak rosszabb. :lol:
Már minimum 10 centis hó van,igaz kb fél órája nem esik és az alsó réteg olvad.Ha most kicsit hidegebb lenne és nem a felmelegedett talajra esett volna ez a hó,akkor már közel 30-40 centi is lehetne. :shock:
Ez egy kicsit elszomorító így március vége felé. :? :(

Merre jártok csajok?A jóidőre most nem foghatjátok. :lol: 8)

Viki
Vendég
 


Sziasztok!


Hát Viki én már nem szeretnék havat látni. Igaz esőt sem. Tegnap jóformán egésznap esett az eső. Tominak minden baja volt, mindenáron ki akart menni, 2x is nekikészülődtünk az indulásnak, mire felöltöztünk újra esni kezdett. Aztán esőkabátban mentünk ki egy fél órára a levegőre. Múlt héten már úgy hozzászokott, hogy órákat kint lehetett. Bent meg nem találja ahelyét, még mesét nézni sem akar 5 percnél tovább és a játékai sem. Holnap nyilt nap lesz az oviban, azt hiszem elviszem, hogy körülnézhessen.
Kiváncsi vagyok mit szól hozzá majd.
Valahogy olyan álmos vagyok.
Szombaton szabadnapot kapok, felmegyek a Hugomhoz Pestre, apa fogja pesztrálni a lurkókat. Olyan jó lesz, sajnos Hugommal is keveset találkozunk, olyankor meg általában az egész család ott van.

Viki!
Nagyon jók a képek újfent! Az egyik képen jól látszik milyen sokszínű a hajad. Jól néz ki! :lol:
Párod mit szólt hozzá? Neked nem volt furcsa először?
Dorka jobban van már? Sok gyógypuszi neki!!!!

Andi!
Kipróbáltad a szirupot?


Lányok lányok merre jártok????????

Tomi most ébred!
Szép napot mindenkinek!
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!
Elégggé nyomasztó ez az idő! Petykával én is küzdök ő is állandóan kint akar lenni, ha bent van akkor meg csak mesét akar nézni azt meg én nem szeretném. Remélem jövő héten jobb idő lesz.
Ráadásul folyton mennem kell hol orvoshoz, hol vérvételre és ez sem dob fel tulságosan, mert itthon meg nem haladok semmivel.
És ugye, ha eljön az este 6óra nekem annyi! :(

Szilvi!
Még sajnos nem jutottam el gyógyszertárba, majd talán holnap. Az a gond, hogy gyönyörű nyugis helyen lakunk csak éppen közlekedni nem lehet semmivel és itt a környéken nincs semmi csak családi házak, így mindíg kocsiba kell szálni, ha el akarok menni közértbe, gyógyszertárba stb.. Sokszor nincs kedvem bepakolni a gyereket a kocsiba, aztán meg kipakolni, aztán megint be, nem nagyon bírom már emelgetni.

Bocsi lányok nem akartam ennyit nyavajogni, ennyire azért nem vagyok negatív! :)

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Egy pár kép. Kép
Kép
Kép

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Szép napot!

De jó volt újra olvasgatni.
Csak ne zavarnának meg folyton. :twisted:
Kristóf a héten már volt bölcsiben, kedd óta ott is aludt. Ma reggel már a bölcsi előtt sírt az autóban. Úgy sajnáltam, pedig napközben jól érzi ott magát. Meg mire elpakolok a szekrényében, már nem is sír. Az a rossz, hogy ő az első a csoportban, a többi gyereket később hozzák.
Az alvás, amitől nagyon féltem egész jól megy neki. 2 órákat alszik délutánonként. Az egyik gondozónő ott ül és simogatja a fejét. Hát ezt én is élvezném. Az evéssel nincs gond vele, eszik. Tegnap nem evett uzsonára kenyeret, biztos nem volt éhes. És képzeljétek ott bezzeg tud önállóan pohárból inni. Itthon eddig mindig szivószálazott.
Nagyon büszke voltam. Én megvagyok a melóval, bár a jövő héten kezdem csak a sajátomat, most még helyettesítek.

A hó minket is jól megijesztett, épp kocsival jöttünk már. De én előrelátó voltam, nem engedtem férjemnek lecserélni a téli gumit. Nálunk nem maradt meg a hó, csak latyak volt.

A 4 napos hétvége feltöltödéssel telt, a fiúk részéről pedig gyógyulással. Úgye férjem volt otthon Kristóffal és elkapta.
A múlt héten a 3 nap alatt nagyon elfáradtam, ez a hét már sokkal könnyebben telt.

Azért nagyon irigykedem ám a kismamikra, OLYAN JÓ VOLT OTTHON!
Használjátok ki. :wink:

A gyerkőcök egytől egyig gyönyörűek.

HEni
Láttam névnapod volt. Útólag is hadd gratuláljak.
Az esküvőn pedig csodálatosak voltatok. A hajad is nagyon szuper. Dorka, hát rá meg aztán nincs is elég jó kifejezés. NEm vagy vele elfogult.

Szilvi
Annyira rendes tőled, hogy mindenkire egyszerre tudsz reagálni. Nagyon kedves csaj vagy. És tuti szuper anyuka. :lol:

Andi
NAgyon helyes a fiad. A pocaklakód nemét még biztos nem tudod. Kíváncsi vagyok mi lesz. Nagyon ügyik voltatok, hogy elsőre összejött.

ÉVa
Elhiszem, hogy kevés az időd írni. Azért jó, hogy be tudsz közbe jelentkezni. Nagyon helyesek a srácok.

NA dugolok és gyorsan elküldöm, mielőtt megzavarnak újból
Puszi mindenkinek: Timi

Ja köszi a Kristóf névnapit, de júliusban tartjuk. Azért nagyon jól esett. A keresztanyja is belekeveredett mikor tartjuk. :roll:

Kép
Kép
tim30
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?