Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Motiot,
nagyon szép helyre mentek! Tetszik az épület, a sok muskátli, az állatok, és látszik, hogy családias az egész :)
Remélem, meg tudjátok oldani valahogy Ábel felügyeletét! Zsoltika korosztályos topikjában az egyik anyuka mesélte, hogy amikor a kistesó született, vitték magukkal anagyobbat is a kórházba, mert nem volt kire hagyni (ők is külföldön élnek), de olyan hamar kibújt a baba, hogy épp csak beértek, így arra a pár percre egy nővér vigyázott a nagytesóra :D
Hát, nekem még a szülés előtt egy nappal sem tudott a dokim mit mondani, pedig voltam nála ctg-n, totál változatlan volt minden. Pedig túlhordtam ugye Lacust :? Szóval ez nagyon bizonytalan!

Szirom,
azt én sem tudom, hogy melyik kórházba tartozom :) Szerintem a Nyírőbe, de oda meg semmiképp nem mennék szülni! Messze vannak a bababarátságtól...
A műtétről meg hasznos tapasztalatokat gyűjtök: a műtét utáni pisilés nehézségei, vigyek be kaját, mikor engednek haza, hogy reagálnak a gyerekek, stb.

Lányok, nagyon örülök, hogy ennyire pártoljátok a "sima" szülést! Remélem, mindkettőtöknek szép élmény lesz a vajúdás, a szülés, és jól megy majd minden, úgy, ahogy szeretnétek!

És a fentiek mindenkire vonatkoznak, Ritára, később Mártira, és mindenkire!!! :):):)

Ja, és nagyon szépek a virágok Ildiéknél és Sziroméknál!

Mennem kell, Lacus álmos :)

pgaboka
 
 


Olyan nagyon szomorú vagyok. Ma kiderült, hogy tuti nem szülhetek a Margitban. Azt sem tudom, a dokimmal mi lesz, hová megy, én hová menjek... Nagyon el vagyok keseredve, hiába gondolkodom a dolgon, egyre rosszabb...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


hali csajszikák!!

olyan vagyok, mint egy mosott szar :(
még mindig 38 a lázam.
pedig az előbb vettem be lázcsillapítót
meg sinupret is volt itthon(hú, de rossz), cseppek

Rita, Szirom, baromi rossz ez a kórházasdi, de higyjétek el, (főleg Rita, a 4. gyereket kpiottyantod, mint én)
Kórház se kell hozzá :wink: , meg orvosok se :wink:

ennyire voltam képes. :roll:
itt vacogok a gép előt takaróba burkolózva :roll:

majd holnap övök, aztán írok mindenkinek, ne haragudjatok(Gabi, Márti, Motiot, Mira, Beszti), hogy most nem írtam külön nektek, de holnap fogok

Szerintem is buli lemondás lesz
és itt maradunk egy marcipábevonatú oroszkrém tortával(tutti én fogom megenni)
Bár ma egy szelet tiramisut bírtam lenyomni magamba, azt is 2 óra után.


puszzs


köszöni Olivér a köszöntéseket :D
vas
 
 

 
 

Húú Ildi, hát akkor tényleg pihizz és kúráld magad.
A bulit meg elhalasztjátok! Mit ne mondjak, én is szívesen kettesben maradnék egy marcipánbevonatú oroszkrémtortával... :lol: :lol: :lol:
Most megihlettél, megyek és veszek magamnak sütit!!

Rita, nagyon sajnálom, hogy otthon most ilyen bizonytalan a helyzet, na ezért örülök én mindig, hogy itt szültem és szülök is.
De majd csak talál mindenki kedvére való megoldást, a negyedik gyerköc meg tényleg biztosan hamar kipottyan :wink:

Na mennem kell, mert a fiúk már útra készek, megyünk sétálni.

pussz

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok!

Rita, Szirom!

Nagyon sajnálom a kórházas dolgokat.
Bár én azt hiszem, még jól is jártam volna, mert alólam "kiment" volna a kórház (Rókus), és nem az utolsó pillanatban kellett volna így váltanom, mint ahogy sikerült.
És már a múltkor is akartam írni, amikor valahol Ildit olvastam és írta, hogy a kórház, orvos nélküli szülése volt a legjobb, hogy nagyon-nagyon igaza van. Nekem is ez volt a legjobb (jó, én azért a végét a kórházban és orvossal töltöttem, de Ildi is oda készült :D:D), még akkor is, ha az orvos abszolút bizonytalan volt, hogy ki lesz.
Mert végre én szültem. Rájöttem, hogy igaziból nekem nem kell egy orvos támogató kézsimogatása ahhoz, hogy jól érezzem magam, végülis mit tud nekem adni az az idegen ember szülésnél. Csillapítja a fájdalmat a jelenléte? :D:D
És nem lebeg a fejem fölött az indítási, gyorsítási dolgok.
Úgyhogy ha én esetleg szülök még egy gyereket (ki tudja?) akkor nem fogok orvost fogadni a szüléshez. Nem kell. A baba és én tudjuk mit kell tenni.

Ildi!

Gyógyulj meg hamar! Az torta pont jó gyógyszer lesz! :D:D

Rita!

Kérdezted a vonalzómat. Itt van:

Kép

Sajnos két hetet megállt a súlyvesztésem, pont akkor, amikor a Foddexpresstől magamnak is rendeltem (talán írtam, hogy a köretmennyiséggel nekem gondjaim voltak) és még egy szülinap is beesett (én nem akartam tortázni, de ugye azt nem nagyon illik), és csak a múlt héten tudtam újraindítani.
De már részben sikerült célt érnem, visszaférek egy adag terhesség előtti nacimba (még nem mindbe), és ez jó, nem akartam újat venni (tudtam, hogy csak pénzkidobás lenne).

Még sokmindenre nem reagáltam (Motiot, Mira, Gabi), bocsi! Fogok!!

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


hú, csajok, bocsi, de szerintem ma se fogok jönni.
ritka szarul vagyok.
tegnap este 39,7 -re ment fel a lázam.
el is bőgtem magam, amikor megláttam.
nagyon rosszul aludtam, éjjel megint 39,6 volt.
most csak 37,9
besz*rok, kb 8 éve nem voltam ennyire lázas.
az a gáz, hoyg kéne egy orvos, mert tuti mandulagyuszim is van, antibigyó kéne.
de hova menjek???
ráadásul ma munkanap van, az uram dolgozik, itt vagyok egyedül megint két kicsivel
olivér már ordibál föntről
de majd lejön egyedül

azért belesek, ha tudok.
vas
 
 


Jó reggelt!

Húúú, Ildi, az nagyon sok! Hívjál ki egy dokit! Biztos nem tud azonnal jönni, de majdcsak kiér valamikor! Figyelj, lehet, hogy marhaságot mondok, de nem kaphattad el a skarlátot :oops: ? Mondjuk nem találkoztál Miksával, de velem igen, és én biztos hordoztad azt a vackot. A leírások szerint 2 napig fertőzhet a kezelés megkezdése után, neki ugye a szombat volt a második nap. Bár ez annyira áttételes lenne, hát nem tudom, csak felmerült bennem.

A vendégséget ugye lemondtátok?

Beszti! Egészen biztosan igazatok van, csak hát az én első szülésem nem volt sima ügy, hogy finoman fogalmazzak, és így nem annyira van önbizalmam, teljesen érthető módon. Meg hát én se a doki kézsimogatása miatt szülnék a saját rovosommal, hanem mert akkor garantálva van, hogy jó hangulatban zajlik minden, ha gondom van, vele beszélek, minden kérdésemre válaszol, sőt, magától mond el mindent, és nem az ügyeletest kergetik nekem (ha kergetik egyáltalán), úgy vizsgál, ahogy szokott (vizsgált engem ügyeletes, amikor befekvésnél elkéstünk, és az én dokim vizitelt, hát aszittem, leugrom az asztalról), szóval tulajdonképp a biztonságról, kiszámíthatóságról van szó. Ami nem biztos, hogy nem lenne meg ügyeletben, de nem lehet tudni. Kikapok egy szájhúzós szülésznőt meg egy flegma orvost, aztán lőttek a szép szülésnek. Naszóval, érted... Persze lehet, hogy minden ügyeletes kepeszteni fog, hogy csöppenjen neki valami, és jó fejek lesznek, bár úgy lenne. Akkkor meg az lenne, ami Motiot-éknál.

Motiot! Végülis te se tudod, kinél fogsz szülni, nem? Csak a kórház a biztos, ugye?

Rita! Beszélj a dokiddal, ő elég nagy arc a szakmában (én legalábbis ismerem a nevét), biztos megy valahová. Ha szerencséd van, nem Telkibe :wink:

Igazából próbálom nem tragikusan fölfogni a dolgot, meg még elég messze van, csak a bizonytalanságot nem nagyon bírom, nomindegy :oops: :roll:

Újpesttel egyébként az a helyzet, hogy valahol érthető, hogy ott nem maradhat a szülészet, évek óta készülnek arra, hogy változtatnak a dolgon. Most is úgy volt, hogy csak költöznek, a dokim úgy tudja, hogy meg is volt a pénz, rá, de aztán másra költötték. Szóval az volt az alapvető gond, hogy a szülőszoba a földszinten van, meg a vizsgálók és a csecsemőosztály. Ha a gyerekeket a mamákhoz vitték, akkor kocsira rakták és a folyosón át lifttel vitték a másodikra, ahol a gyermekágyas osztály van. Ami egyébként tök jó, 4-5 ágyas, fürdőszobás szobák vannak. Az elsőn a műtők vannak és a nőgyógyászat. Szóval pl. engem, amikor Miksa beszorult a kitolásnáál, és folyamatos tolófájásaim voltak, csak a kölyök rossz helyen akart kijönni, ezért hiába, a szülsőzobából kitoltak a folyosóra (hétvége volt, nem voltak látogatók és vizsgálatra várakozó várakozó kismamák, de különben egy rendes napon lettek volna és köztük toltak volna el), és úgy vittek lifttel az elsőre a műtőbe. No, egy kis életkép :wink: De azért nagyon-nagyon sajnálom...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Jézusom Ildi, voltam olyan szeleburdi, hogy nem kívántam boldog névnapot!

Naszóval:

Boldog, lázmentes névnapot kívánunk! Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Jaj, Ildi, szegénykém!
Mindenképp menj el dokihoz, taxival, a szomszéd nem tud addig vigyázni a gyerekekre?
Vagy ha magaddal viszed őket, legalább azonnal beengednek gondolom.
MINDENKÉPP MENJ DOKIHOZ!!!!!



Beszti, szépen halad a vonalzód!!! :) :)

Még a kórházhoz: Tudom, bizonyos tekintetben igazatok van Ildivel, de: Ildi sem úgy indult el otthonról, hogy az autóban fog szülni, volt doki, szülésznő, kórház, csak így alakult, szerencsére szerencsésen... Meg te is tudtad, hogy a Mávban jó kezekben leszel, úgy lesz, ahogy szeretnéd, még ha ismeretlen dokinál is. Nem azt akarom ebből kihámozni, hogy nektek könnyű, nekem nehéz, mert egyetértek azzal, hogy a lehető legkevésbé szeretném igénybevenni a dokit, de éppen attól félek, hogy egy vadidegen orvos, aki ki tudja, látott-e már valaha, az egyszerűség kedvéért megcsászároz, mert aznap már én vagyok a hatodik-tizedik-huszadik szülő nő. A Jánost ismerem, NEM akarok oda menni. Ha meg máshová megyek, fizessek egy idegen orvosért-kórházért? Csak legalább az egyik, az orvos vagy a kórház lenne biztos, elsősorban persze a doki, mert benne nagyon-nagyon bízom. Jó ember, és ez olyan sokat számít, még akkor is, ha csak éppen kihúzza a babát, meg összevarr, ha kell. De - ezt már mondtam - az volt a legjobb élményem vele kapcsolatban, hogy mennyire ÖRÜLT, amikor Adél megszületett. Meg amikor a negyedikkel elmentünk hozzá, és megláttuk az uh-n, egészen meg volt hatva, és örült velünk együtt. Nekem ez fontos.
Hát így. Most biztos a kétségbeesés beszél belőlem, biztos lesz valahogy, talán még valami szerencse folytán jól is alakulhatnak a dolgok. De ne haragudjatok rám, hogy most ez ennyire leköt, ígérem, visszafogom magam!
És köszönöm, hogy biztattok! :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Szirom, ez az!
A Margitnál ráadásul nagyon-nagyon nem is érthető!
Az orvosommal azért nem tudom mi lesz, mert ha ebben a régióban a szülészeti ágyak 40%-át megszüntetik (márpedig ez tény), akkor ugye egy szülészt sem fogadnak szívesen sehol, nemhogy egy népszerűt, aki rengeteg nőt hozna a kórházhoz. Szóval fogalmam sincs, mit tud tenni. :( :(
És ez szinte biztos, hogy az utolsó szülésem lesz, hát nagyon nem mindegy nekem sem, hogy milyen lesz. Mondom, főleg a futószalagtól félek. Nagyon. Nekem nincs is messze. :(

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita! Mire írtad, hogy ez az? Annyi mindent írtam :lol:

Lányok, épp a fölrobbanás határán vagyok. Miksa fél 9-kor kelt, mostanra sikerült megreggeliznie elég nagy fesztivál kíséretében. Akartam Ikeába menni, hogy megvegyük a rolókat, meg neki ágyneműt, de ilyen későn nem tudok vele elindulni, mert nem érünk haza alvásidőre. A kocsiban alváshoz viszont túl közel van.

Mi a fenét csináljak a reggelijével? Egyedül a pelyheket eszi meg reggelire, tejjel. Illetve eddig tejjel, de most szárazon akarja, én meg azt nem akarom. Régebben is volt ilyen, akkor próbáltam, hogy jó, legyen száraz pehely, mellé meg megkapta bögrében a tejet. Végülis mindegy. Csak az nem mindegy, hogy akkor egész nap szárazon akar belőle csemegézni, úgy enné, mint a zizit, és ha nem adok, akkor hiszti van. Viszont már több elrettentő esetet is láttam: két gyereket is ismerek közelről (és Miksa is látja), aki a pelyhen kívül szinte semmit ne eszik egész nap, de azt nagy tételben nyomja. 3 mélytárnyér egymás után és hasonlók. És oda sem ül a kajaasztalhoz. Na ezt nem!
Ja, és most azért csúcsosodott ki az egész, mert a múlt héten vettem neki egy irtó finomat (nem tudtam, mi lesz a vége), nutellával töltöttet. Tényleg, mint a bonbon. Már tegnap is gáz volt, 25 perc volt, mire elkezdett enni, mert ráöntöttem a tejet, tök későn értünk oda az oviba. Ma is fetrengett, mikor meglátta, bőgött, letépte a zokniját, hogy az se kell és minden rossz volt. Az első adagra ultimátumot adtam neki, hogy ha x időn belül nem fog hozzá, kiöntöm. Ma először meg is tettem. Aztán egy idő múlva kért kakaót, és kompromiusszot kötöttünk, hogy ráöntjük a kakaót. De annak se ugortt neki azonnal, először bőgött, hogy rajta van a kakaó, majd hogy leugranak a pelyhek a kanaláról és haonlók. Végül megette, és most tisztára elégedett magával, egész jó a kedve, de mostanra eljutottunk odáig, hogy ma nincs tévé és számítógép sem, és az Ikeába se megyünk. Úgy sajnálom, el van szúrva az egész napunk :cry: De ha ráhagyom, akkor holnap mit csinálok? Nem eszik meg semmi mást, se a vajas kenyeret, se a péksüteményeket, se a felvágottat, se a mézet, se a lekvárt, se a tejbegrízt, se a sajtot, SEMMIT. Elvileg az oviban is be vagyunk fizetve reggelire, hátha eszik a többiekkel, de SOHA nem eszik. Le viszont nem mondom, mert reménykedem, hogy hátha eszébe jut, és nem szeretném, ha akkor nem tudnának adni neki. Ááá... :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Ildi,
nagyon boldog névnapot kívánok!!!!
Tényleg menj el dokihoz, vagy hívd ki!!! Nehogy már így maradj hétvégére! Antibigyóval meg biztos hamar jobban leszel!
Kitartás!

Szirom, igen, nálam csak a kórház biztos, a doki nem. Vagyis a kórház sem, de nem azért, amiért éppen otthon, hanem azért, mert oda megyek, ahova akarok és még nem válaszottam. Hajlok ahhoz, ahol Ábelt is szültem, de valahogy bennem van, hogy sokkal elöbb meg kellett volna császározniuk, ök pedig még a legvégén is kinyomták volna belölem a babát. Nem is tudom, mi lett volna, ha esetleg tényleg megteszik. Belegondolni is rossz, hogy talán Ábel lenne beteg élete végéig, vagy talán én. A császárral meg az ellátással meg a vajúdással nagyon meg voltma elégedve de a szakmai döntésekkel nem mindenben, tehát nem tudom, hogy visszamegyek-e.
Viszont egy stuttgarti kórház talán nem annyira személyes, mint ez a kisebb. Viszont a stuttgartiban dolgozik a védönö, aki járt hozzánk és akit most is szeretnék magamnak választani, tehát ha szülök, ö bejön, akármi van. Az már egy biztos pont lene.
Viszont én nem aggódom amiatt, hogy kinél fogok szülni, bízom az orvosok felkészültségében és a jó tapasztalataimban ( részlegesen ) Talán azért is van ez így, mert itt ez a normál, tehát a szülö nöknek nincs is ilyen lehetösége, hogy orvost válasszanak. Lehet, hogy ezért nem is érdekel, mert ez a normál itt.
De nem nagyon szeretnék otthon szülni ebben az összevisszaságban, az tény. És örülök is, hogy itt szülhetem meg a babámat megint.

Rita, hát igen, a futószalagtól én is félnék, ezért lenne jobb a kisebb kórház, mert ott nem szülnek olyan sokan, van, hogy napi egy szülés van csak, de szerintem három-négynél nincs több. Tehát többet, jobban foglalkoznának velem, jobb lenne a légkör is.
Stuttgartban meg sajnos futószalag van. :cry:
Majd meglátjuk, hogy alakul.

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Szirom, mintha csak magunkat látnám.
Ábel mostanában szintén ilyeneket csinál, a pelyhet csak szárazon, néhe napközben is csipeget belöle, nagy ritkán engedi leönteni tejjel, van amikor ugyanilyen hisztit vág le ö is. Asztalhoz mostanában nem akar ülni csak nagy ritkán, söt, elmegy odáig, hogy "anya etet"! Mint egy kisbabát, úgy kell etetnem. Aztán ha elfogy a türelmem, akkor meg megy a hiszti. Én is ki szoktam önteni a kaját, söt, mindig mondom neki, hogy amíg nem volt rendes reggeli, addig semmi más NINCS!!! Egész nap!! Ha megette, vagy legalább evett belöle, akkor okés. Na ez sem mindig hat sajnos, de legtöbbször eröt vesz magán a hiszti után és eszik.
Nemtom mi ez, talán valami életkori sajátosság, vagy fiús dolog. Tényleg nem tudom. Mindenesetre jó tudni, hogy nemcsak Ábel ilyen.

KépKép
KépKép
motiot
 
 


37,2, mindenre nemet mond, nyekereg, hisztizik. Most találgathatom, hogy megint valami betegség lappang vagy a hisztitől ment föl a hője. Elegem van, lemondok.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Ildikém, nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Mindenképp hívj orvost! A szomszédok nem tudnának segíteni? Messze van a doki? Persze ott is várni kell, gondolom, nem is keveset :( Hívd haza a férjed! Ne legyél egyedül otthon ilyen betegen!

pgaboka
 
 


köszike mindenkinek :D
arik vagytok :D

viszonylag jól vagyok, áthívtam a szomszéd csajt, megvizsgált, nem tüszös madigyuszi, de nagyon piros, és csúnya.
írt fel antibigyót, a férje már el is hozta nekem a gy.tárból, meg Leventét is hazahozta a suliból :D
így el vagyok látva.
most megyek lefektetem a csöppöket, meg magamt.

Szegény Miksának is már megint hőemelkedése van? :shock:


jaj, nehogymá skarlátos legyek. :roll:
2 napja nem eszek, 60 kg alá jutottam(de nem így akartam) :roll:

pusz
vas
 
 


Ügyesen megoldottad, Ildi :D Rendes szomszédaid vannak, és jól képzettek, helyes :lol:
Ha nem tüszős mandulád van, akkor skarlátos se vagy :lol: Milyen antibigyót kaptál?

Miksát rendes hővel tettem le. Beszéltem közben a doktorral, azt mondta, a skarlátból semmi nem maradhatott, lehet valami új, meg lehet semmi is, mivel hisztizett jó nagyot. A hisztitől állítólag 37,5-ig tud menni egy gyerek hője... :roll: Én is kész vagyok, már ordítottam is. Már az is eszembe jutott, nehogy elvetéljek az idegállapotomtól, mert baromira fölhúztam magam, az az igazság :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, délután nem tudtok ikeába menni??
A környezetváltozás csodákat tesz, ha feszkó vagyok én is inkább felpakolom az összeset és elcsavargunk valahová. Ma nem voltam fesz (csak átlagosan) de elmentünk a Hadtörténeti múzeumba, Bernát kedvéért. A lányok mérsékelten élvezték, meg sokan voltak, de azért jó volt. Utána meg az urammal ebédeltünk, aki dolgozik, meg valószínűleg holnap is, úgyhogy :( :( .

Szóval menjetek valahová!!!

Ildi, helyes, aludj, pihenj, ne aggódj és edd meg a tortát, nehogy elfogyj!!
Karácsonykor én is tök sokat fogytam a betegség miatt, rossz hír: visszajön. Jó hír: lassan. Most ne is foglalkozz ezzel, csak teázgass, kényeztesd magad és gyógyulj meg gyorsan!!

Amikor mindenki meggyógyul, Zsoltika túlvan a műtéten, nem ikeázunk egyet????????? :) :)
Lehet Gabiéknál is, de mindenképpen szeretnék találkozni veletek - még mielőtt elhúnyok a repülőn halálos félelemben... :shock: :)

Gabi, megnyugtat, hogy te is rettegsz a repülőn, végre valaki, aki megért! Te repültél már? Mitől félsz?
Egyébként amióta tudom, hová megyünk, jobb sokkal. A térképet böngészem a zuhanási statisztikák helyett. :)

Márti, iskolácska milyen volt???

Ja, elfelejtettem: Szirom, Motiot! KAJÁBÓL NE CSINÁLJATOK GONDOT!!!!! TUDOM, hogy baromi idegesítő, tudom, hogy plafonon lehet lenni tőle, mostanában Bernát is nagy nyavalygós, de előttem van példaként az unokatesóm, aki a mamája szerint évekig gyakorlatilag üres kenyéren, NYERS száraztésztán és magokon élt (+ napi egy bögre kakaó), és mára szép, csinos, teljesen normál súlyú lánnyá nőtt. NYUGI. Fontosabb, hogy ne legyen feszkó, mint hogy minden tápanyag benne legyen. Ha pehely üresen, akkor egye azt. Szerintem. De nem beledumálni akarok ám, most sem!!
Meg még szerintem az a fontos, hogy legyen napi három (vagy négy vagy öt) étkezési idő, amikor kap enni, közben ne legyen nass, ebben kell következetesnek lenni. De akkor sem kell nagy ügyet csinálni belőle, ne érezze, hogy ez téma. Egyen, amit kér, ha nem eszik, kap a köv. alkalommal, de ne aggódjatok emiatt!!
((Nemrég még én is veszekedtem Bernáttal, de amióta ráhagyom - és számolok inkább tízig magamban :wink: - azóta jobb. Nem tudom, többet eszik-e, de nincs semmi baja, és nem borzasztóak az étkezések.))

Ugye nem veszitek rossz néven az okoskodásomat????

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita! Dehogy veszem okoskodásnak, tudom, hogy sok igazságod vagyon. Ebből tényleg játszmát csinálok, de nem bírom ráhagyni egyszerűen. Én nagyon kevés dologban vagyok konzervatív, de abban igen, hogy reggeli nélkül nem megyünk el itthonról, és minimum a reggelit, az ebédet és a vacsorát az asztalnál ülve fogyasztjuk el. Ezenkívül szent még a biztonsági öv, ami 50 méteres úton is be van kötve.

Ez a pehely nálam egyébként is vörös posztó, ugrok rá baromira. Egyszerűen vissza kellett fognom magam nyaraláskor, amikor minden nap láttam, hogy a kissrác, aki szinte SEMMIT nem eszik a normál kajákból, leülni az asztalhoz nem hajlandó, és a 4 évvel fiatalabb Miksa gatyája jó rá, annyira cingár, a nemtomhányadik nagy tál pelyhet nyomja befelé. A rokongyerek csak és kizárólag pelyhet eszik, most lesz 6 éves, és én még SOSEM láttam az asztalnál ülni, vendégségben sem. A héten a szomszéd csaj vigyázott Miksára, amikor doktornál voltam, és ott is az volt, hogy a tévé előtt, tálcáról ette a kissrác a pelyhet vacsira, szintén három tányérral vitt be egymás után a szemem előtt. És sajnos ezeket Miksa is látja. Én reggelire engedem neki, mert máshoz hozzá sem nyúl, de nem fog ezen élni, ha mindennap játszmázunk akkor se. És tényleg hagynám neki szárazon, de akkor tényleg nincs megállás, ez már bebizonyosodott, kipróbáltuk. El vagyok keseredve, ideges vagyok és szomorú.

Rita! Most nem megyünk már a városba, mert Miksa még alszik, és ha fölkel, utána már nem akarok belekeveredni a délutáni csúcsba. Valszeg még az Auchanban is kismillióan lesznek. Annyira én se vagyok jól, elért a vágyott hányiger. Átugorhatnánk a rokonokhoz dumcsizni, de nagyon rossz ezt leírni, azért nincs kedvem, mert a kisfiú iszonyúan viselkedik, és utána két napig én se bírok Miksával. Lehet, hogy majd adok rá gumicsizmát és kimegyünk rohangálni egyet. Ha nem lázas.

Rita! ha megnyugtat, én is rettegek a repülőn :lol: Sokszor repültem, de mindig inni szoktam, hogy jobban bírjam :wink: Az első alkalommal (nem akartam mondani, de ha már szóba hoztad) Párizsból hazafelé leállt az egyik hajtómű a levegőben. TU-154-es, 1988. De nem lett semmi baj. Viszont ott, akkor, szar volt nagyon. Épp a klotyón voltam, amikor elment a világítás, és villogtak a piros kis fények, hogy vészhelyzet, térjen vissza a helyére - valami ilyesmi fölirat. A stewardessek mindenki elől elvették a kaját, válogatás nélkül dobálták abba a dobozba, ők se voltak nyugodtak.Volt vihar is, villámlott kint, este volt. De asszem újraindították vagy mit csináltak, de tudom a részleteket és nem is értem hozzá. A pilóta azt mondta, nem lesz semi baj, leszáll biztonságosan, akármi is lesz. És tényleg. Utána azt hallottam, hogy a Tupoljevekkel állítólag hajtómű nélkül is simán le lehet vitorlázni. Nemtom, nem próbálnám ki :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Köszi Szirom, most aztán nagyon várom már a repülést!! :shock: :shock: Kép Majd megkérdezem a dokit, mennyit ihatok... :lol:

Kaja: Igen, vannak szabályok, ez nekem is fontos. És ha kompromisszumot kötsz vele? Pl. ha asztalhoz ül, cserébe ehessen azt, amit akar. Azt én is utálom, amikor felugrálnak...
Megértem, ha ideges vagy. Persze, nem jó, ha elfajulnak a dolgok, de ha engedsz egy kicsit, nem biztos, hogy oda juttok, ahová az ismerős gyerek(ek). Csak téged sajnállak, olyan rossz, ha valami így megmérgezi a napokat!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita! Egy pohár vörösbort szerintem simán :wink: Elég is lesz, amennyit iszol mostanában, legalábbis, gondolom, nem viszed túlzásba :wink:
A repülést tényleg te hoztad szóba :lol:

Kajaügyben meg engem unhattok elégg, nálunk egy gumicsont ez, és igazán jól nem tudom megoldani. Igaézad van a kompromisszukban, de reggelinél nincs alternatíva, nem választ mást, mert ugye semmit nem eszik meg :roll: Föl szoktam kínálni, de tök hiába. Azt nem is írtam, hogy ma még azt is fölajánlottam, hogy kap egy kis tálban szárazat is, ha az egy kanál tejes-egy kanál száraz változat működik. Arra is üvöltött.
Ismerős gyerekekkel az a helyzet, hogy sajnos látom, hogy ha bizonyos időt együtt töltenek, akkor ragad rá a stílus :?

Az meg, hogy megmérgezi a napomat, az én hülyeségem, nem kéne ennyire fölvenni, de ezt most rosszul csináltam. Meg úgy izgulok a szívhang miatt is, és nem vagyok nyugodt a korionbiopszia miatt se, meg a doki miatt se, meg a kórház miatt se. Mindegy, befejezem :oops: A lényeg, hogy normál hővel ébredt a kölyök, és óriásit sétáltunk, voltunk boltban és a büfében, most értünk haza. Remélem, most már nyugi lesz, délután aranyos. Csak nekem fájdogál a pocim.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Ildi!

Először is kívánnék neked jövőre a mainál sokkal-sokkal boldogabb névnapot. Olvastam, hogy min mész keresztül. Olyan kis betegség ez a láz, de teljesen le tudja dönteni az embert a lábáról. Szerencse, hogy azért feltaláltad magadat és szóltál a szomszédoknak. A Levenetéért szerintem fizikai képtelenség lett volna, hogy eljussál.
Torta? Megjött? Szép? Finom? Van még belőle?
Majd gyere ha tudsz, hogy hogy javulsz.

Szirom!

pehely téma: Nálunk András étkezési szokását úgy tudom leírni, hogyha vmire. rákattanik akkor éjjel nappal azt enné. Most a mézes kenyér korszakát éli. Előtte volt a háromszög sajt, előtte a joghurt jó reggelt kekszel előtte a műzli tejjel. Most ennyi jut eszembe időrendben. Már várom, hogy mikor váltunk vmi. másra mert kb. már 3 hete eszi. Őszintén szólva nem csodálom ha kiakad a rugó benned, mikor szárazon akarná megenni ezeket a pelyheket.
Én tuttira nem hagynám, nem ragad össze egy masszává a gyomorban? Gyomorsava biztos nem lesz tőle, na az tuti, esetleg szorulása.
Az asztalnál ülés nálunk is szent, de sajnos vannak azért most ne, meg mindjárt megyek csak a maci hazaér a kirándulásból, stb...
Ritát kiegészítve rnám, hogy nálunk a Keresztapám Lánya egész kiskorában csak joghurtot evett. Állítólag semmi főtt ételt, húst, tésztát semmit. Na a kicsaj most dzsúdózik (biztos roszul írtam), jól tanul, zongorázik stb.

Rita!

Igen túléltem, főleg mikor a tanár ott jelentette be, hogy mégis csak 3-ig leszünk. Elég érdekes a tantárgy, a hajléktalanikoról, munkanélküliekről, a marginális osztályról beszélgettünk. Nagyon jó volt, inkább érdekes mint jó.
A vizsga meg a csúcs lesz az egészben. 4 kredites a tantárgy, ennek ellenére a tanár felajánlotta, hogy ha elmegyünk minden előadásra+ vmi. házi szervezésű szegénységről szóló előadást meghallgatunk+ egy kérdezz-felelek típusú beszélgetésből adna egy jegyet, na akkor nagyon nem voltam álmos.

Olvastam a kórházi témáról írt leveleiteket. Hát nagyon kemény. Most akkor Pesten szó szerint rohangálnak majd az emberek kerületről kerületre. A jövő héten fogják nyilvánosságra hozni, hogy ki melyik kórházhoz fog tartozni ellátási területként tartozni.
Higgyétek el, olyan káoszt csinálnak az egészségügyben, hogyha nem fogja őket senki megállítani, évekre fogják -még ezt az amúgy kilátástalan eü. helyzetet- visszavetni.

Most hírtelen ennyi, majd jövök.

Puszi Mindenkinek: Márti
mártus
 
 


Ildi! Nagyon sok boldog névnapot kívánok!!
Olivértnek meg boldog szülinapot!!
Jobban vagy már?
[/b]
mira80
 
 


Olivérnek elírtam a nevét. :(

Szirom, Miksa hogy van?

Lányok holnap próbálok jönni, ma takarítani voltunk a házban ahová költözünk. Jól elfáradtam.
Írok Mindenkinek megigérem! :D
Most megyek kidőlök, mert nem tudom meddig hagy Andris aludni... Jó éjt!
mira80
 
 


ha lehet a helyzet még szarabb mára, betüszösödtek a manduláim reggelre. :roll: :shock:
Még jobban fájnak, köpni-nyelni nem tudok.Asszem ma se eszek semmit :roll:

puszika

miksával mi a helyzet?
semmibaj, ugye?? :wink:
vas
 
 


Basszus, Ildi, ugye nem leszek skarlátos? Milyen a nyelved? Nagyon fehér lepedékes? Ha az vagy, két nap múlva vörösnek kell lennie, málnanyelvnek hívják. És nem lettél pöttyös?
Tisztára lelkifurim van :oops:

Köszi lányok a hozzászólásokat kajaügyben mindenkinek. Most muszáj mennem reggelizni, mert rosszul leszek. Majd még jövök, mert lapzártázom.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


bakkerállat, tiszta fehér a nyelvem :shock: :shock: :shock:
te, szirom, beszarok, ha ezek után az leszek :shock:
de ne legyen lelkifurid, jó

de ugye belehalni nem fogok???? :roll:
vas
 
 


Nem fogsz :wink: De nézd a pöttyöket, meg szerintem beszéljél dokival! Milyen antibigyót kaptál?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


ezt olvastam éppen
http://www.sulinet.hu/tart/fncikk/Kied/ ... arlat.html
jól hangzik :lol: :shock:

Aktil duo-t kaptam

pöttyök nincsnek :roll:
vas
 
 


Olvastam már én is, mindent előszedtem én is a neten, amit lehet :roll: .

Meg kéne tudni, hogy ez az Aktil duo micsoda, mert nekem fogalmam sincs. A lázad azért lement? Mert Miksának az antibigyó kezdete után egy nappal már iszonyú nagy ugrás szokott lenni a közérzetében. Magarmról nemtok nyilatkozni, mert utoljára szülés után szedtem antibigyót, amikor a sebemmel volt baj, előtte meg fogalmam sincs.

Az arcodat figyeld, nem leszel-e piros. Először csak pirosas lett a kölyök, inkább olyan kipirult, később pöttyös.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 






Aktil Duo 625 mg filmtabletta

Aktil Duo 1000 mg filmtabletta







Milyen betegségek esetén használható az Aktil Duo filmtabletta?

Az Aktil Duo filmtabletta antibiotikum, ami meggátolja a baktériumok szaporodását, ill. megöli azo­kat, ezáltal a baktériumok okozta fertőzések gyógyítására szolgál. Elsősorban légúti, húgy- és ivar­szervi, hasüregi, valamint a bőr, a csontok és az ízületek fertőzéseinek kezelésére alkalmazható.



Milyen hatóanyagot és segédanyagokat tartalmaz az Aktil Duo filmtabletta?

Aktil Duo 625mg filmtabletta:

500 mg amoxicillin (574 mg amoxicillin trihidrát formájában) és 125 mg klavulánsav (148,87 mg kálium-klavulanát formában) (4:1 arányban) filmtablettánként.

Aktil Duo 1000 mg filmtabletta:

875 mg amoxicillin (1004,5 mg amoxicillin trihidrát formájában) és 125 mg klavulánsav (148,87 mg kálium-klavulanát formában) (7:1 arányban) filmtablettánként.

Segédanyagok: víz-mentes kolloid szilícium-dioxid, magnézium-sztearát, kroszkarmellóz nátrium, kroszpovidon, mikrokristályos cellulóz,

Bevonat: etil-cellulóz, poliszorbát 80, trietil-citrát, talkum, titán-dioxid (E 171), hidroxipropil-cellulóz.



Mikor nem szabad az Aktil Duo filmtablettát szedni?

Az Aktil Duo filmtabletta nem szedhető ismert penicillin, amoxicillin, klavulánsav, ill. a készítmény egyéb összetevőivel szembeni túlérzékenység (allergia) esetén, ill. akkor, ha korábban amoxicillin­/klavulánsav tartalmú készítmény sárgaságot, májműködési zavart okozott.



Miről kell tájékoztatni feltétlenül a kezelőorvost a gyógyszer szedésének megkezdése előtt?

Amennyiben Ön terhes vagy szoptat, tájékoztassa orvosát és kérje ki tanácsát a gyógyszer szedése előtt.

Tájékoztassa kezelőorvosát vese-, ill. májbetegségéről, mivel ilyenkor az adag módosítása válhat szükségessé.

Kérjük, tájékoztassa kezelőorvosát fennálló egyéb betegségeiről (pl. légúti asztma), anyagcserezavarról, gyógyszerek iránti túlérzékenységéről.

Hosszan tartó antibiotikum alkalmazás következtében bakteriális vagy gombás felülfertőződés alakul­hat ki.

Az Aktil Duo óvatosan adható egyes gyógyszerekkel egyidejűleg, ezért tájékoztassa orvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy a közelmúltban szedett receptköteles vagy recept nélkül kiváltható gyógyszereiről. Az együtt szedett gyógyszerek egymás hatását befolyásolhatják. Ezért beszélje meg kezelőorvosával, amennyiben vízhajtókat, allopurinol, probenecid hatóanyagú gyógyszert, véralvadásgátlót, fogamzásgátló tablettát szed. Metotrexát hatóanyagú gyógyszerrel történő kezelés ideje alatt, ill. ha alkohol elvonókezelés miatt diszulfirám-kezelésben részesül, nem szedhet Aktil Duo készítményt.


vas
 
 


ezt írják róla.
kielégítő válasz??? :wink:

oké, akkor figyuzom a pöttyöket :roll:
vas
 
 


elment az uram 3 gyerekkel sétálni :roll: :lol:
az előbb Natus úgy összekakkantotta magát, hogy mindene tiszta fos volt, szegény Gábornak kellett rendbe rakni.

Ő osztja nekik a kaját...stb.
Tegnap este is megfürdette mind a hármat, aztán fürdés után nem adott Natira pelust, úgy volt kb.5 percig, jól behugyizott, feltörlés, bodycsere.
Szóval szívja rendesen :lol: :lol:
de kell is neki néha az ilyen, legalább látja, hogy mit élek át nap, mint nap. :wink: :lol:

na, most kicsit ledőlök.
Az előbb már tudtam enni 3 falat vajas kiflit :roll:
1,5 kilót fogytam=59 vagyok :roll:
(tudom, Rita, hogy visszajön :roll: , de még baromira nincs étvágyam, meg enni se nagyon tudok)
vas
 
 


Ildi! Kielégítő lenne - egy szakembernek :wink: De ha penicillinérzékenyek nem szedhetik, akkor jó lehet neked (már ha skarlátos lennél), merthogy azt penicillinnel gyógyítják. Dr. Szirom :D

Miksát is elvitte az apja, mert képtelenség mellette dolgozni. Ha egy percre elengedem az egeret, akkor tuti, hogy már csinál is vele valamit :roll: Viszont 37,2 :roll: Más baja nincs. Úgy döntöttünk, hogy nem megy a héten oviba, úgyis családilag egy halom mindent ügyintézünk, úgyhogy marad, és közben fölturbózzuk a szervezetét. Az uramnak az is eszébe jutott, hogy teljesen vegyük ki az oviból, merthogy ez nem állapot, de meggyőztem, hogy akkor meg jövőre lenne ugyanez, úgyhogy csak járjon. Meg meg is bolondulok vele itthon szerintem, nagyon kellenek már neki a gyerekek. Meg a más környezet. Amikor nem volt beteg, és járt rendesen oviba, akkor olyan jó gyerek volt itthon is, olyan jó volt összességében is a hangulat, jó fej volt a gyerek. Nem mondom, hogy nincsenek akkor is hülyeségei, de az nem baj. De ha itthon van két napot, akkor már nem bírni vele. Úgy higyjétek el, a zuhanyrózsát nem bírom úgy beállítani, hogy ne szaladjon el közben háromszor, és kézben viszem vissza a fürdőbe, mert máshogy nem megy. Ha adom neki a vitamint, akkor rohan el, amikor a Vitacolan már benne van a kiskanálban, letenni nem tudom, és utána vinni se, mert kicsöppen és ragad. És nem jön vissza magától. És jól mulat közben. És ezeregy ilyen van, tulképp nincs olyan kérésem, amit teljesítene. Megőrülök, komolyan.

A szomszéd pasival meg a kissráccal mentek horgásztavat nézni, de mondtam, hogy ha a kisfiú nincs bekötve (egy halomszor láttam anélkül), akkor nem engedem el Miksát, inkább éjjel melózok. Az uram letette a nagyesküt. Remélem, betartják, mert utána megint én küzdhetek Miksával, hogy neki mér nem lehet :roll: Márpedig neki nem lehet, punktum.

A te urad is legalább gyakorol, tényleg :wink: De azér rendes tőle ez a séta, nem?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Te Márti, kivették a varrataidat? Vagy írtad, csak én nem láttam? És mi volt apával? :wink:

Tényleg rendes a tanárotok, ismeretlenül is jó fejnek látom :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom!

Nem írtam, de küldtem a Duphastont, elsőbbségivel (de csak simán, nem ajánlva). Remélem hamar megkapod, nem keverik el.

Ildi!

Hát ez egyre rosszabbul hangzik.
Jobbulást, pihengessél!! Az meg soha nem baj, ha a párod is néha 3 gyerekezik! :lol:

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Beszti! Nagyon köszönöm! Tényleg örök hálám, levettél egy gondot a vállamról! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Szirom!

Nem tudom, hogy írtam, de kivette a doki péntek reggel. Szép a seb (mármint a helye), kicsit rózsaszínes, lámpázgatom. Hogy érted, és hogy mi van Apucival? Talán vmit. elfelejtettem?

Ildikó!

Jajj, de sajnállak. Szeparálódj amennyire csak lehet, de tudom, hogy ez az amit szinte megoldhatatlan. Férjednek kitartást. De hát megfogadta, hogy jóban-roszban, nem?

Én most egyedül vagyok, lakás nagyjából rendben van. Én is átugrom Anyosékhoz egy rövid találkozóra, aztán húzok vissza angolozni. Basszus még csak márc. közepe van, hol van még a május-júniusi napsütés. Befogok csavarodni a vizsga időszakban itthon. Rita, hogy lehet ezt kibírni, meg a többiek is akinek már volt ilyen gondja.

Na megyek is kicsit levegőzni. Majd jövök még.

Ildi, jelezzél folyamatosan, hogy mi van veled. Gondolok rád, tényleg.

Márti
mártus
 
 


Hát, Márti, mert valami olyan volt, hogy azért kell egy nappal előbb kivetetni a varratokat, hogy apát elkapd :wink: . Kép Vagy rosszul emlékszem? :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


de jót röhögtem ezeken a nemtudom minek nevezzem figurákon :lol: :lol:

egy fokkal jobban vagyok, tüszőcskék megvannak :evil: , ma már csak hőemelkedésem volt, ettem is pár falat krumplit.

fiúk tescóznak.
csak Natust hagyták itthon.

hát, igen, kell egy pasinak is néha, hogy átérezze, mikre vagyunk mi képesek egész nap. :roll: :lol:

márti, akkor hajrá bébiprojekt!!!


szirom, azt mondta a "háziorvosom"(szó szerint házi, mert házhoz jön a szomszédból :lol: ), hogy igen, valószínű nálatok nyeltem be múlt héten.
De ne legyen má emiatt semmilyen lelkifurid :D OKSI??? :wink:
ez a gyógyszer meg arra is jó, ha esetleg kijönnének a vörösségek(vörheny, fantasztikus jó neve van :lol: :shock: )
de valószínű nem leszek az,csak egy a bacijuk nekik.

elszeparálni nem nagyon tudom magam, egy kendőt kötöttem az arcom elé, képzelhetitek miylne jól nézek ki :shock:
vas
 
 


Hi!

Ja, hogy az. Hát bevallom férfiasan, hogy nekem úúúgy fájt a varratnál, hogy nem vitt rá a lélek. Pénteken már ó lett volna, de akkor meg túl voltam a félidőn. A jövő hónaptól élesedik a téma újra.

Ildi!

Anyukám egyébként a fertőző osztályon dolgozott itt Győrben. Annak idején gyerek-felnőtt skarlát=kórházat jelentett. Teljes elzárás, még látogatót sem fogadhattak. Ma már azért más a helyzet, vannak jó gógyszerek. Meg ahogy Szirom is mondta nekem a múltkor a telefonba, ma már gyengébb kivitelben jelentkezik ez a betegség.

Na húzok vissza tanulni.

Majd azért figyelgetek.

Márti
mártus
 
 


Ildi, olyan bunkesz vagyok, tegnap csak a betegségedre figyeltem, nem kívántam boldog névnapot!

Most akkor


BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

És jobbulást is! Kép

Holnap jövünk, igaz?? :wink:

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Hahó!

Ildi, örülök, hogy jobban vagy! Azért van ám lelkifurim, neked is lenne :oops: Ki gondolta, hogy elkapod, ennyire áttételesen? Hiszen nem is találkoztál Miksával, csak velem, és a lakásban is kb. 20 mp-et voltál :shock:

Igazából isteni szerencsém, van, hogy én nem kaptam el (ezt most lekopogtam)...

Márti! Óóó, kár. Jövő hónapban drukkolunk :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom!

Aha, Apa is pont így gondolja.

Megyek aludni: Márti
mártus
 
 


Sziasztok!

Ildi, gyógyulgass! Örülök, hogy javulgatsz :) Betegség hess, hessss mindenkitől!

Most csak ennyi telik tőlem, mert nagyon késő van. De a kisebbik fiacskám mostanában kitol ám velünk alvás téren! Eddig legkésőbb este 9-kor már szunyált, de pár napja megváltozott: el sem alszik, csak jóval később, vagy alszik ugyan, de 10 percenként ébred :(

Tegnap még hajnal fél2-kor is ébren voltunk :(

Aztán reggel 7-kor már mindketten ébrednek.

A nappali (babakocsis) alvása is romlott, már sír is a babakocsiban, ki is kell vennem minden nap, eddig ilyen sem volt.

Hogy bírja ilyen sok ébrenléttel Lacus??? Ez rejtély...

A másik, hogy elbizonytalanodtam a műtétet illetően, ugyanis nem vagyok biztos benne, hogy tényleg szükséges-e. Zsoltikának ugye csak letapadás van, és azt (is) olvastam, hogy az megoldódhat magától iskoláskorára. De mi van, ha nem oldódik meg???

Nagyon jó lenne tudni, hogy 3 év múlva vajon mi is lenne azzal a kukival műtét nélkül, de hát a jövőbe senki sem láthat.

Bocsi, hogy csak magunkról írtam, de remélem, holnap már tudok reagálni is, itt van anyósom is, tehát van segítségem :)

Puszi mindenkinek!

pgaboka
 
 


Hahó!

Beszti! megérkezett a Duphaston! Örök hálám, tényleg köszi mégeccer! :wink:

Ildi! Hogy vagy?

Nálunk az a helyzet, hogy délelőtt fetrengtem a hányingertől (még éjjel is volt olyan helyzet, hogy majdnem ki kellett mennem, de aztán mégse). Miksa hétvégi hőemelkedésére tekintettel úgy döntöttünk, hogy maradjon itthon, erősödjön, most úgyis sokat lesz itthon az apja, majd csinálunk programokat meg minden. Namost 38,5-tel ébredt :? Ezenkívül küldtek még anyagokat, amikkel egy órán belül kész kell lennem. Különben tök jó minden :roll: :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


sziasztok!!

köszi a kérdést, asszem túlvagyok a nehezén.
meglepő módon a tüszőcskékből néhány el is tűnt :shock:
láz elmúlt, de még fájnak a manduláim.
Nyelni már könynebben nyelek, ettem is ma már 2 virslit, meg egy joghurtot :roll:
most próbáltam egy narancsot magamba nyomni, de az meg baromi rossz ízű volt

Szirom, ne lelkizz má!!! :wink:
Elkaptam, elkaptam.Akkor mi van?
Bárhonnan benyalhatunk bármikor bármit, nem??? :roll:
Bivaly erős vagyok, látod, 3-4 nap alatt lefutott rajtam a neheze. :wink:

Akkor jó pihit és megerősödést Miksának a héten.
Broncho-vaxom immunerősítőt nem ismeritek?
Levente szedte, mikor ugyanilyen beteg volt az első évben a közösségben.
De a maszek gyerekdoki is ajánlotta, hogy ha Olivér ősszel megy oviba, akkor kezdjük el augusztusban a kúrát.



Rita, de meg dehogy vagy bunkesz :wink:
Semmi baj :D
köszike :D :D

Gabi, nem irigyellek se a nem alvós Lacusért, se a műtét dilemmáért.
Én lehet várnék a műtéttel.Mondtam már, hogy Olinak is le van tapadva egy kicsit, most minden este huzkodjuk (de nem úgy :shock: , csak éppen hátrahúzzuk ameddig lehet, és úgy megmossuk), de mintha már látnék egy kis javulást nála. :)
Én megbeszélném még gyorsan mással is, mit tanácsol.

vas
 
 


Hahó!

Vagyogatok, csak megint jött még egy kis munka, és elég szarul is vagyok. Még nem hánytam, de szerintem jobban járnék. Éjjel-nappal hányiger. Odáig elmegy, hogy remeg az állkapcsom, de nem tudok hányni. Miksa éjjel megint lázas volt, és ha most is úgy ébred, akkor mennünk kell a doktorhoz. Azt mondja, hogy nem fáj semmije, de muszáj lenne megnézni a fülét, nehogy megint rámenjen. Szerintem nem ússzuk meg az orrmandulakivételt.

Ildi! Te hogy vagy? Még megkérdem a doktort erről a Broncho-vaxomról. Ez milyen cucc? Receptes?

Gabi! És most el is halasztjátok a műtétet? Elviszed máshová is Zsoltikát? Több ismerősnek a Bethesdában csinálták ambulánsan, igaz, nem mostanában.

Tudom, hogy sok helyen azt írják, hogy oldódhat később, de szerintem ha nagyon le van tapadva, és eddig nem oldódott egy kicsit sem, akkor az magától nem fog oldódni. Ha egy picit sem tudod visszahúzni, akkor érdemes lenne még valakinek megmutatni. Nem irigyellek benneteket, nekünk nagyon kemény időszak volt.

Többiek?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Itt vagyok, olvasgattam mindenfélét, meg vettem az ebayen cipőt a gyerekeknek, várom, hogy milyenek lesznek...

Gabi, jól emlékszem, ma van a műtét?? Nagyon sokat gondolok rátok!!

Szirom, ezt akartad, nem? :wink: Jó kis rosszulléteket!! :) Tudom, hogy vacak, de tudod, jó kis oka van! :D
(Nekem bezzeg olyan klassz (édesség)étvágyam van, sajna... :? ).

Megyek, ledolgozom a reggelit, megmosok néhány ablakot...:)

Még jövök, de gyertek ti is!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Tényleg, Szirom, múlt héten még hiányoztak a rosszullétek!!
Hát megérkeztek :shock:
De azért nem irigyellek. :wink:

Broncho-vaxom receptköteles, doki írja fel, asszem kúrákba kelleltt szedni(de nem emlékszem, 5 éve volt), jó drága, megnéztem a gyogyszeres.hu-n.

Rita, milyen cipőket vettél??
Nekem múltkor hoztak eredeti siestát 3000-ért Olinak, meg hétvégén lesz talán Leventének való is.
Nasinak meg vehetek majd 10 rongyért valamit, ha már tud menni :D

Tényelg Gabi, hogy döntöttetek?
Leventének is a Bethesdába csinálták ambulánsan, és felrántották :roll: :shock:
Na, ezt Olinál nem akarom látni. :roll:

Én jól vagyok, köszi.Meglepően hamar túlvagyok rajta (ja, most épp az antibigyó fosató mellékhatásánál tartok :roll: :lol: )
De azonkívül oké.Tüszők nincsenek(nem is tudom hova tűntek 2 nap alatt :roll: )
Mandulák szépek, nem nagyok, nem pirosak, visszahúzódtak, láz nincs.
Valószínű a nagyon magas láz is sokat segített a gyógyulásban.
Hamarabb kipusztultak a bacik, csak engem viselt meg nagyon.

na, csók, majd bekukk...............
vas
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?