Új privát üzeneted érkezett!

Talán lakhatóbbak lennének ezek a panelok, hogyha a konyhákban el lehetne férni jobban. Mi is hogyha beülünk az asztalhoz, meg még Lilit is betesszük az etetőszékba akkor már alíg van hely! El lehet benne férni, de nem kényelmesen!
Egyébként mi is a nappaliban vagyunk legtöbbet. Lili a saját szobájában csak alszik, meg öltözik. Lenne hely ott is játszani, de itt van kint minden játéka. Mi a hálónkba szintén csak aludni járunk. :wink: :oops: :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Nem tudtok egy bőrgyógyászt a városban, aki foglalkozik anyajegyekkel? A terhesség alatt tele lettem velük, amik voltak megnőttek, és most egy kifejezetten szar helyen van: a melltartóm pántja alatt. Szóval le kéne vetetni...Ilyen lézeres izére nem akarok menni, mert ők nem küldik szövettanra, inkább biztos, ami biztos.

KépKép
pedina
 
 


Edina, nekem a barátnőm is tele van anyajegyekkel, majd megkérdezem, hogy kihez jár velük, mert tudom, hogy ő is elég gyakran nézeti őket! :oops: :roll:

KépKép
editmaci
 
 

 
 

Szerintem Lili valami jóságinjekciót kapott :shock: Szuri után aludt 1,5 órát séta közben, csak nevet és produkálja magát, pár perce pedig az összedugdosott zoknijait BEPAKOLTA a kosarába :shock: :lol: :lol: :lol:
Amúgy 9600 gramm, 78 centi, mérték még a mellkas- és fejkörfogatát is. Meg benőtt a feje lágya! :lol: :lol: :lol: Megyek vacsorázni. Grillcsirke, Lilinek nem is csináltam semmit külön. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Jó reggelt!
Hamar elaludt Lili este is, de egész éjjel forgolódott. 6 óta ébren van, de már baromi nyűgös. Az előbb a nyomtatókábelt szedtem ki a szájából, azóta ordít. Ill. hisztizik. :shock: Mondta a dokinéni, hogy ma lehet nyűgös a szuritól... :? Szép nap lesz. És én a városba akartam vele menni....

KépKép
pedina
 
 


Egy éve jöttünk haza a kórházból :lol:

KépKép
pedina
 
 


:D :D :D Emlékszem Edi!!! Tökig ért a hó, nem? :lol: Ma meg 20 fok lesz. Lili csak megnyugszik kicsit, próbáljatok meg kimenni a jó időbe.

Én azt hittem, nem úszom meg... Iszonyat hiszti volt tegnap 14h után. Órákig egyfolytában ordított, lila volt szegény Benő feje. Végül belefáradt, a karomban elaludt. Letettem, tovább aludt, összesen 4 órát egyhuzamban. Utána megfürdettük, szopi, és csak hajnalban kelt. :shock: Front van. Szerintem ez a bibi. Ma megpróbálunk sokat kinn lenni.

Edit, akartam már mondani, hogy tök ua a szopipárnánk. Szóval nekem is ilyen a huzat...

Csajok, holnap megyek 6 hetes kontrollra. Együtt megyünk négyen, két babóval. :lol: :lol: :lol:
vbea
 
 


Hosszú napotok lesz Edina! Hátha nem lesz egész nap nyűgös! Bár ezek az injekciók mindig bekavarnak egy kicsit!
tegnap egész délután vendégeink voltak, két turnusban. Nyolc után ment el az utolsó csapat . Olyan fáradt volt Lili, hogy egy pillanat alatt elaludt, 6-kor ébredt először, de még visszaaludt fél nyolcig! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Halihó!
Edina, van már új védőnőtök? Most az agyhártyagyuszi ellenit kaptátok? Mennyibe kerül? Én is beszéltem erről a dokival, azt mondta, majd később írja fel, és amikor betölti az egy évet, akkor adja be, mert akkor csak egy kell. De arra nem emlékszem, mit mondott, hogy mennyi időnek kell eltelnie a 15 hós kötelező oltásig. 2 hónap? Szerintem emnjetek be a városba, lehet, hogy Lilit leköti a sok látnivaló, aztán elfelejt nyígni. :lol:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Mára nagyon jó időt mondtak, mi is kinn leszünk szerintem egész délután! :lol: :lol: :lol: Remélem már nem lesz rossz idő. :lol:

Látáttok a hétvégén a Viasaton a különc anyukákat? Az egyik nem használt pelenkát, a másik még az iskolás gyerekeit szoptatta, stb. Elég megdöbbentő volt némelyik! volt egy anyuka, aki még a 4 éves gyerekét is ölben hordta mindenhová, hogy a testi kapcsolat megmaradjon közöttük!!! :roll: :roll: :shock: :shock:

KépKép
editmaci
 
 


Fél 9-kor elaludt Lili. :idea:
Eni! Jaja, tökig érő hó volt. :lol: Most meg a krókusz és az ibolya virágzik a ház előtt. :shock:
Szegény Benőke. Állítólag a február (B. majdnem az:D)-márciusi gyerekek sokkal érzékenyebbek a frontokra...
Kittina, csak helyettesítő van decemberig. Így első látásra szimpi, aztán majd meglássuk... :wink:
Agyhártyagyuszi ellen kapott Lili oltást (ez Neis Vac, de van valami másik is). Egy éves kora előtt váltottuk ki (egy nappal), így volt 3800 Ft. Mert ebben ez a biznisz: egy éves kora előtt feleannyiba kerül, de két oltás kell. Egy éves kora után dupla az ára, de egy oltás kell. De szinte minden orvos így csinálja: kiváltod korábban, és az egy éves státuszon adják be. :idea: Nem tudom a 15 hónapos oltásig mennyi időnek kell eltelnie, mi kezdettől úgy beszéltük meg, hogy most kapja.
Edit! Nem láttam, de talán jobb is. Én is ismerek olyan anyukát, aki úgy szoptatott, hogy meztelenre vetkőztette a gyereket és egy tálat tartott a feneke alá,hogy oda pisiljen-kakáljon, mert "nem természetes dolog, hogy ezt pelenkába teszi" -mondta ő. Nem mentem bele az edénykébe-sz*rás természetes mivoltának firtatásába. Most egy éves a lánya, de már szoktatja wc-re. Pelust hord, de ha otthon vannak ez az állandó program, hogy a wc-re hordja folyton. És szerinte a gyerek élvezi, ha a wc-be sikerül produkálnia...

KépKép
pedina
 
 


Edina! Köszi, mostmár minden világos. :)

Edit, én sem láttam, de még jó, mert agylobot tudok kapni az ilyenektől. Ölben hordozni egy gyereket, hogy megmaradjon a testi kontaktus? Én is sokat ölbizem Zsombit, de teljesen más okokból. :wink:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Ja, normális szülő igyekszik minél hamarabb önállóságra nevelni a gyerekét! Én remélem, hogy Lilit már nem kell 4 évesen ölben cipelni.Persze ezek a gyerekek nem járnak oviba sem, mert az anyuka teljesen feladta az állását, hogy mindenre ők tanítsák meg a gyerekeket !

KépKép
editmaci
 
 


Én attól megyek falnak, amikor anyuak ilyen címszóval, hogy meghittség meg testi kontaktus fontossága 3-4 éves gyereket szoptat, de közben kezdettől azon van, hogy egyedül aludjon el a gyerek, ne kelljen altatni, urambocsá ringatni és tanuljon meg egyedül játszani. Nekem Lili úgy alszik pl. el, hogy ölbeveszem, kicsit sutyorgunk lányosan, verselgetünk, éneklünk, és max. 10 perc múlva alszik. Próbáltam a "ridegtartással", hogy majd talán magától: 2 órát üvöltött. Neki se jó, nekem se. Sanyinak pláne. :?
A játékkal egy ideig el van egyedül, de leginkább játszani kell vele. Neki az is játék, hogy pl. most már teregetéskor adogatja nekem a ruhákat. :lol: Meg mostanában veszem észre, hogy nem csal elfoglalja magát, nézegeti a játékait, hanem tényleg játszik. Pl. eteti a babákat meg engem, fésülködik...A Kerekecske-dombocskát már mutatja: először köröket rajzol a tenyerébe, utána meg csiklandozza a hasát :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


És a gyereknek nem kell a többi gyerek társasága?! Lili már őszel nézegette a babakocsiból a játszótéren őket, most meg megy minden kisgyerek után. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Eni, most nézem a Kreatív Hobby új készletét. Bizseregnek az ujjaim :shock: :shock: :shock: Annyira klassz új dolgaik vannak :lol: Láttad már?

KépKép
pedina
 
 


Igen, ez tényleg hülyeség. Meg az, hogy 4 évesen szoptatja a gyerekét, valszeg már nem a gyerek igénye, hanem az anyáé, mert neki jó érzés... Mint SzF-ben... Persze, karcsú marad az ember lánya (sajna nem mindenki) a szopiztatás alatt, de azért ez már túlzás. Legyen igény szerint, de ne az anya igényei szerint. Én nem bánom majd, ha 1-2 hónapon belül Zsombi ráun a cicire.
És a játék: Ma pl Zsomborka a zenélős csigájával játszott, és kivette az egyforma színű formákat. Előbb a narancs-sárgákat, aztán a zöldeket. Nem tudom, mennyire volt tudatos, de én nagyon örültem neki. És annak meg pláne örültem, hogy ott voltam mellette, amikor ezt csinálta!

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Mi is ölben altatjuk Lilit. Főleg este. Délelőtt elalszik egyedül, délután is általában, de este mindig beülünk vele a fotelba, és ringatjuk, duruzsolunk neki egy kicsit, és már alszik is! :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Lili aludt másfél órát. Asszem lemegyünk a játszótérre. :lol: :lol: A várost nem kockáztatom, bár most nagyon virgonc. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Szerencsére a tegnapi front Benő fejéből is kezd elvonulni. A pihiszékében alszik, közben porszívóztam is kicsit... Szegényem. Ha baja van, előbb-utóbb nálam köt ki. A legfontosabb, hogy biztonságban érezze magát. De persze azt gondolom, hogy a biztonságérzetet minden korban más jelenti. Szóval 4 évesen ölben cipelnni?! :shock: A szoptatás meg olyan brutál. Barátaink majdnem 2 éves kislánya még szopik, eközben folyékonyan dumál. Kicsit meglepődtem, amikor ősszel jött oda hozzám "cici, cici..." felkiáltással. Durva. :?

Ébredezünk... :roll:
vbea
 
 


Na, ezt is megértük: Lili kiverte a hisztit, hogy nem akar hazajönni a játszótérről. :lol: :lol: Úgy csúzdázott, mint a parancsolat (hintázni nem akart, az kicsiknek való :lol: ), homokozott, mászott a nagyobbak után folyton. :lol:
Kép Kép
Kép

KépKép
pedina
 
 


Mi kimentünk a telekre, Lili aludt egy jó nagyot, én meg sütettem magam a napon. Imi elkezdett ott pakolászni, de mondtam, hogy engem hagyjon békén ilyenekkel! :lol: :lol: :lol: Kiolvastam két újságot! :P :P
Edina, nagyon jó képek!

KépKép
editmaci
 
 


Én is láttam a viasatos filmet, hát majdnem falnak mentem.... brutál volt az a szoptatós jelenet.

Mi is voltunk hintázni, a fényképezőnkön lehet kis filmet is rögzíteni, megtettem, csak a gépet elfordítottam közben, így fekve kell nézni a felvételt. :D :shock:

Az agyhártyagyull. elleni oltást én is tervezem beadatni, de jó hogy írtad Edina, fel fogom íratni.

Nálunk mostanában olyan jó alvás alakult ki, 8-1/2 9 között már el is alszik Zsombor. Van amikor felébred még, de tögtön vissza is tudom altatni. Reggel meg 1/2 8-8 körül kelünk. Persze a késő délutáni szundit elhagytuk, mert akkor csak 1/2 10 körül aludt el. Addig pörgött, bármit is csináltam. :roll:

A mosógép körül Zsombor is szeret sertepertélni. Belebújik, kacag kiabál benne. A ruhákat is csak úgy pakolja kifelé, mikor mosok.
Íme:
Kép

Kép

KépKép
sz.szilvia
 
 


És így tud csücsöríteni:
Kép

KépKép
sz.szilvia
 
 


Lili ma negyed 7-kor már gajdolt a kiságyban. :oops: Azóta is itt mondja a magáét!

Olyan bénán aludtam ma éjszaka. Többször is felébredtem, de mindíg arra, hogy valami hülyeséget álmodtam. Honnan tudtam ennyi baromságot összeszedni egy éjjelre??? Másnak egy évre elegendő lenne!! :oops: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Mindjárt megőrülök!!! Le akartam menni Lilivel, de kiderült, hogy a babakocsi benne maradt tegnap a csomagtartóban, Imi meg kocsival ment dolgozni!!! :( :? :shock:

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!
Ez nem az én napom. A vicces kukások ma elöltől-hátulról rátolták a konténert az autónkra, de olyan szinten, hogy a csomagtartót nem tudtam felnyitni és kivenni a babakocsit, a konténert meg se bírom mozdítani. Ez a bosszú szerintem, mert egy éve rendszeresen lent hagyják a konténert az utcán, és ha parkolni akarsz, neked kell a helyére tolni. Na, 2 hete szóltunk érte az AVE-nél, és ma reggeli ajándék. Felhívtam őket, válasz: biztos nem tudták az autónktól feltolni a helyére. Mondom: aha, lefelé meg ment, mi, mert üres volt. Nem közben álltam oda.
Aztán lementünk a játszótérre Lilivel, előtte betettem egy mosást. 1,5 óra múlva jöttünk fel, a mosógép hörög. Basszus, elzárták a vizet. Most bízhatok benne, hogy nem égett le.
Szilvi! Zsombi milyen nagyfiús!!!! :shock: :shock: Látom van segítség :lol: Amúgy e fekvős videók nagymestere az uram. A mi fényképezőgépünkön is van video funkció, és neki is az az első, hogy elfordítja... :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Edit, úgy látom a te napod se :lol:

KépKép
pedina
 
 


Utálom az ilyen napokat, mert minden olyan bénán jön össze! :(
Lili alszik 10 órától!!! :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Pedig milyen jó lett volna ha kinn a levegőn alszik. Na mindegy! csak már nekem is olyan mehetnékem van ki a levegőre!

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!

Zsombor ma 3/4 5-kor kelt :schock: , fél 6-kor magára szedte a baldachinját :oops: :oops:, így végégrvényesen leszereltem. Kétszer voltunk sétálni, először tanácsadásra mentünk receptért, aztán meg sétálni. Bomba idő volt. Az én egyetlen kisfiam aludt szerintetek? Egy nagy túrót. Olyan elánnal nézgelődött, hogy fel volt háborodva, amikor mondtam neki a szunyálást. Kukucs-játékot is játszottunk, és ő kezdeményezte. Nagyon ügyes volt! Most randalírozik a hálóban, és egy üres flakonnal játszik! :lol:
Apának rózsaszín inget vettünk hozzáillő kék-mintás nyakkendővel és egy hosszú ujjú pólót. Nagyon tetszett neki. Csak azért nem tangát kapott, mert nem szegfűt vett! :wink: Sőt, Zsombi megbízásából is kaptam virágot! :wink:

Szilvi! Zsombor nagyon ügyesen csücsörít. Puszit ad már?

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Hello!
3 napja Lili is 6-fél7-kor ébred... :shock: Most hová kell állítani majd az órát? Több lesz, vagy kevesebb?
Mi fehér rózsát kaptunk. Én eleve azt szeretem, Lili meg gondolom csak úgy. :lol:
Tegnap vendégeink voltak - némi szülinapi utózönge, Lili végre egy 10 éves pasi iránt mutatott élénk érdeklődést. Azért a 30-as apukák után ez már nagy haladás. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Helló!

Mi tulipánt kaptunk Imitől. A sógoromtól meg cserepes rózsát. Nekem az még soha nem maradt meg.
Hogy mi volt tegnap a városban? Egy szál szegfűért közelharcot vívtak az útcán. Pedig nem kis árréssel dolgoztak az árusok! :shock: :shock: :shock:

Az órát passzolom, soha nem tudom, hova kell állítani!!! :roll: :oops:

KépKép
editmaci
 
 


Hello!

Kevesebbet alhatunk majd. Vagyis fél 6-kor már fél 7 lesz. Hála, mert ma is 3/4 5kor keltett Fiatalúr!

Kép Kép
Ez a ma reggeli production! :lol: :oops:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Legalább az illúziója meglesz annak, hogy 3/4 6 van :wink:

KépKép
KépKép
anittik
 
 



KépKép
KépKép
anittik
 
 


Megint rendeltem egy csomó cuccot a Kreatív Hobbytól. :oops: Tegnap küldték a tavaszi katalógust, és meg jókat sóhajtoztam felette, meg mutogattam az uramnak, hogy mennyire jó ez vagy az. Ő mondta, hogy rendeljek. :!: Én nem akartam. :lol: :lol: :lol:
Még jó, hogy nem megyek mégegyszer férjhez, mert olyan állati esküvős dolgaik vannak. Pl. egy organzazsákocska (mandulának) varrva, szaténzsinórral 129 Ft... :shock:
Zsombit meg Lilit majd elvisszük valami társastánc tanfolyamra. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Az organza az olyan fényes vékony anyag? :wink:

Társastánc, az jó. :lol: :mrgreen:
Most adtam kölcsön a kádállványunkat, úgyhogy lejjebb lehet majd pakolni a kiságyat a földszintre.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Megnéztem én is az oldalukat, tök jó dolgok vannak tényleg!
Most meghoztad a kedvem egy kreatívkodáshoz!!! :lol: :lol: :lol:
Ami a Metropol emeletén van Hobby bolt az milyen? Vannak jó dolgaik? Én utoljára az esküvőre vásároltam ott néhány dolgot, azóta nem voltam ott! :oops:

Kriszti, mégiscsak hasznos volt az esküvős oldal, ragadt rád valami! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Egy kis kreatívkodáshoz természetesen!!!

KépKép
editmaci
 
 


Hello Csajok!
Óh, én még meg sem néztem a kreatív hobbi oldalát. :shock: Pedig az üzletükben törzsvásárló voltam terheskoromban is. :wink:

Edi basszus, mit ettél, vagy mit ittál, hogy ennyire kaka napod volt a tegnapni, persze Edit és Kittina, ti sem panaszkodhattok.

Nekünk mászka volt, 6 hetes kontroll a dokibácsinál. Imádta Benőt, nekem meg ez külön jó volt. Egy másik csajszival és csajszujával együtt mentünk, szóval jó kis kirándulás volt.

Kicsi gyermek hektikus, bár nagyon jó, nem akarok panaszkodni. Elvarázsol minket a gagyogással, höhörészéssel, figyeléssel. Szoktam neki a Vukot énekelni, mert van egy fasza vukos bodyja. :wink: Imádja hallgatni. Csak nagyon ott kell lenni. Maximális figyelmet igényel, ha nem alszik. Az altatás még mindig agyrém. Persze senki nem mondta, hogy könnyű. Na, dobok egy tegnapi képet... Puszi. :roll: Kép
vbea
 
 


Eni! kicsit féltem a lányomat Benitől , mert valami gyönyörűséges a mosolya!!! :lol: :lol: :lol: Na és a frizrája sem semmi!

Edina, a mosógépetek végül túlélte a víznélküli mosást? :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Edit!
A Metropolban ugyanonnan szerzik be a cuccok 99%-át. Csak jó 10-20%-os árrássel dolgoznak. Úgyhogy nagyobb tételnél érdemesebb rendelni. 2 kg-ig 600, 2 kg felett 1000 Ft körül van a csomagküldés díja. Ill. ha Pesten jártok a Kerepesi úti boltba érdemes menni, igaz, Eni? Mi hülyék bronzvasárnap mentünk a Westendbe, egyrészt semmi se volt, másrészt meg tömeg. :oops: :oops:
Eni!! Benike tiszta anyja! És a sérója tényleg állati! Milyen "gyerek" már ő is. Semmi újszülöttes gyűröttség, bambulás. Figyel keményen. Írtam neked mailt, jó hosszút, és mire végeztem, Lili kinyomta a gépet. Majd újraírom valamikor. Letettem aludni, kemény 15 percet aludt, és most énekel a kiságyban. Hallatonok kéne, szakadok meg a röhögéstől, de azért se megyek be. :lol:
Kittina! Igen, az az organza! Látod, nem is vagy antinő! :lol:
Mosógép működik, csak öblíteni kellett újra, szerintem onnantól nem volt víz, mert habos maradt a ruha.
Vennem kell Lilinek egy tavaszi cipőt. A csizmába olyan szinten izzad bele a lába, hogy korrektül büdös... :oops: :oops:

KépKép
pedina
 
 


Eni!

Nagyon kis mosolygyár ez a Beni-baba!

Úgy látom a topik címét meg is változtathatnánk: szőke nők topikja, akik mellesleg anyukák... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Edit nem szőke. Vagy már te is? :lol:

KépKép
pedina
 
 


Csak itt és csak most - nyilván csak nektek; :D Kép

Édes kölyök. Igazad van, Meglepően hamar elmúlt az újszülöttes időszaka (amilyen nehéz volt akkor, annyira gyönyörű is így pár hét távlatából). Most már értem, miért ámuldozott annyit a gyerekdoki múlt héten. :wink:

Ne a Kerepesire, az Üllői útra gyertek a Kálvin tér felőli oldalon - mármint a hobbiboltba. Edi, betámadunk, ha legközelebb erre jártok. Huh, hogy a mosógép megúszta. Az egyik lételemünk... :shock: Óh, email! Óh, mennyire olvastam volna. :o

Most könyvet rendeltem. Gyereknevelőset.

Jaja, szőke nők... és még ennél is szőkébb akarok lenni. Nálam ezt úgysem lehet eléggé fokozni. :oops:
vbea
 
 


Ez a fotó: Anya add már ide a vackot, én is fotózni akarok! :) :lol:

Hú, én is még akarok szőkülni, az agyam már úgyis szőke... :wink: Májusban és júliusban eskire megyünk, előtte mindenképp meg kell "újulnom" :wink:

Hogy nem vagyok antinő, ezt örömmel hallom! Bár Zolinak biztos más a véleménye! :roll: 8) :lol:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Na, Zoli tudhatná a legjobban, hogy nő vagy-e vagy sem :lol: :lol:
http://videa.hu/main.php?page=play&v=atqv3xyTQ6r293ZF Ezt érdemes megnézni, a végén van a poén. :lol: :lol: :lol:
www.ezenanapon.hu Ismeritek? Lili egy csomó királlyal ÉS thomas Anders-szel született egy napon. Tényleg, ti csirkék vagytok. Tudjátok még ki az a Thomas Anders? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
pedina
 
 


modern tóking!!!!!

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Jó ez az oldal, Zsombi szülinapján fogadták el, pl. a gudjír abroncs szabadalmát. :wink:

KépKép
KépKép
anittik
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?