Új privát üzeneted érkezett!

Szirom, egyértelműen megértelek, és lehet, hogy furán hangzik, de én sem elsőrban a hitem miatt (bár ez is benne van), inkább abban hiszek, hogy nem történik semmi véletlenül, és ha beteg gyerekem születne, az valami miatt úgy lenne fontos.
DE: igen könnyű ezt mondani három makkegészséges és egy remélhetően egészséges gyerek anyjaként. Ezt tudom, elismerem. És nagyon nem tudom, hogy fogadnám, ha kiderülne, hogy valóban beteg, egész életében ránk van szorulva. Én is látok ilyet közelről, emberfeletti küzdelem.
Tehát nem ítéletet akartam mondani, csak a véleményemet. És ha alaposan belegondolok, lehet, hogy nem ez a józanabb döntés. Nem tudom.
Megértelek, nagyon. És drukkolok (mindkettőnknek), hogy TÖK FÖLÖSLEGES legyen, ez az egész eszmecserénk!!! :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Ámen :wink:

Ildi! Ikeáért kicsit irigy vagyok, annyi mindent kéne venni.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Jézusom, hogy Ti mit tudtok termelni egy nap.

Motiot!

Hát erre nem gondoltam, hogy Münchenben a magyar politikai helyzet miatt volt tüntetés. És vki. figyelt rájuk egyáltalán?
Takarításért én is nagyon irigy vagyok. Én múlt hét szerdán ugrottam neki egy kicsit a lakásnak. Azóta max. csak felsöprés volt.

A hasam du.-ig egész türhető, aztán mire Andrásért mentem az oviba azt hittem, hogy vmi. ki akarna szakdni a műtét helyén. Húzódik, ég, fáj. Alig várom, hogy ki vegye már a doki a varratot utána biztosan jobb lesz. Lámpázom sokat.

Szirom!

Nekem az unokatesóm most szült ikreket, 37 éves lesz tavasszal. Természetesen mindenféle vizsgálatra elakartak rajta végezni. Ő a kötelezőkön kívül semmi másba nem egyezett bele. Az UH mindent rendben talált, afp okés volt. És szerencsére 2 szép makk egészséges babának adott életet.
Én úgy vélem, hogy a véleményünket meghallgathatod, de a döntést a Férjeddel kell meghoznod.
Hogy én mit tennék? Nem tudom. Ha nem csináltatnám meg az ilyen korban már ajánlott vizsgálatokat és a végén tényleg egy beteg gyermek születne soha nem tudnám megbocsátani magamnak, hogy nem mentem el. Ha meg elmegyek tök feleslegesen és bekövetkezik a legrosszabb na akkor meg azt nem tudnám megbocsátani soha.
Egyébként én is a Te vélményeden vagyok, ha közölnék velem kerek perec, hogy sajnos ilyen v. olyan betegséggel, fogyatékossággal kéne megszülnöm valszeg. elvetetném, hasonló megfontolásból mint Te. Ez nem azt jelenti, hogy aki viszont másképpen cselekszik elítélem (Rita!). Teljes mértékben tiszteletbe tartom a döntését.

Nekem egyébként elég jólt telet a napom. Neki álltam matekozni, alig ballagok a 2. lecke körül, mikor hív a barátnőm, hogy fel jönne meglátogatni, nem zavar-e? Még, hogy zavar, mikor ilyen jó indokkal hagyhatom abba ezt a drága tananyagot. Na ná!!
Úgyhogy a 2. lecke körül ballagok kitartóan.

Ildikó!

És nem írtál még a mai szerzeményeidről.
Lehet, hogy vmikor. már írtad és csak én maradtam le de felrakadtad már a spirált?

Beszti!

Mosópor témához behúzhatsz még egy rublikát. Ja, és a pelushoz is.
Nálunk egyébként majdnem mindíg akkor tört ki a téma a háta közepéig a gyereknek ha pár órára a Férjemre hagytam a Gyereket. Na, csuklottam is tőle rendesen. Szegény mire levetkőztette, aztán a zuhany alatt leverette szegénykémet, öltöztetés újra. Totál bele izzadt. Na és ha mondjuk nem áztatta be frissen melegen abba meg én izzadtam bele mire végre újra használhatóvá tettem a kisgunyákat újra.

Na majd figyelek, hogy jár-e erre vki.

Sziasztok: Márti
mártus
 
 

 
 

itt vagyok, de az a lényeg, hogy ennyi mindnre, amit írtatok nem fogok tudni válaszolni.
Először is ezer bocsi, ha kimarad valami(valaki)

Márti:
Ikában nem nagyon vettem semmit, egy darab lepedőt(de azt is elbénáztam, mert rossz méretet vettem, bár mindegy, ezt is tudjuk használni, csak másik ágyra)
Spirál még nincs, nem tudom mikor szánom rá magam, hoyg elmenjek megint dokihoz.Kicsit macerás elmennem Budára.
Meg kb. háromszor kéne mennem,először megbeszélni..
megvizsgálni....
felírni...stb
Másodszor felhelyezni
Harmadszor ellenőrizni
És ezt gondolom három egymást követő hónapban :roll:
Kicsit sok lenne.

Az uram Prágát csak aznap tudja meg(ha minden jól megy addig)
Örülök , hogy jól vagy, csak javulgass tovább, aztán mindent bele!!! :wink:


Szirom, talizhatunk ám az ikeában is :wink:
Vizsgálatokról nem tudom mit gondoljak.
Nem tudom megcsináltatnám-e. :roll:
Valószínű igen.
És ugyanaz a véleményem, mint neked, meg Mártinak, sajnos én sem tartanám meg a beteg bébit.
Tudom, ez rohadtság, mert az enyém ő is ugyanúgy, de nem bírnám végigcsinálni. :roll:


Oksi, akkor legközelebb úhgy megyünk, hogy az uram inni tudjon, meg zsaruk se legyenek(max. majd én hazavezetek, csak a kompra álljon fel) :wink:
Akkor tavasszal tali nálatok!!!
Többiek hallottátok???? :wink: :wink: :D :D


Rita, nagyon szomorú, ami veletek történt a Bogárral.
Rohadt, köcsög barom állatok!!!
De tényleg igaz ez a kis autó elnyomás.Amikor az uram a fabiámmal járt (ráadásul T betűvel ahátulján :roll: ), tolták le az autópályán a dögök.
Pedig nem 70-el csattogott :roll:

Repülés miatt ne izgulj!!! :wink:


Mira, ne menjen el a kedved a vezetéstől!!! :wink:
Én is ma megint bemerészkedtem az Őrs-ig.Kicsit fostam odafele, de hazafele már semmi izgalom nem volt bennem.
Nekem is ez a kajás link van meg, amit Szirom leírt.
Kakaó, tejeskávé :shock: :roll:

Motiot, ti is jól elvagytok, egymás frizijén röhögtök :lol:
Képet várjuk:kert, pavilon, gyerek, frizura :wink:
Pocak :wink:
Edig fél kiló jött fel rád?
Tök jó!! :D

Beszti :D
fostika nekünk is múltkor úgy kifolyt elöl-hátul-oldalt, hogy totál fürdés, átöltöztetés, clorox, nagymosás :roll:
Délutáni alvás nálunk is hasonló.
Ha nem alszik k.o. lesz este, ha alszik, meg nem lehet lenyomni, 10 óra előtt.
Ma kivételesen fél 10 óta alszik mind a három :D


Gabi, farmert az uram utóljára s.oliver-be vett nyáron, de akkor egyet fizet kettőt kap akció volt.
De 18 körül volt egy gatya. :roll:
Gombos, egyenes fazonú, frankó. :D
De a BuyWay-be van egy bolt, ahol Cottonfield, Matinique, PartTwo(skandináv) cuccok vannak(tudjátok már írtam, szoktam ott vásárolni), ott vett egy gatyót 5ezerért.20-ról volt leértékelve.
Ott mindig akciósak a cuccok.

na, most húzok aludni

majd jövök pár nap múlva, ha kész lesz a gép(esteleg péntek)

puszkó :D :D
vas
 
 


Csak pár szóra, holnap jövök és a többieknek is reagálok!

Rita!

És ebben a hordozóban lehet másképp is hordozni?
Arielt, pelenkában meg ált. Pamperst, de most épp Libero-t.
Energiatöbbszörődés: ehhez viszont nem kell munka. Elég, ha az ember hetente 2-3-szor 1-2 órát gyerekmentesen tud tölteni. Persze a munka pénzt hoz, de én pl. pont azon gondolkodtam, hogy lenne-e elegendő energiám a gyerekeimre, ha mellette a munkámat végezném. Én akár most is tudnék magánórákat adni... De ha más gyerekek leterhelnek, akkor vajon a sajátjaimhoz hogy állnék?
Azt hisezm, ahhoz mindenképpen pár óra gyerekmentes munka kellene, nem?
Viszont pont a mai tapasztalatom alapján bankügyintéző sem lennék! :D:D
Elrontották a bankártyámat (és lejárt februárban :?), hát mentem ügyintézni (párom gyerekezett addig). Előttem egy nyugdíjas, majd egy anyuka gyerekkel. Az ügyeket mindkét esetben elintézték, válaszolt, stb., majd mind a nyugdíjasnál, mind az anyukánál kellett még pár percig hallgatnia a monológot (persze a nyugdíjas néninek sem volt kinek elmondania, az anyukának meg a Mákkal volt gondja, de azt is az ügyintézőnek kellett hallgatni). Én meg már tűkön ültem (álltam), mert siettem volna haza, a páromnak indulnia kellett, mert közben meg tudtam, hogy az én problémám nem biztos, hogy egyszerűen intézendő.
Új, lejárt kártyám helyett kapott kártyámra a lánykori nevemet írták, és nem tudtam, miért, de valamiért a reklamáció után sem készítették el az újat, sőt a rendszerben nem is látták a reklamációt, pedig a hölgy biztosan rögzítette, papírt is kaptam róla. De én nálunk "bonyolult" ügyfél vagyok, pl. én vagyok az a ritka ember, akinek a rövid (bankon belül használt) számlaszáma és a hosszú (bankközi) számlaszáma nem egyezik, ezért ez mindig kavarodást okoz, mert ők a hosszú számlaszám alapján írnák be a rövidet (ahogy ez mindenkinél működik), de az meg nem én vagyok. :D:D De pl. a leveleimet férjezett nevemre kapom, a banki aláírásom is arra szól, de ha utalok, akkor valamiért még mindig a lánykori nevem jelenik meg a másik számláján, ki tudja, miért. Szóval nem egyszerű. (Ez utóbbi okozta valószínű most is a kavarodást.)
Mondjuk nekem nagy "érvágás" a kártyanélküliség, mert nem akarom a pénzemet felvenni (nem tudom, ki hogy van vele, de a kp-t sokkal könnyebben elköltjük és sokszor az se derül ki pár nap múlva, hogy pontosan hova..), de bankba sem rohangálhatok mindig. És az sem jó, ha elfelejtek felvenni pénzt (most hétvégén így jártunk, hogy elfelejtettem kivenni pénzt, és elég kevés pénzzel maradunk hétvégére, bank meg ugye hétvégén nincs).
Ezt még délelőtt írtam, de azóta van még egy poén: megjött a párom számlájáoz a bankkártyám, és nem fogjátok elhinni: ez is a lánykori nevemre szól! :D:D
Örülni fog az ügyintéző pár nap múlva! :D:D

Ja és képek:

Az én lányom is tud ám furákat csinálni :D:
Kép
Kép

Simon:
Kép
Kép

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok!

Beszti! Irtó aranyosak a srácaid! Simon már tisztára nagyfiú, és nagyon édes, ahogy kuncog ölében a tigrissel. Hanna meg elalvós, mint Ildi srácai, nahát! :shock:

Rita hordozójához hadd mondjam, hogy az épp olyan, mint amit föltettem (ezért mutiztam), csak valszeg az egy újabb vagy drágább változat, kicsit szebb. Oldalt terpeszülésben használható 5 hónapos kortól, illetve függőágyat lehet belőle csinálni a kiságyra.

A bankkártáyd az nem semmi hallod :roll: Talán bankszámlaszámot kéne változtatni nálad, mondjuk a rövidet odailleszteni a hosszúhoz. Vagy azt nem lehet?

Ildi! Az a baj az Ikeával, hogy ha Miksa nincs oviban, akkor azért nincs, mert beteg, ha meg oviban van, akkor csak úgy érek vissza, ha irtóra rohanok. Úgy megnem érdemes. Akkor már inkább Buy Way.

Prágát én csak a kocsiban árulnám el az uramnak, amikor muszáj már az útirány miatt. Te hogy tervezed?

Csajok, ma megyek uh-ra, tiszta izgalomban vagyok :wink: :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, uh után mesélj!!

Mi meg vérvétel-leletért megyünk Adéllal... :? Nincs nagy kedvem, de szép az idő :) , útba ejtjük a péket - végre igazán finom kenyér-kalács lesz itthon.
Szerinted ez a hordozó drága??? Te mennyiért vetted? Nekem egész barátinak tűnt... :shock:

Beszti, nagyon édesek a gyerekek, Simon szépen beállt a sorba, nagyon hasonlít a nagyokra! Bár Benit még nem láttam "élőben", de mintha ő lenne egy kicsit más, mint a többi három, nem? Az aprók nagyon egyformák! De gondolom mindenki mond mindenfélét, igaz? :wink:
Beszti, megmutatod a fogyós vonalzódat? :) Olyan kíváncsi vagyok, hogy állsz! De csak ha gondolod!!
Bankkártya-ügy: :shock: :? . Olyan nagy kérdés, hogy ezek miért ilyen eszméletlen bonyolult dolgok... (tapasztalatom most a diákkal kapcsolatban van, meséltem...)

Még egy kérdés: Ti nem ennétek Canderelt terhesség alatt???
Mert én igyekszem inkább ezzel pótolni a cukrot, ha nagyon édesség-vágyam van, bár tegnap egy valódi Boci csúszott le, cukorral, kalóriákkal.... Szóval káros????

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok,

Beszti, nagyon aranyosak a gyerekek! Simon milyen nagy már!! Nagyon nagyon aranyos! Na ilyenkor van az, hogy már alig bírom kivárni, mikor lesz nekem is ilyen!!! De már nemsokára én is tehetem föl a képeket!
Hanna nem semmi a tányéros képen :lol: :lol: :lol: !
Bankkártýa dolog is jó, biztos nagyon fog örülni neked az ügyintézö néni legközelebb :lol: :lol: De a helyedben talán én is tiszta lappal nyitnék egy új sza´mlát, vagy új számlaszámot. Talán akkor minden megoldódna.
Ja, én sem szeretek kp-val mászkálni, mert gyorsabban elmegy, de azért a kártyával is elöfordulhat, hogy nem tudod, hol a határ. Ott meg még csak nem is látod, hogy mennyi van még éppen rajta... :?

Szirom, ne izgulj, minden rendben lesz! Mikor mész? Mármint hány órára? Kíváncsi vagyok nagyon!Beteg babát szerintem mi sem tartanánk meg, nem bírnám egész életében azt a sok szenvedést elviselni, pláne, hogy tényleg másra maradna, ha mi egyszer meghalunk. Szerintem sem vele, sem magunkkkal, a családdal nem tenném meg ezt. De ez csak az én véleményem.

Rita, nálatok is minden oké! Petike stramm kisfickó lesz!!

Én tegnap voltma egy kicsit Stuttagrtban, nem vettem semmit, illetve de, Ábelnek a h&m-ben egy nagyon aranyos tavaszi-öszi bársony zakót, meg hozzá egy bársony nacit. Iszonyú menö lesz benne a kiskölyök :lol: Le voot árazva a felére, egyszerüen nem tudtam otthagyni...

Márti, szedesd is ki azokat a varratokat!!!! Jobb lesz az úgy!!! Aztán indul a projekt, ugye???? Már várunk Szirommal meg Ritával a csapatban!!!

Én is ma megyek dokihoz, remélem csinál uh-t. Bár kéne neki, mert ugye ez a 12. heti vizsgálat lesz, de itt egy kicsit másképp mennek a dolgok, mint otthon. Itt pl nincs nyakiredö meg afp mérés. Illetve van, csak nem tartozik a normál terhesgondozásba, úgyhogy borsos árakat kellene érte fizetni, meg nem is a dokim csinálná, hanem valahova be kéne jelentkezni, ami egy csoo idö, úgyhogy már nem is lenne addigra aktuális. afp-t meg amúgy sem akarok csináltatni. Pont Rita esete is mutatja, hogy fölösleges.
Azért a nyakiredö mérés kicsit megnyugtatna. Majd rákérdezek a dokinál ma, hátha van valami megoldás.

Na megyek, mert Ábel büzlik :?

Aztán meg el kell mennünk tésztát venni, mert tészta nélkül krumplistésztát csinálni elég nehéz lenne...


pusszantás mindenkinek

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Rita, szerintem ha nem viszed túlzásba, akkor ugyanúgy, mint minden más ez sem lehet káros. :wink:
Bár van, aki ellene, van aki mellette szól.
Én pl. próbálom mellözni az édesítöt erre az idöre, de néha szerintem nem árthat.
A boci meg váljék egészségedre!!! :lol:

A gyümölcs nem csillapítja az édesség utáni vágyadat? Mondjuk egy banán? Vagy gyümisali pici mézzel?
Hülye kérdés, nálam sem müködik a dolog, ha egyszer csokit akarok, akkor csokit akarok! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Most sietősben vagyok, csak Ritának mondom, hogy szerintem nem drága egyáltalán. Mi karácsonyra kaptuk Miksával, így nem tudom a pontos árát, de az uram itthon vette és újonnan a Megatoysban, és akkor azt hiszem közelebb volt a 20 ezerhez mint a 10 ezerhez. Ezzel együtt is megérte.

Motiot! 3-6 között megyek, majd igyekszem jönni és mondani, jó?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom!

Én már tűkön ülök :D , bár tudom, még korai, csak egy negyed óra múlva elmegyek és csak fél nyolc k. jövök.
Addig meg izgulhatok! :lol:

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Nem kell tűkön ülni :wink: Mi is csak most értünk haza a kölyökkel. Minden rendben, petezsák ott van, ahol kell, szívhang még nincs. Két hét múlva kell mennem újra. Majd megpróbálom befotózni a képet (nem olyan látványos, picike, nincs 1 cm a kis babszem :wink:), de csak később tudok jönni, mert vacsiztatok, fürdetés stb.

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Hoztam a képet, később jövök. A nyilacskánál keressétek a kismukit :wink: Miksa nem hagy írni :roll: :lol:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom!

Hurrá! :):)
Nagyon formás petezsákod van :), de az még nem látszik tisztán, kisfiú vagy kislány! :D:D

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok,

közben én is megjöttem a dokitól, minden rendben, kismanó ficánkolt ezerrel, szivecskéje vert, hólyagja tele volt( kis pisis :lol: :lol: ), szóval minden rendben.
Megkérdeztem a nyakiredöt, 200 euróért csinálják, tehát nem kérem :( Nagyon sok pénz. Viszont megnézten a dokim és szerinte minden okés azzal is. Most 6,5 cm.
Hát elég valószínü, hogy kis Áronunk lesz :lol: :lol: :lol:
Igaz, még korai, de a lábacskái között ott himbálódzott egy hatalmas kis csücsök. Dokimondta, hogy ö azt mondja, hogy fiú, persze ez még nem biztos, lehetett a köldökzsinór is, de én valahogy így éreztem. :wink: Majd a 4d-s uh-n meglátjuk otthon, hogy tényleg így van-e.

Kis vasat kell szednem, ennyi az egész, egyébként minden okés.

Szirom,gratulálok a petezsákodhoz, nagyon szép formás!! Gyere azért és mesélj, hogy mi volt a dokinál! Nem elégszünk ám meg csak egy képpel!!!!
Akkor most kicsit megnyugodtatok remélem!

Teszek fel pár képet, ma feltöltöttem a kerteseket meg végre Ábel szobájában a falfestményt is, amit csináltam, na meg a babót is, de az sajna nem lett túl éles, mert a fényképröl fényképeztem, de azért kivehetö.

Szóval akkor a képek, aztán húzok Született feleségek-et nézni, utánna jövök :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
motiot
 
 


upps!
mindjárt teszek fel másik képet, ezeket elszúrtam....

KépKép
KépKép
motiot
 
 


upps!
mindjárt teszek fel másik képet, ezeket elszúrtam....

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Szóval

Ábel bort palackozik apájával
Kép

Ábel
Kép

Falfestmény
Kép

kert
Kép

pavilon
Kép

a baba
Kép

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Jó reggelt!

Motiot, nagyon szép a baba :wink: ! Meg a kert is klassz, a falfestményed meg már kész freskó, nagyon ügyes vagy! :)
Ábel nagyot nőtt, bár nem bírom, amikor az enyémekre ezt mondják, NYILVÁN nő, mit tehetne... :D . De meglepődtem rajta, nyáron kisfiú volt még, babás, most meg már olyan bátyós... :D

És már tudjátok, hogy öccse lesz!!! :shock: Lehet, hogy Szirom is tudja, csak nem mondja... :) Csak a mi kis borjúnk ilyen szégyellős... (Tegnap a c&a-ban vettem 3 bodyt neki, (590.-!! ), inkább kékeket-zöldeket, legfeljebb kék kislányom lesz. :) )

Szirom, örülök, hogy minden rendben a te babácskáddal is, most már csak növeszd szép nagyra! :)

Mi már voltunk iskolában-óvodában-boltban, megy a mosógép, én meg leülök reggelizni egy jót. :)
A délután úgyis mozgalmas lesz, ha minden jól megy, eljutok terhestornára is! Várom, nagyon!

Még jövök, gyertek ti is! (Beszti, te is ígérted!) Gabi?

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Próbálkozom a vonalzómmal :wink:

Motiot! Örülök, hogy veletek is minden rendben van! :wink: És kispasi :lol: Valószínűleg :wink: De te eddig is fiúra készültél, nem?

Nagyon klasszak a képek, Ábel tényleg nagyfiús lett! A kicsit próbálom kivenni :oops:
A kertből tetszik a kilátás, ilyen felénk, Szekszárdon a látvány. Illetve valószínűleg, mert ha kicsit nagyobb képet teszel, akkor jobban látnám :wink: És a falikép is irtó jó, művésznő :wink:

Rita! Én még nem tudom a nemét :lol: :lol: :lol: Az az igazság, hogy most még azért kicsit izgulok, mert nagyon szeretném mielőbb látni dobogni a szívecskéjét. Az még inkább megnyugtatna.
Most kicsit feszült vagyok, talán azért is, mert annyit beszéltünk a genetikai vizsgálatról, meg hogy mi lenne, ha baj lenne, hogy nem nagyon tudom kiverni a fejemből, meg olyan rossz érzésekkel mentem tegnap a doktorhoz, már készültem arra, hogy valami gondot talál. Tudom, hülye vagyok. És még az zavar egy kicsit, hogy tök jól vagyok. Valahogy az a kezdődő émelygés elmúlt. Csak az álomkór van, de az masszívan, meg néha a rossz szájíz. De az is lehet, hogy Miksánál is később kezdtem szagérzékeny lenni :oops:

Még azt akartam elmesélni, hogy valószínűleg tényleg megszűnik a kórházam. A doktorom még nem döntött, elképzelhető, hogy nem lehet majd szülni nála. Azt mondta, hogy így is nagyon sokat dolgozik, nem biztos benne, hogy egy új kórházban újrakezdi. De ez még nem biztos, elképzelhető az is, hogy mégis. Mondott is egy kórházat, ami végülis jó is lenne nekünk. Mármint úgy értem, hogy a város hozzánk közelebb eső oldalán fekszik. Körzetileg persze nem oda tartozom. Nem írom le, melyik kórházról van szó, mert ez egyelőre az ő magánügye. Én mindenesetre a terhesgondozást mindenképpen nála képzelem el.
Kérdeztem a genetikai vizsgálatot, javasolja. A vérvételt (kvartette teszt és hasonlók) nem, mert nem hoz biztos eredményt és késői is. A magzatvíz és a korionbiopszia közül támogatja az elképzelésemet, a korionbiopsziát a korábbi időpont miatt. Hát nagyjából ennyi.

Márti, hogy vagy?

Többiek?

Ma a gépnél vagyok, mert lapzártázom. Az uram elvitte Miksát, de csak nemrég indultak el, elég nehezen szedelőzködtek...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Tegnap este is akartam jönni de bek*lt a babanet.

Szirom!

Hú, tényleg tök jól lehet már látni a picurt. Az meg, hogy Miksánál mennyire voltál szag érzékeny, meg émelygős ne legyen egy biztos támpont, mert minden terhesség más. Tudom ez olyan közhelyesen hangzik, de tényleg így van.
Miksa már mehet óvodába? Akkor elég jól legyürte hála égnek ezt a betegséget.
Étvágyad? Nem ugrott meg?

Motiot!

TE CSINÁLTAD AZT A FALFESTMÉNYT? Hát, hogy szuper a legenyhébb kifejezés. Először felrajzoltad a formákat a falra és utána vitted fel a színeket? Csinálj majd még közelebbit is róla, ja meg a családi zselézős frankó frizurákról is, okés?
Lehet, hogy én kicsit le vagyok maradva, de ti most egy kertes házban laktok, vagy ez egy külön kert?

Rita!

Suli?A múltkor vmi. olyat írtál, hogy 15 vizsgád lesz. Az vmi. rengeteg hallod-e. Hány kreditesek?

Köszönöm a kérdést egész türhetően vagyok már. Sajnos du.-ra még úgy fáj a hasam, hogy a köldökömre kell tenni a kezemet mert úgy érzem, hogy ki akarna esni az egész hasam ha megyek. Nem is tudtam lemenni Andrásért az oviba, Anyósom hozta el. Ahhoz képest, hogy holnap már menni akartam dolgozni ötülök, ha a jövőhéten tudok kezdeni. Persze ha kiveszi a varratot biztosan sokkal könnyebb lesz. Úgy döntöttem, hogy mégsem vetetem ki csüt.-ön mert pénteken megyek 11:20-ra suliba, aztán háziorvos és ez a kórházzal együttkb. egy 1000 méteres körön bellül van. Inkább elindulok 10 körül és leárom egybe az egészet és nem kell annyit buszoznom. (sajnos hiába áll itt az autó az udvaron képtelen vagyok még mindíg egyedül vezetni).

na most tényleg megyek tanulni, ja tegnap egész nap matekoztam. vektorok, mátrix. Rettentően lekötnek, gondolhatjátok.

Na, majd azért benézek. Ja, Szirom a skypon még nem kerestelek benneteteket, de talán most.

Sziasztok: Márti
mártus
 
 


Márti! Akkor csak pihenj még! Gondolj arra, hogy pecről percre gyógyulsz! Tudom, jó duma :wink:

Miksa csak holnap mehet oviba, ezért írtam, hogy az uram elvitte. Mármint magával vitte. Mennek ügyintézni ketten :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Csak egy mondat, mert én hülye megint egész délelőtt itt penészedtem, nem csináltam semmit... :oops:

Márti, 15 tantárgy, asszem 5 gyakorlat, azokból elvileg nem vizsga van. Elvileg. Gyakorlatilag van, amelyikből írásbeli lesz, a másikból zh+ beadandó házi dolgozat... :roll: Ha most elkezdeném, és csak ezt tanulnám meg írnám, akkor sem tudom, hogy érnék a végére. :shock:
De nem kezdtem még el, és nem csak ezt csinálom... :(

Kicsit aggódom én is, de szívem szerint csak itthon sertepertélnék már. :? Lehet, hogy májusban már be sem megyek (csak vizsgázni), kell egy hónap hangolódás, nem? Meg ha előbb születik, mint Adél, akkor nem lesz egy hónap sem.

Nem vagyok unalmas??? (Utazás, iskola...)

Szirom, émelygéssel még ráérsz, 7-8. héttől van igazán szerintem. De nekem egyre jobb lett, minél többedik gyerek volt. Most csak enni nem tudtam zöldséget-gyümölcsöt-húst, csak szénhidrátot, de nem voltam rosszul. (De én is aggódtam, hogy ez rendben van-e... :) ) Szóval ha nincs rosszullét, nem baj!! :wink:

Kórház... Az enyém is holnap derül ki. Nagyon rossz ez a bizonytalanság, eléggé magam alatt vagyok miatta...

Nagy kérésem van: Megnéznétek, (ha megvan a kiskönyvetek) hol tartottatok súlyban a 27-28. héten? Nekem most kicsit megugrott, 7,5-nél tartok, és szeretném tudni ez soknak számít-e vagy sem.
Megtennétek???

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita!

Köszi a megnyugtatást, valahol én is így sejtem, aztán mégis aggódom :oops: Paramama - szokta mondani az uram. Ha nincs baj, akkor kitalálok valamit :oops:

Megnéztem a kiskönyvet, itt van kéznél. 26-27. hét + 6 kg. De én az elején egy darabig nagyon tudtam vigyázni. Most néztem épp, először a 17. hét körül volt egy nagyobb, 3,5 kilós ugrásom a két mérés között.

Viszont most több kilóról indulok, mint Miksánál, ég is a képem rendesen :oops: De úgy vagyok vele, hogy most már mindegy, majd vigyázok, amennyire lehet. A lényeg, hogy itt van ez a picur.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Rita!

Hannáét most nem találtam, de Nátánnal 4,5 kg volt eddigre (összesen is csak 10 kg volt, de többről indultam, kb. ugyanannyi lett a végeredmény, mint most).

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Ó, jajjjj, akkor ez tényleg sok! :(
Bár az utóbbi három hónapban csak három kiló jött fel, de mindegy, mert ezt mind vissza is kell fogyni...
Azt figyeltem meg előző gyermekeimnél, hogy nekem a 24-28 hét volt kritikus (akár heti 1-1 kiló is feljött!!! :shock: ), illetve a vége... :shock: . Amikor más akár fogyni is kezd...
De hülye vagyok, hogy így el vagyok foglalva magammal, ne haragudjatok!

Beszti, ha csak egy mondatra jössz, akkor inkább magatokról írj, ne az én hülyeségeimre reagálj! :wink: De nagyon köszönöm neked is, Szirom neked is az információt!

Pussz!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Csak Besztihez képest sok, hozzám képest nem :lol:

Mondjuk nem én vagyok a mérce, az tény :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, ne mondj ilyet! Akkor nem kérdeztelek volna. Sőt, nekem megnyugtató, hogy te is hasonlóan álltál, mint én! :)
Egyébként Ildi egyszer leírta nekem, ő hogy alakult Natival, asszem ő is itt tartott nagyjából, mint mi. Nem a kiinduló súly számít, hanem a plusz. Vagyis tulajdonképpen az sem sokat, csak nekem muszáj mindig valamin görcsölnöm... :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Ááá, Rita, csak az az elkeserítő, hogy végülis Miksa után tök jól lefogytam, aztán szép fokozatosan visszahíztam. Voltak jobb és rosszabb időszakaim, de a rosszabbak se voltak zabálósak, csak épp annyit ettem, mint egy normál ember. Végig úgy terveztem, hogy a második terhességet sokkal szebb súlyról kezdem, nem úgy mint az elsőt. Erre most még rosszabb a helyzet. Namindegy :oops:

Titeket nem zavar ez a reklám a bal oldalon, amelyik villog, mint a bolond? Valamelyik nap kicsit fájt a fejem, még hányigerem is volt, és kezdtem még xarabbul lenni, amikor rájöttem, hogy ez a villogás készít ki. Épp a szeme sarkában van az embernek. Már majdnem írtam, hogy vegyék le, de nemtom kinek kell.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Engem az egész bal oldali sáv idegesít... A repülő kacsa, a Gabi fürdető, a kérdezze meg védőnőinket... mindegyik... :?
Szirom, én is ilyen vagyok. Ha eszem, mint egy rendes ember, naponta háromszor, akkor hízok. Ha nem vacsorázok, zöld leveleken élek, akkor fogyok. :?
Ez van.
Ja, én is ezt terveztem, tökugyanannyi voltam most, mint a kisebbekkel terhesség elején, csak most egy icipicit jobban állok. Ez is valami... :)

Neked is hajrá! :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Nem írom újra! :(
Épp azt akartam panaszkodni, hogy valószínű valamelyik villogó izéjüktől (szerintem a föntitől, de bármelyik esélyes) rendszeresen lefagy az oldal. Csak ez, ezért nem gondolom, hogy a gépem lenne hibás.

Talán holnap tudok jönni!

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok Lányok!

Hát nagyon nehéz így írogatni, hogy Lacus egyszerűen nem alszik itthon. Sajnos napközben nem bírok gép elé ülni :(

Örülök, hogy ilyen jók a hírek! Szirom, Motiot: nagyon szépek a babácskák :):):) Már úgy lennék én is megint pocakos :) Csak gondolatban persze, a valóságban még várunk azzal :D

Rita, Te se aggódj, én Nektek fiút képzelek! Motiotnak egyértelműen szintén fiút, de Sziromnak kislányt :) Ezek az én megérzéseim :D

Nálunk viszont gond van: Zsoltika kukiját műteni kell. :(:(:( Ma voltunk a Madarászban, keddre tűzték ki a műtét időpontját. Le vagyok ám törve, mert nagyon féltem Zsoltikát az altatástól!

Na meg a műtét után sem lesz piskóta, gondolom.

Holnap kora reggel vérvételre megyünk, hétfőn beszélünk az altatóorvossal.

Most megyek is pihenni, éjszaka Lacus műsorozott, reggel korán kelünk.

Puszi mindenkinek!

pgaboka
 
 


Vagyok!!!!!

Kép
vas
 
 


kap Olivér kakaót, Natasa tiszta pelust, ruhát, aztán jövök :D :D
vas
 
 


csak egy mondat, mert elfogom felejteni: :wink:

Lacusnak boldog 5 hónapot!!!!! :D
Kép
vas
 
 


Végigolvastam :wink:

Gabi, és muszáj Zsoltika kukiját műteni???
Altatásban?
Szonda nem játszik be?
Tesóm fiának semmi se látszott ki a kukcsiból, és szondával meg tudták csinálni, altatás nélkül. :roll:


Szirom, éljen a kis petezsák!!!
ne izgulj már annyit, nincs veletek semmi gond. :D
Örülj neki, hogy nem émelyegsz.
Nekem a 2 fiú terhesség tök egyforma volt, Natasa más.

Motiot, jók a képek, festmény is szép, bébiből én se sokat látok(kicsit nagyobb képek esetleg?)
Tudod, itt vannak vaksik is :wink: :oops:
És ilyen korán látja az orvos, hogy fiú??? :shock:


Beszti, elhiszem, hogy ideges vagy a bankra!!
Én tuti bankot váltanék ezek után, hogy az ő baromságuk miatt mindent elszúrnak, és meg mászkáljak állandóan utána.
Melyik bank ez??? :roll:
Hanna is eltud aludni bárhol, látom.A sütis a legfrankóbb :lol:

Márti, édesem pihenjél, ne hajszold túl magad. :D

Ja, csak akkor akarom megmondani, hogy hova megyünk, ha már Sopronnál leszünk.
Nem kanyarodunk le a város fele, hanem a határ fele megyünk.Idáig még nem is lesz feltűnő, mert nem muszáj Sopronhoz rögtön az első lehetőségnél lekanyarodni.
Csak kell vennünk majd osztrák autópályamatricát, ehhez be kell mennem az utólsó benzinkúthoz(mert pisilni kell majd :wink: ), és gyorsan megveszem a matricát, aztán majd a voucherrel együtt fellobogtatom neki. :wink: :D
És kiderül a turpisság.
Aztán vagy hazajövünk, és buktam egy csomó pénzt, vagy jól kiröhög, hogy csak véghez vittem "gonosz" tervemet :wink: , aztán megyünk tovább.
Kicsit fosok, mert elég önfejű pasasom van :roll: :wink:
De nagyon bízok benne, hogy jól sül el minden.


Nekem oldalt semmi nem villog, egész képernyőn csak az írások jönnek be. :P


K**vára fáj a fejem, és éjjel fájt a bal arcom(remélem arcüreggyuszi).
Most is fáj egy kicsit.
és csúnya sárga takcsi(bocsika :oops: ) jön belőle.
Ez még a két héttel ezelőtti megfázásom maradványa.
De nem akarok arcüreges lenni!!!
Volt már arc-és homloküreg gyuszim is, és baromi rossz. :roll:


folyt. köv

vas
 
 


Rita, én most nem tudok kilókat mondani, hogy kivel hol tartottam, de látom képben vagy velem (Natasával) :D

Mikor is utaztok?
Szerintem Párizsba mentek :wink:
Az tök romantikus(mintha jártam volna már ott) :wink:



kedden voltam allergiateszten.
Aztán nem is allergiatesztet csináltunk, hanem először egy állapotfelmérést(voll-teszt), aztán kipróbáltunk pár pollnet is, amik esélyesek lehetnek nálam.
Szóval az eredmény rólam:
A szerveim teljesen redbe vannak, vese, máj, szivem, keringés,....stb.
Baktériumok nincsenek bennem, viszont candida gombám van.
Van bennem nehézfém:alumínium, és higany.
Növényvédőszerek tömkelege(5 féle)
Méhcsípésre full alergiás vagyok.
Ha megcsíp, feldagadok, mint állat (anaphylaxiás sokk-ig talán nem jutok el) :roll:-ezt se tudtam edig.
Aztán jöjjenek a pollenek:
a mostaniak közül:mogyoró, fűz minimális
Ősszel: parlagfű , amerikai aranyvessző minimális, viszont a CSALÁN durva, mint állat.
és hármas keresztallergiám van ezekre. :roll:
A két minimális, meg a csalán durvasága még jobban erősíti.
És persze együtt virágoznak. :shock:

Teendő:
biorezonanciával kiirtjuk belőlem a nehézfémeket,növényvédőszereket, candidát(nem is kell diétáznom)
4-5 alkalom
Aztán jöhetnek a pollenek, azt 3-4 alkalommal rendbe tudja tenni.Június elején kezdjük, és aug. végére, mire kezdődik a szezon tiszta leszek.
Mindezt 5000/ alkalom-ért. :roll:

itt voltam egyébként:
www.biorezonancia.hu

végülis örülök, mert semmi komoly bajom nincs, ezek a fémek, mérgek, meg mindenkibe megtalálhatóak, meg a gomba is.
Ha sok a fém, sok a gomba.Ha nem lesz fém, ismét kevés lesz a gomba.


na, húzok :wink:
vas
 
 


Hahó!

Üdv újra itt, Ildi :wink:

Érdekes lesz ez a Prága azért :wink: Nem hinném, hogy visszafordulna az urad, mert bántja a dolog, hogy nem Sopronban pihen, hanem Prágában :lol: Csak most én azt nem értem, hogy minek mentek az osztrákokhoz? Mi Pozsony felé mentünk szerintem, és végig autópálya volt. És mikor is mentek?

Baba miatt hát hogyne izgulnék basszus... :oops: Én már csak ilyen izgulós vagyok :oops: Ráadául olyan hülye vagyok, hogy kérdezte a doktor, hogy elég lesz-e a Duphaston a két hét múlva esedékes vizsgálatig, én meg mondtam, hogy még van egy egész dobozom meg pár szem, ketten számoltuk, hogy a dobozban 20 van, 2x1-et kell bevennem, és úgy döntöttünk, hogy elég lesz :roll: . Pedig hát hogy a fenébe lenne elég :roll: Mondom nem baj, akkor majd csütörtökön megyek kedd helyett, addig tutira elég. Ja, az meg március 15.

Beszti! Neked nem maradt Duphastonod véletlenül? Te szedted, ugye?
Ha nem bírok szerezni, akkor muszáj lesz felhívnom a doktort és bemennem receptért, csak jobb lenne, ha nem kéne.

Ildi! megkaptad a DVD-ket? Mindig elfelejtem megkérdezni.

Gabi! Muszáj a műtét tényleg? Fitymaszűkület van, nem letapadás? Én úgy tudom, csak akkor műtenek.

Muszáj mennem takarítani, a lapzártám alatt megint elúszott miden :roll: .

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Te Ildi, és ez a biorezonancia tuti, nem humbug?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, én hiszek benne.
Tudod, inkább ebbe hiszek, mint a gyógyszeres kezelésbe, ennek legalább mellékhatása nincsen.Vagy pedig kínlódjak életem végig az őszi taknyazással???
Majd meglátjuk, ha kigyógyít belőle, akkor örülök, ha nem,akkor buktam 50 rongyot :roll:
akkor nem örülök :lol: :roll:

Azért Ausztria fele megyünk, mert Répcelakról megyünk, és elvileg ugye Sopronba indulunk, nem mehetek Szlovákis, Bratislava fele.
Egyébként onnan mindegy merre mész, ugyanannyi km.
Egy darabig tartani kell a Sopron-feelinget.
Nehogy má indulás után rögtön közöljem a jóhírt. :wink: :lol:
Így Bécs fele megyünk, valahol fölötte kell átmenni Cseh.o.-ba.

Jó matekosok vagytok a dokiddal együtt, úgy látom :wink: :D

dvd-ket két napja kaptam meg, örök hála.Majd elszámolunk legközelebb.
De még nem vitt rá a lélek, hogy elkezdjem.Megjött kedden, és eddig fájdogált a hasam.
Meg számítógép hiányában varrtam , meg festettem, meg egy csomó oylan dolgot csináltam, mit máskor nem. :roll:
vas
 
 


Akkor elég lassan ért oda, hülye posta. Elszámolni mit akarsz? Ne hülyüljél már, jó :lol:

Húzok vissza, fene ezt a rengeteg építőkockát :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


úgy gondoltam a dvd-k árát azér odaadom :wink: :oops:

ja, hülye posta :evil:

akkor majd talizunk a buyway-be jó??? :wink:
valamikor :wink:

egy kis tavasz
Kép Kép
Kép Kép

szirom, láttam ám a tiédeket is :wink: :wink:
vas
 
 


Ildi! Nem kell, tényleg nem tétel. És én is kaptam már tőled szerintem.

Nagyon szépk a krókuszaid :wink: Szóval láttad az enyémeket? :wink: De akkor nem nyíltak még ki, no mindjárt kinézek a géppel :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


hú, de gyors voltál! :wink:
Dolgozol??? :wink:

Akkor köszi mégegyszer :wink:

de szerintem már nagyon kinyílóban voltak vasárnap is :D
én láttam színeket a fenyőfa tövében :wink:

akkor uzsgyi, ki a kertbe fotózni :wink:
vas
 
 


meg se dícsértem a vonalzódat :D :D
cuki :wink:
vas
 
 


Köszi, én is bírom a vonalzómat :wink:

Naszóval (ezek a lilák hatalmasak, háromszor akkorák, mint a sárgák):

Kép Kép
Kép Kép

És a reggelizős gyógyult ovis:

Kép

Kicsit megint fogyott, de pár nap alatt visszaszedi remélem.

Épp itt voltam különben a gépnél, még a kávém végénél tartottam. Lassan majd mennem kell a konyhába, mert be szeretném fejezni. Ha Miksa felkelt, akkor meg megyünk turizni, az egyik itteni csajhoz jön egy lány, aki elég nagy tételben hoz angol gyerekruhát. A múltkor is nagyon klasszakat vettem. Tök jó lesz :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


és én csökött agyú, Lacust se dícsértem meg, aki hátrafele tolat :D

Szirom, gulliver.hu-t ismertem :wink:

Rita, én ettem canderelt mértékkel.Pár kis bogyesz nem árt.Épp most hallottam egy dietetikustól.Mert ugye Amcsiban feketelistán van, hogy idegméreg.Patkányokon tesztelték, és meghülyültek tőle :lol: , de ők nem napi 2-3 szemet kaptak, hanem bődületes adagot.
Mi annyit 5 év alatt nem iszunk(eszünk) meg.
2 bogyótól semmi baj nem lesz szerintem.
Ennél több mocskot is megeszünk. :evil:

Most mondta a pasi, ahol voltam állapotfelmérésen, hogy mindenkinek van a szervezetébe un. Matador (ha jól emlékszem)nevű növényvédőszer, amit 40 éve betiltottak, a nagyapáink permetezték vele a krumplibogarakat, és 200 évig nem megy ki a szervezetből.És a gyerekeinkbe is benne van.Mi is onnan örököltük.
Na, ez durvább a canderelnél szerintem :evil:
vas
 
 


hú, de szépek. :D jó nagyra kinyíltak.
enyémek inkább csak bimbósak

na, végre jól néz ki Miksa!! :P
a múlt pénteki skarlátos kép nem volt szép.
Most cuki kis huncut megint :wink:

erről beszélek:
http://www.kfki.hu/~cheminfo/hun/eloado/tan/ddt.html

http://freeweb.interware.hu/valas/Valas ... ro/ddt.htm


angol turi, de jó lesz!!! :D
vas
 
 


Mármint mi nem a gyerekeinktől örököltük, hanem ÚGY örököltük, ahogy a gyerekeink :lol: Bocsi, nem hagyhattam ki :lol: :lol: :lol:

Te Ildi, és használtad is a gullivert?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


jól van,na :lol:
gyorsan írok, és már az előtte járó mondaton jár az agyam :wink:

szóval az anyáinktól örököltük :lol: :lol:
jó lesz???? :wink:

még nem használtam, csak nézegettem egyszer-kétszer
vas
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?