Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon jó lett a torta. Belül milyen, piskóta? Biztosan tetszeni fog Liliteknek!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT LILINEK!!!
Kép

KépKép
editmaci
 
 


Lili! Boldog születésnapot!

KépKép
KépKép
anittik
 
 

 
 

Új haj (már amennyi látszik belőle) :wink: Kép

KépKép
KépKép
anittik
 
 


BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT LILI!!!

Edi, a torta ISTENIEN NÉZ KI!!! Annyira királylány vagy! :wink: Ahan, marcipánt félreteszed? :oops:

Nagyon halkan mondom, mert tudom, hogy ez nem rendszer, de Benő aludt 22h-től 6h-ig. Biztos tele volt a poci, nem kellett neki több... :shock: Tegnap nagyon meg lett dicsérve tanácsadáson, elérte egyrészt a 4 kilót, másrészt rohamosan fejlődik egyébként is. Most nem akarom előadni a "milyen okos és szép gyerekem van", de nektek elmondhatom következmények nélkül, hogy 2 hónapos szinten van... :lol: Persze ez nem jelenti azt, hogy holnap megy a Harvardra, de azért jó volt hallani.

Kittina, na, akkor én is megyek a fodrászhoz, látom, te is jobban nézel ki. :mrgreen:
vbea
 
 


Eni!

Még te ráérsz azzal a fodrásszal! :lol: Zsombi 8 hónapos most. Legutóbb 4 hós korában voltam, de akkor csak belövettem a sérót a keresztelőre! :lol:
Az ő haját is levágta a fodrász, kb félig, mert annyit engedett... 8) :? :roll:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Eni, csak nyugodtan dicsekedj! Tudjuk, hogy milyen jó érzés, amikor azt mondják, hogy szépen fejlődik, minden rendben van! :lol: :lol: :lol: Te úgyis szépnek, jónak, okosnak látod, de hogyha még mások is megerősítenek ebben....... :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Erősítetek. :lol:
Kittina, mondasz valamit. Haj kiválasztva, ráadásul férj is szólt, hogy őt is jelentsem be... mégis, két napja azon hezitálok, hogy akkor hívjam a fodrászt és mondjam, hogy vágni fog, vagy ne.
vbea
 
 


Sziasztok lányok!
Hú, csajok, én egész nap bőgök meg vigyorgok. Óriási érzés egy egy éves anyukájának lenni. :lol: :lol: :lol: Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat.
Kriszti! Nem sok látszik, de néha kell az ember lelkének egy kis kényeztetés és változás. Hallod, Eni?! Én a jövő héten tervezem, hogy megyek, december óta nem voltam, úgy is nézek ki....
Edit! Piskótatorta túrókrémmel a torta. Lili még nem látta :D Anyám most hívott, hogy ő is rendelt egyet Lilinek szombatra.... :shock: Tortamérgezést fogunk kapni. Erről az esküvő jut eszembe, amikor fél tortákat, másnak meg egészeket osztogattunk oda, annyi volt. :?
Eni! Szeptember 22-ig jó a marcipán, bár az uram közölte, hogy ő szereti... :oops: :oops:
A szülinapos kb. egy órája sikítozika szobájában. Jelzem 23 db lufi (annyi maradt még a csomagban, semmi jelentősége a számnak) van neki felfújva meg fellógatva... :lol: Egész Született feleségek alatt azt fújogattam, ők meg apával édesdeden aludtak. :lol:
Eni! Persze hogy nem megy Benőke még a Harvardra. Majd a többiekkel a Yale-re jövőre :wink: :wink:
Tavaly ilyenkor már vajúdtam, de még lelkesen vigyorogtam :lol: :lol: 10 perces fájásaim voltak.

KépKép
pedina
 
 


Edina, a vonalzó feliratát már meg kell változtani! :) :lol:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Lilinek mi is Boldog Szülinapot Kívánunk!!
Szilvi, Zsombor

Majd még jövök, most megyünk sétálni. Olyan jó idő lett.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Kriszti! Holnap csinálok egy 2 éveset. :lol: Besz*rás.... :shock: :shock:
Szilvi! Mennék én is, de az ünnepelt alszik. 8) :lol:

KépKép
pedina
 
 


Edina!
Legalább a szülinapján megmutatja, hogy tud ő aludni, ha kell! :wink:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Alapvetően nincs okom panaszra. Napi 2 órát többniyre alszik, vagy még többet is, csak harc van a lefekvésből. De egy hete megvan a módszer. Nem épp "Kismama-magazinos" szemlélet, de bevált: A hihetetlen család. Az esküvőn már alszik. :lol: :lol: :lol:
Már felkelt, és jött kiakonyhába egy pelussal a kezében. Nem tudom szándékos volt-e, vagy csak úgy hozta magával., de be volt trottyantva. :shock: Bár amiket összekombinál, kinézem belőle, hogy jelezte, hogy ráférne egy peluscsere. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Küldtem képeket mailre. Nagyon jól sikerült a nap, Lili láthatóan boldog. Sikkangat, táncol,élvezi az ajándékokat. Megkapta a nagy macit meg a dinós játékot, könyvet, építőkockákat. :lol:
A tortát pillanatok alatt szétszedte, ette is, utána egy vödör vizet megivott szegénykém.
Amúgy szinte egész nap kétlábon közlekedik, és már a sarkon is be tud fordulni kapaszkodás nélkül. :lol: :lol: :lol: Megyek, még játszunk kifulladásig. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Edina, tényleg jó lehetett a tegnapi napotok! :lol: :lol: :lol: lLátszik, hogy Lili élvezi a tortázást, meg az ajándékokat! :D Gondolom nektek is ez lesz az emlékezetesebb, nem a családi banzáj! :wink:

Folytassuk tovább a bulizást, ma lettem 28 éves! :roll: Régebben az ilyen korú nőket már öregnek gondoltam!! :shock: :shock: :shock:

KépKép
editmaci
 
 


Edina!

Haláli ez a kiccsaj! Hogy szétdúrta a tortát, de előtte mindent szépen odaadott róla neked. :) Hihetetlen, hogy egy egyévesnek már ilyen dolgokat el lehet magyarázni. És az a nagy maci! :lol: :oops:

Edit!

Isten éltessen! Ne aggódj, engem úgysem érsz utól... :mrgreen:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Jó reggelt!
Kriszti! Nem mondtam Lilinek, hogy szedje le a bigyókat, ez önálló kezdeményezés volt nála. Amúgy arról nincs kép, hogy az első pillanatban leharapta a süni orrát. :lol: :lol: Amúgy tényleg döbbenetesen sok minden megértenek már. A másik fórumon van egy kislány, aki tisztában van a "kettő" fogalmával. Ha két valamit lát, mondja, hogy kettő. Ha több vagy kevesebb, akkor elvesz vagy hozzátesz, hogy kettő legyen. :shock: :shock:
Amúgy meg elmész a.... :lol: :lol: :lol: Én 32 leszek októberben. :roll:

Edit! Nagyon boldog szülinapot neked!

Kép

KépKép
pedina
 
 


Edit, BOLDOG SZÜLINAPOT!!! Igen, mehetsz a panasszal, én már novemberben betöltöttem a 28-at! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vbea
 
 


Hú, ezek szerint én vagyok itt a legcsitribb !!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Jaja, lassan hívjuk a Gyámhivatalt, Imit meg elviszik :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
pedina
 
 


Lili jógázik tévézés közben:
Kép

Kép

KépKép
editmaci
 
 


Edit!

Bizony, te vagy itt a legfiatalabb. :wink:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Lili egyre többet jár kétlábon. Annyira édesen lépked, mint egy kicsi droid. :lol: :lol: És megette a sóskát... :mrgreen: :mrgreen:
Holnap party, a hátam közepére se kívánom.... :shock: :shock: De szerencsére csak egy nap. :? Ill. délután.

KépKép
pedina
 
 


Edina, kitartást a mai naphoz!!! Nem irigyellek!

KépKép
editmaci
 
 


Túl vagyunk rajta, elég jól sikerült, nagyon elfáradtunk. :lol: Majd küldök képeket. A diétámnak mára reszeltek, mert a Lili egyéves oroszkrémtortáját nem lehetett kihagyni, úgyhog ypizzát vacsorázunk :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Hello csajok! Mindenki babázik? Küldtem fényképeket a buliról.
Jól sikerültnek minősítettem, de örülök, hogy csak egy gyerekem van még, és így csak egy banzáj van évente.
Lilinek már annyi játéka van, hogy lassan raktárat bérelünk, a régebbieket el is tettem szem elől, lesz majd öröm, ha pár hét múlva ezekbe beleun, és előveszem. :wink:
Anyósom kibírtam, anyám lefoglalta, így őt fárasztotta a baromságaival. :lol: Anyámmal azóta még nem beszéltem. 8) A tüzijátékos tortának nagy sikere volt, enni egy dekát nem evett belőle, hiába kínálgattam, köpködte kifelé. :lol: Hagymás-krumplis pogácsát sütöttem, abból lement neki vagy 3-4 :oops: .
Kapott egy babakocsit babával, az volt a sláger, nagyon sokáig tologatta. Az ősemberes játékához kapott őslányt meg dinókat, egy kukacot, amit maga után tud húzni, könyveket, Kukát (a törpét :lol: ) meg egy ugrálós lovat. A közös szülinapi bulin nagyon tetszett a babóknak a házigazda kislányé, azóta az egész országban vadásztunk rá, és tök véletlenül bukkantunk rá az Intersparban. :)
De Lili nagyon jól érezte magát, ez a lényeg. Persze mikor mindenki elment, leült a szobája közepére és szemmel láthatóan élvezte a csendet és nyugalmat. :lol:
Rózsa barátnőm lassan szülészeti csoda: most 38 hetes, az előző két gyereke eddigre már kibújt. Azon röhögtünk, hogy milyen ciki már a 3. gyereket túlhordani. Pláne hogy a 6. hónaptól nyitva van a méhszája... :shock:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!
Mi is szülinapoztunk egész hétvégén! Az apósom tegnap volt 50 éves, és péntek estére az anyósom szervezett egy meglepetés-bulit neki az étteremben ahol dolgozik. Voltunk vagy harmincan. Mi nem sokáig maradtunk, mert Lili elég nyűgös volt már nyolc után, meg nem is nagyon szerette a nagy hangzavart! :roll: :oops:

Szombaton még elmentünk az anyósékhoz egy kis maradékot enni; legalább nem kellett főznöm. :wink:

Tegnap délután meg a hugomék voltak engem köszönteni.
A hétvégén-amikor éppen itthon voltunk- Imi főzött, egész hétvégén kényeztetett! Kár, hogy már hétfő van!!!! :? :roll:

Edina, a képek nagyon jók. A csütörtökiekből nekem az tetszik a legjobban, amin táncol Lili, a szombatiakból meg az a legjobb, amelyiken Sanyi ül a háttérben a Lili játékai között!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Lili sokat ügyesedett néhány nap alatt. Már teljesen felhúzza magát négykézlábra, de még nem halad csak hernyózva, mert amikor felhúzza magát kinyújtja a kezét és így halad előre! Tegnap már ebből a pozicióból fel is ült vagy kétszer egyedül!

KépKép
editmaci
 
 


Ezt a tortát kaptam a családtól:
Kép

KépKép
editmaci
 
 


Edina, ha már kipihented a bulikat annak a hagymás-krumplis poginak elküldenéd a receptjét??? :wink:
Köszi! :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Edina!
Szenzációsak a fotók! Zsombinak nem mutattam meg a sztárképeket, a pléhbojba valókat, mert nem tudtam volna leszedni a monitorról :mrgreen: :mrgreen:
Az a kép tényleg nagyon jó, amelyiken Sanyi a játékok közt tobzódik! :) :lol:

Hétvégén kapott anyóstól egy klaviaturát Kismanó. Ma reggel már azon írta az éjszaka történéseit. :oops: :D :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Edit! Akkor nálatok is ilyen dömping van? Nálunk február 24-én tesóm szülinapja, 25-én anyámák házassági évfordulója (+ unokatesóm szülinapja), 26-án ez én névnapom, március 1-jén a Lili szülinapja.... De augusztusig minden hónapra jut innen valami családi banzáj... :? Néha 2.
A krumplis pogi receptje: végy a Corában gyorsfagyasztott pogácsát (ott a halas pult környékén egy nagy hűtőben), itthon engedd ki, kend be a tetejét tojással és süsd ki. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen:
Szép a torta!
Kriszti! nem tudom Zsombit meddig fogjátok tudni átverni a klaviatúrával, Lili hamar rájött, hogy ha azt veri, akkor semmi sem történik a monitoron. :? Vagy egy hónapig azért bevette. :lol:
Kénytelen voltam megnézni milyen kéepket küldtem el nektek, mert nem emlékeztem Sanyira a játékok között. :lol: Azt láttátok volna, amikor apám, Sanyi és a barátnőm férje állták körül a dinoparkot és nyomogatták, pakolgatták. A lovat csak azért nem próbálták ki, mert megtiltottam, hogy 20 kiló felett bárki ráüljön. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
pedina
 
 


És még nincs vége! Erre a hónapra még van 3 Józsefünk, meg 3 szülinapunk!!! Tiszta anyagi csőd!! :roll: :oops: :shock:
Utána már minden hónapra csak 1 köszöntés jut! :D

Köszi a receptet! Kimásoltam!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Na jó, akkor én is beszállok! Ebben a hónapban lesz 50 éves apósom! Mellé jön 2 Zoltán, 1 Ildikó. Ennyi :wink:

Szóval van kb 1 hónapunk a billentyűzettel. De ha egér is van hozzá? :mrgreen: De sokszor nem is a billentyűket csépeli, hanem megfordítja, és a támasztékot bizgerálja.

Pénteken magára szedett egy cserepet az egyik ismerősnél. Szegényemnek belilult az egyik ujjacskája, meg is dagadt, de nem tűnik nagyon érzékenynek.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Ja és a NŐnap!
Csajok, az uram azt mondta, hogy csak vörös szegfűt kaphatok nőnapra, mert az komcsi ünnep! :o :shock: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Na de akkor Zoli is csak valami vöröset kaphat, mert arra a napra esik... :lol: Pl. egy vörös férfitanga? :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Edina! ez naggyon jó! Úgysem nyilatkozott még, hogymit szeretne névnapjára! :mrgreen:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!

Megint leamortizáltam egy berendezért. Most épp a porszívót tettem tönkre sikeresen... Csak az a baj, hogy a fele lakás még hátra volt, így sepregethettem... A derekam kicsit megfájdult, de sebaj! :) :lol:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Parafenomén lettél?:lol: :lol: Én egy időben az óráimat tettem tönkre. Mind megállt a karomon, és nem tudtak rájönni, hogy mi a bajuk. :lol: :lol: Bár az is lehet, hogy csak minőségileg voltak problémásak :oops: :lol: .
Lili aludt másfél órát, fő a marhapöri, mindjárt megyünk sétálni. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Lili szó szerint veszi, hogy egy évesen már azt illik enni, amit a család. Bojkottálta a brokkolifőzeléket, és marhapörköltet evett nokedlivel :shock: :lol: :oops: :lol: . Csak nem lesz tőle semmi baja.... :?

KépKép
pedina
 
 


Hali! Csak ideértem...

Először is Edit, utólag is Boldog Szülinapot!! Én nemsokára 30 leszek. :shock:

Múlkor befutott apám, hétvégén meg mi is nagyiztunk.

Nekünk nemsokára keresztelő, aztán 1 hó múlva szülinap-hegyek lesznek. Már a keresztelőre is puccparádét akart anyós, de kicsit lejebb vettem, takarékra. :D

Csajok, lehet hogy költözés előtt állunk, csak még nem döntöttünk. Apámnak van Görömbölyön egy háza, csak belül le kell burkolni, meg a tetőtérben a szigetelést megcsinálni. Ezt a panelt meg eladnánk. Pár évig meg ott laknánk. Még tanakodunk.


Apropó. Nem tudtok kétnyelvű óvodát/bölcsit Miskolcon?

KépKép
sz.szilvia
 
 


Hali! Szilvi, Zsombi meggyógyult már? Az ovit talán kérdezd meg a másik miskolci topikon a lányoktól, ott nagyobb gyerekek vannak, hátha van valami tippjük. Vagy védőnő? Elvileg ovisokat is látogatniuk kell....
Mi holnap megyünk 1 éves státuszra meg megkapja Lili az agyhártyagyuszi elleni szuriját. Remélem nem lesz tőle semmi baja. :cry:
Mi olyan két-három éven belül szeretnénk elköltözni, ha sikerül. Most egy másfél szobás lakásban lakunk, ez 2 gyerekkel nagyon kicsi lenne, bár van, aki megoldja. Nálunk egy kicsi kertes sorházi lakás az "álom".
Én nem vagyok vallásos, lehet, hogy ezért nem értem az okát, de a nagyiknak olyan baromi fontos a keresztelő mindenhol :shock: Én következetesen tartom magam ahhoz, hogy csak akkor, ha Lili maga szeretné. Úgyanígy vagyok a fülbevalóval is: majd ha a gyerek kéri, akkor lesz neki, addig nem. (A két nagyi ezen csapott össze, amikor kiderült, hogy lány, hogy ki vegye a fülbevalót. Mondtam, hogy akár verekedhetnek is, de akkor se lesz.)
Lilinek vettem egy szandált itthonra, mert már gyakorlatilag kétlábon közlekedik és a puhatalpú cipőben nagyon csúszott. Egész jól tűri, bár nem is tudná lehúzni.
Beüzemelték az új tűzhelyet, most egy darabig tapasztalhatom ki a sütőt. A régit már úgy ismertem.... :cry: Én lustakajákat szoktam csinálni, sokszor bedobálok dolgokat egy tepsibe, és hadd szóljon. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Mi most egy darabig biztos nem fogunk költözni! Itt egyenlőre elférünk, 1+ 2 félszobánk van. Néha nagyon kicsinek tűnik, főleg mikor vendégeink vannak, de nekünk most pont elég. Még szerintem két gyerekkel is el fogunk itt férni. :roll: :!: Talán a konyha lehetne egy kicsit nagyobb!
Azok a sorházi lakások nekem is nagyon tetszenek, egy olyanba szívesen beköltöznék! :lol: :lol: :lol:

Lili néhány napja tiszta hisztigép! Ha valamit nem kap meg, ordít azonnal, viszont egy pillanat alatt abba tudja hagyni, ha teljesült amit el akart érni!!! :wink: :wink:

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Zsomborka 5-kor kelt először!!! Hurrá, aludtunk!!! Végre!!! :) :) :) :) :D Aztán persze felkelt 6-kor is, azóta nem alszik, csak nyíg. Viszont láttam, hogy felül jobb oldalon a szemfoga is bizsereg! Mi vár ránk :!: :?: :!: :?:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Kittina! Zsombid és Benő egy húron pendülnek. Én gyerekem is 5kor kelt, persze iszonyat éhesen, úgyhogy amíg nem kapott meg, ordított... :shock: :lol: Azóta csak úgy félórája szunnyadt el.

Edim, ne izgulj, majd mi. Szorítunk az oltás miatt. :roll:
vbea
 
 


Edit, ne szerénykedj már az 1+2 féllel. Akkora hodályban én kergetném magamat! :oops: Ja, és mi akkorába fogunk (majd) költözni. Oda tervezzük a második porontyot. Még egy adalék. Hárman tesók anno 10 évig elfértünk 1+2 félben. :wink:
vbea
 
 


Alig merem leírni: Mi 3 szobásban lakunk... És a lakás teli, alig férek! :lol:

Zsombi is éhes volt. kiszabadítottam a cicit a ruhából rögtön rácuppant. :P :P :P

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Helló Eni!

Én is örülök, hogy sikerült egy ilyen lakást vennünk! Tudom, hogy más leél egy életet egy ilyenben! Csak tudod mindíg az a kicsi ami éppen van. Ezelőtt egy 38 nm-esben laktunk, ott is elfértünk, aztán amikor átköltöztünk ide, már ittr is volt helye mindennek! Sőt! Még vagy 10-15 nm-t betudnék rendezni csak a lomjainkkal! :lol: :lol: :lol:
Talán ilyenkor amikor jó idő van, akkor hiányzik a kert,udvar, meg amikor megyünk le sétálni! Milyen jó annak aki csak kilép a gyerekkel az udvarra! Nekünk meg egy kész cirkusz az indulás. :roll: :oops:
Ti mikor terveztek költözni?

A második porontyról jut eszembe: Imi mostanában megint elkezdett nyaggatni a második gyerekkel!!! :roll: :oops: Szegényt mindig lelombozom a "majd jövőre" válaszommal!!!

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!
Mi végigaludtuk az éjszakát. 2 napja általános elsötétítés, műszaki csend (tévé, számítógép kikapcs.) van, amíg Lili megeszi az esti tápit és elalszik, így 10-15 perc alatt alszik.
Csak Sanyinak folyton adnak valami érdekeset a tévében, vagy sürgős internetezhetnékje van (ő ezt úgy mondja, hogy munkát hozott haza :twisted: )Javasoltam már neki, hogy vezessen ki egy csatlakozót a konyhába, aztán üljön ki a laptopjával...Ugye a 43 nm varázsa. :?
Itt a házban többen laknak 2 gyerekkel ekkora lakásban, mint mi. Úgyhogy gondolom nem kivitelezhetetlen, csak valahogy mégis jobb lenne, ha nem gyerekszobánk és nappali-háló-étkező-dolgozó szobánk lenne. Sajnos olyan kicsi konyhánk van, hogy oda egy étkezőasztal már nem fért be, így régen a nappaliban volt, de a hálónk gyerekszobásításával mi ide szorultunk ki. Alapvetően nagy szoba, csak ennyi funkcióra nem épp ideális. Nyáron ezt is átfazonírozzuk csöppet.
Ja, akartam mondani, hogy a Metropolban vettem Lilinek cipőt, az 1. emeleten van egy Pumukli nevű cipőbolt. Falcon és Siesta cipőket láttam - azt kell mondjam, hogy a városban a legjobb árakon. Bár anyám ennek a cipőnek az árától is dobna egy hátast...Szerinte 2000-ért is lehet cipőt venni a gyereknek...Lehet, csak nem fogok. :roll:

KépKép
pedina
 
 


Edit: nálunk is majd jövőre lesz gyerek - ha sikerül. :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?