Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a köszöntéseket meg a képeket,bár a2 éves még nem látta, mert ma szgép mentes napunk volt, most ültem csak le a gép elé.
Vendégsereg ma ment haza, meg aváltozatosság kedvéért ügyeket intéztem: kiírattam magam táppénzre, beadtam a Teve utcába a kérelmet, jártam három bankba (egyikből vittem a pénzt a másik kettőbe), voltam Kitti gyerekorvossal beszélni, úgyhogy volt vagy 4 óra mire hazaértünk. Elkezdtem volna kaját készíteni, erre kiderrült,hogy kevés hozzá az alapanyag, irány vissza a boltba gyereket felöltöztetni, be a kocsiba....
BK-ra meg olyan hisztis lett a csaj, hogy semmit nem hallottam tőle, kaptam viszont három jó nagy ütést tőle a fejemre, aminek az lett a vége, hogy én is rácsaptam a kezére, ettől baromi bűntudatom lett, ő meg zokogott és visított tovább. Éljen a dackorszak!!!

Szülinap amúgy nagyon jó volt, persze volt kisebb bosszúság is. A Horvát cukiban megrendelt tortát nem olyanra készítették mint kértem, még szerencse hogy én mentem érte és közöltem velük, hogy nem véletlenül választottunk azt a tortát amit választottunk.
Bumszli lepkék kerültek rá a pink virágok helyett, majdnem rosszul lettem amikor megláttam. Szerencsére bent volt a főnök és intézkedett, 3 cukrász vetete rá magát ésnegyed óra múlva megkaphattam a tortát. Persze így se volt 100%-os a teteján lévő virágkompozíció, de ennyit én is engedtem.
Elkéászült a nagylány szobája is, így már harmadik éjszakája oalszik ott. Első éjjel közölte, hogy másik szobába akar aludni, vagyis a régi helyén, eltattam aztán átcipeltem, így szülinapján már ott aludt.
Amúgy ebből kiderül, hogy megérkezett a kókuszmatraca is, szombat délután 4-kor csörögtek, hogy 6-ig értemehetünk. Viszont az ágy összeszerelésénél derült ki,hogy a drága Kikások nem adták ide az ágyrácsot, úgyhoyg mág oda is be kellett apának mennie reklamálni. De minden jó, ha a vége jó.
Tegnap és ma este se voplt gond az alvással, én persze ott alszom mellette mert elférek a 90x200-as ágyikóban.
Amúgy két napig nem aludt napközben a gyereke, reggel 9-től este fél 10-10-ig simán pörgött. Ma egy picit aludt az autóban, de ez sem volt az igazi, úgyhogy holnap megpróbálunk vsiiszatérni a rendes kerékvágásba, mert estére bezizzenek, ha ez sokáig így megy.

Na ezt most elküldöm, aztán kicsinyítek képeket.

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


JÖjjenek akkor a képek, még nincs fent mind ezen a gépen, így majd kaptok később is.

Kép Van már mosógépem is...
Kép Megunhatatlan hintalovazás, Baylis után jókedvűen...
Kép Lufi bácsival
Kép Sokadik gyertyafújás...
Kép Ez lett a tortám...

Jó éjt!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Akkor a hintalovas kép mégegyszer, bocsi:

Kép

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 

 
 

Sziasztok!
Üdv Egerből!

Fanka
nagyon-nagyon sok boldog szülinaot kívánunkPanninak holnapra, remélem sikerül valami jó kis programot szervezned neki!

Juc,
nagyon jók a képek!

Évi,
tetkó? képet!!:D

Timka,
várjuk a képeket, látod mondtam én, hogy minden megérkezik egyszer, kár ratja idegeskedni!:D:D:D
Nagyon kíváncsi vagyok már a Fanni szobára, remélem tényeg összejön a vasárnapi tali, tényleg akkor mit vigyünk?????????????

Eveka,
gyógyuljatok gyorsan, hogy tudjunk találkozni végre?
milyen legot akartál venni? én már vadásztam netboltokat, háta tudok segíteni!

Most megyek, mert már hulla vagyok, reggel pakolás, apának még gyors főzés a mai ebédjére, mert "kíváló" szervezéssel csak ma este repülhettek Londonba, majd utazás, felcuccolás a harmadikra, csavargás motorral a városban, majd dédi lelkének feltöltése, majd a szokáksos esti műsor után kicsit már hulla vagyok!
Szép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan:

Panninak mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Kép

Sajnáljuk az elmaradt bulit, remélem, majd bepótoljuk! Timkáék bulijára igyekszünk kimászni a taknyosságból.

Timka, nagyon helyesek a képek!!!

Szép napot nektek!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok,

Fanka,
Boldog Szülinapot Panninak!

Kép



Gratula a tetkóhoz. Nekem is nagyon tetszenek, csak még nem mertem bevállalni. Nekem köldökékszerem volt, de még Ákos születése elött kivettem, mert zavart, ugyanis a nagy pocin kidúdorodott. De miután Dórka megszületik, vissza szeretném tenni.

Tamesz,
Vannak már jóslófájdalmak rendesen, és sokszor már úgy érzem kipottyan a leányzó . :D . Azért szóltam neki, hogy ne siessen, hadd fejezzem be a strepto elleni kezelést. Kíváncsi vagyok szót fogad-e?!

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok!

Mégis tudok jönni ma, úgyhogy Panninak nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk! Remélem sikerült valamilyen remek kis programot szervezni ebben a gyönyörű időben!
Kép Boldog szülinapot kívánunk Panninak!

Tamesz,
köszi, de még megpróbálom a Sugárban, aztán írom a cikkszámokat :)!

Juc,
Marciról nagyon jó a vonatos kép!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Timka,
szerintem nagyon szép volt a Fanni a tortája! Nagyon cuki a képeken! A lufikat Ti hol vettétek? Mi egy éve a Nyugatinál de valahogy most nincs kedvem becaplatni oda...

Nyuszko,
kitartás! Dóri biztos nagyon szófogadó lesz :).

Juc,
Gyógyulj meg gyorsan!

Mi is igyekszünk meggyógyulni. Taknyosak vagyunk és köhögünk, de az éjszakáink egy fokkal jobbak lettek, Marci pedig délben egész jól evett. Megkérdeztem a dokinénit, csak akkor megyünk vasárnap, ha Marci már nem fog köhögni. Egyébként felújítottak tőlünk 10 percre egy játszóteret. Nagyon szuper lett! Egész délelőtt ott voltunk Marcival, bár szegénynek a sok eltiltás után furcsa volt a sok gyerek. Nem is csúszdázott, nem hintázott, inkább csak figyelt. Egy kicsit meg is ijedtem. Végül legalább homokozott. Viszont most már mindig megyünk játszótérre, ha jó idő lesz, nem várom meg a hóvégi oltást. Remélem idővel többet fog kommunikálni és bátrabb is lesz.

Szép napot Nektek!

Eveka


Szép napot Nektek!

Kép
eveka
 
 


Tamesz,
akkor jönnek a cikkszámok, mert az általam ismert játékboltok egyikében sincs :( :

Lego Duplo 4686 Falusi gazdaság vagy ennek az újabba változata 4975 szintén Falusi gazdaság néven.

Előre is köszi a tippeket!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok!!

Mi is csak Boldog szülinapot szeretnénk kívánni az ünnepeltnek!! :lol: :lol: :lol:


Kép
Vendég
 


Panninak nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk!
Kép

Mi ma csavarogtunk egy jót az állatkertben,de sajna nem volt olyan mint nyáron, alig voltak állatok, meg nagy átépítések vannak. Azért Fanninak így is nagyon tetszett, és jó volt hogy nem volt akkora tömeg.

Tamesz
Jó pihenést neketek Egerben.

Juc
Ti meg gyógyuljatok meggyorsan, mert Fanni már nagyon bevan sózva a "másik Marcira".

Tamesz, a Te Marcidat meg lecsíkosmarcizta, merthogy a Thomas kiállításos négyes képen ő csíkos felsőben volt. Lilit folyamatosan emlegeti azóta is.
Talira úgy gondoltam csinálok valami gyors könnyű görögös kaját csirkemellből (az van itthon még egy rakat és tényleg 20 perc alatt elkészül a wokban), azt szerintem a gyerkőcök is szeretik, meg sütünk hozzá tepsiben krumlit és a tzatzikisa öntet is gyorsan kész van. Salisok kedvéért görög salit is készíthetek, bár ebben nem vagyok profi.
Na meg lesz majd torta is, amit nem tudom a vasárnapi eset után milyen lesz. Én a túrótortától nem dobtam hátast, lehet még megváltoztatom a leadott rendelést.
Rágcsálnivalónk is van bőven, de hogy ne gyertek üres kézzel hozzon mindenmi magával egy kedvenc rágcsálnivalót meg egy kedvenc lötyit. Jó így?
Alkoholból szintén annyi van itthon hogy nagyon sok,azt ne merjetek hozni magatokkal.
Akkor én 3-ra hírdetem meg a bulit és lehet mondjuk max. 1 órát késni!

Élőben meg lehet mahd nézni a csodálatos gyerekszobát is, a gyerkőcöknek meg millió játék van.Ha jó időlesz kint a kertben is lehet majd rohangálni.
Aki jön annak majd elküldöm a címünk és egy kis útmutatót.
Na megyek mert nagyon könyörög a csaj!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Panni!
Kis késéssel ugyan, de mi is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!

Tegnap este akartam jönni, de a babanet megadta magát :?

Bocsi,de most gyorsan csak magunkról 1 kicsit. Véreredménnyel még nem voltam a dokinéninél, mert egyúttal be akarom adatni a Neisvac-ot, és a vérvétel után ilyen rövid idővel még nem akartam megint szúratni, így majd csak jövőhéten. Viszont nagyon gyanús, hogy a vércukrát, ami miatt éhgyomorral mentünk nem nézték meg :twisted: , ugyanis ezzel a mondattal indítanak "fluoridos minta nem érkezett vércukos értékelés szérumból". Hát nemtom ez mit jelent, de a tény, hogy vércukor érték nincs a papíron sehol.

Már akartam írni korábban is,hogy képzeljétek hosszú vágyódás után végre elmentem egy testmasszázsra. Nagyon rá voltam már izgulva, hogy élvezkedek majd egyet...........hát mit ne mondjak, majd besz.rtam, de tényleg. Úgy fájt, mint állat, lett is nyoma bőven, véraláfutás, fekete foltok ilyesmi :shock: . Hát hogy szívhattam meg ennyire??? Na, a hajamról ne is beszéljünk. Vettem egy melegbarna nevű színt, a kép alapján olyan kellemes vöröses barna, erre full fekete lett :shock: :shock: :shock: . Amúgy jól vagyok :)

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Juc!
Nagyon aranyosak a képek! :)

Timka!
Fanni is édi a képeken, mindig elámulok, hogy hogy lesoványodott a lányka....... Hát ez a torta nagyon szép sztem!!! Még jó, hogy nem hagytad magad!

Évi!
Tetkóképet követelők sorába én is beállnék, ha nem baj :D Fú, régebben én is sokat agyaltam rajta, csak gyáva voltam.

Betegeknek jobbulást!!!

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Szaisztok!

MI ez a nagy kihaltság? itt atavasz aztán mindenki csavarog?
Tamesz, Juc fel vannak mentve,de a többiek???

Jajj, bajba vagyok a zsúrra rendelt torta miatt, ugyanis nekem nem nagyon jött be ez a vajkrémes-túrótorta, bár nem tudom hogy túró volt-e vagy csak sima vaníliás-citromos valami. Én ugyis málnás túrókrémet kértem bele,de egy darab málnával nem találkoztam.
A vasárnapi tortába meggyes túrókrémet kértem, de még azelőttt hogy a megkóstoltuk volna milyen a már említett "málnás".
Én jobban szeretem a főzött krémes tortákat, de ma telefonba azt mondták az nem tartaná össze a tortát, ha rárakják a marcipánt.
Nem tudtok olyan cukit, ahol készítenek marcipánbevonatos főzöttkrémes tortát, ráadásul valami jó kis figurásat, akár kép alapján is????

Más.
Évi
Én is kiíváncsi lennék arra a tetkóra! régebben én is szerettem volna egy tetkót, még néha most is foglaslkoztat a gondolat, de mindig halogatom.
Milyen kép vanmost a neved mellett? olyan kicsi hogy szinte semmi nem látszik belőle...

Mukika
Biztos hogy masszázson voltál? hol tették ezt veled?
Ezek szerint újra el kell vinnad majd vérvételre a csajt? nemlehet hogy nincs semmi baja a cukrával, csak Te parázol?

Fanka
HOgy sikerült a szülinap? képeket kérünk!!!

Eveka
Meggyógyultatok már? Jöttök vasárnap?
Lufikat a Nyugatinál vettem, a Nicol-ban. Gondolom egyról beszélünk, én nem tudok jobb helyet, úgyhogy becaplattam.
De a tavalyról megmaradt újratöltött lufitól nem vagyok elájulva. Most sokkal hamarabb elkezdett összemenni, míg az újonnan felfújt tortalufi még mindig olyan mint volt.

KÉpzeljétek, nem is írtam, hogy Fanni egy éjszakát már végigaludt az ágyikójában úgy hogy nem voltam mellette.Vagyis ott votam, csak a földön lévő vastag szivacson. Nekem viszont baromi furcsa volt úgy elaludni, hogy nem éreztem magam mellett a kis testét.
Tegnap este is lementem a szivacsra, de hajnalban felsírt és visszaaludtam mellette.
Lepihenek még egy picit,mert úgy érzem rám fér.

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!
Csak gyorsan, mert még alszik Marci. Későn aludt el és nincs szívem felébreszteni.

Timka,
nagyon ügyes vagy az altatással. meg fogod szokni, hogy nincs melletted. Bár én hajnalban (5-7 óra között valamikor), ha ébred, átviszem magunkhoz és összebújunk :). Bár nekem könnyű, így 1 gyerkőccel :lol: .
Stagnál az állapotunk. Marci még köhög, 3-szor szívom az orrát 1 nap. Ha javul, megyünk, ha nem, akkor sajnos nem. Még nem tudok érdemben nyilatkozni. Viszont ha megyünk, én biztosan hozok valamilyen tortát vagy sütit, hogy marci is ehessen. valami jó kis reform, tejmenteset. De ha azt mondom, hogy kölestorta, gondolom nem fut össze a nyál a szátokban :lol: !

Muki,
tesóm gyerekénél anno azért nem néztek vércukrot, mert megalvadt a vér a rossz tárolás miatt, mire a laborba értek vele.

Megyek játszom a kegyetlen anyát és felébresztem a kisördögöt.

Eveka

Kép
eveka
 
 


Jó reggelt!

Bocsi az eltűnésért, de amikor tudtam volna jönni, akkor sz@rakodott a babanet... :?

Marci már alig taknyos, viszont ma éjjel berekedt és köhög is 1-2-t... :( :( :( Úgyhogy lehet, hogy le kell mondanunk Fani buliját. :cry: :cry: Igykeszünk persze gyógyulni, de ha lesz még vmi baja, nem viszem, nem akarunk bacigazdák lenni. Sajnos most már a férjem is betaknyosodott, szóval mégsicsak fertőz... :(

A többiek remélem, jól vannak! Eveka, ti javultok már? Szorítok a vizsgálatodhoz!!!

Én is megyek ma orvoshoz, remélem, minden rendben talál. Kicsit hipochonder vagyok... :?

Muki, masszázs... :shock: :shock: :shock: :? :? :? Ne ijesztgess! :lol: Én még soha életemben nem voltam masszázson, most a wellness-hétvégén az is lesz, hát remélem, másfajta, mint a tied... :shock: :lol: A hajfestésed sem semmi... :( Remélem, hamar kijön, vagy át tudod festeni egy melegebb színre.

Timka, torta: hát látod, ezt mondtam én is, hogy sz@r a marcipántorták belseje... :? Ezért maradtam én a marcipánfiguránál. Az semmiképpen nem jó nektek? Pl. csokitortára figura?

Tetkó, piercing: hát én ezen a téren konzervatív vagyok.... nekem nem volt, vszeg nem is lesz, félek is tőle :? , meg attól, hogy ráunok 2 év múlva, aztán mi lesz? A kozmetikai tetoválás izgat egy kicsit, de az sem annyira, hogy csináltassak is.

Na, mennem kell, Marci megissza a kávémat... :lol:

Szép napot!

Juc

Kép
juc14
 
 


Jó reggelt!

Tegnap este én is kidőltem Fannival, olyan fáradt voltam. Hajnalban megint mellé bújtam,mert anniyra sírt szegénykém és keresett.
kezdek bepánikolni mi lesz az alvással,ha szülni megyek ls bent leszünk pár napig. Napközben szerintem el lehet terelni a figyelmét, bár akkor is szokott keresni pár óra után, de mi lesz ha több napig nem lát? -persze látogatóba gondolom jön majd hozzám, de akkor is.

Juc
Lehet hogy mégiscsak az lesz,hogy változtatok a rendelésen és ha megcsinálják rakatok rá marcipán figurát. Bár ez aTeletubbies tortanagyon aranyosnak tűnt, Fanninak tutiranagyon tetszene.
Eldöntöttem,hogy jövőre én fogom elkészíteni neki a tortát. A www.mesetorta.hu-n nagyon sok ötlet, recept van, és szerintem az acsaj főzött krémből csinálja. Érdekes, neki nem esik össze a marcipán alatt a torta.

Betegek!!!Tessék gyorsan meggyógyulni, nem ám szaboltálni nekem a partyt!!!vasárnapig még van párnapotok, C-vitamint nyomatni ezerrel.
Én Fanninak direkt nem adattam be a héten a pneumo-elleni oltást, nehogy valami mellékhatása legyen és lebetegedjen.

Többiek? merre vagytok?
MI ha jó idő lesz ma is, megyünk medvézni egy kicsit.

Szép napot!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!

Van egy szusszanásnyi szabadidőm, anyukám végre itt van, és elvitte Marcit sétálni, én meg megyek kozmetikushoz, már rám fér...

Marci ma délelőtti alakítása: amíg egy pillanatra elengedtem a kezét, hogy becsukjam a bejárati ajtót, megragadta a virágosláda-tartó vaskampót, és azonmód lehajította a harmadik emeletről a belső udvarra... :shock: A földszinten lakó egyik néni épp a macskáit séltáltatta odakint, pár méterre tőle landolt a vasdarab... :shock: :shock: :shock: Szegényt agyon is csaphatta volna... :shock: :shock: :shock: Én meg a börtönből babanetezhetnék tovább... :shock: :?

Ehhez képest az már semmi, hogy Marci úgy bevágta az ablakot szellőztetés alatt, hogy totál megrepedezett az üveg... :shock:

Hát csoda, hogy idegbajos vagyok???

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Panninak utólag is boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Megint én:

Tetkó: hát akkor közkívánatra, de nem a legjobb a kép :oops: :

Kép

Én sem vagyok ám egy tetkómániás, nem a feltűnés volt vele a célom, ezért is van olyan helyen, amit csak a Párom lát! Egyszerűen csak tetszik a testfestés! És nem is fájt annyira, mint gondoltam! Pedig nekem igen alacsony a fájdalomküszöböm! :)

Juc, Eveka!
Marcitoknak jobbulást, ott legyetek ám vasárnap a buliban!

Timka!
Előre is jó szülinapozást nektek! Jók a képek, csinos kis hölgy Fanni! Az a kép egy pár évvel ezelőtti, nem túl jó, de nem akartam már azt a fekete hajúsat, mert már szépen nő az eredeti hajam! :wink:

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok

Panni
utólag Boldog Szülinapot!Kép
Végül hogy telt a nagy nap?

Évi
izgi ez a tetkó :wink:

Juc
hú ez a Marci micsoda kópé :shock:
a vonaton nagyon cuki

Timka
Fanni nagyon édi a képeken:-)és a torta is szép lett végül

Muki
milyen masszázson voltál?valami szadomazon? :lol:

nya nem bír magával a hölgyemény

Timurr
Vendég
 


Timka!
Vércukor dolgon nem hiszem, hogy túlzottan parázok, mint írtam nem tudom elképzelni, hogy bármi baj lehet. Viszont tuti nincs a papírkán ilyen érték, majd a dokinéni mond vmit, de még1x nem szúratom az biztos. Lehet, hogy olyan vmi történt, amit Eveka írt.
Torta: én ha választhatnék, tuti úgy döntenék, hogy inkább kevésbé gyönyörű legyen, de finom, mint egy mestermű, viszont ehetetlen. Én sem komálom az ilyen vajas izéket.
Alukálás: totál megértelek, hogy parázol mi lesz szüléskor Fanni alvásával, de vhogy csak megoldódik majd. Sztem ügyesen szoktatod az új ágyikójához. Azon meg nincs is mit csodálkozni, hogy keres, ha felébred, hisz eddig világ életében ott fekszikéltél mellette, ha megébredt bármikor is.

Juc!
Azta ez a Marci nem gyönge :shock: Börtönből babanet :lol: :lol: :lol: Na, ezek után nem csodálkozok az idegbajodon 8)

Eveka!
Múltkor nem is írtam,hogy az irigységtől full sárgán olvastalak, amikor beszámoltál arról, hogy milyen pihis napot intézett neked az embör. bezzeg az enyimnek ilyen nem jut eszébe :) :? Már most, hogy bő 4 hónapja itt lakunk, és ő ezalatt 3-szor elmosogatott, már iggen fasza csávónak számít :lol: :lol:

De tényleg ma nem voltam toppon, olyan érzésem volt, mintha lemerültek volna az elemeim. Mondtam is páromnak, hogy nőnap alkalmából legyen szives és 20 percre függessze fel az újságolvasást és szépen ballagjon ki az udvarra Lizit hintáztatni, mert nekem konkrétan nehezemre esik. Ekkor rájöttem, hogy mióta megszületett Lizu, egyszer sem volt olyanban részem, mint lánykoromban, hogy most aztán nem érzem magam semmire sem képesnek,és szeretnék ledőlni a Tv elé, és csak úgy nézni, akár csukott, akár nyitott szemmel.Most ezt tettem fél órán át, és nagyon sokat számított. Hát ugye párocskám ezt nem is sejti, mert ő azt látja, hogy a mamák elég sűrűn jönnek, de akkor ugye én mindig kihasználom a lehetőséget és pörgök, főzök, vagy takarítok, ilyenek. Erre mikor ezt az egészet elmondtam emberemnek, azt mondta, hogy ő sem lazított azóta :shock: :shock: Igaz, hogy minden nap negyed 5 után már itthon van, aztán 90%-ban estig a programja evés, olvasás, Tv bűvölés, aztán fél 9-kor többnyire már horpaszt. Nnnnaaa, most kicsit besokalltam, és elegem van........
Bocsánat az extra panaszáradatért!!!!!!!

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Évi!
Tetkót köszi!!! Szép lett, de hallod elég nagynak tűnik így......még hogy nem fájt nagyon :shock:

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Jóestét!
Ma délután hazajöttünk, nem semmi termés van itt!!!:D Nagyon jól éreztem magam, kicsit kipihentem a hétvégi győri látogatást is, és ma először, mióta Liló megszületett Marci hagyott kicsit összebújva visszaaludni délelőtt, hát ez iszonyatosan jó volt. anno Marcinál még minden reggel megtehettem ezt, de lilinek már nem jut belőle, sajnos! Dédink most talán jobban van, amit vittem felfekvés elleni matracot kicsit segít neki aludni, és nem fájnak annyira az összetört csontjai.

Nyuszko,
mizu? Ákos rendbejött? és Te? bírod még?? már nagoyn izgulok és persze szorítok Nektek!!!!!

Timka,
szuperek a képek, nem semmi torta volt, a mi vonatosunknak dobos torta volt az alapja, fincsi volt nagyon.
Mivel úgy látom mindenki inkább édessel készül mi lenne ha sütnék egy kis juhtúrós stanglit? Vagy muffint? vagy valam más óhaj???
És minek örülne az ünnepelt???
Ja, és azért ne készülj től sokat, nem hiányzik már neked a nagy vendégeskedés, meg készülődés!!!
Mi eddig nem lettünk betegek, így kérünk szépen címet!:D
Fanka,
hogy telt a szülinap??? Kérjük apátok szupi képeit a csajról!!!!!!!!
Na meg az élménybeszámolót is!

Évi,
nem semmi a tetkód, jó bátor vagy, én ehhez túl konzervatívnak érzem magam, hogy csináltassak. Másokon tetszik, de én nem tudnám elképzelni magamon.

Muki,
megértem, hogy nem sietsz vissza a dokinénihez, de azért remélem, hogy minden rendben lesz a leletekkel.
Hogy álltok az alvással???
Én amikor a térdemet műtötték utána jártam masszíroztatni és egy vak sráchoz kerültem, először elég furcsán éreztem magam, de nagyon szupi volt, élveztem, és ha kicsit "meggyőztem" akkor nem csak a lábamat varázsolta újjá! Tavaly apánk fizetett be a kolpingba egy kismama masszázsra, de igazából egyszer kipróbálnám a tahi masszázst is!!!!

Eveka,
sajnos pont azt a dobozt nem látom, de én a kockabolt.hu-n szoktam legot vadászni, ott már lehet a Thomasosokat is kapni, a hivatalos Mo-i Lego majd csak ősszel kezdi itthon forgalmazni. nekünk a nagy farm van meg amit ők is árulnak, Marci nagyon szereti, főleg az állatokat, meg hogy ki melyik házban lakik, nagoyn élvezi, ja és abból szoktunk állomást is építeni a vonathoz. A másik hely linkje itt van, http://arukereso.vatera.hu/listings/ind ... =duplo&c=0.
Remélem meggyógyultok és találkozunk szombaton!!!!

Juc,
sikerült kicsit feltöltődnöd? Jobban vagy már??? És Marci?? Tessék meggyógyulni vasárnapig!!!!!!! :D:D:D Mit mondott a doki???
nem semmiket művel mostanság Marcitok, nálunk is megérkezett sajnos a hisztikorszak, az utóbbi három napban sikerült mindig produkálnia egy-egy fél órás műsort, de annyira behergeli magát, hogy már remeg, kétségbe vagyok esve!!! JA a másik új műsor, hogy ügye a gyönyörű napsütésben minden npa kétszer is mentünk mászkálni, motorozni, ő meg fogja magát és rákapcsol, majd elhúz a motorral a fenébe, apu vagy én meg utána, a babakocsival. Errre a járókelő azt javasolta, hogy tegyek rá pórázt.:-(

Na mára ennyit, éjjel apánk is hazaért Londonból, ma van a szülinapja, hoztunk neki ajándékot, meg tortát is, ő meg melepett minket Lilivel rózsákkal, nagyon jól esett, majd pakolás, mosás, és az esti rituálék, na meg hiszti kunkától!
Tényleg néha úgy érzem magam, mint egy mosómedve, mert kb 3 naponta mosok, vasalok, csak én vagyok ilyen béna??:D:D:D
Szép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok,

Csak egy rövid bekukkra telik most.

Tamesz,
Köszi az érdeklődést. Sajnos most eléggé le vagyok gagyásodva. Pont most az utolsó száz méteren összeszedtem a takonykort, mondjuk nem veszélzes, nem fáj a torkom vagy ilyesmi, de az orrom az folyik. Remélem rendbejövök a szülés előtt. Nem szeretném ráragazstani a kiscsajra. Plussz tegnap egy olyan akróbata mutatványt produkáltam, hogy most alig tudok menni. Nedves volt a kő a fürdőszobában, én nem vettem észre. megcsúsztam és majdnem megcsináltam a spárgát. :? . Valószínűleg meghúzodott valami, mert most minden lépés nehezemre esik.

Később még megpróbálok jönni.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Hahó!

Hú, Nyuszkó, jó, hogy nem lett semmi komolyabb bajod az esésnél! :shock: Vigyázz nagyon magadra!!!És a takonykórból is igyekezz gyorsan kigyógyulni! Gondolunk rád!

Tamesz, jó lehetett a kis pihenés! Köszi a kérdést, kicsit jobban vagyok, a kozmetikus tegnap csodákat tett... :D

Mosómedve? Én naponta mosok, eddig többször is :shock: de most nemrég lett egy új mosógépünk, az nagyobb, így nem muszáj naponta mosni. Igaz, én nem vasalok, max. hetente...

Póráz, azaz gyerekhám: én komolyan elgondolkoztam rajta :oops: , ha esetleg jön a kistesó, és Marci még mindig ilyen kelekótya lesz, akkor lehet, hogy be kell szereznem egy olyat. Mert ha itt a forgalmas utcákon elrohan... :shock: :shock: :shock: Nálatok azért csak csendesebb, biztonságosabb a környék.

Apátoknak boldog születésnapot!

Muki, remélem, ma már kicsit jobb napra ébredtél! Nem tudod meggyőzni a férjedet, hogy néha kicsit hagyjon téged is pihizni? Tényleg elég gáz lehet, hogy egy perced sincs lazítani! Vagy amikor a mamák jönnek, akkor ne takaríts, hanem dőlj le egy kicsit, vagy menj el sétálni, vagy pl. kozmetikushoz (vagy masszőrhöz... :lol: :lol: :lol: )... A tél végi lemerülés meg biztos általános :? , de reméljük, most már tényleg kitavaszodik! :)

Évi, tényleg szép nagy a tetkó!

Eveka, hogy vagytok?

Na, mennem kell a mai "bevetésre"... :lol: :lol:

Ja, dokinéni csak délben jön, majd megkérdezem, mehetünk-e vendégségbe, reggel volt 1-2 köhi, de a rekedtség múlik. MOndjuk adom is a kalciumot meg a Fenistil-cseppeket.

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

csak röviden: Panni tegnap betaknyosodott, azt hiszem nem komoly, de egész éjjel szörcsögött, ma még több benne a cucc. Így a holnapi családi szülinapot is elhalasztjuk :(, meg Timkáékhoz sem tudunk menni sajnos :(. Hát, jól időzít ez a lány: egész télen kutya baja nem volt, most pedig....Timka, remélem mások meggyógyulnak, és nem jártok úgy a gyerekbulival, mint mi!
A keddi szülinapozás jól sikerült, délután elvittük Panni egy óriási játékboltba (Regio) és ott válogathatott kedvére -bizonyos határokon belül :). Legjobban a labdák tetszettek neki, vagy fél órát agyalt, melyiket válassza :lol:, végül persze az egyik legidétlenebbnél kötött ki. Kapott még új homokozó-készletet, krétát, lufikat, és sok más apróságot. Utána hazajöttünk, és hármasban ünnepeltünk, játszottunk az új játékokkal, tortát ettünk...szóval jó volt, majd lesznek képek is.
Torta: Mi mindig a Daubner cukiból vesszük a tortát, ott eddig még semelyikben sem csalódtunk. Mondjuk nincsenek olyan flancos formatorták, mint a Horváth-ban, csak pár féle. Lehet ostyalapot kérni bármelyikre (Micimackós, vagy más Disney), amik nagyon aranyosak.

Most megyek, megnézem a kis beteget

KépKép
fanka
 
 


Nyuszko,
óvatosan közlekedj ekkora pocakkal!!!!!!!!!!:)
Jobbulást, remélem a szülésre már elmúlik a nátha, mert azért úgy gondolom nehezebb levegőt venni!!!!!!

Juc,
örülök, hogy jobb a kedved, jön a tavasz rohamosan, csak ma nem :( de mi két órát már kint legeltünk, eső nem zavart senkit, Kunka segített a vírágok helyét kipucolni meg a dömperrel összeszedtük a szomszédból átjött szemetet, nagyon élvezte, már durmol is!!!!!
Mit mondott a dokinéni????????
Remélem Ti jöhettek!!

Fanka,
jobbulást Panninak, remélem semmi komoly, sajnálom, hogy nem jöttök!!!!

Timka,
tényleg, akkor most rajtunk kívül jön még valaki? egyáltalán zavarjunk Titeket???:D

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!


Jó hogy visszatért mindenki, az viszont kevésbé jó, hogy mindenki kezd lebetegedni.

Juc
Remélem dokinéni bíztató híreket mond és zöld utat kaptok a talira!
Nem semmi a Marci kölök, hallod-e? gondolom jót vigyorgott az egészen. Gyerkőc, én az ilyeneket már fel se veszem, nem idegesítem magam rajta,mert ha minden miatt kiborulénék én is a diliházba kötnék ki. Hányszor de hányszor borít ki valamit csak úgy véletlenül, nemrég például a frissen kitisztított fehéres vastagszálú szőnyegre borította a csokis Danett pudingot. Én meg nagy levegőt vettem és valahogy kitisztítottam. A múlkor egy bögre teát borított ki és ült bele a tiszta pizsijével.....ááááá....
Nyugi, gyógyuljatok és gyertek vasárnap!

Tamesz
Apátoknak nagyon boldog szülinapot!
Jó lehetett a virágos meglepi!
Én egy szál gazt nem kaptam, de még csak azt se hogy boldog nőnapot vagy hasonló!
Mondjuk meglehetősen sietnie kellett haza, mert 7-re fogorvoshoz kellett mennem és biztos nem volt útközben egy rohadt virágbolt sem, ahová beugordhatott volna egy szál virágért. Baromi szarul esett, de nem említettem meg. Hátha ma bepótolja, bár ma meg neki kell fogdokihoz menni. Amúgy Valentin napra se kaptam, (utólag se) úgy látszik ennyi év után ezek már baromira nem számítanak, közbe pedig az ilyen kis apróságok nekem annyira tudnak fájni. Bocs a panaszkodásért!
Mukika, látod, nem vagy egyedül, én is mindent egyedül kell csináljak, azzal a különbséggel, hogy enyém apa 8-9 között ér haza.

Tamesz, én spéci a juhtúró minden fajtáját utálom, de ha nagyon van kedved sütögetni hozhatsz sima sós stanglit.
Én szeretek szervezkedni, egyáltalán nem okoz gondot hogy ha több emberre kell főzni, a mosogatógép meg úgyis elmosogat, takarítani meg majdnem minden nap takarítok.
Remélem Jucék és Evekáék is eltudnak jönni vasárnap. Fanka Ti is szedjétek össze magatokat!!!! Ha más mégse jön attól Titeket szeretettel várunk! Címet mindjárt küldöm!

Amúgy nem csak Te vagy mosómasa,én is 3 naponta mosok, de a vasaláshoz nem sok kedvem van. Most is itt vár rám egy kisebb halom.
Hisztihez részvétem, ma nekem is részem volt egyben, csak ültem és tehetetlen voltam. Tegnap este minden szart összeevett a gyereke, ettől tök nyugtalanul aludt, már 8 előtt felkelt, délelőtt voltunk csiri-birin, aztén beültünk kajálni egy helyre, úgyhogy volt programja bőven. Itthon még kakaót kellett készíteni, majd hideg tejet ivott, ezután meg akart bontani egy narancsot, amit nem akartam engedni, de végül mégis elkezdtük bontani. Na akkor elkezdett akaratoskodni, hogy ő akarja bontani, adjam oda neki a kést, elővettem a babakést, az nem volt jó, és innen kb. negyed órán keresztül zokogott, hogy neki nagy kés kell, kapott nagyobb életlen kést, azt hozzám vágta, a narancsot eldobta.... baromira fáradt lehetett már, de meg kellett várni míg a takinéni befejezi a felmosást és utána haza kellett szállítani. KOcsiban persze két percután elaludt a drágám és azóta az ágyában mozdulatanul alszik. Annyira sajnálom ilyenkor, de nem lehet minden úgy ahogy ő akarja, vígasztalni lehetetlen ilyenkor lök el magától. Enegm jobban kikészítegy ilyen hiszti mint őt, még akkor is latszólag totál nyugis vagyok.

Na megyek vasalok, aztán pihizek egy kicsit.

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Ja, Nyuszkó még neked akartam írni, hogy csak óvatosan az ilyen mutatványokkal!!!
És gyorsgyógyulást, szülésig biztos elmúlik!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Na, volt a dokinéni, szerencsére nem talált semmi komolyat. Viszont azt mondta, hogy még 2-3 napig ne nagyon vigyem közösségbe, illetve kortárs közösségbe mehet, de picibabához inkább ne... :? , mert vszeg vírus, és fertőz, igaz, hogy elég enyhe kis betegség, de piciknek nem biztos, hogy jól jönne. Így azt hiszem, le kell mondanunk a vasárnapi zsúrt :( , mert nem szeretném, ha Lili (vagy bárki más) elkapná. Nagyon szomorúak vagyunk... :(

Sőt duplán is szomorúak vagyunk, mert előfordulhat, hogy Pannit is Marci fertőzte meg :( , mert kedden találkoztunk a játszótéren, és Marci akkor már taknyos volt. Úgyhogy ez is bánt, hogy lehet, hogy mi rontottuk el szegénykének a szülinapi buliját... :( :( Remélem, gyorsan meggyógyul!!!

Persze igyekszünk mi is gyógyulni, ha vasárnapra semmi tünetünk nem lesz, akkor megyünk.

Na, mennem is kell, csak ezt akartam gyorsan megírni.

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Tegnap extra sz@r napom volt. Csak a délután sikerült jól. EGész délután hármasban voltunk, sétáltunk a Margit-szigeten. Ez jó volt, viszont mára Marci rosszabbul lett, nagyon csúnyán hörög, köhög, pedig tegnap már kevesebbet köhögött. Egyébként jó a kedve, az étvágya is, visszük sétálni, játszani, de mivel köhög és folyik az orra (bár alig tudok belőle kiszívni valamit, folyton be van dugulva), így fertőz. Hozzánk sem jöhet senki Marcit köszönteni (mert mindenhol van gyerek) és mi sem mehetünk vasárnap a talira :cry: . Nagyon szomorúak vagyunk miatta. Nem így képzeltem a szülinapját. Remélem legalább kisüt a nap és elmehetünk állatkertbe.
Ha Marci hétfőig nem áll be jelentős javulás nála, kihívom újra a dokinénit. A "kedves" rokont pedig legszívesebben elküldeném a sunyiba, ha tehetném, de még ezt sem tehetem vele :twisted: .

Juc, Fanka,
gyors gyógyulást a gyerkőcöknek! Én is adom Marcinak a Béres cseppet, a Cebiont is és Fenistil cseppeket, csak annyit értem el vele, hogy nem lett újra lázas. Remélem Ti gyorsabban kilábaltok ebből a náthából!

Nyuszkó,
Neked is gyors gyógyulást kívánok. A csúszkálást pedig hagyd egy kicsit későbbre :lol: .

Hiszti: legalább nem csak nálunk van :lol: ! Jó, hogy leírtátok. Nálunk sem jobb a helyzet semmivel. Én sem vígasztalhatom, amíg egy kicsit ki nem tombolja magát, de utána már bújik. Pofonokat is szoktam kapni sajnos, ez eléggé rosszul esik, de utána mindig megbánja és bocsánatot kér. Előfordul, hogy kapok egy taslit és úgy megbánja abban a pillanatban, hogy elkezd szívszaggatóan zokogni. Pedig nem is tudja, hogy milyen rossz érzés pofont kapni. Majd ha lekever neki egyet egy gyerek a játszótéren...

Megyünk vacsizni. Jó éjt Nektek!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Tamesz, Timka,Y
Nálatok még jól vannak a gyerekek? A férjem szerint, ha mindenki beteg akár találkozhatnánk is :shock: .

Eveka

bbbbbhjvvvbbff

Kép
eveka
 
 


Sziasztok!

Hát jól alakul ez a kis topiktali... :? Én innen Pécsről nagyon drukkolok, hogy összejöjjön, olyan tök jól megszerveztétek!

Itt ma egész nap esett az eső, ráadásul akkora szél is volt! Délelőtt azért kimerészkedtünk, egy kis barátnőjéhez mentünk, szerencsére haza már apa hozott minket! Viola sem aludt ma semmit, szerencsére most már igen, legalább így időben vagyunk!

Vasárnapra mi is állatkertet tervezünk, remélem jó idő lesz!

Be is fejezem, mert nagyon mocorog, még felébred nekem!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Úgy látom a babatali alakul....alakul.....
MInden kis betegnek jobbulást, mi kipp-kopp tartjuk magunkat és a lászlós balhé óta semmi bajunk, pedig semmit vitamint nem kap a gyerek.
Szerencsére a déli balhé óta olyan mint egy angyal, este egy órát apával töltött, mert nekem vissza kellett mennem lenyomatvételre a fogdokihoz. Így apa életében harmadjára tisztába tette a gyereeket, aki jól összerottyintotta magátmiután elmentem. Még mindig tart a tegnapi mindent összezabló történetnek a hatása. Az a legszebb amikor az egész kakija kukoricaszemekből áll, merthogy egy doboz kukoricát képes volt benyomni.

Nyuszkó
Ha esteleg megszülnél vagy elindulsz kórházba mi hogy fogunk valami infót megtudni rólad? apátok jelentkezik majd vagy tudsz esetleg sms-t küldeni valamelyikőnknek?
Nemsokára aktuális lesz a dolog ahogy elnézem,főleg ha össze-vissza csúszkálsz otthon.

Sajna a vasalnivaló megvárt, délután szundiztam én is manóval, úgyhogy most megyek vasalni.

Többiek, betegek, hogyx vagytok?

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Marcinak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!
Kép

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Mi is sok boldog születésnapot kívánunk Marcinak!!! És persze mielőbbi gyógyulást!

Kép

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóreggelt!!
Eveka és Marci,
mi is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Nektek, remélem már jobban vagytok és majd kérjük a szülinapi képeket, még ha szűk családi körörs akor is!!!!!:D
Férjednek nem rossz az ötlete, de azt hiszem ha mind a kettő beteg gyerek lenne, akkor őt is idereldelném segítségnek!!!!:D:D:D
Bár tudom elivelg Liló védett, mert szopik, Marci meg vasgyúró, de én viszont nyuszi vagyok!!!:)

Fanka,
gyógyuljatok Ti is, és várjuk tőletek is a keddi képeket!!!!!!!!

Juc,
Sajnálom, hogy Ti sem jöhettek. Jobbulást Marcinak!!! Meg Neked is! Jövő hétvégén mentek?? Marci megy a nagyszülőkhöz???

Andi,
Ti is a hosszú hétvégére utaztok igaz???

Nyuszko,
tényleg kellene majd valami riadólánc!:D:D

Mindenki csavarogni fog a jövő héten? mi meg füvet akarunk levegőztetni, mert árvácskákatszeretnék ültetni, ma lehet, hogy elmegyek és veszek egy kupaccal, mert itt nem messze van egy termesztő, és olcsó, gyönyörű! Timka kérsz? Vigyek Neked?

JA, nem is meséltem, nálunk meg családi kivonulás lesz, elmegyünk várgesztesre a hónap végén egy hétvégre, nagyszülőkkel, sógornőmékkel, egy nagy házba, remélem jól fog sikerülni.
Na most megyek gyorsan peluscserékre, meg öltöztetni, remélem ma már jobb időnk lesz, bár itt egész éjjel esett!!
Kellemes napot, betegeknek jobbulást!!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Eveka, az én férjem is ezt mondta, hogy ha minden gyerek beteg, akkor miért nem bulizunk... :lol: :lol: :lol: Tarthatnánk egy egészséges meg egy beteg bulit... :lol: :?
REmélem, azért szép lesz a mai nap nálatok, és jól sikerül az ünneplés a kis családdal!

Tamesz, a Villaparkba mentek Várgesztesre? Mi kétszer jártunk ott, tök jó hely, azt leszámítva, hogy Marci mindkétszer beteg lett tőle :? , de hát ő tudod, a Kolpingtól is lebetegedett... :?

Mi a 15-i hétvégén megyünk tavaszolni, Marcit visszük Győrbe, és onnan megyünk tovább kettesben. :lol:

Akkor a megmaradt bulizóknak jó bulizást kívánunk holnapra!!!

Betegeknek meg gyógyulást!!!

Sziasztok!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!!!
Elöször is Marcinak kívánunk nagyon-nagyon boldog szülinapot!!!:):):) Kép Aztán csak gyorsan pár szóba,mielött elfelejtem,hogy mi nem most megyünk hosszú hétvégére hanem két hét múlva,majd 23-24-25-én.Már nagyon várjuk,bár éppen ma délelött guvadt ki a szemem :shock: :shock: :shock: amikor is a fodrászunknak akartam megmutatni a honlapját a hotelnak ahova megyünk,és akkor láttam,hogy felmentek az árak nem is kicsít,ez a hétvége amit mi lefoglaltunk (romantika csomag) :lol: :lol: :lol: az most potom 15000-rel kerül többe.Most irtam nekik,hogy ugyan már akkor most nekünk mennyít ís kell fizetnünk.A visszaígazolás szerint amit akkor kaptunk amikor foglatunk akkor még a kedvezöbb ár van rajta!!:):)Hát majd meglátjuk mit lépnek,mert ha most a magasabb árat mondják akkor keresünk mást.60000-ért már bárhova mehetünk romantikázni,bár ez nagyon tetszik,de én ilyenkor ugymond megsértödöm és bevágom a durcát a saját igazamért,és akármennyíre ís tetszik ez a hely akkor se fogok ide menni mert ugy érezném,hogy bepaliztak!!:):)Hát én ilyen vagyok!! :oops: :oops: :oops:
Azt még leirom,hogy tudom ez sovány vigasz a betegeknek de mi is (MIMI és ÉN) is betegek vagyunk.Kíra és Apa múlt héten egy náthával meguszták mi viszont köhögünk is és a köhögéstöl hányizunk is!! :( :( :(
Minden kis és nagy betegtársunknak kitartást és mielöbbi jobbulást kívánunk!! Kép Apa ma este elmegy bulizni a haverokkal. :twisted: :twisted: :twisted: Már megkezdtem az elökészületeket,betöltöttem a gépböl a fényképeket,hogy berakjam ide nektek,(direkt nektek csínáltam)!!!Ja és persze ídekészitettem az ágy mellé az orrcsipeszem,ugyanis egy ilyen pisiltető bulibol sok jó nem szokott kisűlni!! :lol: :lol: :lol: És persze a borom is behütve.Majd mulatok itt veletek!! :lol: :lol: :lol: Már persze ha Mimit síkerül időbe elaltatnom,legalábbis az elött mielött én alszom el.
Na jó ténnyleg lelövöm magam.
Akkor este aki tud jöjjön velem borozni!! :wink: :wink: :wink:
Vendég
 


Eveka!
Marcidnak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!!

Muki és Lizi

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok!!
Mint látom senkinek nics kedve ma velem borozgatni!! :cry: :cry: :cry: :wink: Na de sebaj,Mimi ugyís még itt pörög nekem,ugyhogy ugy érzem elöbb alszom mint ő!!
De azért gyorsan bedobom az igért képet,mert Apa holnap biztos megint uralja egésznap a gépet,bár valami rallyra akar rávenni,hogy menjünk!!:):)
Ma azt hittem mentőket kell hívnom hozzá,ma volt az év első motogp futama,és már csütörtök ota voltak edzések,amiket egytöl-eggyíg Talma nyert,na meg persze az év eleji teszteken is hasonlóan produkált!!Aztán ma ugy índult minden(ki),hogy tuti megnyeri,hát kérem szépen a célegyenesbe ahol már a rajtkockák vannak,ott elözte meg őt a csapattársa. :cry: :cry: :cry: Komolyan mondom meg volt fagyva itt nálunk a levegő néhány másodpercre,aztán pedig jőttek a szép szavak!! :lol: :lol: Iszonyuan ideges volt!!De hát ez van,ez is szép eredmény,de mondtam neki ha így folytatja akkor tuti nem fogja megélni,hogy Talma világbajnok legyen.Komolyan megijedtem az állapotán!! :shock: :shock: :shock:
Na jó megyek még javitok egy pohárral a vérképemen aztán elaltatom Mimit!!(magamat) :lol: :lol: :lol:
Ime a kép amit igértem.

Kép Ígeeen jól látjátok ez itt a mi fürdönk és az ott 3 kg mosópor szétkanalzva,amit persze a kicsí lábacskáin ő behordott a padlószönyeges szobákba!! Megfogadtam,hogy ezentul minden rosszaságrol bizonyitékot gyüjtök,mert néha ugy érzem valaki akinek mesélek ilyet azt hiszi,hogy tulzok!!
Apa reakcioja egyébként ez volt!!
-Te fiad,te akartál fiut!! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Hát ténnyleg eltünők,mindenkinek további szép hétvégét kívánok!!
Vendég
 


Hahó!

Andi, én itt vagyok :D , borozgatás most a gyomrom miatt nem igazán nyerő :? , de azért bekukkantottam egy kicsit. Bár te már biztos az igazak álmát alszod! :D

Hú, jó a fürdőszobátok!!! :shock: :lol: Akkor látom, te sem unatkozol Miron mellett!!! :lol: :lol: :lol: Te hogy bírod idegekkel? Vagy a citromfű tea segít? Marci is imád a fürdőszobában garázdálkodni, pl. mikor berakom a mosnivalót a gépbe, a mosóport, cloroxot, öblítőt a kis fiókba, erre ő kirántja a fiókot, és előbb moshatom le őt, átöltözés, takarítás, majd elölről az egész... :?

Eveka, hogy sikerült a köszöntés? Majd kérünk képeket!

Sziasztok, továbi szép hétvégét!

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc!!
Én még nem alszom,de a gyerekek igen!!Apa síkeresen hazatelefonált,hogy minden rendben van e,na erre ébredtem félálombol!! :twisted: :twisted: :twisted: Ő természetesen már jól érzi magát!! :x :x :x
Miron melett sose unatkozom,gondoskodik róla az urfi.Kíra viszont egy földreszállt angyalka.És most már azt mondom mindig az is volt,még picinek is,pedig akkor azt hittük rossz!De aztán jőtt Mimi és ő megmutatta nekünk mi is a rossz!! :lol: :lol: :lol: A múltkori gyogyszersztorit már meséltem,ha nem akkor majd leírom,hát az se volt semmi,na meg a Wc tisztitoval a kezébe közölte,hogy ínni. :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: És persze a Heim Pál toxikologiát se felejtsük amikor a tüzhely tisztitós eset volt.
De jelntem erre nekem felkészültnek kell lennem Aposom szerint, mert Apa ugyanilyen volt.Ő miindent elmesélt nekem,mármint Aposom.Meg szegény Anyosom is még élt amikor mimivel terhes voltam már akkor zuditotta rám a storykat,fényképekkel illusztrálva!! :lol: :lol: :lol:
Volt ott aztán havonta kéztörés,lábtörés ,kazánba begyújtok arcégetés kétszer,egérbelezgetés,kémialabor a szobába stb..... meséljek még???Inkább nem ti is érdeklödjetek a családi eseményekröl. :) Nekem az a furcsa,hogy Mimi akármekkorát esik is szinte egyáltalán nem sír,max 1 percig viszont utána megcsínálja ugyanugy.Kíra ha valami történt vele akkor kerülte azokat a bizonyos szituáciokat.Múltkor Mimi borult eggyet a motorjával,egy olyan igazi fejest mert a motorja megakadt egy csatorna kifolyónál,na erre szépen felszakadt a szája,vérzett mint állat de ő azt se várta meg,hogy zsepit vadásszak a táskámbol,száguldozott tovább. :shock: :shock: :shock: Mire hazaértünk a ruhája tiszta vér volt,azt hittem Anyu infarktust kap mikor meglátta,ráadásul a szája köré addigra rendesen oda volt száradva a vér.Az a bj,hogy ilyenkor futhatsz utána meg kiabálhatsz annál gyorsabban hajtja a motort.
Apa szerint ez jó mert már most benne van a versenyszellem!!Hát mondtam neki ,köszi akkor ezentúl versenyezz te vele!
Na szóval nem egyszerű eset ez a Miron gyerek,de inkább ilyen legyen mint űljön majd az oviba szótlanul egy saroba, és "csöpögjön a nyála".Bár biztosan annak is megvannak az elönyei,gondolom ezekböl lesznek a papok,apácák (bocsánat :oops: :oops: :oops: de mi nem szeretnénk ha a gyerekeinkböl ezek lennének. :lol: :lol: :lol:
Na jó mára tul sok voltam már sztem,megyek nézek valami filmet.
Üdv.ANDI
Vendég
 


Azt még azért gyorsan beirom,mert már régen akartam csak mindig elfelejtem!!
Évi!!
Gratula a tetkohoz,na meg a bátorsághoz.Apát teljesen levetted a lábárol,ugyanis ő imádja az ilyen dolgokat.Neki is van na meg néhány piercingje!! :lol: :lol: :lol: :lol:Többek között a nyelvébe,állába de volt már a cicijébe,szemöldökébe,köldökébe is.(ott nincs és nem is volt:):):))Ez sajna többeknek ilyesztő,de én már megszoktam és elfogadtam hogy ilyen,imádja az ékszereket.Engem meg alig tudott arra rávenni,hogy a fülemet átlövessem és fülbevalot hordjak legalább. :lol: :lol: :oops: És erre mondja még valaki,hogy az ellentétek nem vonzák egymást!! :lol: :lol: :lol:
Dugulok!!
Sziasztok!!
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a szülinapi köszöntéseket!

Ahhoz képest, hogy ma reggel, még azt sem tudtuk, lesz-e tortája a gyereknek, nagyon jól sikerült a szülinap!
Persze lett torta is, de csak nagyon egyszerű, vettem a tetejére egy szerintem gagyi marcipán kisautót, amitől Marci teljesen el volt ájulva (jobban, mint a tüzijátéktól), a nem túl dekoratív reformtorta pedig nagyon fincsi volt. Nem volt semmi görcsölés, semmi nagy előkészület, Marci pedig egész nap nagyon boldog volt és egész nap körülötte forgott a világ. Már péntek éjjel kitakarítottam, bepácoltam a husit ebédre, így ma már csak a tortáért mentem el, és semmi más dolgom nem volt azon kívül, hogy betoljam a sütőbe a husit.

Marci előző nap kapott egyik barátnőmtől egy kukásautót, amivel reggel is játszott, majd miután bejöttünk a nappaliba és meglátta a lufijait, annyira örült neki, hogy az ajándékosztásra csak délután került sor. Bár az is igaz, hogy ma reggel mindhárman 3/4 10-ig(!!!) durmoltunk. Marci ezzel ajándékozott meg minket :lol: . A lufik (6 db gömb héliumos lufi + egy 2m-es bohóc, amit úgy hoztam haza a Yarissal, hogy sem a jobb oldali, sem a középső visszapillantó tükrömet nem tudtam használni a péntek délutáni csúcsforgalmoban szakadó esőben a belvárosból, mert elfelejtettük megkérdezni, hogy mekkora lesz) annyira tetszettek neki, hogy délután is többször átment a szobájából a nappaliba "megnézem a lufit és a bojócot" címszóval :lol: .

Kapott gyurmát, amiben van kiskés és sodrófa, kapott falusi gazdaságos legot és egy Boribon könyvet. A legnagyobb sztár a kiskés volt, mivel eddig soha nem foghatott meg egyetlen kést sem. De a Legoval is sokáig játszott, na és persze fél napot gyurmáztunk. Délután még egy baráti házaspár is átjött, akiket Marci nagyon szeret, így még vendégek is voltak. Marci 11-kor aludt el. Egyszóval nagyon boldog és kiegyensúlyozott volt a Nagyfiú egész nap. Én pedig alig tudtam vele betelni :). El is határoztuk, hogy minden szülinapját hármasban töltjük. Persze mindig lesz buli is, csak inkább valamikor a szülinapját követően. Bár az idén is még háromszor fogjuk különböző helyszíneken ünnepelni Marci szülinapját :). Azt el is felejtettem mondani, hogy a gyertyaelfújást annyira élvezte, hogy háromszor kellett újra meggyújtani :lol:.

Majd teszek fel képeket is.

Jó éjt!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Hali!

Andi, azért jó látni, hogy vannak még Marcinál is csibészebb gyerekek... :lol: :lol: :lol: Illetve tudom én ezt, hogy Marcinál még sokkalta többet is lehet rosszalkodni, pörögni, csak valahogy az én temperatumom, erőm bizonyul néha kevésnek hozzá... :? :lol: Neked biztos több van, és jobban bírod Miron zsiványságait kezelni. :lol: Na de én akartam fiút, és pont ilyet :lol: , úgyhogy így jártam... :lol: :lol: A suliban is mindig a lázadó, renitens diákok voltak a szívem csücskei, akiktől a hajam égnek állt... :lol:

Timka, jó bulizást nektek mára!!! Remélem, jól sikerül a buli Tameszékkal! Marci már szinte teljesen jól van, de nem merem vinni, nehogy mégis megfertőzzön valakit.

Szép napot, megyünk valahová csatangolni ebben a gyönyörű tavaszban!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Hú, még mindig tart a buli??? :D Kérünk majd képeket!!!

Mi itt voltunk ma, szuper volt :lol: :lol: :

Kép

Kép

Kép

Kép

Jó éjt, szép hetet mindenkinek!

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóestét!
Már mindenki alszik, szerencsére, jól elfáradtak a gyerkőcök Timkáéknál.
NAgoyn jól éreztük magunkat, főleg Marci tombolta ki magát, köszönjük szépen a lehetőséget, és igyekszünk majd mi is olyan szuper "ellátást" biztosítani a következő nálunk megrendezésre kerülő buliban.
Fotókat Timkáék készítettek, majd ő rak fel, ha lesz ideje, a két gyerkőc az első órát kb azzal töltötte, hogy mindenkinek ugyanaz a játék kell, de azonnal, majd feloldódtak és rengkívül jól elvisongtak együtt, majd csúszdázás is volt, rohangálás, a végén már peidg kis szivecskékkel babráltak, nagyon édesek voltak. Legjobban a közös lufidobálás sikerült, azt mindenki élvezte, még Lili is!!:D
Bonifácot nem sikerült becserkésznem, de gyönyörű macsek. Na a házról meg nem is beszélve!

Juc,
apánk tegnap volt ott ahol Ti ma, csak nekik nem igazán volt napsütés!!:D Céges túrázás volt.
Nagyon jók a képek, úgy látom már teljesen rendbejött Marci!

Most megyek, szép álmokat, a többit majd holnap, bár ha marad a szép tavasz, akkor mostantól már csak kerti üzemmódban leszek!:D:D:D Már nagoyn ültetgethetnékem van, meg levegő, levegő, napsütés, levegő!!!!:D

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Én is az éjszakai üzemmódra térek rá, ha ilyen szép idő lesz! Mi is csavarogtunk ma egész nap. Állatkertben voltunk, de azokat a képeket inkább majd holnap pakolom fel, elég lesz ma a sok szülinapos :).

Andi,
én is csodálom, hogy hogy bírod idegekkel Miron ténykedését, de az biztos, hogy amiatt nem kell majd aggódnod, hogy hogyan a fog a kis Rosszcsont egyszer megállni a saját lábán :lol: !

Juc,
nagyon jók lettek a képek! Én is gondolkodtam már a libegőn, de még nem mertem kipróbálni, mert mi van, ha Marci félúton kitalálja, hogy ki akar szállni :shock: ?!? Egyébként én is "rossz" kisfiúra vágytam, erre szoktam gondolni a hisztifélórák idején :).

Tamesz,
de jó, hogy legalább Ti eljutottatok Timkáékhoz! Marci is alszik végre, igaz, ő ma 5 percet aludt napközben Apa ölében. Viszont ma is 10-kor keltünk! Remélem minden hétvégén így lesz :wink: !

És az ígért képek (bocsánat,hogy sok lett, de higgyétek el, sokáig válogattam):

Kép A legnagyobb siker: kés és gyurma

Kép Ezt így kell, Apa!

Kép Disznóvágás (Apa ötlete volt...)

Kép Gyertyafújás

Kép Tortaevés kultúráltan (később kézzel-lábbal)

Kép És csak gyurmázunk és gyurmázunk...

Kép A BOHÓC

Kép a boldog Kétéves

Eveka

Kép
eveka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?