Új privát üzeneted érkezett!

Én arra használtam ilyenkor, hogy kicsit felszívja a gyümölcs levét, meg "tömörebb" legyen. Mostanság reszelek bele babakekszet erre a célra - de Zsombi azt még nem eszik, ugye? :cry:

KépKép
pedina
 
 


Ha valamelyikőtök tud, akkor írat ki nekem egy dobozzal? Előre is köszi.

Igen én is azért teszem bele. asszem pont tőled vettem az ötletet... :oops: Még kexet nem eszik Manó, de azt mondta a doki, hogy mostmár mehet a kiflivég, kenyérhéj, babapiskóta, kex neki is, mert már nagyfiú. :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Kriszti, a vaníliás tejpépet egy kis vízzel ki kell keverni, mert darabos marad. Vagyis én nem szeretem úgy. Nekünk a Milupa HA van, én úgy csinálom.
Nekem most írta fel a Sinlacot először a doki, mert szerinte az ugyanaz, mint a tejpép. Hát nagyon nem! Együtt a kettőt nem írja fel. A helyettesítő dokival felírattam a Milupát, 4 napra rá a sajátunkkal a Sinlacot. Próbálj meg esetleg kölesgolyót szétmorzsolni vagy kukorica pelyhet ledarálni és azt keverni bele. Na, az nagyon sűrít. Vagy van kölespép is és rizskrém is ,ami mindentől mentes és szintén jó gyümihez. Mi most ezt az 5 dolgot esszük felváltva. Nekem azt mondta a doki, hogy kölest csak egyszer egyen egy héten. Én azért adom neki 2x, néha 3x is, ha elfelejtem, hogy már kapott.
Mi csak március elején megyünk íratni tápszert. Ha addig nem sikerül valakivel felíratni, akkor megpróbálom neked. De elvileg a legolcsóbb tápszert kellett volna most is felírnia és nem azt írta. Bár 200 ft eltérés van, ami annyira nem jelentős. SZóval van, aki betartja, van aki nem.

Orsi

Kép
tokajkincse
 
 

 
 

Ja, szerintem Zsombinak annyira nagyon nincsen szüksége még a lisztes dolgokra. Lehet én vagyon nagyon parás az allergiáktól, de én Marcinak semmi tejeset és semmi gluténosat nem fogok adni 1 éves koráig. Talán mert látom, hogy anya mit össze nem szenved ezekkel az allergiákkal. Lehet, hogy az lesz Marci is, mert örökölheti, de legalább nem fogom magam szídni, hogy az én hibám is lehet. Védőnéni szerint elég jó súlyban van, annyira nem is hiányzik neki.

Kép
tokajkincse
 
 


Orsi, köszi előre is! De még megkérdem anyát is, hátha tud íratni valamelyik gyerekorvossal.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Kriszti, én olyan 10-11 hónapos kora körül kezdtem Lilinek kiflit adni, meg joghurtot, túrót is. Elvileg korábban mehetett volna, de így alakult. Szerencsére semmi gond nincs belőlük, ma vettem neki Túró Rudit is. :lol: A Dm-ben lehet kapni kölespelyhet. Forró vízzel kikeverve az sem rossz, de szárazon ne tedd bele, mert olyan, mint a fűrészpor. :shock: :shock: :shock:

KépKép
pedina
 
 


Edina, köszi. Azon gondolkoztam, hogy biztos 15-e előtt voltatok dokinál, mert akkor még lehetett szerintem. Minden intézkedést akkortól vezettek be... :(

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!
Mi már túl vagyunk egy doktornéni látogatáson. :shock: Amikor beteg volt Lili "befizettünk" megint egy hónapra, hogy jöjjön. Ma nagyon korán kezdte, mert sok helyre kell mennie, és mi szoktunk az elsők lenni. Lili még pizsiben volt. :lol: Szerencsére minden oké Lilinél. Ez a Sinlac volt az eszemben, de elfelejtettem megkérdezni tőle. :x Na,majd ha jön szerdán. :idea: Mostmár összefogom írni, hogy mit akarok tőle, mert mindíg akkor jutnak eszembe, amikor elmegy. :oops:
Azt mondta most, hogy a husis dolgokat 8 hónapos korig hanyagoljam, addig csak zöldség, gyümölcs meg az olivaolaj a főzelékekbe. :roll: :!:

KépKép
editmaci
 
 


Én mindig listával megyek a dokihoz... :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Asszem kész vagyok. Lili fél 8-től eddig fél órát aludt, most szédült be megint. Itt hintázom vele a székben, erkélyajtó nyitva, be van bugyolálva, de legalább csend van. Ordít egész nap, folyton ölben lenne, hisztizik, enni sem hajlandó, a tápot sem itta meg. :shock: :cry: :cry: :cry: Közben főznék holnapra, meg pakolnám ki a konyhaszekrényt, de természetesen nem haladok. :cry: :cry: :cry: Sétálni sem tudtam levini, hogy hátha attól megnyugszik, mert fő a babgulyásom :( De most végre alszik, de már félek mi lesz, ha leteszem. Ilyen félnapos ordítás nálunk még soha nem volt. Lehet, hogy a foga, mivel enni se akar, sőt ordít a kanál és a pohár láttán is. :cry: :cry:

KépKép
pedina
 
 


Megint csak egy fél óra volt :cry: :cry: De most legalább megissza a tápit, igaz, hosszas rábeszélésre.

KépKép
pedina
 
 


Mi most jöttünk meg a sétából, Zsombor el is aludt közben. Olyan mintha be lenne rkedve a drágám. Nekünk szerencsére az étvággyal nincs baj most se, csodálkozom is, hogy szegénykém nem is kap levegőt az orrán, de minden kajcsi csak úgy csúszik lefelé.
Voltam a patikába is, majdnem lehidaltam, a fürdető 500 Ft körül lett. Már csak 10% támogatás van rajta.
Edit, a mellkasbedörzsölős gyógyszertári készítmény, eukaliptuszos, állítólag 1 éves kor alatt nem lehet nekik mentolos+kámforos sem.
A husis dolgokat miért kell hanyagolnotok?

KépKép
sz.szilvia
 
 


Edi, nem irigyellek! Benő most alszik, de döbbenet, mit csinált tegnap. Jobbára semmit. Nem aludt, csak olyan kb 3 órát egész nap!!! Ezek után éjszaka is fenn volt 2-5.30-ig. Nem értem. Nem kéne ennél egy kicsivel többet aludnia? :?
vbea
 
 


Mindennek megváltozott az ára 15-étől??? :shock:
vbea
 
 


Babyloof, Edit? Azt hiszem azt lehet használni már korábban is.
A táp rohadtul felment, ill. nem 50, hanem csak 25% támogatás van rá.
Jé, Benőke már 4 hetes?! Azt a mindenit! Boldog szülinapoooot!
Lili majdnem megint elaludt, de megjött Sanyi...Megyünk sétálni.

KépKép
pedina
 
 


Én is voltam ma a patikában: vazelines popsikrém, milupa ha pép: 1409 ft! Vagyis a krém is 700 ft körül jött ki, pedig volt vagy 3-400! Rohadjanak meg! És a sinlacot tényleg nem lehet mostmár, csak szakorvosi véleménnyel íratni, és receptköteles! Kapják be! :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Na a sétából egy Harsány, Bükkaranyos, Emőd kör lett, de lesz**om, végre aludt.
De a Sinlac miért?! De még hasonló sincs a "szabadpiacon". :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
pedina
 
 


Nekem az a meglátásom, hogy ezek csak azt nézik, hogy jó sok lóvét hagyj a patikában. Mert egy 300 g-os HA pép 750 ft, míg a sinlac 650g volt és alig 1000 Ft. Ezért.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Jó reggelt!
Lili 6-kor ébredt először :lol: :lol: :lol: , én meg már nem tudtam visszaaludni!. :? Olyan béna vagyok, mert akkor sem alszok, amikor lehetne. A gyerekem egy angyal, fél kilenctől alszik.

Edina, milyen éjszakátok volt? Hogy aludt Lili? Gondolom a mai napotok sem egyszerű, ha hozzák a konyhabútort. Hátha ma már nem lesz olyan nyűgöske!

Eni, használjátok az Infacolt? Bevált? A barátnőmnek is hasfájós a picije, és hiába mondom neki, nem akarja használni, mert nem akar gyógyszert adni neki! :roll: Nem tudom miért jobb az, hogyha sír :?: :shock:
Bár ők a cumival is így voltak, hogy nem akarták neki odaadni, aztán két átüvöltött éjszaka után mégis bevetették!!!

Sinlac: miért?? Mert azzal nagyjából mindent megesznek a gyerekek? Vagy mert jó áron volt, és még elég gazdaságos is??? Olyan szemét banda. De azért jó, hogy az eü. miniszter nyaral a világ másik végén! :evil: :shock:

KépKép
editmaci
 
 


Edi, nagyon szereltek! Jó munkát és kitartást. Sok puszi. :D

Edit, igen, azt kell mondanom, hogy az infacol bevált. Abszolút csökkentek a tünetek. Van olyan nap, hogy az apróbb "lelehisztiket" (ez az, amikor Benő már nagyon éhes, és unja az öltöztetést-vetkőztetést-pelenkázást) leszámítva megússzuk a napot. :shock: Szerintem az infacol nem gyógyszer. Az angol honlap szerint egynapos csecsemőkön is kipróbálták, sőt. Nálunk is kapta egy két babó a kórházban. Semmi egyebet nem csinál, mint segít a kis bubikból nagyot csinálni. Enyém fiú olyan jókat tud böfizni, láthatóan semmiben nem zavarja. És imádja nyalogatni. Én már nagyon sok elképzelésemet és elvemet feladtam. Lényeg, hogy Beninek jó legyen. :roll:

További szép napot!
vbea
 
 


Hát, mostanra be lehet menni a konyhába.... :? A szocialista házépítés remeke, se egy derékszög, de egy egyenes. Szenvedett vele rendesen az uram meg az atyám. Jövő hétvégén folyt. köv. csempefronton.
Amúgy szép lesz. De majd a fürdő előtt kell egy kis rákészülés, a festés már kész felüdülés lesz. :lol: Elmentünk az Obiba estefelé, találkoztunk Rózsa barátnőmmel, még egyben van. :lol: De igazi meglepi baba lesz, mert nem tudták nekik megmondani, hogy kislány vagy kisfiú. :lol: Lili úgy összefosta magát ott a tetthelyen, mint még soha. Konkrétan pelenkán, harisnyán, nadrágon átjött, :shock: Elöl. :? Azóta már háromszor ismételt, felhívtam anyámat, hogy nem adott-e neki enni valami "extrát", de elvileg nem...Talán a foga lesz megint.
Amúgy megint két átaludt éjszakánk volt, a nagy hiszti után.
Az Infacolt Lili is szerette. Ha meglátta az üveget, már nyitotta a száját egy idő után.
Megvettem Lilinek a Kabócában azt a b*szom nagy macit.
:oops: Nagyobb, mint ő, de már 3 hónapos kora óta szemez vele. Igaz, azt mondtam, hogy az őslénypark után már csak valami apróságot kap szülianpjára...Sanyi meg is kérdezte, hogy hogy értettem az apróságot, mert ez se értékre, se méretre nem volt az. :lol:
Egy gyerekem van, aki csak egyszer egy éves, nem?! :wink:
Szilvi! Hogy van Zsombi?
Eni, Benőkének nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok holnapra. Csak nem tudom, hogy fogok-e tudni írni, mert még takarítanom kell, meg pakolnom és mosni,vasalni egyebek. Anyám jön szittelni a bébire. Most nem viszem el, legyenek csak szem előtt, mert gyanús nekem, hogy adott neki valami kaját csak úgy kedvességből, ami így megf*satta. :twisted:

KépKép
pedina
 
 


Edina!

Boldog névnapot! Ha holnap nem lennél... :wink: Az a maci biztos nagyon aranyos lehet, ha Lili már 3/4 éve szemez vele! :)

Zsombi megkata az új autósülést, és a babahordozó felkerünl a szekrény tetejére a gitár és a szőrös állatok mellé. A nagy medvét beleültettük, mert másképp nem fért volna el... :oops: :oops:
A babazsúr nagyon szupi volt, Edina köszi az ötleteket. Építőkockákat szállító dömpert vettünk, ami nagyon bejött Kislurkónak, mert rögtön megkóstálta, sőt még Zsombit is megkínálta vele. :lol: :wink:
Zsomborka ma kapott először csirkemájat krumplival és s.répával. Anyukám főzött fini husilevest, abból szedtük ki. :) Ízlett neki. Sőt a zsúron megkóstólta a ropit és a bulátát is, de az utóbbi nem volt elég sós ahoz, hogy jó legyen. Ellenben a kölesgolyó igenis ízlik neki. Amikor "harapja" olyan, mintha a hungarocelt vágná késsel. :shock: 8)
No jó éjt!

Kriszti

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!
Edina!
Boldog névnapot!!!


Kép

KépKép
editmaci
 
 


Eni, Beninek is boldog első hónapfordulót!!! Gyorsan el is telt az első hónap, igaz? :lol: :lol: :lol:

hétvégén mi is kirándultunk. Voltunk pénteken meg vasárnap a kocsonyafesztiválon, Lili olyan jókat aludt a nagy tömegben meg hangzavarban. Szombaton Szögligeten voltunk. Na, ott nem aludt, még a kocsiban sem, csak vigyorgott, beszélgetett. Persze itthon szó szerint beleájult a kiságyba! :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Eni!

Boldog Hófordulót Beninek! :lol:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Köszönöm szépen a jókívánságokat, sajnos most csak ennyire futja, mert Lili tombol.

KépKép
pedina
 
 


Boldog Névnapot Edina!!!

Zsombor változatlanul taknyol, majd csak vége lesz 1x.
Ma elkezdett úgy menni, hogy fogja a mk. kezem, eddig mindig leült. Most már meg csak úgy teper előre.

Hétvégén mi is dédiztünk, nagyiztunk.

Beninek Boldog hófordulót!

Márc. 18-án lesz a keresztelő. Kettős keresztelő lesz, mert a barátnőm lányának mi leszünk a keresztszülei, így együtt tartjuk. Most azon agyalok mit is adjunk ajándékba neki. Edit, Kriszti, Lili/Zsombor mit kapott? Jó lenne vmi ötletes ajándék. A lóvén kívül..

KépKép
sz.szilvia
 
 


Szilvi!

Mi a szüleinktől lóvét kaptunk, a Zsombi keresztszüleitől pedig ruhát meg egy zenélős játékot. Annak idején a keresztlányomnak megvettük a keresztelős ruhát, az volt az ajándék. Szóval én nem nagyon tudok ebben a témában segíteni.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Lili a nagyiktól, dédiktől pénzt kapott. A keresztapuka megvette az etetőszéket, a keresztmami meg a keresztelős ruhát, meg egy arany karkötőt! Ezen kívűl a sógornőméktől egy hintát is kapott, a kisebbiktől pedig egy ugató kutyust!

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!

Edina, hogy állsz a konyhával? Tök jó lesz majd az új bútorok között főzni! :lol:

Eni, ,mi újság veletek?

Lilinek kilövettük a fülét vasárnap. Mondanom sem kell, hogy én jobban féltem mint ő! Csak egy pillanatra sírt fel, de szerintem megijedt, mert elég hangos volt, amikor átlőtték! Szerencsére nem piszkálja a fülét.

KépKép
editmaci
 
 


Köszönjük a köszöntéseket! :wink: Nem jöttem tegnap, mert menőkés napunk volt. Reggel elvittük apát dolgozóba, aztán haza (szóval ez azért bp-i csúcsforgalomban... :shock: ). Délután vittem Benőt uh-ra, teljesen negatív, ami nekem hatalmas dolog, iszonyat megkönnyebbülés lett rajtam úrrá. Lehet mondani, hogy miért ne lenne rendben... na de ebbe most nem megyek bele. :!: Most magyaráz ezerrel. Ja, tanulgat mosolyogni. Rám határozottan szokott. Bár ez néha vigyorgás. :lol: Kép
vbea
 
 


De édi! :lol: :lol: :lol:

Eni, én is olyan ideges voltam Lili minden vizsgálata előtt. Főleg amikor a lábfeje miatt mentünk. Olyan megkönnyebbülés volt, amikor levették a gipszet, és mondták, hogy minden oké, nem kell többet jönni. :lol:
Mondjuk én a terheség alatt is végig izgultam az uh-k, vérvételek miatt! :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!
Ó, Benike mosolyog! Mennyit változott 1 hét alatt, basszus!
www.mesetorta.hu Nézzétek meg, annyira szép torták vannak fenn. Én innen lesek a Lili handmade tortájához, ami csütörtökre készül. Szombatra oroszkrémet rendeltünk neki, Disney-hercegnőkkel, tüzijátékkal. Akkor lesz az össznépi banzáj.
Hú, Edit, nagyon tetszik az új konyhám. Eddig sötétmahagóni volt, és tiszta tömör a bútor, most juhar színű és üveges, polcos stb., sokkal szellősebb, meg nagyobbnak is tűnik, pedig elég kicsike. Egy csík az egész. Most fehér csempe van fenn, és épp azon filózunk, hogy azt a mediterrán jellegű égetett hatású barnásat, fehéret vagy valami halvány színeset tegyünk-e fel. Én amúgy a színes felé hajlanék, az uram meg nem szól bele. De tök jó: kinéztünk egy tűzhelyet a Corában, és szólt a srác, hogy ne vegyük meg most, mert csütörtöktől akciós lesz :idea:
Megyek marcipánt színezni. :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Edi, fantasztikus lett a konyhátok! A juhar tényleg sokkal jobb, mint valami sötét. Egyetértek a színes csempében is, faszányos lesz. :wink:
Lilibabának egyéves szülinapi torta! Olyan izgi. Nemsokára a többiek is csinálhatják a tűzijátékot, és mindannyian megnövünk szépen.
Edit, valóban. Szülői aggódás stb. Meg bennem van egy olyan feszültség is, hogy ne legyen már a gyerekemnek olyan, mint nekem volt (orvostól orvosig). Nagy öröm, hogy boldog és egészséges. Főleg most, hogy nagyon szomorú dolgok zajlanak a környezetemben. :( :cry:

Mindenkinek hajrá, jó étvágyat, jó játszást meg minden. Puszi.
vbea
 
 


Sziasztok!

Eni!

Igen, gyötrelmes az ember élete, ha gyereke van. Pesig nekem még alig 8 hónap tapasztalatom van... De az megnyugtatja az ember lelkét, ha látja, minden rendben. Én is tartottam a csípőszűréstől, oltásoktól, vérvételtől. De mind azért van, hogy lássuk, szép, egészséges gyerekünk van, és megfelelően fejlődik.
A kislánnyal kapcsolatos az a szomorkás mondatod?

K

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Kittina, igen. :( Persze tudom, hogy az élet folytatódik - még nekik is. Mindenki megy a maga útján tovább, de azért egy pillanatra meg-megállok, és azon gondolkozom, milyen rohadt mázlisták vagyunk. Hálát adok a sorsnak, az égieknek, mindennek! :wink:
vbea
 
 


Eni!

Szörnyű, de igazad van. Az élet folytatódik. Csak erő kell hozzá. Kérdés, hogy nekem lenne-e... Épp tegnap este gondolkoztam el azon, hogy mit csinálnék, ha olyan történne velem, mint itt az egyik házaspárral. Az 1 éves kisfiuk tavaly előtt szeptemberben halt meg leukémiában. Most a feleség újból kismama. Én tuti nem bírtam volna ki... :(

No de nem szabad ilyen szomorúra venni a dolgot!
Zsomborkával az egyik volt osztálytársaméknál voltunk. A kisfia 2 hónappal fiatalabb. Szegény Kismanó (Boldizsár) teljesen el lett nyomva. Zsombit nem érdekli, hogy nem otthon van, ő máshol is eljátsza a házigazdát. :wink:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Én még nézni sem szeretem, ha pl. a tévében ilyeneket mutatnak. Olyan szomorú leszek tőle, és belegondolni sem merek, hogy mit tennék ilyen helyzetben. Mikor még ettől a náthától, meg láztól is úgy féltem! :cry:

De mi gondoljunk arra, hogy csodálatos, egészséges babáink vannak!!! :lol: :lol: :lol:
Lili holnap 7 hónapos lesz! :P :P :P

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!

Lilinek Boldog Hófordulót!!!! :)

Előre is bocsi, ha összefüggéstelen leszek... Az éjszakánk egy horror volt, 3/4 3-tól 1/2 5-ig nem aludtam, aztán 1/2 6-kor már megint nem, és 6-kor újból nem...
Eni, remélem a ti éjjeletek jobbra sikeredett! :wink:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


A foga miatt Kriszti??? Ha igen, remélem hamarosan kibújik neki. lehet, hogy addig lesznek csak ilyen jó éjszakáink, amíg nem kezdenek kibújni a fogacskái Lilinek???

Edina, te a fegyasztott gesztenyét főzni szoktad? Hány szemet szoktál egy adagba beletenni? Tegnap végre vettem már én is, ma megpróbálkozunk vele! :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Hát, nem tudom, Edit, Csak remélem, hogy a foga miatt. Bár egyéb tünete nincs, ami betegségre utalna.
Nem minden gyerek viseli ilyen nehezen a fogzást. Lehet, hogy Lilinek meg sem kottyan majd az első 4-6 fog. A szemfogat és az örlőket szokták emlegetni, mert azok nehezen, fájdalmasan bújnak ki. Szóval azt minden gyerek megszenvedi. De ebben Edina többet tud mondani, Lili igazi fogkirálynő már! :lol:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Képzeljétek tegnap este leégett a porszívónk. :evil: :twisted: :cry:
Úgy látszik ez a hónap tele van nem várt kiadásokkal! Még szerencse, hogy ma van az utolsó napja!! :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Jó reggelt! Nem tudom, biztos valami front van, mert Lili aludt ugyan, de baromi nyugtalanul, kb. annyit forgott, mint egy ventillátor 3-ason.
Ma reggel felfedeztem, hogy már 8 foga van! :D Hát, nem tudom a szem- és az őrlőfogakkal mi lesz, mert Lili a felsőket eddig mind megszenvedte. :cry:
Edit! Olyan 5-6 szemet szoktam megfőzni, krumplival. Melegen és sok vízzel turmixold, mert utána elég macerás. :?
Nekünk a kocsi ad ki hülye hangokat :shock: :shock:
Boldog hetediket Lilinek!

Megyek tortát sütni. Jelzem gyönyörű rózsaszín marcipánom van, dolgoztam vele eleget, majd tegnap láttam, hogy az Intersparban van echte rózsaszín is! :? A Corában csak fehér meg zöld volt....

KépKép
pedina
 
 


Edina, majd tegyél fel fotót a tortáról! Én bármilyen sütire vállalkozom, de tortát még nem sütöttem. Lehet, hogy csak el kellene azt is kezdeni. A sütikkel is úgy voltam, hogy először csak olyanokat csináltam, amkiet össze kell kavarni, és még sütni sem kell. :lol: :lol: :lol: Ördöggolyó és társai. :mrgreen:

Köszönjük a köszöntéseket! Olyan furi, hogy már hét hónapos!!! Olyan nagylány lett!
Tegnap este már felhúzta magát négykézlábra is. Most addig küzdött amíg nem sikerült neki, mert eddig mindíg abbahagyta, ha nem ment neki! :wink: :wink:

KépKép
editmaci
 
 


Hamradszor kezdek neki a marcipán nyújtásának..Egyszer szétszakadt a közepén, most meg leragadt :twisted: :twisted:

KépKép
pedina
 
 


Edit! Lilinek BOLDOG HÓFORDULÓT! :D Nemsokára ti is a tortát csináljátok...
Kittina, nem irigyellek. :? Nekünk hektikusak az éjszakák. Fél kettőtől keltem kismaszathoz óránként, de csak nyüszizett álmában. Először fél hatkor kelt evés céljából... vagy csak akkor fogtam fel, hogy ennie kellene. De úgy vagyok vele, hogy míg segít egy kis arcsimi, cumi - addig nem veszem ki stb. Eddig ez volt a legjobb éjjelünk. De sose lehet tudni. Általában, ha hidegfront vagy eső jön, akkor KO. Most dumál ezerrel. Vagy gőgicsél, vagy mittomén, hogy hívják ilyen korban.
Edi, ügyes vagy te! Gondolj István szülinapi vakondtúrás tortájára. Ami a kukában végezte. :lol: Egy hónappal később szültem. Na mindegy. Szóval neked össze fog ez jönni. Ha a marcipán végképp elszakadna, én vállalkozom rá. :oops:

Sietek, mert ma megyünk védőnénihez, kezdek készülődni. Puszi.
vbea
 
 


Edina, én úgy szoktam, hogy vizes kézzel egy kicsit meggyúrom a marcipánz, és úgy nyújtom a porcukros deszkán. :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Kész!
Kép

Edit! Egyik helyen én is így olvastam, a másikon meg azt, hogy még véletlenül se nyúljunk hozzá vizes kézzel, mert ragadni fog, a porcukortól meg kemény lesz :? Úgyhogy nem vizeztem be, de porcukron nyújtottam.
Eni, sok lett a marcipán. :lol: Mikor is jöttök? :lol: :lol:
Nem tökéletes, de ahhoz képest, hogy ELSŐ, tök jó. Első gyerek,első szülinap, első marcipántorta. A figurákra nem vállalkoztam, de lehet egyszerűbb lett volna, mint bevonni a tortát. :shock:

KépKép
pedina
 
 


Ja, napok óta tanítom Lilinek, hogy a "Hány éves vagy?" kérdésre mutassa az ujját és mondja, hogy egy. Eddig nem volt rá hajlandó. Most pelenkázás közben :"Lili, hány foga van?" Mire vigyorogva közölte, hogy "egy", és tartotta a kezén is mutatta - tartotta a hüvelykujját.

KépKép
pedina
 
 


Tavaly ilyenkor már tudtam, hogy másnap születik Lili.... :lol: :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?