Új privát üzeneted érkezett!

Tundi!


Nagyon nagyon koszonom! Kb ezeket olvastam en is! Kozben tok veletlenul osszefutottam a vedononkkel az utcan es rakerdeztem mi a velemenyerola, anelkul, hogy brmit mondtam volna!
Azt mondta, hogy az ortopedusoknak az a dolguk, hogy ne ajanljak, de o a mi esetunkben nem ellenzi egyaltalan, mert latja, hogy Zsombi milyen eros es erdeklodo, meg hogy mertekkel hasznaljuk. Szerintem jobb egy kiegyensulyozott baba, mint egy siros, nyugtalan. Kozben a fiam begyorsitott, mar forog hasrol hatral hatrol hasra, alig birok vele a pelenkazon, mar mindent kitalalok, hogy lekossem! Folyton negykezlab van, van amikor a feneket is felemeli az egbe nyujtott labbal, porog a hasan, es kezd elore is maszkalni. Ez kb. azota van miota beletettem a kompba. Egyelore nem veszem el tole, majd meglatjuk.
Megegyszer nagyon koszi, egyebkent Zsombi is sokat nyuglodott ma, valami van a levegoben.

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Nagyon szivesen Niki :lol: :lol:

más, hátha érdekes

http://www.bazsu.maci.hu/

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Hello.

Sajnos már lázunk is van. Holnap megyünk dottorbácsihoz. :cry:

Ma voltunk csípőszűrésen, azt mondták minden ok. Valójában tök fölöslegesen vártunk másfél órát - pedig időpontra mentünk - , mert már meg van csontosodva a csípője, így úgy sem lenne mit tenni, ha gond lenne. :?

Na megyek. Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 

 
 

Sziasztok!

Elsijud, nekünk is totál ugyanezek voltak mint amiket irsz. nem nyitotta nagyra a száját, sokáig evett utána sirt mindig, másfél ora volt a kajálás, nyammogott csak a cicin de ha leraktam rögtön felébredt és bömbölt. Most már százszor jobb a helyzet, én annak tudom be igy utolag mindezt, hogy annyira kicsikék még az elején, nem elég ügyesek, nem elég erösek a szopizáshoz, hamar elfáradnak. Zsombi ma reggel 230-at!!! szopizott! Alig hittem el. 190 már volt, de basszus csak vasárnap lesz 2 honapos. Ja persze ö is szépen gyarapodott a problémák mellett, szoval ez mindig megnyugtatott.

Jud, jobbulást!
Persela, Isten éltessen!
Pelle, én majdnem sirtam a sztorin mert ilyenkor mindig elképzelem, hogy ez velünk is történhetne, és hogy mennyire szerencsések vagyunk hogy egészségesek vagyunk és boldogok!
Nikike, a bébikomprol én is hallottam, védönöm mondta hogy kicsit erölteti azokat a funkciokat amiket a baba még nem tud járáskor. De ha mértékkel, akkor biztos mindent lehet.
Ityko, Tündi, szupik a járgányok! Bius jobban eszik már?
Kati, köszi az infokat, már kinéztem egy tuti pihenöszéket, de még nem most vesszük meg szerintem.
Adri, nekem is tetszenek a fa etetöszékek, az olyan, ami késöbb kisasztallá és kisszékké alakithato!
Gabi, hol vagy?
Frusi, jársz még "gyurni"?
Ki hogy áll a fogyással? Tudom nem tapintatos kérdés, csak én kicsit nehezen viselem hogy soha nem volt hasam és most egy jokora uszogumi diszeleg rajtam... És nem jön rám minden gatyám, de most elkezdtem szobabicajozni.

Ja, azt akartam még kérdezni, hogy Ti hogy csináltjátok, hogy nyolc körül lefeküdjön a gyerköc és másnap reggelig aludjon, mármint abbol a szempontbol, hogy kajálások? Hogy fér bele akkor a napi 5 étkezés? Mert ha én be akarom tartani a 4 orás intervallumokat akkor 7-11-3-7-11 kb az öt idöpont, és éjfél mire lefekszünk!

Puszi

Kép
hiuzka
 
 


Sziasztok

kati: koszi megvagyok, csak kicsit zsufolt volt az elmult par napom. Visszajottunk Bukiba, szuleimmel egyutt, kicsit meg beteg voltam, majd elmentem balozni, majd meg betegebb lettem, most labadozom. Gyerek meggyogyult, en nem. Mivel a bal miatt lementem szoliba e cselekedetemmel hatalmas fajdalomtol kimeltem meg magam, vagyis az arcfelszurastol. Valami melybarnitoba mentem, ami a bor alatti retegekre hat, hogy ennek koszonhetoen utanna olyan dolgok jottek ki belolem amik szeritem evek ota bentragadtak, es keseritettek az eletemet minden nathanal. Szoval eljen a szoli!!!!

Lemarad nevnapi szulinapi udvozleteimet utolag is kuldom!
Beteg baboknak gyogyulast, mamaiknak kitartast.
En is majdnem sirtam a tortenetren Pelle. Fokent azok utan, hogy nalunk is majdnem rament a gyerek a doktor miatt! Es perelni kellen az ilyeneket, hogy massal ne tortenhessen meg, de aki perel azt lelkileg nagyon megviseli. Es sajnos altalaban meguszak, es folytatjak tovabb.

Kaja temahoz szolnek en is. Majat mar ettunk, de nem izlett, csak akkor eszik meg ha max egy csipetnyit keverek el sok krumplival.
Mi mar probaltuk a k betuseket, es nem volt semmi baja, szereti.
En csak akkor fozok neki kulon, hacsak o miatta fozok, amugy a levesbol kiszedem a zoldseget es hust, sot kis level ki is keverem, fokent ha higleves (nem a gulyasra gondolok) es szereti, csak ugy falja.
A heten kapott a marhaporkoltbol is turmixolva krumplival,(zsirt leitatva!) csak ugy meltatlankodott h nem adom eleg gyorsan.
Bazsi elege lefogyott a betegseg alatt, igy most csak napi 1szer kap mast mint tapot, hogy kicsit hizzon.

A mi etetoszekunk nagyon egyszeru, nem dontheto, de 5 pontos ove van, celnak megfelel, ugysincs benne sokat. Es o mar stabilan ul egy ideje.

Hiuzka: szerintem meg Zsombor eleg pici ahoz h masnap reggelig aludjon, fokent ha szopizik, ne sietesd, kitartas! :?
Bazsival en kozel harom honapos koraig ketszer keltem ejjel, ha nyolckor ment aludni akkor fel 1 korul mar ebredt, meg fel 4kor, es hetkor, a tobbi meg ugyanugy mint nalad.
Altalaban a babaknak akkor all be a tobbet alszik idoszak ejjel, amikor eleri a 6 kg feletti sulyt, illetve ha megnyugszanak, mert allitolag felnek hogy nem kapnak enni, es ido kell mig tudatosul bennuk, hogy errol szo sincs. :roll:

Na akinek van kedve es ideje, felteszem csatolva a rovid ropke 4 oldalas beszamolomat a bal es a balra keszuleses elmenyeimmel kapcsolatban azoknak akik kertek. :twisted: :twisted: :twisted:


Udv

Meri

hamupipoke balba ment

KépKép
lmarie
 
 


hiuzka, most olvasom csak jobban el, 230-at????? :shock: :shock: :shock: Ejha!!!! Nalam ket etetesre se jot ossze ennyi anno! Gratula!

KépKép
lmarie
 
 


Hello!

Emese tedd le aludni a hét órai szopi után, és 11-kor etest meg álmában. Nem kell felébresztened, csak akkor ha kaki van és tisztába is kell tenned.
Ha félálomban ráteszed a cicire általában beindul a szopireflex, és simán teletömi a pociját. Lehet, hogy elsőre nem fog simán menni, de kitartás.
Ilyenkor az sem biztos, hogy büfiznie kell, mert álmukban nem olyan mohók. :)

Méry jobbulást. Most már csak kijössz belőle hamarosan.

Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 


Reggelt!

Jud: gyogyuljtok meg! Jelentsd majd hogy mi volt a dokinal!

Emese: kerdezhetsz a kilokrol, de nalam semmi valtozas az edzes ellenere, nagy a se...em, vastag a combom es a karom, szolinelkul pont ugy neztem ki a multkor az erobikterem tukreben, mint malacka, alig birtam visszatartani a rohogest! A kozerzetemen segit a mozgas, de az onbizalmammal regota nem talalkoztam, ezert varoma tavaszt, nyarat, nekem akkor konyebb csajosnak lennem. Telen nadrag, nagykabat, oszt jonapot!
Pont szamoltam a multkor, hogy igazabol a terhesseg elottihez kepest 2 kilot hiztam. A testem viszont total atalakult, a formaja.
Egyebekent Merivel beszallnek a 44+ os bolt nyitasba. Abszolut egyeznek az elkepzeleseink.

MEri: igen elvezetes volt a 4 oldal, egyedul a tancolast irigylem, jo persze a ruhat is, meg a hamupipokeseget is, de a bulizas hianyzik a legjobban. Mikor lesz kep Rolad klakkban-frakkban? Mindenkepp tegyel fel, ha van.

szep napot, a szar ido ellenere

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Mi is jól vagyunk, csak kicsit zűrös napjaink voltak.

Méri örülök, hogy jelentkeztél már kezdtem aggódni. Gyógyulj meg minél hamarabb. Élveztem a történetet :) És lécci lécci fotókat :)

Nálunk most az a legújabb, hogy Bence kocogtatja az alsó és felső fogát, csiszolgatja egymáshoz, brrrr szörnyű hangja van, de a barátnőm szerint abba fogja hagyni, jaj de jó lesz :)

Judit köszi az infót az etetőszékről, megnézem ott én is. Amúgy mindenhová kell a kismanóknak útlevél, mert nekik más igazolványuk ugye nincs. Mi is most csináltatunk, mert márciusban készülünk Szlovákiába és mondták, hogy kell oda is.

Mi húst még nem ettünk, de répát, krumplit, almát, körtét, banánt, őszibarackot és sütőtököt meg céklát. Niki a cékla okozhat gondokat szerintem, Bence például nagyokat durrantgat tőle más tünete nincs nálunk :) de imádja. Rizst adtatok már? És milyet bébirizs van?

Emese 230? Gratula! Nagyon ügyesek vagytok :)

Ja nem tudom írtam-e már, de megkérdeztem azt a lányt aki szoptat hogyan adja a gyógytápot a gyerkőcének. Tudjátok bukás téma. Azt mondta csak akkor adja, ha kizárólag szopi van, előtte, kanállal 20-40ml-t általában.

Üdv.
Ild

Kép
mildiko
 
 


Hamupipőke, irigykedünk ám, h te ilyen helyre is eljutottál, és én is szívesen megnéznélek a ruhában és a "nyakékeddel". Már gondolkodtam azon, h veszek magamnak estélyit, hogy legyen, ha kell alapon, de soha nem kell :? Vagy az esküvői ruhám felsőjéhez csináltatok szoknyát, de akkor sokkal laposabb voltam, mint szoptatás alatt, bele sem fértem volna. Most már lehet :(

Én eddig csak szimpla bálokban voltam, mondjuk jogi gólyabál és társai, oda elég volt egy viszonylag alkalminak mondható ruhát felvenni. De alkohol nélkül én sem tudnék feloldódni ilyen eseményeken, feszélyezne ez a sok jópofizós, műmosolygós bemutatkozás, ismeretlen emberekkel való társalgás az időjárásról :lol:

Emese, szerintem is később fog beállni még a hosszabb alvásotok, ne aggódj, eljön az az idő is. Szerintem is az lehet a háttérben, h megnyugszanak ők is és a gyomruk is, napközben többet lesz fent és éjjel többet alszik. És éjjel tényleg csak etesd és ne csinálj vele mást, mert ha "programot" szervezel neki, még szép, h ébren akar lenni :) Anno Judit is alig tudta elképzelni, h fél óráig kell csak ébren lenni éjjeli kelésnél, de meggyőztük, h ne pelenkázzon :)

Judit, az uszi óta beteg Barnabás vagy ettől függetlenül? Mert nekem a doki ezzel magyarázta, h miért ne télen menjünk babaúszásra, mondván, h fertőzés, megfázás-veszély...pedig már úgy mennék, jövő héttől akartuk elkezdeni, de akkor lehet, h még mindig várunk pár hetet. Azt nem hiszem, h a laktoherbtől van mindez. :shock:

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok !

Csak gyors bekukk , megint.

Méri !! De jó, hogy meg vagy ! Akkor már jobban vagy ?? Nagyon jó volt olvasni a hamupipőkét !!
Képeket , légyszi , légyszi !!! :lol:

Judit ! Gyógyuljatok meg gyorsan !!! Majd írjál mi volt a dokinál !

Lányok , de jó,hogy ti mindíg előttünk jártok , most éppen kaja ügyben !

Ti a krumplit mivel higítjátok , tejcivel v. almával v. mivel ??

Mi még mindíg csak 120-at eszünk van , hogy azt sem , és mostanában elég sokat sír is Diám , sztem talán már tényleg a fogacskák mocorognak , nem ??

Tündi ! Aranyos az az oldal amit feltettél ,majd meg is nézem részletesebben ,csak kifutottam az időből.

Puszka , Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Kati: én félig saját levével, félig anyatejjel vagy tápszerrel, ez utóbbitól kicsit jobb állagú, szerintem.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok,

Hiuzka: köszi, megnyugtattál, és ez annyira jót tett, hogy el is múlt egyelőre minden gondunk (csak el ne kiabáljam :oops: ), Manó tegnap előtt este óta kicserélve, jókedvű, mosolygós, beszélgetős kismanó megint, éjszaka is csak kétszer kelt, úgyhogy happy vagyok megint :lol:
Egyébként egyetértek abban, hogy az éjszakai szopikat úgy kell időzíteni, hogy lehetőleg ne ébredjen fel, akkor nagyon hamar lehet vele végezni. Mi erre a hazatérésünk utáni második nap ráálltunk, (akkor jöttem rá, hogy ha már ő felébred, hogy éhes, akkor nagy baj van, úgyhogy a gyorsabb lélegzésére - ami jelzi, hogy hamarosan kel - felébredek) gyorsan ki az ágyából, mielőtt rájöhetne, mi történik, cicire rakom, és akkor általában 20 perc alatt végzünk, mély álomban tehetem is vissza csicsikálni őt is, meg magamat is :)

Ami kiderült, hogy valószínűleg a nagy nyügink a túlzott Laktoherb fogyasztás eredménye volt :( Pedig én csak annyit ittam, amennyi rá volt írva (napi 4-6).
A mai nap eseménye, hogy kinőtte a csajszi az 56-os méretet, a lábfeje már nem fér el a rugikban, vehetem elő a 62-es pakkot :D

Méri: élvezettel olvastam a beszámolódat a bálról :) Nekem ilyenben még nem volt részem, de a cégemnek jópár koncertet-állófogadást szerveztem a Gundelbe, és hát azokról is lehetne mesélni :wink:
Egyébként csatlakozom hozzád meg Nikikéhez a szalonnyitási ötlettel, magam is a 44+ táborát erősítve :)

KépKép
Kép
elsijud
 
 


Sziasztok,

Hiuzka: köszi, megnyugtattál, és ez annyira jót tett, hogy el is múlt egyelőre minden gondunk (csak el ne kiabáljam :oops: ), Manó tegnap előtt este óta kicserélve, jókedvű, mosolygós, beszélgetős kismanó megint, éjszaka is csak kétszer kelt, úgyhogy happy vagyok megint :lol:
Egyébként egyetértek abban, hogy az éjszakai szopikat úgy kell időzíteni, hogy lehetőleg ne ébredjen fel, akkor nagyon hamar lehet vele végezni. Mi erre a hazatérésünk utáni második nap ráálltunk, (akkor jöttem rá, hogy ha már ő felébred, hogy éhes, akkor nagy baj van, úgyhogy a gyorsabb lélegzésére - ami jelzi, hogy hamarosan kel - felébredek) gyorsan ki az ágyából, mielőtt rájöhetne, mi történik, cicire rakom, és akkor általában 20 perc alatt végzünk, mély álomban tehetem is vissza csicsikálni őt is, meg magamat is :)

Ami kiderült, hogy valószínűleg a nagy nyügink a túlzott Laktoherb fogyasztás eredménye volt :( Pedig én csak annyit ittam, amennyi rá volt írva (napi 4-6).
A mai nap eseménye, hogy kinőtte a csajszi az 56-os méretet, a lábfeje már nem fér el a rugikban, vehetem elő a 62-es pakkot :D

Méri: élvezettel olvastam a beszámolódat a bálról :) Nekem ilyenben még nem volt részem, de a cégemnek jópár koncertet-állófogadást szerveztem a Gundelbe, és hát azokról is lehetne mesélni :wink:
Egyébként csatlakozom hozzád meg Nikikéhez a szalonnyitási ötlettel, magam is a 44+ táborát erősítve :)

KépKép
Kép
elsijud
 
 


Éljen, kétszer is sikerült elküldeni :evil:

KépKép
Kép
elsijud
 
 


Méri, tök viccesen irtad le a bált, teljesen el képzelni milyen volt! Annál is inkább mert voltam a Csaucseszku-palotában, tényleg hihetetlen gyönyörü, kár hogy az a dög lakott benne. Meg vltam a tavalyi pesti operabálon, nem dicsekvésböl irom mert nem vettem meg a százezres jegyet hanem ugye szakmai ártalom és láttam azokat a hihetetlen szerzeteket akik ilyenkor azt hiszik 20 évvel fiatalabbak lehetnek a 3 kilos sminkkel és miniruhákkal:-))

Nikike mi meg a Normafa környékén lakunk ugyhogy legközelebb szoljon aki erre jár!

Tündi tényleg cuki az oldal!
Laktoherb: Zsombi zöldet kakilt (bocs) mikor ittam, persze erre csak utolag jöttem rá


köszi a tanácsokat éjszaka ügyben, nem türelmetlenkedem, csak probálok vmi rendszert kialakitani

ma Nektek is nyügös napotok volt? Zsombi 5kor ébredt és egész nap sirdogált

Kép
hiuzka
 
 


Hello!

Köszönjük a jókívánságokat.

Dokibácsi azt mondta nem túl komoly. Gyerkőc végig vigyorgott. Szerencsére 38 fölé nem ment a láza, és ha sokat alszik akkor egyáltalán nincs. Székletmegkötő gyogyit, meg bélfóra helyreállító löttyöt kell adni neki, és sok-sok anyatejet a javaslat szerint.

A laktoherbtől indult, emiatt lehet, hogy kicsit legyengült az immunrendszere, és aztán valószínűleg összeszedtünk valami vírust az usziban. Így most szombaton nem megyünk. Addig is itthon az kádunkban gyakorolunk. Nagyon élvezi. :)

Utána elmentünk az okmányirodába. Barnabásról tiszta betörőkép készült. :) Remélem azért beengednek majd vele az országba. :)

Pont ahogy Adri írja. Aztán a lányok tanácsát megfogadva, már nekünk is csak 20-30 percig tartott az éjszakai szopi. Most nosztalgiával gondolok rá, mivel tegnap épp másfél óra volt, és azalatt 3 kaki és egy átöltöztetés. :? És hasonló megy már egy hete. :( Kivagyok...

Na megyek is aludni.
Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztok

mi is megvagyunk csak mindig van valami program és így alig jutok a géphez.
Lányok Ti tesztek sót a zöldséghez. Tegnap csináltam először Benőnek krumpli sütőtök turmixot. Hááááááát megkóstoltam de nekem nagyon sótlan volt és íztelen. Mondjuk elég finnyázva ette de megette végül.
Ityko írtad, hogy receptre veszed a rizspépet? Így olcsóbb ,adnak rá támogatást? Én úgy tudom, hogy csak 6 hónapos koráig kap a tápra támogatást. A többi ilyen tejpép esetén is van támogatás ha receptre kapjuk nem tudjátok?
Persela így nagyon útolag is boldog szülinapot.
Judit remélem jobban vagytok már. Mi most délben megyünk másodszor úszásra.Kíváncsi vagyok mi lesz ma. Lehet, hogy már merülés bár Ti már az első alkalommal is merültetek.
Adri szerintem nyugodtan lehet menni télen is úszni bár lehet, hogy én vagyok túl laza ezzel kapcsolatban. Kicsit jobban kell bebugyolálni a gyereket kifelé jövet. Itt az Pólusban van egy 40 fokos szauna és a múltkor is oda beültünk jól megszáradtunk és átmelegedtünk nagyon kellemes volt.
Kata
pocvarek
 
 


Sziasztok!

Veraaaaaaaaaaa! Hogy birtad, amikor jott a gyerek foga????? Kesz vagyok, probalom a Pelle fele sztorit lebegteteni magma elott, de szegeny gyerekkel turelmetlen vagyok?! Normalis ez? Alig viselem, hogy sir, tudom hogy a foga miatt, de latom rajta hogy nyugos, aludni nem tudom elaltatni. Most otthagytam az agyaban ugy aludt el nagynehezen, kozben megszakad a szivem! Szivtelen vagyok? De ideges leszek, hogy mar a kezemben sem nyugszik meg, ezert inkabb betettem a kisagyaba! Normalis ez, pedig meg csak par napja megy!

Kata: csipet so mehet a kajaba.
Ja Pelle: igen leveheto kapucnis a kabat, de en is mar csak itthon vettem eszre, persze orultem.

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Hát igen azok a fránya kilók vannak... Én úgy +8-ban vagyok. És ebből 3-4 a szoptatással ugrott fel.
Nagyon tudom irigyelni azokat a mamákat, akik elfogynak attól, hogy szoptatnak. És a nyár meg csak jön, és a vízimádó gyerekkel szeretnék ám a strandon lenne, na de nem egy bálnaként. :twisted:
Most néha elmegyek 20-25 percre futni. Már ha apa hazaér időben, és el tudok menni. De sajna csokik felek nincs nagy önkontroll, pedig az kéne.

Nikike, lesz ez jobb. Eleinte nagyon szar volt. Nyomasd a homeos cuccokat, a dentinoxot. És ha nagyon eleged van, akkor nurophen.
Szerintem tök normális, hogy néha elfogy a türelelem. Ilyen mindenkinél van és nem ebben mérik a jó anyaságot. Nekem mostanában ott lesz elegem, hogy nem hagyja magát pelenkázni. Mert ő háton nem marad meg, fel kell állnia, meg odébb menni. Képtelenség így caros segget törölni. Az szokott csak néha bejönni, ha számba veszek valamit, és akkor azon elhuzakodik velem és nem fordul el. De félek így nem marad 1x fogam. :lol:

Üdv:
Vendég
 


[quote="nikike"]S írta:nikikeziasztok!

Normalis ez? Alig viselem, hogy sir, tudom hogy a foga miatt, de latom rajta hogy nyugos, aludni nem tudom elaltatni. Most otthagytam az agyaban ugy aludt el nagynehezen, kozben megszakad a szivem! Szivtelen vagyok?


Nem! Te vagy a legszuperebb anyuka a vilagon!
Kitartas, ket honap es Dzsumbuj harsogva fogja harapni az almat:)

Daddy
dudkin
 
 


Kata: mi is gyógyszertári rizspépet eszünk, de nem azért receptes, mert olcsóbb (mert természetesen erről is levették a támogatást) hanem mert HA-s, a bolti forgalomban kaphatókhoz képest. Amúgy árban u.a.
És kicsi sót tehetsz bele, nem lehet baja, tengeri só lehet, h jobb. Vagy nem.
Amúgy én a zöldségpüréket mind én csinálom, kivéve a sütőtököt, mert azzal nincs kedvem vacakolni, nagyon eszi a boltit.

Nikike, kitartás, elárulom, h Kami mostanság úgy alszik el, h berakom a kiságyba, fal felé, oldalt, cumival, és nézi a piros falvédőt...és egyszer csak csend van. Ha ringatom, akkor csak kapálózik, és nyűglődik. Miért lennél rossz anya? És szerintem néha ha már túlpörögnek, a ringatás sem nyugtatja meg, tehát nem te nem vagy képes megnyugtatni, hanem ő nem képes lenyugodni :?

Marci csuda pofa lehet, ahogy "elmegy" a pelenkázóról. Kamilla is forog, hátra ugrál, ha a kezébe adok vmit, legalább egy percre lenyugszik, addig kiveszem alóla a cuccost, aztán indul a harc a pelenka rátételével is :? :lol:

Van 2 bugyuta kérdésem: azt mondják ugye, h amíg nem ül magától, addig ne ültessem, de Kamilla állandóan ülni akar. Ha úgy van az ölemben, h kicsit hátrahajolva, folyton fel akar egyenesbe ülni, és már egész jól fel is húzza magát. Csak fogom a kezét és felhúzza magát függőlegesig, aztán tovább, a feje meg előrehúzza. Akkor most ne engedjem neki a gyakorlást vagy jó, ha mindig visszarakom eredeti pozícióba ő meg próbálgatja? :)

A másik bugyuta kérdés kiment a fejemből, majd később :shock:

Judit, gyógyuljatok és legyen jobb éjszakád! A ludj nappal is, csak semmi házimunka.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Nikike, ismeretlen hódolód akadt vagy a férjed ilyen jópofa?

Adri és

Kép
adri29
 
 


Kedves Zsombor apuka, üdv köztünk! :lol:

Adri, Marci is így próbálkozott. AZ ölemben megtámasztva ülhetett, meg fel is húzta magát, aztán visszatettük. Semmi baja nem lett.
Vendég
 


Siasztok !

Vera ! Neked is kitartást !!
Tényleg jókat nevetek , majd utánna írom én is csak gyözzünk utolérni titket! :lol:

Adri, köszi ! Végül is tápival higítottam , igaz csak pár falatka ment le , de ez elég volt ahhoz, hogy másnap nem volt kaksi . (tényleg jó hasfogó) Igaz nekünk a két kiskanál almalé is megfogta .
Szerintem is had próbálkozzon Kamilla !!! :lol:
Külöben, hogy tanulná meg ? Vagy tudnak másik trüköt is???

nikike ! Neked már a múltkor is akartam írni , hogy milyen ügyi Zsombikám. Sitty- sutty, mindent szinte egyszerre !!! Kapkodhatod a fejed, nemsokára ,ott fog szaladgálni komp nélkül is !!!Remélem addig a foacskákon már túl lesztek !! :lol:

Judit ! Neked is csak kitartást !!! Reméljük most már hamarosan vége ezeknek az éjjszakáknak (és napoknak ) ! Mellesleg azért ez a laktoherb sem semmi !!
A fene egye meg , bizti az usziban szedhetett össze valamit ???

dudkin ! Üdv. köztünk !!


Puszka mindenkinek!!

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Lányok!

Egyrészt: mikor is lesz az uzsokis tali?
Másrészt: van egy majdnem teli csomag Libero Minim, 3-6 kilóig, Léna sunyiban kinőtte, ma vetetek az apukájával eggyel nagyobbat, a Minit meg szívesen felajánlanám valakinek, akinek kisebb a babája a miénknél. Jelentkezni lehet itt, az első jelentkező nyer, a talira vinném a pelenkát!

Nikike, ne parázz, leszel még sokkal türelmetlenebb is, amikor már jár, beszél és saját akarata van, ettől még nem vagy rossz anya, csak teljesen normális. Tudod, nekünk, anyukáknak is van egy tűrésküszöbünk, és a gyerekeink fő tevékenysége az első években, hogy ezt a küszöböt feszegetik, néha túl is lépik. Nyugi, ettől még szuper anyuka vagy! A fogzás egyébként is a türelemjátékok netovábbja! (Volt nekem...)

Adri: én is ültettem a Márkot, amikor még magától nem tudott felülni, de ha felültettem, úgy maradt... Semmi baja nem lett tőle. Csak ne hagyd úgy sokáig (de egyébként előbb-utóbb úgyis elveszíti az egyensúlyát és feldől, mint egy zsák krumpli...)

Na megyek ebédet főzni!

Pussz mindenkinek, és kitartás (úgy veszem észre, ebből egyre többre lesz szükségetek! *mosoly*)

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Ja, a Libero eredetileg a 90 db-os Jumbo Pack, úgyhogy elég sok fog a nyakamon maradni, ha nem kéri senki...:-)

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok Lányok!

Mi nagyjából jól vagyunk, csak néha engem ez a fránya depresszió kerülget. Nincs kedvem semmit sem csinálni. Már nagyon várom a tavaszt.
Holnap jönnek a munkatársaim vacsizni hozzánk és erikezni, remélem ők és a jó kis munkahelyi pletykák majd felvidítanak. A férjem fog bablevest főzni. Azt hiszem, hogy én kihagyom. Ti mikor kezdtetek el ilyen nehéz kajákat enni a szoptatás mellett? Én meg azt hiszem, hogy készítek majd csúsztatott palacsintát (még sosem csináltam).

Pelle sztorija elég szörnyű volt szerintem is, de én sajnos más szerencsétlenségéből építkezni nem tudok. Engem nem vígasztal, hogy szar nekem, de másnak meg még szarabb. A munkám kapcsán nagyon sok család tragédiáját átéltem testközelből, eszerint nekem nagyon boldognak kellene lennem? Az ilyen helyzeteket úgy éltem át inkább, hogy a munkahelyről kilépve mindent megpróbáltam hirtelen kitörölni az agyamból... nem mindig sikerült.

Tündi: Biusnak megjött már az étvágya?
Nikike: kitartás. Tuti, hogy lesz még jobb (és rosszabb is)
Persela: Léna csak nem elérte a 6 kg-ot?
Emese: a 230 elég durva, Zsombinak jó huzatja van, Neked meg k.... sok tejed.

Sziszikéről tud valaki valamit? És Katyaról?

Pusszancs

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


Gabi, ne légy szomorú, mégha a tavaszra várni is kell kicsit...

Ez a depis hangulat időnként előjön, át kell vészelni mondjuk úgy, h lekötöd magad palacsinta sütéssel, vagy titokban kibőgöd magad a zuhany alatt :)

Én ekkortájt, mint ahogy ti vagytok, próbálgattam már a tiltott dolgokat is enni, mert kivoltam attól, h egy csomó dologtól el kell tiltani magam. A karfiol, kelkáposzta nem ártott meg, de a borsó azt hiszem, igen, káposztát kicsit később próbáltam meg babot, de akkor már Kamillának attól sem volt baja. Már az is felüdítő volt, h a bablevesből kitúrtam a babot és a többit ettem, az íze megvolt :lol: Egyél keveset mindebből, csak nem érzi már meg Erik.

Én már túltettem ezen is magam - mit szabad enni, mit nem - napi két kávét iszom, néha teát is, kis bor lecsúszott vmelyik este, kajában meg már bármit. Úgy veszem észre, Kami nem reagál negatívan ezekre.
Ma amúgy sem hajlandó mást enni, mint anyatejet, hiába mondom neki, h a mennyiségtől már nem tud jóllakni, kiöntöttem a banánt is, és most a répásat sem ette meg, pedig azt szeretni szokta. :?

Talán Léna még nem érte el a 6 kg-ot, de a Liberoval figyeljetek, mert rég nem addig jó, ami rá van írva. Már mi is tapasztaltuk :(

Adri és

Kép
adri29
 
 


Nem tudom pontosan, hány kiló Léna, bár szerdán, amikor gondozásra kellett volna mennünk, csak nem mentünk, megmértem magam, aztán gyerekkel a kezemben újra a mérlegre álltam, aszerint 5,80valamennyi a csajszi, de majd jövő szerdán viszem oltatni, akkor lemérem. Mindenesetre kacsintgatunk a 6 kiló felé erősen, ráadásul a Léna hosszú is, ahogy a Márk is az volt, nála is legalább egy kilóval azelőtt kicsi lett a Libero mindig, mint ami rá volt írva a csomagolásra...

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok!

Persela, az a baj hogy nekünk jo lenne a pelus mérete, de pont tegnap vásároltunk be csomo 3-6kg-osat és lehet hogy mire az elfogy, már nekünk is nagyobbb kell... de ha addig még jo és nem kell senkinek akkor szolok!

Elég ciki, de én még nem vettem észre, mi az amit nem lenne szabad ennem Zsombi miatt... mondjuk nem eszem zsiros meg erös kajákat, de lehet hogy tök figyelmetlen vagyok és nem tünik fel, ha valami nem jo neki??

Nikike kitartás! Akkor most a párod dudkin???:-) vagy tényleg egy rajongo?

ma voltunk csipöszürésen, minden oké, Zsombi tündér volt, mondjuk a dokinö is. képzeljétek azt értette valahogy hogy Zsombi 10 honapos és kezdte kérdezgetni, hogy nem ül-e, fordul-e még, meg mondta hogy eléggé az also határt surolja méretben... aztán kezdett gyanus lenni a dolog, miért forszirozza annyit hogy mennyit eszik, anyatejes-e, stb... meg hogy miért nem voltunk még semmilyen szürésen! hát kiderült hogy félreértettük egymást! ezek után halálra dicsérte Zsombit hogy milyen szép fejlett gyerek! igy azért jobb szájizzel jöttünk el:-)
Gabi kitartás már remélem jön a joidö! és csak nézz rá Erikre attol elszáll a rosszkedv (már ha nem bömböl...)
puszi

Kép
hiuzka
 
 


sziasztok!

Koszi mindenkinek a biztatast, Dudkin a ferjem es a vilag legjobb apja, a nap fenypontja, amikor hazaer es meg latja a gyereket mert az egesznap szar kedvu gyerek rogton hangosan rohog! NEm is tudtam, hogy regisztralt a Dragam a rengeteg munkaja kozepette es meg ir is nekem??:) Szeretem na!

Tengeri soval keszitem a kajakat, de csak keveset. Gabi en sokaig kerultem mindent ami tiltott, cserebe iszonyat sok kenyeret ettem es nagyobb lett a se...m mint volt.

Persela: marc. 7. a talakozo!

Katyat felhivom, hogy jol vannak e? Adri is tudhat Roluk!

Megyek, mert Ifju Ordibator szolit!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Adri en ultetnem minimalisan Zsombi is nagyon akart latni mindent es sajna a jarassal is igy van.
nem az esti alvassal van gond a napkozbenivel.

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


haliho

Nikike: pont az a bajom mint neked, a fog. A kolyok sehogysem hajlando aludni. Napkozben elvan, sokat jatszik, de amikor nyugos lesz akkor kesz, letenni nem lehet mert bog, kezben cirkuszol, bokszol, tepi a hajam, utoget, ha leteszem a kisagyba akkor meg szivszoritoan sir, kiveszi a cumijat es ragja, es jajgat hozza. Akkor jon, h kiveszem magam melle, odabujok, akkor meg jajgat, megint utoget, bog. Es ez igy megy. Tegnap mar elfogyott a turelmem es mergesen raszoltam, h ne hisztizzen aludjon. Tuti h megertettem, mert bevette a szajaba a cumit, morgot kozben es elaludt. Nekem meg lelkiismeret furdalasom volt es kint bogtem a konyhaban, h milyen anya az ilyen aki raszol egy kisbabara.
Ma 1 orat aludt napkozben oszvisz, es annyira kivolt, hogy 7 kor elaludt a babakocsiba, mert mar kinoba odatettem, es azota is alszik, furdes ugrott, meg jo h elotte evett nemsokkal, mert en felnem keltem mostmar.

Ma radobbnnentem hogy ez a kisbaba mar nem is olyan kicsi, szinte mindent megert, es azt is tudja, ha rosszat csinal de mindig tesztel. Nikike ha jol emlekszem te irtad hogy zabalta a habszivacs szonyeget. Na Bazsi detto. Es ha raszolok akkor sikongat,csapkod es huncutkodik. Viszateszem a kozepere, de amint elfordulok megint a szelenel van es eszi, ha ranezek akkor megint sikongat.
Letakartam egy pokrocal a szonyeget, hat nem kiment a szelere es felgyurte?! Mire odaneztem mar ette megint.
Kuszini kevesbe szeret, de rajott,hogy gorogve barhova eljut, igy 1 pillanatra sem hagyhatom magara, ha nincs a jarokaban.,iszonyat gyors.

Probaltam en is a dentinoxolt, de annyira merges ha megprobalok a szajahoz erni, h csapkod, kiveri a kezembol, es elforditja a fejet.

KépKép
lmarie
 
 


Na MEri nem gondoltam volna, hogy Ti is itt tartotok. Szoszerint irtad le a napomat, csak a raszolas utan ott folytattuk ahol abbahagytuk.
HAbtapi kajalas meg mindig megy nalunk is, de ezen kivul minden mas. Csondben van, amikor piskotat majszol, meg egy darabig a hideg srepatol, en benyulhatok a szajaba, de nem sokat segit. Most adtam neki egy viburcol kupot, de ha jol hallottam mielott letettem aludni kiugrott a peloba. Ja tegnap meg a fiokjaba a kis ujjat is becsukta, szerencsere nem erovel, csak tolta, mert meg nem tudja hogy mukodik en meg hagytam, majd rajon! Rajott:)

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Masodik kor :P

En is izesitem soval (tengeri), illetve hagymat, fokhagymat, zoldkaport, petrezselyemzoldet teszek neha a fozolebe, de azt nem turmixolom ossze. Almat, kortet, birsalmat-kortet egesz fahejjal, citormhejjal, 1-2 db szegfuszeggel fozom(nem turmixolom le vele), pici cukor a vegen, es imadja.
Eddig ezt probaltuk. Ja es mindenkinek ajanlom az avokadot, televan vitaminnal, es ha mar erett akkor olyan jo kremesse teszi az eteleket. En eddig korte/alma/avokado turmixot csinaltam, illetve krumpli-avokadot es imadta!
Nalunk a pelenka sosem ures, amiot ilyeneket eszunk, a napi 3 kakis pelus az atlag. :wink: Merete meg sose egyezett a kiloval, ha 6 kg a felsohatar,akkor 5nel mar kommandozni kellett, h raadjam es ne jojjon ki semmi, ne vagja el a labat a gumi. :roll:

Hiuzka nehogy valtoztass es gondolkozz az etrendeden ezekutan, hogy annyi tejed van, gyerkocnek meg nincs baja!

Hajjaj fogyas, na az nem megy konnyen, fokent ha depis vagyok, akkor aztan csak sajnalgatom magam pluszban, hogy megjobb kedvem legyen :evil: . Nekem 15 kilot kellene minimum fogynom ahhoz hogy kozelitsem a felso hatarat annak ami a max lenne a magassagomhoz. :cry: :cry: De ha meg napkozben be is tartom a dietat, este ha hazajon a parom es ehes, akkor nem lehet megallni h ne egyek vele, mikozben kopog a szemem. Tornazni meg nincs idom es energiam, mert sokszor napokig nem latjuk apat, vagy uton vagyunk es akkor annyira elfaradok, h orulok ha atadhatom neki, en meg elnyulhatok a kadban, agyban, barhol. :roll:

Valaki irta, hogy azert nem meri vinni a gyereket uszni, mert fel hogy begyullad a fule. Na nekem is ez a problemam, mindaketten fulesek vagyunk a parommal, igy feltjuk a gyereket.

KépKép
lmarie
 
 


Meri!

En ugyan irtam, hogy csak 2 kiloval vagyok otbb a terhesseg elotti sulyomnal, de hogy az alomsulyt elerjem 20at kellene fogynom!
Csak nem Te is egyedul vagy a gyerekkel? En azert vagyok most aktiv. Apat reggel ota nem lattuk, szivas van a gyarban!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


en ket napig voltam egyedul, de most itt van, persze dolgozik, csak a gepet lenyultam, igy a papirmunkakkal szorakozik. Jo kis pentek. Gyerek azota is a bkocsiban durmol.
Viszont a te parod lefogyott valahogy,ha jol emlekszem? Mi volt a titka?

KépKép
lmarie
 
 


Igazi sorstarsak vagyunk Niki! :shock: :lol: :lol:

bocs csajok, de szofosasom van ma, ugylatszik nehez volt ez a ket nap. :twisted:

Na mielott elfelejtem, tudom, hogy lesz tali marcius 7 en, de mar az elozo alkalommal mondtam, hogy szivesen latnalak titeket nalunk Ujpesten. Ugyis ferjuram elutazik ket hetre, mienk a lakas :twisted:
Az egyetlen gond, hogy felkell 1 emeletet cipelni a bakocsikat (hiaba kerteshaz),es elsuvasztani fent, h ne kerulgessuk, de azthiszem megodjuk, en mar rutinos vagyok, majd segitek cipelni. :P :P Ja es addigra talan mar leszedjuk a karacsonyfat is. :twisted: :twisted: :twisted:

Szoval marcius 4 es 15 kozott valamikor, szoval erdekel valakit :?:

Na uccso sztori aztan befogom.
Ma megtartottam a szokasos idonkenti zokni szortirozo-parosito napot. :wink: A lenyeg, hogy a franciagyon, en a szelen, hatalmas kupac ruha, gyerek kozepen, majd odagorgott a ruhakhoz. En szepen pakolom az osszegombolyitott zoknikat egykupacba, egyszer odanezek, es eltunt. Gyerek egyesevel atpakolta a masik oldalra. Na kivancsian visszatettem megint a kupacot, erre megint atrakta. Megprobalom csatolni a kepeket, annyira edes volt!

A baloldali kupacot teljesen o rakta ossze, a szembenlevo volt az eredeti

Kép kivalasztjuk

Kép atrakom

Kép kovetkezo


Na mara talan megszunok.

Pusz

KépKép
lmarie
 
 


MEri!

Kilencvennapos, vagy mas neven szetvalaszto dietaval, aztan kb. 3 honap utantol nagyon sok, kemeny, napi 3 oras edzessel 45 kg-t.
Basszus meg mindig nem elegedett magaval, ettol kesz vagyok, ha a harmadara kepes lennek, boldog lehetnek! Ja es szemelyi edzo, ez mostmar azt mondom megerte, tenyleg valtozik az alakja, vagyis total lehet latni, ahogy epul fel az izomzat.
En is eldugulok, talan 1 ora mulva hazajon, meg addig valami salatat ossze kell raknom!
BULI, nana!!!! Nem csinalunk farsangot??? VAgy meg kicsik hozza a gyerekek?? Ha hulyeseg, csak szoljatok! Szigoruan kezzel keszitett jelmezzel??

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!
Mi sem tűntünk el, csak vendégjárás volt az elmúlt napokban, ma pedig ruhatárfrissítést tartottam (eredmény: 2 szoknya, 1 nadrág, 1 blézer és egy új szövetkabát) 8) sokkal jobb kedvem lett, remélem nem gáz.

POcvarek: én Sinlacot irattam fel, ez rizsből és szentjánoskenyérmagból van, csak patikában kapható és nem csak gyerekeknek, hanem pl cukorbetegeknek, vegetáriánusoknak, betegségből lábadozóknak stb is ajánlják, a törpe nagyon szereti gyümölccsel kikeverve. 1 doboz kb 1200Ft, 650g, a boltiak ált. 250g-osak és átlag 750Ft(?)-ba fájnak. A tejpép HA-s (igazából gabonapép tejjel, van sima és vanilíás), így azt is fel lehet irattatni és van rajta vmennyi támogatás. DE, a barátnőm nem vesz bolti pépeket, hanem maréknyi rizst sz..rá főz, jól összeturmixolja, rak bele gyümölcsöt és a gyerek imádja (4 nappal idősebb, mint mienkgyerek és 3 hónapja ezt eszi uzsira)! Azt hiszem ennél olcsóbb nincs.
Ezt a sinlacot és a tejpépet nekem a dokinő magától ajánlotta, em is tudtam, hogy léteznek, szerintem kérdezz rá és irass fel.

Adri: sztem is hagyd, hadd erősödjön, Csabó is ezt csinálta anno, nem lett tőle semmi baja, felülni úgysem hasizomból fog az elején, hanem fenékkitolással indítja majd a mozdulatsort, nagyon vicces. Csabó már több, mint 2 hónapja fel tud ülni egyedül és még csak most kezdi hasizomból, de még mindig a régi módszert használja többet.

Vera: nekem is épp ez a problémám hetek óta, nálunk az új módszer: viszem a csap alá, lemosom, majd a térdemre fektetve pelenkázom; sajnos én már nem bírtam idegekkel az állandó test-test elleni küzdelmet és nagyon fárasztó volt az állandósult challenge-day. Gyermekvédelmis barátném jót röhög a módszereimen (pelenkázás, öltöztetés-kommandón)

Gabi: egyél ami csak jólesik!

Niki, Méri: nektek is kitartás, mi is épp fogazunk, az alsó kettőt észre sem vettük, amikor a felső középsők jöttek ki neki én naponta többször is megmasszíroztam az ínyét az ujjammal, ez állítólag elzsibbasztja egy időre, estére pedig dentinoxot használtunk, mi is kipróbáltuk, nagyon kellemes. Úgy tűnik nálunk fogról-fogra fokozódik a fájdalom, mert a mostaniakkal nagyon küzd szegénykém..
Méri: a gyerekmunkát büntetik :) könnyű, ha ilyen segítséged van!

Tündi: épp a héten kaptunk bébikompot.. nagyon tetszik neki! Sétálni nem voltunk most a környéken, de holnap figyelek!

Senki ne depizzen!!!Jó éjt mindenkinek, Itykó

Kép
[/url]
ityko
 
 


Hali,

Nálunk is kitört a depi, de ennek oka nem a Manó, hanem az, hogy a cicánk megbetegedett, tegnap voltunk vele orvosnál, és sajnos elég nagy a valószínűsége, hogy menthetetlen :cry: Hashártyagyulladása van, még azt nem tudni,hogy baktériumos, vagy vírusos eredetű-e, ha baktériumos, akkor talán meg lehet gyógyítani,ha vírusos, nem is csinálnak vele semmit :( Teljesen kivagyok. Főként mivel már látványosan romlott az állapota, napok óta nem eszik, mostanra pedig (hiába adunk neki ilyen kalóriapótló pasztát) annyira legyengült, hogy nem tud felugrani pl. az ablakba, ahonnan imád nézelődni :( Annyira félek, hogy elveszítjük :cry:
Kismanó próbálja ezt kompenzálni, és nagyon kis tündéri, mosolygós. Meg néha olyan édes, amikor beszélünk hozzá, erőlködi, látszik rajta, hogy válaszolni szeretne :shock:

Ja Laktoherb: hétfő óta nem ittam, és teljesen elmúlta hasfájás, görcsölés :x

Persela: ha másnak nem kell, mi szívesen vesszük a pelust, még most fogjuk csak elkezdeni használni ezt a méretet, eddig a newborn ment... Előre is köszi :)

Méri: mi szívesen mennénk hozzátok "bulizni", kiváncsi leszek, mit szól hozzá Livi, ha találkozik más kismanókkal is :) Egyelőre még csak a tömeghez van hozzászokva, és azt általában élvezi :)

KépKép
Kép
elsijud
 
 


Szép estét, depi nélkül.

Kátyáról nincs most hírem, már vagy 2 hete nem beszéltem vele :-(

Mi köszönjük szépen minden meghívást elfogadunk találka ügyben. :lol: Remélem most nem csak a végére érünk oda :( Méri, nekem a 12-e nem jó, meg a 14-15., de amúgy mindegy, ha hétköznapra esik. És Nikike nekem tetszik a farsang ötlet, bár szerintem mi élveznénk, nem a kicsik :? max olyan jelmezt csinálunk, ami viszonylag kényelmes és nem abban lesznek végig. :)

Én azért írtam, h a HA-gabonapép alig támogatott, mert 300g a gyógyszertárban 700-800 Ft, a bolti pépek u.ennyiért 250 g -ot tudnak. Ezek szerint a Sinlac legalább olcsóbb. Mi a vaníliással nyomulunk napi egyszer, szintén védőnő ajánlotta, és Kami szereti is, csak ne keverjek bele gyümölcsöt :?
A sz..-rá főzött rizst én is hallottam már, biztos jó.

Hát, a cicust nagyon sajnálom, tényleg nagyon rossz elveszíteni őket, én csak tudom, 2 kutyusunk is elpusztult már, bőgtem rendesen :(

További jó 7végét, pihenek egyet fürdetés előtt.

Judit, jobban vagytok már? Frusi, már megint eltűntél...

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok!

MI van a cicussal?

A március eleji talikat mi most kihagyjuk. Síelni megyünk és előtte már nem merek baba talikra menni. Tudjátok én vagyok az a parázós anyuka, aki fél a baciktól. :oops: Most meg leginkább attól, hogy végre először elmegyünk 1 hétre családdal, akkor az legyen nekem tuti már. :lol:

Üdv:
Vendég
 


Jo estet!

Elsijud: sajnalom a cicot! Azert remnykedjunk, hatha a jobbik rossz derul ki. En meg nem veszitettem el igazan allatot, illetve kb. 10 eves voltam amikor volt egy kiskutyusunk, par honapos, elutotte az auto. Nagyon sajnaltam, megsirattam, de azt hiszem nem volt lelkileg nagyon megrazo. Vegul nem is lett kutyank tobbet, csak felnott koromban. Most viszont nem tudom mit csinalnek, ha Bogyoval tortenne valami, bar szegenykem most tavol van tolunk, de neha nagyon hianyzik.

Hetfon felhivom Katyat.

En most eltunok, mert holnap nagy vendegseg, hugomek, ferjem szulei, nagyanyam jonnek, ugyanis az "oreglanynak" a 85. szuletesnapjat unnepeljuk. Azert ez nem semmi. Azt sem hiszem el, hogy a 60-at erdemes megelnem. Neki pedig meg a mai napig tok aktiv az elete, celjai vannak, feladatai. Jo nem komolyak, de megis fontosnak erzi magat es ez boldogga teszi. Leginkabb Zsombor most. Kovetkezo celok: csak azt erjem meg meg, amikor megszolal, az elindulast......
gondolom utana jon az oviba, iskolaba menes....
Mar 3, mondom harom ferjet eltemetett, tobb gyereket, es Ő meg tokeletes egeszsegnek orven (hala Istennek) leszamitva a frontok es szelerosseg megjoslasat terdkalacsok, bokacsontok segitsegevel:)))))))))))

szep napot, ne depizzetek! Ja a viburcol csodakat tett a gyermekemmel. Mintha kicsereltek volna, egesz nap egy angyal volt!:)))))

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Hello!

Sajnos semmi javulás. Éjjel négy órán keresztül nyűglődtünk.

Tegnap este vendégség volt nálunk, ma reggel meg tiramisukészítéssel kezdtem, mert apósom szülinapját ünnepeltük és nagy édessgégimádó. Szóval no pihi...

Ma estére meg tele lett a gyerek torka valami trutyival, csak úgy hörgött. Adtam neki Rhinatiol (nem tom így írják-e és lusta vagyok megnézni) szirupot. Fél óra múlva, nagy hörgések és fulákolások közeppette "fölhányta" a cuccot. Majd betojtam, úgy megijedtem, de nem csak én hanem ő is, volt is sírás. :( Most meg tapadok a bébiőrre, fülelek, félek nehogy éjjel fulákoljon én meg nem érek oda.... És töröm az agyam, hogy hol szedhette össze? Mit csináltam rosszul, hogy ezt is bekapta szegény? :?

Holnap reggel indulunánk anyáékhoz pár napra, most pakolok bele az éjszakába, hogy ne reggel húzzam az időt. Persze a torok trutyi miatt most elbizonytalanodtam, hogy inkább maradni kéne. Viszont hulla vagyok így jó lenne ha kicsit besegítenének.

Már nagyon utálom, hogy csak panaszkodok. :oops:

Méry köszi a felajánlást. Lehet, hogy most nem tudunk menni. Ha meggyógyul akkor mi is síelünk.

Nikike. Dédi a szupernagyi? :)

Megyek, pakolás folyt.köv.
Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztok!

Nikike, jó "bulizást" Örülök, hogy a Vibrucol az nálatok hat.

Judit ti mikor és hová mentek síelni?
Nem hinném, hogy te csináltál rosszul valamit és azért szedett össze Barnus valamit. Ez hajlam kérdése.

Üdv:
Vendég
 


Sziasztok !!

Na, végre ide érek.
Tegnap hiuzkáig sikerült vissza olvasnom.
Nagyon tetszett a csípőszüréses dolog, marha vicces lehetett a szitu .

Méri ! Hát akkor a fogacskák miatt tüntél el megint !!!
Nem mondhatod, hogy nem segítőkész a pici fiad !!
A tali szuper lenne !!! :lol:
KÉpek ????????????????????

A farsangi jelmez nem túl jó ötlet , nem vagyok valami jó varró !! :shock:

Nikike !Már van kint fogacskátok ???

Sajna mi is még napözben nyügösködünk , sőt ő csak egyszer alszik már hosszabbakat és mostanában többször is felsír közben.

Most is szaldgálok össze- vissza , már a harmadik mondat után mehettem is .

jud77 ! Ó istenem, még mindíg nem javul ??? Mi lett a torkával ??
Szerintem nyugodtan menjetek anyudékhoz , ha bármi történik ott is eltudod vinni orvoshoz, de talán már nem lesz semmi, ki jött aminek ki kellett .

A síelni vágyóknak remélem össze jön a dolog !!! :lol:

Gabi !!! Remélem a depi már odébb állt , mindjárt jön az a fránya tavasz !!! Csak optimistán !!! :lol:

Tündi !!! Ez neked is szólt !!! :lol: :lol: :wink:
A gyerekek jól vannak ???


Úgy ennék valami finom sütit !!! :? Elkéne menni cukiba , fene a belemet !!

Puszka , további kellemes hétvégét !

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Nekem már sosem lesz időm szerintem normálisan leülni ide és írni, de távirati stílben: ma töltöttem fel fotókat a tárra...

Pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok!

Jud: nagyon sajnalom Barnit, de remelem megjavul, szerintem is menjetek, legalabb Te is pihensz! biztos nem Te csinaltal rosszul valamit! Tel van, frontok jonnek mennek, vele egyutt hideg levego enyhe levego, sosem tudja az ember mikor oltozteti jol a gyereket. Regen legalabb hideg volt, osztjonapot, fel kellett oltozni, ha nem akartal megfagyni!
Igen tenyleg szupernagyi, csak ma kicsit sokat dumalt, mar a fejem is megfajdult a vegere! Bekapcsol Nala a gomb, aztan mint a nyenyere mondja!:)

Kati: tuti en sem varrnek eszkoz hianyaban, inkabb tuzogeppel nyomulnek:)) Persze lovesem sincs mit csinalnek a gyerekbol!

Ti hogy birjatok ezeket a nagy joves-meneseket, vendegsegeket?! En ugy kifaradtam, mint meg soha. Pedig ferjem fozott, bevasarolt elotte, hugomek hoztak a tortat, csak a levest csinaltam en, ami nem egy nagy tudomany. A harcsaporkolt turoscsuszaval viszont isteni lett:)) nyam
:lol:
A takaritas viszont ram maradt:(( az egesz keglit vegig toltam, mert hihetetlen milyen dzsuveszos lett. Azert jo volt.

Jo ejt, vigyazzatok magatokra!

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?