Új privát üzeneted érkezett!

Szia Bogi!
Most csak egy gyors visszajelzés. Korábban már irtam, hogy ugy néz ki tudunk menni csütörtökön. Apa jöhet velünk, vagy csak lányos parti lesz?
Csoda aranyos a kis Lili.
Bocsi futok tovább, ami most már cammogás a korábbiakhoz képest, ezért előbb el kell indulnom, hogy kis késéssel odaérjek ahova indultam. De hát ez van.
Szép napot mindenkinek.
Ági
nicsi1
 
 


Sziasztok,
Bogi , bár minket nem hiányoltál :lol: mi sem megyünk a talira, mind3 gyerkőcöm betegen itthon, még mindig .. :x
olyan édig Lili, lányomnak meg sem merem mutatni a képeket, mert akkor nem hagyna békén még nem kapna ő is ilyen szép rucit....
hoppá felsirt Barnim
pussszzz
erzsi100
 
 


folyt. köv...visszaaludt a drágám...nehezzen bir aludni a nátha miatt...
olyan hülye vagyok!!!!
LILI, BOLDOG SZÜLINAPOT !!!!
Lehet mégiscsak veszek lányomnak ilyen tüllszoknyát, hol lehet kapni? hétvégén névnapoljuk, pont jó lenne ajándéknak :D
hoppá...megint sir a kicsim :( utálllom már ezeket a virusokat/bacikat!!!!!!
puszi mindenkinek
Erzsi
erzsi100
 
 

 
 

Sziasztok!
Most én is csak röviden:

Bogi!
Lánykáid nagyon helyesek!! Eddig úgy néz ki , mi is megyünk hozzátok!

Puszi

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!

Erzsi! Minden részvétem a Tied! Én ma zsuppoltam végre vissza a két kisebbet a bölcsi/oviba. A nagy még csütörtökig itthon van, de ez már felüdülés az elmúlt héthez képest. Egyébként meg éppen tegnap du beszéltünk rólatok Bogval, hoyg úgy hiányoztok, emrt a kocsi miatt mostanában nem tudtatok jönni. Na de ami késik, nem múlik. Jobbulást mindenkinek!

Dinuci! gyere csak nyugodtan egyetlen órára is. Lehet, hoyg elsőre elég is belőlünk ennyi :lol:

Nicsi! Ha apa nem ijed meg enyni nőtől, szerintem ő is meg avn hívva! Ha emlékeztek az én párom fejvesztve menekült az emeletre amikor meglátta a sok nőt és ygereket!

Piros

ui. bocs a sok betűkeverésért, de egyszerűen hülyülök és lusta vagyok visszajavítgatni

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Erzsi!
Pont tegnap beszéltünk rólatok Pirossal. Ja látom, ő is írta. :)
Meg beszéltünk msn-en, mondtad, hogy mindig van valaki aki
göthös éppen. :( Anyuék a H&M-be vették ezt a szoknyát. Nem volt nagyon olcsó, de van balettcipő is. A ruhát az ugye kint vettük.

Zsu!
Szuper!

Nicsi!
De jó. Jöhet apa is!!!!

Edinával találkoztunk ma. Attila nagyon édes :) Megbeszéltük, hogy a lányok már 3 körül biztos fent lesznek, úgyhogy aki tud, jöhet korábban is.

A menü:
tejfölös krumplis sali (mennyei)
tejfölös zöldségsali (isteni)
koktélvirsli
kókuszos keksztekercs (Family Frostos)
minilinzer (Benei)
anyavíz és apavíz, szörp, baracklé, kukakóla
chips

Aki ezen kívül még akar valamit, az hozzon :) :)

Puszika

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Szerintem Ági férje szuper jól ellesz. Egyszer a zenekuckóba is ott volt ha jól emlékszem, azt is bírta.
Ági javíts ki, ha rosszul emlékszem. Pedig ott még dalolásztunk is :)

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Bogi!
Hát,úgy volt hogy mi is megyünk,Beával már meg is beszéltük,hogy odamegyünk őhozzájuk és Ő majd lesz az "idegenvezetőnk",de közben kiderült,hogy szerdától péntekig itt lesz az unokatesó(anyósoméknál lakunk),és ilyenkor Beni nem szivesen megy sehova,így nem merem megkockáztatni a dolgot,azt hiszem jobb ha lemondom!
Egyidősek a gyerekek,imádják egymást ezért nem akarok Mercinek sem csalódást okozni... :?
Sebaj,majd legközelebb!Nektek azért jó bulizást!

Üdv:Klári,Beni

Kép
anyacuka
 
 


Szaiasztok!
Csak gyors bekukk.
Bogi!
Ismét lemaradunk sajna!Aranyos a lánykád ebben a balettruciban! :)
Erzsi!
Nektek gyors gyógyulást kívánok!
Megyek is mert ezer dolgom van!
Puszi mindenkinek,sziasztok!

Kép
vea
 
 


Sziasztok lányok!

Üdvözlök mindenkit, tudom rég írtam, és remélem mindenki jól van, de sajna nálunk még mindig nincsen net :( :( :( :roll:

Segítséget szeretnék megint kérni, Esprit esernyőkocsit keresek égre-földre, de eddig sehol nem találtam. Pesten sem. Nem tudja valaki esetleg hogy Ausztriában lehet-e kapni valahol. Néztem az e-bayen, de sajna Magyarországra nem szállítanak. Aki tud esetleg valamit az írjon legyen kedves priviben! Nagyon-nagyon köszi előre is.

Akit érdekel, el szeretnénk adni a babakocsinkat, Graco Quattro Tour hordozóval, nem akarok a topicot terhelni az infókkal, a számomat tudjátok! :)

Sok puszi mindenkinek, ha lesz babatali akkor lécci szóljatok!!!

Kép
Kép
esther1000
 
 


Szia Eszti!

Képzeld!
Tegnapelőtt felhívtalak, nem vette fel senki.
Ma este fél 8-kor csörög a telefon, csakhogy nem Te, hanem egy másik Eszter volt, hogy kerestem, csak nem tudott visszahívni.
Írd meg légyszi a telefonszámodat priveiben megint, mert ezek szerint valamit összekevertem.
Azért hívtalak, mert ma volt a tali, és szólni akartam, hogy gyertek.

A babakocsiról nem tudok, még a neve sem ismerős.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Szia Eszti!
Írd be google-ba:esprit esernyőkocsi,nekem adott ki rá használtat is,a fotexnet áruházba újat,a bababirodalom.hu-n azonnal meg is veheted....nézz körül,hátha megtalálod a megfelelőt.
siveron24
 
 


Sziasztok!

Bogi!

Nagyon jól éreztük magunkat a talin és remélem a lányok nyakán sem bizonyulnak maradandónak a fojtogatás-nyomok! :oops:

Jó éjt!

Piros

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Úgy látszik este már nem nagyon volt kedv a gép elé ülni :)
Az enyémeken nem hagyott nyomot semmi. Kemény csajok ezek.
Olyannyira, hogy hatalmas dolog történt.

Elfogyott a Lili pelenkája (nem röhögni), nem akartam kimenni érte a garázsba, és közöltem vele, hogy akkor nem lesz pelenka éjjel. És nem pisilt be. Ma még megpróbáljuk a kakát a WC-be, és szobatiszták leszünk. Úgy örülök neki.
Úgy látszik Lili nem egy problémás gyerek. Mondtam neki, hogy nappal nem lesz pelenka, azt mondta oké, és aztán azóta talán kétszer pisilt be fél éve. Most mondtam, hogy éjjel sem lesz, és minden oké.

Mi is nagyon jól éreztük magunkat. Bár a gyerekszoba szőnyege megsínylette a dolgot, valamelyik gyerkőc bevitte a lekváros linzereket, és persze szétgyúrva a szőnyegben találtam (Lili szerint Katica volt, és ki is nézem belőle).

Lili nagyon boldog a Beáéktól kapott kutyusával, és az Ágiéktól kapott cicájával, azóta a gyerek kezében: póni, kutya, cuca, Firby.

Remélem Ti is jól éreztétek magatokat.

Piros! Tamásnak ízlett a sali?

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok Lányok!
Bogi!
Nagyon jól éreztük magunkat. Jó volt beszélgetni, szerencsére már "nagyok" a gyerkőcök igy tudunk egymással is foglalkozni. Remélem nem hagytunk túl nagy rumlit magunk után. Sajnálom a szőnyeggel történt balesetet.
Tegnap elfelejtettem szólni, hogy szombaton 4-kor lesz farsang a Pamacsosok szervezésében, az Aporban. A belépő 500 Ft lesz. Mi úgy tervezzük, hogy megyünk. Ha van kedvetek ott is tudunk találkozni. Az elmúlt évben voltunk és nagyon tetszett Annának.
Szép napot mindenkinek.
Ági
nicsi1
 
 


Sziasztok!

Köszi Piros az invitálást! :wink: Már úgyis nemsokára én is anyuka leszek és nem "lógok" ki a sorból.Egyébként nagyon sajnálom hogy megszűnt a másik,de tőletek nagyon rendes dolog hogy felkaroljátok a próbálkozó kismamákat.

Kép
neubi
 
 


Sziasztok!!!

Képzeljétek + lett a tesztem!!!! :D :D :D

Még nem voltam dokinál, mert kicsi még nagyon.
Elvileg Somogyi Tivadarhoz tartozom. Ismeri valaki jobban?
Azt már tudom, hogy öreg és a képét is láttam a győri hétben.
De ha valaki tud róla infot, mint doki, azt megköszönném.

Hanna nagyon örül, csak győzze kivárni. :)


Hát most ennyi.

Puszi:

Judit
juditta2
 
 


ÉLJEN, Judit! ja, inkább még csak halkan "éljen", nehogy elkiabáljam! Sajnos a Tivadart én csak mint a szomszéd néni fiát ismertem, orvosként nem. De talán a többiek.

Neubi, nem rajtunk múlt, hogy kiürült a topik és biztosan újjáéled majd, ha sok friss babás mama lesz errefelé. Addig is örömmel éljük át veled a babavárás izgalmait. Kérdezz csak, ha tudunk segítünk.

Bogi!

A sali tetszést aratott. Tamás szerint mehetünk máskor is! :D

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Judit!


30 évvel ezelőtt én, 16 évvel ezelőtt a húgom is a Tivadarnál született, ezen kívül a férjem legjobb barátja, és Tivadar fia Balázs legjobb barátok. (Neki van a Somogyi Optika üzlete).

Én egy időben jártam hozzá, mert anyu hozzá vitt el. Ő egy nagyon jó szakember, nagyon harsány, kimondja amit gondol, nem kertel. Én amúgy azt gondoltam, hogy a politizálás miatt már kevesebbet rendel, de úgy látszik nem így van.
Nekem ő túlságosan hangos volt, szó szerint.
Tiniként mikor elmentem hozzá, kicsit zavarbaejtő volt, hogy annyira kiabált, hogy kint is hallotta mindenki miért mentem oda. Amikor terhesgondozásra jártam a Lizenbe, és ő rendelt, ugyanezt tapasztaltam.

De már ezek is legalább 15 éves tapasztalatok, úgyhogy a mai dolgokat nem tudom róla annyira. Nem lesz fiatalabb az biztos.

Piros!
Örülök, hogy ízlett a sali :)
Sára hogy van?
Egyre több anyukától hallom a középfülgyulladást.
Ráadásul ma Ancsáék itt voltak megköszönteni Lilit, és bár Borit gyógyultnak nyilvánították a fülgyusziból, itt nálunk elkezdett köhögni, meg az orrát fújni. Remélem nem kapták el tőle, mert akkor török-zúzok :).

Neubi!
Hú Te nagyon izgi dolog előtt állsz. Kihez jársz? Hogy képzeled el a szülést? Nemrég beszéltem egy ismerőssel, akitől megkérdeztem, hogy a homeobogyók tényleg használnak-e a szülés alatt. Az ő szavára adok, bízom benne, úgyhogy elhiszem neki. Azt mondta, hogy miután kikérdezik a kismamát a fájdalmáról, és a megfelelő bogyót kapja, akkor igenis sokat segíthet, és a kórházban a szülésznők már topon vannak a kérdésben, és támogatják ezt a dolgot.
Én amúgy egy örök kétkedő vagyok, én inkább a tudományban hiszek, nem a hókuszpókuszban, de a magasabb szintű tudás, és főleg az igaz dolgok előtt alázattal tudok fejet hajtani, és ez a homeopátia is egy ilyen dolog.
Nekem ugyan semmi nem használt még belőle amit alkalmaztam, és a gyerekeimen sem vettem észre, ennek ellenére meggyőzhető vagyok. :)

Tudod már a baba nemét? Vagy nem is akartad megtudni?
Én nem akartam, de aztán a legvégén megkérdeztük, a férjem annyira tudni akarta. A másodiknál már az elején tudni akarta, de pechje volt :) Két lányunk van :)

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Ez most egy rövidke búcsú csupán. Ugyanis minden gyermekünket gyógyultnak nyilvánítottuk és a nagyikra bízzuk Így ha a pártunk és kormányunk is úgy gondolja, akkor hétfőn tiplit veszünk és nem is jövünk haza péntekig! Majd utána jövök. Addig is legyetek jók!

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Piros!
Jó utat, és szuper élményeket. Az idő biztos jó lesz!

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!
Piros jo utat és jó pihenést!
Hát Somogyi urhoz énis jártam de köszi inkább nem. Nekem is a hangoskodás volt a bajom vele viszont amugy rendes doki különösebb baj nincs is vele. Én még mindog Dr.Fekete Zoltán mellett voksolok! :-)
Hogy telt a hétcége? Volt valaki kirándulni a gyönyörű hétvégi időben?? Mi házat néztünk péren. 6.5 millió forint. Igaz egy millio körül rá kéne költeni de megéri mert nagyon szép lenne:-) csak sikerüljön!Nincs valakinek egy jo értékbecslő és hitelügyintéző ismerőse?
Csak most az a baj hogy nagyon el kéne mennem dolgozni és nem találok semmit. Na de mindegy lehet mostmár kivárom ezt az egy honapot amig Atti bölcsibe mehet addig viszont találni kéne valamit :-(
dinuci001
 
 


Sziasztok, jó reggelt!!

Hát,ma nem virradt ránk olyan szép napsütéses reggel, mint az elmúlt 2 napban...Én épp a kapucsínómat iszogatva próbálok ráhangolódni erre a hétfőre. Krisz közben kamionokat rakosgat a billentyűzetre. :)
Mához egy hétre képzeljétek megyünk itt Dunaszegen baba mama klubba! Nagyon várom, jó lesz így közel 2 év után megismerkedni néhány helyi anyukával! Ma délután barátnőzni megyünk, pedig egyszer már el kéne látogatnunk az általatok sokat emlegetett csörgő börgőbe is!
Mostanában kevesebbet írok, nézzétek el nekem, de van, hogy semmi különös nem történik velünk, és arról ugye, nem nagyon lehet írni...

Bogi!
Jó volt nálatok a buli, köszönjük a vendéglátást! Sajna elég későn érkeztünk, így elég rövidre sikeredett a találka! Itthon is a gólyás dologról áradoztam a Tamásnak, remélem tényleg belevágsz! Azt hiszem kicsit "irigyülöm" is az ötletet!!

Nicsi!
Láttad,hogy itt a babanet kezdőoldalán is van egy ilyen menüpont,hogy: Őssejt? talán abban is vannak érdekes dolgok! Én még mindig nem tudom eldönteni, hogy akarnám e ezt, vagy sem...Bár vesztenivaló nincs vele.

Piros!
Sajna elfelejtettem, hova is mész a pároddal, :oops: de azért jó utat és kellemes pihenést nektek!
Bea!
Hazajöttetek a "nászútról" ? Mesélj ám!!

Dinuci!
Kár hogy dolgoznod kell, Attikának biztosan jobb lenne még veled otthon. De hát persze van hogy nem lehet válogatni. Azt hiszem szerencsés vagyok, hogy megtehetem, hogy itthon vagyok Krisszel. Milyen munkát keresel?

Orsi és Maminti, mégis hová tűntetek?
Mára ennyi csajok, gyorsan előkészítem az ebédet, aztán megyünk a sparba! Puszi:

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok Lányok!

Edina!
Péren mi is néztünk anno házat, de aztán nem amellett döntöttünk.
Remélem összejön Nektek.


Zsu!
És Tamás mit szólt az ötlethez? Mert a férfiak a sarkallatos pont a dologban, de ha már egy is azt mondaná, hogy lát benne fantáziát, akkor nagyban vágnék bele.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Van egy kis időm,gyorsan írok Nektek!

Bogi!
Mi is nagyon jól éreztük magunkat Nálatok! A salik nekem is nagyon ízlettek.

A kettesben töltött hétvégénk elég vacakul kezdődött,pénteket az orvosnál keztük,Marcellnek kötőhártyagyulladása lett. Kedvünk sem volt elmenni. Aztán amilyen rosszul indult olyan jól sikerült. Nagyon jól éreztük magunkat,ránk fért már egy kis kikapcsólódás. A gyerekek viszont hiányoztak. Mi eddig még nem voltunk sehol nélkülük.

Judit!
Gratulálok!!!!!
Én a Somogyit nagyon UTÁLOM. Nála szültem Dani fiamat,rettenetes volt. Embertelen,lekezelő,és a szülés alatt végig kiabált,egyszóval szőrnyű rossz élményeim vannak vele kapcsolatban. Én eddig túl sok jót nem hallottam róla. Az biztos,hogy nem ajánlanám senkinek!
Rengeteg jó orvos van itt Győrben,tudsz jobbat is választani.
Mi van az üzlettel?

Na sajna nincs több időm,balhéznak a kicsik.

Bea
beátab
 
 


Sziasztok!

Bea!
De jó. Akkor mostmár Te is tudod milyen nélkülük :)

Képzeljétek lányok milyen kálvárián megyünk keresztül mostanában.
Lili pár napja az esti elalvásnál szabályos pánikrohamokat produkál, szédül, már hányt is, és retteg a sötéttől. Nem akart elaludni, ha lekapcsoltam a villanyt, visított. Sajnos én is elég türelmetlen voltam már vele, mert nem akartam elhinni, hogy szédül. Aztán éjfélkor végre kidőltek a kimerültségtől.

Ma reggel semmi baj nem volt, aztán a délutáni alváshoz készülődve megint elkezdte, hogy fogjam a fejét két oldalt, mert szédül. A hasamon akart aludni, és fognom kellett a fejét. Katica meg össze-vissza feszengett, aztán elkezdett sírni, és 1 órán át sírt. Nem használt semmi, nyugtatás, figyelem elterelés, erélyes szó, rácsaptam a fenekére, mert az néha kijózanította, most semmi. Aztán 1 óra múlva megelégeltem, és felhívtam a dokinkat, hogy megyünk. Beültünk az autóba, azonnal elaludtak. Katicát kitettem anyósomnál, közben Ati odaért, eljött velünk az orvoshoz. Lili felébredt a kocsiban, köhögött, majdnem hányt, aztán mikor meglátta a rendelőt, közölte, hogy ő már jól van, mehetünk innen. Persze bevittem, megvizsgálták, minden negatív. Azt mondta a doki, hogyha nem oldódik meg a dolog, merthogy a félelemtől igenis lehet ez, akkor vérvétel, és kivizsgálás, majd gyermekpszichológus a program.
Visszamentünk Katicáért a bevásárlás után, már fél 7 volt, anyósom mondja, hogy 6-kor ébredt fel Katica, és hogy ő melegnek érezte, elkezdte mérni a lázát, rögtön 37,5-re ugrott, de nem engedte tovább mérni.
Itthon mértem neki, 38,1. Hurrá. Katicának eddig semmi baja nem volt. A szeme is nagyon kis szűk volt, amúgy vidám, táncol stb.
Úgyhogy én most egy kissé kivagyok a helyzettől.
Remélem nem kell Katicával meg reggel rohanni a dokihoz.

Na megyek is.

Puszika: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Bogi!
Hát nem tudom mi baj lehet Lilivel,de valami biztos van. Próbálj beszélgetni vele,hátha bántja valami,vagy visszatérő rossz álma volt,azért fél. Szerintem a szédülést csak kitalálja. Emlékszel, Kyra a fejfájásról panaszkodott heteken keresztül,kivizsgálták őt,nem találtak semmit és végül a féltékenységre vezették vissza a dolgot. Többet foglalkoztunk vele,jobban odafigyeltünk rá és megszünt a fejfájás.

Neubi!
Örülök,hogy csatlakoztál hozzánk. Hogy viseled a terhességet?
Mesélj magatokról.

Edina!
Mit szeretnél doldozni? Hova megy bölcsibe a kisfiad?
Én tudok ajánlani Neked nagyon jó hitelügyintézőt,aki több bankkal is kapcsolatban áll és biztos megtalálja Nektek a megfelelő hitelkonstrukciót. Szólj ha érdekel.
Tegnap sikerült az Msn-be felvenned partnernek,anyukáddal beszéltem is. :)

Aggódtam Krisziért és küldtem neki sms-t,válaszolt is,tolmácsolom Nektek is: sajnos még mindig szenved az émelygéstől,hányástól,Marci is lefoglalja az idejét,ezért nincs ideje írni nekünk. Megígérte,hogy jelentkezik amint lesz ereje. Mindenkit puszil.

Roen!
Hogy álltok? Mikor kell kiköltöznötök a házból?
Nagyon szép az udvar,megértem,hogy beleszerettetek. Mi most nem is foglalkozunk annyira az eladással. Egyébként válaszolva kérdésedre,mi maradnánk itt Csanakon,vagy a környéken.

Képzeljétek nem bírok Marcusommal :( Valamit nagyon elrontok vele kapcsoltaban. Nem játszik egyedül,csak ha valaki játszik vele,mindig történik valami baleset,mindenhova felmászik és persze leesik,a játékok helyett minden érdekli amit nem szabad,főleg a telefonok,távirányítokMinden szekrényből kipakol,tépi az újságokat,könyveket,Kyra babáinak a haját eszi,és nagyon akaratos,hisztis lett. Egyből visít ha valami nem tetszik neki. Nagyon el vagyok keseredve. Néha szégyellem is magam,hogy harmadik gyereknél tanácstalan vagyok.....
És hiába hagyom üvölteni,nem hagyja abba,a végén persze megsajnálom. Kiabálok is,pedig nagyon nem szeretem,de néha elvesztem a türelmem miután 5x rászólok,hogy nem szabad,de ő rám sem hederít. Már ott tartok,hogy elviszem őt akkor is bölcsibe amikor nem dolgozom. Ott állítólag jó gyerek,játszik a gyerekekkel,nem hisztizik. Sajnos nincs időm egész nap vele játszani,sok a dolgom,ha itthon vagyok.
Szerintetek mit csináljak? Van valakinek valami jó ötlete?

Puszi!

Bea
beátab
 
 


Sziasztok!!

Köszönöm a gratulációkat!! :)

Bogi!

Nagyon sajnálom. Nagyon nehéz lehet. Talán tényleg csak figyelemfelhívásnak csinálja.

Bea!

Ne vádold magad, sztem minden gyerek más. Senki sem tudhatja mindig, mi a helyes. Az se jó, ha mindig engedsz a hisztinek és játszol vele, mert akkor úgy érezheti ez a megoldás mindenre.
Szerintem az se baj, ha mindig viszed a bölcsibe, lehet a rendszeresség jót tenne neki.



Hát doki ügyben még mindig tanácstalan vok, babintit is ki akartam faggatni, de látom nem nagyon tud jönni . :(
nem tudom, ki mellett döntsek, de Somogyiról már többen lebeszéltek.

Dinuci!!

Írnál nekem a Fekete dr-ról? Róla semmit se hallottam még. Köszi!!

Vea!! Merre jársz?
És a többiek?

Mindenkinek szép napot!

Judit
juditta2
 
 


Sziasztok!

A szédülést sajnos nemcsak kitalálja. Tényleg szédül. Meg is magyarázta egyszer, mikor mondtam neki, hogy azt sem tudja mi a szédülés. De tudta. Azt mondta, hogy forgnak a csillagok és pörgök. (Csillagok vannak a plafonon a gyerekszobában.)

Az orvos azt mondta, hogy a félelemtől simán lehet ilyen, még ennél sokkal súlyosabb is. Amúgy alakul a dolog, mióta kitaláltuk a szédülés elkergető és álomőrző Karcsi cicát. Tegnap este is, és ma délután is simán, minden gond nélkül elaludt.
Sőt, az orvos szerint akár "egyszerű" vashiány vagy vitaminhiány is okozhatja.
Már elég régóta van ez Lilinek, olyan 13-14 hónapos kora óta tudja megmondani, előtte csak a viselkedéséből tudtam leszűrni, mert nagyon kapaszkodott belénk, szorította a nyakunkat, úgyhogy ez picike kora óta van nála.


Én örülnék a legjobban, ha figyelemfelkeltés lenne az egész, mert akkor nagyobb odafigyeléssel megszűnne nála.
Már kezdtem magamat okolni, és azt, hogy dolgozom. Persze benne van a pakliban, de sok más anyuka csinálja ezt, és közben a gyerek általában bölcsibe van, vagy oviba, velem pedig velem vannak, ha bármit szeretnének, jöhetnek hozzám. Ha pelenkával foglalkozom, akkoris tudom őket vinni, az autóban jókat énekelünk, és nap közben sem veszem észre, hogy gond lenne velük.
Nem hisztiznek, nem macerás gyerekek egyáltalán.
Persze vannak rossz napok, mint pl. tegnap, de ez nagyon ritka, és a reakciókból az orvos a félelmet, egy rossz álmot mondta okként.
Amúgy Lili is említette az álmot, azt hiszem írtam is, és nemrég volt, hogy felriadt, hogy rosszat álmodott.
Előtte az elalvással SOHA nem volt gond. Még írtam is Nektek mindig, hogy én altatom őket, együtt, és milyen szuper, hogy más órákig altat, ők meg max. fél óra alatt elalszanak szépen.
Pl. arra is figyelünk Atival, hogy elalvás előtt ne nézzünk TV-t, vagy maximum Épgből pottyant meséket vagy ilyen nagyon szelíd meséket néznek. Inkább játszunk együtt, táncolunk, stb.

Hát remélem a tegnapi és a mai siker folytatódik, és nem lesz gond, de félek, hogy a kivizsgálást nem ússzuk meg.

Bea!
Marcell viselkedése szerintem nem aggasztó, maximum nagyon kellemetlen. Sajnos előfordul sok esetben, hogy a bölcsiben tök jók, otthon meg kitombolják magukat. Szerintem is akkor teszed jól, ha elviszed bölcsibe, mert ott a többi gyerek között azért le tudja vezetni a dolgokat, otthon meg csak így tudja az energiáit levezetni. Amúgy meg fiú, és érthető, hogy ilyeneket csinál. Katica tökre ugyanezeket csinálja, nagyon makacs is, és rá is hiába szólok. Aztán nálam is kiabálás a vége.
Azért nekem valamelyest könnyebb, mert Lilivel már órákat képesek nagyon szépen eljátszani kettesben, Lili tanítgatja Katicát, szavakat tanít neki, képeket mutogat.

Judit!
Mi van az üzlettel tényleg? Vagy most a baba miatt inkább hanyagolod?

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Néha én is bekukkantok ám,csak nem volt témám,ezért nem írtam!

-Milyen volt a tali?Sokan voltatok?
Remélem legközelebb már mi is tudunk menni! :wink: :oops:

Judit!
Én is gratulálok!!!
Bocs,de nem vagyok képben!-Hanna nem Győrben született?

Bea!
Türelem!Sok-sok türelem!!!
Hasonló tapasztalataim vannak!Nem könnyű az biztos,sokszor azt sem tudja az ember mikor csinál jól!
Nekem sincs mindíg türelmem,sajnos én is szoktam néha kiabálni.
Ha valamit már végképp nem ért meg,akkor odaültetem az ágyára,és amíg abba nem hagyja a bőgést addig nem engedem leszállni!
Bár ez a Te Marcid korában még nem hiszem,hogy alkalmazható technika!Legalábbis én Beninek még nem nagyon tudtam parancsolni ebben a korban.
Az én férjem mindíg azt mondja,hogy másnak biztos nincs ilyen rossz gyereke!Hát nem tudom... :wink:
A bölcsivel kapcsolatban viszont nem tudok tanácsot adni.
Ha ott nincs vele gond és szívesen is megy,akkor próbáld meg!


Bogi!
Hát,neked sem lehet könnyű!
Ki gondolná,hogy a gyerekeknél ez az alvás dolog ilyen nehéz!
Lehet,hogy valami rossz élményből adódik.
Kíváncsi leszek,hogy mit mondanak!
Addig is kitartás!

Erzsi!
Olvastad a falutévét?
Márciustól 12.-étől Abdán is lesz Baba-Mama klub.
Nem tudom,hogy ki tartja és azt sem,hogy milyen lesz,de jó lenne majd egyszer megnézni!
Ha lenne kedved Barnit elhozni,jó alkalom lenne arra,hogy megismerjük egymást!

Most mennem kell!Mindenkinek jó éjszakát és kellemes pihit!

Puszi:Klári,Beni

Kép
anyacuka
 
 


Kisfiút várunkSziasztok!

Bocsika hogy csak úgy eltűntem,de megmondom őszíntén megtaláltam a többieket és elfelejtettem hogy bejelentkeztem :oops: Bocsika

Akkor válaszolok a sok kérdésre a Krekóhoz járok és megvagyok vele elégedve.Hát a szülésről annyi elképzelésem van hogy ne előbb induljon meg és természetes úton történjen a többi meg majd ahogy alakul mert persze nem szeretnék gátmetszést se ,de ha a helyzet úgy hozza hogy kell..... :?

A terhességet idáig jól viseltem 2 hete vagyok itthon idáig dolgoztam,remélem a befejezés is jó lesz :) Ha minden igaz egy kukacos kis emberke növekszik bennem a neve Vajk vagy Karsa lesz.

Most más nem jut az eszembe nemcsoda :oops: eléggé feledékeny lettem :)

Kép
neubi
 
 


Sziasztok,
nem készültek talis képek? megnéznélek ám BEnneteket, hamár nem jutottunk el :( Nálunk még itt a betegség ezerrel, sorban döglődünk, tegnap éjjel épp Marcim füle gyulladt be, ma már suliba sem mehetett..a környéken mindenki beteg..pedig esszük a vitaminokat, bérescseppet...gyógyteákat iszunk..ma kiváltottam az antibigyót MArci fülére, és majd leültem mikor fizettem..vettem mást is, de azért...több mint 11ezret a patikában hagyni azért sztem naon durva.. :shock:
képzeljétek , hétvégén az ismerősöm elvitte a gyerkőcét az ügyeletre, mert kicsit fulladósan köhögött és a nagyobb gyereke eccer már befulladt neki, ezért marhára parázik , szal a lényeg h 1000 Ft-ot kellett neki fizetni az ügyeleten...gyerekeknek nem ingyenes?? vagy most hogy van ez?? aki nálam jobban képben van mondja el lécci..

Klári
igen olvastam én is, és pont két napja volt itt a védőnő de én kuka elfelejtettem erről megkérdezni...nem emléxem pontosan h mikor lesz délelőtt, de lehet h nekünk pont alvásidőben :( de talán eccer-eccer eljutunk majd és talizunk :D oviba Beni ide fog járni?

Bogi
remélem Lili jobban van már.

Piros meg pihizik..kicsit irigylem :P

puszi mindenkinek
ERzsi
erzsi100
 
 


Sziasztok!

Nagy nehezen mi is hazaértünk. Sajnos nagyon rosszul sikerült a nagyizás. Zselyke kruppos lett, igy kórházban töltöttünk 1 hetet, utánna összeszedett egy virusos hasmenést és hányást, amit sikeresen megkaptam tőle, most kezdek már jól lenni.
A kórház szörnyű volt. Az estéket egy széken ülve töltöttem, napközben a nagyik voltak bent, igy azért tudtam pihenni. Zselyke elég jól viselte, a végén még mosolygott is a doktórnőre, amikor hallgatta. A gyerek ágyában olyan puha volt a matrac, hogy nem birt rajta megállni. Nekem pisilési lehetőség 2 emelettel lentebb volt stb. Hogy mindezért még plusz pénzt is fizessek a tb-n felül, az azért kicsit mulatságos. :cry:


Remélem betegségen már mindenki túl van.

Enikő
Jogos a szerelem!! :)

Taliról tehetnétek fel képeket! A legközelebbin már mi is ott leszünk.

Most gyorsan ennyit!

Csók: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Sziasztok!
Bogi!
Elösször is sajnálom ami veletek történik,nem tudok hozzá szolni!Esetleg annyi hogy nálunk Erik nem mer a szobájában aludni mert fél hogy az autok bejönnek hozzá!Tudod az ő szobája az utcafront felé van!Igy a mi szobánkba külön ágyon alszik,és végig alussza az éjszakát,amit az ő szobájában elképzelni sem lehetne ,mert ha elalvás után átvittük kb:1/2 óra és köztünk volt!Kiváncsi leszek mi lesz a vége a dolgotoknak!
Judit!
Itt vagyok nem vesztem el!Remélem jól vagy!A Somogyit gondold meg de szerintem ne!!!!!
[color=red]Orsi!
Mi is tölötttünk 2éve nov-ben 1hetet a korházban Erik nagyon beteg volt,elkapott egy ugynevezett EBV virúst,ami 5fajta betegséggel jár együtt!Minket is nagyon megviselt a dolog,én is a kiságyunk matracán töltöttem 6 éjszakát!Nálunk férjem munka után jött ben csak a korházba akkor én hazajöttem fürdés átöltözés kaja csomagolás stb.........,azt vissza a korházba!Azt hittem a végére megörülök,nagyon rossz volt!És igen ezért akarnak pénzt kérni!Röhej!!!!!!És a kisalföld sms rovatában olvastam hogy igen is fizetni kell,különben egy anya minek van bent a gyerekével még éjjel is a kórházban,amikor 1óra látogatás bőven elég lenne egy nap!Ezek meg vannak bolondúlva,nekem biztos nem lenne szivem ott hagyni még a 13éves lányomat sem!Jó persze ő már az éjszakát kibirná ott egyedűl de egy 3 éves gyerek??

[color=red]Piros!

Látom nem akartok javulni,hát gondolom jó lesz ha már kikeveredtek belőle!Gondolom nagyon lefáraszt ez az egész,meg észre is veszem mert amikor elkezdünk msn-en beszélni váltunk 2 szót és eltünsz!Ezt nem rossz indulatból irtam ne hogy félre érts!!!!!Gyógyuljatok meg mihamarabb!!!!!!
Bea!
Ne vádold magad!!!!!Marci egy ilyen fiucska aki törödést igényel,és most van abban a korban hogy mindent kipróbál minden érdekli!!!!Ilyenért kár idegesítened magad szerintem!!Bőlcsi hát nekem mindkét lányom járt bőlcsibe szerintem nem olyan rossz dolog!!!Legfeljebb félnapra próbáld meg!Amúgy igen is rá kell szólni a gyerköcre ha olyan dolgot csinál amit nem szabad ,nálam is ez van akkor hisztisen bevonul a szobába és én utánna kiabálok hogy ha megnyugodtál akkor kijöhetsz amúgy addig ott kell maradnia a szobájába mig meg nem nyugszik!!Szerintem attol az ember még nem rossz szülő ha próbálja fegyelmezni a gyermekét!


Na mára ennyi voltam!Mindenkinek további szépnapot!!!
A betegeknek gyógyulást!!!
Sok puszi mindenkinek!
Sziasztok!

Kép
vea
 
 


Na ez marha szupi ,nem igy akartam irni!!! :P :P :P
Megőrült a gépem vagy én vagyok ilyen béna?????
Na mindegy ez igy sikerűlt!!Bocsi :oops:
Sziasztok mégegyszer!!!

Kép
vea
 
 


Sziasztok!

:) Kicsit szörnyűbben hangzik a dolog, mint amilyen. Szerencsére a napokat azért nem ez határozza meg, bár nap közben is mondja, hogy szédül, de már kitaláltam egy remek terápiát, ami úgy néz ki beválik. Ebből is látszik, hogy pszichés a dolog, és félelem van mögötte.

Ki tudja? Lehet, hogy imádja a Vitéz Lászlót, nagyokat kacag rajta, éjjel álmában meg ő a Vitéz László aki harcol az ördögökkel, és ez is lehet, hogy végül rossz álomként csapódik le nála. Nem lehet tudni.

Most kitaláltam, hogy nagy csatakiáltásokkal szaladunk, hogy, nem félünk a szédüléstől, elmehet a fenébe. Fut utánam, kiabál, és aztán el is feledkezik róla, hogy egy perce még fogni kellett a fejét. Aztán a Karcsi cicát meg egy fejpánttal a fülére erősítettem, és így ő is elkergette a szédülést.
Szóval alakulnak a dolgok!

Orsi!
De jó, hogy jelentkeztél.
A talin mondtam a lányoknak, hogy mi van veletek, mert kérdezték is egyből :) Mikor futunk össze?
Holnap megyünk Szentivánra, de akkor sűrű lesz a program.

Lányok!
Holnap nálam lesz a gólya első 3 példánya! A prototípusok!
Majd teszek fel képet róla!

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!
Benézek egy cseppet miujság. Bogi örülök hogy a tali jol sikerült majd legközelebb énis bepotolom :-) hát az a ház már nem biztos lehet mégiscsak győrben maradnánk aztán később ha ugy hozza a dolog elcseréljük. Mondjuk előbb legyen valami remény hogy tudnk is venni. :-(
Deaknezsu énis sajnizom hogy dolgoznom kell de még egyenlőre azt sem tudom hol.
Bea még nem tudom hova viszem Attit de szeretném ha a legmegbizhatobb emberek vigyáznának rá. Van itt bölcsi a közelbe de... fene tudja. Amugy hogy vagytok?meg kösz ia hitelügyintézőt de már időközben ugy néz ki találtunk egy jot.
Most mennem kell majd még kukkolok addigis jo csevegést.
Pusz mindenkinek
dinuci001
 
 


Sziasztok!

siveron24: köszi a segítséget, közben én is ráakadtam az Esprit kocsira, nem értem, pedig én is a google-on próbálkoztam először :)

Bogi, Te meg közben rámakadtál, úgyhogy már nem küldöm a számom.

Be is kell fejeznem, irtó kivagyunk Anival, jön a foga, nem alszik, hisztis, és ettől én is az vagyok :roll:

Puszi!!!

Kép
Kép
esther1000
 
 


Sziasztok,
Eszter, de rég hallottam Rólatok! nyugi, fogzás még eltart egy ideig..nálam Barnusnak most épp fennt bújt ki 2 foga, mert ő kettesével fogzik..igaz alul a 3. fog kakukk tojás, mert az egyedül bújt ki, most igy 7foga van, és holnap lesz/mindjárt :D / 8hónapos..múlt éjjel csak 10szer keltem fel hozzá, és csak cicin nyugszik meg..
na..mennem is kell..mert Marcinak meg fülgyulladása van és hallom h sirogat álmában...szal jó éjszakáim vannak mostanában nekem is :( de lesz ez még igyse :D
nemsokára március...jobb idők.?..
pussz
Erzsi
erzsi100
 
 


Sziasztok!

Már vagy ezer éve nem jártam erre.

Egy 3 és fél éves kisfiú (Bandika) és egy 13 hónapos kislány (Csilla) anyukája vagyok.

A segítségeteket szeretném kérni bölcsi - bébiszitter témában.

Ősszel, de legkésőbb jövő januárban vissza kell mennem dolgozni. Szeretném megtudni, hogy mik a tapasztalatok a győri és (ha van) Győr környéki bölcsikről.
Az is szóba jött, hogy gyermekfelügyelőt fogadjunk. Ha van ismerősötök kérlek írjatok.

Bármilyen infot megköszönök.

Csáó
Eszter
ppont
 
 


Szia Eszter!

Bea és Piros is tud mondani infot a csanaki bölcsiről, de ahogy eddig hallottam tőlük, nagyon meg vannak elégedve.

Bandika már ovis? Mert akkor célszerű olyan bölcsit választani, ami közel van az ovihoz, nem?

Lányok!
Javulóban vagyunk Lilivel!

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!!

Megint nagy a csend. :?

Bogi!

Ez jó hír!! Sokat gondoltam rátok, örülök, hogy alakul a dolog.


Azt hiszem döntöttem doki-ügyben, a Kelemen Szilárdhoz szeretnék elmenni, de nem magánbam, csak sima rendelésre. Tudja valaki, hol rendel?
Köszi, ha segítetek.


Mindenkinek jó hétvégét. Bár az idő lehetne jobb is.

puszi:

Judit
juditta2
 
 


Sziasztok Lányok'
Bogi'
Csak kitartás és jó ötletek és minden megoldódik. Úgy látom nálad egyikből sincs hiány. A gyerekeknél jobban bejön a játékos megoldások mint a szigor, bár van amikor rá kényszerül az ember lánya némi szigorra is.
Nálunk ugy tünik megoldodni látszik az akaratosság. Sima napjaink vannak, igazán okos szófogadó lett mostanában Anna, remélem még sokáig marad igy.
Neubi'
Most esett le hogy te is annyi idős terhes vagy mint én, lehet hogy egyidőben szülünk. Én ma töltöttem be a 32 hetet és a Vajdánál szülök ismét. A héten voltam ultrahangon, tulajdonképpen minden rendben van, bár még haránt fekvéses a pici, de a doki mondta hogy még simán megfordulhat, sőt lehet hogy el is kedzdte, mert eddig faros volt. Egyébként meg arra készüljek hogy Fanni nagyobb lesz majd mint a tesoja volt, de még nem lehet tudni hogy mennyivel. Az ultrahangon kértem video felvételt is és otthon megnéztük együtt Annával a kistesot, teljesen el volt ragadtatva, másnap a kazettával ment bölcsibe, hogy megmutassa a tesoját, azóta is többször kérte, hogy nézzük meg. Olyan megható ez.
Bölcsi ügyben'
Mi az Örkény utiba járunk. Alapvetően meg vagyok velük elégedve. Noriko is szeret oda járni. Délelött játékos foglalkozások vannak és nemcsak felvigyázázás. Nagyon sokat fejlődött Anna azóta, hogy oda jár.
Úgy tervezem, amikor már itthon leszek, kb.2-3 hét múlva, akkor már nem kell korán kelni és sietve menni a bölcsibe igy talán nyugodtabb napjaink lesznek. Remélem.
Bea'
Tanácsot adni nem tudok, csak annyi a fiuk azért mások mint a lányok, már ebben a korban is.
Piros'
Remélem jól pihentek. Irigykedem kicsit.
Szép estét mindenkinek.
Ági
nicsi1
 
 


Sziasztok!

jelentem megjöttünk. Mit mondjak, sok irigyelni való nem volt a pihenésünkön: hétfőtöl szerdáig Tamás vot beteg, azután szerdától péntekig meg én. Úgy tűnik most került ránk a sor a három gyermek után. Vagy lehet, hogy az agyunk jelezte a testünknek, hogy kiengedhet: most nincs felelősség, lehetünk betegek. Majdnem hazajöttünk hamarabb, de azután inkább magunkban haldokoltunk. Szerencsére mára már csak a köhögésem maradt a dologból. Jó volt, hogy akkor feküdhettünk le aludni, amikor levert a getha és nem kellett alkalmazkodnia a gyerekekhez.

De a legjobb hazajönni volt. Na meg most, amikor mindhárom itthon szuszog végre a saját helyén! Még tegnap is volt egy kis hiányérzetem, mert a középső vidéken volt anyóséknál. Csak most nyugodtam meg, hoyg mindegyik itthon van. Azt hiszem nekem már csak így teljes. Beszélgettünk a párommal is, hogy mostanában már nem vágyunk el annyira, mint akár csak egy évvel ezelőtt is. Biztosan azért, mert a délelőttök legtöbbször kiszámíthatóan a mieink, és az éjjelek sem nagyon rosszak, így nem gyülemlenek fel a kibeszélendők annyira.

na most megyek, de majd még átolvasom a híreket.

Üdv,

Piros

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Ági!
Úgy néz ki, hogy az apró trükkök beválnak, bár meg kell hagyni, Lili nem egy elveszett gyerek, és átlát rajtam sokszor, de hagyja magát.

Piros!
Igazából szerintem kellett nektek ez az egy hét, hogy rendesen kibetegeskedhessétek magatokat. Engem néha zavar, amikor rajtam van a nyavaja, hogy tartanom kell magam. Most is pl. Ati betegecske, és néha annyira irigylem, hogy férfi, és ő nyüsszöghet :) Néha úgy érzem tényleg, hogy meghalni sem lenne időm.
Mindenesetre Nekem minden nap eszembe jutottatok, és akár hiszed akár nem, hiányoztál. Valahogy most fogtam fel, hogy az utóbbi hetekben a gyakoribb találkozás milyen jó volt. Mindig eszembe jutott valami tök jó ötlet, és gondoltam felhívlak, aztán eszembe jutott, hogy nem vagytok. Na meg tegnap is volt itt a Zenélős autó, és már csak az ablakból láttam, hogy megy el, és lelkiismeretfurdalásom támadt, hogy nem vettem golyócskát Neked.

Ja, elkészült a gólya prototípusa. Még nem teszem fel, mert lesznek változtatások rajta, de nagyon tetszik.

Puszi mindenkinek: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Bogi, köszi a számlát! :)
Azt hiszem mellettetek húztunk el kocsival tegnap Újfalu előtt. Épp valamelyik csajt tetted be a kocsiba. Pisi volt? :)
Csak későn ismertelek meg.

Piros
, azért kár, hogy így alakult, de tényleg legalább nyugiban "haldokoltatok". Itthon erre úgysincs idő.

Pocakos mamik!

Van ca. 15 régebbi kismamás újságom. Van köztük sok Kisbaba, nem tudom emlékszik-e rá valaki, amikor Zsófi született, akkor volt a kismama különszáma kb 1 évig. Minden szám a terhességről, pici babákról szól.
Szívesen neki adnám valakinek, mert már nincs időm olvasgatni.
Plusz elajándékoznám a régi autósülésünket is. Mi a papa autójába használtuk, mert olyan régebbi típus, de biztonságos. Meg még körülnézek mi van. Költözés miatt én már nem rakosgatok semmit. :wink:
Csak ki kellene ugrani Zámolyra értük.

Na mindenkinek pusz!

Enikő
Ágoston/Ábel + Zsófilány
roen
 
 


Sziasztok!

Enikő!
Igen, mi voltunk. Szembesültem a szobatisztaság hátrányaival. Pisi volt Lilinek, és meg kellett álnunk :) Zámolyra mentem Helgáékhoz, odafele vittem be a számlát.

A Kismama újságokat én azoknak a vevőimnek szoktam egyet-egyet betenni a csomagba, akik rendszeresen vásárolnak nálam, és még viszonylag kicsi a babájuk. Tényleg jó ötletek vannak bennük.
Ha nem sajnálod ilyen célra, és az a fő, hogy elpasszold őket, akkor szívesen átveszem.

Lányok!
Nyílik nálunk egy új bolt. Angol új és használt rucik lesznek, meg bizományi is lesz. Akinek van amit el akar adni, az majd szóljon, és írom a telefonszámot. Március 1-én nyílik.

Bea!
Megjöttek az új PO-k, de el is fogytak. Az 56-osokat félre tettem neked, amit megbeszéltünk. Szerintem hamarosan rendelem az újakat.
Hogy megy az autó? Boldog vagy, mi?

Mi lehet Krisztivel? Már kezdek aggódni érte, de komolyan. Ha nincs ideje, azért akkoris szokott jelentkezni néha.
Elveszett lányok!
Könyörgöm, jelentkezzetek!!!!!

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok barátnéim!

Most csak Boginak pár szó:

Hívtalak ma estefele, hogy milyen gólyára gondoltál pontosan, mert Tamás megkérdezte az ismerősünket gyártás ügyben. De látom, már meg is csináltattad!! Csak így tovább!!!

Puszi mindenkinek!!

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!

Alig tudom utolérni magam és a gyerkőcök sem akarnak nagyon leszállni rólam. Persze ez érthető és valahogy nem is bánom annyira. Rádöbbentem, hogy már Dávid is nagyfiú, folyamatosan dumál. És ha ő is megnő nem lesz már kicsi babám többet!

Nekem is hiányzotta csapat és persze főleg te, szomszédasszony! kerülgetem a salis tálat, hogy visszavigyem, de még nem volt érkezésem erre sem. Talán szerda délután összejön. Igaz, könyvtárba is kéne mennünk, mert az egy hetes DVD kölcsönzési időt mintegy három héttel léptük eddig túl. Ki fognak zárnia könyvtárból :cry:

Nem tetszett nekem ez a mai vizes havazás. Most már ne legyen tél. Nyílnak a krókuszaim, rügyezik a cseresznyefa. Tavaszt akarok!

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Jó reggelt!

Ma végre újra süt a nap!! Hurrá! Én is majdnem padlót fogtam, mikor tegnap kinéztem az ablakon... Piros! Nekem is a krókuszaim nyíltak ki!! Először ültettem, annyira szépek! Remélem a többinek sem tett be ez a furcsa idő. Sajnálom, hogy betegre pohentétek magatokat :) , legközelebb biztos jobb lesz... Ha lesz egyhamar ilyen...

Orsi!
Sejtettem hogy valami nem oké veletek, nem szoktál te ennyi időre eltűnni, de erre nem számítottam!! Nagyon sajnálom a történteket, nagyon megrázó lehetett!!

Neubi!
Most tudtátok még csak meg, hogy kisfiút vársz?

Juditta!
Gratula a pocaklakóhoz!! :lol:

Nálunk különösebb újság nincs...Most szokunk vissza arra, hogy lehet bármilyen idő, akkor is kint vagyunk minimum egy órát. Télen ezt nagyon elhanyagoltam,sajna. Pedig Kriszre nagyon jó hatással van a friss levegő! Már nem itthon az udvarban játszunk, hanem elmegyünk a szép felújított parkba, és ott tombolunk! Kicsit előrébb hoztam az esti lefekvést is, mert marhára elcsúsztunk, mostanában este 10, fél 11 volt, mire elaludt Krisz, és ennek megfelelően 10 körül kelt. Most este 9-kor már alszik, és 8 előtt kel. Azért ez egészségesebb, szerintem!! Megyünk ma fodrászhoz, remélem sikerül levágni a törpém haját, új helyre megyünk ugyanis. Hihetetlen, mennyi haja van!!
Enikő!
Mindjárt elköltöztök, és nem is találkoztunk!! Pedig hogy megbeszéltük, mi?! Amúgy tényleg csodaszép a leendő kerted!!

Mára ennyi, társalkodók, élvezzétek ki ezt a jó időt ti is, betegeknek jobbulást!!

Puszi!!

Kép
Kép
deaknezsu
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?