Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én is szívesen találka. Csak úgy látszik nem olvastam el valamit...kicsit figyelmetlen voltam.
Sorry.

Plusban 14500 volt ezen a héten az etetőszék.
MI 17000 vettük a www.bababirodalom.hu-n, mert Anyunak volt ingyenlottó kedvezménye.

Ma elmentünk kikapcsolódni Apával. Megnéztük az S.O.S szerelem c. filmet. Szuper, ha el bírtok szabadulni mindenkinek ajánlom, aki nevetni akar és kikapcsolódni. Nálunk nagyszülői babysitterség volt 2- 7-ig. :)

Holnap meg izgi nap lesz. Megyünk a Babavilág felvételére a Récsei Centerbe. 9-11 között. Na kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Én arra készülök, hogy Marci játszik egy nagyot a játszóházban. Még úgy sem volt soha ilyen helyen.

Puszi:
Vendég
 


Sziasztok!

Jud: dehogynem jo, mar alig varom, hogy rendes tavasz legyen, szoknyas, harisnyas, kiskabatosas....:) Es apanak is koszesz!

Pelle: jobbulast, szerintem Somi azert jar meg mindig tornara, mert ott vannak a jo csajok, csak nem mondja Neked, mert akkor atgondolnad a dolgot es a vegen feltekeny lennel aztan nem vinned, trukkosek am ezek a kiskrapekok!:))

Vera: mi van? Itt lesztek a Recseiben? Mi, hol miert? szoval ez nem a Piert? Na de hulye szovicc! Mirol van szo???? Valamikor mostmar tenyleg meglatogatunk am Tikteket! SOS szerelem, de romantisch!:)

Megprobalok fenykepet ide buheralni!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Hello!

A bébiúszást mi most kezdtük, azaz majdnem öt hónaposan. A szombati volt az első alkalom. Így nem számítok túl tapasztaltnak, de amit tudok leírom.
Azt olvastam, hogy 3-4 hónapos kortól lehet kezdeni, a lényeg, hogy még legyen úszóreflexe a babának. (Ha ráfújsz beszippantja a levegőt és összezárja a száját) Ez kb. 7-8 hónapos koráig van meg.
A víz hőmérséklete általában 30-32 fok, ami picivel hidegebb, mint amiben fürdetjük, de ha mozog akkor nem fázik benne. Zuhanyozni kell uszi előtt és után, tehát a vízhőmérséklethez, és a zuhanyhoz érdemes szoktatni előtte.
Ha szeret a gyerkőc fürödni, akkor szerintem nem lesz gond, mi egyikhez sem szoktattuk, és nem volt baja velük.

Szerintem egyedül elég nagy macera, ülni-állni még nem képes bébivel így azt javasolom, hogy először családostól menjetek, és ha a hely kialakítása (öltöző) olyan, hogy egyedül is megoldható, akkor menjetek vele külön.

Úszópelust kell vinni és ami a fürdetéshez egyébként is kell (törölköző, fürdetőkrém, pelus, popsitörlő, posikrém), + érdemes valami "alátétet" is vinni amin öltözteted. Mi eldobható úszópelust használtunk, de van olyan úszónadrág is ami tartós. Ezt nem ismerem, csak láttam.

Ahol mi voltunk ott az időszak adott az úszásra, nem csoportos, hanem az oktató mindenkivel egyénileg foglalkozik. Ez azért volt nekem szimpatikus, mert saját tempójában tud fejlődni a gyerkőc. Az ár két felnőttel 2.500 Ft, egy felnőttel 1.700 Ft. Ez átlagosnak mondható, én négy alkalomra 9.000-13.000 Ft-os árakkal találkoztam.

Most kb. ennyi jutott eszembe, de ha van még kérdésed, tedd fel nyugodtan.

Somának jobbulást!!! A kis gumipókbajnok! Mit neki 5 pontos biztonsági öv!

Pelle, hurrá, végre!!! De jóóó, örülök!!! Akkor veszem a húúúst. :)

Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 

 
 

Húúú. Mikor elkezdtem az utolsó hozzászóló még Pelle volt. Most meg kapkodom a fejem.

Frusi, akkor neked válaszoltam is! :)

Szuper!!! Akkor még töb húúúst veszek! :)

Mozi de jó! Én mindíg vacilálok, hogy amikor épp el tudnánk szabadulni, akkor mit nézzünk, meg, hogy azt a kevéske szabadidőt nehogy valami sza...r filmre költsük el. Szóval SOS-t felvettem a listára, köszi!

Na megyek pihizni, mert kidöglöttem az egész napos lakás glancolástól.

Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 


Nehany kep ahogy igertem: az egyik a bebikomprol, valaki kerdezte, hogy nez ki, a masik ketto ma keszult a Normafanal, felugrottunk retesezni!

csokesz
Kép Zsombi a készségben (bebikomp) Kép Napsütésben Kép Csibészek

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Ja Jud: kiokosodtam ma! Tudok kepet meretezni, meg IrfanView-m van! Rajottem, hogy igy tudok wiw-re is tobb kepet tenni! Hat mindig tanulok valamit! :oops:

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


A bebikomp kicsit buzis, de lanyoktol orokultuk, ugyhogy ha keves is, de ez magyarazat!:)
Zsombi dzsekijet meg tegnap lottem a Premier Outletben, ahova hugomek vittek ki (beszart az autom, de mar irtam).

Eldugulok!

Joccakat

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Jud: szuperek a képek, kedvet kaptunk az uszihoz! persze majd csak ha eljön az ideje! mi is szivesen csatlakozunk a talihoz!
Nikike, Kati, Tündi, Pelle, Frusi, mindenki: tündériek a babácskák! Lillácskának azok a hatalmas szemei...
Én is jövök büszkélkedni, holnap leszünk 8 hetesek:-) Kép Kép
Szoval nekünk még nem aktuális az etetöszék, egyelöre a mai esemény az volt, hogy a mozeskosárbol az ágyacskába költöztünk!
Gabi, hogy megy a szopi? Csak akkor válaszolj erre a kérdésre, ha ezzel nem léped tul a napi idökeretet:-)

Állitolag a Konyec c.film is nagyon jo!
Betegecskék, meggyogyultatok már?
Puszi

Kép
hiuzka
 
 


sziasztok!

Emese: Zsombi oriasit nott! Nagyon helyesek vagytok!
Persela: Boldog szuletesnapot!!!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


na vége a 7végének, én is itt vagyok.

Nagyon klasszak a képek, olyan kedves arca van minden babának. Az etetőszékekkel tényleg benevezhetnétek reklámfilmekbe :lol:

Bizonyára én vagyok az egyedüli, akinek a hagyományosabb etetőszékek tetszenek :? nem mondom, nagyon csúcsszuperek ezek a modern székek, de nekem kicsit "furának, ufószerűnek" tűnnek, én olyat szeretnék, ami fából van és bútornak néz ki. Lehet, h a kényelmességi igényeket nem elégíti ki annyira, mint ezek a modernek, nem tudjátok, van más hátránya is? Biztos tudjátok, milyenre gondolok, szétszedhető, és akkor kisszék+kisasztal is. Én egyelőre egy hátrányát látom, h nem 5 pontos öve van, de talán valahogy biztonságosabbá tehető. Ja meg nem dőlthető a háttámla, de ha még nem most teszem etetőszékbe, akkor az fontos? Tanácstalan vagyok :?

Judit, én is benevezek a topictali nálatok megrendezendő fordulójára:-) Köszi. én cserébe csak azt tudom felajánlani, h ha nagyobbak lesznek a csemeték, mondjuk nyár végére, fél/egész napos családi 7végéhez egy nagyon hangulatos, zölddel teli (értsd:fák, fű) helyszínt biztosíthatunk, ami a hatvani tábor, minden komfort (konyha, mosdók, ágyak) adott, lévén, h beteg gyerekek táboroztatására most szerelik fel, lehet bográcsozni, van kis tó...de Bp-től kb. 50 km-re, tehát Zuglóiak/Újpestiek előnyben.

Nikike, a rózsaszín nagyon tuti szín, sose bándd. Ha Kaminak lesz kistesója, és fiúra sikerül, a rengeteg ruhával, amit most eltettem, mit kezdek majd? A 80%-a rózsaszín :shock:

Frusi, mi is most vettünk textil építőkockát, bár már volt 3, most még egy táskácskányi. Cora? Nekem egyedül ez tetszett a baba-mama hetekből, meg két kiszokni. Még jó, h olyat vettem, ami 6-12 hósaknak való, bár Kami még csak 5, mert most pont jó rá :shock:

Judit, a Petőfi S. utcaiba voltatok úszni, ugye?

Adri és

Kép
adri29
 
 


kis zokni

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok!

Niki: eszméletlen jó pasi Zsombi stipi-stopi foglalom Biának.. :wink: Szerintem Őt, egy cseppet sem zavarja hogy milyen színű a járgánya.. :lol:
Pelle: húha, kíváncsi vagyok, mit mondanak!! drukkolok..irj.. :wink:
Emese: hát még csak most született...és már kész fiatalember.. :wink:
Vera: drukk, majd mesélj mi volt!! :wink:
Rebeka Luca: üdv közöttünk Ildikó. Mesélj magatokról. Hát Te is itt laksz a környéken!! :wink:
Lovizsu. Boldog névnapot!!! :lol: Merre vagy?
Judit: nagyon jól hangzik ez az uszodás dolog. :lol:
Persela: Tényleg szülinapod van?? Akkor én is csatlakoznék a jókívánságtevőkhöz! :lol:
Többiek?? :?: Csak nem betegek vagytok??

Tegnap egésznap bőgtem annyira tragikusan, eszik Bia.. Egyszerűen nem akar enni, az első szopi az még jó… de utána valóssággal „tömni”kell. Így már én kikészültem és egy idő múlva Ő is, megutálja az egész szopi témát. Tegnap már kínomba elővettem a tápszert… az se kellett legnagyobb döbbenetemre. Ha Ő rajta múlna csak 40-70-et, enne. És ha én egyszer elkezdek bőgni annak se, vége se hossza, ilyen hülye vagyok… papírom van róla. :wink:
Bocs a panaszáradatért. :twisted: .

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Hello Csajok,

elmúlt a hétvége újra itt..
Velünk semmi extra nem történt csak a szokásos állandó jövés menés.
Pénteken mi is voltunk úszni, ami nekem nagyon tetszett. Én mondjuk direkt olyant kerestem, ami hétköznap van mert nekünk a hétvégéink mindig zsúfoltak vagy mi megyünk vagy hozzánk jönnek. Mi a Pólus hotelben voltunk. 8 fő van egy csoportban és 3/4 órát tart.
Nekünk is mondták a hideg vzíben szoktatást és a zuhanyzást is. Na egyszer együtt zuhanyoztunk Benővel itthon aztán mivel semmi gáz nem volt be is fejeztük. A fürdetővízét peidg csak egy kicsit hütőttük le jobban.
Ott lehetett venni fürdőgatyát venni a gyereknek, ami megfogja a kaksit de nekünk már volt és szerencsére elfogadták. Nálunk még vinni kellett orvosi igazolást, hogy a gyerekkel moinden ok. Hallottam olyat, hogy valahol a szülőktől is kérnek.
Judit tök furi, hogy nálatok már volt merülés. Mi még csak vízen lebbegés és ehhez hasonló feladatokat csináltunk.

Nikike, tegnap délelőtt mi is fent voltunk a Normafánál és be is réteseztünk nyammm. :D

Adri nem vagy egyedül én is ilyen hagyományos etetőszéket szeretnék majd, ami szétnyitható asztalra és székre. Mondjuk én nem látom semmi hátrányát de lehet, hogy elfogult vagyok. Az az igazság, hogy még igazán nem néztem körbe ez ügyben de nem nagyon láttam még "ezt a régi tipusút".

Remélem a betegek már meggyógyultak.

Tündi ne keseredj el. lehet, hogy ennyi is elég Biának ha a tápzser sem kell neki. Gondoldom szépen cseperedik és jó kedvű, nem?

Adri, milyen zöldségeket kap Kamilla? Írtad, hogy Kamilla inkább azt eszi. Most szeretném elkezdeni a zöldésgek adását Benőnek. Eddig csak gyümiket evett. Céklát adtál már?
Kata
pocvarek
 
 


Sziasztok!

Mi is megvagyunk csak kicsit mozgalmas volt a hétvégénk. Meg a ma délelőttünk is.

Lányok nagyon édesek a babók! Szuperek ezek a fotók. Mi is épp most gondolkodunk etetőszéken. Frusi a tiétek milyen típus, dönthető? Judit a tiéd dönthető is? Hol vettétek? Ahol eddig én néztem kegyetlen drága volt. Adri a dönthetőség azért jó, mert amíg nem ül stabilan a gyerkőc addig jobb, ha döntöd az ülést. Szóval a fának ez a hátránya, bár nálunk apa is a fára szavazna inkább. Viszont én már kész vagyok a hordozóban való etetéstől, mert nagyon kényelmetlen, nincs hová tenni, Bence meg rendesen belekeni a kis száját, kezét :) a kis huncut :)

Kata én már adtam céklát, a titka hogy jó sokáig kell főzni, krumplival együtt főzöm turmixolom, Bence nagyon szereti, jó édes.

Niki kirándultatok is a Normafán vagy csak két evés közt felmentetek? Nekem mindig nagy kérdés, hogy ha elmegyünk valahová, ott hogy fogom megetetni? Nálunk ez mindig olyan bonyolult, több fogásos, gyógytáp stb...

Judit klassz ez az uszi, Csömörön hol van és hol kell bejelentkezni? Lehet, hogy én is megnézem. Frusi én is úgy tudom, hogy max. 9 hónapos kor előtt el kell kezdeni az uszit.

Méri jól vagy? Minden oké? Meggyógyultatok?

Kitartás a szopiztatóknak, és ne féljetek a tápszertől, én mondom, mert én már ezeken a parákon túlestem, ami most titeket izgat és épp egy barátnőmet vigasztalom, akinek 6 hetes a bébije és kevés a tejci...

Üdv.
Ildi

Kép
mildiko
 
 


Sziasztok!

Mi is itt vagyunk. Hétvégén a férjemék szüleinél jártunk. Egészen jól sikerült, Erik nagyszerűen viselkedett. Papa és mama elvitték babakocsival sétálni (nem használtak gumipókot a rögzítéshez), csak úgy dagadt a mellük, mindenkinek mutogatták út közben az unokájukat.

A szopi most úgy néz ki, hogy a jobb ciciből szépen eszeget, a balt viszont (szegénykét) teljesen mellőzi. Beveszi a szájába, szív rajta egyet-kettőt, majd szépen ki is köpi. Aztán jön anya a Medela berregős fejőgépével (remélem nem ég le lassan a motorja) és kifeji, amit Erik baba benne hagyott. Mivel a jobból általában nem lakik jól és balozni pedig nem hajlandó, ezért kap egy kis pótlást, hogy béke legyen. Nem értem, hogy miért lustult el ennyire. Korábban semmi baja nem volt vele (illetve a 8. héttől, mert előtte egyik cici sem kellett neki igazán). Az tuti, hogy nehezebben jön belőle, mert fejéskor már én is észleltem, hogy a másikból jóval könnyebben jön, csak hát már annyira nagy fiú, igazán vehetné a fáradtságot, hogy egy kicsit jobban szeretne cicizni. Nem egy cicibolond, szerintem nem lesz gond majd a leszoktatással. Vagy ez már maga a leszokás folyamata? Nem túl korai ez még?

Tündi: ez az egész szopi ügy nem olyan egyszerű senkinek, mint ahogy ezt sokan gondolják. Mindenkinek úgy látom meggyűlik vele a gondja. Remélem megjön Bius étvágya lassan.

Jud: én rögtön reagáltam a kerti partyra, csak pénteken szarakodott az internetünk és negyedszerre sem ment el a hozzászólásom. Jó ötlet. Majd nálunk is lehet egy szolid kis összejövetel kint.

Gyönyörűek a babák.

Puszi

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


[b]Gabi[/b]: egyet értek veled nem könnyű. :wink: Minden tiszteletem, aki ezeken, a dolgokon képes "átverekedni" magát és sikerül!! Ezért sem, tudtam senkinek sem jó ötletet adni szopival kapcsolatba, mert nekem se megy. Bia sose volt az a "megveszekegyjókisciciért azonnal ide". Nekem semmi féle ellenérzésem nincs a tápival sem de, jelenleg azt sem eszi meg! :x Remélem, rendeződünk valahogy.
Kata: hát nem áll a súlya de csak keveset gyarapszik kb.8dkg-ot egy héten. Amúgy álltalában jó kedvű, nyugis.... :roll:
Adri: nekünk is az a fa etetőszékünk volt. Sokáig használták. :wink: Amíg nem tudtak stabilan ülni addig a "pihi"székbe ettek, nálunk ez így nagyon bevált. Később is, szépen használták a kis asztalt más célra is pl.ott rajzoltak, játszottak.
Ettől függetlenül nekem tetszenek a másik fajták is :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Sziasztok!

Lehet, hogy csak átmeneti ez Biankánál. A 8 dkg azért valami. Anno nekünk volt olyan, hogy ennyit se hízott. Lehet, hogy jövő hétre megváltozik minden és éjjel-nappal lelkesen szopik, hogy 30 dkg-t hízzon majd és így elérje a NAGY átlagot.

Voltunk Récsiben, Babavilág felvételen. Hát sajna ez nem játszóház volt. Hanem stúdió. Én azt hittem elmegyünk egy játszóházba, nézve a műsort és majd ott jót játszunk. Végül 1,5 óra várakozás után felvették a kiszemelt 3 csemetét egy legalább 30 másodperces részhez a műsorba. Így talán max pár másodpercig Marci tv-ben lesz.
Na mindegy, itt is jártunk. Gyerek érdeklődött. Én meg élveztem, hogy láthatom a részleteket. :)

Üdv:
Vendég
 


Sziasztok !!

Jud77! Tudod miért nem reagáltuk le rögtön a talit , mert lelohasztottál minket, hogy talán akkor mégse most hanem majd.....
Szerintem ez játszhatott közre ! :lol:

Amúgy naná , hogy megyünk !!! Viszünk husit is ! (Remélem te írtad a kertipartinál , mert emlékszem írta valaki ezért most, hogy rákérdeztél, úgy gondoltam , hogy te voltál )

híuzka , nikike !!! Nagyon édesek gyönyörűek vagytok !!!

Adri ! A fa etetőszéknek csak egy hátránya van , (de megoldható) hogy nincs benne öv . !! Ami majd lehet, hogy jól jönne !Lehet kapni valami mobilövet , még nem láttam , de most írta a barátosném (neki is fa etetőszéke van )és 11 hónapos a kisfia .

Tündikém !!! Ne idegeskedj !!!!!! Ha Biankának elég a 40-70 akkor az úgy van jól , na , és punk-tum !! Majd megéhezik !!!!!

Képzeljétek ma hajnalban kipróbáltam az orrszívó-porszívót !!!
Bemérgeltem, hogy még mindíg szörcsög és rávettem magam!!
Hát DIa tök édes volt !! Csak mosolygott a hang az tetszett neki. Hát, marha jó ez a dolog !! :lol: :lol:
A tanulság , minden új dolgot érdemes kipróbálni !!! :lol:


Puszka mindenkinek !!

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


PERSELA, BOOOOLDOOOOG SZÜLINAPOT, TE DRÁGA ANYÓCA!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Mesélj, sikerült Apának levadászni valami möglepit?:-)

Hiúzka, ez nem ééér, ekkora haja egy kisfiúnak:-DDDD ja, és nagyon szépek vagytok együtt!!!

Nikike, nagyon tetszik a dzseki, levehető kapucnis? Én most ilyet vadászok, mert a jelenlegi kapucnisa alá nem fér be az új fejebúbján bojtos satyója:-) Nnna, ugyan már, ma már hány manusz hord rózsaszín inget meg nyakkendőt, fiad csak menőzik a rózsaszín kompban:-))) Apafia kép olyan jóóó!!! Na meg persze anyával is, de Titeket már élőben meglestelek:-)

Gabi, most valld be, hogy a bal mellbimbódban ott fityeg két pirszing is, meg fölötte egy kalóztetkó:-)))) csoda, hogy a kisfiad inkább jobbozik:-DDDDDD Fel a fejjel, anyóca!


Megjártuk a Heim Pált...
Na, kezdjük ott, hogy a C épületen látta a taxis kiírva, hogy ortopédia, ki is tett minket: gyerek beöltözve+babakocsi+babaülés+pel.táska+cumisüvegestáska+extrapulcsi+játékok, eme batyuval megláttam a húsz lépcsőfokot...eh... homlok letöröl, anyázás magunkba fojt, emelünk... szerencsére egy nőcit megkérdeztem, hogy merre is van a betegfelvétel, és szólt, hogy izé, az a főépület...na lemegyünk, kimegyünk, anya háta közepén folyik a víz, ralli be a kartonozóba! Pakolom ki a TAJ kártyát, kisebbségi apuka félrelök, puják a háta mögött hangos anyával szét mindenkit, egyiket felnyomja az ablakhoz, hogy ők most akarnak orvoshoz menni, nekik senki nem mondta, hogy előre telefonon időpont kell (miénkre röpke 4 hetet vártunk:(, és különben is a gyereknek kelés van a vesszején...áááá
Na eme intro után 12 perccel az időpont előtt befékeztünk a rendelő előtt, még le se vetkőztünk, mikor már hívtak is be! Hurrá! Homloktörlés, reszketeg kéz, rohanás be.

Tündi! Ez a doktorbácsi hiperszuper!!! nagyon szimpatikus! középkorú, az a kifejezetten okos, mélynézésű kék szempár, normális, kedves, kezet fog, szeretettel bánik a gyerekekkel. Na jól megungyurgatta-nyomkorászta-húzkodta a kis pucérkámat, felküldött röngtenre, gyerekek, szuper, felmentünk, sztárfotó, kiadták, vissza, semmi várakozás! Nekem mintha úgy tűnt volna, hogy kisbabásokat hamarabb behívják...

...bocs, gyerek sír, megyek, folyt.köv.

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Tündi, Gabi, még legyetek türelmesek és kitartóak!!!
Nekem most, h megint megjött, ismét kevesebb a tej, remek :( most érzem csak igazán, tényleg milyen meghitt pillanatok ezek a szopik, mégha nyűglődésnek tűnnek is időnként. nemsokára hiányozni fog :?

Kata, céklát mi is ettünk már, krumplival, bár én külön főzöm, mert a cékla tényleg sokáig párolódik. A vizelete utána piros lehet, ne ijedj meg, az csak a cékla - nekünk nem volt olyan, de a védőnő előre felkészített rá. Szerintem krumpli-répával, sütőtökkel kezdjétek, azt Kami is imádja. De mi már ettünk paradicsomos krumplit is. A gyümi még mindig kevésbé menő, de ha épp kedve van hozzá, abból is fogy vmennyi.

A fa etetőszékhez van öv, de csak deréknál és láb között, vállnál nem tart. meg van bele szűkítőbetét is, ami oldalt is tartja a gyerkőcöt. Szerintetek - Veronika, Nikike - mikortól tartják annyira magukat, h nem kell dönteni a támlát?
Mi a hordozóban ügyesen eszünk, felrakom a konyhaasztalra én meg állok szemben vele. Még nem kellett huzatot mosni :lol:
De a férjem anyukája az ölében, szék nélkül pikk-pakk úgy megetette kiskanállal, h szinte még az arcára sem ment, nem úgy, mint amikor mi eszünk. Hiába, a rutin nála van :lol:

Jó éjt.

Adri és

Kép
adri29
 
 


sziasztok!

Ildi: vegul is az egy ora is seta, de ha maradtunk volna tovabb az sem lett volna baj, vittem kajat, megetettem volna, de azert tobb ora turazashoz joval huvosebb volt a hegyekben, mint a varosban es szerintem a gyerek a szintkulonbsegtol bezsongott, mert nem birta a babakocsit, kezben akart lenni. Egyebkent, ha a ligetben setalunk sosincs semmi baja.

Pelle: ugy erzem jo lesz a vege a sztorinak! Drukkolok ertetek, kisebbsegi apa lassan tobbsegi, aaaaaaaaa

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Reggelt!

Jo szar ejszakank volt, alig aludtam, fiatalur most bezzeg behozza az ejt, de en meg mar ilyenkor nem tudok, zombulok!

Adri: szerintem ez nagyon egyedi, Zsombi meg csak most kezd rendesen ulni, De Marci ha jol emlekszem mar kb. 6 honapos koratol jol ul! Nekem a hordozo azert volt rossz, mert billeget, vagyis hintazott. Olben meg annyi minden erdekli, kapkod a terito utan, stb... hogy keptelen vagyok rendesen megetetni, nem latom a szajat sem! Persze anyos mar gyakorlott!!:)))

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Jó reggelt!
Mi sem tűntünk újra el, csak este érkeztünk a víkendről.
Pelle: és mit mondott a doki??? remélem, minden okés már.

Tündi: lehetséges, hogy már találkoztunk csak nem tudtuk, mi egy mogyoró(?) barna kocsival nyomulunk.
Gyönyörűek a fiúk is.. úgy tűnik, már elkeltek ezen a fórumon a lányok :( még nem mertem megmondani a törpinek.
Gyarapodásra nekem azt mondták anno, hogy teljesen mindegy, hogy mennyit, ha csak 5dkg-t akkor annyit, de gyarapodjon a súlya. Ja és az enyém sem volt nagyevő, unokatesóm ikrei már a második héten 160g-okat szoptak, az enyém meg kb 6 hónaposan evett annyit.. a minőség is sokat számít
Mi sem eszünk minden nap ugyanakkora mennyiségeket, akkor miért várjuk el a gyerekeinktől?

Adri, én addig nem ültettem a gyereket, amíg nem tudott magától felülni, akkor kapta az etetőszéket is, addig ölben evett.

Nikike: szerintem nagyon menő a rózsaszín, Csabusnak is van, az apja nem nagyon örült neki, de meggyőztem hogy lazacszínű és hát olyan inge neki is van, ugye.
Gyönyőrűek a Zsombik!

Ti adtatok már májat a gyerekeknek? Nálunk ma az lesz a menü, szerintetek amit magunknak csinálunk abból kaphat, vagy főzzem neki külön??

Frusi, köszi még1X, megnéztem a képeket, kb ilyennek képzeltem az írások alapján majdnem mindenkit:)
Itykó

Kép
[/url]
ityko
 
 


Aranyosak vagytok, de nem aggodom am a rozsaszin miatt, mert az apja is mindig mondja, hogy csak az igazi ferfiakon all jol a rozsaszin:)

Ityko en nem adtam meg majat, de nem is surgetem, csak arra gondolok, hogy elvileg az egy salakanyagot kiavalszot szerv, nem tudom, hogy jol gondolom e? Mi sem eszunk szinte soha, nem hianyzik, viszont sok halat eszunk ami azthiszem ugyanazt a vitamint sot tobbet potol.

Tundi, valakitol azt hallottam, hogy ha a gyerek 1 dkg hizik mar az is jo, szoval szerintem emiatt ne stresszelj!

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Köszönöm kaja ügyben a jó tanácsokat, úgylátszik nehezen viselem ezt a problémát. Tegnap már egy icipicit jobb volt már nem üvöltött annyira...bizakodok ma is... :roll:

Pelle. jaj de izgulok mi a sztori vége, remélem csattanó.. :wink: :wink:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Igen a kiválsztó rendszerünk fontos szereplője a máj és ami miatt eszem: tele van vassal. de nagyon szeretem is (rántottan, rizottónak, töltelékbe, hurkába, pástétom, krém formában)
Milyen halat adsz Zsombinak? Tengerit vagy édesvizit?
Férjuram a tengeri halakat sajnos nem nagyon eszi, így olyat nagyon ritkán készítek itthon (nem is nagyon tudom megkészíteni, ált. vajas-citromosra fussa vagy tonhalas saláta), inkább rácpontyot és harcsapaprikást, nyáron sült keszeget, de ilyeneket nem merek adni még a gyermeknek
Azon agyalok, hogy szerintem már több félét ehetne, mint amit adok neki, lehet előkerítem a védőnőt..
Marci, Zsombi miket esztek?

Kép
[/url]
ityko
 
 


Mi ezzel a járgánnyal nyomulunk.... :wink:

Kép

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


...na itt vagyok!:-) Tegnap este bepilledtem én is a kis Mambóval! Tegnap ugyanis hajnal négykor keltünk, nem tudom, mit álmodhatott vagy mi lehetett vele, de olyan szívszaggató zokogásba kezdett, hogy én is vele bőgtem a végén....na ez ment egész reggel, vacilláltam is, hogy menjünk-e a Heim Pálba egyáltalán! Hála Istennek, aludt két órát délelőtt és mosolyogva kelt fel, ahogy szokott!

...hol is tartott a sztori! Tehát röngtennel vissza a dokihoz, időközben egy csomó kisgyerek lett a váróban, letelepedtünk az egyik padra, mellénk pedig egy fiatal anyuka jött, akivel még röntgen közben elegyedtünk beszélgetésbe:-))) egy drága kis falat fiúcska szuszogott a karján, kis szőke herceg, szöszi puha haj, szőke szempillák, kérdem tőle, hogy rutinvizsgálatra jöttek? erre mutatja a csöppség egyik kezét, nem voltak ujjai az egyik kezecskéjén. Szerencsére nagyon normálisan tudok viselkedni ilyen helyzetben, ugyanúgy csevegtünk tovább kb. egy órát, mire sorra kerültünk röngten kiértékelésre. gyengébb idegzetűek most ugorjanak pár sort! (NEM az uzsokiban történt!!!!) mesélte a lány, hogy két napon keresztül hagyták szülni, nagy trauma volt neki, és nem akart a doki császározni sehogyse, mikor végre meglett a kisbaba, látták a kezét, majd elvitték a babát, és a doki a köldökzsinórral kirántotta a méhlepényt, de olyan durván, hogy leszakadt a méhe. A barátjának senki nem mondott semmit, hogy hova tűnt, azt se, hogy sos műtőben van. Közölte a doki később, hogy olyan sérülés érte, hogy nem lehet több gyerekük, most meg már olyan fájdalmai vannak, hogy ki is fogják venni nemsokára az egészet. Ezt azért mesélem el, mert ez a lány olyan békés volt, nyugodt, derűs, olyan végtelen szeretettel tartotta a kis szöszi babáját, nevetett, boldog volt, kedves, hogy nagyon helyrerakta bennem az értékrendeket! Hogy én semmi izéken nyüszögök, mikor ilyenek vannak, és ilyen erővel, derűvel viseli!!! A párja perelni szeretné a kórházat, de azt mondta, hogy ő nem akar már visszanézni, csak a babával szeretne minden percet tölteni és csak a jóra gondolni! Hihetetlen élmény volt velük találkozni!!! :D A kis ujjatlan fiúcska meg valami drága maszatka, okos szemű, csupa mosoly, úgy belebújik az anyukájába, nagyon aranyos! Somókám is összehaverkodott vele, jól meghúzkodta a zokniját:-))))

Nemsokára mehettünk be a doktorbácsihoz, szerencsére most nem kellett megint pucérkodnia, végig az ölemben gagyarászott (kommentált:-DDD) Hát sajnos nem ér véget a gyógytorna, biztos elsírtam volna magam, ha előtte nem találkozunk azzal a kisfiúval és a fiatal anyukájával. Mikor a röntgen előtt megvizsgálta a doki, akkor is elszontyolodtam, mert arra készültem, hogy azt mondja, ó, minden szép, rendben van, erre anélkül, hogy bármi előtörténetet tudott volna (beutalón is csak 1 szó: kontroll votl), megvizsgálta Somit és egy msp alatt mondta, hogy bal oldali abductio (vagy mi...kötöttség) és majd a röntgenfelvétel alapján megvizsgálja, van-e más oka is esetleg. Nagyon alapos orvos egyébként. Azt mondta nem elég, hogy jónak látsszon, annak is kell lennie. A röntgen egyébként jól sikerült, mondta, hogy nem kell aggódjak, de járjunk még egy kicsit a Dévény alapítványhoz, most még szépen és könnyen kezelhetőek, amíg ilyen pindurok a gyerekek. A Dévény módszerről ő is mondott pár dolgot, eléggé képben van a különféle gyógytornás módszerekkel. Fél év múlva megvizsgálja Somit, nem kell addig végig járni, de még pár alkalmat mindenképp. Ha nagyobb lesz (ovis-kisiskolás) pedig sokat járjon úszni:-))) ez nem gond, vizipólósnak szánja az apja, úgyse egy balettművész alkat a kis buckómackóm:-)))))

Kint még beszélgettem az anyukával, aki nevetve mondta, hogy neki tíz években mérik a gyógytornát, és igaza is van, tiszta dili vagyok, hogy a szívemre veszem, hogy a kismanót még párszor el kell vinni Katihoz, akit nagyon szeretünk is ráadásul!

Ezek után olyan jó kedvem lett, kint sütött a nap, hogy képzeljétek, a Heim Pálból a Keletiig babakocsival besétáltunk, Somi aludt, én meg vigyorogtam még a fán ülő verébre is:-))))) :D

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


...de azért azt elmondom, hogy megdicsérte, megsimogatta a kisfiamat, milyen sokat fejlődött az eddigi gyógytorna alatt (vittem korai fotókat, amikor még C formába hajolt a kismanusz:-))))

...Tündinek meg azt is, hogy egyszerűen imádják a kis palánták a doktorbácsit, néztem, ahogy mentek be hozzá, olyanok főleg, akik már többször jártak nála, az asszisztense is nagyon kedves, megüngyürgette Somómat is az autósülésben, a röntgenorvos is egy csupaszív dokinő volt, látszott rajtuk, hogy nagyon szeretik a gyerekekeket! szeretettel bántak a kisfiammal, és ez nekem nagyon sokat jelentett.... :wink:

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Köszi Pelle, h leírtad az egész történetet, ilyenkor az ember tényleg átértékeli a saját helyzetét és minden kis hülyeségnek tud örülni. Azért tisztelem az anyukában azt a derűt, nyugalmat, ahogy mindezt elfogadta, én azt gondolom, nagyon nehezen békélnék meg a helyzettel...vagy nem is tudom, lehet, h ott, abban a helyzetben pont az adna erőt, h tudom, az én kicsi fiam más és nagyon szeretnivaló ennek ellenére.

Somi stramm kölyök, még tornásztok egy kicsit és minden rendben lesz. vhol meg azt hallottam, h mivel a baba olyan gyakran volt gyógytornásznál, és olyan sokat erősítették, nagyobb korára a korosztályánál erősebb izomzatú, egészségesebb gyerek lett :)

Azért jó érzés, h vannak kedves, elkötelezett, alapos orvosok is, de szörnyű, h egyesek viszont milyen felelőtlenek.

Én az említett pár helyében perelnék. Tudom, h ettől a kisfiam keze már nem lesz ép és nem nő vissza a méhem - bocs a morbidságért - de ez az orvos akkor soha nem tanulja meg, h nem lehet ilyen könnyelmű, figyelmetlen, felelőtlen. Nem hiszem, h csak rossz napja volt, és ő egyébként sem engedheti meg magának, h ha rossz napja van, ez kihasson a munkájára. Egy postásnak lehet rossz napja és akkor máshová dobja be a leveleket :lol: de vki úgy megy orvosnak, h tudatában van annak, h nem hibázhat. Vagy nem ekkorát.
Olyan furi, amikor ti azt írjátok, h vacak éjszakátok volt, Kamilla akkor alszik a legjobban. Mint pl. éjjel. 9-kor evett, fél 10-kor aludt és reggel 9 után ébredt, pedig ő éjjel még szokott enni. Mondjuk néhány napja az a gyanúm, h lehet, h a korai hajnali evés elhagyható lenne, ha kicsit határozottabb lennék, mert alig eszik és utána még 6 órát kibír, de várok, ezek szerint lehet, h magától leszokik majd az ébredésről :?

Adri és

Kép
adri29
 
 


Ja, a mi hordozónk nem billeg, rögzíteni lehet. Szerintem ez az egyetlen dolog, amit úgy vettünk, h nem néztük az árát, csak hogy minél többet tudjon, a gyakori autóban utazás miatt.

Tündi, szép a családod! A babakocsi is :)

Ildi, szerintem adj neki májat kicsit, heti egyszer lehet, úgy tudom. Lehet, h kicsit furának találja majd az ízét, szerintem kicsit kesernyés, bár vmivel úgyis kevered :)

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok!

Azért raktam fel a képet a babakocsiról, hogy esetleg ily módon felismerhet minket, aki esetleg erre felé lakik... 8)

Pelle: nagyon köszi hogy megosztottad velünk, majd meglátod minden rendbe lesz most már Somával. Még egy kis torna és a kontrolon már tökéletes lesz. :wink: A másik része a történetnek....hát elszomorító és elgondolkodtató....mi fontos és mi nem.... :idea: Én nagyon tudok ezeken "rágódni"!

Itykó: ha magunknak csinálnék májat én biza abból, adnék neki. :wink: Nem főzőcskézném külön...
Anno a kész májat adagokra osztottam és be a mélyhűtőbe :lol:

Adri: szerencsémre mi éjjel alszunk ,néha van hogy forgatja a fejét /majdnem ébred/ akkor beteszem a cumit és már horpaszt is tovább. :wink: Kami ügyes kislány és menni fog neki az alvás nem hinném hogy éhes lenne. Régebben már aludt is folyamatosan, nem?

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Kép
ez meg a csabimobil nyáron
Tündi, szerintem már láttalak Benneteket a patakparton :) a jövőben jobban figyelek!
Májat bekajálta és mondogatta utána, hogy hammhammham, szerintem nagyon ízlett neki! Nekem is :)

Én is perelnék, nem a pénz miatt, hanem hogy az ilyen dokikat tiltsák el a foglalkozásától!!! Szülésem után 3 héttel én is hallottam egy rémtörténetet, de azt az Uzsokiról, vagyis egy Uzsokis dokiról :(

De jó, hogy ti alszotok..
Itykó

Kép
[/url]
ityko
 
 


Tündi, épp azért ugrottam be ide a klubba, hogy olyan szép idő van, nincs kedvetek valamikor (esetleg már holnap is) egy közös trécselős babakocsi tologatáshoz? Bemehetnénk Somival a Bosnyákra például vagy ahova mondjátok, Adri Ti is arrafelé laktok, ugye? A felhívás mindenkinek szól ám!!!! :-))) Szervezhetünk akár a Városligetbe is egy kiruccanást:-)

Nagyon ügyes alvók a kiscsajszik! Na jó, valljátok be, hogy mákteát adtok nekik fürdés után:-DDD nem vicc, nagymamám ezt készített a kisbabájának, hogy nyugta legyen!!!!!!!!! Mikor Somit jött meglátogatni aprócska korában, mindenképp rá akart venni, hogy jó szoros pólyába csavarjam be, kéz test mellé "lerögzítve", hogy ne tudjon kapálózni! :roll:

Pusszantás, csajszik, mi most megyünk sétálni, mert elszöttyögtem az időt a háztartással:-)))

PERSELA, hol jársz, hanyadik szelet szülinapi tortát eszed, Te drágaszág? :-))) Márk hogy van?

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Hello!

Tegnap este írtam, csak nem tudtam befejezni, VALAKI nem hagyta. :) Mára meg elveszett.

Hát amire emlékszem:

Lányok a fiúk nagyon édesek! Még emlékszem a Budán lakós időszakomból, hogy milyen finom a rétes a Normafán. :)

Nagyon örülök, hogy így belelkesültetek a talitól. Úgy látszik csak egy kicsit nyüsszögnöm kellene.

Ildikó az etetőszéken állítható a háttámla és a magasság. 0+ tól lehet használni, emiatt vettünk (kértünk) ilyet. A babadiszkontban szereztük be. (Lehel u. 1.)

Uszi: Csömörön van a Petőfi Sándot utcában, itt van az elérhetősége: www.delfinuszoda.hu

Tündi, ne aggódj én is azt akartam írni, mint a többiek, hogy ha egy picit is fejlődik az már ok. Persze tudom, hogy könnyebb mondani.

Meg is állapítottam magamban, hogy melós dolog ez a gyerekvállalás. :)

Pelle, köszi a történetet. Tényleg hihetetlen, hogy az ilyen helyzetben lévő emberek, ha már elfogadták ami velük történt, milyen harmónikusak, kiegyensúlyozottak tudnak lenni.

Látod ti meg milyen ügyesek vagytok és mennyit fejlődtetek a kezdetek óta.

Ma kaptunk gyogyit a hasmarsra. Remélem használ, mert már elfogytak az utolsó morzsái is az energiatartalékaimnak. 4-5 napja 1-3 óránként van kaki éjjel-nappal. Már nagyon sajnáltam a gyerkőcöt, szerencsére láza nincs. Azért biztos ami biztos alapon beszereztünk egy újabb Mega Packnyi pelust. :?

Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 


Akarom mondani: nyüsszögnöm kellett

És Boldog Szülinapot Persela!

Városligeti sétában és is benne vagyok.

Mi még csak holnap megyünk csípő UH-ra. Amit kiküzdöttem. :)

Csütörtökön meg útlevelet csináltatunk a fiatalembernek. Így utólag eszembe jutott, hogy lehet, hogy nem is kellene, mert nem hagyjuk el az EU-t. Azt tudom, hogy Ausztriába már ki lehet menni az új személyivel, de hogy máshová is jó-e azt nem tudom. Ti tudjátok?

Na megyek, mert végzett a mosógép. "Imádok" teregetni.

Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztok!

Mennyi írás. hűha. :shock:

Ityko, ti sem alszotok? Mi kelünk 5x 1 éjjel. Éjfélig óránként, aztán már alszik akár 3 vagy 4 órát is egyben. Igaz mellettünk.

Marci korán ült már, úgy 6 hósan. De ebben is nagyok az eltérések.

Marci most eszik pulykát, csirkét, riktán sertést. MIndenféle zöldséget. Joghurtot, túrót, sajtot. Tojást még nem adtam neki. És májból is csak 1x evett még. Lányok, jól olvastam, hogy már 5-6 hósan adtok májat? Én úgy tudom nem szabad még. Reggelire és estére rizspépet, kölespépet vagy 7 gabonás pépet adok neki gyümivel, túrűval vagy éppen joghurttal. A tejpépeket kerüljük.

Pelle, a story nagyon megrázott.

A nap híre, hogy kismanónk a járássegítővel itt száguldozik fel és alá. Úgy látszik kezd erre megérni.

Üdv:
Vendég
 


Csak gyors bekukk:

Veronika, szerintem egyedül Csabi eszik még májat - ma először - , aki 8 hós. Vagy rosszul emlékszem? Kami 5 hós, de még húst sem evett :?

Benevezünk a babakocsis sétára, csak ne holnap legyen. Nem tudtok a patak környékén vagy bárhol jó sétahelyet? Mert szerintem a Bosnyák azért nem alkalmas erre. De végülis a városliget mehet.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok !

Csak gyors bekukk , Dia itt van az ölembe .

Mecsináltattuk az útlevelet Diusnak , minden remekül sikerült a kép is, szinte elsőre .
Szóval 1.500.- amit csekken kellett befizetni.

perselám !!Nagyon Nagyon Boldog Szülinapot !! :lol:


űm d fgk gblh.tg l.
ű-üómoi :lol: :lol: Ezt Dia üzeni nektek !!!


Puszka , később megpróbálok jönni. Nagyon izgat miket írtatok !!
Sajna nem hagy olvasni az a csajszi , éhes lesz.


Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!

Jó a sétálós ötlet!!
Akár itt a patak mellet is lehet...mondjuk a holnap rázós..12-re loholunk tornázni. Mostanába Mi kb. fél 11 vagy 14 óra környékén szoktunk indulni sétálni.
A ligetbe ,hogy szoktatok kijutni? Jó kis túra..innen. :roll:
enyém gyerek néha bőg a babakocsiba, a tiétek nem?

ezen túl én is jobban figyelek Itykó :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Máj témában tuti benéztem valamit.... :) Ez az ára annak, ha gyorsan akarok végigolvasni. :oops:

Halakról azt olvastam pont ma, hog yinkább 1 éves kora után, mert azis okozhat allergiát.

Ma vacsira csináltam zabpelyhes, túrűs snidlinges kását. Hát kíváncsi leszek, hogy eszi-e.

Ja azt nem írtam , hogy kiflit is eszünk már. Az első napokban nagyon nagy kedvence volt.
Vendég
 


Sziasztok,

Persela: Boldog szülinapot!
Judit: egy tavaszi, jóidős, husisütős kerti bulira mi is neveznénk Livivel, ha van még férőhely :lol:
Pelle: nagyon megrázó ez a történet, és tényleg átértékeli az ember a helyzetét...

Mi elég szörnyű pár napon vagyunk túl, remélem most már jobbak jönnek :cry: Kezdődött azzal, hogy pénteken éjszaka begyulladt a bal mellem :evil: , ami eddig tejcsihozam szempontból a jobb volt...írtó kínlódás, sírógörcsök közepette rendszeres fejés, melegvíz, stb. stb. nagy nehezen kikezeltük, viszont azóta ebben lényegesen kevesebb a tejcsi. De ami a nagy baj: azóta Livi minden evésnél eljátsza, hogy elalszik a cicin, nyammog csak, néha le is esik róla, de amint kiveszem a szájából a cicit, pár perc múlva visítva ébred, vagy ha nem alszik el, akkor egy pár perc mosolygós nézelődés után kezd velőtrázón bömbizni, és az egyetlen ami megnyugtatja, ha visszakapja a cicit, de nem eszik csak egy-két kortyot, és kezdődik az egész előről. Persze a cicim már megint kikészült (mivel néha másfél óra, mire nagyjából jóllakik így), mindkettő fájdalmasan szétcsócsálva :? Egyszerűen nem tudom mit kezdjek vele, és közben már kezdek zombulni, mivel éjjel is ezt csinálja... Ma éjjel hajnal fél egytől fél ötig hisztizett, aztán pihi fél hétig :( Az egyetlen, ami megnyugtat, hogy legalább szépen hízik, tegnap elmentem leméretni, 25dkg-ot hízott egy hét alatt.

Puszi,
Judit

KépKép
Kép
elsijud
 
 


Sétára mi is szívesen, akár patakpart, akár piac. Liget békávéval leggyorsabban 77, majd 75-ös troli.

Vera, a zabpehely, rizspép, kölespép, gabonapép milyen gyártmány, receptre veszed, mert mi a rizspépet eddig úgy vettük.
Eddig csirkét, pulykát, borjút és ma először csirkemájat evett, főzeléknek burgonyát, srépát, gyökeret, paszternákot, sütőtököt, tököt, spenótot, karalábét, zellert, céklát, és a nagy kedvenc gesztenyét. Ezeken kívül készen vásárolt kajákban kukoricát, zöldborsót, rizst. A káposztával, brokkolival, karfiollal én még várok egy kicsit.
Sajnos, mi sem alszunk :( 3 hónapos koráig végigaludta az éjszakát, azóta azonban 3 óránál többet nem aludtunk összefüggően.. én csak vészhelyzetben engedem be az ágyunkba, félek, hogy beszokik.

Jó éjt mindenkinek, Itykó

Kép
[/url]
ityko
 
 


Sziasztok !

Tündi ! Enyém gyerek is szokott sírni , de mi ált. csak kint vagyunk a teraszon , szóval nem mozgó kocsiban .Amúgy nem tudom séta közben mi lenne , én még egy óránál többet nem sétáltam vele.

pelle ! Hát ez igazán tanulságos .
Néha néha elgondolkodom , hogy mikor és miért vagyunk ott ahol vagyunk .

Én is ismerek egy anyukát, aki ugyan ilyen erős, büszke, mosolygós, optimista ..stb.
Neki sajnos epilepsziás a pici lánya , több gógyszeren túl vannak már és még nincs meg a megfelelő, ők is elkezdték ezt a gyógytornát és mindent kipróbálnak amit csak tudnak .
Nagyon csodálom , de az az igazság , hogy ezeket a dolgokat csak így lehet igazán túlélni , mert különben beleőrülne az ember.

Ha fáratt vagyok , mindíg erre az anyukára gondolok és sokkal könnyebben megy minden !

Te is csak optimistán , Somi egy nagyon ügyes kicsi fiú és meglátod pár hónap múlva már csak emlék lesz minden !!! :lol:

A sétában mi is benne vagyunk , ha jó lesz az idő ! :wink:

Méri ! Hol vagy ?? Remélem semmi gond !!!


Puszka mindenkinek és jó éjjszakát !! :lol:

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok Csajok! :lol:

Persela, megkésve kicsit, de boldoságos szülinapot kívánok Neked! :lol: :lol:

Pelle, én is köszönöm, hogy megosztottad velünk a sztorit... őrület mik vannak, és tényleg ilyenkor gondol bele az ember, hogy mekkora kincs az egészség, főleg ha a gyermekeinkről van szó.

Mi még nem eszünk májat, de ha rajtam múlik, nem is nagyon fogunk, mert sajnos én még a szagától is rosszul vagyok.

Városligeti közös sétához szívesen csatlakoznánk, de sajnos innen Újpestről azért necces lenne odamennünk kocsi nélkül.

Judit, remélem, hatni fog a gyógyszer Barnusnak!

Kép
frusi
 
 


HAli!

Pelle jo kis csattanoja lett ennek a sztorinak! Persze sominak orulok, hogy jol alakulnak a dolgai, de en Katival egyetertek, miert pont az az ember, aki, miert pont ott es akkor tortenik egy/egy tragedia? Valahol ez azt is jelenti, hogy velem is barmikor tortenhet hasonlo, ezert a jelenlegi allapotot nagyon meg kell becsulni, en minden este, na jo neha kimarad, mert faradt vagyok, de azert igyekszem, megkoszonom a Joistennek, a fiamat, csaladomat, baratokat...
Kicsit szirupus, de ez az igazsag!

Konyec kipipalva, MOZIBAN VOLTUNK KETTESBEN! Tisztara mint regen! Mikor hazaertunk, Apa megkerdezte, kiviszed pisilni? Akkorat rohogtem! Szoval ez a mondat regen mindig elhangzott hasonlo szituacioban Bogyo kutyank miatt! Jol megvaltozott azota az eletunk:)

Setaba mi is benevezunk, patakpartra, arokpartra es ligetbe egyarant, bar en ott minden nap megfordulok.

Ja a film nagyon jo volt, arra is, hogy sokmindent atgondoljak az eletunkkel kapcsolatban, edes-bus-keseru-komedia:) Tetszett

joejt

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Először is, mindenkinek köszönöm a gratulációkat, nagyon jól esett, hogy ennyien felköszöntöttetek!!! :lol: :lol: :lol:

Nem vesztem el, csak hétfő óta a párom hajnalban megy, éjszaka jön, nekem meg megállásnyi időm sincs... De valamikor majd írok hosszabbat is a közeljövőben!

Nikike, mit láttatok?

Pelle, tegnap pont hajnalig beszélgettünk a párommal, hogy merre tovább (ez időnként felmerül bennünk, nem magánéleti, hanem meló és egyéb kapcsán), elmeséltem neki a történetedet az anyukával és a kisfiával és megállapítottuk, hogy nekünk ehhez képes semmik a problémáink. Hát igen, a nézőpont sokat számít... Tényleg tegyük össze a két kicsi kezünket, még ha néha a hajunk is hullik a mindennapi rutintól...!!!

Na pussz, forr a főzővíz, majd jövök!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok!

Én is Boldog szülinapot kívánok!

Kaja téma: a rizspép Sunval márkájú, a kölespép Holle és Bio Boltban vettem. A 7 gabonás Milupa, a kölespehely és a zabpehely nem tudom milyen, de mindegyiket DM-ben vettem.

Brokkolit és karfiolt már jó ideje eszünk. Semmi baja nem volt ezektől.

Alvás téma: Én is féltem, félek ettől, hogy odaszokik. De minden kisgyermekes szomszéd megnyugtatott, hogy ők is ezt csinálták, aztán eljön az az idő, amikor a gyerek úgy sem ébred és úgy sem akar majd átjönni az ő kiskuckójából. Ők mindig nyugtatnak, hogy ne görcsöljek ezen felesleges.
Most már nem görcsölök, meg így sokkal könyebb bírni az éjszakázást. Meg rájöttünk, hogy azért olyan jó érzés nekünk, amikor ott ébred mellettünk.
Ja egyébként mindig az ő szobájába tesszük le. Állítólag ez fontos, és így nem fog odaszokni.
Na majd úgy 1 év múlva már én is okos leszek a témában. :lol:

Üdv:
Vendég
 


Persela: KONYEC cimu filmet! Magyar

Zsombi is evett mar brokkolit semmi baja, en a ceklatol vettem eszre, hogy valami nem stimmel a pocojaval. Fura?

szasztok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Niki: Kérdeztem holdkomp ügybe Katikát, hát....jó szívvel igazából nem ajánlja. Tolmácsolom, amit mondott:
-nagy %-ba ez által lábujjhegyen tanulnak meg járni.. mivel előre
dőlnek és az ujjuk hegyével, lökik magukat.
- kimaradnak olyan mozgások, amit egyébként szabadon a földön
csinálna...

Ez szószerint: :arrow: Viszont egészséges baba :arrow:
/Aki nem hajlamos mozgásszervi betegségre és a szűréseken se találtak semmit/ "kibírja"!!!

Keveset van benne, és már fixen ül akkor azért megbocsátható. :wink: Ő nem használta 3 gyerekénél.

Hát ennyit tömören. Remélem, tudtam segíteni :lol:
alig tudtunk beszélgetni most, annyira bögött Bia!![ :wink: :wink:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?