Új privát üzeneted érkezett!

Nyugi, szerintem észrevetted volna, ha lázas.
Lilinek sem volt az az extrém magas láza tőle, olyan 38 körül, de volt olyan baba, akinek 40 fok körül kóricált. :cry:
A kiütések apró piros pöttyök.
Eni! Milyen az első nap kettesben?

KépKép
pedina
 
 


Edina, köszi, most kicsit megnyugodtam. Már kezdtem magam rosszul érezni... :(
Eni! Ma vagytok először kettesben? Emlékszem, én kicsit féltem ettől a naptól, de Zsomborka megkönnyítette a dolgom. Persze nekem ez elég későn következett be, mert 3 hetes volt kb. manóca, addig vagy anya, vagy anyósom volt itt.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Ma még édeshármas. :lol: De rettegek a holnaptól. Főleg, hogy tegnap-ma elég nyűgös Benő. :shock: Kétszer keltünk éjjel, de mindkétszer órákig volt buli. 4.30 óta nem alszunk egyáltalán. Nem tudjuk, mi a baja. Vagyis baja nincs, csak nyüszi.

Kriszti, remélem, Zsombi hamarosan jobban lesz. Betojnék a láztól... :!:

Edi, Lili jópofa a képen. :roll:
vbea
 
 

 
 

Sziasztok!

Lilinek is volt ma reggel egy kis hőemelkedése. :( A dokinő azt mondta, hogy 38 fok alatt nem kell csillapítani, de nem akartam, hogy feljebb menjen neki, így kapott egy adag Nurofent, mielőtt elaludt volna.
Tegnap délutántól én is sz@rabbul vagyok. :evil: Folyik az orrom, fáj a
torkom, stb. Remélem nem fertőzöm vissza Lilit.

Kriszti, szerintem észrevetted volna, hogyha Zsombi lázas. Én sokszor vagyok úgy, hogy melegnek érzem a homlokát, és még hőemelkedése sincs. :wink: Imi szerint kevesebbet kellene paráznom, nem mindíg azt nézegetni, hogy nincs-e valami baja a gyereknek! :shock: :roll: A láztól valahogy én is tartok.

Én is úgy féltem az első kettesben töltött naptól! :roll: :!: :?: Lili szerencsére mjdnem végigaludta az egészet, így volt időm megszokni!!! :wink:

KépKép
editmaci
 
 


Vettünk egy kincsesládikát Lili játékainak. Azóta ez a kedvenc helye! :lol: :lol: :lol:
Kép Kép

Bukósisakban:
Kép

KépKép
editmaci
 
 


A múltkor, amikor anyáéknál voltunk, bementem Zsombival a patikába. Épp akkor pakolták ki anyáék a gyógyszereket, és Zsombit beleültettük a gyógyszeres ládákba. Nagyon élvezte. Csak úgy feszített! :)
Mi hálós szennyestartót vettünk a játékok tárolására. Egy ilyen, ha gyerekjáték-tároló a neve min. 2000 Ft lenne. Így meg csak 450 volt. :)

K

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Zsombi láza lejjebb ment, 37.5-6 körül van. Remélem nem megy megint feljebb. Még 2-kor megmérem, aztán az eldönti a dokilátogatást is. Legalábbis a mai napra. :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Kriszti, nézegesd azért Zsombit, mert Lilinek is így kezdődött a mostani betegsége. Lázas volt, de mellette jó kedvű volt, nem volt nyűgös. Amikor meg a doktornő megnézte azt mondta, hogy nagyon ronda a torka. :(

KépKép
editmaci
 
 


Igen, azért 2-3 óránként akarom lázmérőzni. :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!
Jobbulást Zsombinak! Szerintem akkor kezdj aggódni, Kriszti, ha alszik egész nap... :roll:
Lilinek mi egy sima összecsukható műanyag ládát vettünk játékoknak, volt tán 500 Ft. Kinéztem egy henger alakú csilli-villi, irtó csajos játéktárolót, 6000 pénz :shock: :shock: . Hamr rájöttem, hogy túl csicsás :lol: :lol: :lol:
Lili fél egyig nem votl hajlandó aludni, már minden bajom volt. De szerintem ő most kezd átszokni a napi 1 alvásra, amit nemis bánnék, csak kiszámítható lenne. Néha sikerült egyszer 2-3 órát aludnia, máskor meg kétszer 1-se. :?

KépKép
pedina
 
 


Überf*sza, megint becsípődött a derekam. :shock: :shock: Lilit vettem le a pelenkázóról és úgy maradtam. :? :?
Közben új szót tanult (először nem értettem :oops: :oops: ). Rámutat valamire és közli, hogy "kéj". = kérem. :idea:
Kb. egy-két hete játsszuk a kérem-köszönöm játékot, nem vártam tőle ilyen hamar eredményt, :shock: :lol: :lol:
Vettem neki a Corában két 80-as gatyát, hát egy méter fel kell hajtani az aljából...A másik nyolcvanas meg a bokája körül lengedez. :evil:

KépKép
pedina
 
 


megint lázasabb zsombor, megyünk a dokinénikez :(

KépKép
KépKép
anittik
 
 


No megvolt a doktornénizés. Sajna Zsombinak lángvörös a torkincája. Kapott augmentint. De nem nagyon hatja meg szerencsére a betegség. Legalábbis eddig. Semmivel sem alszik többet, amit kicsit bánok... :) De remélem hamar helyrejön. A doktornéni optimista, azt mondta, csak akkor kell visszamennünk pénteken, ha nem változna az állapota. persze a fonendoszkópot majdnem kirángatta Zsombi a nyakából. :)

Jó éjszakát minden manónak és szüleiknek! :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Ó, jobbulást Zsombinak!
Lili megint arénázott egyet a Sparban, lerugdosta a csizmáját, szétköpdödött egy fél kiflit :oops: :oops: , majd amikor rászóltam kissé erőteljesebben, elkezdett "nyalizni", hogy "háp-háp, baba, apa, tátá, tik-tak". Szóval felvonultatta a repertoárt, hogy lenyűgözzön. :lol: Holnap eszik túrót. Bár gondolom nem lesz gond, mert a sajt és a joghurt is csúszik problémamentesen.
Azon gondolkodtam, hogy van Miskolcon olyan bolt egyáltalán, ahol mondjuk az összes bébiétel és ital kapható?! :shock: A t*k*m kivan, hogy pl. narancsos Hipp tea csak a Sparban van... :? Lilinek ott szeretk amúgy vásárolni, mert szép a zöldség-gyümölcs, van egy csomó biocucc, és bébikaja is egész szép számmal. Ami meg nincs, arra ott a DM. :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Szerencsére éjjelre lement a láza Kismanónak. Olyan jól aludt! :) 3-4 között ébredt először szopizni, aztán meg csak 3/4 7-kor! Az idejét sem tudom, mikor volt ilyen utoljára.
Itt debiben elég debil a spar. Szinte semmilyen babakaja nincs, ami van, kb. másfélszer annyiba kerül, mint a dm-ben.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!
Kriszti, jobbulást Zsombinak.

Nálunk csak az elalvás ment nehezen, utána aludt Lili egész éjjel. :wink:
Ma reggel megint volt egy kis hőemelkedése. :( Még ma tart a gyógyszerből, aztán ha nem javul megmutatom megint a dokinőnek.

A Spart én is szeretem, szerencsére nekünk közel van. :wink: Szerintem nincs olyan bolt, ahol mindent egy helyen megtudnánk venni. :?Pedig jó lenne egy.

KépKép
editmaci
 
 


Éjszaka megint bejelzett a légzésfigyelőnk- kezdett merülni az elem! :? Úgy megijedtem! Miért mindig éjszaka kell annak a vacaknak lemerülni?? :evil:

Eni, ha van figyelőtök, inkább cserélgessetek benne gyakrabban elemet, ne várjátok meg, amíg jelez, mert az borzasztó! Olyan a hangja amikor lemerül, mint amikor riaszt! Mikor először csinálta, nekem szerintem még a szívem is kihagyott. Imi persze semmit nem hallott belőle, aludt.
Hogy telik az első anya-fia napotok??

KépKép
editmaci
 
 


Jobbulást az aprónépnek!
Nálunk megint harc van az álommanóval kb. fél órája. Elveim ellenére bevetettem A hihetetlen családot (minden gyerek meg van érte veszve, én nem értem :shock: ), most azt nézi. Nem tudom mennyi az esély, hogy elalszik rajta. :?
Tegnap este pl. fürdeni nem akart Lili. Beleült a kádba, majd fél perc múlva nyígni kezdett, hogy ki akar jönni. Utána meg 10 percig kergettük pucér seggel a lakásban - mert ahhoz már volt kedve :lol: .Most vert be egy fél pohár joghurtot :lol: . Szerencsére ízesítés nélkül is megeszi, ebben sem rám ütött. :oops:
Nekünk egy Coop lenne közel, de ott kezdődik, hogy be se tudok menni a babakocsival.

KépKép
pedina
 
 


A sima natúr joghurtot adod neki, vagy valami bébi joghurtot?

Egy Coop nekünk is van itt, de ide mi sem férünk be. :wink: Ráadásul az a régi rendszer van, hogy egyik kosárból pakol a másikba a pénztáros, úgy üti be az árakat, ráadásul iszonyú lassúak. :evil:
Ja, meg egyszer egy szép barnult szélű sonkáról megkérdezte Imi, hogy az még friss-e, erre lecseszték, hogy miért ne lenne friss, még jó a szav.ideje!!! :oops: Köszi. Kiváncsi vagyok, ő megette volna???

Lili mostanság egyedül alszik el nappal. este még altatja Imi, de napközben hamarabb elalszik a kiságyban egyedül, mint ölben.

Lehet, hogy mégis le fogom vágatni a hajam. Lili olyan szinten tépkedi, hogy néha már bőghetnékem van, úgy húzza! :cry:
Szemüvegekkel ti, hogy álltok? Mert azt is imádja, de mindíg úgy feszíti szét, hogy csak egy paraszthajszál választja el a töréstől! :wink:

KépKép
editmaci
 
 


A szemüvegem más harcedzett, csak kérdés meddig bírja cérnával, illetve szárral... :) Már néha olyan görbe, hogy vissza kell egyenesítenem, ha látni is akarok valamit, amikor rajtam van...
A hajamat most növesztem, és mivel visszatettem a fülbevalómat, szerencsére a hajzat nem érdekli Manót. A fülbevaló annál inkább. Szörnyű, ahogy ráveti magát!
Tegnap kihúzta a telefont a konnektorból és jókat mosolygott, hogy végre sikerült. Én meg állíthattam be újra mindent rajta. :lol:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Ráadásul ha imiről veszi le a szemüveget még rajta nevetni is szokott. Nevetni? Kacagni!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Zsombi és Svéda Lili! Gyógyulgassatok szépen, Zsombi álmodj szépeket és többet! Összekötözlek Benővel. :lol: Vagy kergetjük pucérseggű Lilit. Csajok, van valami a levegőben... Egész éjjel arénázott én gyerekem. Szó szerint elegem volt belőle. Nagyon szégyellem, reggel nem győztem ölelgetni. Főleg, hogy nem tehet róla, ha kínozza a has-fej-akármifájás. :oops:
Edit, köszi a légzésfigyelő-tippet! Be is tojnék, ha elkezdene jelezni. Azért szokott amúgy, mert kiszedem a gyerkőcöt az ágyból, és elfelejtem kinyomni. :roll: Majd belejövünk.

Ja, ilyenkor persze alszik. Amikor anyája még bírná a gyűrődést. Délután meg végnélküli ordibálás, folytköv éjszaka. Az a brutál, hogy ma is hajnali kettőtől csinálta, nagy nehezen elbóbiskolt 5kor, apja meg kelt és ment dolgozóba. :shock: Úgyhogy nem én panaszkodom. :(
vbea
 
 


Ja, hajamat satíroztatom egy hónapon belül. :D Vágatni is nagyon-nagyon akarom, de Férj nem engedi. Pedig ha meg van mosva, ha nem, folyamatosan össze van fogva, csatolva minden. :x
vbea
 
 


Én is szeretnék satírt. Valamelyik nap láttunk az utcán egy csajt, akinek olyan színű volt a haja, amilyen satírt szeretnék. Ez a kicsit fakóbb, ezüstösebb szőke. A nevét nemtom, tudjátok, antinő vagyok. Még szerencs, hogy tudom, mi az a satír :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Köszönjük a jókívánságokat. Jelentem Kismanó szundizik, ma már másodszor! Az előbb is aludt több, mint egy órát.
Üzenjük Beninek, hogy tegye az ordítást, mondjuk, reggel 6-ra, és ne tartson tovább 5 percnél! :wink:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Lilinek újra piros a torka. Kaptunk új gyógyszert, de csak holnap kell elkezdeni. Valamelyikőnk visszafertőzte.
Azt mondta a doktornő, hogy mostanság nagyon agresszív vírusok vannak, 39-40 fokos lázat is simán produkálnak. Nem örülök neki.

Eni, én még mostanság is elfelejtem lekapcsolni a figyelőt!!! :wink: Na, jó ritkábban mint az elején, de 6,5 hónap alatt már megtanulhattuk volna. :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Tutkóra front van! Lili is zizi volt éjjel, most meg aludt 2 órát.
Kriszti! Ezüstszőke a szín neve, nem tudom, hogy eredetilegis tudnak-e olyanra satírozni, mert nekem Q. erős hajam van, a fodrászom mindig a haját tépi, hogy a legerősebb festékje alatt ülök egy órát, mire nem vörös, és én hamvasítós samponnal mosom. Tudod, ami ősz hajú nénikből lila punkokat csinál. :wink:
Szemüveg?! Mondd az valamit, hogy a múlt héten megrendeltem a kontaktlencsémet? :lol: :lol: Leveszi, nyalja, dobálja, ráül, üti vele a konvektort :shock: :shock:
Fülbevalót csak néha hordok - ismert okokból :lol: -, de olyankor Lili folyton ki akarja szedni, sőt, még órákkal később is keresi. Nézi az egyik fülemben - nincs, fordítj a fejem, hogy megnézze a másikban van-e. :lol:
Megyek, csinálok Lilinek ebédet.
Ja, Sparos bio gyümijoghurtot adok neki, Edit! Bébijoghurtot még nem próbáltam. Meg Millis natúrt is kap néha.

KépKép
pedina
 
 


De jó, majdnem eltaláltam. Akkor nem is vagyok annyira anti! De jó!!!!!! Most marhára örülök!!!! :) :lol:
Zsomborka az ágyunkon hempergőzik, és a majma fülét és farkát huzigálja. És persze a leginkább fegyelemlekötő része a játéknak a címkéje! :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!
Olyan lassú ez a babanet, megőszülök, mire bejön.

Az én szemüvegem már eltört, így vagy 2-3 hónapja én már kontaktlencsét viselek. Zsombort nagyon lázba hozta a szemüvegem, főleg az esti lefekvéskor.. Nekem fülbevalóm nincs is.
A hajamat nekem is ezerrel tépi, pedig mindig össze van fogva.

A picinépnek mihamarabbi gyógyulást!!!

Nálunk most András taknyol, így várható hogy Zsombor is fog.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Hú, csajok, én egyre szarabbul vagyok. Mindjárt leesik a fejem a nyakamról. Nem tudom, hogy a frontok, vagy kerülget valami nyavalya. Pötyikém is ásít egyfolytában. Most épp derékig ellepi a szárítóról leszedett ruha, de nem veszem el tőle, mert olyan jól szórakozik. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Ennek a majomnak nem sokáig lesz farka... Épp a hat-tyúk halála van műsoron... :lol: Szerintem megint álmos. Ennyit aludni! Még újszülött korában sem aludt ennyit! :shock:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Te se tudsz már semminek se örülni! :lol: :lol: :lol: Persze szar látni, amikor a betegség miatt bágyadtak.
Nálunk üres a hűtő, apuka meg most telefonált, hogy leállt az egész hálózat, vélhetően ma már nem jön haza. Mondtam neki, hogy rendelek kaját jobb híján, csak neki már hetek óta nem tudunk venni egy rohadt farmert, mert sose jön haza, hétvégén meg nyávog, hogy nincs kedve abban a tömegben tülekedni. :shock: :shock: Javasoltam egy holnapi szabadságot, de mély csend volt a válasz. :roll: Pedig szerda délelőtt tuti nincs tömeg sehol. :idea:

KépKép
pedina
 
 


Edina, remélem nem lesz semmi komolyabb bajod, mert akkor Lilitek is elkaphatja. Meg persze neked sem jó.
A derekad jól van már? Én is "várom" már, hogy mikor kezdi el megint a becsípődést. Olyan jó volt, hogy a terhesség alatt nem volt vele gond.
Most Lili is alszik. Szerencsére délelőtt óta nem volt még hőemelkedése sem.

De jó, hogy Iminek nincsenek ilyen extra túlórái!

KépKép
editmaci
 
 


Gondolom valami megszállta az uramat, mert kb. fél órája hívott, hogy amint tud, jön haza, és holnap csak bemegy leadni a jelentést, és már jön is haza. Csak halkan kérdem, hogy a jelentést vajon hol és mikor fogja megírni, ha folyton hazarohan :lol: :lol: :lol: :?: Legutóbb Pestről hazafelé szóltak rá, hogy gáz van, akkor hajnali 3-kor jött haza.
Náluk sajna természetes a túlóra. Max. nagy kegyesen lecsúszathatja, de nem fizetik. És az persze természetes, hogy ha gond van, akkor megy...
Lili 4 óra óta cirkuszol, hogy álmos, persze egy dekát se aludt, ellenben kb. ötször esett le az ágyról, borul fel ülve, esett el...És nyíg.... :shock: :shock: :shock:

KépKép
pedina
 
 


Na, aludt egy bő félórát :shock: . Nem is bánom, hogy nem többet, mert akkor este 9-kor még pakolna :lol: .
Mi mostanában nem használtunk Huggiest, de most azt vettünk. Én vagyok a hülye, vagy tényleg átnedvesedik?! :shock: Mondjuk Lili megdöbbentő mennyiségeket tud pisilni, de a Liberonál ez nem okozott gondot. Nem kifolyik, hanem nedves a kombija végig a pelus felett. :shock:

KépKép
pedina
 
 


Összevissza jár a babanet órája. Nálam most 3/4 7 van, ami ezért vicces, mert a lányom így néz ki jelen pillanatban:
Kép

Ill. azóta betakartam. :lol: Jót fogunk kergetőzni éjfélig... :shock:

KépKép
pedina
 
 


Edi jaj! Ne legyél beteg, kérlek! :cry: Csak én vagyok ilyen "szabályt felrúgó", neveletlen anya? Kilenc után "teszem le" Benőt, mert akkor szimultán tudunk vele aludni. A halálom lenne, ha hétkor lefektetnénk, aztán kelnék 11-kor. Szívtelen vagyok? :shock: :?

Sanyi hazament végül? Farmer? Ismerős. :lol: Urakat hagyjuk otthon-itthon, és menjünk mi vásárolni. :wink: Nekünk a huggies-nak már az 1-ese sem jött be... nyilván az is közrejátszik, hogy liberot kaptunk a kórházban, így az lett rutin. :arrow:

Én gyerekem is mélyen alszik. Fürdés eddig nuku, egy szopi kimaradt. Milyen éjszaka lesz? :oops:
vbea
 
 


Nem leszek beteg, nyugi. :wink: Lili is kilenc körül fekszik mostanában - bár Don B. korában már 7-kor aludt. :wink:
Sanyi? Még úton. Szentpéteren jár. :lol: Akárhányszor hívom fel, ha útközben van, mindig azt mondja, hogy Péteren jár. :lol: :lol: Lili most kelt fel, azóta nyíg, hogy le ne tegyem. :shock: :shock: Mármint a kezemből. Egyem a 9,5 kilóját. :lol:
Na, senki se alszik ma éjjel? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
pedina
 
 


Majdnem bejött a jóslatom: 10-kor aludt el Lili. :?
Ellenben átaludta az éjszakát, csak fél nyolckor ébredt. :lol:
Nem hajlandó reggelizni. Már kiöntöttem a gyümölcsös tejbedarát - azt hittem nem ízlik neki, de a vaníliásat se eszi. Most egy fél zsemlét csócsál :shock:

Boldog Valentin-napot minden minimacsónak!

Kép Kép

KépKép
pedina
 
 


Boldog Valentin-napot! :) Mi megkaptuk egymástól a jólmegérdemelt puszinkat. :wink:
Éjszaka: Zsombi kelt 2-kor, szopizott, majd fél5-kor úgy döntött, hogy okés, reggel van. 6-ig győzködtem, cipeltem, rángattam, próbáltam megszoptatni, míg végre sikerült elaltatni. Fél 8 után ébredt. Ráadásul tegnap délután úgy beütöttem a fejem az egyik polcba, hogy azt hittem ottmaradok. Szerintem tegnap a nagy láztól úgy kialudta magát, hogy estére már nem jutott az álommanónak semmi... :(
Eni: volt nekünk is olyan időszak, hogy hagytuk aludni Zsombit, ameddig bírt délután/este, és csak utána fürdött. Alkalmanként ez 10 körülre tevődött. Persze akkor sem aludta át az éjszakát, de legalább délután nyugi volt.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!

Lili szerencsére jól aludt, nem is volt lázas az éjszaka. Igaz este jól felment neki. 37,5 volt neki, adtam egy adag Panadolt neki. Egy óra múlva 38,5 volt. :evil: :evil: Aztán adtam neki egy Nurofent meg egy kúpot, és még egy óra sem kellett és leláztalanodott. Ez a kombináció eddig a legjobb.
Nálunk tegnap uzsira nem ment a gyümis tejpép, én is kiöntöttem. :?
Szerencsére a vacsit megette, meg most a reggelit is.

BOLDOG VALENTIN-NAPOT mindenkinek, a kispasiknak sok puszi!!!

KépKép
editmaci
 
 


Boldog Valentin-napot Csajok, és Zsombik! Bálintnak BOLDOG NÉVNAPOT! Hol vagy Maja? :D

Kittina, ugyanez volt éjszaka. Négytől fiatalúr úgy döntött, hogy reggel van, úgyhogy felváltva szórakoztunk vele. Vagyis István 6kor kelt hozzá, azt mondta, most már mindegy. :? Én mosott kaki voltam, végül úgy döntöttem, hogy szemet dörzsölök, és ok, reggel van. Mire lezuhanyoztam, magamhoz tértem, a FŐNÖK elaludt. Mondom, fasza. :shock: Most újra altatni próbálom... lehet, hogy esélytelen.

Lili, remélem jobban leszel. Ez a láz rémisztő lehet. :cry: Másik Lilinek gratula, hogy végre hagytad egy kicsit anyát kialudni. :wink:
vbea
 
 


Na itt kettő újabb! Kép Kép
vbea
 
 


Edit! Akkor lehet, hogy nem a gyerekben van a hiba, hanem a tejpépben? Gyógyulgassatok bébikék!
Lili megevett egy negyed zsemlét meg vagy 5 kanál joghurtot végül, most a fehérneműs fiókban pusztít. Stílszerűen az előbb egy piros bugyit húzott a fejére. (A tesómtól kaptam anno a lánybúcsúmon, a menyecskeruhához. Arra már nem válaszolt, hogy miből gondolta, hogy a bugyit is lecserélem éjfélkor :?: :!: :? :lol: )
Lilinek mondtam, hogy ha így folytatja az időjárás, akkor neki medencés szülinapi partyja lesz. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Milyen picur még! Olyan aranyos! :)

Zsombi sem alszik, pedig már nem bír egyenesen ülni, borul mindenfelé.
Most hozta a postás a liberos könyvet. Ezt legalább nem tudja szétrágni, mint a papírkönyveket. Hiába van keménykötésű kihajtós könyve Zsombinak, amire azt mondták, nem olyan könnyű szétrágni, hát a fiatalúrnak kb 2 hét alatt sikerült :idea: :!: :!: :!:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


De édi! Már nem olyan sárga, ugye? Egyem meg. És milyen kócos! :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Így térdel ez a kismanó. Teljesen egyedül húzta fel magát, csak kicsit kellett neki segíteni :wink: Kép Ügyi vagyok? :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Kriszti!
Javasolnám, hogy tegyétek feljebb a rácsot, ha Zsombi már ilyen ügyi... :roll: Ettől nincs messze egy felállás :wink: És igen, ügyi! :lol:

KépKép
pedina
 
 


még szerencse, hogy 3-állású a kiságy. Ez a középső. De én is erőteljesen gondolkodóba estem ezután a produkció után, hogy le kellene költöztetni a gyerkőcöt a földszintre :lol:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Ja, és mindezt a produkciót a legnagyobb lázban csinálta! :)

Amúgy frissítem a képtárat :wink:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Zsombi! Ügyi vagy! :lol: Te Kittina, hatalmas a fiad. Én Edi Lilijét látom ugyanekkorának, pedig van köztük több mint 3 hónap... :shock:
vbea
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?