Új privát üzeneted érkezett!

ÁÁÁ! Knight Rider :lol: :lol: Engem kínozni lehetbe vele. De Sanyi is képes ezeket a hülye 70-es 80-as éevkbeli filmeket bámulni. Pl. Hazard megyel lordjai meg ilyenek...Ja, meg az Orion űrhajó a Filmmúzeumon. Na arről letiltottam. :shock: A múltkor találatm egy DVD-t, amit még nem láttam: Az utolsó csillagharcos. Csajok, nem bírtam eldönteni, hogy sírjak vagy röhögjek rajta, annyira gagyi. 80-as évek, magasszárú cipő, szűk farmer, tupír, és a lényege, hogy a földönkívüliek elviszik a srácot, mert ő tartja a csúcsot valami űrlövöldözős videójátékban. Persze megmenti a világot meg ilyenek. Mondom neki: mi ez a szar? Mire közölte, hogy ez gyerekkora kultuszfilmje. Én marha meg megkérdeztem, hogy legközelebb mit hoz haza, a BMX -banditákat?! Egy hét múlva hazahozta. :? :shock: Jó tippet adtam. Vigyázok, hogy a Karate Kid ki ne csússzon a számon. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Az utolsó csillagharcosra Imii is azt mondta, hogy : ez alapfilm!!! Ja, mondtam én, meg az Isaura is, nem???
Ilyenkor olyan gyerekek tudnak lenni! :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Hello!
Az evörvúdot én is sajnálom, mert nagyon szerettem. Igaz, nem néztem a legelejétől, így azt sem tudom, hogy ki az a Kolin. De Efram jó fej... :)
A SzF-en én is ríttam. Milyen köcsög dolog már, hogy eccer csak azt mondja az a csaj, hogy megpróbálják ezt a család-bulit! Azt hittem kidobom az ablakon a TV-t.

KépKép
KépKép
anittik
 
 

 
 

Zsombóka ma a nem-evős napját tartja. Még nem ebédelt semmit! Pedig ott a kész kaja: cékla rizzsel.
Ja, képzeljétek. A múltkor mondtam, hogy leégettem a turmixgépem motorját. Zoli elvitte a szervízbe, de azok sem tudtak vele mit kezdeni! :mrgreen: Úgyhogy Sajnos újat kellett adniuk a boltban, mivel garanciás volt. :mrgreen:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Lilim most ébredt, megyünk főzni. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Edina, felajánlom a céklás rizsünket! :wink:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Kösz, de egy elvet tartok be a gyerek étkeztetésénél: csak azt teszem elé, amit magam is megennék. :lol: :lol: A céklás rizs biztos nagyon csajos színű, de soha nem adtam még neki. Lehet itt lenne az esély? :lol: :lol: Szóval nekem a cékla savanyúság....Lili bébirépás-zöldborsós-sajtos husit fog kapni. 11-kor evett, most annyira nem éhes szerintem. :lol:

Nem tudjátok hogy lehetne egy egy évest meggyőzni, hogy aludjon? Többnyire fél- egy órát harcolunk egymással napközben míg elalszik, addig szálanként tépem ki a hajamat. Alszik 1,5 órát, felébred és egy tündérkirálylány. Épp felolvasást tart nekem a fürdős könyvéből. Percekig tud úgy "dumálni", hogy egy értelmes szó nincs benne. :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Hát a cékla nem nyert... Viszont az almás banánpüré csirkehússal, az igyen. Ez a gyerek már most édesszájú... :) :) :lol:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Edina, te már adtál Lilinek cseresznyét? Én most párolok Zsombinak, lehet, azt adok neki uzsira.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Cseresznyét még nem, csak meggyet. De szerintem egykutya.
Úgy lef*sott az előbb :shock: . Gondolom hamar cseréltem pelenkát, és a krémezés meghozta az újabb ihletet. Nála fogzáskor mindig ez van.... :roll:
Én is csinálok Lilinek gyorsan valami himihumi ebédet, mert amit akartam még ott van a pulton. A sok öltözködés-zuhanyzás-mosógépbetömködés elvitte az időt. Ja, meg anyám is jön lassan unokázni. :? Addig legalább kivasalok.

KépKép
pedina
 
 


Ja, ezeket most kaptam. Érdemes megnézni:
http://video.google.com/videoplay?docid ... 6686638761
http://evone.extra.hu/vidz/ balazs_show_haboru.html

Ezek után nem tudom miért nem nézem én ezeket a műsorokat, ha ilyen szórakoztatóak. Bár e kettő is bőven elég volt egy hónapra. :?

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

A családom lassan, de biztosan javulgat, én meg kezdek köhécselni. :twisted: Nem örülök neki, de két betegtől várható volt, hogy elkapom. igyekszem magam minél hamarabb helyrehozni.
Imi már a sok fekvéstől teljesen kivan. Reggel ötkor felkelt, hogy már nem bír feküdni, mindene fáj tőle. de olyan jó volt, mert reggel ő itatta meg Lilit, én fel sem keltem csak negyed 8-kor, mikor odaültette Lilit mellém. Jó volt egy kicsit pihizni már! :wink:
Lili mostanság tök madzag mániás lett. Minden megkötőt megtalál és a szájába veszi, a kiságyat is bontja le maga körül, és a fejvédő megkötőjét eszi! :roll:

Edina, nem emlékszel a Corában mennyi a gesztenye? Mert itt van most a Plusban 1149-ért natúr gesztenye, és gondoltam megpróbálom neki. Nem hiszem, hogy olyan nagy különbség lenne, de ha sokkal olcsóbb, akkor érdemes kimenni érte.

KépKép
editmaci
 
 


Hello! Szerintem drágább a Corában...Vagy egy 100-assal. Lili madzagmániája most is tart :lol: :lol: jelenleg épp banánt eszik, lesz mit takarítani. Tegnap a zöldborsófőzelékkel kente ki a lakást, mert ő most már kanalazni óhajt EGYEDÜL! :?

KépKép
pedina
 
 


Hú, de szar napom van. Olyan ingerült vagyok, mint állat, a gyerekem nyűgös, az uram lerázott,amikor panaszkodtam - szerintem neki is szar napja van, és közben idióta e-maileket kapok. :twisted: :twisted:
Elküldtem a Babavilágos e-mailt minden babás ismerősömnek, erre az egyik visszaír, hogy mennyit fizetnek, ha szerepelnek a műsorban? Írtam neki, hogy szerintem semennyit, de kérdezzen rá Nikinél, mire: és én miből gondoltam, hogy ő INGYEN felutazik Pestre és ingyen mutogatja a gyerekét a tévében?! :shock: :shock: Teljesen ledöbbentem azon, hogy valaki ebből ezt hozza ki... :shock: :shock: :shock: Azóta se tértem magamhoz. :o

KépKép
pedina
 
 


Edina, ez nagyon gáz. Én tök büszke lennék magamra, meg a gyerekemre is, ha benne lennénk a tvben. "Bennevagyoka tévében" :) Jajj, úgy szeretem a tibis reklámot ezzel a pasival: tibitibitibitibitibitibitibitibi :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :D :D :D
A cserkót kétpofára tömte Zsombi tegnap a szájába. Nem mertem neki sokat adni, mert mivan, ha szorulást okoz, meg a héja is rajta volt. Persze előtte benyomott egy egész üveg mildis alam+sárgabarackot, aztán még vagy 6 kanál cserkót. :) Jó volt nézni!
Már gondolkoztam, hogy írok a Babavilágos barátnődnek, hogy miről kellene beszélgetni a műsorban. Csak az a baj, hogy eddig egy részt sem láttam... :oops:

K

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Kriszti!
Nyugodtan írj neki, mert egyelőre kicsit még el van veszve, hogy merre kéne továbblépnie, így minden ötletnek örül. :lol: Amúgy meg ott a lehetőség, hogy benne legyetek a tévében. :lol:
A Tv2 oldalán fenn vannak az eddigi részek, a videók között. Én se láttam mind, de volt téma az alvás, a krupp, a szobatisztaság, az alternatív szülés...Asszem én is ennyit láttam. :oops:

KépKép
pedina
 
 



KépKép
pedina
 
 


Bele fogok nézni mindenképpen, köszi a linket.
Kérdés: Te mikortól adsz Lilinek savanyított tejterméket?

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Vagy egy hónapja kóstolgat Lili sajtot, vasárnap evett először joghurtot, túró most tervezek kóstoltatni vele. Szóval én ezekkel sokáig vártam, meg a gluténes cuccal is 10 hónapig. Ez volt az én parám...De eddig szerencsére semmi se ütötte ki.

KépKép
pedina
 
 


Az allergia miatt én is várni akarok vele. De nem tudom, meddig érdemes. Valahiol azt hallottam, hogy 8-9 hónapos korig lehet az új ízeket "bevezetni", azután lezárul valami folyamat, és amit addig nem kóstolt meg a gyerek, azt utána nem fogja megenni. De látom, ti vagytok erre az ellenpélda! :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Ezt még nem is hallottam :shock: de a tapasztalat sem azt mutatja, hogy tényleg így lenne. :lol:
Tudom, hogy nem egészen erről szól a történet, de én pl. 13-13 éves koromig meg voltam győződve arról, hogy utálom a rakott káposztát, így soha nem ettem. Most meg az a kedvencem. :lol: :lol: Nálunk a dokinéni ezeket a gyakori allergéneket szíve szerint tolja egy éves kor körülre, de úgy voltam vele, hogy 2 hónap ebben a korban már nem nagyon számít.
Lili legújabb mutatványa: mi van a szádban?! kérdésre megmutatja, majd visszateszi (hajgumi, csatt, toll, fogkefe, fésű -ami épp a keze ügyébe került). Az előbb pechemre egy tökéletesre összerágott banándarab volt, és nagy akkurátusan beleköpte a tenyerébe, megmutatta, majd lefordította a tenyerét, és ami nem esett le, azt lerázta a kezéről -az ágyra és még bele is törölte. Én marha, kellett nekem kérdezni. :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Na trükköztem egy kicsit. A céklához tettem borsót. Úgy lecsúszott valamennyi. De nem túl sok, nem tudom, miért nem eszik többet ez a kis dinnye.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!

Itt volt ma az egyik barátnőm. Szegény teljesen ki volt akadva, mert 22 hetes terhes, és úgy leb@szták tanácsadáson, hogy már 8 kg-ot hízott, mikor összesen 10-et lehet!
Olyan jól megvigasztaltam, hogy rendelt is gyorsan egy pizzát magának! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kriszti, milyen cserit adtál Zsombinak? Fagyosat? Azt is meg kell főzni mint a meggyet?

KépKép
editmaci
 
 


Ja, tegnap egy kicsit elbambultam pelenkázás közben. mire észbe kaptam Lili már mindent összekent a Sudocremmel! :lol: :lol: :lol:
Isteni volt, mindenhonnan törölgetni.

Nekem most az a reklám tetszik, amelyikben a kisfiú kiabálja, hogy : apa, kezdődik, kezdődik!!! Olyan aranyos. :wink:

KépKép
editmaci
 
 


Edit, ez annyira felháborító!!!! :evil:
Ki a frász az a tanácsadónö, aki megszabja, mennyit hízzon valaki. Tökre felidegesítettem magam.

Meg különben is kérdezte az a védönö, hogy milyen az életvitele a barátnödnek???? Ez mindenkinél máshogy van.

Engem sose mérnek, ha megyek tanácsadásra. Mert itt azt mondják nem az a nagy lényeg. Adnak tanácsot, de mindenkinek magán intim ügye, hogy mennyit hízik.

Ebböl az egész egészségügyünkböl egy hiányzik: empátia és humanitás. Ezt pedig nem pénzhiány kérdés.

Bocs, hogy kifakadtam, de tényleg felháborítónak találom.
Mond meg a barátnödnek, hogy én már a 10kg - nál járok. Nálam ez az aktiv sportélet abbahagyása miatt van. Abszolút nem félek, hogy nem fog lemenni.
Szegényke, remélem jól esett neki a pizza. :lol: :lol: :lol:

Kép
gabcsi76
 
 


Edit!

Fagyasztott cserkót adtam Zsombinak, de megpároltam, utána meg leturmixoltam. Nagyon bejött neki. :) Kicsit savanyú, de a sinlac csodákra képes!
Én, ha ilyet mondott volna a védőnőm, biztos kifakadtam volna. Sose mondta, hogy ne hízzak ennyit, csak azt, hogy vigyázzak a szénhidráttal a cukor miatt. Persze nem lett rossz a vércukor eredményem, de jobb az elővigyázatosság. Ja és most, hogy felszedtem egy keveset, még meg is dícsért, hogy milyen jól nézek ki, hogy kicsit kerekebb vagyok. :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


A barátnőm mindhárom gyerekével 27 kilót hízott és fél év alatt leadta. Erről ennyit. :lol: (ill. a harmadikkal még terhes, de nem kétlem, hogy le fog menni megint)
A Sudocrem nálunk is nagy kedvenc, vigyázz, ha rákap az ízére, függőséegt okoz. :mrgreen: :mrgreen:
Ez a Sinlac. Szerintem Lili a lósz*rt is megenné vele. :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Sok dolgot fel lehet vele javítani!!!
Lili még eddig csak rizses tejpépet kapott, ma adtam neki almás- vaníliásat ! Úgy ette, hogy öröm volt nézni. Csak tátotta a száját, azt hittem a kanalat is benyeli.

Mostmár mindent felpakoltam a polcra, így a pelenkázó is tele lett játékkal! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Ma akartam venni Lilinek kekszes tejpépet (ő még csak vaníliásat kapott), de olyan raplit levágott a boltban, hogy elfelejtettem. :oops: A pénztárnál meg lehúzta a csizmáját, amiről azt hittem, hogy soha nem jön le anélkül, hogy a cipzárt ne húznánk le előtte :shock:
Majd (jó napom volt , na! :evil: ) jött egy szagcsík felőle, így 80-nal végig a városon, közben a cumiját bedobta az ülés alá, így a Szinvaparktól felváltva ordított és háp-hápháp-ozott, kedvétől függően. Lakásba be, ruhákat le, de a pelusban nem volt semmi, ellenben azóta is kajánul vigyorog. Ha nem tartanám kizártnak, hogy ennyire rafinált, azt mondanám, hogy direkt szívatott. :shock: :shock:
Közben az uram közölte, hogy megint nyanyás melltartót vettem - egy sima no csipke, no varrás melltartó, és bezzeg régen milyen szépeket hordtam. :twisted: :twisted: Azt hiszem, jobb lesz, ha lefekszem. Olyan hülye ma egy csomó ember, tuti valami front, vagy napkitörés...

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Egész nyugis éjjelünk volt, Imi most nyűgösebb volt mint Lili. :wink:
Most alszanak mind a ketten, úgyhogy megnézem a Babavilágot. :D

Úgy döntöttem, hogy ma nem főzök, mert vannak még maradék kajáink, nem akarom őket kidobálni. :roll: Olyan szépen süt a nap, remélem kitart addig amíg megebédelünk, hogy utána elmenjünk sétálni. :D

KépKép
editmaci
 
 


Hú, nekünk az éjszakánk is olyan volt, mint az egész napom, úgyhogy ma elhúztunk anyámékhoz. Egész nap tespedtem a fotelban, Lili fárasztotta anyámékat váltóműszakban, 3-tól 5-ig aludtam vele egyet, etettek, kávét főztek, mosogatnom sem kellett, szóval welness-hétvégém volt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Holnap menni kéne néhány ruhát vásárolni, mert le vagyunk rongyolódva, de életem párja eddig ellenáll. :shock:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!
Lili fél kilencig aludt ugyan, de már nem is számolom, hogy megint hányszor kelt fel. :? Ordítva, sikítva, inni se akar - úgyhogy biztos a foga. Olyankor jön a Dentinox, arra jó, hogy visszaalszik tőle. Kicsi bébimet mindig a felső fogai kínozzák meg. :cry: :cry:
Ma megyünk szülinapi partyzni. 8)

KépKép
pedina
 
 


Hello-bello!

Hát a mi éjszakáink is rettenetesek. Zsomborka standard 3-4-szer kel, ebből min. egyszer visítva-ordítva. Az ínye duzzadt ugyan, de sehol nem látok fogra utaló jelet. :? Majdcsak lesz belőle valami. :roll:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


sziasztok!

Szerencsére Lili nagyon jól aludt, legelőször 5-kor ébredt, akkor csak cumi kellett neki, utána aludt is. Igaz csak negyed 8-ig, de olyan jó volt, hogy nem kellett ébredezni. :lol: :lol: :lol:
Mi még köhécseltünk egy kicsit Imivel elalvás előtt, de már mindenki kezd egyre jobban lenni. Lili nem is köhögött egyszer sem éjszaka, meg ha belegondolok még ma sem! :D :D :D Azt mondta a doktornő 7-10 napig kell adni neki a gyógyszert. Holnap telik le az egy hét, de úgy gondoltam, amíg mi is betegek vagyunk, inkább adom még neki pár napig. :roll:

Én is azért szeretek néha átmenni az anyósékhoz, vagy anyámékhoz, mert akkor tényleg lehet egy kicsit pihizni. Csak babázzanak ők! :lol: :lol: :lol:

Nem tudom nekünk mikor lesz fogunk! :oops: :roll: az ínye duzzadt Lilinek, folyik a nyála mint egy bernáthegyinek, mindent rág, de nem úgy fest, mintha ki akarna bújni! :shock: Már a nyűgössége is elmúlt, meg olyan jókat alszik. Most is letettük a kiságyba, és 5 perc alatt el is aludt. Na, de ez nem is nagy baj! :wink: Nekem is egy éves koromban kezdtek nőni a fogaim. :shock:

Edina, jó partyzást nektek!!! :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Csajok! Én csak egyetlen éjszakára szeretnék Bill Gates lenni! :wink:
Most ecsetelik a tévében, hogy minden reggel amikor felébred 4 millió dollárral van több pénze, mint előző este. :shock: :shock: :shock:
Arra is egy külön program kellett, ami egyáltalán számolni tudja a vagyonát! :roll:

Szerintetek ha írnék neki egy e-mailt, hogy fizesse ki a lakáshitelünket, megtenné??? :wink: :oops: :?:

KépKép
editmaci
 
 


Hogyne! :lol: :lol: :lol: Valahol olvastam egyszer, hogfy a világ 10 leggazdagabb emberéből 8 nem fejezte be az egyetemet, és az egyik
valami diplomaosztón volt díszvendég, és közölte a frissdiplomásokkal, hogy milyen balf*szok. :lol: :lol: Állítólag igaz történet. És állítólag Gates se fejezte be az egyetemet.

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!
Én, aki mindig egy kis nyugalomért, és legalább egy órával több alvásért imádkozom, most riadtan ébredtem, ugyanis Benő 4.30-kor kelt először. Ő is érezte, hogy kihagyott egy szopit, mert iszonyat balhé volt. Én meg tök szarul éreztem magam, hogy milyen anya vagyok, éhenhal a poronty. :shock: 7h-ig nem is aludtunk vissza. De látom, ez soha nem lesz barátságosabb, legfeljebb olykor egy kicsit kiszámíthatóbb. :oops:

Jaja. Sem Gates, sem a többi nagyágyú nem fejezték be az egyetemet. Én igen, de semmit nem ér.

Egy körkérdés kommentár nélkül. Aki adta a magzatnak az infacolt, mikortól? Köszi. :roll:

Megyek, mert apa egyedül szórakoztatja a gyereket, aki nem alszik. Egyáltalán.
vbea
 
 


Mi amikor hazajöttünk a kórházból rögtön elkezdtük adni Lilinek, és kb. 3 hónapos koráig adtuk minden szopi előtt, utána fokozatosan hagytuk el.

Eni, amikor Lili először aludta át az éjszakát én is tök depi voltam! :wink: Virrasztottam hajnali egytől -előtte mindíg akkor ébredt- , és vártam, hogy keljen. Ő meg csak aludt édesen. :D

KépKép
editmaci
 
 


Eni, nálunk kb. a 8. naptól ment az Infacol...Minden szopi előtt kb. 3 hónapig.

KépKép
pedina
 
 


Jaj, köszi!!! :D :oops: Megnyugodtam, mert vki azt mondta, hogy 1 hós kor alatt nem lehet adni. Tájékoztatón erre vonatkozóan nincs semmi. :idea: Amúgy nem is értem... kifejezetten az 1-3 hó közötti hasfájós babákra fejlesztették ki. Akkor miért is ne lehetne? Ok, nyomatjuk tovább. Láthatóan nyugodtabb Benike. :wink:

Azért örülök, hogy Beni inkább nappal aktív kezdettől. Szóval éjszaka azért általában 4-5 órát tud egyszerre aludni. Utána bulizunk. :shock:
vbea
 
 


Ja, Eni. Meséltem anyámnak az éjjeli bulijaitokat, mire szülém közölte, hogy Beni azért bulizik hajnali egytől, mert akkor született. :shock: :shock: És hogy én erről még miért nem hallottam, mert a gyerekek egy éves korig akkor a legaktívabbak, amikor megszülettek. Lili fél 10-kor született, és ritkán van ébren addig, sőt általában akkor alszik a legmélyebben. :lol:
Ja, amúgy épp Beni fényképeit simogatja a monitoron. Legújabb divat szerint fenn ül az asztalon míg én netezek és elszórakoztatja magát. Jelen pillanatbana CD-ket rendszerezi újra... :lol: Az apja harmadszor jön be (ő főz :lol: :lol: ), hogy még mindig nem alszik?!

KépKép
pedina
 
 


Szerencsére Lili is alszik már negyed tízkor!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Szerencsére már Lili is alszik negyed 10-kor! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Bocsi, csak az elsőre valalmi hibaüzenetet írt ki!

Ma megpróbálkozunk a meggyel, remélem nem lesz nagyon savanyú neki.
Imi most a varázsitatóból próbálja itatni! :D :D :D

KépKép
editmaci
 
 


Lili most aludt el. Remélem vagy 1,5 - 2 órát alszik.
Edit! Cukrozd meg neki nyugodtan. Én nádcukrot vettem, azt teszek Lili kajáiba, jelen álláspont szerint az az egészséges... :? Vagy juharszirupot, csak az meg elég drága. :? A meggyet Sinlac-kal szoktam adni neki, nagyon szereti, vagy gesztenyével.

KépKép
pedina
 
 


Na, megjöttünk a buliból. Háááát... jó ez a nyugalom itthon. :lol: De Lili is hasonló véleményen lehetett, mert amikor betettük az autóba, közölte, hogy "nnna" - na végre hangsúllyal - szétdobta magát, és elaludt. :lol: :lol:
Nem tudom a jövő heti bulihoz mit fog szólni, ott több, mint 50-en leszünk :? .
Egész idő alatt a G.I. Joe fejét nyalta Lili ... :lol: :lol:
Kép

KépKép
pedina
 
 


Hello!

Legalább valami jó is volt ott Lilinek! Mármint a dzsíájdzsó :lol: És látszik, hogy lyány, mert ha a barbi fejét nyalogatta volna... :oops: :roll: :lol: :D

Sajna Zsombi belázasodott reggelre, 38.3 volt neki levonással. Ahogy mértem neki, ott izgultam, hogy nehogy elérje a 39-et. Az volt nekem a lélektani határ. Adtam neki kúpot. Remélem jobban lesz tőle. De ha még délben is lázas, felhívom a dokinénit. Igazából semmi más baja nincs, visongat, kiabál, játszik, nevetgél. Még sosem volt lázas, az oltások után sem. Úgyhogy kicsit megijedtem.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Kriszti! Lehet, hogy a foga kínozza meg ennyire, de az is lehet, hogy 3 napos láz - ha más tünete nincs. Lilinek is volt ilyen, herpeszvírus okozza. 3 napig tart a magas láz, nincs semmi más tünete, utána 1-2 nap kijönnek piros kiütések, elmúlnak és "ennyi".
Mi megint 8000-szer keltünk éjjel, minden egyes alkalommal ordítva. :shock:

KépKép
pedina
 
 


Igazából nem nagyon tojtam be, csak az nyugtalanított, hogy belázasodott. No, majd meglátjuk mi lesz. :)
Zsombi csak 3szor kelt..., nálunk már ez is haladás. :lol:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


A kiütések milyen jellegűek? Aprók, mint amilyen a melegtől van, vagy nagyobbak? És elképzelhető, hogy eddig nem vettem észre, hogy lázas??? Most egyre inkább kezd lelkiismeretfurdalásom lenni. :(

KépKép
KépKép
anittik
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?