Új privát üzeneted érkezett!

Még akartam írni, hogy jobbulást, és örülök, hogy Bazsi kicsit jobban van.

Kép
jud77
 
 


Hali!

Gabi! Nagyon szoritok, hogy minden ugy legyen ahogy a doki mondta!
Judit: visszajeloltelek wiw-en, de Livi segitett a kepekkel, mert kulonben bajban lettem volna!?:)
Lanyok, de jo, hogy mentek mindenfele! Mi szerintem csak nyaron, de az sem biztos!
Frusi: tok jo volt az oldal, annyira jo volt enekelni. Lehet hogy masnak bantana a fulet a hangom, a gyerek viszont elvezte es bevallom oszinten en is. Kicsit sikerelmeny volt es elojott egy csomo dallam a szovegek alapjan, hihetetlen!
MEri: tovabbra is jobbulast!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Ja: Persela, jol lattam, hogy mukormod van, vagy csak volt? Azt szeretnem kerdezni, hogyha most is fent van, akkor nem zavar a babaval? VAgy nem mondtak, hogy az az anyag amivel csinaljak (a ragaszto, oldoszer) bejut az anyatejbe? En is imadtam, annyira szep, gondolkozom rajta, de a fentiek egy kicsit visszatartanak!
Na ezt kapjatok ki, ez az igazan szokenos, pedig az en hajam 100%ra barna!:))

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 

 
 

Nikike:-) Itt ülök egy nagy tányér sajtos-tejfölös tészta fölött (szoptatósdiéta Norbi módra :lol: ) és nevetek és sírok egyszerre, mert pont egy hete tépkedtem le a körmeimet, miután nem jutottam el körmöshöz, és a párom kérésére most egy darabig nem is fogom megcsináltatni... Ő ilyen természetesen csutka körmökkel is szeret... (én nem annyira magamat, de első a családi béke!)

A gyerekkel egyébként sosem zavart, már a Márkkal sem, sőt, mivel a műköröm vastagabb sokkal, mint az eredeti, nem is karmoltam sose össze a Márkot, a vegyi oldal meg szerintem azért erősen túl van lihegve, ilyen hozzáállással mégiscsak lenöveszteném az eredeti hajszínemet is, akkor pedig a párom tuti elmenekülne... nem hiszek én ebben a "mindenféle ennyire-annyira átmegy az anyatejbe" dologban, szerintem a szervezetünk sokkal jobban van kitalálva annál, mintsem hogy minden szart átengedjen a tejbe, gondold el, mi minden van a szappanban, a tusfürdőben, a mosogatószerben, a mosószerben - ha ezek mind átjutnának az anyatejbe, akkor minden baba jobban járna a tápszerrel. Egyébként meg kérdezd meg Pellét, ha jól tudom, az ő körme is meg van csinálva, és Somi ép-egészséges, szép... Lányok, ne dőljünk be minden hülyeségnek, pont a múlt héten néztem a Tv-ben egy allergológust, aki el tudta mondani, hogy a mostani gyerekek azért olyan nyavalyásak, mert anyuka mindent sterilizál, legszívesebben az utcára se engedné ki a gyereket, mitől erősödjön az immunrendszere? Jó, nem mondom azt, hogy adjuk koszos cumit, stb... a kicsi babáknak, de az én fiam születése óta egy lakásban van a kutyáinkkal, két hetes se volt, amikor az első szál kutyaszőrt leszedtem a cumijáról, amikor elkezdett mászni, nem porszívóztam, Domestosoztam a lakást naponta többször, csak tartottam egy alaptisztaságot, és tessék, két évesen még nem volt komolyabban beteg.

Na, jó kis monológ lett, most látom csak, nem is arra válaszoltam, amit kérdeztél, de ez a téma (mi mindennel mérgezzük a gyereket az anyatejen keresztül) erősen a bögyömben van, most legalább kijött...:-)))) A lényeg, Nikike, hogy nyugodtan menj és csináltass magadnak szép körmöket, és örülj nekik, én is majd azért még megpróbálom befolyásolni apát, hátha mégis engedélyezi újra őket!:-)

Na, elfogyott a kaja, megyek aluszni.

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok!

Gabi remélem már jobban vagytok. Nálunk is volt véres nyálcsík :shock: én rohantam is a dokihoz, aztán arra jutottunk, hogy nagy valószínűséggel a kis körmével felsértette a száját, akkoriban nagyon sokat rágta a kezét és ettől lehetett. Én is figyelgettem, de nekünk csak egyszer volt.

Bukás téma. Hát nekünk volt benne meg van is részünk rendesen. Nem tudom olvastatok-e a reflux-ról, ez azt jelenti, hogy a gyerkőc gyomorszájának záróizma nem zár még rendesen, ez okozza a túl sok bukást. De a minden evés utáni bukás még nem az, csak ha mondjuk evés után 1 órával is még bukik és minden kaja után. Nálunk ez van, bár nem mondták ki egyértelműen, de én biztos vagyok benne. Sok mindent nem lehet vele tenni, 1 megoldás piciknél, hogy megemeled a fejénél az ágyat, néhány könyvet teszel a lába alá így nem folyik vissza a kajcsi ha fekszik. Mi ezt nem csináltuk. Másik, hogy próbálod pihentetni, ne mocorogjon evés után sokat, kicsit lefoglalod, hogy feküdjön a hátán, nekünk ez működött egy ideig. De most hogy magától és nagyon gyorsan hasra tud fordulni állandóan folyt belőle a kajcsi és én egész nap törölgettem utána. Na ekkor fogadtam el egy gyógytápszert a dokitól Nutrilon a neve de jó a Sinlac is. Ezt kell adni étkezések előtt a bébinek. Nekünk nagyon bevált azóta Bence is nyugodtabb és nem folyik belőle vissza a kajcsi, sűrűbb állagú és mindig frissen kell elkészítni. Én 2-szer adok neki vagy max. 3-szor és egy kisebb adagot, utána jön a megszokott táp vagy először főzelék, gyümölcs és utána adjuk neki. Ha szoptattok azt hiszem előtte kell adni és lehet, hogy elég néhány kanállal, majd megkérdezem, mert a tornán az egyik lány is így járt és ő szoptat. Nekünk az is bevált, hogy mivel cumisüvegből etetünk nem hagytuk, hogy Bence degeszre egye magát, mert gyorsan eszik és habzsol ez sem tesz jót. Mindig jól lakott, de most is inkább 6-szor eszik kevesebbet, ezt is a dokink ajánlotta és nekünk nagyon jó így. Ja és mindenképp büfiztessetek és nem szabad rázni, ringatni őket evés után. Na most jó sokat írtam, remélem segít! Na és ami bíztató, hogy 1 éves korukra kinövi a többség, szóval csak kitartás.

Üdv.
lldi

Kép
mildiko
 
 


Sziasztok!

Persela: koszi a valaszt. Felreertes ne essek, en nem vagyok az az anya aki a szeltol is ovja gyereket. NEha ezert is van olyan erzesem, hogy lehet nem vagyok jo anya. Ezt csak azert kerdeztem, mert a ferjem errel az anyagrol (oldoszer, mugyanta) nincs tul jo velemennyel, ugyanis regen hasznalt repulogep epiteshez. Jo biztos nem telejsen ugyanazt az anyagot, de hasonlot! A lenyeg, hogy nagyszuloknel Zsombi is kutyak kozott van en sem vagyok tisztasag manias.
Remelem ferjed hamar meggondolja magat. En meg meg atgondolom, mert azert nem keves penz, meg hogy igazan szep legyen azert 4 hetente toltetni kell!:)) JAj regi szep idok!

Ildi: nem irigyellek, azert ez nem egy baratsagos dolog. Ha kinovik, akkor csak addig kell kitartani.

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Szerencsére Erik jól van, a vérhányás nem ismétlődött (szörnyű ez a szó: vérhányás). Bár azt mondták, hogy akár még ma is előfordulhat. Nekem is beszélt a gyerekgyógyászunk a Nutriton-ról, lehet, hogy kipróbáljuk.
Ildi, ha beszélsz azzal a szoptató ismerősöddel, akkor megkérdeztehtnéd, hogy mennyivel kezdett és végül most mennyit ad a gyerkőcnek. Állítólag mindenkinek magának kell kititrálni a szükséges mennyiséget. Úgy hat, hogy mint egy gyanta, besűrűsíti az anyatejet, így nehezebb visszabukni.

Képzeljétek, hogy az iwiw-en jelölt egy egyetemi tanár, akihez azon kívül semmi közöm sem volt, hogy egy szigorlaton (amire hülyére tanultam magam) adott egy k..va nagy kettest. Jól megmaradhattam az emlékeiben. Lehet, hogy csak szimpátiából kaptam a kettest is? Most már talán kár ezen meditálni.

Pussz

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


Sziasztok lányok !!

Hogy vagytok ma ??

Én már vörösen !!! :shock: Hát nem is tudom, lehet, hogy sokat fogok hajat mosni !

Gabi !!! De örülök, hogy minden rendben !!! Jól ránk ijesztett Erik , egyem a kicsi szivét !!!

Méri !! Remélem ti is jól vagytok v. legalább jobban vagytok már !!
Köszi a tanácsokat !! Jöhetnek még !! Most kicsit vissza hököltem , mert az egyik anyuka a 8 hónapos babával nem akar jönni , mondván nem jók a körülmények, meg egyébként is, ki tudja milyen emberek vannak ott ?? ! :shock:
Szerintem ez azért túlzás, nem ???
Baia-Mare-től 10 km.-re lennénk szállóban, na jó, nem 5 csillagos. Méri nem járt valaki az ismerőseid közül arra ??? Valam tó is van ott .

nikike !! Ne fogd vissza magad, jöhetnek azok a műkörmök !!! Semmi gond nincs vele !! :lol: Merdzsónál nekem is volt .
Viszont , tényleg töltögetni kell, ez az egyettlen hátránya .

Tündi ! Mi volt tegnap ???


Puszka , Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Kati, muti vörös fotót hamar! Nagyon kíváncsi vagyok!

Nikike, nem értelek félre, azért is mondtam, hogy nem is arra válaszoltam, amit kérdeztél, csak kipuffogtam magam...:-) Nekem 4 éve folyamatosan volt csinált körmöm, zselés is, porcelán is, sose merült fel bennem, hogy ezzel ártanék a gyereknek. Mondjuk, nem is értek hozzá... Nálunk is az ellenérvek: sokba kerül és rendszeresen időt kell találni a töltésre, max. 4 hetente.

Gabi, örülök, hogy jól vagytok!!! :-)

Pelle, hova tűntél, drágám???

Pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok,

Gabi, ez tök jó hír hogy Erik jobban van és már nem hány vért ( tényleg szörnyű egy szó).

Lányok egy kis segítség kéne. Ti milyen orrcseppet használtatok a babáknál?és használtatok-e vagy elég a porszívózás? Tegnap mondta a doktornő a nasivin 0,1%-os vagy otrivint az a baj, hogy nem emlékszem. Mostanában tiszta gyagya vagyok. Benő kezd benáthásodni ( tudja, hogy hétvégén itt hagyjuk és cselezik:))) :) )most még csak porszívózom az orrát.

Persela, Ti esetetek alapján már egyre nagyobb az a 10%:)) :D

Képzeljétek, mit hallottam tegnap az orvosi rendelőben mondjuk lehet hogy csak nekem új. Február 15.-től a popsi krémek 90%-os állami tamogatottságát lecsökentették 50%-ra. Így a kb 100,-Ft helyett most 500,-Ft körül fogunk fizetni. Gyorsan fel is írattam tegnap ha már ott voltam.
Kata

[/quote]
pocvarek
 
 


sziasztok!

Persela, en sem tudtam mi a szitu, meg vagyom is a kormeim utan, csak apa aggodos!:)))
Pocvarek: mi nasivint hasznaltunk meg lazitonak sterimart, ami csak sima tengerviz.
Pelle: tenyleg eltuntel, remelem minden ok Somikammal! Zsombi alteregoval:)

csokolade

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Pocvarek: Sterimarral (vagy bármilyen tengervizessel) fellazít, kiporszívóz, utána, ha kell, Nasivin 0,01% (csecsemőknek való, rá is van írva, 0-1 éves korig)

Nikike: mondd meg apának, ne aggódjon, nem cigizel, nem iszol, nem narkózol, egy kis műköröm alapanyagot ki fog bírni a gyerek!:))))))))) Beleszámolhatja az évi 1 kiló koszba, aminek át kell mennie a szervezetén:)))) De komolyan, nekem az egykori körmösöm terhesen is, utána is csinálta a saját körmeit, gondolod, nem tudta, mit ken fel???

Popsikrém:((((( Kell nekünk egészségügyi reform!!!

Pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Persela: oksa, jo a kepetek wiw-en!

Rohanok a patikaba meg van itthon egy bianko posikrem kivaltom, huto elbirja, de azert kap.....ak be!

Annyira nehezen megy mostanaban a delutani elalvas. Most nyomtunk le egy feloras uvoltest, de vegul elaludt a csemete!

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Hello!

Ildikó köszi a választ. Szerintem nálunk nem reflux, inkább arról van szó, hogy nehéz büfiztetni, egyenesen tartani, mert annyira mocorog már. Ha meg büfi után leteszem a játszószőnyegre akkor jár keze lába és kitornázza magából. Evés után 1 órával csak nagyon ritkán van buki. Az is inkább csak olyankor, ha bealszik szopi közben és nem jön ki a büfi. + én mindíg hason altatom - kivétel a babakocsi - és ha nem jött ki a levegő akkor hason tuti kijön kajával együtt. Vagy ez már annak számít?

Mi is Sterimart használtunk + orszívóporszívót, vibrocilt még nem.

Örülök, hogy úgy tűnik Eriknél semmi komoly, remélem nem ismétlődik meg.

Hétfőn megyek fodrászhoz vágatni, anya is jön, visszük a gyerkőcöt is. Kíváncsi leszek hogy bírja.

Nikike, nálunk is van üvöltés elalvás előtt. Azt vettem észre, hogy olyankor csinálja amikor már nagyon fáradt. Vagy lehet, hogy nem... :?

Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztok!

Gabi: Húha elég ijesztő dolgok ezek, de nincs semmi Erikkel szerencsére. Nekünk trotyiba volt ilyesmi, hát frászt kaptam. Nekem is azt mondták 1hajszál ér, megpattanhatott az "erőlködéstől". /Nem volt 5 napig kaksi, aztán 1 óriási./Még az nap néha láttam jelét, aztán semmi, elmúlott.
Kata: popsikrém már semmin se lepődök meg a rohadt életbe..… :x
MSN-en beszélgettem Katival, jó neki a vörös. :wink: Már amennyire látszott

Mi voltunk tegnap oltáson, most nem is sírt. Doki „látszólag”nem emlékezett a lázmérős sztorinkra.. :lol: Még pár szót beszélgetett is a lánykámmal.. :wink: Nem lett lázunk, 5910gr és 62cm. Azt mondák ez így jó. Ne adjak mást még szopcsi mellé, és nyugodjak, meg Ő annyit eszik, ami neki kell!! Vidám, jó kedvű, nyugodt és éjszaka alszik… mi kell még?? Tényleg így leírva, nem is értem miért parázok… :oops: Ma valami csoda történt 160-150-130 evett eddig. :lol: :lol: Ma megpróbálunk 6 helyett 5x enni. Igy ajánlották, talán be is válik.

A Heim Pálba kértem időpontot az ortopédiára, március 21-re :roll: kaptunk. Köszi Pelle még 1x. Én hüle miért is nem kértem előbb?

Most” kirohanunk”sétálni ma még nem voltunk kint, akkorákat aludt…. :lol: :lol: :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


sziasztok meg mindig itt!

Jud: de jo hogy latlak! Kepzeld en is levagattam a hajam, kicsit Pistikes, de talan jobban viselem, annyira nem latvanyos a hullas. Most meg hosszu hajra vagyom, mar megint szokulok!:))) A gyerek tutira birni fogja, mert majd mindenki megzabalja, lesz untyumpuntyum meg minden jo. Ehhez a fodraszatban ertenek a legjobban:))) En tudom, Zsombi mar torzsvendeg. A fodraszcsajom folyton kapacital, hogy vigyem be a fiut, ha arra jarok, csak hogy megszorongathassa.
Es pont most neztem a wiw-es eskuvoi kepeteket, nagyon szepek vagytok, Lohrengel ruhad volt?

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Én éppen műkörömöt viselek, életemben másodszor. A férjem odáig van érte, és mivel a műkörmös szépen lekerekitette, és nem nagy, semmi gondom nincs vele. Sajna a saját körmömmel gyakran karmoltam a picit, mivel én nem tudom szépen lereszelni. Igen macera a töltögetés, de 3 hetente kell majd mennem. Bevallom kicsit szexibnek érzem magam tőle. :lol: dobb a közérzetemen.

Tegnap este óta nem tudom a gyerek lázát lenyomni 38 alá, hűtőfürdőbe meg nem tehetem a hurut miatt. Most sokat alszik, elvileg a láztól-alvástól gyorsabban gyógyul, de én frászt kapok, ha mglátom a hőmérőt. :cry: Viszont olyan aranyos, nem kell lefognom az orrporszivózáshoz, maga tartja oda a fejét!!! Anyuék elsem hitték amikor látták. :lol:

Kati: utánna kérdezek a kinti ismerőseimtől. Bevallom én nem értem miért nem mernek az emberek babával utazni. Igen kicsit macerásabb, jobban megkell tervezni,végig gondolni, de ők is élvezik. Tavaly amikor én terhes voltam márciusban elmentünk sielni a barátainkkal, mint minden évben 5 napra szlovákiába. Két 6 hónapos, egy 7 hónapos babákkal, és 4 nagyobb gyerekkel. Akkor győzödtem meg arról, hogy kis szervezéssel, igazán nagyszerű hetünk volt. (ha megtalálom a képet elküldöm). A kicsik nagyokat durmoltak a friss hegyi levegőn,és mindig megszerveztük, hogy mikor ki viszi vissza a szállásra a siserehadat, kik vigyáznak rájuk, ha a mama szeretne 1-2 órát sielni.
Ja és 4 férfi kellett 1 utazóágy összeállításához. :lol: :lol: :lol:

Balázs három hónapos volt, amikor a hegyekben töltöttünk 1 hétvégét.

Orrcseppből Nasivin, illetve a doki ir fel, olyat amit a patika kever ki, és olcsóbb.

És elkell újságolnom, hogy a barátnőmnek (aki tavaly velünk sielt), azt mondták, hogy a nőgyógyászati gondjai és műtéte miatt nem fog könnyen teherbe esni, tegnap egészséges kislánynak adott életet!!!!! :P :P :P

Méri

KépKép
lmarie
 
 


Sziasztok!
Nálunk is sterimar+szívás+nasivin.
Kis rombolónk ma magára rántotta az ajtókeretet.. fasza ajtónk van, mi? szerencsére neki nem esett baja, de én frászt kaptam a látványtól.

De jó, hogy mentek síelni, mi is nagyon kacérkodunk a gondolattal, csak éppen házra spórolunk, de tavaly sem voltuk a sok vizsgám miatt:(

Gabiról és a wiw-ről jutott eszembe, hogy nekem egyik egyetemi oktatóm kiszívott nyakkal szerepel a képen..

Méri, nekünk csak a Cataflam hozta le a lázát, a priznic csak arra volt jó, hogy kínozzam.. lement 1,5 fokot és egy óra múlva ismét 39 volt..

Megyek függönyt teregetni :(

Itykó

Kép
[/url]
ityko
 
 


Sziasztok !

Kicsit behoztam az olvasás lemaradásomat !

ityko!! Üdv. köztünk ismét !!! Örülök, hogy hallunk felőletek is és jól vagytok !!

sziszike !! Itt vagy Fóton ?? Pedig asszem régebben írtad is , hogy a szüleid itt laknak , de az agyam, tudod .Hogy megy a vezetés ?? Milyen a kis Maruti ???

Méri ! Köszi, köszi még egyszer ! A barátosnédat meg sokszor puszantjuk !!! Hátha vissza viszi a filmecskénket !! (mert ezt nem felejti el az agyam !! :shock: )

perselám !! Imádlak !! éljenek a szőkék !! :lol: (az észt azért sajnálom )
Íme a kép : (nem igazán látszik , de nagyonszép narancssáráspirosas , úgy-hogy éppen hogy nem világít )

Ui.: Apa kiakarja próbáltatni velem a feketét !! :shock: Milesz belőlem ?? Bohóc ??

Kép

végre van képkicsinyítőnk :lol:

Puszka mindenkinek !!

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Meri, ha megnyugtat, nekem a doki azt mondta, hogy 38nal meg nem kell lazcsillapitas, mert akkor aktivabb az immunrendszeruk, ketszeresen. Persze fajdalomcsillapitani kell, ha latszik rajtuk, ez egyben lazcsillapitas is, tehat ne szenvedjen, de ha egyebkent szo-szo a kozerzete, nem kell priznic, stb...

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Kati :lol: :lol: :lol: Ez a félszeg mosoly...kis csitriiiiii :lol: :lol: De jól áll :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Persela, el sem tudom mondani, hogy az allergia-immunrendszer- nyavalyák témakörben mennyire egyetértek Veled! :D :D :D

Én is az alap tisztaságot tartom fontosnak, de az egész napos sterilizálást, tisztogatást nem tartom jónak. Nálunk is megevett már Lillus vagy fél kiló port biztosan. :lol: :lol:

Kép
frusi
 
 


Frusi, majd ha lesz egy kis időm a napokban, akkor hosszan leírom, miért vagyok hisztis az anyatej-tisztaság témakörre évek óta... Igérem, hamarosan, mert tanulságos a sztori...

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


sziasztok!

Kati: de jo ez a kep!
Persela: en kivancsi vagyok a sztorira!
Na en meg tegnap este elmentem a csajokkal vacsizni, miutan Zsombi elaludt! Jovok haza fel 11 fele, erre hallom, mondja a magaet. Nyitok be a szobaba, apjaval buliznak felalomban. Annyira lelkiismeretfurdalasom volt, hogy nem voltam itt, apa meg nem hivott fel! Ilyen meg nem tortent. Persze nagyon sokaig ciczett, lehet hogy nem eleg a tejem. Aztan 1 ora mulva ujra kezdtuk. Uvoltes nem volt, csak felebredt. Lehet ez a fogzas? Nem tudom mit csinaljak. Most csenben van. Figyelem aztan meglatjuk!

szep napot mindenkinek!

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Persela én is kíváncsi vagyok a történetre, márt nálunk sincs tisztaság mánia :)

Nikike sajnálom, lehet, hogy a foga a fene tudja, meg jönnek mennek itt a frontok, nem vagytok rá érzékenyek? Az is lehet, hogy csak tudta a kis huncut, hogy nem anya van vele :) Mikor én elment karácsonyi vacsira az én minta Bencém is üvöltött 1 órán keresztül apának és ő sem hívott fel, de megszenvedte az estét az biztos :( pedig sose tett ilyet.

Mi most tanulunk egyedül elaludni nappal is, hát nem könnyű, de van hogy már sikerül 1-szer 2-szer.

Judit amit leírtál az szerintem nem reflux. Nálunk is volt, hogy Bence nem tudott böfizni (minden más érdekelte :) és akkor többet bukott. De azért ha beszélek a lányzóval leírom ők hogy csinálják. A szilárd kajcsit meg nagyon jól csinálod :) látod a gyerekek mindig tudják mi jó nekik. Én most azon próbálkozom, hogy merjem-e neki adni a kaját amíg csak jól esik vagy ne? Mert kicsit szorulásosak lettünk tőle, de az almás-krumpli meg a sütőtök-krumpli nagyon menő :)

Méri egyetértek Nikivel nekem is azt mondták 38 még nem számít láznak a bébiknél és hadd küzdjön egy kicsit a szervezetük. Orrcseppet mi gyógyszertárit használtunk és lehet szintén sós vizet is kapni gyógyszertárit nem olyan drága mint a Sterimar viszont 2 hónapig jó csak azt hiszem. Mi sajna utáljuk az orrszívót, így elég küzdelmes ha néha szippantani kell.

Na szaladok megyünk babamasszázsra!
Jó hétvégét!
Ildi

Kép
mildiko
 
 


Sziasztok,

Szerencsére Benő nem taknyosodott be teljesen lehet, hogy a fogzás okozta. Mostanában egyre gyakrabban produkál olyan tüneteket, mint amit Ildi írt. A legfájóbb :) , hogy az eddig 11-től általában reggel 5-ig illetve fél 7-ig alvó gyermekem felébred 2-kor és 4-kor vagy 3-kor vagy 5-kor. Eddig elkényezetett.
Szépen bepakoltam és nem kevés cuccal átjöttünk anyukámékhoz hoztunk kiskádat meg légzésfigyelőt meg mindent... ami a gyereknek kellhet hétvégén.
Anyukám itt rötyög, hogy milyen nagy a szánk mert mi kibírjuk majd Benő nélkül. Hát kíváncsi vagyok. Most még tele vagyok lelkesedéssel és nincs lelkiismeretfurdalásom, hogy itt hagyjuk a gyereket hétvégére ( ugye ez nem gáz??? :D )
Lassan elindulok mert még be kell érnem a céghez és esetleg itt hagynak a kollegák ( céges szervezés).
Mindenkinek nagyon jó hétvégét és a beteg babáknak és mamáknak is jobbulást és mielőbbi gyógyulást.
Kata
pocvarek
 
 


Hello!

Nikike köszi a bókot. Sajnos most nem ugrik be a márkanév, de emlékszem kicsit morci voltam, mert nem engedték a szalonban lefényképezni, mondván, hogy márkavédett. Egyébként nem is tudom, hogy melyik kép van fent. :?

Rövid haj szuper! Kérünk képet!

Kati jó ez a vörös. Szerintem a feketével várj még. Nekem volt és utána nem nagyon lehet vele mit csinálni, csak lenöveszteni. Lehet, hogy leszívják, de azt valószínűleg a hajad is megérzi.

Ildikó köszi a választ! Szerintem jelezni fogja ha elég neki.

Pocvarek nálunk pont ugyanez megy alvás ügyben kb egy hete. :? Ki is purcantam tőle. Én arra gyanakszom, hogy most már tényleg kevesebb a tejem, mert mindíg csontra kiszippantja, és mégis éhesen ébred 3-4 óra múlva. Azt hiszem megint előveszem a Laktoherbet, hátha most nem fostosodik be tőle.
És nem gáz! Érezd jól magad!

Judit

Kép
jud77
 
 


Ildi feltöltöttem a tárra a nagy képeket.
Puszi.

Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztok!

Nekünk is hasonló élményünk volt tegnap, mint Nikikének. Én is leléptem, de még fürdés és vacsi előtt. Volt is nagy felháborodás. A párom 6X szedte össze a gyereket, amint a bejárati ajtónál állt és ütögette,a vacsi és az altatás sem ment aparabszolgának olyan könnyen, mint hitte.. érdekes, mert 2 hete, amikor utoljára léptem meg nem volt semmi gond

Kati, tök jó a kép. Szerintem is maradj a vörösnél.

Szerintetek mikortól lehet kiflit, kekszet adni a gyereknek? Ez kortól vagy fogak számától függ?

POcvarek, jó szórakozást, kiváncsi vagyok hogyan bírtátok Bendegúz nélkül.

Mindenkinek szép napot, Itykó

Kép
[/url]
ityko
 
 


Sziasztok,
Jó húzós volt a tegnapi napunk, meg a ma éjszaka. Úgy látszik Livi érzékeny az időjárásváltozásra nagyon :( Tegnap délig kábé minden rendben volt, akkor jött egymás után a védőnő, meg a doktornéni, mindkettő felkeltette, és ezzel borult is minden... Éjszakánként két óránként felkelt enni, aztán meg még további fél órákat sírt torkaszakadtából, ez ment ma délig, akkor aludt egyet, utána elvittem sétálni, és ahogy visszajöttünk megint üvölt :( Már nem tudok mit kitalálni, hogy megnyugtassam, ez a legrosszabb... Ti ezt lelkileg hogy bírjátok? Mármint az ilyen helyzeteket, engem kikészít...
J

KépKép
Kép
elsijud
 
 


Hali Mindenkinek!

Anyukam ma is allati sokat segitett. Takaritottunk harmasban:) Zsombi ma mar "melyen" alszik, ugyanis leszereltem a kisagyban a betet az also allasba. (Milyen nagy fiu mar, el sem hiszem. Nagyon kellett mar az atalakitas, mert ejszaka folyton negykezlabazott es feltem, hogy veletlenul nem ebredek fel idoben, aztan nekiindul a melysegnek.) Keso delutan elmentunk vasarolni, szoval nagyon dolgos kis napunk volt!
Judit sajnalom, hogy Livi is ennyire fronterzekeny, de persze, ha megzavartak a ritmusat, akkor ertheto is.
Jud: nem tudom mikor lesz rovidhaju kep, de annyira inkabb nem reklamoznam. :roll:

Jo ejszakat Nektek!
csokero

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Halihó,

Estére Livi elfáradt, úgyhogy most megint jó éjszakánk volt - éljen-éljen :)
Lányok, bocs mindenkitől, akit bejelöltem iwiw-en, hogy nem írtam egy sort sem, hogy én-én vagyok, szándékomban állt, csak bezavart, hogy Livi ilyen nyűgös lett...
Ma nagyon kiváncsi leszek, hogy mi lesz, mert megyünk párom szüleihez, ahol nagycsaládi buli lesz, mert mindkét tesójának és a nagyijának is szülinapját ünnepeljük. Remélem sikerül úgy intézni, hogy Livi is "élvezze", és ne kelljen nagyon hamar hazajönnünk.

KépKép
Kép
elsijud
 
 


Sziasztok !!

elsijud, hiuzka ! Nagyon szép a születés történetetek !! Puszi nektek !

Még az énekléssel is elvagyok maradva , szóval, én mostanában az ici-pici lencsi lánykát éneklem v. halgatjuk ( Judit és a Zenemanók kaziján , nagyon ari :)
Zsolti meg a füles mackót szokta énekelni neki , emlékeztek még arra a rajzfilmre :?: :?: (lehet, hogy ti már nem :shock: )

Köszi lányok a vöröskép dicséretét . Még most is meglepődöm ha belenézek a tükörbe . Fantaztikusan intenzív ez a szín , tényleg szinte világít , kár hogy nem adja vissza a kép , lehet akkor mást mondanátok . :?

jud77! A feketével gondoltam, hogy gondok lesznek , de Zsolti nem érti !!!! :shock:
Na majd valamit kitalálok . Igazán ez a szín sem tetszik neki , mert fehér nagyon a böröm hozzá. Hát ez van . Na majd nyáron !! :lol:

Látom a csütörtöki nap nem igazán volt jó !! Nálunk asszem nem volt semmi gond .

nikike !! Jesszusom, Zsombi már ekkora ??? Tök jó !

Én már alig várom, hogy produkáljon már valamit , egy kis forsás .. stb. :lol:

Képzeljétek a fiúk (apáék ) tölünk indultak a quadtúrára , hogy ezek a motorosok milyen aranyosak ! Néztük őket az ablakon keresztűl Diával és mindenki integetett neki szórakoztatták , ő meg majd elszállt a kezemből örömében . :lol: :lol:

Puszka mindenkinek !!!


Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!

Nagyon rossz napunk volt. Éjszaka kezdődött. Erik nem nagyon akart enni, nehezen fogadta el a cicit, majd evés után kibukta (vagy inkább kihányta) a kaja jelentős részét. Mindehez iszonyú nyűgös volt, sokat sírt. Egyszerűen nem tudom mi volt vele. Eddig úgy gondoltam, hogy Erikkel teljes összhang van köztünk, kiismertük egymást, de most teljesen elbizonytalanodtam. Végig tanácstalan voltam. Ráadásul délután a bal cicimet már egyáltalán nem akarta. Este cselhez folyamodtam, poziciót változtattam, úgy tettem fel, mint a jobbra szoktam. Remélem rendeződnek a dolgok.
Azon gondolkodok, hogy talán meg fog jönni (?) és változik a tej íze, ezért nem akar nagyon enni (sőt még ki is hányja ?.. a nap folyamán négyszer öltöztettem át)
Délelőtt kipróbáltam az Ildi által ajánlott Nutritont is, nem nagyon jött be eddig. A kanállal való beadás sem volt túl egyszerű és úgy tapasztalom, hogy a közvetlenül kaja utáni visszaöklendezésre nem igen hat, mivel ez a tej még csak nem is találkozhatott azzal a bizonyos anyaggal.
A napi feszültségek miatt a férjemmel is sokat civakodtunk, de délután már békét ajánlottam fel neki.... szerencsére elfogadta.

Pelle, Emese, Adri: nagyon el vagytok tűnve.
Pellécske: csak nem dr. House-t nézegetsz fórumozás helyett?

Üdv

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


Módosítok. Mégsem hajlandó cicizni sehogy, egyikből sem. Pozició sem számít, akár a fejem tetejére is állhatok. Amikor megjött Nektek, akkor kb. hány napig tartott amíg ismét helyreállt a rend?
Úgy érzem, nincs erőm ismét ehhez az állandó fejéshez-cumisüvegből etetéshez-pótláshoz :(

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


Hello!

Gabi én csak azt érteztem, hogy kevesebb lett a tejem, de kb 1 hét alatt visszajött. A gyereknek nem volt gondja vele, csak a kevesebb mennyiség miatt hamarabb megéhezett.

Sajnos nem kéri a cicit témában nem tudok tanácsot adni. Nagyon sajnálom, megértem, hogy úgy érzed nincs erőd, borzasztó nagy macera lehet.

Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztok !

Gabi ! Kitartást, hátha már annyira éhes lesz , hogy feladja és elfogadja !! :wink:
Nem tudom miért csinálják ! Nekem is a bal cicit nem fogadta el annó . :shock:


Puszka !

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Ui.: Nekem sztem már a balban kevesebb tej is volt , lehet, hogy nem akarta már fárasztani magát azért a két csöppért .
Mivel én mind a két ciciből szoptattam, midíg a jobbal kezdtem , lehet, hogy ez is baj volt . Valószínű, nálad nem ez lesz, de hátha segít ez is valamiben .

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!

MI van Erikkel? Nálunk is gáz a jobb cici. Kb 2 csepp van benne, és 24 óránként látogatja.
Gabi ne add fel, nálunk voltak kemény napok, amikor úgy nézett ki, hogy nem akar enni. Aztán mégis evett egy idő után.
Most már lassan azon kezdek gondokodni, hogy vajon meddig akar majd?
Tényleg mejött?
Nálam is kicsit kevesebb volt, aztán visszaállt. Ugyanarról tudok beszámolni mint a többiek.
Vendég
 


GAbi!

Szerintem kicsit meg ne add fel, hatha mikor mar nagyon ehes lesz megiscsak elfogadja. Azonban, ha szamodra kimerito a macera, kellemetlenseget okoz, akkor inkabb tapszer. En mar kezdem kicsit farasztonakerezni a szopiztatast, foleg ejszaka. Bar epp tegnap gondoltam vegig, hogy igazabol mar csak napi 5x eszik Zsombi, akkor is csak normal kaja utan keveset.
Nekem meg semmi, tehat mensi ugyben nincs tapasztalatom!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok,
Gabi, drukkolok, hogy Erik hamar rájöjjön, mégiscsak kell neki a cici..

Tegnap megvolt a nagy kiruccanás, Livi nagyon aranyos volt, csak egy kicsit akkor zsongott be, amikor elfáradt, és a család nem akarta megérteni, hogy igen sír, de csak békén kéne hagyni, és öt perc múlva aludna. Amint megnyikkant, valaki már fel is kapta, ettől ő teljesen megzavarodott, és még jobban sírt. Egy idő után kénytelen voltam erélyesebben fellépni, és akkor rögtön el is aludt, csak szegénykém úgy elfáradt, hogy azután 5 órát aludt egyhuzamban... Szerencsére itthon már kevés nyüszögés után visszaállt a rend, és az éjszakánk is nagyon jó volt :)

Na megyek ebédelni..

KépKép
Kép
elsijud
 
 


Sziasztok!

Most nézem, hogy már egy hete nem irtam! Annyira gyorsan mennek a napok és teljesen összefolynak. A héten összeesküdött ellenünk minden, elöször a párásitonk romlott el, a férjem már másodszor vitte vissza a javitoba. Ezek után a kenyérsütögép sütött olyan "kenyeret", hogy a fele lisztet nem keverte bele a tésztába, igy egy nagy "dzsuva" keletkezett. Mára virradora pedig beáztunk! A fürdöszobában csöpögött a viz a plafonrol és az elöszobába is átterjedt. Délutánra sikerült kideriteni, hogy a felettünk lakok egyik vizvezetéke szivárgott, igy most már minden oké, kivéve hogy tök büdös ahogy átázott a vakolat és nagyon ronda is.
Zsombival amugy szuper minden, nagyon sokat alszik és hogy el ne kiabáljam mostanában 100 gramm a minimum amennyit eszik! Juhéé! Igy persze a tejem is több, szedem ezt a ricinus communist, talán az is segit! Ma az uram elutazott egy hétre, igy egyedül vagyok. Persze nagyon hiányzik már most, de szeretek egyedül is lenni. Megyünk majd a szüleimhez, meg ide-oda.

Gabi: nagyon szoritok hogy minél hamarabb kilábalj ebböl a nehéz idöszakbol! Erik most már nagyon éhes lehet!

Nikike: nekem már most is csak 5x eszik Zsombi, ö akarja igy, ugy érzem igy jobb az étvágya mintha 3 oránként enne! Azért majd mutika azt az uj sérot!

Kati: nekem is tetszik a vörös, biztos hogy jobb mint ahogy elképzelem a feketét!

Éneklés: bár zenész vagyok, nem igazán szeretek énekelni, nem szeretem hallgatni a saját hangomat... De hihetetlen, hogy az embernek hogy elöjönnek régi emlékei, olyan noták jutnak eszembe amiket kb husz éve hallottam utoljára!

Elsijud: szuper, hogy már ilyen társasági életet él Livi! szörnyü lehetett, hogy nem értették, aludni akar! emgem is megszoltak már, hogy "milyen szivtelen vagy, hagyod sirni", holott tudtam, hogy a fáradtságtol sir és ha felveszem csak tovább fárasztom. képzeljétek Zsombinak a zongorás szobában van a kiságya, eddig ha gyakoroltam, mindig átvittem a másik szobába, mert elég közel van hozzá a hangszer. ma viszont igy zongiztam egy orát, hogy mellette aludt el, olyan édes volt!

Ityko: tök jot röhögtem azon a megfogalmazáson, hogy a kaki begurult az ágy alá! vizuális tipus lévén:-)))

Ildi: miért, eddig hogy altattad Bencét napközben?

Persela: nekem is ide az anyatejes-tisztasági sztorit!

Méri: jobban vagytok már?

Műkörmök: nekem csutka a körmöm, a zongi miatt:-(( igy biztos iszonyu kényelmetlennek érezném, ha hosszuak lennének.

szerintetek a szolizás lehetséges szoptatás közben? mármint van valami ami miatt nem ajánlott ilyenkor? nem nagyon szeretem, mert száritja a bört, de már nem birom látni azt a fehérséget, ami a tükörböl visszanéz rám...tavaly ilyenkor Mauritiuson voltam... mondjuk dolgozni, szoval annyira azért nem vagyok gizda:-) de szupi volt nagyon!

Most megyek, még egy etetés hátravan. Puszi

Kép
hiuzka
 
 


Emese!

Szolit semmi, senki nem tiltja!
Istenem, Mauritius!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Itt vagyunk, csak kész elfekvő lett a ház, mindenki beteg. Balázs már javul, kevesebbet köhög, és a láza is már csak 37.7.
Köszönöm a tanácsokat, de sajnos a 38at megse közelitettük napokon keresztül, ha 38.5 re visszatudtam tornázni az már siker volt. A legmélyebb pont az volt, amikor 38.7 volt egész nap a legalacsonyabb folyamatos lázcsillapitással. Ahogy a picur kezdett jobban lenni én kerültem nagyon rossz állapotba, persze infulenzával, magas lázzal, izomgörcsel ahogy kell. Péntek éjjel megérkezett a párom, és ő mégszarabbul volt, de ő már két hete beteg. Anyukámék megkapták a már gyógyuló gyereket, mi meg az emleten nyomtuk az ágyat. Szép hétvége volt. :cry: De most már kezdek jobban lenni, 1 napja ömlik rólam a viz, és érzem hogy ez sokat segit. Na panaszáradatból elég ennyi.

Szerdára kész a ruhánk, nekem is csak szoliba kéne eljutnom. És képzeljétek a férjem olyan rendes, szerzett nekem kint kozmetikust és fodrász, úgyhogy össze kell kapnom magam, hogy ne legyen piros az orrom, és ne törölgessem majd le folyamatosan a sminket. :twisted:
A héten megirom a Méri féle okosságok utazásoz cimű kis esszémet. :lol: :lol: :lol:

Judit: én lelkileg nagyon nehezen birtam amikor már semmivel sem tudtam megvigasztalni a gyerket, mivel sosem volt előtte ilyen, úgy éreztem mégsem ismerem őt olyan jól, rossz anya vagyok. Amikor meg helyre állt a rend, rájöttem, hogy hiába is tettem volna bármit, úgysem segitett volna, magától kellett megoldodnia. Persze attól még kikészitett, de ez normális. Ja és lesz még ilyen sajna. :wink:

Vigyázzatok magatokra és ne legyetek betegek!

KépKép
lmarie
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a bíztatást. Úgy néz ki, hogy rendeződnek a dolgok. Tegnap este óta Erik megint lelkesen szopizik. Nem tudom, hogy mi lehetett vele.
Egyébként még nem jött meg, csak valamelyik nap görcsölt a hasam és Erik elutasítását nem tudtam mással magyarázni.... lehet, hogy láthatáron sincs a mensim. Egyébként Erik szépen fejlődik, 200 grammot hízott megint egy hét alatt, most 5.78 kg.

Méri: aggódok miattatok, nagyon elhúzódik már ez a kórság. További gyógyulgatást! Doki mit mond? Bazsit nagyon megviseli? És hol méred a testhőt? Amiket írtál az "végbeles" hőből levonva 0.5 fok?

Emese: Na, megy Zsombi Londonba? Mire jutottatok?

Nikike: van már műkörmöd? Nagyon kíváncsi vagyok én is az új frizurádra.

Kati: szerintem egész jó a vörös. Fő a változatosság!

Üdv

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


sziasztok!

Gabi, orulok, hogy szopi rendben. Most hogy igy gondolkozom emlekszem nekem is volt ilyen mikor azt hittem meg fog jonni, gyerek total ugyanigy reagalt, de nem tortent semmi, legalabbis a felszinen.
Sajna mege nincs mukormom. Most eskuvore gyujtok, apat pedig nem akarom levenni, szoval jovohonap, addig meg meg kigondolom, vagy megvarom a nyarat?

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok, mi sem tűntünk el!!!

Méri, gyógyuljatok, remélem mire ezeket a sorokat írom, ti már némiképp vagy sokkal jobban vagytok.

Gabi, örülök, h újra visszaállt a rend, nálunk ugyan csak ritkán jött rá ez a sztrájk, h elutasítja a mellet, de utána újra elfogadta. Ha éhes, lemond a sztrájkjogáról, ne aggódj. Tudom, könnyű ezt mondani, mert mindenki csak utólag okos. A könyvvel haladok, bár sok olyan dologról ír, ami minket már nem érint, lévén, h mindjárt 5 hónaposak leszünk, plusz egyelőre a dadás témát mellőzzük, de azért van olyan fejezet, amiről még nem maradtunk le :lol:

Műköröm: nekem csak az esküvőre volt, és utána megtetszett és örültem a szép körmeimnek, de annyira macerás volt. Nekem nem havonta kellett menni javíttatni, mert folyton letörtem egyet, lásd takarítás és egyéb béna húzásaim, ráadásul amikor kezdett lenőni, nem tudtam szépen összereszelni. Mivel sem anyagilag, sem energiával nem bírtam, h hetente korrigáltassam, így azóta nincs :(

Na és miért tűntem el? Hát, Valentin-napot tartottunk, pedig eddig nem is ünnepeltük, bár most is csak ürügy volt arra, h kimozduljunk, ezúttal Kamilla nélkül :shock:

Biztos ismeritek Egerszalókot, ahol szabad ég alatt van termálmedencés-fürdőzés, mellette van egy borház, ott szálltunk meg 2 napra. A programunk: gyertyafényes vacsora, masszázs, éjszakai fürdőzés, borkóstoló, plusz szauna használattal, hát, tényleg rég kapcsolódtunk ki ennyire. Persze Kamillával mindez kevésbé lett volna élvezhető, így a nagyik vigyáztak rá: pénteken este "leadtuk", másnap du. néhány órára meglátogattak minket, majd du. megint elvitték, és csak másnap délben mentünk érte. Nem túl messze laknak, így vállalták, h azért egy du erejéig lehozzák nekünk :lol: így azért nem két napot töltöttünk nélküle el. Így ki lehetett bírni és éjjel sem kellett kelnem etetni :lol: persze már nagyon hiányzott pár óra után, de tudtam, h jól elvan a nagyikkal, kajája van, és imádják, szóval ő is jót nyaralt :lol:

Legközelebb már vele is megpróbálunk pár napot, nálunk is Erdély a cél, mint Katiéknál, de szerintem majd csak nyár elején.

Most ennyi, tudnék még írni, de a védőnőt várjuk.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok,

Méri: remélem, már sokkal jobban vagytok!
Gabi: örülök, hogy megoldódott a cici-sztrájk ügy!
Adri: irigyellek, szupi lehetett a hétvége :)

Nekünk a tegnapi napunk érdekesen alakult, pindur nagyon jól elvolt délutánig, azután elmentünk egy nagyot sétálni, amit nagyon élvezett (azaz végigaludta az egészet, ezt úgy vettem, hogy tetszik neki :) )hazajöttünk, megetettem, és elszabadult a pokol :( A pocija fájhatott, legalábbis eléggé feszengett miközben torkaszakadtából kiabált... Nem volt itthon semmi ellenszerünk, úgyhogy elég kétségbeejtő volt. Aztán pár órával később az én hasam is elkezdett görcsölni, úgyhogy biztos lettem benne, hogy ez a baj. Annyira sajnáltam szegénykémet! Közben meg a hiszti miatt amikor evett, annyira mohó volt, hogy szétcincálta szinte az egyik cicimet, úgyhogy most az is fáj, és már előre félek, amikor az jön sorra az etetésnél :( Ráadásul ma jön az eső megint este, félek, megint nyűgös esténk lesz :?

Megyünk délután a védőnőhöz méredzkedni, kiváncsi vagyok mennyit hízott két hét alatt a lány (nincs itthon mérlegünk, mert akkor még azon is paráznék állandóan...).

KépKép
Kép
elsijud
 
 


Sziasztok !!!

elsijud !! Livikémnek Nagyon Boldog Névnapot !!! :lol:

adri !!! Ez igen !! De jó volt nektek !! :wink: Kamilla, hogy viselte ??

méri !! Remélem már tényleg jobban vagytok !! A ruhát is megnéznénk ám !! Had irígykedjünk !

A listát meg nagyon várjuk ! Te biztos tudod románul, hogy van a fürdőszoba ??
Tegnap nézegettük a szállót ahova megyünk , s feltlött bennem, hogy vajon a szobákhoz tartozik-e fürdő is, mert eltudom képzelni , hogy van olyan is ahol csak közös van , de sajna a neten nem találtunk román szótárat v. csak bénák voltunk.

Szóval , tényleg nem 5 csillagos , de nem ez a lényeg !! :wink:



Puszka megyek mert sírunk !!

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!

Vissza se olvasok, csak bejelentkezek, mi már megint betegek, apa és én csak takonykórosak, viszont a Márknak megint 39 fokos láza volt éjjel, most Sumetrolimot kap, hát, kíváncsi leszek, hányszor fogjuk még ezeket a nyamvadt bacikat ide-oda lökdösni-dobálni egymásnak!:-(

Hol van a tél, a hideg, hogy kiírtsa a kórokozókat a levegőből??? Én imádom a tavaszt, de azt nonszensznek tartom, hogy ma éjjel mindannyiunkat végigcsípett 1(?) szúnyog a hálószobában!!! Könyörgöm, február van, nem július!!!

Hamarosan megírom az anyatejes-dühöngősömet, ígérem!!!

Pussz mindenkinek, a betegek gyógyuljanak meg, az egészségesek meg nagyon vigyázzanak magukra és a családjukra!!!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?