Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hiuzka: tenyleg nagyon jo ez a szules/szuletes tortenet is!
Pelle: akkor megnyugodtam!
Gabi: szerintem is normalis ebben az esetben az a feher micsoda, szerintem igazabol nem is turo, hanem inkabb a pelenkabol, torlokendobol ragad ra. En is kicsit visszahuzom, de csak amig engedi, semmi feszegetes, gyerek arcat figyelem kozben,nehogy fajdalmat okozzak, de mindig csak vigyorog a kis kejenc! Mindezt melegvizben, tehat jobban lazul, es ennyi!
Jud: orulok. Tenyleg jok a csecsemosok ott is, mert az egyik kutyas ismerosom koztuk dolgozik, nagyon rendes csajszi, fiatalos, tok jo fej!
Szoval kis turelem!:)))
Ja meg van a menyasszonyi ruha, hugome! Mindenki a gyereket imadta, ahol csak voltunk, de Hugom nem banta, mert O is! Erre Zsombi jol elaludt a vallamon, annyira jo gyerek volt ma, mondjuk meg is beszeltem vele reggel, hogy mi a szitu. Tenyleg ertik szerintem!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Hahó!

Jud: nekem a mellgyulladás elég lassan gyógyult. Minden nap kicsit jobb lett, a teljes gyógyulás kb. egy hét volt. A gyógyulás biztos jele volt, hogy nem feszült, kevésbé fájt, végül az érintett területen még a bőr is hámlani és viszketni kezdett. A csomócskákat nem tudtam én kimaszírozni, az egyik még most is tapintható, de már nagyon apró, fájdalmatlan. Szerintem ha rosszabbodik vagy belázasodsz, akkor menj nyugodtan vissza. Egy csomó kórházban létezik erre használatos nagyteljesítményű "ipari" mellszívó és ilyenkor már az antibiotikum is szóba jön.

Elsijud: szerintem teljesen természetes, hogy a nap folyamán egyre kevebb tejed van. A legtöbbször este szorulnak pótlásra a babák. Én úgy szoktam, hogy éjszaka fejek, ekkor van viszonylag sok tejem (50-100 ml-t tudok félre tenni) és ezt használom este, lefekvés előtt. Szerintem Lívi valószínű, hogy kiszopizza a cicidből ami benne van (napközben én is mindig 10-20 grammot tudok csak kisajtolni). Ha kézzel nyomkodod, akkor mindig jön legalább egy kevés, mert a cici teljesen sosem ürül ki, hisz a tej termelődése folyamatos.

Üdv

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


Sziasztok!
Kakival kapcsolatban én is nagyon meglepődtem amikor először találtam zoo-csemegét a pelusban..Sajnos az almától és a répától súlyos székrekedése (így kell írni :?: ) lett, az első napokban néha hőmérővel kellett rásegíteni, amikor már a szeme is bevérzett a nyomástól de mégsem jött semmi.. a répás-almás napok után mindig barack, körte, tök jön, így próbálunk egy egészséges állagot becélozni, bár nem mindig sikerül, ma délelőtt is begurult a kaki az ágy alá :shock: Tényleg, ti hogyan védekeztek az ellen, hogy a pelenkázon megforduljon-felüljön-elmásszon?? A hétvégén már odáig fajult a pelenkázás, hogy szüleimnél a franciaágyon száguldozott kakis hátsóval..

Gabi: én is minden nap visszahúzom, amíg engedi (bátran) és tiszta kendővel kitörlöm, illetve a kádban is visszahúzzuk.
Erről jut eszembe, hogy törpe pelenkázáskor és fürdéskor rögtön megmarkolja és mostanában huzogatja is.. mondtam, hogy erre téjünk vissza 14 év múlva, de kiröhögött. Szerintetek ez normális??? Már a dokival is megnézettem anno, hogy esetleg, nincs gyulladása, bár nem jelez fájdalmat és láza sem volt, de szervi baja tuti nincs.. Apja persze büszke, hogy kész férfi a fia.. no comment- úgy tűnik ez csak engem zavar

Szép estét mindenkinek, Juditnak jobbulást!
Itykó

Kép
[/url]
ityko
 
 

 
 

Sziasztok!

Elsijud és Emese. Nagyon szépen köszönjük a szülés törit. :lol: :lol: Mindig meghatódom, ha ilyet olvasom, sőt beleélem magam.
Méri: Milyen bálba mentek? Biztos szép ruhát hoznak össze, képet majd kérünk!! :lol: Legalább a szemünket had legeltessük.. :wink: A csaj a boltba, no comment.... :(
Kata: Mi volt az Uh-on??
Adri: minden ok?
Persela: Legyűrtétek a betegséget?
Niki: Hú ez a menyaszonyiruha nézés izgi, én imádok ilyesmit nézegetni. :lol: Mikor lesz a nagy nap? Ja, és szerintem klassz anyuci vagy.
Megjegyzem szerintem itt mindenki, jól csinálja, kivételes kis csapat… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sziszike: mi van a költözéssel? Mi újság nálatok? A szülés töri nagyon jó volt. :lol: Milyen gyorsan megszületett!!! De a dokid az felháborító. Szinte hihetetlen hogy van ilyen is!! :x
Pelle: húha, hiper-szuper ez a szék!! :lol: :lol: Most már én is rápislogok erre a veterára.és milyen kis vasgyúró Somi. Katinak van mit maszirozni rajta.. Mi szerdán megyünk hozzá. Voltatok már a Heim Pálba?? Oda is kell beutaló?
Frusi: milyen volt a színház? :lol: Jó volt a link… mellesleg találtam jó kis mondókákat is ott. :wink: Mindet ismerem de, amikor kéne, nem jut eszembe.. vagy csak az első sor.. :roll:
Gabi: szerintem jól „csinálod” a fütyi témát. Szerintem mást nem kell vele tenni. Amig "enged"addig nyugodtan felhúzhatod. Különben az én fiamnak le volt tapadva 2x is igazításra szorult. :x Szegénykém utána kamillás vízbe ült és úgy tudott csak pisilni, fájt neki. Hát jó régen volt.
Judit: Barninak szerintem azt adj, amit szeret és te is, úgy gondolod, hogy jó. Mindenki jót akar a gyerekének… bírom az ilyen beszólósokat, ne törődj velük. Remélem most már javulni fog a cicid. Jobbulást és Kitartást. Nekem nem volt ilyen, de jó sz@r lehet.
Kati: mikor lesz az oltás??

Enyém gyerek nem nagyon akar ma aludni délután, most fél 5-óta fent van 5 perces alvásokkal. Nem volna baj de, kajcsinál meg bealszik….különben olyan kis aranyosan gügyög, meg kell zabálni. Meg úgy tud nézni, hogy néha már zavarba ejtő… :oops: mindent tud!!! Szerdán kapjuk a szurit. Ez okoz lázat? Kell kúpot adni előre?

Remélem mindenkit elkerül ez a fránya betegség :roll: :wink:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk nemi panaszkodásra. Bazsi nagyon beteg. :cry: :cry: :cry: , de köszöni a jókivánságaitokat!
Hörghurut gyulladása van, lázas, taknya-nyála egyben és zihál. :cry: Kaptunk légzéskönnyitő puffot, antibiotikumot, kupot, köptetőt. + éjjelre erősebb kúpot. Totálisan kiakadtam. Még tartom magam eddig nem bőgtem, de az egész család nyomott, annyira sajnáljuk.
Szerdán megint jelenésünk van a dokinéninél.

Jud: jobbulást neked is, fürödj sokat, és folyasd a melegvizet rá. Vagy hasalj egy kicsit a melegvizes kádban, nekem az segitett. :shock:

Náthamentes pusz mindenkinek

Méri

KépKép
lmarie
 
 


Ó, annyira sajnálom Bazsit. :cry: Szegénykém jól összeszedte a betegséget. Ennyi féle gyógyszert kap? Gondolom akkor az éjszakák sem egyszerűek. Hát nagyon drukolok h. hamar jöjjön a gyógyulás, kitartás Méri :wink: Már én is arra gondoltam hátha Biába is bújkál valami, de a nyügin kivül nincs semmi. kopp-kopp lekopogtam :wink:

a többi babócánk jól van?

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Sziasztok Csajszik!

Méri, Bazsinak jobbulást!! Szegénykém. :cry: (Lillácska is gyógypuszikat küld neki!) :wink:

A testalkatodról burkoltan véleményt formáló eladó, húúú, :evil: tökre megértem, hogy felbosszantott, amúgy annyira rühellem, amikor egy-egy ruhaboltban 34-es méretű anorexiás pipik bekiabálnak a próbafülkébe, hogy "Naaaaa? jóanadráááág?" és ha nem veszel semmi, úúúgy de úúúgy tudnak az emberre nézni, mint a véres rongyra. :evil: :evil:

Én meg azt utálom, hogy az átlagosnak mondható méreteimmel és az átlagosnak nem mondható mellbőségemmel se normális melltartót, se normális kosztümöt, blézert, se normális inget nem nagyon lehet kapni, csak hatalmas szerencsével. Áááááá. :shock:

Pelle, most irigykutya leszek :D :D mennyire tutijó etetőszéket "lőttél"! :D Nekünk is kéne már nagyon, de mindig elmarad valahogy... :shock:

Judit, mielőbbi jobbulást Neked is!

Még az ilyen Kismama-magazinos ultravonalas ősanyáktól tud borsózni a hátam. Konkrétan arra gondolok, hogy önmagában tök oké, ha valaki sokáig tud és akar szoptatni, az is jó, ha csak 6 hónaposan kezd hozzátáplálni, de az a lesajnáló-ellenszenvező-fölényeskedő hozzáállás, amit az ilyen anyukák közül sokan felvesznek a rugalmasabb anyukákkal szemben... nem is tudom, talán egyfajta önigazolásnak használják ezt. Tudod, lehet, hogy ő 6 hónapig igény szerint szoptatta a gyereket, meg a babával alszik éjjel, de közben ő meg egy nőroncs... (nem minden 6-hónapig-igény-szerint szoptató anyuka ilyen, csak vannak köztük ilyenek is).

És tényleg az a baj, hogy ilyenkor Te érzed magad hülyén, meg hirtelen szólni sem tud az ember, mert annyira felháborodik hirtelen...

Ja, olyan jót mosolyogtam azon, ahogy leírtad Kami és Barnabás találkozását! :lol: (Hát tudod, az első randin még általában félénkek a fiatalok!) :wink:

Tündi, nálunk eddig egyik oltás sem okozott semmilyen problémát, talán az egyik után egy kicsit bágyadtabb volt Lillus, de pusztán ennyi! Lehet, mi a szerencsések közé tartozunk. :roll:

Adri, teljesen normális az eddig megszokottól eltérő állagú kaki! :lol: Nálunk is egészen gyorsan változott...

Nikike, az edzéshez HAJRÁÁÁ, küldök így a neten egy virtuális adag kitartást!! :D

Kép
frusi
 
 


Hali!

Most jottem haza nemreg edzesrol, Uram meghajtott, tok jo volt, hogy kicsit egyutt voltunk, mondjuk nem tul romantikus, de legalabb figyelt ram. Nekem meg nem art! MArmint a mozgas, koszi Frusi, vettem!

Meri: Bazsinak nagyon sok gyogypuszi!!! Annyira szar ha betegek, Zsombi mar 2x volt ilyen takonykoros, ugy sajnalom, ha szivni kell, de attol legalabb javul! Jobbulast!

Tundi: de jo hogy latlak errefele!

Ityko: Zsombi is nyulkal a futyijehez, de en azt olvastam mar jo regen, hogy az egesz kicsi csecsemok is felfedezik a testuket, sot oromet szereznek maguknak, magyarul maszturbalnak, ami teljesen normalis!
Tehat igaza van a ferjednek, oszinten engem nem zavar.

Na amit meg el akartam mondani, a kozmetikaba beszaladtam bejelentkezni, mert utba esett, ott szokas szerint mindenki rarepult a gyerekre, hogy milyen edes, stb... Aztan egyik neni kiszurta, hogy itatom, kerdezi mivel, mondom forralt vizzel! Erre O: oh, egy igazi mintaanyuka, tok kedves volt, de rogton Ti jutottatok az eszembe - hogy igazan senki nincs magaval megelegedve -, meg az osszes tobbi dolog amiben kozel sem vagyok tokeletes, igy azonnal ravagtam: NEM vagyok az! Azert en is kedves probaltam maradni. Vegul elrohogtuk az egeszet!
Ilyen is van!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk, gyerkőc nyűgös, nem bírja az időjárás változásokat.

Méri Bencus is jobbulást kíván Bazsinak! Reméljük hamar kijöttök belőle!

Mi jól vagyunk hála az égnek semmit nem szereztünk be. Bár én láttam egy-két babát köhögni ott a talin, ami szerintem nem volt túl bíztató :(

Adri tényleg nagyon lefogytál! Azért minden ok ugye? Kaki nálunk is megváltozott. Barátnőm azt mondta bármit adsz mindentől másmilyen lesz a széklet. Nálunk eddig nincs szorulás, de a répával csak óvatosan bánunk. Tegnap ettünk sütőtököt, nagyon ízlett neki, tényleg finom.

Niki szintén ismerősök mesélték, hogy van úgy hogy a minta alvó bébi egyszercsak már nem az és ez tök normális! Szóval semmit nem csinálsz rosszul, egyszerűen csak változik a gyerkőc. Amúgy Bence is forgolódik éjjel hálózsákban képes többször hasra és vissza fordulni aztán meg keresztbe kapálózik az ágyában és akkor mindig meg kell hogy igazítsam szegénykét mert nyöszörög :)

Judit, Pelle kérhetek majd egy-két képet nagyobb méretben, ha megírom priviben el tudjátok nekem küldeni? Judit én ódákat tudnék zengeni arról mennyire rosszul tudom magam érezni mert én meg tápot adok a gyerkőcnek már születésétől kezdve, hogy hány rosszalló pillantást kaptam ezért nem beszélve a saját lelkemről ami amúgy is fájt... De tényleg csak azt tudom mondani ne is törődj velük, azok az anyák lehet hogy csak előadták ott magukat, meg hát akinek sok teje van (ami szerintem a legritkább) az megteheti hogy szövegel és sokáig szoptat!

Na megyek mert nyafizunk. Ityko jó hogy újra itt vagy. Nálunk még nincs lemászás a pelenkázó lapról, de előbb-utóbb biztos lesz :)

ÜDv.
Ildi

Kép
mildiko
 
 


Sziasztok Csajok!

Köszönöm a hozzászólásokat fütyi témában.

Méri: mi is jobbulást kívánunk. Nem lehet rosszabb, mint mikor valakinek a gyereke beteg. Az az igazság, hogy Erik is napok óta sokat köhög és hapcizik, de nem lázas, a kedve jó és nem rosszabbodik, de sajna nem is múlik. Szerintetek mikor érdemes orvoshoz fordulni? Hol lehet a határ? Nem akarok túl felelőtlen szülő lenni, de azt sem akarom, hogy a rendelőben valami komolyabb betegséget összeszedjen. Sajnos a mi gyerekdokink házhoz nem jár ki, meg szerintem nem is olyan a helyzet még, hogy orvosi ellátásra szorulna. Létezik valami babaköptető? Esetleg valamiféle homeós cucc ilyen esetekre?

Jud: mizujs a ciciddel? Remélem javul.
Nikike: Te miben leszel a lagziban? Mikor is lesz a nagy nap?

Üdv

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


Sziasztok.

Sajnos fütyitémához nem tudunk hozzászólni, lévén, h még nem növesztettünk, én pedig a kakis hozzászólásokat köszönöm, nagyon tetszett a zoo csemegés hasonlat :lol:

Minta alvó bébi már nem mintaalvó - mi is ezek voltunk, mint meséltem már párszor, de most javult a helyzet, nem panaszkodom.

Emese: hát Van Goghon tényleg rengetegen voltak, még most is népszerű. Engem nem a magas páratartalom zavasrt, hanem h minden kép előtt fél-egy percet toporogtunk, mire megnézhettem és elolvashattam a címét :shock: de amúgy tetszett a kiállítás, bár az a zsilipes-ki- és bejárat vicces :lol:

És találkoztam Kátyáékkal, jól vannak....tarararamm, Anna négykézlábra állt!!!
nagyon aranyosak, nem betegek, és átvettük a megmaradt Libero-jukat, mert nincsenek egy súlycsoportban a lányok, nekünk még bőven jó az a méret.

Na megyek játszani, énekelni...ismeritek ezt: a csitári hegyek alatt...Kamilla odavan érte :lol:

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok Csajszik! :lol:

Kátya, ha olvasol minket, nagy-nagy gratula Annának! :D

Képzeljétek, ma megfőztem életem első bablevesét! :lol: (tudjátok: az első szerelem, az első csók, az első együttlét, az első bableves.....) :lol: Egészen bableves formája és íze lett, és annyira tényleg nem lehetett rossz, mert a "Zuram" kétpofára ette! :lol: :lol: Sütöttem mellé kis sajtos pogikákat is neki, attól is odáig volt. :lol:

Ja, azt tudjátok, hogy a Corában baba-mama hetek vannak? Én holnap akarok menni (ha ma rendben leműszakivizsgázik Apa kocsija) :roll: ...az interneten fent van az akciós újságuk is, a HIPP kajákat pl. 229-ért "dobják" az ember után. :)

Kép
frusi
 
 


Sziasztok!

Cici hála istennek már jobban néz ki. Apa tegnap hősiesen masszírozta sokat-sokat, majd a gyerkőc kiszopizta amit előtte fellazítottunk neki. Szóval családi meló volt. Apa dolgozott, én tűrtem, a gyerek meg mindmegette. Mondtam is, hogy remélem a sok masszírtól azért nem fog ezentúl másképp nézni rá. :wink:

Ma voltunk szurin. Egy nyekkenés nélkül tűrte. Mondjuk ezekkel a sonkákkal szerintem meg sem érezte. :) A dokibácsi viszont most nem volt szimpi neki, csak a legvégén, a szuri után küldött neki egy mosolyt. A kis mazo. :)

Ildikó persze, hogy kérhetsz, mond, hogy melyiket szeretnéd. Nekem 2-3 megásak az eredeti képek. Mekkorában szeretnéd, illetve mennyit bír a mailboxod? Az is megoldás, ha nagyban feltöltöm őket a tárra.

Jól megvígasztaltatok kaja ügyben. Köszi mindenkinek. Jól esett.

Szegény-szegény Bazsi, remélem hamarosan jobban lesz.

Gabi szerintem hívd ki a védőnőt és mutasd meg neki először (ha bízol a véleményében), vagy hívd fel a dokit, hogy mit javasol.

Súlytémában: Az a gáz, hogy sok helyen az eladók nem érzik, nem tudják, nem aszerint viselkednek hogy Ők "belőlünk élnek" (mégha áttételesen is: ha nincs bevétel, nincs meló), és emiatt néha minősíthetetlenül viselkednek. Én is teljesen felidegesítem magam az ostoba emberi viselkedésen.
Egyébként én is fogyok, már kevesebb a súlyom, mint amikor teherbe estem, csak sajnos az "állag" nem ugyanaz. Nagyon kéne tornáznom.

Na futok aludni. :)
Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 


[quote="adri29"]N írta:adri29a megyek játszani, énekelni...ismeritek ezt: a csitári hegyek alatt...Kamilla odavan érte :lol:


Adri, majd akkor én is bepróbálkozok ezzel a nótával Lillusnál. Nálunk a "Bóbita" a sláger mostanában. De teljesen kiakadtam magamon, hosszú évekig mindenféle kórusokban énekeltem, de most, hogy egy ideje ez nincs, teljesen úgy "le van lappadva" a hangom, áááá... bár Lillust ez annyira nem zavarja (csak engem...), a kisasszony még nem szólt érte. :roll:

Kép
frusi
 
 


Hát az én hangomnál biztos nem rosszabb a tiéd, hidd el, és ez sem zavarja Kamillát, aki ma felfedezte, hogy lehet hátról-hasra fordulni, és be is mutatta vagy 10-szer, némi szünetekkel!!!

Tegnap még csak úgy ment neki, ha oldalt fektettem, ma már hanyattfekvésből is!!!

A Bóbitát én is szoktam, meg a Vukkot, meg a nagy Ho-ho-hot, de annak elfelejtettem a szövegét.

Én most gyártottam répát, tegnap meg burgonyát, mármint püré formában. A jégkockatartóm szívecskés- ikea design - olyan helyesek lettek a kis szív alakú Kamilla-kaják, zacsiban figyelnek a fagyasztóban :lol:

Adri és

Kép
adri29
 
 


Vukot, vagy Vukkot - hmm?

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok!

Jobbulást a beteg gyerkőcöknek és a cicivel küzdő anyukáknak!

Annának meg nagy gratula a 4kézláb álláshoz. Kátyának már nem sokára szaladgálnia kell valami után.

Mi meg fgozunk, továbbra is. A 6- jön. Hurrá!

Mi egyenlőre úgy néz ki, hogy nem nyeltünk be semmit. Pedig Marci igazán rámászott mindenki játékára. :oops:
Én nem vettem észre a köhögős gyerkőcöt, de biztos frászt kaptam volna.

Cici méret témában nálam is gáz van. Egy ideje már nem igen eszik az egyikből (napi 1x és 2 percet). Így van 1 db C-és és 1 db B-és cicim. Baromi jól nézek ki! :twisted:

Nikike, edzés? Ez igen. Nekem is neki kéne állni valaminek. De ma is annyit tettem csak, hogy felsétáltunk a helyi kisboltba Marcinak kifliért. Meg van veszve érte. Édes pofa! :D
De egy kis csokit meg úgy éreztem le kell gurítanom. Na majd este bünti lesz: narancs vacsora és kész.

Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Hahó!

Adri: VUK= Vadász Utamból Kotródj (azt hiszem ennek a rövidítése, vagy valami hasonlónak, azaz mozaikszó)

Frusi: én is világ életemben énekkaros voltam és egészen a gimi végéig jártam zeneiskolába. Most meglepően tapasztalom, hogy nagyon megcsúnyult a hangom. Nálam már csak Erik apukája énekel rondábban, néha mondom is neki, hogy "inkább rajzolja le". Eriket a fahang nem igazán zavarja, így is tetszik neki, lehet, hogy az apjára ütött.

Csá

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


Vukkot! :D
Elromlott a babanetes óra. 1 órával többet mutat! :)
Vendég
 


Tévrdtem Vuk ügyben. :oops:
Vendég
 


Azt tudom, h Vuk a neve, de hogy látjuk el tárgyraggal? kettőzzük a k-t?
Komoly probléma :shock:

Adri és

Kép
adri29
 
 


Veronika, jó ez a különböző méret :) amúgy nekem meg szerintem az egyikben sokkal több tej volt mindig is...mondjuk ahogy haladunk, lesz még A-s mellem is, de abból legalább kettő!

Judit, én is úgy fogytam, h a hasam állaga maradt, mármint mintha bő lenne ott rám a bőröm, na gondoltam bevetem majd a hullahopp karikám :lol: azóta is a szekrényben van, mindig ki akar esni, ha kiveszem a szárítót mellőle, de annyira még nem esett ki, h a derekamra is tegyem :?

Adri és

Kép
adri29
 
 


Hello!

Szerintem Vukot.. És Vadászom Utamból Kotródj.

A csitári hegyek alattot én általános iskolás énekversenyen énekeltem. Nyertem is. :)

Engem a kóruslásból az zavar, hogy szinte egy dalra sem emlékszem. Az évek alatt kisöpörte a sok okosság a nótákat. Nagyon gááz.

A gyerek épp most hányt le. Annyira bukós lett. Nem is értem... Már gigaméretű pártedliket hordunk és még pelussal is körbetekerem, de még így is naponta legalább háromszor kapok egy kis cuccot a pocából. Eleinte míndíg átöltöztem, most már csak ha legalább Mo méretű térképet pakol rám, egyébként törölgetek. Így is szinte állandóan megy a mosógép. :?

Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy idepofátlankodok. :oops:
Március 22-re várom a kisfiamat és az Uzsokiban fogok szülni. Dr. Hajdúhoz járok az Örsre az sztk-ba.
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy mi az, amit a babának vinni kell? Rucit adnak nekik?
Kérdezhetek majd tőletek még? :oops:
Úgy néz ki, hogy szülés előtt nem jutok el a kórházba, az nst-ket is az Örsön csinálják.

Nem olvastam bele a topicba, de mindenkinek gratulálok a babócához! :)
beikata
 
 


Sziasztok!

Megjartam ma a foti Corat, resztvettem az ossznepi vasaroljunk mindent a gyereknek buliban, mindjart beiktattam egy jo nagy kerulot, az Ismerdmeg Hazad Mozgalom kereteben, ugyanis elobb tertem le az M3 rol, szoval megneztem a "lanyokat", mi a felhozatal (a foti uton kotottem ki) mondjuk nem is tudtam, hogy arrafele is megy a "nagyipar"!:)
Kati gondoltam am Rad, nem a lanyok miatt, hanem Fot miatt!:)
En igazabol a huggies popsitorloert mentem, mert jo ara volt, de vegul vettem pelot, hippes kajcsikat, meg meg egy csomo mindent!

En is enekkaros voltam, nekem a karacsonyi enekek, korusmuvek maradtak meg, de az annyira beleegett az agyamba, hogy almombol felkeltve is megy! Volt nehany nagyon szep koncertunk a Bela utcai kistemplomban, Zeneakademian. Nyilvan nem az en erdemem, de buszke vagyok, hogy porszem lehettem a gepezetben. Ja ez az altalanos iskolai korus volt, ami kesobb meg tobbszor osszverbuvalodott karacsonyi templomi hangversenyekre.
Viszont a csitaribol a dallam megy, de a szoveg?????:)

Pelle: hogy gondoltad osszegyujteni a szulestorteneteket? Vagyis hol?

beikata: a babanak popsitorlot kell csak vinned es a hazamenos ruciat, minden mast adnak. Megbocsatunk:)) En szoritok is hogy minden rendben legyen!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Vera, gratulálok a 6. fogacskához :) Na meg a kitartáshoz a szoptatásban, tudom mit küzdöttél érte és 9 hónap fantasztikus eredmény!

Niki jó, hogy bíztattalak ma Bence is megmutatta, hogy kell minden alvás előtt 10 percig bömbizni aztán elalvás után 5 perccel ordítva kellni :( Nagyon el is voltam kenődve, de ráfogtam az időjárásra, ami valószínűleg igaz is, remélem...

Katya, nagyon-nagy gratula Annának :) négykézláb áll? Bence még csak most kezd ezerrel forogni, már nem is merem letenni sehová, ahol nincs kibiztosítva, mert lepotyog... Nagyon élvezi én meg azt, ahogy csinálja, annyira viccesen igyekszik és nagyokat nyög hozzá :) aztán meg annyira boldog, hogy sikerült.

Frusi gratula a bableveshez hogy van időd főzni?

Adri tényleg lefagyasztot a pépet? Én minden nap frisset csinálok, le lehet a fagyasztóba tenni vagy másnap is oda adhatom neki esetleg hűtőből? Nekem most nincs védőnőm, kérlek segítsetek. Itt az új helyen nem jött el hozzánk senki :(

Judit bukós témában tudok segíteni, ha kell. Képeket majd megírom melyiket szeretném a legjobb az lesz azt hiszem ha a tar.hu-ra kérem, mert pici a helyem a freemail-en.

Jó éjt mindenkinek!
Ildi

Kép
mildiko
 
 


nikike!
Köszönöm a választ és a szorítást is! :D
Pelust is adnak eleget?
Jaj és még egy kérdés: A kórházban van mellszívó, vagy vigyek sajátot?
Kezdő kismama vagyok, ráadásul 40 évesen. :oops:
beikata
 
 


Hello!

Ildi, igen igen lszi segíts!

Beikata, nekem adtak elég pelust. Én vittem saját mellszívót, így nem is tudom, hogy van-e a kórháznak. És persze kérdezz bátran, amiben tudunk segítünk.

Én is tervzem, hogy benézek a Corába. Érdemes?

Judit

Kép
jud77
 
 


Szerintem Marci sosem szokik le a ciciről. :D De el kell árulnom, hogy egy kis szoborra hajtunk. Ugyanis nálunk Pomázon, ha valaki 1 éves koráig szoptat, akkor egy kis ünnepség keretében valami kerámia izét kap a polgármestertől. És ez komoly. Szóval nekem mindig csak ez a cél adott erőt! :D :lol:

Én szoktam másnap adni a baba kaját, amit előző nap készítettem. A fagyasztott cumok érdekes állagúak (főleg ha krumplisak). De fel lehet javítani egy kis vízzel és újra turmixolással.

Corában vegyetek Miliupa Frutapuát. A 390-es ár tök jó, és így egyszerűbb gyümit adni. Engem más nem fogott meg. A HIpp-es kajákból sajna nem volt ilyen nagy gyereknek adható! :lol:
(De halkan jegyzem meg, hogy ruhákkal és játékokkal tele vagyunk, úgyhogy valszeg ezért nem fogott meg több minden.)
Vendég
 


Beikata, a pelenka elég. Mellszívó az nincs, vigyél mindenképpen magaddal! Meg pakolja be egy kis Garmastant, ha a cicid sebes lenne. És kiskesztyű sem volt, ha a babádnak nagy lenne a körme születéskor. És, ha netán gondod lenne a szopival, akkor egy bimbóvédő is jól jöhet. De reméljük, hogy ilyen nem lesz.

Én is az Örsre jártam, csak a Mecsérhez. :)
Vendég
 


na meg itt!

Ildi: sajnalom! :(
beikata: mellszivojuk nincs, mindenkepp vigyel, viszont barmikor fertotlenitik kb. 20 perc alatt.
Jud: ha a fotiba mennel, ruhak lerabolva, de kaja, pelenka, egyek kiegeszitok vannak boven. En meg az uleseket neztem, de nem mertem beleugrani azokba amik ott voltak, meg mar egyet kineztem a bebibolt.hu- n.
Katya: Annacska jol belehuzott a mocorgasba, gratula!

Zsombin egyik reggel annyira rohogtem, allt a gurulos csoda jarokajaban (holdkomp) pont hattal volt nekem, sajna az arcat nem lattam, csak azt hallottam, hogy iszonyatosan nyog kettot, de olyan edesen allt, azt hittem megzabalom. Na gondoltam magamban, ha most nem szart be akkor soha. Par perc mulva szaglaszok a levegoben, :roll: :roll:, mondanom sem kell volt eredmenye a melonak! :P
Egyebkent azt tapasztalom, hogy az aktiv mozgas sokat segit abban, hogy gyakrabban (ertsd: minden nap) legyen szeklete, nalunk ez problema volt, sokszor irtam is. MEg lehet, hogy mostanaban az oszi-sargabaracktol is jobb a dolog! Csak leirtam, hatha valakinek hasznos lesz!

joejt

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Bazsinak én is mielőbbi gyógyulást kívánok! Már mi is átéltünk idén egy több, mint 2 hétig húzódó vírusfertőzést, szörnyű volt.

Nikike köszi a választ, akkor megnyugszom, csak a doki szerinti néha leltározásnál nálunk többről van szó.

Beikata: vigyél saját mellszívót, nyáron nem tudtak adni.

A csitárit holnap én is bevetem, Tibinél még mindig a tavaszi szél vizet áraszt és a Bóbita a kedvenc.

Színházban látott valaki mostanában élvezhetőt?
Szép álmokat mindenkinek,
Itykó

Kép
[/url]
ityko
 
 


sziasztok!

Az eskuvo majd csak julius vegen lesz, meg fogalmam sincs,m it veszek fel! Sokmindentol fugg!

Szinhaz? Az egesz vilag, de jo lenne majd eljutni!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok Csajok! :lol:

Judit, én ha minden jól megy, ma este megyek a fóti Corába, ha gondolod, majd beszámolhatok én is. :)

Beikata, szerintem én már láttalak Téged az nlc-n is. :wink: Én is Hajdúnál szültem, és nem bántam meg. :wink: Pelust szerintem is adnak eleget a kórházban, azzal nálunk nem volt gond. Mellszívót én is sajátot vittem.

Nikike, ne fogd vissza magad, itt a szövege: (és a kotta is) :wink:

http://www.fsz.bme.hu/mtsz/dalok/dal0413.htm

Ildi, nem főzök ám minden nap. :roll: Amikor mégis: igyekszem kihasználni az időt, amíg Lillus alszik, vagy pl. van, hogy odaviszem magammal a konyhába a hordozójában, és akkor mondogatom neki, hogy mikor mit csinálok éppen. :lol:

Kép
frusi
 
 


Ildi, én pépet nem fagyasztok, és másnapig sem marad meg. Mivel valójában speciális tápszer, járj el úgy vele, ahogy azzal szoktál. Én kis adagokat készítek Kamillának, ha megmarad, azt már kiöntöm, nem nagy veszteség. Répát és krumplit fagyasztottam, és szerintem kifagyasztva is egész jó állagú maradt, bár még csak 1-1-szer ettünk így, szintén kis adagot. 2 szívecske az adag szopi mellett :lol:

Mi az Erkelben néztük meg a Traviatat, ezekben az operákban maga a sztori engem nem igazán fog meg - bugyuta, mondanám - de kikapcsol, ahogy énekelnek.

jövő hónapban jöhet az Aida :lol:

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok,

kissé mozgalmasak voltak az elmúlt napok.
Szerencsére a csípő uh-n minden rendben volt. Mikor odaértünk voltak előttünk vagy húszan de aztán annyira pörgős volt az egész, hogy 40 perc alatt végeztünk.

Méri, irigyelek, hogy így vissza tudsz szólni nekem sokszor leblokkol az agyam és kb 5 perc után már nagyon frappáns beszólások jutnak eszembe. Egyébként nekem akkor volt ilyen élményem amikor mennyecskeruhát kerestem és mindig csak gizda méretűek voltak. de ugyanez van a cicfix esetén is mert nagyobb méretben ( 80D ) nem lehet szépeket találni csak angyon vastag pántút stb.
Bazsinak jobbulást.

Judit ne törödj ezekkel a beszólásokkal ( na most jó kis tanácsot adtam:)), hogy mivel etesd a gyereket. Én inkább adok neki gyümölcsöt most már imádja a sütőtököt is, minthogy csak táppal pótoljam a hiányzó tej mennyiséget. Jó most is kap tápot esténként mert nem elég a tej de kevesebbet. Van, hogy sikerült kiváltani egy szopit is a gyümölcsös etetéssel.
Remélem a cicid javul és most már minden rendben.

Adri hát nálunk is megváltozott a széklet, először én is meglepődtem rajta. Viszont egy jó dolog van benne:)), hogy nem olysn folyékony, mint az anyatejes-tápos és szerintem könnyebb tisztítani a fenekét.
Pocakomom a bőr nekem is olyan, mintha másfélszer nagyobb méretű lenne, mint amilyennek lenni kell. Megmondom őszintén nem tudom mikor fog visszaállni az eredeti méretre ha vissza fog. Most kínomban hétfőn elkezdtem hasizom gyakorlatokat csinálni hát ha a bőrön nem is de a hasméreten csak segí valamit.

Gabi,mi a gyerekorvos tanácsára már a legelső naptól húzogatjuk a fütyijét ammeddig a bőr engedi és a tisztításról az mondta, hogy csak vízzel mossuk meg. Eddig bevált.

Ityko, tőlem a barátnőm kérdezi folyton, hogy a fütyijével játszik már. Az ő keresztfia (1 éves) most fedezte fel a fütyijét és folymatosan azt húzogatja vonja stb. Szerintem ez ugyanolyan normális, mint hogy merevedésük is van. Mondjuk én a merevedésen először meglepődtem mikor a 4 éves unokaöccsémnél láttam de így legalább a saját gyerekemnél nem lesz új. Valahogy mindig azt hittem, ogy ez egy kicsit később jelentkezik.

Tegnap voltam Lukács dokinál, mert sokat vérezgetek de aztán megnyugtatott, hogy ez a fogamzásgátló hatása. Kérdeztem hogy a császárosoknál a második gyerekvállalásra van valami minimális idő amit célszerű kivárni ajánlotta az egy évet de seb miatt nem muszáj megvárni az egy évet. Ami viszont elszomorított, hogy 90% hogy a második is császár lesz, mivel a 4. gyerekig a gyerekek születési súlya az előzőnél mindig több. Bendegúz 4300 grammal született és 4500 gramm fölött már a tankönyvek is a császárt ajánlják. Azt mondta ha még Bendegúzzal ellentétben a feje át is fér a szülőcsatornán akkor is a válla elakadhat. Annyira szerettem volna természetes úton szülni. Tudom fáj az is mert a tolófájásig most is végig éltem csak a kitolásnál akadtunk el de biztos teljesen más élmény, mint a császár. Azért még reménykedek a 10%-ban.:)))

Képzeljétek hétvégére elutazunk apával Szlovákiába és Bendegúz itt marad a nagyszülőkkel. Már nagyon várom. Most még nagy a szánk, hogy ki fogjuk bírni Benő de majd pénteken az elválásnál meglátjuk.

Pelle, köszi a képtár elérhetőségének a címét ha nem is elsőre de sikerült megnézni a képeket. Csak, hogy önmagamat ismételjem minden baba gyönyörű.

Most látom mennyit írtam remélem nem utattalak Titeket:)))))
Kata
pocvarek
 
 


Úristen, lányok, egy napig nem jövök és teleírjátok a fórumot, nem is tudom visszaolvasni rendesen:-) Persze ez jó, azt jelenti, mindenki szívesen van itt...:-)

Voltam tegnap a Lukács doktornál, minden OK, holnaptól elkezdem a Cezarettet, nagyon rendesen, alaposan elmondta, miért ezt ajánlja, és nem az injekciót, meggyőzött:-) Egyébként is tök jót beszélgettünk, bent voltam nála vagy fél órát (a párom mondta, nekem sokkal kevesebbnek tűnt, hja kérem, jó társaságban gyorsan megy az idő! :D ), ebből a vizsgálat 2 perc volt, a felvilágosítás mondjuk 5, a többiben mindenféléről beszélgettünk. Komolyan mondom, nekem hiányozni fog, hogy mostantól nem találkozom vele havonta, eléggé hozzászoktam az elmúlt évben (vagy az elmúlt 3-ban), nagyon megkedveltem, nem csak orvosilag, de amit megmutatott magából, emberileg is!

Ma meg voltunk csecsemőgondozáson, Léna 7 és fél hetesen 5280g, most "csak" 30 dekát hízott két hét alatt, ezért a "csak"-ért egyébként a doktornéni alaposan kinevetett, hogy mit akarok, ez egy tök jó anyatejes hízás...:-) Vittük a Márkot is, úgyhogy most már hivatalosan is gyógyultnak van nyilvánítva, én is jól vagyok már, csak még köhögök, meg folyik az orrom, de magamat ismerve ez még hetekig így lesz. Viszont sem a párom, sem a Léna nem kapta el ezt a nyavalyát *lekopog gyorsan* és ez nagyon jó!!! :lol:

Pellém, nem hívtalak, hogy találkozzunk, de mivel este 3/4 6-ra mentünk a Deésbe és utána még beugrottunk az apukámhoz is, nem fért volna bele az időnkbe, így is 9 óra volt, mire hazaértünk, jól megcsúszott az esténk, de egyszer-egyszer ez is belefér. De mostanában biztos össze tudunk majd futni valamikor, az életünk épp átszervezés alatt van, úgy néz ki, hogy a párom heti 4 napot nagyon keményen fog dolgozni (hetente 1-2szer fent is marad éjszakára Pesten), viszont csütörtök délután megpróbál korán hazajönni, és pénteken nem megy dolgozni, így aztán 3 teljes napot tud velünk tölteni, amibe bármi belefér, vendégségbe járás és vendégek hívása is, plusz még négyesben is tudunk némi időt tölteni.

Most megyek, vár a házimunka, láláláááá, majd délután vagy este megpróbálok normálisan, nyugodtan visszaolvasni!

Puszi mindenkinek!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Kata, nekem a fiam 3600g-mal született, a lányom csak 3300g-mal, úgyhogy még lehet, hogy a második gyerek kisebb lesz az elsőnél, bár állítólag a szokásos tényleg az, hogy a második nagyobb súllyal születik. De még nyugodtan reménykedhetsz, a Lénát a Lukács doktor 3800-3900 g-ra tippelte, mint születési súly, két héttel a kiírt időpont előtt, a ctg-n a szülésznők is mind azt mondták, jó nagy baba lesz, az UH is nagynak mutatta, aztán ez lett belőle. Bár tény, hogy elég hosszú volt a csajszi, a gép ebből tippelt, meg a hasam is nagy volt, de mégse lett óriásbébi. Úgyhogy ne csüggedj, 10% elég sok!:-)

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Szerbusztok !

Régen jártam itt !

Méri !! Nagyon gyors gyógylást kívánok nektek !!!

Nikike !! Kicsit jöhettél volna tovább , hozzánkiggg !!! :lol:

Mi is tegnap voltunk szurin , sírtunk is ,de utánna már mosolyogtunk !!

6,89 kg. és 63 cm Diána, 42cm. a fej és a mell körfogata .

Utánna találkoztunk Biusékkal, egy tünemény a kiscsaj !! :lol:

Most már talán ők is túl vannak a szurin és a tornán is .


Lányok !! Szerintetek merjek nekivágni márc.15.-én 4 napra Romániába ??? Akkor kb. 4 és fél hónaposak leszünk , de tápisok vagyunk és az út kocsival kb.6 óra , igaz ott szálodában leszünk , de mindíg rohangáljak vizet forraltatni ???
Most, hogy így leírtam !!!! Hát kéne vennem egy elektromos vízforraló kancsót !! :wink:
Ahogy így vissza olvasom, ez tipikus szőke nős volt ! :idea:

Na, megyek befestem a hajam vörösre . (hátha adtak hozzá eszet is )

Puszka mindenkinek !!

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Ja !!! És lányok, ezekkel az eladókkal ne is törődjetek !!!!!

Iszonyat, az ilyenek miért ezt a szakmát választják ????


Mérikém , remélem gyönyörű lesz a báliruhád !!!! :lol:

Kép


Kép
kati16
 
 


Kati, én 18 éves korom óta A.I. vagyok (mesterséges intelligencia=feketésvörösre festett eredetileg szőke), jelentem, nem adnak eszet a festékhez, nekem legalábbis (meg a környezetemnek :lol: ) még nem tűnt fel. Nekem is 4 csillag a PIN kódom a telefonomban...:-))))))))))))
De jó csajok a szőke nők!!! Ugye, Pelle???:-))))))))

Pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok!!!!!!

A házunk, majdnem készen már!!!

Mi nagyon jól vagyunk, bár Bence hasfájós lett, viszont az édesköménytea beválik, úgy látom.

Most szülőknél lakunk-Fóton szintén.:) még vagy 2hétig sztem.

Énis énekkaros- zeneis voltam.

Bencének is van vmi a közepében a fütyijének, én kitörölgettem.:)

Tejcink van elég bőven, így szerencsés vagyok, de sok múlik egy jó mellszívón is. Én Medella párti vagyok!

Puszi.

U.I.: Judit, Emese: tetszettek a történetek, alig győztem olvasni, de megérte. :wink:

Kép
sziszike1000
 
 


Kati:reggel forralj nagyobb adag vízet, hűtsd le arra a hőfokra, amin a tápit keverni kell, és tedd termoszba. Így használat előtt csak össsze kell keverni. Feltételezem így gyorsabb és talán a kocsiban is megoldható :)

Szerintem belevághattok, csak alaposan készüljetek fel mindennel előre, és vigyetek magatokkal rengeteg dolgot, sterilizáló, százezer cumisüveg, vízforraló, gyógyszerek, mit tudom én, mit még :lol: sok pléd, mégtöbb törlőkendő, dehát ezeket te is tudod. Ehhez talán nem kell hajfesték.

Persela:látván, h milyen világos kék a szemed a képeken, azon filóztam, milyen lehet az eredeti hajszíned, de most már tudom :)

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok!

Jajj-jajj-jajj! Nagyon kivagyok. Erik cicizett, majd utána egy nagyot böfizett. Épp mondtam, hogy mennyire ügyes, amikor is láttam, hogy bukott mellé egy nagyot és abban számomra soknak tűnő friss piros vért láttam.
Gyorsan felhívtam a gyerekdokinkat a vészhelyzet esetén hívható mobilján, majd közvetlenül utána egy csecsemőorvos ismerősömet. Mindenki csak nyugtatgat, hogy biztosan hirtelen nagyot bukott és a nagy nyomás miatt megpattant egy hajszálér, meg hogy ez nem olyan hatalmas gáz.... nehéz nekik hinnem.
Azóta már kétszer bukott, azokban is volt némi vér, az utolsóban inkább már alvadékos.
Nagyon be vagyok szarva. Most szorosan obszerválom a gyereket, le sem veszem róla a szemem és nagyon várom a kakiját.

Csá

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


Jaj, Gabi, el tudom képzelni, mennyire aggódsz, engem egy nagyobb bukás ki tud borítani, hogy miért hány a gyerek - pedig nem is hány, csak bukik... Ilyenkor mindig azzal nyugtatgatom magam, hogy a gyerekorvosunk több gyereket látott már életében, mint amennyit én valaha fogok, biztos neki van igaza! Írj majd, hogy mi újság veletek!

Adri, hát eredetileg nem padlizsánfekete vagyok, az tuti:-) Egyébként nemrég, amikor 6 hétig nem festettem hajat, futólag találkoztam az eredeti hajszínemmel... hát, le nem merném növeszteni, az tuti, olyan világosbarnáspiszkosegérszürkéssemmilyen színű, egyszóval randa... És tök durva, annyira tele vagyok babahajjal a homlokomon meg a nyakamon, hogy amikor frissen van festve a hajam, pont úgy nézek ki, mint akinek a fejére húztak egy belülről hajfestékes bilit:-)

Megyek Elnök embereit nézni, amíg alszik mind a két kópé!

Pusszantás!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok,
Olvasgatva itt, hogy szinte mindannyian énekeltetek korábban, azon mosolyogtam, hogy Nekem viszont döbbenetesen nincs hangom. Párom azzal szokta Livit fenyegetni, hogy aludj el kislányom, vagy anyád énekelni fog Neked :)
Bár őt igazából egyáltalán nem zavarja.
Ma viszont felfedezte a kezét :) Kb. fél órán keresztül feküdt az ágyon, és nézegette a kezét, forgatta ide-oda, és közben édesen fintorgott, meg ilyeneket mondott: hööööö, hö-höööö :D

Méry: Bazsinak jobbulást kívánok, remélem hamar kilábal a betegségből! Én előre rettegek az első megfázástól is, nincs szörnyűbb, mint egy beteg baba :((((

Gabi: Jaj, én nem is tudom hova kaptam volna, ha ilyet tapasztalok Livinél, már attól is aggódok, hogy mostanában nagyon sokat bukik (hiába tudom, hogy az természetes, akkor se tetszik...)

Pocvarek: Én is sokat gondolkodtam ezen a második baba - császár lesz-e kérdésen, kicsit utána is olvastam, és igen, sajnos elég nagy a valószínűsége, hogy a második is császár lesz, főleg ilyen kis korkülönbségnél. Pedig én is reménykedem benne, hogy a második már megy majd "természetes módon". Bár szerencsére én a császárral se szenvedtem meg nagyon, de azért szeretném még átélni a természetes szülést...

KépKép
Kép
elsijud
 
 


Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
Lehet, hogy még jövök. :oops:
beikata
 
 


Sziasztok!

Gabi: Hogy van Erik? Remélem többször nem ismétlődött a délutáni horror.

Pocvarek: szerintem se aggódj előre, hogy a második császár lesz-e.. Férjem is 4600g-mal született, a húga pedig több, mint egy kilóval kisebb volt, és szintén 40. hétre született. Rá kell hajtani a 10%-ra, de úgyis a végén dől majd el, hogy a seb mennyire vékonyodik el, kár ezen rágódni.

De jó, hogy van más is aki nem pacsirta. Én voltam az egyetlen akit szolfézson felmentettek az éneklés alól.. ez van, de a gyerek így is élvezi, ha éneklek neki, szerintem viszem majd Ringatóba inkább, nehogy maradandó károsodást szenvedjen.

Adri: a Traviátát én még várandósan láttam, nekem is tetszett, bár jól meghúzták az operákat mostanában. Azt hittem idéntől már tényleg bezárják az Erkelt, eléggé lepukkant már.

Itykó

Kép
[/url]
ityko
 
 


sziasztok!

Olvaslak titeket, csak irni nincs időm, se energiám, most már én is beteg vagyok. Gyerkőc kicsit jobban van, pénteken megint doki. :cry:

Kati: ha kell szivesen leirom részletesen, hogy én mit hurcolok magammal egy-egy utra és hogyan oldom meg, :P de ime néhány tipp: kint lehet kapni mindenhol az Izvorul Alb nevű vizet (nem drága!), mi azt használjuk (kinti ismerőseink szintén), nem kell forralni (csak ha ragaszkodsz hozzá), buborekmentes, és jó. De az ottani csapvizet inkább ne használd, mégha a helyieknek nincs is tőle bajuk, és azt adják, nem biztos hogy nektek is jó. (tapasztalat).
Másik megoldás veszel párdoboz Humána vizet:(már itthon megszokathatod a picivel és hasfájás kizárva!)
kiviszed, azt sem kell forralni, és a legtöbb helyen megmelegitik neked (pl. nagy benzinkutak), szállodában a konyhán. Termoszt mindenképpen javaslok én is, de én forrót, és hidegvizet egy másik kisüvegben.

Most mennem kell sziasztok

Méri

KépKép
lmarie
 
 


Hello!

Gabi remélem tényleg semmi komoly! Szorítok! Várjuk a híreket.

Méry lszi írd le ha majd lesz időd az utazással kapcsolatos tippjeidet! Márciusban mi is megyünk síelni gyerkőcöstől (ha lesz hó), biztosan jól jön majd. Köszi.

Judit

Kép
jud77
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?