Új privát üzeneted érkezett!

de jó, megint én kezdtem az új oldalt!!! :) :) :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Eni! Nem a hasa fáj? Lili nem volt hasfájós, de ez a naponta meghatározott időszakban való ordítás arra utal, nem? Rózsának volt Nana nagyon hasfájós, nála volt ez. Este 6-kor elkezdte, onanntól úgy ordított, hogy néha levegőt se vett. Meg éjjel is, minden átmenet nélkül elkezdődött, és ugyanígy múlt el. Masszírozás, vagy valami meleg a pocijára, vagy valami bogyó nem segít?
Amúgy lehet, hogy érzi a te feszültségedet, és azért volt nyugtalan. Nem próbáltad Istvánnak odaadni, hátha nála megnyugszik? Lili mai napig olyan, mint az indikátor: rögtön hisztis és nyugtalan, ha én idegbeteg vagyok.
Ha olvastad, látod, hogy mindannyian küzdünk néha ilyen gondolatokkal. :cry: :cry: Nehéz beleszokni a helyzetbe, abba, hogy tényleg 24 órás készenlét, és nincs időd semmire. Na meg persze elvárják, hogy bokáig ússz a boldogságban. Napról napra jobb lesz, Eni, hidd el. Ha meg nagyon zavar már az ordítás, add oda Istvánnak Benit, és menj el sétálni. Beninek ezzel em ártasz semmit, de magadon segítesz vele egy kicsit. ÉS NEM VAGY ROSSZ ANYA! A rossz anya nem gondolkodik, hogy mitől sír a baba, mitől lenne neki jobb, hanem lesz*rja. Egyszerűen csak nem vagyunk mamarobotok, és néha merül az elem. Nem kell mindent nekünk csinálni, nem kell mindig a baba seggében lenni. Én is ezt tettem amúgy, azt hittem, hogy rossz, önző anya vagyok, amikor egyszer hajnali ötkor felráztam az uramat, kezébe adtam Lilit, hogy "csinálj vele, amit akarsz" és átmentem a kanapéra aludni. Olyan jó volt az a 2,5-3 óra :lol: .

KépKép
pedina
 
 


Eni, én is mikor ilyeneken agyalok éjszaka, reggel alíg várom, hogy felébredjen Lili, hogy megölelhessem, mert bánt, hogy ilyen gondolataim vannak. Nagyon hülye tud lenni az ember, nem? :shock: :roll:

KépKép
editmaci
 
 

 
 

Edit, szerintem te a Liptai Klaudia által vezetett babamüsorra gondoltál.
Én mindig megnézem, szeretem.
A tv2.hu oldalán visszatudod nézni az egész müsort.

Kép
gabcsi76
 
 


Igen, a Liptaisra gondoltam. Ha lesz egy összefüggő szabad félórám megnézem! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Eni, Lilink sem volt hasfájós, de én adtam neki az Infacolt, azt nem próbáltátok? Vagy van a dm-nek egy masszázskréme, az is jó volt nekünk, amikor néhányszor fájt Lili pocija. Azt hiszem babynos vagyvalami hasonló a neve. :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Lányok, hagy mutassam be nektek életünk legfontosabb projektjét.

A mi kis jövevényünket:

http://www.youtube.com/watch?v=OFlMd0MDQ9I

http://www.youtube.com/watch?v=-Ff1OJwI0Ko

Kép
gabcsi76
 
 


Gabi!

Nagyon aranyos a kisbabátok! Az első videón olyan, mintha beszélne, vagy ásítana egy rövidet. :) Nagyon édes. És az Einsteines videó se semmi! Nemsokára megismerhetitek személyesen is! :)

Eni!

Ha télleg hasfájós Beni, akkor a védőnő biztos meg tudja mondani, mit vegyetek. Annyi minden van, szerintem mi mindent kipróbáltunk: infacol (be se vette a szájába), espumisan szuszpenzió, gripe water. Igazából egyik sem segített. Kinőtte. De ze is babafüggő. A védőnőnk azt mondta, 6 hetes korára kinövi, nem tett, sőt 3 hós korára sem. 4 hónaposan volt 2 jó hetünk, azóta pedig fogzik Zsombi. Szóval nem könnyű.
Én soakt lejártam egyedül sétálni, amikor még ilyen picurka volt Zsombi. Odaadtam Zolinak, anyósnak, anyának, hogy lötyizzetek vele, nekem szükségem van friss levegőre. Sőt, a védőnőm mondta, hogy olykor menjek el egyedül vásárolni, papírokat intézni, fodrászhoz stb. Ettől még nem vagy rossz anya, sőt, ezáltal leszel jobb, mert türelmesebb leszel a Kismanóval.

Tejcsi: az egyik itteni barátnőmmel beszélgettünk, hogy odaadtuk ismerősöknek ingyér a tejcsit a fagyóból. A kis fodrászomnak elapadt, alig 2 hós a babája. Én meg itt néha tényleg a depresszió legmélyebb bugyraiban vagyok, a lelkem sokszor darabokban, mégis annyi tejem van, hogy éjjel alig várom, hogy Zsombi felkeljen szopizni. Ennyit arról, hogy teát akartam neki adni éjszaka... És arról is, hogy csak az tud szoptatni, annak van teje, aki akar/ja. Persze én akarom, de nem ragaszkodom hozzá, és mégis, nem fogy.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Az Ingacolról mindig az jut eszembe, hogy Lili már ismerte az üveget. Ha meglátta a kezemben, nyitotta a száját, mert tudta, hogy utána jön a cici. :lol: Milyen kicsike volt még akkor, most meg itt kiabál, hogy mamai-mami. Beszorult az etetőszék alá. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Zsombi legújabban azt csinálja séta közben, hogy kiköpi a cumit, és a nyelvét nyújtogatja. iztos jó neki a hideg, ahogy behúzza a szájába a nyelvét. Valamivel csak kell hűteni az ínyét, ha a hülye anyja nem teszi be a hűtős rágógát a hűtőbe... 8) :oops:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!
Lili aludt egész éjjel, nem volt lázas sem. :wink: Igaz lefekvés előtt adtam neki egy Germicid kúpot. Az étvágya eddig egész jó, bár még csak kétszer kapott a gyógyszerből, remélem nem veszi el neki nagyon. Mondjuk csak úgy eszik meg mindent, hogyha hideg. :roll: Gondolom az jó a torkának.

Tegnap marha gazdaságos napunk volt! :? Reggel ugye a doktornőnek adtam 2500 ft-ot, Imi délután kiváltotta a gyógyszereket: majdnem 3000,- , közben a gyógyszertár előtt megbüntették 5000 forintra. Hogy ez még ne legyen elég ki kellett a fürdőszobai csapunkat cserélni: 6600 ft! Azt hittem felrobbanok. :twisted:

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok! Edit! Ezek csőstül jönnek... :?
Állítólag van valami hülye vírus, a hányós-hasmenős mellett, influenzaszerű.
Nem vagyok seggre esve a Cora baba-mama hetének termékeitől....És annyian vannak :shock: . DM-ben akciós a Huggies, 37 Ft-ra jön ki darabja.

KépKép
pedina
 
 


Hát, nem egy nagy durranás. Én is két nadrágot vettem Lilinek, egy pulcsit, meg a Hippes tejpépekből.
Azt nem értem, hogy a tipegőket miért csak 74-es mérteig gyártják. Lilire éjszakára azt szoktam adni, de ami egy kicsit is normálisan nézett ki az csak 74-ig volt. Persze a Winny kezeslábasból volt, de az meg nem tetszett, meg is tünt olyan jónak! :shock:

KépKép
editmaci
 
 


A dm-ben csütörtöktől állítólag nagy leárazások lesznek, mert ki van ragasztva az üzlet oldalára, hogy több száz termék árát csökkentik tartósan! :roll: :!: :?: Kiváncsi leszek rá!

KépKép
editmaci
 
 


Én is tipegőt adok Lilire éjjel, vettem is egy 74-est, hogy hátha jó. (Asti lábfej-nélküli). Nem jó. :evil:
Amúgy vannak azok a hosszú ujjú talpas plüssök, legombolható fenékkel - na abból jó az 1 éves méret Lilire. (Ő olyan 76-78 centi) Csak direkt valami vékonyabbat akartam. De a változatosság kedvéért a pizsamák meg csak 86-ostól vannak. Tehát a 80-as méretű babák aludjanak csupaszon. :shock:
Találkoztunk egy családdal, akikel együtt szültünk. Sanyi kérdése: mennyi idős a gyerekük? :shock: :shock: Mondom: ha egyszerre szültünk, szerinted? :shock: :lol: :lol: Mert sokkal kisebb volt, mint Lili. A kissrác buzgón integetett Lilinek, az én lányom meg cuppogott neki. :lol: :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Igen, azt én is észrevettem, hogy a 80-as méretű ruhák valahogy olyan, mintha nem is léteznének. Lili most a bodykból hordja a 80-as mértet, nadrágból meg tipegőből meg mikor melyik jó rá : 74-80-86-os. :roll: Ajándékba kaptunk egy 80-as pizsit, de az elég nagy méret, még elveszik benne Lili. :lol:

Én tegnap majdnem összevesztem Imivel! Kerestem egy képet az esküvőnkről, és sehol nem találtam a 2006-osok között. Már épp hívni akartam, hogy már megint hova tüntette a dolgaimat a gépről, amikor eszembe jutott, hogy 2005-ben volt az esküvőnk!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tegnap mi is kaptunk egy ismerős kissrácról képet. Azt hittem lefordulok a székről: kb.11 hónapos, és már több mint 14 kg!!! Akkora feje van mint az apjának! De már mindent eszik: a túrókrémtől kezdve a rántott májon át! Hihetetlen, hogy majdnem a duplája Lilinek. Most félévesen mértük: 7,5 kg. De a doktornő szerint nagyon jól néz ki, nem kell kövérebbnek lennie. :wink:

KépKép
editmaci
 
 


Mostanság Lili kedvenc időtöltése a hintázás:
Kép

KépKép
editmaci
 
 


Ismerős body :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Amúgy a Corában elgondolkodtam a hintán, mert 15 kilóig jó, Lili meg imád hintázni. De úgy vagyok vele, hogy lassan jön a jó idő, előttünk a játszótéren is van, meg anyáméknál is.
Amúg ymi is így vagyunk: bodyból egyértelműen a 80-as jó rá, de a gatya a 74-estől kezdve minden van. Bár lehet, hoyg azért, mert bodyt egy márkát veszek neki, gatyát meg többet. De a csúcs az overallja: 80-as, a nadrág baromi nagy rá, a kabátot alig tudom összehúzni rajta. Kissé szerintem el van számozva.... :shock: :shock:
Lili 11 hónaposan 9,2 kiló :shock: :shock:
Bár nem eszik ilyenket. Most kóstolgatja a sajtot meg a joghurtot, kb. egy hónapja kap kenyérfélét is. 8)
Na, épp a BabaPatikát amortizálja. A Plázába szoktunk járni patikába, és nagyon csípik a patikusok Lilit, mindig pröntyögnek neki, meg kap különböző újságokat, meg egyéb promóciós kiadványokat. :lol: :lol:
Ja, ledöbbentem: a DM-ben 1890-ért vettem a Milumil 3-as babatejet, a Corában 2400 Ft. :shock: :shock: Magában nem issza meg Lili a HA-t, csak ha grízzel csinálom, vagy valami kásafélével.

KépKép
pedina
 
 


Az aszalt sárgabarackot mikortól adtad Lilinek ? Mert most találtam egy jó babakaját, és az kell bele. Meg írja a fahéjat is bele! Te fűszerezed már Lili kajáit valamivel? én eddig még csak egy pici sót raktam neki a főzelékekbe. :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Mi a hintát a Tégelben vettük, és azt hiszem az van ráírva, hogy 25 kg-ig jó! :roll: Kérdés, hogy akkor majd belefér-e még??? :roll: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Egész nap nem engedett be ez a ...babanet.
Vagy egy hónapja adtam neki először aszalt barackot Lilinek. Són kívül mástnem nagyon adtam még neki, max. egy kis bazsalikom a fűszeres kajákba, meg fahéj az almába, grízbe.

KépKép
pedina
 
 


Asszem lassan kiugrok az ablakon. Lili egész nap fél órát aludt, közben egyfolytánban hisztizik meg nyíg. Mondjuk most kb. 10 perce csak brümmög és nyáláskodik ezerrel. A felső metsző foga melletti fogak nagyon fehérek (azt minek hívják?), lehet hogy épp bújnak kifelé. Néha felteszem magamnak a kérdést, hogy HÁNY FOGA VAN EGY GYEREKNEK?! De tudom, 20. Neki ez a 7. :shock: :shock: Egyfolytában inni kér. Kábé egy liternél tart, és akkor nem számoltam a tápot. :shock: :shock:

KépKép
pedina
 
 


Nekem is csak a hibaüzenet jött fel. :twisted:
Mostmár nem is tudom mit akartam írni délelőtt! :cry:

Mi Lilink most olyan jókat alszik. Szerintem behozza az elmúlt két éjszakát. Csak nehogy este legyen parádé! :lol: :lol: :lol:

Nem száraz nagyon a levegőtök, azért iszik olyan sokat?

KépKép
editmaci
 
 


Ók, meg se ünnepeltem az 1000-hozzászólásomat. Azért valami szolíd tüzijáték csak járt volna, nem? :?:
Liliről most szedtem le a 6. fosos pelenkát, úgyhogy tuti a foga miatt szívat, mert nála ez csalhatatlan jel.
Két kávéval alig állok a lábamon, a sok gyerekdaltól kezdek berekedni, az uram meg a fasorba sincs. Nem főztem semmit, úgyis fogyózunk. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Mi Lilinknek nem megy a hasa, pedig a doktornő azt mondta, a gyógyszertől fog. :shock: :roll:

Most ébredt fel, de ugyanúgy szenved mint az apja minden reggel. Még a szemét is nehezére esik kinyitni! Remélem megmarad neki a jó alvókája. :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Gondolom akkor előreláthatólag az éjszakátok sem lesz valami jó, vagy éjjel alszik ha jön a foga?

KépKép
editmaci
 
 


Zsombor nekem is ma tiszta dilibogyó volt, már alig vártam az ebéd utáni szundiját. Hát igen, néha tényleg nehéz. Néha oylan jó, mégha csak a boltba is, de elmenni valahová.

Most olvastam a neten, hogy ez évtől már GYED/GYES mellet is kell tandíjat fizetni :twisted: :twisted:
A suliba egyébként én is azért halasztottam, mert sajnáltam volna ha Zsombor helyett a tanulással foglalkozom, no meg persze nem is lett volna időm tanulni, csak íccaka. Most szeptembertől meg majd meglátom. Mondjuk ha nem esek bele a tandíjmentességbe (elvileg a 2006 dec. 1 előtt létesített hallgatói jogviszony + ha GYEden vagyok akkor jár, de én halasztottam, így nemtom mi van) szóval akkor meggondolom.

Eni. Nekünk a hasfájásra az Espumisan L emulzio jött be, de tudod, kinek mi....

Edina! Jól bírod a fogyit!!! Mérlegelés megvolt?

KépKép
sz.szilvia
 
 


Na, végre alszik. :roll: Fürdés után kimentem a wc-re, addig úgy ordított, mint akit heten vernek. Mire apuka: ugye fáj a hasad? :shock: Mondom: a foga. Mire Dr. Spock: nem ez hasfájós sírás. :?
Bekentem Dentinox-szal az ínyét alvás előtt, de már fel vagyok készülve a zajos éjszakára. :roll:
Edit! Lili nem ébredezik. Kinyítja a szemét, és azonnal ébren van. :lol: Na, persze ha ébresztjük valamiért, akkor van szemdörzsölés meg nyújtózkodás negyed óráig is. 8)
Szilvi! Egész jól megy, már nem álmodom a kajával. 4 kiló ment le rólam, bár ez mensi előtti adat, tehát némi vízvisszatartós helyzet eredménye.
Amúgy én is akartam menni tanulni valamit, de nincs szívem magára hagyni Lilit.
Ma ezt a lufit kellett neki megvenni....
Kép

KépKép
pedina
 
 


Jó reggelt!
Csak egyszer ébredt fel Lili, úgyhogy hollyday! :lol: :lol:
Már megint milyen sz*r idő van :shock: .
Akartam mondani: küldtem nektek mailt a Babavilággal kapcsolatosan.

KépKép
pedina
 
 


Nekem megint sz@r éjszakám volt. :(
Lili jól aludt, de Imi olyan beteg tegnap estétől, hogy ki sem bír kelni az ágyból. Egész éjjel vizesruháztam, mert olyan forró volt, nem bírtam 39 fok alá vinni a lázát, csak egyszer, az is kb. fél óráig tartott csak.
Lili nem volt lázas szerencsére. :wink:

Ja, én meg zombi lettem reggelre. Tükörbe sem merek nézni! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Ó, Edit! Százszor rosszabb egy beteg férfi, mint egy beteg gyerek! (Mármint nem érzelmileg, hanem energiaigényben.)Jobbulást neki, neked meg sok türelmet! 9+8*********************

KépKép
pedina
 
 


Hopp, a kód a végén Lili volt. Én nyomtam az "elküld"-öt, ő meg valamit...
:oops:

KépKép
pedina
 
 


Elaludtak a kis betegeim! :lol:
Még szerencse, hogy Lilit azért nem vieselte meg ennyire, meg nem volt ennyire lázas.
Az a baj, hogy Imi már a múlt héten is beteg volt, de nem szedett semmi gyógyszert, meg nem feküdte ki. Most meg fel sem bír kelni. :(

A lakás úgy néz ki mint egy csatatér, de semmi ingerenciám elkezdeni takarítani. :oops: :roll: Lehet, hogy nekem is pihenni kellene egy órácskát :!: :?: :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Edina, most néztem Lilitek új honlapját. :roll: Tök jó lett! :D

KépKép
editmaci
 
 


Köszi, de Enitől loptam az ötletet. Annyira tele volt már a hócipőcském a tar.hu-val, hogy még... :evil:
Edit! Pihenj te is. Nehogy felébreszd az alvókat. :lol: Na meg szép lenne, ha te is kidőlnél.

KépKép
pedina
 
 


Hello!

Edit! Jobbulást a családnak. Pihenj te is, nehogy ledöntsön a lábadról téged is a kórság.

Képzeljétek, voltunk csajozni ebben a ramaty időben. Szerencsére csak az út túlfelére kellett menni. Közben oda jött a védőnő is, úgyhogy azt is letudtuk. :) És kaptunk kölcsönbe etetőrucit. Ebédre rá is adtam Zsombira. Olyan aranyos volt benne. De lefotózni elfelejtettem... :oops: Most éppen a székében ücsörög és a poharába beszél, hogy: bbabbbbaaaabbmmmabbbmmmabbammmaaaaéééjjjee, meg hasonlókat. Közben nagyokat nyög. Hát kérem, aki dolgozik, az el is fárad... :roll: :roll:
Ma először csinálta azt, hogy az ölemből megkapaszkodva felhúzta magát állásba. Jó volt nézni, hogy iparkodik. És pont látta a védőnő is, és teljesen odavolt, hogy milyen ügyi Zsombi. Meg mostmár egyre ügyesebben "kutyázik". Bár kétlem, hogy valaha megtanul kúszni, mert akkora a hátsója, hogy mire felemeli, elfárad... :mrgreen: :mrgreen:
K

KépKép
KépKép
anittik
 
 


De jó volt ma, Lili kétszer is aludt! :lol: Az élet apró örömei. :lol: :lol: Mindkét alkalommal olvastam meg tespedtem a tévé előtt, mert arra készültem, hogy megint egész napos hiszti lesz, és reggel gyorsan főztem, mosogattam, felmostam, amíg jó kedve volt. :wink: Hú csajok, mint egy wellnesshétvége 8) .
Amúgy járás témában -szó szerint - megállt, most verbálisan erősít. Egész nap mondja a magáét. Lassan oda kell figyelni, hogy mit mondunk előtte, mert elismétli. :oops: :oops:

KépKép
pedina
 
 


Ja, főleg, ha valamelyik rokonról mondtok valamit!!! :lol: :lol: :lol:

Lili már egész jól van, ő is aludt kétszer ma. Iminek kb. 1 órakkor ment le a láza, azóta még nem ment fel neki. Volt a dokinál is. Eredmény: influenza, kedden kell neki viszamenni, azt mondta semmi képpen nem mehet dolgozni. Ja, meg - 5500 ft megint a családi kasszából a gyógyszertárba vándorolt. :twisted: :cry: ebből 3500 ft. volt az antibiotikum, amiben 6 szem van. :roll: :shock: Mondjuk ezt is ismerem jó erős, biztos, fog használni.

Jó éjt mindenkinek! Megyünk fürödni! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Plusz vizitdíj...
Ajaj, Edit, jellemző rám, hogy eposzi jelzőkkel illetem a rokonokat. :oops: A barátnőm lánya vagy 2 évesen egy napig "banyá"-nak szólította a nagyanyját, mert én marha megkérdeztem tőle: jön az a vén banya nagyanyád, igaz? :oops: :oops:
Influenza? Az nem jó. :( Jobbulást Iminek.
Kriszti! Majd kúszik-mászik Zsombi is lassan. Úgy fogja riszálni, hogy csak még. De az is lehet, hogy hamarabb fog járni, mint mászni.

KépKép
pedina
 
 


Nagyon aranyos ahogy csinálja. De általában akkor erőlködik, amikor éppen már nagyon fáradt, és nem tud magával mit kezdeni. biztos mondja magában, na egy kis torna, aztán alvás... :) :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Lili is szó szerint fejen áll, amikor álmos. Két keze meg a feje a földön, segge az égben :lol: . Ma fordított reggel volt nálunk: ő etetett engem tejbegrízzel. :lol: Eddig takarítottam. :lol:
Tiszta gáz vagyok. Tegnap bőgtem az 1%-os felajánlásokat klérő hirdetéseken, utána meg a Született feleségeken :? :? .
Ma megint ilyen kaki idő lesz? Hétfő óta nem voltam sétálni a nővel...
Ma meg bármit kérdezek tőle, válasz: nem. Tisztán érthetően, még a fejét is rázza hozzá. :shock:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!
A családom minden beteg tagja láztalanul átaludta az éjszakát. Persze nekem sem volt gond az alvással, gondolhatjátok! :lol:
Edina, a Született feleségeken én is úgy bőgtem. :cry: :cry: :cry:
bele se akarok gondolni, hogy valaki elvehetné Lilit tőlünk.!!! Ja, a filmben is milyen szép neve volt a kislánynak! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ma már nekünk is le kell menni egy kicsit, mert már nekem is hiányzik a levegő!

KépKép
editmaci
 
 


Én is gondolkodtam rajta, hogy ha nem pont Lilinek hívnák benne a kislányt, akkor is ilyen érzékenyen érintett volna... :?: :?:
Csajok! Ha már sorozatoknál tartunk:nem tudjátok hová lett a RTL klubról a Gyilkos elmék? A Született feleségek után mindig azt szoktam nézni, ráadásul nagyon izgin volt vége a múlt héten, erre tegnap valami D kategóriás amcsi akciófilm volt... :shock: :shock:

KépKép
pedina
 
 


Nem tudom, mert már annyi új sorozat van, hogy teljesen megkavarták őket! :twisted:

KépKép
editmaci
 
 


Ha már sorozatok, akkor nem tudjátok, mi lesz az Everwood-dal? Merthogy jövő hét péntektől abban az idősávban Dr. House. Az sem rossz, de én EVERWOOD FAN vagyok. :lol: A Született feleségeken én is bőgtem. Főleg, hogy ritkán van benne ennyire életszerűen szívszaggató jelenet. Főleg, ami Gabriel karakterét illeti. :cry:

Kétszer kelt Szuperbeni, de ebből csak egy "nem alszom vissza" típusú cirkusz volt. Ez a gyerek, ha eldönti, hogy nem alszik, akkor ha fene fenét eszik, akkor sem alszik. De legalább elmókázna egyedül... :? Sajna nem, ha nem alszik, akkor ordít. Viszont tegnap volt dokinéni, és valamelyest megnyugodtam. A 17-19h hiszti agykérgesedés miatt van, egyébként meg annyira pici, hogy "elfogadott" bármikor bármennyit ordít. Ez van. :shock:
vbea
 
 


Na, jó. Bevallom én meg Columbo fan vagyok! :lol: :lol: :lol: De azt már megszoktam, hogy időnként elveszik, vissszaadják.
Nekem ezek a mostani szörnyes, ufos, stb. sorozatok nem jönnek be, már nem is nézem csak a Szül. feleségeket. :D

Edina, a port-on megnéztem, a gyilkos elméket már nem is hozza az RTL klubra, csak két másik csatornán megy. (AXN, Sat 1)

Eni, az Everwoodnak vége jövő hét csütörtökön. :cry: Illetve csak ennek az évadnak, mert már láttam az interneten, hogy ez is több évados. Lehet, hogy szünetet tartanak. :?:

KépKép
editmaci
 
 


Na de már tényleg! Basszum!
Ezt a két sorozatot néztem, meg a Grace Klinikát, ami egy időben ugye a SZF-kel egy időben volt. :shock: :shock: Na jó, a Dr. House is egész jó.
Colombot nagyon nem csípem.
Amúgy nekem örök nosztalgiám van az Örvény című sorozat után. Kb. 13 évesen sz*rtam össze magam a félelemtől miatta. Nem tudom emlékeztek-e rá (lévén fiatalabbak vagytok tőlem :shock: ), egy szigeten volt egy ház, ami tele volt babákkal, és abban "kísértett" a mama szelleme. :lol: :? Amiből soha, egy percet nem láttam akárhányszor ismételték, az a Twin Peeks. Amikor először ment, anyám nem engedte nézni, amikor újra vetítették kollégista volna, azóta meg már csak azért se nézem meg. :P
Tehát Beni szórakozásból ordít?! Ez jó. De legalább megnyugodtatok kicsit, hogy nem valami baja van, nem?
Nálunk fordítva működik: Lili kezdetben irtó jó alvó volt, most meg szerintem ezért veszem nehezebben, amikor bulizik vagy ordít éjszaka, vagy egymilliószor ébred. :oops:

KépKép
pedina
 
 


kollégista voltam... :oops: :oops:

KépKép
pedina
 
 


De legalább a Szex és New Yorkból új részeket adnak! Na, csak nézek egy csomó sorozatot, kiderül itt a végén :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Hú, én emlékszem rá. Anyuéknál néztem, és utána nem mertem átmenni egyedül a saját szobámba, mert féltem a babáimtól!!! :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy most már meg sem merném nézni! :roll:
Most volt vége az m1-en a Szomszédok ismétlésének, mi azt néztük Imivel, hogy egy kicsit nosztálgiázzunk. Neki egy örök kedvence van: Knight Rider!!! Szerintem non-stop tudná nézni. :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Tényleg, azt én is nézem, bár azt csak néha, amikor eszembe jut. :lol:

KépKép
editmaci
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?