Új privát üzeneted érkezett!

Szia Mindenkinek!

Anyatojás!Itt is szia!Írtam privit a győri babaprogramokról,de lefelejtettem,hogy a Gyermekek Házában van várandós és baba-mama jóga is,és tudtommal szintén működik egy baba-mama jóga csoport a Bartók Béla ÁMK-ban is.
Számunkra a babaúszás vált be leginkább,amit nem csak Kulcsár Ottó tart,de a Gézengúz Alapítvány is.
Kívánom,hogy leljétek meg a nektek legmegfelelőbb programot!:)

Szia Lányok!Ne haragudjatok,hogy elnémultam,de borzasztóan émelygős,hányos kismama vagyok.Már nem csak délelőtt,de esténként is elér a "vég".Igyekszem rengeteget inni,megelőzvén a kiszáradást.De tudjátok,bolondosan még örülök is annak,hogy ennyire megvisel babóca.Tudom,hogy itt van és jól van... :wink: :D

Nem volt erőm visszaolvasni Benneteket,ne haragudjatok.Ma talán sikerül,jobban vagyok kicsit.Még csörgőzni is elvoltunk.Csoda remek volt,Gábim is elkísért minket.Feltétlenül nézzetek el holnap,ha tehetitek,mert remek Gryllus dalokat és számomra ismeretlen mondókákat tanultunk.Marcus úgy ropta,hogy porzott a szőnyeg... :lol:

Ma megkaptuk a kiskönyvünket,mert a pénteki Uh-n megygönyörködhettük az akkor majd 7 hetes pocakbérlőmet.Úgy vert a pici szíve,mintha tudná,hogy figyeljük (tudom,hogy ilyenkor versenysebességgel lüktet az a csöpp szív,csak valahogy érzékeltetni szerettem volna,hogy mennyire élveztük).Madarat lehetne velünk fogatni!Épp oly csodás ismét várandósnak lenni,mint először.
Marcus rengeteget simogat,puszilgat,ölelget,egész kivirult attól,hogy valami izgalmas történik velünk.Jobban alszik,mint eddig,de azt hiszem,nem sokáig fog tartani az aranykor,mert mintha kibújt volna a következő (13.) fogacskája.A popója már piros,sokat kakál,és sokszor kér inni.Még szopiztatom,de inkább vizet iszik nappal.Az összebújást megtartjuk estére,és hajnalra.

No,egyelőre ennyit,most szaladok visszaolvasni.

Minden betegeskedőnek jobbulást,diétázónak kitartást!

Puszi és ölelés!

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Sziasztok, szép napot

Először az újaknak pár szót!!
Siveron!
Jó hogy te elégedett vagy Dr. Naggyal, én egyszer voltam nála, nagyon unszimpatikus volt...Sajna nem hallottam róla, hogy milyen vele szülni,de talán valaki tud majd segíteni!! Hányadik hétnél tartasz amúgy?

Anyatojás!
Üdv neked is!! Én Zsu vagyok, kisfiam Krisztofer nemsokára másfél éves lesz. Én is ilyeneken akadtam ki anno, pont a baba mama jóga kapcsán. Én a Bartók Béla Műv. Központtal próbálkoztam, de elriasztott, hogy vagy összejött a létszám, vagy nem. Viszont a Gézengúz tényleg jó, mi a babaúszásukra jártunk Krisszel, és a baba mama tornára, mert Krisz nem akart elkezdeni mászni!

Vea!
Remélem Erik jobban van! Krisz is megint náthás, ki tudja már hányadszorra!

Orsi!
Nem mentünk fürdőzni, fentebb említettek miatt!

Maminti!
Örülök hogy ilyen jól érzed magad a bőrődben, jó lehetett újra ultrahangra menni! Ma mentem volna végre a dokidhoz, de lemondom, mert már nincs rá szükség.

Bogi!
Ha már ott voltál, mért nem tanultál meg síelni? Persze a melegedőben is jó, de azért... Hol voltatok pontosan?

Bea, Erzsi, merre vagytok? Bea, hogy sikerült a szülinap?

Megyek csajok, vár a fiam, puszi mindenkinek!!

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!


Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül zavarlak Titeket ilyesmivel, de szeretnélem megkérni Titeket, hogy szavazzatok a kisfiamra. Már csak 2 nap van hátra, és 75 szavazattal vagyunk lemaradva az elsőtől. Talán még behozható.
Légyszives még szavazzatok még ma és holnap! Esetleg szóljatok néhány ismerőseiteknek is, hogy szavazzannak a Mátéra.

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html

Referencia szám: 2006_00776 Máté

Köszönöm, hogy szavaztok.

Zsani

Jaaaa....és a kisfiam is írt Nektek:)

Anyukám azt mondta, rajtad múlik, hogy enyém lehet-e az a sárga quad, aminek a fényképét már lassan egy hónapja mutogatja nekem, kérlek ha nem felejtesz el és nem nagy kérés gondolj rám még 2 napig, nagy örömet okoznál nekem…

Máté
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Szolid másfél órás telefonálgatás után végre határozottan érzem, a Gézengúz lesz a megfelelő hely nekünk. Baba-mama jóga egyébként sem a BB ÁMK-ban, sem a GYH-ban nincs, mint azt a telefonálgatás eredményeképpen megtudtam.

De a gézengúzra most nagyon belekesedtem. Aranyosan elmondtak mindent. Úgy tűnik, a babamasszázsról már lemaradtunk, mert azt még kisebb babákon szokás, de a tornára mehetünk.

Mégegyszer köszönöm a segítséget!
anyatojas
 
 


Sziasztok!

Zsu!
Azon egyszerű oknál fogva nem tanultam meg mert már tudok. Voltunk már egyszer síelni, akkor az alapokat megtanultam, de már akkor láttam, hogy a téli sportok nem a kedvenceim.
Most is kipróbáltam mire emlékszem, gond nélkül ment a síelés, de baromira utálom, hogy a lábam be van zárva abba a bakancsba, és annyira fájt, hogy még tegnap is éreztem.
Ráadásul a felvonóba annyira kellett kapaszkodni, hogy még mindig nem bírom kitörölni a hátsómat, annyira fájnak a karjaim.

Wenigzell-ben volt a szállás, voltunk a St. Jakobon, Semmeringen, a wenigzelli pályán, meg voltak akik elmentek a St. Katherinra.
Egyébként is marha jól éreztem magam. A hüttében annyit voltam, amennyit a többiek mikor bementek, amúgy kint néztem őket a pálya alján. Na meg a kisgyerekeket élmény volt nézni, és közben arra gondoltam, hogy Lili és Katica....

Volt a wenigzelli pályán szombaton kisgyerekeknek szlalom verseny. SZUPER volt.

Na puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


juci23 sziasztok

új vagyok,és nem igazán kismama,hanem nagymama.Nagyon sokat olvasgatlak benneteket ,így próbáltam segíteni a lányomnak infó :)
Már megszűlt ,gyönyörű kisfiú,Ádámnak hívják 4320gr.
Amiért írok,az az ,hogy láttam Deaknezsu írását.DR Nagy Zoltánról csak jókat hallottam.A lányom viszont DR Nagy Miklóssal nagyon megjárta.Bennt voltam én is a szülésnél.A fájások maguktól indúltak be.A kórházban megvizsgálta N.M.Egy darabig sétálgathattunk, szépen haladt is előre a lányom ,tágúlt magától.Pár óra elteltével N.M. odajött hozzánk és közölte infúzióra lesz szükség.Nem értünk hozzá tehát beleeggyeztünk.Onnan kezdve egy rémálom lett. A lényeg az a baba szívhangja rossz lett , az orvosunk mintha pánikba esett volna,mert mindenki ott ugrált körülöttünk ,császár letta vége.
Egyébként a szülésznők és a csecsemős nővérek odaadó munkát végeztek
Lányom már jól van ,a kisunokám ügyesen szopik,pedig már lassan 8hónapos
további egészséget mindenkinek
juci23
 
 


Ó, írásra buzdítok embereket! Ejha!

Kedves Juci23!
Nekem akkor sem vollt szimpatikus! Sőt! De én csak egy vagyok! Természetes hogy másnak estleg pont ő a szimpi. Hogyhog az ön láya akkor mégem nála szült?

üdv

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Kedves Deaknezsu!
Köszönöm az infót,lehet rossz napját találtad el a doktor úrnak,és van hogy engem is "kiosztott" mert nem azt csináltam amit ajánlott,de igaza volt,mert gond lett a vége.
Egyébként még nem vagyok kismama,még csak a nyári esküvő előtt állok,de úgy szeretnék most már orvost választani,hogy jövőre tudjak nála szülni.Gondoltam ezen a fórumon tudok majd tapasztalatokat olvasni, hát egyenlőre hideg-meleg...
siveron24
 
 


Sziasztok!

Siveron, Juci!
Bizony olvashattok korábban is és ezután is mindenkiről jót is rosszat is, mert ahogy Zsu írta, mindenkinek más stílus jön be. Nem is az a fontos, hogy másnak tetszen a választásod, hanem, hogy Te biztonságban érezd magad a választott orvosoddal. Összességében egyébként a csajokkal azt állapítottuk meg, hogy itt Győrben szerencsére jó és jobb dokik között kell válogatni, így nagyon nem tudsz mellényúlni.

Persze ők is emberek és nekik is odaég a pirítós néha reggelente és akkor bizony nem mindig a legbölcsebben és empatikusabban járnak el. Az egyik legtöbbet dícsért doki pl. engem a császáros szülésem alatt kecsegtetett a vélelmezhető jövőbeni cukorbetegségemmel kapcsolatosan várható vakság és leeső végtagok ígéretével. Olyan érzéketlenül, hogy a saját szülészorvosom "védett" meg. Én nem szóltam semmi frappánsat arról, hogy ne rongálja életem ritkaszép pillanatának hangulatát (mégha neki rutin is az egész). Valahogy nem voltam igazán formában kiterítve, infúzióval lekötözött kézzel, felvágott hassal. Különben is, nála volt az epidurális érzéstelenítő adagolója :) :) :) :)

Maminti!
Már nagyon hiányoztál! Légy szíves továbbra is láss el bennünket ilyen érzékletes leírásokkal, hogy általad újra átélhessem a várandósság csodáját!

Piros

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!
Dinu vagyok győrből. Októberben született a kisfiam és szeretnék ismerkedni csevegni kismamákkal. Remélem hogy nem bánjátok ha beszállok énis a csevegőbe...
dinuci01
 
 


Sziasztok!
Elösször is köszöntök mindenkit aki ujonnan érkezett közénk!
Zsu!Sajna nem vagyunk jobban,most jöttünk a dokitól légcsőgyulladása van Eriknek :( .Amúgy én is lebetegedtem tegnap alig tudtam mozdulni olyan gyenge voltam fáj a fülem a torkom,a fejem ugy hogy én sem usztam meg.Mára kicsit jobb lett,de még mindig nem az igazi!Nektek jobbulást!
Na mára csak ennyi bocsi!
Sziasztok mindenkinek szép napot,a betegeknek jobbulást!
Puszi mindenkinek!

Vea/Erik

Kép
vea
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak.

Dinu
Hogy hívják a kisfiadat?

Siveron
Ha van kedved és türelmed a Győr a folyók városában a régebbi irásokban találsz bővebb információkat az orvosokról. De a végeredmény az lesz, hogy mindenkiről plvashatsz jót és rosszat is. :)

Anyatojás
A gézengúzról én is csak jókat hallottam, sajna nekünk túl korán kezdődnek a foglalkozásaik. :lol: De ha "csak tornázni" szeretnél, és nem társaságra vágysz, akkor az interneten is találsz gyakorlatokat.

Piros
Nagyon jó, hogy anyósod jól van. Voltunk vasárnap zenebölcsiben. Összesen 4 gyerek volt. Ági Annája volt a legaktívabb, de most ő is elunta magát a végére. Jobb ha több gyerek van.

Bogi
Azért jó lehetett nektek! Egy kis mozgás néha nem árt senkinek!!

Andi
Eriknek nincs szerencséje. Szegényt minden betegség megtalálja.

Kriszi
Örölük, hogy örülsz. :) Kedden voltunk Beáékkal csörgő-börgőzni. Jó volt, csak olyan sokan voltunk, hogy már attól is hangzavar volt, hogy levegőt vettünk. Igy mi nem tanultunk új dalokat. Azt hiszem megpróbálom a hétfői foglalkozásokat becélozni. Busszal mentünk jöttünk és nem is volt olyan rossz.

Zsu
Krisznek jobbulást!! Kész van a fürdőtök?

Csók: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Sziasztok!

Először is üdvözlöm az újakat! Örülök,ha egyre többen csatlakoznak hozzánk.

Mostanában nem sok időm volt írni,de olvastalak Benneteket.

Vea!
Örülök,hogy jól sikerült lánykád felvételije,kívánom,hogy felvegyék a választott suliba.
Sajnálom,hogy megint betegeskedtek Ti is. Jobbulást kívánok Nektek! Nálunk is hasonló a helyzet,valaki mindig beteg a családból. A legrosszabb az egészben,hogy egymást fertőzzük. December óta nem emlékszem olyanra,hogy mindenki egészséges lett volna. Mindig lemaradunk különböző programokról,találkozásokról barátainkkal.

Piros!
Nagyon jó,hogy anyósod állapota javul.
Képzeld nagy sikere van a traktornak. Ma olyan szép idő volt,ki is használtuk,kimentünk traktorozni. Nagyon élvezi mindkét gyerkőc.

A születénapi bulik nagyon jól sikerültek. A McDonalds nagyon jó választás volt. 4-5 éves lányok voltak a buliban,szépen eljátszottak az animátorral,nagyon jól érezték magukat. És én is nagyon élveztem,főleg,hogy utána mehettünk haza és nem nekem kellett rendet raknom a vendégek után.
Vasárnap a szokásos családi összejövetel szintén remek volt. Két tortát is kapott Kyra,mindkettőt anyukám csinálta,az egyik mennyasszony Barbis volt,csodaszépre sikerült,a másik egy egyszerűbb. Majd rakok fel képeket is,amint lesz időm lekicsinyítem őket.
Most nagyon jó ajándékokat kapott /az én irányításommal :) /.
Ez a traktor volt a fő ajándék,kapott még Mici mackós sátrat,rajzeszközöket,matricás albumot,Csipkerózsikás fotóalbumot a barátaitól Barbi babákat,kispárnát,nyomdát.
Nagyon boldog volt a sok ünnepléstől,ma az óviban is őt ünnepelték,vittünk tortát,volt fotózkodás is. Mondta a drágám,hogy ez volt a legszebb szülinapja :D ,mintha olyan sok lett volna eddig.

Sziveron!
Én nem ismerem Nagy Zoltán doktort,sajna róla mostanában nem hallottam senkitől semmit. De való igaz,hogy az a lényeg,hogy Neked szimpatikus legyen és megbizzál benne. Minden orvosról vannak pozitív és negatív vélemények. Kinek ez, kinek az jön be.

Dinuci!
Írjál magatokról bővebben,hogy megismerhessünk Benneteket!

Anyatojás!
Örülök,hogy végül sikerült megtalálnod a megfelelő foglalkozást kisbabád számára.
Majd számolj be a tapasztalatokról.

Kriszi!
Jó volt olvasni a boldogságod a soraid között!!! A hányingeres időszaknak meg hamarosan vége.
Mint Orsi már írta voltunk csörgőzni. Nekem még ezek a régi dalok is újak voltak,na jó nem mind a legtöbbet ismertem. Nekem nagyon tetszett,bár azt hiszem Marcell kicsi még ehhez,őt inkább a játékok érdekelték,meg az,ki mit eszik,iszik :lol:
És tényleg nagyon sokan voltunk,mondta is a lány aki tartotta,hogy hétfőn kevesebben vannak,lehet majd mi is inkább akkor megyünk.

Klári!
Örülök,hogy megismerhettelek Benneteket!
A hétfőt még megbeszéljük.

Most ennyire futotta.

Puszi Mindenkinek!

Bea
beátab
 
 


Mnzsani!

Szavaztam!

Jövök nemsokára, csak dolgozni kéne.

Üdv,
Piros

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Én ma viszem Katicát 18 hónapos oltásra. Szegényem még nem tudja, hogy mi vár rá.

Piros!
Majd hívjatok, ha ráértek átjönni a szandiért.
Képzeld vettem olyan tejhabosítót a Tescoba 249 Ft-ért 2 db-ot. Nagyon szuper. Először fel akartalak hívni, hogy Tamás hogy csinálja, de rájöttem :)

Lányok!
Még most szólok, hogy vannak bodyk. Már nagyon kevés van, de pl. 74-es rövid ujjuból 700 Ft-ért még sok van. (Aki nem tudja, új Prince Oliver bodykról van szó.)

Ha érdekel valakit, priviben megírom a honlap címét.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Üdvözlet minden újnak!!!

(Bár nem hiányoltatok :oops: ) megvagyunk mi is.
Nagyon-nagyon összecsaptak a fejünk fölött a hullámok, de lehet ma este lezárul, akkor megírom, csak addig nem merem elkiabálni.

Azért egy kép a mi gézengúzainkról: Kép Zsófi szobájában


Puszi!

Enikő
Ágoston/Ábel + Zsófilány
roen
 
 


Szia Enikő!

Én igenis hiányoltalak már valamikor régebben.
Remélem nincs Veletek semmi baj.
Írjál ha van egy kis időd!

Puszi!
Bea
beátab
 
 


Sziasztok ujra.
Szóval Nagy Edinának hívnak és van egy 3 honapos kisfiam ait Október 10.-én született a gyíőri Petz kórházban. Párom is velünk él, győrben lakunk gyárvárosban. A kisfiam neve Kiss Attila Ármin. Sajnos akikkel együtt szültem sehogy nem tudom felvenni a kpcsolatot mert senkitől nem kértem számot :-( nem tudjátok hogy lehetne valakit megkeresni? Egyébként itthon tengetjük napjainkat a jó időnek köszönhetően sokat sétálunk csavargunk Attival és néha a netr is felnézünk. Szeretnék egy két jó barátot találni akikkel esetleg majd talizhatnánk dumcsizhatnánk. Képeimet egyébként ha kiváncsiak lennétek rénk itt megtaláljátok
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=23087
addigis pusz
dinuci01
 
 


Szia Bea!
Csak viccesnek szántam, ne mentegetőzzetek ám! ( bár látom rossz smile-t tettem :) )
Baj nincs.
Remélem holnap tudok többet is írni!
Pusz!

Enikő
Ágoston/Ábel + Zsófilány
roen
 
 


Sziasztok!

Évi vagyok, mikor született a kislányom néhányszor írogattam, aztán sajnos elmaradtam. Költözködés, betegség, stb...
Most szertnék ismét csatlakozni, ha megengeditek. Győri vagyok, egy kislányom van, Patrícia Luca, 17 hónapos.
Szereném megkérdezni, tudtok-e valamilyen jó kis wellnesz szállót, ahová el lehetne menni egy ekkora babával, és megfizethető, nincs messze...?

Bogi, látom árulsz badykat! Tudnál infókat küldeni?

Köszönöm szépen
Üdv.
Évi
évi975
 
 


Sziasztok!

Enikő
Ird meg minnél hamarabb, hogy mi történt. Kiváncsiságom hatalmas. És úgy vettem ki, hogy jó hír lehet. :)

Évi
Itt a babanet főoldalán is találsz bababarát szálláshelyeket, de a csaladinet.hu oldalon a kisokosban is kereshetsz.

Edina
Szép kisfiad van. Itt biztos találsz új barátokat is. :)

Szombattól mi egy hétig nagymamázunk, ill. Zselyke nagymamázik én meg társadalmi életet élek. :lol: Már nagyon várom.

Mindenkinek szép napokat!!

Üdv: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak! Edina, Évi jó helyen vagytok. Szívesen látunk minden babát és mamát.

Roen!

nekem is hiányoztál ám! Csak nem meglepid van ??? Egy újabb baba esetleg? Egy kis házastársi pihenés után nem lenne csoda :wink: Na jó, csak cikizlek...
Köszönöm a képet,nekem nagyon tetszenek a fiaid! Kimondottan megdobogtatják a szívecském :)

Bea!

örülök, hogy sikere van a traktornak. Nálunk már el kellett dugni, annyira összebalhéztak rajta. :lol:

Bogi!

Rajta vagyok a kérdésen, ahogy pestiesen mondanák. Talán holnap du. sikerül odaérnünk. Ma is készültem, de ránkrontottak anyósék. Ez jó hír, hiszen azt jelzi, hogy jobban van. Persze megint ajándékozási rohama van és ha szólni merünk, hogy ne kényeztesse a gyermekeket túl,akkor jön a "ki tudja még meddig adhatok bármit" duma. Na de nagyobb bajunk sose legyen.

Hétvégén szeretnénk eljutni az élményfürdőbe. Ötösben. Ez lenne a főpróbája egy tavaszi közös családi nyaralásnak. Szurkoljatok, hoyg apjukom ne idegeskedje túl!

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Piros!
Oké, holnap itthon leszünk tutira. Katica megkapta az oltást, Lilit 13-án viszem a 3 évesre.
A szandi megvár, nem gond :)

Mi is készülünk az élményfürdőbe már jó ideje, elvégre kapunk ingyen jegyeket a cégnél, de alig használjuk ki.
Anyósodnak örülök, igazán. És miféle jóval kényezteti a gyerekeket?

Jaj, most én egy ici picit depi vagyok. Na nem annyira, hogy öngyi legyek :) :)
Nem tudom, de már most le vagyok strapálva, pedig csak 4 napja jöttünk haza az intenzív pihenésből.

Enikő!
Várjuk a híreket izgatottan. Én valamennyire tudtam rólatok, hiszen írtunk pár sort.
Lehet, hogy nemsokára megyünk Zámolyra :) Majd megkérem Atit vigyen el arra, hadd nézzem meg a házikót. :)
Remélem azért, hogy nem gond van, hanem mondjuk rávetted magad az építészetre. :)

Évi!
Írtam privi üzit.


Orsi!
Jövő héten megyek Szentivánra, akkor már nem kérdezem meg, hogy beugorhatunk-e. :)
Remélem kellemes lesz a hetetek!

Szia Edina!
Szép neve van a fiadnak. Ha egyszer rászánom magam a 3. gyerekre, és fiú lesz, felveszem a névlistámra. A férjem Attila, de nagyon szép az Ármin.
Én Gyárvárosba hordom a lányokat orvoshoz innen Győrújbarátról. A Kátó Zsuzsa az orvosunk, mert ősrégi családi legjobbbarát :) Ismered?

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Tök aranyosak vagytok!!! :)

Nem olyan meglepi, Piros :wink: , azt hiszem egy újabb baba a mi helyzetünkben nem a pozitív meglepik sorába tartozna, bármennyire is ez a világ legszebb dolga.

Szóval:
eladtuk a házat a fejünk fölül.
újra építkezhetünk
tulajdonképpen aki hallotta eddig, lehülyézett minket a sárga földig, szüleim, pl. romokban. Pedig basszus ez "csak" egy ház. Amerikában 3 évente költöznek és nem kapnak agyvérzést.
Annyira jó árat kaptunk érte!

Bocsánat, hogy ennyire önzőzöm, hogy csak magamról, de most nehéz időszak jön. Rohamléptekben, telek, tervezés, kivitelező, stb...
a fiúk meg felkeltek, mennem kell! Még jövök
Puszi!

Enikő
Ágoston/Ábel + Zsófilány
roen
 
 


Wow,Roen! Nem semmi! Ezt nevezem! Gratulálok!

Nekem speciel nagyon tetszik, hogy ennyire rugalmasak vagytok. Én hiába pedzegettem az uramnak a következő ház építését, amikor kesergett, hogy ez sem jó, azt sem így akarta. Mindig azt mondta, hogy neki építkezésből elég volt ennyi.

Gondolom a szüleid is csak ettől a nagy rohanástól, stressztől féltenek, amit most újra átéltek majd. Ugyanakkor én hiszem, hoyg az ember tud tanulni a cselekedeteiből és biztosan sokkal rutinosabban tudtok majd ti is dönteni/választani /határozni az ezernyi felmerülő kérdésben! Kicsit irigyellek is, hogy megint új otthont álmodhatsz magatoknak.

Tudom, hogy most ezer dolgot lesz, de néha azért majd tudósíts, hogy hol lesz az új ház és milyennek tervezitek. Maradhattok addig a régiben, vagy köztes időre albérletet is keresel?

Jaj, nagyon izgi! :P

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!

Enikő!
Hát esküszöm Neked, amikor olvastam a leveledet, pont erre gondoltam, de nem akartam írni, annyira valószerűtlennek tűnt, de amint láttad az építészetre céloztam.
Nagyon jó, és izgi a dolog.
Hívtalak, mert van egy tervező-kivitelező, akit szerintem Te is ismersz, Benes Tamás. A felesége Dorkó Edina a Győri Balettből. A tesójáék ott laknak Zámolyon, és az Akác utcában egy csomó ház Tamás keze nyomát dícséri. Nekem nagyon tetszik a stílusa, és ahogy néztem a házatokat, szerintem Nektek is tetszene. Nagyon sok természetes anyagot épít be a házba, és a tervei is gyönyörűek.
És amúgy ott akartok maradni, vagy környéket is váltotok?
Húúúú ez nagyon jó :) Éppolyan izgi, mint mikor mi vágtunk bele :)
Mi is épp így, viszonylag hirtelen szántuk rá magunkat a dologra, bár évekig ért előtte, de aztán egy éjszaka alatt döntöttünk szinte.
(Bár döntési helyzetben anyagilag csak apa volt :) )

Mikor Piros írta a babát, pont arra gondoltam, hogy az ikrek mellett szerintem most épp nem arra vágyhatsz :)

Piros!
Én viszont nagyon elgondolkoztam tegnap hazafelé az autóban.
Nem tudom miért, de úgy voltam vele, hogyha harmadik, akkor őt sem később, hanem mostanában kéne vállalni, mert a gyerekek szempontjából nem rossz a kis korkülönbség.
Most persze 12 órával később is másképp gondolom :)
Átugrassz ma? Fél 6-kor megyek szakkörre, előtte jó.

Zsani!
Nyertetek?

Kriszi!
Mi újság? Jól vagytok már? Nekem mindig azt mondták, hogy ha meggyötör, akkor lány lesz.
Lilinél bejött, de Katicánál nem annyira. Vagyis nála is voltak azért rosszullétek az elején, de Lilinél a 6 hónap folyamatos rókarudi azért durvább volt.

Zsu!
Minden okés?

Lányok mi lehet Ágival?
Ági!
Mi újság?

Anyatojá, Siveron, Évi, Edina!
Gyertek néha írni :)

Puszika: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a barátságos fogadtatást!
Persze, jövünk írni, csak nehéz így bekapcsolódni ismeretlenül, ti azért már elég összeszokott társaságnak tűntök!
:D
Roen! Építkezés. Ha úgy érzi az ember, igen is lépni kell! Nehéz, de gyönyörű időszak áll elöttetek, sok erőt, kitartást kívánok! Ne engedd, hogy elvegyék a kedveteket! Merre lesz az új ház?

Testvérvárás. Mi is kacérkodunk a gondolattal. Férjem már nagyon is szeretne, én sem akarom, hogy egyke legyen a kislányom, de még bizonytalan vagyok. Nem tudom, lehet, jobbat tenne a lelkemnek, ha egy kicsit visszamennék dolgozni elötte. Gyerekek szempontjából viszont szerencsésebb, ha kevés a korkülönbség, ha együtt nőnek fel.
Többgyermekes anyukák! Kinek milyen a tapasztalata? (mármint korkülönbség szempontjából) Egyik felem már most elindítaná az újabb babaprojektet, másik felem kicsit tiltakozik még! Attól is tartok, hogy veszélyeztetett voltam, mi lesz, ha megint gondok lesznek a várandóssággal. Lucikát azért még sokat kell emelgetni, cipelni..

Azt én is hallottam, hogy inkább a lányokkal van rosszul az ember terhesség alatt. "Csak egy nő képes így kiszúrni egy másik nővel" szokták mondani. Nálam mondjuk ez nem jött be, összesen 4-5 napot émelyegtem.....

Orsi!
Köszi a tippet! Megnéztem, találtam is elég kedvező ajánlatot. Dunakiliti, Szigetköz wellness hotel. Járt már valaki ott? A honlapjukon leírtak elég bíztatóak.

Puszi
Évi
évi975
 
 


Bocs, hogy megint foglalom a helyet! Ha nem baj, rakok fel képet az én picikémről!
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1170416080.18.jpg[/img] [/img] Kép
évi975
 
 


Szia csajok!

Évi, Edina, üdv a csapatban! Évi, tündéri a kislányod! Majdnem egyidősek a kisfiammal. Ő 18-án lesz 18 hós!
Mi már tervezzük a kistesót, én a kis korkülönbség híve vagyok,mostmár. Anno össze vissza részleteztük ezt itt a lányokkal. De most már megérett a döntés. Pedig Krisz mellett mostmár egyre nagyobb a szabadság, több a lehetőség, de szívesen kezdem újra a babázást. Illetve, majd ha sikerül.

Bogi!
Jól viselte Kacca az oltást? Mi is nemsokára megyünk..

Roen!
A rokonság vélemányéhez csatlakozok! Én a fürdő felújítástól is idegbajt kaptam!! De azért drukkolok, hogy álmaitok házát hozzátok össze! Merre mennétek?

Orsi!
Aztán jól társadalmi életezd ki magad! Jó pihenést!

Vea!
Tényleg rátok jár a rúd, ami a betegségeket illeti! Remélem szerda óta javult kicsit a helyzet!

Bea!
Megjött ma a libikóka! Krisz imádja, pedig hát, nem az övé.. Tényleg nagyon stabil, Krisz hajtja ezerrel!! :lol:

Nálunk egyébként ma laza-nap van. Tamás már itthon van, főznöm nem kellett, étteremben kajálunk! Utána közös bevásárlás. A jó idő is hozzájárul a jó kedvemhez, Krisszel kint voltunk egy órát, hát, a nap csodákat tesz!!
Mindenkinek csak javasolni tudom: irány a napsütés, jó levegő!
Na, csók mindenkinek!

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!
Én írnék gyakrabban,csak mivel nem vagyok kismama elég kívülállónak érzem magam és múltkor Dr. Nagy Zoltánnal kapcsolatban azt a tanácsot kaptam olvasgassam a régi beírásokat a Győr a folyók városa-fórumon...hát a 125 oldal elég időigényes,és sajnos nem is találtam semmit...
Egyébként óvónőként dolgozom Győrtől 30 km-re,és ha valakinek babys.kellene hétvégére szívesen vállalom.
siveron24
 
 


Sziasztok!
Évi!
Tényleg gyönyörű a kislányod!Nagyon szépek a szemei!
Zsu!
Hát sajna nem tudok semmi jóról beszámolni,szerda óta rosszabb lett neki a köhögése ugyhogy ma ismét dokinál voltunk.Egyfolytában köhög szárazzan ,de ugy hidd el hogy másodpercenként!Ma Sinecod szirupot kapott remélem az már javulást hoz!Mert már olyan rossz hallgatni komolyan már bőgni tudnék.Már a szobába teregetek csak hogy az is párásitson kicsit.Remélem már nem tart sokáig! :(
Na mára ennyi voltam bocsi!
Mindenkinek szép napot,a betegeknek jobbulást!
Puszi mindenkinek!


Vea/Erik

Kép
vea
 
 


Sziasztok!

Vea!
Nagyon sajnálom,hogy nem javul Erik. Talán a Sinecod majd segít. Én is azt adtam Marcellnek.

Évi!
Én is üdvözöllek Téged!
Nagyon szép a kislányod!!! És tetszik a neve. Az én lányom második neve is Patrícia,azt is használjuk neki,igaz ritkábban,mint a Kyrát.
A Dunakilitin lévő szállóról nagyon jókat mondott a szomszédunk. Mi Bükkfürdőn voltunk a Répce Goldban ami szintén bababarát,nagyon jól éreztük magunkat,merem ajánlani Neked.

Roen!
De jó Nektek!!! Irigyellek. Mi is szeretnénk eladni a házunkat,de sajnos itt Csanakon nagyon sok hasonló sorház épül,így nem sok esély van az eladásra.
Az biztos,hogy nem egyszerű dolog egy építkezés,de mi is belevágnánk. Sok sikert hozzá!

Bogi!
Szerintem a Benes Gáborra gondoltál,mert az ő felesége az Edina,és a Gábor öccse a Tamás. Nem is tudtam,hogy építési vállalkozó lett.

Zsu!
Hát akkor rendelj még egy libikókát Krisznek is. Nálunk is nagy kedvenc még mindig.

Orsi!
Jövő hétre kellemes kikapcsolódást Nektek.

Rakok fel képeket Kyra szülinapjáról.

Bea

Kép Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép
beátab
 
 


Sziasztok!

Bea!
Igen, Enikővel már megbeszéltük a testvéri szálakat :)
Kyra bulija tényleg szuper lehetett. A torták is szépek nagyon.

Zsu!
Katicának meg sem kottyant az oltás. Szerintem Krisznek sem fog. Ezek az új oltóanyagok már nagyon jók. Egyáltalán semmi baja nem volt.

Siveron!
Szerintem gyere nyugodtan, már többször előfordult, hogy belebeszéltük valakibe a babát. Úgyhogy előfordulhat, hogy akár akarod, akár nem, előbb utóbb baba lesz a pocakban :)

Évi!
Engem is kapásból a szemei ragadtak meg. Nagyon bájos, és gyönyörű kislány.
Korkülönbség: itt sokan és sokat beszéltünk róla. Általában mindenki azt tartja ideálisnak, ami a saját gyerekei között van, de persze sokmindentől függ.
A környezetemben nagyon sok helyen kicsi a korkülönbség. Nálunk nincs egész 17 hónap.
Szerintem ez nagyon jó, mert tényleg imádják egymást, már Katica 7 hónapos korától (akkor kezdett mászni) kezdve játszanak egyedül kettesben. Katica 10 hónaposan indult el, azóta meg aztán tényleg nagyon jól elvannak.
Az első 5-6 hónap nagyon nyugis a második babával. Nekem Katica az elején kicsit pocakfájós volt, de aztán elmúlt. Nap közben evett-aludt, észre sem vettük. Aztán persze kinyílt a csipája, és rögtön felfedeztük benne a tipikus második gyereket ( sokmindent előbb kezdett, erőszakosabb ugyanakkor sokkal jószívűbb, bár ez lehet, hogy az alaptermészetéből adódik). Én élvezem ezt az egészet, bár írtam, hogy mellettük mennyi mindent csinálok, de csodálatos módon bírom, és velük is minden rendben van.
Na meg szerintem anyukának is és a nagyobb tesónak is jó, ha hamar jön a kistesó, így esély sincs a nagyobbat agyonkényeztetni.

Nem szép dolog kibeszélni másokat, de tanulságos a dolog. Van egy ismerősünk, Budaörsön laknak. Ott a kislány 3 hónappal idősebb, mint Lili. A széltől is óvják. Előfordult, hogy mentünk hozzájuk, és felhívtak, hogyha lehet, akkor inkább azután menjünk a Tescoba, hogy már voltunk náluk, mert mi lesz, ha odaviszünk valami betegséget hozzájuk.
Már novemberben bölcsibe adták a kislányt, kb. 3 hétig volt azóta bölcsibe, mert állandóan beteg, igaz születésétől fogva. De ilyen általános dolgok, hogy nátha, megfázás stb. Azt mondják, hogy refluxos a kislány. Amióta megszületett, több, mint 3 éve nem aludtak át egy éjszakát sem. Azt mondta az anyukája, hogy a refluxtól állandóan vergődik, sír a kislány. Aztán persze a beszélgetésből kiderült, hogy majdnem 3 éves koráig szopizott, éjjel is többször, és éjjel még inni is adtak neki. Nem csoda, hogy ehhez hozzászokva állandóan követeli.
Mondtam nekik, hogy jót tenne egy kistestvér, persze majdnem keresztbe lenyeltek :)

Na már ennyit.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!
Tyűűűű!!!Akkor ha lehet rólam kevesebbet beszéljetek,imádom a gyerekeket,de lagzi előtt nem szeretnék még,utánna már nem bánnám,max.a munkahelyem...
De tényleg,olyan gyönyörű itt mindenkinek a babája,hogy csak gratulálni tudok!!
Dr. Nagy Zoltánról még mindíg nem tud senki semmit???
siveron24
 
 


Szia!

A doktor úrról én sajnos semmit nem tudok. Még azt sem tudnám felidézni, hogy hogy néz ki.
Vagy talán... valami beugrott, ha ő az.
Egy sötét hajú, jóvágású, 50 év körüli úr?
Mert ha igen, akkor annyit tudok róla, hogy egyszer egy páciensével együtt feküdtem a Pathológián, és 5 napon keresztül szinte mást sem hallottam, mint a doktor úr nevét, és a dicshimnuszokat. Aztán mivel minden nap bejött a kismamához (ez pozitívum) és egyszer vagy fél órán át elbeszélgettünk hármasban mindenféle dolgokról, és nekem is nagyon szimpatikus volt.

Ha azt kérdeznéd kit ajánlok, akkor rengeteg nevet fel tudnék sorolni, de mindegyikről hallanál jót is rosszat is.
Likár Zsolt, Bodai Károly, Bödecs doktor, Hilier Balázs.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok Lányok'
Mielőtt visszaolvasnálak titeket. Gyorsan egy info az Éva most üzent, hogy nem lesz ma zenekuckó betegség miatt. Gondoltam szólok, ha valaki készült volna rá.
Szép napot.
Ági
nicsi1
 
 


Sziasztok'
Gyorsan visszaolvastalak titeket. Betegek voltunk. Először Anna gége hurtut és mivel fertőző ezért én is elkaptam, de gyógyszert nem szedhetek, igy gyógynövényekkel gyógyitottam magam, most már elmondhatom sikerrel. Holnap megyek dolgozni, Noriko meg bölcsibe. Igazából a betegség ellenére imádtam itthon lenni, sokat bujtunk és játszottunk kettesben, hármasban, "négyesben". Este is a pocakomra teszi a fejét Anna, Fanni meg odabujik a feje alá és ugy nyuztozkodik. Anna már játékokat ad a kistesonak, odateszi a pocakomra és nem enged nekünk hozzányulni. Apa kényeztetett bennünket, még japán szakácskönyvet is elővette, hogy megnézze mi az ami jó mindkettőnk, mindhármunknak.
Dokikról.
Nekem sok tapasztalatom nincs más dokinál én a Vajda főorvoshoz járok, szülésznő javasolta még anno, nagyon meg vagyok elégedve vele, kedves, tájékozott és jóindulatu. Mindig udvarias és figyelmes. Én őt javasolom másnak is, aki még bizonytalan az orvosválasztásban.
Wellnes szálló.
A Dunakiliti nagyon jó, mi odajártunk babauszásra, a tulajdonos is jó barátunk. Tudom ajánlani.
Korkülönbség.
Most már késő nekünk ezen gondolkodni, hisz nemsokára megszületik a kisteso, de azt gondolom többszempontból is jó lesz a két és fél évi különbség. Csak első időszakot "éljük" túl. 2 éves kori dac, és önállóság társul egy kis féltékenységgel. Nos probálok lelkileg felkészülni rá.
Piros örülök hogy az anyosod már jobban van.
Bogi jó a pihenés, bár utána annál sokkolobb a hétköznapi hajtás, de kell időt hagyni a töltödésre, ezt egyre jobban érzem én is.
Babitim.
Kitartás a rosszulétekhez, de neked elég pozitiv a gondolkodásod biztos átsegit rajta. Nemsokára jobb lesz, ezt magam is tapasztaltam.
Röviden ennyit.
Még egyszer szép napot mindenkinek.
Ági
nicsi1
 
 


Sziasztok!

Ági!
Épp most gondoltam rád éjjel, hogy mi lehet veled. :) De jó, hogy írtál.

Szerintem nem kell tartanod attól amit írsz. Pont az első időszak tök nyugis (szerintem akkoris, ha a második baba esetleg pocakfájós), és addig Annára is tudsz épp annyi figyelmet fordítani. Őt már bele lehet vonni a kisbabával kapcsolatos dolgokba, mert elég nagy hozzá. Lilit még nem lehetett, de így sem volt az ég világon semmi probléma.
A 2 éves kori dac meg semmi ahhoz képest, ami később, 4-5 éves korában jön, ezt itt írta nekem valaki. Sőt én észre sem vettem belőle semmit.
Aztán majd ha a pici is elkezdi felfedezni a világot, nem lesz kjó a kiságy, a járóka, akkor majd rohanás lesz az élet. :)

Érdekes módon én a pihenéstől csak lefáradtam. Nem pörögtem ezerrel, és állandóan fáradt voltam. Ha pörgök, akkor sokkal könnyebben viselem a napokat. Mostmár visszarázódtam, és most érzem jól magam.


Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

örülök, Nicsi, hogy megvagytok és ilyen boldog a közös babavárás! Hidd el, Fanni születése után is ilyen jóban lesz Norikóval. A legszebb pillanatok, amikor szeretgetik egymást a tesók!

A korkülönbségről...
Nekem módom volt/van kipróbálni a közel 5 éves és alig 2 éves korkülönbséget is. Mindkettőnek van előnye, hátránya. Féltékenységről nem tudok beszámolni, bár az tény, hogy eleinte nehezen emésztették, hogy anyának már nincs annyi ideje, nincs annyi hely az ölében.

Anna talán túl korán lett "önálló", nála a segítő nagytestvér szerepre játszottunk rá és ez néha szerepzavarhoz vezet. Akkor is osztja a tesóit, amikor anyja-apja is ott van. Sára gyakran bújt hozzám amikor szoptattam az öccsét és sokáig ragaszkodott a testkontaktushoz. Ma is leggyakrabban kettesben ülnek az ölemben. Még éppencsak elférnek :)

A két kicsi mára jobban el van együtt, mert közelebbiek az igényeik/szükségleteik. Viszont nagy könnyebbség, hogy Anna már nagyon önálló és szóval is irányítható. Hát ennyi. A lényeg, hogy legyen tesó, a korkülönbség másodlagos :) :)

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok! Köszi a szivélyes fogadtatást tündériek vagytok! :-)
Bogi! Az kisfiam is a Kát Zsuzsannához viszem mostis megyünk csütörtökön oltásra :( Itt is lakom gyárvárosban a szeszgyárnál. Albérletben vagyunk a párommal és a kisfiammal. Egyébként a párom is Attila :-D Ha erre jártok csörögj rám és összefuthatnánk ha van kedvetek! Vagy emailt irhatnál nagyon örülnék : dinuci01@citromail.hu
A többieknek is nagyon cikik a csemeték!
Nagy Zoltánról annyit hogy én egyszer voltam nála magánrendelésen de bocs a kif.ért egy nagy nulla!!!! Bár ez az én egyéni vélemyénem. Én Fekete Zoltánnál szültem itt győrben de el tudom mondani rola hogy a világ legjobb szülész nőgyógyásza. Hillier elmegy nála jártam gondozásra, Bodai rendes, Bödecs...na hát rola inkább semmit.
dinuci001
 
 


Sziasztok!

Edina!
13-án viszem Lilit oltásra. Ha gondolod, e-mailben megdumáljuk, és megnézünk benneteket.
Érdekes, éppen tegnap az unokatestvérem mondta részletesen a szülését, most megint babát vár, és amikor Bödecshez ért a történetben, akkor ő is ugyanezt mondta, egy furcsa grimasszal kísérve :)
Nekem van barátnőm, aki hozzá jár, dícséri is rendesen, mástól nem hallottam rá jót.
Akkor lehet, hogy nem Nagy Zoltán volt az a doki. Hogy nézett ki?
Engem Hilier Balázs egyszer vizsgált meg, be is kellett feküdnöm a Pathológiára Katicával egy hétre, aztán mikor Likár Zsolti megvizsgált, ő közölte, hogy a méhszájam nem 1110-es, ahogy Balázs érezte, hanem 2100-as. Végülis mindegy volt már akkor, csak kicsit bosszankodtam amiatt, hogy Lilit egyedül kellett hagynom, és egy hétig hallgattam minden nap a szoszéd ágyon fekvő csaj szerelmi vallomását a dokija iránt.

Piros!
Ugye hogy az a legjobb, amikor összebújnak?
Ugye nálunk együtt is alszanak a lányok, és ilyeneket produkálnak:
Kép

Na meg ilyeneket:
Kép

Ezek januári képek :)

Puszika

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


juci23 sziasztok

siveron24 nyugodj meg ,jó orvost választottál.Nyugodt, nem "hajtja ",sietteti a újszülöttet a megszületés felé.(van ismerős az intézményben,innen az info)Emberséges,bizalmat ébreszt, igaz elvárja ha mond valamit, azt csináldd meg.De hát ő ért hozzá.Egyébként egészséget mindenkinek ebben a náthás időben
juci23
 
 


Bogi cukik a gyerekek!Remélem itt vagy még!? Én 8.-án viszem a babát oltatni :-) Okés majd irj! Hillier engem is beutalt de ugymond hazaszöktem a mi felelőtlenség volt. A 32.dik héttől 2100es méhhel hordtam tovább a babát és emiatt koraszüléssel fenyegezttett a doki. Érdekes hogy 41.-dik hétre jött ki a kis lurkó :-))))
dinuci001
 
 


Sziasztok!

Végül pénteken sikerült eljutnunk a gézengúzos tornára, csak kiderült, hogy nem jó csoportot mondtak a telefonba, aminek következtében egy egyel nagyobb csoportban landoltunk. De mindegy, így is ott maradtunk és nagyon szimpatikus volt az egész légkör, az emberek, felkészültség, minden... Talán a héten már a megfelelő csoportba sikerül jutnunk. Kíváncsi vagyok mennyiben lesz más. Itt, a nagyobb csoportban már volt olyan baba, aki szuperül kúszott, mászott, Anna meg ugye még meg sem tud fordulni. Pedig szerintem már eléggé zavarja, hogy arra fekszik, amerre lerakjuk. Dehát, MINDENNEK MEGVAN A MAGA IDEJE. Egy anyuka a tornán azzal "vigasztalt" (bár végülis nem aggódom, csak rossz nézni, ha Anna uncsizik egy helyben), hogy az ő babája is 5 hónaposan kezdett mocorogni. Anna ezen a héten lesz 5 hónapos.

na pussz
anyatojas
 
 


Szia!Anyatojás hol van ez a torna?
dinuci001
 
 


Csajok nem értem miért nem olyan pörgős ez a forum :-( Nem sokat vagytok itt :-( Pedig én ugy örültem hogy találtam egy győri kismama oldalt.Szervezni kéne egy baba mama talit vagy ilyesmit.
dinuci001
 
 


Sziasztok!

Anyatojás!
Örülök,hogy találtál tornát magatoknak.

Dinuci!
Hát mostanság valóban nem olyan pörgős itt az élet. Ennek talán az is lehet az oka,hogy többen Msn-en tartjuk a kapcsolatot egymással. Ma délelőtt is beszélgettünk Bogival,Erzsivel. Neked nincs Msn-ed?
Találkozókat szoktunk szervezni,legutóbb Piroséknál gyűltünk össze. Akkor Bogi említette,hogy legközelebb menjünk hozzájuk.
Bogi! Mit szólsz hozzá?
Csak az a baj,hogy mostanában nagyon sok a beteg kisgyerek. :(

Jucus Te hova tüntél? Nagyon régen nem hallottunk Rólad.

Na mennem kell Marcellom telerakta a papucsomat keksszel :roll:

Bea
beátab
 
 


Sziasztok!

A fórumot mi magunk tesszük pörgőssé. Kérdezz, írj és reagálunk. Igaz, most a betegségek miatt kicsit foghíjas a csapat, de azt hiszem az érthető, ha iylenkor anyuka nem a neten lóg. De lesz ez még így se!

Sajnos nálunk is köhög a középső. Holnap megyünk is dokinénihez. Nagyon remélem, hogy elég lesz a köptető és az orrcsepp, mert a héten nagyon kéne dolgoznom. Plusz apa is Pesten van egész héten.

Bogi!
Ezek nagyon édes képek! Na ilyen helyzetekben szoktam elpityeregni magam és csöndesen hálálkodni magamban, hogy ilyen és ennyi gyermekem van.
Sőt! Képzeljétek apjuk a hétvégén megszorongatta a fiát és azt mondta hálás nekem, hogy itt van ma velünk ez a kis létszámfölötti! Na akkor már sírtam is! :)


Megyek "dódozni".

Üdv,

Piros

ui. most már én is installálom az msn-t, még a végén kimaradok a pletyikből!

Kép

Kép

Kép
piros
 
 


Sziasztok!
Farkasbogi!
Ő az,magas sötét hajú,jó vágású,és szerintem,legalább velem rendes.
Juci23!Nekem is ez volt a benyomásom róla,és ha ezt a kórházban mondták,biztos így van.
Köszönöm az infokat, jövő héten megyek hozzá majd a váróba még megpróbálom a kismamákat leinformálni....
Minden betegnek gyógyulást kívánok, nálunk az oviba múlt héten 18 kiscsoportosomból 3 volt ott.....
siveron24
 
 


Sziasztok!
Farkasbogi!
Ő az,magas sötét hajú,jó vágású,és szerintem,legalábbis velem rendes.
Juci23!Nekem is ez volt a benyomásom róla,és ha ezt a kórházban mondták,biztos így van.
Köszönöm az infokat, jövő héten megyek hozzá majd a váróba még megpróbálom a kismamákat leinformálni....
Minden betegnek gyógyulást kívánok, nálunk az oviba múlt héten 18 kiscsoportosomból 3 volt ott.....
siveron24
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?