Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Látom nagyon levagyok maradva az írással :x :oops: annyi féle téma szóba került...esélytelen vagyok...ejnye-bejnye-szánom-bánom :roll:

Remélem mi is tudunk menni a talira :roll: nem tudom hogy mennyire leszünk parti képesek??Még nem próbáltuk.. csak a gyógytornászhoz szoktunk menni :? Legfeljebb rövid időt maradunk.. :wink:

Elsijud: gratulálok, szépséges kisbabád van :lol: :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Frusi, köszi, átjött!

Persela, JOBBULÁST NEKTEK!!!

Kép
hiuzka
 
 


Lányok, Ti miben fagyasztjátok le a tejet? Én eddig Aventes pohárban tettem a mélyhütöbe, de most elfogytak és jo drágák, 1000ft 10 db pohár, ez még oké lenne, de tetöt külön kell venni, és 10db szintén 1000ft. Cseles, nem?

Kép
hiuzka
 
 

 
 

Sziasztok!

Voltam ma kiváltani ortopéd kiscipőt és leírom mikre jutottam, ha ne adj isten valakinek szüksége lesz rá. Vagyis ne legyen. Értitek:)
Szóval: kiválasztott kiscipő, magas szárú, fűzős, nubuk, kék színű receptre 9200 ft. Tavasszal mikor szandál kell és nincs recept, de még speckó cipő kell az 18 ezer forint.
Tudom ez most jelen pillanatban senkit se érdekel, bízzunk benne, hogy ne is érdekelje majd senkit, de muszáj voltam leírni felháborodásomat, hogy ennyi pénzt elkérnek.
Sajnos a gyógytornászt is felhívtam egy alkalom ami egy óra az 4ezer forint, és ha szükséges heti min. 2x kell vinni, tehát az havi 32ezer forint. Na most akkor mi a jobb megoldás?
Hát szerintem az biztos, hogy elviszem majd a gyereket a Heim Pálba (előre is köszike Pelle) és majd megnézzük, hogy ha hordta a cipőt akkor mire jutunk.
És akkor persze a tápszer emelkedésről már ne is beszéljek 3800 ft helyett 5600 ft lett a három doboz. Persze az ember lánya megveszi, ami kell a gyereknek, de azért ezek az árak már egy kicsit túlzások.

Bocsi mindenkitől még egyszer.
Tudom most a szoptatás a téma, de sajnos én nem tudtam csak kb 5 hétig szoptatni + tápszer, így most ebben a témában én csöndben leszek.

Üdv mindenkinek

Timi

Kép
timie
 
 


Hello Csajok!

PERSELA, gyógyulj meg, az a legkevesebb, hogy mikor találkozunk!!!! Gyógybűbáj Nektek, jaj, szívem, kellett ez most mi? mint púp a hátadra!!!

Nálunk kistesóprojekt kb. 3-4 év múlva lesz aktuális, szülnék hamarabb is:-))) Tudjátok, hogy a párom még Somóval is várt volna éveket, szeretném, ha a már kistesók úgy jönnének, hogy ő akarja leginkább!

Hú, nem akartam mikro betűvel írni!
A lényeg: barátnőm egy ideje privát emilezik egy indexen megismert 30 éves pasival, és megkért, hogy a különböző topikon tett nyilvános hozzászólásai alapján mondjak már véleményt, hogy vállalható-e a manusz! Egy ideig bőszen bólogattam, amíg a vigalmi negyedbe nem vezetett a nickje, de még ez sem baj, mert én is szeretem a fantáziadús szerelmeskedést a párommal, kis szerepjáték meg egyebek, na de itt már nem erről volt szó, hanem kőkemény szadomazo dolgokról, és olyan lányoknak írkált be ez a kinézett pasi, hogy nézzék már meg, írt nekik privit, meg élőben mutatna ezt-azt, akik hát durván néztek egy-két képen. Csak annyit, hogy egy-egy popó láttán simán azt hittem volna, hogy a nagy bőrbetegségek könyvből van kivágva, hát nem, így szereti, ha szöges övvel kap, létrához kötözve...etc etc. Ez a manusz is írkált be, hogy mennyire élvezi, ha szubnőt talál (mazot) etc etc, nem szeretném egy ilyen topikcban ragozni. Véleményem szerint az ilyen jellegű játékokhoz meg pláne kell egy bizalmi szint, szóval hogy a manusz tényleg abbahagyja, ha mondod neki, na a lényeg, hogy nem pártoltam a randit, de úgy vettem észre, hogy barátnőm viszont totál lázba jött a pasitól (szerintem nem ettől bika valaki, de mindegy) és egyik fülén be, másikon ki... Felhívtam még a figyelmét, hogy egy másik topikon meg kifejezetten szüzeket keres, ami szerintem nem normális, legalábbis önbizalomhiányra utal 30 évesen, ha nem akar "elődöket" a nő életében, közben meg másokat cséplőgéppel ver...ááááá Nekem nem tetszett az összkép, és kész!
Bocs, hogy ilyeneket írok ebbe a topikba, de blöaah, kivagyok tőle.

Most épp gombás-fasírtot készítek az uramnak, egyik kedvence!

Na pusszantás, lyányok, alig várom a szerdááát!!!!!!!!!! Ki mit süt?

Mindenki babájánk nagy puszi!!!!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Timie!

Az indexen futok a 2006. évi nyári-őszi babák c. topicban! Ott van egy BUBUMAMA nevű anyuka, most csatkalkozott, és épp tegnap (vagy ma?) írta, hogy a Pető intézetbe hordja a gyerkőcét, mert az ingyenes (orvosi papír kell hozzá, azt hiszem), esetleg nézz át az indexre, és kérdezd meg Bubumamát, hogy tud-e ebben segíteni, én erről most hallottam először!

Puszi!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Köszi a gyógy- és egyéb bűbájokat, most beszéltem meg anyukámmal, hogy holnap délben lelép a munkahelyéről, idejön a bébiket szittelni, én meg meglátogatom a földkerekség legjobb háziorvosát, mert unom, hogy tulajdonképpen tavaly július óta ki-be mászkálok az ilyen megfázós betegségekből - a különbség csak az, hogy eddig nem volt lázam, most meg a Panadol annyit ért el, hogy 38,2-ről lement 38,0-ra :-( Nagyon szarul vagyok, brühühüüüüü :-(((((((((((((( Aztán nagyon kíváncsi leszek, hogy a Penicillin érzékenységemmel kaphatok-e bármilyen olyan orvosságot, amivel lehet szoptatni... Annyira kellett ez a vacak, mint púp a hátamra, de nem merek öngyógyítani, mert a végén még beszedek valami szövödményt, aztán itt marad szegény párom két gyerekkel meg egy dögbeteg nővel...

Pelle, összehozzuk azt a talit, úgysem akartam holnap a Deés u. környékére menni, majd elmesélem, miért, nincsenek véletlenek, nekem azt a holnapi Lukács dokis találkát le kell mondanom, nincs mese...

Hiuzka, ne is mondd, itt dühöngök hetek óta, a Márknak még tökjó Aventes tejgyűjtő zsacsiban gyűjtöttem a tejet, olcsóbb volt, mint a pohár (mondjuk az egyszerhasználatos volt, ezt meg ugye lehet többször is, de ha nem olvasztasz, csak gyűjtesz, akkor veheted tonnaszám), most meg megszüntették, csak ez a vacak pohár van, kapják be (kicsit agresszív vagyok, bocsánat, a betegség kihozza belőlem :D ) Még van pár darabom, ami maradt két évvel ezelőttről, aztán vehetek poharakat, jáájjjjjjj! Próbáltam vadászni a vaterán meg a teszveszen, de tejgyűjtő zacsit nem ad el senki. Viszont a Medelának még van zacsija, biztos lehet kapni mindenféle bababoltban, mi lenne, ha kipróbálnád azt? Vagy márkahű akarsz maradni?:-)

Na megyek vegetálni, tök jó, anyum itt marad fürdetésig, mert szegény párom ma csak 10 körül ér haza - viszont holnap délelőtt itthon lesz, délután meg anyu jön, talán tudok kicsit pihenni meg gyógyulni, mert nem kéne, hogy a tejem lássa kárát a betegségnek!

Pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Csak néhány gyors hozzászólás, aztán megyek lefürdetem Kamillát, mert férjuram buliba ment, megszületett a kollégájának a kislánya, és hát ezt meg kell ünnepelni :)
Amúgy Kami tök jó fej, itt van mellettem a nagyágyon, a pelenkázólapot behoztam, fedettlen fenékkel rákmászik, már ötödszörre teszem vissza a lapra...persze szokásához híven összepisilte az alatta lévő textilpelust.

Lányok, hirdetnek anyatejgyűjtő zacsit, 1200ft, Elanee márkanévvel - nyilván nem ismert, de lehet, h nem rosszabb, mint az Avent - www.bebibolt.hu

Amúgy én mindig csak 7 pohárral fagyasztottam le, és ha fogyott, pótoltam, de így is több, mint 3 hónapig eltartott. És ugyebár későbbre tartogatni a tejet nem érdemes, mert a 4 hónapos babának már lehet, h másabb tej termelődik, mint az egy hónaposnak. Bár végülis tej, tej.

Kérdésem: a tápit tényleg felbontás után 3 hétig szabad felhasználni? Mert én csak nagyon keveset használom, éjjelre kicsit készítek be neki, mert szopin elalszik, és utána még tápival megkínálom, mert üvegből legalább többet eszik és nem ébred 2 óra múlva. Summa, summarum, kidobjam? Ó, leírni is rossz.

És mindig csak frissen lehet készíteni? Olyat nem lehet, h este bekészítem a hűtőbe az adagot és hajnalban csak rámelegítek?

Tudom, hülye kérdések, de nincs gyakorlatom benne :shock:

Timi, nagyon durva ez a cipő ár!!!persze h mindent megveszünk, amire azt mondják, szükséges, a tápszer ára még hagyján, de ez a cipő. És legalább ez az ár TB támogatott? Mi a fenének fizetünk annyit az egészségügynek, ha még a picik gyógyítását sem finanszírozzák? Nem nyugtatóra vagy műmellre kérném, h támogassanak, hanem hogy egészséges gyerekekkel ajándékozzuk meg az országot. :(

A másik két témához később szólok hozzá, mert az hosszadalmasabb lesz. Még ennél is... :lol:

Adri és

Kép
adri29
 
 


Tápi. A 3 hetet sosem élte meg a bontott cucc nálunk.
De én előre elkészítettem és cumisüveg melegítőben melegítettem meg, amikor kellett. Többszöri melegítést nem ajánlok.
Röviden kb ennyi.
Vendég
 


Köszi Vera, tehát nem rossz megoldás, ha este bedobom a hűtőbe és hajnalban csak megmelegítem. Ha lenne termoszom, tök könnyű lenne, megfelelő hőfokú vízet tárolnék és zsipp-zsupp, csak össze kellene keverni és picit lehűteni. Ja, napi 60-80 ml fogy csak, így még sok van a zacsiban...menjen a kukába?
Érdekes ez a Kamilla, hajnalban szopin bealszik, nem tudom, mekkora mennyiség után, ha élesztgetem, csak mozdul egyet a szája, de nem eszik, üvegből viszont még benyom 40 körül. Talán épp elég ahhoz, h nem kelünk újabban, csak egyszer, meg utána reggel 6-kor. Vagy megint csak átver? De azért imádom, néhány napja annyit dumcsizik, h be sem áll a szája. Régen csinálta ezt, az utóbbi hetekben kicsit kuka volt :? :lol:

majd még jövök.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Szasztok Lyanyok!


Persela! Mindenkepp szoptathatsz, nekem a gyerekorvos azt mondta, csak 39 folott csillapitsam a lazamat, persze ahogy irtam 38-6nal egyszeruen nem birtam a fajdalomtol magamat viselni, ezert ment az algopyrin. Mondjuk ahogy irtad, nalad kicsit komplikaltabb a dolog! Anyosom, aki orvos ha jol emlekszem azt mondta, hogy antibiotikumbol a penicilineseket lehet szedni, hat ez Nalad nem jott be! Remelem azert lesz megfelelo gyogymod! Mindnekepp sok erot kivanok a gyogyulashoz! Abrakadabra..............:)

Pelle: nem semmi ez a sztori, azt nem ertem baratnod minek kerte a velemenyedet, ha mar ugyis eldontotte mit csinal. Mondjuk alapban az bizarr, hogy netrol ismerkedik az ember, legalalbbis szamomra, vagy en vagyok tul paras, de azert itt sok beteg ember fordul meg, kepet azt tesz fel amit akar, azt mond magarol amit akar, stb... Talan szemelyesen valami sugarzik elsore az emberbol, jo esetben pozitiv dolgok, de szerintem a rosszasag, gonoszsag is megerezheto, igy elkerulheto a baj. Vagy csak en vagyok boszorka, de azert a megerzeseim nem csaltak meg eddig!
Pelle, Te visszamesz meg a kovetkezo csemete elott dolgozni? A 3 ev miatt kerdezem!?

Jud: tok ugyanazokat irtam ossze amit Frusi es Te mondtal a kovetkezo bebivel kapcsolatban. Tenyleg az a lenyeg, hogy kinel mi kap nagyobb hansulyt. Igazabol nekem nincs kenyszerito ero, ami kovetelne a gyors gyerekvallalast (ugyanis nem a regi munkahelyemre megyek vissza, nincs szerencser szocpolunk, hala az egnek anyagilag sem surgeto az elhelyezkedes), megis ugy erzem, hogy nem biztos hogy jo ha hamar erkezik a teso, de masreszt annyira mar nem vagyok fiatal, hogy 5-6 evet varjunk, itt kicsit erzem, hogy 25 evesen kellett volna elkezdeni ezt az egesz gyerekprojektet! Szamomra nagyon fontos, hogy Zsombira tudjak koncentralni ebben az elso par evben, es tudjuk, ha jon a kovetkezo, akkor az elso gyerek akarhogy is, de kicsit hatterbe szorul, maskepp kap szeretetet, torodest! Szerintem nem mindegy, hogy ezt hany evesen eli meg!
Teljesen fuggetlenul egy gyakorlati kerdes: a rovid hajad is nagyon hullik a szoptatas miatt? Mennyire veszed eszre, zavaro? Nagyon gondolkodom, hogy levagatom csutkara, mert a to....m tele van a reggeli paroka levetellel! :twisted: :twisted:

Timi: nem semmi a cipucs ara! OEP kontra magyar allamporgar -
100:0!!!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Nikike, csak a hajhulláshoz egy gyors gondolat: borzasztóan hullott a hajam nekem is eddig, de most már nem olyan durva, lehet, hogy Neked is csak 2-3 hét kérdése, és abbamarad! :roll:

Pelle: én még töprengek, hogy mit is kéne sütni. :lol: ...

Kép
frusi
 
 


Magyar egészségügy: no comment, de hát gondolom, mindannyiunknak van bőven tapasztalata. De nekem a legjobban mégis az fáj ebben a témában, hogy annyi apróság lenne, ami abszolút nem pénzkérdés lenne... :evil: ááááhhh. Csak a szemléletmód például... hogy ha bemegyek az sztk-ba, "állami" kórházba, akkor ott is ugyanúgy megrendelőként, ügyfélként kezeljenek (mert fizetek adót), mint mondjuk egy magánklinikán... Már csak azért is, mert az eü. egyébként is olyan terület, ahol általában valamilyen formában kiszolgáltatott az ember, és tök fontos lenne a jó szó, emberi bánásmód..

Kép
frusi
 
 


Bocs, most látom, kicsit sok a "lenne". :shock: :lol:

Kép
frusi
 
 


Jajj, csajok, még egy kérdés, valaki képben van adóbevallás-ügyben?

Mondtam a nagyfőnöknek ma, hogy örömmel venném, ha a cég készítené a 2006-os évre az adóbevallásomat, ahogy a korábbi években is. Azt tudom, hogy volt egy törvényváltozás, mely szerint már nem köteles ezt a munkáltató vállalni, de az előzményekből kitűnt, hogy a cég továbbra is vállalja ezt az alkalmazottai részére.

Nnna de. Azt mondja a főnök, hogy mivel nekem máshonnan is volt bevételem (=tgyás), ezért szerinte csak önbevalló lehetek.

Szerintem meg csak a tgyás miatt még nem esek abba a körbe, aki csak maga adhatja be az adóbevallását, más egyéb "ügyem" (ilyen-olyan adókedvezmények, mellékállás, stb) nincs. Szóval szerintem simán készíthetné a cég.

Valaki képben van közületek ilyen témában? :roll:

Kép
frusi
 
 


Persela, he-he, én is penicillinérzékeny vagyok! Bizony menj is el a házidokihoz, füstölje ki ezt a vírust iziben!!! Az lenne az igazi, ha tudnál pihenni, mert csak túráztatod magad a tejcid miatt! Ha esetleg mégis csökkenne a mennyisége, gondolj arra, hogy Márknál hogy visszatornáztad magad ripszropsz! :D JOBBULÁÁÁÁST!!!

Nikike, úgy tervezzük, hogy Somit két éves korában beadjuk a bölcsibe (brühühü :cry:), szerencsére itt van mellettünk, át kell menni egy utcán, annyi, szép nagy kert stb, és visszamegyek a gályára dolgozni! Igyekszünk minél hamarabb venni egy nagyobb lakást (sajnos hitel gyedre nem jár, muszáj visszamenni), ez picit macerás lesz, mert a mostanit is el kell adni, na ezt mind bonyolítani, összehangolni, lezongorázni, és akkor már dolgoznánk a kistesón! sajnos számolni kell azzal is, hogyha elér a nagy létszámleépítési hullám és át kell nyergelni új melóhelyre, akkor viszont egy évet mindenképp le kell ott húzni, hogy bedolgozza magát az ember valamelyest.... Reméljük, erre nem lesz szükség!!!

Na megyek, mert az embör már aludni akar, és zavarja a klimpírozásom!!!

Puszi, drága anyukák, szép álmokat Nektek is, babóknak is!!!!

Adri, mennyit evett meg a gyümis bébikajából Kami?

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Én nem tudok segíteni Frusi, mert már tavaly is én csináltam az adóbevallásom, most is ez vár rám :? nem nehéz persze, mert csak 1-2 fajta jövedelmem van, és 2 dolgot igényeltem vissza, egyszerű matematika volt.

Nekem most viszonylag rövid a hajam, mert nemrég meguntam, sehogy sem állt. Nikike, nincs különbség, így is látványos a hullás, és totál utálom, h minden ezzel van tele, hiába porszívozok. Remélem azért marad is a fejtetőmön belőle :(

Az internetes ismerkedéses témához:
szerintem sincs semmi baj azzal, ha vki fel akarja dobni kicsit a szexuális életét, és ilyen-olyan eszközökhöz folyamodik. De az "interneten keresek szűzeket és mutogatom magam" azért már túllép ezen. Én személy szerint nem mernék elmenni vele randizni, mert félnék, h ha le mer írni ilyeneket, esetleg elborul az agya és élőben még durvább. Amúgy az is lehet, h ez a pasi mellesleg családos és így éli ki exhibicionista hajlamait...nekem már az is durva, ha pl. megáll vki az út szélén egy gyors menetre egy útszéli virágszállal, mert az igénytelenség netovábbja. Az említett 30 éves pedig vélhetően nem randizgatni akar, csak nőket felszedni, tehát én a barátnőd helyében nem jönnék lázba ettől a pasitól.
A múltkoriban az indexen is címoldalon hoztak le "tudósítást" egy bizonyos partiról, nem részletezem, de én képtelen vagyok megérteni, hogy hozhat egy pasit olyan lázba, h nyilvános helyen, mások szeme láttára. Ez nem merészség, vadság, kitörés a konvencionális, szürke hétköznapokból, hanem vmi bizarr, perverz hajlam. Nem tudom, a pasikat sajnáljam jobban, akik ezt menő dolognak tartják, amivel majd évek múlva is eldicsekedhetnek, vagy a 2 lányt, akik ennél megalázóbb helyzetbe már nem is hozhatnák magukat.
Inkább nem folytatom, de úgy gondolom, nem én vagyok prűd.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Pelle, én mindig csak szopi után kínálom meg Kamit mással, legyen az gyümölcs vagy pép, így nem eszik nagy mennyiségeket. úgy még nem próbáltam, h először pép és azzal lakjon jól, mert nem célom leszoktatni a szopiról, csak hagy ismerjen meg ízeket.

Tesó: mivel én most elég borongós hangulatban vagyok, így azt mondanám, várjunk még a tesóval. Ne 5 évet, csak mondjuk 2-t. Én is szeretnék majd visszamenni 1 évecskére dolgozni, ha megoldható, nem azért, h ne felejtsenek el, hanem mert kicsit igényem lesz másfajta kihívásokra is, mint a háztartás vezetése és gyereknevelés. Én is elképzelhetőnek tartom, h 2 évesen bölcsibe menjen, ha látom, h jó helyre került, és megpróbálnék rugalmas munkát keresni.
Szóval csak ugyanazokat az érveket tudnám felsorolni, mint ti: nem akarom, h Kamilla növekedéséről, okosodásáról azért maradjak le, mert hullafáradt vagyok. Nem akarok önfeláldozó lenni, tudom, h nehezen bírnám 2 hasonló korúval, és tudom, h még nagyobb problémaként élném át azokat a pici bajokat, amik most akár a kicsivel, akár férjjel kapcsolatban adódnak. Nem akarom, h rámenjen a kapcsolatunk a férjemmel, aki mellesleg segítőkész és igyekszik nem elmászkálni itthonról este vagy hétvégente. Engem havonta egyszer elönt vmi melankólikus, búskomor hangulat, h be vagyok zárva és nem mehetek el oda, ahová akarok - pedig nem is akarok elmenni sehová, tök jól eltöltöm az időt Kamillával itthon. Csak úgy dagad a mellem, ha megjegyzik, milyen helyes, ügyes, mosolygós. Nem tudom, elég érthető-e, nem az anyasággal, gyerekneveléssel van bajom, mert az tetszik, nem is vágyom sokat dolgozni, csak kicsit eseménydúsabb napokra, mert azt veszem észre, h kezdek apatikus lenni csomó dologgal kapcsolatban. Alig nézek híradót, nincs más beszédtémám, mint az, h mit csinált ma Kamilla. Kicsit úgy érzem, h ha így haladok, nem leszek egyenrangú partner, akivel bármiről el lehet beszélgetni, akinek van véleménye és meg is védi azt.

Na nem ragozom, mert ha nem éjjel írnám ezt, egyedül itthon, biztos derűsebben látnám a helyzetet. Majd holnap is leírom a véleményem, akkor kicsit pozitívabb hozzáállásom lesz :lol:

De lehet, h inkább megkíméllek titeket egy újabb kisregénytől :lol:

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok!

Kicsit korán van még, de képzeljétek, Erik nemrég kelt csak, este 8-tól húzta eddig a lóbőrt. Én is egészen kipihentnek érzem magam, azért ha leírom a gondoltaimat még visszabújok aludni.

A talira almás-diós muffint fogok sütni, mert szerintem finom (apa szereti) és k.... hamar kész van. Két adagot keverek majd be és úgy tervezem, hogy másfelet viszek magammal. Valami szomjoltót is berakok. Poharat mindenki hoz magával? Nincs valakinek otthon pár eldobhatós? (Malévnál nem dolgozik senki?)

Persela: Penicillin allergia esetén is lehet antibiotikumot szedni. A kulcsszó a cephalosporin-ok. Nekem amikor mellgyulladásom volt, Zinnat-ot szedtem.

Emese: én Medela tejgyűjtő zacsit használok. Ez sem olcsóbb, mert 1800 ft/10 darab és csak egyszer használatos.

Timi: a kiscipő és a szandi ára is nagyon húzós. Elég durva, hogy csak 2 évente lehet gyógycipőt felírni egy bébinek. Elég abszurd, hogy egy csecsemőre ugyanazok a szabályok érvényesek mint egy 80 évesre (ő már nem igen növi ki a felírt cipőt). Már megint nem sok esze volt annak, aki a rendeletet hozta.

Pelle: szerintem az a pasi egy perverz disznó. A barátnődben is lehet némi perverzitás ha ez neki bejön. Nem is tudom, miért kérte ki a véleményedet... úgyis találkozik vele.

Én is le szeretném vágatni a hajam, de a férjem ellenzi. Szerinte gy hosszú hajjal nagyon szép vagyok :oops: . Én egyébként hol megnövesztem, hol pedig levágatom, szeretem ha változatos.

Puszi. Megyek vissza szunyizni

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


Hello!

Nikike nekem nem hullik a hajam és nem is hullott közvetlenül a szülés után sem, de nem tudom, hogy ez attól van-e mert rövid.

Timi nyugodtan írd le máskor is a felháborodásod bátran! Szolidarítunk veled még akkor is ha nem vagyunk érintettek! És sokat okosodunk mások példáján keresztül. Én is ki vagyok akadva azon, hogy az eü biztosítás is olyan már, mint az autós. Csak fizetsz fizetsz és ha netán szükséged lenne a szolgáltatásukra akkor is fizetsz.

A pasi meg tényleg egy perverz disznóóóóó!

Lányok én most valószínűleg nem tudok sütni, mert a munka és a gyerek mellett nem lesz rá ídőm. :?

Képzeljétek Barnabás úgy gömbölyödik, mint egy kölökgólya. Múlt hét szerda óta 300 grammot hízott. (?????) Vége is az este nyolctól reggel hatig tartó alvásnak. Kel háromkor, hogy jól megtömhesse a gyomrát. (Akkor is ha 11-kor megetetem álmában) Biztos növekedési hulláma van, de ilyen brutális? Szerintetek ez normális? Nem ám olyan hűtőből mindent a gyomrába bepakolós pocok lesz belőle.... Kicsit aggódok.

Gyümit nálunk is csak szopi után kap és csak egyszer egy nap, kb este hat körül. De most simán lecsúszott az üveg fele ami kb 80 gramm. :? Pár nappal ezelőtt meg még 20 kanál almalénél tartottunk. Lehet, hogy ezekben a Hipp-es bébiételekben valami fügőséget okozó adalék van? :) :?

Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztok!!!

Képzeljétek, Somi is végigaludta az egész éjszakát! Felkeltünk a párommal, csaknéztünk, hogy mi olyan furcsa...mire rájöttünk, hogy nem volt hajnali zabingolás:-))) :D :D

Timie, közben találtam még egy címet, ez a 2006. évi téli babák index topic, tegnap írták be, hogy van még a Gézengúz alapítvány is, valaki oda hordja a gyerkőcét!
Én azon rettenetesen el tudok szomorodni, hogy miért ezeken akar az állam spórolni...! :cry: :cry: :cry:

Nekem is elkezdett hullani a hajam kb. két hete, vettem is az H&M-ben csudaklassz hajpántokat,pántként és kiskendőként is fel lehet tenni, vettem feketecsipkéset meg simát is. Muszáj volt, mert mindig találtam hajakat Somi körül, a játékain, inkább felfogom, amíg nem megy le ez a hullási hullám, azt mondják, nem tart sokáig:-)))

Szerintem se százas a netes pasas. Barátnőm még két másik barátnőnket is megkérdezett, szerintük is hanyagolni kéne a figurát. Jövő héten találkoznak valami kávézóban, na kíváncsi vagyok! A pasi azt mondta neki egyébként, hogy élőben egyáltalán nem ennyire vehemens, csak a fantáziáit írta le, olyan meg mindenkinek van, csak nem merik elmondani, mert álszentek... Hát ööö... ez engem nem győzne meg! :oops:

Jud, biztos növekedési hullám! Rákezdett már a fociedzésre? Somi kb. egy jó hete rákapott, úgy jár a lába, mint a motolla, egész nap! A pelenkázón, a játszószőnyegén, az ölemben, ha hason van, mindig nevetek rajta, hogy milyen elem van benned, édös kisfiam:-)))

Én örülök, hogy leírtad, Adri! Egyet is értek!!! És azért is jó, hogy leírtad, mert amikor én egy szomszéd csajszinak mondtam el kb. ugyanezt, hogy 30 IQ-n vagyok, és a férjem esti kérdésére: mit csináltál ma, kb.ugyanazt tudom válaszolni: játszottunk, sétáltunk, boltban votlunk, ma nagyot kakilt reggel, úgy nézett rám a lány, mint egy hálátlan némberre, aki nem örül, hogy babázhat...! Nekem lett utána rossz érzésem....:((((

Pusznyák drága szíveim, mindjárt holnaaap!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert rohannom kell, megyek anyukámhoz és végre fodrászhoz! Ez lesz az első amióta Bence megszületett szóval holnapra szép leszek ám :)

Adri a védőnőm azt tanácsolta kétszer meg lehet melegíteni az elkészített tápszert és előre elkészíted 5-6 órát simán kibír a hűtőben, de én meg szoktam csinálni este és van, hogy csak reggel eszi meg. Egy másik leírás szerint 24 órát is kibír de azért én 8 óra után már nem adom oda neki. Ezek alapján sokkal könnyebb a tápszer. 3 hét után tényleg jobb ha kidobod, szerintem az nem jó ha sokáig áll, de nem tudom, mert nekünk azért mindig is elfogyott 3 hét alatt.

Többi témához majd hozzászólok, különösen a második gyerekről és a bezárkózásról van mit mondanom :( de most rohanok mert még bébit meg kell etetni almával összepakolni és aztán futás. Ja én amúgy 6 hetes kora óta viszem autóval mindenhová, de mondjuk én évek óta autóval járom a várost így nem félek egyáltalán, inkább BKV-ra nem merek felszállni vicces nem?

Na puszi
Ildi

Kép
mildiko
 
 


Hello!

Én tudok vinni néhány műanyag poharat a talira, de nem a Malévnál dolgozok. :) Süti helyett viszek inni.

Pelle de jó nektek! Somi a sokatalvóóóó!

Igen foci megy. Iszonyú lendülettel nyomja. Keze lába repked. Néha úgy túlzásba viszi, hogy kicsit gyagyának is tűnik. A pelenkázón meg nagyon résen kell lennem mert állandóan hasba rúg, ha nem vigyázok cicin. :)

IQ hullást én is érzem. Emiatt is jó - még ha rossz is - hogy mellette kicsit dolgozok. Bár a munkáról beszélgetni sem sokkal jobb. :?
És jók a babamamatalik is. :) Gondoltam benevezünk babaúszásra, de még annyira nem erős az elhatározásom. Nem néztem még utána, hogy hol, mikor, mennyi? Ti tudtok esetleg javasolni?

Ma délelőt az én gyerekem nem akar aludni. Hiába "gyötröm" álomba, 10 perc múlva felébred. Ez megy reggel 8 óta. :(

Judit

Kép
jud77
 
 


2x melegítve nekem is volt tápi, az még okés.
És nálunk 24 óránként volt a nagy keverése a víznek és a tápinak. Gyereknek sosem volt baja tőle.

2. gyerek és bölcsi és munka: hát én kezdek elkeseredni. Ugyanis el nem tudom képzelni, hogy az én kicsi fiamat beadjam valami idegen megőrzőbe, bölcsi. Pedig mindig úgy gondolkodtam, hogy majd 2 évesen megy bölcsibe. De ahogy nő, úgy megy el ettől egyre jobban a kedvem. Tök szar érzés, hogy ha elesik, akkor egy vadidegen legyen ott vele? És ha ő nem szereti majd annyira? Meg ilyen hülye kérdések kavarognak bennem. Tegnap azt találtam ki, hogy max 4 órában megyek vissza, és az óvodáig kihúzom úgy, hogy nagyszülőkre bízom a 4 órában. Mindenki nyugdíjas szerencsére. :)
2. gyereket én is csak úgy akarok, ha kicsit dolgoztam (1 évet) és Marci meg már nagyobb. Most tök sokan vállaltak körülöttem 2. gyereket 2 éves mellé és hát látom nem könnyű, se gyereknek, se szülőnek. De majd Persela nyilatkozik, ő elég autentikus! :)
Én is úgy érzem, hogy inkább kibabázom magamat Marcival rendesen, és ha 3,5 4 éves lesz akkor jöhet a tesó. Én meg még pont akkor 35 alatt lennék...

Na én is hosszú voltam, megyek a házi gályába dolgozni. :)
Vendég
 


Sziasztok !

Csak gyors bekukk !!

Tündi ! Talira gyertek !! Egyszer mindent el kell kezdeni !
Megyek értetek 13:30-ra az jó ???

perselám !! ÓÓ !! Pedig milyen jó kis meglepik lettetek volna! :lol:

Na de majd legközelebb !! :wink: Gyógyulgassatok gyorsan !!!

pelle ! Akkor 14-kor az Uzsoki u.-ban !!

Még nem tudom mit viszek , lehet, hogy egy gyors sütit. Az jó ??


Puszka , Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Maradt 2 doboz Beba Ha (hypoallergén) Strat tápszerem.
1 doboz 500 grammos. Szeptemberig jó még.
1200 Ft-ba került anno.
Kell valakinek, elvigyem a talira?
Vendég
 


Na itt vagyok...

Voltam dokinál, laza 2 és fél órát ültem a váróban, kaptam Dalacint, mert jó randa a torkom (most már biztos vagyok benne, hogy a Márktól kaptam el), de ma délelőtt magától lement a lázam, már hosszú órák óta csak hőemelkedésem van, juhéééjjjj! :-) Mondjuk ma egész délelőtt pihiztem, a párom kényeztetett, kaptam ágyba teát meg frissen csavart narancslevet meg reggelit, utána anyukám váltotta őt, mert fel kellett mennie Pestre, de nemsokára megint itthon lesz. Szegény, tegnap nagyon megijedt, hogy ilyen rosszul vagyok, megszokta az évek hosszú során, hogy én nem szoktam beteg lenni...

A talit nagyon sajnálom, de a következőre már tuti megyünk, hacsak valamelyik gyerek nem lesz beteg!

Pellém, gratula az átaludt éjszakához, pihend ki magad most, mert nemsokára jön a fogzás és egyéb éjszakázós nyalánkságok! :lol: (Mondom ezt én, akinek a fia tán másfél éves volt, amikor először átaludta az éjszakát. Most meg visszament csecsemőbe, ébred, ha a Léna éjjel eszik és sír, ha a kicsi sír, hátha úgy jobban figyelünk rá...)

Az autentikusságomról bárkinek szívesen beszámolok...:-) Egy kicsi, egy pici, rulezzzzzz! :lol: :lol: :lol:

Kati, most nézem, hogy a te gyerekeid között majdnem napra 12 év van!

Na megyek, a lányom állítólag bezabált üvegből, amíg nem voltam itthon, de úgy hallom, a cicit semmi nem pótolhatja!:-)

Pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok!

en is poharat meg uditot vinnek!? Remelem nem baj!

Talatam egy ilyet: http://velvet.hu/poronty/2007/01/30/csa ... si_szamtan

Vera, orommel latom, hogy jottok!:)

Fura dolog tortent az iment Zsombival! fel ora alvas utan iszonytato orditassal ebredt, a hasa tuti nem fajt, mert nem gorcsolt, igy vagy a foga, vagy rosszat almodott??? Nagyon megijedtunk, en meg ilyet sosem hallottam, vigasztalhatatlan volt. Ugy osszeszaladtunk a lakas minden pontjarol Apa is meg anyukam is meg itt volt! Na meglatjuk hogy alakul az ejszaka tobbi resze! Remelem a legjobbakat!

Persela tovabbi javulast!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Csatolom a szüléstörténetet.
Ma végre megszületett.

Ha elköltöztünk többet jövök, addig olvasok, és rövid vagyok.:)

Puszi.

Bence születése.
1170189645.88.doc

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok,

újra van netünk sajnos mostanában mindig van valami vagy a modem megy tönkre vagy a szolgáltató nincs a helyzet magaslatán:(((
Köszi a sok tanácsot a hozzátáplálással kaocsolatban minden kipróbáltam szünet, almaváltás ( sjanos kezdő anyuka révén magamból indultam ki és mivel én a jonatánt szeretm a legjobban így azzal kezdtük ami az egyik legsavanyúbb alma) stb. egy dolog jött be ha banánt keverek bele akkor bekajálja. Olyan édes még nem igazán tudja, hogy kell lenyelni ezt a sűrű pempőt és egy csomószor a nyelvével tunkolja.

Judit nekem sajnos elég hamar szülést követő 5. héten már megjött és nálunk észrevehetően kevesebb tejem volt, amikor menstruáltam. Állítólag van olyan baba, aki ilyenkor egyáltalán nem is eszik. Szerencsére Bendegúz evett csak nem volt sok minden.

Timi nekem is császár lett a vége a szülésnek. Mondjuk szülés közeben pillanatok alatt jött ez a döntés mikor a doki és a szülésznő úgy döntött akkor császár lesz a vége onnantól fogav 10 perc alatt a műtőben voltam és úgy történt, ahogy Méri írta. Nekem egy dolog volt rossz, hogy miközben iszonyú görcsöeim voltak és mondták hogy döljek előre , ami a nagy pocakom miatt elég nehezem sikerült így az érzéstelenítés beadása elég nehézkesen sikerült. Egy dolgotsajnálok csak az egészből, hogy mikor visszahozták Benőt akkor meg se tudtam fogni mert ki volt kötve mind a két kezem.

Érdekes dilemma a következő gyerek én is ezen morfondíroztam de arra jutottam, hogy inkább kis korkülönbség mert nem biztos ha visszamennék dolgoni akkor újra kezdeném az egészet. Így végülis már eldöntöttem, hogy legjobb lenne a másfél év korkülönbség csak még a férjemmel kne megbeszélni, hogy mit szól hozzá és a dokival, hogy császár után mennyi az ideális pihenő.

Adri, mi majdnem másfél hónapig ettük a kibontott tápot és nem lett semmi baja Benőnek. Volt, hogy én is előre megcsináltam és hűtőben tartva fél nap múlva ette meg és ettől sem lett semmi baja.Mi a BEBA1-t használjuk de gondolom minden tápra ez van írva.

Hajhullás sajnos engem is elért úgy két hete kezdődött és nem tudom meddig tart de remélem hamar vége lesz. Azt mondják ez normális. A gáz csak az, hogy egyébként sem volt sok hajam.
üdv.
Kata
pocvarek
 
 


Bence születése:

1170226318.83.doc

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Nikike, szerintem lehet hogy rosszat álmodott. Barnabásnál is van, hogy minden ok nélkül egyszer csak keservesen elkezd sírni. Megnyugtatás után visszaalszik.

Fog ügyben nincs tapasztalatom...

Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztok Csajok! :lol:

Jelentem, dobálós süti sül a sütőben! :lol: Tegnap volt "főpróbája", megsütöttem délután, Apa hazajött, és mire hazaértem sportolás után, üresen tátongott a tepsi... :lol:

Kép
frusi
 
 


Sziszike, elolvastam a történetedet, nagyon szépen írtad le, de tényleg! :cry: :lol: :lol: A dokid... háááát, elhiszem, hogy csalódás lehetett. :shock: :shock:

Nikike, nálunk is volt már olyan, hogy Lillus egyszercsak alvásból keserves sírással ébredt, mi sem tudtuk megfejteni az okát... Mi is vagy fogacskára, vagy rossz álomra tippeltünk... Nem is tudom, gondolkodtam ezen sokszor, álmodnak vajon az ennyire pici babák? És miről álmodhatnak? Tejecskéről? :lol:

Kép
frusi
 
 


Dokiról csak még annyit, hogy, amíg bent voltam mindenkihez odament a dokija, megkérdezte, hogy van stb. szinte minden nap, s ellátta tanácsokkal.
Nos az én dokim még ügyeletben is volt, de nem jött be hozzám, mikor a folyosón találkoztunk a fiam ráköszönt csak vett észre..s aznap mondta másnap reggel "megvizsgál".

A többi doki kedvesebb volt velem, mint a sajátom.
Egy frissen szült nőnek igenis szüksége van törődésre, s ettől a dokitól totál nem ezt vártam.

Sziszike.
sziszike1000
 
 


csak gyors jelentkezés:
lányok, bocs, de olyan családi probléma jött közbe, ami miatt nem biztos, h át tudunk menni a talira, ha mégis, semmit nem fogok tudni vinni, mert egy perc időm sincs, Kamit is mindig csak futva etetem meg, stb :shock:
Lehet, h benézünk kis időre, h legalább kikapcsoljam az agyam, de ha nem, érezzétek nagyon klasszul magatokat!!!

Puszi

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok Lyányok!

Végül ugy döntöttem, inkább a következö talira nevezünk be Zsombival... Ugy sajnálom, olyan szivesen jönnék, de valahogy ugy érzem, annyira picike lenne még a sok 4-5-6 honapos babácska mellett. Gondolok Rátok, biztos szupi hangulat lesz! Helyettem is nassoljatok!:-) Hozzám jön egy barátnöm, hogy azért én se árválkodjak itthon...

Adri, remélem nincs nagy gond...
Sziszike, durva lehetett ekkorát csalodni a dokidban. Föleg hogymár voltak vele jo tapasztalataid! Mi történhetett?
Puszi

Kép
hiuzka
 
 


Sziasztok!

Sziszike, elolvastam a történeted, nagyon sajnálom, hogy így jártál a dokiddal, személyes véleményem szerint elmehet a sunyiba, el nem tudom képzelni, egyáltalán hogy bír a saját lelkiismeretével elszámolni, bár lehet, hogy olyan nincs is neki...:-( Ha az a Judit, aki a szülésznőd volt, ugyanaz, akinél én mindkétszer vajúdtam, hát ő tényleg tök jó fej, mi meg is beszéltük vele, hogy ha vállalunk egy harmadik babócát, megoldja, hogy azt végre vele is szüljük meg:-) Szerencsés vagy, hogy ő volt veled, elég jól tudja tartani a lelket az emberben...

Adri, remélem, nincs nagy baj!!!

Nikike, a Márk a mai napig legtöbbször sírva ébred, általában azért, mert megijed, hogy egyedül maradt, de ha nagyon sír, akkor rosszat álmodik - most már tudom, mert el tudja mondani, de régen én is mindig nagyon megijedtem, hogy vajon mi baja. Van olyan is, hogy már nyitva van a szeme, de még alszik, olyankor meg se lehet vígasztalni, csak ha előbb felébresztem, ami ilyenkor jó pár perc szokott lenni, és mint tudjuk, síró gyereknél minden perc tízszer annyinak hat.

Frusi, állítólag a babák az első perctől álmodnak, eleinte még csak az aznapot álmodják újra, aztán ahogy nőnek, úgy álmodnak vissza egyre régebbi dolgokat is. Nem tudom, figyeltétek-e, hogy már egész piciként is néha majdnem sírna, néha pedig mosolyognak álmukban, azt egyébként nagyon szép látni.

Lányok, nagyon jó szórakozást nektek ma, majd kérek élménybeszámolót, meg jó sok fotót a tárra!!! Én egyébként sokkal jobban vagyok mára, ez a gyógyszer tényleg egy lórugás, de legalább hat, hétvégére talán meg is gyógyulok teljesen. Ja, úgy tűnik, nekem is meg fog jönni, hát sokat nem várt a szervezetem...

Pussz mindenkinek, majd gondolok rátok délután, aztán mesélni ám utána!!! :-)

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok !

weronica ! Ha vagy még , én szívesen átveszem a tápszert !!! :lol:

persela !! Igen-igen !! Jól össze hoztuk , ugye ??? :wink:

hiúzka ! Saja , hogy ti sem jöttök !!

Viszont gyorsan leírom !! Tündi jönnn !! Így már nem tud vissza táncikálni !! :wink: :lol:


Puszi- puszi !! Mindjárt találkozunk !!

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Csajok, most írt sms-t Ildi, hogy aki tud, hozzon plédet.

Ha kocsival tud vinni párom, akkor én is próbálok hozni, de még nem 100%, mert lehet, hogy bkv-zunk, akkor viszont nem cipelném.

Kép
frusi
 
 


Oksa, akkor viszem be a tápot Kati. Gyere majd oda érte, ha nem ismernélek fel. :)
Vendég
 


Lillus most aludt el egy 15 perce, akkora a fejem, mint egy ház ("bezártság"-hangulat + egy órás nyüglődés volt az elalvás + így lehet, hogy a talira sem jutunk el........) ááá... :evil: :evil:

Azért még reménykedek. :roll:

Kép
frusi
 
 


Sztem egy Judit van.
Igen nagyon jó fej volt és végig viccelődtünk.
Szóval jó volt vele a szülés..hálás is vagyok érte.

Jó talizást.
A következőn már mi is ott leszünk.

Puszi: Sziszike.
sziszike1000
 
 


hali Lanyok!

Latom mindenki kifaradt a babatalalkozon! Jol belassultunk!

Sziszike: nagyon jo volt a tortenet, de kiborultam a dokidon! Meg jo, hogy nem emlekszem ki az orvosod a tablazat meg mar nem tudom hol van! Azert ez gaz! mondjuk lehet hogy a hajnali idopont zavarta meg? Legalabb szepitett volna addig amig bent vagytok! Ehhhh!

Szupi volt a tali, kicsit hangos, kicsit nyuzsis, sok gyerekes, jo sutis! Szoval olyan amilyennek lennie kellett!
Remelem ez a ket idopontosdi nem szedi szet a forumos tarsasagot!!! Legalabbis en nem szeretnek 14-en menni!
A kovetkezo ugyanis marcius 7-en lesz 14:00kor, azoknak, akik nem voltak kozerdeku info!

Judit, Pelle, meg akike meg fenykepeztek elore is koszi a kepeket!:)

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Hát igen jó fárasztó volt ennyi gyerkőccel :) ráadásul az én kicsi fiam jó nyűgös is volt, na mindegy remélem márciusban már jobban bírjuk.

Második gyerekről akartam mesélni, hogy nálunk 2-3 év korkülönbségről beszélünk de mivel én eléggé megszenvedtem a szülést még nem tudom, meg attól is függ, itt hogy haladunk az építkezéssel és egyebekkel. Egyelőre Bence mellett nem is tudok még egy lurkót elképzelni. Barátnőmnek most született második, 2 éves a kisfia, hát úgy bírja csak, hogy sokat megy hozzájuk egy bébiszitter, mert nagyik sajna messze laknak, apa meg éjjel-nappal dolgozik. Szóval meggondolandó. Amúgy ha bölcsibe akarjátok adni a picurokat jó előre ki kell választani mert fél év vagy akár 1 év is a várakozási lista! Ezt most hallottam az unokatesóméktól ők is már keresnek pedig még csak 1,5 éves a kisfiuk.

Adri amit a magányosságról írtál totál egytértek. Én is imádok Bencével lenni nincs is kedvem kimozdulni de mégis vágyok a felnőtt társaságra és most hogy így elköltöztünk rémesen egyedül és bezártan érzem magam. Volt is ezen balhé apával mert 1 hónap után közöltem hogy én nem szeretek itt lakni és menjünk innen el, szegény totál kiborult. De jelnleg úgy érzem magam mint aki leköltözött falura, ha a repülők nem jönnének felettem totál csönd lenne, sehol egy lélek az utcán és a 6 kis utcában ahol tudok sétálni sincs semmi és senki. Hát én most így érzek de hát egy nagy lakótelepről jöttem ide, szóval pont az ellenkezője.

Persela engem is érdekelne amit a párkapcsolatról emlegettél, azt hiszem én is tudnék mesélni. Mert rajtam aztán végigment a baby-blues rendesen és ezt kibírni egy férjnek, hááát... :? Ezért is gondolkodom mikor jöjjön a második.

Na megyek mert vár az édes házi munka :D

Szép napot!
Ildi

Kép
mildiko
 
 


Sziasztok Drága Nőzetek!!! Olyan jó volt látni Titeket, csak azt sajnáltam, hogy túl rövidre sikerült (igaz, mi is késtünk, mert végül a szép időre tekintettel trolival mentünk), és nem tudtam csak néhány szót váltani Veletek!!! Most már végre megismerhettem Gabit is (KÖSZI A DVD-T, ISTENNŐ VAGY!!!!!!! :D :D :D ), Erik egy olyan bölcs kismanusz, hogy szerintem professzori doktori habil címmel született! Nagyon találó volt neki a bagolykollekció az H&M-ből! (Gabi meg kinéz kb. gimisnek:-))) Végre megismerhettem Tündit is és Biankát is, aki élőben még édesebb, egy aranybogárka kislány!!! Megállapítottam, hogy Lmarie kisfiának akkora szempillái vannak, amelyek csak egy nőnek járnak, hihetetlen! Jud kisfia pedig olyan csibészképű, hogy jaj a csajoknak!!! Mondtam is az én Somimnak, aki buddhista szerzetesnek készül és a maga nyugalmával szemlélte a zsongást, hogy egy kis csibészséget tanuljon már el, mert elviszik a csajokat előle!!!! Zsombi meg kész...olyan kis erős vasgyúró, hogy Nikikém, tőle sem fogják elvenni a mobiltelefonját a suhancok, mert rájuk fúj egyet és elterülnek!!! A kislányákákat is megszemléltem, mint potenciális menyasszony jelölteket, olyan sokat nőttek, fejlődtek legutóbbi találkánk óta, és annyira csajosak!!!!:-)))) Odatettem Somit közéjük, hátha, de egyelőre csak a csörgője érdekelte:-))))
Megállapítottam, hogy csudajólsikerült gyerekek vannak itt!!!!

Sütireceptet majd felteszem, és a képeket is a galeribe, csak most egy kicsit sűrű a napunk, oltásra is megyünk, postára is, ügyintézni (blöah), boltba, plusz apacuka megy holnap síelni, össze kell neki állítani az élelemraktárat és egyéb vinnivalókat, csomagokat!

Hm, nem tudtam, hogy ez elvileg egy kötetlen előadásszerűség is, nem kell egyébként fizetni a kórháznak/Évinek? Ha igen, és ez most jutott csak eszembe, akkor jaj nagyon szégyenlem magam és hol lehet pótolni?
Márciusi talicskára gyertek ám többiek is, Hiúzka, Persela!!!!!!!! Persze addig is tanálkozhatnánk!!!!

Most robogok háztartási szuperizgalmas munkálatokra, pusznyáák! :D :D

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Ó, de ezt meg el ne felejtsem!


TELJESEN LEDÖBBENTEM, SZISZIKE, A DOKIDON! :evil:
A legőszintébben mondom, hogy egy ilyen hozzáállással nekem ott helyben zsutty leállt volna a szülés is, meg egy világ omlott volna össze bennem.


Egyébként akkor én vagyok vidéki, mert Egerben az egyértelmű és nyilvánvaló, hogyha valakihez járok terhesrendelésre magánban, akkor nála fogok szülni, kvázi elvállalt. Pocakos pályafutásomat először egy idősebb dokibácsinál kezdtem, aki tényleg egy tündér pofa, nagyon rendes, csak két dolgot nem közölt, mikor az elején a vérezgetések miatt hetente, utána meg havonta jártam, hogy 1. már nyugdíjas és nem is vezet le szüléseket, 2. hogy ő úgy gondolta, hogy a fiánál, szintén nődoki, majd megszülök, akit nem is ismerek, és vérségi kapcsolat ide-vagy-oda, nekem egy különálló, idegen orvos.
Megint rá kell jöjjek, hogy mennyire korrekt dokinőm van! Azzal kezdte, hogy megnézte a kis zsebnoteszét, hogy azon a héten el tudja-e vállalni egy szülés levezetését, és még ráncolta is a homlokát, hogy pár nappal a kiírás után konferenciára kell mennie, ezzel a pakliban is őt akarom-e? Ezt követően beszéltük meg a terhesgondozást! A szülésem végül az egynap szabijára esett, bejött és nem keltett bennem rossz érzéseket, hogy neki most be kellett jönnie, mikor épp utazott volna valahova. (még én szabadkoztam, hogy juj, hogy utálhat a férje, elrabolom az asszonykát, de azt mondta, hogy már edzett, megszokta:-))) Szuper ez a nő, szupeeer!

Na megyek dolgomra, jaj, be nem áll a szám....áááá:-))))
Pusz! :D

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Sziasztok lyányok!

Ajaj, nem semmi egy nap volt tegnap. Én csak kapkodtam a fejem. :roll:
Ilyenkor látszik, hogy mi nem nagyon járunk /nyüzsgünk/ társaságba. Így a sok ingerbe elmerültünk. :oops: Igaz a csajszikám aludt, mikor felébredt akkor meg tojt anyuka cicijére. Most kiderült, nem hajlandó enni máshol, hát ez jó, mi? Ráadásul nem akart a plédre lefeküdni, szegény azt hitte már megint tornázni, vagyunk. :wink: Pedig már nagyon ügyes ott, csak picit sír és inkább beszélget Kati nénivel. Hú különben jó sokan voltunk… győztem kiválogatni ki-kicsoda. :lol: Mivel mi is késtünk, hát nem volt sok időnk. Pedig azért sem erőlködtem az írással gondoltam majd személyesen… De különben jó volt látni a babákat milyen kis huncutok, mozgékonyak, szépségesek. :lol: És milyen nagyok???? Hát hozzánk képest….Az én lánykám csak a nagyon kötelező mennyiséget eszi meg. De vidám, fejlődik, nyugodtan alszik, nem panaszkodom. Azért megemlítem a jövöhéten a dokkernak nem-e kéne adni neki mást is. :roll:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Hali! (itt az anyuka, aki nem tudja mikor szuletett a fia)

Pelle, Frusi, Kati, meg meg valaki koszi a sutiket, szupik voltak!
Szerintem nem kell fizetni ezert a lehetosegert, legalabbis Eva meg nem mondta. Mi annak idejen a tornan kerdeztuk Szilvit, de o hatarozottan visszautasitotta.
En is nagyon orultem, hogy lattam mindenkit, aki igerte magat! Hihetetlen mekkorakat nottek a csajok, Bia, Dia.
Ildi, ne maganyoskodj nagyon, csak varj amig jo ido lesz, szerintem szivesen megrohamozzuk a kertet, na akkor nem lesz csend!:)) Na most jol meghivattam a nepet hozzatok!:) CSerebe visszuk a teljes kaja keszletet! :oops:
Na en meg palyazok hugommal menyasszonyiruhat keresni, neki, nekem mar nem sajna!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!
Hurrá, nekünk is sikerült csatlakozni a fórumhoz!! :D
Örülök, hogy tegnap olyan sokan összejöttünk.
Én még nem is láttam ilyen sok szép babát egyszerrre.
Mennyit számít most még néhány hónap korkülömbség!
Puszi. Mindenkinek.
Zsuzsi és Domi
lovizsu
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?