Új privát üzeneted érkezett!

Gabcsi, Maja! Kérjétek el Enitől a villámszülés receptjét. :lol: Amúgy volt egy elmélete arról, hogy napok óta vajúdik szép lassan, de a dokija meg a szülésznő is kiröhögte. Szerintem Eninek volt igaza. :lol: :lol:
Én is azt néztem a képeken, hogy nem pólyában van, meg annyira formás, mintha nem is újszülött lenne.

KépKép
pedina
 
 


Eninek üzenem: GRATULÁLOK BENEDEKHEZ!!!! Nagyon aranyos, és egyáltalán nem néz ki gyűrödtnek :D Gyorsan kipottyanhatott, remélem Bálint is ilyen kis turbósított baba lesz :wink:
Hú, de nehéz elképzelni milyen lesz ha már kint lesz... Hiányozni fog az örökös kaparászása :D
Ó, de jó :D csak mosolygok folyamatosan :D

Kép
gnocci
 
 


Mi Lilinknek kis "csúcsfeje" volt, amikor megszületett. :D De másnapra már olyan szépen kisimult, meg a feje is kikerekedett! :mrgreen: :lol: :D

KépKép
editmaci
 
 

 
 

Eni! Gratulálok!!!! Gyönyörűűűűű! Formás , szép baba.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Beszéltem Enivel, mindketten nagyon jól vannak, Beni ügyesen szopizik. A szüléstörténete nem mindennapi, de majd ő elmeséli. :wink:
Lili taknyos. Köszönhetően a sok okos anyukának, akik a 3-kor kezdődő rendelésre már fél 3-tól jönnek, hogy minél hamarabb bejussanak. az nem zacarja őket, hogy előtte tanácsadás van. Én finoman szóltam egynek, mire megkaptam, hogy nem fog a rendelő előtt állni a beteg gyerekével. :shock: :shock: :shock:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok! Ma éjjel már "csak" háromszor keltünk, és ebből egy volt ordítós. Lili fél 10-kor aludt el, de már az összes létező verset elmondtam neki, asszem a Szondi két apródjánál ájult be. :lol: Megyünk nagyanyázni.

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Edina, akkor lassan megint elértek ahhoz, hogy átaludja az éjszakát! :lol:
Lili most nagyon jól aludt, 9 után aludt el, és 5-kor ébredt először, utána meg fél nyolckor! :lol: Mostanában inkább az elalvás megy nehezebben, kicsit győzködni kell, hogy éjszaka van. :roll: :shock:

Ma mi is kirándultunk, Szögligeten voltunk dédizni. Hideg volt, de olyan szépen sütött a nap, sétáltunk egy nagyot Lilivel.

KépKép
editmaci
 
 


Lili ma megtette az első két önálló lépését!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Edina, nem tudsz idöpontot kérni a tanácsadásra? Akkor lehet, hogy nem kell annyit várni. Bár azt nem tudod megakadályozni, hogy az anyukák fél órával hamarabb vigyék a gyerekeket ( és valószínüleg nem tudják, hogy lehet idöpontot kérni).
Úgy látszik ennek még terjednie kell......

Lányok, örülök meg ma éjszaka!!!! :?
Nem bírok aludni. Este a barátainknál voltunk vacsorázni, úgy kb 15 fö, nagyon jól éreztem magam. Mi 11 óra felé haza indultunk, míg ök mentek még egy jó kis táncos helyre. Tök irigy voltam!!!! Haza érve 3 óráig szenvedtem, olvastam, de már fél hétkor megint "kakukkolok".
Lehet, hogy túl izgalmas volt a tegnap este a kis "unalmas, terhes"életemben.

Ráadásul az ember is horkol jó ízüen mellettem. Ha belegondolok mennyivel könnyebb a férfiaknak!!!!

Puszi mindenkinek.

Kép
gabcsi76
 
 


Gratula a két elsö topogáshoz!!! Kép

Kép
gabcsi76
 
 


Edina, gratula Lilinek! Nagyon ügyi kis csajszi!

Mi Lilink ma féléves! Hihetetlen! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Kép

Boldog szülinapot Lili!!!

Kép
gabcsi76
 
 


Boldog félszülinapot Lili!!!
Kép

Gabcsi! Tanácsadásra nem lehet időpontot kérni, csak rendelésre. Ami bazi nagy betűkkel ki is van írva az ajtóra, hogy légyszi-légyszi kedves anyukák rendelésre ezen és ezen a telefonszámon KÉRJENEK időpontot. Na de ugye nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.... :roll:
Ma éjjel szerencsére már csak két ébredés volt, és semmi sírás. Csak ivott egyet, és aludt tovább. 8)
Lehet, hogy esni fog a hó? Úgy be van borulva. Pesten esik....

KépKép
pedina
 
 


Köszönjük szépen!!!!

Lili kapott a nagyijától egy kiscsomagos építőkockát a félszülinapjára, azóta egyfolytában azzal játszik!
Ja, meg ahogy a kisebbik sógornőm költözködött az egyik szobából a másikba talált egy szintetizátort, és azt is megörökölte Lili! Borzasztó!!! :lol: :lol: :lol: Persze csak nekem, mert Lili élvezi!

Ilyen volt egy féléve: Kép

És most:
Kép

KépKép
editmaci
 
 


Jó lehet az a szintetizátor.Nekünk csak dobunk van. A tesóm rá akart Lilire tukmálni egy furulyát, de szerencsére "ottfelejtettük". :lol: :lol: Majd megalakítjuk a Babanet-bandet.
Ma Lili felfedezte, hogy az alsó és felső fogai milyen frankón csikorognak egymáson :shock: :shock: :shock:
Amúgy egy órája pörög, pl. megtanulta hogy kell előcsalni a házimozi lemeztálcáját :shock: :shock: (bár ez Eniéknél már hónapokkal ezelőtt ment neki, csak a miénk magasabban van :lol: :lol: ), szedi le a szárítóról a ruhákat. Hiába szólunk rá, akkor is. Mire az apja megpaskolta a kezét, azt az ordítást hallottátok volna. :shock: :shock: Pedig tuti nem fájt neki. :lol: Utána meg az ölemből nyújtogatta Sanyira a nyelve hegyét. :lol: Jobban nem merte. Kinyúlok ezen a gyereken. :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
pedina
 
 


Ja, Edit, akartam mondani, hogy nagyon ügyesen ül már Lili!

KépKép
pedina
 
 


Edina, én mindig olyan jókat szoktam magamban vigyorogni a megjegyzéseiden.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit, jó nézni ezt a két képet egymás után. Hihetetlen mennyit fejlödik egy baba fél év alatt.

Kép
gabcsi76
 
 


25 cent: Kép
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!


Hú, de édi Lili csajok!!!!! :D
Totál kész vagyok, mert 14-re megyünk 4D-re. Már felszólítottam a kis Pockot, hogy rendesen pózolni, pont úgy mint eddig! :D

Közben szervezem a saját(!!!) szigorlatomat :( Nem elég hogy vizsgázok, még nekem kell meghívni mindenkit :( Hányok a dékánitól...

Kép
gnocci
 
 


Sziasztok!

Lilire úgy látszik jó hatással van a szél! :lol: Végigaludta az éjszakát, délelőtt játszott, jól betízóraizott, és most megint alszik! :wink:

Edina, Eniék hogy vannak? Beszéltél vele? Lassan mehetnek haza. :lol:
Te a meggyet hogy készítetted el Lilinek? Mert mondta a védőnő, hogy már azt is lehet adni, de valahol azt olvastam, hogy meg kell főzni, és úgy átpasszírozni. :roll: :shock:
Pár napja adtam neki délután rizses tejpépet. Gyakorlatilag semmi íze, de úgy ízlik neki, hogy nem bírom olyan gyorsan adni, ahogy ő nyeli. Tegnap délelőtt próbáltam neki adni sárgabarackot, nem nagyon jött be, de délután raktam a pépbe egy kicsit, úgy megette. :wink:
Ma főzök neki répát meg krumplit, meg rakok neki bele egy karfiol rózsát is. :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Hello!
Ma nem beszéltem Enivel, de szerintem ma, vagy legkésőbb holnap mennek haza. Beni baba ügyesen szopizna, csak Eninek még nem nagyon indult be a teje - utolsó információim szerint. Amúgy minden oké velük, ismerkednek. :lol: :lol:
Meggyet én is megfőztem Lilinek, utána robotgéppel szétcsaptam és Sinlac-kal kevertem. Nem passzíroztam, megfő a héja is. De adhatod neki pl. egy kis rizzsel is, vagy rizsliszztel sűrítve.
Én asszem elkövettem azt a hibát, hogy amikro Lili hsiztizett este, és nem ette meg a HA tápot, adtam neki sima gyümölcsös tápit. Na, azóta nem issza meg a HA-t... :? :? Jelzem lényegesen szarabb is, ez a babatej meg finom gyümölcsös. Sárgabaracknak semmi íze fagyasztva szerintem, én aszaltat szoktam venni, 3-4 szemet kicsit megpuhítok-megfőzök vízben, utána meg szétturmixolom, és azt keverem Lilinek a kajába. Meg én nádcukorral vagy juharsziruppal szoktam édesíteni a kajáit.
Nálunk asszem cukkini lesz. Paradicsommal. Ja, paradicsom. Nem merem neki adni a boltit, úgyhogy szoktam venni Kecskeméti paradicsomlevet, de sose használom el mind, csak dobálom ki. Most azt is lefagyasztottam jégkockatartóban, és ha kell, csak kiveszek pár kockát. :idea:

KépKép
pedina
 
 


Beszéltem Enivel, egyelőre a tejcsiért küzdenek, mert nem nagyon akar megindulni :( , és így nem tudja, hogy mikor jönnek haza. Amúgy minden oké.
Nem merek törpével elindulni sétálni, mert elfúj bennünket a szél. Mázsás uram azt mondja, hogy a ház előtt őt is majd felborította....
Szerencsére csak 2 napig tartott Lilinél a takony. :lol: Úgy látom vége. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Szasztok!
Zsombor beteg, ma 2x hányt, meg úgy összef*sta magát, hogy na. A kiságyban állt, ott történt a dolgog, aztán a gatyán át a lepedőig minden játszott. Úgyhogy irány a doki délután. Szerencsére láza nincs, eddig beletukmáltam egy fél hányingerre való kúpot. Most alszik. Enni nem adhatok neki, inni is csak kortyonként, nehogy kihányja. Már végigbőgtem a fél délelőttöt.

Svéda Lilinek boldog féléves szülinapot!!!

A Lili fotók nagyon jóóóók!! Ügyes csajok!

KépKép
sz.szilvia
 
 


Evett valamit, amit nem szokott? Vagy esetleg hirtelen? Lili akkor hány néha, ha - szó szerint - fal, és főleg ha meleg kaját.
Nyugi, ők az ilyeneket fel se veszik. Reméljük nem valami vírus. .

KépKép
pedina
 
 


Szóval valósznű vmi vírus. Szerencsére többször nem hányt, volt még 1x hasmenése, szinte vízszerű, és írtó büdi. A dokimmal telefonon megbeszéltük a teendőket, így nem mentünk el, reméljük ennél vészesebb már nem lesz. Még nemsokára kap majd egy kúpot, a hasmenésre meg Normaflore-t, és Smecta port kell adni. Mondjuk jó lett volna ezeket tudni, mert már az első hasmenés után adtam volna neki a Smecát azonnal. Délután kaphatott egy fél adag tápszert is, figyelni kell a folyadékpótlásra is, szerintem estére is csak egy fél adagot kap majd, hogy ne nagyon terhelődjön a gyomra.
Az enyém terhelődik, tiszta gyomoridegem van........ ma ettem vagy 1,5 almát.
Amúgy viszonylag jó kedve van.
1 hét alatt most már a 2. foga jön ki, így már 5 lesz összesen. Szegénykémnek nincs elég baja...
Egyébként van ílyen terjedő vírus a kicsik körében, vigyázzatok.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Kriszti?
Orsi?

Mizu veletek, merre jártok?

KépKép
sz.szilvia
 
 


Jobbulást Zsombinak. Kis krumplit se adsz neki? Vagy kétszersült, ilyesmi.
Kriszti nem most van a szüleinél?
Lili most kente ki a fél doboz Sudocremet... :shock: :shock: Megérdemlem, mert netezek, ahelyett, hogy rá figyelnék... :lol:

KépKép
pedina
 
 


Jelentem megy a hasam, hányingerem van. Zsombornak még megy a hasa.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Basszus Szilvi! Akkor ez valami vírus. :shock:
Eniék holnap mennek haza. :lol:
Lili ma már négyet lépett. :lol: Olyan, mint egy kis részeg, és sikít közben, annyira tetszik neki. :lol:
Tegnap fél nyolctól aludt ma 3/4 nyolcig 2 ébredéssel. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!


Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül zavarlak Titeket ilyesmivel, de szeretnélem megkérni Titeket, hogy szavazzatok a kisfiamra. Már csak 2 nap van hátra, és 75 szavazattal vagyunk lemaradva az elsőtől. Talán még behozható.
Légyszives még szavazzatok még ma és holnap! Esetleg szóljatok néhány ismerőseiteknek is, hogy szavazzannak a Mátéra.

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html

Referencia szám: 2006_00776 Máté

Köszönöm, hogy szavaztok.

Zsani

Jaaaa....és a kisfiam is írt Nektek:)

Anyukám azt mondta, rajtad múlik, hogy enyém lehet-e az a sárga quad, aminek a fényképét már lassan egy hónapja mutogatja nekem, kérlek ha nem felejtesz el és nem nagy kérés gondolj rám még 2 napig, nagy örömet okoznál nekem…

Máté
Vendég
 


Szilvi! Hogy vagytok?

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Eninek kitartást, nem irigylem-illetve igen, mert van egy csodaszép kisfia! De hát gondolom senki nem úgy születik hogy a szoptatás 100%osan megy... Nekem sem fog, előre félek kicsit.... :(
A többieknek pedig jobbulást!

Tegnap letudtuk a 4D-uh első részét. Ugyanis Bálint feje bent van teljesen a medencémben, és nem akart kijönni, vagyis már most bújik a fenekembe, mi lesz később.... Tehát az arcát alig láttuk, 16.-án megyünk vissza, el se vették csak a fele pénzt. Egyébként minden ok, a férjuram el volt ájulva hogy olyan kis sajtkukac mint ő :D A kukiját azt bezzeg mutogatta :wink:

Kicsit csodálkoztam tegnap mikor bementem a kórházba az uh-ra, hogy olyan csend van... Kiderült hogy pénteken kiürítették és lezárták az egész Diósgyőri szülészetet :( Tegnap érkezett egy vajúdó kismama, és már nem is fogadták (szegény nem tudta hogy bezárt a bolt), a nővér mondta hogy ott sírt szegény :( Én annyit tudtam kibulizni hogy az NST kivételével minden marad diósgyőrben, csak az SZTK rendelőben. Ugyanis minden oda költözik. De lehet hogy NST-re sem kell a péteri kapuba buszocskáznom. Ezt nem tudta megmondani az új orvosom. Májusig még sok idő van....

Kép
gnocci
 
 


Maja, kinél fogsz szülni a MEgyeiben?

Majd írok nekem mailt is!

ORsi

Kép
tokajkincse
 
 


Szia!

Meskó László, ő megy a vasgyáriból egyedül a megyeibe :( Szó szerint szétszélledtek a dokik...

Rendi bácsi, Pázsit Emese mellett ő volt a másik akit nagyon szerettem, ráadásul lelkiiismeretes is.
Ok, várom a mailt!

Kép
gnocci
 
 


Hú, Maja, micsoda káosz lehet ott. Én már attól is falra másztam, hogy hiába a megyeiben szültem, tanácsadásra a Semmelweisbe kellett járnom, és ha nem volt olyan szerencsém, hogy a doki előtt érkeztem, és a védőnő csak súlyt mért, meg vérnyomást és meghallgattuk Lili szívhangját, akkor a tanácsadós doki is végignézett minden leletet :shock: Ja, és persze fikázta a dokimat, meg engem cseszegetett, hogy miskolci létemre minek megyek a megyeibe szülni. A végén azt mondtam neki, hogy itt nem szimpatikusok az orvosok. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Hehe :D ez jó lehetett :D

A megyeiből már állítólag azonnal jelezték, hogy oda uh-ra ne menjenek a vasgyáriak, maradjanak ott ahol eddig. No ezt nem is bánom. Terhesgondozásom is maradt a helyén.

Egyébként olyan szörnyű, mert a vasgyáriban 3 -5 ágyas szobák voltak saját wc-zuhival. úgy tudom máshol ilyen nincs...Így jártam! De hát ti is kibírtátok :D és azért nem volt olyan szörnyű-ugye????

Kép
gnocci
 
 


Edina
hááát.... Zsombornak még megy a hasa , szerencsére hányás már nincs (remélem nem is lesz - kop-kop-kop), ma már adtam neki főtt krumplit, almát, banánt. Nekem a napi betevőm egy fél alma, meg egy fél kifli, úgy hogy nem nagyon van ami kijöjjön. De nem is kívánok semmit, inkább csak folyadékot.
A férjuram is lehet, hogy elkapta, zuborog a hasa, most ment egy havernak hűtőt pakolni segíteni, hát mondtam neki, ha rájön a nagydolog, akkor szaladni se lesz ideje.... :shock: :?

KépKép
sz.szilvia
 
 


Sziasztok!

Tegnap egy kicsit megtépázta a vihar a netünket! :shock: :roll:

Szilvi, jobbulást az egész családnak. Olyan hülye járványok vannak mostanában. Az apósnak két napig fel volt dagadva az arca, azt mondta az orvos: "most ilyen járvány van". Egy ismerősünk fiának nem lehetett 39,5 fok alá vinni a lázát: járvány. Az anyós barátnőjének meg skarlátos volt a fia. :shock: :shock: :shock:

Ma próbálkoztam Lilinél a sóskával, egész jól ette. :P

Edina! Nem akartam zavargatni Enit a "sok tejcsit" kívánsággal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , de most mégis ezt üzenem neki! :oops: :oops: :oops:
Nem is csodálom, hogy nem kell Lilinek a HA tápszer, olyan borzasztó íze van! :?

KépKép
editmaci
 
 


Maja!
A Megyei nem egy leányálom, de ki lehet bírni. Én mondjuk az első két nap örültem, hogy kijutok a zuhanyzóba, annyira nem is érdekelt, hogy milyen. De egyébként meg láttam már rosszabbat is. A wc-k állapota meg leginkább az azt használóktól függ, mert mindennap rendbeteszik, csak van aki nem értékeli ezt. :oops: :shock: :shock: :shock:

KépKép
editmaci
 
 


Jé, egy komplett hozzászólásom eltűnt tegnap. :shock:
Szóval Eniék ma mennek haza, tejcsifronton már minden oké. Edit, amúgy én se fárasztottam a "majd lesz, tedd mellre sokszor, higgyél benne" és egyebekkel, mert megrúgott volna. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Amúgy meg nem hiszek abban, hogy "ha akarod, van tejed". Egy frászt.
Maja! A megyeit ki lehet bírni. Bár én már nagyon jöttem volna haza a 6 nap után, de inkább a helyzet, mint a körülmények miatt. Szóval nem is az infrastruktúrával, hanem a hozzáállással volt bajom. Egy gyakorlati jótanács: én mindig akkor mentem zuhanyozni, amikor reggel elvitték a babákat fürdeni. Mások olyankor még próbáltak aludni egyet, úgyhogy nem volt tömeg, és volt melegvíz. :lol: :lol:
Lili tegnap az Intersparban közölte, hogy kér almát, még meggyőztem, hogy van otthon, de a péksütiknél már nem bírtam vele. Mire végeztünk a vásárlással, benyomott egy fél zsemlét. :shock: Bevásárlás közben miondig olyan jól eszik, itthon meg szaladok utána. :lol: :lol:
Este is közénk telepedett vacsorázni, adtam neki egy fél banánt, a tányéromról elvett egy fasírtot, és egy harapás banán, egy fasírt. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Amikor jól lakott, elkezdett bennünket etetni. :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Edina, jó izlése van Lilinek: banán meg fasírt! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Örülük, hogy Eniéknél minden rendben. :lol:
Egyébként én sem hiszem, hogy csak akarni kell, és lesz tejünk. Én annyira akartam még szoptatni Lilit, és mégsem jött össze. Amit tudtam megtettem, mégis amikor elkezdett csökkeni a tejmennyiség már nem tudtam mit kezdeni vele.

Most még néhány napig kóstoltatom Lilivel a sóskát, utána rámegyünk a meggyre is. Szegényt már sajnálom, hogy csak ezt a néhány gyümölcsöt eszi felváltva, ezért akarok már neki újítani. Meg már két hónapja kap gyümölcsöt, elmúlt hat hós, szerintem kaphat néhány új dolgot! :idea: :roll:
Meg már lassan jöhet neki a husi is, mert a zöldségeket is kb. 1 hónapja kapja. :shock:

KépKép
editmaci
 
 


Szerintem már adhatsz neki husit, Edit.
Én is azt hittem, hogy szét fognak durranni a cicijeim, amikor Lili abbahagyta a szopit, de semmi. Tök rendes volt, hogy nem egyik napról a másikra hagyta el, hanem fokozatosan, így lassan apadt el a tejem. :lol: Én is szoptattam volna még, úgy gondoltam, hogy nekem másfél év még normális időszaknak tűnik, de ő úgy döntött, hogy nem kell több.
Lili soha nem evett sóskát. :oops: Én annyira utálom, hogy eszembe se jutott neki adni. :oops: A spenótot meg utálja. Hja kérem, a banános fasírt után mit várok? :lol:
Azon gondolkodtam, hogy nekünk hogy telt Lilivel az első napunk itthon, de nem emlékszem. :?

KépKép
pedina
 
 


Én tudom: Lili néha nagy kegyesen felébredt szopizni, egyébként békésen aludt a kiságyban, Imi meg állt felette egész nap, és csak bámulta! :wink: :lol: :D
Én meg próbáltam megtalálni azokat a dolgokat amiket 1 hét alatt nem a helyükre tett vissza! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Asszem nekünk is tök nyugis nap volt, az igazi boogie hónapokkal később kezdődik - persze ha hasfájós a baba, akkor korábban. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Lili bébipapistól elhajtott a búsba ebédkor. :shock: Aztán elvette a maradék fasírtomat és buzgón megebédelte. Kapott hozzá zsömlét is. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Remélem Szilvi, hogy már jobban vagytok.

Szorgalmasan olvasom ezt a "tejdiskurálást". Föleg azért, mert múlt héten voltam egy szoptatós tanfolyamon.
Abban tutira igazatok van, hogy a tejcsit nem lehet "akarni". Egyebként ott elmondták, hogy az európai nök 80%-a csak 3-4 hónapos korig tudja a babát szoptatni. Szóval ti még a jó 20%-ba estek bele. :lol: :lol: Ha valaki fél évig tud szoptatni, az már rekord idö.
Arról is szó volt, hogy a nök mennyire depresszióba tudnak esni, ha nincs tejük többé. Mert magukat okolják.
Szóval lányok, baromi büszkének lenni, hogy a 20 %-ba tartoztok!!!

Puszi minden mütyürnek. ...

Kép
gabcsi76
 
 


Adtam Lilinek néhány kanál csirkés kajcsit! :oops: Nagyon ízlett neki, ugyanúgy nyelte, mintha semmi új íz nem lenne benne. :shock: Remélem ez így is marad, és fogja szeretni a húsos fogásokat is. :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Edit! Nekem Lili az első húsos kajára nagyokat finnyogott. :wink: Most meg fasírt. Úgyhogy kíváncsi vagyok rátok mi vár, ha már most szereti a husit :lol: :lol: Az én lányom ellenben csak most kezdi enni a banánt, eddig kiköpdöste. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Ha Lili annyira fogja szeretni a husit mint az apja, akkor nem lesz vele gond. :roll: Csak később majd győzzem etetni őket! :wink:

Ma jól aludtunk, csak ébredt cumiért olyan négy körül. :o

Megyünk ma délelőtt be a kórházba az adópapírokat aláírni, még most megcsinálja a kórház az adóbevallásomat. :wink:

KépKép
editmaci
 
 


No halihó!

Megérkeztem, újra ittvagyok veletek! Hogy milyen volt anyáéknál, nem részletezném... Maradjunk annyiban, jobb lett volna nekem, ha ittmaradok Debiben.

Eninek gratula, bár küldtem neki egy sms-t, de itt is akarok neki kívánni minden szépet, örömöt a kis picúrral! Én is az őrületbe kergettem a csecsemősöket minden egyes szoptatás előtt, de ezt is meg kell tanulni. Ha jó a techika, akkor az már fél siker. A tejcsi meg úgyis attól függ, hogy a mirigyek mennyire termelik...

Sóska: oxalát ion van benne, ami csapadékot képez a kalcium ionnal, és ez lerakódhat a vesében, ami a vesekő. Igazából heti egyszer javasolta nekünk is a dokinéni, de a vas pótlására van még más zöldség, gyümölcs is. Pl. brokkoli, paradicsom, áfonya, szeder. Ezeket, vagy a leveket lehet adni, Zsombinak is ezt ajánlotta a dokinéni.

Azóta kibújt a 4. foga is Kismanókámnak, és totál duzzadt felül az ínye, szinte végig... Ja, és Edina, Zsomborka is rájött, milyen muris hangja van annak, ha két fogát nyüszötöl egymáson. Az én hátamon feláll a szőr tőle!!!

K

KépKép
KépKép
anittik
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?